Ons aanbod ISO 9001 trainingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ons aanbod ISO 9001 trainingen"

Transcriptie

1 Ons aanbod ISO 9001 trainingen

2 Welkom bij KAM Consultants B.V. Waarom KAM Consultants B.V. ISO 9001 norm voor kwaliteitsmanagement Kennismaking managementsystemen Training ISO 9001 implementatie Training ISO 9001:2015 normkennis Training Interne Auditing ISO 9001 Training Lead Auditor ISO 9001 Combinatietraining ISO / ISO 9001 Waar kun je onze trainingen volgen? Training op maat Training on the job Adviesdiensten Contact

3 Welkom bij KAM Consultants B.V. KAM Consultants is specialist in trainingen en certificatiebegeleiding op gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieumanagement. Bij ons krijg je altijd begeleiding op maat; van praktische trainingen, zodat je zelf aan de slag kunt, tot intensievenbegeleiding waarbij wij normeisen implementeren en documentatie schrijven. Als je een van onze trainingen volgt zit je niet stil. Je wordt door ons namelijk constant uitgedaagd om kennis direct in de praktijk te brengen aan de hand van casussen en opdrachten. Garanties KAM Consultants B.V. Praktische ondersteuning op maat Effectieve en onderhoudsvriendelijke systemen Brede kennis over normen en branches 100% succesgarantie tegen vaste prijzen

4 Waarom een training bij KAM Consultants B.V.? Dat onze trainingen anders zijn merk je meteen door de speciale setting die wij kiezen. Bij ons zit je namelijk niet in de schoolbanken naast je mede cursisten maar zit je samen met hen én met de docent aan één grote tafel. Daarnaast word je tijdens onze trainingen constant uitgedaagd interactieve opdrachten te maken en mee te doen aan discussies. Wij zijn ervan overtuigd dat je op deze manier de lesstof snel oppakt en je meteen de praktische waarde hiervan gaatinzien. De waardevolle tijd die je in onze training investeert verdien je op die manier dus snel terug! De docenten van KAM Consultants B.V. zijn allemaal gediplomeerd als Lead Auditor voor de norm in kwestie. Ze weten hierdoor als geen ander hoe ze de kennis vanuit de praktijk in een duidelijk en vooral praktisch verhaal moeten overbrengen, zodat deze kennis meteen in de praktijk toepasbaar is.

5 ISO norm voor kwaliteitsmanagement ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement is veruit de meest bekende en ingezette norm binnen bedrijven. Een organisatie die de ISO 9001 certificering heeft doorlopen laat daarmee zien dat er een gedegen kwaliteitsorganisatie aanwezig is. Het doel van het kwaliteitsmanagementsysteem is om de organisatie gericht bezig te laten zijn met het continue verbeteren van de organisatie om zo de tevredenheid van klanten te verhogen. Klanten eisen dan ook steeds vaker dat het certificaat is behaald voordat zij zaken willen doen met de betreffende organisatie. Daarnaast zijn er veel bedrijven die de, door ISO 9001 geboden, structuur gebruiken om de organisatie te laten groeien. Om ISO 9001:2015 soepel in de organisatie te implementeren is het belangrijk dat de invulling op de organisatie wordt afgestemd. Een standaard kwaliteitshandboek is dan ook geen oplossing.

6 Kennismaking managementsystemen Bij het opzetten van een managementsysteem komt veel kijken. Zo moet je bijvoorbeeld aan de slag met het beschrijven van processen, wordt er van je verwacht dat je met een risicogerichte benadering je organisatie optimaliseert en zal je na moeten denken over de praktische inrichting van je systeem. Het laten slagen van de implementatie van één of meerdere normen en hier ook op de lange termijn voordelen van ervaren hangt dan ook af van het fundament wat je hebt opgezet met je managementsysteem. Ongeacht het type norm dat je wilt gaan implementeren is het dus van belang dat het managementsysteem in zijn basis goed is ingericht. Als je hier nog niet eerder mee hebt gewerkt is het verstandig om je goed te laten informeren over de randvoorwaarden waar je rekening mee moet houden. Immers, als je goed voorbereid bent en met kennis van zaken aan de slag gaat zul je sneller en met een beter resultaat je doel bereiken. Bij KAM Consultants helpen we je graag en op jouw eigen tempo met onze speciaal ontwikkelde E-Learning training kennismaking managementsystemen. Kijk voor nóg meer informatie en de trainingsdata op onze website:

7 Kennismaking managementsystemen Onze E-Learning training is er op gericht om jou in het tijdsbestek van één dag te trainen om zelfstandig een managementsysteem op te zetten. Hoe wij dit doen? We leren je de opbouw van managementsystemen te begrijpen aan de hand van een stappenplan en leggen je uit hoe wij als consultants zijnde een systeem opzetten. Daarbij trainen we je onder andere hoe je processen in kaart kunt brengen, welke methoden en bestaan om met behulp van een risicogerichte benadering je organisatie continu te verbeteren en hoe je je managementsysteem naadloos kunt laten aansluiten op de huidige vorm van werken in jouw bedrijf. Vanwege het karakter van de E- Learning leer op je eigen tempo, heb je de kennis altijd tot je beschikking als naslagwerk en boek je snel en kosten efficiënt resultaten. Kijk voor nóg meer informatie en de trainingsdata op onze website:

8 Training ISO 9001 implementatie Deze training kunnen we het beste beschrijven als het gezamenlijk opzetten van jouw ISO 9001 managementsysteem in een klassikale setting. In deze uiterst praktische training gaan we namelijk aan de slag met alle formats die wij als consultants zelf ook gebruiken. Stap voor stap doorlopen we de norm; we bekijken de theoretische kant van het verhaal en helpen je bij de invulling van je managementsysteem. Onze trainer neemt in deze training zowel de rol van de klassieke onderwijzer als mentor aan. Hij of zij zorgt namelijk niet alleen voor pure kenniskennisoverdracht maar helpt je ook individueel aan de hand van de opdrachten die je in je eigen organisatie gaat uitvoeren. Om je hier goed in te begeleiden volg je de training verspreid over 4 weken in 4 sessies van een halve dag. Na iedere dag training krijg je huiswerkopdrachten mee waar je ook feedback op krijgt. Op deze manier heb je na 4 weken al een groot deel van je managementsysteem opgezet! Wil je sneller aan de slag? Dan kun je je ook inschrijven voor de versnelde training die we in 2 volle dagen geven. Het voordeel van deze sprint training is dat je in 2 dagen alles weet en ook direct aan de slag kunt. Je hebt echter wel minder tijd voor huiswerkopdrachten en het tempo ligt hoger. Beide opties zijn goed te volgen als je nog onervaren bent maar als je twijfelt raden we je aan om voor de training verspreid over 4 weken te volgen. Kijk voor nóg meer informatie en de trainingsdata op onze website:

9 Training ISO 9001:2015 normkennis Moet jij je bezig houden met het opzetten/ onderhouden van managementsystemen en maar heb je nog geen kennis van de norm? In deze training wordt de ISO 9001:2015 norm uitgebreid behandeld en word je aan het werk gezet door de theorie meteen in praktijk te brengen tijdens door het maken van casussen en het voeren van inspirerende discussies. Het lesgeld voor deze training bedraagt: 395,- Aan het eind van deze normkennis training: Ben je volledig op de hoogte van de inhoud van de norm en weet je de toegevoegde waarde ervan. Weet je hoe de High Level Structure in elkaar zit en weet je hoe je managementsystemen moet integreren. Begrijp je de gedachte achter de risicogerichte benadering van de nieuwe norm. Weet je hoe je de norm op een praktische manier kunt vertalen naar je eigen organisatie. Bezit je interessante formats als basis voor het opzetten van het systeem. Kijk voor nóg meer informatie en de trainingsdata op onze website:

10 Training Interne Auditing ISO 9001 Deze 2-daagse training geschikt voor diegene die interne audits uitvoert of gaat uitvoeren en op een praktische wijze maximaal voordeel wilt halen uit de interne audits van hun ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Tijdens de eerste dag gaan we daarom eerst in op de ISO 9001 norm. Tijdens de tweede dag nemen we tijd om je alles te leren over interne audits, namelijk hoe je ze goed kunt plannen, uitvoeren en afhandelen. Dit alles conform de ISO Interne Auditing norm. Bovendien leren we je hoe je de kennis van het auditen specifiek kunt toepassen op een ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem. Zo leer je hoe je straks zelf aan de slag kunt om jouw kwaliteitsmanagementsysteem doeltreffend en efficiënt te auditen. Het lesgeld voor deze training bedraagt: 695,-. Aan het eind van deze interne audit training: Ben je bekend met de term Interne Audits en bezit je auditvaardigheden Weet je het verschil tussen interne, externe en leveranciers audits. Weet je hoe je interne audits efficiënt en doeltreffend kunt uitvoeren. Kun je een interne auditplanning opstellen. Weet je hoe je interne audits juist moet afhandelen en rapporteren. Kijk voor nóg meer informatie en de trainingsdata op onze website:

11 Training Lead Auditor ISO 9001 Tijdens deze 5-daagse Lead Auditor training ISO 9001 leren we jou alles wat je nodig hebt om succesvol als Lead Auditor aan de slag te gaan. We brengen je de droge theorie van de norm op een luchtige, praktische en bruikbare manier bij en zorgen ervoor dat jij alle tools in handen krijgt om het meteen in de praktijk te kunnen brengen. Om het beste resultaat in een korte tijd te behalen vragen wij je ook thuis de handen uit de mouwen te steken. Hiervoor geven wij je een aantal huiswerkopdrachten mee. Je kunt rekenen op zo n 40 contacturen en gemiddeld 15 opdrachturen. Natuurlijk oefenen we ook klassikaal met cases uit de praktijk. Het lesgeld voor deze training bedraagt: 1.895,-. Aan het eind van deze Lead Auditor training: Ben je als Lead Auditor expert op het gebied van ISO Weet je hoe complexe interne audits gepland en uitgevoerd kunnen worden. Weet je hoe externe audits gepland en uitgevoerd kunnen worden. Weet je hoe je tijdens audits geconstateerde tekortkomingen kunt inschalen. Kun je door certificerende instanties ingehuurd worden als auditor ISO Kijk voor nóg meer informatie en de trainingsdata op onze website:

12 Combinatietraining ISO 17100/ISO 9001 Dankzij de nieuwe High Level Structure in de ISO normen wordt het steeds gemakkelijker om verschillende normen te integreren in één managementsysteem. Een interessante combinatie voor vertaalbureaus is het integreren van de vertaalnorm ISO en ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement. De normen tonen aan dat processen, gericht op het vertaalproces, voldoen aan hoge eisen en dat de kwaliteit en klanttevredenheid van de vertaaldienst gewaarborgd wordt. Met deze 1-daagse training doe je in snel tempo kennis op van de ISO 17100:2015 en ISO 9001:2015 norm. In de ochtend wordt de ISO behandeld. In de middag lopen wij de hoofdlijnen van de ISO 9001 norm door. Het lesgeld voor deze training bedraagt: 395,- Aan het eind van deze combinatietraining: Weet je wat de ISO en ISO 9001 betekenen voor jouw organisatie. Beschik je over een Plan van Aanpak en stappenplan voor het opzetten van een managementsysteem conform ISO en ISO Kun je de gedachte achter de ISO en ISO 9001 uitleggen en ben je bekend met de voordelen. Kun je praktisch en zelf aan de slag met het behalen van het certificaat. Kijk voor nóg meer informatie en de trainingsdata op onze website:

13 Waar kun je onze trainingen volgen Je kunt bij ons op twee manieren een training of workshop volgen. 1: Trainingen op onze trainingslocatie in Roermond (samen met andere cursisten). 2: Incompany trainingen: we trainen je werknemers bij jouw op kantoor of desgewenst elders in Nederland. Wil je 3 of meer medewerkers een van onze trainingen laten volgen? Dan is het financieel interessant om de training op een eigen locatie te laten plaatsvinden. Je betaalt dan een vast dagtarief, waardoor het niet uitmaakt of je 3 of maximaal 10 medewerkers de training wil laten volgen. Heb je minder dan 3 cursisten, maar wil je de training toch liever op eigen locatie laten plaatsvinden? Ook dat kan!

14 Training op maat Op zoek naar een training die aansluit bij jouw organisatie? KAM Consultants B.V. biedt ook trainingen op maat door advies en training samen te smelten. Een van onze docenten komt eerst bij jou op locatie, of heeft telefonisch contact met je, om samen door te spreken wat jouw specifieke behoeften zijn. Daarna gaat hij of zij voor jou aan de slag om een training te ontwikkelen die speciaal op jouw wensen is afgestemd. Vervolgens kies je of je de training bij jou op locatie wil laten geven of dat hij op onze trainingslocatie wordt gevolgd. Stap 1: Kennismaking en bepalen van behoefte Stap 2: Opstellen training op maat Stap 3: Uitvoering Stap 4: Nazorg en evaluatie

15 Training on the job Training on the job is een training in de vorm van een coaching traject. Wil jouw organisatie bijvoorbeeld het ISO 9001 certificaat behalen en wil je dat een of meerdere personen worden opgeleid tot interne auditor? Dan kunnen wij bijvoorbeeld de eerste interne audits gezamenlijk met de kandidaten uitvoeren. Vervolgens voeren de kandidaten zelf een interne audit uit en worden hierbij beoordeeld. Ook het opzetten van het managementsysteem kan in een vergelijkbare vorm worden begeleid. De deelnemers ontvangen na afronding van het traject een certificaat.

16 Advies diensten- Naast opleidingen bieden wij ook certificatiebegeleiding! Er kunnen verschillende behoeften van begeleiding bestaan om een ISO systeem op te zetten. Je kunt naast zélf met het systeem aan de slag te gaan, ondersteuning vragen of het hele traject uit handen geven. Naast trainingen op gebied van ISO bieden wij ook begeleiden in: quickscans, coachingstrajecten, intensieve begeleiding en onderhoudstrajecten. Wij begeleiden bedrijven in 6 stappen richting een certificaat. Wil je meer informatie per stap? Bekijk dan de over ons pagina op onze website:

17 Quick Scan Uitermate geschikt naar aanleiding van norm-updates. Het is een snelle analyse waarin we het verbeterpotentieel van jouw managementsysteem beoordelen en dit uitwerken naar een projectplan. Intensieve begeleiding In deze vorm ontzorgen wij de organisatie van begin tot eind. Wij schrijven de documentatie en implementeren de normeisen op een praktische en efficiënte wijze en passend bij jouw organisatie. Coaching Raak je de weg kwijt in alle richtlijnen van de norm? Wij vertalen de ISO op een praktische manier zodat jij exact weet waar je invulling aan moet geven. Deze vorm van begeleiding wordt gekenmerkt door een sturende en adviserende consultant en een actieve rol van de organisatie. Samen werk je naar een praktisch systeem dat aan alle normeisen voldoet. Onderhoudstrajecten Samen met onze consultants houd je het systeem levend en zorg je voor continue verbetering. Op operationeel, tactisch en strategisch niveau zijn wij jouw Lees er meer over onze diensten op onze website:

18 Interesse? Of een vraag? Neem contact met ons op: Telefoon: Website: Adres: Westhoven NV Roermond

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO 9001 trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO 9001 trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen ISO 9001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job ISO 9001 introductie en implementatie

Nadere informatie

KAM Consultants- workshops

KAM Consultants- workshops KAM Consultants- workshops Welkom bij KAM Consultants B.V. Waarom KAM Consultants B.V. Workshop Continue Verbetering Workshop Procesmanagement Workshop Risicomanagement Waar kun je onze trainingen volgen?

Nadere informatie

ISO norm voor kwaliteitsmanagement

ISO norm voor kwaliteitsmanagement ISO 9001- norm voor kwaliteitsmanagement 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 9001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten

Nadere informatie

ISO kwaliteitsmanagement voor vertaaldiensten

ISO kwaliteitsmanagement voor vertaaldiensten ISO 17100- kwaliteitsmanagement voor vertaaldiensten 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 17100 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoud

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen ISO 17100 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job ISO 17100 training Combinatietraining

Nadere informatie

ISO norm gericht op medische hulpmiddelen

ISO norm gericht op medische hulpmiddelen ISO 13485 norm gericht op medische hulpmiddelen 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 13485 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. ISO trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen ISO 14001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job ISO 14001 opzetten en implementeren

Nadere informatie

ISO Post-editing of machine translation output certificering

ISO Post-editing of machine translation output certificering ISO 18587 Post-editing of machine translation output certificering 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 18587 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

ISO norm voor Zorg en Welzijn

ISO norm voor Zorg en Welzijn ISO 15224- norm voor Zorg en Welzijn 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 15224 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoud 10. Contactgegevens

Nadere informatie

ISO ARBO-Management

ISO ARBO-Management ISO 45001 ARBO-Management 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 45001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoud 10. Contactgegevens Welkom

Nadere informatie

ISO norm voor milieumanagement

ISO norm voor milieumanagement ISO 14001- norm voor milieumanagement 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 14001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten

Nadere informatie

ISO Asset Management

ISO Asset Management ISO 55001 Asset Management 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 55001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoud 10. Contactgegevens

Nadere informatie

ISO 7510 Informatiebeveiliging in de zorg

ISO 7510 Informatiebeveiliging in de zorg ISO 7510 Informatiebeveiliging in de zorg 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. NEN 7510 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten

Nadere informatie

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA)

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. VCA certificering 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

ISO norm voor Business Continuity Management

ISO norm voor Business Continuity Management ISO 22301- norm voor Business Continuity Management 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 22301 4. ISO 22301 certificatiebegeleiding 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

BRL Mechanisch boren

BRL Mechanisch boren BRL 2100- Mechanisch boren 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL 2100 4. Advies diensten 5, Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten 10. Contactgegevens

Nadere informatie

HKZ norm voor harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector

HKZ norm voor harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector HKZ norm voor harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. HKZ 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. FSC certificaat 4. Advies diensten

1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. FSC certificaat 4. Advies diensten FSC Certificaat 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. FSC certificaat 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten 10. Contactgegevens

Nadere informatie

PEFC Keurmerk- grootste keurmerk voor duurzaam bosbeheer

PEFC Keurmerk- grootste keurmerk voor duurzaam bosbeheer PEFC Keurmerk- grootste keurmerk voor duurzaam bosbeheer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. PEFC Keurmerk 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL Groenkeur 4. Advies diensten

1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL Groenkeur 4. Advies diensten BRL Groenkeur 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL Groenkeur 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoudstrajecten 10. Contactgegevens

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. OHSAS trainingen. Telefoon: KAM Opleidingen OHSAS 18001 trainingen Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job OHSAS 18001 opzetten en implementeren

Nadere informatie

ISO Informatiebeveiliging

ISO Informatiebeveiliging ISO 27001 Informatiebeveiliging 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. ISO 27001 4. Advies diensten 5. Trainingen 6. Quick Scan 7. Coaching 8. Intensieve begeleiding 9. Onderhoud 10. Contactgegevens

Nadere informatie

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon:

Kennis is de norm. KAM Opleidingen. Procesmanagement. Telefoon: KAM Opleidingen Procesmanagement Brochurewijzer Welkom bij KAM Opleidingen Waarom KAM Opleidingen Locaties InCompany training Training op maat Training on the job Procesmanagement Contact Welkom bij KAM

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Milieunorm. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Milieunorm. Telefoon: KAM Consultants ISO 14001 Milieunorm 1 Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. ISO ISO 14001 4. 6. ISO ISO 14001 certificatiebegeleiding 5. 7. QuickScan 6. 8. Coaching

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Zorg en Welzijn. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Zorg en Welzijn. Telefoon: KAM Consultants ISO 15224 Zorg en Welzijn Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. ISO ISO 15224 15224 4. 6. ISO ISO 15224 certificatiebegeleiding 5. 7. QuickScan 6.

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Asset Management. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. ISO Asset Management. Telefoon: KAM Consultants ISO 55001 Asset Management 1 Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. ISO ISO 55001 55001 4. 6. ISO ISO 55001 certificatiebegeleiding 5. 7. QuickScan

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. BRL 2100 Mechanisch Boren. Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. BRL 2100 Mechanisch Boren. Telefoon: KAM Consultants BRL 2100 Mechanisch Boren 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. BRL 2100 4. BRL 2100 certificatiebegeleiding 5. QuickScan 6. Coaching 7. Intensieve begeleiding

Nadere informatie

KAM Consultants. Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding

KAM Consultants. Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding KAM Consultants Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) 1 Brochurewijzer 1. 3. Welkom bij bij KAM KAM Consultants 2. 4. Werkwijze 3. 5. VCA VCA certificering 4. 6. VCA VCA certificatiebegeleiding

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. FSC Certificaat Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. FSC Certificaat Telefoon: KAM Consultants FSC Certificaat 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. FSC certificaat 4. FSC certificatiebegeleiding 5. QuickScan 6. Coaching 7. Intensieve begeleiding 8. Onderhoud

Nadere informatie

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. PEFC Keurmerk Telefoon:

Specialist in certificatiebegeleiding. KAM Consultants. PEFC Keurmerk Telefoon: KAM Consultants PEFC Keurmerk 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. PEFC keurmerk 4. PEFC certificatiebegeleiding 5. QuickScan 6. Coaching 7. Intensieve begeleiding 8. Onderhoud

Nadere informatie

KAM Consultants. Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding

KAM Consultants. Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) Telefoon: Specialist in certificatiebegeleiding KAM Consultants Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector (HKZ) 1 Brochurewijzer 1. Welkom bij KAM Consultants 2. Werkwijze 3. HKZ norm 4. HKZ certificatiebegeleiding 5. Quick Scan 6. Coaching

Nadere informatie

BEDRIJFSCERTIFICERING BEHALEN: UITBESTEDEN OF ZELF DOEN?

BEDRIJFSCERTIFICERING BEHALEN: UITBESTEDEN OF ZELF DOEN? BEDRIJFSCERTIFICERING BEHALEN: UITBESTEDEN OF ZELF DOEN? Een certificaat behalen Een certificaat behouden Waarom zou je het project zelf doen? de voor- en nadelen certificeringsadvies nederland 1 Inhoud

Nadere informatie

Voorjaar 2018 TRAININGEN MILIEU & ENERGIE

Voorjaar 2018 TRAININGEN MILIEU & ENERGIE Voorjaar 2018 TRAININGEN MILIEU & ENERGIE LEER EN GROEI MET NEN 1 Trainingen Milieu & Energie voorjaar 2018 NEN TRAININGEN; UW TOEKOMST IS EEN INVESTERING WAARD Trainingen Milieu & Energie voorjaar 2018

Nadere informatie

BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT. Trainingen mei december 2014 SAFER, SMARTER, GREENER

BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT. Trainingen mei december 2014 SAFER, SMARTER, GREENER BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT Trainingen mei december 2014 SAFER, SMARTER, GREENER 02 DNV GL Training met impact Training met impact Organisaties verduurzamen en veranderen continu. Positieve bedrijfsresultaten

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

ISO9001:2015, in vogelvlucht. Door Tjarko Vrugt

ISO9001:2015, in vogelvlucht. Door Tjarko Vrugt ISO9001:2015, in vogelvlucht Door Tjarko Vrugt 18-11-2015 - Qemc - Tjarko Vrugt Bron: NEN - Delft 2 DE NIEUWE NEN EN ISO 9001 : 2015 Deze presentatie beperkt zich tot de essentie Sktb besteed in 2016

Nadere informatie

BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT. Trainingen januari september 2015. NIEUW: Trainingen gericht op de nieuwe ISO normen. SAFER, SMARTER, GREENER

BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT. Trainingen januari september 2015. NIEUW: Trainingen gericht op de nieuwe ISO normen. SAFER, SMARTER, GREENER BUSINESS SCHOOL TRAINING MET IMPACT Trainingen januari september 2015 NIEUW: Trainingen gericht op de nieuwe ISO normen. SAFER, SMARTER, GREENER 02 DNV GL Training met impact LEREN OP AFSTAND MET E-LEARNING

Nadere informatie

De nieuwe ISO norm 2015 Wat nu?!

De nieuwe ISO norm 2015 Wat nu?! De nieuwe ISO norm 2015 Wat nu?! Stichting QualityMasters Nieuwland Parc 157 3351 LJ Papendrecht 078-3030060 info@qualitymasters.com www.qualitymasters.com 02-2015 Inhoud Inleiding pagina 3 Van Oud naar

Nadere informatie

Training Lean Green Belt. Incompany Inclusief Green Belt certificaat

Training Lean Green Belt. Incompany Inclusief Green Belt certificaat Training Lean Green Belt Incompany Inclusief Green Belt certificaat Deze training biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean. Daarnaast staan we ook stil

Nadere informatie

Certificeren Waardevol?? KVGM B.V.

Certificeren Waardevol?? KVGM B.V. Certificeren Waardevol?? KVGM Improvement Solutions: + Specialisten in verbetermanagement + 20 jaar ervaring + 6 deskundige, gedreven en pragmatische professionals + Praktische aanpak waarbij de klantorganisatie

Nadere informatie

Training Lean Green Belt

Training Lean Green Belt Training Lean Green Belt Deze training biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean. Daarnaast staan we ook stil bij de vaardigheden die je nodig hebt om deze

Nadere informatie

BENT U ER KLAAR VOOR?

BENT U ER KLAAR VOOR? ISO 9001:2015 EN ISO 14001:2015 HERZIENINGEN ZIJN IN AANTOCHT BENT U ER KLAAR VOOR? Move Forward with Confidence WAT IS NIEUW IN ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 MEER BUSINESS GEORIENTEERD KERNASPECTEN "LEIDERSCHAP

Nadere informatie

Data Driven Organisation

Data Driven Organisation 2-daagse training Data Driven Organisation Van visie- naar actiegedreven strategie Initiatief en organisatie In samenwerking met datadriven.heliview.nl Wat leert u in deze training? U doet inspiratie op

Nadere informatie

LEAN MANAGEMENT Wat is Lean? Lean staat voor mager of slank, hetgeen voor bedrijven vertaald kan worden in snellere, goedkopere en kwalitatief betere processen. Lean heeft als primaire focus het elimineren

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Verbeteren van processen in industriële organisaties

Verbeteren van processen in industriële organisaties Verbeteren van processen in industriële organisaties met Lean Six Sigma Black Belt voor de Industrie Praktische opleiding van The Lean Six Sigma Company Wat doet een Black Belt voor de Industrie? Een goed

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden Voor wie Recruiters, HR Managers, Hiring Managers (= managers met vacatures in hun team), HR Business Partners en alle anderen die in het recruteringsproces van

Nadere informatie

Informatieblad Training & Coaching

Informatieblad Training & Coaching E-learning Uitvoeren Risico-Inventarisatie & Evaluatie 2018 B.V. Nova Invicta Boerhaaveweg 23 3401 MN IJSSELSTEIN Het managementsysteem van Nova Invicta is ISO 9001: 2015 gecertificeerd. T: 030 633 20

Nadere informatie

Terug naar de bedoeling met ISO 9001:2015

Terug naar de bedoeling met ISO 9001:2015 Walvis ConsultingGroep Brengt kwaliteit tot leven Voor kwaliteit van mens en organisatie Terug naar de bedoeling met ISO 9001:2015 Ronald Zwart Vennoot, senior consultant en auditor ronald.zwart@walviscg.nl

Nadere informatie

Informatiepakket Lean Six Sigma BlackBelt Zelfstudie

Informatiepakket Lean Six Sigma BlackBelt Zelfstudie Informatiepakket Lean Six Sigma BlackBelt Zelfstudie Lean Six Sigma BlackBelt worden op het internationaal erkende niveau van het ASQ? Met onze Lean Six Sigma BlackBelt zelfstudie leer je op interactieve

Nadere informatie

De volgende stap naar certificering!

De volgende stap naar certificering! ISO 14001 CERTIFICERING De volgende stap naar certificering! Laat u ondersteunen en vergroot het draagvlak binnen uw organisatie. Draag zorg voor een continue verbetering van processen, producten en diensten.

Nadere informatie

Training Lean Black Belt. Inclusief Black Belt certificaat

Training Lean Black Belt. Inclusief Black Belt certificaat Training Lean Black Belt Inclusief Black Belt certificaat Een Lean Black Belt certificaat van het LCS is een verrijking, een geweldige mijlpaal. Het geeft niet alleen erkenning van jouw Lean capaciteiten

Nadere informatie

PEOPLE INVESTMENT LEIDERSCHAP ONTPLOOIING INDIVIDUELE TRAINING PERSOONLIJKE COACHING MENTORING GROEPSSESSIES SIMULATIE COUNSELING

PEOPLE INVESTMENT LEIDERSCHAP ONTPLOOIING INDIVIDUELE TRAINING PERSOONLIJKE COACHING MENTORING GROEPSSESSIES SIMULATIE COUNSELING PEOPLE INVESTMENT INDIVIDUELE TRAINING GROEPSSESSIES PERSOONLIJKE COACHING MENTORING COUNSELING SIMULATIE LEAD YOUR TEAM SUCCESSFULLY INTO THE FUTURE INDIVIDUELE TRAINING TELEFONISCHE SUPPORT PRAKTISCHE

Nadere informatie

ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V.

ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V. ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000 Een introductie Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V. Organisatie SYSQA B.V. Pagina 2 van 11 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 1.1 ALGEMEEN... 3 1.2 VERSIEBEHEER...

Nadere informatie

Werkboek LES 1. Je eerste E-Learning Programma

Werkboek LES 1. Je eerste E-Learning Programma Werkboek LES 1 Je eerste E-Learning Programma 1 LES 1 Wat e-learning voor jou als trainer of consultant kan betekenen en ook voor je klanten en de deelnemers aan je programma s. Les 1 2 Voor wie is e-learning

Nadere informatie

Training Projectmanagement

Training Projectmanagement Training Projectmanagement Training Projectmanagement, effectief en succesvol Als projectleider ben je een spin in het web, moet je alle ballen hoog houden en moeten je ogen en oren overal zitten. En dan

Nadere informatie

MANAGEMENTBEOORDELING: VAN ANDERS DENKEN NAAR ANDERS DOEN!

MANAGEMENTBEOORDELING: VAN ANDERS DENKEN NAAR ANDERS DOEN! WHITEPAPER MANAGEMENTBEOORDELING: VAN ANDERS DENKEN NAAR ANDERS DOEN! ALLES WAT U MOET WETEN OVER HOE U VAN EEN MANAGEMENT- BEOORDELING EEN SUCCES MAAKT ÉN TEGELIJKERTIJD VOLDOET AAN DE EISEN DIE AAN EEN

Nadere informatie

TRAININGEN MILIEU & ENERGIE

TRAININGEN MILIEU & ENERGIE NAJAAR 2018 TRAININGEN MILIEU & ENERGIE NEN TRAININGEN. LEREN, WERKEN EN GROEIEN MET NEN. NEN Trainingen Milieu & Energie NAJAAR 2018 1 NEN TRAININGEN; UW TOEKOMST IS EEN INVESTERING WAARD 2 NEN Trainingen

Nadere informatie

Trainingen 2016. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 9-10 Schiedam. 7-8 Steenwijk 23-24 Oisterwijk.

Trainingen 2016. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 9-10 Schiedam. 7-8 Steenwijk 23-24 Oisterwijk. 20 Auditen Auditvaardigheden 0-3-4 4-5 2-3 -0 7-23-24 7-2-27 5-2-3 24-25 50,- Interne Auditor ISO 00-2 2-4 23-25 3-5 00,- Optimaliseren van uw audits 2 Masterclass Lead Auditor 27 30 Kwaliteit Voorlichtingsbijeenkomst

Nadere informatie

Studiegids training Teamleider productie

Studiegids training Teamleider productie Studiegids training Teamleider productie Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 1.4 Cbt leeromgeving...

Nadere informatie

Praktisch Kwaliteitsmanagement

Praktisch Kwaliteitsmanagement Praktisch Kwaliteitsmanagement Een praktijkgerichte opleiding op HBO-niveau voor (aankomend) kwaliteitsmanagers 1 Inhoud... 1 Inleiding... 3 Leerdoelen... 3 Doelgroep en toelatingseisen... 3 Niveau...

Nadere informatie

De volgende stap naar certificering!

De volgende stap naar certificering! ISO 9001 CERTIFICERING De volgende stap naar certificering! 2 - Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v. Inleiding Fijn dat u geïnteresseerd bent in ISO 9001 certificering. Naast het voldoen aan de eisen

Nadere informatie

TRAININGEN INTERNE AUDITS. Een succesvol auditsysteem begint bij Q-Academy!

TRAININGEN INTERNE AUDITS. Een succesvol auditsysteem begint bij Q-Academy! TRAININGEN INTERNE AUDITS Een succesvol auditsysteem begint bij Q-Academy! Continue kwaliteitsverbetering met de trainingen van Q-Academy Q-Academy heeft als voorloper in auditopleidingen een uniek aanbod

Nadere informatie

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod Hulp bij ADHD Dit heeft mijn beeld van ADHD enorm verrijkt. Ik zie nu veel mogelijkheden om kinderen met ADHD goede begeleiding te bieden deelnemer workshop bij Fontys Hogescholen Copyright 2010 Hulp bij

Nadere informatie

Intro ISO. Finance. Wie zijn wij? Producten. Programma

Intro ISO. Finance. Wie zijn wij? Producten. Programma 1 Intro 2 Wie zijn wij? Producten ISO Programma ICT Finance Producten 3 Visma/AccountView Vivaldi (Interim) (Financieel) Management Workshops & Trainingen De 4U way 4 Nadruk op training en kennisoverdracht.

Nadere informatie

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn!

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn! Inhoud Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. 1-2 3 Wij zijn! Inge Kaptein - Sinds 2012 communicatieadviseur Het spectrum

Nadere informatie

Maatwerk & opleidingsadvies

Maatwerk & opleidingsadvies WO Maatwerk & opleidingsadvies HBO IS DE WATERKENNIS VAN JOUW ORGANISATIE OP PEIL? MBO H2O www.wateropleidingen.nl Lifelong Learning in de watersector Wat zijn de voorwaarden en gevolgen van doorstroming

Nadere informatie

Studiegids training Productiemanager

Studiegids training Productiemanager Studiegids training Productiemanager Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 6 1.4 E-learningplatform...

Nadere informatie

Training Lean Yellow Belt

Training Lean Yellow Belt Training Lean Yellow Belt Deze training biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean. Je leert hoe je een organisatie kunt begeleiden naar continue verbetering

Nadere informatie

Training Lean Yellow Belt. Inclusief Yellow Belt certificaat

Training Lean Yellow Belt. Inclusief Yellow Belt certificaat Training Lean Yellow Belt Inclusief Yellow Belt certificaat Deze training biedt een uitgebreid overzicht van de meest gebruikte instrumenten en technieken van Lean. Je leert hoe je een organisatie kunt

Nadere informatie

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING:

Master in Personal. Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership MAAK HET VERSCHIL VERBIND HART EN HARD START: ZIE AGENDA KLANTWAARDERING: Master in Personal Leadership: Weet jij wat jouw hart sneller doet kloppen? Communiceren en continue

Nadere informatie

Bob Alisic (NEN) Tweedeling in 'ISO land' dankzij ISO 9001:2015? Eindelijk!

Bob Alisic (NEN) Tweedeling in 'ISO land' dankzij ISO 9001:2015? Eindelijk! Bob Alisic (NEN) Tweedeling in 'ISO land' dankzij ISO 9001:2015? Eindelijk! Gaat de volgende versie van ISO 9001 echt iets anders betekenen voor haar gebruikers dan de huidige 2008 versie? Komt er nu een

Nadere informatie

Studiegids training Productiemanager

Studiegids training Productiemanager Studiegids training Productiemanager Inhoud Inhoud... 2 1. Inhoudelijke informatie... 3 1.1 Beschrijving van de training... 3 1.2 Modules... 4 1.3 Opbouw van de training... 6 1.4 Cbt leeromgeving... 8

Nadere informatie

Brochure Lean Trainingen 2017

Brochure Lean Trainingen 2017 Brochure Lean Trainingen 2017 Fijn dat je interesse hebt in onze trainingen! Lean Public ontwikkelt mens en organisatie vanuit de Leanfilosofie. Wij geloven in de kracht van Lean en zien het als onze missie

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Datavisualisatie De kracht van visueel communiceren

Datavisualisatie De kracht van visueel communiceren 2-daagse training Datavisualisatie De kracht van visueel communiceren Initiatief en organisatie In samenwerking met Wat leert u in deze training? De voor- en nadelen van de verschillende datavisualisatievormen;

Nadere informatie

Trainingen 2015. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 8-9 Oisterwijk. 24-25 Steenwijk. 14-16 Schiedam.

Trainingen 2015. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 8-9 Oisterwijk. 24-25 Steenwijk. 14-16 Schiedam. Auditen Auditvaardigheden - - - - - - - - - - - - - - - 0,- Interne Auditor ISO 00 0- - -0-0,- Optimaliseren van uw audits Masterclass Lead Auditor 0 Kwaliteit Voorlichtingsbijeenkoms ISO 00:,- Kwaliteits

Nadere informatie

Trainingen 2015. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 8-9 Oisterwijk 24-25 Steenwijk. 14-16 Schiedam.

Trainingen 2015. Jan Feb Maart April Mei Juni Juli Aug Sep Okt Nov Dec Prijs. 8-9 Oisterwijk 24-25 Steenwijk. 14-16 Schiedam. Auditen Auditvaardigheden - - - - - - - - - - - - - - - 0,- Interne Auditor ISO 00 0- - -0-0,- Optimaliseren van uw audits Masterclass Lead Auditor 0 Kwaliteit Voorlichtingsbijeenkoms ISO 00:,- Kwaliteits

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

Procademy & De Kindertelefoon

Procademy & De Kindertelefoon procademy Foto: De Kindertelefoon / Lionne Hietberg Zonder procademy was het ons niet gelukt om ons nieuwe ICT systeem zo soepel te installeren. Merel Luichies Beleidsmedewerker Kwaliteit bij Stichting

Nadere informatie

TRAININGEN INTERNE AUDITS

TRAININGEN INTERNE AUDITS Tekst: Luluk van de Water Astro, Alice Mulder Colofon De Q-Academy van Q-Consult verzorgt trainingen en opleidingen specifiek voor de Gezondheidszorg, Industrie en Letselschadebranche. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Communicatie. Trainingen.

Communicatie. Trainingen. Communicatie Trainingen www.amv-opleidingen.nl AMV, de opleider voor jouw ambities Praktisch en resultaatgericht Het verschil maken, dat doen we bij AMV. Door onze praktische én persoonlijke aanpak. In

Nadere informatie

Datavisualisatie De kracht van visueel communiceren

Datavisualisatie De kracht van visueel communiceren 2-daagse training Datavisualisatie De kracht van visueel communiceren Initiatief en organisatie In samenwerking met Wat leert u in deze training? De voor- en nadelen van de verschillende datavisualisatievormen;

Nadere informatie

Datavisualisatie De kracht van visueel communiceren

Datavisualisatie De kracht van visueel communiceren 2-daagse training Datavisualisatie De kracht van visueel communiceren Initiatief en organisatie In samenwerking met Waarom mag u deze training niet missen? U ontvangt tips die direct toepasbaar zijn binnen

Nadere informatie

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod Hulp bij ADHD Dit heeft mijn beeld van ADHD enorm verrijkt. Ik zie nu veel mogelijkheden om kinderen met ADHD goede begeleiding te bieden deelnemer workshop bij Fontys Hogescholen Copyright 2010 Hulp bij

Nadere informatie

PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT TELEFONEREN

PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT TELEFONEREN PROFESSIONEEL EN KLANTGERICHT TELEFONEREN tweedaagse training Heb je vragen over deze training? Bel ons op telefoonnummer: 074-245 26 45 PROGRAMMA Je wilt professioneler en klantgerichter telefoongesprekken

Nadere informatie

Voor een succesvolle toekomst: volg een slimme opleiding via het Tempo-Team Operator Programma

Voor een succesvolle toekomst: volg een slimme opleiding via het Tempo-Team Operator Programma Voor een succesvolle toekomst: volg een slimme opleiding via het Tempo-Team Operator Programma Heb jij ervaring als productiemedewerker in de Food of Industrie en wil je jezelf beter inzetbaar maken door

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden

LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden LinkedIn Live Nieuwe Klanten Vinden Voor wie Ondernemers, account managers, sales managers, business developers, freelancers en alle anderen die in het commerciële proces van een organisatie betrokken

Nadere informatie

ISO Zorg en Welzijn ISO-9001/EN-15224

ISO Zorg en Welzijn ISO-9001/EN-15224 ISO Zorg en Welzijn ISO-9001/EN-15224 ISO 9001:2008 Moeder alle kwaliteitsnormen. Internationaal erkende kwaliteitsnorm. Prima basis als kwaliteitsnorm. Algemeen erkend, bekend en meerwaarde bewezen. Norm

Nadere informatie

veel gestelde vragen en antwoorden

veel gestelde vragen en antwoorden Uw openbare apotheek certificeren: veel gestelde vragen en antwoorden Wat zijn de voordelen? Hoe werkt certificering via DEKRA? Ik wil me laten certificeren. Aan welke eisen moet ik voldoen? Hoe kan ik

Nadere informatie

Green Shipping. Hoe kan het Nieuwe Leren hier een bijdrage aan leveren?

Green Shipping. Hoe kan het Nieuwe Leren hier een bijdrage aan leveren? Green Shipping Hoe kan het Nieuwe Leren hier een bijdrage aan leveren? & Welkom! Introductie De automobielsector als benchmark Tools, functionaliteiten en voordelen: Virtual Classroom Training - VCT Video-based

Nadere informatie

Vergelijking van de eisen in ISO 9001:2008 met die in ISO FDIS 9001:2015

Vergelijking van de eisen in ISO 9001:2008 met die in ISO FDIS 9001:2015 ISO Revisions Nieuw en herzien Vergelijking van de eisen in ISO 9001:2008 met die in ISO FDIS 9001:2015 Inleiding Dit document maakt een vergelijking tussen ISO 9001:2008 en de Final Draft International

Nadere informatie

Procedure # 02 Audits

Procedure # 02 Audits Procedure # 02 Audits Versie 4 Datum: 1 november 2017 Goedgekeurd door Bestuursvoorzitter CKZ: 1. DOEL Handtekening Het beschrijven van de wijze waarop, wanneer en door wie er audits worden uitgevoerd

Nadere informatie

Cursusaanbod Managementsystemen 2009

Cursusaanbod Managementsystemen 2009 Leveranciersbeoordeling Referentiekaders en relaties met diverse normen zoals o.a. ISO 9001, ISO 22000 en ISO 9004) De relaties in een leveringsketen Integrale ketenborging van gespecificeerde risicogebieden

Nadere informatie

Training. praktisch toepasbare kennis en informatie

Training. praktisch toepasbare kennis en informatie Training praktisch toepasbare kennis en informatie Training gericht op vakbekwaamheid, efficiency en zelfontplooiing Uw behoefte aan praktisch toepasbare kennis en informatie is onze zorg. Onder dit motto

Nadere informatie

VERDIEPINGSTRAINING VAARDIGHEDEN VERTROUWENSPERSOON. Geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen VERTROUWENSPERSOON

VERDIEPINGSTRAINING VAARDIGHEDEN VERTROUWENSPERSOON. Geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen VERTROUWENSPERSOON VERDIEPINGSTRAINING VAARDIGHEDEN VERTROUWENSPERSOON Geaccrediteerd door de Landelijke Vereniging van Vertrouwenspersonen VERTROUWENSPERSOON VERDIEPINGSTRAINING VAARDIGHEDEN VERTROUWENSPERSOON Introductie

Nadere informatie

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer)

LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer) LinkedIn Live Nieuwe Medewerkers Vinden (Halve dag, niet toepassen op computer) Voor wie Recruiters, HR Managers, Hiring Managers (= managers met vacatures in hun team), HR Business Partners en alle anderen

Nadere informatie

opleiding Leergang Train de Trainer Trainers in

opleiding Leergang Train de Trainer Trainers in Trainers in opleiding Leergang Train de Trainer Het is niet de sterkste die overleeft, ook niet de slimste, maar degene die het meest openstaat voor verandering. Unieke insteek! De wereld om ons heen verandert

Nadere informatie