Nummer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg AN Melissant info@obsroxenisse.nl Nummer Schoolnieuws Gezelschapsspel/ Dammen: Vrijdag 9 maart hebben niet alleen de kleuters gezelschapspelletjes gespeeld, maar hebben groep 6/7/8 een damlesje gekregen. Tijdens 2 sessies simultaan dammen met twee prominente leden van damclub ENEO te Melissant zijn de bijna dertig leerlingen er niet in geslaagd een partij te winnen. Het plezier was groot, de inzet geweldig en de bewondering voor de heren van de damclub enorm. Voortgangsgeprekken: Deze maand wordt u uitgenodigd voor een gesprek met de leerkrachten over de voortgang van uw kind(eren). Vooraf geven we de rapporten al mee (de reacties op deze manier van meegeven heeft geleid tot positieve reacties van ouders). Tevredenheidsonderzoek: Als het goed is hebt u begin van vorige week een uitnodiging gekregen met het verzoek om per gezin een tevredenheids- enquête in te vullen. Door middel van de link in de brief komt u gelijk bij de vragen. Het is een korte vragenlijst, maar voor ons heel belangrijk voor de toekomst. Mocht u de enquête al hebben ingevuld, alvast dank. Voor degenen die nog niets hebben ingevuld het verzoek om even de moeite te nemen de vragen te antwoorden. Hoe meer reacties, hoe betrouwbaarder de uitslag. (op dit moment is de respons onder de ouders al 20 %). De leerlingen van groep 6 t/m 8 hebben op school allemaal al een enquête (anoniem) met de chrome books ingevuld. Hun totaalplaatje is binnenkort te vinden op (zoek school: obs roxenisse)

2 Hardware (toetsenborden, muizen, schermen en processors ) Binnen 4 weken worden we als school voorzien van nieuwe digiborden en chrome-books. Dit gaat snel en bijna geruisloos. De leerkrachten hebben nu al een nieuw (sopogo) adres (zie lijst hieronder). Mochten er mensen zijn geïnteresseerd in de oude computer hardware Er staan enkele losse pc s, schermen, toetsenborden (en snoeren) in het kantoor. Prijs: anonieme bijdrage in een bekertje. Tot 20 maart af te halen. Op = op en helaas geen garantie. Na 20 maart wordt het restant opgehaald voor een ander goed doel. Nieuwe adressen medewerkers: Juf Mieke Juf Henriette Juf Patricia Juf Tamara Juf Marijn Juf Sabina Juf Cynthia Juf Marjolein Juf Laura Meester Cor Juf Jacomijn m.timmer@sopogo.nl h.hogerwerf@sopogo.nl p.bazen@sopogo.nl t.steens@sopogo.nl m.legerstee@sopogo.nl s.smaal@sopogo.nl c.nagtegaal@sopogo.nl m.vandenboogert@sopgo.nl l.vanderklooster@sopogo.nl c.both@sopogo.nl j.goosens@sopogo.nl Groep 1 /2 - Thema lente, n.a.v. boek: Dottie s eieren. Onze zuivelwinkel de melkboer kan bijna open, wij zijn nog op zoek naar lege en schone!: - pakken melk (verschillende afmetingen, dus ook bijv. 0,5l) - bakjes van kwark/yoghurt e.d. - verpakkingen van kaas(plakjes) - verpakkingen van boter/slagroom enzovoort. Vroeg- en voorschoolse educatie In de vorige nieuwsbrief kon u al lezen dat er deze maand bezoekjes zullen plaatsvinden tussen de peuterspeelzaal, CBS de Regenboog en OBS Roxenisse. 13 maart: kleuters naar CBS de Regenboog. 20 maart: bezoek van de peuters. 29 maart: bezoek van CBS de Regenboog. 23 maart: speurtocht in/rond de Melishof met PSZ en CBS. We zoeken nog één hulpouder die een groepje begeleidt! Gym vervalt, we verwachten de kinderen s ochtends op school en ze gaan hier ook weer uit. De kinderen hoeven geen eten en drinken mee te nemen, dat wordt verzorgd. Heeft u nog vragen, dan horen wij dat graag! Groep 3/ 4 Dinsdag 13 maart gaan de kinderen van groep 3/4 naar de minimusical: De kleine prins. Het vervoer is door Sopogo geregeld en de voorstelling is onder schooltijd. De leerlingen zullen pas rond uur terug op school zijn. Ze kunnen tussen de middag op school eten, dit graag wel even laten weten via de mail. (c.nagtegaal@sopogo.nl) Deze dag zal er geen gym zijn voor groep 3/4. De kinderen worden dus gewoon om 8.30 uur verwacht op school!

3 Dinsdagmiddag 27 maart bent u uitgenodigd om van 13:45u tot 14.30u in de klas te komen kijken naar een muziekles van het muziekgebouw. Zo kunt u zien wat de kinderen doen in deze lessen en wat ze allemaal al hebben geleerd Groep 5 Dinsdagmiddag 27 maart bent u uitgenodigd om van 13.00u tot 13:45u in de klas te komen kijken naar een muziekles van het muziekgebouw. Zo kunt u zien wat de kinderen doen in deze lessen en wat ze allemaal al hebben geleerd. Groep 8 Project witte voetjes actie (buurtpreventie) OP 6 maart heeft de politie voorlichting gegeven in groep 8. Nu kunnen de kinderen ook de straat op met een doel: kijken of we alles wel zien. Samen met politie, gemeente,brandweer en ouders/verzorgers gaan de leerlingen in groepjes de straat op. De actie is op dinsdag 20 maart om uur vanaf de Melishof. De kinderen konden zich opgeven bij de juf. 22maart blijft groep 8 tussen de middag op school eten. Zij doen dan mee aan de Klasse Lunch. Sophia kinderziekenhuis In de ecohoek staat sinds kort een krat waar u statiegeldflessen in kunt doen. Al het geld, dat we ophalen met de flessen die er in zitten, gaat naar het goede doel: het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam. Dus als u flessen over hebt staat; er een rood krat waar op staat flessen voor Sophia. Ook is er een actie waarbij je een armbandje kunt kopen voor een euro. Als je het leuk vindt om een bandje te kopen, kun je dat doen in groep acht bij Tess. Alvast bedankt! ECO Pakjesactie: Van maandag 5 maart tot vrijdag 9 maart heeft de ecogroep alle lege drinkpakjes van de kinderen verzameld. We willen het afval op school graag reduceren. We willen de ouders vragen of ze de kinderen een beker of drinkfles meegeven in plaats van een drinkpakje. Op woensdag 21 maart 2018 is onze jaarlijkse actie 'Wij trekken aan de bel' ten behoeve van het Liliane fonds. Op die dag maken we één minuut lang samen kabaal op het schoolplein met onder meer toeters en trommels. Zo vragen wij aandacht voor het recht op onderwijs van leeftijdgenootjes met een handicap in ontwikkelingslanden die niet naar school kunnen. Alle kinderen mogen die dag toeters, fluitjes, deksels met lepels etc meenemen waar ze herrie mee kunnen maken. Op zaterdag 24 maart is het weer de landelijke opschoondag. Wij zullen woensdag 21 maart ons steentje bijdragen door rondom de school afval op te ruimen.

4 Paasactiviteiten Op woensdag 28 maart vieren we met de gehele school ons paasfeest. Groepen 1 t/m 7 gaan genieten van een paasontbijt om 8.30 uur. Groep 8 zal gaan genieten van een paasbrunch om uur (deze kinderen moeten dus thuis wel ontbijten).ook gaan de kinderen natuurlijk paaseieren zoeken, maar we doen nog veel meer deze dag. Deze dag staat ook in het teken van techniek, we gaan allerlei proefjes doen met eieren. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je een ei in een glas warm water doet en wat gebeurt er met het ei als je er zout in doet??? Wilt u uw kind op maandag 26 maart het volgende meegeven naar school (graag voorzien van naam): - Bord - Bestek - Beker - Eventueel een eierdopje De kinderen van groep 1 t/m 4 kunnen gewoon om uur opgehaald worden op school. De kinderen uit groep 5 t/m 8 gaan om uur naar huis Oproep: -Wie heeft er voor ons Paastakken? -Wie heeft er thuis veel eieren over om proefjes mee te doen? -We zoeken 4 hulpouders om te helpen bij de proefjes bij groep 1 t/m 4 -We zoeken 4 hulpouders om te helpen bij de proefjes bij groep 5 t/m 8 Ingekomen stukjes Namens werkgroep burgerschap over gemeenteraadsverkiezingen: Gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018 "Wie is eigenlijk de baas in de gemeente? " "Midden in ons dorp ligt een stuk grond. Wat moet er mee gebeuren? " "Kiezen tussen zorg, de voetbalvereniging of natuur. Wat vind jij belangrijk?" Aan de hand van dit soort vragen en opdrachten gaan alle Sopogo scholen aan de slag met het onderwerp gemeenteraadsverkiezingen. We leven in Nederland in een democratie. Dat is een groot goed waar we ons niet altijd bewust van zijn. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het uitleggen aan kinderen wat democratie betekent en welke rechten en plichten daarbij horen. Vanuit het vak burgerschapsvorming besteden we aandacht aan dit onderwerp op school. In groep 7-8 gaan we er nog wat dieper op in met leuke doeboeken. Daarin behandelen we de basisbeginselen van een democratische rechtstaat. Meningsvorming, debatteren en respect hebben voor elkaar zijn belangrijke elementen. Met behulp van een verkiezingskrant worden de volgende vragen met de kinderen besproken: Waarom is stemmen belangrijk? Waarover beslist de gemeenteraad? Hoe moet ik stemmen? Hoe beslis je op wie je stemt? De kinderen kunnen zelf uiteraard nog niet naar de stembus toe, maar we zullen het stemmen wel naspelen.

5 Schoolvoetbal: Er zijn al drie begeleiders schoolvoetbal aangemeld. We zijn alleen nog op zoek naar een begeleider jongens 5/6. Dit team zal spelen op 21 maart op het terrein van de Jonge Spartaan. Aanmelden als begeleider kan bij meester Cor. Bij goed weer willen we deze week een extra gymles geven op het terrein van VV Melissant. We zullen dit maandag via de kinderen communiceren (ander schoeisel, andere kleding.) Enquete BSO Kibeo Beste ouder, verzorger, Als Kibeo bieden wij buitenschoolse opvang (BSO) bij de basisschool van uw kind. U heeft op dit moment (nog) niet voor BSO van Kibeo gekozen. Toch willen we graag weten hoe u denkt over BSO. Met uw antwoorden krijgen wij een beter inzicht in de redenen waarom er wel of niet wordt gekozen voor BSO. Op die manier kunnen wij de kwaliteit van onze opvang verbeteren. Wilt u meedoen met onze enquête? De vragenlijst neemt 5 minuten van uw tijd in beslag. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt. Meedoen aan de enquête kan via: Speelt uw kind al na schooltijd bij één van onze vestigingen? Dan kunt u deze uitnodiging als niet verzonden beschouwen. Alvast bedank voor uw deelname! Met vriendelijke groeten, Marleen Noordijk Regiomanager Kibeo Agenda Maandag 12 maart Dinsdag 13 maart Woensdag 21 maart Vanaf maandag 26 maart Woensdag 28 maart Professionaliseringsweek personeel Groep 3/ 4 voorstelling de kleine prins Trek aan de bel en opschoondag Schoolvoetbal Voortgangsgesprekken Paasactiviteiten Maandag 23 april Schoolfotograaf Vakanties en vrije dagen Goede vrijdag 2e Paasdag Koningsdag Meivakantie, inclusief Hemelvaartsdag 2e Pinksterdag Studiedag Roxenisse Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Vrijdag 30 maart 2018 Maandag 2 april 2018 Vrijdag 27 april 2018 Maandag 30 april t/m vrijdag 11 mei 2018 Maandag 21 mei 2018 Woensdag 13 juni 2018 Maandag 16 juli 2018 t/m vrijdag 24 augustus 2018 Maandag 22 oktober t/m 26 oktober 2018 Maandag 24 december 2018 t/m vrijdag 4 januari 2019 Personeel OBS Roxenisse

6

Bovenstaande pictogrammen verraden al iets over de inhoud. NIEUWSBRIEF. OBS "Roxenisse" Julianaweg AN Melissant

Bovenstaande pictogrammen verraden al iets over de inhoud. NIEUWSBRIEF. OBS Roxenisse Julianaweg AN Melissant NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 27 19-06-2017 Schoolnieuws algemeen: Juf Conny Juf Conny gaat een nieuwe uitdaging

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2019

Nieuwsbrief April 2019 Nieuwsbrief April 2019 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Dinsdag 2 april, gastles Jan Peter Robijn gr 7b - week van het geld Dinsdag 2 april, theatervoorstelling Diekhuus, groepen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

In Het Openbaar. OBS De Bloesem

In Het Openbaar. OBS De Bloesem In Het Openbaar OBS De Bloesem Vrijdag 10 april Zaterdag 11 april Maandag 13 april Eck en Wiel, 10 april 2015 De Bloesem doet!! van 13.00-16.30 uur. De Bloesem doet!! van 09.30-16.00 uur. 8.30 9.30 De

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

GROOTSTE EDUCATIEVE SCHOOLREISJE

GROOTSTE EDUCATIEVE SCHOOLREISJE NIEUWSBRIEF Nummer 14 4-3-2016 OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Schoolreis op 10 maart Liliane Fonds Trek aan de bel naar de Beekse Bergen

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 5 december, Sinterklaasfeest vanaf 08.30 uur. Donderdag 6 december, inloop tot 09.30 uur. Woensdag 12 december

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016

Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016 INFO Obs de Regenboog vrijdag 19 februari 2016 Algemeen Zo vlak voor de vakantie de nieuwsbrief van maart. Afgelopen donderdag 18 februari is juf Linda begonnen in groep 7/8. Zij vervangt juf Isabelle

Nadere informatie

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem Jaar Planner ouders OBS de piramide 2017 2018 SEPTEMBER 2017 Week 35 1 2 Offerfeest 3 Offerfeest Week 36 4 Meester Jeroen op reis 5 6 luizencontrole 7 8 9 10 Week 37 11 Schoolfotograaf Eerste zwemles

Nadere informatie

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger, April 2019 Beste ouder, verzorger, En zo heeft de maand april zich alweer aangekondigd op de kalender, hebben we alweer zomertijd en is het alweer bijna meivakantie. De leerlingen hebben van 19 april t/m

Nadere informatie

Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel:

Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel: Nieuwsbrief Obs De Molenberg Bovenweg 56A, 9861 GJ Grootegast tel: 0594-612661 www.obsdemolenberg.nl Donderdag 5 april 2018 Inhoud: Agenda Beste ouders/ verzorgers Aanwezigheid Lars Jarigen Eieren zoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015

Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Nieuwsbrief week 21 Dinsdag 19 mei 2015 Schoolreis 28 mei gaan de groepen 1 t/m 7 op schoolreis, groep 8 is die dag gewoon op school. Er komt een aparte brief met (rest)informatie. De groepen 1-2 gaan

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016

Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 Het Josephientje! Jaargang 11 nr. 6 februari 2016 AGENDA 7 maart Start projectweek; Hallo Wereld 8 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 9 maart Aanmelddagen Voortgezet Onderwijs 14 maart Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M 4 / 5 6 Tweede Paasdag (vrij) MEMO APRIL 2015 7 gr.1-4 vrij 1 2 Paasontbijt midd.:peu- 8 midd.: voet bal gr.5/6 terschild. 3 Goede Vrijdag (vrij) 9

Nadere informatie

Op donderdag 22 maart is de Archipel personeelsdag. Op deze dag zijn alle kinderen vrij.

Op donderdag 22 maart is de Archipel personeelsdag. Op deze dag zijn alle kinderen vrij. Nieuwsbrief maart 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van maart. Leerlingen nieuws Vienna Leijnse, Pim Köther en Tamia van Gend worden in maart 4 jaar. Michelle Lamper is gestart in groep

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951

NIEUWSBRIEF OBS Roxenisse Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 3 02-10-2015 ECO bericht Econieuws Van links naar rechts stellen zij zichzelf voor:

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Agenda. 9 maart Oudergesprekken groep 1 t/m 7 11 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 13-2017-2018 19 maart t/m 22 Doekoe-actie Coop Spaar munten voor onze school! april 28 maart Gezamenlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt.

Wij feliciteren. Koningsspelen. Paasviering/paasontbijt. Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Finn, Kaya, Berend, juf Danique, Jasmijn, Ruben, juf Renske, en juf Eline met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Koningsspelen Volgende

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 12 / 20 maart Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 12 / 20 maart Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 12 / 20 maart 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Rosmalen, 12 maart 2015. Beste ouders/ verzorgers, Op vrijdagochtend 24 april staat onze jaarlijkse sportdag gepland op sportcomplex De Groote Wielen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 16, 15 juni 2018

Schooljaar Nummer 16, 15 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nummer 16, 15 juni 2018 Kalender: 4 juli Afscheidsmusical groep 8 5 juli Rapporten gaan mee 6 juli Meesters- en juffendag 6 juli Afscheid groep 8 6 juli Alle leerlingen s middags vrij!

Nadere informatie

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 28 maart Grote Rekendag 28 maart Schoolvoetbal jongens 11-tallen 29 maart Paasviering 30 maart Goede vrijdag alle kinderen vrij 2 april 2 e Paasdag alle kinderen vrij 4 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari 2019

Nieuwsbrief Februari 2019 Nieuwsbrief Februari 2019 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 13 februari, schrijver in de klas - gastles voor groep 5 en 4 / 5 Dinsdag 19 februari, gastles Sempre Crescendo

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 14 30-03-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

1. Nieuws van de directie

1. Nieuws van de directie Nieuwsbrief 27 schooljaar 2013-2014 23 april 2014 Fijne meivakantie! 1. Nieuws van de directie Na de meivakantie komt het einde van het schooljaar al langzaam maar zeker in beeld. Over 2 maanden. het klinkt

Nadere informatie

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019

23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 23 e jaargang nr.14 Vrijdag 22 maart 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de afgelopen dagen proberen we het overlijden van Giel het zoontje van juf Ceryl

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 16 Maart 2018 nummer 12 In dit nummer Datum schoolreisje Extra vrije dagen Pasen PSV plaatjes Grote rekendag Kangeroewedstrijd Jarigen Belangrijke data: 22 maart inloop kleuters 30 maart goede vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Kijk ook op onze website 11 april Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  11 april Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl 11 april 2014 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda Donderdag

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus No 1 30 augustus C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Extra nieuwsbrief Vandaag ontvangt u een extra nieuwsbrief. Na een

Nadere informatie

Nummer 21A 07-06-2016. De kinderen geven op 23 juni om 17.00uur een spetterende dansvoorstelling in de schuur op de camping van de fam. Kardux.

Nummer 21A 07-06-2016. De kinderen geven op 23 juni om 17.00uur een spetterende dansvoorstelling in de schuur op de camping van de fam. Kardux. NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 21A 07-06-2016 Roxenisse feest op donderdag 23 juni Op 23 juni FANTASIE feest op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. OBS "Roxenisse" Julianaweg AN Melissant Nummer

NIEUWSBRIEF. OBS Roxenisse Julianaweg AN Melissant Nummer NIEUWSBRIEF OBS "Roxenisse" Julianaweg 4 3248 AN Melissant 0187-601951 www.obsroxenisse.nl info@obsroxenisse.nl Nummer 5 23-09-2016 Verslag informatie- en ouderavond maandag avond 19 september Verkeer:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2019

Nieuwsbrief 1 april 2019 Nieuwsbrief 1 april 2019 Basisschool De Tragellijn Lobith 0316-541390 Locatie Willibrordus Spijk 0316-541578 directie@tragellijn.nl info@tragellijn.nl Algemeen Sportdag tijdens de Koningsspelen op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Heerlen, 24 maart 2016 Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 24 Maart 2016 In de 10 de nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over: Dank voor deelname tevredenheidonderzoek Inspectiebezoek goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl.

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl. Riemslootnieuws 623 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen.

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen. Weekmail obs Hagen 17 november 2017 Sinterklaas op school Hagen. Zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer aan in ons land. Een gezellige tijd thuis en op school. Hij heeft beloofd om op dinsdag 5 december

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

10 11 Wk 36/1 Start schooljaar kriebelcontrole. 18 Wk37/2. Gruitendag ORvergadering Wk 38/3 Start typelessen.

10 11 Wk 36/1 Start schooljaar kriebelcontrole. 18 Wk37/2. Gruitendag ORvergadering Wk 38/3 Start typelessen. September Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag - startbijeenkomst Zaterdag Zondag 5 11 Wk 3/1 Start schooljaar kriebelcontrole Jaaropening Cindy 15 1 Wk3/2 NB.00 15.15-.30 Kinderrondleiding 1.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis

Nieuwsbrief 10. Formatie. Schoolreis Formatie Nieuwsbrief 10 Op dit moment zijn we druk bezig met de formatie van aankomend schooljaar. Zoals eerder vermeld, zullen we starten met acht groepen. Dit betekent dat we met uitzondering van de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie