Royal Grass. ...ook bij u in de tuin?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Royal Grass. ...ook bij u in de tuin?"

Transcriptie

1 LifeStyle

2

3 Royal Grass...ook bij u in de tuin? U staat open voor het idee Royal Grass aan te leggen, anders zou u immers deze brochure niet lezen. Mogelijk heeft u nog het idee dat kunstgras er niet natuurlijk uitziet, dat het geen duurzame oplossing is, of dat het niet in uw tuin past. Na het lezen van deze brochure en het zien van de mooie foto s zult u ervan overtuigd zijn dat Royal Grass zeker ook bij u in de tuin past! Uw voordelen U weet waarschijnlijk als geen ander hoeveel tijd en energie het kost om een gazon mooi te krijgen én te behouden. Royal Grass biedt u talloze voordelen: Met minimaal onderhoud en zonder verbruik van water heeft u altijd een prachtig groen gazon. Uw gazon kunt u intensief gebruiken zonder dat u kale plekken of verkleurd gras krijgt. Uw grasmaaier kunt u verkopen en ook de jaarlijkse kosten voor besproeiing, bijzaaien en onkruidbestrijding behoren tot het verleden. Bovendien kunt u nu gras aanleggen op plaatsen waar dat normaal onmogelijk zou zijn, denk aan schaduwrijke plaatsen, onder een overkapping of op balkon en dakterras. Bovendien voelt Royal Grass heerlijk zacht aan en heeft het een gegarandeerde lange levensduur.

4

5 Groen is groen? Over kunstgras wordt de laatste jaren veel gesproken. Dit komt mede door de aanleg van kunstgras voetbalvelden. Onterecht worden de typen kunstgras bedoeld voor sport en voor tuininrichting nog wel eens door elkaar gehaald. Er is een groot verschil tussen deze producten. Royal Grass is specifiek ontwikkeld voor tuininrichting en dakterrassen. Wij raden u daarom aan u goed te oriënteren en voor te laten lichten over de verschillende typen kunstgras, zodat u het type kiest dat past bij uw specifieke wensen en behoeften. Op onze website kunt u informatie vinden over de verschillende soorten Royal Grass die wij voor tuininrichting en dakterrassen adviseren. Voor een persoonlijk productadvies kunt u uiteraard terecht bij één van onze verkooppunten of onze telefonische consumentenservice. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

6 Royal Grass...aan u de keuze U ziet in deze brochure tuinen waarin verschillende Royal Grass producten zijn verwerkt. De keuze is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur voor kleurstelling en zachtheid van het kunstgras. Het beste beeld en gevoel bij Royal Grass krijgt u uiteraard als u de producten fysiek in handen heeft. U zou er eigenlijk eens met blote voeten over moeten lopen om de zachtheid te ervaren. Kijkt u op onze website voor het aanvragen van samples. Welk systeem - met of zonder zandvulling - voor u het meest geschikt is, hangt af van de locatie waar het gras geïnstalleerd wordt en de intensiteit van het gebruik. Voor de juiste keuze kunt u het beste gratis advies inwinnen alvorens tot aanschaf van kunstgras over te gaan.

7

8 Kunstgras met zandinvulling Kunstgras met een lange grasspriet wordt ingestrooid met een vulmateriaal. De functie van het vulmateriaal is het verzwaren van de kunstgrasmat. Het vulmateriaal geeft stabiliteit en beschermt de tapijtrug bij intensief gebruik. Door het gewicht wordt de kunstgrasmat goed op de plaats gehouden en kunnen geen rimpels of plooien ontstaan bij gebruik. Ook ondersteunt het vulmateriaal de hoogpolige kunstgrasvezels zodat deze overeind worden gehouden. Royal Grass gebruikt hiervoor uitsluitend zand, omdat dit een natuurlijk materiaal is, in een mooie aardebruine tint. Het zand is speciaal voor deze toepassing ontwikkeld en verhoogt de natuurlijke uitstraling van uw gazon. Royal Grass zandingestrooid kunstgras is een onderhoudsarme en gebruiksvriendelijke ondergrond.

9 Kunstgras zonder (zichtbare) zandinvulling Een lange grasspriet moet altijd ondersteund worden. Dit kan door zandvulling of door een gekroesde vezel die verwerkt wordt onder in de grasmat. De gekroesde vezel, die meestal licht gekleurd is, doet denken aan verdroogd gras of mos in het gras. Deze grastypen worden gebruikt voor alle (indoor) toepassingen waar instrooizand niet gewenst is. Zoals hiernaast beschreven heeft instrooizand een beschermende werking op het gras en zorgt voor stabiliteit. Ook kunstgras met een gekroesde vezel kan op wens worden ingestrooid met een dun laagje zand. Dat komt de levensduur en stabiliteit van het product ten goede. De zandvulling blijft echter onzichtbaar en wordt afgedekt door de gekroesde vezel.

10 Royal Grass...onbeperkte mogelijkheden Royal Grass...het gras waarmee u eenvoudig sfeer creëert in uw tuin. Royal Grass...de perfecte en trendy basis voor uw dakterras of balkon.

11 De luxe en beleving van gras: altijd, overal en met weinig onderhoud. Een droomtuin, een sfeervol dakterras, een schone speelplek, een innovatieve dakbedekking. Laat u inspireren door Royal Grass, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Met Royal Grass niet de lasten, wel de luxe van gras! Royal Grass...laat zich uitstekend combineren met uw eigen stijl. Royal Grass...op plaatsen waar het normaal nooit kan groeien.

12

13 Royal Grass...bij u in de tuin Royal Grass kan in principe overal gelegd worden. Er is wel een aantal voorwaarden verbonden aan de onderbouw en de installatie voor een mooi resultaat. Een goede ondergrond is van belang om het gewicht van het kunstgras, en natuurlijk het gebruik, te dragen en uw gazon strak te houden. Aanleg De installatie van kunstgras is echt vakmanschap, net als de aanleg van bestrating of metselwerk. Er dient onder meer rekening te worden gehouden met het type onderbouw, de weersomstandigheden en de invloed hiervan op het kunstgras. Ook het op maat snijden en maken van naadverbindingen is een nauwkeurige taak en vereist ervaring, net als bij de aanleg van tapijt. Uiteraard wordt de moeilijkheidsgraad bepaald door het type kunstgras en het ontwerp van uw tuin. U kunt dit met een gerust hart aan de degelijk opgeleide vakman overlaten.

14 Royal Grass...onze kwaliteitsgarantie Al sinds de oprichting in 2003 is Royal Grass het merk voor innovatief kunstgras en is het in meer dan 30 landen verkrijgbaar. Duizenden tuinbezitters genieten al van de luxe van Royal Grass, misschien u straks ook wel. Royal Grass neemt als marktleider haar verantwoordelijkheid serieus als het gaat om de kwaliteit van de producten en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Royal Grass biedt u kwaliteitsgarantie. De natuurlijke V-vorm De vezel van Royal Grass is een kopie van een natuurlijk grasblad. Net als natuurgras heeft de vezel in dwarsdoorsnede een V-vorm. Een stevige kern, de ruggengraat van de vezels, zorgt ervoor dat de vezel zoveel mogelijk mooi rechtop komt te staan. Het resultaat is een zeer natuurlijk ogend gras. Deze vorm is een gepatenteerde eigenschap van Royal Grass en alle geadviseerde producten voor tuininrichting zijn voorzien van deze unieke vezel. De V-vorm biedt u hoge sierwaarde met een natuurlijke uitstraling.

15 Een totaalpakket Duurzaam kunstgras Als u kiest voor Royal Grass kiest u voor een totaal pakket. Niet alleen het kunstgras, maar alle benodigde materialen zijn speciaal voor Royal Grass ontwikkeld en op elkaar afgestemd. De verkooppunten van Royal Grass zijn ervaren in het aanleggen van kunstgras of maken gebruik van de unieke Royal Grass Installatieservice. Dit garandeert jarenlang plezier van uw gazon. Powered by TenCate Royal Grass wordt geproduceerd met kunstgrasvezels van Koninklijke TenCate en wordt volgens nauwgezette en gecontroleerde kwaliteitsnormen geproduceerd in Nederland. Royal Grass is er trots op als enige kunstgrasproduct voor tuininrichting het label powered by TenCate te mogen dragen. Onze garantie aan u voor een kwalitatief product met een duidelijke oorsprong. Royal Grass wordt met een zo klein mogelijke impact op ons milieu geproduceerd en bevat geen grondstoffen die schadelijk zijn voor u of de natuur. Er wordt continu gekeken naar nieuwe productiemethoden die in een beter, groener milieu resulteren. Wij nemen hierin onze verantwoordelijkheid, nu en in de toekomst. Gegarandeerd Royal Grass De optelsom van voornoemde alinea s maakt dat Royal Grass garant staat voor jarenlang plezier van een mooi gazon. Wij geven 10 jaar garantie op UV-stabiliteit en verkleuring in Nederland en België, die gewaarborgd wordt door onze lange bedrijfshistorie.

16

17 Onderhoud Met minimaal onderhoud hebt u jarenlang plezier van Royal Grass. Na oplevering ontvangt u uiteraard een onderhoudsinstructie. Tips Houd het gazon vrij van afval en bladeren. Verwijder bladeren met een bladblazer of hark. Ongewenst onkruidgroei direct verwijderen, dit voorkomt verspreiding. Vervuiling zoals frisdranken, gesmolten ijsjes, etc. naspoelen met schoon water. Regelmatig het gras opborstelen met een harde bezem. Voorkom aanraking met hete voorwerpen om smeltplekken te voorkomen. Meer informatie en de meest gestelde vragen over onderhoud vindt u op onze website.

18

19 Royal Grass...contact en informatie Voor actuele informatie over producten, toepassingsmogelijkheden, kunstgras in het algemeen, onderhoud en verkooppunten kunt u terecht op onze website. Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen, dan kunt u ons ook volgen op Twitter. Voor productadvies kunt u telefonisch contact opnemen met onze consumentenservice op telefoonnummer Voor foto en filmmateriaal kunt u terecht op Facebook en YouTube. U vindt een link op onze website. Voor een offerteaanvraag kunt u contact opnemen met het bedrijf dat u deze brochure heeft aangeboden (zie achterzijde).

20 Deze brochure wordt u aangeboden door: Willemstein Hoveniers Noordeinde AA Waddinxveen Tel info@willemsteinhoveniers.nl

Royal Grass...puur genieten

Royal Grass...puur genieten ...puur genieten Een tuin is meer dan een verlengstuk van uw woning die past bij uw eigen stijl. Een tuin betekent buiten leven, buiten koken, buiten spelen, maar vooral buiten ontspannen. Tuintrends spelen

Nadere informatie

Royal Grass....adviesprijzen 2015

Royal Grass....adviesprijzen 2015 Royal Grass...adviesprijzen 2015 Royal Grass Seda Royal Grass Satin 29,95 36,95 2.305 gram 30 mm 2.750 gram 45 mm Kunstgras met mosdraad Bij Royal Grass heeft u keuze uit zes soorten kunstgras met mosdraad.

Nadere informatie

Uw gras altijd groener......fake it

Uw gras altijd groener......fake it Uw gras altijd groener......fake it Enjoy Uw tuin... waar het gras altijd groener is Wij geloven dat iedereen van een mooi gazon moet kunnen genieten zonder dat het veel tijd kost om dit te onderhouden.

Nadere informatie

Gebruik, onderhoud & garantie

Gebruik, onderhoud & garantie Gebruik, onderhoud & garantie Royal Grass kunstgras Gefeliciteerd, het genieten kan beginnen! Hartelijk dank voor uw keuze voor Royal Grass kunstgras. Kiezen voor Royal Grass betekent kiezen voor langdurige

Nadere informatie

Gebruik, onderhoud & garantie

Gebruik, onderhoud & garantie Gebruik, onderhoud & garantie Royal Grass kunstgras Gefeliciteerd, het genieten kan beginnen! Hartelijk dank voor uw keuze voor Royal Grass kunstgras. Kiezen voor Royal Grass betekent kiezen voor langdurige

Nadere informatie

...dat niet drinkt. Royal Grass hoeft u nooit te sproeien.

...dat niet drinkt. Royal Grass hoeft u nooit te sproeien. Het gras ...dat niet drinkt Royal Grass hoeft u nooit te sproeien.. Royal Grass heeft geen druppel water nodig. Dat is niet alleen goed voor het milieu, ook op uw waterrekening scheelt het een behoorlijke

Nadere informatie

BuitenGewoon Kunstgras. Leginstructies. Een fris, groen en keurig onderhouden gazon het gehele jaar door

BuitenGewoon Kunstgras. Leginstructies. Een fris, groen en keurig onderhouden gazon het gehele jaar door BuitenGewoon Kunstgras Leginstructies Stelt u zich eens voor... Een fris, groen en keurig onderhouden gazon het gehele jaar door Nooit meer grasmaaien Nooit meer verticuteren en bemesten Nooit meer sproeien

Nadere informatie

Onderhoud. Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection

Onderhoud. Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection Onderhoud Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras enjoy perfection Onderhoud Royal Grass Het kunstgras ligt er en ligt er ongetwijfeld prachtig bij. Tijd om er lekker van te gaan genieten.

Nadere informatie

joy gardens uitgebreide leginstructies

joy gardens uitgebreide leginstructies joy gardens uitgebreide leginstructies Joy Gardens is een turn-key systeem, wereldwijd geïnstalleerd met de Joy filosofie: Alleen met een perfecte installatie zul je het meest van jouw Joy gras genieten.

Nadere informatie

GARDENGRASS KUNSTGRAS Het mooie van gras. Met het gemak van kunstgras.

GARDENGRASS KUNSTGRAS Het mooie van gras. Met het gemak van kunstgras. GARDENGRASS KUNSTGRAS Het mooie van gras. Met het gemak van kunstgras. WAAROM KUNSTGRAS? Gras is een geweldig product van de natuur. Het is zacht, veilig en leent zich daarmee bij uitstek als ondergrond

Nadere informatie

Handleiding. voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection

Handleiding. voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras enjoy perfection Onderhoud Royal Grass Het kunstgras ligt er en ligt er ongetwijfeld prachtig bij. Tijd om er lekker van te gaan genieten. Om te

Nadere informatie

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen Mook GrasArt kunstgras Natuurlijk groen Keuzetabel Mook Gras Art Naam intensief* uitstraling** toepassingen Mook Gras Art Breeze Comfort Siertuinen, balkons, ook geschikt voor binnengebruik. Mook Gras

Nadere informatie

Royal Grass Installatiehandleiding

Royal Grass Installatiehandleiding Royal Grass Installatiehandleiding Inleiding Deze handleiding is bedoeld als naslagwerk met instructies en tips voor het juist installeren van Royal Grass kunstgrasproducten zonder zandinvulling. In deze

Nadere informatie

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen Mook GrasArt kunstgras Natuurlijk groen Mook Gras Art Met Mook Gras Art maakt u van iedere tuin een plaatje. Ons kunstgras is op het eerste gezicht niet van natuurlijk gras te onderscheiden. Wel biedt

Nadere informatie

Landscaping. The best alternative to nature

Landscaping. The best alternative to nature Landscaping The best alternative to nature Edel Grass The best alternative to nature! Edel Grass Landscaping Edel Grass staat voor meer dan dertig jaar ervaring in de markt voor kunstgrasvelden. Als speler

Nadere informatie

TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren

TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren 1. Ondergrond Kunstgras moet geïnstalleerd worden op een stabiele en goed drainerende ondergrond zonder onkruid. De opbouw van de ondergrond

Nadere informatie

Maak van uw tuin, uw droomtuin

Maak van uw tuin, uw droomtuin Van Hout Tuinprojecten Maak van uw tuin, uw droomtuin www.vanhouttuinprojecten.nl 1 2 Tuinontwerp Bent u trots als u naar uw tuin kijkt? Of ziet uw droomtuin er heel anders uit? Van Hout Tuinprojecten

Nadere informatie

Kunstgras. Wat zijn de voordelen van Kunstgras? Waar kunstgras gebruiken?

Kunstgras. Wat zijn de voordelen van Kunstgras? Waar kunstgras gebruiken? Kunstgras Wat zijn de voordelen van Kunstgras? Elke dag een groen gazon Nooit meer maaien of bemesten Geen modder bij intensief gebruik Huisdierproof Eenvoudig te onderhouden Belgische kwaliteit! Waar

Nadere informatie

Handleiding Royal Grass

Handleiding Royal Grass Handleiding Royal Grass Royal Grass kunstgras Kiezen voor Royal Grass betekent kiezen voor langdurige kwaliteit. Royal Grass behoudt jaar na jaar haar mooie kleur. Het is uitgebreid getest op verkleuring

Nadere informatie

KUNSTGRAS SPORT SPEELVELDEN

KUNSTGRAS SPORT SPEELVELDEN KUNSTGRAS SPORT SPEELVELDEN WIE ZIJN WIJ? JONG BEDRIJF, ERVAREN IN KUNSTGRAS Sports & Playgrass is een jong en dynamisch bedrijf dat wordt gerund door eveneens jonge ondernemers. Toch heeft ons aanlegteam

Nadere informatie

Enjoy life. enjoy perfection

Enjoy life. enjoy perfection 2019 Enjoy life enjoy perfection Geniet van het leven Je vrije tijd is schaars. Die besteed je liever aan andere dingen dan aan het maaien, knippen, verticuteren en bemesten van je gras. Die besteed je

Nadere informatie

Mario & Isabelle VOF Dendermondesteenweg 596 te 9070 Destelbergen (Gent) BE BE

Mario & Isabelle VOF Dendermondesteenweg 596 te 9070 Destelbergen (Gent) BE BE Tuin laten snoeien? Jaarlijks snoeien van de bomen en struiken in uw tuin zijn van groot belang om de tuin in optimale staat te houden. Als er goed gesnoeid wordt voorkomt dit problemen met bomen die te

Nadere informatie

Handleiding. voor het leggen van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection

Handleiding. voor het leggen van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection Handleiding voor het leggen van Royal Grass kunstgras enjoy perfection Wat heeft u nodig? Bestratingszand Kantopsluiting Trilplaat Stabiliserend onderdoek (geotextiel) Zelfklevende lijmband (als het gazon

Nadere informatie

Prijsijst. Kunstgras Utrecht

Prijsijst. Kunstgras Utrecht Prijsijst Kunstgras Utrecht 2012 Molenaar Decoration Karosdrift 3 3436 AM Nieuwegein T: 030-6013042 M: 06-23875526 E: info@molenaardecoration.nl W: www.molenaardecoration.nl 1. Zorana Met zijn hoogte van

Nadere informatie

Kunstgras leggen: Doe-het-zelf stappenplan

Kunstgras leggen: Doe-het-zelf stappenplan Kunstgras leggen: Doe-het-zelf stappenplan Maar al te vaak hebben kunstgrassen een negatieve reputatie vanwege het onnatuurlijke uitzicht. Luxegras onderscheidt zich van hiermee van vele andere soorten.

Nadere informatie

Hoe kunstgras leggen: Stappenplan

Hoe kunstgras leggen: Stappenplan Hoe kunstgras leggen: Stappenplan Maar al te vaak hebben kunstgrassen een negatieve reputatie vanwege het onnatuurlijke uitzicht. Luxegras onderscheidt zich van hiermee van vele andere soorten. Kunstgras

Nadere informatie

Kies voor kunstgras Een ruime keuze, altijd voor de beste prijs

Kies voor kunstgras Een ruime keuze, altijd voor de beste prijs Editie 2016 Kies voor kunstgras Een ruime keuze, altijd voor de beste prijs al vanaf 4. 99 Waarom kiezen voor kunstgras Houdt u niet van tuinieren en wilt u toch een mooie grasmat? Heeft u een balkon dat

Nadere informatie

Enjoy life. enjoy perfection

Enjoy life. enjoy perfection Enjoy life enjoy perfection Geniet van het leven Je vrije tijd is schaars. Die besteed je liever aan andere dingen dan aan het maaien, knippen, verticuteren en bemesten van je gras. Die besteed je liever

Nadere informatie

SIKKENS QUALITY PAINTERS EN HET HUISSCHILDERPLAN

SIKKENS QUALITY PAINTERS EN HET HUISSCHILDERPLAN SIKKENS QUALITY PAINTERS EN HET HUISSCHILDERPLAN Koester uw kostbaar bezit KOESTER UW KOSTBAAR BEZIT Uw eigen woning is uw kostbaar bezit. Een prettige plek waar u rust vindt. Naast deze emotionele waarde

Nadere informatie

De aanleg in beeld. Een kunstgras voetbalveld aanleggen is meer dan het uitrollen van het tapijt alleen

De aanleg in beeld. Een kunstgras voetbalveld aanleggen is meer dan het uitrollen van het tapijt alleen Hoofdstuk 6 De aanleg in beeld Een kunstgras voetbalveld aanleggen is meer dan het uitrollen van het tapijt alleen Een kunstgrasvoetbalveld is een systeem waarbij elke component bijdraagt in de sporttechnische

Nadere informatie

Leginstructie Namgrass / easy grass: Benodigdheden: Ondergrond: plastic handschoenen kunstgras geotextiel drukverdelend onderdoek

Leginstructie Namgrass / easy grass: Benodigdheden: Ondergrond: plastic handschoenen kunstgras geotextiel drukverdelend onderdoek Leginstructie Namgrass / easy grass: Benodigdheden: stanleymes lijm lijmband lijmkam plastic handschoenen kunstgras geotextiel drukverdelend onderdoek 1 Ondergrond: 1) Verwijder eerst het oude gras en

Nadere informatie

A.C. DE GRAAFWEG 21 A 1687 PS WOGNUM T: 0229 57 76 10 WWW.JOHNKOOMEN.NL

A.C. DE GRAAFWEG 21 A 1687 PS WOGNUM T: 0229 57 76 10 WWW.JOHNKOOMEN.NL JOHN KOOMEN A.C. DE GRAAFWEG 21 A 1687 PS WOGNUM T: 0229 57 76 10 WWW.JOHNKOOMEN.NL EEN EERLIJKE TUIN Ik houd van tuinen waarin een mens zich prettig voelt. Noem het eerlijke tuinen, zonder overdaad of

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

Voor het beste resultaat adviseren wij altijd een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen.

Voor het beste resultaat adviseren wij altijd een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen. KUNSTGRAS AANLEGGEN Aanleg instructie kunstgras Benodigdheden - Tommygrass kunstgras - Geotextiel drukverdelend onderdoek - Stanleymes - Lijm en lijmband (2 varianten) 2 componenten lijm lijmband 2 componenten

Nadere informatie

Kunstgras leggen. Voor- en nadelen van kunstgras. Kunstgras aanschaffen

Kunstgras leggen. Voor- en nadelen van kunstgras. Kunstgras aanschaffen Kunstgras leggen Voor- en nadelen van kunstgras Indien u nadenkt over het aanleggen van een kunstgras gazon is het goed om even de voor en nadelen op een rijtje te zetten. Aan het aanleggen van een kunstgrasgazon

Nadere informatie

Kunstgras is meer dan de som der delen! Ir. René Koerhuis

Kunstgras is meer dan de som der delen! Ir. René Koerhuis Kunstgras is meer dan de som der delen! Ir. René Koerhuis Product Manager TenCate Thiolon Zwolle, 15 november 2007 Onderwerpen presentatie Wat is een kunstgrassysteem? 40 jaar kunstgrasontwikkeling Volgende

Nadere informatie

Enjoy life. enjoy perfection

Enjoy life. enjoy perfection Enjoy life enjoy perfection Geniet van het leven Jullie tuin is om in te zijn, niet om in te werken. De schaarse vrije tijd besteed je liever aan andere dingen dan aan maaien, verticuteren en bemesten.

Nadere informatie

KUNSTGRAS LEGGEN Benodigdheden Ondergrond Voor het beste resultaat adviseren wij toch een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen.

KUNSTGRAS LEGGEN Benodigdheden Ondergrond Voor het beste resultaat adviseren wij toch een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen. KUNSTGRAS LEGGEN Benodigdheden - stanleymes - lijm - lijmband - lijmkam - plastic handschoenen - kunstgras - geotextiel drukverdelend onderdoek - evt. vulzand Ondergrond Verwijder eerst het oude gras en

Nadere informatie

Tuin. Tips Trends Acties. inspiratie door. www.mijnthuis.nl editie 2 2014

Tuin. Tips Trends Acties. inspiratie door. www.mijnthuis.nl editie 2 2014 inspiratie door Tuin www.mijnthuis.nl editie 2 2014 Tips Trends Acties Mijn Thuis inspiratie door BPG is een uitgave van Bouwpartner Groep 2014 Welkom bij Mijn Thuis In de tuin kom je tot bloei. Buiten

Nadere informatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie Zonne-energiesystemen Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie UBBINK ZONNE-ENERGIESYSTEMEN Gebruik de energie van de zon! Zonne-energie is een vorm van duurzame energie. De zon is overal

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SunCircle Excellent Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

het begin... de waarden het OEKO TEX label het slaapzak het BISIDE BAMBOe de kerncijfers 18. 19 volg ons. contacteer ons 21

het begin... de waarden het OEKO TEX label het slaapzak het BISIDE BAMBOe de kerncijfers 18. 19 volg ons. contacteer ons 21 het begin... de waarden het OEKO TEX label het slaapzak het BISIDE BAMBOe de kerncijfers 7 9 11 13 15 16 18. 19 volg ons. contacteer ons 21 het begin... Nathalie Gubin en haar echtgenoot Bernard Gustot

Nadere informatie

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS In deze handleiding vindt u informatie om goed voorbereid aan de slag te gaan met het aanleggen van uw gazon met kunstgras van Mooi-Kunstgras.nl De Ondergrond Het is

Nadere informatie

Aanleginstructies kunstgras

Aanleginstructies kunstgras Aanleginstructies kunstgras Aanbrengen ondergrond voor kunstgras: Verwijder het oude gras en egaliseer de grond. Breng vervolgens een zandbed aan van 5 cm met ophoogzand (straatzand). Géén metsel of schelpenzand

Nadere informatie

HUWA SIERBESTRATING. Collectie tuinstraatbakstenen Nostalgie

HUWA SIERBESTRATING. Collectie tuinstraatbakstenen Nostalgie HUWA SIERBESTRATING Collectie tuinstraatbakstenen Nostalgie HUWA sierbestrating De tuin wordt tegenwoordig steeds meer als verlengstuk van het huis gezien. De bestrating levert een belangrijke bijdrage

Nadere informatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie

Zonne-energiesystemen. Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie Zonne-energiesystemen Een compleet zonne-energiepakket, klaar voor installatie Ubbink zonne-energiesystemen Gebruik de energie van de zon! Zonne-energie is een vorm van duurzame energie. De zon is overal

Nadere informatie

Lattoflex zorgt voor uw rug!

Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex dé uitvinder van de lattenbodem. In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de uitvinding van de lattenbodem. Lattoflex deelde met zijn revolutionaire uitvinding,

Nadere informatie

Lattoflex zorgt voor uw rug!

Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex dé uitvinder van de lattenbodem. In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de uitvinding van de lattenbodem. Lattoflex deelde met zijn revolutionaire uitvinding,

Nadere informatie

een schoon geweten 78 * Innovatie en wetenschap

een schoon geweten 78 * Innovatie en wetenschap 075-750 3262 Witte Vlinderweg 38b 1521PS Wormerveer www.nuvoh2o.nl Duidelijk innovatief Wij spreken niet van evolutie, maar van innovatie. De tijd van waterontharders met zout ligt achter ons. Welkom in

Nadere informatie

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen

EXCELLENT. Flexibele terrasoverkappingen EXCELLENT Flexibele terrasoverkappingen SUNCIRCLE EXCELLENT Met de overkappingen van SunCircle Excellent kunt u optimaal genieten in uw eigen tuin. Voor elk terras is er een oplossing op maat. Met de

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Kunstgras... ...zorgeloos natuurlijk. Waar natuurlijk gras niet groeit LANDSCAPE PLAYGROUND GOLF SPORT LEISURE. Welk type kunstgras kiest u?

Kunstgras... ...zorgeloos natuurlijk. Waar natuurlijk gras niet groeit LANDSCAPE PLAYGROUND GOLF SPORT LEISURE. Welk type kunstgras kiest u? EasyLawn kunstgras is kleurvast Ideale valveilige speelondergrond 22 Waar natuurlijk gras niet groeit 6 Welk type kunstgras kiest u? Gegarandeerde Topkwaliteit Kunstgras......zorgeloos natuurlijk LANDSCAPE

Nadere informatie

1982 eerste zandingestrooid KG veld bij MHC Zoetermeer. Nu slechts bij opstart nieuwe verenigingen gras

1982 eerste zandingestrooid KG veld bij MHC Zoetermeer. Nu slechts bij opstart nieuwe verenigingen gras Kunstgrasvelden Geschiedenis Start in 1976: Olympische Spelen Montreal 1e twee velden bij Kampong en Rotterdam Waterkunstgrasvelden 1982 eerste zandingestrooid KG veld bij MHC Zoetermeer Stormachtige groei

Nadere informatie

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Bijzonder sterk en duurzaam Lichtgewicht Binnen en buiten te gebruiken Productcatalogus 2018 Productcatalogus 2018 Collezione Grigio 1 Luca Lifestyle, uw partner

Nadere informatie

Ontdek de mogelijkheden van een karakteristieke en stijlvolle vloer

Ontdek de mogelijkheden van een karakteristieke en stijlvolle vloer Ontdek de mogelijkheden van een karakteristieke en stijlvolle vloer Kwalitatief hoogwaardige houtcomposiet vloerdelen. Uitermate duurzaam, veilig én kleurbehoudend. Een vloer met een natuurlijke houtlook,

Nadere informatie

Beter slapen op vakantie

Beter slapen op vakantie Beter slapen op vakantie Niet zelf meten Makkelijk te bestellen Gratis thuisbezorgd EEN DRÖM kwaliteitsmatras op maat Gerust op reis begint met een goed matras De meeste mensen gaan op vakantie om er even

Nadere informatie

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Wij zijn Rodenburg Tuinen... Ons team bestaat uit professionals op elk vakgebied. Met ruim veertig jaar ervaring in het ontwerpen,

Nadere informatie

kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie

kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie trendy innovatief duurzaam kwaliteit onderhoudsvriendelijk sfeerbepalend uw voeten Composiet Kunstgras Grind/Split platen Trentino Visiegrass Trentino is milieuvriendelijk,

Nadere informatie

Keramische buitentegels Tegels: Verwerking:

Keramische buitentegels Tegels: Verwerking: Keramische buitentegels Keramische tegels zijn de laatste tijd ontzettend in opkomst en eigenlijk al niet meer weg te denken uit het tuinbeeld. De enorme populariteit van deze tegels is logisch te verklaren.

Nadere informatie

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk

Exclusief. Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Exclusief Ambachtelijk Kwaliteitshout Voor het leven Uniek ontwerp Maatwerk Landelijke stijl of Engelse stijl: het blijft onversneden en puur. De mooiste tuinconstructies Vanuit een gedeeld verlangen naar

Nadere informatie

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 WWW.BAKAGLASS.COM BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 Baka Glass Creating Life In tijden waarin de wereld sneller draait dan ooit en de opkomst van Social Media nieuwe onderlinge waardes creëert, is er

Nadere informatie

DUURZAME DAKBEDEKKING IN EEN HANDOMDRAAI MET GENTITE EPDM

DUURZAME DAKBEDEKKING IN EEN HANDOMDRAAI MET GENTITE EPDM DUURZAME DAKBEDEKKING IN EEN HANDOMDRAAI MET GENTITE EPDM 01. EPDM: de meest duurzame dakbedekking EPDM is een synthetisch rubberen dakbedekking die je terugvindt op platte en licht hellende daken. Zij

Nadere informatie

Dakterrassen intro Toegang Vloer Hekwerk Accessoires

Dakterrassen intro Toegang Vloer Hekwerk Accessoires Ook een betaalbaar dakterras voor U! Renoparts, al jarenlang een begrip in de wereld van dakterrassen. Met ruim 30 jaar ervaring vormen wij de basis voor kwaliteit en een betrouwbaar advies. Niet alleen

Nadere informatie

Particulier Aandacht voor de natuur

Particulier Aandacht voor de natuur Particulier Aandacht voor de natuur Voorwoord Inhoudsopgave Een tuin is veel meer dan gras, heesters, bomen of een vijver. Het is uw leefomgeving. Een plek waar u zich optimaal thuis moet voelen en tot

Nadere informatie

A-Garden heeft het groen in de vingers

A-Garden heeft het groen in de vingers A-Garden heeft het groen in de vingers A-Garden heeft het groen in de vingers! Ontwerp De perfecte tuin wordt eerst voor- U wilt bijvoorbeeld een jaren 30-tuin, of een speeltuin waarin uw kinderen U kunt

Nadere informatie

Leading in Artificial Grass Systems

Leading in Artificial Grass Systems Leading in Artificial Grass Systems Zandgevuld systeem 1 Kunstgras (24 mm) Infill (zand 22 mm) 2 Lava / rubber (6 cm) 3 Stabilisatiezand (42 cm) 4 Drainagelaag / natuurlijke ondergrond Edel Elite LSR:

Nadere informatie

VOOR binnen & buiten

VOOR binnen & buiten VOOR binnen & buiten INHOUD buiten Binnen Als het op wonen aankomt, stelt ieder tijdperk zijn eigen eisen. Ook gemeenschappelijke smaak verandert per generatie. Hielden we vroeger meer van rommelig en

Nadere informatie

Itho Daalderop Comfort- en Elektroboilers. warm water. comfort

Itho Daalderop Comfort- en Elektroboilers. warm water. comfort Itho Daalderop Comfort- en Elektroboilers warm water comfort Elektroboiler Boostboiler - Warmwatertoestel op elektriciteit - Royaal warm water - Optimaal gebruik van nachtstroom - Aan te sluiten op iedere

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! Een nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

Uw eigen smaak as unique as you

Uw eigen smaak as unique as you Uw eigen smaak Geen mens is hetzelfde. Ieder mens heeft zo zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen. Geen lichaam is gelijk, maar ook smaken verschillen. Yuno levert de beste kwaliteit. De producten zijn

Nadere informatie

GAZON ONDERHOUD. De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu doen? 1

GAZON ONDERHOUD. De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu doen?  1 GAZON ONDERHOUD De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu doen? WWW.TUINENGRAS.NL 1 INHOUDSOPGAVE Premium graszoden... 2 De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu?... 4 Maandelijks onderhoud... 8 Gazonvoeding...

Nadere informatie

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven Uniek parket voor het bijzondere buitenleven 1 Inhoudsopgave Systemen PLUS 7 Magnet 8 Classic 9 Materialen Hout 11 Bamboe 12 Composiet 13 2 Op het (buiten)leven Een ijskoud glaasje rosé op een warme zomeravond

Nadere informatie

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ADVANCE Grenzeloos comfort >> >> >> Geluidsarme werking en Lange levensduur Oplossingen en Comfort

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping

www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping www.ambiance-zonwering.nl Het textieldak De flexibele overkapping Textieldaken Zoveel schaduw als je wilt, wannéér jij dat wilt! E en nieuwe trend in zonweringland is het textieldak. Het is een stijlvol

Nadere informatie

Veranda s & schuifdeuren

Veranda s & schuifdeuren Veranda s & schuifdeuren Geniet het hele jaar van uw tuin in uw huis. Hartje zomer of midden winter, het prille voorjaar of de kleurrijke herfst : met een WICONA-veranda geniet u elke dag opnieuw van

Nadere informatie

OVER LANO MARKTSEGMENTEN LANO LANO LANDSCAPING LANO SPORTS MILIEU VEILIGHEID. Marc Vanslambrouck SHEQ Manager Prebes 10 december 2013

OVER LANO MARKTSEGMENTEN LANO LANO LANDSCAPING LANO SPORTS MILIEU VEILIGHEID. Marc Vanslambrouck SHEQ Manager Prebes 10 december 2013 OVER LANO MARKTSEGMENTEN LANO LANO LANDSCAPING LANO SPORTS MILIEU VEILIGHEID Marc Vanslambrouck SHEQ Manager Prebes 10 december 2013 GESCHIEDENIS De huidige structuur van Lano dateert uit 1970 toen drie

Nadere informatie

natúúrlijk kunstgras

natúúrlijk kunstgras Aanbrengen ondergrond voor kunstgras: Verwijder het oude gras en egaliseer de zwarte grond. Breng vervolgens een zandbed aan van 4 á 5cm met ophoogzand (straatzand). Géén metsel of schelpenzand gebruiken!

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

OC-Plan. Bewezen kwaliteit!

OC-Plan. Bewezen kwaliteit! OC-Plan OC-Plan is een hoogwaardige dakbaan met een bewezen levensduur van meer dan 30 jaar. Bovendien is OC-Plan eenvoudig, brandveilig en rechtstreeks toe te passen op bestaande bitumineuze dakbedekking.

Nadere informatie

Geniet uw hele leven van milieuvriendelijk zacht water

Geniet uw hele leven van milieuvriendelijk zacht water Geniet uw hele leven van milieuvriendelijk zacht water Geniet van heerlijk zuiver en zacht water, dat niet alleen de opbouw van kalk voorkomt, maar ook bestaande kalkaanslag verwijdert. Kalkaanslag verstopt

Nadere informatie

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano.

Verandazonwering. www.verano.nl www.verano.be. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Reguleer de warmte in uw veranda, serre of terrasoverkapping met de luxe verandazonwering van Verano. Verandazonwering V610-Oslo verandazonwering V630-Malmö verandazonwering V612-Hamar verandazonwering

Nadere informatie

Comfort op maat. boxsprings

Comfort op maat. boxsprings Comfort op maat boxsprings Noflik boxsprings Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat Noflik wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken

productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken productoverzicht productoverzicht Knikarmscherm Pergola Rolluik Screen Serre Uitvalscherm Zipscreen Vouwdaken Allround Zonwering B.V. Ploegschaar 9 8256 SM Biddinghuizen T 0321-32 61 85 www.allroundzonwering.nl

Nadere informatie

MBI. Thuis in uw tuin... STENEN & TEGELS COLLECTIE 2015. elke week te zien bij RTL4 EASY TO CLEAN PROTECTION PLUS FOOTCOMFORT MBI DE STEENMEESTERS

MBI. Thuis in uw tuin... STENEN & TEGELS COLLECTIE 2015. elke week te zien bij RTL4 EASY TO CLEAN PROTECTION PLUS FOOTCOMFORT MBI DE STEENMEESTERS DE STEENMEESTERS J A A R MBI Thuis in uw tuin... EASY TO CLEAN elke week te zien bij RTL4 FOOTCOMFORT PROTECTION PLUS PROTECTION PLUS + MBI de optimale bescherming STENEN & TEGELS COLLECTIE 2015 GEO 14

Nadere informatie

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden.

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. DE IDEALE OPLOSSING VOOR EEN VEILIGE SPEEL- EN VALONDERGROND. Het Tisanos systeem staat voor een technologische

Nadere informatie

Dit moet je moet weten voordat je een schutting koopt

Dit moet je moet weten voordat je een schutting koopt Dit moet je moet weten voordat je een schutting koopt - door Zuidema Schuttingen - Gratis e-book Oriënteer jij je op een passende schutting voor in je tuin dan is dit e-book bij uitstek geschikt. We laten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 42 Bluestone 43 Greystone 45 Blackstone 47 Temple Blackstone

Inhoudsopgave. 42 Bluestone 43 Greystone 45 Blackstone 47 Temple Blackstone Inhoudsopgave 03 22 02 gebakken straatstenen 40 03 Dorpsgezichten 6 cm 04 Brique Ceramique waalformaat 6 cm 11 Brique Ceramique dikformaat 6 cm 16 Brique Ceramique groot klinkerformaat 6 cm 19 Claymore

Nadere informatie

tip Gebruik verstelbare duimen om deuren aan betonpalen te bevestigen.

tip Gebruik verstelbare duimen om deuren aan betonpalen te bevestigen. 32 Tuininrichting Betonpalen a. b etonpalen met diamantkop antraciet l x b x d SBT12280 tussenpaal 280 x 10 x 10 cm SBH12280 hoekpaal 280 x 10 x 10 cm a 34,95 38,95 Tussen de betonpalen passen tuinschermen

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

Welkom bij Bouwbedrijf Postma!

Welkom bij Bouwbedrijf Postma! Welkom bij Bouwbedrijf Postma! Met meer dan 100 jaar ervaring in het bouwen van droomwoningen, weten wij als geen ander hoe belangrijk wonen voor u is. Een gezellige en veilige thuisbasis waar alle leden

Nadere informatie

RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan

RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan RubberShell SA Een vernieuwende technologie voor het eenvoudig, snel en veilig afdichten van gebouwen. RubberShell SA is een uniek, glasvezel versterkte

Nadere informatie

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren.

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Met het juiste onderhoud blijft een Marmoleum vloer als nieuw 2 Het Forbo FloorCare System voor Marmoleum en Artoleum vloeren.

Nadere informatie

Mook GrasArt KUNST? Natuurlijk kunstgras MGA KUNSTGRAS! Wanneer is kunst NATUURLIJK. Kunstgras is het gehele jaar groen, ook op schaduwrijke plekken.

Mook GrasArt KUNST? Natuurlijk kunstgras MGA KUNSTGRAS! Wanneer is kunst NATUURLIJK. Kunstgras is het gehele jaar groen, ook op schaduwrijke plekken. Mook GrasArt 2017 Wanneer is kunst KUNST? MGA KUNSTGRAS! NATUURLIJK MOOK GRASART KUNSTGRAS Kunstgras is onderhoudsvriendelijk en bespaart u veel tijd en werk. Kunstgras is weersbestendig, slijtvast en

Nadere informatie

ONDERHOUDINSTRUCTIES

ONDERHOUDINSTRUCTIES ONDERHOUDINSTRUCTIES 23 september 2011 Inhoud 1 Algemeen 2 2 Klein onderhoud 3 2.1 Slepen 3 2.2 Vegen belijning 3 2.3 Kleine onderhoudswerkzaamheden 3 2.4 (2) Wekelijks onderhoud 4 2.5 Onkruid-, alg- en

Nadere informatie

moswand.eu meer dan een blikvanger!

moswand.eu meer dan een blikvanger! moswand.eu Mos brengt uw interieur tot leven. U zult het zien en vooral beleven. Een moswand of mosschilderij is meer dan een blikvanger in uw huis of kantoor. Mos verbindt u met de schoonheid van Moeder

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

Levend schilderij met echte planten

Levend schilderij met echte planten The power of plants Levend schilderij met echte planten In LivePicture komen innovatie, design en groen op een bijzondere wijze samen. In de lijst is een geïntegreerd watergeefsysteem met reservoir verwerkt.

Nadere informatie

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden.

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. DE IDEALE OPLOSSING VOOR EEN VEILIGE SPEEL- EN VALONDERGROND. Het Tisanos systeem staat voor een technologische

Nadere informatie