Gevonden voorwerpen Kennismakingsgesprekken groep 4 t/m 7 Donderdag 31 augustus 2017 Gevonden voorwerpen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gevonden voorwerpen Kennismakingsgesprekken groep 4 t/m 7 Donderdag 31 augustus 2017 Gevonden voorwerpen"

Transcriptie

1 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen augustus Agenda 2017 Nummer 1 Maandag 28 augustus Dinsdag 29 augustus Woensdag 30 augustus 2017 Gevonden voorwerpen Kennismakingsgesprekken groep 4 t/m 7 Donderdag 31 augustus 2017 Gevonden voorwerpen Vrijdag 1 september 2017 Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief 2 Jarigen deze week: Ma 28 augustus Nynke Groep 1/2A Indra groep 7 Di 29 augustus Kyan groep 5B Luca groep 6/7 Do 31 augustus Vr 1 september Roan groep 5B Emma groep 5B Za 2 september Tycho groep 7 Viggo groep 6/7 Vincent groep 5B Zo 3 september Juf Ellen groep 1/2B Nieuws van de directeur Start van De Klimboom De eerste week ligt achter ons. Het was een week vol leuke groepsactiviteiten in het kader van kennis maken met elkaar. Afgelopen maandag hebben we onze school officieel geopend. Het was voor iedereen best spannend. De kinderen en leerkrachten hadden al gauw hun plekje gevonden. Wat is het mooi om te zien hoe snel men zich aan kan passen. De komende week gaan we starten met de kennismakingsgesprekken. Website We zijn op het web als De Klimboom te vinden ( De komende weken kunnen we deze website gaan actualiseren.

2 Jaarkalender De jaarkalender is vandaag met het oudste kind van het gezin mee naar huis gegaan. Er is wel een foutje in de kalender geslopen. Op 27 april is het Koningsdag en zijn alle leerlingen vrij. Op donderdag 26 april zullen de Koningsspelen gehouden worden. Wilt u dit zelf even veranderen op de kalender? Noodformulier Ook het noodformulier is aan de oudste kinderen mee naar huis gegeven. Wilt u deze invullen en inleveren bij een van de groepsleerkrachten? Gevonden voorwerpen Van het afgelopen schooljaar zijn er nog veel gevonden voorwerpen. Kleding, gymkleding, tassen, broodtrommels en drinkbekers. Volgende week woensdag, donderdag en vrijdag stallen we deze gevonden voorwerpen uit in de ruimte van de handenarbeid. Alles wat vrijdag niet opgehaald is, gaat weg. Let op: dit geldt dus alleen voor de kinderen en ouders die vorig schooljaar op De Schakel zaten. Aanwezigheid Directie Meester Ronald IB onderbouw IB bovenbouw maandag x x x dinsdag x x woensdag x x bouwcoördinator Marie An donderdag x x x x x vrijdagmorgen x

3 Nieuws uit het team Kwink Ouderbrief nr. 1 (jaargang 4) Aan de ouders/verzorgers, Is uw kind weer met plezier naar school gegaan? Wij hopen het. Wij doen er in ieder geval alles aan om uw kind een zo leuk mogelijke en sociaal veilige groep te bieden. Want als uw kind lekker in zijn vel zit, zal het ook beter presteren. In alle opzichten! Zo n leuke groep is er niet zomaar. Daar moeten de kinderen, de leerkrachten en iedereen die bij de school betrokken is echt hun best voor doen. Via de methode Kwink voor sociaal-emotioneel leren werken we aan die leuke leer- en leefomgeving. Tot de herfstvakantie doen we de volgende lessen met kinderen. Les 1: Ik weet wie ik ben en dat ik dit jaar kan groeien (besef van jezelf) Les 2: Ik ken onze afspraken (keuzes maken) Les 3: Ik respecteer de ruimte van een ander (besef van de ander) Les 4: Ik durf te zeggen wat ik vind (zelfmanagement) Les 5: Ik weet wat ik moet doen als ik boos ben (zelfmanagement) Ook u kunt meewerken aan de ontwikkeling van de sociaal-emotionele vaardigheden. Dat kan onder andere met de Koelkastposter voor thuis. Daar staan doe-activiteiten, gespreksonderwerpen en emoties op die bij deze eerste vijf lessen horen. Zo bent u thuis ook aan het Kwinken! U vindt de nieuwste Koelkastposter op Wilt u nog extra tips voor thuis? Bekijk dan het Kwink magazine op In dit magazine vindt u ook het lesoverzicht. Met vriendelijke groet, het team Groep 1/2a We zijn weer begonnen. Het was een feestweek: de opening, de foto en natuurlijk de circusdag. We moesten allemaal aan elkaar wennen, maar wat ging dat vlug. De kinderen spelen met elkaar alsof ze elkaar al lang kennen. Heel gezellig. De kinderen willen elkaar veel vertellen en laten zien. Iedere maandag is het kijkdag, dan alleen mogen de kinderen iets meenemen om te laten zien. Volgende week gaan we starten met het thema : agent en boef. We gaan weer van alles maken en leren over dit thema. We zoeken ook verkleedkleren en petten/hoeden. Niet alleen voor dit thema, maar ook voor in de huishoek.

4 Groep 4 Nieuws uit groep 4 De eerste week is alweer voorbij gevlogen. We hebben een gezellige start gehad, met veel verrassingen rondom de opening van De Klimboom. In de ballonnen bij het raam zaten kaartjes verstopt met allemaal leuke spelletjes. Het eerste spel wat wij deden heette in de knoop De foto s hieronder laten zien hoe gek dat er soms uitzag. Voor de handarbeidles ben ik op zoek naar 31 wc rollen. Wie wil er helpen sparen? Volgende week hebben Zanna en Lotte Klassenbeurt!

5 Groep 6 Altijd leuk, plak een sticker op je hoofd en raden maar. Eerst speelden we wie is het met de namen uit de klas. Later op de dag speelden we wat is het en waren we allemaal een dier! Groep 7 Groep 8a Deze week hebben wij kennisgemaakt met elkaar. Wat hebben wij veel LOL gehad. Veel spelletjes om elkaar te leren kennen. Een record gezet met het spel jongleurgezelschap. Dit spel gaat om met elkaar een balletje zoveel mogelijk over te gooien. De ene dag ging het beter dan de andere. Dit lag vooral aan onze concentratie. Samen gaan we er een leuk maken. Wat een fijne eerste week van het schooljaar! Deze week stond in het teken van kennismaken. We kennen elkaar natuurlijk al wel, maar we zijn toch allemaal een hele vakantie van school geweest, dat is toch wel weer wennen. Iedere dag doen we een spelletje uit het bakje, hier gaan we de komende weken ook nog mee door. Even tussendoor lachen of samenwerken. Meteen ook een breinpauze zodat we daarna weer fris aan de slag kunnen.

6 Groep 8b Wat hebben wij een fijne start gemaakt, dit schooljaar! De eerste week heeft in het teken gestaan van kennismaken. Nieuwe klasgenoten, nieuwe juf, nieuw lokaal, nieuwe methodes. Dat is wel even wennen. Elke dag trekken we een envelop met daarin een kennismakingsspel. Ook volgende week gaan we hiermee door. We zijn al flink aan de slag gegaan met coöperatief leren. We hebben bijvoorbeeld de CLS Pak & Plak gedaan over de klassenregels. Kijk maar: Nieuws van buiten school Vleermuisexcursie met bat-detector in Nieuwe Wetering op 1 september Stichting Groen Licht houdt op vrijdagavond 1 september een Vleermuisexcursie voor kinderen vanaf 8 jaar en hun eventuele begeleiders. Het programma begint s avonds om half acht met een introductie over het duistere leven van vleermuizen en hun spectaculaire jachttechniek. Deze introductie vindt plaats in de kantine van Uit den Boogaard Hoveniers, Achterweg 21 in Nieuwe Wetering. Aansluitend lopen we in de schemering naar natuurgebied t Eerste Stuk waar met een speciaal apparaatje de bat-detector de geluiden van een vleermuis hoorbaar gemaakt worden. Iedere vleermuissoort heeft zijn eigen frequentie. Er worden daar meestal vijf verschillende soorten gespot. De excursie eindigt rond uur bij het startpunt. Kosten 3 Euro per persoon. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan tot woensdag 30 augustus via stichtinggroenlicht@hotmail.com of telefonisch op Kom kennismaken met badminton bij sv ROAC Met ingang van dit seizoen wordt het sportaanbod bij ROAC uitgebreid met badminton. Om iedereen, ouders en kinderen, in de gelegenheid te stellen kennis te maken met badminton organiseert ROAC om te beginnen twee open avonden. Open avonden: Op woensdag 30 augustus van tot uur voor iedereen van 18 jaar en ouder. Op vrijdag 1 september is er een open avond van tot uur voor de jeugd van 6 tot 18 jaar. De open avonden krijgen een vervolg in een introductiecursus van 3 of 4 avonden in de maand september. Introductiecursussen: Voor de volwassenen is dat op woensdag 6, 13, 20 en 27 september van tot uur en voor de basisschooljeugd op vrijdag 8, 15 en 29 september van uur. Voor jeugd van 12 tot 18 jaar van tot uur. Dit alles vindt plaats in de Hertogshal, Rijpwetering. Interesse? Schroom niet en kom meedoen. Het enige wat hiervoor benodigd is, is sportieve kleding en zaalsportschoenen. Er zijn voldoende rackets in de sporthal aanwezig.

7

SCHOOL- NIEUWS. Week 38: 16 sept t/m 22 sept Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer.

SCHOOL- NIEUWS. Week 38: 16 sept t/m 22 sept Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Week 38: Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. 16 sept t/m 22 sept 2019 SCHOOL- NIEUWS Informatie naar ouders/verzorgers in 2019-2020 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee

Zaterdag 1 september Emma van den Berg Groep 6B Zondag 2 september Tycho Guldemond Viggo Knetsch Vincent Lee nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 31 augustus 2018 Nummer 1 Agenda maandag 3 september dinsdag 4 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 1 Schooljaar

Nieuwsbrief nummer 1 Schooljaar OBS ELCKERLYC Rembrandt van Rijnsingel 19 2371 RE Roelofarendsveen Telefoon: 0713312735 Email: de.elckerlyc@ssba.net www.obselckerlyc.nl 1 Nieuwsbrief nummer 1 Schooljaar 2017-2018 Algemene informatie:

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 1 februari 2019 Agenda Nummer 20 maandag 4 februari dinsdag 5 februari woensdag

Nadere informatie

Juf Carien scholing, vervanging juf Agnes Juf Liesbeth van de Berg in groep 3/4

Juf Carien scholing, vervanging juf Agnes Juf Liesbeth van de Berg in groep 3/4 AGENDA SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 8 september 2017 11-09 Meester Rolf afwezig

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 11 januari 2019 Agenda Nummer 17 maandag 14 januari dinsdag 15 januari woensdag

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Deze jaarkalender bevat vele praktische zaken, zoals: namen, schooltijden, vakanties etc. Bewaar deze kalender dus goed en geef hem een mooi, zichtbaar plaatsje in huis. Verzuim

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 22 februari 2019 Agenda Nummer 23 maandag 4 maart Studiedag. De kinderen

Nadere informatie

Thijssebericht. Voorwoord. SOS formulier. Schoolgids. Ziekte en vervanging. Inhoud. Voorwoord. SOS formulier. Schoolgids. Ziekte en vervanging

Thijssebericht. Voorwoord. SOS formulier. Schoolgids. Ziekte en vervanging. Inhoud. Voorwoord. SOS formulier. Schoolgids. Ziekte en vervanging Inhoud Voorwoord SOS formulier Schoolgids Ziekte en vervanging Schooltijden Ouderraad Nieuws Schoolmaatschappelijk Werk KWINK MRT Kinderzitjes Bericht van Stuurgroep Onderwijs Centrum Texel Agenda sept/okt

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Rapportfolio mee naar huis woensdag 10 juli. Rapportfolio gesprekken donderdag 11 juli. Rapportfolio gesprekken vrijdag 12 juli Nieuwsbrief nr.

Rapportfolio mee naar huis woensdag 10 juli. Rapportfolio gesprekken donderdag 11 juli. Rapportfolio gesprekken vrijdag 12 juli Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 5 juli 2019 Agenda Nummer 39 maandag 8 juli Studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 11 Maandag - 10 november Dinsdag - Woensdag - Donderdag

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Groep 8A naar Den Haag voor Prinsjesdag woensdag 20 september - donderdag 21 september -

Groep 8A naar Den Haag voor Prinsjesdag woensdag 20 september - donderdag 21 september - nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 4 maandag 18-15 Schoolfotograaf vanaf 08.30 uur dinsdag

Nadere informatie

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober O.B.S. Beukenlaan Beukenlaan 42 9674 CC WINSCHOTEN NIEUWSBRIEF T: 0597 414294 E: mail@obsbeukenlaan.nl I: www.obsbeukenlaan.nl 20e jaargang nr. 1 donderdag 28 augustus 2014 Agenda: Donderdag 28 augustus

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 16 september 2015

Infobulletin de Torenvalk 16 september 2015 Agenda 7 oktober Start Kinderboekenweek 16 oktober Studiedag, de kinderen zijn vrij 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie Sportdag Sportdag op De Torenvalk. Dit is nu echt iets waar een kleine school groot

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

GMR vergadering. Groep 7 toets natuur Groep 7 toets Engels verkeerslessen verkeerslessen Nieuwsbrief nr. 27

GMR vergadering. Groep 7 toets natuur Groep 7 toets Engels verkeerslessen verkeerslessen Nieuwsbrief nr. 27 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 16 maart 2018 Nummer 26 Agenda maandag 19 maart dinsdag 20 maart woensdag

Nadere informatie

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5

Afscheid van juf Liesbeth Natuurtoets groep 7 vrijdag 28 september Nieuwsbrief nr. 5 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 21 september Agenda 2018 Nummer 4 maandag 24 september Kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 juni 2018 Agenda Nummer 39 maandag 2 juli Studiedag team alle leerlingen

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen Ouderraadvergadering woensdag

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen Ouderraadvergadering woensdag nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 16 februari Agenda 2018 Nummer 23 maandag GMR-vergadering dinsdag Ouderraadvergadering

Nadere informatie

Groep 6A toets natuur MR vergadering woensdag 7 november

Groep 6A toets natuur MR vergadering woensdag 7 november nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2 november 2018 Agenda Nummer 9 maandag 5 november - dinsdag 6 november Groep

Nadere informatie

woensdag 25 september donderdag 26 september vrijdag 27 september Nieuwsbrief nr. 4

woensdag 25 september donderdag 26 september vrijdag 27 september Nieuwsbrief nr. 4 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 20 september 2019 Agenda Nummer 3 maandag 23 september dinsdag 24 september

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet!

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet! Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar: 2015

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 02 Schooljaar

Nieuwsbrief nummer 02 Schooljaar OBS ELCKERLYC Rembrandt van Rijnsingel 19 2371 RE Roelofarendsveen Telefoon: 0713312735 Email : de.elckerlyc@ssba.net www.obselckerlyc.nl 1 Nieuwsbrief nummer 02 Schooljaar 2019-2020 Algemene informatie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Ben je boos? Laat het weten!

Ben je boos? Laat het weten! SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 23 februari 2018 AGENDA 24-02 t/m 04-03 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat

NIEUWS locatie Sint Martinusstraat NIEUWS locatie Sint Martinusstraat Personele zaken Na de vakantie komt juf Nikita terug van zwangerschapsverlof. Zij heeft enige jaren gelden op onze locatie gewerkt en daarna op de locatie Hoge Woerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Allemaal een fij n Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Inhoud nieuwsbrief Parro agenda Kwink sociaal emotioneel leren Gym en vakantie rooster Stichting leergeld activiteiten commissie Kinderboekenfestival

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Catharinanieuws Nummer 2

Catharinanieuws Nummer 2 Fundament voor talent Catharinanieuws Nummer 2 24 september 2012 Agenda In de jaarkalender staat aanstaande woensdag een workshop-middag gepland. Deze is vanwege een druk rooster verplaatst naar woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Agenda oktober / november

Agenda oktober / november Agenda oktober / november 15 t/m 23 oktober 24 oktober 25 oktober 26 t/m 28 oktober 26 oktober 28 oktober 4 november 7 t/m 10 november 11 november 15 november 16 november 30 november Herfstvakantie Start

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Vakantierooster SSBA

Vakantierooster SSBA Week 17: 22 t/m 28 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

CHRISTELIJKE SCHOOLVERENIGING AMSTERDAM - ZUID

CHRISTELIJKE SCHOOLVERENIGING AMSTERDAM - ZUID NIEUWSBRIEF waarin opgenomen de officiële berichten van de directeur van de school en het bestuur van de Christelijke Schoolvereniging Amsterdam-Zuid 36e jaargang, nummer 1, dinsdag 4 september 2018 Samen

Nadere informatie

15 oktober 2018 Nummer: 4

15 oktober 2018 Nummer: 4 15 oktober 2018 Nummer: 4 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, De eerste periode van het schooljaar zit er al weer bijna op. Ondanks dat het nog als zomer voelt, staat de herfstvakantie voor de deur.

Nadere informatie

Groep 6A toets Geschiedenis woensdag 24 april donderdag 25 april. Zondag 21 april Liva Straathof groep 1-2b

Groep 6A toets Geschiedenis woensdag 24 april donderdag 25 april. Zondag 21 april Liva Straathof groep 1-2b nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 18 april 2019 Agenda Nummer 30 maandag 22 april Vrij Tweede Paasdag dinsdag

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Groep 8 toets topografie woensdag 13 maart donderdag 14 maart. Groep 6A toets aardrijkskunde vrijdag 15 maart Nieuwsbrief nr. 25

Groep 8 toets topografie woensdag 13 maart donderdag 14 maart. Groep 6A toets aardrijkskunde vrijdag 15 maart Nieuwsbrief nr. 25 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 maart 2019 Agenda Nummer 24 maandag 11 maart dinsdag 12 maart Groep 8 toets

Nadere informatie

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015

Nieuwsflits 18- juli/augustus 2015 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, Op donderdag 9 juli hebben we het schooljaar dan echt afgesloten. We kunnen terugkijken op een goed schooljaar met veel activiteiten

Nadere informatie

Agenda. Woordje van de directeur

Agenda. Woordje van de directeur Urkhovenseweg 6 5641 KE Eindhoven Tel; 040-2810326 info@bs-karregat.nl www.bs-karregat.nl Agenda 23 februari Doe mee ochtend groep 1-2-3 Jaargang 22 Nummer 6 20-02-2017 24 februari Carnavalsviering 27

Nadere informatie

Belangrijke data. Alvast voor in de agenda, enkele veranderingen van data. Welkom! 1 Hienwijzer schooljaar Editie #10

Belangrijke data. Alvast voor in de agenda, enkele veranderingen van data. Welkom! 1 Hienwijzer schooljaar Editie #10 Belangrijke data 23 januari Open ochtend voor nieuwe leerlingen 29 januari Adviesgesprekken groep 8 31 januari Adviesgesprekken groep 8 31 januari Groep 7 & 8 excursie Vlastuin 1 februari Groep 8 minilessen

Nadere informatie

Nog een keer SCHOOLFOTOGRAAF Roelofarendsveen, 19 april 2019

Nog een keer SCHOOLFOTOGRAAF Roelofarendsveen, 19 april 2019 Week 19: 6 t/m 12 mei. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Maandinfo mei 2019 Avondvierdaagse t/m vrijdag 24 mei Spelletjes/speelgoedochtend voor de kleuters

Maandinfo mei 2019 Avondvierdaagse t/m vrijdag 24 mei Spelletjes/speelgoedochtend voor de kleuters Locatie Eikenlaan Locatie Heenweg Tevens postadres: Eikenlaan 50, 2691 EE s-gravenzande 0174 412587 0174 413364 info@kameleon.pcpow.nl heenweg@kameleon.pcpow.nl Maandinfo mei 2019 Di. 21 mei Vr. 24 mei

Nadere informatie

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel Info Nr. 4 Dinsdag 3 oktober 2017 Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel We hadden u beloofd te laten weten welk project

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 7 5 oktober 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma 8 oktober:

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

De Bonifacius Nieuwsbrief

De Bonifacius Nieuwsbrief De Bonifacius Nieuwsbrief Inhoud: Hulp nodig van ouders bij evaluatie van oudergesprekken Open podium vogels en groep 8B Klassenregels groep 5B De giraffenklas in het Bospark op zoek naar bladeren en paddenstoelen

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36

Studiedag: kinderen vrij woensdag. Project plastic soep donderdag vrijdag Nieuwsbrief nr. 36 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 7 juni 2019 Agenda Nummer 35 maandag Tweede Pinksterdag: vrij dinsdag Studiedag:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Team Pantarijn heet alle leerlingen en hun ouders van harte welkom. in het nieuwe schooljaar! groep½a Juf Aly, Juf Jorien

Nieuwsbrief. Team Pantarijn heet alle leerlingen en hun ouders van harte welkom. in het nieuwe schooljaar! groep½a Juf Aly, Juf Jorien Nieuwsbrief Jaargang 16 Nummer 1 24 08 2015 Team Pantarijn heet alle leerlingen en hun ouders van harte welkom in het nieuwe schooljaar! groep½a Juf Aly, Juf Jorien groep ½b Juf Maartje,Juf Rolieke groep

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Zwanenhoek HT Spijkenisse

Zwanenhoek HT Spijkenisse Zwanenhoek 41-43 3201 HT Spijkenisse 0181-624186 Openbare Daltonschool Spijkenisse De Vuurvogel Weekbrief 26 24 t/m 31 maart 2017 Jarigen Wij feliciteren Leanna Keijzer, Skylar Avezaat, Jaycen de Roodt

Nadere informatie

Schooljournaal 13 September 2019 nummer 2

Schooljournaal 13 September 2019 nummer 2 Schooljournaal 13 September 2019 nummer 2 Agenda Agenda 2019 Maand September 2019 Maand Oktober 2019 09-09 Start gesprekken ouder/kind 02-10 Oud Papier Actie 11-09 Hoofdluis controle 02-10 Kinderboeken

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018

Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 Nieuwsbrief 27 okt t/m 2 nov 2018 31 oktober Cultuurtje groepen 5 5 november Tafeltjesmiddag 7 november Cultuurtje groep 7 Sander, Keano, Alexander, Maud, Olivier, Inna 9 november Groepen 2 vrij 19 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nieuwsbrief september 2018 Beste ouders, verzorgers, De kinderen hebben de 1e schooldag achter de rug!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

23 maart 2018

23 maart 2018 1388 www.clarafabriciusschool.nl 23 maart 2018 26 maart Laatste les schooltennis op de tennisbaan van TVHA 28 maart De grote rekendag 29 maart Paasviering / Podiumochtend groep 6 30 maart Goede vrijdag

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Juf Angela voor groep 6B woensdag 23 januari. Voorleesontbijt donderdag 24 januari vrijdag 25 januari Nieuwsbrief nr. 18

Juf Angela voor groep 6B woensdag 23 januari. Voorleesontbijt donderdag 24 januari vrijdag 25 januari Nieuwsbrief nr. 18 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 18 januari 2019 Agenda Nummer 18 maandag 21 januari dinsdag 22 januari Juf

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 9 februari 2018 Nummer 22 Agenda maandag 12 februari - dinsdag 13 februari

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer?

Belangrijke data. Op tijd, te laat, afwezig: hoe zit het ook alweer? NUMMER 3 JAARGANG 32 12 oktober 2017 Belangrijke data do. 19 oktober Verhalenverteller voor de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8 vrij. 20 oktober Kabouterpad Herfst Kleuters vrij. 20 oktober Afsluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4

Nieuwsbrief nummer 14 15 April 2014 Pagina 1 van 4 Pagina 1 van 4 Inhoudsopgave Algemeen: Koningsspelen SO: Thema afsluiting: gezondheid SO: Bezoek van juf Bernice en Noud VSO: Gym VSO: OZG VSO VSO: Perspectief gesprekken VSO: Paaskantine VSO: Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie