Ouderinfo Februari 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ouderinfo Februari 2018"

Transcriptie

1 Ouderinfo Februari 2018 In deze ouderinfo aandacht voor: - Aanmelden jongere broertjes / zusjes - Onderhoud - Batterijenbak - Hoofdluisbeleid - Werkgroep een speurtocht naar het nieuwe succes! - Beleid bij geen vervanging! - Verkeerssituatie rond de school - Kwaliteitsonderzoek voor- en vroegschoolse educatie - Oproep Allergieën? - Oproep Stichting Europa Kinderhulp. Aanmelden jongere broertjes/ zusjes Om een goed overzicht te hebben van de kinderen die de komende jaren op de Rythmeen gaan beginnen, verzoeken wij u jongere broertjes en zusjes die nog niet zijn aangemeld, zo snel mogelijk op te geven. Wij verstaan onder broertjes en zusjes kinderen die op hetzelfde adres woonachtig zijn. Dat geldt in ieder geval voor kinderen met geboortejaar Maar u mag ook al wel broertjes/zusjes aanmelden met geboortejaar 2016 en Het aanmeldformulier is op de website te downloaden (bij downloads-pag.2) en op school in te leveren. Wanneer u het aanmeldformulier van de school heeft gebruikt en hebt ingeleverd, is het niet meer nodig het aanmeldformulier van de gemeente ook nog in te vullen. Onderhoud In samenwerking met de firma Booyink is onderzoek gedaan naar de oorzaak van de rioollucht in de gang bij de onderbouw. De oplossing van het probleem wordt zeer binnenkort uitgevoerd. De speelzaal wordt binnenkort opgeruimd en efficiënter ingericht. Het bouwsel om de afvalcontainers is afgebroken op last van de gemeente. Het had in het verleden nooit neer gezet mogen worden, omdat het niet voldoet aan de eisen. Er wordt nog gezocht naar een geschikte plek. Batterijenbak De batterijenbak die in de gang staat, is een initiatief van de leerlingenraad. Wanneer de bak geleegd wordt, verdien je punten. Hij staat er al een tijdje, dus we hebben inmiddels al aardig wat punten gespaard. In overleg met de leerlingenraad is besloten deze punten niet voor onszelf te houden, maar te doneren aan een goed doel: Stichting opkikker. Deze stichting verzorgd lichtpuntjes voor langdurig zieke kinderen en hun gezin. Een mooi gebaar van de leerlingenraad!

2 Hoofdluisbeleid We hebben een Luizenpluiscoördinator! Wieteke Weijl: En we hebben een herzien document hoofdluisbeleid. Zie bijlage. Werkgroep Een speurtocht naar het nieuwe succes! Maandag 29 januari j.l. is de werkgroep het nieuwe succes van de Rythmeen voor de eerste keer bij elkaar geweest. We kunnen terugkijken op een fijne ontmoeting en hebben in vertrouwen een aantal aandachtspunten met elkaar kunnen delen. Deelnemers aan de werkgroep zijn: Wieteke Weijl, Maarten Pool, Karin Haarman, Margo de Geest, Metteke de Vries, Judith Feijen, Ellen Simmelink, Sabine Broeils en Karin Steghuis. Ons uitgangspunt is het verbeteren van de samenwerking, sfeer en communicatie tussen ouders en school. Er is volop bereidheid om open en eerlijk tegen elkaar te zijn over de verbeterpunten en tevens de bereidheid om met elkaar te veranderen. Deze eerste bijeenkomst hebben we kennis gemaakt met elkaar en gebrainstormd over dat wat er speelt. Daarbij kwamen de volgende zaken voorbij: Informatieverstrekking rondom cito; o.a scores en uitstroomperspectief; verschil met methodetoetsscores. Huiswerk; hoeveelheid en tijdstip Passend onderwijs; ondersteuning van leerling/leerkracht, rol intern begeleider, differentiatie Informatiekanalen mail, Parro, vanuit OR/MR, website, nieuwsbrief; soms dubbel, soms veel. Informatievoorziening; waar moet je zijn voor wat? Oudergesprekken; hoe vaak-welke inhoud? Gebruik Parnassys; inzage ouders? Wat is ouderbetrokkenheid? Voor de volgende bijeenkomst op 12 maart hebben we afgesproken dat iedereen gaat nadenken over wat de inhoud van de diverse communicatiekanalen zouden kunnen zijn en hoe die zich onderling tot elkaar verhouden. Mocht u daar ook ideeën over hebben, dan nodigen wij u van harte uit om die te delen met een van de leden van de werkgroep.

3 Beleid bij geen vervanging Het heerst... Veel mensen krijgen iets mee van de griepepidemie. We merken het aan de kinderen in de groepen en ook de groepsleerkrachten worden niet gespaard. De directeuren op alle scholen in Deventer en in de regio hebben op dit moment hetzelfde probleem: er zijn geen invallers te vinden als een juf of meester zich ziek meldt. Dit probleem is op scholen in het westen al langer gaande, maar heeft nu ook Deventer bereikt. Als Stichting Openbaar Primair Onderwijs Deventer zijn we alle middelen aan het inzetten om mensen met een bevoegdheid aan ons te binden. Dat zijn afgestudeerden van de PABO en dat zijn mensen met een bevoegdheid die extra willen werken. Hoe doen wij het nu op onze eigen school? De afgelopen weken is het voorgekomen dat we niemand konden vinden om in te vallen voor een zieke collega. Gelukkig is er een collega geweest die haar vrije dag op wilde geven om een dag extra te komen werken. Dat zegt iets over de betrokkenheid van deze collega, maar dit is uiteindelijk geen gezonde situatie. Wat is onze aanpak? 1. Bij ziekte belt de collega tussen 7.00 en 7.15 uur de directeur op. 2. De directeur belt het vervangingsbureau op voor een aanvraag voor een geschikte vervanger. Rond 7.30 uur krijgt de directeur hierover bericht. NIEMAND BESCHIKBAAR? Ook geen duo-collega of 3 e jaars PABO-student? Dan kan het in de nabije toekomst weer voorkomen dat we moeten schuiven met leerkrachten of dat een groep een dag geen les krijgt. Mocht het zo zijn dat er geen inval te krijgen is dan zullen we u dit zo mogelijk de avond ervoor of s ochtends voor kwart voor acht laten weten. Checkt u s.v.p. s avonds en s ochtends de parro-app en de mail. Mocht er voor een klas gedurende meerdere dagen geen inval beschikbaar zijn dan zullen we de pijn verdelen. We gaan dan wisselen, dit om te voorkomen dat één en dezelfde groep meerdere dagen niet naar school kan. Kinderen die thuis of op een andere plek niet kunnen worden opgevangen, worden voor deze dag in een andere groep geplaatst. Deze kinderen werken dan zelfstandig aan hun schoolwerk. Beterschap voor al die mensen die de griep/verkoudheid te pakken hebben.

4 Verkeerssituatie rond de school 8 tips voor een veiligere schoolomgeving 1. Kom te voet of op de fiets. De meeste onveiligheid in de school omgeving wordt veroorzaakt door ouders die hun kinderen met de auto naar school brengen, waardoor nog meer mensen met de auto komen enzovoort. Kom daarom als het enigszins mogelijk is te voet of met de fiets naar school. 2. Kom op tijd. Net voor de school ingaat is het druk en chaotisch rondom de school. Kom je tien minuten eerder, dan is het rustig en kun je makkelijk oversteken of parkeren. 3. Pas je snelheid aan. Als het druk is, rij dan voorzichtig met je auto of je fiets. Kinderen kunnen afstand en snelheid nog niet goed inschatten. Wees dus extra voorzichtig, er kan zomaar een kind oversteken. 4. Verderop is plek genoeg. Wie iets verder kijkt dan de 10 meter rondom de school. Er is plek genoeg waar je veilig kan parkeren en met je kind naar school kan lopen (zie 2). Zeker als je iets langer wil blijven, zoek dan een rustiger plekje dan voor afzetten alleen. 5. Denk na. De school of de gemeente kan allerlei paaltjes, speciale zoen-en-zoefstroken maken, maar als iedereen zelf een beetje nadenkt, komen we al een heel eind. Dus bedenk: staat mijn auto of bakfiets hier handig? Kan ik mijn kinderen hier veilig laten uitstappen? Kunnen overstekende kinderen zo nog iets zien? 6. Voor wie toch handvatten nodig heeft, iets concreter: - Parkeren voor de uitritten van woningen is niet handig en niet toegestaan - Parkeren op een kruispunt is niet handig en niet toegestaan - Parkeren bij een zebra is niet handig en ook al niet toegestaan - Parkeren in het groen is misschien wel handig, maar niet toegestaan en ook niet bevordelijk voor het gras - Parkeren op de Schipbeeksweg mag op zich (niet op het kruispunt en bij de zebra) maar is wel heel onhandig voor alle andere verkeersdeelnemers. Ga terug naar punt 5 7. Als je weer wegrijdt, ben je ook nog in de schoolomgeving. Doe dus nog heel even rustig aan (de A1 is vlak bij), ga niet meteen bellen en zwaaien naar je kind kun je ook beter doen als je stilstaat en zeker niet achterstevoren in de auto. 8. Spreek elkaar aan Misschien is een mede-ouder punt 5 net even vergeten of is het een ophaalopa die echt niet weet wat hier handig is. Blijf vriendelijk. Voor vragen of opmerkingen Verkeersouders Rythmeen Rico Andriesse randriesse@hotmail.com Jeroen Littink info@jeroenlittink.nl

5 Kwaliteitsonderzoek voor- en vroegschoolse educatie Donderdag 25 januari bezocht oud-inspecteur van onderwijs Corrie Doeleman op uitnodiging van de school de peuter- en kleutergroepen. Aan de hand van haar observaties gaf zij ons handreikingen om de doorgaande lijn tussen peuters en de school te borgen en verder uit te diepen. Wat ons betreft een zeer inspirerende dag, met hopelijk snel een praktisch vervolg. Oproep Allergieën? Voor bij de overblijf en voor de leerkrachten vinden we het heel erg fijn wanneer iedereen (opnieuw) de allergieën doorgeeft van de kinderen. Op deze manier kunnen we onze administratie updaten en weten we waar we rekening mee kunnen houden. Als uw kind een allergie heeft, wilt u dit dan doorgeven via het adres: l.muller@rythmeen.nl. Graag onder vermelding van de naam van het kind, de klas en de allergie(en). Oproep Stichting Europa Kinderhulp Mogen wij u even voorstellen? Luc, Lisa en Sven. Doodgewone, leuke kinderen. Niets aan de hand, althans zo lijkt het. Maar ongevraagd en door uiteenlopende oorzaken zijn zij thuis de dupe van conflict, armoede of verdriet. Je ziet het niet aan ze; ze lopen er ook zeker niet mee te koop. Maar ze hebben er wel het hele jaar last van. Behalve die tweeënhalve week in de zomer... Dan maken Luc, Lisa, Sven en ruim 1400 andere leeftijdgenootjes mee wat het is om onbekommerd kind te kunnen zijn. Even geen problemen. Wat dan wel? Aandacht, liefde en structuur. Daarmee zijn ze geholpen; komen ze steviger in hun schoenen te staan en krijgen ze vertrouwen in de toekomst. Vertrouwen Stichting Europa Kinderhulp (EKH) zoekt vakantiegastouders. Mensen die die aandacht, liefde en structuur kunnen bieden. Die een kind de vakantie van zijn leven wil geven en zichzelf daarmee trakteren op een glimlach. Want dat is wat er feitelijk gebeurt. Lisa hoeft in de vakantie even niet met haar oudere zus naar de voedselbank, omdat mamma de boodschappen niet kan betalen. Ze geniet bij een gastgezin volop van het samen ontbijten, een aai over haar bol en het op tijd naar bed gaan. Luc ondervindt in zijn vakantie aan den lijve dat er ook pappa s zijn zonder losse handjes... Sven, hyperactief en een slechte slaper, komt bij zijn gastoudergezin helemaal tot rust. De huiselijke gezelligheid, andere kinderen en een verhaaltje voor het slapen doen hem zichtbaar goed. Zo heeft elk kind een eigen verhaal. Een rugzakje, heet dat tegenwoordig.

6 Sores Europa Kinderhulp heeft ervaren dat dit type, korte vakanties kinderen veel energie geeft. Ze kunnen even alles sores van zich afschudden. Ze zien bovendien dat het anders kan. Dankzij vakantiegastouders zijn vanaf 1961 al vele tienduizenden kinderen uit binnen- en buitenland geholpen. Geef een kind de vakantie van zijn leven En EKH heeft nog steeds dringend nieuwe vakantiegastouders nodig. Bent u bereidt te helpen? Aanmelden, meer informatie of een kennismakingsboekje aanvragen kan via de website: europakinderhulp.nl of per mail: overijssel@europakinderhulp.nl. Liever direct en rechtstreeks contact, bel dan één van onze medewerkers: Arjan ter Haar ( ). Met vriendelijke groet, namens het gehele team, Karin Steghuis, interim directeur

Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers met een kind op OBS Roombeek in Enschede week 6 8 februari 2018

Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers met een kind op OBS Roombeek in Enschede week 6 8 februari 2018 Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers met een kind op OBS Roombeek in Enschede week 6 8 februari 2018 Volg ons op twitter: twitter.com/obsroombeek Volg ons op Facebook: Openbare-Basisschool-Roombeek Algemeen

Nadere informatie

Ben je boos? Laat het weten!

Ben je boos? Laat het weten! AGENDA SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 9 februari 2018 13-02 Eindgesprekken groep

Nadere informatie

Schooljaar , nummer februari Bongerd-optocht was een belevenis

Schooljaar , nummer februari Bongerd-optocht was een belevenis Schooljaar 2017-2018, nummer 11 15 februari 2018 Bongerd-optocht was een belevenis De meerijdende auto s en chauffeurs zijn beschikbaar gesteld door Peterman autogroep. De geluidsinstallaties waren van

Nadere informatie

Jaargang 18 nr februari 2018

Jaargang 18 nr februari 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 11 8 februari 2018 Voorwoord We hopen dat de griepgolf aan onze Ark voorbij mag gaan. Maar helaas hebben we dit niet in de

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:12 februari 2018 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 9

Kind op maandag. Datum:12 februari 2018 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 9 Datum:12 februari 2018 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 9 In en om school Vanaf vandaag start de groep 2/3. Zij zitten op maandag en dinsdag bij elkaar in het lokaal van groep 3. Op deze manier kunnen we de kleutergroep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL

NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL NIEUWSBRIEF REHOBOTHSCHOOL Ook voor uw kind iets extra s gedurende het schooljaar! De scholen zijn weer begonnen en we hopen en rekenen op een goed nieuw schooljaar in goede harmonie en samenwerking. We

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, We hebben kunnen genieten van de Paasdagen. Vorige week hebben alle kinderen genoten van het voorjaarsontbijt op donderdag 29 maart. Wat een mooi versierde dozen kwamen er in

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gegaan en daarin hebben onderwijsontwikkelingen niet stil gestaan. Leerkrachten hebben deelgenomen aan cursussen zoals Met Sprongen

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Maandbrief mei maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. 30 april M E I V A K A N T I E

Maandbrief mei maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. 30 april M E I V A K A N T I E Maandbrief mei 2018 Lieven de Keylaan 56 1222 LH Hilversum 035 6856200 www.dacostaschoolhilversum.nl maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 30 april 1 2 3 4 5 6 M E I V A K A N T I

Nadere informatie

Gezond thema: DE HUISARTS

Gezond thema: DE HUISARTS Gezond thema: DE HUISARTS 1. Wat gaan we doen? Praten over de huisarts en wat de huisarts doet. Nieuwe woorden leren over de huisarts. Het gesprek met de huisarts oefenen. 2. Wat vind ik van? Als je een-op-een

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling

t Korenpraatje Van de directie Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Belangrijke mededeling Nieuwsbrief van vrijdag 1 maart 2019 nummer: 7 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Personele ontwikkelingen Zoals de meeste ouders

Nadere informatie

Het team van De Vinkenbaan wenst iedereen een plezierig en succesvol schooljaar toe!

Het team van De Vinkenbaan wenst iedereen een plezierig en succesvol schooljaar toe! Vinkenbaan editie jaargang 24 07-09-2017 Informatieavonden Deze avonden zijn bedoeld om alle ouders wat nadere informatie te verstrekken over het komend schooljaar en kennis te maken met de leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 51 82 22 60 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO IN NOVEMBER EN DECEMBER. Datum

Nadere informatie

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO Oktober November 2017 Aan de ouders/ verzorgers, Bovenbouwgroep Meester Hans Meester Hans werkte namens een ander bestuur bij ons op school, helaas wil dit bestuur Hans weer in gaan zetten op

Nadere informatie

Schoolnieuws DENKT U ERAAN EEN WIJZIGING IN UW MAILADRES OF ANDERE GEGEVENS AAN ONS DOOR TE GEVEN?

Schoolnieuws DENKT U ERAAN EEN WIJZIGING IN UW MAILADRES OF ANDERE GEGEVENS AAN ONS DOOR TE GEVEN? 7 februari 2019 Schoolnieuws DENKT U ERAAN EEN WIJZIGING IN UW MAILADRES OF ANDERE GEGEVENS AAN ONS DOOR TE GEVEN? ZIEK MELDEN VAN LEERLINGEN GRAAG BIJ DE LEERKRACHT (directiemail wordt niet altijd voor

Nadere informatie

Vrijdag 15 februari 2018 ~ no. 11 Nieuwsbrief Heilig Hartschool Lemelerveld

Vrijdag 15 februari 2018 ~ no. 11 Nieuwsbrief Heilig Hartschool Lemelerveld Vrijdag 15 februari 2018 ~ no. 11 Nieuwsbrief Heilig Hartschool Lemelerveld Bezoekadres: Pr. Margrietstraat 6 8152 BM Lemelerveld Postadres: Postbus 6 8150 AA Lemelerveld telefoon: 0572-372010 schoolmobiel:

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 19 nr. 15 datum 31-03-2016 week 27&28 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 06-04 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 6 september 2018

Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Zonnebrief donderdag 6 september 2018 Agenda Dinsdag 11 september : Meester Jan jarig 13.00 Eerste leerlingenraad 15.15 juf Yvonne vergadering op collega school 19.45 OV vergadering Woensdag 12 september:

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg

t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg t Rammetje Nieuwsbrief basisschool Op Weg jaargang 12, nummer 6 7 februari 2019 Inhoud: Nieuws van de directie Nieuws vanuit de werkgroepen Nieuws vanuit de OV Overig Belangrijke data: 28-2: rapport mee

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 10 schooljaar: datum: 01 februari 2019

In de peiling. Nieuwsbrief no. 10 schooljaar: datum: 01 februari 2019 In de peiling Nieuwsbrief no. 10 schooljaar: 2018 2019 datum: 01 februari 2019 Agenda 05 februari : Cultuurbedrijf Voorstelling Straks komt er niemand op mijn feestje groep 3 9.30-10.30 in Cultuurbedrijf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school

Nieuwsbrief. Medewerker CJG bereikbaar op school Januari 2016 Jaargang 6, nr. 3 Nieuwsbrief In dit nummer: Medewerker CJG 1 Veilige schoolomgeving 2 Cito toetsen 3 Vragen stellen 4 Interessante informatie: Vrijdag 5 februari viering Carnaval. Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Hoe gaat het in groep 1/2 b

Hoe gaat het in groep 1/2 b Hoe gaat het in groep 1/2 b Binnenkomst: - Als je op school komt hang je je jas op je eigen haakje onder je tent. Je tas zet je op de plank. - In de klas geef je de juf een hand en je pakt een spelletje

Nadere informatie

Week 5 31 januari Kleur bekennen

Week 5 31 januari Kleur bekennen Kleur bekennen De termijn van de ouderenquête is gesloten. Het helpt de school om kritisch te zijn op de punten die als niet voldoende of matig worden ervaren. En deze weer mee te nemen in het schoolplan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 juni Vanuit de MR

Nieuwsbrief 17 juni Vanuit de MR Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 17 juni 2016 Vanuit de MR Nu het schooljaar bijna voorbij is kan de MR terugkijken op een bewogen jaar. Vorig

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Kinderfeestje? Jarigen September. Info 1: 31 Augustus 2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Kinderfeestje? Jarigen September. Info 1: 31 Augustus 2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl Info 1: 31 Augustus 2017 Agenda SEPTEMBER 11 t/m 22 Op voeten en Fietsen 11 Infoavond Gr 1 t/m 8 15 Groep 2 VRIJ 19

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in maart en april 7 maart Week van de Techniek groep 7 8 maart Luizencontrole 14 maart Kijkmiddag groep 1 t/m 8 15 maart Open Dag 17 maart Voorstelling

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

alles wat u moet weten over een behandeling onder invloed van narcose

alles wat u moet weten over een behandeling onder invloed van narcose alles wat u moet weten over een behandeling onder invloed van narcose Vandaag heeft u een intake gehad bij de anesthesist. Om u goed te kunnen voorbereiden op de tandheelkundige behandeling, hebben we

Nadere informatie

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem Jaar Planner ouders OBS de piramide 2017 2018 SEPTEMBER 2017 Week 35 1 2 Offerfeest 3 Offerfeest Week 36 4 Meester Jeroen op reis 5 6 luizencontrole 7 8 9 10 Week 37 11 Schoolfotograaf Eerste zwemles

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Studiedag. LED verlichting en zonnepanelen. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Studiedag. LED verlichting en zonnepanelen. In dit nummer: 15 januari 019 Nieuwsbrief In dit nummer: Studiedag Zoals ook in onze jaarkalender staat vermeld, is er op maandag 8 januari a.s. een studiedag voor de leerkrachten. Dat betekent, dat alle leerlingen deze

Nadere informatie

SEPTEMBER 2017 Nieuwjaarsreceptie

SEPTEMBER 2017 Nieuwjaarsreceptie SEPTEMBER 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), We beginnen deze nieuwsbrief met mooi nieuws! Meester Arjen is op vrijdag 25 augustus 2017 vader geworden van Milou Jenna. Wij willen meester Arjen en zijn gezin

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

#5-14 januari 2019 Inhoud nieuwsbrief

#5-14 januari 2019 Inhoud nieuwsbrief #5-14 januari 2019 Inhoud nieuwsbrief Inhoud nieuwsbrief 1 Start 2018 1 Vervangingsprotocol 1 Privacy-voorkeuren nogmaals... 2 Weeksluiting 2 AGENDA 3 Bijlage 1: Vervangingsprotocol 3 Bijlage 2: Toelichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer mei Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer mei Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 15 19 mei 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs 010

Nadere informatie

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf:

4 april 2013. Schoolfotograaf Dinsdag 9 april komt de schoolfotograaf: 4 april 2013 Na een koud, maar lang paasweekend zijn we begonnen met het laatste deel van het schooljaar. In de periode tot de meivakantie staat een aantal activiteiten op het programma: theoretisch en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 dec t/m 21 dec 2018

Nieuwsbrief 15 dec t/m 21 dec 2018 Nieuwsbrief 15 dec t/m 21 dec 2018 20 december Kerstviering op school 21 december Groep 2 t/m 8 vanaf 12.00 uur vrij 7 januari Eerste schooldag van 2019 Er zijn deze week geen nieuwe leerlingen Week van

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

HetRozenblaadje. mei 2017

HetRozenblaadje. mei 2017 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje mei 2017 maandagochtend maandagmiddag maandag t/m zaterdag 9 mei 10 mei 15 mei 15 mei 15 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019 Nieuwsbrief ALGEMEEN Agenda 4 september: 18.30-21.00 uur informatieavond alle groepen 6 september: studiedag team; kinderen vrij 10 september: OR-vergadering 12 september: vergadering kinderraad 17 september:

Nadere informatie

Nieuwsbrief van dinsdag 21 april 2015

Nieuwsbrief van dinsdag 21 april 2015 Nieuwsbrief van dinsdag 21 april 2015 Beste ouders, De kinderen uit groep 8 hebben de eerste dag van de Cito eindtoets gehad. Ze waren zeer geconcentreerd de hele ochtend aan het werk. Fijn dat de andere

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum De Aventurijn

Nieuwsbrief Kindcentrum De Aventurijn Nieuwsbrief Kindcentrum De Aventurijn 8 12 maart 2016 Uit de kunst! We zijn van start gegaan met het thema Kunst: In groep 1/2b gaan de kinderen aan de slag met fotografie De officiële opening van het

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

25 januari ICBS de Tweemaster 1411 BN Naarden van Limburg Stirumlaan 105 tel: web:

25 januari ICBS de Tweemaster 1411 BN Naarden   van Limburg Stirumlaan 105 tel: web: 8 25 januari 2013 1 t/m 2 Een bedankje waard Afgelopen maandag hebben een groot aantal ouders in de groep van juf Anita schoongemaakt. Tafeltjes, kasten en speelgoed, ziet er weer schoon en fris uit. Iedereen

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen

Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Spreekopdrachten thema 3 Kinderen Opdracht 1 bij 3.2 Jullie zijn bij het consultatiebureau. Cursist A: je bent arts bij het consultatiebureau. Cursist B: je bent met je baby van twee maanden bij het consultatiebureau.

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS AGENDA. Week 5: 29 januari t/m 2 februari Dinsdag 30 januari s avonds: oud papier

SCHOOL- NIEUWS AGENDA. Week 5: 29 januari t/m 2 februari Dinsdag 30 januari s avonds: oud papier Week 5: Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. 29 januari t/m 2 februari 2018 SCHOOL- NIEUWS TOP bijeenkomst Roelevaer Bovenbouw Volgende week woensdag (31 januari) is er weer een

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Info /2017. Datum: Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 8 2016/2017 Datum: 03-03-2017 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Bijgaand ontvang u weer de Nieuwsbrief van de Waterkant. Ik hoop dat iedereen gezond en uitgerust is teruggekomen

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk.

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. 31 augustus 2017 Jaargang 10- nummer 1 kalender Uilenbrink levert maatwerk Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. Woensdag 13 september Vergadering Ouderraad (20.00 uur) 1 2 3 4

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) / verzorger(s) van de Stjelp,

Nieuwsbrief. Agenda. Beste ouder(s) / verzorger(s) van de Stjelp, Nieuwsbrief 21-12-2016 Beste ouder(s) / verzorger(s) van de Stjelp, We willen iedereen een hele fijne kerstvakantie en een goede jaarwisseling toewensen. We hopen iedereen in goede gezondheid terug te

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Ook gaan collega s op andere scholen kijken om daar weer van te leren. Al deze ontwikkelingen maken mij een trotse directeur.

Ook gaan collega s op andere scholen kijken om daar weer van te leren. Al deze ontwikkelingen maken mij een trotse directeur. Nieuwsbrief nr. 5 Februari/maart 2019 Voorwoord De eerste maanden van 2019 zit er al weer op. Altijd een pittige periode met veel cito s en werkdruk door de rapporten en gesprekken. Een spectaculair verkleedfeest

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender december 2017 1 16 2 17 3 18 4 Meester Peter vd Steen jarig; 19 5 Sinterklaas en Pieten bezoeken onze school; 20 Kerstmusical in zaal Bernrode; Pakjesavond/surprise; 6 21 7 Uitwisseling leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Daltonlocatie. Nummer 7. Voorwoord

Nieuwsbrief 7. Daltonlocatie. Nummer 7. Voorwoord Nieuwsbrief 7 Voorwoord Wij zijn erg verheugd over het feit dat inmiddels meer dan 70 % van de ouders/verzorgers zich heeft aangemeld op www.digiduif.nl/aanmelden Wij hopen dat de laatste kleine 30% dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 3 november 2017

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 3 november 2017 Nieuwsbrief 5 Vrijdag 3 november 2017 AGENDA 7 november Infotour peuterouders Bieb groepen 1/2 A+B+C 9 november Bieb groepen 5-6 10 november Manjefieke middag 17 november Leerlingenraad NB 6 18 november

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE 19-11-2015 Nr. 6 BESTE OUDER In deze Schepelweyer vindt u o.a. informatie over onze nieuwe website, gymstagiaires een ouder App en ook alvast over de kerstviering. De werkgroepen voor Sinterklaas en Kerst

Nadere informatie

Nr juni 2017 ALGEMEEN

Nr juni 2017 ALGEMEEN Nr. 20 30 juni 2017 ALGEMEEN Wat is het schooljaar weer voorbij gevlogen! We kijken terug op een fijn jaar waarin we o.a. gestart zijn met Engels vanaf groep 1, de workshops talentontwikkeling zeer succesvol

Nadere informatie

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 28] ::: 4 april 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie