Nieuwsbrief Nummer 1, 15 september 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Nummer 1, 15 september 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nummer 1, 15 september 2017 Belangrijke data Dinsdag 19 september Algemene ouderavond voor alle groepen Woensdag 20 september Voorbereiding historische wandeling groep 6 Donderdag 21 september Schoolfotograaf Dinsdag 26 september Historische wandeling groep 6 Woensdag 27 september Start Kinderpostzegelactie Donderdag 28 september Ontruimingsoefening alle groepen Vrijdag 29 september Openingsviering en nieuwsbrief nummer 2 Welkom Na de zomervakantie zijn er een heel aantal nieuwe leerlingen gestart op de Zonnewijzer! In groep 1 In groep 2 In groep 3 In groep 4 In groep 5 In groep 6 David en Simon de Olde en Ayden Verwijk Lola Benne en Nova-Lynn Tiebout Mano Benne en Sam Datema Mingus Scholing en Sylvan Tiebout Levi Grootonk Dion Gildemeester Iwan Zganiacz heeft voor de zomer afscheid genomen in groep 3. Linge Husken heeft afgelopen maandag afscheid genomen op school. Beide leerlingen hebben de overstap gemaakt naar de Panta Rhei in Deventer. We wensen alle kinderen heel erg veel succes en plezier op school! Gymrooster Hieronder vindt u het gymrooster betreffende de gym in het Hof van Salland. Een tweede beweegmoment hebben de kinderen op het schoolplein. Hiervoor is geen gymkleding nodig. Elke leerkracht vult dit op eigen wijze in. Maandag Tijdstip Groep Woensdag Tijdstip Groep uur Groep uur Groep uur Groep uur Groep uur Groep uur Groep 4 & 5 Grote zaal Brief vrijwillige ouderbijdrage Vorige week is de kalender meegegaan naar huis. Hierbij zat de brief voor de vrijwillige ouderbijdrage en de TSO. Vriendelijk verzoek het bedrag over te maken op het genoemde rekeningnummer. Alvast heel hartelijk dank.

2 Algemene ouderavond Op dinsdag 19 september is de algemene ouderavond in de groepen. U bent dan van harte welkom in de klas van uw kind. U bent in de gelegenheid kennis te maken met de leerkracht. Daarnaast zal hij/zij een uitleg geven over het werken in de groep, de bijzonderheden en u bent in de gelegenheid vragen te stellen. De indeling van de avond is als volgt: uur Informatie voor de groepen 1/2, 5, 6 en uur Koffiepauze uur Informatie voor de groepen 3, 4 en uur Afsluiting met een hapje en een drankje Voor ons is het een belangrijke avond, we hopen alle ouders te verwelkomen! Luizencontrole De luizencontrole is in de week na de vakantie weer uitgevoerd door 2 vaste ouders per groep. De luizenzakken worden door de kinderen preventief gebruikt. Daarnaast vinden we ze handig in gebruik qua opbergen. Wanneer er hoofdluis geconstateerd wordt bij uw kind ontvangt u hierover bericht. We verwachten dan dat ouders een goede behandeling zullen uitvoeren en het verzoek is ook uw kind een poos te blijven controleren. Op deze manier kunnen we hoofdluis zo veel mogelijk voorkomen. Het is natuurlijk belangrijk dat u als ouder uw kind ook regelmatig controleert! Bianca Bianca heeft tot de kerst gewerkt op de administratie. Ze is rond die tijd vervangen door Lotte van Aken aangezien Bianca een vervelende diagnose kreeg t.a.v. haar borstkanker. Inmiddels gaat het erg slecht met Bianca en heeft ze te horen gekregen dat ze niet meer zal genezen. Ze mocht naar een hospice maar heeft ervoor gekozen om thuis te zijn in de laatste tijd die ze nog heeft. Juf Nanneke staat in contact met haar middels bezoeken e.d. We zullen dus als team afscheid moeten gaan nemen. U kunt begrijpen dat het team dit nieuws en het naderende afscheid zal moeten verwerken. Schoolfotograaf Op donderdag 21 september komt de (nieuwe) schoolfotograaf langs. Die dag zullen er individuele foto s, broertjes/zusjes foto s en klassenfoto s worden gemaakt. Het is natuurlijk mooi als de kinderen een beetje vrolijke kleding dragen. TSO ouders We zoeken nog wat ondersteuning in de TSO pleindiensten van tot uur. Heeft u tijd over en lijkt het u leuk om eens een pleindienst mee te draaien, graag een reactie op deze mail. Ouders vinden het over het algemeen erg leuk om op deze manier een half uurtje mee te kijken naar het spelen van hun kind in combinatie met andere kinderen. Teamleden lopen ook elke pauze mee. Vele handen maken licht werk en als we het op deze manier kunnen doen houden we de kosten voor de TSO minimaal. We hopen dus op enkele reacties.

3 Historische wandeling Dinsdag 26 september doet groep 6 mee aan de 'historische wandeling Diepenveen'. De klas loopt dan in twee groepen met een gids langs allerlei bezienswaardigheden in en rond Diepenveen. Ze bezoeken onder andere de begraafplaats, Oud Rande, tandarts Legebeke en nog meer mooie plekken. Onderweg krijgen de kinderen wat te eten en te drinken. Kinderpostzegelactie Op woensdag 27 september start voor de kinderen van groep 7 en 8 de Kinderpostzegelactie. De kinderen krijgen dan bestellijsten mee waarmee ze langs de deuren kunnen gaan voor de verkoop. Voor kinderen, door kinderen, dat is het motto van de Kinderpostzegelactie. Elk jaar zetten duizenden kinderen zich in zodat andere kinderen het beter krijgen. En dat al generaties lang. De Kinderpostzegelactie wordt sinds 1948 gehouden en is uniek in de wereld. Daar mogen we best trots op zijn. Gesprekken groep 8 In deze periode vinden de startgesprekken in groep 8 plaats. In deze gesprekken praat meester Peter met de kinderen over: hoe zij school ervaren; hoe zijn hun houding daarin zien; hun resultaten; hun wensen en wat zijn nog extra nodig hebben om bepaalde doelen te realiseren. In november volgen de voorlopige adviesgesprekken (dus nog niet de definitieve zoals op de kalender staat), waarbij ook de ouders uit groep 8 uitgenodigd worden. In dit gesprek zal dan o.a. de tussenliggende periode (met de gemaakte afspraken) geëvalueerd worden en zullen meester Peter en ouders proberen te komen tot een voorlopig VO-advies. Even voorstellen, Anette ter Borg Ik ben als gespecialiseerd uitvoerder van Sine Limite verbonden aan de Zonnewijzer. Wanneer er ondersteuningsvragen zijn bijvoorbeeld op het gebied van gedrag, sociaal-emotionele problematiek, aanpassing in de lesstof en/of taakgerichtheid kan ik ingezet worden voor een periode van ongeveer 8 weken. Mocht het gaan om een individueel begeleidingstraject met uw kind, dan is daarover overleg geweest met u in een HGPD intern. Ik zal ook regelmatig in de groepen te vinden zijn voor observaties, wanneer er vanuit de leerkracht zelf vragen zijn. Mijn vaste dagdeel dit jaar zal zijn op de vrijdagmorgen. Kanjertraining In de eerste weken van het schooljaar besteden wij in alle klassen extra veel aandacht aan het pedagogisch klimaat. Door middel van kennismakingsspelletjes, vertrouwensoefeningen en het vaststellen van regels en afspraken leren leerlingen en leraren elkaar goed kennen en wordt er een veilige sfeer in de klas opgebouwd. Als leidraad hiervoor gebruiken wij de Kanjertraining. Als bijlage bij deze nieuwsbrief is een informatiefolder over de Kanjertraining toegevoegd. Om gedrag uit te beelden, maakt de Kanjertraining gebruik van petten in vier kleuren. In de folder kunt u hierover meer informatie vinden. Wij leren de leerlingen dat elke kleur pet zijn eigen kracht heeft. Teveel van het één wordt vervelend, dus een goede balans is belangrijk.

4 Openingsviering 29 september Als iemand roept: Ik ga naar school, zegt hij/zij vaak heel veel tegelijk. Een school is een stapel stenen met een dak erop en met een groot plein erom heen om te spelen. Naast de stapel stenen en een deur die open staat voor een hartelijk welkom is het ook een gebouw waar je de warmte voelt van juffen en meesters en klasgenoten die jou kennen en waarbij je je op je gemak voelt. Een plek waar we voor elkaar zorgen en van elkaar leren. De Zonnewijzer wil een thuisplek zijn voor alle kinderen, ouders en leerkrachten. In de openingsviering op vrijdag 29 september staan we samen met alle groepen hierbij stil. Bouwen aan een fijn schooljaar met elkaar U bent als ouder ook van harte welkom om de openingsviering bij te wonen. Deze start om in onze mooie Dorpskerk. De kinderen lopen met hun klas en eigen leerkracht naar de kerk waar u achterin de kerk plaats kunt nemen. Wij hopen velen van u te zien. Mobiele telefoons We hebben een duidelijk standpunt over het gebruik van mobiele telefoons. In principe zijn deze voor leerlingen in de klas verboden. We kunnen echter wel begrijpen dat het voor sommige kinderen handig is (bijvoorbeeld omdat ze iets verder van school af wonen) dat ze de telefoon wel meenemen. De kinderen kunnen s morgens de telefoon inleveren bij de leerkracht. De telefoons worden dan achter slot en grendel bewaard, de leerkrachten hebben hiervoor allemaal een kastje in de klas. Wij willen duidelijk zijn in het volgende; het is (i.v.m. de privacy) niet toegestaan dat ouders foto s maken in school, sommige ouders vullen een toestemmingsverklaring in waarin aangegeven wordt geen foto s te maken en te verspreiden via social media. Om deze reden dus geen foto s in de school. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat een ouder een foto maakt op een schoolpleinfeest of tijdens een sportactiviteit, dat is voor ons niet te controleren. Wel verzoeken wij u deze foto voor uzelf te houden en ook deze niet te verspreiden via social media. Alvast heel hartelijk dank. Staking 5 oktober a.s. Aanstaande 5 oktober zal het voltallige team van de Zonnewijzer meedoen aan de staking die door de PO raad is uitgeroepen. In juni van dit schooljaar was er al een werkonderbreking om aan de politiek een signaal te geven dat de leraren in het basisonderwijs een beter salaris verdienen en dat er iets gedaan moet worden aan de ervaren werkdruk. De Zonnewijzer is deze dag gesloten. Brand afgelopen zondag Zoals u via de mail heeft kunnen lezen was er afgelopen zondag een kleine brand op school. Op dit moment is de koffiekamer helemaal gestript en neemt de verzekeraar van de gemeente de schade op. Omdat deze ruimte op de nominatie stond voor een verbouwing wachten we even het besluit in deze af. We kunnen de ruimte op dit moment niet gebruiken. De geur verdwijnt (dankzij luchtverfrissers vanuit het schoonmaakbedrijf) langzaam de school uit.

5

Nieuwsbrief Nummer 3, 18 september 2015

Nieuwsbrief Nummer 3, 18 september 2015 Nieuwsbrief Nummer 3, 18 september 2015 Belangrijke data Maandag 21 september Studiedag leerlingen zijn vrij Dinsdag 22 september Studiedag leerlingen zijn vrij Woensdag 23 september Start kinderpostzegelactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 1, 13 september 2018

Nieuwsbrief Nummer 1, 13 september 2018 Nieuwsbrief Nummer 1, 13 september 2018 Woensdag 19 september OR vergadering Donderdag 20 september Schoolfotograaf Maandag 24 september Startgesprekken groep 1 t/m 8 Dinsdag 25 september Historische wandeling

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 12, 3 maart 2017

Nieuwsbrief Nummer 12, 3 maart 2017 Nieuwsbrief Nummer 12, 3 maart 2017 Belangrijke data Maandag 13 maart Start Geloofsweek Vrijdag 17 maart Nieuwsbrief nummer 12 Welkom Een heel hartelijk welkom Emma van Houttum (groep 6), Lynn van Houttum

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

In deze MemO: KORT NIEUWS EEN NIEUW SCHOOLJAAR..

In deze MemO: KORT NIEUWS EEN NIEUW SCHOOLJAAR.. 1 Augustus 2017 In deze MemO: PAGINA 1 Kort nieuws: Personele zaken Start van een nieuw schooljaar PAGINA 2 Jaarkalender PAGINA 3 Informatieavond: u komt toch ook? Even voorstellen Pluizenmoeders in de

Nadere informatie

Schooltijden.

Schooltijden. 29-08-2019 Schooltijden. Om 8:15 zijn alle kinderen welkom op school. Het hek gaat dan open. Vanaf dat moment is er toezicht op het plein. De kinderen van groep 1 en 2 mogen de klas in gaan of ze blijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 3, 29 september 2016

Nieuwsbrief Nummer 3, 29 september 2016 Nieuwsbrief Nummer 3, 29 september 2016 Belangrijke data Dinsdag 4 oktober Dierendag Woensdag 5 oktober Start Kinderboekenweek en de dag van de leraar Vrijdag 7 oktober Sponsor obstakelrun Vrijdag 14 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 11 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Nieuwsbrief van

Nieuwsbrief van Nieuwsbrief van 30-08-2019 SEPTEMBER Weer begonnen! De kop is eraf. Wij hebben een hartstikke leuke eerste week gehad en dit zagen wij ook bij de kinderen. Fijn om iedereen weer in goede gezondheid terug

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017 Veldpost Nieuwsbrief van Het Veldhuis 7 december 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Internet verbinding en ICT migratie Het Veldhuis in kerstsfeer Pedagogisch Klimaat Staking 12 december 2017 Herdertjestocht

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

21 juni 2019 Wist u dat.

21 juni 2019 Wist u dat. 21 juni 2019 18 tot en met 21 juni Avondvierdaagse 24 juni rapporten mee zwemmen groep 4 25 en 27 juni Oudergesprekken Experiment met LP tijdens de TSO 28 juni schoolreisje groep 7 sportdag groepen 3-6

Nadere informatie

FEBRUARI Van de directeur Belangrijke data Audit op Ridderspoor Staking 15 maart

FEBRUARI Van de directeur Belangrijke data Audit op Ridderspoor Staking 15 maart FEBRUARI 2019 Van de directeur Belangrijke data Audit op Ridderspoor Staking 15 maart Zwangerschapsverlof Martine Slagmolen Aanmeldingen op Ridderspoor Richtlijnen verlofaanvragen Vakantierooster 2019-2020

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2 De Zonnewijzer Groepen 1 en 2 Werkdagen en lestijden Met deze powerpoint willen wij u informeren over de gang van zaken in onze kleutergroepen 1 en 2. Heeft u nog vragen of tips na het lezen van deze powerpoint,

Nadere informatie

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen.

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen. Nieuwsbrief December 2017 Personele mededelingen Vanaf maandag 4 december gaat juf Jasmijn haar werkzaamheden weer oppakken. Hieronder zetten wij voor u uiteen wie de intern begeleider is van uw kind.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

nieuwsbrief Juni 2017 Agenda Nieuwe leerling(en) Inspectiebezoek Vakantierooster 17/ 18 Afscheid TSO vacatures Plannen volgend schooljaar PO in Actie

nieuwsbrief Juni 2017 Agenda Nieuwe leerling(en) Inspectiebezoek Vakantierooster 17/ 18 Afscheid TSO vacatures Plannen volgend schooljaar PO in Actie Nieuwsbrief 10 * juni 2017 nieuwsbrief Agenda Nieuwe leerling(en) Inspectiebezoek Vakantierooster 17/ 18 Afscheid TSO vacatures Plannen volgend schooljaar PO in Actie Juni 2017 De laatste nieuwsbrief van

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Ouderavond De Zonnewijzer 5 maart 2013

Ouderavond De Zonnewijzer 5 maart 2013 Ouderavond De Zonnewijzer 5 maart 2013 Inhoud van de avond 19:30 20:15 uur 20:30 21:15 uur Ontwikkelingen tot nu toe Ouder enquête (WMK-PO) Successen De toekomst Zorg en begeleiding (Judith) Continu rooster

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar

Nieuwsbrief 7 Schooljaar Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2016-2017 23 December 2016 Belangrijke data: 26 December t/m 6 Januari Kerstvakantie 9 januari 2017 1 e Schooldag van het jaar 2017 12 januari Hoofdluis controle 10 januari 2 e

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen WEEKINFO 39 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 30-6-2017 Zomerfeest! Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De Windroos: verlof

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Week 35

Nieuwsbrief 1 Week 35 Nieuwsbrief 1 Week 35 Na een hectische week, mocht het team van 't Groenland gistermiddag gelukkig de kinderen verwelkomen op school. Misschien heeft u als ouder(s) ook al een kijkje kunnen nemen. Mocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019 Op onze school zorgen wij samen voor een plezierige en veilige leeromgeving, waarin we: Elkaar respecteren Naar elkaar luisteren Duidelijk met elkaar communiceren Het goede voorbeeld geven Afspraken nakomen

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018

Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Nieuwsbrief Nummer 19, 14 juli 2018 Dinsdag 17 juli Musical Betoeterd door groep 8 Woensdag 18 juli Afscheid groep 8 Donderdag 19 juli Wisselochtend en afsluiting, 12.00 uur start zomervakantie Afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus De Sterappel SCHOOLJAAR Kalender Maandag 02 september Start schooljaar

Nieuwsbrief augustus De Sterappel SCHOOLJAAR Kalender Maandag 02 september Start schooljaar Nieuwsbrief augustus 2019 De Sterappel SCHOOLJAAR 2019-2020 Kalender Maandag 02 september Start schooljaar 2019-2020 Donderdag 12 september Ouderavond Kanjertraining Maandag 16 t/m woensdag 18 september

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13e nieuwsbrief, vrijdag 6 maart 2015 Beste ouders, De voorjaarsvakantie is achter de rug en we zijn weer fris gestart.

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: Nieuwsbrief 2 van schooljaar augustus 2015.

Openbare Basisschool De Molenberg Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: Nieuwsbrief 2 van schooljaar augustus 2015. Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon:0594-612661 Nieuwsbrief 2 van schooljaar 2015-2016 21 augustus 2015. In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1.Informatie

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Start schooljaar

Nieuwsbrief. Start schooljaar Jaargang 26 Nr. 1 6 september 2018 Nieuwsbrief Belangrijke data: 7 september 18 Thai-boksen gr.8 10 september 18 MR/OR 12 september 18 Ontruimingsoefening 17 september 18 Zakelijke en informatieve ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Informatie over groep 1/

Informatie over groep 1/ Informatie over groep 1/2 2016-2017 Van harte welkom op de Nicolaasschool en we wensen u en uw kind een fijne tijd. In groep 1/2 speelt een aantal ontwikkelingsaspecten een grote rol, maar de belangrijkste

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid kan starten. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 39,

INFO. Jaargang 23, Nummer 39, INFO Jaargang 23, Nummer 39, 6-7-2017 Maandag 03 juli Directie aanwezig Dinsdag 04 juli Directie aanwezig Woensdag 05 juli Schoolkamp groep 8 Directie aanwezig Donderdag 06 juli Schoolkamp groep 8 Schoolreisje

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Maandag 27 augustus, eerste schooldag, alle ouders mogen mee de klassen in. Week 36, oudervertelgesprekken. Woensdag

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus 2016

Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuwsbrief 25 augustus 2016 De zomervakantie zit er weer bijna op. We hopen, dat de kinderen de afgelopen zes weken hebben genoten en dat ze ook weer een beetje zin hebben

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4 Juf Silke van Elburg Sinds 3 weken ben ik een nieuw gezicht op de Woert in groep 1 en 2 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Silke Kregel van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 21 september 2017

Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Even voorstellen: Hélène Donderwinkel Mijn naam is Hélène Donderwinkel, ik woon met mijn man en twee zoons in Doetinchem. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

4 september 2017 Van de directeur

4 september 2017 Van de directeur OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 5, nummer 1 4 september 2017 Van de directeur Vanmorgen zijn we het schooljaar feestelijk gestart met proosten

Nadere informatie

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda

Discussieavond. 27-06-2014 Agenda 27-06-2014 Agenda Discussieavond 30-06 doorschuifmiddag 30-06 schoomaakavond 01-07 afscheid groep 8 02-07 afscheid juf Houkje 04-07 laatste schooldag 05-07 t/m 17-08 ZOMERVAKANTIE Zoon voor juf Bianca!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kan anders! Prikbord 4, 9-10-2012 Dat kan anders! Dat is het thema van de Bijbelverhalen die deze week in de

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2

J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2 J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 9 N 2 1 6-1 0-2 0 1 8 Aan de ouders: Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over

Nadere informatie

Wij zijn weer goed gestart

Wij zijn weer goed gestart 26-ste jaargang 2016-2017 Nummer 266 september 2016 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdedrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: We zijn weer goed gestart Nieuwe Taal en Spelling methode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6

Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3. Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4. Dagprogramma Pagina 5. Klassenregels Pagina 6 1 Inhoudsopgave. De Kolibrie Pagina 3 Hoe ziet een dag eruit in de Kolibrie Pagina 4 Dagprogramma Pagina 5 Klassenregels Pagina 6 Schooltijden Pagina 6 Met welke mensen krijg je te maken Pagina 6 Gedragsondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie