Privacyverklaring Yue Bewindvoering

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Privacyverklaring Yue Bewindvoering"

Transcriptie

1 Privacyverklaring Yue Bewindvoering Yue Bewindvoering verwerkt persoonsgegevens en financiële gegevens over u. Dat is nodig om ons werk als bewindvoerder of inkomensbeheerder te doen. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vraagt dat van ons. Maar ook onze beroepseer en de relatie met u als cliënt zijn belangrijke drijfveren om zorgvuldig met uw gegevens om te gaan. In deze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij dat doen. Onze privacyverklaring kunt u in dit document nalezen. Daarin beschrijven wij hoe wij met uw gegevens omgaan. En hoe wij uw privé gegevens beschermen. Gegeven die wij verzamelen en de wijze waarop wij die verzamelen Gegevens zijn nodig voor een goede uitvoering van de vermogensrechtelijke belangen van rechthebbenden in het kader van bewindvoering of inkomensbeheer. Yue Bewindvoering vertegenwoordigd de rechthebbende in en buiten rechte. Dit betekent dat de bewindvoerder namens rechthebbende onder andere voorzieningen aanvraagt en belastingaangifte verricht. Derden waarmee rechthebbende betrekkingen heeft, worden op de hoogte gebracht van de onderbewindstelling/mentorschap. Hierbij wordt altijd aangegeven wanneer en door wie de bewindvoering is uitgesproken. Persoonsgegevens Deze gegevens worden uitsluitend verzameld met het oog op de uitvoering van het beschermingsbewind of inkomensbeheer. Wij verzamelen de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die direct of indirect iets over u zeggen. U kunt daarbij denken aan: naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, adres en financiële en medische gegevens. Wanneer uw persoonsgegevens door uzelf of door iemand anders met ons worden gedeeld, verwerken wij die gegevens. Met verwerken bedoelen we onder meer: het verzamelen, opslaan, raadplegen, verwijderen en gebruiken van gegevens en het verstrekken van gegevens aan derde personen. Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die wij verwerken in het kader van onze dienstverlening.

2 Bij het delen van gegevens dient u zich ervan bewust te zijn dat veiligheidsmaatregelen nooit volmaakt of ondoordringbaar zijn. Bovendien kunnen wij geen controle hebben over de acties van andere gebruikers van de Website met wie u uw cliënt specifieke informatie deelt. Bevoegdheden De sector kanton van een bevoegde rechtbank heeft Yue Bewindvoering bij beschikking aangewezen en benoemd, op grond waarvan de bevoegdheid bestaat de gegevens te verzamelen en te verwerken. Bij inkomensbeheer is dit vastgelegd in een overeenkomst. Klantgegevens De bewindvoerder, kan op grond van de beschikking van de kantonrechter gegevens opvragen. Deze gegevens dienen verband te houden met de uitvoering van de taak van bewindvoerder. De inkomensbeheerder, kan op grond van een machtiging of volmacht van de cliënt gegevens opvragen. Deze gegevens dienen verband te houden met de uitvoering van de taak van inkomensbeheerder. Verstrekken van gegevens De bewindvoerder kan op grond van de beschikking gegevens verstrekken. Deze gegevens dienen verband te houden met de taak van de bewindvoerder. De inkomensbeheerder kan op grond van een machtiging of volmacht van de cliënt gegevens verstrekken. Deze gegevens dienen verband te houden met de taak van de inkomensbeheerder. Hoe wij uw informatie gebruiken We gebruiken informatie die wij over u verzamelen of die u verstrekt, inclusief eventuele persoonlijke gegevens om te voldoen aan onze bedrijfsdoeleinden, waaronder: het voldoen aan de verplichtingen jegens de Rechtbank de financiële verwerking van uw banktransacties opstellen van rapportages en budgetoverzichten ten behoeve van u de communicatie van boodschappen aan u het aanpassen van overeenkomsten tussen u en derden in het kader van uw financieel beheer het voldoen aan alle wettelijke verplichtingen ter vervulling van onze verplichtingen en onze rechten die voortvloeien uit contracten aangegaan tussen u en ons, met inbegrip van facturering en incasso. om u te informeren over wijzigingen in onze Website of diensten die wij aanbieden of verstrekken. zodat u de interactieve functies op onze Website kunt gebruiken.

3 Voor het opslaan van informatie over uw voorkeuren, zodat we onze Website volgens uw individuele belangen kunnen aanpassen. voor enig ander doel wanneer u informatie met ons deelt met uw toestemming. We kunnen uw informatie ook gebruiken om contact met u over onze eigen diensten die voor u van belang kunnen zijn. Yue Bewindvoering bevestigt hierbij dat zij geen informatie zal verkopen of anderszins ter beschikking zal stellen aan derden zonder uw voorafgaande goedkeuring. Vrijgeven van uw informatie Wij kunnen persoonlijke informatie die wij verzamelen of die u ons aanbiedt zoals beschreven in dit beleid vrijgeven: aan overheidsinstanties, serviceproviders en andere derde partijen die we gebruiken ter ondersteuning van ons bedrijf en die contractueel gehouden zijn aan de verplichting om persoonlijke informatie vertrouwelijk te houden en deze slechts gebruiken voor de doeleinden waarvoor we hen de informatie verschaffen. om het doel waarvoor u de informatie verstrekt te vervullen, namelijk het behartigen van uw vermogensrechtelijke en niet-vermogensrechtelijke belangen. voor enig ander doel waarvoor u de gegevens verstrekt. Wij kunnen uw persoonlijke informatie ook verstrekken: om te voldoen aan een gerechtelijk bevel, wet of wettelijk proces. als we geloven dat openbaarmaking nodig of wenselijk is om de bescherming van de rechten, eigendommen of veiligheid van Yue Bewindvoering te waarborgen. Dit omvat het uitwisselen van informatie met andere bedrijven en organisaties ten behoeve van de bescherming tegen fraude. Yue Bewindvoering verwerkt de persoonsgegevens uitsluitend voor de bovengenoemde doelstellingen, die ook geregistreerd zijn bij de Autoriteit Persoonsgegevens of, indien van toepassing, bij haar functionaris voor de gegevensbescherming. Zoals aangegeven kan Yue Bewindvoering de gegevens aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het verwerken en uitvoeren van de genoemde doelstellingen.

4 Delen met anderen Yue Bewindvoering verstrekt uw gegevens alleen aan derden om te voldoen aan een wettelijke verplichting of indien u hier zelf om verzoekt. In het geval van langdurige afwezigheid van uw bewindvoerder (door bijvoorbeeld ziekte) kan aan onze waarnemer inzage in uw dossier worden verstrekt, indien dit nodig is voor de voortgang van het bewind. De waarnemer heeft een geheimhoudingsplicht. Wij leggen verantwoording over het bewind af aan u (of uw erfgenamen indien u komt te overlijden) en/of aan de kantonrechter conform de wet. Wij leggen geen verantwoording af aan andere personen. Wij leggen verantwoording over het bewind af aan onze cliënt en aan de kantonrechter. Dat is zo in de wet bepaald. Wij leggen geen verantwoording af aan andere personen. In het kader van de verantwoording controleert onze accountant de juistheid en de volledigheid van alle gegevens. Zij krijgt voor dat doel toegang tot de dossiers. De accountant heeft een geheimhoudingsplicht. Als u wilt dat andere personen (bijvoorbeeld familieleden of hulpverleners) inzage krijgen in uw dossier, dan dient u ons schriftelijk of per toestemming te geven om die gegevens te delen. U kunt uw toestemming te allen tijde schriftelijk of per intrekken, zonder opgaaf van reden. Waar bewaren wij de gegevens Wij bewaren gegevens die wij van u zelf of van anderen krijgen. Die gegevens bewaren wij elektronisch in een beveiligde omgeving. Daarnaast liggen er gegevens vast in applicaties (computersystemen) die wij gebruiken. Met de leveranciers van die applicaties hebben wij een overeenkomst, waarin onder andere de beveiliging van de gegevens is afgesproken. Alleen medewerkers van Yue Bewindvoering krijgen toegang tot uw gegevens. Yue Bewindvoering maakt gebruik van de volgende applicaties: OnView Microsoft Office OnView wordt gebruikt voor de primaire bedrijfsprocessen. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het bewaken van uw budget, het klaarzetten van betalingen, het vastleggen van schulden en betalingsregelingen en het afleggen van rekening & verantwoording. Ook wordt alle ontvangen en uitgaande correspondentie hierin vastgelegd. Microsoft Office wordt gebruikt voor het bijhouden van de financiële administratie, opmaken en bewaren van documenten van Yue Bewindvoering. Microsoft Outlook Microsoft Outlook wordt gebruikt voor het verwerken van e- mailberichten.

5 Internetbankieren Internetbankieren wordt gebruikt voor het downloaden van transacties en het klaarzetten van betalingen. Regelmatig worden back-ups gemaakt om uw en onze gegevens veilig te stellen en te herstellen bij calamiteiten. Het transport van de gegevens gaat over een beveiligde verbinding. Hoe lang bewaren wij uw gegevens Wij bewaren uw gegevens niet langer dan strikt nodig is om het doel te realiseren waarvoor uw gegevens zijn verzameld. Indien u zich bij ons heeft aangemeld, maar er wordt geen bewind uitgesproken, bewaren wij uw gegevens tot 6 maanden na de eerstvolgende (jaarlijkse) accountantscontrole. Indien het bewind na aanmelding wel wordt uitgesproken, hanteren wij de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar na het eindigen van het bewind bij Yue Bewindvoering. Uw rechten De Autoriteit Persoonsgegevens besteedt op haar website uitgebreid aandacht aan uw rechten. Op de site van de Autoriteit persoonsgegevens kunt u lezen welke mogelijkheden u heeft om voor uzelf op te komen als uw persoonsgegevens worden verwerkt. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien. Wanneer uw gegevens onjuist blijken te zijn, zullen wij ze corrigeren. En als het onnodig blijkt om ze te bewaren, zullen wij ze verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@yuebewindvoering.nl of naar Postbus 60120, 9703 BC te Groningen. Yue Bewindvoering zal in maximaal twee werkdagen na ontvangst van uw verzoek op uw verzoek reageren. In geval van het verzoek tot verwijdering houden wij ons aan de wettelijke dossierbewaarplicht van 7 jaar. Daarnaast kunt u een verzoek indienen om uw banktransacties, budgetplan en schuldenoverzicht in OnView te kunnen raadplegen. U krijgt dan van ons een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u kunt inloggen. Wijzigen privacyverklaring Yue Bewindvoering kan wijzigingen aanbrengen in deze privacyverklaring. Wij raden u aan om periodiek deze verklaring te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van de wijze waarop uw persoonlijke en financiële gegevens beschermd worden.

Op onze Website. In de , tekst en andere elektronische berichten tussen u en onze Website.

Op onze Website. In de  , tekst en andere elektronische berichten tussen u en onze Website. PRIVACYBELEID M.B.T. DE SIJTSMA BEWIND WEBSITE INTRODUCTIE PNR Holding BV h.o.d.n. Sijtsma Bewind ("Sijtsma Bewind") respecteert uw privacy en zal deze beschermen door naleving van dit website privacybeleid

Nadere informatie

Dit reglement is op 25 mei 2018 in werking getreden. Inleiding

Dit reglement is op 25 mei 2018 in werking getreden. Inleiding Privacyreglement DC Advies en Bewindvoering Dit reglement is op 25 mei 2018 in werking getreden. Inleiding In dit Privacy Statement informeert DC Advies en Bewindvoering u over de wijze waarop wij als

Nadere informatie

Privacyreglement Tandem Bewind, Bewindvoering, Mentorschap & Curatele. Dit reglement is op 25 mei 2018 in werking getreden.

Privacyreglement Tandem Bewind, Bewindvoering, Mentorschap & Curatele. Dit reglement is op 25 mei 2018 in werking getreden. Privacyreglement Tandem Bewind, Bewindvoering, Mentorschap & Curatele Dit reglement is op 25 mei 2018 in werking getreden. Inleiding In dit Privacy Reglement informeert Tandem Bewind u over de wijze waarop

Nadere informatie

Privacyverklaring 20 mei 2018

Privacyverklaring 20 mei 2018 Privacyverklaring 20 mei 2018 IK KAN HET OOK! BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS Ik kan het ook! neemt de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Uw persoonlijke gegevens zullen niet aan derden worden verkocht

Nadere informatie

Dit is het privacyverklaring van GGN Bewindvoering. GGN Bewindvoering is

Dit is het privacyverklaring van GGN Bewindvoering. GGN Bewindvoering is Privacyverklaring Dit is het privacyverklaring van GGN Bewindvoering. GGN Bewindvoering is gespecialiseerd in curatele-, mentorschaps- en bewindvoeringstrajecten. In deze privacyverklaring informeren wij

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. JuriZorg

PRIVACYVERKLARING. JuriZorg PRIVACYVERKLARING JuriZorg JuriZorg Goudsesingel 2 3011KA Rotterdam Tel: 010 87 001 87 info@jurizorg.nl JuriZorg is gespecialiseerd in de juridische ondersteuning van instellingen, ondernemers en bedrijven.

Nadere informatie

Privacyreglement. Privacyreglement Libra Budgetbeheer en Bewindvoering

Privacyreglement. Privacyreglement Libra Budgetbeheer en Bewindvoering Privacyreglement Privacyreglement Libra Budgetbeheer en Bewindvoering Artikel 1 Begripsbepaling 1.1 Privacy: Het recht van personen op bescherming van hun persoonlijke levenssfeer in het verband met het

Nadere informatie

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens? Valk Versmarkt hecht veel waarde aan de privacy van haar klanten en medewerkers, daarom informeren wij je over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en waar wij ze voor gebruiken. Wij informeren je

Nadere informatie

Privacyreglement Driepas Bewindvoering. Begripsbepaling

Privacyreglement Driepas Bewindvoering. Begripsbepaling Privacyreglement Driepas Bewindvoering Begripsbepaling Privacy: Het recht van personen op bescherming van hun persoonlijke levenssfeer in verband met het vastleggen en verstrekken van persoonsgegevens.

Nadere informatie

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 18 december 2018.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 18 december 2018. Godetiaweg 84 2555 RZ Den Haag info@balans4you.nl www.balans4you.nl KvK Haaglanden 27287119 ING 5067003 NL65INGB0005067003 BTW NL1517.72.447.B01 Privacybeleid Balans4you In het kader van onze dienstverlening

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan t Wielse baken bv de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan t Wielse baken bv de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy t Wielse baken hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring AJ Bewind

Privacyverklaring AJ Bewind Privacyverklaring AJ Bewind Deze verklaring geeft informatie over hoe AJ Bewind omgaat met persoonsgegevens die in het kader van de werkzaamheden uitvoering bewind en dienstverlening worden verwerkt. AJ

Nadere informatie

Privacyverklaring NEXT Privacy en veiligheid

Privacyverklaring NEXT Privacy en veiligheid Privacyverklaring NEXT Privacy en veiligheid NEXT doet er alles aan om je privacy te garanderen. In deze privacyverklaring staat hoe we omgaan met persoonlijke gegevens. Zowel als je cliënt bij ons bent,

Nadere informatie

Privacyverklaring IMW

Privacyverklaring IMW Privacyverklaring IMW Dit is de privacyverklaring van Stichting Instituut voor Maatschappelijk Werk in Tilburg. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren,

Nadere informatie

1. Rechten omtrent je gegevens

1. Rechten omtrent je gegevens Privacy beleid Houvast aan Tast Om jouw proces tijdens de haptotherapie goed te kunnen volgen en te waarborgen is het nodig om een dossier bij te houden. Dit is ook wettelijk verplicht. Om je dossier zorgvuldig

Nadere informatie

Privacy: visie & beleid Hoe gaan we om met persoonsgegevens van onze cliënten

Privacy: visie & beleid Hoe gaan we om met persoonsgegevens van onze cliënten Privacy: visie & beleid Hoe gaan we om met persoonsgegevens van onze cliënten Markt 1b, 5701 RH Helmond Postbus 72, 5700 AB Helmond T 0492-763 403 F 0492-763 405 E info@focusadvocaten.nl W www.focusadvocaten.nl

Nadere informatie

Privacyreglement Top Support Dakwerken v.o.f.

Privacyreglement Top Support Dakwerken v.o.f. Privacyreglement Top Support Dakwerken v.o.f. Top Support Dakwerken v.o.f., gevestigd aan Stationsweg 124b 5807 AD Venray Oostrum, en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 12028456.

Nadere informatie

Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt in correspondentie en telefonisch

Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt in correspondentie en telefonisch Dit privacy beleid heeft betrekking op de verwerking van persoonsgegevens van Van Osch Snacks B.V. Onder verwerking van persoonsgegevens wordt onder andere verstaan het verzamelen, opslaan, vastleggen,

Nadere informatie

Privacyverklaring. Privacyverklaring Blijf Groep V

Privacyverklaring. Privacyverklaring Blijf Groep V Privacy Verklaring Inleiding Binnen Blijf Groep wordt gewerkt met persoonsgegevens van cliënten, medewerkers, vrijwilligers, sollicitanten, (keten)partners en externe relaties. Wij vinden het van groot

Nadere informatie

Privacyverklaring Stichting Zorgcentra Rivierenland (SZR)

Privacyverklaring Stichting Zorgcentra Rivierenland (SZR) Privacyverklaring Stichting Zorgcentra Rivierenland (SZR) In deze privacyverklaring informeert SZR u over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de wijze waarop SZR met uw persoonsgegevens

Nadere informatie

De nieuwe wet AVG: Algemene Verordening Gezondheidsgegevens, ingaand per 25 mei 2018, wat houdt dit in voor u en voor ons als fysiotherapiepraktijk?

De nieuwe wet AVG: Algemene Verordening Gezondheidsgegevens, ingaand per 25 mei 2018, wat houdt dit in voor u en voor ons als fysiotherapiepraktijk? De nieuwe wet AVG: Algemene Verordening Gezondheidsgegevens, ingaand per 25 mei 2018, wat houdt dit in voor u en voor ons als fysiotherapiepraktijk? Onderstaand hebben we het reglement summier weergegeven:

Nadere informatie

Privacy Statement per 25 mei

Privacy Statement per 25 mei Privacy Statement per 25 mei I.v.m. bewindvoering deelt u allerlei persoonsgegevens met Finzo Limburg. Met deze gegevens gaan we uiteraard zorgvuldig om. In dit Privacy Statement vindt u informatie over

Nadere informatie

PRIVACY BELEID PRAKTIJK DE HAND

PRIVACY BELEID PRAKTIJK DE HAND APRIL 2018 PRIVACY BELEID PRAKTIJK DE HAND Praktijk de Hand is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: http://www.praktijkdehand.nl

Nadere informatie

Privacy Statement SMA Midden Holland Versie 2.0 dd Inleiding:

Privacy Statement SMA Midden Holland Versie 2.0 dd Inleiding: Privacy Statement SMA Midden Holland Versie 2.0 dd. 08-07-2018 1 Inleiding: In de Wet Bescherming Persoonsgegevens is vastgelegd hoe organisaties met persoonsgegevens om dienen te gaan. Ook de Europese

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers Privacy Policy Finx Accountants & Belastingadviseurs BV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. Contactgegevens Guldenaerde 10, 4283HD Giessen

PRIVACYVERKLARING. Contactgegevens Guldenaerde 10, 4283HD Giessen PRIVACYVERKLARING Liefs van Stella, gevestigd aan Guldenaerde 10, 4283HD Giessen is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens

Nadere informatie

Privacy Policy Medisch training Centrum Statenkwartier

Privacy Policy Medisch training Centrum Statenkwartier Privacy Policy Medisch training Centrum Statenkwartier Op 25 mei is de nieuwe Europese privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. De AVG, zorgt ervoor dat uw persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacy Policy (versie mei 2018)

Privacy Policy (versie mei 2018) Privacy Policy (versie mei 2018) Algemeen Balans in hoofd en huis respecteert de privacy van al haar cliënten en zal er alles aan doen om zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan. Balans in hoofd en

Nadere informatie

Privacybeleid Huis van Jonathan

Privacybeleid Huis van Jonathan Privacybeleid Huis van Jonathan Om jouw proces tijdens de haptotherapie- of coachingssessies goed te kunnen volgen en te waarborgen is het nodig om een dossier bij te houden. Dit is ook wettelijk verplicht.

Nadere informatie

Privacybeleid Balans4you

Privacybeleid Balans4you Godetiaweg 84 2555 RZ Den Haag info@balans4you.nl www.balans4you.nl KvK Haaglanden 27287119 ING 5067003 NL65INGB0005067003 BTW NL1517.72.447.B01 Privacybeleid Balans4you In het kader van onze dienstverlening

Nadere informatie

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; Privacy Policy Boshuis Belastingadvies hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring Fidesa

Privacyverklaring Fidesa Privacyverklaring Fidesa Wij verwerken de volgende persoonsgegevens: Fidesa, praktijk voor Bekkenfysiotherapie te Kaatsheuvel verwerkt persoonsgegevens van u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Logopediepraktijk Eemsmond-Middelstum de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Logopediepraktijk Eemsmond-Middelstum de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacyverklaring Logopediepraktijk Eemsmond-Middelstum hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacy overeenkomst willen we duidelijke informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

Privacy verklaring Rijnstad

Privacy verklaring Rijnstad Privacy verklaring Rijnstad Privacyverklaring Rijnstad Pag. 1 van 7 Privacy verklaring Rijnstad Dit is de Privacy verklaring van Rijnstad. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief

Nadere informatie

Privacyverklaring Stichting Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar

Privacyverklaring Stichting Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar De (VCRA) verwerkt persoonsgegevens en hecht er groot belang aan dit met zorg en conform de AVG uit te voeren. In deze privacyverklaring informeren wij je over de doeleinden waarvoor persoonsgegevens verwerkt

Nadere informatie

Privacy Statement Stichting Vlechter

Privacy Statement Stichting Vlechter Privacy Statement Stichting Vlechter Dit is het Privacy Statement van Stichting Vlechter. Tot Stichting Vlechter behoren de volgende stichtingen: SPiNN, MJD en Trias. Waar we spreken van Stichting Vlechter

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Privacy Verklaring Breinperspectief Gewijzigd

Privacy Verklaring. Privacy Verklaring Breinperspectief Gewijzigd Privacy Verklaring Inleiding Breinperspectief hanteert bij de uitvoering van haar werkzaamheden deze privacyverklaring. Hiermee dient de bescherming van de privacy van klanten/kandidaten en opdrachtgever

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding. Privacy Statement CoinCare B.V.

Inhoud. Inleiding. Privacy Statement CoinCare B.V. Privacy Statement CoinCare B.V. Inhoud Inleiding 1. Welke persoonsgegevens verwerken wij? 2. Verwerkt CoinCare B.V. ook bijzondere persoonsgegevens? 3. Met welk doel verwerken wij uw gegevens? 4. Hoe beschermen

Nadere informatie

Privacy statement Wat zijn persoonsgegevens? Bijzondere persoonsgegevens Van wie verwerkt Stichting Welzijn Bergen persoonsgegevens?

Privacy statement Wat zijn persoonsgegevens? Bijzondere persoonsgegevens Van wie verwerkt Stichting Welzijn Bergen persoonsgegevens? Privacy statement Stichting Welzijn Bergen verwerkt persoonsgegevens. Wij willen u hierover graag duidelijk en transparant informeren. U kunt in dit Privacy Statement lezen welke persoonsgegevens wij van

Nadere informatie

Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens

Toepasselijkheid. Overzicht persoonsgegevens Dit is het privacy statement van Kinderdagverblijf Speelatelier de Bakermat gevestigd te 6832 AZ Arnhem aan de hortensiastraat 2 (hierna: Speelatelier de Bakermat), www.speelatelierdebakermat.nl Toepasselijkheid

Nadere informatie

Als aanvulling verwerken wij voor de dienstverlening de volgende gegevens van uw dier: Naam, Diersoort, Ras Geslacht Leeftijd

Als aanvulling verwerken wij voor de dienstverlening de volgende gegevens van uw dier: Naam, Diersoort, Ras Geslacht Leeftijd Privacyverklaring Vitaal Dier Veterinair Natuurgeneeskundige Praktijk Vitaal Dier verwerkt een aantal persoonlijke gegevens van u om het consult/behandeling met uw dier te kunnen uitvoeren en de bijbehorende

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers. - Het uitvoering geven aan onze werkzaamheden als beschermingsbewindvoerder BW1.

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers. - Het uitvoering geven aan onze werkzaamheden als beschermingsbewindvoerder BW1. Privacy Policy Noordzij Beschermingsbewind B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

PRIVACYBELEID PRAKTIJK VOOR HAPTOTHERAPIE EN EMDR

PRIVACYBELEID PRAKTIJK VOOR HAPTOTHERAPIE EN EMDR PRIVACYBELEID PRAKTIJK VOOR HAPTOTHERAPIE EN EMDR Privacybeleid haptotherapie en emdr Om jouw proces tijdens de haptotherapie goed te kunnen volgen en te waarborgen is het nodig om een dossier bij te houden.

Nadere informatie

Privacy Policy Jansen Fysiotherapie Associatie

Privacy Policy Jansen Fysiotherapie Associatie Privacy Policy Jansen Fysiotherapie Associatie Jansen Fysiotherapie Associatie hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Privacyverklaring De Tweeling Kinderopvang B.V.

Privacyverklaring De Tweeling Kinderopvang B.V. Privacyverklaring De Tweeling Kinderopvang B.V. De Tweeling Kinderopvang B.V. (hierna te noemen De Tweeling) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen

Nadere informatie

Privacyreglement Persoonsgegevens Stichting Leergeld Goirle en Riel

Privacyreglement Persoonsgegevens Stichting Leergeld Goirle en Riel Privacyreglement Persoonsgegevens Stichting Leergeld Goirle en Riel Artikel 1: Aanhef De Stichting Leergeld Goirle en Riel (hierna te noemen de Stichting) heeft als doel om kinderen uit gezinnen met een

Nadere informatie

Privacyverklaring Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG), 2019.

Privacyverklaring Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG), 2019. Privacyverklaring Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG), 2019. Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 52940101 Sportfysiotherapie Zuilen, gevestigd aan de Vlampijpstraat 79 in Utrecht is verantwoordelijk

Nadere informatie

Functionaris Gegevensbescherming (FG)

Functionaris Gegevensbescherming (FG) Privacyverklaring Wonen Plus Welzijn In onze dienstverlening en in onze positie van werkgever en ketenpartner hechten wij veel waarde aan respect voor de persoonlijke levenssfeer van onze cliënten, medewerkers,

Nadere informatie

Allereerst geven we kort in 7 punten weer hoe we met uw privacy en keuzes omgaan.

Allereerst geven we kort in 7 punten weer hoe we met uw privacy en keuzes omgaan. Privacy verklaring Kinderopvang De Dag Door Kinderopvang De Dag Door neemt uw privacy en keuzes heel serieus. Daarom verbinden wij ons ertoe uw persoonlijke gegevens in alle zekerheid te behouden. Om meer

Nadere informatie

Privacy Statement Forte Welzijn

Privacy Statement Forte Welzijn Privacy Statement 1 Privacy Statement Forte Welzijn Dit is het Privacy Statement van Forte Welzijn. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, verwerkt

Nadere informatie

Privacyverklaring. Toepasselijkheid

Privacyverklaring. Toepasselijkheid Privacyverklaring U stelt als afnemer vertrouwen in ons en in onze diensten. Nu behoren vertrouwen en vertrouwelijkheid tot de kernwaarden van onze diensten. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de privacy

Nadere informatie

Privacyverklaring Fiscaliade. 24 mei 2018

Privacyverklaring Fiscaliade. 24 mei 2018 Privacyverklaring 24 mei 2018 Uw privacy is belangrijk voor. Wij gebruiken uw persoonsgegevens daarom uitsluitend om onze producten en diensten aan u te (kunnen) leveren en om u (desgewenst) te informeren

Nadere informatie

Privacyverklaring. Voor de verwerking van persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar vraag ik om toestemming van hun ouders of voogd.

Privacyverklaring. Voor de verwerking van persoonsgegevens van personen jonger dan 16 jaar vraag ik om toestemming van hun ouders of voogd. d.d. _mei 2018 Opgenomen in dit document: - Privacyverklaring - Gegevensbeschermingsbeleid - Datalekken Protocol Privacyverklaring Persoonsgegevens die ik verwerk Felice Massage verwerkt persoonsgegevens

Nadere informatie

Als uw behandelend therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim).

Als uw behandelend therapeut heb ik als enige toegang tot de gegevens in uw dossier. Ik heb een wettelijke geheimhoudingsplicht (beroepsgeheim). UW PRIVACY Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat ik, als uw behandelende therapeut, een dossier aanleg. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen

Nadere informatie

Privacy en Cookiebeleid

Privacy en Cookiebeleid Privacy en Cookiebeleid De Vries Investment Services DE VRIES INVESTMENT SERVICES February 7, 2018 Opgesteld door: Bestuur De Vries Investment Services Privacy en Cookiebeleid De Vries Investment Services

Nadere informatie

Privacyreglement. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 31 oktober 2018.

Privacyreglement. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 31 oktober 2018. Privacyreglement Om de juiste begeleiding en/of dienstverlening te kunnen bieden verwerken wij persoonsgegevens. Deze privacyverklaring hebben wij opgesteld om te informeren over hoe wij met persoonsgegevens

Nadere informatie

Binnen onze specialistische hulp, met onze professionele begeleiding verwerkt Vitaalpunt je gegevens ten behoeve goede zorg en hulpverlening.

Binnen onze specialistische hulp, met onze professionele begeleiding verwerkt Vitaalpunt je gegevens ten behoeve goede zorg en hulpverlening. Privacyverklaring Vitaalpunt Binnen onze specialistische hulp, met onze professionele begeleiding verwerkt Vitaalpunt je gegevens ten behoeve goede zorg en hulpverlening. Vitaalpunt vindt het van het uiterste

Nadere informatie

Privacyverklaring Thiro Training

Privacyverklaring Thiro Training Privacyverklaring Thiro Training Thiro Training Thiro Training, gevestigd aan Europalaan 220c 3526KS Utrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. M Hosting BV als verwerker

PRIVACYVERKLARING. M Hosting BV als verwerker PRIVACYVERKLARING Introductie Wij begrijpen dat uw vertrouwen in ons het belangrijkste is dat telt. Daarom leggen wij in dit document uit hoe wij omgaan met uw gegevens en de bescherming van uw privacy

Nadere informatie

Mijn Uitzendbureau, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (2993 MJ) Barendrecht, aan de Avenue

Mijn Uitzendbureau, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (2993 MJ) Barendrecht, aan de Avenue Mijn Uitzendbureau Mijn Uitzendbureau, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (2993 MJ) Barendrecht, aan de Avenue Carnisse 156, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan FysioDomstad de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan FysioDomstad de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy FysioDomstad hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING BEAURAING

PRIVACYVERKLARING BEAURAING PRIVACYVERKLARING BEAURAING Deze privacyverklaring geldt voor de verwerking van persoonsgegevens (hierna ook gegevens ) door Beauraing. Onder Beauraing wordt begrepen: Beauraing B.V., en iedere individuele

Nadere informatie

Privacy Policy. deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy Policy;

Privacy Policy. deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy Policy; Privacy Policy Gezinshuis GeZ!n hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring msx-shop.nl

Privacyverklaring msx-shop.nl Inhoud 1. Inleiding 1 1.1 Vereisten verwerking persoonsgegevens... 2 1.2 Aanvullende vereisten... 2 1.3 Systeem... 2 1.3.1 Msx-shop.nl... 2 1.3.2 E-mailadressen voor beheerders en webmaster... 2 1.3.3

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING BESPAARMETJEDAK B.V.

PRIVACYVERKLARING BESPAARMETJEDAK B.V. PRIVACYVERKLARING BESPAARMETJEDAK B.V. Privacystatement Bespaarmetjedak B.V. (hierna: Bespaarmetjedak) respecteert de privacy van haar klanten en de bezoekers van haar website. Bespaarmetjedak begrijpt

Nadere informatie

Binnen de EU Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Binnen de EU Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU. Privacy Verklaring Dit is de privacyverklaring van Vereniging Sportraad Apeldoorn, gevestigd te Laan van Westenenk 4, 73336 AZ Apeldoorn, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Privacy verklaring Veilig Thuis Flevoland

Privacy verklaring Veilig Thuis Flevoland Privacy Verklaring Inleiding Wij staan voor een veilig thuis voor iedereen. Wij hebben de maatschappelijke opdracht om burgers te beschermen door een melding van huiselijk geweld en/of kindermishandeling

Nadere informatie

Privacyverklaring Stichting Christelijke Zorgorganisatie Norschoten - (toekomstige) cliënten

Privacyverklaring Stichting Christelijke Zorgorganisatie Norschoten - (toekomstige) cliënten Privacyverklaring Stichting Christelijke Zorgorganisatie Norschoten - (toekomstige) cliënten Stichting Christelijke Zorgorganisatie Norschoten (verder te noemen Norschoten) is een zorgorganisatie die zorg

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING VERWERKING PERSOONSGEGEVENS

PRIVACYVERKLARING VERWERKING PERSOONSGEGEVENS Inleiding 1 1 Persoonsgegevens 1 2 Persoonsgegevens cliënten 1 3 Persoonsgegevens medewerkers 2 4 Verwerking persoonsgegevens 3 5 Klachten, melden datalekken of verzoek om informatie 5 6 Functionaris Gegevensbescherming

Nadere informatie

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door ons verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door ons verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en): Privacyverklaring Luijten-VVZ B.V. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

Privacy Policy KC de Buurvrouw

Privacy Policy KC de Buurvrouw Privacy Policy KC de Buurvrouw Kindercentrum de Buurvrouw hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Privacy verklaring versie 1. Land van kben (kvk ), gevestigd aan Weg naar laren, is verantwoordelijk voor de verwerking van

Privacy verklaring versie 1. Land van kben (kvk ), gevestigd aan Weg naar laren, is verantwoordelijk voor de verwerking van Privacy verklaring. 2018. versie 1. Land van kben (kvk 62373072), gevestigd aan Weg naar laren, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

Privacy Statement Forzsa

Privacy Statement Forzsa Privacy Statement Forzsa Dit is het Privacy Statement van Stichting Forsza. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, verwerkt Forzsa uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING GLAS PROTECTIE NEDERLAND

PRIVACYVERKLARING GLAS PROTECTIE NEDERLAND PRIVACYVERKLARING GLAS PROTECTIE NEDERLAND INHOUD Bedrijfsgegevens... 2 Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken... 2 Persoonsgegevens die wij verwerken... 2 Bijzondere

Nadere informatie

Privacy statement Advocaat Boer

Privacy statement Advocaat Boer Privacy statement Advocaat Boer Postbus 69, 3700 AB Zeist, 0343-491909, www.advocaatboer.nl venetien@advocaatboer.nl Maatschap Advocaat Boer Als advocaat zijn wij gebonden aan onze gedragsregels. In deze

Nadere informatie

Privacyverklaring Stichting Burcht Wedde

Privacyverklaring Stichting Burcht Wedde Privacyverklaring Stichting Burcht Wedde De Stichting Burcht Wedde hecht er groot belang aan alle werkzaamheden uit te voeren conform de AVG. Persoonlijke gegevens worden met zorg behandeld en beveiligd.

Nadere informatie

Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens: Malsch Nederland B.V., gevestigd: Nijverheidsweg 8, 5071 NK Udenhout, KvK nr

Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens: Malsch Nederland B.V., gevestigd: Nijverheidsweg 8, 5071 NK Udenhout, KvK nr PRIVACY- EN COOKIEBELEID Malsch Nederland B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy- en cookiebeleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

Privacy Policy GigWorld Entertainment & Eventpartner

Privacy Policy GigWorld Entertainment & Eventpartner Privacy Policy GigWorld Entertainment & Eventpartner GigWorld B.V. houdt zich bezig met entertainment en evenementen en is gevestigd in de Vincent van Goghstraat 255 5671DT Nuenen. GigWorld B.V. hecht

Nadere informatie

Privacyverklaring Coöperatieve Vereeniging PITH-Solutions U.A.

Privacyverklaring Coöperatieve Vereeniging PITH-Solutions U.A. Privacyverklaring Coöperatieve Vereeniging PITH-Solutions U.A. In deze privacyverklaring leggen wij u uit welke persoonsgegevens PITH-Solutions verzamelt en gebruikt en waarom we dit doen. Wilt u deze

Nadere informatie

Privacyverklaring. Persoonsgegevens. Belonings-, uitkerings- of pensioengegevens. Beroep en betrekking. Burgerservicenummer (BSN)

Privacyverklaring. Persoonsgegevens. Belonings-, uitkerings- of pensioengegevens. Beroep en betrekking. Burgerservicenummer (BSN) Pagina: 1 van 8 Introductie Wij begrijpen dat uw vertrouwen in ons het belangrijkste is dat telt. Daarom leggen wij in dit document uit hoe wij omgaan met uw gegevens en de bescherming van uw privacy binnen

Nadere informatie

- Voor- en Achternaam + Voorletters - BurgerServiceNummer (BSN) - Geslacht - Geboortedatum - Adresgegevens - Telefoonnummer(s) - adres

- Voor- en Achternaam + Voorletters - BurgerServiceNummer (BSN) - Geslacht - Geboortedatum - Adresgegevens - Telefoonnummer(s) -  adres Privacy Policy MedPlus hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Hoe gebruiken Josette van Toor Voeding en Veel Beter jouw gegevens?

Hoe gebruiken Josette van Toor Voeding en Veel Beter jouw gegevens? Dit document betreft een privacyverklaring. Josette van Toor Voeding en Veel Beter Franchise B.V. hechten beide veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leggen

Nadere informatie

Privacyverklaring. Gegevens van Chrissie Sewalt Photography Chrissie Sewalt Brugwachter MC Elst

Privacyverklaring. Gegevens van Chrissie Sewalt Photography Chrissie Sewalt Brugwachter MC Elst Privacyverklaring Chrissie Sewalt Photography, gevestigd aan Brugwachter 11 6661 MC Elst, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Gegevens

Nadere informatie

Privacy Policy P&L Office

Privacy Policy P&L Office Privacy Policy P&L Office P&L Office hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

- Verwerken van gegevens

- Verwerken van gegevens Privacyverklaring website De Hypotheekadviseur - en alle met haar in de groep verbonden onderdelen- respecteert uw privacy en doet er alles aan om deze te beschermen. Hieronder leest u hoe wij omgaan met

Nadere informatie

Privacyverklaring van DAF Club Nederland en van de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N.

Privacyverklaring van DAF Club Nederland en van de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N. Privacyverklaring van DAF Club Nederland en van de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N. 1. Wie zijn wij? DAF Club Nederland en de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N. zijn de verantwoordelijken voor

Nadere informatie

AVG privacy verklaring

AVG privacy verklaring AVG privacy verklaring Thoben & Minten, Burgmeester van der Heijdenlaan 12, 5171JL, Kaatsheuvel is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van cliënten

Verwerking van persoonsgegevens van cliënten Privacy Policy Trevin hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij

Nadere informatie

Privacy Statement Vrijwilligers Hoogeveen

Privacy Statement Vrijwilligers Hoogeveen Privacy Statement Vrijwilligers Hoogeveen Dit is het Privacy Statement van VrijwilligersHoogeveen. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, verwerkt

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING VAN INKOOPBUREAU WEST-BRABANT

PRIVACYVERKLARING VAN INKOOPBUREAU WEST-BRABANT PRIVACYVERKLARING VAN INKOOPBUREAU WEST-BRABANT Inleiding Iedereen heeft recht op privacy. U heeft er dan ook recht op dat de Stichting Inkoopbureau West- Brabant (hierna te noemen: Inkoopbureau West-Brabant

Nadere informatie

AVG-Terreel. Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Versie 1.1

AVG-Terreel. Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Versie 1.1 AVG-Terreel Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) Versie 1.1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Contactgegevens:... 2 Persoonsgegevens die wij verwerken... 2 Bijzondere en/of gevoelige

Nadere informatie

ZorgParaat Albardastraat LG Apeldoorn Tel KVK NL73INGB Privacy Policy

ZorgParaat Albardastraat LG Apeldoorn Tel KVK NL73INGB Privacy Policy Privacy Policy ZorgParaat hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyverklaring. Privacyverklaring - 1

Privacyverklaring. Privacyverklaring - 1 Privacyverklaring Mannenklank Glanerbrug hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring willen wij heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING INLEIDING.

PRIVACYVERKLARING INLEIDING. PRIVACYVERKLARING Hier vindt u de privacyverklaring van Topsanitairshop Hierin wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Topsanitairshop. INLEIDING.

Nadere informatie

Datum: 15 mei Privacy statement

Datum: 15 mei Privacy statement Datum: 15 mei 2018 Privacy statement Inhoudsopgave Algemeen... 3 Welke gegevens verzamelen wij en waarvoor gebruiken wij deze gegevens?... 3 Derden... 4 Gegevensbeveiliging... 5 Bewaartermijnen... 5 Uw

Nadere informatie

Privacyverklaring Univé Rechtshulp Hoe gaat Univé Rechtshulp om met uw persoonsgegevens en privacy Onze hulp aan u is vertrouwelijk

Privacyverklaring Univé Rechtshulp Hoe gaat Univé Rechtshulp om met uw persoonsgegevens en privacy Onze hulp aan u is vertrouwelijk Privacyverklaring Univé Rechtshulp Hoe gaat Univé Rechtshulp om met uw persoonsgegevens en privacy In deze verklaring vertellen we u hoe wij met uw gegevens en informatie omgaan. U leest waarom en onder

Nadere informatie

Privacy Reglement Kern Bewind

Privacy Reglement Kern Bewind Art. 1. Begripsbepaling Privacy Reglement Kern Bewind Art. 1.1. Privacy: Het recht van personen op bescherming van hun persoonlijke levenssfeer in verband met het vastleggen en verstrekken van persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Statement 2018

Privacy Statement 2018 UW PRIVACY Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat uw behandelaar een dossier aanlegt. Dit is een wettelijke plicht opgelegd door de Wet op de geneeskundige behandelings-overeenkomst (WGBO).

Nadere informatie

H. Kamstra is de Functionaris Gegevensbescherming van H. Kamstra Financieel Advies. Hij is te bereiken via

H. Kamstra is de Functionaris Gegevensbescherming van H. Kamstra Financieel Advies. Hij is te bereiken via H. Kamstra Financieel Advies, kantoorhoudende aan de Leonard Springerlaan 37 9727 KB Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING WEBSITE GEMEENTEBESTUUR EN OCMW HERZELE

PRIVACYVERKLARING WEBSITE GEMEENTEBESTUUR EN OCMW HERZELE PRIVACYVERKLARING WEBSITE GEMEENTEBESTUUR EN OCMW HERZELE 1. Algemeen Gemeentebestuur en OCMW Herzele hechten veel belang aan jouw privacy. Daarom leggen wij in deze privacyverklaring uit welke persoonsgegevens

Nadere informatie