nieuwsbrief Voor alle aankondigingen in deze nieuwsbrief geldt:..indien de Heere wil, en wij leven zullen. (Jakobus 4:15b)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nieuwsbrief Voor alle aankondigingen in deze nieuwsbrief geldt:..indien de Heere wil, en wij leven zullen. (Jakobus 4:15b)"

Transcriptie

1 Apeldoorn, 2 juni 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s) In deze nieuwsbrief Einde schooljaar Personeel - Geboren: Rhodé Lief en leed Afscheid groep 8 Citoscores Eindtoets Verkeersexamen groep 7 Schoolreizen Formatieplan Contactavonden Afsluiting actie voor Stéphanos Nieuw meubilair kleuters Verkoop oud meubilair Bericht van de leescommissie Kinderboekenweek 2015 Kangoeroewedstrijd Techniek Toernooi Bericht van de overblijfcommissie Agenda: data om te noteren 9 juni: Juf Karels-Kraaijeveld jarig 10 juni: Juf Wilbrink jarig 21 juni: Juf Pennekamp jarig 18 juni: Contactavond groep juni: Schoolreizen groep 3 t/m 8 26 juni: Personeelsdag: de leerlingen zijn die dag vrij! 30 juni: Schoolreis groep 1 en 2 2 juli: Schoonmaakavond 3 juli: Juf Geuze jarig 8 juli: Afscheid groep 8 10 juli: Laatste schooldag voor de zomervakantie. De school gaat om uur uit! Einde schooljaar De laatste weken van het schooljaar zijn aangebroken. In deze weken vinden er nog veel activiteiten plaats, zowel voor het team van de school, als ook voor de leerlingen. Denk aan de schoolreizen, het afscheid van groep 8, enz. Het is goed om te midden van al deze drukte steeds terug te zien op alles wat we in dit schooljaar reeds hebben mogen ontvangen, de zegeningen in tijden van voorspoed, maar ook bij moeilijke gebeurtenissen van verdriet en rouw, die in de schoolgemeenschap plaats hebben gevonden. Als team van de school hopen we samen met de ouders en onze leerlingen op een goede afronding van dit schooljaar in de komende weken.

2 Personeel - Geboren: Rhodé Er is dankbaarheid en blijdschap in het gezin van meester Zwolsman om de geboorte van een dochter met de naam Rhodé Jannette Adriana, haar roepnaam is Rhodé. Van harte gefeliciteerd. Wat leuk voor Joas dat hij nu een zusje heeft. Veel wijsheid toegewenst bij de opvoeding van jullie kinderen. We hopen dat ze zullen opgroeien tot vreugde van jullie, boven al tot eer van God. Lief en leed Mevrouw Wilbrink, wonend op Zanderijweg 3 te Apeldoorn is de afgelopen week weer in het ziekenhuis te Apeldoorn opgenomen. Al eerder heb ik u via de nieuwsbrief laten weten dat ze wacht op een oproep voor een donorhart. Momenteel is er teveel vocht bij haar hart ontstaan, waardoor opname noodzakelijk was. De situatie is zorgelijk. We willen u vragen om mevrouw Wilbrink, dhr. Wilbrink en hun gezin voortdurend in het gebed bij God te brengen. Want we geloven toch dat bij de Heere uitkomst is in de grootste nood. Afscheid groep 8 Op woensdagavond 8 juli zal de afscheidsavond worden gehouden van de leerlingen groep 8a en 8a. Deze avond wordt gehouden in Fruytier Scholengemeenschap en begint om uur. Citoscores Eindtoets De leerlingen van groep 8 hebben in de achterliggende weken de uitslag ontvangen van de Cito-Eindtoets. De leerlingen hebben goed hun best gedaan, we zijn erg blij met de gemiddelde score van 540,1. Als school mogen we tevreden, vooral ook dankbaar zijn met dit resultaat. Verkeersexamen Alle leerlingen van groep 7 zijn geslaagd voor het theoretische en praktisch verkeersexamen. Ook deze prestatie is een felicitatie waard. Schoolreizen Op vrijdag 19 juni hopen de leerlingen van groep 3 t/m 8 op schoolreis te gaan. De bestemmingen zijn: - Groep 3a, 3b en 4: Watermuseum in Arnhem en de Leemkuil in Nijmegen

3 - Groep 5, 5/6 en 6: De Spelerij in Dieren - Groep 7, 8a en 8b: Geofort in Herwijnen De bussen vertrekken om 9.00 uur en we hopen weer veilig op school terug te zijn rond uur. Formatieplan Elk jaar is het een hele puzzel om te formatieplan weer rond te krijgen. De laatste puzzelstukjes vragen vaak veel tijd. We zijn bezig om deze laatst stukjes af te ronden. Binnenkort ontvangt u een tussentijdse nieuwsbrief met alle gegevens. We kunnen nu al wel zeggen dat we het komend jaar weer met 12 groepen aan de slag kunnen gaan. Binnenkort hoort u meer. (Geofort Herwijnen) (Spelerij en Uitvinderij Dieren) Groep 0/1, 1/2 en 2 gaan op dinsdag 30 juni op schoolreis. Deze groepen gaan naar kinderboerderij Dondertman te Holten. De vertrektijd is 9.00 uur en de aankomsttijd is gepland op uur. Voor de kinderen is een schoolreis iets moois waar ze vaak lang naar uitkijken en ook onvergetelijk is. We zien dan ook uit naar mooie en heel fijne dagen. Contactavonden Dit jaar was de opzet van de contactavonden anders dan voorgaande jaren. Dit cursusjaar hebben alle ouders gelegenheid gehad waarop ze met de leerkracht van hun kind(eren) hebben kunnen spreken. De onderbouw en bovenbouw avonden waren meestal gescheiden. Dit is minder goed bevallen. We hopen dit in het nieuwe cursusjaar weer gelijk te trekken. Dus houden we de contactavonden voor de hele school op dezelfde avonden. U wordt hier in het nieuwe cursusjaar tijdig over geïnformeerd. Ouderbetrokkenheid is van wezenlijk belang! Dit cursusjaar op D.V. donderdag 18 juni organiseren we nog een facultatieve contactavond voor de ouders van groep 0/1 t/m groep 4. We houden deze avond 10- minuten gesprekken. Deze avond is alleen bedoeld voor ouders die vragen hebben over het welbevinden of de resultaten van hun kind. Er kunnen ook zaken zijn waarover u twijfelt. De ouders van de onderbouw hebben hierover bericht ontvangen. Welkom! Afsluiting actie Stéphanos Donderdag 21 mei is meneer Droppert van de stichting Stéphanos op school geweest. Hij kwam het bedrag in ontvangst nemen wat we bij elkaar gehaald hebben met de actie. Hij was blij verrast! We hebben namelijk een bedrag opgehaald van ,70. Na aftrek (Kinderboerderij Holten)

4 van inkoopkosten kon er 11,929,67 worden overgemaakt naar de stichting! De kinderen hebben voor de actie erg goed hun best gedaan!! We zijn hier met de stichting Stéphanos erg blij mee en dankbaar voor. En we hopen dat er veel kinderen in Afrika hiermee geholpen kunnen worden, maar bovenal dat veel kinderen in aanraking mogen komen met de Bijbel! (Het bedrag wordt door de leerlingen aangeboden) Nieuw meubilair kleuters De 3 kleutergroepen krijgen nieuw meubilair. In overleg met onze school in Teuge hebben we een weloverwogen keuze gemaakt. Voor onze school betekent dit tafels met bijbehorende stoelen, een aantal kasten, bureau en boekenwagen. Een aantal bestaande kasten blijven. Op dinsdag 18 augustus wordt het nieuwe meubilair afgeleverd. Verkoop oud meubilair Graag willen we het oude meubilair verkopen tegen een gering bedrag. Dit oude meubilair bestaat uit grote ronde en rechthoekige en kleine tafels en de leerling stoeltjes. Voor de grote tafels vragen we 15,- kleine tafels 8,- en stoeltjes 5,-. We zoeken hiervoor 2 vrijwilligers die deze verkoop willen aansturen. Dit houdt in dat u de informatie krijgt waarop aangegeven staat welke ouders er animo hebben om iets te kopen. U bekijkt wat mogelijk is en koppelt dit terug naar de desbetreffende ouders. Op vrijdagmiddag 10 juli wanneer we de leerlingen uitzwaaien voor de grote vakantie, moet u aanwezig zijn om de verkoop van het meubilair in goede banen te leiden. Wanneer er meubilair over is, denkt u mee om het op een andere manier te verkopen of voor een goed doel te besteden. Vrijwilligers graag z.s.m. opgeven bij juf J. de Jong-Lindhout.

5 Doen! Het geld wat deze actie oplevert besteden we aan ontwikkelingsmateriaal voor onze leerlingen. Alle oudste kinderen krijgen de komende week een brief mee, waarop aangegeven staat wat er gekocht kan worden. Bericht van de leescommissie - Kaftouders gevraagd Van het geld van de rookworstenactie zijn in de achterliggende tijd veel nieuwe boeken aangeschaft. Zowel stilleesboeken als boeken die met een bepaald thema te maken hebben, staan nu in de klassen en in de kasten in de gang. Om al deze boeken te plastificeren zijn vele handen bezig geweest om ze te kaften. Hartelijk dank daarvoor! We zoeken nog meer ouders die het leuk vinden om thuis, of eventueel een keer op school te kaften. Er is een piek met kaften rond de Kinderboekenweek, voor de rest gaat het vaak met een aantal boeken tegelijk. Is dit iets voor u? U kunt zich dan opgeven bij Lieneke de Vries via lieneke_weijman@hotmail.com. De ouders die zich eerder hebben opgegeven blijven gewoon in ons mailbestand staan. En de ouders die in ons bestand staan, maar niet meer mee kunnen helpen, vragen we dit ook even door te geven. Kinderboekenweek 2015 Ook zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor de Kinderboekenweek in oktober. Het thema is 'raar, maar waar'. We zijn op zoek naar attributen die we mogen gebruiken om de school te versieren die week. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan lachspiegels, diepte tekeningen of andere dingen die passen bij het thema. Hebt u iets wat we mogen gebruiken? Dan kunt u dit mailen naar pwisse@ebenhaezerschool.eu? We hebben het nog niet nodig, het gaat op dit moment alleen om een inventarisatie. Kangoeroewedstrijd Het is alweer even geleden dat 24 leerlingen van onze school meededen met de Kangoeroewedstrijd. Deze wedstrijd is voor kinderen die erg goed zijn in rekenen. Leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 hebben hieraan meegedaan. U heeft er misschien thuis wel over gehoord. Vorige week vrijdag, 29 mei 2015, was het eindelijk zo ver: De uitreiking van de certificaten en prijzen. Alle leerlingen kregen een certificaat met het aantal gescoorde punten en een prijsje. Eén van de leerlingen, Ferdinand de Jong, is doorgedrongen tot in de finale! Hij behaalde van alle leerlingen uit Nederland de 5 e plaats! Maar ook de andere leerlingen die meededen hebben prachtige resultaten gehaald. Voor de leerlingen van groep 8 was het, zoals ze zeiden, helaas de laatste keer. Volgend jaar voor de andere leerlingen weer een nieuwe kans! Techniek Toernooi De afgelopen tijd hebben de leerlingen in de plusklas gewerkt aan het Techniek Toernooi. De finale van dit toernooi is op donderdag 4 juni in het Openluchtmuseum in Arnhem. Vanuit onze school doen er drie teams mee: Vanuit groep 3 zijn dat: Elias, Anna, Timo en Auke. Vanuit groep 5/6 zijn dat: Harmen-Jan, Maurits, Ruben en Esther. Vanuit groep 7/8 zijn dat: Bert-Jan, Ferdinand, Lotte en Lisa. De uitdaging voor groep 3 is om een dijk van speelzand te bouwen voor een zo groot mogelijk meer. De uitdaging voor groep 5/6 is om een geluidswand te bouwen en de uitdaging voor groep 7/8 is om met verschillende grondsoorten een zo stevig mogelijke ondergrond te bouwen. Het ziet er naar uit dat dit Techniek Toernooi een mooie en leerzame dag wordt. Bericht van de overblijfcommissie

6 De overbijfcommissie is dringend op zoek naar groot aantal nieuwe ouders, die willen helpen bij het overblijven. De onderstaande oproep wil ik van harte bij u aanbevelen. We hopen op erg veel reacties zodat de organisatie van deze belangrijke taak kan worden afgewikkeld. Beste ouders, Lijkt u het leuk om zo nu en dan in de klas van uw kind een boterham te eten of pleinwacht te lopen? Dan kunt u zich hiervoor opgeven! Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe, enthousiaste ouders! Overblijven houdt in dat u in een klas een boterham eet en dat u een half uur pleinwacht loopt. U kunt ook alleen pleinwacht lopen of alleen in een kleuterklas eten. Dit is elke schooldag nodig tussen en 13.00, behalve op woensdag. Tegenover dit werk staat een kleine vergoeding van 9 euro per uur en 5 euro per half uur. Na de zomervakantie starten we met een nieuw rooster. Als het u leuk lijkt om over te blijven of pleinwacht te lopen dan kunt u zich opgeven, graag vóór 8 juni, via obcapeldoorn@ebenhaezerschool.eu. Als hier vragen over zijn, kunt u ons altijd bellen of mailen. Hartelijke groeten namens de overblijfcommissie, Mevr. A. Klaasse Mevr. L. Roelofs obcapeldoorn@ebenhaezerschool.eu Met vriendelijke groet, Namens het team van de Eben-Haëzerschool, A. Stam Directeur

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

nieuwsbrief Voor alle aankondigingen in deze nieuwsbrief geldt:..indien de Heere wil, en wij leven zullen. (Jakobus 4:15b)

nieuwsbrief Voor alle aankondigingen in deze nieuwsbrief geldt:..indien de Heere wil, en wij leven zullen. (Jakobus 4:15b) nieuwsbrief Voor alle aankondigingen in deze nieuwsbrief geldt:..indien de Heere wil, en wij leven zullen. (Jakobus 4:15b) Apeldoorn, 7 juli 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s) In deze nieuwsbrief Een laatste

Nadere informatie

Uit onze gezinnen 1. Schoolreizen groep 3 t/m 8 1. Verhuizing 2. Jubileum juf Oudshoorn 2. Enquête 2. Trapvaardig 4. Herdenking bij de oorlogsgraven 4

Uit onze gezinnen 1. Schoolreizen groep 3 t/m 8 1. Verhuizing 2. Jubileum juf Oudshoorn 2. Enquête 2. Trapvaardig 4. Herdenking bij de oorlogsgraven 4 26 april 2019 Beste ouders, Hierbij de meest recente nieuwsbrief. Voor alle in de toekomst gelegen datums geldt: Deo Volente. Met onderstaande links kunt u naar de verschillende onderwerpen. Uit onze gezinnen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Juni 2015 nummer 11. voor alle data geldt D.V.

NIEUWSBRIEF. Juni 2015 nummer 11. voor alle data geldt D.V. Juni 2015 nummer 11 voor alle data geldt D.V. NIEUWSBRIEF Niets nieuws onder de zon Hetgeen er geweest is, dat zal er zijn, en hetgeen er gedaan is, dat zal er gedaan worden; zodat er niets nieuws is onder

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief Einde schooljaar Personeel Ouders Nieuwbouw Studiedagen

In deze nieuwsbrief Einde schooljaar Personeel Ouders Nieuwbouw Studiedagen \ Nummer 6 5 juli 2016 In deze nieuwsbrief Einde schooljaar Personeel Ouders Nieuwbouw Studiedagen Lestijden op woensdag Schoonmaakavond Medezeggenschapsraad Lees-rekenouders Schoolreisjes Personeelsreis

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer juni 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer juni 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 112 - juni 2019 Voorwoord Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. De zomer heeft weer zijn intrede gedaan en de afronding van het

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente)

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief april 2013

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest ENGELENBURGSCHOOL 27 mei 2015 Jaargang 4, nr.9 I N D I T N U M M E R : De Heilige Geest Personeel Cito groep 8 Singin 29 mei Avondvierdaagse Kamp groep 8 Schoolreisje High-tea Voor en na schooltijd Geboorte

Nadere informatie

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren

Nr. 5 8 januari Agenda. Korte Terugblik. Open morgen nieuwe leerlingen. Groepsnieuws. Geboren Beste lezers van deze nieuwsbrief Namens het team van de Schimmelpenninck van der Oye wens ik u en jullie een gezegend 2014 toe. Na een heerlijke kerstvakantie zijn wij vanmorgen uitgerust en vol enthousiasme

Nadere informatie

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz.

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz. INHOUDSOPGAVE Voorwoord blz. 2 1 Personeel en leerlingen blz. 3 1.1 Aantal leerlingen blz. 3 1.2 Samenstelling en inzet team blz. 3 1.3 Samenstelling Medezeggenschapsraad blz. 4 2 Financiën blz. 5 2.1

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz.

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz. INHOUDSOPGAVE Voorwoord blz. 2 1 Personeel en leerlingen blz. 3 1.1 Aantal leerlingen blz. 3 1.2 Samenstelling en inzet team blz. 3 1.3 Samenstelling Medezeggenschapsraad blz. 4 2 Financiën blz. 5 2.1

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 22 nummer 10: 2 juni 2017 Praktisch verkeersexamen Afgelopen april hebben de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Stamgroepnieuws, mei 2015

Stamgroepnieuws, mei 2015 Stamgroepnieuws, mei 2015 Verkeersexamen: Alle kinderen van groep 7 en 8 zijn geslaagd!! Gefeliciteerd: Annabel, Elmar, Jan, Lukas, Sil, Bram, Jasmijn, Rutger, Sem en Splinter. Groep 8. De schooleindtoets

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 Viering We kijken dankbaar terug op de Paasviering van vorige week. Fijn, dat u er was en we met zoveel mensen bij elkaar waren om het lijden en sterven van de

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 11 dinsdag 4 juli 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Alweer de laatste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar Als we terugkijken naar

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9

Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2014-2015 - jaargang 15 - nummer 75 - juli 2015 Nieuwsbrief 9 Voorwoord Wanneer u deze nieuwsbrief onder ogen krijgt, ligt het schooljaar 2014-2015 al weer achter ons. Alle voorbereidingen voor

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten

Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! Gebed voor de familie Lok Geboorten Vrijdag 3 maart 2017 Thema Biddag 2017: God Hoort! De geschiedenis van Hagar en Ismaël laat ons zien dat God dwars door alle omstandigheden van het leven heen de God is Die hoort! Dit blijkt uit het feit

Nadere informatie

Groep 8 leest voor aan de kleuters

Groep 8 leest voor aan de kleuters Groep 8 leest voor aan de kleuters Zegveld, 12 februari 2018 Beste ouder(s), verzorger(s) van onze Jorai leerlingen, Hierbij ontvangt u de nieuwe maandbrief van Jorai. De Heere onderwijst! We mogen vertrouwen

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 10 2013-2014 Kringgesprek Nummer 10 2013-2014 2014 Beste ouders, De voorbereidingen van de verhuizing naar het gebouw van SO De Piloot aan de Nieuwe Ommoordseweg 30 is in volle gang. Afgelopen vrijdag hebben juf Sanneke

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief april 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van april. Het is genieten van het mooie lenteweer deze week. Tijdens het buitenspelen gaan de jassen uit Tussen de middag eten de kinderen, die overblijven, heerlijk

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren!

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren! Vrijdag 17 februari 2017 En Hij gaf de menigte opdracht op het gras te gaan zitten; en Hij nam de vijf broden en de twee vissen, en terwijl Hij opkeek naar de hemel, zegende Hij ze. En toen Hij ze gebroken

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 22. Agenda: Basisschool De Regenboog

NIEUWSBRIEF 22. Agenda: Basisschool De Regenboog Basisschool De Regenboog Agenda: 30 mei t/m 10 juni: Toetsweken CITO 22 juni: Ouderbedankdag NIEUWSBRIEF 22 Toetsweken: Het schooljaar gaat nu heel snel. Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie.

Nadere informatie

nieuwsbrief september

nieuwsbrief september nieuwsbrief september Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand september. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website en in het Ouderportaal. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), April 2016 No. 8 Voor alle data geldt: Deo Volente Geachte ouder(s)/verzorger(s), Morgen besteden we met de kinderen aandacht aan Koningsdag. We hopen ondanks de minder goede weersvooruitzichten, op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Schooltijden. Wij ler en n iet voor sch ool m aar voor h et leven

Jozefschoolnieuws. Schooltijden. Wij ler en n iet voor sch ool m aar voor h et leven 20-6-2018 Jozefschoolnieuws Schooltijden In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - Sch oolt ijden - Gr oepsver delin g 2018/ 2019 - Nieu w e dir ect ie - Ju f Ch an t al is get r ou w d! - Kan goer oew

Nadere informatie

Inhoud ~ 1 ~ Nummer 24. Schoolvoetbal Kalender Jeugddienst Open Hof

Inhoud ~ 1 ~ Nummer 24. Schoolvoetbal Kalender Jeugddienst Open Hof Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 16 maart 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 24 Inhoud Kreet van de week W4Kangoeroewedstrijd Prijzen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@primus.frl Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Directie Wij hebben sinds kort een nieuw telefoon netwerk. Als u met school belt en de telefoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2019

Nieuwsbrief. juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - tweede rapport - musical - activiteiten OR - data - nieuws uit de groepen - kalender Mededelingen schoolbreed Het was de tijd van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Datum: vrijdag 12 mei 2017 Schoolweek: 31

Datum: vrijdag 12 mei 2017 Schoolweek: 31 Datum: vrijdag 12 mei 2017 Schoolweek: 31 Verkeersbrigadiers Voor komend schooljaar zijn we op zoek naar verkeersbrigadier die de huidige komen versterken. Er gaan ons 6 vaste vrijwilligers verlaten en

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering

AGENDA nr. 19 NIEUWS. JARIG Lisa Oskam 24 juni groep 5/6 Nanou Lazoe 27 juni groep 3. Dinsdag 27 juni Donderdag 29 juni GMR-vergadering AGENDA nr. 19 Dinsdag 20 juni schoonmaakavond Woensdag 21 juni inloopochtend Maandag 26 juni studiedag Dinsdag 27 juni staken Donderdag 29 juni GMR-vergadering Vrijdag 30 juni rapporten mee Vrijdag 30

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 13 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 17. Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie

NIEUWSBRIEF JUNI 17. Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie NIEUWSBRIEF JUNI 17 Kies een bouwsteen. Nr. 10 juni 2017 Lustrum Kalender Nieuwe leerlingen Formatie obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 27, nummer 2 3 september 2019 Nieuwsbrief ALGEMEEN Agenda 4 september: 18.30-21.00 uur informatieavond alle groepen 6 september: studiedag team; kinderen vrij 10 september: OR-vergadering 12 september: vergadering kinderraad 17 september:

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nieuwsbrief april 2015 Nummer 9 Wel en wee Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Donderdag 27 juni Informatieavond gr. 3 Vrijdag 28 juni Doorschuiven gr. 2 t/m 7 Maandag 1 juli Dinsdag 2 juli Musical gr. 8, opa s/oma s/tante/oom Musical gr. 8, alléén ouders NIEUWS Op vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 28-9 Knutselen kleuters Kinderpostzegels groep 7-8 (12.00 uur uit) Do 29-9 Vr 30-9 Ma 3-10 Di 4-10 Wo 5-10 Start Kinderboekenweek Do 6-10 Vr 7-10 Ma 10-10 Kinderraadvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2018

Nieuwsbrief nr juli 2018 Nieuwsbrief nr. 12 13 juli 2018 Beste ouders / verzorgers, Er is in de laatste weken hard gewerkt om de laatste zaken op orde te krijgen, maar nu staat de vakantie toch echt bijna voor de deur. Vakantie,

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school.

In de vorige nieuwsbrief ontbrak de foto van Jack Schuurman. We wensen Jack en zijn ouders een plezierige en leerzame schooltijd bij ons op school. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 14 6 juli schooljaar 2014-2015 AGENDA woensdag 8 juli 8.30-10.30 uur, doorschuifochtend, kennismaken in de nieuwe groep

Nadere informatie

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april.

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april. het Schoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, april 2019 E-mail: administratie@koempoelan.nl Regelmatig ontvangt u via BasisOnline

Nadere informatie

Vrijdag 15 april 2016

Vrijdag 15 april 2016 Vrijdag 15 april 2016 Toen zij dan het middagmaal gehouden hadden, zeide Jezus tot Simon Petrus: Simon, zoon van Jonas, het gij Mij liever dan deze? Hij zeide tot Hem: Ja, Heere! Gij weet, dat ik U liefheb.

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik Informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik Informatieavond Wingerd nieuws Terugblik Informatieavond Op 6 oktober was er een grote opkomst voor de informatieavond. Fijn om te merken dat jullie betrokken zijn bij wat er op school gaande is. Bij het algemene gedeelte

Nadere informatie