STOELEN, individueel zitplezier. maar biedt ook stoelen aan. Altijd op exclusieve basis.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "STOELEN, individueel zitplezier. maar biedt ook stoelen aan. Altijd op exclusieve basis."

Transcriptie

1 Stoelen VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD STOELEN, individueel zitplezier In dit productblad laat Falco de grote variatie in stoelen zien. Stoelen worden ook in het straatbeeld steeds vaker ingezet in plaats van de traditionele bank. Falco ontwerpt en maakt bijvoorbeeld de FalcoRelax, de FalcoLinea en de FalcoBloc stoel zelf, maar biedt ook stoelen aan. Altijd op exclusieve basis.

2 FALCOLINEA STOEL De FalcoLinea stoel is een onderdeel van de FalcoLinea-serie. Met diverse banken en afvalbak kan de Linea stoel niet ontbreken. In het ontwerp ziet men de S-vorm terug die kenmerkend is voor deze stoel. Bijzonder is dat de stoel geen tradiotionele steunen heeft, maar leunt op de bevestiging onder of boven maaiveld. FALCOBLOC POEF De FalcoBloc poef is een stoel zonder rugleuning. De poef heeft een zithoogte van 45 cm. en is 43 cm. diep. De FSC-gecertificeerde houten delen zijn 145x60 cm. Met een breedte van 60 cm. is de poef een solide manier om individueel te zitten. De FalcoBloc poef kan uitgevoerd worden voor vrijstaande plaatsing of de steunen kunnen voorzien worden van een montagestrip op een betonvoet. Keuze uit alle standaard RAL-kleuren. FALCORELAX STOEL De FalcoRelax stoel is een comfortabele stoel die uitnodigt tot relaxen. Met FSC-gecertificeerd hout en gepoedercoat staal voor de steunen/armleuningen is de FalcoRelax een perfect gedimensioneerd geheel van hoge kwaliteit. De houten delen zijn 55x40 mm. De steunen zijn voorzien van slotgaten voor montage op de ondergrond of op prefab fundatie. Per steun is 1 betonvoet nodig. De verbindingen van de stoel zijn verdekt bevestigd. Door de banksteunen te poedercoaten krijgt de FalcoRelax een eigen gezicht. FSC GECERTIFICEERD HOUT Om uitputting van bossen wereldwijd een halt toe te roepen en verantwoord bosbeheer te stimuleren is in 1993 het Forest Stewardship Council (FSC) opgericht. Het FSC-logo staat voor bossen die zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen van het FSC. De FSC- certificering beslaat de hele keten, van zagerij tot de fabrikant van eindproducten, van kap tot schap (ook wel Chain of Custody genoemd). De hele keten wordt daarmee bewaakt door onafhankelijke certificeerders en maakt zeker dat FSC-gecertificeerd hout ook daadwerkelijk FSC-hout is. Falco gebruikt voor haar eigen productie van straatmeubilair alleen FSC-gecertificeerd hout. Dit wordt kenbaar gemaakt middels het FSC logo. Falco is al sinds de start betrokken bij FSC en in het bezit van het FSC certificaat sinds 1997.

3 ARP Mogelijkheden zijn oneindig met de combinaties van ARP. Het onderstel is van staal en hierop kan tot maximaal vier ARP stoelen worden geplaatst. Het zit- en ruggedeelte is vervaardigd uit aluminium en door de ronde en omringende vorm heeft de ARP een aangenaam zitcomfort. De zitjes zijn te combineren met een tafelblad en enkel- of dubbelzijdig te plaatsen. Hierdoor zijn er veel verschillende opstellingen mogelijk. Verkrijgbaar in acht verschillende RAL-kleuren: CAMILLA STOEL Een elegante en ergonomische stoel die zich kenmerkt door de steunen onder de stoel die licht naar binnen zijn gebogen. Verkrijgbaar in stalen of houten Iroko delen. Afmetingen van de stoel zijn 56c5x66x78 cm. Gewicht 15 kg. U heeft de keuze uit 13 standaard RAL-kleuren. Zie hiervoor het overzicht. RAL 9010 RAL 1007 RAL 3001 RAL 6005 RAL 5013 RAL 9007 RAL 9005 helder narcissen- signaal gif- mos- kobalt- grijs- diepwit geel rood groen groen blauw aluminium zwart FENICIA STOEL De traditionele lijnen en vormen worden doorbroken met het ontwerp van de Fenicia stoel. De Fenicia is opgebouwd uit zes 40x10 mm strips. Deze komen samen onderin en worden verbonden aan een ronde voet die aan de grond verankert dient te worden. De rugleuning heeft een horizontale lijn van 5 mm doorsnede zodat de strippen verbonden worden en verstevigd. De Fenicia is 77 cm. hoog, 52 cm. breed en 38 cm. diep. Ontwerp Luigi Ferrario.

4 STRUCTUUR STOEL EN FAUTEUIL Het Structuur-draadmeubilair biedt een stoel en fauteuil. De fauteuil heeft een halfronde kuip als zitgedeelte. De stoel heeft een vlak zitgedeelte. De varianten bestaan uit de plaatsingsmogelijkheden; met steunen, op enkele staander of aan de wand. U heeft de keuze uit 12 standaard RAL-kleuren. FALCOTUMBA De FalcoTumba is mooie aanwinst in de range straatmeubilair van Falco. Het is een mooie poef voor buiten en duurzaam door de keuze van materialen. De poef heeft een natuurlijke uitstraling door het gekozen materiaal met een modern ontwerp. De poef is gemaakt van natuursteen en hardhout en maakt de FalcoTumba esthetisch zeer mooi. Het hardhout is FSC-gecertificeerd, net als al het hout voor straatmeubilair uit onze eigen productie. De FalcoTumba is 45 cm. hoog en het natuursteen in deze poef is graniet. Door gebruik van graniet is geen verankering nodig voor deze poef. FALCOCORTEN STOEL De FalcoCorten stoel is ontworpen om duurzame en onderhoudsvrije materialen te verwerken in een stoelontwerp. Het idee gaat uit van eenvoud in vorm met zo weinig mogelijk materiaalverlies en zoveel mogelijk uit één vorm is gemaakt. De combinatie van Cortenstaal en de FSC-gecertificeerde houten delen doet natuurlijk aan. Het Cortenstaal verkleurt tot oranje/ roestbruin en de houten delen vergrijzen op natuurlijke manier. Het Cortenstaal wordt standaard behandeld zodat het staal niet afgeeft zonder het verkleuringsproces te onderbreken. Ontwerp van Anita Ebbing.

5 Stoelen, individueel zitplezier FalcoLinea Stoel Stoel model FalcoLinea met 2 steunen met voetplaat op maaiveld, zitdelen van FSC latten 55x41 mm, lengte 54,6 cm, zithoogte 47 cm, voorgemonteerd Stoel model FalcoLinea met 2 steunen met voetplaat onder maaiveld, zitdelen van FSC latten 55x41 mm, lengte 54,6 cm, zithoogte 47 cm, voorgemonteerd Stoel model FalcoLinea met 2 steunen met voetplaat op maaiveld, zitdelen van FSC latten 55x41 mm, lengte 54,6 cm, zithoogte 47 cm, voorgemonteerd, staalconstructie gepoedercoat in RAL kleuren PC Betonvoet afmeting 30x30x30 cm met 2 ingegoten RVS betonschroef hulzen M10x60 h.o.h. 160 mm en 2 bouten M10x25 met ringen FalcoBloc poef Poef model FalcoBloc met steunen profiel 80 mm, zitting van 3 FSC hardhouten delen 145x60 mm, zitdiepte 43 cm, lengte 60 cm, voor vrijstaande opstelling met doppen Poef model FalcoBloc met steunen profiel 80 mm met strip voor montage op beton, zitting van 3 FSC hardhouten delen 145x60 mm, zitdiepte 43 cm, lengte 60 cm Stoel model FalcoBloc met steunen profiel 80 mm, zitting van 3 FSC hardhouten delen 145x60 mm, zitdiepte 43 cm, lengte 60 cm, voor vrijstaande opstelling met doppen, staalconstructie gepoedercoat in RAL kleuren (keuze uit 192 RAL-kleuren) Poef model FalcoBloc met steunen profiel 80 mm met strip voor montage op beton, zitting van 3 FSC hardhouten delen 145x60 mm, zitdiepte 43 cm, lengte 60 cm, staaldelen gecoat in RAL kleuren (keuze uit 192 RAL-kleuren) PC PC ARP Zitelementen Tafel model Arp, enkelzijdig, afmeting 50x50 cm, gecoat in standaard RAL * zitting model Arp, enkelzijdig, met onderconstructie, gecoat in standaard RAL * 2 zittingen model Arp, enkelzijdig, met onderconstructie, gecoat in standaard RAL * 3 zittingen model Arp, enkelzijdig, met onderconstructie, gecoat in standaard RAL * zittingen model Arp, enkelzijdig, met onderconstructie, gecoat in standaard RAL * 5 zittingen model Arp, enkelzijdig, met onderconstructie, gecoat in standaard RAL * Tafel model Arp, enkelzijdig, afmeting 150x50 cm, gecoat in standaard RAL * zitting model Arp, dubbelzijdig, met onderconstructie, gecoat in standaard RAL * 2 zitting model Arp, dubbelzijdig, met onderconstructie, gecoat in standaard RAL * 3 zitting model Arp, dubbelzijdig, met onderconstructie, gecoat in standaard RAL * 4 zitting model Arp, dubbelzijdig, met onderconstructie, gecoat in standaard RAL * 5 zitting model Arp, dubbelzijdig, met onderconstructie, gecoat in standaard RAL * *U heeft de keuze uit 8 standaard RAL-kleuren om de staaldelen te poedercoaten: RAL helder wit narcissengeel signaalrood gifgroen mosgroen kobaltblauw grijsaluminium diepzwart LET OP!!! U kunt de hier getoonde RAL-kleuren alleen gebruiken als referentie. Voor het exact bepalen van de door u gewenste RAL-kleur(en) is het raadzaam een RAL-waaier te raadplegen.

6 FalcoRelax Stoel Stoel model FalcoRelax met arm- en rugleuning en 2 steunen, zit- en rugdelen van FSC latten 55x41 mm, lengte h.o.h. steunen 65 cm, zithoogte 48 cm, voorgemonteerd Stoel model FalcoRelax met arm- en rugleuning en 2 steunen, zit- en rugdelen van FSC latten 55x41 mm, lengte h.o.h. steunen 65 cm, zithoogte 48 cm, voorgemonteerd, staalconstructie gepoedercoat in RAL kleur ((keuze uit 192 RAL-kleuren) PC Camilla Stoel Stoel model Camilla met rug- en armleuning, frame 30 mm, vulling zitting van rond 8 mm en gepoedercoat in RAL kleur * Stoel model Camilla met rug- en armleuning, frame 30 mm, zit- en rugdelen van gelakt hardhout en gepoedercoat in RAL kleur * 780 *U heeft de keuze uit 13 standaard RAL-kleuren om de staaldelen te poedercoaten: narcissengeel signaalrood wijnrood bordeauxrood kobaltblauw mosgroen dennengroen mintgroen antracietgrijs diepzwart grijsaluminium helder wit grijs mica LET OP!!! U kunt de hier getoonde RAL-kleuren alleen gebruiken als referentie. Voor het exact bepalen van de door u gewenste RAL-kleur(en) is het raadzaam een RAL-waaier te raadplegen. FalcoCorten Stoel Stoel model FalcoCorten van Corten staal met FSC zit- en rugdelen, zithoogte 48 cm, rughoogte 90 cm Fenicia Stoel Stoel model Fenicia gevormd van 6 strippen 40x10 mm en gebogen, met rugleuning, gepoedercoat in RAL kleur * *U heeft de keuze uit 6 standaard kleuren om de staaldelen te poedercoaten: verkeersgeel vuurrood gentiaanblauw mosgroen antracietgrijs witaluminium LET OP!!! U kunt de hier getoonde RAL-kleuren alleen gebruiken als referentie. Voor het exact bepalen van de door u gewenste RAL-kleur(en) is het raadzaam een RAL-waaier te raadplegen. FalcoTumba poef FalcoTumba poef met FSC hardhouten zitdelen 120x40 mm dik 41 mm gemonteerd op een zwart natuurstenen blok met extra verbreding om in te graven, blok 540x540x650x540/640 mm, zithoogte 450 mm

7 Structuur Stoel en Fauteuil Zitschaal voor draadfauteuil Structuur met draad dik 2,8 mm, omranding van buis rond 20 mm, electrolytisch verzinkt en gepoedercoat in RAL kleuren * Zitschaal voor draadfauteuil Structuur met geperforeerde staalplaat dik 3 mm, omranding van buis rond 20 mm, electrolytisch verzinkt en gepoedercoat in RAL kleuren * 825 Steun model SGD 1/2 voor draadfauteuil Structuur,uitvoering met enkele staander met flens,electrolytisch verzinkt en gepoedercoat in RAL kleuren * 460 Wandhouders model SGD 1/4 voor draadfauteuil Structuur,voor wandmontage met flens rechts en links,electrolytisch verzinkt en gepoedercoat in RAL,per paar * Art nr Zitschaal voor draadstoel Structuur met draad dik 2,8 mm en verstevigingsstaaf,omranding van buis rond 20 mm,electrolytisch verzinkt en gepoedercoat in RAL * 540 Steun model SGD 5/2 voor draadstoel Structuur,uitvoering met enkele staander met flens,electrolytisch verzinkt en gepoedercoat in RAL,kleur * Grondanker voor steunen model SGD 1/2 en SGD 5/2 voor draadfauteuil Structuur Art nr *U heeft de keuze uit 12 standaard kleuren om de staaldelen te poedercoaten: narcissengeel robijnrood signaalrood wijnrood wijnrood violetblauw bordeauxrood nachtblauw kobaltblauw dennengroen mosroen omber-grijs dennengroen kiezelgrijs mintgroen grijsbruin diepzwart antracietgrijs diepzwart witaluminium grijsaluminium helder wit grijs mica LET OP!!! U kunt de hier getoonde RAL-kleuren alleen gebruiken als referentie. Voor het exact bepalen van de door u gewenste RAL-kleur(en) is het raadzaam een RAL-waaier te raadplegen.

8 KWALITEIT, ONDERHOUD & SERVICE KWALITEITSZORG ERP pakket Falco BV heeft haar eigen kwaliteitszorg ontwikkeld. De processen worden via een ERP pakket bewaakt. Onze kwaliteitszorg richt zich grotendeels op de daadwerkelijke kwaliteit van producten. In alle geledingen van het bedrijf zijn, van ontvangst van de grondstoffen tot aan het uitgaan van de eindproducten, controlemomenten ingebouwd. Mocht er tijdens het gehele proces een afwijking worden geconstateerd, dan kan er onmiddellijk worden ingegrepen, waardoor vaak nog steeds de gewenste levertijd kan worden behaald en onze afnemer hier geen verdere hinder van ondervindt. Een speciale noot verdient de controle op de poedercoating. Ondanks onze zeer professionele partner die de poedercoating voor Falco BV verzorgt, wordt bij Falco BV op een separate afdeling onder speciale lampen de poedercoating getest op laagdikte, hechting en kleur. VCA Vanaf maart 2001 is Falco BV in het bezit van het Veiligheids Certificaat Aannemers. Dit betekent dat Falco BV veiligheid voor haar medewerkers en veiligheid op de werkplek hoog in het vaandel heeft staan. THERMISCH VERZINKEN Voorbehandeling Eerst worden de te verzinken stalen delen nauwkeurig voor behandeld, waarbij alle vuil-, olie- en vetresten worden verwijderd. POEDERCOATING RAL-kleuren Na het thermisch verzinken kunnen wij de producten aanvullend poedercoaten. U heeft de keuze uit ruim 190 RAL-kleuren. Behalve de keuze om het product verder te verfraaien verhoogt poedercoating ook de levensduur (mits onderhouden!). Bij enkele producten heeft u de keuze uit een beperkt aantal RALkleuren. Dit wordt bij de betreffende producten aangegeven. Coating Onder een poederlak of coating verstaat men een organische deklaag die aangebracht wordt op een metalen ondergrond. Poedercoating beschermt de zinklaag tegen aantasting en de corrosievorming van onderuit. Het is een perfecte synergie waarmee de levensduur aanzienlijk verlengd wordt. Het oppervlak wordt na het thermisch verzinken gereinigd, ontvet en egaal gemaakt. Het product wordt statisch gemaakt voor een goede hechting van de polyester poeder dat erop wordt gespoten. Gekleurde buitenlaag Vervolgens wordt het staal verhit in een oven waardoor het poeder smelt en een gekleurde buitenlaag vormt van micrometer dikte. Hierdoor ontstaat een afsluitende, goed hechtende kleurlaag die zijn glans lang behoudt, een hoge graad van elasticiteit heeft, milieuvriendelijk is en goed tegen hitte kan (max. 180 C gedurende 15 min.). Dompelen Vervolgens worden deze delen gedompeld in een bad met verdunde zoutzuuroplossing om roest en walshuid te verwijderen. Daarna volgt een fluxbad. De flux-oplossing (zinkammoniumchloride) vormt een dun laagje waarmee de verbinding tussen zink en staal tijdens het verzinkproces bevorderd wordt. Het materiaal wordt opgewarmd, waarna de materialen in het verzinkbad worden ondergedompeld. Levensduur De levensduur van de poedercoating in de open lucht ligt rond de 5 jaar onder normale omstandigheden. Voor kustgebieden adviseren we een dubbele poedercoating toe te passen. Beschermende laag Dit vindt plaats tijdens een temperatuur van 460 C, conform de regels van NEN-EN-ISO Tijdens het verzinken smelt de oppervlaktelaag van het materiaal samen met het zink, waardoor zich op het materiaal een FE-ZN legering vormt. Deze beschermende laag is gesloten en zal roestvorming tot in de lengte van jaren voorkomen.

9 KWALITEIT, ONDERHOUD & SERVICE FSC GECERTIFICEERD HOUT Om uitputting van bossen wereldwijd een halt toe te roepen en verantwoord bosbeheer te stimuleren is in 1993 het Forest Stewardship Council (FSC) opgericht. Het FSC-logo staat voor bossen die zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen van het FSC. De FSC- certificering beslaat de hele keten, van zagerij tot de fabrikant van eindproducten, van kap tot schap (ook wel Chain of Custody genoemd). De hele keten wordt daarmee bewaakt door onafhankelijke certificeerders en maakt zeker dat FSC-gecertificeerd hout ook daadwerkelijk FSChout is. ADVIES Heeft u meer vragen over deze informatie? Neem dan contact op met één van onze productadviseurs. Zij zitten klaar om uw situatie te bespreken of een offerte uit te brengen. Ook ligt het Falco Grote Buitenboek voor u klaar met nog veel meer straatmeubilair. Surf ook eens naar onze website voor het hele Falco-programma: en schrijf u gelijk in voor de Falco E-News, onze digitale nieuwsbrief met nieuwe producten, projecten en ander nieuws. Falco gebruikt voor haar eigen productie van straatmeubilair alleen FSC-gecertificeerd hout. Dit wordt kenbaar gemaakt middels het FSC logo. Falco is al sinds de start betrokken bij FSC en in het bezit van het FSC certificaat sinds VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD

STOELEN, individueel zitplezier

STOELEN, individueel zitplezier Stoelen VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD STOELEN, individueel zitplezier In dit productblad laat Falco de grote variatie in stoelen zien. Stoelen worden ook in het straatbeeld steeds vaker ingezet in plaats

Nadere informatie

Falco heeft een innovatieve fietsstandaard ontworpen; de FalcoIon. voor een elektrische fiets.

Falco heeft een innovatieve fietsstandaard ontworpen; de FalcoIon. voor een elektrische fiets. FalcoION VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD FALCOION Falco heeft een innovatieve fietsstandaard ontworpen; de FalcoIon. Een fietsstandaard waarin de fiets makkelijk geparkeerd kan worden, met 1 of 2 oplaadpunten

Nadere informatie

FalcoJona & FalcoBin afvalbak

FalcoJona & FalcoBin afvalbak FalcoJona FalcoBin VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD FalcoJona & De FalcoJona en de FalcoBin zijn de nieuwe afvalbakken van Falco. Ontworpen door IPV Delft in nauwe samenwerking met Falco, en gemaakt in onze

Nadere informatie

uit banken, plantenbakken, een afvalbak en een bolder.

uit banken, plantenbakken, een afvalbak en een bolder. Cima VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD CIMA Het parkmeubilair van Cima is van Italiaanse komaf en kenmerkt zich door de strakke geometrische vormgeving. De vormen zijn overwegend zuiver vierkant, rechthoekig

Nadere informatie

de bloemen een terugkerend element. en buitenverlichting.

de bloemen een terugkerend element. en buitenverlichting. MONET VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD MONET Van deze serie parkmeubilair fleurt het straatbeeld letterlijk op. In de Monet-serie zijn de bloemen een terugkerend element. Monet herinnert aan de Franse schilder

Nadere informatie

BETONNEN PARKBANKEN. parkbanken, die u overzichtelijk terugvindt in dit productblad.

BETONNEN PARKBANKEN. parkbanken, die u overzichtelijk terugvindt in dit productblad. Betonnen Parkbanken VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD BETONNEN PARKBANKEN Deze tijdloze FalcoPark banken gaan niet zonder reden al zolang mee. Het is een beproefde serie die nog steeds populair is bij veel

Nadere informatie

nagedacht is en eenvoudig te legen. Ultiem.

nagedacht is en eenvoudig te legen. Ultiem. FalcoUltimo VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD FALCOULTIMO De moderne mens heeft een druk en hectisch bestaan. Veel onderweg en eten en drinken vaker terwijl we onderweg zijn. Met afvalbakken op elke straathoek

Nadere informatie

FalcoPerfo FALCOPERFO. De stalen FalcoPerfo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als één van de

FalcoPerfo FALCOPERFO. De stalen FalcoPerfo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als één van de VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD FALCOPERFO De stalen FalcoPerfo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als één van de meest verkochte serie straatmeubilair uit ons leveringsprogramma. Mooi om te zien

Nadere informatie

FalcoPerfo FALCOPERFO. De stalen FalcoPerfo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als één van de

FalcoPerfo FALCOPERFO. De stalen FalcoPerfo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als één van de VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD FALCOPERFO De stalen FalcoPerfo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als één van de meest verkochte serie straatmeubilair uit ons leveringsprogramma. Mooi om te zien

Nadere informatie

PARKEERKLIKBEUGEL. parkeerplaatsen veilig te reserveren.

PARKEERKLIKBEUGEL. parkeerplaatsen veilig te reserveren. Parkeer Klikbeugel VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD PARKEERKLIKBEUGEL De parkeerklikbeugel van Falco heeft inmiddels in grote aantallen haar weg gevonden in Europa. Soms is het namelijk nodig, met name op

Nadere informatie

Wilt u het graag transparant houden? draadmeubilair helemaal uw eigen (stedelijke) Touch.

Wilt u het graag transparant houden? draadmeubilair helemaal uw eigen (stedelijke) Touch. Draad Meubilair VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD Wilt u het graag transparant houden? Wilt u het graag luchtig houden? Kies dan voor het draadmeubilair van Falco. Een elegante en transparante verschijning

Nadere informatie

relax De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte.

relax De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte. Falco relax FalcorElAx serie De FalcoRelax is een serie straatmeubilair met exclusieve zitelementen die prima passen binnen de inrichting van de openbare ruimte. Met dit door IPV Delft ontworpen bankensysteem

Nadere informatie

Draai - en Slagbomen DRAAI- EN SLAGBOMEN. Falco fabriceert al jarenlang handbediende slag- en draaibomen en kan zich meten

Draai - en Slagbomen DRAAI- EN SLAGBOMEN. Falco fabriceert al jarenlang handbediende slag- en draaibomen en kan zich meten Draai - en Slagbomen VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD DRAAI- EN SLAGBOMEN Falco fabriceert al jarenlang handbediende slag- en draaibomen en kan zich meten met gerenomeerde wereldspelers op dit gebied. De

Nadere informatie

BLOC FALCO FALCOBLOC SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd

BLOC FALCO FALCOBLOC SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd FALCO BLOC FALCOBLOC SERIE De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd solide serie straatmeubilair die opvalt door haar vormgeving. De combinatie FSC gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal

Nadere informatie

Brieven Bussen BRIEVENBUSSEN. Falco biedt een compleet programma om de buitenwereld mooier te maken, brievenbussen

Brieven Bussen BRIEVENBUSSEN. Falco biedt een compleet programma om de buitenwereld mooier te maken, brievenbussen Brieven Bussen VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD BRIEVENBUSSEN Falco biedt een compleet programma om de buitenwereld mooier te maken, brievenbussen mogen dan niet ontbreken. In dit productblad worden de diverse

Nadere informatie

Voor een mooiere buitenwereld.

Voor een mooiere buitenwereld. Picknick VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD PICKNICKSETS Sinds jaar en dag levert Falco picknicksets die we allemaal kennen van rustplaatsen langs de snelweg, in parken, bij het strand of andere recreatieve

Nadere informatie

BLOC FA LCO FALCOBLOC SERIE. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd. solide serie straatmeubilair die opvalt door haar

BLOC FA LCO FALCOBLOC SERIE. De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd. solide serie straatmeubilair die opvalt door haar FA LCO BLOC FALCOBLOC SERIE De FalcoBloc is een mooie en tegelijkertijd solide serie straatmeubilair die opvalt door haar vormgeving. De combinatie FSC gecertificeerd hardhout en thermisch verzinkt staal

Nadere informatie

SETS PICKNICK PICKNICK SETS VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Sinds jaar en dag levert Falco picknicksets die

SETS PICKNICK PICKNICK SETS VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Sinds jaar en dag levert Falco picknicksets die PICKNICK SETS PICKNICK SETS Sinds jaar en dag levert Falco picknicksets die we allemaal kennen van rustplaatsen langs de snelweg, in parken, bij het strand of andere recreatieve gebieden. De series zoals

Nadere informatie

FalcoSlim FALCOSLIM. Met de FalcoSlim hebben onze ontwerpers een fietsenrek ontwikkeld waarbij het

FalcoSlim FALCOSLIM. Met de FalcoSlim hebben onze ontwerpers een fietsenrek ontwikkeld waarbij het FalcoSlim VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD FALCOSLIM Met de FalcoSlim hebben onze ontwerpers een fietsenrek ontwikkeld waarbij het stuur opgehangen wordt. Het voorwiel wordt niet meer geklemd, waardoor er

Nadere informatie

SETS PICKNICK PICKNICK SETS VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Sinds jaar en dag levert Falco picknicksets die

SETS PICKNICK PICKNICK SETS VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Sinds jaar en dag levert Falco picknicksets die PICKNICK SETS PICKNICK SETS Sinds jaar en dag levert Falco picknicksets die we allemaal kennen van rustplaatsen langs de snelweg, in parken, bij het strand of andere recreatieve gebieden. De series zoals

Nadere informatie

STALEN PERGOLA S. aanvulling van de omgeving.

STALEN PERGOLA S. aanvulling van de omgeving. Pergola s VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD STALEN PERGOLA S De stalen pergola s van Falco bestaan uit allerlei draadconstructies. Constructie is een breed begrip en dat is ook de bedoeling. Want met deze

Nadere informatie

Glijbanen. Glijbanen. De glijbaan is niet weg te denken uit de speeltuin of het speelveldje om de hoek.

Glijbanen. Glijbanen. De glijbaan is niet weg te denken uit de speeltuin of het speelveldje om de hoek. VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD De glijbaan is niet weg te denken uit de speeltuin of het speelveldje om de hoek. Voordeel van de glijbaan is dat jonge en oudere kinderen er op kunnen glijden. Falco biedt

Nadere informatie

swing Falcoswing serie Met onze eigen productiecapaciteit ontwikkelt Falco al jarenlang vele producten in eigen huis.

swing Falcoswing serie Met onze eigen productiecapaciteit ontwikkelt Falco al jarenlang vele producten in eigen huis. Falco swing Falcoswing serie Met onze eigen productiecapaciteit ontwikkelt Falco al jarenlang vele producten in eigen huis. Zoals onze eigen serie straatmeubilair de FalcoSwing. Ideaal om te relaxen, wat

Nadere informatie

Vlaggen Masten VLAGGENMASTEN. Een vlaggenmast is een vlaggenmast totdat men op de details wordt gewezen. Falco

Vlaggen Masten VLAGGENMASTEN. Een vlaggenmast is een vlaggenmast totdat men op de details wordt gewezen. Falco Vlaggen Masten VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD VLAGGENMASTEN Een vlaggenmast is een vlaggenmast totdat men op de details wordt gewezen. Falco biedt verschillende vlaggenmasten van polyester en aluminium.

Nadere informatie

LINEA FALCO FALCOLINEA SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het FalcoLinea straatmeubilair is ontworpen zodat het

LINEA FALCO FALCOLINEA SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het FalcoLinea straatmeubilair is ontworpen zodat het FALCO LINEA FALCOLINEA SERIE Het FalcoLinea straatmeubilair is ontworpen zodat het lijkt alsof de zitelementen uit de grond omhoog rijzen. Een dragend stalen frame volgt de contouren van de zitmeubels.

Nadere informatie

zoals het Fivestar Play kunstgrasveld. kan een sport circuit opgebouwd worden. Wie gaat ermee buiten sporten?

zoals het Fivestar Play kunstgrasveld. kan een sport circuit opgebouwd worden. Wie gaat ermee buiten sporten? BuitenSport VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD Buitensport Falco heeft haar buitensport range verder uitgebreid. Met producten zoals outdoor fitnessapparaten, voetbaldoelen, dugouts of tafeltennis, maar ook

Nadere informatie

VOORVORK parkeersystemen

VOORVORK parkeersystemen VOORVORK parkeersystemen VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD VOORVORK PARKEERSYSTEMEN Hierin vindt u alle fietsparkeersystemen van Falco die zijn gebaseerd op het voorvork-principe. Het voorvorkparkeersysteem

Nadere informatie

RVS Bolders & AFZETpalen

RVS Bolders & AFZETpalen RVS Bolders & AFZETpalen VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD RVS bolders & afzetpalen Deze vandalismebestendige producten zijn een uitstekende oplossing voor winkelcentra, parkeergelegenheden, stadcentra, bedrijventerreinen

Nadere informatie

PARK BETONNEN BANKEN BETONNEN PARKBANKEN VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Op een eigentijdse manier zijn veelgebruikte

PARK BETONNEN BANKEN BETONNEN PARKBANKEN VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Op een eigentijdse manier zijn veelgebruikte BETONNEN PARK BANKEN BETONNEN PARKBANKEN Op een eigentijdse manier zijn veelgebruikte materialen zoals hardhout en staal gecombineerd met betonnen steunen en verwerkt in deze parkbanken. Daarnaast zijn

Nadere informatie

Frostline Buitenkranen

Frostline Buitenkranen Frostline Buitenkranen VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD FROSTLINE BUITENKRANEN De Frostline serie is een nieuwe lijn bij Falco van watertappunten. Met verschillende waterkranen, drinkfontein en een buitendouche,

Nadere informatie

LINEA FALCO FALCOLINEA SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het FalcoLinea straatmeubilair is ontworpen zodat het

LINEA FALCO FALCOLINEA SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het FalcoLinea straatmeubilair is ontworpen zodat het FALCO LINEA FALCOLINEA SERIE Het FalcoLinea straatmeubilair is ontworpen zodat het lijkt alsof de zitelementen uit de grond omhoog rijzen. Een dragend stalen frame volgt de contouren van de zitmeubels.

Nadere informatie

SpeelHutten. Speelhutten. De speelhutten van Benito zijn enorm uitgebreid. Er zijn speelhutten in allerlei vormen,

SpeelHutten. Speelhutten. De speelhutten van Benito zijn enorm uitgebreid. Er zijn speelhutten in allerlei vormen, SpeelHutten VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD De speelhutten van Benito zijn enorm uitgebreid. Er zijn speelhutten in allerlei vormen, thema s én voor kinderen met een beperking die met een rolstoel ook kunnen

Nadere informatie

FLORA FALCO FALCOFLORA SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoFlora serie bestaat uit een combinatie van stalen

FLORA FALCO FALCOFLORA SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoFlora serie bestaat uit een combinatie van stalen FALCO FLORA FALCOFLORA SERIE De FalcoFlora serie bestaat uit een combinatie van stalen gazonranden en zittingen. Het FalcoFlora straatmeubilair is zo ontworpen dat het op veel manieren gecombineerd kan

Nadere informatie

BUITENVERLICHTING MET STARSPOTS. locaties sfeervol verlicht worden.

BUITENVERLICHTING MET STARSPOTS. locaties sfeervol verlicht worden. StarSpots VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD BUITENVERLICHTING MET STARSPOTS StarSpots is een nieuwe serie verlichting. Bijzonder door de Led-verlichting en revolutionair vormgegeven in de lichtmasten Royal

Nadere informatie

tel falcotel De modellen uit de serie overkappingen FalcoTel zijn één van de meest verkochte modellen. Door de luifelvorm heeft de overkapping geen

tel falcotel De modellen uit de serie overkappingen FalcoTel zijn één van de meest verkochte modellen. Door de luifelvorm heeft de overkapping geen Falco tel falcotel De modellen uit de serie overkappingen FalcoTel zijn één van de meest verkochte modellen. Door de luifelvorm heeft de overkapping geen kolommen aan de voorzijde. Dit heeft als voordeel

Nadere informatie

Wanneer komt u in beweging met FalcoFit? Wanneer komt u in beweging met FalcoFit?

Wanneer komt u in beweging met FalcoFit? Wanneer komt u in beweging met FalcoFit? FalcoFit VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD Wanneer komt u in beweging met FalcoFit? Dat we te weinig bewegen is inmiddels een breed gedragen stelling. De preventieve werking van regelmatige lichaamsbeweging

Nadere informatie

LITE FALCO FALCOLITE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLite overkapping is de transparante. fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsenrek in

LITE FALCO FALCOLITE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLite overkapping is de transparante. fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsenrek in FALCO LITE De FalcoLite overkapping is de transparante fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsenrek in past. Inmiddels zijn er ook al een aantal praktische en stijlvolle variaties op ontstaan. De FalcoLite

Nadere informatie

LINK BANKENLIJN ComBINEEr EN CrEëEr uw EIgEN BANK Struyk Verwo Infra. Straatbepalend.

LINK BANKENLIJN ComBINEEr EN CrEëEr uw EIgEN BANK Struyk Verwo Infra. Straatbepalend. LINK BANKENLIJN Combineer en creëer uw eigen bank Houten zitting Afronding voorzijde LINK Bankenlijn Voor iedere locatie een passende opstelling Ieder landschap of stedelijke omgeving heeft zijn eigen

Nadere informatie

HANDBEDIENDE DRAAI- EN SLAG BOMEN

HANDBEDIENDE DRAAI- EN SLAG BOMEN HANDBEDIENDE DRAAI- EN SLAG BOMEN HANDBEDIENDE DRAAI- EN SLAGBOMEN Falco fabriceert al jarenlang handbediende slag- en draaibomen en kan zich meten met gerenommeerde wereldspelers op dit gebied. De handbediende

Nadere informatie

SERIE BOWLER BOWLER SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. In een tijd dat retro-elementen in een hedendaags

SERIE BOWLER BOWLER SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. In een tijd dat retro-elementen in een hedendaags SERIE BOWLER BOWLER SERIE In een tijd dat retro-elementen in een hedendaags jasje helemaal hip zijn, kan een degelijk en modern Falco product niet ontbreken. De Bowler serie kenmerkt zich door de fraaie

Nadere informatie

tel falcotel De modellen uit de serie overkappingen FalcoTel zijn één van de meest verkochte modellen. Door de luifelvorm heeft de overkapping geen

tel falcotel De modellen uit de serie overkappingen FalcoTel zijn één van de meest verkochte modellen. Door de luifelvorm heeft de overkapping geen Falco tel falcotel De modellen uit de serie overkappingen FalcoTel zijn één van de meest verkochte modellen. Door de luifelvorm heeft de overkapping geen kolommen aan de voorzijde. Dit heeft als voordeel

Nadere informatie

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te FALCO JONA FALCOJONA AFVALBAK Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking met Falco, en gemaakt in onze fabriek te Vriezenveen, zijn deze serie afvalbakken een sterk staaltje straatmeubilair. DUURZAAM

Nadere informatie

Falco. De FalcoLite overkapping is de doorzichtige. fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsparkeersysteem. onder past. Inmiddels zijn er ook

Falco. De FalcoLite overkapping is de doorzichtige. fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsparkeersysteem. onder past. Inmiddels zijn er ook Falco LITE falcolite De FalcoLite overkapping is de doorzichtige fietsoverkapping waar bijna elk Falco fietsparkeersysteem onder past. Inmiddels zijn er ook al een aantal praktische en stijlvolle variaties

Nadere informatie

BOWLER SERIE BOWLER SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. In een tijd dat retro-elementen in een hedendaags

BOWLER SERIE BOWLER SERIE VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. In een tijd dat retro-elementen in een hedendaags SERIE BOWLER BOWLER SERIE In een tijd dat retro-elementen in een hedendaags jasje helemaal hip zijn, kan een degelijk en modern Falco product niet ontbreken. De Bowler serie kenmerkt zich door de fraaie

Nadere informatie

2018 CATALOGUS ZITBANKEN

2018 CATALOGUS ZITBANKEN CATALOGUS ZITBANKEN 2018 LINEA Verzinkt staal, gecombineerd met FSC hout. Galva: 1 775,30 + 21% BTW RAL: 1 836,00 + 21% BTW L 2070 x D 536 x H 450 mm Sofa Galva: 2 565,00 + 21% BTW RAL: 2 805,00 + 21%

Nadere informatie

Beleef de buitenruimte

Beleef de buitenruimte Picknicksets Grijsen heeft een uitgebreid assortiment aan afvalbakken voor in de openbare ruimte. Hoe stimuleer je mensen om de openbare ruimte schoon te houden? Door te prikkelen met schoonheid. Met esthetisch

Nadere informatie

U kunt kiezen uit vaste zitelementen of modulair. het materiaal is onderhoudsarm.

U kunt kiezen uit vaste zitelementen of modulair. het materiaal is onderhoudsarm. Natuursteen VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD Natuursteen Robuust, natuurstenen zitmeubilair van Falco voor buiten, bestand tegen elk weertype. U kunt kiezen uit vaste zitelementen of modulair. U kunt kiezen

Nadere informatie

B i n g a. B a n k s y s t e m e n. n hardhouten bank met stalen wangen. n rechte bank met of zonder rugleuning. n ronde bank in afmetingen naar wens

B i n g a. B a n k s y s t e m e n. n hardhouten bank met stalen wangen. n rechte bank met of zonder rugleuning. n ronde bank in afmetingen naar wens B a n k s y s t e m e n B i n g a n hardhouten bank met stalen wangen n rechte bank met of zonder rugleuning n ronde bank in afmetingen naar wens Origineel Binga: rond of rechtlijnig. Gewoon tijdloos eenvoudig.

Nadere informatie

V a r i a l. B a n k s y s t e m e n. n banksysteem met draadroosterzitting. n ronde banken in afmetingen naar keuze

V a r i a l. B a n k s y s t e m e n. n banksysteem met draadroosterzitting. n ronde banken in afmetingen naar keuze B a n k s y s t e m e n V a r i a l n banksysteem met draadroosterzitting n ronde banken in afmetingen naar keuze n van roestvrij staal, glanzend of mat; of n van staal in RAL-kleur naar keuze Origineel

Nadere informatie

BESCHERMING EN KLEUR

BESCHERMING EN KLEUR BESCHERMING EN KLEUR Duurzame bescherming Rotocoat is gespecialiseerd in het thermisch verzinken van staal conform NEN-EN-ISO 1461. Staal is sterk, maar heeft één nadeel: het is niet beschermd tegen corrosie.

Nadere informatie

LOK FALCO FALCOLOK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van

LOK FALCO FALCOLOK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van FALCO LOK FALCOLOK De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van Falco. Door de vele mogelijkheden qua materiaal, ontwerp en bekleding zijn deze overkappingen multifunctioneel inzetbaar. De FalcoLok

Nadere informatie

FalcoLok FalcoZan FALCOLOK/FALCOZAN. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van Falco. Door de vele mogelijkheden

FalcoLok FalcoZan FALCOLOK/FALCOZAN. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van Falco. Door de vele mogelijkheden FalcoLok FalcoZan VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD FALCOLOK/FALCOZAN De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van Falco. Door de vele mogelijkheden qua materiaal en ontwerp zijn deze overkappingen

Nadere informatie

B a n k e n. S w i n g. n bank van roestvrij staal en hardhout. n productfamilie: dubbele bank, tafel, stoel, rijwielstaander, afvalbak.

B a n k e n. S w i n g. n bank van roestvrij staal en hardhout. n productfamilie: dubbele bank, tafel, stoel, rijwielstaander, afvalbak. B a n k e n S w i n g n bank van roestvrij staal en hardhout n productfamilie: dubbele bank, tafel, stoel, rijwielstaander, afvalbak Origineel Swing: een rond programma Er zijn mensen die zoveel zorgvuldigheid

Nadere informatie

BESCHERMING EN KLEUR

BESCHERMING EN KLEUR BESCHERMING EN KLEUR Duurzame bescherming Rotocoat is gespecialiseerd in het thermisch verzinken van staal conform NEN-EN-ISO 1461. Staal is sterk, maar heeft één nadeel: het is niet beschermd tegen corrosie.

Nadere informatie

BESCHERMING EN KLEUR

BESCHERMING EN KLEUR BESCHERMING EN KLEUR Duurzame bescherming Rotocoat is gespecialiseerd in het thermisch verzinken van staal conform NEN-EN-ISO 1461. Staal is sterk, maar heeft één nadeel: het is niet beschermd tegen corrosie.

Nadere informatie

STREET FURNITURE. Prijzen 2018 exclusief BTW

STREET FURNITURE. Prijzen 2018 exclusief BTW WWW.TUINENSFEER.BE STREET FURNITURE Prijzen 2018 exclusief BTW Straatmeubilair Het toepassen van duurzame materialen, die weersinvloeden en vandalisme kunnen weerstaan, is van essentieel belang in de buitenruimte.

Nadere informatie

LOK FALCO FALCOLOK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van

LOK FALCO FALCOLOK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van FALCO LOK FALCOLOK De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van Falco. Door de vele mogelijkheden qua materiaal, ontwerp en bekleding zijn deze overkappingen multifunctioneel inzetbaar. De FalcoLok

Nadere informatie

A-11 FIETSENREK A-11 VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het fietsenrek A-11 is een praktisch en degelijk. fietsenrek.

A-11 FIETSENREK A-11 VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het fietsenrek A-11 is een praktisch en degelijk. fietsenrek. FIETSENREK A-11 A-11 Het fietsenrek A-11 is een praktisch en degelijk fietsenrek. DUURZAAM conform criteria inkopen FUNCTIONEEL en solide fietsenrek VOORDELIG fiets parkeren De A-11 fietsrekken hebben

Nadere informatie

a-11 fietsenrek a-11 Falco is al 60 jaar specialist in fietsparkeervoorzieningen. praktisch en degelijk fietsenrek gebleken dat zich

a-11 fietsenrek a-11 Falco is al 60 jaar specialist in fietsparkeervoorzieningen. praktisch en degelijk fietsenrek gebleken dat zich fietsenrek a-11 a-11 Falco is al jaar specialist in fietsparkeervoorzieningen. Het fietsenrek de A-11 is een praktisch en degelijk fietsenrek gebleken dat zich reeds heeft bewezen. Het is het prototype

Nadere informatie

IN FRANKRIJK VERVAARDIGD. Schoolbenodigdheden. Beschermt en verfraait het leven

IN FRANKRIJK VERVAARDIGD. Schoolbenodigdheden. Beschermt en verfraait het leven IN FRANKRIJK VERVAARDIGD Schoolbenodigdheden Fietsleuningen Banken Hekken Afvalbakken Vitrines Beschermt en verfraait het leven Hoogte zitvlak: 270 mm. Bank Silaos Uitvoering "kleuterschool" Kleuterschool

Nadere informatie

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te FALCO JONA FALCOJONA AFVALBAK Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking met Falco, en gemaakt in onze fabriek te Vriezenveen, zijn deze serie afvalbakken een sterk staaltje straatmeubilair. DUURZAAM

Nadere informatie

Boomroosters.

Boomroosters. connecting green and infrastructure Boomroosters Door boomroosters toe te passen zorg je ten eerste voor veiligheid. Het maaiveld blijft rondom de bomen gelijk waardoor er geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Nadere informatie

GAMMA FALCO FALCOGAMMA VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoGamma fietsoverkapping is een. functionele en moderne overkapping die in elke

GAMMA FALCO FALCOGAMMA VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoGamma fietsoverkapping is een. functionele en moderne overkapping die in elke FALCO GAMMA De FalcoGamma fietsoverkapping is een functionele en moderne overkapping die in elke omgeving past. De succesvolle FalcoGamma overkapping bestaat uit een enkelzijdig en dubbelzijdig model.

Nadere informatie

Octopus affichekader. De behandeling van de bevestigingsplaat bestaat uit stralen, metalliseren en poederlaklaag in RAL 4006.

Octopus affichekader. De behandeling van de bevestigingsplaat bestaat uit stralen, metalliseren en poederlaklaag in RAL 4006. Octopus accentpaal Vervaardigd uit stalen buis, diameter 323,9mm met een minimum wanddikte van 4mm. Totale lengte van de buis 3000mm, welke bovenaan is dichtgelast en voorzien van 2st M12 openingen. Behandeling

Nadere informatie

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX

Montagesysteem. E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s 650.0XX Montagesysteem E l e k t r i s c h e i n s t a l l a t i e s Productbeschrijving Het montagepracticum elektrische installaties bestaat uit montageframes,, waarin montageborden kunnen worden geplaatst.

Nadere informatie

prijslijst Moderne hekwerken 2019/1 incl. BTW

prijslijst Moderne hekwerken 2019/1 incl. BTW prijslijst Moderne hekwerken 2019/1 incl. BTW moderne Hekwerken - VPP 2019/1 Het hekwerk is een stevige constructie, gemonteerd op palen die bevestigd worden in een betonfundering zonder bijkomende bevestigingselementen,

Nadere informatie

Whiteboards. Van een enkel whiteboard tot aan een volledige schrijfwand: denk groot!

Whiteboards. Van een enkel whiteboard tot aan een volledige schrijfwand: denk groot! Whiteboards Van een enkel whiteboard tot aan een volledige schrijfwand: denk groot! Soft line whiteboard Soft line whiteboard Maat (HxB) Prijs 45 x 60 cm 53,- 60 x 90 cm 73,- 90 x 120 cm 107,- 120 x 150

Nadere informatie

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te

JONA FALCO FALCOJONA AFVALBAK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking. met Falco, en gemaakt in onze fabriek te FALCO JONA FALCOJONA AFVALBAK Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking met Falco, en gemaakt in onze fabriek te Vriezenveen, zijn deze serie afvalbakken een sterk staaltje straatmeubilair. Verkrijgbaar

Nadere informatie

RONDO FA LCO FALCORONDO. Een opmerkelijke overkapping met robuust staal. en flexibel transparante wand-en dakbekleding.

RONDO FA LCO FALCORONDO. Een opmerkelijke overkapping met robuust staal. en flexibel transparante wand-en dakbekleding. FA LCO RONDO FALCORONDO Een opmerkelijke overkapping met robuust staal en flexibel transparante wand-en dakbekleding. KOLOMMENVRIJ o p t i m a l e b e n u tt i n g v a n ruimte Daardoor niet opvallend

Nadere informatie

INBRAAKVEILIGE ROLLUIKEN

INBRAAKVEILIGE ROLLUIKEN INBRAAKVEILIGE ROLLUIKEN 60/96B Soort lamel 60B Soort lamel 96B Werkende hoogte 60B Werkende hoogte 96B Profielen Pantsergewicht 60B Pantsergewicht 96B Te gebruiken tot Zijgeleiding tot 4000 mm Zijgeleiding

Nadere informatie

exclusief GardEluxE collectie carabas

exclusief GardEluxE collectie carabas exclusief GardEluxE collectie carabas EXCLUSIEF GARDELUXE Traditioneel vakmanschap en moderne productiemethoden vinden samen hun weg in onze collectie buitenmeubelen. Ruim 25 jaar liefde voor het vak zetten

Nadere informatie

Onderhoudsvoorschriften

Onderhoudsvoorschriften Onderhoudsvoorschriften VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD Producten van Falco zijn samengesteld uit meerdere onderdelen en meerdere materialen. In dit voorschrift vindt u informatie over het onderhoud van

Nadere informatie

A-11 FIETSENREK A-11 VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het fietsenrek A-11 is een praktisch en degelijk. fietsenrek.

A-11 FIETSENREK A-11 VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het fietsenrek A-11 is een praktisch en degelijk. fietsenrek. FIETSENREK A11 A11 Het fietsenrek A11 is een praktisch en degelijk fietsenrek. DUURZAAM conform criteria inkopen FUNCTIONEEL en solide fietsenrek VOORDELIG fiets parkeren De A11 fietsrekken hebben een

Nadere informatie

giroflex 32 designed by Animos+Partner

giroflex 32 designed by Animos+Partner giroflex 32 designed by Animos+Partner giroflex 32 Automatisch in een comfortabele positie: dankzij het Giromove-synchroonmechanisme past de giroflex 32 zich bij het zitten altijd optimaal aan uw bewegingen

Nadere informatie

flexible street furniture

flexible street furniture flexible street furniture City 2 Connect staat voor flexibel inrichten inrichten op basis van behoefte eenvoudig toepasbaar tijdloos en eenvoud hoogwaardig en kwalitatief Inhoudsopgave 1 Wij zijn City

Nadere informatie

C o m p a c t b o y. A f v a l b a k k e n. Art E1201, afvalbak Compactboy in RAL 5021 waterblauw. n lediging binnen enkele seconden

C o m p a c t b o y. A f v a l b a k k e n. Art E1201, afvalbak Compactboy in RAL 5021 waterblauw. n lediging binnen enkele seconden A f v a l b a k k e n Art. 30-E1201, afvalbak Compactboy in RAL 5021 waterblauw. n lediging binnen enkele seconden n nauwkeurig springslot n breukvaste afdekkap n ook met bodemklep Origineel Het origineel

Nadere informatie

Catalogus Carport AutoSkûle

Catalogus Carport AutoSkûle Catalogus Carport AutoSkûle Inhoudsopgave Flyer Algemene informatie CE certificaat Voorblad tekening Maattabel Exploded view Assemblage handleiding Montage handleiding Constructieve onderdelen met statische

Nadere informatie

Beleef de buitenruimte

Beleef de buitenruimte Zitbanken Beleef de buitenruimte Buitenbank blz. Plane II 4 Plane Solid 6 Plane 8 Wenters 9 Cubic (hout) 10 Cubic (staal) 11 Notaris 12 Big Bench 14 Lounge 15 Pure 16 Round laths 18 Natuur comfort 19 Tail

Nadere informatie

Educatieve speeltoestellen

Educatieve speeltoestellen Mechanica & Zwaartekracht VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD Educatieve speeltoestellen Doordat deze speeltoestellen op wetenschap zijn gebaseerd, voorziet het in een nieuw concept in spelen en stimuleert het

Nadere informatie

prijslijst Moderne hekwerken 2018/2 incl. BTW

prijslijst Moderne hekwerken 2018/2 incl. BTW prijslijst Moderne hekwerken 2018/2 incl. BTW Het hekwerk is een stevige constructie, gemonteerd op palen die bevestigd worden in een betonfundering zonder bijkomende bevestigingselementen, eenvoudige

Nadere informatie

prijslijst Moderne hekwerken 2016/2 incl. BTW

prijslijst Moderne hekwerken 2016/2 incl. BTW prijslijst Moderne hekwerken 2016/2 incl. BTW Het hekwerk is een stevige constructie, gemonteerd op palen die bevestigd worden in een betonfundering zonder bijkomende bevestigingselementen, eenvoudige

Nadere informatie

Met Domifence groefpalen kunnen wij verschillende hoogten aanbieden: van +/- 40 cm tot +/- 270 cm.

Met Domifence groefpalen kunnen wij verschillende hoogten aanbieden: van +/- 40 cm tot +/- 270 cm. Beton Schuttingen De betonschuttingen van Domifence zijn duurzaam en toekomstgericht, en worden veelzijdig gebruikt in tuinen en als erfafscheiding. De schuttingen bestaan uit zand, cement, water en wapening.

Nadere informatie

Sierhekwerk CAPRI FIRENZE GENUA LUCA MILANO MONACO SARDINIA VERONA

Sierhekwerk CAPRI FIRENZE GENUA LUCA MILANO MONACO SARDINIA VERONA Sierhekwerk CAPRI FIRENZE GENUA LUCA MILANO MONACO SARDINIA VERONA Stijlvolle veiligheid Mooi en veilig sierhekwerk om huizen en bedrijfspanden heeft een tweeledige functie. Ook parken en tuinen worden

Nadere informatie

werken opbergen screens Zitten accessoires oplossing Voor werken & relaxen bureaustoelen managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen

werken opbergen screens Zitten accessoires oplossing Voor werken & relaxen bureaustoelen managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen werken opbergen screens oplossing Voor werken & relaxen Zitten bureaustoelen accessoires managementstoelen bezoeker- en Zaalstoelen VerGaderstoelen designstoelen 82 83 luca luca 329 De Luca-serie is een

Nadere informatie

VORM& KLEUR VORM & KLEUR Freesletters

VORM& KLEUR VORM & KLEUR Freesletters VORM& KLEUR ORM Freesletters & KLEUR VORM & KLEUR Leveringsprogramma fortype Acryl Het leveringsprogramma wordt steeds verder uitgebreid en bestaat intussen al uit meer dan 30 kleuren in 8 mm dikte. Het

Nadere informatie

Geluiddempende roosters Maatwerk roosters

Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Brandwerende producten Brandwerende kleppen, ventielen en roosters Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Specialist in ventilatie Brandwerende kleppen Omschrijving Vlinderbrandkleppen zijn ontworpen

Nadere informatie

LEVEL FALCO ECO FALCOLEVEL ECO VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het etage fietsenrek FalcoLevel Eco is een budgetvriendelijk

LEVEL FALCO ECO FALCOLEVEL ECO VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. Het etage fietsenrek FalcoLevel Eco is een budgetvriendelijk FALCO LEVEL ECO Het etage fietsenrek FalcoLevel Eco is een budgetvriendelijk dubbellaags fietsparkeersysteem. Het grote voordeel van dit fietsenrek is dat er twee keer zoveel fietsen geparkeerd kunnen

Nadere informatie

Vierkante tafels 70cm. Specificaties. GR391 Afmeting (cm): 91(h) x 43(b) x 53(d). Gewicht: 5,85kg. GR392 Afmeting (cm): 75(h) x 70(Ø). Gewicht: 7,1kg.

Vierkante tafels 70cm. Specificaties. GR391 Afmeting (cm): 91(h) x 43(b) x 53(d). Gewicht: 5,85kg. GR392 Afmeting (cm): 75(h) x 70(Ø). Gewicht: 7,1kg. Stalen bistro meubilair Dit assortiment stalen stoelen en tafels is perfect voor cafe's en bars, en brengt een stijlvol designer gevoel met een hoog nivo van functionaliteit. Erg sterk en eenvoudig te

Nadere informatie

Pals Speeltoestellen Schoenmakerij 10 Zevenbergen. www.speeltoestellen.info / info@speelkasteel.nl tel. 0168 320487 of 06 18353672

Pals Speeltoestellen Schoenmakerij 10 Zevenbergen. www.speeltoestellen.info / info@speelkasteel.nl tel. 0168 320487 of 06 18353672 Pals Speeltoestellen Schoenmakerij 10 Zevenbergen. www.speeltoestellen.info / info@speelkasteel.nl tel. 0168 320487 of 06 18353672 Prijslijst 2013 excl. BTW Speeltoestellen voor openbaar gebruik. Een zeer

Nadere informatie

Prijslijst 2011 Preisliste 2011

Prijslijst 2011 Preisliste 2011 Ghyczy_broch_prijslijst 29-12-2010 12:00 Pagina 1 Prijslijst 2011 Preisliste 2011 Reubenberg 25 NL- 6071 PS Swalmen T +31 (0)475 50 44 22 F +31 (0)475 50 45 50 info@ghyczy.com www.ghyczy.com Inhoud T Tafels

Nadere informatie

Johann Straussplein. voorstel binnengebied - werkgroep 27 oktober 2016

Johann Straussplein. voorstel binnengebied - werkgroep 27 oktober 2016 Johann Straussplein voorstel binnengebied - werkgroep 27 oktober 2016 bestaande situatie 2 bestaande situatie 3 samenvatting bijeenkomst 22 september 2016 Zaken die goed zijn? parkachtige karakter meer

Nadere informatie

RAIL FALCO FALCORAIL VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoRail fietsoverkapping is een esthetisch. verantwoorde fietsoverkapping.

RAIL FALCO FALCORAIL VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoRail fietsoverkapping is een esthetisch. verantwoorde fietsoverkapping. FALCO RAIL FALCORAIL De FalcoRail fietsoverkapping is een esthetisch verantwoorde fietsoverkapping. Door het gebogen dak en de transparantie heeft deze overkapping naast de esthetiek, ook een zeer licht

Nadere informatie

Materiaal. Het verhaal achter HOF

Materiaal. Het verhaal achter HOF Hof is een luxueus merk voor de kwaliteitsbewuste meerwaardezoeker op zoek naar buitendecoratie en functionaliteit gekoppeld aan individualiteit en esthetiek. Onze collectie van tijdloze, bijgewerkte klassiekers

Nadere informatie

fietsparkeur De stichting FietsParKeur is in 1999 opgericht om de kwaliteit van de fietsparkeervoorzieningen

fietsparkeur De stichting FietsParKeur is in 1999 opgericht om de kwaliteit van de fietsparkeervoorzieningen fiets ParKEUR fietsparkeur De stichting FietsParKeur is in 1999 opgericht om de kwaliteit van de fietsparkeervoorzieningen te verbeteren. De stichting FietsParKeur stelt kwaliteitseisen op die zijn vastgelegd

Nadere informatie

FIETS VOORVORK PARKEER SYSTEMEN VOORVORK FIETSPARKEERSYSTEMEN VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. In dit productblad vindt u alle fietsparkeersystemen

FIETS VOORVORK PARKEER SYSTEMEN VOORVORK FIETSPARKEERSYSTEMEN VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. In dit productblad vindt u alle fietsparkeersystemen VOORVORK FIETS PARKEER SYSTEMEN VOORVORK FIETSPARKEERSYSTEMEN In dit productblad vindt u alle fietsparkeersystemen van Falco die zijn gebaseerd op het voorvorkprincipe. Het voorvorkparkeersysteem is de

Nadere informatie

LOK FALCO FALCOLOK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping. van Falco. Door de vele mogelijkheden qua

LOK FALCO FALCOLOK VOOR EEN MOOIERE BUITENWERELD. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping. van Falco. Door de vele mogelijkheden qua FALCO LOK FALCOLOK De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van Falco. Door de vele mogelijkheden qua materiaal en ontwerp zijn deze overkappingen multifunctioneel inzetbaar. De FalcoLok overkapping

Nadere informatie

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Specialist in ventilatie Maatwerk roosters U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid standaard assortiment ventilatie roosters, gemaakt

Nadere informatie

AF-50 MM AR-65 MM AV-70 MM AR-80 MM AF-80 MM AV-90 MM

AF-50 MM AR-65 MM AV-70 MM AR-80 MM AF-80 MM AV-90 MM ALUMINIUM BUITENJALOEZIEËN AF-50 MM AR-65 MM AV-70 MM AR-80 MM AF-80 MM AV-90 MM Editie: 2010 Zonwering Nijmegen bv Ambachtsweg 2 6581 AX Malden-Nederland Tel.: 00 31 24 3 58 28 20 Fax.: 00 31 24 3 58

Nadere informatie

pag. 4 pag pag. 12 pag pag. 22 pag. 24

pag. 4 pag pag. 12 pag pag. 22 pag. 24 pag. 4 pag. 6-10 pag. 12 pag. 14-18 pag. 20 pag. 22 pag. 24 pag. 28 pag. 30 pag. 33 2 De producten uit deze collectie kunnen desgewenst worden uitgevoerd in Foam Fabrics. Dit geeft het product een extra

Nadere informatie

www.sebios.com Prijslijst 2016 1

www.sebios.com Prijslijst 2016 1 www.sebios.com Prijslijst 2016 1 MODUFIRE CORTEN Hoogte 1900 mm Breedte 1150 mm Diepte 450 mm Back Corten 395,- BBQ set 249,- Advies verkoopprijs 1.995,- incl. BTW 21% Cortenstaal, dikte materiaal haard

Nadere informatie