Algemene voorwaarden Verheij Legal & Public Affairs

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden Verheij Legal & Public Affairs"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Verheij Legal & Public Affairs NL Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn onder uitdrukkelijke terzijdestelling van voorwaarden van de Opdrachtgever of de Cliënt van toepassing, in de verhouding tussen de Opdrachtgever en/of de Cliënt en Verheij Legal & Public Affairs. Andere (algemene) voorwaarden dan hiervoor genoemd zijn niet van toepassing. Toepasselijkheid van Algemene Voorwaarden hoe ook genaamd van de Opdrachtgever wordt door Verheij Legal & Public Affairs uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene (inkoop-)voorwaarden van Opdrachtgever zijn slechts van toepassing indien uitdrukkelijk en schriftelijk is overeengekomen dat deze op de betrekking tussen Partijen van toepassing zullen zijn. 1.2 Indien enige bepaling van deze Algemene Voorwaarden nietig is, wordt vernietigd of nietafdwingbaar blijkt te zijn, zullen de overige bepalingen van deze Algemene Voorwaarden volledig van kracht blijven. Verheij Legal & Public Affairs zal ter vervanging van de nietige, vernietigde of niet afdwingbare bepalingen nieuwe bepalingen opstellen, waarbij zoveel mogelijk het doel en de strekking van de oorspronkelijke bepalingen in acht zal worden genomen. 1.3 Indien onduidelijkheid bestaat over één of verschillende bepalingen van deze Algemene Voorwaarden, dan dient de uitleg plaats te vinden naar de geest van deze Algemene Voorwaarden. 1.4 Indien zich tussen Verheij Legal & Public Affairs en de Opdrachtgever een situatie voordoet die niet in deze Algemene Voorwaarden is geregeld, dan dient deze situatie te worden beoordeeld naar de geest van deze Algemene Voorwaarden. 1.5 Deze Algemene Voorwaarden zijn eveneens van toepassing op overeenkomsten met Verheij Legal & Public Affairs, voor de uitvoering waarvan door Verheij Legal & Public Affairs derden dienen te worden betrokken. 1.6 Indien Verheij Legal & Public Affairs niet steeds strikte naleving van deze Algemene Voorwaarden verlangt, betekent dit niet dat de bepalingen daarvan niet van toepassing zijn, of dat Verheij Legal & Public Affairs het recht zou verliezen om in andere gevallen stipte naleving van de bepalingen van deze Algemene Voorwaarden te verlangen. 1.7 De Opdrachtgever verklaart zich akkoord met de hierna volgende Algemene Voorwaarden van Verheij Legal & Public Affairs, waarvan hij verklaard tijdige kennis te hebben genomen en er alle bedingen van heeft aanvaard, behoudens wanneer uitdrukkelijk anders werd overeengekomen. 1.8 Elke herziening van deze Algemene Voorwaarden zal bindend zijn voor de Opdrachtgever, voor zover deze herziening ter kennis van de Opdrachtgever werd gebracht.

2 1.9 De Opdrachtgever gaat er uitdrukkelijk mee akkoord dat deze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn op alle met Verheij Legal & Public Affairs gesloten overeenkomsten, binnen de landsgrenzen van Nederland of daarbuiten, ongeacht of deze mondeling, telefonisch, per fax, per of op enige andere (elektronische) wijze worden doorgegeven De meest recente versie van deze Algemene Voorwaarden zijn te raadplegen op de website van Verheij Legal & Public Affairs: Van toepassing is steeds de laatst gepubliceerde versie c.q. de versie zoals die gold ten tijde van de totstandkoming van de rechtsbetrekking met de Opdrachtgever. 2 Definities In deze Algemene Voorwaarden van Verheij Legal & Public Affairs worden de volgende termen gebruikt; 2.1 Verheij Legal & Public Affairs / Opdrachtnemer Verheij Legal & Public Affairs is een eenmanszaak. Opdrachtnemer is altijd de eenmanszaak en nimmer een werknemer of Opdrachtnemer van Verheij Legal & Public Affairs. Het bepaalde in artikel 7:404 lid 2 BW is op Opdrachten aan Verheij Legal & Public Affairs uitgesloten. Verheij Legal & Public Affairs Zoete Kroon DV Geldermalsen KvK BTW NL Partijen De genaamde Verheij Legal & Public Affairs en Opdrachtgever tezamen. 2.3 de Opdrachtgever Een natuurlijke- of rechtspersoon voor wie door Verheij Legal & Public Affairs werkzaamheden verricht, dan wel met wie Verheij Legal & Public Affairs een overeenkomst heeft gesloten. 2.4 de Cliënt Een natuurlijke- of rechtspersoon voor wie door Verheij Legal & Public Affairs werkzaamheden verricht, welke is niet de Opdrachtgever, maar voor wie in Opdracht van Opdrachtgever werkzaamheden worden verricht. 2.5 de Opdracht De inhoud van de overeenkomst waarin de Opdrachtgever Verheij Legal & Public Affairs vraagt bepaalde werkzaamheden te verrichten en waarop deze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn.

3 3 Opdracht 3.1 Verheij Legal & Public Affairs bepaalt de wijze waarop en door welke personen de Opdracht wordt uitgevoerd. Het bepaalde in artikel 7:404 BW wordt uitgesloten. 3.2 Opdrachtgever is degene ten behoeve van wie de werkzaamheden worden verricht. Indien de Opdracht wordt uigevoerd voor aan ander dan de Opdrachtgever, kwalificeert deze ander als Cliënt. Verheij Legal & Public Affairs alsdan een schriftelijke Opdracht, ondertekend door de Opdrachtgever, verlangen. 3.3 Verheij Legal & Public Affairs neemt door het aanvaarden van een Opdracht een inspanningsverplichting op zich. Verheij Legal & Public Affairs voert de werkzaamheden naar beste vermogen en als een zorgvuldig handelend beroepsbeoefenaar uit. Niet wordt ingestaan voor het bereiken van het beoogde resultaat. 3.4 Opdrachtgever dient alle voor behandeling noodzakelijke gegevens en informatie aan Verheij Legal & Public Affairs te verstrekken. Indien hieraan niet wordt voldaan, is Verheij Legal & Public Affairs gerechtigd tot opschorting van de uitvoering van de Opdracht. Tot noodzakelijke gegevens behoren de ingevolge de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) vereiste identificatiegegevens. 3.5 Opdrachtgever dient Verheij Legal & Public Affairs onverwijld te informeren omtrent feiten en omstandigheden die van belang zijn voor de uitoefening van de Opdracht. Voorts staat de Opdrachtgever in voor de juistheid, de volledigheid en de betrouwbaarheid van de aan Verheij Legal & Public Affairs verstrekt gegevens en informatie. 4 Honorarium 4.1 Verheij Legal & Public Affairs is gerechtigd om periodiek haar tarieven aan te passen. 4.2 Naast het honorarium wordt de Opdrachtgever aan Verheij Legal & Public Affairs verschuldigd de verschotten die bestaan uit te specificeren kosten zoals griffierechten, deurwaarderskosten, kosten uittreksels en dergelijke en niet eenvoudig te specificeren kantoorkosten zoals porto, telefoon, telefax en dergelijke welke door haar op een percentage van het honorarium vastgesteld kunnen worden. 4.3 De betalingstermijn voor facturen van Verheij Legal & Public Affairs is veertien (14) dagen na factuurdatum. 5 Aansprakelijkheid 5.1 Aansprakelijkheid wordt slechts aanvaard voor schade welke een rechtstreeks gevolg is van een aan Verheij Legal & Public Affairs toe te rekenen tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst en uitsluitend indien en voor zover de schade bij normale vakkennis en ervaring en met inachtneming van normale oplettendheid en wijze van beroepsuitoefening had kunnen worden vermeden.

4 5.2 Indien in de werkzaamheden die worden verricht ter uitvoering van de aan Verheij Legal & Public Affairs verstrekte Opdracht directe schade ontstaat zoals omschreven in artikel 5.1, is de met betrekking tot die werkzaamheden aan de Opdrachtgever en derden te betalen totale schadevergoeding beperkt tot de hoogte van het honorarium voor die betreffende Opdracht, doch maximaal tot het bedrag waarvoor de aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval Verheij Legal & Public Affairs aanspraak op een uitkering geeft. 5.3 Deze aansprakelijkheidsbeperking geldt ook indien Verheij Legal & Public Affairs aansprakelijk is voor de fouten van door haar bij de uitvoering van de Opdracht gebruikte apparatuur, software, gegevensbestanden, registers of andere zaken, geen uitgezonderd. 5.4 De aansprakelijkheidsbeperking geldt tevens indien Verheij Legal & Public Affairs haar diensten heeft geweigerd en hieruit schade is voortgevloeid. 5.5 Voorwaarde voor het ontstaan van enig recht op schadevergoeding is steeds dat de Opdrachtgever de schade zo spoedig mogelijk na het ontstaan daarvan schriftelijk bij Verheij Legal & Public Affairs meldt. Iedere vordering tot schadevergoeding tegen Verheij Legal & Public Affairs vervalt als daarop niet tijdig een beroep is gedaan, hetgeen door het enkele verloop van zes maanden na het ontstaan van de vordering altijd van toepassing is. 5.6 Op de Opdrachtgever rust de verplichting om binnen de redelijke grenzen al die maatregelen te treffen die de schade als omschreven in dit artikel (hadden) kunnen voorkomen of beperken. 5.7 Deze aansprakelijkheidsbeperking is mede gemaakt ten behoeve van degenen die voor Verheij Legal & Public Affairs werkzaam zijn, al dan niet in loondienst, zodat dezen zich eveneens op deze aansprakelijkheidsbeperking kunnen beroepen. 5.8 De Opdrachtgever vrijwaart Verheij Legal & Public Affairs voor aanspraken van derden jegens Verheij Legal & Public Affairs, indien Verheij Legal & Public Affairs schade veroorzaakt doordat door de Opdrachtgever, of door derden die de Opdrachtgever daartoe heeft aangewezen, onvoldoende of onvolledige informatie is verstrekt welke, indien deze informatie wel bij Verheij Legal & Public Affairs bekend was geweest, tot voorkoming of beperking van de schade had kunnen leiden. De Opdrachtgever is verplicht aan Verheij Legal & Public Affairs de redelijke kosten van onder meer verweer tegen dergelijke aanspraken te vergoeden. 6 Declaraties 6.1 Door het verlenen van de Opdracht en de aanvaarding daarvan door Verheij Legal & Public Affairs, aanvaardt de Opdrachtgever aansprakelijkheid voor de voldoening van de met betrekking tot de Opdracht verzonden declaraties. 6.2 De Opdrachtgever is aan Verheij Legal & Public Affairs een voorschot verschuldigd op het aan haar toekomende, indien en voor zover door Verheij Legal & Public Affairs ter zake een voorschot in rekening wordt gebracht. 6.3 Verheij Legal & Public Affairs is gerechtigd gedurende de uitvoering van de Opdracht tussentijds te declareren.

5 6.4 Indien de Opdrachtgever een ander is dan de Cliënt, is zowel de Opdrachtgever als de Cliënt hoofdelijke aansprakelijk voor de voldoening van al hetgeen Verheij Legal & Public Affairs in verband met de Opdracht toekomt. 6.5 De betalingstermijn van declaraties is veertien (14) dagen na factuurdatum. 7 Opschorting, rente en incassokosten 7.1 Indien een declaratie, dan wel een voorschot als bedoeld in artikel 6, na afloop van de betalingstermijn en ondanks schriftelijke aanmaning tot betaling van de zijde van Verheij Legal & Public Affairs, niet wordt voldaan, kan de uitvoering van de Opdracht worden opgeschort. Van deze opschorting zal de Opdrachtgever schriftelijk op de hoogte worden gebracht. 7.2 Indien de Opdrachtgever de declaratie niet binnen de betalingstermijn voldoet, is de Opdrachtgever zonder ingebrekestelling in verzuim. Vanaf dat moment is de Opdrachtgever aan Verheij Legal & Public Affairs de wettelijke handelsrente verschuldigd over het volledige factuurbedrag. 7.3 Indien Verheij Legal & Public Affairs incassomaatregelen moet nemen ter incassering van openstaande facturen, wordt de Opdrachtgever tevens de buitengerechtelijke incassokosten in rekening verschuldigd ter hoogte van tien procent van de openstaande vordering, met een minimum van EUR 250, In dit artikel wordt met Opdrachtgever tevens de Cliënt bedoeld in het geval artikel 6.4 toepasselijk is. 8 Archivering 8.1 Nadat de Opdracht door Verheij Legal & Public Affairs is beëindigd, staan alle in het dossier aanwezige van de Opdrachtgever afkomstige originele stukken aan deze ter beschikking. De Opdrachtgever kan deze desgewenst bij Verheij Legal & Public Affairs opvragen. Verheij Legal & Public Affairs zal het overblijvende dossier gedurende tien jaar bewaren. Na afloop van de termijn van tien jaar zal het dossier worden vernietigd. 9 Toepasselijk recht en bevoegde rechter 9.1 Op de overeenkomst tussen Verheij Legal & Public Affairs en haar Opdrachtgevers en Cliënten is Nederlands recht van toepassing. 9.2 De toepasselijkheid van het Weens koopverdrag 1980 is uitgesloten. 9.3 Alle geschillen die tussen Verheij Legal & Public Affairs en de Opdrachtgever / Cliënt rijzen in verband met de geldigheid, uitvoering, beëindiging en interpretatie van deze Algemene Voorwaarden en/of afzonderlijke overeenkomsten of overeenkomsten die daaruit voortvloeien, behoren tot de uitsluitende bevoegdheid van de bevoegde rechter van de rechtbank te s- Hertogenbosch, tenzij wetgeving of internationale verdragen dwingend anders voorschrijven.

Algemene Voorwaarden van Aitton notarissen

Algemene Voorwaarden van Aitton notarissen Algemene Voorwaarden van Aitton notarissen Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden zijn onder uitdrukkelijke terzijdestelling van daarmee in strijd zijnde voorwaarden van de opdrachtgever of de cliënt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden AdvocatenvanOranje Pagina 1 van 6

Algemene Voorwaarden AdvocatenvanOranje Pagina 1 van 6 19-2-2016 ALGEMENE VOORWAARDEN ADVOCATENVANORANJE 1 Definities 1.1 AdvocatenvanOranje: AdvocatenvanOranje is een samenwerkingsverband van zelfstandig werkende advocaten die zich ten doel stellen, ieder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van toepassing op alle door of vanwege Mr. P.M. Kroes verleende diensten

Algemene voorwaarden van toepassing op alle door of vanwege Mr. P.M. Kroes verleende diensten Algemene voorwaarden van toepassing op alle door of vanwege Mr. P.M. Kroes verleende diensten 1. Toepassing 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen de eenmanszaak

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Opdrachtgever: de partij die Opdrachtnemer opdracht heeft gegeven tot het verrichten van werkzaamheden; b. Opdrachtnemer:

Nadere informatie

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd.

3.2 De verplichtingen van Factor Horsten gaan nooit verder dan door opdrachtgever en Factor Horsten schriftelijk zijn bevestigd. ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN FACTOR HORSTEN Artikel 1 Algemeen 1.1 Met de opdrachtgever wordt in deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, hierna te noemen: algemene voorwaarden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Scrum Company

Algemene voorwaarden Scrum Company Algemene voorwaarden Scrum Company Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Scrum Company of voor

Nadere informatie

SCHERP LEGAL ALGEMENE VOORWAARDEN

SCHERP LEGAL ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERP LEGAL ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aan SCHERP LEGAL verstrekte en door SCHERP LEGAL aanvaarde opdrachten, waaronder begrepen

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden, die zijn te raadplegen op de website www. beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden, die zijn te raadplegen op de website www. beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten zijn twee zelfstandige advocatenkantoren, de eenmanszaak mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer

Nadere informatie

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl.

mr. Beutener en mr. Staal hebben ieder hun eigen algemene voorwaarden die zijn te raadplegen op de website www.beutenerstaal.nl. Algemene voorwaarden van mr. M.B.W.G. Beutener, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, gevestigd in Deventer, en mr.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie

Algemene voorwaarden SpaaQ versie Algemene voorwaarden SpaaQ versie 1.0 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van een beroep

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kroep Gerechtsdeurwaarder en Incasso

Algemene voorwaarden Kroep Gerechtsdeurwaarder en Incasso Algemene voorwaarden Kroep Gerechtsdeurwaarder en Incasso Artikel 1. Toepassingsgebied: A. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aan Kroep Gerechtsdeurwaarder en Incasso verstrekte opdrachten

Nadere informatie

SCHERP ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN

SCHERP ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERP ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aan Scherp Advocaten verstrekte en door Scherp Advocaten aanvaarde opdrachten,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Fokkema Linssen Notarissen

ALGEMENE VOORWAARDEN Fokkema Linssen Notarissen Fokkema Linssen Blad 1 Notarissen te Rotterdam ALGEMENE VOORWAARDEN Fokkema Linssen Notarissen Artikel 1 Aanduidingen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Fokkema Linssen notarissen Fokkema

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat

Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat Algemene voorwaarden van mr. J.W. Post, advocaat Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten is een kantoorcombinatie, geen maatschap, tussen mr. M.B.W.G. Beutener, mr. L.M.J Leerkes en mr. J.W. Post,

Nadere informatie

Advocatenkantoor Spangesekade

Advocatenkantoor Spangesekade ALGEMENE VOORWAARDEN van Advocatenkantoor (januari 2017) Artikel 1 Advocatenkantoor 1.1 Advocatenkantoor, verder te noemen het kantoor is de handelsnaam van mr. M. ter Haar-Bas, die als eenmanszaak de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERGNES SUPPORT

ALGEMENE VOORWAARDEN VERGNES SUPPORT ALGEMENE VOORWAARDEN VERGNES SUPPORT Artikel 1 Algemeen 1.1 De onderhavige voorwaarden zijn, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen, van toepassing op alle aanbiedingen, aanvragen,

Nadere informatie

2.3 Iedere overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd, tenzij in de betreffende overeenkomst anders is vermeld. 2.4 Marleen Janse, Advocatuur &

2.3 Iedere overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd, tenzij in de betreffende overeenkomst anders is vermeld. 2.4 Marleen Janse, Advocatuur & ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Inleiding 1.1 Marleen Janse, Advocatuur & Mediation is een eenmanszaak naar Nederlands recht. 1.2 Op alle overeenkomsten tussen Marleen Janse, Advocatuur & Mediation, en derden,

Nadere informatie

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie.

2.4 Alle werkzaamheden worden door 2directIT uitgevoerd op basis van nacalculatie. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij 2directIT partij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verhaar Advocatuur & Mediation

Algemene Voorwaarden Verhaar Advocatuur & Mediation Algemene Voorwaarden Verhaar Advocatuur & Mediation 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Verhaar Advocatuur & Mediation: de advocaat of op basis van een arbeids-, uitzend-

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator

Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator Algemene voorwaarden van mr. W.A.J.M. Staal, advocaat en mediator Artikel 1 Algemeen Beutener Staal advocaten zijn twee zelfstandige advocatenkantoren: de eenmanszaak mr M.B.W.G. Beutener, gevestigd in

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES

ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES ALGEMENE VOORWAARDEN JIPRODUCTIES In deze algemene voorwaarden komen een aantal termen voor waarvan de betekenis hieronder beschreven staat. : de gebruiker van deze algemene voorwaarden., gevestigd aan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Office Support SG Arnhem B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Arnhem, gedeponeerd ter Griffie van de arrondissementsrechtbank

Nadere informatie

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden

Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Leveringsvoorwaarden Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Felixx. Pensioen Consultants B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V.

Algemene voorwaarden Advies bij Arbeid B.V. Bij het uitbrengen van offertes en de uitvoering van opdrachten hanteert kantoorhoudend te Dordrecht en ingeschreven bij de KvK Rotterdam onder nummer: 24389685 de volgende algemene leveringsvoorwaarden:

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Bounce BV Centra voor Werk & Psyche Berlicumseweg 8 5248 NT Rosmalen ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN BOUNCE BV Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt volstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor Walet

Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor Walet Algemene Voorwaarden Advocatenkantoor Walet Artikel 1 - Algemene gegevens Mr. R. Walet handelend onder de naam Advocatenkantoor Walet neemt als eenmanszaak deel aan het rechtsverkeer en is als zodanig

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing:

Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing: Deze algemene voorwaarden zijn op de werkzaamheden van Niels Drost van toepassing: Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Niels Drost: De bij de KvK onder nummer 66027640 ingeschreven onderneming, ook

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden de Singel Advocaten

Algemene Voorwaarden de Singel Advocaten Algemene Voorwaarden de Singel Advocaten 1. Definities 1.1 De Singel Advocaten: De Singel Advocaten is een coöperatie met uitgesloten aansprakelijkheid. Advocaten werkzaam binnen de coöperatie zijn lid

Nadere informatie

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN

Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Den Haag, 1 januari 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Schinkelshoek & Verhoog: Opdrachtbrief: een document van Schinkelshoek & Verhoog, waarin de

Nadere informatie

I. Algemeen 1. DijkmansBergJeths Advocaten (hierna: DBJ ) is de handelsnaam van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. gevestigd te Eindhoven.

I. Algemeen 1. DijkmansBergJeths Advocaten (hierna: DBJ ) is de handelsnaam van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. gevestigd te Eindhoven. Algemene Voorwaarden van DijkmansBergJeths Advocaten I. Algemeen 1. DijkmansBergJeths Advocaten (hierna: DBJ ) is de handelsnaam van DijkmansBergJeths Advocaten B.V. gevestigd te Eindhoven. 2. Deze Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V.

Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekservice B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Janszen Advocaten

Algemene voorwaarden Janszen Advocaten Algemene voorwaarden Janszen Advocaten 1. Definities In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.a. Cliënt: de opdrachtgever of contractpartij van het advocatenkantoor 1.b. Het kantoor: de behandelend

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) ALGEMENE VOORWAARDEN PROPTIMIZE NEDERLAND B.V. (versie oktober 2012) 1. Definities 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Opdracht : a) De overeenkomst waarbij Opdrachtnemer hetzij alleen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEAURAING 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN BEAURAING 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN BEAURAING 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die door Beauraing B.V. worden uitgevoerd (inclusief aanvullende opdrachten of vervolgopdrachten)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVOCATENKANTOOR SEPERS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVOCATENKANTOOR SEPERS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVOCATENKANTOOR SEPERS 1. Definities Advocatenkantoor Sepers is een eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer: 24447199. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN #RECHT ADVOCATUUR

ALGEMENE VOORWAARDEN #RECHT ADVOCATUUR ALGEMENE VOORWAARDEN #RECHT ADVOCATUUR Artikel 1 1.1 1.2 1.3 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan #RECHT worden verstrekt (inclusief aanvullende opdrachten of vervolgopdrachten)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Mr M.J. MEIJER NOTARISSEN N.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN Mr M.J. MEIJER NOTARISSEN N.V. 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Mr M.J. MEIJER NOTARISSEN N.V. Vennootschap 1. Mr M.J. Meijer Notarissen N.V. is een naamloze vennootschap, waarvan notarissen bestuurder zijn. Werkingsfeer voorwaarden 2. Deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Algemeen gooischrecherchebureau.nl contact@grebu.nl +31 (0)6 429 125 37 Postbus 1072, 1270 BB Huizen Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden voor het verlenen van diensten van het 'Gooisch Recherchebureau', gevestigd

Nadere informatie

De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

De toepasselijkheid van eventuele inkoop- of andere voorwaarden van Opdrachtgever wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Algemene voorwaarden Artikel 1. Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake levering van goederen en diensten van Centrum voor Chinese geneeswijzen Zhong He Tang,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JURISTENKANTOOR MUNERVA (KAMER VAN KOOPHANDEL )

ALGEMENE VOORWAARDEN JURISTENKANTOOR MUNERVA (KAMER VAN KOOPHANDEL ) ALGEMENE VOORWAARDEN JURISTENKANTOOR MUNERVA (KAMER VAN KOOPHANDEL 72599243) 1. Algemeen 1.1 Juristenkantoor Munerva is een eenmanszaak naar Nederlands recht die zich ten doelt stelt het (doen) uitoefenen

Nadere informatie

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever.

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever. Algemene Voorwaarden Advies, training en ondersteuning info@studiextra.nl www.studiextra.nl KvK: 55347940 Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De natuurlijke

Nadere informatie

De verplichtingen van De Financiële Experts gaan nooit verder dan door De Financiële Experts schriftelijk is bevestigd.

De verplichtingen van De Financiële Experts gaan nooit verder dan door De Financiële Experts schriftelijk is bevestigd. Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij De Financiële Experts partij is, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch

Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Algemene leveringsvoorwaarden Clensch Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Clensch

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied

Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart. Artikel 1 Toepassingsgebied Algemene leveringsvoorwaarden golfkortingskaart Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERMEEREN ADVOCATEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VERMEEREN ADVOCATEN ALGEMENE VOORWAARDEN VERMEEREN ADVOCATEN Voordat onze dienstverlening aanvangt is het belangrijk dat u weet welke voorwaarden daarvoor gelden. Lees daarom zorgvuldig deze algemene voorwaarden zodat u goed

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators

Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemene Voorwaarden Van Ekelen & Poort advocaten & mediators Algemeen 1. Van Ekelen & Poort advocaten & mediators is een kostenmaatschap, ingeschreven bij de KvK onder nummer 56945744, van twee zelfstandig

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies

Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Algemene leveringsvoorwaarden TYGEO Inkomensbeheer en TYGEO Advies Budgetbeheer, Financieel planning, Budgetcoaching. Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN 1. GEBRUIKTE DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de contractspartijen als volgt aangeduid: Raetsluy : de maatschap Raetsluy Advocaten, alsmede alle bij haar krachtens een

Nadere informatie

2. Op de overeenkomst zijn, onder uitsluiting van andere algemene voorwaarden, deze algemene voorwaarden van toepassing.

2. Op de overeenkomst zijn, onder uitsluiting van andere algemene voorwaarden, deze algemene voorwaarden van toepassing. Algemene voorwaarden 2017 LEMSTRA NOTARISKANTOOR TE KESTEREN Deze algemene voorwaarden gelden voor alle opdrachten van de opdrachtgever aan LEMSTRA NOTARISKANTOOR TE KESTEREN en aan de verbonden (kandidaat-)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rotterdam Legal B.V. Artikel 1: Definities

Algemene voorwaarden Rotterdam Legal B.V. Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden Rotterdam Legal B.V. Artikel 1: Definities 1.1 Rotterdam Legal B.V.: de besloten vennootschap Rotterdam Legal B.V. met als doel het beoefenen van de advocatuur. 1.2 Cliënt: de opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019

Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Algemene Voorwaarden Welisa, 01/01/2019 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Welisa

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Smart looking, smart thinking Algemene Voorwaarden www.loftsi.nl Artikel 1. Definities De met hoofdletters aangegeven definities hebben in het kader van deze algemene voorwaarden de volgende betekenis:

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt

Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Algemene leveringsvoorwaarden Buro Inge Knegt Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Advocaat mr. L.W. Plantenga

Algemene voorwaarden Advocaat mr. L.W. Plantenga Algemene voorwaarden Advocaat mr. L.W. Plantenga Artikel 1 Advocaat mr. L.W Plantenga Advocaat mr. L.W. Plantenga (hierna te noemen: Plantenga ) is een eenmanszaak, gevestigd in Utrecht, waarvan de doelstelling

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Help in Progress partij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more

Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more Algemene leveringsvoorwaarden Copy & more Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Copy &

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Van Eldik & Van Eldik Notarissen B.V.

Algemene voorwaarden Van Eldik & Van Eldik Notarissen B.V. Algemene voorwaarden Van Eldik & Van Eldik Notarissen B.V. Artikel 1 Van Eldik & Van Eldik B.V. Van Eldik & Van Eldik Notarissen is een naar Nederlands recht opgerichte besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden

Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Steenvoordenuitvaart Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Steenvoordenuitvaart

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN TIMMER- EN ONDERHOUDSBEDRIJF JGA PAUW Timmer- en Onderhoudsbedrijf JGA Pauw Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl

Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Algemene leveringsvoorwaarden Kwaliteits Reiniging Delfzijl Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Flegal Juridisch Advies

Algemene voorwaarden Flegal Juridisch Advies Algemene voorwaarden Flegal Juridisch Advies 1. Definities 1. Laten we ons allereerst even voorstellen. Wij zijn Flegal Juridisch Advies, een juridisch advieskantoor. In deze algemene voorwaarden verwijzen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PAY FORCE

ALGEMENE VOORWAARDEN PAY FORCE ALGEMENE VOORWAARDEN PAY FORCE Artikel 1 Definities en toepassing In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: A. Pay Force: Pay Force B.V., optredend als Opdrachtnemer; B. Opdrachtgever: de contractspartij

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemene bepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemene bepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemene bepalingen 1.1. Patentwerk B.V. ( Patentwerk ) is een besloten vennootschap die zich ten doel stelt om de praktijk van octrooigemachtigde uit te oefenen, een en ander in

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MR M.B. VAN DEN AKKER, L.L.M. ADVOCAAT ARBEIDSZAKEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MR M.B. VAN DEN AKKER, L.L.M. ADVOCAAT ARBEIDSZAKEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MR M.B. VAN DEN AKKER, L.L.M. ADVOCAAT ARBEIDSZAKEN 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten en aanvullende vervolgopdrachten die

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN LEEF ANDERS COACHING

ALGEMENE VOORWAARDEN LEEF ANDERS COACHING ALGEMENE VOORWAARDEN LEEF ANDERS COACHING Artikel 1. DEFINITIES De met hoofdletters aangegeven definities hebben in het kader van deze algemene voorwaarden de volgende betekenis: Leef anders Coaching Opdrachtgever

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HBN LAW HOLDING B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN HBN LAW HOLDING B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN HBN LAW HOLDING B.V. 1. HBN Law Holding B.V. ( HBN ) is een op Curaçao gevestigde besloten vennootschap, opgericht naar het recht van Curaçao, met als doel het beoefenen van de advocatuur.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden FLEXX4nu Versie geldig vanaf: 7 april 2011 Artikel 1 Definities en algemene bepalingen 1.1 FLEXX4nu: de eenmanszaak FLEXX4nu, statutair gevestigd te Helmond en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Hundscheid Advocaten

Algemene Voorwaarden van Hundscheid Advocaten Algemene Voorwaarden van Hundscheid Advocaten De algemene voorwaarden van Hundscheid Advocaten zijn van toepassing op alle met Hundscheid Advocaten te sluiten en gesloten overeenkomsten en op alle rechtsbetrekkingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 5 Uitvoering Bricks and Business VOF neemt bij de uitvoering van de overeenkomst een

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 5 Uitvoering Bricks and Business VOF neemt bij de uitvoering van de overeenkomst een ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Bricks and Business VOF partij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden KMS Advocaten te Rotterdam. Artikel 1: Definities

Algemene voorwaarden KMS Advocaten te Rotterdam. Artikel 1: Definities Algemene voorwaarden KMS Advocaten te Rotterdam. Artikel 1: Definities 1.1 KMS Advocaten: de oprichter en de medewerkers van het kantoor 1.2 Cliënt: de opdrachtgever van KMS Advocaten 1.3 Honorarium: de

Nadere informatie

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer

Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN VAN START2CARE Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Almere op XX december 2016, onder nummer 58900918. Artikel 1 Begripsbepalingen 1.1. Start2Care: De eenmanszaak Start2Care.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

b. Medewerker: een natuurlijke persoon werkzaam bij of verbonden aan de Opdrachtnemer al dan niet op grond van een arbeidsovereenkomst;

b. Medewerker: een natuurlijke persoon werkzaam bij of verbonden aan de Opdrachtnemer al dan niet op grond van een arbeidsovereenkomst; Algemene voorwaarden Zorgregelhulp - januari 2017 Artikel 1. DEFINITIES De met hoofdletters aangegeven definities hebben in het kader van deze algemene voorwaarden de volgende betekenis: a. Bescheiden:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DRENTH ADVOCAAT B.V. (h.o.d.n. Drenth Strafrechtadvocaten)

ALGEMENE VOORWAARDEN DRENTH ADVOCAAT B.V. (h.o.d.n. Drenth Strafrechtadvocaten) ALGEMENE VOORWAARDEN DRENTH ADVOCAAT B.V. (h.o.d.n. Drenth Strafrechtadvocaten) Artikel 1. Algemeen Drenth Advocaat B.V., h.o.d.n. Drenth Strafrechtadvocaten, is een besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden Beautiful Holland B.V.

Algemene leveringsvoorwaarden Beautiful Holland B.V. Algemene leveringsvoorwaarden Beautiful Holland B.V. Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij

Nadere informatie

Eigen Huis Hypotheekadvies

Eigen Huis Hypotheekadvies Algemene voorwaarden Eigen Huis Hypotheekadvies ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemene bepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Algemene bepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Algemene bepalingen 1.1. Patentwerk B.V. ( Patentwerk ) is een besloten vennootschap die zich ten doel stelt om de praktijk van octrooigemachtigde uit te oefenen, een en ander in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Horevoorts Advies

Algemene voorwaarden Horevoorts Advies Algemene voorwaarden Horevoorts Advies 1. Definities 1. Wij zijn Horevoorts Advies. Wij staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71642161. In deze algemene voorwaarden verwijzen naar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Algemeen 1.1 Onder Opdrachtgever wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de partij die alleen of gezamenlijk met een derde een Opdracht verleent aan SD&B. 1.2 Onder SD&B wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten)

Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Algemene voorwaarden Hyp365 (zelf hypotheek afsluiten) Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Consument: degene die, alleen of gezamenlijk en niet in de uitoefening van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL

ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN AD REM LEGAL 1.1. Algemene Voorwaarden: de onderhavige algemene voorwaarden. 1.2. Ad Rem Legal: een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak, gevestigd te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2015. Algemeen

Algemene voorwaarden 2015. Algemeen Algemene voorwaarden 2015 Algemeen Deze voorwaarden zijn onder uitdrukkelijke terzijdestelling van daarmee in strijd zijnde voorwaarden van de opdrachtgever of de cliënt van toepassing in de verhouding

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden...

Algemene leveringsvoorwaarden... Algemene leveringsvoorwaarden... Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij Bouwbedrijf Ben

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Budgetcoaching

Algemene Voorwaarden Budgetcoaching Algemene Voorwaarden Budgetcoaching Telefoonnummer: 06-29235211 e-mail: info@stapsteen-begeleiding.nl website: www.stapsteen-begeleiding.nl KvK: 64207137 Artikel 1. Begripsbepaling In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden QHHT Nederland

Algemene voorwaarden QHHT Nederland Algemene voorwaarden QHHT Nederland Artikel 1 Toepassingsgebied Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij QHHT Nederland

Nadere informatie

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden

RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden RatingPartners B.V. Algemene Voorwaarden Artikel 1 DEFINITIES Medewerker: een natuurlijk persoon werkzaam bij of verbonden aan RatingPartners, al dan niet op grond van een arbeidsovereenkomst. Opdrachtgever:

Nadere informatie

4.1 Indien de opdrachtgever na de totstandkoming van de overeenkomst wijzigingen

4.1 Indien de opdrachtgever na de totstandkoming van de overeenkomst wijzigingen 1.1 Opdrachtgever -de natuurlijke dan wel rechtspersoon die de overeenkomst (van opdracht) met heeft gesloten. -de natuurlijke dan wel rechtspersoon die door middel van een volmacht / machtiging aan een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Fleuren Van Veldhuizen advocaten

Algemene Voorwaarden Fleuren Van Veldhuizen advocaten Algemene Voorwaarden Fleuren Van Veldhuizen advocaten 1. Toepasselijkheid Onder de naam Fleuren Van Veldhuizen advocaten werken de individuele advocaten mr. W.L.M Fleuren en mr. W.E. van Veldhuizen samen,

Nadere informatie

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2 De toepasselijkheid van eventuele inkoop% of andere voorwaarden van Cliënt wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Inhoudsopgave: Artikel 1 Algemeen Artikel 2 Opschorting, ontbinding en tussentijdse opzegging van de overeenkomst Artikel 3 Overmacht Artikel 4 Betaling en incassokosten Artikel 5 Uitvoering van de overeenkomst

Nadere informatie

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: (a) Opdrachtnemer: Joosen Re-integratie & Advies

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1/5

Algemene voorwaarden 1/5 Algemene voorwaarden Definities Artikel 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. De cliënt: de contractspartij van PrivateLife bv die de opdracht geeft. b. Honorarium: de financiële vergoeding

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Amace Audit & Assurance B.V. d.d. 1 januari 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN Amace Audit & Assurance B.V. d.d. 1 januari 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN Amace Audit & Assurance B.V. d.d. 1 januari 2016 Artikel 1: Algemeen In de algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtgever :de werderpartij onder de Overeenkomst; Opdrachtnemer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2-Link Communicatie

Algemene voorwaarden 2-Link Communicatie Algemene voorwaarden 2-Link Communicatie adres: IBAN: tel: e-mail: site: Vronen 66 2151 PD Nieuw Vennep NL33 ABNA 0249 9744 95 06 14668911 elisa@2-linkcommunicatie.nl www.2-linkcommunicatie.nl Artikel

Nadere informatie

Schadd Advocaten 1. ALGEMEEN 2. TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST 4. GEHEIMHOUDING

Schadd Advocaten 1. ALGEMEEN 2. TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST 4. GEHEIMHOUDING 1. ALGEMEEN 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle werkzaamheden van Schadd Advocaten. Alleen cliënten/opdrachtgevers kunnen rechten ontlenen aan deze algemene voorwaarden. 1.2 Onder opdrachtnemer

Nadere informatie