29 november Inloop gr 1-6 ( uur) 21 december Kerstviering (avond) 5 december Sinterklaas

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "29 november Inloop gr 1-6 ( uur) 21 december Kerstviering (avond) 5 december Sinterklaas"

Transcriptie

1 20 november nummer 3 Belangrijke data 28 november Informatieavond voor alle ouders 13 december MR-vergadering (belangrijk!) 29 november Inloop gr 1-6 ( uur) 21 december Kerstviering (avond) 5 december Sinterklaas 22 december Nieuwsbrief 4 (continurooster uur) 6 december Starten (gewoon) om 08.30u! 25 december Kerstvakantie Leerlingenraad tot 5 januari 13 december Inloop gr 7-8 ( uur) Jarigen Van 17 november tot en met 22 december 18 Thijn Estourgie 6 Dunja van de Ven Rose Struble 7 Nola Brekelmans 19 Pim-Sofie Rooijackers Sep Teepen 20 Ciara van Brück 8 Stein van der Louw 23 Janske Braam 9 Sam Hemme Ilse van Zwam 13 Floortje Beekmans 28 Bram Noll 16 Randy Stoop 29 Nina Ummels 20 Guusje Glaudemans 30 Fien Sommen 22 Robin Paulussen 1 dec Guusje Braam Amy Lesterhuis 2 Renske van Thiel Van harte gefeliciteerd allemaal! Welkom op school De afgelopen periode zijn Valente Fels, Rayan Oblak en Evelien Tadema bij ons op school begonnen. We wensen hen én hun ouders een fijne tijd toe op De Crijns en hopen dat ze zich snel thuis zullen voelen.

2 Voorwoord Geachte ouders, Allereerst wil ik alle ouders bedanken die hebben deelgenomen aan het kwaliteitsonderzoek. Door uw inbreng, samen met medewerkers en kinderen, krijgen wij goede informatie over onze organisatie. Dit helpt ons om te beoordelen bij welke punten wij goed bezig zijn en waar we verbeteringen kunnen aanbrengen. In de volgende nieuwsbrief vindt u een samenvatting van de resultaten. We zitten nu in een periode van drukte, maar ook in een ontzettend leuke tijd. We volgen het Sinterklaasverhaal op de voet. Ook hier stromen pakjes aan die van de boot zijn gevallen en denken we na hoe we het grote boek van Sinterklaas weer kunnen vullen. We doen hierbij niet te gek, het is voor veel kinderen al spannend genoeg. Verder ben ik benieuwd hoe het nieuwe format met het ontwikkeloverzicht en een daarop volgend gesprek u bevallen is. Mocht u er iets over kwijt willen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Thijs van Moorsel, directeur Eenbes basisschool De Crijnsschool Ontwikkelingen op De Crijnsschool In elke nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen op De Crijnsschool. Hieronder een kort verslag vanuit de ontwikkelgroepen. Communicatie De Crijnsschool krijgt een eigen app! Vanuit deze app kunnen we alle communicatie met u laten plaatsvinden. U kunt hierin o.a. verwachten: schoolinformatie, een uitgebreide jaarkalender (rechtstreeks te synchroniseren met de agenda op uw telefoon), ziekmelden, digitaal verlof aanvragen, oudergesprekken plannen, foto s en video s, ideeënbus en klasbord. De app wordt nu ingericht en zal begin 2018 gelanceerd worden. Hoog -meerbegaafdheid wordt Talentbegeleiding De ontwikkelgroep heeft een nieuwe naam gelanceerd voor dit onderwerp: talentbegeleiding. Dit dekt veel meer de lading en past veel beter bij ons concept. Je hoeft namelijk geen talent te hebben op alle vakgebieden, dit kan ook bij één vakgebied zijn. Wat ook mooi is, is dat we niet meer één standaardpakket gebruiken, maar echt bekijken wat we een kind op maat kunnen bieden om hem of haar verder te helpen de ontwikkeling. De

3 ontwikkelgroep adviseert de leerkrachten hierbij. Uiteraard blijft het een uitdaging om dit passend te krijgen voor alle kinderen, maar we gaan deze uitdaging niet uit de weg! Crijnsconcept Vanuit het Crijnsconcept zijn we een aantal zaken aan het aanscherpen. De Omniatheek wordt geoptimaliseerd en het uitleensysteem is uitgewerkt. Er zijn weer voldoende intelligentiebuttons aanwezig en er zijn nu ook sjerpen waarop de buttons gespeld kunnen worden (in de kleuren van de intelligenties). Daarnaast is de groep bezig met de borging van alle ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Pedagogisch klimaat De afgelopen maanden hebben wij geoefend met de Sociaal Sterke Groep. We hebben afgestemd hoe wij de werkwijze willen toepassen op De Crijnsschool. Ook oefenen we de driehoeksgesprekken die dadelijk met kinderen zullen plaatsvinden, de sociokring en de presentatie. Bij de presentatie stemmen we met elkaar af hoe we de regels en afspraken die passen bij de werkwijze uitleggen aan de kinderen. De oude koeien verbranding zal waarschijnlijk nog voor kerst plaatsvinden. ipad s op de Crijnsschool Zoals u weet, gaan we met ipad s werken. Dit wordt geen vervanging van ons mooie Crijnsconcept, maar het wordt een toevoeging daaraan. We zijn druk doende met de inrichting. Woensdag hebben we met het team een studiemiddag gepland om samen te leren hoe we ermee gaan werken. Volgende week dinsdag vertellen we u er graag alles over!

4 Kinderboekenweek 2017, ook op de Crijnsschool gruwelijk eng! Het is alweer een aantal weken geleden, maar er is weer volop genoten van de Kinderboekenweek op de Crijnsschool. Het thema was gruwelijk eng en dat hebben we geweten. In de school was n super spannend lokaal ingericht waarin alle stoere kinderen van de Crijnsschool werden voorgelezen door Mommy en Dommy. Deze 2 ingewikkelde figuren kwamen helemaal uit Egypte om bij ons te leren wat wel en niet eng was; welke enge dieren bestaan er, wat kun je allemaal wel of niet eten en wat voor regeltjes moet je hebben om goed door het verkeer te komen. Alle klassen hebben hier hard aan gewerkt. Maar natuurlijk moest er ook nog gelezen worden. Voor alle bladzijden die de kinderen gelezen hadden, mochten ze griezelkamers inkleuren van een spookhuis. Zo konden er spinnen verdiend worden voor de klas, die werden dan opgehangen in het grote spinnenweb op de speelplaats. Als beloning voor het vele lezen kregen alle groepen een mooi boek uitgereikt voor hun klas door Mommy. Ook hebben we ondertussen nog meegedaan met het mooie initiatief van de zwerfboeken. Het zou zomaar kunnen zijn dat de boeken die u zomaar ergens in Nuenen vindt, afkomstig zijn van een leerling van onze school! Natuurlijk houdt het lezen op de Crijnsschool niet op na de Kinderboekenweek, als leesschool blijven wij nog steeds boeken verslinden! Verkeersactiviteit 17 november: Reflectionday Afgelopen vrijdag deden we op De Crijnsschool mee aan Reflectionday. Op allerlei fronten leerden we kinderen hoe belangrijk reflectie en verlichting is in het verkeer op het moment dat het donker is. De kinderen van leerjaar 1 t/m 4 kwamen in groepjes langs bij de Reflectieman. De Reflectieman legde uit hoe reflectie werkt vanuit een aantal ontworpen Verkeerskisten. Vervolgens nam hij de kinderen mee in het reflectielokaal, waarin het pikdonker was. De kinderen zagen hier met een zaklamp welke jas goed te zien was, welke niet en hoe reflectie werkt op een fiets.

5 De kinderen van leerjaar 5 t/m 8 kregen een workshop aangeboden vanuit Veilig Verkeer Nederland. Tijdens deze workshop leerden kinderen hoe goed je te zien bent in het verkeer als je een veiligheidshesje aan hebt met reflectiestrepen. De kinderen mochten ook allemaal een hesje mee naar huis nemen. De kinderen van groep 7 en 8 kregen ook nog een fietsverlichtingscontrole in de ochtend. OPROEP TSO HIERBIJ DOEN WE WEER EEN DRINGENDE OPROEP VOOR NIEUWE HULPOUDERS TIJDENS DE TSO! Dit kan voor één middag of voor meerdere. U krijgt hiervoor een kleine vergoeding. Hebt u interesse, maak dit dan kenbaar bij yolandavandenboomen@hotmail.com Ondertussen merken we dat de TSO kwetsbaar wordt, dus we zijn ons aan het beramen hoe we hiermee verder moeten. Hierbij kijken we naar dit schooljaar, maar ook naar de toekomst. We stellen hier een werkgroep voor samen met teamleden en ouders. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. Sinterklaasfeest dinsdag 5 december Op dinsdag 5 december mogen we Sinterklaas en zijn Pieten bij ons op school begroeten. Ook dit jaar heeft hij weer tijd vrij gemaakt voor ons, om zijn verjaardag samen met de kinderen van de Crijnsschool te vieren. Sinterklaas wilde wel graag wat afspraken met ons maken om alles goed te laten verlopen. Hieronder zetten we ze voor u op een rijtje: We verwelkomen Sinterklaas en zijn Pieten met de hele school, ook de groepen 7 en 8 op het schoolplein aan de Heikampen. Hierna gaat iedereen naar de eigen klas, behalve de groepen 7 en 8. Zij hebben nog een samenzijn met Sinterklaas en zijn Pieten in de Thérèsezaal. School is afgelopen om uur, zodat Sint ook nog naar andere kinderen kan. Alle kinderen lunchen in de eigen klas.

6 Ouders die willen blijven kijken naar de aankomst van de Sint zijn uiteraard van harte welkom. We willen u vragen om niet tussen de schoolgaande kinderen te gaan staan maar achter de kinderen. Woensdagochtend mogen de kinderen t/m leerjaar 4 een kleinigheidje meebrengen dat ze van Sinterklaas gekregen hebben, om erover te vertellen en om (samen) mee te spelen. Helaas hadden we dit jaar onvoldoende reserve-uren om de kinderen in de ochtend na Sinterklaas vrij te geven. Uiteraard zorgen we wel voor een aangepast programma. We verheugen ons op een gezellig feest! Vanuit de MR Op kwam de MR weer bij elkaar. Het was een zeer vruchtbare vergadering, waarin we veel hebben besproken en besloten. Het kwaliteitssysteem van de Crijnsschool is in een nieuw jasje gestoken en hier hebben we naar gekeken. Het ziet er goed uit! In het verlengde daarvan is de kwaliteitskaart interne communicatie goedgekeurd. Na de vraag vanuit ons, hebben we inzage gekregen in de begroting van de TSO. We willen de begroting de volgende keer graag wat specifieker zien. Dit zal de volgende vergadering weer op de agenda staan. We zijn akkoord gegaan met de kampplannen van dit schooljaar, maar horen graag in januari over het vervolg. We hebben het BVL plan bekeken en goedgekeurd. Wel is het zaak om te kijken hoe we de veiligheid rondom school kunnen verbeteren. Daarnaast hebben we de schoolbegroting bekeken. Omdat Thijs ziek was, konden we niet alles bespreken en wordt deze nogmaals besproken in de volgende vergadering. Mocht u vragen hebben of ons ergens van op de hoogte willen stellen, laat het ons weten via mrcrijns@eenbes.nl

5 dec Sinterklaasviering 22 dec Kerstviering uur 6 dec Studiemorgen, kinderen s

5 dec Sinterklaasviering 22 dec Kerstviering uur 6 dec Studiemorgen, kinderen s 2 december 2016 - nummer 4 Belangrijke data 5 dec Sinterklaasviering 22 dec Kerstviering 17.00-19.00 uur 6 dec Studiemorgen, kinderen s Kinderen s middags vrij! middags naar school!! 7 dec Inloopochtend

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham 3 december 2018 - nummer 8 INLEIDING Geachte ouder(s), Nog twee nachtjes slapen en dan verwelkomen we Sinterklaas op school. De Sint werkgroep is weer heel actief geweest en heeft gezorgd voor een mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2015

Nieuwsbrief December 2015 Nieuwsbrief December 2015 Belangrijke data 26 november Informatieavond MR 19.15u-21.30u 30 november Maandopening 1 december Informatie avond groep 1-2 4 december Sinterklaas 17 december Kerstviering 21

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 22 december nummer 4. Van 22 december tot en met 9 februari

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 22 december nummer 4. Van 22 december tot en met 9 februari 22 december 2017 - nummer 4 Belangrijke data 25 december Kerstvakantie 29 januari Adviesgesprekken gr 8 tot 5 januari 8 januari Deze week luizencontrole 30 januari Adviesgesprekken gr 8 9 januari MR-vergadering

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Van harte gefeliciteerd allemaal! 24 februari nummer 7. Van 4 februari tot 31 maart

Belangrijke data. Jarigen. Van harte gefeliciteerd allemaal! 24 februari nummer 7. Van 4 februari tot 31 maart 24 februari 2017 - nummer 7 Belangrijke data 27 febr- 3 mrt Voorjaarsvakantie 9 mrt MR-vergadering 7 mrt Oudergesprekken gr 1 en 2 13 mrt Doel- en ontw.gesprekken gr 4 t/m 8; 15.30-17.00 en/of 18.00-19.30

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Van harte gefeliciteerd allemaal! 15 november, Nuenen. Vanaf 22 dec t/m 6 jan kerstvakantie

Belangrijke data. Jarigen. Van harte gefeliciteerd allemaal! 15 november, Nuenen. Vanaf 22 dec t/m 6 jan kerstvakantie 15 november, Nuenen Belangrijke data (12 november eind december) 14 nov MR-vergadering 26 nov Leerlingenraad 16 nov Start week van de Mediawijsheid 5 dec Sinterklaasfeest Inloop, 08.30-09.00u 6 dec Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Schooljaar 2017-2018 nr 9 1-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 1 dec Digiduif sluiten 5 dec Continurooster 7 dec Voorgangsgesprekken (1-7)

Nadere informatie

Kinderboekenweek. Thema: Klaar voor de start! Maandnieuws december Jaargang Maandnieuws december 2018 BIJNA PAKJESAVOND...

Kinderboekenweek. Thema: Klaar voor de start! Maandnieuws december Jaargang Maandnieuws december 2018 BIJNA PAKJESAVOND... Maandnieuws december 2018-2019 Jaargang 17 104 Maandnieuws december 2018 Hilversum BIJNA PAKJESAVOND... Kinderboekenweek 2013 Thema: Klaar voor de start! Lees verder op pagina 5 COLOFON / VOORWOORD Dit

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Wist je dat we na de meivakantie een proef gaan doen met de app Social Schools? Tijdens een ouderavond op 10 april krijgt u hier alle uitleg over! Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Yvonne en Meneer Thijs Voetbaltoernooi gr 7 en 8 12 apr Schriftelijk verkeersexamen gr 7 23 apr -4 mei Meivakantie

Nieuwsbrief 7 Yvonne en Meneer Thijs Voetbaltoernooi gr 7 en 8 12 apr Schriftelijk verkeersexamen gr 7 23 apr -4 mei Meivakantie 23 maart 2018 - nummer 6 Belangrijke data (24 mrt 20 apr) 30 mrt Goede vrijdag 13 apr Stakingsdag, de school is dicht Crijnspodium (Pasen) 17 apr Start Eindtoets gr 8 1 en 2 april Pasen 18 apr Voetbaltoernooi

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. 13 oktober nummer 4. Van 13 oktober tot en met 3 november 13 oktober 2017 - nummer 4 Belangrijke data Maandag 16 oktober tot en met vrijdag 20 oktober: Herfstvakantie Maandag 23 oktober Kleuters thema: Herfst Vrijdag 3 november Nieuwsbrief 5 Jarigen Van 13 oktober

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Parelnieuws Pagina 1 van 6

Parelnieuws Pagina 1 van 6 Parelnieuws Pagina 1 van 6 Jaargang 2017 2018- nr. 4-3 november 2017 - Voor alle data geldt: Deo Volente Dankdag 1 november 2016 Afgelopen woensdag 1 november was het dankdag voor gewas en arbeid. Een

Nadere informatie

DE INFO. Beste ouder(s), verzorger(s), Lichtjesavond en inloop: Schoolgids: Ouderavond 11 oktober: In deze uitgave. Agenda.

DE INFO. Beste ouder(s), verzorger(s), Lichtjesavond en inloop: Schoolgids: Ouderavond 11 oktober: In deze uitgave. Agenda. DE INFO Beste ouder(s), verzorger(s), Het wordt weer donkerder en kouder buiten. Enkele ouders hebben hard gewerkt door allemaal lichtjes op te hangen voor lichtjesavond. Ook zijn alle kinderen deze en

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 29 november 2016 Belangrijke data: sinterklaasviering Studiedagen Kerstviering Kerstvakantie : vrijdag 2 december : maandag 5 december en dinsdag 6 december alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep.

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep. Nieuwsflits 24 november 2016 Brigadieren Kwink Sinterklaas Instroomgroep Afscheid Juf Els Eerste Communie Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters Kalender website Vrijdag 2 december:

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 17 november 2017

Nieuwsbrief, 17 november 2017 Nieuwsbrief, 17 november 2017 Sintviering maandag 4 december Kerstviering en knutselen 1 e Talentendag zeer geslaagd Winnaars kinderboekenweek Verkeersproject fietsverlichting Nieuws uit de bieb Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij?

Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij? Nieuwsbrief 2017-12-01 Samenwijs Willibrordus Onze Jarigen. Er is er een jarig Hoera, hoera En sommige zijn nieuw op school, dus: Hallo, hoe heet jij? Ma 4 Di 5 Do 7 Zo 10 Ik heet Fenna van Dal Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 4 1 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Actie KiKA Nieuws van de MR Juf Vera 40 jaar in het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 Belangrijke data: 21 maart Kangoeroewedstrijd gr. 3 t/m 8 25 t/m 28 maart Oudergesprekken gr. 3 t/m 7 04 april Theoretisch VVN examen gr. 7 en 8 04 april Nieuwsbrief 15 09

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s),

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s), 3 september 2018 - nummer 2 INLEIDING Geachte ouder(s), De eerste weken van het schooljaar zitten er al weer op. Binnenkort gaan ook weer de eerste activiteiten van start. Groep 1-2a brengt morgen een

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

12 Bastiaan Thomassen Esmee Noll 13 Fiona Caboni 1 febr Isabel Beekmans. 15 Luuk de Kat 3 Isabel Hemme. Van harte gefeliciteerd allemaal!

12 Bastiaan Thomassen Esmee Noll 13 Fiona Caboni 1 febr Isabel Beekmans. 15 Luuk de Kat 3 Isabel Hemme. Van harte gefeliciteerd allemaal! 23 december 2016 - nummer 5 Belangrijke data 24 dec Kerstvakantie 25 jan Schaak-en damtoernooi gr 7 en 8 8 jan 17 9 jan 1 ste schooldag van 2017 26 jan Inloopochtend gr 7 en 8; 8.30-9.00 uur 11 jan Communiegroep

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Ik neem mijn petje voor jou af!

Ik neem mijn petje voor jou af! Maandkalender december 2014 1 Ouders ontvangen mail voor deelname aan 16 GMR-vergadering; Tevredenheidsonderzoek; 2 17 3 18 Kerstontbijt; Gezamenlijke kerstviering alle groepen; 4 Mhr. Peter van der Steen

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 21 april nummer 9. Van 22 april tot 2 juni

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 21 april nummer 9. Van 22 april tot 2 juni 21 april 2017 - nummer 9 Belangrijke data 24 april -5 mei Meivakantie 19 mei Musical groep 4/5 8 mei Deze week luizencontrole 23 mei Schoolfotograaf 9 mei MR-vergadering 24 mei Eenbes studiedag; leerlingen

Nadere informatie

MARIMBAZUIN November 2017

MARIMBAZUIN November 2017 MARIMBAZUIN November 2017 De van Willemien, directeur Wat gaat de tijd snel, al weer volop bezig met de Sint en Kerst voorbereidingen. De groepsbesprekingen zijn achter de rug. Samen met Patty hebben de

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd!

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd! 12-10-2018 Verjaardagen: 16 december: 20 december: 24 december: Davey Giovanni Maya 27 december: 6 januari: 10 januari: juf Noortje Nick Ruben Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s.

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s. obs Ter Stege samen leren goed presteren Nieuwsbrief Inloop voor groep 4 t/m 8 Sponsorloop Wij realiseren ons dat de inloop erg plotseling is afgeschaft. Sinds de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22

De Trampetter. Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 De Trampetter Nieuwsbrief De Trampoline Jaargang 22 Leidschendam, 23 november 2016 Vanuit de directie Rapporten en rapportavonden Op vrijdag 25 november krijgen de leerlingen hun rapport. Om een afspraak

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 https://docs.google.com/document/d/16wcsk0simyudb60z0xov34pafpomtmtredbsnook08i/edit 1/6 Agenda Elke maandag is het wieltjesdag 21 december Start Kerstvakantie 7 januari Jippie,

Nadere informatie

Nr 5, 7 december Beste ouders/verzorgers,

Nr 5, 7 december Beste ouders/verzorgers, Nr 5, 7 december 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de 4 e Boemerang van dit schooljaar. We naderen al weer het eind van 2017. De donkere dagen voor kerst en nieuwjaar zijn aangebroken. Als we s

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

Ouderinfo KBS St. Anna

Ouderinfo KBS St. Anna Ouderinfo KBS St. Anna Oktober 2018 Jaargang 2018-2019 Nummer 3 Belangrijke data: 31 oktober Trefbal groepen 5-6 07 november Nationaal Schoolontbijt 17 november Sint en Piet in Nederland 27 november Pyjama

Nadere informatie

Wij stellen grenzen! Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda:

Wij stellen grenzen! Als iemand zegt STOP, dan houd je op! Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 14 Sinterklaas bezoekt onze school Op vrijdag 05 december brengt Sinterklaas een bezoek aan onze school. Afgelopen donderdag is er een brief gekomen van Parachutepiet. In de brief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

VAN HARTE GEFELICITEERD

VAN HARTE GEFELICITEERD BERENBABBELSnummer 5 schooljaar 2017-2018 AGENDA 27 nov: groep 8 naar Binnenhof en Madurodam 29 nov: Berenshow groep 3-4 01 dec: Pietenpad groep 1-2 05 dec: Sint op school in de middag 06 dec: Studiedag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017

Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer juni 2017 Nieuwsbrief Moet Je Weten jaargang 24, nummer 18 13 juni 2017 ALGEMEEN Agenda 12 juni: start toetsweken gr. 3 t/m 6 13 juni: MJW 18 16 juni: spelletjesmiddag gr. 1-2A 13.30 u 19 juni: toetsweek; bogaviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

7 22 Gezamenlijke kerstviering in de aula;

7 22 Gezamenlijke kerstviering in de aula; Maandkalender december 2016 1 16 2 17 3 18 4 Verjaardag meester Peter vd Steen; 19 5 Nieuwe schoolwebsite gaat live! 20 Sinterklaasfeest op school! Continurooster alle groepen tot 14.00 uur! 6 Studieochtend

Nadere informatie

December Voor de agenda Flexibele schooltijden Personeel Staken 12 december. Peutergroep Sinterklaas

December Voor de agenda Flexibele schooltijden Personeel Staken 12 december. Peutergroep Sinterklaas December 2017 Voor de agenda Flexibele schooltijden Personeel Staken 12 december Peutergroep Sinterklaas Voor de agenda: Dinsdag 5 december Sinterklaasfeest, reguliere schooltijden Vrijdag 8 december Maandsluiting

Nadere informatie

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team!

Loek, Dion, Kyara, Nina, Simon, Luna en Sinterklaas vieren deze week hun verjaardag. Van harte gefeliciteerd namens heel het team! Agenda Vr. 4-12 : Sinterklaasviering (kinderen zijn om 12.00uur uit) Di. 8-12 : MR vergadering Wo. 9-12 : GGD op school Do. 10-12 : GGD op school Do. 17-12 : Kerstviering in de avond (programma volgt nog)

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 3 februari nummer 6. Van 25 februari tot 31 maart

Belangrijke data. Jarigen. Welkom op school. Van harte gefeliciteerd allemaal! 3 februari nummer 6. Van 25 februari tot 31 maart 3 februari 2017 - nummer 6 Belangrijke data 6 febr Adviesgesprekken groep 8 20 febr Oudergesprekken groep 1/2 MR-vergadering 7 febr Adviesgesprekken groep 8 22 febr Rapport groep 2 t/m 8 10 febr Opening

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014

Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014 Nieuwsbrief voor ouders nr. 3 december 2013 / januari 2014 Ieder kind heeft recht op de beste kans zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. Je thuis voelen op school. Kansen krijgen om zelfstandig te

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

TANDEMBERICHTEN. De Tandem. www.sbodetandemuden.nl www.sbodetandem.yurls.net www.tandemkrant.yurls.net. Oktober 2014 Jrg 13.

TANDEMBERICHTEN. De Tandem. www.sbodetandemuden.nl www.sbodetandem.yurls.net www.tandemkrant.yurls.net. Oktober 2014 Jrg 13. Aan het einde van de maand komt de Tandemberichten uit. Dit zijn de nieuwsbrieven van de school. Deze worden naar uw mailadres verstuurd. Hierin kunt u de missie en visie lezen van onze school en wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool.

Nieuws 1. is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De Zijlwijkschool 40 jaar Nieuws is het gezamenlijk informatie bulletin van Het Kompas en De Zijlwijkschool. De informatie met een blauw blok is specifieke Zijlwijkschool informatie. De informatie met

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Beste ouders van de Uilengroep,

Beste ouders van de Uilengroep, Beste ouders van de Uilengroep, De tweede nieuwsbrief. Rondom het thema herfst hebben we weer gezongen, geknutseld, gespeeld, verhaaltjes gelezen, taal -en rekenspelletjes gedaan enz. Ook konden we de

Nadere informatie

In deze nieuwskriek vindt U ook nog een brief van Wouter Leerink. Zijn verzoek was om op deze manier afscheid te nemen.

In deze nieuwskriek vindt U ook nog een brief van Wouter Leerink. Zijn verzoek was om op deze manier afscheid te nemen. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 november Luizenkammen Vergadering MR 2 november Studiedag groepen 1-8 vrij. 7 november Start intekenen oudergesprekken

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 6 25 november 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis

jaargang 19, nummer 6 25 november 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 6 25 november 2016 Beste ouders, Met de aankomst van Sinterklaas breekt voor de kinderen een bijzondere periode aan. Alle festiviteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ . Schooljaar Beste ouders,

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ  . Schooljaar Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 11 november 2016 INHOUD Beste ouders, Directie Sinterklaas o Roet en gekleurde Pieten o Algemene informatie o Surprise o Informatie voor hulpouders Bibliotheek

Nadere informatie

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017

Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Zonnebrief: donderdag 9 februari 2017 Agenda Vrijdag 10 februari: 9.00-12.00 Juf Yvonne voor groep 3 13.30 Meester Jan en juf Yvonne gesprek Zondag 12 februari: Juf Joyce jarig Maandag 13 februari: 8.45-9.45

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!!

Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA HOERA! EEN GEZELLIGE DAG!!! Nummer 8, 2 december 2016 AGENDA 5 december Sinterklaasfeest 12.00 uur vrij 6 december Speelgoedshow groep 1 t/m 8 8 december Versieren Kerst 9 december Groepsmail Middag vrij 14 december gr 7/8 naar Erasmus

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Voordat we jullie en alle kinderen een fijne herfstvakantie toewensen, willen we nog het een en ander met jullie delen. De afgelopen weken hebben we met ons nieuwe team hard

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief december Nummer 4. Agenda. Beste ouders / verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief december Nummer 4. Agenda. Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief december Nummer 4 NIEUWSBRIEF. Beste ouders / verzorgers, De teams van Dynamica XL wensen u allemaal fijne feestdagen en een liefdevol 2019! Informatie voor de locaties: MOW SO Molenwerf 1C

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Wij heten u en uw kind van harte welkom op onze school. De eerste schooldag is niet alleen erg spannend voor uw kind, ook bij ouders kan het leiden tot vragen. Met dit informatieboekje

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

september nummer 3

september nummer 3 2017 2018 27 september 2017 - nummer 3 Agenda Woensdag 27 september Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school Vrijdag 29 september Demonstratie: les van MadScience Maandag 2 oktober Vergadering Medezeggenschapsraad,

Nadere informatie

Openbare basisschool voor Daltononderwijs

Openbare basisschool voor Daltononderwijs Openbare basisschool voor Daltononderwijs De Meern, 23 december 2016 Welkom op de Apollo 11! Welkom Giulia Verhagen, Valentijn Del Tin en Shahin Falahi Firouzi. We wensen jullie een hele fijne tijd op

Nadere informatie