2 november Ouderonderzoek (gemiddelde score alle scholen 7,7 / score De Bron 8,2)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2 november Ouderonderzoek (gemiddelde score alle scholen 7,7 / score De Bron 8,2)"

Transcriptie

1 2 november 2018 Kinderen van groep 4 zelfstandig de klas in We zien de kinderen van groep 4 graag vanaf nu zelfstandig de klas in gaan, dit in het kader van eigenaarschap en zelfstandigheidsontwikkeling. Mogen we op u rekenen? Bedankt alvast! ICT: aanschaf 70 chromebooks We hebben voor de groepen 3 tot en met 8 70 nieuwe chromebooks aangeschaft. Hier zijn we heel blij mee én heel zuinig op! Onze ICT-er meester Mark heeft ze samen met Prowise klaargemaakt voor gebruik. Voordat de kinderen er mee aan de slag gaan bespreken we helder de afspraken die we gemaakt hebben, zodat iedereen zuinig met deze dure apparaten omgaat. Hierna laten we de leerlingen een gebruikerscontract tekenen. We informeren u via Schoudercom verder over het gebruik van de chromebooks. We hopen met elkaar veel werkplezier van de chromebooks te hebben! Kind Centrum Monitor (KCM) Eind 2017 is de Kind Centrum Monitor afgenomen. We hebben u eerder nog geen terugkoppeling over de tevredenheidspeilingen gegeven, maar we hebben de uitslagen van de monitor wel meegenomen in ons jaarplan Onderstaand alsnog een terugkoppeling. De Bron scoort goed! Zowel ouders, leerlingen als medewerkers geven ons een mooi rapportcijfer: een 8,2! Het complete onderzoek ligt ter inzage bij de directeur. Hieronder de top 3 van tops en tips! Ouderonderzoek (gemiddelde score alle scholen 7,7 / score De Bron 8,2) Tops: kleinschaligheid, saamhorigheid en persoonlijk contact hoge betrokkenheid, ouders voelen zich gehoord en gezien samenwerking jong en oud en vanaf jong al leren presenteren Tips: huiswerk beter doseren Engels vanaf groep 1 meer aandacht voor kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong eerdere informatievoorziening (geen briefjes meer) Leerlingonderzoek (gemiddelde score alle scholen 8,2 / score De Bron 8,2) Tops: sfeer op school is fijn de juf of meester helpt mij goed en geeft goed les veel aandacht voor sport en bewegen en veilige speelplekken

2 Tips: meer samenwerken met andere klassen meer reken-/taalspelletjes buiten om betrokkenheid te vergroten bij manier van werken ons eerder los laten Medewerkersonderzoek (gemiddelde score alle scholen 7,8 / score De Bron 8,2) Tops: saamhorigheid in team werkplezier, openheid en respectvol medewerkers ervaren autonomie, binding, sociale steun en ontplooiingsmogelijkheden Tips: medewerkers ervaren hoge werkdruk verbetering sfeer en inrichting van ons gebouw (past niet meer bij onze visie) meer gelegenheid geven om bij elkaar te observeren (collegiale consultatie) Muziekbeurzen beschikbaar! De Muzerije heeft ons vier muziekbeurzen aangeboden. Die willen we graag aanbieden aan leerlingen van ons die muzikaal geïnteresseerd, gemotiveerd en/of getalenteerd zijn. Elke beurs is 60 waard en biedt de mogelijkheid om een aantal muzieklessen te volgen bij één van de muziekaanbieders die u kunt vinden op Uw kind krijgt dan van één van deze aanbieders bijvoorbeeld 4 lessen van 20 minuten of 2 lessen van 40 minuten. Er is geen eigen bijdrage nodig, behalve ondersteuning van u en enthousiasme van uw kind. Twee beurzen kunnen nog voor de kerst worden verzilverd, de andere twee in de periode tussen kerst en de zomervakantie. De beurzen zijn mogelijk gemaakt door de verenigde muziekdocenten en muziekscholen in s-hertogenbosch, oud-burgemeester Rombouts en de gemeente s- Hertogenbosch. Als u uw kind voor één van de vier muziekbeurzen in aanmerking wilt laten komen, dan adviseren we u om eerst samen met uw kind op te kijken en samen een keuze te maken. Vervolgens kunt u uw kind, onder vermelding van de gemaakte keuze, opgeven bij juf Nicolle. Zij is bereikbaar via Schoudercom en n.deboer@bsdebron.nl. Juf Nicolle neemt dan contact op met de gemeente om uw kind aan te melden. Als we meer dan vier aanmeldingen krijgen, verloten we de beurzen. Optreden schoolband tijdens kerstviering van donderdagavond 20 december Er hebben zich inmiddels maar liefst 21 kinderen opgegeven voor de schoolband: 7 muzikanten en 13 zangers/zangeressen. De muzikanten hebben aanstaande vrijdag hun eerste repetitie, de zangers/zangeressen starten later. De schoolband gaat twee kerstliedjes instuderen, die u tijdens de kerstviering van donderdagavond 20 december te horen krijgt. Noteert u daarom donderdagavond 20 december alvast in uw agenda! Vrijdag 7 juni 30-jarig jubileum We vieren vrijdag 7 juni samen met De Vuilnismannen op muzikale wijze ons 30-jarig jubileum. We sluiten de dag af met een knallend optreden voor ouders, opa, oma s en andere belangstellenden. Verdere informatie volgt nog, maar we adviseren we u om ook vrijdag 7 juni alvast in uw agenda te reserveren!

3 Gevonden kleding en andere voorwerpen Anders dan eerder aangekondigd, hebben we vanwege de tijdelijke afwezigheid van juf Nicolle op maandag 8 oktober niet de wasmand met gevonden kleding geleegd. De wasmand is alleen maar nog voller geworden. Er zitten echt mooie kledingstukken en zelfs schoenen tussen, maar we kunnen dit alles niet eindeloos bewaren. We adviseren u daarom komende week even in de wasmand te kijken of er kleding of schoenen van uw kind(eren) in zit en die dan mee naar huis te nemen. De kleding en schoenen die maandag 12 november niet zijn opgehaald, schenken we aan een goed doel. We hopen dat u hier begrip voor heeft! Ook hebben we nog veel vergeten paraplu s staan. Die staan naast de zwarte wasmand in het halletje. Verder liggen er op de balie bij het kopieerapparaat allerlei kleine gevonden voorwerpen, zoals fietssleuteltjes en haarspeldjes. Het zou fijn zijn als ook al deze spullen door de eigenaar worden opgehaald. Dank alvast voor uw medewerking! Doorgeven wijzigingen in uw contactgegevens Denkt u er aan om wijzigingen in uw contactgegevens, zoals veranderingen van (mobiele) telefoonnummers en uw mailadres(sen), tijdig aan ons door te geven? Dan kunnen wij u altijd bereiken als dat nodig is. De afgelopen weken hebben we helaas enkele ouders niet of zeer moeilijk kunnen bereiken toen hun kind ziek was. Dat is voor alle betrokkenen vervelend! We zoeken nog steeds invaloverblijfkrachten! We hebben nog steeds een groot tekort aan invaloverblijfkrachten. We zoeken daarom nieuwe mensen, die de vaste overblijfkrachten ingeval van ziekte e.d. kunnen vervangen. Dit kunnen ouders zijn, maar ook personen uit uw netwerk. Wat verwachten wij van u als overblijfkracht? dat u tijdens de TSO de aanwezigheid van de kinderen registreert en toezicht houdt dat u vier keer per jaar deelneemt aan het TSO-overleg dat u meedoet aan de jaarlijkse scholingsactiviteiten. Wat hebben wij overblijfkrachten te bieden? een belastingvrije vergoeding van 9,= per keer dat u toezicht houdt gratis overblijven van uw eigen kind(eren) op de dag dat u toezicht houdt gratis overblijven van uw eigen kind(eren) op alle dagen van de week als u minimaal twee dagen per week als overblijfkracht op school bent een jaarlijkse TSO-scholing een jaarlijkse EHBO-scholing. Heeft u zelf belangstelling of weet u iemand die belangstelling heeft? Dan kunt u of degene die u weet voor verdere informatie en/of het maken van een afspraak om een keer mee te lopen contact (laten) opnemen met onze TSO-coördinator, Francis Coense. Francis is bereikbaar via franciscoense@hetnet.nl en via Gezonde traktaties Ter herinnering: we zien het liefst gezonde traktaties, ook voor het team! Deze keer ter inspiratie twee foto s van traktaties waar Bronkinderen laatst op trakteerden. Ze waren heerlijk!

4 NIEUWS VAN BUITEN Zaterdag 10 november: lampionnentocht langs de dieren in de duinen Ga dit jaar met Sint-Maarten niet langs de deuren, maar langs de dieren. Op zaterdagavond 10 november verzorgen nationaal parkgidsen een lampionnentocht in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Met een zelf meegebrachte lampion ga je om uur samen met je ouders, opa en oma of misschien zelfs met je juf op pad door de duinen. Maar..., wat een gemis! Het is al laat en donker en er is geen eten te vinden. Tijd voor een bezoek aan de dieren in de duinen, zoals de das en het ree. Misschien kunnen zij wat eten missen? Zo hoeft niemand honger te lijden!

5 Tijdens deze avond leren de kinderen over de dieren die in de duinen leven en verzamelen zij voedsel voor in de winter. Heeft mevrouw Das of meneer Ree nog iets lekkers te eten? En kom eens kijken wat de pot schaft bij meneer Mol! Bij iedere stop leren de kinderen in spelvorm over de leefwijze en het gedrag van de dieren. Als beloning krijgen zij bij ieder dier iets lekkers. Het parcours is ongeveer 2 km lang. Traditie Traditiegetrouw staat Sint-Maarten in het teken van het inzamelen van voedsel. Sint Martinus was de heilige bisschop van de Franse stad Tours. Hij stond bekend om het delen van voedsel en spullen met de armen. Later groeide dit uit tot een feest van de armen, waarbij zij bedelden om voedsel. Nog steeds wordt op 11 november het feest gevierd, waarbij jong en oud op pad gaan voor het inzamelen van lekkernijen. Praktische informatie Koop vooraf online een kaartje voor 6 p.p. en neem dit mee. Neem je eigen lampion met een LED- lampje mee. Open vuur is verboden. Neem warme kleding en/of regenkleding mee. Doe stevige schoenen aan. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze activiteit wordt verzorgd door IVN Brabant, te bereiken via: brabant@ivn.nl of Over IVN IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur! Donderdag 15 november: informatieavond over dementie: Dementie is dat erg? In Nederland hebben mensen een vorm van dementie. Over 25 jaar zijn er meer dan mensen met dementie. De kans is groot dat u iemand kent met dementie: iemand die u in uw werk ontmoet, iemand die u in de winkel ziet, iemand uit de buurt, van de sportclub of uw vereniging, iemand uit uw familie: uw vader, moeder, opa, oma, broer of tante. Of misschien heeft u zelf wel een vorm van dementie. Of twijfelt u? Wat is dementie eigenlijk? Wat is er aan de hand met iemand die dement is? Hoe ga je om met iemand met dementie? Buurtteam Maaspoort-Empel organiseert een informatiemiddag voor IEDEREEN die meer wil weten over dementie. Datum Tijd Locatie Voor wie Donderdag 15 november tot uur Sociaal Cultureel Centrum de Schans Troelstradreef 160 in s-hertogenbosch Iedereen in Maaspoort-Empel die meer wil weten over dementie

6 Aanmelden Kosten Bij Peter van Zanten van het Buurtteam / p.vanzanten@divers.nl Gratis! Dinsdag 20 november: informatieavond over de invloed van social media op de slaap van onze kinderen, Let s get Smart About Our Smartphone Tijdstip: uur, inloop vanaf uur Locatie: Bibliotheek Hinthamerstraat Voor wie: Opvoeders Voor wie? Er is een stijging waar te nemen in de bewustwording van het stressverhogende, zinloze en afleidende van smartphonegebruik. Steeds vaker krijgen we vragen van opvoeders als: Mijn kind zit liever achter de tablet dan dat hij buiten speelt met vriendjes Ons kind is 7 jaar en wil een smartphone. Is dat al nodig? Ik hoor zelfs s nachts berichtjes binnenkomen op de smartphone van mijn kind. Hoe ga ik hiermee om? Daarnaast is er een enorme toename van chronische slaapproblemen bij jongeren veroorzaakt door smartphones. Onderzoek laat zien dat bij een ongezond gebruik de smartphone een negatief effect heeft op de biologische, intellectuele, sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. Ze zijn minder productief, minder creatief, presteren minder, hebben minder incasseringsvermogen en voelen zich minder gelukkig. Om SMART om te gaan met nieuwe technologieën is het noodzakelijk dat opvoeders zich bewust worden van hoe de gemoedstoestand van hun kinderen zich verhoudt tot het gebruik van mobile devices en sociale media. Inhoud Met deze lezing van 1,5 uur gaan we in op onderwerpen als: multitasken, kan dat eigenlijk wel? hoe werkt dopamine-afhankelijkheid bij opvoeders en bij kinderen? wat opvoeders écht moeten weten over het functioneren van ons brein en chronisch slaaptekort het effect op de intellectuele, sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. zó realiseer je een Healthy Digital Lifestyle voor jouzelf en voor je kind! Aanmelden Aanmelden kan via de volgende link: Volgende InformatieBron vrijdag 16 november

31 oktober Agenda. 02 nov. Spelletjesuur gr nov. Inschrijven oudergesprek gr. 1 t/m 7 via ouderportaal

31 oktober Agenda. 02 nov. Spelletjesuur gr nov. Inschrijven oudergesprek gr. 1 t/m 7 via ouderportaal Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 31 oktober 2018 Agenda 02 nov. Spelletjesuur gr. 1-2 05 nov. Inschrijven oudergesprek gr.

Nadere informatie

De HOI Nummer: 6

De HOI Nummer: 6 De HOI 2018-2019 Nummer: 6 Beste ouders, Het was beste even spannend voor sommige kinderen afgelopen dinsdag, dat er rook uit de school kwam en dat de brandweer met sirene aan kwam rijden. Bewust hadden

Nadere informatie

De burgemeester op bezoek, een verslag door Juul en Demi:

De burgemeester op bezoek, een verslag door Juul en Demi: De HOI 2018-2019 Nummer 5 Beste ouders, Na de herfstvakantie, die soms heerlijk zomers aanvoelde, zijn we deze week weer van start gegaan. Groep 1/2, groep 6/7 en groep 7/8 beginnen binnenkort met de voorbereidingen

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen We verwelkomen met ingang van vandaag Ryan in groep 1/2b. Heel veel plezier bij ons op school Ryan!

Nieuwe leerlingen We verwelkomen met ingang van vandaag Ryan in groep 1/2b. Heel veel plezier bij ons op school Ryan! 28 september 2018 Nieuwe leerlingen We verwelkomen met ingang van vandaag Ryan in groep 1/2b. Heel veel plezier bij ons op school Ryan! Algemene scholing overblijfkrachten Onze overblijfkrachten hebben

Nadere informatie

6 april Yvonne. Opening freerun Parkour bij Kindcentrum Maaspoort. Maandag 9 april 2018

6 april Yvonne. Opening freerun Parkour bij Kindcentrum Maaspoort. Maandag 9 april 2018 6 april 2018 Yvonne Hartelijk dank voor alle kaartjes, tekeningen, bloemen en fruitschalen en knutsels. Dit helpt ons enorm. Overweldigend allemaal. Wat een lieve betrokkenheid. Het gedenkplekje van Yvonne

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vonder

Nieuwsbrief De Vonder Nieuwsbrief De Vonder Schooljaar 2018-2019 Nr 3 nov 2018 Beste ouders, In deze nieuwsbrief leest u over verschillende activiteiten die net geweest zijn of die nog komen gaan. Leuke en leerzame activiteiten

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen We verwelkomen Anne Teulings in de groep van juf Daisy en juf Erna. Heel veel plezier bij ons op school Anne!

Nieuwe leerlingen We verwelkomen Anne Teulings in de groep van juf Daisy en juf Erna. Heel veel plezier bij ons op school Anne! 12 oktober 2018 Het team van De Bron wenst u een hele prettige herfstvakantie toe! Personalia Juf Nicolle is even uit de running geweest door een operatie aan een teen. We zijn blij dat juf Nicolle weer

Nadere informatie

26 juni 2015. ***** Inzamelen snoepverpakkingen

26 juni 2015. ***** Inzamelen snoepverpakkingen 26 juni 2015 ***** Spaaractie Plus Bart Bakers Velen van u hebben het vast al op de cheque in het halletje en op Facebook gezien: de spaaractie van Plus Bart Bakers heeft ons maar liefst 1563,70 opgeleverd!!

Nadere informatie

24 mei 2019 Nieuwe leerlingen Deel leerlingenraad naar Kindcongres Opening kunstgras voetbalveld Vanavond Intocht Avondvierdaagse

24 mei 2019 Nieuwe leerlingen Deel leerlingenraad naar Kindcongres Opening kunstgras voetbalveld Vanavond Intocht Avondvierdaagse 24 mei 2019 Nieuwe leerlingen We hebben er weer twee nieuwe leerlingen bij: Djovanny van Rijzewijk in groep 1/2a van juf Daisy en juf Erna en Mike Verheij in groep 1/2b van juf Elisabeth en juf Ineke.

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data:

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: In deze week: verkoop schoolfoto s! ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam! 075-6169431 @ info@de-windroos.nl 21 mei: Weer naar school, Juf Hanneke

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

8 nov In dit bulletin:

8 nov In dit bulletin: 8 nov. 2017 Voor de kalender: 3, 8 en 10 nov. Groepen 1/2 Excursie Kriebelbeestjessafari 10 nov. Nationaal Schoolontbijt 24 nov. 1 e Rapport mee (graag de rapportmap mee naar school!) 27 nov. t/m 1 dec.

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Weekbrief nummer november 2018

Weekbrief nummer november 2018 Weekbrief nummer 14 27 november 2018 Agenda november do 29 groep 8: op de fiets naar school: meefietser gevraagd: zie hieronder november vr 30 groep 7: op de fiets naar school: meefietser gevraagd: zie

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015

Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief December 2015 Belangrijke data 26 november Informatieavond MR 19.15u-21.30u 30 november Maandopening 1 december Informatie avond groep 1-2 4 december Sinterklaas 17 december Kerstviering 21

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017

Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Maandbrief december Heiloo, 4 december 2017 Aan de ouders, In de maand november zijn we de echte donkere dagen in gegaan. Wij zien in deze periode in ons land het licht van de zon steeds wat korter. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Weekbericht. Scroll helemaal naar beneden voor het laatste nieuws over het Sint Jansfeest! Beste ouders,

Weekbericht. Scroll helemaal naar beneden voor het laatste nieuws over het Sint Jansfeest! Beste ouders, Postadres: Bezoekadres: Postbus 2147 Lindenlaan 336 1180 EC Amstelveen 1185 NK Amstelveen Weekbericht Schooljaar 2016 2017 16 juni 2017 Agenda Vrijdag 23 juni Korte dag tot 13 uur. Sint Jansfeest 16:30-21:00

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en gelukkig

We wensen u allen een goed en gelukkig VOORAF We wensen u allen een goed en gelukkig Of het jaar Goed en gelukkig gaat worden, heeft te maken met de succeservaringen die we opdoen. Dat geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Eén van de uitgangspunten

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Een nieuw schooljaar

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Een nieuw schooljaar NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Een nieuw schooljaar Op het moment dat u dit leest, zit de eerste schoolweek er bijna op. Het was fijn om de afgelopen dagen velen van u te begroeten!

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Het team van het Talent wenst u allemaal hele fijne en gezonde feestdagen toe. Geniet van de tijd met elkaar!

Het team van het Talent wenst u allemaal hele fijne en gezonde feestdagen toe. Geniet van de tijd met elkaar! 21-12-2016 Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 22-12-2016 Kerstviering start: 18:00 uur 23-12-2016 Laatste dag voor de kerstvakantie, kinderen vrij om 12:00 uur 23-12-2016

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. De eerstvolgende is op maandag 6 juni. Nr. 17 19 mei 2016 2016

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september

Voor in de agenda. Maandag 17 september. Studiedag : kinderen basisschool zijn vrij. Woensdag 19 september Jaarkalender 2018-2019 Op de jaarkalender 2018-2019 staat er een studiedag aangegeven op woensdag 27 maart 2019. Dit is niet correct. Woensdag 27 maart 2019 is er geen studiedag en hebben de kinderen van

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 09 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 09 In deze Nieuwsflits: Kerstviering Lezen is leuk!! Zeer belangrijke informatieavond Bouw Overblijvers gevraagd! Eerste Heilige Communie Fijne vakantie Korte berichten

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3

OPKIKKER januari 2016 schooljaar Britt Nijkamp 3 OPKIKKER 20 27 januari 2016 schooljaar 2016-2017 VERJAARDAGEN LEERLINGEN Deze week zijn er geen jarigen. De eerstvolgende jarige is: 09-02 Britt Nijkamp 3 NIEUW OP SCHOOL Nieuw op school vanaf de kerstvakantie

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 okt t/m 12 okt 2018

Nieuwsbrief 6 okt t/m 12 okt 2018 Nieuwsbrief 6 okt t/m 12 okt 2018 09-10 Algemene informatie avond ouders 12-10 Studiedag; groep 1 t/m 8 vrij 15 t/m 19 oktober Herfstvakantie Jill Emismos 24 oktober MR vergadering Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 11 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 11 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 11 (5 PAG.) Ouder-/ rapportgesprekken. AGENDA Vrijdag 9 februari Studiedag Alle leerlingen hele dag vrij 9 feb t/m 18 februari Carnavalsvakantie LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5. 16 december 2015. Beste ouders van LEO 3/4/5,

Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5. 16 december 2015. Beste ouders van LEO 3/4/5, Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5 16 december 2015 Beste ouders van LEO 3/4/5, Gastles 17 november hadden we een gastles over IJsland, die gepresenteerd werd door een opa en oma. Zij zijn al heel vaak met hun prachtige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

**** Personalia. Zij stelt zichzelf hieronder aan u voor: Hallo allemaal,

**** Personalia. Zij stelt zichzelf hieronder aan u voor: Hallo allemaal, **** Personalia Juf Gonnie van groep 7 zal afscheid nemen van haar groep. Na de carnavalsvakantie komt juf Saskia terug van haar ouderschapsverlof. We bedanken juf Gonnie van harte en wensen haar veel

Nadere informatie

schooljaar aflevering 08 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 08 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 08 Bedankje SjokoToko Kerstviering Staking Bibliotheek Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Bedankje voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Schooljaar 2015-2016 nummer 8, december 2015 Beste ouders, Nog nagenietend van het prachtige kerstconcert gisteravond van de klassen 4,5, en 6, de algemene ouderavond

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR

VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR VRIJDAGSKRANT SCHOOLJAAR 2017-2018 13-07-2018 Aftellen Op donderdag 19 juli willen we met alle ouders en leerlingen aftellen naar de zomervakantie. Om 15.05 uur verzamelen alle leerlingen met alle schoolspullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS de Pionier

Nieuwsbrief OBS de Pionier Nieuwsbrief OBS de Pionier Voor de optimale ontwikkeling van ieder individueel kind Korte Pionierweetjes Kerstviering De school is al mooi in kerstsfeer. Helaas moet dit natuurlijk voor de vakantie weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Belangrijke data: Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 11 maart 2014 Groepen Donderdag 13 maart van 15.30 uur tot 17.00 uur: Inloopspreekuur. U kunt bij de leerkracht(en) van uw kind(eren) terecht met vragen

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 26: 25.03.2016 Belangrijke data: 28 maart t/m 1 april: alle kinderen vrij van school 04 april t/m 15 april: kledinginzameling voor All 4 Africa

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

Donderdag 6 september 2012 week 36

Donderdag 6 september 2012 week 36 Donderdag 6 september 2012 week 36 AGENDA - Maandag 10 september: Informatieavond groepen 1 t/m 4 o Groepen 1/2 van 19.00 uur t/m 20.00 uur o Groepen 3 en 4 van 20.00 uur t/m 21.00 uur - Dinsdag 11 september:

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1

belangrijke data... 7 september2018 nr. 1 belangrijke data..... 7 september2018 nr. 1 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Agenda 22 december Kerstviering 23 december s middags vrij 26 dec. t/m 6 jan. Kerstvakantie 9 januari Nieuwjaarstoost 11 januari Studiedag lln vrij 12 januari Bezoek gemeentehuis

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief van mei 2016

Nieuwsbrief van mei 2016 Nieuwsbrief van mei 2016 Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertje-spn.nl deringkantertjes@hotmail.com Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Welkom nieuwe peuters Maza (ma,vr), Quinty (ma,vr),

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Disco. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Disco. In dit nummer: 19 januari 2016 Nieuwsbrief In dit nummer: Disco Voor de kinderen van de groepen 5 t/m 8 wordt er op vrijdag 12 februari a.s. een disco-avond georganiseerd met als thema HOLLYWOOD. Het maakt niet uit wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 05 Januari 2018 Van de directie, Deze week zijn de citotoetsen gestart. Dit kan voor kinderen (en ouders) een spannende tijd zijn. Graag wil ik nog eens benadrukken dat we trots

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 https://docs.google.com/document/d/16wcsk0simyudb60z0xov34pafpomtmtredbsnook08i/edit 1/6 Agenda Elke maandag is het wieltjesdag 21 december Start Kerstvakantie 7 januari Jippie,

Nadere informatie

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje.

Ouders eindigen na bezoek in de museumwinkel. Tot slot krijgen de ouders op vertoon van hun entreekaartje een hapje en drankje. Nieuwsbrief Nummer 11 jaargang 6 ALGEMEEN Agenda Activiteiten Wat hebben we komende tijd voor de kinderen in petto: 25 april - Duinendag/Koningsspelen voor de groepen 3 t/m 8 - Sport voor kleuters 13-23

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Kringgesprek. Het sinterklaasfeest nadert met rasse paardeschreden. Op donderdag 5 december

Kringgesprek. Het sinterklaasfeest nadert met rasse paardeschreden. Op donderdag 5 december Kringgesprek Beste ouders, Nummer 6 2013-2014 2014 Het sinterklaasfeest nadert met rasse paardeschreden. Op donderdag 5 december komt de Sint aan op onze school. Vanaf 08.45 uur staan de kinderen waarschijnlijk

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie