SNS bank, de bank voor de particulier. Een moderne bank met extra aandacht voor de regio. van 27 miljard gulden. Met ruim 300 kantoren is

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SNS bank, de bank voor de particulier. Een moderne bank met extra aandacht voor de regio. van 27 miljard gulden. Met ruim 300 kantoren is"

Transcriptie

1

2 SN!'. SNS bank, de bank voor de particulier en voor de zakenman Een moderne bank met extra aandacht voor de regio. De SNS bank is een middelgrote bank met een balanstotaal van 27 miljard gulden. Met ruim 300 kantoren is de SNS bank sterk vertegenwoordigd in het noorden, oosten, midden en zuiden van het land. De SNS bank is ook een relatief jonge bank. In 1990 is ze ontstaan door het samengaan van een groot aantal toonaangevende moderne regionale spaarbanken. Die oorsprong, gecombineerd met de eigentijds opgezette organisatie, geeft de SNS bank een bijzonder karakter. Hierdoor profiteert u namelijk wei van de lusten van een rijk verleden, maar niet van de lasten van een grootbank. De SNS bank behoort tot de SNS Groep, een onafhankelijk gemengd financieel concern. Hierin zijn ondermeer BLG Hypotheken, NOG Verzekeringen, de CVB Bank en enkele leasemaatschappijen opgenomen. Door deze opzet kan de SNS bank zowel aan particulieren, als aan bedrijven, instellingen en vrije-beroepsbeoefenaren een compleet pakket fin ancie le diensten leveren.

3 Decentraal en slagvaardig. De SNS bank en het bedrijfsleven. Vanuit haar hi stor ie heeft de bank veel lokale kennis en contacten, waardoor de De nauwe relatie van de SNS bank met de lokale en regionale gemeenschap geldt betrokkenheid bij de regio en de mensen vanzelfsprekend ook voor de contacten die er wonen en werken groot is. Daarom met het bedrijfsleven. Ondernemingen, heeft de SNS bank gekozen voor een organisatie-opzet die daarbij aansluit. De maar ook ins telling en of vrije-beroepsbeoefenaren, vinden in de SNS bank een SNS bank heeft een structuur goed geinformeerde gesprekspartner. Een met werkmaatschappijen waarvan de afzonderlijke zakenpartner die modern bankieren weet verzorgingsgebieden te vertalen naar de specifieke eisen van in de regel samenvallen met provinciegrenzen. het individuele bedrijf of de ins telling. De werkmaatschappijen hebben een grote mate Wat zijn de voornaamste kenmerken? van zelfstandigheid op financieel en commercieel gebied. Hierdoor zijn ze helemaal gericht op snel, flexibel en efficient optreden ten behoeve van relaties. Complete 'all finance'-advisering. De aanpak van de SNS bank bewijst zich De zeer ver doorgevoerde automatisering in het dienstenpakket. De SNS bank is een ondersteunt hen hierbij. De SNS bank vooruitstrevende 'all finance' -bank. Dat kent geen lange beslissingslijnen en wil zeggen: zakelijke relaties kunnen niet nodeloze discussies worden vermeden. aileen voor, op moderne Op basis van de lokale kennis bij de bank en deskundig inzicht in verhoudingen en leest geschoeide, traditionele bankzaken zoals betalingsverkeer, creditgelden en ontwikkelingen in de markt worden in de financieringen bij de SNS bank terecht, regel op zeer korte termijn beslissingen maar onder andere ook voor aile genomen. Waar nodig kan vanuit een bedrijfsspaarvormen, verzekeringen, hypotheken en leasevormen. centrale unit snel en direkt speeialistisehe ondersteuning worden gegeven.

4 Een gesprekspartner die weet wat u nodig heeft. de eerste geldautomaten in Nederland, het eerste on-line/real-time computersysteem in alle bankvestigingen, het eer Wie zakelijk bankiert bij de SNS bank ste elektronische hypotheekadviesmodel heeft een vaste gesprekspartner: de zake en de ontwikkeling van de spaarhypo Iijk adviseur. Het is een vertrouwensman theek. of -vrouw die thuis is in de facetten van een branche. Hij of zij kan daardoor snel vaststellen met welke aanpak de bank het Maatwerk en automatisering. beste haar diensten kan bewijzen. Hij of De efficiency zij zorgt er aansluitend van uw vaste gesprekspartner wordt krachtig ondersteund door het voor dat ogenblikkelijk alle nodige actie ondernomen wordt. Door een aanspreekpunt binnen informatiseringssysteem bank. De bank beschikt van de SNS over een zeer de bank kan de samenwerking geavanceerd geautomatiseerd commercieel en administratief systeem. Mede bank/ client de hoogste graad van slagvaardigheid behouden. Daarom biedt de hierdoor kan ook op het gebied van de SNS bank ook voor grote bedrijven dat ene aanspreekpunt. De adviseurs van de zakelijke dienstverlening een verregaande decentralisati.e van bevoegdheden SNS bank zijn ervan doordrongen dat gerealiseerd worden. Een snelle en alerte hun optreden van cruciaal belang is voor uw zaken. Alles is er dan ook op gericht besluitvorming is hiermee een feit. Deze snelheid, die uiteraard gerelateerd is aan hun alertheid en deskundigheid op de complexiteit 'scherp ' te houden. van een probleemstelling, is niet de enige verdienste van het Wat dat betreft heerst er bij de SNS bank geautomatiseerde systeem. Het geeft uw het juiste klimaat. vaste gesprekspartner ook al het gereed Vernieuwend denken en doortastend optreden zitten ons in het bloed. Op het conto van de SNS bank staan op het schap in hand en voor het creeren zakelijke dienstverlening op maat. van gebied van retailbanking onder andere:

5

6

7 Geldbeheer Op het gebied van geldbeheer de SNS bank een op uw situatie verleent afgestemd advies, waarbij aile mogelijkheden Samen slagen. De sterke regionale betrokkenheid. de moderne decentrale organisatie. het complete financieje dienstenpakket en de persoonlijke benadering van de SNS voor modern liquiditeitsbeheer worden ingezet. Optimaal rendement op creditgelden behalen is hierbij een belangrijk doe!. Onder de produkten die de SNS bank in dit verband aanbiedt, horen spe- bank zijn allemaal op een ding gericht: ciale rekening-courantconstructies, ver- samen slagen. De SNS bank investeert schillende geldmarktdeposito's, parkeeren reserveringsrekeningen, alsmede produkten die op maat voor uw specifieke daar op haar manier in door haar dienstverlening elke keer opnieuw af te stemmen op het individuele geval en de specifieke situatie. De specifiek zakelijke bedrijfsomstandigheden worden ontworpen. In onze brochure Geldbeheer vindt terre in en waarop wij dit voor onze relaties docn, liggen op het gebied van u verschillende produkten nader toegelicht. geldbeheer. betalingsverkeer. financieringen en overige diensten als leasevormen. bedrijfsverzekeringen en Betalingsverkeer Bij betalingsverkeer bedrijfsspaarregelingen. deze terre in en bestaan Over elk van aparte brochures. gaat het er om inkomende en uitgaande geldstromen zo efficient mogelijk te laten verlopen. De In dit kader geven we een korte schets SNS bank biedt op dit terrein van de te onderscheiden diensten van de SNS-bank. vooruitstrevende mogelijkheden om zowel binnen het bedrijf of ins telling, als in het ban caire circuit de kosten voor uw betalingsverkeer zo laag mogelijk te houden. De SNS bank heeft hiervoor een SN~.

8 tweetal multifunctionele systemen voor doel en de vooruitzichten biedt de SNS elektronisch bankieren, voor zowel de bank het complete scala aan moderne particulier als de zakenman, het SNS financieringen op korte, middellange en online en SNS online plus. Dit laatste lange termijn. pakket bewijst ook zijn diensten als u met meerdere banken werkt. Een nieuw betaalmiddel is de Chipknip, een door De SNS bank kent daarnaast ook financieringsvormen voor specifieke situaties. de gezamenlijke banken ontwikkelde chip die op iedere bankpas geplaatst Overige diensten van de SNS bank. Ook de leasemogelijkheden en de wordt en is gekoppeld aan een betaalrekening. De Chipknip is bedoeld voor het betalen van relatief kleine bedragen, ter vervanging van coutant geld. Ook voor bedrijfsspaarregelingen waarmee de SNS bank u kan help en zijn in aparte brochures beschreven. Ze zijn verkrijgbaar bij het betalingsverkeer met het buitenland uw kantoor van de SNS bank. beschikt de SNS bank over de modernste mogelijkheden. Onze brochure betalingsverkeer vertelt u er meer over. Leasing. Bedrijfsmiddelen als machines en Financieren bij de SNS bank. wagenpark kunnen een belangrijk deel uitmaken van de kapitaalbehoefte van In onze brochure Financieringen leest u een bedrijf In welke vorm de financie hoe de SNS bank uitgesproken maatwerk ring voor zulke middelen het beste gere kan leveren als na doorlichting van de aliseerd kan worden, is van geval tot situatie financiering nodig blijkt. geval verschillend. De SNS bank heeft Afhankelijk van deze doorlichting, h et daarom ook aile mogelijkheden om de nodige financiering via lease te regelen, zowel op het gebied van operational als financial lease.

9

10 B edri jfsspaarrege lingen. balans voor u te vinden. En om - ten behoeve van u- de condities optimaal en De premiespaarregeling, de premie zo scherp mogelijk te krijgen. de spaarloonregeling, de aandelenoptieregeling en de winstdelingsregeling zijn zowel voor werkgever als werknemer goede mogelijkheden om fiscaalvriendelijke en extra Nader kennismaken met de SNS bank. aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden te Heeft deze eerste kennismaking met de schepp en. Bij de SNS bank vindt u de SNS bank uw interesse gewekt, neemt u deskundigheid voor een juist advies en dan contact op met de zakelijk adviseur van de SNS bank bij u in de omgeving. een zodanige afhandeling dat u er weinig omkijken naar heeft. Verzekeren. Op het gebied van verzekeringen kan de SNS bank putten uit het brede aanbod van onder andere NOG verzekeringen, de verzekeringsmaatschappij van de SNS Groep. Hierdoor kan elk wenselijk maatwerk geleverd worden. Daarbij wordt altijd uitgegaan van het zoeken naar de juiste balans tussen het te verzekeren risico en datgene, wat verantwoord is om als eigen risico te nemen. Via elk kantoor van de SNS bank heeft u toe gang tot de verzekeringsexperts die op het gebied van bedrijfsverzekeringen de nodige ervaring hebben om de juiste SN!'.bank met o.a. kantoren in: Kampen; Burgwal41 Dr. Damstraat 9 Lelystraat 47 IJsselmuiden; Dorpsweg 43a

SN!'. f 5,1 mil. f 213 miljoen. SNS bank, de bank voor de particulier. en voor de zakenman. Door deze opzet kan SNS bank zowel

SN!'. f 5,1 mil. f 213 miljoen. SNS bank, de bank voor de particulier. en voor de zakenman. Door deze opzet kan SNS bank zowel Door deze opzet kan SNS bank zowel SNS bank, de bank voor de particulier en voor de zakenman aan particulieren, als aan bedrijven, Een moderne bank met extra aandacht voor de regio. instellingen en vrije

Nadere informatie

Lease. Service op maat

Lease. Service op maat Lease Service op maat Leasen via Santander Consumer Finance Het leasen van een auto is een uitstekende manier om werkkapitaal vrij te houden of vrij te maken. Maar bijvoorbeeld ook om de operationele zaken

Nadere informatie

het arrangement voor sportinstellingen

het arrangement voor sportinstellingen het arrangement voor sportinstellingen Altijd maatwerk Veel kennis en ervaring Snel en persoonlijk zaken doen Bij een financiering maken we afspraken die naadloos aansluiten bij uw sportinstelling. samenwerking

Nadere informatie

Het arrangement voor sportinstellingen

Het arrangement voor sportinstellingen Het arrangement voor sportinstellingen Altijd maatwerk Veel kennis en ervaring Snel en persoonlijk zaken doen 2 Bij een financiering maken we afspraken die naadloos aansluiten bij uw sportinstelling. Samenwerking

Nadere informatie

KINDEREN EN HET MILLENNIUM

KINDEREN EN HET MILLENNIUM KINDEREN EN HET MILLENNIUM Naast de bijdragen van een aantal auteurs die herinneringen ophalen aan het verleden van Kampen en haar inwoners, wilde de redactie aan jongeren de mogelijkheid bieden hun visie

Nadere informatie

het arrangement van ABN AMRO voor sportinstellingen

het arrangement van ABN AMRO voor sportinstellingen het arrangement van ABN AMRO voor sportinstellingen Altijd maatwerk Veel kennis en ervaring Snel en persoonlijk zakendoen U heeft plannen met uw club Uw stichting of vereniging heeft uiteraard sportieve

Nadere informatie

Welkom bij SNS Regio Bank

Welkom bij SNS Regio Bank Welkom Voor iedereen Welkom bij SNS Regio Bank In de eerste plaats mag u van uw bank natuurlijk een professionele aanpak verwachten. Met een uitgebreid aanbod diensten en producten. Maar SNS Regio Bank

Nadere informatie

ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT FINANCIAL LEASE PEUGEOT OPERATIONAL LEASE

ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT FINANCIAL LEASE PEUGEOT OPERATIONAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT FINANCIAL LEASE PEUGEOT OPERATIONAL LEASE 2 ALTIJD EEN LEASEVORM DIE BIJ U EN UW BEDRIJF PAST UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE.

Nadere informatie

Even voorstellen: de nieuwe SNS Bank

Even voorstellen: de nieuwe SNS Bank Even voorstellen: de nieuwe SNS Bank SNS Bank vindt dat bankieren anders kan en anders moet. Minder bankerig en minder grijs dan veel mensen gewend zijn. Wij willen bankieren kleur geven. En wij brengen

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING MOBIEL+ LEASING DE MEERWAARDE VAN MITSUBISHI Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+.

Nadere informatie

Leasen met voorrang. VWPFS Lease Brochure DutchLease v5.indd :38

Leasen met voorrang.  VWPFS Lease Brochure DutchLease v5.indd :38 Leasen met voorrang www.dutchlease.nl VWPFS112-08 Lease Brochure DutchLease v5.indd 1 23-07-15 17:38 Zeker als u in een MKB organisatie werkt, is het beheer van uw wagenpark vaak slechts een onderdeel

Nadere informatie

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden.

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden. 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden. 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL LEASE CITROËN OPERATIONAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

CITROËN FINANCIAL LEASE CITROËN OPERATIONAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 ALTIJD EEN LEASEVORM DIE BIJ U EN UW BEDRIJF PAST Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u mee. En met die groei staan er steeds meer auto s voor

Nadere informatie

DS OPERATIONAL LEASE DS FINANCIAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

DS OPERATIONAL LEASE DS FINANCIAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS OPERATIONAL LEASE DS FINANCIAL LEASE ZAKELIJKE LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 ZAKELIJKE LEASE Altijd een leasevorm die bij u en uw bedrijf past Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u

Nadere informatie

Betalen? Wij zijn uw bank.

Betalen? Wij zijn uw bank. Betalen? Wij zijn uw bank. U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Wij hebben een betaalpakket zonder onnodige extra s. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Gewoon om te kunnen pinnen

Nadere informatie

Betalen? Wij zijn uw bank.

Betalen? Wij zijn uw bank. Betalen? Wij zijn uw bank. U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Wij hebben een betaalpakket zonder onnodige extra s. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Gewoon om te kunnen pinnen,

Nadere informatie

Zakelijk Volkswagen rijden.

Zakelijk Volkswagen rijden. Zakelijk Volkswagen rijden. Alles rond In een keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Zakelijk Volkswagen rijden? Volkswagen doet u een passend voorstel voor leasing of financiering.

Nadere informatie

Zakelijk Volkswagen rijden.

Zakelijk Volkswagen rijden. Zakelijk Volkswagen rijden. Alles rond In een keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Volkswagen Financial Lease Volkswagen Financial Lease: de enige financiering die is afgestemd

Nadere informatie

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG!

LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! LEASE OF FINANCIERING MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT BIJ PEUGEOT FINANCE HEEFT U RUIME KEUZE UIT LEASE- EN FINANCIE- RINGSMOGELIJKHEDEN. VOOR ELKE PORTEMONNEE

Nadere informatie

CITROËN Business Finance

CITROËN Business Finance CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Business Finance ALTIJD DE PERFECTE LEASEVORM EEN LEASEVORM VOOR ELKE FASE VAN UW BEDRIJF CITROËN BUSINESS FINANCE UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. En met

Nadere informatie

CITROËN BUSINESS FINANCE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

CITROËN BUSINESS FINANCE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? CITROËN BUSINESS FINANCE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? CITROËN BUSINESS FINANCE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u mee. En met die groei staan er

Nadere informatie

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. VWPFS292-12 Volkswagen Financial Services Zakelijk v1.indd 1 20-06-16 15:48 Alles rond In een

Nadere informatie

Leasen in drie simpele stappen

Leasen in drie simpele stappen Leasen in drie simpele stappen 1 Nederland kent talrijke leasemaatschappijen. U kiest voor Fiat Financial Solutions. Als financieringsmaatschappij van Fiat Group Automobiles SA zijn we als geen ander op

Nadere informatie

CITROËN Business Finance

CITROËN Business Finance CITROËN Business Finance ALTIJD DE PERFECTE LEASEVORM EEN LEASEVORM VOOR ELKE FASE VAN UW BEDRIJF UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. En met die groei staan er steeds meer auto s voor de deur.

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS

PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS PEUGEOT FINANCIAL LEASE EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS HET OM

Nadere informatie

Het Flexibel Werknemers Pensioen Compact. Voor nu en later

Het Flexibel Werknemers Pensioen Compact. Voor nu en later Het Flexibel Werknemers Pensioen Compact Voor nu en later Inkomenszekerheid voor uw medewerkers Voor nu en later Als uw medewerkers stoppen met werken, willen ze kunnen vertrouwen op de zekerheid van

Nadere informatie

Daarom kiest u voor RegioBank

Daarom kiest u voor RegioBank Daarom kiest u voor RegioBank Bij u in de buurt U bent geen rekeningnummer. U wordt altijd geholpen door iemand die u kent. Een complete bank Wij zijn een bank waar u terecht kunt voor betalen, sparen

Nadere informatie

Betalingsverkeer 4 BETALINGSVERKEER 4 (CBV11.4/CREBO:50167)

Betalingsverkeer 4 BETALINGSVERKEER 4 (CBV11.4/CREBO:50167) BETALINGSVERKEER 4 (CBV11.4/CREBO:50167) sd.cbv11.4.v1 ECABO, Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd, overgenomen, opgeslagen of gepubliceerd in enige vorm of wijze,

Nadere informatie

PEUGEOT LEASE ALTIJD DE PERFECTE LEASEVORM

PEUGEOT LEASE ALTIJD DE PERFECTE LEASEVORM PEUGEOT LEASE ALTIJD DE PERFECTE LEASEVORM EEN LEASEVORM VOOR ELKE FASE VAN UW BEDRIJF UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. EN MET DIE GROEI STAAN ER STEEDS MEER AUTO S VOOR DE DEUR. OF MISSCHIEN

Nadere informatie

Mogelijkheden van de Privérekening

Mogelijkheden van de Privérekening Betalen Meer voor minder Betalen Tegenwoordig heeft iedereen wel een bankrekening. Hoe uw bankrekening eruit ziet, hangt af van uw wensen. Het gaat immers om meer dan alleen een overzicht van ontvangsten,

Nadere informatie

Betalen Uw bank dichtbij.

Betalen Uw bank dichtbij. Betalen Uw bank dichtbij. 2 U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Contant geld opnemen met een betaalpas,

Nadere informatie

CITROËN BUSINESS FINANCE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

CITROËN BUSINESS FINANCE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? CITROËN BUSINESS FINANCE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? CITROËN BUSINESS FINANCE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u mee. En met die groei staan er

Nadere informatie

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN.

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN. ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet u kunnen vertrouwen op maximaal comfort

Nadere informatie

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. EN MET DIE GROEI STAAN ER STEEDS MEER AUTO S VOOR

Nadere informatie

Lease of financiering

Lease of financiering CITROËN Lease of financiering MOEITE MET KIEZEN? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG! BETAAL PRECIES ZOALS U WILT Bij Citroën Financial Services heeft u ruime keuze uit lease- en financieringsmogelijkheden. Voor

Nadere informatie

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden

1 Zakelijk Audi rijden. Zakelijk Audi rijden 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid. Voor uw mobiliteit moet u

Nadere informatie

Betalen Wij zijn uw bank.

Betalen Wij zijn uw bank. Betalen Wij zijn uw bank. 2 U wilt eenvoudig uw bankzaken regelen? Met ons betaalpakket doet u dat op úw manier. In deze tijd kunt u niet meer zonder een betaalpakket. Pinnen, overboeken en betalen. Op

Nadere informatie

Dienstenwijzer Adviesgroep Van der Roest

Dienstenwijzer Adviesgroep Van der Roest Dienstenwijzer Adviesgroep Van der Roest Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat uw bedrijf centraal. In deze

Nadere informatie

versie 4.0 mkb Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten

versie 4.0 mkb Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten Dienstenwijzer Lamond Verzekeringen en Financiële Diensten Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat uw bedrijf

Nadere informatie

Daarom kiest u voor RegioBank

Daarom kiest u voor RegioBank Daarom kiest u voor RegioBank U bent welkom bij ons op kantoor U krijgt bij ons persoonlijke aandacht De Adviseur die u kent Wij zijn een bank voor de hele familie Uw bank dichtbij. Wij zijn de bank dichtbij

Nadere informatie

totaaladvies en persoonlijke aandacht

totaaladvies en persoonlijke aandacht totaaladvies en persoonlijke aandacht assurantiën makelaardij hypotheken financieel advies uw wensen Opnieuw beginnen in het huis van uw dromen. Financiële verplichtingen aangaan voor een periode van soms

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL LEASE

CITROËN FINANCIAL LEASE CITROËN FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN CITROËN BUSINESS FINANCE MAAKT VOOR U DE BESTE DEAL Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT LEASE MAAKT VOOR U DE BESTE DEAL ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS HET

Nadere informatie

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN

ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN ZAKELIJK ŠKODA RIJDEN ŠKODA Financial Services Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit 3 Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit Als zakelijke

Nadere informatie

Allround in vastgoedmanagement en -advies

Allround in vastgoedmanagement en -advies Allround in vastgoedmanagement en -advies Samen waardegroei creëren en stimuleren. Daar gaan wij voor Amstelius Vastgoed Amstelius is een onafhankelijk allround kantoor voor vastgoedmanagement en -advies.

Nadere informatie

Financial Lease. DEFAM. Uw heldere keuze.

Financial Lease. DEFAM. Uw heldere keuze. Financial Lease DEFAM. Uw heldere keuze. Financial Lease Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat

Nadere informatie

De vaste koers naar een veilige toekomst

De vaste koers naar een veilige toekomst De vaste koers naar een veilige toekomst MAKELAARS IN ASSURANTIË N Voor elke organisatie, commercieel of non-profit, is de continuïteit van de bedrijfsvoering een allereerste prioriteit. Alle verzekeringen

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN 2 PEUGEOT LEASE MAAKT VOOR U DE BESTE DEAL ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS HET

Nadere informatie

ZÉKER LEVEN. Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP!

ZÉKER LEVEN. Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP! ZÉKER LEVEN Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP! Wilt u continu voordelig verzekerd zijn van het beste advies, slimme alerts en onze proactieve begeleiding? Informeer dan vrijblijvend naar onze

Nadere informatie

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF?

PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? PEUGEOT LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? 2 PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UW BEDRIJF IS UW LEVEN, HET GROEIT MET U MEE. EN MET DIE GROEI STAAN ER STEEDS MEER AUTO S VOOR

Nadere informatie

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN PEUGEOT FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN 2 PEUGEOT FINANCIAL LEASE ALTIJD DE BESTE DEAL ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER OF FREELANCER BENT U GEWEND DE ZAKEN ZELF IN DE HAND TE HEBBEN. OOK ALS

Nadere informatie

Zakelijk betalen en sparen?

Zakelijk betalen en sparen? Zakelijk betalen en sparen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft een zakelijk totaalpakket voor zzp, mkb, verenigingen en stichtingen. Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL LEASE FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN

CITROËN FINANCIAL LEASE FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN FINANCIAL LEASE ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN 2 ALTIJD DE BESTE DEAL Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te houden. Ook als het om uw bedrijfsauto( s) gaat.

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

Specialisatie is onze kracht, en uw voordeel.

Specialisatie is onze kracht, en uw voordeel. Specialisatie is onze kracht, en uw voordeel. Wij zijn gespecialiseerd in advies en consulting aan middelgrote ondernemingen. Professioneel. Direct. Persoonlijk Het kleine onderscheid met grote banken

Nadere informatie

Additional Lease. Dat schakelt makkelijk!

Additional Lease. Dat schakelt makkelijk! Additional Lease Dat schakelt makkelijk! Een auto leasen kunt u overal. Maar het gaat om díe leasemaatschappij die voor u het verschil maakt. Medewerkers met passie voor auto s die met u meedenken in flexibele

Nadere informatie

Onze dienstverlening. per 2 december 2013. Andere tijden. Anders bankieren. rabobank.nl/rmij. facebook.com/rabobank. @rabobankrmij

Onze dienstverlening. per 2 december 2013. Andere tijden. Anders bankieren. rabobank.nl/rmij. facebook.com/rabobank. @rabobankrmij Onze dienstverlening per 2 december 2013 Andere tijden. Anders bankieren. rabobank.nl/rmij facebook.com/rabobank @rabobankrmij Uw behoeften veranderen. Wij veranderen mee. Vanaf 2 december 2013 past Rabobank

Nadere informatie

De 10 voordelen van de Rabobank, de nummer 1 in hypotheken

De 10 voordelen van de Rabobank, de nummer 1 in hypotheken De 10 voordelen van de Rabobank, de nummer 1 in hypotheken 1 1Je krijgt een scherp aanbod Je krijgt deskundig advies van gecertificeerde hypotheekadviseurs Je profiteert van ons uitgebreid lokaal netwerk

Nadere informatie

Dienstenwijzer Aartman Assurantiën

Dienstenwijzer Aartman Assurantiën Dienstenwijzer Aartman Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is. In onze werkwijze staat uw bedrijf centraal. In deze dienstenwijzer

Nadere informatie

Financial Lease FINANCIERINGEN BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl

Financial Lease FINANCIERINGEN BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl Financial Lease FINANCIERINGEN BV Postbus 178 3980 CD Bunnik T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl www.defam.nl Financial Lease Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen

Nadere informatie

Alles draait om drive

Alles draait om drive Alles draait om drive MENSEN MET DRIVE Mensen met drive maken het verschil twee Persoonlijk en servicegericht J&T Autolease is een servicegerichte leasemaatschappij met een directe en persoonlijke manier

Nadere informatie

Prima Advies. Lidmaatschappen en Registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd:

Prima Advies. Lidmaatschappen en Registraties Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd: DIENSTENWIJZER Prima Advies Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. In onze werkwijze staat u als klant centraal. Graag willen wij u laten zien hoe onze aanpak hierbij is. In deze dienstenwijzer

Nadere informatie

Dienstenwijzer Kraan Assurantiën

Dienstenwijzer Kraan Assurantiën Dienstenwijzer Kraan Assurantiën Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien hoe onze werkwijze is. In onze werkwijze staat uw bedrijf centraal. In deze dienstenwijzer

Nadere informatie

een uitstekende deal voor ondernemers

een uitstekende deal voor ondernemers Peugeot FINANCial LEASE een uitstekende deal voor ondernemers Zelf beheren is goedkoper leasen Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om

Nadere informatie

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk

Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier. Zakelijk Toyota Financial Services Onbezorgd rijplezier Zakelijk 01. Toyota Financial Services 02. Verstandig geleased 04. Financial Lease 05. Netto Operational Lease 06. Full Operational Lease 08. Optionele componenten

Nadere informatie

Zodat u efficiënt kunt ondernemen. Financial Lease dat is onze specialiteit

Zodat u efficiënt kunt ondernemen. Financial Lease dat is onze specialiteit Zodat u efficiënt kunt ondernemen Financial Lease dat is onze specialiteit Inhoud Alpha Credit Nederland. Dé autofinancierder van Nederland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Financial Lease

Nadere informatie

Volvo Car finance www.volvocarfinance.nl

Volvo Car finance www.volvocarfinance.nl Volvo Car finance www.volvocarfinance.nl Financieren of leasen? VOLVO CAR LEASE Wilt u straks (of tussentijds) eigenaar worden van de auto? Als u de auto niet in eigendom wilt, kunt u kiezen voor Full

Nadere informatie

Uw VvE professioneel en met zorg beheerd

Uw VvE professioneel en met zorg beheerd Uw VvE professioneel en met zorg beheerd Newomij VvE Beheer Koningin Wilhelminalaan 31 1411 EL Naarden T 088 639 66 00 E vvebeheer@newomij.nl W newomij.nl Goed VvE-beheer: geen sinecure Het beheer van

Nadere informatie

Dienstenwijzer. MORRA 2-33 POSTBUS 714 9200 AS DRACHTEN T 0512-33 42 20 F 0512-33 42 99 info@poelmanassurantien.nl www.poelmanassurantien.

Dienstenwijzer. MORRA 2-33 POSTBUS 714 9200 AS DRACHTEN T 0512-33 42 20 F 0512-33 42 99 info@poelmanassurantien.nl www.poelmanassurantien. Dienstenwijzer MORRA 2-33 POSTBUS 714 9200 AS DRACHTEN T 0512-33 42 20 F 0512-33 42 99 info@poelmanassurantien.nl www.poelmanassurantien.nl 2 D I E N S T E N W I J Z E R Ons kantoor is gespecialiseerd

Nadere informatie

BonnierVeraa: uw schatmeesters

BonnierVeraa: uw schatmeesters ve r z e k e r in g e n pe n s i o e ne n b e l a s tin g e n BonnierVeraa: uw schatmeesters Een schatmeester is de financieel vertrouwenspersoon van weleer, bekend om zijn specialisme en betrouwbaarheid.

Nadere informatie

CompleetVerzekerd Mijn personeel

CompleetVerzekerd Mijn personeel CompleetVerzekerd Mijn personeel CompleetVerzekerd Mijn personeel Hét verzekeringspakket voor bedrijven met personeel Financiële zekerheid voor u en uw werknemers Dienstverlening om verzuim te voorkomen

Nadere informatie

Brochure service dienstverlening

Brochure service dienstverlening Brochure service dienstverlening Haaker & Daas Haaker & Daas Verzekeringen en Hypotheken Hypotheek service Inleiding Ons kantoor is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen in financiële diensten

Nadere informatie

Financieren of leasen?

Financieren of leasen? Volvo Car Finance Financieren of leasen? Koopt u uw nieuwe Volvo privé? Bij een privéaankoop ligt een financierings constructie voor de hand, bij een zakelijke aankoop is dit vaak een lease constructie.

Nadere informatie

midden in het leven Garantie Plan

midden in het leven Garantie Plan midden in het leven Garantie Plan Garantie Plan Zekerheid is voor heel veel mensen een belangrijk anker in het leven. Ook op financieel gebied. U wilt graag weten waar u aan toe bent. Als u kunt rekenen

Nadere informatie

Want het is hoog tijd voor een nieuwe aanpak. De aanpak van Bosveld.

Want het is hoog tijd voor een nieuwe aanpak. De aanpak van Bosveld. Incasseren met IQ Ja, mét IQ Want het is hoog tijd voor een nieuwe aanpak. De aanpak van Bosveld. U Strategisch Natuurlijk zijn er veel organisaties die zich bezighouden met incasso. En als het goed is,

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER. Advies op maat. Advies

INFORMATIEFOLDER. Advies op maat. Advies INFORMATIEFOLDER Advies op maat Advies maat p at Adviesbureau Van der Zalm Wij staan graag voor u klaar Financiële producten kunnen een belangrijke rol voor u, uw gezin en uw bedrijf spelen. Ze beschermen

Nadere informatie

Zakelijk betalen en sparen?

Zakelijk betalen en sparen? Zakelijk betalen en sparen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft een zakelijk totaalpakket voor zzp, mkb, verenigingen en stichtingen. Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële

Nadere informatie

Model Abonnementsvoorwaarden

Model Abonnementsvoorwaarden Model Abonnementsvoorwaarden Inleiding Oude DAG Pensioenteam B.V. (Oude DAG B.V.) biedt ondernemers aan om hun belangen op het gebied van schadeverzekeringen te behartigen door middel van het afsluiten

Nadere informatie

Je auto financieren? Dat doe je met autoweek

Je auto financieren? Dat doe je met autoweek 15 x 5 Je auto financieren? Dat doe je met autoweek Financial Lease Financial Lease Als ondernemer weet je hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd

Nadere informatie

Financial Lease. voor een efficiënte bedrijfsvoering

Financial Lease. voor een efficiënte bedrijfsvoering Financial Lease voor een efficiënte bedrijfsvoering Met Financial Lease kunnen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bedrijfsmiddelen leasen. Zoals nieuwe en gebruikte auto s, maar ook computers en

Nadere informatie

De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid.

De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid. De autoleasemaatschappij met een eerlijk geluid. Over Claxion Toonaangevend in autolease Claxion is een eigentijds leasebedrijf voor de particuliere en zakelijke markt in Midden- Nederland met een geheel

Nadere informatie

CITROËN Financial Lease

CITROËN Financial Lease CITROËN Financial Lease EEN UITSTEKENDE DEAL VOOR ONDERNEMERS ZELF BEHEREN IS GOEDKOPER LEASEN Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om

Nadere informatie

Habilis Executive Search. Banking & Finance

Habilis Executive Search. Banking & Finance Habilis Executive Search Banking & Finance Oog voor mens en organisatie Habilis mens en organisatie BV is een brede dienstverlener op het gebied van HRM en arbeidsmarktvraagstukken. De activiteiten die

Nadere informatie

Responsible Lease. Achter elk duurzaam wagenpark staat een sterk merk. VWLE099-01 Brochure v9 LOS.indd 1 27-04-12 11:47. Pagina 1

Responsible Lease. Achter elk duurzaam wagenpark staat een sterk merk. VWLE099-01 Brochure v9 LOS.indd 1 27-04-12 11:47. Pagina 1 Responsible Lease Achter elk duurzaam wagenpark staat een sterk merk Pagina VWLE099-0 Brochure v9 LOS.indd 27-04-2 :47 Pagina 2 VWLE099-0 Brochure v9 LOS.indd 2 27-04-2 :47 RespoNsible Lease In het kader

Nadere informatie

Samen in zaken. ABN AMRO, zakenbank voor ondernemers

Samen in zaken. ABN AMRO, zakenbank voor ondernemers ABN AMRO, zakenbank voor ondernemers De zakenbank van ABN AMRO Wij stellen het vertrouwen dat klanten in ons hebben zeer op prijs. Uw zakelijke wensen en behoeften staan centraal in onze dagelijkse activiteiten.

Nadere informatie

Preferred Banking. arrangement. Voor Nederlandse (helikopter)piloten. Dutch Pilots

Preferred Banking. arrangement. Voor Nederlandse (helikopter)piloten. Dutch Pilots arrangement Dutch Pilots Preferred Banking Voor Nederlandse (helikopter)piloten ABN AMRO biedt u als Nederlandse (helikopter)piloot een aantrekkelijk pakket bankproducten aan. Dit arrangement biedt u een

Nadere informatie

LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS LEASE

LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS LEASE DS LEASE WELKE LEASEVORM PAST BIJ UW BEDRIJF? DS LEASE DS LEASE DS LEASE helpt u met het maken van de JUISTE KEUZE Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u mee. En met die groei staan er steeds meer auto

Nadere informatie

Zakelijk betalen en sparen?

Zakelijk betalen en sparen? Zakelijk betalen en sparen? Wij zijn uw bank. Zakelijk betalen en sparen? RegioBank heeft een zakelijk totaalpakket voor zzp, mkb, verenigingen en stichtingen. Sparen en betalen op uw manier Bij RegioBank

Nadere informatie

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische rijeigenschappen,

Nadere informatie

JE WEET WAAR JE AAN TOE BENT

JE WEET WAAR JE AAN TOE BENT GEMA ADVIES GROEP BV Postadres Postbus 35 3620 AA Breukelen Telefoon 0346 26 00 30 Fax 0346 26 00 38 JE WEET WAAR JE AAN TOE BENT Bezoekadres De Corridor 27 3621 ZA Breukelen E-mail info@gemaadviesgroep.nl

Nadere informatie

Dienstenwijzer Inclusief Privacy Paragraaf. Berkhout Verzekeringen

Dienstenwijzer Inclusief Privacy Paragraaf. Berkhout Verzekeringen Dienstenwijzer Inclusief Privacy Paragraaf Berkhout Verzekeringen Informatie over onze dienstverlening Wij maken graag heldere afspraken met u over onze dienstverlening en de bijbehorende kosten. In deze

Nadere informatie

Auto s en dan. Kopen, huren, Lease, welke keus geeft wat. Robert de Heer / Toyota010 / GreenMotion

Auto s en dan. Kopen, huren, Lease, welke keus geeft wat. Robert de Heer / Toyota010 / GreenMotion Auto s en dan Kopen, huren, Lease, welke keus geeft wat Robert de Heer / Toyota010 / GreenMotion De meest voorkomende leasevormen Full Operationele lease Netto Operationele lease Financial Lease Private

Nadere informatie

Dienstenwijzer Versie februari 2016

Dienstenwijzer Versie februari 2016 ONZE DIENSTVERLENING Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze dienstverlening. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken weet u waar u aan toe bent en wat we van elkaar

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance 2 Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische

Nadere informatie

Score DRN BV. Opvallende succesfactoren

Score DRN BV. Opvallende succesfactoren Score DRN BV Visie Missie Strategie Doelen: financieel Doelen: organisatieontwikkeling Doelen: marktbenadering Doelen: producten en dienst-ontwikkeling Rendementsverbetering Versterken en uitbouwen positie

Nadere informatie

privé lease & finance

privé lease & finance privé lease & finance BENT U EEN PARTICULIERE KLANT OF EEN ZAKELIJKE KLANT? PARTICULIERE KLANT ZAKELIJKE KLANT Wilt u de totale autokosten financieren of alleen de aanschaf? Alle informatie kunt u terugvinden

Nadere informatie