Nieuwsbrief september 2018 KBS Op e Terp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief september 2018 KBS Op e Terp"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief september 2018 KBS Op e Terp Trefwoord Momenteel kunnen wij geen gebruik maken van de site, het nieuwe rooster is nog niet bekend. Groep Welkom in groep 1/2/3! Na de zomervakantie mochten we het nieuwe schooljaar 2018/2019 starten met limonade en een chocolaatje! De leerlingen van groep 1: Wietse De leerlingen van groep 2: Ali, Hinke, Jermaine, Marieke en Hendrik De leerlingen van groep 3: Swen, Maaike, Klaske, Julian, Lotte, Jasper en Thirsa Thema in de klas Het eerste thema van dit schooljaar is: Mensen. De kinderen van groep 1 en 2 krijgen de eerste schoolweek een ouderbrochure (A4) over dit thema mee naar huis. Zwemmen Groep 3 gaat voor het eerst mee naar de reguliere zwemlessen. Samen met groep 4/5 gaan ze met de bus naar het zwembad in Lemmer. De ouders hebben hierover informatie van Feikje gekregen. Groeten, Anja en Tineke

2 Groep We mogen weer!! De vakantie zit er weer op. Sommigen hebben er zin in, anderen moeten even weer wennen aan het schoolritme, maar we zijn van plan er weer een mooi en leerzaam schooljaar van maken. Een paar veranderingen: Een nieuwe juf. Juf Johanna stelt zich verderop in deze nieuwsbrief aan jullie voor. Digitale verwerking voor de vakken taal/spelling en rekenen. Voor alle groepen een nieuwe taal en spellingsmethode. De leerlingen van groep 5 van vorig jaar hebben hier het afgelopen schooljaar al kennis mee gemaakt. Bij spelling krijgen de kinderen elke week de nieuwe spellingsregel en de oefen- en dicteewoorden (door elkaar) mee naar huis. De woorden voor het controledictee aan het eind van het blok gaan niet mee naar huis. Voor groep 5 komt het vak aardrijkskunde erbij. Juf Johanna geeft deze lessen. Voor groep 6 komt het vak geschiedenis erbij. Juf Feikje geeft deze lessen. Blokfluiten/muziek op maandag i.p.v. op dinsdag. De gymlessen blijven op donderdag en de zwemlessen in de even weken op woensdag voor groep 3/4/5. De leerlingen van groep 6 heeft tijdens het schoolzwemmen les van juf Tjitske. Websites Dit is een mooie oefensite! Voor alle kinderen van groep 4/5/6 is er een account gemaakt. Het overzicht hiervan (naam + wachtwoord) hangt achterin de klas. Groep 5 en 6 hebben de tafels al geleerd, maar moeten ze wel blijven onderhouden!!! Met groep 4 gaan we de tafels dit jaar stampen. Voor alle kinderen van de hele school is er een gratis schoolaccount (van uur). De inloggegevens van onze groep hangen wederom achterin de klas. Mochten er vragen of opmerkingen zijn over het wel en wee in groep 4/5/6, trekt u dan alstublieft aan de bel. Hartelijke groeten, Johanna en Feikje Groep 7-8 Na een heerlijke vakantie met fantastisch weer zijn we maandagmorgen weer begonnen, ditmaal op het plein. Erg gezellig zo, om aan het begin van het nieuwe schooljaar iedereen te verwelkomen. Aan de verhalen van de kinderen te horen is deze vakantie zeker geslaagd. De één is wat verder weg geweest dan de ander, maar iedereen heeft genoten. We zijn blij dat we allemaal weer kunnen starten met het nieuwe schooljaar. We krijgen deze week nieuwe Chromebooks, zodat we digitaal kunnen werken in de groep. Dit is natuurlijk super spannend: rekenen, taal en spelling op de computer!! Op donderdag hebben we weer gymnastiek, denk om de kleding en schoenen!! Op de vrijdag gaat juf Janna les geven, ook zij stelt zich hieronder voor.

3 Algemeen Personeel Afscheid: Marije heeft voor de zomervakantie een benoeming op De Sûdwester in Sneek gekregen. Maandagmiddag 10 september komt Marije op school en neemt zij officieel afscheid van de leerlingen van onze school. Voorstellen: Johanna Dag allemaal, Ik ben Johanna de Vries - de Jong, getrouwd met Sybren. We hebben drie dochters. We wonen in Warns waar we een melkveebedrijf hebben. Mijn hobby s zijn wandelen, fietsen, zwemmen, blokfluitspelen, creatief bezig zijn, lezen en reizen. Daarbij is mijn passie is nog steeds: werken met kinderen. Met een achtergrond als kleuterleidster en een aantal jaren als hoofdleidster werk ik nu al jaren als leerkracht in het basisonderwijs. Met veel enthousiasme heb ik ervaring opgedaan met alle groepen. De afgelopen drie jaar heb ik met heel veel plezier in de middenbouw gewerkt van de basisschool It Swannenêst in Molkwerum. Vanwege het kleine aantal kinderen moest deze school sluiten en nu kom ik na de vakantie hier Op de Terp naast juf Feikje als duo collega, in de groepen 4, 5 en 6 werken. Ik heb er heel veel zin in en hoop op een plezierige samenwerking met kinderen, ouders en collega s. Met vriendelijke groet, Johanna. Janna Dag allemaal, Mijn naam is Janna van der Meer. Ik woon in Workum samen met mijn man en onze 3 kinderen, waarvan de oudste, na de studie, inmiddels in Amsterdam is gaan wonen. In ons gezin wordt veel muziek gemaakt en gesport. Ik speel(de) zelf piano, hobo en saxofoon en ben trouwe supporter en vrijwilliger bij het fierljeppen en voetbal. Ook mag ik graag in de tuin werken, creatief bezig zijn en lezen. Sinds augustus 1989 ben ik werkzaam in het onderwijs. De eerste 13 jaar heb ik met veel plezier gewerkt op de Eben Haezer school in Menaldum waar ik werkte in de groepen 1/ 2 en 2/3. In 2002 kreeg ik de mogelijkheid om te gaan werken op basisschool de Brêge in it Heidenskip in groep 3/4/5,een prachtige tijd! Toen de school in 2014 ging sluiten ben ik op de Stapstien in Nijemirdum gaan werken in de combinatiegroep 6/7/8. Ik werk daar met veel plezier op maandag, dinsdag en woensdag. Daarnaast val ik op vrijdag vaak in op verschillende scholen van Nijegaast. Dit jaar mag ik werken in groep 7/8 in Sondel. Een nieuwe uitdaging waar ik enorm veel zin in heb! Ik hoop er met alle kinderen, ouders en collega s een fijn en leerzaam schooljaar van te maken. Mocht u nog vragen hebben: kom gerust even langs. Met vriendelijke groet Janna.

4 Anja Dag allemaal, Mijn naam is Anja Seinen en ik ben 28 jaar oud. Ik woon in Balk en werk nu bijna 5 jaar voor Nije Gaast. Misschien dat u mij nog herkent, in het schooljaar was ik een aantal maanden op jullie school werkzaam in groep 1/2/3. Dit schooljaar mag ik weer in groep 1/2/3 gaan werken en daar heb ik veel zin in. Op dinsdag en woensdag kom ik bij jullie op Op e Terp werken. Op maandag en donderdag werk ik op De Skutslús in Stavoren. Ik zal me voor de volle 100% voor de kinderen inzetten en samen met kinderen, ouders en collega s hoop ik er een fijn schooljaar van te maken! Met vriendelijke groet, Anja Startgesprekken voor ouders en kinderen van groep 1 tot en met 8 Doel: contact, vertrouwen en verbondenheid creëren tussen school en ouders vanaf het begin van het schooljaar. Een individueel startgesprek tussen de ouders, de leerling en de leerkracht in plaats van een informatieavond per groep zorgt voor een goed begin waardoor de leerling ervaart dat zijn ouders en zijn leerkracht samenwerken. Het gesprek kan gaan over wat het kind wil leren in het komende jaar, welke uitdaging ouders zien voor hun kind en welke kansen op cognitief of intellectueel gebied de leerkracht van het kind verwacht in de komende periode. De gesprekken zijn in de week van 10 tot en met 14 september. U krijgt het rooster voor de gesprekken in een aparte mail. Ziekmeldingen Wanneer een leerling aan het begin van de dag ziek is, wilt u dit dan telefonisch doorgeven aan de school voor uur. De leerkracht is dan meteen op de hoogte en u weet dat het bericht goed aangekomen is tel: Medezeggenschapsraad - MR Nieuw MR- lid gezocht. De medezeggenschapsraad (MR) is een belangrijk orgaan voor inspraak en medezeggenschap van ouders en leerkrachten op school. Een goed functionerende MR kan een grote bijdrage leveren aan de kwaliteit van onderwijs en de sfeer en veiligheid op school. Door het aflopen van de termijn van Minke Smink komt er een vacature voor een ouder als nieuw lid voor de MR van onze school. We vergaderen 3 tot 4 maal per jaar. Iedere ouder van onze school kan zich kandidaat stellen. Wilt u, namens alle ouders, met een collega ouder en twee leerkrachten meewerken aan de toekomst van onze school, meldt u zich dan voor 21 september a.s. aan bij een van de leden van de MR; Johan en Minke of bij Carolien. Ouderavond dinsdag 9 oktober Ouderavond onder leiding van Arjette de Pree. We bespreken de prognoses van de leerlingenaantallen voor de komende jaren en gaan met elkaar nadenken over de toekomst van onze school.

5 Opbrengst van de verkoop van de schoolplaten en de tafeltjes De opbrengst van de verkoop van de oude schoolmaterialen is 350,00. Dit is een heel mooi bedrag, en gaat naar Faja Lobi Friends For Future ( FF4F). Van de leerlingen van onze school voor de leerlingen in Tenende in Tanzania. Van dit bedrag kunnen 7 weeskinderen een heel jaar naar school. Ook in het nieuwe schooljaar sparen we weer met elkaar voor de stichting Faja Lobi Friends For Future. Onze leerlingen mogen iedere maandag geld meebrengen voor dit goede doel. Willy Kollen, van de stichting Faja Lobi Friends For Future, komt op dinsdag 11 september op school om over FF4F te vertellen. Luizen controle. De leerlingen worden regelmatig door Trees en Nathalie gecontroleerd op luizen en neten. De kinderen hebben vaak mooie vlechten, gel, wax of lak in hun haar. Prachtige kapsels, maar voor het goed kunnen controleren van het haar van uw kind is het voor hen lastig werken. Wilt u op de dag dat de haren gecontroleerd worden rekening houden met het kapsel van uw kind? Op woensdag 12 september worden de leerlingen op luizen gecontroleerd. De datum van de volgend controle komt op de agenda van de nieuwsbrief. Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Oud papier. In juni was de opbrengst 95,29 De volgende inzamelingsdatum is 22 september. Contactpersoon René Dijkstra, tel Aanwezigheid Carolien in september maandagmorgen 3, dinsdagmiddag 4, vrijdag 7, maandag 10, vrijdag 14, maandag 17, vrijdag 21, woensdag 26, vrijdag 28 september. Tips en vragen Geen tips en /of vragen binnengekomen. Verjaardagen september sept. Martine Atsma 9 jaar 6 sept. Thom Hollander 9 jaar

6 AGENDA september AGENDA oktober 3 1 e schooldag 5 1 e zwemles groep Voorlichting FF4F Willy Kollen 12 Luizen controle Startgesprekken 22 Oud papier 1 MR- vergadering 2 Cursus MR en GMR 3 Start Kinderboekenweek 4 Dierendag 9 Ouderavond Herfstvakantie Team KBS Op e Terp

7 AGENDA november 27 Studiedag Team alle kinderen zijn vrij AGENDA december 5 Sinterklaasfeest 15 Oud papier 21 Kerstviering Kerstvakantie 24 december - 4 januari 2019 AGENDA januari 1-4 Kerstvakantie 30 Studiedag team alle kinderen zijn vrij AGENDA februari 4 Start toets week 1 11 Start toets week Voorjaarsvakantie AGENDA maart 4-5 Rapportgesprekken 15 minuten 20 Open dag voor pakes en beppes 21 Open dag voor ouders AGENDA april 12 Koningsspelen Centrale eindtoets groep 8 18 Studiedag Nije Gaast april- meivakantie 19 april - 3 mei

8 1-3 Meivakantie AGENDA mei 30 Hemelvaartsdag alle kinderen zijn vrij 31 alle kinderen zijn vrij AGENDA juni 6 Studiemiddag team De kinderen zijn om uur vrij 10 2 e Pinksterdag 11 Start toets week 1 17 Start toets week 2 AGENDA juli 1 Rapportgesprekken 15 minuten AGENDA augustus 26 1e schooldag 9 Afscheid groep 8 11 Laatste schooldag uur uit

In stap fierder mei de Stapstien. oktober 2018

In stap fierder mei de Stapstien. oktober 2018 oktober 2018 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan over het thema: Pakken Week 40 en 41 Inhoud: Over nemen, afpakken, stelen en pakken waar je recht op hebt. Bijbel: Koning Achab en de wijngaard van Nabot;

Nadere informatie

In stap fierder mei de Stapstien. september 2017

In stap fierder mei de Stapstien. september 2017 september 2017 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan deze weken over de volgende thema s: Startweek week 36 Inhoud: De schooldeur gaat open: een goede start gewenst! Bijbel: Twaalf leerlingen op pad. Lucas

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief april 2018 KBS Op e Terp Expositie Passie en Pasen in porselein. Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze periode over: Week 14 (t/m 6 april): Donker en licht Inhoud: De spanning tussen donker

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

In stap fierder mei de Stapstien. september 2018

In stap fierder mei de Stapstien. september 2018 september 2018 Trefwoord Trefwoord is vernieuwd, helaas kunnen wij nog geen gebruik maken van de site, het nieuwe rooster is nog niet bekend. Groep 1-2 Gebruik bidons Voor de zomervakantie hebben alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 KBS Op e Terp DrinkWater project met o.a. spelletjes op het plein. Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze periode over: Aanwakkeren Week 22 en 23-27 mei t/m 7 juni: Inhoud: Over

Nadere informatie

In stap fierder mei de Stapstien

In stap fierder mei de Stapstien Juli 2017 Daan Klaas-Jan Sybren De klas van 2016-2017. Deze jongens verlaten onze school, ze gaan naar het voortgezet onderwijs. Een nieuwe stapstien op jullie levensweg. Een hele goede tijd gewenst op

Nadere informatie

STAPSTIENNIJS. april 2016

STAPSTIENNIJS. april 2016 april 2016 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze weken over de volgende thema s: Zelfstandig 4 tot en met 22 april: Inhoud: Zonder leider verder gaan; zelfstandig en zelfbewust in nieuwe situaties handelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, dit is de eerste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar

Beste ouders / verzorgers, dit is de eerste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar Jaargang 22, nummer 1 oktober 2016 Beste ouders / verzorgers, dit is de eerste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar In deze nieuwsbrief: - Belangrijke data - Schoolfruit - Wijziging datum studie dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuw op De Breede Hei

Nieuw op De Breede Hei Op weg naar goud R. K. B A S I S S C H O O L Datum : 18-08-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 01 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 21 aug. t/m 15 sept. 'Gouden start'; groepsvorming 29 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 KBS Op e Terp Dierendag op het schoolplein.

Nieuwsbrief november 2018 KBS Op e Terp Dierendag op het schoolplein. Nieuwsbrief november 2018 KBS Op e Terp Dierendag op het schoolplein. Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze periode over: Verfraaien Week 42, 43, 44, 45 (15 oktober t/m 9 november) Inhoud: Over mooi

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2019 2020 Website: www.catamaranloosdrecht.nl E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2019 donderdag 1 Zomervakantie vrijdag 2 Zomervakantie zaterdag 3 Zomervakantie zondag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2017 2018 JAARKALENDER SEPTEMBER 2017 Vr 1 Zo 17 Za 2 Ma 18 Studiedag. Alle leerlingen vrij. Week van de gesprekken Zo 3 Di 19 MR Ma 4 Eerste schooldag Wo 20 Di 5 Hoofdluiscontrole Do

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen en uur.

Ziekmelding leerling? Graag telefonisch doorgeven tussen en uur. Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 2017-2018. In deze kalender staan belangrijke data voor It Haskerfjild. Iedere maand komt onze nieuwsbrief De Hazzeklets uit.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

2016/2017 JAARKALENDER

2016/2017 JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2016/2017 JAARKALENDER AUGUSTUS 2016 Ma 1 Wo 17 Di 2 Do 18 Wo 3 Vr 19 Do 4 Za 20 Vr 5 Zo 21 Za 6 Ma 22 Zo 7 Di 23 Ma 8 Wo 24 Di 9 Do 25 Wo 10 Vr 26 Do 11 Za 27 Vr 12 Zo 28 Za 13 Ma 29

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon:

Natersweg VA Rotterdam. Postbus DA Rotterdam. Telefoon: 2018-2019 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam Postbus 55518 3008 DA Rotterdam Telefoon: 010-4 29 21 38 Email: directie@wilhelminaschoolcharlois.nl Website: www.wilhelminaschoolcharlois.nl KALENDER EN NOTITIEBOEK

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 september Maandag 26 augustus Start schooljaar

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 1 september Maandag 26 augustus Start schooljaar Nieuwsbrief 19-20 nr. 1 september 2020 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie We zijn weer gestart De scholen

Nadere informatie

Extra ondersteuning voor ouders op school

Extra ondersteuning voor ouders op school Nieuwsbrief september/oktober 2018 SCHOOLBERICHTEN Extra ondersteuning voor ouders op school Sinds dit schooljaar hebben wij een Revalidatie maatschappelijk werkster op school. Haar naam is Mieke Vet.

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Informatieboekje CBS De Tamboerijn

Informatieboekje CBS De Tamboerijn Informatieboekje CBS De Tamboerijn schooljaar 2015/2016 De Tamboerijn Westerstraat 3 4201 GT Gorinchem (0183) 632465 www.tamboerijn.nl directie@tamboerijn.nl Beste ouders, verzorgers, Het jaar 2015/2016,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 1 2 3 4 5 week 32 6 7 8 9 10 11 offerfeest 12 week 33 13 14 15 16 17 18 19 week 34 20 21 22 23 24 25 Jacqueline jarig 26

Nadere informatie

Van Detschool oktober 2017

Van Detschool oktober 2017 Van Detschool oktober 2017 Beste ouders/ verzorgers, Het eerste blok zit er op en het is herfstvakantie. U ontvangt deze nieuwsbrief digitaal en niet meer op papier! De start van het schooljaar is voorbij

Nadere informatie

Augustus 2016 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus 2016 Nr Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 23 24 25 26 27 28 35 Start nieuwe schooljaar Koffie voor ouders 29 30 31 Nieuwe ouderportal MijnSchool verstuurt inloggegevens

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent,

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent, Nieuwsbrief Beste ouders van IKC De Vincent, In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over: - We zijn weer begonnen! - Welkom - Welkom juffen - Sportdag - Informatieavond - Studiedagen - Veilig naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8

2017 september. eerste schooldag. nieuwsbrief. kennismakings- kennismakingsgesprekkegesprekken. groep 1 t/m 8. groep 1 t/m 8 Kalender 2017-2018 zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 eerste schooldag nieuwsbrief

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 2019 augustus 29 30 31 01 02 03 04 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 05 06 07 08 09 10 11 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 12 13 14 15 16 17 18 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

augustus Notities: maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Betekenissen afkortingen:

augustus Notities: maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Betekenissen afkortingen: augustus 2019 29 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 Betekenissen afkortingen: KZ - Clazina Kouwenbergzoom 130 D1 - Jacques Dutilhweg 401 D2 - Jacques Dutilhweg 403 MR - Medezeggenschapsraad 12 13 14

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2018 week 31 1 2 3 4 5 6 week 32 7 8 9 10 11 12 13 week 33 14 15 16 17 18 19 20 week 34 21 22 23 24 25 26 Offerfeest 2018 Jacqueline jarig 27 week 35 28 29 30 31 1 e schooldag schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

Een school met hart voor kinderen! PCBS De Rank

Een school met hart voor kinderen! PCBS De Rank Een school met hart voor kinderen! Is één van de scholen van Beste ouders, In deze ouderkalender vindt u alle data voor het schooljaar 2018 2019. Deze data vindt u ook terug in de digitale agenda van uw

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32.

Augustus Jan Woudsmaschool Jaargetijden AR Driemond wk 31. wk 32. Augustus 2017 31 32 33 34 35 1. di Zomervakantie 2. wo Zomervakantie 3. do Zomervakantie 4. vr Zomervakantie 5. za 6. zo 7. ma Zomervakantie 8. di Zomervakantie 9. wo Zomervakantie 10. do Zomervakantie

Nadere informatie

CBS De Wâlikker Jan Schotanuswei LC Oudemirdum t: e: w:

CBS De Wâlikker Jan Schotanuswei LC Oudemirdum t: e: w: CBS De Wâlikker Jan Schotanuswei 46 8567 LC Oudemirdum t: 0514-571251 e: walikker@nijegaast.nl w: www.walikker.nl Augustus 2018 30 juli wk 31 31 juli 1 2 3 4 Zomervakantie 5 6 wk 32 7 8 9 10 11 12 13 wk

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

In stap fierder mei de Stapstien

In stap fierder mei de Stapstien februari 2017 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in de komende weken over de volgende thema s: Waar ben je mee bezig? Week 4, 5, 6 Inhoud: Over bezigheden die vragen oproepen en verbazing. Over de zin en

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Start van het 24 nieuwe schooljaar 25 26 27 28 29 30 Luizencontrole 31 september 2015 1 2 3 4 5 6 7 OR vergadering 8 9 MR vergadering

Nadere informatie

Na een drukke, maar gezellige decemberperiode is het tijd voor het vieren van het Kerstfeest en het genieten van de vrije dagen.

Na een drukke, maar gezellige decemberperiode is het tijd voor het vieren van het Kerstfeest en het genieten van de vrije dagen. Haspernieuwsbrief 4 In dit nummer: Week 51 Algemeen 21 december Algemeen Kind op maandag Nieuwe leerlingen Nog een nieuw gezicht Kerstviering Vrijwilligers Gelukkig Nieuwjaar CITO toetsen groep 2 Pompeblêdspion!

Nadere informatie

Kalender Basisscholen Giethoorn

Kalender Basisscholen Giethoorn Kalender 2019-2020 Schoolinformatie 2 Locatie Noorderschool De Wilgen 16 8355 BB Giethoorn 0521-361662 lida.andriol@stichtingopkop.nl www.basisscholengiethoorn.nl Locatie Binnenpad 56 8355 BT Giethoorn

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 39. vragen zijn dan kunt u terecht bij de directie.

WEEKBULLETIN. Week 39. vragen zijn dan kunt u terecht bij de directie. WEEKBULLETIN Week 39 Belangrijke data sept./okt: Vrij 30/09: groep1/2b vrij Woe 05/10: maandviering 08.40 uur Vrij 07/10: groep 1/2A vrij Woe 12/10: kinderboekenmarkt / ruilbeurs Vrij 14/10: groep 1/2B

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie