JAGUAR ONDERHOUDSPLAN HANDBOEK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JAGUAR ONDERHOUDSPLAN HANDBOEK"

Transcriptie

1 JAGUAR ONDERHOUDSPLAN HANDBOEK

2 DE BESTE SERVICE VOOR U EN UW JAGUAR PRECISIEWERK VEREIST DE JUISTE ZORG Wij danken U voor de aankoop van een Jaguar Care onderhoudscontract bij uw nieuwe Jaguar XE Diesel. Zoals steeds streven wij ernaar dag na dag U de best mogelijke Service te verlenen, reden waarom dit contract gedurende een periode van 3 [4] [5] jaar of [90.000] [ ] km alle door de constructeur voorziene onderhoudswerkzaamheden dekt. Uw wagen wordt door onze hoogopgeleide technici met de beste zorgen omringd zodat U jarenlang zorgeloos kan genieten van alle rijplezier aan het stuur van uw Jaguar XE. Bovenop de onderhoudsitems die door de constructeur worden voorgeschreven geniet U ook nog extra van AdBlue toevoegingen en Jaguar Assistance gedurende de hele looptijd van hetcontract en worden bij elke onderhoudsbeurt alle ruitenwissers vervangen.

3 Deze algemene voorwaarden (Voorwaarden) zijn van toepassing op de Service Plans (onderhoudsplannen) die door Jaguar Land Rover Limited, Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF, Verenigd Koninkrijk ( Jaguar ) worden verstrekt en door U aangekocht werden voor uw nieuw voertuig zoals gedetailleerd op het Service Plan registratieformulier. De verkopende Jaguar Partner brengt tussen u en Jaguar onderstaand contract tot stand. Voor de uitvoering van dit contract is een Jaguar Partner eender welke Jaguar Erkende Hersteller die het Service Plans programma heeft onderschreven bij Jaguar. ALGEMENE VOORWAARDEN JAGUAR LAND ROVER LIMITED Lees aandachtig deze Voorwaarden alsook het Service Plan Registratieformulier en Handboek die U door uw verkopende Jaguar Partner worden aangeleverd, en ter referentie in deze Voorwaarden opgenomen. Door de aankoop van het Service Plan verklaart U zich akkoord met deze Voorwaarden. Service Plans 1. Jaguar Care Plan: Het Jaguar Care Plan dekt de kosten van het door de fabrikantvoorgeschreven onderhoudplan van het voertuig, waaronder de kost van onderdelen, arbeid en vloeistoffen voor de volgende service items: motorolie service, remvloeistof, oliefilter, luchtfilter, ruitensproeiervloeistof, brandstoffilter, geur- en pollenfilter en Vehicle Health Check. Bijkomend worden ruitenwisserbladen bij elk geprogrammeerd onderhoud, AdBlue bijvullingen tijdens het geprogrammeerd onderhoud en Road Side Assistance voor de gedekte periode mee in het Service Plan opgenomen. Deze items worden gedekt vanaf de datum van eerste inschrijving van uw voertuig voor de gedekte periode of kilometeraantal, gedetailleerd op de Service Plan certificaat.

4 Dekking en betaling 2. Jaguar garandeert de klant om het in het Service Plan Registratieformulier nader beschreven voertuig gratis te onderhouden conform de voorschiften van de fabrikant en de details van uw Service Plan. 3. De details van uw Service Plan, inclusief type van het plan, gedekte periode, kilometeraantal en betalingsvoorwaarden, zijn opgenomen in het Service Plan Registratieformulier. 4. De betaling voor uw Service Plan zal worden gedaan aan de verkopende dealer voor het bedrag vermeld op de Service Plan Registratieformulier. 5. Het Service Plan is ontworpen om voertuigen te dekken die voldoen aan de originele specificaties van de fabrikant. Als het voertuig gewijzigd is met niet door de fabrikant geleverde onderdelen, onderdelen van minderwaardige kwaliteit of uitgerust is met een niet-goedgekeurde aftermarket tuning of prestatieverbetering, behoudt Jaguar zich het recht om elke claim te weigeren die zou kunnen optreden als gevolg van de montage of het falen van het gewijzigde deel dat anders zou zijn gedekt binnen het Service Plan. Cosmetische aanpassingen zijn aanvaardbaar op voorwaarde dat zij van identieke grootte en specificatie zijn als Jaguar s alternatief onderdeel. Zo nodig dient U uw verzekeraar van deze aanpassingen op de hoogte te stellen.

5 6. Dekking onder het Service Plan wordt alleen verstrekt: a. aan personen die woonachtig zijn in (of rechtspersonen ingeschreven in) het grondgebied op de startdatum, zoals vermeld in het Service Plan Registratieformulier en b. voor voertuigen binnen het grondgebied. Ten uitzonderlijken titel, mocht een onderhoud op het voertuig vereist zijn terwijl dit zich in het buitenland bevindt, kan het voertuig bij een Jaguar Erkende Hersteller binnen Europa aangeboden worden voor de uitvoering van het Service Plan. 10. De vervaldag van het Service Plan is aangegeven op het Service Plan Registratieformulier. Houd er rekening mee dat het Service Plan vervalt op een eerdere datum indien het maximale kilometeraantal (eveneens op de Service Plan Registratieformulier vermeld) het eerst wordt bereikt. 11. Het Service Plan is voertuig gebonden en kan daardoor overdragen worden aan een eventuele volgende eigenaar van het voertuig, mits Jaguar hiervan ten laatste bij het aandienen van het voertuig voor een controle schriftelijk op de hoogte wordt gebracht. Het Service Plan is niet overdraagbaar naar een andere voertuig, zij het eigendom van de oorspronkelijke klant of iemand anders. 7. Items die niet specifiek in het Service Plan Handboek vermeld zijn en alle items die moeten worden vervangen of hersteld als gevolg van overmatige slijtage of misbruik, worden niet gedekt door het Service Plan. 8. Het voertuig zal niet worden gedekt door een Service Plan, terwijl het eigendom is van een autohandelaar of garage, of door de eigenaar(s) van een dergelijke autohandelaar of garage. 9. De dekking van het Service Plan vangt aan op de datum van de eerste registratie van het voertuig en blijft van kracht voor de periode vermeld in het Service Plan Registratieformulier of totdat het voertuig het maximale kilometeraantal bereikt. Let op: het eerste onderhoud kan vroeger vereist zijn dan 12 (24 voor Jaguar XE AJ200D) maanden na de datum van eerste inschrijving van het voertuig, in lijn met het kilometer onderhoudsinterval vermeld op uw Service Plan Registratieformulier en Service Plan Handboek.

6 Onderhoud Voorwaarden 12. Het is een voorwaarde van het Service Plan dat het voertuig moet worden onderhouden in overeenstemming met de richtlijnen van de fabrikant, en eventuele specifieke voorwaarden, zoals vermeld in de meegeleverde voertuigliteratuur. U dient er zorg voor te dragen het voertuig voor onderhoud aan te bieden in overeenstemming met de richtlijnen en eventuele specifieke voorwaarden van de fabrikant, zoniet zal het Service Plan ongeldig verklaard worden. 13. Het is een voorwaarde van het Service Plan, dat alle onderhoudswerkzaamheden aan het voertuig die vallen onder het Service Plan, uitgevoerd worden (i) bij de verkopende Jaguar Partner of (ii) bij een andere Jaguar Partner of (iii) bij eender welke Jaguar Erkende Hersteller, door Jaguar erkende technici. De lijst van Jaguar Erkende Herstellers vindt U op Gebeurt dit niet, zal uw Service Plan ongeldig verklaard worden. 14. Let erop dat bestuurders van voertuigen verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van de normale wekelijkse / maandelijkse onderhoudcontroles op het voertuig volgens de onderhoudsaanwijzingen opgenomen in de meegeleverde voertuigliteratuur, zoals bijvoorbeeld, en zonder zich te beperken tot, controle van vloeistofniveaus en bandenspanning.

7 Claims 15. Eventuele claims en correspondentie met betrekking tot het Service Plan moet rechtstreeks naar de Jaguar Erkende Hersteller worden gestuurd. 16. In het kader van onderhavig Service Plan zijn service claims voor voertuigen, niet opgenomen in het Service Plan Registratieformulier, uitgesloten. 17. Het Service Plan kan niet ingeroepen worden voor: (i) kosten of schade die voortvloeien uit het ondeskundig onderhoud van het voetuig of het niet respecteren van het onderhoudschema van de fabrikant, (ii) kosten of schade als gevolg van het niet naleven van de door de wijzers en instrumenten aangegeven waarschuwingen, evenals het niet uitvoeren van de normale wekelijkse / maandelijkse onderhoudcontroles op het voertuig en (iii) kosten of schade wegens het gebruik van onaangepaste of niet door de constructeur erkende brandstoffen of smeermiddelen. 18. U verbindt er zich toe alle facturen van onderhoudswerzaamheden op het Voertuig bij te houden daar de fabrikant zich het recht voorbehoudt claims in het kader van onderhavig Service Plan te controleren. Annuleringen, restitutie en beëindiging 19. U heeft het recht om de aankoop van dit Service Plan binnen de 14 (veertien) dagen na aankoopdatum, weergegeven in het Service Plan Registratieformulier, te annuleren. U krijgt een volledige terugbetaling van de prijs die U heeft betaald op voorwaarde dat geen Service claim in die periode werd gevraagd. In dergelijk geval dient U contact op te nemen met de verkopende Jaguar Partner om uw Service Plan te laten annuleren. Uw verkopende Jaguar Partner moet de annulering van uw Service Plan regelen en U de betaalde aankoopprijs zo spoedig mogelijk terugbetalen en in ieder geval binnen de 30 dagen na de datum waarop u de opzegging heeft aangevraagd. 20. Met uitzondering van het annulatierecht, beschreven in paragraaf 19, worden betalingen voor het Service Plan niet terugbetaald. 21. Het Service Plan wordt in volgende gevallen beëindigd zonder dat daarbij een verklaring van de verkopende Jaguar Partner of van Jaguar is vereist: Bij total loss van het voertuig; Bij het overschrijden van de in het Service Plan Registratieformulier vermelde looptijd of bij het uitvoeren van de laatste contractueel bepaalde servicebeurt (afhankelijk van wat eerst komt). 22. Bij valse verklaringen, oneigenlijk gebruik van de prestaties onder het Service Plan, opzettelijke inbreuken vanwege de klant op het Service Plan en deze Voorwaarden behoudt Jaguar zich het recht voor om alle prestaties onder het Service Plan onmiddellijk op te schorten en/of om het Service Plan vroegtijdig te beëindigen, zonder dat de klant aanspraak kan maken op enige schadevergoeding of terugbetaling van onderhoudswerkzaamheden

8 Algemeen 23. De gegevens die u verstrekt op het ogenblik van de registratie in het Service Plan Registratieformulier worden overgedragen aan en opgeslagen door de verkopende Jaguar Partner (en door een mogelijke opvolger hiervan), alle Jaguar Erkende Herstellers die het Service Plan uitvoeren, Jaguar en haar verbonden ondernemingen. Bovenvermelde partijen verklaren de verstrekte gegevens te behandelen in overeenstemming met de Wet op de bescherming van persoonsgegevens dd. 8 December U wordt geadviseerd uw Service Plan Registratieformulier bij te houden in het voertuig, Het kan U gevraagd worden bij de boeking van uw voertuig voor onderhoud bij een Jaguar Erkende Hersteller. Mocht er iets niet duidelijk zijn, of als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de verkopende Jaguar Partner. 25. Geen enkele toegeving of gunst die U wordt toegestaan verminderdt onze rechten opgenomen in deze Voorwaarden. 26. Deze Voorwaarden en alle geschillen of vorderingen die voortvloeien uit of verband houden met hen of hun onderwerp of opmaak (met inbegrip van nietcontractuele geschillen of vorderingen) worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de Belgische wetgeving en waarbij de partijen zich onherroepelijk akkoord verklaren met de exclusieve jurisdictie van de Belgische rechtbanken om eventuele claims met betrekking tot of in verband met deze Voorwaarden af te wikkelen. 27. Niets in deze Voorwaarden kan invloed hebben op uw wettelijke rechten als consument met betrekking tot goederen die defect of niet zijn zoals beschreven.

9

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Looptijd, verlenging en beëindiging De Suzuki Service Card heeft een looptijd van maximaal 12 maanden met een maximum kilometerstand zoals vermeld

Nadere informatie

NISSANSERVICES PLAN. In alle rust de weg op

NISSANSERVICES PLAN. In alle rust de weg op In alle rust de weg op VERLENGDE GARANTIE Nissan pechhulp* Vervanging slijtageonderdelen ONDERHOUDSCONTRACT (exclusief banden) PRO (uitsluitend voor bedrijfswagens) Vervanging slijtageonderdelen (exclusief

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

17. Toepasselijk recht en geschilbeslechting Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

17. Toepasselijk recht en geschilbeslechting Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Voorwaarden 1. Definities i) Onder de term "Services" wordt verstaan alle diensten die door Lloyd's Register Nederland BV ("LR" of "LRQA") aan de klant worden verstrekt; ii) "Overeenkomst" betekent de

Nadere informatie

Toyota Hybride garantie Voorwaarden

Toyota Hybride garantie Voorwaarden Toyota Hybride garantie Voorwaarden Identificatie van uw Toyota Model Toyota: Kenteken: Hybride garantie Het is ons een genoegen u een nieuwe service van Toyota aan te bieden. Toyota Hybride garantie biedt

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

CONTRACT De tweede genoemde verbindt zich ertoe om de opdrachten met alle vereiste zorg en ijver uit te voeren

CONTRACT De tweede genoemde verbindt zich ertoe om de opdrachten met alle vereiste zorg en ijver uit te voeren CONTRACT TUSSEN DE ONDERGETEKENDEN : 1 hierna genoemd «EERSTGENOEMDE» EN 2... hierna genoemd «TWEEDE GENOEMDE» ARTIKEL 1 : VOORWERP 1.1. De eerstgenoemde vertrouwt aan de tweede genoemde transport opdrachten

Nadere informatie

NISSANSERVICES PLAN. Voor uw gemak

NISSANSERVICES PLAN. Voor uw gemak Voor uw gemak VOORDELEN VOOR PARTICULIEREN EN PROFESSIONALS VERLENGDE GARANTIE Verlengde Garantieverzekering U profiteert optimaal van bijstand bij mechanische of elektrische defecten. De Verlengde Garantieverzekering

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

Mondiale Aankoopvoorwaarden

Mondiale Aankoopvoorwaarden 1. Contractanten Dit contract (hierna de Aankooporder genoemd) wordt afgesloten tussen de toeleverancier (hieronder de TOELEVERANCIER genoemd) en de Schindler-onderneming die wordt vermeld in de order

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN De voorwaarden gelden vanaf 21.09.2017 De klant dient steeds de algemene voorwaarden te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. De klant kan deze steeds raadplegen op www.tuinpoortshop.be

Nadere informatie

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010

ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 ONTDEK DE PEUGEOT-DIENSTEN België Bedrijfwagens Maart - Mei 2010 Peugeot school voor automobielbeheersing Peugeot Waarborg en Assistance Optiway De Peugeot-financieringen: Autofin en stretching Pro Peugeot

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Opdrachtgever: een rechtspersoon dan wel een natuurlijk persoon, dan wel een aantal gezamenlijk optredende personen al dan niet rechtspersoon, die aan webdevelopment opdraagt/opdragen

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

PRIJSVRAAG REGLEMENT "Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland

PRIJSVRAAG REGLEMENT Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland ALGEMEEN PRIJSVRAAG REGLEMENT "Prijsvraag `La Collection Le Club AccorHotels België en Nederland 1. Deze prijsvraag wordt georganiseerd door: ACCOR HOTELS BELGIË NV / SA Leonardo Da Vincilaan 25 B-1831

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Epson Store Nederland

Algemene voorwaarden Epson Store Nederland Toepassingsgebied Algemene voorwaarden Epson Store Nederland Deze algemene voorwaarden ( voorwaarden ) zijn van toepassing op bestellingen die u als consument, dat wil zeggen een persoon die niet namens

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. Voorwaarden : algemene voorwaarden Ondernemerschap Academy B.V. 2. Ondernemerschap Academy

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING

OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING OVEREENKOMST VOOR ZELFSTANDIGE DIENSTVERLENING TUSSEN: wonende te handel drijvende onder de naam en ingeschreven in de KBO met nummer. De vennootschap.. en ingeschreven in de KBO met nummer. vertegenwoordigd

Nadere informatie

U mag Jaguar InControl Apps niet voor commerciële doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld: U mag Jaguar InControl Apps niet vermenigvuldigen of verd

U mag Jaguar InControl Apps niet voor commerciële doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld: U mag Jaguar InControl Apps niet vermenigvuldigen of verd Jaguar Land Rover Licentieovereenkomst voor eindgebruikers en Privacybeleid van Jaguar InControl Apps Versie: 4.0 Laatst gewijzigd: 12 december 2016 Door de Applauncher voor InControl Apps te downloaden,

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant.

Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant. Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen Deze algemene voorwaarden gelden op alle overeenkomsten met BeSuccessful, ongeacht strijdige bepalingen vermeld op documenten van de klant. Door het plaatsen van

Nadere informatie

FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Onderhoudsplan

FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Onderhoudsplan FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Onderhoudsplan Complete zekerheid voor je SEAT De aanschaf van een nieuwe SEAT is een goede investering. Daar wil je het liefst lang en zorgeloos van genieten. En daar

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Dbblaw 24062011 ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN 1. Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling, door de koper geplaatst bij Pacbelimex, evenals op elke verkoopsovereenkomst gesloten

Nadere informatie

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba)

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) 1. TOEPASSING Onze aankopen vallen uitsluitend onder de toepassing van deze Algemene Aankoopvoorwaarden en van de Bijzondere Voorwaarden van

Nadere informatie

GEEN ZORGEN MEER OVER JE ONDERHOUDSKOSTEN SEAT ONDERHOUDSPLAN 1,- VANAF PER DAG TECHNOLOGY TO ENJOY

GEEN ZORGEN MEER OVER JE ONDERHOUDSKOSTEN SEAT ONDERHOUDSPLAN 1,- VANAF PER DAG TECHNOLOGY TO ENJOY GEEN ZORGEN MEER OVER JE ONDERHOUDSKOSTEN SEAT ONDERHOUDSPLAN VANAF 1,- PER DAG TECHNOLOGY TO ENJOY COMPLETE ZEKERHEID VOOR JE SEAT De aanschaf van een nieuwe SEAT is een goede investering. Daar wil je

Nadere informatie

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent.

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent. Volkswagen Bedrijfswagens Verlengde Garantie Omdat u wilt weten waar u aan toe bent. Met uw bedrijfswagen rijdt u vele duizenden kilometers per jaar. Dan kan er wel eens iets gebeuren. En dat overkomt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN

Algemene voorwaarden ALGEMENE BEPALINGEN Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN INTRAMED B.V. ALGEMENE BEPALINGEN ARTIKEL 1. REIKWIJDTE EN TOEPASSING ALGEMENE VOORWAARDEN lid 1.1 De Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle door

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Toepassingsgebied 2 Sluiten van het contract 3 Recht op teruggave door de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, in gebreke stelling

Nadere informatie

Dutch - NL OTTERBOX GLOBAL BEPERKTE GARANTIE ("BEPERKTE GARANTIE") BEPERKTE GARANTIE

Dutch - NL OTTERBOX GLOBAL BEPERKTE GARANTIE (BEPERKTE GARANTIE) BEPERKTE GARANTIE Dutch - NL OTTERBOX GLOBAL BEPERKTE GARANTIE ("BEPERKTE GARANTIE") BEPERKTE GARANTIE Otter Products, LLC d/b/a OtterBox en zijn wereldwijde dochterondernemingen (gezamenlijk, "Otter") garandeert dat zijn

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Full-service verhuur Service Bikes b.v.

Algemene voorwaarden Full-service verhuur Service Bikes b.v. Algemene voorwaarden Full-service verhuur Service Bikes b.v. Inhoudsopgave Definities... 3 Artikel 1: Toepassing algemene voorwaarden... 4 Artikel 2 De Overeenkomst... 4 Artikel 3 Het Huurtarief... 4 Artikel

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TWISTED

Algemene voorwaarden TWISTED Algemene voorwaarden TWISTED Definities TWISTED is een eenmanszaak van Lia de Grijs- Roelofs. Het bedrijf is gevestigd te Koolwijk bij Oss, Berghemseweg 19 5373KG Koolwijk Geregistreerd bij Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Beste klant, D&C cars dankt u voor uw vertrouwen en wenst u een reis zonder zorgen toe. D&C cars

Beste klant, D&C cars dankt u voor uw vertrouwen en wenst u een reis zonder zorgen toe. D&C cars Beste klant, De aankoop van een wagen is waarschijnlijk één van de grotere investeringen die u heeft gedaan. Daarom is het regelmatig onderhoud van uw wagen het beste middel om zijn waarde te behouden

Nadere informatie

ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen. Onderhoudsprijzen 2013 SEAT SERVICE

ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen. Onderhoudsprijzen 2013 SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE Onderhoudsprijzen 2013 Duidelijkheid in onderhoud Je SEAT is een kwaliteitsproduct en staat garant voor veel plezierige en zorgeloze kilometers. Om

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Algemeen 1.1. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn exclusief van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, verkopen, leveringen en diensten van SMEG Belgium NV (hierna

Nadere informatie

1.1 Opdrachtgever/ klant: de koper/ partij die de overeenkomst met basematters sluit. Hetzij een professionele koper, hetzij een consument.

1.1 Opdrachtgever/ klant: de koper/ partij die de overeenkomst met basematters sluit. Hetzij een professionele koper, hetzij een consument. 1. Begripsbepalingen 2. Toepassing en wijzigingen 3. Aanbiedingen en overeenkomst 4. Prijzen en betaling 5. Levering 6. Annulering van de koopovereenkomst 7. Eigendomsvoorbehoud 8. Producten met gebreken

Nadere informatie

RACKBOOST ALGEMENE VOORWAARDEN

RACKBOOST ALGEMENE VOORWAARDEN RACKBOOST ALGEMENE VOORWAARDEN RACKBOOST Pagina 2 van 7 Inhoudstafel 1. Specifieke bepalingen en omschrijving van de overeenkomst... 3 2. Duur en beëindiging... 3 3. Levering en leveringstijd... 4 4. Overmacht...

Nadere informatie

Monti Regeling VOORWOORD TOELICHTING MONTI-REGELING

Monti Regeling VOORWOORD TOELICHTING MONTI-REGELING Monti Regeling Verordening (EG) Nr. 1400/2002 31 juli 2001 betreffende de toepassing van artikel 81, lid 3, van het Verdrag op groepen verticale overeenkomsten en onderling afgestemde feitelijke gedragingen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Start Hiking 1. Identiteit van de ondernemer 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Start Hiking 1. Identiteit van de ondernemer 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Start Hiking 1. Identiteit van de ondernemer 2. Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Verhuur 3. Offertes en reserveringen 4. Huurovereenkomst en bedenktijd 5. Duur van de overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan AC-Dierenartsenpraktijk mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van boete en zonder opgave van motief binnen de

Nadere informatie

Askoll. garantiehandleiding voor elektrische voertuigen

Askoll. garantiehandleiding voor elektrische voertuigen 1 Askoll garantiehandleiding voor elektrische voertuigen 1. Inhoud van de conventionele garantie 1.1. Askoll EVA s.r.l. een bedrijf met één aandeelhouder gevestigd te Via Industria, 30 36031 Dueville

Nadere informatie

SEAT GARANTIE NIET ALLEEN HET RIJPLEZIER IS GEGARANDEERD... SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. SEAT SERVICE GARANTIE

SEAT GARANTIE NIET ALLEEN HET RIJPLEZIER IS GEGARANDEERD... SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. SEAT SERVICE GARANTIE SEAT SERVICE GARANTIE SEAT GARANTIE NIET ALLEEN HET RIJPLEZIER IS GEGARANDEERD... SEAT SERVICE. ENJOY THE ROAD. jouw garantie voor zorgeloos rijplezier Met de aankoop van een nieuwe of gebruikte SEAT kies

Nadere informatie

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard.

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard. Algemene Voorwaarden Hosting 1. Toepassingsgebied 2. Offertes 3. Levering 4. Duur en beëindiging 5. Eigendomsrecht 6. Aansprakelijkheid 7. Betaling 8. Overmacht 9. Bevoegdheid en Toepasselijk Recht 1.

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden mybd

Gebruikersvoorwaarden mybd Gebruikersvoorwaarden mybd Artikel 1 - Definities bd accountancy Maatschap bd accountancy, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20145506 en de leverancier van de dienst. Klant De natuurlijke

Nadere informatie

VOORWAARDEN KIA SERVICE PLAN (VOOR 3 JAAR ONDERHOUD)

VOORWAARDEN KIA SERVICE PLAN (VOOR 3 JAAR ONDERHOUD) VOORWAARDEN KIA SERVICE PLAN (VOOR 3 JAAR ONDERHOUD) Met het Kia Service Plan bent u op voorhand verzekerd van 3 jaar onderhoud van uw nieuwe Kia door uw officiële Kia-dealer of erkend Kia-reparateur.

Nadere informatie

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting

1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting 1. Voorwerp 1.1. Op alle diensten, producten en leveringen van Metalmorphosa bvba zijn huidige algemene voorwaarden van toepassing, met uitsluiting van elke andere leveringsvoorwaarden of verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

Premium Club is een getrouwheidsprogramma beheerd door Proximus.

Premium Club is een getrouwheidsprogramma beheerd door Proximus. Nederlandse versie Algemene voorwaarden Premium Club Premium Club is een getrouwheidsprogramma beheerd door Proximus. A. Toelatingsvoorwaarden 1. Particulier: iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE MERKSPLAS EN HET AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF SPORTCENTRUM T HOFEIND

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE MERKSPLAS EN HET AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF SPORTCENTRUM T HOFEIND DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST TUSSEN GEMEENTE MERKSPLAS EN HET AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF SPORTCENTRUM T HOFEIND TUSSEN: GEMEENTE MERKSPLAS, vertegenwoordigd door het college van burgemeester en schepenen,

Nadere informatie

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE

ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE ONDERHOUDSPRIJZEN 2015 LEON I 2000-2006 LEON II 2006-2012 LEON III 2013 > SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen ONDERHOUD EXTRA SERVICES WORD LID VAN CLUB SEAT Bij SEAT kennen we verschillende

Nadere informatie

Sinds 5 juni 2012 is onze webshop verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. U leest hier meer over in onze Cookie Policy.

Sinds 5 juni 2012 is onze webshop verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. U leest hier meer over in onze Cookie Policy. Artikel 1 Webshop 1.1. De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op onze website kunt u ons KvK nummer en BTW nummer vinden. Tevens

Nadere informatie

Inschrijfformulier hondenworkshop

Inschrijfformulier hondenworkshop Inschrijfformulier hondenworkshop Locatie: Datum: Gegevens deelnemer: Naam: Telefoon: E-mail: Gegevens hond indien u deze mee wilt brengen: Naam: Leeftijd: Ras: Geslacht: Kan uw hond bij andere honden:

Nadere informatie

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM Voorwaarden en algemene bepalingen 10 Year Warranty (1) Definities In deze garantieverklaring hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Sitecom betekent Sitecom Europe

Nadere informatie

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Onderhavige verkoopsvoorwaarden gelden voor alle verkoopovereenkomsten tussen Media Markt en de klant. Afwijkingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden kunnen

Nadere informatie

CarLife. Voorsprong door techniek www.audi.nl. Audi Service. Prijs- en productwijzigingen. voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V.

CarLife. Voorsprong door techniek www.audi.nl. Audi Service. Prijs- en productwijzigingen. voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V. Voorsprong door techniek www.audi.nl Audi Service CarLife Prijs- en productwijzigingen voorbehouden. Pon s Automobielhandel B.V. Leusden www.audi.nl Uitgave 01.07.2007 SMA100201FO106 Omdat je ook ná de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Algemene informatie. 2. Toegang tot de website DENA STABLES ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden. 1. Algemene informatie. 2. Toegang tot de website DENA STABLES ALGEMENE VOORWAARDEN I Algemene voorwaarden 1. Algemene informatie Behoudens uitdrukkelijke schriftelijke toestemming tot afwijking, zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle contractuele relaties tussen enerzijds

Nadere informatie

Gebruiks- en Algemene Voorwaarden voor het Ouderportaal

Gebruiks- en Algemene Voorwaarden voor het Ouderportaal Gebruiks- en Algemene Voorwaarden voor het Ouderportaal Welkom op het InformatOnline web-platform (hierna het Platform ). Het Platform wordt beheerd door GO! De Berk Paal (001867), (hierna de School, wij

Nadere informatie

Definities Huurder : een natuurlijke persoon die voor een korte duur een voertuig wil huren als hoofdbestuurder ervan.

Definities Huurder : een natuurlijke persoon die voor een korte duur een voertuig wil huren als hoofdbestuurder ervan. Voorwaarden MyWheels Open (versie februari 2018) Deze voorwaarden zijn aanvullend voor de dienst MyWheels Open ten opzichte van de reeds geldende Algemene Voorwaarden van MyWheels en de Huurvoorwaarden.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN OPTELEC NEDERLAND B.V. VOOR HET OPTELEC FLEXIBEL HUUR EN BETAAL PLAN VERSIE 1, JULI 2013

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN OPTELEC NEDERLAND B.V. VOOR HET OPTELEC FLEXIBEL HUUR EN BETAAL PLAN VERSIE 1, JULI 2013 Optelec flexibel huur en betaalplan Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Wilt u niet in één keer het hele aanschafbedrag van een hulpmiddel betalen? Wilt u flexibele betaling met volledige service en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 0031 Academy

Algemene voorwaarden 0031 Academy Algemene voorwaarden 0031 Academy Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. Voorwaarden : algemene voorwaarden van 0031 Academy. 2. 0031 Academy : 0031 Academy,

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

HIFI CENTER HERTELEER EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN

HIFI CENTER HERTELEER EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN HIFI CENTER HERTELEER EXTRA GARANTIE VOORWAARDEN De voordelen van Hifi Center Herteleer Extra Garantie staan los van de rechten die u hebt volgens de wettelijke garantie De rechten waarop u krachtens onze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC

ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC ALGEMENE VOORWAARDEN D-TAC Gevestigd: Postbus 23 2450 AA Leimuiden KVK nummer: 28099669 Algemeen Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en aanbiedingen van D-tac

Nadere informatie

Het verstrekken van deze documenten gebeurt bij wijze van inlichting, zonder enige verbintenis.

Het verstrekken van deze documenten gebeurt bij wijze van inlichting, zonder enige verbintenis. ALGEMENE VOORWAARDEN TOEPASSINGSGEBIED Deze voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst waarbij Arcotec bw vzw zich verbindt t.o.v. zijn medecontractant. Deze voorwaarden hebben altijd voorrang

Nadere informatie

Bizz Club is een getrouwheidsprogramma beheerd door Proximus naamloze vennootschap van publiek recht, hierna Proximus.

Bizz Club is een getrouwheidsprogramma beheerd door Proximus naamloze vennootschap van publiek recht, hierna Proximus. Nederlandse versie Algemene voorwaarden Bizz Club Bizz Club is een getrouwheidsprogramma beheerd door Proximus naamloze vennootschap van publiek recht, hierna Proximus. A. Toelatingsvoorwaarden 1. Particulier:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP EN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP EN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERKOOP EN DIENSTVERLENING INLEIDING: BEGRIPSBEPALINGEN In deze voorwaarden hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Verkoper: de in het begin van deze voorwaarden aangeduide

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ComputerVerzekeren.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN ComputerVerzekeren.nl ALGEMENE VOORWAARDEN ComputerVerzekeren.nl Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van ComputerVerzekeren.nl onderdeel van Robiz-Computer.nl (hierna: ComputerVerzekeren.nl)

Nadere informatie

Informele vertaal hulp bij het lezen van de Engelstalige garantiebepalingen van Astronergy.

Informele vertaal hulp bij het lezen van de Engelstalige garantiebepalingen van Astronergy. Informele vertaal hulp bij het lezen van de Engelstalige garantiebepalingen van Astronergy. Dit document dient als vertaal hulp, en niets meer dan dat. Dit document vormt geen garantiedocument en dient

Nadere informatie

2.1 Alle offertes, prijsopgaven en voorgestelde overeenkomsten van Marketing Time zijn geheel vrijblijvend.

2.1 Alle offertes, prijsopgaven en voorgestelde overeenkomsten van Marketing Time zijn geheel vrijblijvend. Artikel 1. Algemeen 1.1 Definitie van de opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie Marketing Time een overeenkomst heeft gesloten. Onder "opdrachtgever" wordt ook verstaan degene waarvan opdracht

Nadere informatie

Fon algemene voorwaarden & aankoopbeleid

Fon algemene voorwaarden & aankoopbeleid Fon algemene voorwaarden & aankoopbeleid Definities Voorwaarden: Deze materiaal verkoopvoorwaarden (hierna MVV ). Fon Technology, S.L.: Het bedrijf dat de producten, die via deze website aan de klanten

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Saint-Gobain Innovative Materials Belgium - februari 2016 1. Algemene bepalingen Deze algemene verkoopvoorwaarden (de Algemene voorwaarden ) zullen van toepassing zijn op alle

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. Algemene voorwaarden Snelontruiming.nl 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere offerte, de website en de overeenkomst tussen Snelontruiming.nl, en u de opdrachtgever. 2. Alle offertes en aanbiedingen

Nadere informatie

Xerox Selected Supplies Garantie

Xerox Selected Supplies Garantie Xerox Selected Supplies Garantie Garantieverklaring voor Eindgebruikers : Print Cartridges, Toner Cartridges, vaste-inktsticks en door Klanten Vervangbare Verbruiksartikelen van het merk Xerox Algemene

Nadere informatie

LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT

LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT LICENTIEVOORWAARDEN & EIGENDOMSRECHT MOBIFACT 1. Aanvaarding en toepasselijkheid van deze voorwaarden Door het gebruik van de diensten van CRYSTAL IT BVBA (hierna CRYSTAL IT ) en het ter beschikking gestelde

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT OVERDRACHT VAN AANDELEN (Kort naamloze vennootschap)

OVEREENKOMST TOT OVERDRACHT VAN AANDELEN (Kort naamloze vennootschap) 1 OVEREENKOMST TOT OVERDRACHT VAN AANDELEN (Kort naamloze vennootschap) TUSSEN : De naamloze vennootschap naar Belgisch recht,, met maatschappelijke zetel te, en ingeschreven bij de Kruispuntbank der Ondernemingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RECHTSBIJSTAND

ALGEMENE VOORWAARDEN RECHTSBIJSTAND ALGEMENE DEFINITIES Verzekeringsnemer Verzekerde Verzekeraar Contract Schadegeval De natuurlijke of rechtspersoon die het contract sluit, verder u genoemd. Iedere persoon die beroep kan doen op de waarborgen,

Nadere informatie

II. Afsluiten van het contract, contractuele partners, contractuele beperking van de aansprakelijkheid en verjaring

II. Afsluiten van het contract, contractuele partners, contractuele beperking van de aansprakelijkheid en verjaring Algemene Voorwaarden I. Toepassingsgebied 1. De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle verhuur van hotelkamers voor huisvesting, en op alle andere aan de klanten geleverde diensten

Nadere informatie

Freelance Inhuurovereenkomst

Freelance Inhuurovereenkomst Freelance Inhuurovereenkomst De partijen, 1. Opdrachtgever X, gevestigd aan de Straat 123 te Amsterdam te Amsterdam, Kamer van Koophandel nummer 12345678 en rechtsgeldig vertegenwoordigd door A. de Vries

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Algemeen 1. Door bij Entercare BV een bestelling te plaatsen, geeft u, de wederpartij, te kennen dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden van Entercare BV akkoord

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave Artikel 1 - Algemeen... 2 Artikel 2 - Definities... 2 Artikel 3 - Offertes... 2 Artikel 4 Uitvoering van de opdracht... 3 Artikel 5 - Betalingsvoorwaarden... 4 Artikel

Nadere informatie

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.

Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus. Bijkomende informatie bij de PFM-overeenkomst Gelieve de PFM-overeenkomst per E-mail terug te sturen naar uw Corporate Consultant of naar ons MyProximus Team: L3.L4.E-services@proximus.net Wij vragen u

Nadere informatie

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10

Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 Garantie- en servicevoorwaarden Focus touch P10 t.b.v. de Benelux VOOR DISPLAYS: 55, 70 AND 82 nederlands V01.2-2014-4 Garantie en service voorwaarden Focus Touch voor Benelux Focus Touch P10 displays

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Dienstverlening. 2. Aansprakelijkheid

Algemene Voorwaarden. 1. Dienstverlening. 2. Aansprakelijkheid Algemene Voorwaarden 1. Dienstverlening 1.1. U bent gehouden om een tijdige en correcte levering door Coinversable mogelijk te maken, onder meer door tijdig volledige, correcte en duidelijke gegevens aan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE Artikel 1 Algemene informatie TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19, 9052 Gent (Zwijnaarde), België, en met ondernemingsnummer BE0837960234

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MIJN ATELIERS INLEIDING Mijn Ateliers is een concept van workshops die ofwel als homeparty's, of in de winkels van Medi-Market of in bedrijven worden

Nadere informatie

Gratis Honda Assistance

Gratis Honda Assistance NIEUW Gratis Honda Assistance Levenslang Gratis Honda Assistance voor alle Honda s ongeacht leeftijd na een onderhoudsbeurt en reparatie via de officieel erkende dealer Gratis Honda Assistance is er voor

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V.

Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. Algemene Leveringsvoorwaarden van Ib broadcast B.V. 1. DEFINITIES 1.1 Ib broadcast: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ib broadcast B.V. (statutair) gevestigd te (7007 CD) Doetinchem,

Nadere informatie

Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation

Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation Deze licentieovereenkomst voor de toepassing ( Overeenkomst ) is een wettelijke overeenkomst tussen u (als persoon of rechtspersoon)

Nadere informatie

OVEREENKOMST TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN LOCATIE VOOR EEN FOTO- OF FILMOPNAME

OVEREENKOMST TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN LOCATIE VOOR EEN FOTO- OF FILMOPNAME OVEREENKOMST TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN LOCATIE VOOR EEN FOTO- OF FILMOPNAME TUSSEN: (1) Studio Scott, vertegenwoordigd door Debbie Debrauwer, Efie De Grande en Eveline Vanassche met hoofdkantoor

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Welkom bij de algemene gebruiksvoorwaarden van Rhinoshop.com. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website op www.rhinoshop.com.

Nadere informatie

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst

Artikel 1. Artikel 2: Overeenkomst Algemene voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EWS Equipment for Watertreatement Systems International B.V. (KvK-nummer 16073376) Artikel 1 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP Ondernemingsgegevens ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP CAVES LENOIR ABDIS AGNESSTRAAT 2, 8510 MARKE info@caveslenoir.be 056/44.40.95 0497/45.28.39 BE 0543.766.855 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die als afnemer de (reserverings)overeenkomst sluit.

Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die als afnemer de (reserverings)overeenkomst sluit. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbieder: Drive The Passion gevestigd te Almere aan het adres van Diadeemstraat 117 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Artikel 1. Algemeen In&Out Zandvoort Tours is een Vennootschap onder Firma, geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 68573197 en bij de belastingdienst

Nadere informatie