SICILIË 28/05/ /06/2011 JETAIR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SICILIË 28/05/2011 01/06/2011 JETAIR"

Transcriptie

1 SICILIË 28/05/ /06/2011 JETAIR KLIMAAT: Sicilië heeft een middellands zeeklimaat met warme zomers en zachte regenrijke winters. Ideale reisperiode is van mei t.e.m. september, maar temperaturen in juli en augustus kunnen oplopen tot 40 of zelfs iets hoger. In mei zijn de gemiddelde temperaturen 22 en in september 26. LIGGING: Sicilië is een Italiaans eiland in de Middellandse Zee op dezelfde hoogtegraad als Spanje. Sicilië heeft een oppervlakte van 25709km², wat Sicilië niet alleen de grootste provincie van Italië maakt, maar ook het grootste eiland in de Middellandse Zee. De omliggende landen van Sicilië zijn Malta, Tunesië, Lybië en Griekenland. AANRADER: Dit eiland is ideaal voor cultuurliefhebbers of reizigers die graag cultuur met rustvakantie combineren. Het is zeker aan te raden een huurwagen te huren om de regio Catania met de regio Palermo te combineren. Mogelijke verblijfplaatsen in de regio Catania zijn: Taormina, Letojanni en Giardini Naxos. Vanuit de regio Catania kan men een bezoek brengen aan de vulkaan Etna, het gezellige op een heuvel gelegen stadje Taormina, de eolische eilanden Stromboli en Panarea en de havenstad Siracuse met zijn Grieks amfitheater en romeinse vestigingen. Mogelijke verblijfplaatsen in de regio Palermo zijn: Cefalu met zijn mooie zandstranden en gezellig centrum en Campofelice di Roccela. Vanuit de regio Palermo kan men een bezoek brengen aan de stad Palermo, de vallei der tempels Agrigento, Monreale met zijn Normandische kathedraal en het middeleeuws stadje Erice. Ook een bezoek aan de Etna en het prachtige stadje Taormina met zijn amfitheater behoren tot de mogelijkheden.

2 HOTELS: REGIO CATANIA Olimpo/Terrazze 4* te Letojanni in half pension: Hotel Olimpo en hotel Antares vormen 1 resort, waarvan Olimpo bovenaan gelegen is met elkaar verbonden door een kabelbaan. Ouderwets hotel (jaren 70) en aan renovatie toe! Ligging op 200 m van het zand-kiezelstrand en op 300 meter van Letojanni. Op ongeveer 5 km van de kabelbaan van Taormina Mare. Dichtbij de autosnelweg. Onderste gedeelte van het hotel heeft lawaaihinder. Kamers zijn eenvoudig ingericht, maar proper. Maaltijden in buffetvorm en lekker. Vriendelijk personeel. Publiek: ideaal voor grote groepen Persoonlijke score: 6/10 Hotel Ariston 4* te Taormina in kamer en ontbijt met supplement half pension: 3 de beste geboekt hotel. Nooit klachten! Op ongeveer 800 meter van de Corso Umberto (= autovrije hoofdstraat van Taormina) gelegen en vlakbij de kabelbaan die u naar het lager gelegen strand brengt. Verschillende type kamers bezocht: Type 20: kleine kamer met douche en zeer klein balkonneke en zicht op muur. Type 21: iets ruimere kamer met lateraal zeezicht en flatscreen tv Type 24: zeer mooie kamer met echt Frans balkonneke, beige laminaat en zeezicht

3 = vernieuwde kamer Indien gewenst kingsize bed vragen en kamer op 1 ste of 2 de verdiep vragen met laminaat. Andere verdiepingen hebben vast tapijt! Type 23: kleine familiekamer in het bijgebouw met terras en lateraal zeezicht Maaltijden: ontbijtbuffet en avondmaal met 4-gangen keuzemenu Publiek: koppels, rustzoekers Score: 8/10 Hotel Monte Tauro 4* te Taormina in kamer en ontbijt met supplement half pension: Designhotel met modern en stijlvol interieur. Dit hotel heeft meer klasse dan Ariston en is gekend voor zijn perfecte service. Op 250 meter van de Corso Umberto en 800 meter van de kabelbaan. Verschillende type kamers bezocht: Type 20: standaardkamer (2 pers) met douche en balkon Type 21: superieure kamer (2-3 pers) met bad en balkon = klein voor 3 personen. Dit type kamer aanraden voor 2 personen. Type 22: juniorsuite (2-3 pers) met bubbelbad Alle kamers hebben houten vloer en zeezicht Maaltijden: panoramisch restaurant met menukeuze Mooie bar open vanaf 19u00 met nu en dan pianobar Publiek: koppels Score: 8.5/10 Imperiale Taormina 5* te Taormina in kamer en ontbijt met supplement half pension: Boetiekhotelletje op 80 meter van de Corso Umberto gelegen met mooi panoramisch uitzicht over de baai van Taormina. Gekend voor zijn lekker eten, maar aan zeer hoge toeslag. Vierkantig zwembadje op dakterras met mooie lounge area.

4 Zeer mooi, modern ingerichte kamers met Frans balkon. Type 22: exclusieve luxekamer met klasse! Publiek: koppels, jonger cliënteel Score: 9/10 Baia Taormina hotel &Spa 4* te Mazzaro/Taormina Mare in half pension: Dit hotel is op 8 km van Taormina Mare gelegen, maar met gratis hotelbusje (tot 24u00) bereikbaar. Jaren 90 stijl met veel gietijzer. Kamer type 22 = mooie gerenoveerde kamer met ruime terras: aan te raden! Type 24: zeer mooie ruime kamer met jacuzzi tot 2 volw + 2 kinderen met prachtig uitzicht vanop terras Maaltijden: ontbijtbuffet en avondmaal in buffetvorm of menukeuze Publiek: koppels, rustzoekers Score: 8/10

5 Atahotel Capotaormina 4*sup te Taormina Mare in kamer en ontbijt en supplement half pension: Zeer moderne inkom, maar kamers klassiek ingericht. Dit hotel beschikt over een privé keienstrand en is in een zeer mooie baai gelegen, op 3 km vantaormina centrum met gratis hotelbusje. Misschien minpunt dat hotel over zeewaterzwembad beschikt en het half pension supplement heel duur is. Alle kamers hebben vast tapijt met zeer klein balkonneke. Kamers type 21 hebben prachtig zeezicht, maar kleine badkamer. Maaltijden: ontbijtbuffet wordt geserveerd in het Terraza Alcantara (juni-sept) met prachtig zicht op zee!

6 Avondmaal in restaurant Naxos met keuzemenu. Publiek: koppels en rustzoekers Score: 8,5/10 Hotel Villa Daphne 3* te Giardini Naxos in half pension: Charmehotelletje (slechts 22 kamers) met zeer tevreden publiek. Exclusiviteit van Jetair. Gezellig hotelletje op 250 meter van de zee en het strand gelegen en op 6 km van de kabelbaan van Taormina Mare. Bushalte op 50 meter. Mooie kamers, maar Jetair heeft momenteel enkel kamers aan de straatkant gelegen. Hopelijk vanaf volgend jaar ook kamers met zicht op zwembad in contract. Maaltijden: ontbijtbuffet en avondmaal met keuze uit 3 menu s. Publiek: koppels die van kleinschalig hotelletje houden Score: 8/10 Atahotel Naxos Beach Resort 4* te Giardini Naxos in half pension of all inclusive:

7 Aan het strand gelegen, op 4 km van Taormina. Gratis hotelbusje naar de kabelbaan van Taormina Mare. Hotel met vele sportfaciliteiten (ook zeilen en windsurfen) in mooie tuin gelegen. Voor de kinderen: 2 kinderbaden, baby en miniclub. Verschillende kamertypes bezocht: In hotel zelf: type 20: standaardkamer (2 volw + 1 kind) met tuinzicht = eenvoudige kamer met douche Type 21: zelfde kamer, maar met frontaal zeezicht Type 22: juniorsuite (2 volw + 1 kind) met bad In Villa s: Type 20: standaardbungalow met tuinzicht (2 volw + 1 kind) Type 21: familiekamer in bungalow (2 volw + 2 kinderen van minimum 3 jaar) met 2 slaapkamers. Enkel douche + terras. Dit type kamer is aan te raden voor families! Maaltijden: in buffetvorm. Zeer lekker buffet (zelf uitgeprobeerd) Publiek: families met kinderen Score: 8/10 Hilton Giardini Naxos 4* sup te Giardini Naxos in kamer en ontbijt en supplement half pension: Hotel in zeer klassieke stijl! Direct aan 2 privéstranden (kiezel). Gelegen op 1 km van Giardini Naxos en 7 km van centrum van Taormina. Hotelbusje naar Taormina. Verschillende kamertypes bezocht: Type 20: ruime standaardkamer (2-3 pers) met bad en lateraal zeezicht. Type 21: ruime superieure kamer (2-3 pers) met frontaal zeezicht Type 22: ruime familiekamer (2 volw + 2 kind.) met sofabed en zeezicht Alle kamers met vast tapijt in zeer klassieke stijl ingericht. Maaltijden: ontbijftbuffet en avondmaal in buffet of vast menu. Restaurant met terras. Ook specialiteitenrestaurant en mooie wijnbar met terras. Publiek: oudere koppels die van die stijl van hotel houden

8 Score: 8/10 Hotel Hellenia Yachting 4* te Giardini Naxos in half pension: Hotel in neoklassieke stijl en gekend voor zijn goede keuken. Prijs/kwaliteit zeer goed. REGIO PALERMO Hotel Fiesta Garden Beach * te Campofelice di Roccella in all inclusive: Dit hotel is het 2 de best verkocht hotel in Sicilië met heel tevreden klanten. Dit hotel werd als dorp ingericht. Fiesta keten is gekend voor zijn uitstekende bufetten en goede animatie. Direct aan het zand-en keienstrand gelegen. Op 3 km van het stadje Campofelice di Roccella en op 16 km van Cefalu. Hotelbus (betalend) naar Cefalu (2x/dag) en naar Palermo (1x/dag)

9 Kamers in het hoofdgebouw zijn voor maximum bezetting: 2 volw + 1 kind. Voor families met 2 kinderen zeker juniorsuite type 21 aanraden: mooie bungalows het dichtst bij het strand met bubbelbad en douche en zicht op de tuin. Ook communicerende kamers in het bijgebouw (op aanvraag) Publiek: families met kinderen Score: 8,5/10 Hotel Fiesta Athènee Palace 4* te Campofelice di Rocella in half pension of all in mits supplement: = het andere gedeelte van het vakantiedomein. Type 20: mooie standaardkamer met tuinzicht Type 21: mooie standaardkamer met zeezicht Publiek: ook voor koppels die van animatie houden Acacia Resort 4* te Campofelice di Roccella in half pension: Prachtig hotel met mooi zwembadslandschap (zoutwater). Eén van de betere van de bestemming. Ook wellnesscentrum aan 25 euro/uur af te huren met daarna 2 uur vrij gebruik van zwembad enkel te gebruiken door klanten die wellness gebruiken. Yoga gratis!

10 Dit hotel is direct aan een privéstrand gelegen. Op 16 km van Cefalu. Busverbinding betalend naar Palermo (niet op zondag) en Cefalu. Mooie kamers aan de kleine kant. Voor families kamertype 20 in het bijgebouw aanraden met terras en directe toegang tot de tuin. Maaltijden: ontbijtbuffet en 2 restaurantzalen in buffetvorm. Het eten dat wij s middags geserveerd kregen (menu 4 gangen) was uitermate lekker! Doelgroep: koppels en families met iets ouder kinderen Score: 9/10 Hotel Baia del Capitano 4* te Cefalu in half pension: Charmehotel gelegen in groene omgeving. Exclusiviteit van Jetair. Overal gratis Wifi.

11 Op 150 meter van privé rotsstrand en op 400 meter van een zandstrand gelegen. Op 5 km van het centrum van Cefalu met busje. Kamers zijn in zeker in orde voor 2 volwassenen. Maaltijden: ontbijtbuffet. Restaurant met een traditioneel Siciliaanse keuken Van juni tot september wordt avondmaal in de tuin geserveerd. Doelgroep: koppels Score: 8/10 Hotel Calanica 3* te Cefalu in half pension: Dit vakantiedorp bestaande uit 26 hutjes ligt op een heuvel met prachtig zicht op zee in een zeer mooie baai. Paradijselijke omgeving!

12 Zwembad ligt hoger en is niet zo gezellig ingericht zonder poolbar. Dit hotel is gelegen op 1.5 km van Cefalu (40 minuutjes stappen) en heeft directe toegang tot de zee via trapjes en paadjes. Eenvoudige hutjes(max.2 volw + 2 kind.) met kitchenette en aparte slaapkamer met stapelbed Maaltijden: panoramisch restaurant waar het uitgebreide ontbijtbuffet en het avondmaal (menukeuze) geserveerd wordt. Supergezellig en echte vakantiesfeer! Zeer goede keuken. Doelgroep: koppels, rustzoekers, families met oudere kinderen Score: 8/10 Cefalu Sea Palace 4* te Cefalu in kamer en ontbijt: Modern hotel van 2009 vlakbij (500m) het centrum van Cefalu gelegen en op 20 meter van het zandstrand (enkel door een straat ervan gescheiden).

13 Mooie, moderne kamers. Type 21: superieure kamers met zeezicht en mooi uitzicht op Cefalu. Maaltijden: ontbijtbuffet

14 Doelgroep: koppels Score: 8,5/10 Clubhotel Costa Verde 4* te Cefalu in vol pension: Heel druk club hotel met veel animatie (Frans/Italiaans) en sportmogelijkheden zoals windsurfen, zeilen, kano. In het laagseizoen ook animatie voor een ouder publiek. Ook aquapark (betalend) Dit hotel is gelegen op 2 km van het strand (gratis busje naar het strand tot 19U00) en 6 km van Cefalu (busverbinding) Kamers zijn in orde. Maaltijden: ontbijtbuffet en avondmaal in buffetvorm. Beperkte keuze. Restaurant is refterachtig en zeer rumoerig! Doelgroep: families die houden van drukte en animatie of jongeren. In laagseizoen: ouderen die geëntertaind willen worden. Score: 6/10 DEELNEMER: Ann Van Hecke Selectair Let s travel

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR

BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR BULGARIJE 05/06-09/06/2012 JETAIR FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen volstaat identiteitskaart (geldig tijdens uw verblijf) LOKALE MUNT : De Bulgaarse munt is de LEV. U kunt geld afhalen aan geldautomaat

Nadere informatie

JETAIR EDUC-TOUR MAKARSKA RIVIERA EN DUBROVNIK 04/08/07 08/06/07 Clubhotel Riu Bonaca *** - Bol / Brac (1 nacht geslapen)

JETAIR EDUC-TOUR MAKARSKA RIVIERA EN DUBROVNIK 04/08/07 08/06/07 Clubhotel Riu Bonaca *** - Bol / Brac (1 nacht geslapen) JETAIR EDUC-TOUR MAKARSKA RIVIERA EN DUBROVNIK 04/08/07 08/06/07 Clubhotel Riu Bonaca *** - Bol / Brac (1 nacht geslapen) Goed en degelijk *** hotel. Receptie - donkere tinten - aparte zithoeken - proper

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Noord Portugal & Porto 22/04/2015-25/04/2015 Transeurope

Noord Portugal & Porto 22/04/2015-25/04/2015 Transeurope Noord Portugal & Porto 22/04/2015-25/04/2015 Transeurope FORMALITEITEN : Identiteitskaart is voldoende. ELECTRICITEIT : Geen adapter nodig, hetzelfde als hier in België. KLIMAAT : Temperaturen waren zacht,

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Donna Carmela - (Italië Sicilië Carruba di Riposto) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Berlijn 22/06/10-24/06/10

Berlijn 22/06/10-24/06/10 Berlijn 22/06/10-24/06/10 Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en ligt in het Noord-Oosten van het land. Vlucht naar Tegel luchthaven duurt 1u20 min. Met de taxi ben je op 15min in het centrum. Prijs

Nadere informatie

Slovenië 18/05 tot 21/05/2015 Jetair

Slovenië 18/05 tot 21/05/2015 Jetair Slovenië 18/05 tot 21/05/2015 Jetair Formaliteiten Geldige identiteitskaart geen visum vereist Gezondheid Er zijn geen speciale inentingen vereist Elektriciteit 220 volt, dezelfde stopcontacten als bij

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Vietnam 26/11-04/12/2014 Rainbow

Vietnam 26/11-04/12/2014 Rainbow GENNY CORIGLIANO SELECTAIR TRAVEL PARTNERS Vietnam 26/11-04/12/2014 Rainbow FORMALITEITEN : Geldige reispas, 6 maanden na de terugreis geldig GEZONDHEID : Geen behandelingen Geen verplichte inentingen

Nadere informatie

Costa Dorada 11-15 mei 2014 JETAIR

Costa Dorada 11-15 mei 2014 JETAIR Costa Dorada 11-15 mei 2014 JETAIR Formaliteiten: Voor reizigers met de Belgische nationaliteit volstaat een identiteitskaart of kids-id die gedurende het volledige verblijf geldig is (incl. dag van terugreis)

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR SRI LANKA & MALEDIVEN 20 28/11/2010

REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR SRI LANKA & MALEDIVEN 20 28/11/2010 REISVERSLAG STUDIEREIS JETAIR SRI LANKA & MALEDIVEN 20 28/11/2010 FORMALITEITEN : Voor Belgische onderdanen is een internationaal reispas vereist dat nog minimum 6 maanden geldig is na retourdatum GEZONDHEID

Nadere informatie

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo

Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo Petra Segreta Resort & Spa Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petra Segreta Resort & Spa - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa Marouli euros/week

Villa Marouli euros/week Villa Marouli Villa Marouli is een luxe volledig gerenoveerde villa. Gebouwd in 1426 het is geclassificeerd als een historisch monument door de Griekse Archeologische autoriteiten. Het is gelegen op een

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

Hotel Casona de Yaiza Spanje Lanzarote Yaiza

Hotel Casona de Yaiza Spanje Lanzarote Yaiza Hotel Casona de Yaiza Spanje Lanzarote Yaiza 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Casona de Yaiza - (Spanje Lanzarote Yaiza) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Caesar s Gardens Spa Retreat Griekenland Rhodos Lindos

Caesar s Gardens Spa Retreat Griekenland Rhodos Lindos Caesar s Gardens Spa Retreat Griekenland Rhodos Lindos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Caesar s Gardens Spa Retreat - (Griekenland Rhodos Lindos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Masseria degli Ulivi Italië Sicilië Palazzolo

Masseria degli Ulivi Italië Sicilië Palazzolo Masseria degli Ulivi Italië Sicilië Palazzolo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria degli Ulivi - (Italië Sicilië Palazzolo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Alcantara Resort Italië Sicilië Gaggi

Alcantara Resort Italië Sicilië Gaggi Alcantara Resort Italië Sicilië Gaggi 1. Algemene informatie Eliza was here - Alcantara Resort - /italie/sicilie/gaggi/alcantara_resort.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Alcantara Resort - (Italië

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi

Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi Cavos Villas Griekenland Zakynthos Tsilivi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cavos Villas - (Griekenland Zakynthos Tsilivi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Toelichting accommodatie arrangementen

Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen RIO2016 Van een cruiseschip in de haven van Rio de Janeiro tot 5* hotels nabij de stranden van Copacabana en Ipanema. ATPI

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Studiereis Bulgarije: Burgas & Varna JETAIR

Studiereis Bulgarije: Burgas & Varna JETAIR Studiereis Bulgarije: Burgas & Varna JETAIR SUNNY BEACH: Kort gezegd is Sunny Beach vergelijkbaar met LLoret de Mar. Een paradijs voor jonge mensen, maar verder een beetje té levendig voor al de rest.

Nadere informatie

Masseria degli Ulivi Italië Sicilië Palazzolo

Masseria degli Ulivi Italië Sicilië Palazzolo Masseria degli Ulivi Italië Sicilië Palazzolo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria degli Ulivi - (Italië Sicilië Palazzolo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Myrtles of Petani Griekenland Kefalonia Petani Beach

Myrtles of Petani Griekenland Kefalonia Petani Beach Myrtles of Petani Griekenland Kefalonia Petani Beach 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Myrtles of Petani - (Griekenland Kefalonia Petani Beach) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga

Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga Casa el Morro Spanje Lanzarote Uga 1. Algemene informatie Eliza was here - Casa el Morro - /spanje/lanzarote/uga/casa_el_morro.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Morro - (Spanje Lanzarote

Nadere informatie

ALGARVE 23-28/5/2013 JETAIR

ALGARVE 23-28/5/2013 JETAIR ALGARVE 23-28/5/2013 JETAIR Algemene reisinformatie Algarve Reisdocumenten Geldige identiteitskaart verplicht. Gezondheid Geen inentingen vereist. Klimaat De beste periode om naar de Algarve te reizen

Nadere informatie

SENTIDO Vasia Resort & Spa (Hotel)

SENTIDO Vasia Resort & Spa (Hotel) Bij Thomas Cook krijg je Basis annulatieverzekering 24u/24u service Kosteloze wijziging tot 50 dagen voor vertrek en méér * SENTIDO Vasia Resort & Spa (Hotel) Griekenland, Kreta, Sissi Familievriendelijk

Nadere informatie

The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella

The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren The Urban Villa - (Spanje Andalusië Marbella) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Colina da Faja - (Portugal Madeira Faja da Ovelha) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto

Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto Hotel Donna Carmela Italië Sicilië Carruba di Riposto 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Donna Carmela - (Italië Sicilië Carruba di Riposto) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria Cianciò - (Italië Sicilië Modica) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

RIU PALM AZUR CLUBHOTEL EILAND DJERBA TUNESIË TUNESIË

RIU PALM AZUR CLUBHOTEL EILAND DJERBA TUNESIË TUNESIË MIDDELLANDSE ZEE EILAND DJERBA Enfidha HAMMAMET PORT EL KANTAOUI Monastir MAHDIA EILAND DJERBA CLUBHOTEL RIU PALM AZUR ACTION Welkom in het nieuwe Riu-hotel op Djerba. Ruime en moderne kamers, een vriendelijke

Nadere informatie

Appartementjes met 1 of 2 Kamers. Prachtig vakantiedorp met 8 zwembaden

Appartementjes met 1 of 2 Kamers. Prachtig vakantiedorp met 8 zwembaden Vakantiedorp -Hotel THB Tropical Island ****( 4 sterren) Lanzarote. Is gelegen in Playa Blanca, vlakbij een typisch visserdorpje gelegen in het zuiden van Lanzarote, dorpje noemt Yaiza Op 5 minuutjes wandelen

Nadere informatie

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes

Eliathos Griekenland Kreta Arhanes Eliathos Griekenland Kreta Arhanes 1. Algemene informatie Eliza was here - Eliathos - /griekenland/kreta/arhanes/eliathos.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Eliathos - (Griekenland Kreta Arhanes)

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Villa Loredana euros/week

Villa Loredana euros/week Villa Loredana Villa Loredana gelegen op het eiland Kreta is de ideale setting voor een rustige vakantie met een adembenemend uitzicht. De villa is onderdeel van een groep van drie moderne stijlvolle,

Nadere informatie

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petroto Villas - (Griekenland Rhodos Kiotari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia

Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia Can Pere Spanje Ibiza Santa Eularia 1. Algemene informatie Eliza was here - Can Pere - /spanje/ibiza/santa_eularia/can_pere.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Pere - (Spanje Ibiza Santa Eularia)

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Harvest Moon - (Griekenland Kefalonia Parisata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Chalkidiki Corfu 20/06/08 25/06/2008

Chalkidiki Corfu 20/06/08 25/06/2008 Chalkidiki Corfu 20/06/08 25/06/2008 Hotel Aegean Melathron ***** (2 nachten geslapen) Zeer aangenaam hotel met een zeer rustige sfeer. Er is geen animatie voorzien. Receptie - proper en fris - aangename

Nadere informatie

Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna

Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna Pavezzo Country Retreat Griekenland Lefkas Katouna 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pavezzo Country Retreat - (Griekenland Lefkas Katouna) - 5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Regina's Villa Griekenland Kefalonia Divarta

Regina's Villa Griekenland Kefalonia Divarta Regina's Villa Griekenland Kefalonia Divarta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Regina's Villa - (Griekenland Kefalonia Divarta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aldiola Country Resort - (Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura) - 4 sterren

Nadere informatie

Hotel Despotiko Griekenland Pilion Portaria

Hotel Despotiko Griekenland Pilion Portaria Hotel Despotiko Griekenland Pilion Portaria 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Despotiko - (Griekenland Pilion Portaria) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Home Hotels Italië Sicilië Piazza Armerina

Home Hotels Italië Sicilië Piazza Armerina Home Hotels Italië Sicilië Piazza Armerina 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Home Hotels - (Italië Sicilië Piazza Armerina) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten)

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) & Tennis 2000 Thomas Cook Sport Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) Tijdens de tweede week van de paasvakantie zal er voor het eerst een buitenlandse tennisstage

Nadere informatie

Azienda Duca di Castelmonte Italië Sicilië Xitta

Azienda Duca di Castelmonte Italië Sicilië Xitta Azienda Duca di Castelmonte Italië Sicilië Xitta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Azienda Duca di Castelmonte - (Italië Sicilië Xitta) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Sant Joan de Binissaida Spanje Menorca Es Castell

Sant Joan de Binissaida Spanje Menorca Es Castell Sant Joan de Binissaida Spanje Menorca Es Castell 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sant Joan de Binissaida - (Spanje Menorca Es Castell) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades

El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades El Camino Villas Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren El Camino Villas - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

STUDIO OOSTDUINKERKE

STUDIO OOSTDUINKERKE STUDIO Studio op het einde van de zeedijk in de residentie Twenty One op het 9de verdiep met panoramisch zicht op zee en strand. Studio met veel POTENTI- EEL mits enkele opfrissingen. (209) EPC 175 kwh/m²

Nadere informatie

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ana Margarida - (Portugal Costa de Lisboa Ericeira) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion

Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion Neo Chorion Village Houses Cyprus Cyprus Neo Chorion 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Neo Chorion Village Houses - (Cyprus Cyprus Neo Chorion) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING ARUBA THE RITZ-CARLTON *****

LUXE AANBIEDING ARUBA THE RITZ-CARLTON ***** LUXE AANBIEDING ARUBA THE RITZ-CARLTON ***** Welkom in The Ritz-Carlton Aruba, het nieuwste en meest exclusieve 5-sterren resort op Aruba. Vlak op het paradijselijke Palm Beach zandstrand is dit een oase

Nadere informatie

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex.

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex. Villa's Orange De villa's en suites bevinden zich in Orange Benitses dat 12 km ten zuiden van Corfu-Stad ligt en 9 km van Loannis Kapodistrias International Airport. Benitses is een van de traditionele

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Appartement Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Appartement Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Appartement Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Appartement - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Villa Ianinna euros/week

Villa Ianinna euros/week Villa Ianinna Villa Ianinna is een luxe villa gelegen in de buurt van het charmante kustplaatsje Kolymbari, op slechts 20 minuten rijden van het pittoreske hoofdstad van de regio van Chania. Kolymbari

Nadere informatie

NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK...

NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK... NIEUWBOUW OP DE GOLF FOTOBANK... Qua architectuur zou u zich in dit project wel eens aan de Belgische kust kunnen wanen (bij mooi weer). Qua ligging gelegen naast het toekomstige clubhouse van Amarilla

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

Ontdek Sicilië Cultureel erfgoed in mediterrane sferen. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1360 km

Ontdek Sicilië Cultureel erfgoed in mediterrane sferen. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1360 km Ontdek Sicilië Cultureel erfgoed in mediterrane sferen 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1360 km Hoogtepunten Grieks Selinunte en Segesta Havenstad Syracuse Palermo

Nadere informatie

Thimonies Country Homes Griekenland Kreta Rethymnon

Thimonies Country Homes Griekenland Kreta Rethymnon Thimonies Country Homes Griekenland Kreta Rethymnon 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Thimonies Country Homes - (Griekenland Kreta Rethymnon) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lefkada Villas - (Griekenland Lefkas Vafkeri) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura

Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura Aldiola Country Resort Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aldiola Country Resort - (Italië Sardinië Sant' Antonio di Gallura) - 4 sterren

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea Hotel Oasis Salinas Sea Algemeen Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

Villa's Elianthe euros/week

Villa's Elianthe euros/week Villa's Elianthe Elianthe gebouwencomplex is een unieke bestemming met geraffineerde schoonheid. Het ligt in een gebied van 10.000 m2 gelegen aan de voet van de berg Giouchtas, op een van de mooiste plekken

Nadere informatie

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol

Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol Estalagem da Ponta do Sol Portugal Madeira Ponta do Sol 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Estalagem da Ponta do Sol - (Portugal Madeira Ponta do Sol) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha

Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha Colina da Faja Portugal Madeira Faja da Ovelha 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Colina da Faja - (Portugal Madeira Faja da Ovelha) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Birds Bay Griekenland Lesbos Petra

Birds Bay Griekenland Lesbos Petra Birds Bay Griekenland Lesbos Petra 1. Algemene informatie Eliza was here - Birds Bay - /griekenland/lesbos/petra/birds_bay.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Birds Bay - (Griekenland Lesbos Petra)

Nadere informatie

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad.

Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. Villa Alai Villa Alai is onderdeel van een complex van vier, onafhankelijke luxe woningen met elk een eigen zwembad. 3 6 4550.0 euros/week De villa's zijn in de nabijgelegen buurt van Kokkino Chorio ("Red

Nadere informatie