EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /"

Transcriptie

1 Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct PvB-OM-B-1321-AVR Adelbert de Vreese info@poortvanbunnik.nl Blad 1 van 9 Onderwerp Afsluiting Voorpoort, Nieuweweg-Noord ten zuiden van het Arsenaal, viaduct Veenendaal-West (23) en de op- en afritten van de A12 in verband met asfalteerwerkzaamheden in het weekend van vrijdag 26 tot maandag 29 oktober Geachte heer, mevrouw, Op 11 september j.l. heeft u onze laatste brief ontvangen over de werkzaamheden aan de Nieuweweg- Noord (ref. PvB-OM-B-1309-RBO). Met deze vervolgbrief willen wij u informeren over de afsluitende werkzaamheden aan de Nieuweweg-Noord, de Voorpoort en de aansluiting met de op- en afritten van de A12 voor Veenendaal-West (23). In het weekend van vrijdag 26 tot maandag 29 oktober wordt hier de nieuwe, definitieve asfaltlaag aangebracht. Met het aanbrengen van deze nieuwe asfaltlagen is de reconstructie van de Nieuweweg-Noord tussen het viaduct Veenendaal-West en de omgeving van de Voorpoort afgerond. Met deze brief willen wij u graag nader informeren over deze werkzaamheden en de mogelijke overlast voor u. Poort van Bunnik voert deze werkzaamheden uit in het kader van het project A12 Utrecht Lunetten- Veenendaal. Onze opdrachtgever, Rijkswaterstaat, heeft de nieuwe rijbanen op 3 augustus 2012 opengesteld voor het verkeer. Naar verwachting zijn nog vóór de winter van 2012 ook alle onderliggende kruisingen tussen Utrecht Lunetten en Veenendaal volledig aangepast. De werkzaamheden aan de Nieuweweg-Noord en de Voorpoort worden uitgevoerd voor een betere doorstroming van het verkeer, en daarmee voor een betere bereikbaarheid van Veenendaal-West. U ondervindt mogelijk overlast van deze werkzaamheden. Er wordt namelijk ook in de avond en de nacht gewerkt. Waar vinden de werkzaamheden nu precies plaats? De werkzaamheden vinden plaats in het gebied tussen het kruispunt ten zuiden van het viaduct Veenendaal-West tot even voorbij de Voorpoort (ter hoogte van garagebedrijf Folmer) en op de Voorpoort zelf tot aan de rotonde (zie kaartje op de volgende pagina). In het weekend van vrijdag 26 tot maandag 29 oktober vinden er dus geen werkzaamheden plaats op de Nieuweweg-Noord tussen garagebedrijf Folmer en de spoorlijn. Voor vrijwel alle bewoners aan de Nieuweweg-Noord betekent dit dus dat er in dat weekend geen werkzaamheden direct vóór de woning worden uitgevoerd. Mogelijk vindt op dat gedeelte van de Nieuweweg-Noord dit jaar nog wel groot onderhoud plaats. U wordt daarover geïnformeerd door de provincie Utrecht.

2 EPC Poort van Bunnik v.o.f. Datum Onze referentie Blad Postbus oktober 2012 PvB-OM-B-1321-AVR 2 van 9

3 Blad 3 van 9 Stand van zaken Het viaduct Veenendaal-West is, op de afbouw na, inmiddels gereed. Ook de verbreding van de Nieuweweg-Noord, en de aansluiting met de Voorpoort is afgerond. Op dit deel van de Nieuweweg- Noord, de Voorpoort en de aansluitingen met de op- en afritten van de A12, moet nog wel een nieuwe, definitieve asfaltlaag worden aangebracht. Nadat deze asfaltlaag is aangebracht, zijn de werkzaamheden voor de reconstructie van de Nieuweweg-Noord en de Voorpoort gereed. Nadere toelichting op de werkzaamheden Stap 1: wegfrezen van stukken asfalt op de zogenoemde aansluitpunten Het verkeer op de nieuwe rijbanen van de Nieuweweg-Noord en de Voorpoort rijdt nu nog over een zogenaamde onderlaag. Bovenop deze onderlaag wordt de definitieve asfaltlaag aangebracht. Dit heet ook wel de deklaag (zie ook de figuur hieronder). Waar de huidige onderlaag aansluit op het bestaande, of reeds nieuw aangebracht asfalt (zoals op de nieuwe op- en afritten) is voor het verkeer een flauwe overgang aangebracht. Deze flauwe overgangen op de aansluitpunten worden ook wel aanzetten genoemd. Om de nieuwe deklaag op de Nieuweweg-Noord en de Voorpoort goed te laten aansluiten op de bestaande deklagen, moeten eerst deze aanzetten worden weggefreesd. In de figuur hieronder is het deel dat wordt weggefreesd in rood aangegeven. Er zijn meerdere plekken waar deze aanzetten moeten worden weggefreesd. Zoals bij de vier op- en afritten van de A12, op de Nieuweweg-Noord ter hoogte van garagebedrijf Folmer, op de Voorpoort vlak vóór de rotonde en aan de zuidzijde van het viaduct Veenendaal-West waar de Nieuweweg-Noord overgaat in de Rondweg-West. Onder het kruispunt Nieuweweg-Noord - Voorpoort is de oude hier nog aanwezige wegfundering niet goed genoeg meer. Ook deze moet ter plaatse worden weggefreesd (sloopfrezen), weggebroken en afgevoerd. Daarnaast moet er ook rondom de putdeksels in het wegdek asfalt worden weggefreesd en moeten de putten hoger worden gemaakt zodat ze op de juiste hoogte zijn als de nieuwe deklaag wordt aangebracht.

4 Blad 4 van 9 Stap 2: schoonmaken van het (gefreesde) wegdek De onderlaag, waar nu het autoverkeer overheen rijdt, en dan vooral rond de plekken waar materiaal is weggefreesd, moet vervolgens goed worden schoongemaakt. Dit gebeurt met een zogenoemde veegzuigwagen. Pas als alles schoon is, kan de nieuwe asfaltlaag, de deklaag, worden aangebracht. Het schoonmaken van de onderlaag noemen we ook wel cleanen. Stap 3: aanbrengen nieuw asfalt: de eerste laag ( tussenlaag ) De deklaag wordt in twee lagen aangebracht. De tweede laag kan pas op de eerste laag worden aangebracht als deze is afgekoeld. Het aanbrengen van één zo n laag asfalt duurt één werkdag en gebeurt met asfalteermachines. Het asfalt wordt aangevoerd met vrachtauto s via de A12, afrit 23a en De Grote Beer, en dus niet over de Nieuweweg-Noord. Stap 4: slijpen van sleuven voor detectielussen Als de eerste laag van het nieuwe asfalt afgekoeld is, worden hierin smalle sleuven geslepen. In die sleuven komen zogenoemde detectielussen te liggen voor de verkeerslichten. Als er auto s over deze lussen rijden, dan gaat er een signaal naar de verkeersregelinstallatie (VRI), zodat de stoplichtregeling rekening kan houden met de hoeveelheid verkeer op een bepaalde rijrichting. De locaties waar de sleuven worden geslepen liggen uiteraard in de omgeving van de verkeerslichten. Stap 5: schoonmaken van het wegdek Ook de net aangebrachte eerste asfaltlaag moet goed worden schoongemaakt met een veegzuigauto, en dan vooral op de plekken waar de sleuven voor de detectielussen zijn geslepen. Pas als de tussenlaag goed is schoongemaakt, kan de tweede laag worden aangebracht. Stap 6 en 7: aanbrengen nieuw asfalt: de tweede laag ( deklaag ), en aanbrengen belijning De tweede asfaltlaag wordt aangebracht boven op de eerste laag. Met de tweede asfaltlaag is de deklaag definitief gereed. Op de definitieve deklaag wordt vervolgens de nieuwe belijning aangebracht. Stap 8 en 9: opruimen en borden plaatsen Als laatste stap wordt het hele werkgebied opgeruimd en worden er nieuwe (en tijdelijke) borden geplaatst langs de weg. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in één weekend De wegbeheerders (gemeente Veenendaal, provincie Utrecht en Rijkswaterstaat) zijn samen met Poort van Bunnik tot overeenstemming gekomen om de werkzaamheden in één weekend uit te voeren. Dit betekent dat de overlast, de verkeershinder èn de verminderde bereikbaarheid van de A12, Veenendaal- West en De Batterijen, qua duur ook beperkt kan blijven tot één weekend. Immers, om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, moeten zowel de Voorpoort, een deel van de Nieuweweg-Noord, het viaduct Veenendaal-West en alle op- en afritten hier worden afgesloten. En daarbij is ook uitdrukkelijk gekeken naar afstemming met andere projecten in de regio.

5 Blad 5 van 9 Hinder door het geluid van de werkzaamheden Asfalteren De asfalteerwerkzaamheden worden overdag uitgevoerd. De eerste laag ( tussenlaag ) op zaterdag en de tweede laag ( deklaag ) dus op zondag. Het asfalteren is een continue activiteit. Bij geluidshinder van de asfalteerwerkzaamheden gaat het niet om harde geluiden, maar om het geluid van de machines, het transport met vrachtauto s en het voeren van geluidssignalen in verband met de (wettelijke) veiligheidseisen. In eerdere brieven hebben wij de functie en de eisen van deze geluidssignalen al eens toegelicht, maar voor de volledigheid hebben wij e.e.a. in het kader op de volgende pagina nogmaals uiteengezet. Uit ervaring weten wij namelijk dat deze geluidssignalen ( piepjes ) als hinderlijk kunnen worden ervaren. Al deze werkzaamheden en de bijbehorende geluiden die dus min of meer een continu karakter hebben, worden zoals aangegeven overdag uitgevoerd. Frezen, cleanen en slijpen Het frezen, cleanen en slijpen van de sleuven voor de detectielussen brengt een vervelend geluid met zich mee, dat harder is dan de geluidssignalen van de asfalteerwerkzaamheden, maar daarentegen niet continu te horen is. Ook bij het frezen worden overigens geluidssignalen ( piepjes ) gebruikt in verband met de (wettelijke) veiligheidseisen. Omdat we de asfalteerwerkzaamheden overdag uitvoeren, vindt het frezen, cleanen en slijpen s avonds plaats en op momenten ook wel s nachts. Voor de meeste bewoners van de Nieuweweg-Noord en in de omgeving betekent dit dat deze activiteiten weliswaar niet direct voor de woning plaatsvinden (de dichtstbijzijnde werklocatie is op de Nieuweweg-Noord ter hoogte van garagebedrijf Folmer), maar dat er wel sprake zal zijn van overlast. Vanwege de volgorde van de werkzaamheden, die we in deze brief zo goed mogelijk hebben proberen uit te leggen, betekent dit dat op vrijdag 26 oktober vanaf ongeveer 21:00 uur de freeswerkzaamheden plaatsvinden. We doen ons best om deze werkzaamheden zo snel mogelijk uit te voeren, maar houdt u er rekening mee dat het freeswerk (en het cleanen ) ook in de nacht zal plaatsvinden. Eerder beginnen met de werkzaamheden op vrijdag is niet mogelijk, omdat pas na 21:00 uur de op- en afritten van de A12 mogen worden afgesloten. Zaterdag vroeg in de ochtend starten de eerste asfalteerwerkzaamheden. Deze duren tot aan het einde van de middag. Vanaf het einde van de middag tot na middernacht vindt vervolgens het slijpen (en opnieuw cleanen) plaats. Mogelijk dat er ook nog wat resterende freeswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Ook hiervoor geldt dat we ons best doen om deze werkzaamheden zo snel mogelijk uit te voeren. Vanaf zondagochtend vroeg wordt dan de tweede en laatste asfaltlaag en uiteindelijk de belijning aangebracht. Vanaf zondagavond starten de opruimwerkzaamheden en worden ANWB-borden geplaatst. Indien deze borden eerder beschikbaar zijn wordt waar mogelijk al zaterdagavond gestart met het plaatsen van de borden. Van het opruimen van het werkvak verwachten wij minder overlast, maar het is mogelijk dat u als omwonenden op momenten ook het opruimen kan horen.

6 Blad 6 van 9 Waarom zijn er geluidssignalen nodig bij het asfalteren en het frezen De geluidssignalen van de freesmachine en de asfalteerwagen ( piepjes, die vaak als hinderlijk worden ervaren) zijn helaas niet uit te zetten. Het verwijderen van het oude asfalt gebeurt met een freesmachine. De freesmachine rijdt langzaam over het asfalt. Via een transportband aan de voorzijde van de freesmachine wordt het oude gefreesde asfalt in een vrachtwagen gestort. De vrachtwagen rijdt daarbij vlak voor de freesmachine. Om te voorkomen dat de freesmachine tegen de vrachtwagen aanrijdt geeft de machinist een geluidssignaal. De chauffeur van de vrachtwagen weet dan dat hij weer een stukje voorruit moet rijden. Het signaal wordt inderdaad vaak als hinderlijk ervaren, maar is echter noodzakelijk uit veiligheidsoverwegingen. Voor het asfalteren geldt hetzelfde als voor het frezen. De vrachtwagens dienen achteruit naar de asfalteermachine te rijden. Vanwege veiligheidsoverwegingen (en de wet) is het verplicht dat de vrachtwagens daarbij een geluidssignaal voeren. Er zijn ook testen gedaan met walky talky en handgebaren, maar deze zijn niet veilig genoeg bevonden. Door het geluidsniveau in- en rond de cabines van het materieel is die manier van communiceren niet mogelijk, en gebaren worden s nachts niet of slecht waargenomen. De piepjes fungeren dan ook tevens als waarschuwing om te voorkomen dat er op onveilige momenten tijdens het frees- en asfalteerproces mensen tussen de vrachtwagens en de frezen staan. Hinder voor het verkeer Afsluiting Nieuweweg-Noord, Voorpoort, viaduct Veenendaal-West, op- en afritten A12 (23) Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren zal de Nieuweweg-Noord, vanaf het Arsenaal tot aan het viaduct Veenendaal-West, worden afgesloten. Ook de Voorpoort, tot aan de rotonde met het Arsenaal, het viaduct Veenendaal-West en de op- en afritten hier zullen worden afgesloten.

7 Blad 7 van 9 Omleiding verkeer op de A12 Verkeer naar Renswoude en De Batterijen wordt omgeleid via de A30 en de N224 Verkeer vanuit Utrecht en Arnhem naar Veenendaal-West wordt omgeleid via afrit 23a Veenendaal Omleiding lokaal verkeer Lokaal verkeer tussen Veenendaal en De Batterijen wordt omgeleid via de op- en afritten van de A12 bij Veenendaal (23a), de A30 en de N224 Gele borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Woningen en bedrijven aan de Nieuweweg- Noord en op de Batterijen zijn bereikbaar. Voetgangers en fietsers moeten ook rekening houden met de nodige hinder, maar kunnen onder begeleiding langs de werkzaamheden lopen en fietsen. Planning In deze brief hebben we u zo precies mogelijk willen informeren waar en wanneer welke werkzaamheden plaatsvinden. In het schema hieronder vindt u een samenvatting. Het opschrijven van deze detailplanning heeft wel als risico dat het in de praktijk door omstandigheden net even anders kan gaan dan hier is aangegeven. Wij hopen dat u dat begrijpt en doen ons uiterst best om waar mogelijk de werkzaamheden nog verder te optimaliseren. Datum Werkzaamheden Tijd Werkzaamheden die geluid maken oktober - Frezen aansluitpunten en kruispunt Voorpoort - Cleanen wegdek 27 oktober - Aanbrengen eerste laag nieuw asfalt Overdag oktober - Slijpen van sleuven voor detectielussen - Cleanen wegdek - Frezen aansluitpunten - Plaatsen van ANWB borden 28 oktober - Aanbrengen tweede laag nieuw asfalt Overdag oktober - Opruimen van het werkvak - Plaatsen van ANWB borden Afsluitingen voor autoverkeer oktober - Afsluiting op- en afritten Veenendaal-West (23) - Afsluiting Nieuweweg-Noord tussen A12 en Arsenaal - Afsluiting Viaduct Veenendaal-West - Afsluiting Voorpoort tot aan de rotonde In de avond en nacht van vrijdag op zaterdag In de avond en nacht van zaterdag op zondag In de avond en nacht van zaterdag op zondag Van vrijdagavond 21:00 uur tot maandagochtend 05:00 uur Bovenstaande planning biedt inzicht in de huidige stand van zaken. Het is niet uitgesloten dat werkzaamheden korter of langer duren dan hierin is aangegeven.

8 Blad 8 van 9 Vervolgwerkzaamheden Reconstructie Nieuweweg-Noord tussen Arsenaal en spoorlijn De provincie Utrecht overweegt om het groot onderhoud van de Nieuweweg-Noord (tussen de spoorlijn en garagebedrijf Folmer) naar voren te halen en te koppelen aan onze werkzaamheden voor de A12. Dit betekent dat dit groot onderhoud misschien al vóór de winter van 2012 wordt uitgevoerd. Bij de uitvoering van het groot onderhoud zoekt de provincie naar mogelijkheden om de hinder voor bewoners en bedrijven zo veel mogelijk te beperken. De provincie zal u tijdig informeren over de werkzaamheden en de consequenties voor het verkeer en de omgeving. Afbouw viaduct Veenendaal-West Onder het viaduct zijn afgelopen maand zogenoemde voorzetwanden aangebracht. Op deze wanden worden uiteindelijk nog een aantal gevelelementen bevestigd. Deze zijn vooral bedoeld om het viaduct onder de A12 een mooier aanzicht te geven. Afwerking met groen De vervolgwerkzaamheden na het asfalteren zijn minimaal en bestaan bijvoorbeeld uit het inzaaien van de bermen en het planten van een aantal nieuwe bomen in de omgeving van de A12. Contact en informatie Wij hopen u naar tevredenheid te hebben geïnformeerd. Mocht u evenwel toch vragen hebben, dan kunt u deze stellen via: - info@poortvanbunnik.nl - Postbus 20, 3980 CA te Bunnik - het (gratis) telefoonnummer van Rijkswaterstaat: Meer informatie over het project A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal vindt u op Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op U kunt ons ook volgen op Specifieke informatie over wegwerkzaamheden, afsluitingen en verkeersmaatregelen op het traject A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal vindt u op

9 Blad 9 van 9 Op de website van Poort van Bunnik vindt u een uitgebreide interactieve hinderplanning. De hinderplanning is een kaart van het tracé tussen Utrecht Lunetten en Veenendaal. Als u klikt op een bepaald deel van het tracé, bijvoorbeeld in de omgeving waar u woont of werkt, krijgt u informatie over de komende werkzaamheden en de verwachte hinder. Wilt u de nieuwsbrief A12 Utrecht Lunetten-Veenendaal ontvangen? Abonneren kan via: Met vriendelijke groet, Poort van Bunnik v.o.f. Adelbert de Vreese Projectmanager

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1287-RBO

Nadere informatie

Asfalteerwerkzaamheden tussen Maarn en Maarsbergen

Asfalteerwerkzaamheden tussen Maarn en Maarsbergen Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1232-RBO

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1187-RBO

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1312-AVR

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus 20 3980 CA BUNNIK info@poortvanbunnik.nl / www.poortvanbunnik.nl

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus 20 3980 CA BUNNIK info@poortvanbunnik.nl / www.poortvanbunnik.nl Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail Robert Bos info@poortvanbunnik.nl

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, en Weekendafsluiting Hoofdstraat, inclusief op- en afritten, van 28 september tot 1 oktober Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1313-AVR

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1286-RBO

Nadere informatie

Werkzaamheden viaduct Woudenbergseweg te Maarsbergen, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden viaduct Woudenbergseweg te Maarsbergen, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0985-RBO

Nadere informatie

(Asfalteer)Werkzaamheden tussen Veenendaal en Overberg en bij Veenendaal-West

(Asfalteer)Werkzaamheden tussen Veenendaal en Overberg en bij Veenendaal-West Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1251-RBO

Nadere informatie

Sloopwerkzaamheden en afsluiting viaduct Arnhemsebovenweg Werkzaamheden aan talud A12 en geluidsschermen langs de Drift

Sloopwerkzaamheden en afsluiting viaduct Arnhemsebovenweg Werkzaamheden aan talud A12 en geluidsschermen langs de Drift Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1169-RBO

Nadere informatie

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting

Werkzaamheden omgeving viaduct Hoofdstraat, inclusief weekendafsluiting Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0949-RBO

Nadere informatie

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal

Aankondiging werkzaamheden en afsluiting tunnel Kooiweg en tunnel Heuvelsesteeg en werkzaamheden ten behoeve van de verlegging van het Valleikanaal Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1208-RBO

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1270-RBO

Nadere informatie

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn

Werkzaamheden en afsluiting viaduct Zeisterweg/Odijkerweg Werkzaamheden tunneltje Rijnwijcksewetering en Ecotunnel Kromme Rijn Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1129-RBO

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1034-RBO

Nadere informatie

Afsluitende werkzaamheden en afsluiting Rumelaarseweg vanaf 8 tot en met 22 januari

Afsluitende werkzaamheden en afsluiting Rumelaarseweg vanaf 8 tot en met 22 januari Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door PvB-OM-B-1366-AVR Adelbert

Nadere informatie

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0953-RBO

Nadere informatie

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK /

EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus CA BUNNIK / Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-0948-RBO

Nadere informatie

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg

Vervolg werkzaamheden viaduct Arnhemsebovenweg te Driebergen-Rijsenburg Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Projectnaam A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Uw referentie Onze referentie Behandeld door Telefoon direct E-mail PvB-OM-B-1018-RBO

Nadere informatie

Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand

Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand EPC Poort van Bunnik v.o.f. Postbus 20 Retouradres: Postbus 20, 3980 CA Bunnik Datum Projectnaam 02 maart 2012 A12 Utrecht Lunetten - Veenendaal Aan de bewoner(s)/gebruiker(s) van dit pand Uw referentie

Nadere informatie

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw,

Stationsgebied Driebergen-Zeist. . Aan de bewoners van. Geachte heer / mevrouw, Datum 18-05-2017 Retouradres: Stationsweg 13, Projectnaam Uw referentie - Stationsgebied Driebergen-Zeist Onze referentie SDZ-COR-0007 Behandeld door J. (Jorien) Batterink Telefoon direct 088-400 8092

Nadere informatie

Onderwerp Voortgang werkzaamheden Verbindingsweg Houten - A12

Onderwerp Voortgang werkzaamheden Verbindingsweg Houten - A12 Afzender Postbus 111, 2130 AC Hoofddorp, Nederland Aan de bewoners van dit adres Datum 7 februari 2014 Referentie 121027-02834 Bladnummer 1/6 Onderwerp Voortgang werkzaamheden Verbindingsweg Houten - A12

Nadere informatie

: Informatie werkzaamheden kruispunt Meerssenerweg/Viaductweg : Communicatie A2 Maastricht DOORKIESNR. : 043-350 71 50 BIJLAGEN : 3

: Informatie werkzaamheden kruispunt Meerssenerweg/Viaductweg : Communicatie A2 Maastricht DOORKIESNR. : 043-350 71 50 BIJLAGEN : 3 BETREFT BEHANDELD DOOR : Informatie werkzaamheden kruispunt Meerssenerweg/Viaductweg : Communicatie A2 Maastricht DOORKIESNR. : 043-350 71 50 BIJLAGEN : 3 Maastricht, 02 oktober 2013 Geachte heer / mevrouw,

Nadere informatie

INFO-brief Knooppunt Muiderberg

INFO-brief Knooppunt Muiderberg INFO-brief Knooppunt Muiderberg Datum : 20 april 2017 Onderwerp : INFO-brief nr 4 Doc.nr. : SAAONE-COM-BRI-100085 Geachte heer, mevrouw, In opdracht van Rijkswaterstaat werkt bouwcombinatie SAAone aan

Nadere informatie

Fotoreportage A6: Waterlandseweg klaar voor gebruik!

Fotoreportage A6: Waterlandseweg klaar voor gebruik! Fotoreportage A6: Waterlandseweg klaar voor gebruik! Afgelopen tien dagen is 24 uur per dag met man en macht gewerkt aan de aansluiting van de A6 op de Waterlandseweg, het inrichten van het nieuwe kruispunt

Nadere informatie

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520)

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520) Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon Doorkiesnummer Uw brief

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons informatie over de aankomende: Weekendafsluiting van de oprit Amersfoort Noord Datum: 1 mei t/m 4 mei 2015 Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de

Nadere informatie

Q&A. Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen

Q&A. Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen Q&A Groot onderhoud N207 bij Waddinxveen Aan welk gedeelte van de N207 wordt gewerkt? Er wordt gewerkt aan de Henegouwerweg (N207) vanaf de noordkant van de kruising met de hefbrug Waddinxveen tot en met

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons de eerste nieuwsbrief over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten-Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken. Deze nieuwsbrief heeft het doel u te informeren

Nadere informatie

Herinrichting N211 - Fasering en omleidingen Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FASE A Zondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018

Herinrichting N211 - Fasering en omleidingen Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FASE A Zondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018 Verkeerssituatie 1 - Voorbereiding FSE ondag 12 maart 01:00 uur t/m zondag 18 maart 22:00 uur 2018 211 - ieuweweg ieuwe Vaart 211 - ieuweweg De ieuwe weg C Westland rckelweg VERKEERSSITUTIE 1 - VOOREREIDIG

Nadere informatie

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd:

Overzicht van de geplande werkzaamheden De volgende werkzaamheden worden in de komende maanden uitgevoerd: H.J. Nederhorststraat 1, 2801 SC Gouda Postbus 268, 2800 AG Gouda Telefoon +31 (0)182 59 05 10 Behandeld door Robin van de Plassche Telefoon 06-51 40 89 51 E-mail robin.van.de.plassche@bam.com Retouradres:

Nadere informatie

Aansluiten noordelijke rijbaan A9 op tijdelijke rijstroken tussen S111 en spoorkruising en diverse andere werkzaamheden.

Aansluiten noordelijke rijbaan A9 op tijdelijke rijstroken tussen S111 en spoorkruising en diverse andere werkzaamheden. 26 mei 2016 IXAS-werkschema Omwonenden van het project A9 Gaasperdammerweg worden met bouwberichten geïnformeerd over de werkzaamheden die in hun omgeving hinder kunnen veroorzaken. Door bijvoorbeeld weersomstandigheden

Nadere informatie

Overzicht werkzaamheden en omleidingen

Overzicht werkzaamheden en omleidingen Overzicht werkzaamheden en omleidingen Periode maart t/m juli 2013 Totale duur 20 weken Openstelling N329 op 25 juli 2013. Fase 1 (periode van 25/3-21/4) 25 maart t/m 21 april (4 weken) Werkzaamheden maken

Nadere informatie

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp

Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Ingenieursbureau D. de Weger Cluster Contactpersoon

Nadere informatie

Aansluiten zuidelijke rijbaan A9 op tijdelijke rijstroken tussen S111 en spoorkruising en diverse andere werkzaamheden.

Aansluiten zuidelijke rijbaan A9 op tijdelijke rijstroken tussen S111 en spoorkruising en diverse andere werkzaamheden. 10 mei 2016 IXAS-werkschema Omwonenden van het project A9 Gaasperdammerweg worden met bouwberichten geïnformeerd over de werkzaamheden die in hun omgeving hinder kunnen veroorzaken. Door bijvoorbeeld weersomstandigheden

Nadere informatie

IXAS-werkschema. Algemeen Afsluiting A9 Gaasperdammerweg. Rondom Knooppunt Holendrecht. 22 maart 2016

IXAS-werkschema. Algemeen Afsluiting A9 Gaasperdammerweg. Rondom Knooppunt Holendrecht. 22 maart 2016 22 maart 2016 IXAS-werkschema Omwonenden van het project A9 Gaasperdammerweg worden met bouwberichten geïnformeerd over de werkzaamheden die in hun omgeving hinder kunnen veroorzaken. Door bijvoorbeeld

Nadere informatie

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor.

Tijdens deze periode wordt ook in de weekenden doorgewerkt. Dit in verband met het uitvoeren van werkzaamheden nabij het spoor. Nummer 40 juni 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de opening van de Kersenbaan en de afsluiting van de Roethof

Nadere informatie

Bouwperiode Isabellastraat en Willem III laan

Bouwperiode Isabellastraat en Willem III laan Bouwperiode Isabellastraat en Willem III laan (bouw) tijdelijk spoor aan westkant tijdelijke overweg Loonsebaan (fietsers en voetgangers) bouw onderdoorgang Loonsebaan bouw 4e spoor mogelijke locatie bouwdepots

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons de eerste nieuwsbrief over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten-Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken. Deze nieuwsbrief heeft het doel u te informeren

Nadere informatie

Q&A. Groot onderhoud N218b Groene Kruisweg

Q&A. Groot onderhoud N218b Groene Kruisweg Q&A Groot onderhoud N218b Groene Kruisweg Aan welk gedeelte van de Groene Kruisweg wordt gewerkt? Het gedeelte tussen het kruispunt ter hoogte van de Oude Singel / Stationssingel in Geervliet en de kruising

Nadere informatie

11-14 september Drachtsterweg en Drachtsterbrug afgesloten

11-14 september Drachtsterweg en Drachtsterbrug afgesloten drachtsterweg en omgeving DEZE NIEUWSBRIEF INFORMEERT U OVER DE ACTUELE ONTWIKKELINGEN VAN HET PROJECT. aug/sept 2015 WILT U MEER INFORMATIE? KIJK OP: WWW.VRIJ-BAAN.NL OF VIA TEL. 058 284 40 40 11-14 september

Nadere informatie

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis

Verbreding A1 Bunschoten Hoevelaken Combinatie Van Gelder - Mobilis Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u van ons informatie over de realisatie Verbreding A1 Bunschoten- Spakenburg richting het Knooppunt Hoevelaken en aankomende verkeersfaseringen vanaf 26 augustus

Nadere informatie

13 oktober; 20:00 en 16 oktober; 05:00

13 oktober; 20:00 en 16 oktober; 05:00 Nieuwsbrief Reconstructie knooppunt Vijfsluizen Hierbij ontvangt u de vijfde en tevens laatste nieuwsbrief over de werkzaamheden aan het knooppunt Vijfsluizen. Met de nieuwsbrief informeren wij u over

Nadere informatie

Toekomstige situatie ongelijkvloerse kruising

Toekomstige situatie ongelijkvloerse kruising Toekomstige situatie ongelijkvloerse kruising Ongelijkvloerse kruising Eerste regel tekst Inspringen 1 Inspringen 2 Inspringen 3 Inspringen 4 Ongelijkvloerse kruising Ca. 6 m diep Ca. 11 m diep Ca. 24

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 10 september 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft

Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft Veelgestelde vragen Groot onderhoud N473 in Delft 1. Werkzaamheden Wat gaat er gebeuren? De provincie Zuid-Holland voert vanaf het voorjaar van 2015 groot onderhoud uit aan de N473. De N473 loopt van de

Nadere informatie

Daarnaast willen wij in de nieuwsbrief u ook informeren over de stand van zaken rondom de brug Urmond.

Daarnaast willen wij in de nieuwsbrief u ook informeren over de stand van zaken rondom de brug Urmond. Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 5 d.d. 18 juli 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze vijfde editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

Twee weekenden werkzaamheden in knooppunt Holendrecht en op A9 bij Muntbergweg

Twee weekenden werkzaamheden in knooppunt Holendrecht en op A9 bij Muntbergweg Bouwbericht Gaasperdammerweg In opdracht van Rijkswaterstaat werkt IXAS aan de uitbreiding van de tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. De werkzaamheden aan de maken deel uit

Nadere informatie

Deze afsluiting is nodig voor het aanbrengen van de laatste asfaltlagen, de zogenoemde deklagen.

Deze afsluiting is nodig voor het aanbrengen van de laatste asfaltlagen, de zogenoemde deklagen. Nummer 39 mei 2015 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer over de Dag van de bouw, de weekendafsluiting van de Arnhemseweg

Nadere informatie

Ons kenmerk BB/ /ggs1/N04 Datum 26 mei Onderwerp Nieuwsbrief 4 Bijlage(n) - Foto s werkzaamheden - Bereikbaarheidskaarten

Ons kenmerk BB/ /ggs1/N04 Datum 26 mei Onderwerp Nieuwsbrief 4 Bijlage(n) - Foto s werkzaamheden - Bereikbaarheidskaarten Ons kenmerk BB/31479144/ggs1/N04 Datum 26 mei 2015 Contactpersoon Gerjan Gerrits Onderwerp Nieuwsbrief 4 Bijlage(n) - Foto s werkzaamheden - Bereikbaarheidskaarten fase 2 Geachte bewoner/geïnteresseerde,

Nadere informatie

Ringbaan-Noord deel 3 Omleidingen

Ringbaan-Noord deel 3 Omleidingen Ringbaan-Noord deel 3 Omleidingen De volgende informatie komt van de website van de gemeente Weert. Aannemer Heijmans Wegen is sinds 11 augustus bezig met werkzaamheden aan de Ringbaan Noord in Weert.

Nadere informatie

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg

werkzaamheden kruising Mosplein - Johan van Hasseltweg Bezoekadres Weesperplein 8 1018 XA Amsterdam Postbus 95089 1090 HB Amsterdam Telefoon 14020 amsterdam.nl/klaprozenweg Retouradres: Postbus 95089, 1090 HB Amsterdam Aan bewoners en ondernemers in de omgeving

Nadere informatie

Reconstructie rotonde Tiendenplein

Reconstructie rotonde Tiendenplein Nieuwsbrief september 2017 Reconstructie rotonde Tiendenplein Met deze nieuwsbrief informeren wij u over de stand van zaken rondom de verbetering van de rotonde Tiendenplein. De gemeente is druk met de

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 1 oktober 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Aanleg N348 Zutphen-Eefde

Aanleg N348 Zutphen-Eefde Aanleg N348 Zutphen-Eefde ` Even voorstellen Pieter-Jan van der Eijk Projectmanager rondweg Zutphen-Eefde - Eindverantwoordelijk namens provincie voor rondweg N348 Zutphen-Eefde - Opvolger van Koos Bleeker

Nadere informatie

Werkzaamheden A1/A6. A1/A6 Watergraafsmeer Diemen Muiderberg Almere Stad West A1 t Gooi A1 Muiderbrug

Werkzaamheden A1/A6. A1/A6 Watergraafsmeer Diemen Muiderberg Almere Stad West A1 t Gooi A1 Muiderbrug Werkzaamheden A1/A6 A1/A6 Watergraafsmeer Diemen Muiderberg Almere Stad West A1 t Gooi A1 Muiderbrug Rijkswaterstaat zorgt voor betere doorstroming en betrouwbaardere reistijd De A1 en in het verlengde

Nadere informatie

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd

Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd Dinsdagmarkt op de Markt per direct beëindigd De Dinsdagmarkt op de Markt is per direct opgeheven. Dat komt vanwege de afname van klantbezoeken waardoor de werving van nieuwe marktkooplieden stagneerde

Nadere informatie

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet.

Tijdelijke verkeersmaatregelen en omleidingen bij Oosterhout-Zuid Tijdens de werkzaamheden worden enkele rijstroken afgezet. Eind augustus werkzaamheden viaduct A27 Vijf Eiken Op zaterdag 27 en zondag 28 augustus vinden er van ca. 7.00 uur tot ongeveer 19.00 uur werkzaamheden plaats onder het viaduct Vijf Eiken bij de afrit

Nadere informatie

N232 Groot onderhoud Schipholweg

N232 Groot onderhoud Schipholweg Home N232 Groot onderhoud Schipholweg Waar? Schipholweg (N232) Wat? Groot onderhoud Wanneer? 7 mei t/m 18 juni 2012 Actueel (laatste wijziging 2 mei 2012) Volg het onderhoud van de N232 nu via twitter:

Nadere informatie

Factsheet N231 Groot onderhoud en Biobased proeftuin

Factsheet N231 Groot onderhoud en Biobased proeftuin Factsheet Groot onderhoud en Biobased proeftuin De provincie Noord-Holland gaat de verkeersveiligheid en doorstroming van de verbeteren. Dit betekent dat op een aantal plekken onderhoudswerkzaamheden worden

Nadere informatie

Nieuw kruispunt R6/N1

Nieuw kruispunt R6/N1 Nieuw kruispunt R6/N1 Inhoud 1. Wie? 2. Herinrichting kruispunten R6 3. Kruispunt R6/N1: Ontwerp en werken 4. Kruispunt R6/N1 : Communicatie Wie? Opdrachtgever: Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) van

Nadere informatie

VERSLAG. Informatiebijeenkomst Mijlweg. 4 december 2012 16.00 uur Kantine Sarens. 1. Opening van de bijeenkomst door Menke Hopma

VERSLAG. Informatiebijeenkomst Mijlweg. 4 december 2012 16.00 uur Kantine Sarens. 1. Opening van de bijeenkomst door Menke Hopma VERSLAG Datum 6 december 2012 Kenmerk Notulist Saskia Wubben Kopie aan Piet Vlasblom, IBD, SBBD, WD, DOV en Parktrust Bijlage(n) Contactpersoon S. Wubben T +31 (0)78 770 s.wubben@drechtsteden.nl 4 december

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst. Kadeverbetering Polder Vierambacht West Asfaltwerkzaamheden Boddens Hosangweg

Informatiebijeenkomst. Kadeverbetering Polder Vierambacht West Asfaltwerkzaamheden Boddens Hosangweg Informatiebijeenkomst Kadeverbetering Polder Vierambacht West Asfaltwerkzaamheden Boddens Hosangweg 02-05-2017 Programma Voorstellen Doel kadeverbetering Asfaltwerkzaamheden Uitvoeringswijze Verkeersmaatregelen

Nadere informatie

(Midden-Brabantweg) Update van de werkzaamheden. Nieuwsbrief juni Ter hoogte van knooppunt A59/N261

(Midden-Brabantweg) Update van de werkzaamheden. Nieuwsbrief juni Ter hoogte van knooppunt A59/N261 (Midden-Brabantweg) Nieuwsbrief juni 2014 Update van de werkzaamheden Er is de afgelopen tijd veel veranderd op en langs de N261. We praten u graag even bij en kijken vooruit welke werkzaamheden in het

Nadere informatie

Brug over kruispunt R6/N14 in Mechelen Geplande werken in augustus en september

Brug over kruispunt R6/N14 in Mechelen Geplande werken in augustus en september Brug over kruispunt R6/N14 in Mechelen Geplande werken in augustus en september Met deze digitale nieuwsbrief houdt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) je graag op de hoogte over de werken aan het kruispunt

Nadere informatie

Start realisatie fase 1 Oosterhout Oosteind en aansluitingen A27

Start realisatie fase 1 Oosterhout Oosteind en aansluitingen A27 N629 Oosterhout - Dongen Nieuwsbrief juli 2019 Dagelijks ervaart het verkeer problemen met de doorstroming op de N629 tussen Oosterhout en Dongen. Ook de leefbaarheid en veiligheid op en rond de N629 en

Nadere informatie

Bijlage G SLOT s. Versie 1.1

Bijlage G SLOT s. Versie 1.1 Bijlage G SLOT s Versie 1.1 Ten opzichte van het oorspronkelijke overzicht met gereserveerde SLOT s zijn in deze aangepaste versie diverse mutaties doorgevoerd. Al deze wijzigingen zijn hieronder met behulp

Nadere informatie

Nummer 29 november 2014

Nummer 29 november 2014 Nummer 29 november 2014 Met de nieuwsbrief Kersenbaan houden wij u op de hoogte over de aanleg van de Kersenbaan. In deze editie leest u meer de behandeling van het eenrichtingsverkeer in de gemeenteraad.

Nadere informatie

Ambtelijke bijstand: Ing. R.H. Gaveel 1

Ambtelijke bijstand: Ing. R.H. Gaveel 1 Raadsvoorstel Agendapunt: 13 Onderwerp Beschikbaar stellen kredieten Turnhoutsebaan Datum voorstel Datum raadsvergadering Bijlagen Ter inzage 6 mei 2014 8 juli 2014 Overzichtstekening werkzaamheden Aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4

Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4 Nieuwsbrief Aanleg spoortunnel en aanpak spoorwegovergangen oktober 2018, nr. 4 In de kern van Deurne liggen drie drukke spoorwegovergangen: de Vlierdenseweg, Liesselseweg en Binderendreef. Bij alle drie

Nadere informatie

R e c o n s t r u c t i e H o u t s t r a a t - Vr i j t h o f te K l i m m e n

R e c o n s t r u c t i e H o u t s t r a a t - Vr i j t h o f te K l i m m e n Informatie -avond 19 juni 2018 R e c o n s t r u c t i e H o u t s t r a a t - Vr i j t h o f te K l i m m e n O p d r a c h t g e v e r : G e m e e n t e Vo e r e n d a a l Openingswoord Wethouder Openingswoord

Nadere informatie

Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde

Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde Zomerwerkzaamheden Zuidas Ingrijpende wegwerkzaamheden aan de westzijde English version available at www.zuidas.nl/en or from the information centre Dienst Zuidas (World Trade Center) at Strawinskylaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold

NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold Drachten - Drentse grens Maart 2015 NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold > Subsidie > Bustour > Afsluitingen Eerste asfalt voor nieuwe N381 Gedeputeerde Sietske Poepjes heeft woensdag

Nadere informatie

Brailleweg e.o. 27 februari 2019

Brailleweg e.o. 27 februari 2019 Brailleweg e.o. 27 februari 2019 Agenda Nieuw viaduct Brailleweg, nieuwe aansluiting richting centrum Werkzaamheden komende maanden Vooruitblik Hoe moet het worden? Aansluiting richting centrum x van xx

Nadere informatie

Inhoud. 1. Inleiding Doorstroming Wegwerkzaamheden Informatie Aangeven maximumsnelheid Goede en slechte voorbeelden 16

Inhoud. 1. Inleiding Doorstroming Wegwerkzaamheden Informatie Aangeven maximumsnelheid Goede en slechte voorbeelden 16 Gemeenschappelijk onderzoek provincies en Rijkswaterstaat: aanvullende analyses Augustus 2013 Inhoud 1. Inleiding 4 2. Doorstroming 5 3. Wegwerkzaamheden 7 4. Informatie 11 5. Aangeven maximumsnelheid

Nadere informatie

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat

Reconstructie Plakstraat, Raadhuisstraat, Julianastraat Een bereikbare gemeente. Nieuwsbrief 4 d.d. 29 juni 2018 Projecten Berg aan de Maas - Urmond Beste inwoner, Nieuwsbrief In deze vierde editie van de samengevoegde nieuwsbrief informeren wij, de projectteams,

Nadere informatie

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding

Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Bewonersbrief start werkzaamheden herinrichting rondom busbrug De Binding Datum bewonersbrief: 2 april 2019 Contactpersoon: de heer Strating Telefoonnummer: 14 0 75 Inhoud bewonersbrief: Vorig jaar informeerden

Nadere informatie

Boek over werkzaamheden spoorkruising. 18 mei 2015 mei 2016

Boek over werkzaamheden spoorkruising. 18 mei 2015 mei 2016 Boek over werkzaamheden spoorkruising 18 mei 2015 mei 2016 1 In dit boek Weguitbreiding Schiphol Amsterdam - Almere Project A9 Gaasperdammerweg De werkzaamheden bij de spoorkruising Hinder en maatregelen

Nadere informatie

Extra inloopavond op 28 september

Extra inloopavond op 28 september September 2017 Nieuwsbrief voor Woerden, Waarder, Nieuwerbrug en Driebruggen Aanleg Zuidelijke randweg Woerden Waarom een zuidelijke randweg? De provincie Utrecht is bezig met de aanleg van de Zuidelijke

Nadere informatie

Informatie over bevoorrading, planning, bereikbaarheid en werkzaamheden Werkzaamheden van mei 2017 tot december 2017

Informatie over bevoorrading, planning, bereikbaarheid en werkzaamheden Werkzaamheden van mei 2017 tot december 2017 Haarlemmerstraat op de schop Informatie over bevoorrading, planning, bereikbaarheid en werkzaamheden Werkzaamheden van mei 2017 tot december 2017 Impressies Haarlemmerstraat na afronden werkzaamheden Achtergrond

Nadere informatie

#47 10 augustus Geachte heer, mevrouw,

#47 10 augustus Geachte heer, mevrouw, #47 10 augustus 2016 Geachte heer, mevrouw, In opdracht van Rijkswaterstaat werkt IXAS aan de uitbreiding van de A9 tussen de knooppunten Holendrecht en Diemen: de Gaasperdammerweg. De werkzaamheden aan

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst Rehabilitatie Kerkendijk noord

Informatiebijeenkomst Rehabilitatie Kerkendijk noord Informatiebijeenkomst Rehabilitatie Kerkendijk noord 13 september 2018 1 Agenda Wat gaan we maken? o het ontwerp Hoe gaan we het maken? o de planning en fasering Hoe houden we u verder op de hoogte? o

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. A325 en N325 - Groot Onderhoud. Planning. Kijk op voor de afsluitingen en omleidingen op de kaart

Veelgestelde vragen. A325 en N325 - Groot Onderhoud. Planning. Kijk op   voor de afsluitingen en omleidingen op de kaart Veelgestelde vragen A325 en N325 - Groot Onderhoud Kijk op www.gelderland.nl/a325-n325 voor de afsluitingen en omleidingen op de kaart Planning 1 Wanneer voert de provincie werkzaamheden uit? Week 28-34

Nadere informatie

Dorpsstraat vragen en antwoorden Wat is het doel van de reconstructie?

Dorpsstraat vragen en antwoorden Wat is het doel van de reconstructie? Wat is het doel van de reconstructie? - verbeteren leefomgeving bewoners - kwaliteit van het wegdek verbeteren - optimaliseren inrichting van de weg Zijn er nog andere zaken die nu tegelijkertijd aangepakt

Nadere informatie

Heraanleg Leuvensesteenweg Mechelen. Informatievergadering 26 juni 2017

Heraanleg Leuvensesteenweg Mechelen. Informatievergadering 26 juni 2017 Heraanleg Leuvensesteenweg Mechelen Informatievergadering 26 juni 2017 1 Inhoud Wie voert de werken uit? Waarom werken? Timing en fasering van de werken Hinder en bereikbaarheid Samenleven op de werf Communicatie

Nadere informatie

Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg. Planning op hoofdlijnen. Omleidingen

Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg. Planning op hoofdlijnen. Omleidingen Vraag en antwoord uitvoering Heerderweg Oktober 2017 Deze vraag- en antwoordrubriek is gericht op de aan- en omwonenden (incl. bedrijven) van de Heerderweg.. Dit is een actuele rubriek. Heeft u vragen

Nadere informatie

DE N31 DOOR HARLINGEN

DE N31 DOOR HARLINGEN DE N31 DOOR HARLINGEN In 1963 werd de huidige N31 verhoogd op een talud aangelegd. Nu, 45 jaar later maakt het talud plaats voor een verdiepte bak. Dit betekent een constructief bijzonder ingrijpende en

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Werklocaties

Inhoudsopgave. Werklocaties (Midden-Brabantweg) Update van de werkzaamheden Nummer 3, december 2014 Momenteel werken we op en langs de N261 op verschillende locaties tegelijk. We praten u graag bij en kijken vooruit welke werkzaamheden

Nadere informatie

. Door een aanpassing in de manier van testen zijn er in de Wisselstraat geen werkzaamheden. Bewoners zijn hierover per / brief geïnformeerd.

. Door een aanpassing in de manier van testen zijn er in de Wisselstraat geen werkzaamheden. Bewoners zijn hierover per  / brief geïnformeerd. Aan de bewoners van Sporenburg Waarom deze nieuwsbrief? Op 16 april is Heijmans gestart met werkzaamheden op Sporenburg en met name in het Keesje Brijdeplantsoen. Dit heeft veel impact op de direct omwonenden,

Nadere informatie

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019 INFOBULLETIN mei 2019 Groot onderhoud LARSERWEG Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus 2019 In juli en augustus werkt Provincie Flevoland aan de bij Lelystad. De werkzaamheden zijn opgeknipt in meerdere

Nadere informatie

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr

HERINRICHTING N241. BLVC Overleg Nr HERINRICHTING N241 BLVC Overleg Nr. 29 20-09-2016 1 AGENDA 0 VERSLAG / ACTIELIJST 1 OVERZICHT PROJECT 2 PRINCIPE FASERING WERKZAAMHEDEN 3 WERKZAAMHEDEN PER WEGVAK 4 VRAGEN? / WVTTK 5 VOLGEND OVERLEG 6

Nadere informatie

Groot onderhoud N218b

Groot onderhoud N218b Groot onderhoud N218b Vlot en Veilig Op het gebied van verkeer en vervoer wil de provincie een aantrekkelijke leefomgeving met een optimale infrastructuur. Snelle en veilige verbindingen voor auto, fiets,

Nadere informatie

DE N31 DOOR HARLINGEN

DE N31 DOOR HARLINGEN DE N31 DOOR HARLINGEN Rond 1960 werd de huidige N31 verhoogd op een talud aangelegd. Nu, bijna 60 jaar later maakt het talud plaats voor een verdiepte bak. Dit betekent een constructief bijzonder ingrijpende

Nadere informatie

Hoe verandert uw route naar de A20? Stap voor stap naar een nieuwe aansluiting A20 Moordrecht

Hoe verandert uw route naar de A20? Stap voor stap naar een nieuwe aansluiting A20 Moordrecht Hoe verandert uw route naar de? Stap voor stap naar een nieuwe aansluiting Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat www.rijkswaterstaat.nl 0800-8002 (gratis, dagelijks 06.00-22.30 uur) maart 2014 cd0314ck001

Nadere informatie

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand

Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Informatieavond Herinrichting straten kern Loon op Zand Projectpartners Opdrachtgever: Projectleider: Projectleider: Directie UAV: Toezichthouder: Opdrachtnemer: Projectleider: Uitvoerder: Omgevingsmanager:

Nadere informatie

Project Herinrichting Industrieweg Oost

Project Herinrichting Industrieweg Oost Bereikbaarheidsplan Project : Herinrichting Industrieweg Oost Besteknummer : 2012-10 Projectnummer : 202122 Opdrachtgever Gemeente Overbetuwe Project Herinrichting Industrieweg Oost Datum 28-08-2012 versie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold

NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold Drachten - Drentse grens Maart 2015 NIEUWSBRIEF > Eerste asfalt > Fietspaden Drents-Friese Wold > Subsidie > Bustour > Afsluitingen Eerste asfalt voor nieuwe N381 Gedeputeerde Sietske Poepjes heeft woensdag

Nadere informatie

VAKANTIE VOORBIJ: SCHOP IN DE GROND!

VAKANTIE VOORBIJ: SCHOP IN DE GROND! Nieuwsbrief augustus 2015 Verbreding N279 s-hertogenbosch-veghel VAKANTIE VOORBIJ: SCHOP IN DE GROND! Tot nu toe waren er nog weinig werkzaamheden te zien voor de ver bre - ding van de N279 tussen s-hertogenbosch

Nadere informatie

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december

Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december Warande en Paterserf Buurt van de Maand Kom naar de oranje wagen die staat bij Accent Zuid aan het Paterserf op woensdag 1 en donderdag 2 december De Warande en Paterserf zijn in december Buurt van de

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond van de Reconstructie N602 Sint Anthonis tot en met Wanroij

Welkom op de informatieavond van de Reconstructie N602 Sint Anthonis tot en met Wanroij Welkom op de informatieavond van de Reconstructie N602 Sint Anthonis tot en met Wanroij Doel van deze presentatie Kennismaking met het projectteam Werkzaamheden Infrascoop in Wanroij en Ledeacker aan de

Nadere informatie