Schooljaar Nummer 2, 28 september 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schooljaar Nummer 2, 28 september 2018"

Transcriptie

1 Schooljaar Nummer 2, 28 september 2018 Kalender: 1 okt Inloopspreekuur CJG, uur 3 okt Verjaardag juf Mandy 2 okt Start Kinderboekenweek, thema Vriendschap en Kanjerweek 4 okt Feestdag 25 jaar Regenboog! 5 okt Waardendag, alle kinderen hele dag vrij 6 okt Verjaardag juf Karin 6 okt Reünie 9 okt Kijkavond, uur 10 okt Regenboogdienst 11/25 okt Groep 4 bezoekt het MEC, expositie Deur dicht licht uit 12 okt Voorleeswedstrijd 15 tm 19 okt Herfstvakantie 23 okt Kledingactie 29 okt Verjaardag Diana, schoonmaakster 29 okt Inloopspreekuur CJG, uur 6 nov Collecte voor Red een Kind Feestdag 25 jaar Regenboog! Donderdag 4 oktober bestaat de Regenboog 25 jaar. Dat gaan we natuurlijk vieren! Deze hele dag is een feestdag voor de kinderen met in de ochtend een verrassende show, een traktatie en spelletjes. In de middag zijn er optredens van onze eigen kinderen in The Rainbow got talent show! Een dag vol met gezelligheid dus! Zaterdag 6 oktober van tot uur is er een reünie op De Regenboog. De reünie is bedoeld voor alle oud-leerlingen en (oud-) medewerkers van De Regenboog en haar voorgangers, zoals Het Kompas, (De Schelp), De Wegwijzer, (Hummelhonk) en Eben-Haëzer, die op 1 augustus jaar of ouder zijn. U kunt zich aanmelden op:

2 Toekomstschool Afgelopen tijd hebben de kinderen op De Regenboog nagedacht over de school van de toekomst. Hoe ziet die er uit? Welke vakken hebben we? Wat is dan belangrijk? Op 7 september hebben de kinderen deze scholen uitgewerkt. Na een stemronde in iedere klas is hier het groepje van Stan, Sam en Nienke uitgekomen (groep 7). Zij mochten onze school vertegenwoordigen in de volgende ronde. Een kinderjury (van iedere school binnen de Stichting) mocht de 6 ideeën uitkiezen. De Regenboog bleek bij de laatste 6 te zitten! Donderdag 27 september was het zover. Stan, Sam en Nienke mochten samen met de vertegenwoordigers van de andere vijf scholen op het bestuurskantoor komen. Om de beurt mochten ze een presentatie geven aan een officiële vakjury. Deze bestond uit de kinderburgemeester, de wethouder van onderwijs van gemeente Moerdijk, de directeur van het Markland College Zevenbergen, de bestuurster van stichting de Waarden en de directrice van Kibeo. Heel spannend en officieel dus! Stan, Sam en Nienke hebben met hun presentatie een geldbedrag opgehaald voor onze school: 100,- We zijn allemaal heel trots op onze kanjers en we gaan samen goed kijken waar we het geld voor willen gebruiken. Gezellig samen lunchen Lijkt het je leuk om op school te helpen? Gezellig een uurtje met kinderen bezig te zijn? Heb je om de week, één of twee keer in de week tijd om tussen de middag met een groep kinderen te eten en te spelen? Dan zoeken we jou! Meld je aan of vraag meer informatie bij Karin, k.d.groot@dewaarden.nl Ken je iemand uit je omgeving (een lieve buurvrouw/ buurman of gezellige tante/ oom) die zin heeft in een leuke vrijwilligerstaak? Geef het door aan Karin. Op dit moment zoeken we iemand voor de bovenbouw. Voor elke keer dat u helpt, verdient u 10,- en uw eigen kind blijft gratis over.

3 Schoolfotograaf De schoolfoto s zijn weer gemaakt. Net na de herfstvakantie ontvangt u een code waarmee u zelf uw bestelling bij Het Beeldhuis kunt doen. Wacht daar niet te lang mee, want na 4 maanden worden de foto s verwijderd! Even voorstellen Hoi, ik ben Patty de nieuwe vakleerkracht bewegingsonderwijs op De Regenboog en Mariaschool! Voor de zomer ben ik afgestudeerd aan de ALO als docent lichamelijke opvoeding. Ik voetbal fanatiek bij VV Sprundel dames 1 en ik houd van een actieve leefstijl. In de winter vind ik het heerlijk om van hoge en steile pistes af te snowboarden en in de zomer ga ik graag met een surf of wakeboard over het water. In mijn gymlessen streef ik ernaar dat ieder kind kan bewegen op zijn eigen niveau en dat er voldoende ruimte is zodat het kind zichzelf kan uitdagen. Ik bied graag de helpende hand en houd van een positieve sfeer in de les. Ik heb ontzettend veel zin om dit schooljaar sportief en vooral samen te beginnen! Met sportieve groet, Patty Smit Hoi! Mijn naam is Fleur van den Berk, ik ben 18 jaar en ik woon in Zevenbergen. Ik doe de opleiding onderwijsassistent op het Kellebeek College in Roosendaal. Dit jaar is mijn laatste jaar. Spannend! Hierna wil ik graag door naar de PABO, omdat ik later graag zelf voor de klas wil staan. Tot het eind van het schooljaar kan je me op maandag vinden in groep 1/2C en op dinsdag in groep 1/2A. Het lijkt me super leuk om de kinderen veel bij te leren en ook om veel van hen te leren. Natuurlijk gaan we ook veel plezier maken! Ik heb er super veel zin in! Groetjes, Fleur

4 Leerlingenraad Vanaf november gaan we met de kinderen van groep 5 t/m 8 op de Mariaschool en De Regenboog starten met een klankbordgroep en een leerlingenraad. Wat is een klankbordgroep en een leerlingenraad? Een klankbordgroep is een groep kinderen (twee per groep), die vooroverleg hebben voordat er iets besproken gaat worden in de leerlingenraad. De leerlingenraad is een raad van kinderen die een bijdrage willen en kunnen leveren aan het beleid van de school. Tijdens de eerste vergadering van de klankbordgroep wordt besproken welke leerlingen de leerlingenraad gaan vertegenwoordigen. Na elk schooljaar wordt er een nieuwe klankbordgroep en leerlingenraad gekozen. Wie zitten er in de klankbordgroep en de leerlingenraad? Regenboog: Willemijn en Niels (5), Eli en Anouk (6), Daniel en Nienke (7) en Julian en Marieke vd L (8). Mariaschool: Dauwe (5), Jelte (6), Guusje (7) en Jard (8). Wat wordt er dan besproken tijdens een vergadering? Eens per 6-8 weken is er een vergadering. Eerst is er een vooroverleg met de klankbordgroep. De kinderen overleggen over belangrijke onderwerpen zoals het opbrengst gericht werken; wat doen we hier in de klas aan? Vinden wij dit goed gaan? Kunnen er dingen anders? Of kunnen er misschien wel dingen beter? De leerlingen die gekozen zijn voor de leerlingenraad nemen de ideeën die bedacht zijn mee naar de leerlingenraad. Deze ideeën worden dan met elkaar besproken. Dit doet de Mariaschool samen met De Regenboog. Natuurlijk mogen er tijdens de rondvraag ook andere belangrijke items ingebracht worden; hier wordt dan kort over gesproken. Alles wat tijdens een vergadering besproken wordt, wordt teruggekoppeld naar de groepen. Voor verdere vragen kunnen jullie altijd terecht bij juf Britt, juf Mandy, juf Daisy, meester Rens of juf Simone.

5 Kinderboekenweek - Kanjerweek 2 okt Dinsdag 2 oktober is het zover...de opening van de Kinderboeken- & Kanjerweek; dit keer op het plein. Het thema is 'Vriendschap', dus mooi te combineren met de Kanjerweek! We beginnen die dinsdagochtend om uur met alle kinderen op het plein. Let op, er is voor die tijd dus ook geen inloop! Na een kort openingswoordje en het doorknippen van een lintje door de jongste en de oudste leerling van de school, is het de bedoeling dat iedereen hand in hand door een prachtig bloemenpoortje naar binnen gaat. Als u ouder bent van groep 1-3 mag u natuurlijk ook onder deze boog door naar binnen hand in hand met uw kind! Op deze manier maken we met elkaar vriendschap en saamhorigheid zichtbaar. Op dezelfde ochtend is er voor de kinderen een opening waarbij het prachtige kinderboekenweekboek 'Een indiaan als jij en ik' centraal staat. Kinderen gaan luisteren en kijken naar een voorstelling bij dit boek met als thema: nieuwe vriendschap. Boaz krijgt een nieuw meisje in zijn klas. En ze is indiaan, Boaz weet het zeker. Hij verstaat haar niet, maar haar tekeningen begrijpt hij wel. Vanaf nu is het LEUK op school, totdat papa met een heel nare verrassing komt... Hoe loopt dit vriendschapsverhaal af...? Verder gaan kinderen uit groep 8 een Kanjermomentje laten zien, we zingen met elkaar het lied 'Kom erbij' van Kinderen voor Kinderen en alle klassen krijgen wat leuke opdrachten mee voor in de klas. Het thema 'Vriendschap' komt dagelijks terug tijdens de Kanjerlessen die gegeven gaan worden. In de hal hangt in deze weken een grote wereldkaart waarop kinderen samen met ouders aan kunnen geven op welke plekken in de wereld ze vrienden hebben wonen, we maken vriendschapsbandjes met elkaar en niet te vergeten... extra leeskilometers, het is tenslotte KinderBOEKENweek!

6 12 okt Kortom: een mooi thema waar we mee aan de slag gaan vanaf dinsdag 2 oktober tot en met vrijdag 12 oktober. Deze vrijdag sluiten we de weken af met de welbekende voorleeswedstrijd in de hal. Dit doen we samen met de kinderen van de Mariaschool! Deze middag blijft groep 5-8 over, zodat we de voorleesmiddag op tijd kunnen starten en de kinderen van de Maria weer op tijd terug zijn in Langeweg. We gaan er twee mooie, actieve weken van maken, waarin ook de kinderen van beide scholen elkaar gaan leren kennen. 9 okt Tijdens deze weken is het (op 9 oktober) ook Kijkavond. Dan staat er een boekenkraam met schrijfster Tamara Geraeds, die haar boeken verkoopt! Dus mocht uw kind enthousiast zijn, neem uw portemonnee mee! :) Team Regenboog Regenboogdienst Talent 10 okt Op woensdag 10 oktober om uur zal onze jaarlijkse Regenboogdienst plaatsvinden in de NH-Kerk op de Markt in Zevenbergen. De viering staat in het teken van je talenten gebruiken; het verhaal van koning Salomo die samen met vele mensen de tempel bouwt is het belangrijkste verhaal. De kinderen wandelen gezamenlijk met de juffen en meester naar de kerk en daar ontvangen we natuurlijk ook graag ouders, grootouders en andere belangstellenden. Tijdens de dienst is er een collecte t.b.v. Red een Kind, die we dit schooljaar alvast op school willen houden. Vanaf 1 oktober zorgt de juf of meester van de klas voor een 'spaarpot' waar ieders bijdrage in bewaard wordt. De kinderen kunnen daar geld in doen t/m 10 oktober. De leerkracht neemt de spaarpot mee naar de kerk en op het collectemoment mag een kind uit de klas de spaarpot naar voren brengen. U ontvangt begin volgende week nog een uitnodiging voor de Regenboogdienst.

7 Mad Science Vanmorgen was juf Jo H2O van Mad Science op De Regenboog met een show vol spannende proefjes en leerzame lesjes. We weten nu hoe je olifantentandpasta maakt en hoe je roze water weer wit kan maken! Op 30 oktober beginnen de workshops van Mad Science. Alle kinderen vanaf groep 3 hebben een inschrijfstrookje meegekregen. Jouw peuter leert spelenderwijs bij Kibeo Wist je dat Kibeo een leuke peutergroep heeft tegenover De Regenboog, speciaal voor 2- en 3-jarigen? Hier kan je peuter maandagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend van 8.30 uur tot uur spelen en leren met vriendjes en vriendinnetjes. Ontdekken bij de peutergroep Op de peutergroep van Kibeo is er voor jouw peuter veel te zien, doen en ont-dekken. Binnen zijn er uitdagende speelhoeken en buiten kan je kind lekker rennen of samen met vriendjes op avontuur gaan. Wij werken met Peuterstart; de programma s van Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Samen met jou zorgen we ervoor dat je peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool. Interesse Komt je peuter ook meespelen bij de peutergroep? Neem voor meer informatie of direct inschrijven contact op met de afdeling Klantrelatie via klantrelatie@kibeo.nl of bel Nieuwsbrief nr. 3 verschijnt 9 november 2018

8 Kinderactiviteiten op maat Ons motto is: Gewoon als het kan, Speciaal waar nodig Gelukkig kunnen de meeste kinderen meedoen met de activiteiten die door de verenigingen aangeboden worden. Toch komt het regelmatig voor dat er kinderen langs de zijlijn staan door een lichamelijke of geestelijke beperking. Samen met de verenigingen zijn we steeds op zoek naar aanbod voor deze kinderen. We hebben de Oranje Garde ( Slagwerkgroep) bereid gevonden om voor kinderen van 8 t/m 12 jaar een slagwerkgroep op te zetten. Maandag 10 september is de eerste avond. Wat is er mooier dan met elkaar muziek maken, ieder op zijn of haar niveau? Daarnaast start Pals Fitness en Fysiotherapie op 19 september met Bootcamp op maat. Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar zijn daar van harte welkom. In de bijlagen vindt u meer informatie.

9 Boekentip: Vriendschap Jij en ik - Verhalen over vriendschap en vluchtelingen Een vreemdeling is een vriend die je nog niet kent Met dit boek heb je heel veel boeken in één: verhalen én gedichten. De verhalen zijn afwisselend realistisch, fantastisch (sciencefiction), soms zelfs magisch en spelen zich af in heden, verleden en toekomst. Maar een ding is zeker: de verhalen komen binnen in je ziel. In Jij en ik laten negentien jeugdboekenauteurs zien dat vriendschap grenzen en culturen, afkomst en geaardheid overstijgt en dat vluchtelingen welkom zijn. De eerste stap naar een nieuw leven is vriendschap. Wie is nu eigenlijk de vreemdeling? Sterker nog: de "vreemdeling' houdt op te bestaan, zodra je je inleeft in de persoon. En wat kan dat beter doen dan een boek? Jij en ik maakt je ook onderdeel van situaties en problemen die je anders misschien nooit gekend zou hebben. Wat doe je als er opeens een nieuw kind uit een ver land bij je in de klas komt? Zou jij mensen tijdens de Hongerwinter eten hebben gegeven? Hoe reageer je als je vader wordt opgepakt tijdens een demonstratie tegen asielzoekers? Wie durft een Vlaming te helpen die in de Eerste Wereldoorlog zijn land is ontvlucht en hier niet welkom is? Leesverhalen voor jaar, door auteurs als Jan Terlouw, Mireille Geus, Anna van Praag, Sjoerd Kuyper en Annet Huizing. En een boek dat helpt: een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan het vluchtelingenprogramma van UNHCR.

JAARGANG 7 AFLEVERING 03

JAARGANG 7 AFLEVERING 03 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 03 Theater maken Maandag 8 ober zal de laatste bijeenkomst zijn ipv dinsdag 9 ober. Groep 5 zal deze dag daarom niet gymmen. Leren zichtbaar maken Vrijdag 14 september

Nadere informatie

Peuteropvang De Peutertoren

Peuteropvang De Peutertoren de foto s die onze peuters zelf hebben gemaakt tijdens de activiteiten. TORENPRAAT 2018-2019 04 Peuteropvang De Peutertoren Thema: Dit ben ik! Samenvatting notulen MR-VERGADERING 18-09-2018 We zijn alweer

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 7 september 2018

Schooljaar Nummer 1, 7 september 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 7 september 2018 Kalender: 7 sept Verjaardag meester Rens 10 sept Inloopspreekuur CJG, 8.00 9.00 uur 4, 6, 11 sept Ambitiegesprekken u ontvangt hiervoor een uitnodiging 19

Nadere informatie

Oktober 3 Nieuwsbrief mee 5 Dag van leerkracht 8 Opening kinderboekenweek 12 Eind kinderboekenweek Herfstvakantie 31 Halloween

Oktober 3 Nieuwsbrief mee 5 Dag van leerkracht 8 Opening kinderboekenweek 12 Eind kinderboekenweek Herfstvakantie 31 Halloween Nieuwsbrief Oktober November December AGENDA Oktober 3 Nieuwsbrief mee 5 Dag van leerkracht 8 Opening kinderboekenweek 12 Eind kinderboekenweek 15-21 Herfstvakantie 31 Halloween November 17 Intocht sint

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 16, 15 juni 2018

Schooljaar Nummer 16, 15 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nummer 16, 15 juni 2018 Kalender: 4 juli Afscheidsmusical groep 8 5 juli Rapporten gaan mee 6 juli Meesters- en juffendag 6 juli Afscheid groep 8 6 juli Alle leerlingen s middags vrij!

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 26 januari 2018

Schooljaar Nummer 9, 26 januari 2018 Schooljaar 2017-2018 Nummer 9, 26 januari 2018 Kalender: 29 jan Workshop Drum4fun, alle kinderen eten tussen de middag op school! s middags presentatie voor ouders 1 feb Groep 8 gaat naar voorstelling

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 3, 9 november 2018

Schooljaar Nummer 3, 9 november 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 3, 9 november 2018 Kalender: 13 nov Groep 7 gaat naar Eén Wereld Vele Gezichten 14 nov Groep 8 gaat naar Eén Wereld Vele Gezichten 15 nov Groep 3 gaat naar het MEC, expositie

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 11, 2 maart 2018

Schooljaar Nummer 11, 2 maart 2018 Schooljaar 2017-2018 Nummer 11, 2 maart 2018 Kalender: 5 maart Groep 4 en 5 gaan op bezoek naar de bieb 8 maart Inloopspreekuur CJG, 15.00-16.00 uur 8 maart Typetuin - naschoolse activiteit in het lokaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 2, 12 oktober 2018

Schooljaar Nummer 2, 12 oktober 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 2, 12 oktober 2018 Kalender: 15 tm 19 okt Herfstvakantie 22 okt Hoofdluiscontrole 23 okt Gezamenlijke MR-vergadering 25 okt Groep 1/2 gaat op bezoek bij het MEC in Zevenbergen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 20 dec Kerstviering op school 21 dec Groep 1 t/m 4 hele dag vrij Groep 5 t/m 8 middag vrij 24 dec Scholenzeskamp 24 dec t/m Kerstvakantie 4 jan

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer2, 18 september 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer2, 18 september 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer2, 18 september 2015 Kalender: 22 sept Ambitiegesprekken 23 sept Sportdag 23 sept Start kinderpostzegelactie (groep 7 en 8) 24 sept Ambitiegesprekken 28 sept Schoolfotograaf

Nadere informatie

OBS Willem de Zwijger

OBS Willem de Zwijger Nieuwsbrief oktober 2018 OBS Willem de Zwijger Mr. Jaap Burgerlaan 1 4797 CX Willemstad T 0168 472736 E lous@basisschool-willemdezwijger.nl W www.basisschool-willemdezwijger.nl Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 27 oktober 2017

Schooljaar Nummer 4, 27 oktober 2017 Schooljaar 2017-2018 Nummer 4, 27 oktober 2017 Kalender: 29 okt Verjaardag Diana Belloni, schoonmaakster 29 okt Wintertijd 31 okt Kledingactie 31 okt Groep 3A en 3B gaan op bezoek bij de Bibliotheek 2

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 10 dec Inloopspreekuur CJG, 8.00-9.00 uur 11 dec Verjaardag juf Diana, helpende hand bij de kleuters 20 dec Kerstviering en diner op school 21 dec

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van april 2019. Tevredenheidspeiling Om goed onderwijs te kunnen blijven geven is het voor onze school belangrijk om te weten wat u van de

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019

Schooljaar Nummer 6, 15 februari 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 6, 15 februari 2019 Kalender: 18 feb Voorleeswedstrijd voor Gemeente Moerdijk 18-28 feb In deze weken zijn de ambitiegesprekken. U ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro

Nadere informatie

Peuteropvang De Peutertoren

Peuteropvang De Peutertoren Het is herfst en de dagen worden korter en donkerder daarom de volgende verkeerstip voor u: TORENPRAAT 2018-2019 05 Peuteropvang De Peutertoren Peutertoren nieuws! We hebben het thema Dit ben ik! afgesloten

Nadere informatie

April 2019, Nieuwsbrief 8

April 2019, Nieuwsbrief 8 April 2019, Nieuwsbrief 8 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Vandaag is Streetwise op school geweest. De kinderen leren hoe ze beter hun eigen gedrag in het verkeer in

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, ,

Kindcentrum Fellenoord, Hemelrijken 310, 5612 WS Eindhoven, , Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar weer goed begonnen. In sommige groepen zien we ook nieuwe leerlingen. En we zien u ook weer! Fijn! Ook dit schooljaar gaan we ons best doen om u weer goed

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 16 29 maart 2018 Schoolvoetbaltoernooi 2019 Zegetocht voor alle drie de voetbalteams van de Maria Reginaschool. Woensdagmiddag 27 maart werd op een met

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 2 december 2016

Schooljaar Nummer 6, 2 december 2016 Schooljaar 2016-2017 Nummer 6, 2 december 2016 Kalender: 5 dec Sinterklaas bezoekt De Regenboog 6 dec Inloop tot 9.00 uur 8 dec Groep 3 krijgt tennisles 8 dec Respons 11 dec Verjaardag juf Diana, vrijwilligster

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019.

Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van januari 2019. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt: ik, jij, wij, iedereen hoort erbij.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders Hoe kunnen we de nieuwsbrief anders beginnen dan met blijdschap en trots over het gerenoveerde achterplein! In de meivakantie is er keihard gewerkt: speelmaterialen werden

Nadere informatie

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36 vrijdag 24 augustus maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 AGENDA 15.00 inloopmoment ouders 08.45 inloopmoment ouders 20.00 inloopmoment ouders Luizencontrole

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis

Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis Welkom in groep 1/2 in het Ontmoetingshuis De Bron De eerste week zit erop! Een beetje spannend was het wel: een nieuw gebouw, vier trappen op, een nieuw lokaal en voor sommige kleuters ook nieuwe kinderen

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag!

Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Nieuwsbrief 3 03-10-2014 Op dinsdagmiddag 7 oktober hebben de kinderen vrij i.v.m. een studiemiddag! Kiss en Ride In verband met de veiligheid van uw en onze kinderen wordt de parkeerstrook voor de school

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe

kalender 26 september 27 september 3 oktober 5 oktober Start Kinderboekenweek 9 oktober 12 oktober 15 t/m 19 oktober 22 oktober Kennismaking nieuwe octopost 19-9-2018 - nr. 5 Studiedag 26 september Op woensdag 26 september a.s. hebben wij onze eerste studiedag van dit schooljaar. De schoolkinderen zijn dan allemaal vrij, ons peuterwerk is wel gewoon

Nadere informatie

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers,

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers, Rotterdam, 23 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Op 16 maart hebben we een hoop opa s en oma s mogen ontvangen om een lekkere pannenkoek met ons te komen eten. Alle ouders die hebben gebakt: bedankt!

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Beste ouders,

Nieuwsbrief juni Beste ouders, Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Volgende maand komt de schoolkrant nog uit en dat is het laatste van dit jaar. We hebben nog veel te doen voor de komende

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 7 5 oktober 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma 8 oktober:

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Wijzigingen groepsbezetting. In de bezetting van een aantal groepen zijn een aantal wijzigingen gekomen. Vanaf maandag as. zie te bezetting van de groepen die dit betreft,

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Wist je dat we na de meivakantie een proef gaan doen met de app Social Schools? Tijdens een ouderavond op 10 april krijgt u hier alle uitleg over! Belangrijke data:

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

September Deze maand in Ons Ding

September Deze maand in Ons Ding September 2018 Deze maand in Ons Ding Welkom 2 Inloopgesprekken gr 3 t/m 7/ Kijkgesprekken groep 1-2 2 De week van de gezonde pauzehap 2 Van de verkeerswerkgroep 3 Doe mee aan de zwemvierdaagse! 3 Geef

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 7, 21 maart 2019

Schooljaar Nummer 7, 21 maart 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 7, 21 maart 2019 Kalender: 30 maart Zomertijd gaat in 1 april Inloopspreekuur CJG, 8.00-9.0 uur 2 april Buitenspeeldag 4 april Theoretisch verkeersexamen (groep 7) 5 april Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

belangrijke data september 2017 nr. 3

belangrijke data september 2017 nr. 3 belangrijke data..... 15 september 2017 nr. 3 Maa 25 t/m vrij 29 september Startweek NSA Woe 27 september Ouder informatie avond groepen 1 t/m 7 Vrij 29 september Officiële opening nieuw speelplein om

Nadere informatie

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender

Kort Nieuws 16 november Verjaardagen. Activiteitenkalender Kort Nieuws 16 november 2018 Verjaardagen 18 Semih Çanta Fase 04B 20 Nina A Fase 04B 20 Sem C Fase 05A 20 Sam ten H Fase 14 21 Ravi Fase 15B 22 Maddox Fase 09B 25 Wouter G Fase 06 26 Ties Fase 04B 26 Djanaya

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

September, nieuwsbrief 1

September, nieuwsbrief 1 September, nieuwsbrief 1 VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van schooljaar 2018-2019. Sinds deze week is heel Nederland weer naar school.

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016

Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer 6, 2 maart 2016 Schooljaar 2015-2016 Agenda 1 en 3 maart Oudergesprekken 4 maart Afsluiting thema Water 15 maart Studiedag, alle kinderen vrij 19 maart Open Dag 24 maart Paas/lente markt 25 maart

Nadere informatie

Belangrijke data

Belangrijke data MATTHIAS NIEUWS 1-6-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data Juni 2018 04-06 08:45-10:30 uur Ouderkamer 05-06 Hele dag Schoolfotograaf.

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie