Fortis Award (Benelux) Je scriptie beloond, bekroond en gepubliceerd

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fortis Award (Benelux) Je scriptie beloond, bekroond en gepubliceerd"

Transcriptie

1 Fortis Award (Benelux) Je scriptie beloond, bekroond en gepubliceerd Je scriptie schrijf je niet zomaar, hieraan zijn jaren van studie, het schrijven van essays en het maken van examens aan vooraf gegaan. En dan, na vele bezoeken aan de bibliotheek, dagen zoeken op het internet, creatieve denkprocessen en moegetypte vingers, is je scriptie af! Fortis, actief in bankieren en verzekeren, vindt dat veel scripties een breder publiek verdienen dan nu vaak het geval is en wil hier extra aandacht aan besteden. Daarom is in 1995 een scriptieprijs in het leven geroepen, de Fortis Award, met een totaal aan prijzengeld van euro en de publicatie van de winnende scriptie. De Fortis Award is bestemd voor de beste scriptie in de Benelux, de thuismarkt van Fortis. De scriptie moet een financieel(-economisch) onderwerp hebben in de breedste zin van het woord. En uiteraard van een uitmuntende kwaliteit en innovativiteit getuigen! En wie weet word jij ook nog trainee bij Fortis. Eén van hen, Renzo Hoefnagels, nummer twee van de Fortis Award 2002, speelt de hoofdrol in de reclamecampagne. Wat kun je winnen? De vijf beste deelnemers worden genomineerd en strijden in een spannende finale om de eerste plaats. Als winnaar van de Fortis Award 2004 ontvang je, naast de wisseltrofee, een bedrag van euro én je scriptie wordt uitgegeven door een gespecialiseerde uitgeverij. Auteur zijn van een boek dat in boekhandels wordt aangeboden als dat geen mooi visitekaartje is om in het bedrijfsleven te stappen! De overige geldprijzen die te winnen zijn: 2e prijs: euro 3e prijs: euro 4e prijs: euro 5e prijs: 500 euro De tien beste Belgische deelnemers ontvangen bovendien een uitnodiging voor een oriënterend gesprek met Fortis AG en Fortis Bank in België. De tien beste Nederlandse deelnemers ontvangen een uitnodiging voor een oriënterend gesprek met Fortis in Nederland. Verder maak je kans om uitgenodigd te worden voor de spannende finale én creatieve avond waarin de Fortis Award 2004 wordt afgesloten. Deze feestelijke gebeurtenis vindt plaats op vrijdag 21 januari 2005 vanaf ongeveer uur in de ModeNatie in Antwerpen, België.

2 Hoe kun je meedingen naar de Fortis Award? Heb je aan een instelling in de Benelux op universitair of daaraan gelijkgesteld onderwijs gestudeerd en een financieel(-economische) getinte scriptie geschreven? Dan kun je meedingen naar de Fortis Award. Je mag niet ouder zijn dan 27 jaar. Bovendien moet je je scriptie in het Nederlands, Engels of Frans geschreven hebben in het afgelopen studiejaar én moet ze met een voldoende zijn beoordeeld. Beantwoord je aan deze criteria? Dan maak je kans om jezelf internationaal te onderscheiden en je carrière meteen met glans van start te laten gaan! Lees snel verder hoe je je inschrijft! Heb je gestudeerd aan een Nederlandse instelling? Stuur vóór 22 oktober 2004 de volgende stukken: 1. Drie exemplaren van je scriptie. 2. Een kopie van de samenvatting van maximaal twee pagina s. 3. Een kopie van het tentamenbriefje van je scriptie en/of een ander gedateerd bewijs van acceptatie. 4. Je persoonsgegevens, curriculum vitae, gegevens van je onderwijsinstelling en studierichting. Naar het onderstaande adres: Fortis Recruitment & Trainees (U ) Postbus GM Utrecht. Heb je gestudeerd aan een Belgische instelling? De voorzitter en/of decaan van de faculteit of hogeschool in België selecteert de beste drie scripties die kunnen meedingen naar de Fortis Award en zorgt ervoor dat alle benodigde documenten naar Fortis worden gestuurd. Jurering, finale en uitreiking Specialisten van Fortis, gespecialiseerd in het vakgebied waarover de scriptie gaat, selecteren de vijf beste scripties. Ze kijken niet alleen naar de wetenschappelijke kwaliteit, maar ook naar het gekozen thema en de journalistieke bruikbaarheid. Kwaliteit en innovativiteit zijn daarbij belangrijke elementen. De genomineerden worden uiterlijk begin december 2004 bekendgemaakt. De finale wordt gehouden in de vorm van een forum, waarin de vijf genomineerden eerst kort hun scriptie presenteren en de jury hen vervolgens vragen stelt. De presentatie van het onderwerp en de helderheid en kennis bij de beantwoording van de vragen geven de doorslag voor de uiteindelijke uitslag. Alle criteria waarop de scripties worden beoordeeld, staan duidelijk aangegeven in het reglement.

3 beantwoording van de vragen geven de doorslag voor de uiteindelijke uitslag. Alle criteria waarop de scripties worden beoordeeld, staan duidelijk aangegeven in het reglement. De finale van de Fortis Award vindt plaats op vrijdag 21 januari 2005 in de ModeNatie in Antwerpen vanaf ongeveer uur. Dit prachtige gebouw staat voor creativiteit, innovativiteit en kwaliteit, dezelfde elementen die ook een uitmuntende scriptie in zich moet hebben. Na de prijsuitreiking volgt een diner en gaat het evenement van start. Wat dat precies inhoudt, blijft nog even geheim. Reglement Fortis Award 2004 Deelnemers Artikel 1 Deelname staat open voor elke (oud-)student aan een instelling uit de Benelux voor universitair, of daaraan gelijkgesteld, onderwijs. Artikel 2 De deelnemers dienen niet ouder te zijn dan 27 jaar. Artikel 3 Het reglement wordt gepubliceerd op en zal desgevraagd worden toegezonden aan de deelnemers. Deelnemers worden geacht op de hoogte te zijn van dit reglement en met de inhoud ervan akkoord te gaan. Artikel 4 Familie (1e en 2e graad) van het organiserend comité, juryleden en hun familieleden (1e en 2e graad), en personen in dienst van of gedetacheerd bij Fortis' groepsmaatschappijen (met uitzondering van stagiaires) zijn van deelname uitgesloten. Inhoud van en criteria voor beoordeling van de scripties Artikel 5 De in te zenden scriptie moet een financieel(-economisch) thema hebben in de breedste zin van het woord. Artikel 6 De ingezonden scripties worden beoordeeld op drie criteria: 1. De wetenschappelijke kwaliteit (methodologie, samenvatting en conclusie) 2. Het gekozen thema (complexiteit, actualiteit en relevantie) 3. De journalistieke bruikbaarheid (de mate van originaliteit, vorm, stijl en leesbaarheid)

4 Rechten en plichten Artikel 7 Inzending van de scriptie houdt niet in overdracht van auteursrecht en/of enige met het auteursrecht samenhangende bevoegdheid, met uitzondering van het in artikel 8 bepaalde. Artikel 8 Fortis verwerft het recht de ingezonden scripties intern te verspreiden en te gebruiken voor (journalistieke) publicaties met vermelding van de bron. De inzender vrijwaart Fortis voor alle aanspraken van derden wegens inbreuk op auteursrechten. Artikel 9 De ingezonden scripties mogen niet aan een andere financiële instelling worden voorgelegd voor een scriptieprijs. Artikel 10 Ingezonden scripties worden niet geretourneerd. Artikel 11 De winnaar verklaart zich bereid om medewerking te verlenen aan interviews en publicaties ter promotie van de Fortis Award in door Fortis aangegeven media. Artikel 12 De winnaar verklaart zich bereid aanwezig te zijn op de finale van de Fortis Award 2005 om de wisseltrofee door te geven en zijn/haar uitgegeven scriptie officieel in ontvangst te nemen. Artikel 13 Fortis behoudt zich het recht voor om in voorkomend geval scripties niet in behandeling te nemen. Bijvoorbeeld in het geval er sprake is van een te groot aantal inzendingen. Jurering Artikel 14 De scripties worden beoordeeld door specialisten van Fortis die, afhankelijk van het onderwerp, aangewezen worden door het organiserend comité. Artikel 15 Voor beoordeling door de Fortis-specialisten komen slechts in aanmerking scripties die: 1. door een instelling in de Benelux voor universitair, of daaraan gelijkgesteld onderwijs tussen 15 oktober 2003 en 15 oktober 2004 als voldoende zijn beoordeeld; 2. voldoen aan de in artikel 24 genoemde uitvoeringseisen. Artikel 16 Uit alle inzendingen worden uiteindelijk de vijf beste scripties genomineerd.

5 Artikel 17 De genomineerden worden tijdens de finale beoordeeld op twee criteria: 1. Presentatie van het onderwerp (helderheid uiteenzetting, presentatievaardigheid en gebruik (audiovisuele) hulpmiddelen) 2. Beantwoording van vragen door de jury over het onderwerp (helderheid en kennis) Artikel 18 De presentatie en de beantwoording van de vragen moeten in het Engels plaatsvinden. Artikel 19 De jury zal tijdens de finale bestaan uit specialisten van Fortis en wordt benoemd door het organiserend comité. De jury zal de uiteindelijke rangschikking bepalen. Artikel 20 Het oordeel van de jury is bindend en hierover kan niet worden gecorrespondeerd of gediscussieerd. Artikel 21 Het organiserend comité heeft het recht de prijzen niet of slechts ten dele uit te reiken. Artikel 22 Indien de genomineerde niet bij de finale aanwezig kan zijn, zal hij/zij alsnog van verdere deelname worden uitgesloten. Uitvoering Artikel 23 Gestudeerd aan een Belgische instelling: de faculteit of hogeschool selecteert drie scripties en zorgt voor het toesturen van de scriptie en overige documenten aan Fortis. Gestudeerd aan een Nederlandse instelling: de (oud-)student is zelf verantwoordelijk voor deelname en stuurt zijn scriptie en overige documenten toe aan Fortis. Artikel 24 Ingezonden scripties moeten: 1. zijn gesteld in de Nederlandse, Franse of Engelse taal; 2. op papier. Floppy's, cd-roms, video's en bandjes worden niet geaccepteerd 3. in drievoud ingeleverd worden; 4. vergezeld gaan van een kopie van de samenvatting van maximaal twee pagina s; 5. vergezeld gaan van een kopie van een bijbehorend, door de docent gedateerd en ondertekend tentamenbriefje en/of aanbeveling voorzien van een cijfer; 6. daarnaast vergezeld gaan van een blad met ten minste de volgende gegevens: volledige voor- en achternaam van de auteur, adres, postcode, telefoonnummer, e- mailadres, CV, onderwijsinstelling en studierichting. 7. als men gestudeerd heeft aan een Nederlandse instelling uiterlijk 22 oktober 2004 in het bezit zijn van Fortis Recruitment & Trainees (U ), Postbus 2531, 3500 GM Utrecht; als men gestudeerd heeft aan een Belgische instelling uiterlijk 22 oktober 2004 in het bezit zijn van Fortis Communications (1MM4D), Warandeberg 3,

6 B-1000 Brussel. De voorzitter en/of decaan van de faculteit of hogeschool zorgt voor de toezending van bovengenoemde zaken. Artikel 25 Deelnemers aan de Fortis Award krijgen een bevestiging van de ontvangst van hun inzending. Vóór 22 december 2004 volgt bericht of zij behoren tot de lijst met genomineerden. Op vrijdag 21 januari 2005 vindt de finale en uitreiking plaats. Prijzen Artikel 26 De winnaar van de Fortis Award ontvangt een bedrag van 4.000,- (vierduizend euro), de uitgave van de scriptie door een gespecialiseerde uitgeverij en de wisseltrofee. De winnaar krijgt vijf exemplaren van de uitgegeven scriptie. Artikel 27 De tweede tot en met vijfde prijs bestaat uit respectievelijk 3.000,- (drieduizend euro), 2.000,- (tweeduizend euro), 1.000,- (duizend euro) en 500,- (vijfhonderd euro). Artikel 28 Het prijzengeld wordt uitsluitend geboekt op een (eventueel nog te openen) Fortisrekening op naam van de prijswinnaar. Artikel 29 De tien beste Belgische deelnemers komen in aanmerking voor een oriënterend gesprek met Fortis AG en Fortis Bank in België. De tien beste Nederlandse deelnemers komen in aanmerking voor een oriënterend gesprek met Fortis in Nederland. Slotbepaling Artikel 30 In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist het organiserend comité.

7 Winnaars 2003 De Fortis Award 2003 voor scripties met een financieel-economisch thema is gewonnen door Alex Zilber. Alex Zilber, die dit jaar een Master in Financial Engineering voltooide aan de Universiteit van Twente, kreeg de prijs voor zijn scriptie "FX option pricing with stochastic volatility and smile dynamics". Hij ontving een geldprijs van EUR Daarnaast heeft Fortis zijn scriptie in boekvorm uitgegeven. Er waren in totaal vijf scripties genomineerd van studenten uit Nederland en België. De prijsuitreiking vond plaats in de ModeNatie te Antwerpen op 16 januari David Helleboogh, dit jaar afgestudeerd aan de Universiteit van Antwerpen, won de tweede prijs met zijn scriptie "Een theoretische en empirische studie van het marktrisico bij een portefeuille van beleggingen". De andere prijswinnaars waren (3) Tim van Hest, Universiteit van Tilburg (4) Ellen Vanassche, Katholieke Universiteit Leuven en (5) Pierre Heinrichs, Vrije Universiteit Brussel. Fortis ontving dit keer een record aantal inzendingen. De scripties kenden een grote diversiteit aan onderwerpen, uiteenlopend van beleggingsstrategieën tot effectenhandel en verzekeringen. Vragen? Mocht je nog vragen hebben, bel of mail dan naar: Nederland Martine Rijken Tel. : Mail : recruitment@nl.fortis.com België Francois Philips Mail : francois.philips@fortis.com

Reglement voor de Internal Audit Scriptie Award

Reglement voor de Internal Audit Scriptie Award Reglement voor de Internal Audit Scriptie Award Inleiding Het SVRO bestuur (Stichting Verenigde Register Operational Auditors) heeft met de Internal Audit Scriptie Award tot doel de ontwikkeling van het

Nadere informatie

Scriptieprijs Reglement. De prijs

Scriptieprijs Reglement. De prijs Scriptieprijs 2017 Reglement De prijs 1. De Nederlandse Vereniging voor Europees Recht (NVER) looft een prijs uit van EUR 500 (vijfhonderd euro) aan de auteur van de scriptie die als beste is beoordeeld.

Nadere informatie

Beleidsregels van het ministerie van Financiën omtrent de Grote Financiën Prijs (Reglement Grote Financiën Prijs)

Beleidsregels van het ministerie van Financiën omtrent de Grote Financiën Prijs (Reglement Grote Financiën Prijs) Directie Bestuurlijke en Juridische Zaken Datum Uw brief (Kenmerk) Ons kenmerk 22 januari 2013 BJZ 2012-247 M Onderwerp Grote Financiën Prijs Beleidsregels van het ministerie van Financiën omtrent de Grote

Nadere informatie

BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE

BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE BELCLIV-prijs 2018 voor de beste masterthesis over informaticaveiligheid 1 van 8 INHOUDSOPGAVE 1. DE DOELSTELLINGEN VAN BELCLIV... 2 2. DE BELCLIV-PRIJS... 2 3. AANMERKINGSCRITERIA... 3 4. BEOORDELINGSCRITERIA...

Nadere informatie

Reglement NVVK-Scriptieprijs voor de Veiligheidskunde, NVVK-Publieksprijs en Andrew Hale-beurs

Reglement NVVK-Scriptieprijs voor de Veiligheidskunde, NVVK-Publieksprijs en Andrew Hale-beurs Regeling NVVK-prijzen 2011-034 Goedkeuring HB 26 mei 2011. Reglement NVVK-Scriptieprijs voor de Veiligheidskunde, NVVK-Publieksprijs en Andrew Hale-beurs De Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde

Nadere informatie

Thema: I NCZ. Vrijzinnig humanisme is...?

Thema: I NCZ. Vrijzinnig humanisme is...? WEDSTRIJDREGLEMENT SAPERE AUDE! WEDSTRIJD 2012-2013 Thema: I NCZ. Vrijzinnig humanisme is...? Reglement De Werkgemeenschap Leraren Ethiek stelt zich tot doel de leraren niet-confessionele zedenleer van

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2015 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

BITO-eindwerkprijs Reglement

BITO-eindwerkprijs Reglement Reglement 2017-2018 Belgisch Instituut der Transportorganisatoren vzw Stapelhuisstraat 5a, 1020 Brussel T : [02/230.30.43 C : mail@bito-ibot.be Reglement 2017-2018 2 INHOUD BITO-eindwerkprijs 3 Eindwerken

Nadere informatie

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 Ontwerptalent van Nederland opgelet! vtwonen organiseert een ontwerpwedstrijd. Met deze ontwerpwedstrijd wil vtwonen ontwerpers, maar ook leuke creatieve mensen en hun ontwerp

Nadere informatie

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER

BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER BURNY BOS TALENT AWARD 2015 DEELNAMEFORMULIER PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Adres Te bereiken op mail Telefoon Facebook; LinkedIn;Twitter profiel: Korte beschrijving van je achtergrond, CV IDEE VOOR ANIMATIE

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd voorwaarden

# ontwerp wedstrijd voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2013 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname.

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname. LLENG Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito Beste artist / designer, Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de 1e editie van de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito.

Nadere informatie

Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015

Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015 Yarden Afscheidsprijs Deelnamereglement 2015 Een goed afscheid helpt je verder Inleiding Yarden is ontstaan na een fusie van twee grote verenigingen in 2001, te weten de Nederlandse Uitvaart en Verzekerings

Nadere informatie

OMO-praktijkwerkstukprijs. Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs november 2015 (aangepast november 2018)

OMO-praktijkwerkstukprijs. Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs november 2015 (aangepast november 2018) OMO-praktijkwerkstukprijs Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs november 2015 (aangepast november 2018) Inleiding In onze scholen volgen veel talentvolle leerlingen onderwijs. Dat talent willen we graag

Nadere informatie

PRIJS VAN DE EUROPESE REKENKAMER VOOR ONDERZOEK OP HET GEBIED VAN DE CONTROLE VAN DE OPENBARE FINANCIËN 2012

PRIJS VAN DE EUROPESE REKENKAMER VOOR ONDERZOEK OP HET GEBIED VAN DE CONTROLE VAN DE OPENBARE FINANCIËN 2012 PRIJS VAN DE EUROPESE REKENKAMER VOOR ONDERZOEK OP HET GEBIED VAN DE CONTROLE VAN DE OPENBARE FINANCIËN 2012 Dit is de tweede editie van de Prijs van de Europese Rekenkamer voor onderzoek op het gebied

Nadere informatie

Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid. SZZ Innovatieprijs

Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid. SZZ Innovatieprijs Stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid SZZ Innovatieprijs Visie De stichting Samenwerkende Zorgboeren Zuid (SZZ) ondersteunt ideeën en innovaties in methodiek, aanpak, aanbod en samenwerking gericht op

Nadere informatie

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Reisgenoot van het jaar 2018 (hierna te noemen: 'de Actie'),

Nadere informatie

Meer concrete informatie betreffende het insturen van een abstract en de VVIZV-Award 2017 vindt u hieronder.

Meer concrete informatie betreffende het insturen van een abstract en de VVIZV-Award 2017 vindt u hieronder. Call for Abstracts Het Jaarcongres van de VVIZV is het grootste verpleegkundig georiënteerd intensieve zorgen evenement in België en daarom dé plek bij uitstek voor het uitwisselen van waardevolle informatie.

Nadere informatie

Reglementen verkiezing

Reglementen verkiezing Reglementen verkiezing Het Leukste Oude Paard van Nederland 1. Algemene voorwaarden voor deelname Om mee te doen aan de actie worden persoonlijke gegevens ingevuld. Gegevens van de deelnemers worden gebruikt

Nadere informatie

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen.

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen. Actievoorwaarden medaille actie Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Medaille Kanjers. De Actie wordt aangeboden door De Banketgroep, gevestigd te 5048 AB Tilburg, Nederland, aan het adres

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE IN CARDIFF (hierna verder te noemen: de Actie

Nadere informatie

Meer concrete informatie betreffende het insturen van een abstract en de Awards 2018 vindt u hieronder.

Meer concrete informatie betreffende het insturen van een abstract en de Awards 2018 vindt u hieronder. Call for Abstracts Het Jaarcongres van de VVIZV is het grootste verpleegkundig georiënteerd intensieve zorgen evenement in België en daarom dé plek bij uitstek voor het uitwisselen van waardevolle informatie.

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset!

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset! BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset! Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Maak kans op een Braun Silk-épil Giftset!, hierna actie. 2. Organisator

Nadere informatie

Deelnemen kan als individu of als groep. Elk individu en elke groep kunnen maximaal 1 film inzenden.

Deelnemen kan als individu of als groep. Elk individu en elke groep kunnen maximaal 1 film inzenden. 1 HET FESTIVAL Het 4 e Euregionaal Jeugdfilmfestival vindt plaats op zaterdag 30 januari 2016 in het cultuurcentrum C-Mine te Genk (België). In het kader van het festival vindt een filmwedstrijd plaats.

Nadere informatie

REGLEMENT FGH VAST GOED PRIJS

REGLEMENT FGH VAST GOED PRIJS REGLEMENT FGH VAST GOED PRIJS De FGH Vastgoedprijs is een initiatief van FGH Bank en wordt om de twee jaar uitgereikt. De prijs werd voor het eerst uitgereikt op 25 oktober 1990. Sindsdien vindt de uitreiking

Nadere informatie

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd voor

Nadere informatie

REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS

REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS STUDIE CLUB SCHILDERS REGLEMENT LANDELIJKE VAKWEDSTRIJD STUDIECLUB SCHILDERS Artikel 1 Algemeen De Centrale Clubleiding (CCL) van de Studieclub Schilders

Nadere informatie

REGLEMENT InfraTech Innovatieprijs 2019

REGLEMENT InfraTech Innovatieprijs 2019 REGLEMENT InfraTech Innovatieprijs 2019 1. OPZET 1.1 De InfraTech Innovatieprijs 2019 is uitgeschreven door Rotterdam Ahoy nv. 1.2 Een dichtbevolkt land als Nederland met een belangrijke doorvoerfunctie

Nadere informatie

IBR SCRIPTIEPRIJS

IBR SCRIPTIEPRIJS IBR SCRIPTIEPRIJS 2016-2017 PRIVAATRECHTELIJK BOUWRECHT JURYRAPPORT Het Instituut voor Bouwrecht (IBR) heeft o.a. als taak het bevorderen van de wetenschappelijke en praktische beoefening van het bouwrecht

Nadere informatie

Inschrijving De foto Gedragscode

Inschrijving De foto Gedragscode Inschrijving Elke deelnemer aan de fotowedstrijd dient op de actiesite mvsacava.com/addlife zijn/haar foto te uploaden, te vertellen waarom het zijn/haar zomermoment is, de foto te delen op minstens één

Nadere informatie

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win"

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Zoek en Win", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt georganiseerd door Metalak

Nadere informatie

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten.

Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015. onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Inschrijfformulier VKB-Marsh/Mercer Award 2015 thema: mensen onderwerp: succesvolle voorbeelden voor het organiseren van vrijwilligerswerk in de gemeenten. Meedoen? Lees dit eerst. Vrijwilligerswerk biedt

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE STUDENTENSTAALPRIJS

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE STUDENTENSTAALPRIJS REGLEMENT VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE STUDENTENSTAALPRIJS 1. CATEGORIËËN (a) De StudentenSTAALprijs wordt uitgeschreven in twee categorieën: A Master-niveau; B Bachelor-niveau; Daarnaast zijn er twee,

Nadere informatie

Reglementen Het Mooiste Paardenmoment

Reglementen Het Mooiste Paardenmoment Reglementen Het Mooiste Paardenmoment 1. Algemene voorwaarden voor deelname Om mee te doen aan de actie worden persoonlijke gegevens ingevuld. Gegevens van de deelnemers worden gebruikt om winnaars te

Nadere informatie

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan.

Onder kunstenaar wordt één of meer personen die aan één ontwerp werken verstaan. Naar aanleiding van haar vijftigjarig bestaan organiseert de vriendenvereniging van het Middelheimmuseum, de Middelheim Promotors vzw, een wedstrijd voor kunst in openlucht. Daarmee wenst zij jong talent

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor

WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor WEDSTRIJDREGLEMENT Mr of Miss Cavalor ARTIKEL 1 ORGANISATIE De fotowedstrijd wordt georganiseerd door Versele-Laga, met maatschappelijke zetel in België, te 9800 Deinze, Kapellestraat 70, houdende het

Nadere informatie

Je maakt kans op de hoofdprijs als jouw verslag blijk geeft van een origineel, inventief en kwalitatief goed onderzoek.

Je maakt kans op de hoofdprijs als jouw verslag blijk geeft van een origineel, inventief en kwalitatief goed onderzoek. De HAN Faculteit Techniek organiseert voor eindexamen leerlingen havo een profielwerkstukwedstrijd. Iedere havo scholier die tussen mei 2015 en maart 2016 een profielwerkstuk maakt voor het vak natuurkunde,

Nadere informatie

ART in the MEDIA 2007

ART in the MEDIA 2007 PRIJS ART in the MEDIA 2007 REGLEMENT 1 Omschrijving De Stichting de Moffarts bekroont om de twee jaar drie kritische bijdragen over beeldende kunst, die reeds in de media verschenen zijn. Zij wil daarmee

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden WINDKRACHT. Algemeen

Wedstrijdvoorwaarden WINDKRACHT. Algemeen Algemeen 1. WINDKRACHT is een fotowedstrijd georganiseerd door DELTA, Eneco, Scheldewind en Winvast, ter gelegenheid van de opening van het Windpark Kreekraksluis op 27 september 2013. 2. Het thema van

Nadere informatie

Abel Tasman Art Prize Reglement 1

Abel Tasman Art Prize Reglement 1 Abel Tasman Art Prize Reglement 1 Abel Tasman Art Prize Reglement 2 1. Inleiding De Abel Tasman Art Prize is een kunstprijs voor jongeren van 16 tot en met 21 jaar die in de gemeente Westerkwartier wonen

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Volkswagen Polo

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Volkswagen Polo Algemene Spelvoorwaarden WIN de Volkswagen Polo Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder:

Nadere informatie

De Anthony Fokker Prijs voor het Wetenschappelijk Onderwijs ter grootte van euro.

De Anthony Fokker Prijs voor het Wetenschappelijk Onderwijs ter grootte van euro. Wedstrijdreglement Nederlandse Lucht- en ruimtevaartvaartprijzen Lid 1: De Nederlandse Lucht- en Ruimtevaartprijzen Het bestuur van het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartfonds stelt prijzen beschikbaar voor

Nadere informatie

IDEEËNPRIJSVRAAG VOOR STUDENTEN. Wonen te gast. in het landschap

IDEEËNPRIJSVRAAG VOOR STUDENTEN. Wonen te gast. in het landschap PROVINCIE NOORD-HOLLAND IDEEËNPRIJSVRAAG VOOR STUDENTEN Wonen te gast in het landschap Reglement Ideeënprijsvraag Heb jij een idee hoe meer dan 2.000 woningen als gast in het landschap kunnen worden gebouwd

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder: Hommerson

Nadere informatie

De Nederlandse Lucht- en ruimtevaartprijs voor het Wetenschappelijk Onderwijs ter grootte van 5.000 euro

De Nederlandse Lucht- en ruimtevaartprijs voor het Wetenschappelijk Onderwijs ter grootte van 5.000 euro Wedstrijdreglement Nederlandse Lucht- en ruimtevaartvaartprijzen Lid 1: De Nederlandse Lucht- en Ruimtevaartprijzen Het bestuur van het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartfonds stelt prijzen beschikbaar voor

Nadere informatie

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd.

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd. Wedstrijdreglement Eustory Doel EUSTORY is een geschiedeniswedstrijd georganiseerd door BELvue, onder toezicht van de Koning Boudewijnstichting. Het wil jongeren van alle onderwijstypes de hand reiken

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN

WEDSTRIJDVOORWAARDEN WEDSTRIJDVOORWAARDEN IKEA TEKENWEDSTRIJD 2017 Deelnamevoorwaarden 1. IKEA NL B.V., in samenwerking met IKEA of Sweden AB, P.O. BOX 317, 83020 Hackås, Zweden, btw-nummer: SE5560747551, hierna te noemen

Nadere informatie

BIJZONDERE REGELS FILATELISTISCHE LITERATUUR Pag. 1

BIJZONDERE REGELS FILATELISTISCHE LITERATUUR Pag. 1 BIJZONDERE REGELS FILATELISTISCHE LITERATUUR Pag. 1 Bijzondere regels voor de Beoordeling van Filatelistische literatuur op FIP-tentoonstellingen. (vertaling van de SREV=Special Regulations for the Evaluation

Nadere informatie

Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk

Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk Reglement Fotowedstrijd Uw kijk op het Eiland van Schalkwijk 1) Foto s a. De foto dient een weergave te zijn van een locatie op het Eiland van Schalkwijk. De foto kan bijvoorbeeld een impressie zijn van

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE Deelnemers van de Acties zijn gebonden aan de bepalingen van deze Actievoorwaarden

Nadere informatie

DE VLAAMSE RUIMTELIJKE PLANNINGSPRIJS 2014 Een initiatief van de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning Met steun van de Vlaamse Regering

DE VLAAMSE RUIMTELIJKE PLANNINGSPRIJS 2014 Een initiatief van de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning Met steun van de Vlaamse Regering DE VLAAMSE RUIMTELIJKE PLANNINGSPRIJS 2014 Een initiatief van de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning Met steun van de Vlaamse Regering 1. vooraf In 2014 organiseert de VRP de Vlaamse Ruimtelijke

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. ACTIEVOORWAARDEN NH EN SKY RADIO THAT S ME CAMPAGNE Aanvullende actievoorwaarden NH That s Me campagne, een actie in samenwerking met Sky Radio. 0. ALGEMEEN De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

STAPPENPLAN PROMOTIE

STAPPENPLAN PROMOTIE STAPPENPLAN PROMOTIE Faculteit der Letteren Universiteit Leiden Versie februari 2008 Hieronder wordt een overzicht gegeven van de stappen in de formele procedure die wordt afgesloten door de openbare verdediging

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE

WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE WEDSTRIJDREGLEMENT GRATIS VZW WEBSITE 06/07/2017 INLEIDING Dit wedstrijdreglement bepaalt de deelnemingsvoorwaarden voor de wedstrijd die Vulpo organiseert via haar website, andere onlinekanalen (zoals

Nadere informatie

'Portretten op straat'

'Portretten op straat' Wedstrijdvoorwaarden deelnemers Fotowedstrijd: 'Portretten op straat' 1. Algemene voorwaarden voor deelname Inzending van foto s voor deze wedstrijd houdt automatisch acceptatie van deze wedstrijdvoorwaarden

Nadere informatie

Voornaam: Achternaam:... Straat/huisnummer:... Postcode/Plaats:... Telefoon vast:... Telefoon mobiel:... Email:.Website:...

Voornaam: Achternaam:... Straat/huisnummer:... Postcode/Plaats:... Telefoon vast:... Telefoon mobiel:... Email:.Website:... Voornaam: Achternaam:...... Straat/huisnummer:... Postcode/Plaats:... Telefoon vast:... Telefoon mobiel:... Email:.Website:...... (ex)student van Fotografieopleiding:....... heeft kennis genomen van de

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 (hierna te

Nadere informatie

De kandidaat slaat zijn samenvatting op onder de naam S-Jenaam.Jevoornaam.docx Bv. S-Vermeulen.Luc.docx

De kandidaat slaat zijn samenvatting op onder de naam S-Jenaam.Jevoornaam.docx Bv. S-Vermeulen.Luc.docx ie-prijzen 2017 Artikel 1 Doelgroep ie-net schrijft een wedstrijd uit ter bekroning van de masterproeven van studenten van de faculteiten ingenieurswetenschappen, bio-ingenieurswetenschappen, industrieel

Nadere informatie

IBR SCRIPTIEPRIJS

IBR SCRIPTIEPRIJS IBR SCRIPTIEPRIJS 2016-2017 PUBLIEKRECHTELIJK BOUWRECHT JURYRAPPORT Het Instituut voor Bouwrecht (IBR) heeft o.a. als taak het bevorderen van de wetenschappelijke en praktische beoefening van het bouwrecht

Nadere informatie

lijf- WEDSTRIJD REGLEMENT Poëziewedstrijd van het Levenshuis CGSO & LEIF West-Vlaanderen ism Curieus West-Vlaanderen

lijf- WEDSTRIJD REGLEMENT Poëziewedstrijd van het Levenshuis CGSO & LEIF West-Vlaanderen ism Curieus West-Vlaanderen lijf- Poëziewedstrijd van het Levenshuis CGSO & LEIF West-Vlaanderen ism Curieus West-Vlaanderen D E S!GN W W W.PETERJONCKHEERE@B A S E.BE V U: CHRIS M E S T D A G H, VOORZITTER V Z W C G S O, KONINGIN

Nadere informatie

LG ACTIEVOORWAARDEN LIFESGOODMOMENTS

LG ACTIEVOORWAARDEN LIFESGOODMOMENTS LG ACTIEVOORWAARDEN LIFESGOODMOMENTS Deze actievoorwaarden (hierna Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de te organiseren Lifesgoodmoments -campagne die georganiseerd wordt door LG Electronics Benelux

Nadere informatie

24-08-2015. Actievoorwaarden

24-08-2015. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Televizier-Ring (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de BankGiro

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT SAPERE AUDE! WEDSTRIJD 2015-2016 Thema: Voeding: Ik ben wat ik (w)eet.

WEDSTRIJDREGLEMENT SAPERE AUDE! WEDSTRIJD 2015-2016 Thema: Voeding: Ik ben wat ik (w)eet. WEDSTRIJDREGLEMENT SAPERE AUDE! WEDSTRIJD 2015-2016 Thema: Voeding: Ik ben wat ik (w)eet. Reglement De Werkgemeenschap Leraren Ethiek stelt zich tot doel de leraren niet-confessionele zedenleer (NCZ) van

Nadere informatie

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings?

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings? Dutch Design Battle 2018 A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA 26/6/2018: Due to the oil spilling in the Port of Rotterdam and at the Rock River in Iowa we organize an extra Dutch Design Battle

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

FFP-Financieel planner van het Jaar

FFP-Financieel planner van het Jaar FFP-Financieel planner van het Jaar - 2018 Documentnaam: Voorwaarden en verloop Verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar Versie: 1.1 Datum: 29 maart 2018 Auteur: Vereniging FFP Algemeen De Verkiezing

Nadere informatie

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Best Thai Award, hierna te noemen: de Actie. De Actie wordt georganiseerd

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Deelnemersvoorwaarden Business Tour 2015 Artikel 1. Definities 1) Christiaan Huygens : Wiskunde en Informatica Studievereniging Christiaan Huygens van de Technische Universiteit Delft. 2) Business Tour

Nadere informatie

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ).

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ). ACTIEVOORWAARDEN PHILIPS Dutch Masters of Light Algemeen 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Dutch Masters of Light (hierna: de actie ). De Gedragscode Promotionele Kansspelen is van

Nadere informatie

Aan de leden van amateur Fotoclubs in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Duitsland Datum:19 juni 2016

Aan de leden van amateur Fotoclubs in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Duitsland Datum:19 juni 2016 Aan de leden van amateur Fotoclubs in Friesland, Groningen, Drenthe en Noord Duitsland Datum:19 juni 2016 Blad 1 van 2 Betreft: Internationale fotowedstrijd Stad in beweging. Beste fotografen, Namens Amateur

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Actievoorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Unique Music te organiseren promotionele kansspelen, prijsvragen en andersoortige acties (hierna

Nadere informatie

2017 RAYMOND LEBLANC PRIJS REGISTRATIEFORMULIER

2017 RAYMOND LEBLANC PRIJS REGISTRATIEFORMULIER 2017 RAYMOND LEBLANC PRIJS REGISTRATIEFORMULIER Formulier terugsturen naar: Of via e-mail naar: Fondation Raymond Leblanc - Raymond Leblanc Prijs Paul-Henri Spaaklaan, 7 1060 Brussel Belgïe info@fondationrleblanc.be

Nadere informatie

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ).

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ). Actievoorwaarden Fanmail voor Sochi Samenvatting 1. Actieperiode loopt van 31 januari 2014 tot en met 23 februari 2014; 2. Stuur een Fanmail bericht via elkedagsupporter.nl en accepteer de algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement NN Geluksawards 2019

Wedstrijdreglement NN Geluksawards 2019 Wedstrijdreglement NN Geluksawards 2019 Reglement Het onderstaand reglement is van toepassing op de NN Geluksawards 2019 wedstrijd (hierna te noemen: de Wedstrijd) van NN Insurance Belgium, georganiseerd

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ).

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1.2 Door deelname aan de actie verklaart

Nadere informatie

Reglementen Vredeman de Vries Prijs

Reglementen Vredeman de Vries Prijs Reglementen Vredeman de Vries Prijs Provincie Fryslân Reglement voor deelname Vredeman de Vries prijs (architectuur) De Vredeman de Vries prijs voor Architectuur betreft een tweejaarlijkse prijs voor een

Nadere informatie

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019

VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019 VOORWAARDEN DEELNAME KONINKLIJKE PRIJS VOOR VRIJE SCHILDERKUNST 2019 Algemeen De Koninklijke Prijs is bedoeld om jonge, talentvolle in Nederland werkzame schilders aan te moedigen in hun werk als kunstenaar.

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

Handicap: een zaak van mensenrechten

Handicap: een zaak van mensenrechten Koningsstraat 136, 1000 Brussel 2 de cartoonwedstrijd Handicap: een zaak van mensenrechten Wedstrijdreglement De cartoonwedstrijd is een initiatief van Gelijke Rechten voor Iedereen met een handicap (GRIP

Nadere informatie

Reglement wedstrijden stad Antwerpen

Reglement wedstrijden stad Antwerpen Reglement wedstrijden stad Antwerpen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door stad Antwerpen, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen (de organisator). Artikel 2 Over het

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland!

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win kaarten voor Tomorrowland!, hierna actie. 2. Organisator van

Nadere informatie

Deelnemersvoorwaarden Sensor data challenge 2019

Deelnemersvoorwaarden Sensor data challenge 2019 Deelnemersvoorwaarden Sensor data challenge 2019 Partijen: 1. De Stichting Hoger Beroepsonderwijs Haaglanden, statutair gevestigd te (2521 EN.) Den Haag, aan het Johanna Westerdijkplein 75, hierna te noemen

Nadere informatie

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van):

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van): ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN TMG 1. Toepasselijkheid a) Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Telegraaf Media Groep of een van haar groepsmaatschappijen (hierna: TMG ) te organiseren

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt artikel 1. doel Het doel van de ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt is een lijn met echt Zeeuwse T-shirts realiseren ter ondersteuning van de promotie van Zeeland en voor de verkoop

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE STUDENTENSTAALPRIJS

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE STUDENTENSTAALPRIJS REGLEMENT VOORWAARDEN VOOR DEELNAME AAN DE STUDENTENSTAALPRIJS 1. CATEGORIËËN (a) De studentenstaalprijs wordt uitgeschreven in drie categorieën: A Master-niveau; B Bachelor-niveau; C Master-niveau Architectuur;

Nadere informatie

Odd Fellow Jeugdprijs Win een reis naar de Verenigde Naties en New York!

Odd Fellow Jeugdprijs Win een reis naar de Verenigde Naties en New York! Odd Fellow Jeugdprijs Win een reis naar de Verenigde Naties en New York! Odd Fellow Jeugdprijs De Odd Fellows in Nederland organiseren jaarlijks een essay-wedstrijd met als hoofdprijs een reis naar Amerika

Nadere informatie

OFFICIËLE WESTRIJDREGLEMENT VAN DE CBRE OFFICE SPACE OF THE YEAR 2019 COMPETITIE

OFFICIËLE WESTRIJDREGLEMENT VAN DE CBRE OFFICE SPACE OF THE YEAR 2019 COMPETITIE OFFICIËLE WESTRIJDREGLEMENT VAN DE CBRE OFFICE SPACE OF THE YEAR 2019 COMPETITIE Inleiding Vooraleer u aan de CBRE Office Space of the Year-wedstrijd deelneemt moet u de officiële regels in hun geheel

Nadere informatie

Reglement Pier de Boer-prijs

Reglement Pier de Boer-prijs Reglement Pier de Boer-prijs Utrecht, september 2014 1 Doel van de prijs 1.1 De Pier de Boer-prijs is ingesteld en wordt toegekend door de Nederlandse Stichting tot bevordering van de Sociaal-Pedagogische

Nadere informatie

REGLEMENT HARLAND AWARDS 2015 (Algemeen en Verhalen)

REGLEMENT HARLAND AWARDS 2015 (Algemeen en Verhalen) REGLEMENT HARLAND AWARDS 2015 (Algemeen en Verhalen) Dit is het eerste deel van het reglement, dat hoofdzakelijk gaat over de Harland Award voor Verhalen. Later volgt het reglement voor de Harland Awards

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500!

ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500! ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500! 1. ALGEMEEN 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie LIKE DC-Bestratingen En maak kans op een een tuinaanleg

Nadere informatie

Actievoorwaarden. waarin de Actievoorwaarden niet voorzien, beslist de VriendenLoterij. Deze beslissing is bindend.

Actievoorwaarden. waarin de Actievoorwaarden niet voorzien, beslist de VriendenLoterij. Deze beslissing is bindend. Actievoorwaarden Algemeen: 1. Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Clubheld (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de VriendenLoterij,

Nadere informatie

Reglement van de Prijs voor de beste scriptie in circulaire economie

Reglement van de Prijs voor de beste scriptie in circulaire economie Reglement van de Prijs voor de beste scriptie in circulaire economie 1. Inleiding Om de Brusselse economie een nieuwe impuls te geven vanuit een duurzaam perspectief keurde de regering op 10 maart 2016

Nadere informatie

Het Zeeuws kampioenschap onderwaterfotografie wordt door Aquashot georganiseerd op zondag 22 mei en zondag 26 juni 2016.

Het Zeeuws kampioenschap onderwaterfotografie wordt door Aquashot georganiseerd op zondag 22 mei en zondag 26 juni 2016. I INLEIDING Het Zeeuws kampioenschap onderwaterfotografie wordt door Aquashot georganiseerd op zondag 22 mei en zondag 26 juni 2016. Het Zeeuws kampioenschap (ZK) staat open voor ALLE beginnende onderwaterfotografen

Nadere informatie

BENELUX-PRIJS 2012 : Kunst kent geen grenzen INDIENINGSFORMULIER

BENELUX-PRIJS 2012 : Kunst kent geen grenzen INDIENINGSFORMULIER BENELUX-PRIJS 2012 : Kunst kent geen grenzen INDIENINGSFORMULIER In 2008 werd aan de drie Benelux-landen de staatsprijs uitgereikt van Noordrijn-Westfalen (NRW) naar aanleiding van de samenwerking die

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE ACHTSTE FINALE (hierna verder te noemen: de Actie ) van Sony Mobile Communications

Nadere informatie

Reglement "KOEK VAN A"

Reglement KOEK VAN A Reglement "KOEK VAN A" Artikel 1: Algemeen 1 Deze Facebookwedstrijd wordt georganiseerd door vzw Jangada, Lange Lozanastraat 15, 2018 Antwerpen, hier verder genoemd als "Antwerpen Koekenstad" 2 De wedstrijd

Nadere informatie