Nieuwsbrief 7, maart/april 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 7, maart/april 2018"

Transcriptie

1 Agenda Palmpasen Rekendag Excursie Educatie boerderij Bij Benning Dwingeloo, groep 1/2 -> hulp en vervoer nodig Eitje tik wedstrijden Zwerfvuilactie t/m Goede vrijdag en Pasen Schoolvoetbal jongens in Diever, groep 7/ Ateliers voor High Tea, groep uur en groep uur Project VVN, Dode Hoek voor groep 7/ Nationale Buitenlesdag Schoolvoetbal meisjes in Diever, groep 7/ Ateliers voor High Tea, groep uur en groep uur Ateliers voor High Tea, groep uur: Klaar maken markt en High Tea High Tea uur Oud papier MR-OT vergadering Koningsspelen -> hulp en vervoer nodig GMR vergadering Voorstelling Scala, groep 7/8 Shakespeare in Diever-> nodig: fiets en begeleiding t/m Koningsdag en Meivakantie t/m Hemelvaartdag en vrijdag vrij Oud papier Moederdag Route 8, groep 8 Koningsspelen Op vrijdag 20 april as doet Oosterveldschool samen met KC de Vuursteen mee aan de jaarlijkse Koningsspelen. De voorbereidingen zijn in volle gang. We zijn voor deze ochtend op zoek naar hulp. Wie kan helpen van uur? Geef het even door aan de leerkracht of reageer op deze mail. Welkom! We heten familie Frietema van harte welkom in Uffelte en bij ons op school. Lynn Anne is in groep 2 gekomen en Romy in groep 4. Veel plezier op de Oosterveldschool. Leerlingenraad Woensdag 21 maart is het verkiezingsdag. Ook op de Oosterveldschool, de leerlingenraad wordt gekozen door de kinderen uit groep 3 t/m 8. Zij zullen regelmatig in overleg gaan, om te bespreken wat er bij de kinderen leeft. MR-OT nieuwsflits De MR heeft zich de afgelopen tijd op verschillende manieren verdiept in hoe de school bestuurd wordt. Door deel te nemen aan de inspiratie-avonden van het Strategisch Beleidsplan van Stichting Talent Westerveld, krijgen we een goed beeld waar onze school onder valt en kunnen we bijdragen aan de vorming van die visie. De visie van de stichting en scholen is kindgericht, en dat versterkt ook in de toekomst. Hoe dat concreet uitwerkt, zagen we in de begroting over het huidige jaar en de komende jaren. Door ons daarin goed te verdiepen, kunnen we ook kritisch naar de vertaling van die visie naar de praktijk.

2 Van Gerben.. Lerarentekort Het primair onderwijs dreigt in 2022 een tekort te hebben van voltijds leraren en schoolleiders. Dit tekort kan oplopen tot voltijdsbanen in Ongeveer een kwart van de leraren in het primair onderwijs is ouder dan 55 jaar en nadert het pensioen. De instroom van pabostudenten is de afgelopen jaren gedaald en die trend zet naar verwachting door. Een aantal regio's heeft al last van een tekort aan beschikbare invallers. De voorspelling is dat vrijwel alle regio s de komende jaren te maken krijgen met groeiende lerarentekorten in het basis- en speciaal onderwijs. Wij hebben ook te maken met dit tekort. Het is nu twee keer gebeurd dat er een groep vrij was, omdat er geen vervanging te vinden was. Daarnaast wordt het regelmatig opgelost door de duo van de zieke leerkracht, zo ook deze week op de Oosterveldschool bij groep 12. Soms kan een leerkracht niet naar een studie ( 2x op de Vuursteen), omdat de klas voorrang krijgt of de leerkracht van het Leerplein wordt ingezet. Dat betekent weer dat het werken met kleine groepen kinderen op het Leerplein niet doorgaat. Het primair onderwijs stevent af op grote kwantitatieve en kwalitatieve tekorten aan leraren. De PO- Raad dringt aan op extra investeringen in het primair onderwijs, zodat het leraarsvak aantrekkelijker wordt voor huidige én potentiële leraren. Dit is waar voor gestaakt wordt in het hele land. Praktijkvoorbeeld: Om 7 uur s ochtends meldt een leerkracht zich ziek. Ik ga snel kijken wat de mogelijkheden zijn. Eerst de duo vragen of die kan werken die dag. Als dat niet kan onmiddellijk kijken of er een leerkracht is die deze dag geen vaste groep heeft (Leerplein). Die leerkracht melden dat de plannen voor de dag veranderd zijn. Steeds wachten op antwoord, hoe snel komt dat s morgens vroeg? Als er geen interne mogelijkheden zijn naar de Vervangingsmanager surfen en onze vacature voor deze dag aanvragen. Deze Vervangingsmanager wordt vanaf 7.15 uur bemand. Zij gaan dan meteen aan de slag met de aanvragen. Deze aanvragen komen van Promes (openbaar onderwijs Meppel), Wolderwijs, gemeente de Wolden en Talent, gemeente Westerveld. Zij benaderen invalkrachten maar moeten ook op antwoord wachten. Ondertussen komt 8.30 uur steeds dichterbij. Als er een invaller is, dan is het probleem voor die dag opgelost en is er wat meer tijd voor een vervolgactie want de leerkracht is misschien de volgende dag nog niet beter. Als het bericht komt dat er geen invaller is zo snel mogelijk mailen naar de ouders van de betreffende klas dat de kinderen vrij zijn. Mocht je als ouder daardoor in grote problemen komen, proberen we op school te kijken wat we nog kunnen doen. Dat de mail wel werkt bewezen de ouders van groep 56 in Uffelte, ze hadden op 2 na de mail gelezen en hun kind(eren) thuis gehouden of zelf een oplossing bedacht.

3 Sociaal gedrag- elke dag Elke week wordt u op de hoogte gehouden door middel van de LET-Op kaarten. De komende week staat verschillende fasen van boosheid herkennen centraal. In groep 1-4 en groep 5-8 wordt er dagelijks aandacht aan besteed en hangen de kaarten zichtbaar in de klassen. Parkeren in de vakken We vinden op school de verkeersveiligheid van de kinderen belangrijk. We helpen de kinderen hoe ze moeten oversteken en het omgaan in het verkeer. Zou u als ouder/verzorger ons hierbij willen helpen? Graag uw auto in de parkeervakken bij school zetten, zodat de kinderen veilig de weg op kunnen gaan. Topondernemers De komende weken werken de kinderen van groep 5 t/m 8 aan het thema Oorlog en Vrede. Doe Koe actie bij de Coop Vorig jaar hebben wij als school meegedaan aan de spaaractie van de Coop in Ruinen voor extra speelmateriaal op het plein. Ook dit jaar doen wij weer mee met de actie. De actie loopt van 19 maart -22 april Hoe kunt u helpen sparen? Bij de Coop ontvangt u bij verschillende boodschappen Doekoemuntjes. Deze muntjes kunt u inleveren op school of in de buis van de Oosterveldschool in de Coop in Ruinen. Willy Boverhof (van Pieter de tuinman) werkt in de Coop in Ruinen en wil de gespaarde muntjes wel meenemen naar Ruinen. Hoe meer muntjes, hoe hoger het bedrag dat omgezet kan worden in speelmateriaal. High Tea Op 13 april as wordt er door de kinderen, team Oosterveld & Ouderraad een High Tea georganiseerd op ons natuurplein. Op dit evenement is íedereen welkom (hoort hoort zegt 't voort), opgave hiervoor is niet verplicht! De kinderen zullen hapjes maken voor de High Tea en daarnaast wordt er een markt georganiseerd waar leuke zelfgemaakte spullen verkocht zullen worden. Dit zal gemaakt worden tijdens de Ateliers, die op 5 en 12 april plaatsvinden. Groep 1 t/m 4 van u en groep 5 t/m 8 van u. We zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen met de Ateliers. De leerkrachten hebben al ideeën over wat er gemaakt zou kunnen worden. Maar een eigen idee is natuurlijk ook welkom! Mocht u alleen één van dagen kunnen dan is dat ook al erg fijn! U kunt u aanmelden bij de leerkracht van uw kind. Voor 13 april ('s ochtends) zoeken we nog wel pannenkoekenbakkers, taartenbakkers of koekenbakkers die thuis of met een klein groepje kinderen op school kunnen bakken. Lukt dit niet maar kunt u wel vooraf iets voor ons bakken of klaarmaken, meld het dat bij de leerkracht van uw kind. Zwerfvuilactie Tijdens de Zwerfvuilactie, donderdag 29 maart as, uur, om en in ons dorp gaan we opzoek naar afval in perkjes, in bermen en bosjes, en verzamelen dit in vuilniszakken en op karren. De kinderen krijgen van school handschoenen aan. We vinden het belangrijk voor de kinderen om ze bewust te laten worden van het afval wat mensen weggooien en wat dit voor gevolgen heeft voor de natuur en de dieren die daarin leven. Op deze manier dragen wij ook een steentje bij om ons mooie dorp Uffelte schoon te houden.

4 Groep 1 & 2 Groeien doen wij samen Deze kreet zag ik staan op een school in België en sprak mij meteen aan. Bij ons op school vind ik dit ook zeker van toepassing, wij doen veel met elkaar en ook geregeld groepsdoorbrekend. Elke woensdag komen de kinderen van groep 7 & 8 bij ons in de groep voorlezen, ze nemen de kinderen mee en door de hele school heen wordt gelezen. Elke donderdag doen we met de hele school op het plein een kanjeroefening met alle kinderen, door en met elkaar. Ateliers zijn met kinderen uit groep 1 t/m 4. Al deze gemengde groepen zorgen voor verbinding met elkaar, geven verantwoordelijkheid voor een ander en de kinderen kennen elkaar (meestal) bij naam. Afgelopen week hebben de kinderen van groep 2 leren vlechten met stroken van papier en dit mochten ze even laten zien in groep 3 & 4. Daar waren kinderen die het ook graag wilden leren en ze hebben les gekregen van ons! Joep had een boek mee over het heelal en wist er heel veel over te vertellen. Hij is met het boek ook naar groep 7 & 8 geweest en heeft daar zijn talent mogen laten zien, en door de verwarring met de namen van de juffen Jeanet en Annet is hij ook nog in groep 3 & 4 geweest. Nieuwsflits groep 7/8 Woensdag 14 maart heeft Karlijn meegedaan aan de regionale voorleeswedstrijd in Diever. Zij las voor uit het boek De GVR van Roald Dahl. Dit deed zij super goed! groep 3/4 In de vorige schoolkrant hebben de kinderen elkaar geïnterviewd, dit vonden zij zo leuk, dat ze ons als juffen ook een keer wilden interviewen. Hieronder zien jullie het resultaat: Vragen van de leerlingen: Hebben jullie op de Oosterveldschool gezeten? Juf Jeanet: nee, ik heb op de Don Boscoschool in Steenwijkerwold gezeten. Juf Annegreet: nee, ik heb namelijk op De Horst in De Wijk op school gezeten. Wat heb je altijd op je brood? Juf Jeanet: meestal heb ik kaas op mijn brood Juf Annegreet: meestal heb ik kaas op brood, en ik snij daar meestal wat plakjes avocado bij op. Juf waar woon je? In wat voor huis? Juf Jeanet: Ik woon in Paasloo, in een vrijstaand huis. Juf Annegreet: ik woon in Wapserveen, in een boerderij. Wat wilde je later worden? Juf Jeanet: juffrouw Juf Annegreet: juffrouw Heb je ook huisdieren, juf? Juf Jeanet: Nee, op dit moment hebben wij geen huisdieren. Juf Annegreet: wij hebben een hond, Tess, ze is een Engelse Springer. Waar ga je graag heen op vakantie? Juf Jeanet: Wij hebben nog niks geboekt, maar een warm land lijkt mij wel wat Juf Annegreet: Ik houd zowel van een skivakantie als naar een warm land, zoals Mallorca. Bedankt juffen voor dit interview!! Het schoolvoetbal van groep 7/8 staat weer op de planning. De jongens kunnen meetrainen met v.v. Uffelte JO13 om 16.45u op de maandagen. De meiden trainen op 3 en 10 april op het korfbalveld (tijd nog onbekend). Komt u ons ook aanmoedigen op 4 en/of 11 april op de sportvelden in Diever? Groep 5 t/m 8 Topondernemers Oorlog & Vrede Groep 5 t/m 8 is gestart met een nieuw thema genaamd Oorlog & Vrede. Deze keer hebben wij ervoor gekozen om de groepen 5 t/m 8 door elkaar te husselen. Door de bovenbouw en de middenbouw met elkaar te verbinden ervaren wij dat de kinderen zich meer betrokken en verantwoordelijk voelen. Dit zorgt ervoor dat de kinderen nog meer van en met elkaar, wat helemaal aansluit bij de visie van onze school!

5 Spreuk van de maand Vriendelijke groeten, Team Oosterveldschool

6 Nieuwsbrief KDV/POV/BSO Uffelte maart/april 2018 Lammetjes Kijken Op dinsdag 6 maart jl en donderdag 8 maart jl zijn we naar de lammetjes van opa Willem geweest. Ieder jaar is dit weer een leuk moment om met het thema Lente te beginnen. Onderweg naar de lammetjes kwamen we van alles tegen. Krokussen, sneeuwklokjes, narcissen, de vogeltjes fluiten een vrolijk lied en uiteindelijk de lammetjes. Ze springen vrolijk in het rond, we mochten ze aaien en eten geven. Voor we weer terug gingen kregen we van oma Annet nog een heerlijk koekje. Hiep hiep hoera! 15 maart - Fayenne Veldman 4 jaar geworden 15 maart - Jenthe Timmerman 3 jaar geworden 18 maart - Henkie Entjes 3 jaar geworden 31 maart - Liz Molenkamp wordt 5 jaar 4 april - Joel de Woo wordt 7 jaar 8 april - Owen Vossebelt wordt 4 jaar 15 april - Jet Eissens wordt 5 jaar 15 april - Sophia Ruijter wordt 4 jaar 25 april - Mare Gol wordt 12 jaar 30 april - Nena Gol wordt 10 Jaar Iedereen een fijne verjaardag gewenst! We wensen Fayenne, Owen en Sophia heel erg veel plezier op de basisschool. Eieractie 23 maart as hebben we weer onze jaarlijkse eieractie. Alle peuters krijgen 10 dozen eieren mee om te verkopen. De opbrengst komt ten goede aan speelgoed voor de Peuters, Kinderopvangkinderen en de BSO. We willen iedereen bedanken voor de ingezamelde eierdozen. Ouderavond 10 april, jaarlijkse ouderavond met als thema, EHBO bij kinderen. Juffendag 15 juni as vieren wij juffendag, we vieren dan de verjaardag van alle leidsters, vrijwilligers en stagiaires. Verdere informatie over hoe we de dag gaan indelen volgt.

7 Activiteiten BSO Uffelte van april 2018 Maandag 9 April Computers uit elkaar halen *van 14:15-15:45 Maandag 16 April - Kunstwerk van stoepkrijt maken* van 14:15-15:45 * Iedereen is van harte welkom om mee te doen met de activiteiten, ook als je niet op de buitenschoolse opvang zit. De activiteiten vinden plaats bij de BSO, je kunt ons vinden in de oosterveldschool. Voor de activiteiten vragen wij een kleine bijdrage van 3,00 per kind. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen met een van de activiteiten? Geef je dan snel op! Dit kan door een mail te sturen naar oosterveldschool@kinderopvangkaka.nl of door te bellen naar Met vriendelijke groet, Team KDV/POV/BSO Uffelte

Nieuwsbrief 7, 28 maart 2017

Nieuwsbrief 7, 28 maart 2017 Agenda 30-03 Voorlezen in het Drents, groep 5 t/m 8 03-04 Overleg versierde wagen, groep 1/2, 19.30 uur 05-04 Zwerfvuilactie 05-04 Lammetjes kijken, groep 1/2 05-04 Schoolvoetbal jongens, in Diever, s

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3, 2 november 2017

Nieuwsbrief 3, 2 november 2017 Agenda 02-11 Excursie Scala OERmuseum Diever, gr 7/8, 9.00-11.00 uur, fietsbegeleiding nodig 06-11 informatie-avond voortgezet onderwijs in Havelte 10-11 Nationaal school lunch 11-11 Oud papier 11-11 Sint

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018

o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018 o.b.s. De Goudvink 23 maart 2018 Belangrijke data 22 t/m 26 maart Inleveren zelfgemaakt schip (niet verplicht) 27 maart Kijkavond Welkom aan boord!, 18.00 19.00 uur 28 maart Drents voorlezen in alle klassen

Nadere informatie

Even bijpraten.. Vanuit de MR

Even bijpraten.. Vanuit de MR Even bijpraten.. Vanuit de MR Datum: 29-03-2019 Jaargang: 27 Aflevering: 10 Redactie: f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 12 april Koningsspelen 14 april Kinderconcert in Fluor 18 april Paasviering 24 april MR-overleg

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 9, Werkmiddag op De Hunenborg. Werkmiddag op De Hunenborg R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 9, 21-04-2017 Werkmiddag op De Hunenborg In deze nieuwsbrief: Werkmiddag op De Hunenborg Martijn Makkinga - Napoleon Even voorstellen Opbrengst eieractie Nieuws uit

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Vertrek leerling Carlijn uit groep 5 is naar OBS Gieten gegaan. We wensen haar heel veel plezier en succes!

Vertrek leerling Carlijn uit groep 5 is naar OBS Gieten gegaan. We wensen haar heel veel plezier en succes! N i e u w s b r i e f 6 J a a r g a n g 6 m a a r t 2 0 1 8 Nieuwe leerlingen In groep 1 zijn drie nieuwe leerlingen gestart. Van harte welkom Nick, Marije en Quinne. We wensen jullie een fijne tijd toe

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier.

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier. Nieuwsbrief 13 25 maart 2019 In en om de school Groep 6 en 7 hebben pas een hele leuke workshop in de klas gehad, de Grote Radioshow. Voor deze Radioshow maakte Britt Maris het gedicht dat hieronder staat.

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 15-03-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, Zoals

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12, 5 juli 2016

Nieuwsbrief 12, 5 juli 2016 Agenda 05-07 GMR vergadering 06-07 Schoolschoonmaak, s ochtends en s avonds 06-07 Sport- en spelochtend de Kerkvlekken 07-07 Schoolzwemmen gr 4/5, 14.30-15.00 uur 07-07 MR-OT vergadering, 20.00 uur 09-07

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 17 maart 2016 Activiteiten in maart: 21 mrt. t/m 24 mrt. Ik ben welkom - week 23 mrt.

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer: Nieuwsberichten en foto s

Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer: Nieuwsberichten en foto s 19-03-2015 Jaargang 7 - nummer 26 kalender Vrijdag 20 maart Kledinginzameling Atelier 3 In de huid van Dinsdag 24 maart Opening In de huid van voor de groepen 1 t/m 4 Vrijdag 27 maart Start 2e ronde In

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Stef, Bella, Roos en Nicky met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag komt Luisa voor het eerst bij ons op school

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 774 21-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Stagiaire In groep 7 zal vanaf komende maandag Anouk de Hoog stage lopen. Anouk komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn9

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn9 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn9 20 maart 2015 De leerlingenraad Beste vaders en moeders, Wij (Teodoor, Eva, Bram, Mart, Anique, Nina, Floortje en Isja) zijn de kinderen van de leerlingenraad. We

Nadere informatie

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 12 februari Oudergesprekken 16 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 1 maart Afscheid juf Hielkje 15 maart Stakingsdag 20 maart Open dag 28 maart Teamscholing.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6, 16 februari 2017

Nieuwsbrief 6, 16 februari 2017 Agenda 20-02 t/m 26-02 Voorjaarsvakantie 28-02 Overleg werkgroep Visie/profilering, op KC de Vuursteen 01-03 Excursie Scala Bezoek molen Havelte, gr 1/2, 10.30-12.00 uur 03-03 Heide opschonen, groep 7/8

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 13 december 2016

Nieuwsbrief 4, 13 december 2016 Agenda 20-12 Kniepertjes bakken, 13.15 uur 21-12 Kerstbakjes maken, 10.30-11.30 uur 22-12 Kerstdiner, 18.00-19.15 uur 23-12 Zingen rondom kerstboom, 8.30 uur 23-12 Start kerstvakantie om 12.00 uur 01-01

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 30 april 2015

Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 18 30 april 2015 Agenda. 2 t/m 17 mei Meivakantie 4 mei Dodenherdenking

Nadere informatie

Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn

Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn De Kwikflits Nieuwsbrief van basisschool De Kwikstaart Uithoorn 20e jaargang, nummer 27 18 maart 2015 Website: www.dekwikstaart.nl E-mail school: info@dekwikstaart.nl Kopij: marion@dekwikstaart.nl Agenda

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016

Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Nieuwsbrief 15 30 maart 2016 Inhoud Open dag 23 maart Paaseieren zoeken Info avond MR Schoolvoetbal Verkeersexamen Agenda Bijlagen: o Brief over het verkeersexamen groep 7 en 8 o Flyer Sportinstuif Sjollema

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 3 oktober 2017

Nieuwsbrief 2, 3 oktober 2017 Agenda 05-10 Staking leerkrachten PO, kinderen vrij 06-10 Start Kinderboekenweek Gruwelijk eng met Griezelfeest, gr 1 t/m 8 09-10 MR-OT vergadering 11-10 Schoolkorfbaltoernooi in Uffelte, 14.30 uur 13-10

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Sterrekijkernieuws mei 2018

Sterrekijkernieuws mei 2018 Sterrekijkernieuws mei 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een periode met veel vrije dagen en het schoolreisje zijn we gestart met de laatste periode tot aan de zomervakantie. Voor groep 8 betekent dit

Nadere informatie

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s),

15 april Geachte ouder(s), verzorger(s), 15 april 2019 11 Geachte ouder(s), verzorger(s), Een nieuw begin Een nieuwe start Een schone lei Jezus maakt het mogelijk Hij is opgestaan! Dat vieren wij met Pasen Hij maakt de weg voor ons vrij! Woensdag

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 12 mei 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 mei Tweede pinksterdag; kinderen vrij 24 mei Meester- en juffendag 25-27 mei Kamp groep 8 26 mei Afscheid meester Paul en juf Caroline (in de groep)

Nadere informatie

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar Nieuwsbrief April / mei 2017 Schooljaar 2016-2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 21april 17 april 2 e Paasdag vrij 18 april 19 april 20 april Ontbijt op school Koningsspelen

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel:

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: Juli 2017 Nieuwsbrief Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: 0521-227521 e-mail: bosrank@talentwesterveld.nl Speciale editie!! Speciale editie!! Hier volgt een speciale editie van de nieuwsbrief!

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Belangrijke data in mei /juni Vrijdag 27 april Koningsdag, alle kinderen vrij. Maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei Meivakantie

Het Lepelaartje. Belangrijke data in mei /juni Vrijdag 27 april Koningsdag, alle kinderen vrij. Maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei Meivakantie DigiDUIF Beste ouder(s) / verzorger(s), Ook De lepelaar gaat mee met haar tijd en stapt voor de informatievoorziening aan ouders over naar digitale vormen van communicatie. De eerste stap daartoe is dat

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Nieuwsbrief eerste kwartaal 2019 Pasen

Nieuwsbrief eerste kwartaal 2019 Pasen Nieuwsbrief eerste kwartaal 2019 Pasen Palmpasen, palmpasen versier je groene stok, met linten en met ruikertjes, met chocola en suikertjes, Kom mee, we gaan op pad, we trekken door de stad". Haantje op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018

Nieuwsbrief. Voorwoord. Belangrijke Data. Welkom op OBS Mozaiëk. OBS Mozaïek. Jaargang 18. Nummer 7. April 2018 Nieuwsbrief OBS Mozaïek Jaargang 18 Nummer 7 Voorwoord Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief is het buiten 28 graden. Een record voor 19 april! Groep 8 heeft de afgelopen drie dagen hard

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Datum Activiteit Locatie

Datum Activiteit Locatie Jaarplanning 2018 Datum Activiteit Locatie 24 januari t/m 3 februari Nationale voorleesdagen Elke dag wordt er minimaal 1 moment van voorlezen gecreëerd. 2 februari 2018 Kinderen van groep 1/2 zijn vrij

Nadere informatie

nieuwsbrief Wandelen voor water Fanfare Oene Grote Rekendag Nummer 7, 23 maart 2017

nieuwsbrief Wandelen voor water Fanfare Oene Grote Rekendag Nummer 7, 23 maart 2017 Inhoud Wandelen voor water Grote Rekendag Fanfare Oene Vakbekwaam schoolleider Verkeersexamen Amnesty International Iep-toets nieuwsbrief OTP Playground Juf Renate Groep 6-7-8 schrijft een boek EU-schoolfruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Sterrenboognieuws 19 april 2018

Sterrenboognieuws 19 april 2018 Sterrenboognieuws 19 april 2018 Staking 30 mei HET IS VIJF VOOR TWAALF!. De Sterrenboog doet mee aan de estafette staking op 30 mei, wij willen onderwijs dat deugt voor alle kinderen, echter: Het kabinet

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers..

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief 2014-2015. Allemaal heel erg bedankt!! Met dank aan de oud papier ophalers.. Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 9, 30-04-2015 Nieuwsbrief 2014-2015 NB 9, 30-04-2015 In dit nummer: Met dank aan de oud papier ophalers.. Met dank aan oud papier

Nadere informatie

Rondleiding door school met tekst en foto s 2015-2016

Rondleiding door school met tekst en foto s 2015-2016 de Uitkijck Margrietstraat 2, 3742 RC Baarn Tel. 035 54 144 13 Welkom, je bent net de drempel overgestapt van basisschool de Uitkijck. Ik ben Maila, je gids, kom maar mee. Zojuist heeft Linda je bij de

Nadere informatie

Het Plakkaat. 20 april 2016

Het Plakkaat. 20 april 2016 Basisschool Op De Horst School voor primair en ervaringsgericht onderwijs Plakseweg 3, 6562 LR Groesbeek Telefoon: 024-3976072 E-mail:ego@bs-opdehorst.nl Internet: www.bs-opdehorst.nl Het Plakkaat 20 april

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

Datum: donderdag 31 mei 2018

Datum: donderdag 31 mei 2018 Datum: donderdag 31 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Onderbouw na de zomervakantie: We starten komend jaar met de Bijen én de Vlinders! We hebben zoveel aanmeldingen, dat we direct na de zomervakantie

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 10,

In deze nieuwsbrief: R.K. Basisschool De Hunenborg. Nummer 10, R.K. Basisschool De Hunenborg Nummer 10, 19-05-2017 In deze nieuwsbrief: WhatsApp Ontruiming BSO De Hunenborg Primair Onderwijs in Actie Onderzoek Stil-lezen Welkom Data schoolreisjes/schoolkamp Finale

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 03 In deze Nieuwsflits: Juf Carlijn stelt zich voor Studiedag herinnering Kinderboekenweek belangrijke data Ouderbijdrage Sinterklaasbriefjes Kerst Schoenendoosactie Wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Agenda: Februari: 8: Rapport mee / Carnaval 12,14: Oudergesprekken 15: Vrije middag en start voorjaarsvakantie 27: Hoofdluiscontrole Maart: 6: Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 februari 2018

Nieuwsbrief 1 februari 2018 Beste ouders De maand januari is voorbijgevlogen. In de afgelopen periode heb ik kennis gemaakt met veel betrokken ouders. Zo heb ik samen met de ouders van OR (ouderraad) mogen nadenken over het inzetten

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2 B

Nieuwsbrief groep 1/2 B Nieuwsbrief groep 1/2 B Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van onze groep 1/2 voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Marlous Hasenaar

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 8 februari 2019

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 8 februari 2019 Datum: vrijdag 8 februari 2019 Populierenblaadje Algemeen: Carnaval: Wie-o-wie?? Wie-o-wie??? Zullen het worden? De nieuwe jeugdprins en prinses en het boerenbruidspaar? Op vrijdag 1 maart vieren we carnaval

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie