Prikkel je zintuigen. Een succesvol evenement met de Jaarbeurs Meetingmoods Filosofie.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Prikkel je zintuigen. Een succesvol evenement met de Jaarbeurs Meetingmoods Filosofie."

Transcriptie

1 Prikkel je zintuigen Een succesvol evenement met de Jaarbeurs Meetingmoods Filosofie.

2 PRIKKEL JE ZINTUIGEN voor een memorabel event! Échte beleving Om jouw evenement succesvol te laten zijn, is het belangrijk om de juiste zintuigen te prikkelen. Iets zien, horen, ruiken, proeven en voelen kan bijdragen aan het verwezenlijken van je doelstellingen en een memorabel live-event dat niet gauw meer vergeten wordt. Daarom ontwikkelde de Jaarbeurs de Meeting Moods Filosofie. Elk evenement heeft een eigen doelstelling: kennis delen, motiveren, teambuilding, draagvlak creëren, relatiebeheer of het uitdragen van je imago. Benieuwd hoe je met de Meetingmoods Filosofie de juiste kleuren, tonen en smaken kiest die kunnen bijdragen aan het behalen van je doelstelling? Je leest het in deze interactieve whitepaper.

3 Ontdek wat kleur met je doet! PRIKKEL JE ZINTUIGEN voor een memorabel event!

4 Relatiebeheer Speciaal voor jou! Bij bijvoorbeeld een netwerkevent of relatiedag staan waardering en het gesprek met elkaar centraal. Geel draagt hieraan bij, de omgeving voelt dan als een warme deken en gele kleuren zijn goed voor concentratie en mentale activiteiten. De juiste kleding: in gele kleding zie je er energiek uit. De kleur kan flatterend en warm overkomen. Kies overigens voor goudgeel als je succes, voorspoed, luxe en exclusiviteit wilt uitstralen. De juiste catering: zachte, romige petit-fours bij de koffie. Kleine, luxe hapjes die subtiel aan bod komen.

5 Relatiebeheer Bij bijvoorbeeld een netwerkevent of relatiedag staan waardering en het gesprek met elkaar centraal. Geel draagt hieraan bij, de omgeving voelt dan als een warme deken en gele kleuren zijn goed voor concentratie en mentale activiteiten. Tip! Geel werkt ook eetlustverhogend. Zorg dus voor genoeg hapjes! De juiste kleding: in gele kleding zie je er energiek uit. De kleur kan flatterend en warm overkomen. Kies overigens voor goudgeel als je succes, voorspoed, luxe en exclusiviteit wilt uitstralen. De juiste catering: zachte, romige petit-fours bij de koffie. Kleine, luxe hapjes die subtiel aan bod komen

6 Speci aal v Imago Bijzonder opvallend en opvallend bijzonder: de kleur paars is perfect voor bijvoorbeeld een productpresentatie, pitch, award uitreiking of diner, waarbij jij centraal staat. Paars straalt luxe, waarheid, wijsheid en rijkdom uit. De juiste kleding: gehuld in paars kom je origineel, oprecht en ervaren over De juiste catering: uitzonderlijke hapjes Beginpagina Volgende > Bonus tip! oor j ou!

7 Tip! Imago Bijzonder opvallend en opvallend bijzonder: de kleur paars is perfect voor bijvoorbeeld een productpresentatie, pitch, award uitreiking of diner, waarbij jij centraal staat. Paars straalt luxe, waarheid, wijsheid en rijkdom uit. De juiste kleding: gehuld in paars kom je origineel, oprecht en ervaren over De juiste catering: uitzonderlijke hapjes Beginpagina Volgende > Paars eten is gezond, apart en luxueus! Denk aan truffelaardappel, vijgen, aubergine of paarse asperges.

8 Kennis delen Handig voor bijvoorbeeld een wetenschappelijke conferentie of een training: blauw voedt namelijk de intuïtie en roept oplettendheid op. Speciaal voor jou! De juiste kleding: blauwe kleding komt professioneel en zakelijk over, met name koningsblauw en marineblauw. De juiste catering: verfrissend water en licht, vezelrijk eten.

9 Kennis delen Handig voor bijvoorbeeld een wetenschappelijke conferentie of een training: blauw voedt namelijk de intuïtie en roept oplettendheid op. De juiste kleding: blauwe kleding komt professioneel en zakelijk over, met name koningsblauw en marineblauw. Tip! Last van vliegen in je huis? Schilder je deuren en luiken blauw: daar houden deze vervelende diertjes echt niet van! De juiste catering: verfrissend water en licht, vezelrijk eten.

10 Motiveren Kies rood voor bijvoorbeeld een kick-off of pitch, de kleur rood stimuleert namelijk de hartslag en bloeddruk en zorgt voor focus en energie. Speciaal voor jou! De juiste kleding: in rode kleding zie je er krachtig en vol zelfvertrouwen uit. De juiste catering: sterke koffie, spicy gerechten.

11 Motiveren Kies rood voor bijvoorbeeld een kick-off of pitch, de kleur rood stimuleert namelijk de hartslag en bloeddruk en zorgt voor focus en energie. De juiste kleding: in rode kleding zie je er krachtig en vol zelfvertrouwen uit Tip! Kies niet voor rood in uw werkomgeving, dit kan op langere termijn een onrustige uitwerking hebben. Ook wekt rood hongergevoel op! De juiste catering: sterke koffie, spicy gerechten.

12 Draagvlak creëren Alle neuzen dezelfde kant op? Kies rustgevend groen voor je meeting! Groen zorgt voor een open sfeer waarin iedereen gehoord wordt. Er is ruimte voor discussie en respect. Speciaal voor jou! De juiste kleding: een groene outfit zorgt voor een kalme en zelfbeheerste uitstraling. De juiste catering: puur eten en drinken, duurzaam, biologisch en natuurlijk.

13 Draagvlak creëren Alle neuzen dezelfde kant op? Kies rustgevend groen voor je meeting! Groen zorgt voor een open sfeer waarin iedereen gehoord wordt. Er is ruimte voor discussie en respect. De juiste kleding: een groene outfit zorgt voor een kalme en zelfbeheerste uitstraling. Tip! Groene planten geven een gevoel van welbevinden en ontspanning. Mensen die computertaken verrichten in een ruimte met planten zijn zo n 12% productiever en minder gespannen dan hun collega s. De juiste catering: puur eten en drinken, duurzaam, biologisch en natuurlijk.

14 Teambuilding Wil je een positieve en open sfeer creëren, bijvoorbeeld voor een teambuilding activiteit? Kies dan voor oranje. Deze kleur staat niet alleen voor warmte, kracht en saamhorigheid (denk aan het Nederlands elftal) maar stimuleert ook creativiteit en energieke activiteit. Speciaal voor jou! De juiste kleding: met een oranje outfit straal je energie uit. De juiste catering: oudhollandse bittergarnituur, ongecompliceerde hapjes om te delen.

15 Teambuilding Wil je een positieve en open sfeer creëren, bijvoorbeeld voor een teambuilding activiteit? Kies dan voor oranje. Deze kleur staat niet alleen voor warmte, kracht en saamhorigheid (denk aan het Nederlands elftal) maar stimuleert ook creativiteit en energieke activiteit. Tip! Als saamhorige, creatieve, vrolijke actie kleur is oranje ook erg geschikt voor je logo. De juiste kleding: met een oranje outfit straal je energie uit. De juiste catering: oudhollandse bittergarnituur, ongecompliceerde hapjes om te delen.

16 Muziek Wil je muziek inzetten bij je bijeenkomst? Kies dan voor barokmuziek: deze muziek heeft namelijk hetzelfde ritme als onze hartslag, 60 tot 64 tellen per minuut. Dit is het allereerste geluid dat we als foetus horen, namelijk het ritme van het moederhart. Dit ritme zorgt ervoor dat we ontspannen en toch alert zijn: perfect voor een bijeenkomst.de muziek goed tot z n recht laten komen doe je trouwens o.a. in het Beatrix Theater, waar alle mogelijke technische voorzieningen voor licht en geluid aanwezig zijn en dus een optimale akoestiek. Lees er hier meer over.

17 Good Food Goed eten kan jouw evenement versterken. Zo heeft paprika een stimulerend effect op de bloedsomloop, champignons werken tegen vermoeidheid en mosterd is verwarmend. Serveer dit dan niet op een blauw bord: de mens heeft een natuurlijke afkeur van blauw in combinatie met eten. Tenzij je wilt dat je bezoekers iets uit hun hoofd leren: volgens onderzoek gaat dat het beste als je honger hebt.

18 Licht. Actie! Kies een andere kleur voor iedere verschillende ruimte, ingedeeld op functie. Zo kunnen je bezoekers makkelijker schakelen. Precies hierom word je bijvoorbeeld in Jaarbeurs Media Plaza ontvangen in de warme Flame Foyer om vervolgens te schakelen naar de strakke Polar: je publiek staat op scherp door de adrenaline van het verrassingseffect

19 Experts voor jouw evenement Tonen, kleuren, smaken... De Meetingmoods Filosofie draagt bij aan het realiseren van je doelstelling. Meer weten over het organisaren van een succesvol event? Onze experts van Jaarbeurs vertellen je er graag meer over.

Power plant. Planten geven een gevoel van welbevinden en ontspanning.

Power plant. Planten geven een gevoel van welbevinden en ontspanning. Moodmakers Moodmakers Eenvoudige tips om de zintuigen zo te beïnvloeden dat de productiviteit verhoogd wordt en de doelstelling van uw meeting beter haalbaar is. In dit boekje vertellen wij u wat sfeer

Nadere informatie

DE KRACHT VAN HET EVENT: PRIKKEL DE ZINTUIGEN!

DE KRACHT VAN HET EVENT: PRIKKEL DE ZINTUIGEN! DE KRACHT VAN HET EVENT: PRIKKEL DE ZINTUIGEN! Veel marketeers zijn sterk gericht op online. En geef ze eens ongelijk. Online marketing is een snel en effectief middel om je doelgroep en masse te bereiken.

Nadere informatie

De kracht van het event: Prikkel de zintuigen!

De kracht van het event: Prikkel de zintuigen! De kracht van het event: Prikkel de zintuigen! Whitepaper Veel marketeers zijn sterk gericht op online. En geef ze eens ongelijk. Online marketing is een snel en effectief middel om je doelgroep en masse

Nadere informatie

Inhoud. Bekijk het eens van een andere kant. Hoe voel jij je? Je eigen gebruiksaanwijzing

Inhoud. Bekijk het eens van een andere kant. Hoe voel jij je? Je eigen gebruiksaanwijzing 1. Bekijk het eens van een andere kant 1.1 Zwart-witdenken of relativeren Individuele opdracht 1.1 Wat vind jij? Groepsopdracht 1.1 Mag je soms stelen? 1.2 Optimist of pessimist, positief of negatief Individuele

Nadere informatie

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Workshop Netwerken Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Breekt het zweet je uit als je het woord netwerken hoort? Toch netwerken we overal, ook jij: in de rij bij de bakker,

Nadere informatie

Maak kennis met A.L.A. in 3 stappen naar Rust, Kracht en Zelfvertrouwen; Wat het lichaam verwerkt heeft kan het hoofd loslaten.

Maak kennis met A.L.A. in 3 stappen naar Rust, Kracht en Zelfvertrouwen; Wat het lichaam verwerkt heeft kan het hoofd loslaten. Maak kennis met A.L.A. in 3 stappen naar Rust, Kracht en Zelfvertrouwen; Wat het lichaam verwerkt heeft kan het hoofd loslaten. Om je zeker en krachtig te voelen zijn geen ingewikkelde technieken nodig.

Nadere informatie

Als je je leven in balans hebt: Zou je dit wel willen maar weet je niet hoe? Dan is dit jaarprogramma echt iets voor jou

Als je je leven in balans hebt: Zou je dit wel willen maar weet je niet hoe? Dan is dit jaarprogramma echt iets voor jou Als je je leven in balans hebt: Heb je geen of weinig last van stress Ken je je grenzen en kun je ze ook aangeven Kun je prima dealen met emoties die zich aandienen Weet je precies hoe je jouw unieke licht

Nadere informatie

Wieneke Timmermans - Vrouwencoaching 4 DINGEN DIE WERKEN. Makkelijk toe te passen in je dagelijks leven

Wieneke Timmermans - Vrouwencoaching 4 DINGEN DIE WERKEN. Makkelijk toe te passen in je dagelijks leven Wieneke Timmermans - Vrouwencoaching 4 DINGEN DIE WERKEN Makkelijk toe te passen in je dagelijks leven Wat is Wijsheid? Wijsheid gaat je verstand voorbij en is komt voort uit een veel completere kennis

Nadere informatie

ONLINE BANNERING TIPS & TRICKS

ONLINE BANNERING TIPS & TRICKS ONLINE BANNERING TIPS & TRICKS Hoe haal je maximaal resultaat uit je display campagne? Hoe zorg je er met andere woorden voor dat de surfers de juiste actie ondernemen wanneer ze je campagne zien? Wij

Nadere informatie

Miene eten op het werk

Miene eten op het werk eten op het werk Miene eten op het werk In de afgelopen jaren heeft Miene veel ervaring opgedaan met het verzorgen van de zakelijke markt. Onder andere bij verzekeraars, theatergezelschappen, overheidsinstellingen,

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Introductie Ik werk al ruim 25 jaar in de modebranche en heb honderden zakenmannen geholpen aan een goed (maat)pak. Ik heb veel geleerd

Nadere informatie

Training Communicatieve vaardigheden

Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatieve vaardigheden Training Communicatie vaardigheden, contact maken en verbinden In het dagelijks leven communiceren we best veel. Denk maar eens na, tijdens een vergadering, maar ook

Nadere informatie

Hoe vind ik mijn droombaan?

Hoe vind ik mijn droombaan? Hoe vind ik mijn droombaan? Denk eens aan een collega of vriend van je die in jou ogen een droombaan heeft. Hij is niet alleen goed in zijn werk, maar geniet er ook elke dag met volle teugen van. Anderen

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

7 Handvatten voor je dagelijks leven.

7 Handvatten voor je dagelijks leven. Via 3 Wegen naar Rust, Kracht en Zelfvertrouwen 7 Handvatten voor je dagelijks leven. Wieneke Timmermans www.jeoorsprong.nl Om je zeker, goed en krachtig te voelen zijn geen ingewikkelde technieken nodig.

Nadere informatie

Vitaliteit, een gezonde leefstijl betekent een duurzame organisatie

Vitaliteit, een gezonde leefstijl betekent een duurzame organisatie Workshop Vitaliteit Vitaliteit, een gezonde leefstijl betekent een duurzame organisatie Vitaliteit staat steeds vaker bij bedrijven op de prioriteitenlijst. En terecht, vitale medewerkers zijn onder andere

Nadere informatie

full service - ontzorgen - verrassen - beleven

full service - ontzorgen - verrassen - beleven full service - ontzorgen - verrassen - beleven Verrassen Daar is het ons altijd om te doen. Bij zowel de organisatie of catering van een zakelijk of particulier evenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten

Nadere informatie

Klanten vinden, klanten binden

Klanten vinden, klanten binden Dia 1 Klanten vinden, klanten binden Adinda Keizer 2016 9 jaar geleden zat ik net als jullie op de startersdag. Ik liep al rond met plannen en na de startersdag wist ik het zeker. Ik ging voor mezelf beginnen!

Nadere informatie

LIVE LEEFT! VAN EEN 7 NAAR EEN 9+

LIVE LEEFT! VAN EEN 7 NAAR EEN 9+ LIVE LEEFT! VAN EEN 7 NAAR EEN 9+ VERBINDEN & COMMUNICEREN Het wordt voor verenigingen steeds belangrijker om een inhoudelijke connectie met leden te maken. Wat vinden leden echt belangrijk? En hoe vind

Nadere informatie

Het ontstaan van Room of ideas

Het ontstaan van Room of ideas Het ontstaan van Room of ideas Al enige (jd viel het me op dat veel bedrijven behoe4e hebben om hun mee(ng of event op een externe loca(e te houden. Soms heel simpel door ruimte gebrek of het ontbreken

Nadere informatie

tips & tricks voor een sterk merk

tips & tricks voor een sterk merk tips & tricks voor een sterk merk Hoe zorg je voor een sterk merk? Een sterk merk identificeert en positioneert de organisatie op onderscheidende wijze. Maar wat is het geheim van sterke merken zoals Apple,

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK Succesvol zijn wie je bent Monique Dekker, juni 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 Waarom dit e-book?... 2 Wie ben ik?... 2 2. Weet wie je bent en waar je voor staat....

Nadere informatie

VOOR DE LEUKSTE Bedrijfsuitjes

VOOR DE LEUKSTE Bedrijfsuitjes VOOR DE LEUKSTE Bedrijfsuitjes VAN CREATIVITEIT NAAR GEEF JE CREATIEVE TEAMSPIRIT EEN boost! PRODUCTIVITEIT Wil jij je collega s ook eens op een leuke manier beter leren kennen? Dan wordt het tijd dat

Nadere informatie

De workshop Kleurenanalyse wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Kleurenanalyse wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Kleurenanalyse Kleurenanalyse, ontdek de kracht van kleur Dagelijks zijn we in contact met mensen bij wie we een goede indruk willen achterlaten, bijvoorbeeld tijdens een netwerkgesprek, sollicitatiegesprek,

Nadere informatie

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Zoete Emoties proeven, het is de eerste gedachte bij de naam van Sweet Emotions en de combinatie met de Horecava. Sweet Emotions is alleen veel meer

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL MAAK HET VERSCHIL Welke woonstijl spreekt jou het meest aan?.nl

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

De juiste sfeer met de juiste kleur

De juiste sfeer met de juiste kleur Hersengolf kleurenstudie 2016 De juiste sfeer met de juiste kleur Hoe kunnen wij u helpen? Ga voor meer informatie naar www.sca-tork.com of neem contact met ons op. België en Luxemburg www.tork.be www.tork.lu

Nadere informatie

Let s Ynnovate! Let s Ynnovate! LET S YNNOVATE! OVER FLEUR & ESTHER FLEUR PULLEN & ESTHER VAN DER STORM

Let s Ynnovate! Let s Ynnovate! LET S YNNOVATE! OVER FLEUR & ESTHER FLEUR PULLEN & ESTHER VAN DER STORM LET S YNNOVATE! Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg, riep Einstein al een dikke eeuw geleden. Wil je innoveren, dan zul je uit je routine moeten stappen. Maar hoe kun je succesvol

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

Mooie. Mindfulness. Moeiteloze. Saskia de Bruin. Met illustraties van Karin Schrama DE Z A A K

Mooie. Mindfulness. Moeiteloze. Saskia de Bruin. Met illustraties van Karin Schrama DE Z A A K Mooie Moeiteloze Mindfulness Saskia de Bruin DE Z A A K Met illustraties van Karin Schrama Mooie Moeiteloze Mindfulness saskia de Bruin Met illustraties van karin schrama Uitgeverij de Zaak inleiding ik

Nadere informatie

Persoonlijk communicatieboek van

Persoonlijk communicatieboek van Persoonlijk communicatieboek van gemaakt door: datum: Persoonlijk Communicatieboek voor cliënten Het Communicatieboek maakt ervaringskennis zichtbaar, overdraagbaar en daarmee bruikbaar. Door het vastleggen

Nadere informatie

4 DINGEN DIE WERKEN. Makkelijk toe te passen in je dagelijks leven. Wieneke Timmermans (Helder)Voelen met je lichaam als gids

4 DINGEN DIE WERKEN. Makkelijk toe te passen in je dagelijks leven. Wieneke Timmermans (Helder)Voelen met je lichaam als gids Wieneke Timmermans (Helder)Voelen met je lichaam als gids 4 DINGEN DIE WERKEN Makkelijk toe te passen in je dagelijks leven There is more wisdom in your body than in your deepest philosophy Friedrich Nietsche

Nadere informatie

Sportstad Heerenveen Beeldmerk/woordmerk Beeldmerk Woordmerk Logoverschillen Logogebruik... 7

Sportstad Heerenveen Beeldmerk/woordmerk Beeldmerk Woordmerk Logoverschillen Logogebruik... 7 Inhoudsopgave Sportstad Heerenveen... 4 Beeldmerk/woordmerk... 5 Beeldmerk... 5 Woordmerk... 5 Logoverschillen... 6 Logogebruik... 7 Correspondentieset... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Kleurenset...

Nadere informatie

HET MERK BEN JIJ! DEZE WORKSHOP IS DAGELIJKS OM 14.00 UUR.

HET MERK BEN JIJ! DEZE WORKSHOP IS DAGELIJKS OM 14.00 UUR. HET MERK BEN JIJ! Is het de locatie? Is het de inrichting van je salon? Zijn het de behandelingen die je geeft? Zijn het de producten die je gebruikt? Of is het gewoon de koffie die je schenkt? Niets van

Nadere informatie

In hoeverre is jouw bedrijf zo ingericht dat mensen thuis aan de keukentafel een verhaal vertellen over jouw bedrijf?

In hoeverre is jouw bedrijf zo ingericht dat mensen thuis aan de keukentafel een verhaal vertellen over jouw bedrijf? Hoe word je als makelaar herinnerd? Hoe val je de dag van vandaag op? Hoe kan je uitspringen in deze schreeuwende multimedia maatschappij? Hoe zorg je ervoor dat je vertrouwen opbouwt en een goede indruk

Nadere informatie

Workshop Verbindend communiceren

Workshop Verbindend communiceren Workshop Verbindend communiceren Verbindend communiceren, krachtig en van hart-tot-hart Verbindend communiceren staat in het teken van écht contact maken met jezelf en de ander. Helder en effectief communiceren

Nadere informatie

Opdracht 3.3, 3.4, 3.5 en 3.6

Opdracht 3.3, 3.4, 3.5 en 3.6 Opdracht 3.3, 3.4, 3.5 en 3.6 3.3 Wanneer wil ik dat het fijner gaat? Op welke momenten wil jij je fijner voelen? Bespreek met jouw WB er in welke situaties jij strategieen nodig hebt en of dat dan activerend

Nadere informatie

LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design april 2016

LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design april 2016 LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design april 2016 LANG LEVE DE VERENIGING Scholen in de Kunst + Citymarketing Amersfoort + L5 communicatie + design

Nadere informatie

HOE EEN CREATIEVE FOLDER VOOR EXTRA OMZET ZORGT. Maak van je folder je beste verkoper!

HOE EEN CREATIEVE FOLDER VOOR EXTRA OMZET ZORGT. Maak van je folder je beste verkoper! HOE EEN CREATIEVE FOLDER VOOR EXTRA OMZET ZORGT. Maak van je folder je beste verkoper! DAG SAAIE FOLDER. HALLO CREATIEVE FOLDER. 24 PAGINA S VOL CREATIVITEIT: Nog betere conversie Pag 4 Folder om te vullen

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL VERDI PLAFONDHOGE DEUREN .NL. Less is more. De plek waar je thuis bent. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR Kijk voor meer op.nl.nl VERDI PLAFONDHOGE EN Less is more De plek waar je thuis bent Eigenwijs HUIS, SFEER, KIJK VOOR MEER OP:.NL VERDI VERDI IS EEN - KOZIJNCOMBINATIE WELKE PLAFONDHOOG WORDT GEPLAATST.

Nadere informatie

Training Verandermanagement

Training Verandermanagement Training Verandermanagement Verandermanagement, succesvol omgaan met veranderingen Alles verandert, voortdurend. De omgeving, jijzelf, maar ook de organisatie waar je voor werkt. Verandering is vaak noodzakelijk.

Nadere informatie

denieuwepoort introductie huis voor ontmoeting en inspiratie

denieuwepoort introductie huis voor ontmoeting en inspiratie introductie In een wereld waarin het zakelijke de boventoon voert, hebben we ook behoefte aan reflectie, verdieping en ontmoetingen die ons nader tot elkaar brengen. De Nieuwe Poort is een huis voor ontmoeting

Nadere informatie

helpt rust & harmonie terugkeren in de opvoeding

helpt rust & harmonie terugkeren in de opvoeding Regenboogtrap 1 De Regenboogtrap 2 De Leer ontspannen en bij jezelf te zijn! Regenboogtrap 3 De Geschreven en ingesproken door Sabrina van Dijk Copyright 2014 Gevoelig Kind, Loosdrecht www.gevoeligkind.nl

Nadere informatie

De magie van Florerend Verkennen Geknipt om te bouwen aan zelfsturing. Intro

De magie van Florerend Verkennen Geknipt om te bouwen aan zelfsturing. Intro De magie van Florerend Verkennen Geknipt om te bouwen aan zelfsturing Door Pepijn Happel Intro We zijn zo gewend te focussen op wat niet werkt, daarbij geholpen door traditionele probleemoplossende methoden,

Nadere informatie

OPTIMALISEREN VAN GASTBELEVING

OPTIMALISEREN VAN GASTBELEVING OPTIMALISEREN VAN GASTBELEVING Wilfred van der Meer is oprichter en eigenaar van Klantexperience. Hij is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bezig met klantbeleving en gastvrijheid. Hoe maak je nu het verschil

Nadere informatie

Wat schrijf je en voor wie: een gedicht voor op een. Hoe pak je het schrijven van een gedicht aan?

Wat schrijf je en voor wie: een gedicht voor op een. Hoe pak je het schrijven van een gedicht aan? Les 1: Een poëziekaart maken poëziekaart Lees over Verbonden zijn. Wat schrijf je en voor wie: een gedicht voor op een Verbonden zijn De Nieuwsbegrip leesles gaat over de ramadan. Tijdens de ramadan voelen

Nadere informatie

5 UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN + TIPS VAN EVENT CREATORS

5 UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN + TIPS VAN EVENT CREATORS 5 UNIEKE PERSONEELSFEEST IDEEËN + TIPS VAN EVENT CREATORS Het jaarlijkse personeelsfeest komt eraan. Maar hoe geeft u hier dit jaar invulling aan? Wij hebben een aantal creatieve concepten voor u op een

Nadere informatie

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR

MIJN DEUR .NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN .NL. Less is more. De plek waar je, je thuis voelt. Eigenwijs. Kijk voor meer op MIJN DEUR MIJN DEUR Kijk voor meer op MIJN DEUR.NL.NL OMDAT SMAKEN VERSCHILLEN Less is more De plek waar je, je thuis voelt Eigenwijs MIJN HUIS, MIJN SFEER, MIJN DEUR KIJK VOOR MEER OP: MIJN DEUR.NL MIJNDEUR.NL

Nadere informatie

SPLEND EVENT MANAGEMENT

SPLEND EVENT MANAGEMENT SPLEND EVENT MANAGEMENT Met een creatief team van content specialisten, marketeers en event managers profiteer je van onze brede kennis en ervaring. INHOUDSOPGAVE 4 SPLEND ONTZORGT KIEZEN VOOR EVENTMARKETING

Nadere informatie

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben.

Bewustwording dag 1 Ik aanvaard mezelf zoals ik nu ben. Het meditatieprogramma duurt veertig dagen en bestaat uit tien affirmaties. Het is fijn om gedurende dit programma een dagboek bij te houden om je bewustwordingen en ervaring op schrijven. Elke dag spreek

Nadere informatie

Lichaam en geest zijn één

Lichaam en geest zijn één Lichaam en geest zijn één Je geest en lichaam zijn op een subtiele manier verbonden en reageren voortdurend op elkaar. Als we aan stress lijden heeft dat gevolgen voor ons lichaam omdat we bijvoorbeeld

Nadere informatie

Training Vitaliteit. Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht

Training Vitaliteit. Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht Training Vitaliteit Vitaliteit: energie, motivatie en veerkracht Je hebt voldoende beweging, je eet gezond en je zorgt dat je op tijd je rust en ontspanning neemt. Kortom, je zit lekker in je vel. In één

Nadere informatie

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijk leiderschap Persoonlijk leiderschap, je leven leiden vanuit je kracht Hoe geef je leiding aan jezelf? En wat is daar eigenlijk het belang van? Het is heel verstandig om eens in de

Nadere informatie

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12 Gefeliciteerd! 3 Waarom dit boek? 3 Hoe gaat dit boek jou helpen? 3 Is er nog iets dat je moet weten voordat je verder leest? 4 Laatste loodjes 6 De agenda 6 Nu jij 9 Tot zover 12 Gefeliciteerd! Als je

Nadere informatie

Welke kleur kies jij?

Welke kleur kies jij? Welke kleur kies jij? Eerst even dit... Kleur is zoveel meer dan je favoriete tint op de muur of de kleur van je lievelingsjurk. Kleur is een taal en spreekt direct met je gevoel waarbij woorden overbodig

Nadere informatie

Voorzitter Presentatie 6 oktober 2018

Voorzitter Presentatie 6 oktober 2018 Presentatie 6 oktober 2018 Agenda Korte voorstelronde 15.30 15.40 WHY? 15.40 15.45 Verantwoordelijkheden 15.45 Werving cie-leden Saamhorigheid 16.00 Fasering van SL door Hans Ardon 16.00 16.30 Vragen?

Nadere informatie

OP ZOEK NAAR EEN INSPIRERENDE, GOED BEREIKBARE VERGADER- EN EVENTLOCATIE IN HET HART VAN AMSTERDAM?

OP ZOEK NAAR EEN INSPIRERENDE, GOED BEREIKBARE VERGADER- EN EVENTLOCATIE IN HET HART VAN AMSTERDAM? OP ZOEK NAAR EEN INSPIRERENDE, GOED BEREIKBARE VERGADER- EN EVENTLOCATIE IN HET HART VAN AMSTERDAM? Blend biedt u op een historische binnenstad-locatie het perfecte decor voor uw zakelijke meeting met

Nadere informatie

Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten?

Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten? 1 Inhoud Wilt u serieus afslanken en goed in uw vel zitten?... 3 Resultaat... 4 Hoe verander ik mijn emotionele dieet... 5 HeartMath Stress en Gewicht Management Programma... 6 2 Wilt u serieus afslanken

Nadere informatie

Kenmerken van werkstress en werkplezier en tips en handreikingen

Kenmerken van werkstress en werkplezier en tips en handreikingen Kenmerken van werkstress en werkplezier en tips en handreikingen Ten aanzien van de kenmerken van de gevolgen van werkstress werkplezier wordt een viertal categorieën onderscheiden, t.w. 1. emotionele

Nadere informatie

Aanbod vorming

Aanbod vorming Aanbod vorming 2014-2015 Individueel Meer met mensen Module Sessie Korte inhoud groep klr. Tijd Data Prijs Zorg Ik leef mee Inleefsessie kansarmoede in BaO + SO 09.00 12.00 17-09- 2014 50/pp Incl. onderwijs

Nadere informatie

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE VOOR het LEUKSTE e j t i u m tea WAT DOET EEN CREATIEF UITJE MET JOUW BEDRIJF? dan waar je op dat moment mee bezig bent. Dus ook niet aan die lastige casus. Paintbar GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE A!

Nadere informatie

Ontmoet elkaar bij Meeting Plaza Utrecht

Ontmoet elkaar bij Meeting Plaza Utrecht Preview vernieuwde MPU! Ontmoet elkaar bij Meeting Plaza Utrecht WERKEN VERGADEREN EVENTS MeetingPlaza biedt veel meer dan alleen meetingspaces en workspaces. Wij stimuleren spontane relevante ontmoetingen

Nadere informatie

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Personal branding Personal branding, waar sta jij voor? Wat vind je belangrijk? Wat maakt jou uniek? Tijdens de workshop Personal branding ga je op ontdekkingstocht naar jouw waarden en kwaliteiten.

Nadere informatie

7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo

7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo 7 Gouden tips voor fantastische bedrijfsvideo 'Laat zien wat jij waard bent' Online video specialist 1 Gefeliciteerd! Wat goed dat je een video wilt opnemen! Je hebt nu je eerste stap naar meer zichtbaarheid

Nadere informatie

Is de eigenschap de leiding te nemen over uzelf en één of meer anderen te gidsen.

Is de eigenschap de leiding te nemen over uzelf en één of meer anderen te gidsen. Leiderschap Leiderschap, als eigenschap, wordt vaak toegedicht aan de groten der aarde. Onze grote leiders waren en zijn in staat ons in voor- en tegenspoed te gidsen naar onvermoede plaatsen en successen.

Nadere informatie

Workshop. Mindful Werken voor balans en plezier in je werk

Workshop. Mindful Werken voor balans en plezier in je werk 2017 Workshop Mindful Werken voor balans en plezier in je werk Even voorstellen Ida Tuinhof Willem de Groote Cesartherapeut Pilatesdocent Bedrijfsfysiotherapeuten Mindfulness en compassietrainers Haptonoom

Nadere informatie

trainingsaanbod nederland

trainingsaanbod nederland trainingsaanbod nederland Als alles al gezegd is of als er juist niks gezegd kan worden omdat het te moeilijk is om te spreken dan is er altijd nog de muziek Muziek is de vrijheid om jezelf uit te drukken

Nadere informatie

#letsmakeconnections

#letsmakeconnections In 1 dag antwoord op de vragen waar je als ondernemer wakker van ligt. DE SUCCESARENA Met de SuccesArena krijg je heel snel antwoord op vragen die je aan je klanten zou willen stellen: Sluit je dienstverlening

Nadere informatie

Training Persoonlijke Effectiviteit

Training Persoonlijke Effectiviteit Training Persoonlijke Effectiviteit Persoonlijke effectiviteit: vergroot je invloed door slim te werken Niet harder, maar slimmer werken: zo vergroot je je persoonlijke effectiviteit. Door op een slimme

Nadere informatie

Teambuilding met een beetje hulp

Teambuilding met een beetje hulp Teambuilding met een beetje hulp Iedereen kan soms wel een beetje hulp gebruiken. Niet alleen bij het beter samen laten werken van uw team, maar misschien ook wel bij de manier waarop u dat voor elkaar

Nadere informatie

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag.

Mocht je na het lezen van deze brochure nog vragen hebben, aarzel dan niet om mij te bellen of te mailen! Ik help je graag. Lieve dame, Wat fijn dat ik je deze brochure mocht toesturen. Het zegt me dat je graag inzicht zou willen krijgen in wie je bent. Dat je in balans wil komen. En dat je er klaar voor bent om dit te gaan

Nadere informatie

Ons pedagogisch handelen buitenschoolse opvang Kloek

Ons pedagogisch handelen buitenschoolse opvang Kloek Ons pedagogisch handelen buitenschoolse opvang Kloek Op de website van KION zie je onder Zo werken wij hoe we in ons beleid vorm hebben gegeven aan de pedagogische doelen en onze pedagogische uitgangspunten.

Nadere informatie

7. Als je zonder wat te zeggen in de spiegel kijkt. Wat zie je dan? Iemand die je uitlacht of toelacht? Zorg dat het toelachen wordt.

7. Als je zonder wat te zeggen in de spiegel kijkt. Wat zie je dan? Iemand die je uitlacht of toelacht? Zorg dat het toelachen wordt. Dit ebook geeft je 25 tips. Tips die je eigenlijk wel wist. Op één of andere manier zijn ze onderin je tas terecht gekomen. Wist je niet meer, waar is mijn eigen batterijoplader. 25 tips is teveel om toe

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

Hoogbegaafd en gevoelig

Hoogbegaafd en gevoelig Hoogbegaafd en gevoelig Kazimierz Dabrowski Hoogbegaafd zijn is meer dan slim zijn. Hoogbegaafde mensen zijn vaak ook veel gevoeliger dan andere mensen. Daardoor ervaar je situaties soms intenser dan andere

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

Lesbrief: Lekker ontspannen? Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen?

Lesbrief: Lekker ontspannen? Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Lesbrief: Lekker ontspannen? Thema: Wat is Mens & Dienstverlenen? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Niks is fijner dan je prettig en ontspannen voelen. Dit

Nadere informatie

In 5 stappen naar een leuke (vergader-) groep

In 5 stappen naar een leuke (vergader-) groep In 5 stappen naar een leuke (vergader-) groep Gratis e-boek In 5 stappen naar een leuke (vergader)groep door Carla van den Bos Vergaderen doe je zo! Vergaderen doe je zo! is een project van 12organise

Nadere informatie

4 Denken. in het park een keer gebeten door een hond. Als Kim een hond ziet wil ze hem graag aaien. Als

4 Denken. in het park een keer gebeten door een hond. Als Kim een hond ziet wil ze hem graag aaien. Als 4 Denken In dit hoofdstuk vertellen we hoe jij om kan gaan met je gedachten. Veel gedachten maak je zelf. Ze bepalen hoe jij je voelt. We geven tips hoe jij jouw gedachten en gevoelens zelf kunt sturen.

Nadere informatie

Een juweeltje. De vier Pelikanen. De monumentale zaal biedt plaats aan 35 gasten.

Een juweeltje. De vier Pelikanen. De monumentale zaal biedt plaats aan 35 gasten. Een juweeltje Aan de Tweebaksmarkt in Leeuwarden staat het kleinste Jugendstil-theater van Europa. In 1904 werd het geopend als verzekeringskantoor door de Utrecht verzekeringen. Sinds 1 september 2013

Nadere informatie

ALL-CONNECTED ONTMOET HENDRIK IDO AMBACHT Woensdag 13 maart inloop 15:30 uur start 16:00 uur

ALL-CONNECTED ONTMOET HENDRIK IDO AMBACHT Woensdag 13 maart inloop 15:30 uur start 16:00 uur ALL-CONNECTED ONTMOET HENDRIK IDO AMBACHT Woensdag 13 maart inloop 15:30 uur start 16:00 uur Woensdag 13 maart zijn wij met ons All-Connected netwerk te gast bij Cascade in Hendrik Ido Ambacht. Onderlinge

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

Oranje staat voor: Hollands, feestelijk, vreugde, inspirerend, smakelijk, interessant, actief, warmte, stimulatie, waarschuwing (oranje stoplicht)

Oranje staat voor: Hollands, feestelijk, vreugde, inspirerend, smakelijk, interessant, actief, warmte, stimulatie, waarschuwing (oranje stoplicht) 1 Kleurbeleving Welke boodschap wilt u uitdragen en welke emotie past daarbij? Blauw staat voor: rust & kalmte, fris, beschermend, vreedzaam, technisch, formeel, zakelijk, wijsheid, stabiliteit, hoop,

Nadere informatie

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE

VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE VERGADER-, EVENEMENTEN EN CONGRESLOCATIE in hartje Brabant ANTON PIECKPLEIN 2-5171 CV KAATSHEUVEL TEL. +31 (0) 416 205000 WELKOM@BIJANTON.NL BIJANTON.NL WELKOM BIJ HET KLAVIER Het Klavier is een uniek

Nadere informatie

Geloofsopvoeding 3. Leeftijd: Soort bijeenkomst: Soort werkvorm: Thema: 3e bijeenkomst - Communiceren met je kind

Geloofsopvoeding 3. Leeftijd: Soort bijeenkomst: Soort werkvorm: Thema: 3e bijeenkomst - Communiceren met je kind Geloofsopvoeding 3 Leeftijd: Soort bijeenkomst: Soort werkvorm: Thema: 3e bijeenkomst - Communiceren met je kind Doel: Je gaat aan de slag met verschillende manieren om met je kind te communiceren. Het

Nadere informatie

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Workshop Lichaamstaal Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Lichaamstaal is belangrijker dan veel mensen beseffen. Het is een cruciaal onderdeel van onze communicatie. Hoe kom je over op een ander?

Nadere informatie

Ontdek je kracht voor de leerkracht

Ontdek je kracht voor de leerkracht Handleiding les 1 Ontdek je kracht voor de leerkracht Voor je ligt de handleiding voor de cursus Ontdek je kracht voor kinderen van groep 7/8. Waarom deze cursus? Om kinderen te leren beter in balans te

Nadere informatie

LEIDING GEVEN AAN JONGE MEDEWERKERS

LEIDING GEVEN AAN JONGE MEDEWERKERS HOW TO: LEIDING GEVEN AAN JONGE MEDEWERKERS Een handleiding vol met tips om te communiceren en leiding te geven aan jonge medewerkers voor een optimaal bedrijfsresulltaat. L1NDA 1 Introductie In de horeca

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

OPDRACHT. Opdracht 4 - Creative Marketing. Concept & Touchpoint Orchestration. Marieke Bol Lando Zeilstra Anouck Steenken Ramon de Rijke

OPDRACHT. Opdracht 4 - Creative Marketing. Concept & Touchpoint Orchestration. Marieke Bol Lando Zeilstra Anouck Steenken Ramon de Rijke OPDRACHT 4 Opdracht 4 - Creative Marketing Concept & Touchpoint Orchestration Marieke Bol Lando Zeilstra Anouck Steenken Ramon de Rijke 1. Concept Bionade Voor het merk Bionade zijn wij gevraagd om deze

Nadere informatie

Wat houdt medewerker-engagement in? blz 7. Wie zet engagement op de agenda? blz 10. Concrete engagement tools ontbreken blz 14

Wat houdt medewerker-engagement in? blz 7. Wie zet engagement op de agenda? blz 10. Concrete engagement tools ontbreken blz 14 1 Wat houdt medewerker-engagement in? blz 7 2 Wie zet engagement op de agenda? blz 10 3 Concrete engagement tools ontbreken blz 14 4 Korte communicatielijnen via sociale media blz 19 5 Aan de slag: tips

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS

ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS ! ZOOMERS BEACH EVENTS & WORKSHOPS Zoomers Beach Events & Workshops Een origineel bedrijfsuitje, een teambuildingsdag of een knotsgek vrijgezellenfeest? Een ludieke workshop, een perfect vaararrangement

Nadere informatie

Jouw gratis weggever maken

Jouw gratis weggever maken a Jouw gratis weggever maken Deel waardevolle kennis en help meer mensen. Cliënten aantrekken met e-mailmarketing Opdracht 1: Onderwerp en opzet van jouw gratis weggever Vul antwoord in op de onderstaande

Nadere informatie