samen kleurrijk ontwikkelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "samen kleurrijk ontwikkelen"

Transcriptie

1 samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start In de eerste schoolweek zijn de leerkrachten van onze onderwijsgemeenschap enthousiast gestart met hun nieuwe groep. In deze eerste dagen lag de nadruk op het sociale welbevinden van de leerlingen in de groep en op de groepsregels. Dit schooljaar is het derde jaar van ons vierjarige schoolplan. De hoofdlijnen voor dit schooljaar zijn: Invoeren nieuwe methode aanvankelijk leesonderwijs (LIJN 3) in groep 3 op alle vier scholen. Invoeren nieuwe methode taal (Taal Actief) op n Baoken en t Kämpke. Invoeren methode Kleuterplein (groep 1-2) op de Meander. Oriëntatie en/of invoering ouderplatform/ouderpanel op atol-scholen. Oriëntatie op nieuwe methode(n) voor zaakvakonderwijs op de Meander. Oriëntatie en zo mogelijk start digitaal ouderportaal (beschikbaar stellen digitale leerling informatie voor ouders) binnen atol. Opzetten communicatieplatform (gebruik schoolapp) en nieuwe websites. Invoeren leerlijn programmeren en coderen (atol-breed). Speciale aandacht voor combinatiegroepen (twee- of drieklassige combi s). Monitoren van de ontwikkeling van de leerlingen. Tweede jaar implementatie IPC (geïntegreerde zaakvakmethode) op n Baoken, n Esch en t Kämpke. Aandacht voor het gedachtengoed van Steven Covey op alle vier scholen.

2 Leerling betrokkenheid In het kader van leerling betrokkenheid zullen de eerste twee weken van het schooljaar op elke school verkiezingen worden gehouden voor de leerlingenraad. Vanaf groep 5 zal van elke groep één leerling worden gekozen die zijn/haar groep mag vertegenwoordigen in de leerlingenraad. De leerlingenraad komt dit schooljaar vijf keer bijeen. De eerste keer is begin oktober. Ziekmelding en verlofaanvragen Wanneer uw kind ziek is en niet naar school kan kunt u dit melden door een te zenden naar ziekmelding.atol@konot.nl onder vermelding van de naam van uw zoon of dochter, de groep waarin uw zoon of dochter zit en de naam van de basisschool. Voor het aanvragen van verlof verwijzen we u naar website van de school. U vindt daar informatie en een aanvraagformulier. Voorstellen Francy Wilthuis Mijn naam is Francy Wilthuis, sinds dit schooljaar ben ik adjunct-directeur van onderwijsgemeenschap atol. Ik ben 47 jaar en woon in Deurningen, samen met mijn kinderen Sophie (15) en Julia (21). In het weekend woont Pepijn (18) ook thuis, door de week studeert hij in Groningen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, vrienden, sporten (hardlopen en tennissen), zingen en lezen. Het meest fascinerend vind ik mensen. Als leidinggevende heb ik ondertussen de nodige ervaring binnen stichting Konot. Ik was ruim 4 jaar adjunct op basisschool de Wendakker in Oldenzaal en 5 jaar directeur van De Kerkewei in Rossum en daarna ook van de Aloysiusschool in Weerselo (samen onderwijsgemeenschap De Kerkuil). Voordat ik leidinggevende werd heb ik vele jaren als leraar gewerkt, voornamelijk op de Bernardusschool in Saasveld. Wat ik altijd erg belangrijk gevonden heb, is dat kinderen en leraren trots zijn op wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze leren. Met een goed gevoel de dag kunnen afsluiten omdat je iets geleerd hebt wat je nog niet (goed) kon, wist of durfde. Deze ontwikkeling kan alleen plaatsvinden op een plek waar je je prettig en gewaardeerd voelt. Dat zie ik dan ook als mijn opdracht; een bijdrage kunnen leveren aan deze ontwikkeling in een fijne omgeving voor kinderen en medewerkers. De komende tijd ga ik atol eens wat beter leren kennen. De kinderen, ouders, collega s en de gebouwen. Ik vind het prettig te weten wat er leeft en ontmoet jullie graag. Kom dus gerust even langs of benader me via mail of telefoon. Ik wens jullie allen een fijn schooljaar. Groet, Francy Wilthuis Schooltijden Basisschool de Meander, basisschool n Esch, basisschool t Kämpke en (nu ook) basisschool n Baoken hebben allen een continurooster. De schooltijden zijn als volgt: Groep 3 t/m 8: Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur t/m uur. Groep 1 en 2: Maandag t/m donderdag van 8.30 uur t/m uur. Vrijdag: 8.30 uur t/m uur.

3 Extra kalender Het zou kunnen zijn dat het handig is dat uw kind een extra kalender mee krijgt omdat het in een 2 gezinnen-huishouden woont. Daar hebben we uiteraard begrip voor. We kunnen in dat geval een extra kalender meegeven aan het kind, mits in overleg tussen u als ouder en de leerkracht. Ook kunt u een mailtje sturen naar secretaresse.atol@konot.nl, met de vraag naar een extra digitale kalender. U krijgt dan een digitale versie toegestuurd. Maandplanning n Baoken Vrijdag 8 september Stoepiedoebokaal Zaterdag 16 september Oud papier Ma. t/m vrij. 18 t/m 22 september Week tegen het pesten Dinsdag 19 september Prinsjesdag Donderdag 21 september Studiemiddag team. Leerlingen vanaf uur vrij. Zaterdag 23 september Tuingroep 1 Woensdag 27 september Start kinderpostzegelactie groep 7/8 Woensdag 4 oktober Dierendag Woe. t/m zat. 4 t/m 14 oktober Kinderboekenweek Donderdag 5 oktober Dag van de leerkracht Vrijdag 6 oktober Missieviering Personeel Er zijn een aantal nieuwe gezichten op 'n Baoken. Dit schooljaar loopt Tess Wilms haar LIO-stage in groep Zij zal hier op donderdag en vrijdag les gaan geven. Jacqueline Luft zal onze gelederen komen versterken tot de herfstvakantie op de vrijdagen in groep 1-2. De resterende tijd is ze werkzaam op de Meander. Marieke Gosemeijer is de nieuwe locatiecoördinator en is aanwezig op woensdag tot en met vrijdag. Momenteel werkzaam in groep Even voorstellen: Mijn naam is Marieke Gosemeijer. Moeder van vier kinderen en woonachtig in Oldenzaal. Na jarenlang met veel plezier in Denekamp op de Zevenster te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze kwam uiteindelijk in de vorm van locatiecoördinator van 'n Baoken. Inmiddels zijn we al bijna een week aan het werk en leren we elkaar zo langzamerhand kennen. Mijn eerste indruk is uitermate positief en heb er dan ook zin in om er samen een fijne en leerzame schooltijd van te maken! Als u vragen heeft of even wilt kennismaken, kom gerust even langs!

4 Mijn naam is Tess Wilms. Ik ben 23 jaar en woon in Oldenzaal. Dit schooljaar ben ik elke donderdag en vrijdag te vinden in groep op n Baoken. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de Pabo. Naast het voor de klas staan heb ik nog veel leuke andere interesses. Ik doe drie keer in de week aan handbal en doe graag leuke dingen met mijn vriendinnen, zoals winkelen, uitgaan en naar de bioscoop. Ik heb ontzettend veel zin in mijn laatste jaar op n Baoken en ik hoop dat het een leuk en leerzaam jaar wordt. Mochten jullie vragen hebben of kennis met mij willen maken kom dan gerust langs. Tot snel! Actie Glazen huis 2017 Van donderdag 30 augustus t/m zondag 3 september werd in Ootmarsum wederom de actie Glazen huis georganiseerd. Ook de speelplaats van n Baoken was één van de goede doelen. Deze actie heeft het mooie bedrag van 2.252,- opgeleverd. Een schitterende prestatie. De nestschommel is erg in trek. Binnenkort wordt de pannakooi geplaats. Iedereen die tijdens de vakantie vrijwillig heeft meegeholpen om deze prachtige speelplaats te realiseren: onze hartelijke dank! Luizencontrole De werkgroep luizencontrole heeft haar eerste controle weer gehad. We vragen u de kinderen goed te blijven controleren op aanwezigheid van luizen of neten. Mocht u merken dat uw kind luizen heeft opgelopen, dan verzoeken we u vriendelijk dit op school te melden, zodat we andere ouders op de hoogte kunnen stellen en een extra controle kunnen inlassen ter voorkoming van verdere verspreiding. Voor elke controle vragen we u de kinderen geen gel in de haren te doen en de haren van tevoren even te wassen. Zo is het voor de mensen van de werkgroep gemakkelijker te controleren. De data van de controles staan weer op de kalender vermeld. Eén datum is echter gewijzigd: Op de kalender staat dinsdag 13 februari vermeld (na Rosenmontag). Deze vervalt. De controle is na de voorjaarsvakantie op maandag 5 maart Stoeptekenwedstrijd Op vrijdagmiddag 8 september wordt weer gestreden om de Stoepiedoe bokaal. Het thema mogen de kinderen zelf bedenken. De winnende groep mag de wisselbokaal weer per toerbeurt in huis showen. In de volgende nieuwsbrief kunt u lezen wie de bokaal hebben gewonnen. Schoolcontactpersoon Ieder kind moet zich prettig en veilig kunnen voelen op school en thuis. Het is belangrijk dat je bij iemand terecht kunt als je problemen hebt. Bij je ouders, opa, tante of vrienden. Kan dat niet, dan kun je op school praten met de schoolcontactpersoon. Praat je liever met je eigen juf dan kan dat natuurlijk ook. Juf Lianne Geerdink is op n Baoken de schoolcontactpersoon.

5 Wist u dat..? de brigadiers vanaf 8.15 uur op het kruispunt Weerselosestraat/ Borgstadweg staan? I.v.m. de verkeersveiligheid vragen we u om uw kind(eren) niet te vroeg naar school te laten gaan. s ochtends de bel om 8.25 uur gaat en om 8.30 uur? Bij de eerste bel gaan de leerlingen naar binnen, zodat we om 8.30 uur kunnen beginnen met onze lessen. we i.v.m. de verkeersveiligheid altijd een veiligheidshesje dragen als we met een groep per fiets ergens naar toe gaan? Deze zijn enkele jaren geleden door de gemeente Dinkelland aangeboden. Heeft u nog geen hesje? Op school zijn de hesjes gratis verkrijgbaar. Kinderpostzegelactie Op woensdag 27 september start weer de jaarlijkse kinderpostzegelactie voor de leerlingen van groep 7/8. Er worden diverse projecten gesteund in binnen- en buitenland. Meer info: Werelmissiedag voor de kinderen Alle kinderen krijgen in de laatste week van september een missiezakje mee en misschien is het wel leuk dat iedereen er zelf wat voor gedaan heeft; een heitje voor een karweitje. Of je legt een beetje zakgeld opzij of haalt iets uit je spaarpot! Zo helpen overal ter wereld kinderen andere kinderen. Wilt u ervoor zorgen dat het zakje op dinsdag 4 oktober op school is? Op vrijdag 6 oktober is er een gezamenlijke viering. Meer info: Met vriendelijke groet, mede namens het team van basisschool n Baoken, George in het Veld Francy Wilthuis

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Augustus 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap Geachte ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt hierbij de eerste Nieuwsbrief van de onderwijsgemeenschap

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief oktober 2017 Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). Een goede start.

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief november 2017 Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Ouderplatform

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief januari 2018 We houden u graag op de hoogte van ontwikkelingen in onze onderwijsgemeenschap (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). De zeven gewoonten van Stephen

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief augustus 2017 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Januari 2014 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s), verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2017 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Maandplanning basisschool

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Uitnodiging Kwaliteitsonderzoek

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juni 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Centrale Eindtoets

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief oktober 2018 Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop). AVG-wet In het

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 18 september 2015 De nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. Samen goed voor elkaar! In deze nieuwsbrief Belangrijke data Intern begeleiders Inloopochtenden Opa & oma dag Zand- en watertafel

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief april 2018 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Uitnodiging Kwaliteitsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster.

Juf José is wegens privé omstandigheden afwezig van 13 t/m 17 mei. Haar lesgevende taak wordt opgevangen door een invalster. Adres :Hoflaan 6 Pc en Plaats :7597 LS Saasveld Telefoon :074 349 4327 Fax :074 349 4697 Email :dir.bernardus@konot.nl INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Enkele belangrijke data JAARGANG 11 NUMMER 5 Di.

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief februari 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief juli 2016 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Belangrijke data in oktober Beste ouders en verzorgers, Wij zijn samen hard aan het werk op onze school. De kinderboekenweek brengt veel 1 t/m 12 Kinder- leesplezier en voorlees

Nadere informatie

Mijn school, jouw school, onze school!

Mijn school, jouw school, onze school! Mijn school, jouw school, onze school! Na een fijne en welverdiende zomervakantie zijn we allemaal weer enthousiast begonnen op school. Met de leerlingen zijn we deze Groene Week in elke groep aan het

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief december 2016 We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze onderwijsgemeenschap atol (Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop)! Op het moment van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I:

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I: 2018 2019 Rotondaschool Hondsroos 2 4007 TJ Tiel T: 0344 63 28 39 E: directie@rotondaschool.nl I: Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 2018 30 31 1 2 3 4 5 week 35

Nadere informatie

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober O.B.S. Beukenlaan Beukenlaan 42 9674 CC WINSCHOTEN NIEUWSBRIEF T: 0597 414294 E: mail@obsbeukenlaan.nl I: www.obsbeukenlaan.nl 20e jaargang nr. 1 donderdag 28 augustus 2014 Agenda: Donderdag 28 augustus

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuws van Alex december 2017

Nieuws van Alex december 2017 En overal waar wij zijn schijnt Zijn licht! Buiten is het donker. De nacht lijkt eindeloos, maar Jezus kwam ons redden en nu is er weer hoop. Hij kwam met licht en liefde. Hij kwam echt heel dichtbij.

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: Nieuwsbrief September 2016 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in september 1 september Maandopening: Samen maken we de groep 2 september Strippenkaartverkoop 5 september Verkiezing leerlingenraad 8 september

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

1 september Algemeen nieuws. Inhoud:

1 september Algemeen nieuws. Inhoud: 1 september 2016 Inhoud: Nieuws 2 Nieuwsbrief 2 Aanwezigheid directie 2 Bewegen 3 Agenda 3 Kalender 3 Welkom Nieuwe leerlingen: 5 LUIZENCONTROLE 5 Tussenschoolse opvang 6 Algemeen nieuws 1 Nieuws Een nieuw

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 018-019 Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 018-019. In deze kalender staan belangrijke data voor Bloei. Iedere maand komt onze nieuwsbrief uit, houdt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Maandag 24 oktober Dinsdag 25 oktober Woensdag 26 oktober Zaterdag 15 oktober Zaterdag 29 oktober Vrijdag 14 oktober 2016

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP December 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Maandag 12 t/m vrijdag 16 september: informatiegesprekken

Nadere informatie

Bladzijde 1. Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle data geldt Deo Volente! Beste lezers,

Bladzijde 1. Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle data geldt Deo Volente! Beste lezers, Beste lezers, Nog enkele dagen en de herfstvakantie breekt aan. We zijn dankbaar voor de periode die weer achter ons ligt. Veel verschillende lessen zijn gegeven en de kinderen hebben in deze periode veel

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud

nieuwsbrief Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Nummer 10, 20 juni 2014 Inhoud Inhoud Typelessen Gerritsen Afscheid OR-leden Even voorstellen Goede doelen actie Jaardag Formatie Schoolreis Theaterdag Vakantierooster 2014-2015 Formatie Schoolkamp groep 6/7/8 Rapportbesprekingen Volgende

Nadere informatie

Mijn laatste nieuwsbrief. Start schooljaar Nieuwsbrief juni

Mijn laatste nieuwsbrief. Start schooljaar Nieuwsbrief juni Nieuwsbrief 22 30 juni 2017 2016-2017 Inhoud Mijn laatste nieuwsbrief.... 1 Start schooljaar 2017-2018... 1 Leren met ouders... 2 Afscheid Anouk Fitters... 3 Afscheid Ton... 3 Gevonden voorwerpen.... 3

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 BESTE OUDERS EN KINDEREN! We staan weer aan het begin van een nieuw schooljaar. We hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad en weer helemaal uitgerust zijn. Er staat

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Schoolkalender 2019/2020

Schoolkalender 2019/2020 Schoolkalender 2019/2020 Voorwoord Dit is de jaarkalender 2019-2020 van Jorai. Wij zijn de "School met de Bijbel" in Zegveld. In deze kalender staan alle activiteiten met data. U vindt hier ook informatie

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Nieuwsbrief No

Nieuwsbrief No Nieuwsbrief No. 6 08-11-2013 Cursusjaar 2013-2014 Inhoud: - Belangrijke data - IPC nieuws - Gezinsviering de Kwakel 1 Belangrijke data: 12 november: Schoolmaatschappelijk werk (11.30-13.00) 15 november:

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week week 0 0 week 0 Eerste schooldag

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Een

Nadere informatie

samen kleurrijk ontwikkelen

samen kleurrijk ontwikkelen samen kleurrijk ontwikkelen nieuwsbrief september 2015 Het bruist van de ontwikkeling in onze scholengemeenschap Agelo, Tilligte, Ootmarsum en Lattrop. Daar houden we u graag van op de hoogte, samen kleurrijk

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

Afsluiting schooljaar Op maandag 3 en dinsdag 4 juli vinden de meeste oudergesprekken plaats.

Afsluiting schooljaar Op maandag 3 en dinsdag 4 juli vinden de meeste oudergesprekken plaats. Juni 2017 schooljaar 2016-2017 Afsluiting schooljaar 2016-2017 Nog maar 2 weken, en dan is het schooljaar al ten einde! De rapportzijn al mee naar huis. In de volgende week zijn de oudergesprekken en in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Durven Voor schooltijd Nieuwe ontwikkelingen Kalender september Kalender oktober ANWB Streetwise Wist u dat???? Er donderdag 3 oktober a.s. een perspectiefbespreking is op school?

Nadere informatie

Schoolkalender VSO

Schoolkalender VSO Schoolkalender VSO 2019-2020 augustus 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Eerste schooldag 20 Luizencontrole 21 22 23 24 25 26 Start oudergesprekken t/m 6 september 27 28 29 30 31 september

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie.

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie. 12 oktober 2017 Agenda Do 12 Afsluiting Kinderboekenweek van 18.30 20.00 uur. Alle kinderen mogen vanavond griezelig verkleed naar school. Vr 13 Prijsuitreiking van de schrijf- en tekenwedstrijd voor de

Nadere informatie

Prikbord 27 augustus 2015

Prikbord 27 augustus 2015 Kath. Jenaplanonderwijs Ceelman van Ommerenweg 5 6711 JD Ede tel. 0318 616098 www.koningdavidschool-skovv.nl directie@koningdavidschool-skovv.nl Prikbord 27 augustus 2015 Data Vrijdag 28 augustus Ouders

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

Agenda. Doordraaiochtend groepen

Agenda. Doordraaiochtend groepen Datum: 29-06-2018 Agenda Woensdag 4 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 5 juli 2018 Doordraaiochtend groepen Vrijdag 6 juli 2018 Maandag 20 augustus 2018 Dinsdag 21 augustus 2018 Inpakdag, alle kinderen

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL

INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Adres :Hoflaan 6 Pc en Plaats :7597 LS Saasveld Telefoon :074 349 4327 Fax :074 349 4697 Email :dir.bernardus@konot.nl INFORMATIEBULLETIN BERNARDUSSCHOOL Enkele belangrijke data JAARGANG 12 NUMMER 2 Di.

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Januari 2014 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s), verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 7 5 oktober 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma 8 oktober:

Nadere informatie

belangrijke data februari 2019 nr. 21

belangrijke data februari 2019 nr. 21 belangrijke data..... 15 februari 2019 nr. 21 Maa 18 februari t/m vrijdag 22 februari Don 28 februari Voorjaarsvakantie 8.30-9.30 uur Ouderbijeenkomst Verkeersplein, Muzieklokaal Din 26 februari Stadspas

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer:

KBS De Schothorst SUPER OPBRENGST SPONSORLOOP! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. In dit nummer: Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 10, juni 2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 10, juni 2016 In dit nummer: Opbrengst 1 Groepsindeling 2 Toiletbezoek 2 Continurooster 3 Tabletonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018

Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Nieuwsflits 2 vrijdag 28 september, 2018 Beste ouders, Inmiddels liggen de echte warme dagen achter ons en is het schooljaar in volle gang. De herfstkleuren laten zich voorzichtig zien en over twee weken

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie