Koninginfo. Het team van de Koningin Julianaschool wenst iedereen een IN DIT NUMMER. Voorwoord

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koninginfo. Het team van de Koningin Julianaschool wenst iedereen een IN DIT NUMMER. Voorwoord"

Transcriptie

1 Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat AX KOLLUM (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu De laatste schooldag werd gevierd met o.a. een doe raar met je haar lawaaioptocht, spelletjescircuit voor de groepen 1 t/m 3 en zwemmen in het Paradyske voor de groepen 4 t/m 7. Tussen de middag kregen de kinderen patat! 18 juli 2018 Jaargang 24 nr. 24 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord 2. Ouders bedankt! 3. Afscheid groep 8 4. Musical groep 8 5. Afscheid 6. Stagiaires bedankt 7. Personele bezetting 8. Schoolgids 9. Vakantierooster Zomervakantie 11. World Servants 12. Verjaardagen 13. Agenda Meer foto s zijn te vinden op de Nu is het tijd om te genieten en wij zien alle kinderen graag weer terug op de eerste schooldag: maandag 3 september. Het team van de Koningin Julianaschool wenst iedereen een Ouders bedankt!!!! Hierbij willen wij alle ouders bedanken die het afgelopen schooljaar betrokken zijn geweest bij de school. Als blijk van onze waardering nodigen wij hierbij alvast alle vrijwilligers uit voor een vrijwilligersbedankmiddag. Het maakt niet uit op welke manier u uw steentje heeft bijgedragen. Onder het genot van een hapje en een drankje starten wij dan gezamenlijk het nieuwe schooljaar. Uitnodiging volgt aan het begin van het nieuwe schooljaar.

2 Musical groep 8 Donderdag 12 juli was het dan eindelijk zover. Groep 8 trad op met een prachtige afscheidsmusical. s Morgens zat de Colle vol met kinderen van groep 1 t/m 7. Het werd een voorstelling waar de kinderen enorm van hebben genoten. Daarna hadden de ouders een heerlijke lunch voor de kinderen van groep 8 klaargemaakt. s Avonds werd er nogmaals opgetreden en nu was het de beurt aan ouders, broers en zussen en overige belangstellenden. Wederom werd het een prachtig optreden. Mede door de geweldige inzet van leerkrachten, ouders en natuurlijk de kinderen van groep 8 kunnen we terug zien op een prachtige musical. Meer foto s zijn te vinden op de website. Afscheid meester en juffen Juf Elma Alzerda neemt afscheid van de Koningin Julianaschool. Zij blijft werkzaam binnen de vereniging maar dan als invalpooler. De invalpool is ontstaan vanuit de grote vraag van basisscholen voor vervanging op korte termijn. Juf Petra was ter vervanging van het zwangerschapsverlof van juf Alien (groep 4/5) werkzaam op de Koningin Julianaschool. Juf Petra zal na de zomervakantie werkzaam zijn binnen Arlanta. Meester Jan en juf Anneke waren ter vervanging van de ziekte van juf Anne werkzaam in groep 8. Juf Anneke zal na de vakantie werkzaam zijn op de CBS de Wegwijzer in Kollumerpomp. Juf Yta was ter vervanging van de ziekte van juf Trienke werkzaam in groep 1/2. Juf Yta zal na de zomervakantie werkzaam zijn op de Prins Bernhardschool in Kollum. In bovenstaande gevallen, behalve bij juf Elma Alzerda (invalpool), ging het allemaal om vervangingen vanwege ziekte of verlof. De collega s die komend schooljaar naar een andere school gaan vullen daar een vacature in. Met andere woorden gefeliciteerd met jullie nieuwe baan! Wij willen iedereen bedanken voor hun inzet op de Koningin Julianaschool en wensen iedereen veel plezier en succes toe bij hun nieuwe uitdaging.

3 Afscheid groep 8 Aan het einde van het schooljaar nemen we afscheid van de kinderen uit groep 8, zo n laatste jaar vliegt voorbij en je ziet de kinderen veranderen. Woensdag 18 juli hebben de leerlingen en ouders het afscheid van de basisschool gevierd. Dit jaar bestond het afscheid uit een dagprogramma en een afsluitende BBQ. Het begon met een gezamenlijk ontbijt op school. Hierna gingen de kinderen op de fiets naar de Bullet Factory in Oudwoude. Hierbij werden de leerlingen uitgezwaaid door hele school! Dit was natuurlijk een prachtige belevenis. s Avonds werd dag afgesloten met een BBQ voor de leerlingen, ouders en leerkrachten. Als afsluiting zijn alle kinderen van groep 8 de school uitgesprongen. De kinderen van groep 8 zijn nu toe aan de volgende stap in hun leven: het VO. Voor sommige ouders betekent dit ook het definitieve afscheid van onze school, bedankt voor al uw hulp en steun. De kinderen beginnen aan een nieuwe, spannende fase in hun leven. We wensen hen veel geluk en Gods zegen toe. Stagiaires bedankt! Wij willen alle stagiaires die het afgelopen schooljaar werkzaam zijn geweest op de Koningin Julianaschool bedanken voor hun inzet, creativiteit, plezier en flexibiliteit! Wij wensen iedereen veel succes toe bij het vervolgen van hun opleiding! Juf Danique zal ook komend schooljaar stage lopen op de Koningin Julianaschool. Juf Sanne, juf Danique, juf Anne, juf Marianne, Meester Luca, en juf Doetie ontzettend bedankt voor alles!

4 Personele bezetting Hieronder kunt u de personele bezetting voor het schooljaar lezen. De verdeling van de leerlingen over de betreffende combinatiegroepen zit in de bijlage. Er zijn dit jaar een aantal veranderingen. Deze hebben voor het grootste gedeelte te maken met de langdurige afwezigheid (ziekte) van juf Anne en juf Trienke. Beide doorlopen een medisch traject en het is nu nog niet aan te geven hoe lang het herstel zal duren. Beide juffen zijn ook na de zomervakantie afwezig. Wij hebben daarom gekozen voor een stabiele basis met vaste leerkrachten aangevuld met vervangers vanwege de ziekte van beide juffen. Dit was een hele puzzel maar wij zijn er in geslaagd om drie vaste vervangers te vinden zodat wij de continuïteit voor de groepen kunnen waarborgen. Nieuw bij ons in het team is juf Mettina Tolsma. Juf Mettina komt in groep 3/4. Zij is een ervaren leerkracht. Zij komt over van de Groen van Prinsteren school uit Dokkum. Wij wensen haar veel plezier en succes toe op de Koningin Julianaschool. Juf Hendrika van der Meulen, Intern Begeleider (IB-er), was in eerste instantie tot aan de zomervakantie werkzaam bij ons op school als vervanging van juf Marrit. Wij zijn blij om u te kunnen melden dat juf Hendrika onze nieuwe IB-er wordt (en blijft). Als vaste vervangers komen juf Lieske de Jong, juf Margrietha Veenstra en juf Annieke Hellinga. Wij wensen de vervangers een mooie tijd toe op de Koningin Julianaschool. Groep 1/2 juf Tineke juf Alien maandag, woensdag en donderdag dinsdag Groep 1/2 juf Trienke / vervanging juf Lieske maandag t/m vrijdag Groep 3/4 Groep 4/5 Groep 5/6 juf Nellie Boersma juf Mettina Tolsma juf Anne / vervanging juf Margrietha juf Klaske meester Dictus juf Anne / vervanging juf Margrietha maandag en dinsdag woensdag t/m vrijdag maandag en dinsdag woensdag t/m vrijdag maandag t/m donderdag vrijdag Groep 6/7 juf Hillegonda maandag, dinsdag en woensdag donderdag t/m vrijdag Groep 8 juf Evelien juf Alien maandag, dinsdag en vrijdag woensdag en donderdag Directeur meester Paul Schoolfotograaf IB-er juf Hendrika 3,5 dag 1,5 dag Het duurt nog even maar dinsdag 12 september komt de schoolfotograaf bij ons op school. Er is weer gekozen voor Jeroen Strack uit Schiedam. De reacties van de ouders waren namelijk zeer positief. Na de zomervakantie ontvangt u meer informatie. De activiteitencommissie

5 Schoolgids Sinds een aantal jaren geven wij geen papieren versie meer uit van onze schoolgids. U kunt de schoolgids namelijk digitaal op onze website bekijken, dit bespaart de school een aanzienlijk bedrag in de kopieerkosten en u als ouder heeft alle informatie altijd bij de hand. De schoolgids voor het schooljaar zal binnenkort op de website zijn te vinden. Vakantierooster Hieronder kunt u het vakantierooster voor het schooljaar lezen. Dit vakantierooster is grotendeels gelijk voor alle scholen van VCBO Kollumerland. Naast het vakantierooster zijn er nog een aantal studiedagen. Deze staan onder het vakantierooster vermeld. Overige studiedagen zullen ruimschoots van te voren bekend worden gemaakt in de Koninginfo of via Parro. Vakantieregeling Regio Noord Herfst Week 43 Za t/m zo Kerst Week 52-1 Vr t/m zo Vrijdag 21 december zijn de leerlingen vrij. Dit is een team evaluatiedag. Voorjaar Week 9 Za t/m zo Goede Vrijdag/Pasen Vr t/m ma Mei + koningsdag Week 18 Vr t/m zo Hemelvaart Week 22 Do t/m zo Pinkster Week 23 Vr t/m ma Op verenigingsniveau is een lang pinksterweekend afgesproken. Dit betekent dat de leerlingen ook vrijdag 7 juni vrij zijn. Zomer Week 29 t/m 34 Vr t/m zo Eerste schooldag ma Laatste schooldag Do Eerste schooldag Ma Dinsdag 9 oktober zijn de kinderen om uur vrij. s Middags vindt er een teamscholing plaats. Woensdag 14 november zijn de leerlingen vrij. Deze dag vindt er een teamscholing van de Kanjertraining plaats. Vrijdag 21 december zijn de leerlingen vrij. Dit is een teamevaluatiedag. Maandag 12 augustus zijn de leerlingen vrij. Het team heeft dan een overdrachtsdag.

6 Zomervakantie De zomervakantie duurt tot en met vrijdag 31 augustus. De kinderen worden maandag 3 september weer op school verwacht. Worldservants Komende week gaan de World Servants naar Malawi! De flessenactie was een groot succes en heeft 400,- opgeleverd. Daarnaast gaat er ook nog 250,- van het zendingsgeld naar de actie. Dit betekent een totaalbedrag van 650,-!!! De World Servants gaan op pad om in het dorp Kalumamba samen met de plaatselijke bevolking klaslokalen, latrines en lerarenwoningen te bouwen. Wij wensen ze veel succes toe! Agenda Verjaardagen Aanwezigheid Directeur Paul Boersma Intern begeleider Hendrika van der Meulen september Ma 3 eerste schooldag Wo 18 juli Marije Nutma (9 jaar) - groep 4,5a Di 24 juli Marrit Kooy (9 jaar) - groep 5b,6 Do 26 juli Marijn Koster (5 jaar) - groep 0,1 Di 7 augustus Remko Jongsma (5 jaar) - groep 0,1 Di 7 augustus Anne v/d Zaag (11 jaar) - groep 5b,6 Do 16 augustus Hessel Agema (5 jaar) - groep 0,1 Zo 19 augustus Michelle Mook (11 jaar) - groep 5b,6 Wo 22 augustus Roan de Meer (7 jaar) - groep 3 Vr 24 augustus Noa Van Houten (12 jaar) - groep 7 Zo 26 augustus Anne Andringa (7 jaar) - groep 3 Di 28 augustus Hendrik Veenstra (11 jaar) - groep 5b Wo 5 september Gwen Hibma (6 jaar) - groep 1,2 Do 6 september Jelmer v/d Kloet (8 jaar) - groep 3 Vr 7 september Myrthe v/d Heuvel (12 jaar) groep 7 Za 8 september Christina Henstra (6 jaar) - groep 1,2

Koninginfo IN DIT NUMMER. Voorwoord

Koninginfo IN DIT NUMMER. Voorwoord Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 20 juli 2017 Jaargang 23 nr. 33 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Nieuwe datum schoolfotograaf

Koninginfo. Voorwoord. Nieuwe datum schoolfotograaf Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 7 september \\\ 2018 Jaargang 25 nr. 2 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 8 juli 2016 Jaargang 22 nr. 21 IN DIT NUMMER Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 11 september 2017 Jaargang 24 nr. 2 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 april 2016 Jaargang 22 nr. 17 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Actie Schoenmaatje

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Actie Schoenmaatje Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De herfstvakantie is voorbij en we hebben deze

Nadere informatie

Koninginfo IN DIT NUMMER. Voorwoord

Koninginfo IN DIT NUMMER. Voorwoord Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 30 juni 2017 Jaargang 23 nr. 31 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Koninginfo IN DIT NUMMER. School dinsdag om 9.30 uur open!

Koninginfo IN DIT NUMMER. School dinsdag om 9.30 uur open! Koninginfo School dinsdag om 9.30 uur open! Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 23 juni 2017 Jaargang

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 2 september 2016 Jaargang 23 nr. 2 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 maart 2018 Jaargang 24 nr. 16 Voorwoord Donderdagavond

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord We zijn al weer februari en het is afwachten

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord Deze week hebben we mogen genieten van tropische

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 september 2017 Jaargang 24 nr. 3 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Groepsindeling Vliegerklas

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Groepsindeling Vliegerklas Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 juni 2018 Jaargang 25 nr. 22 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 14 maart 2016 Jaargang 22 nr. 15 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Sinterklaas

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Sinterklaas Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 november 2016 Jaargang 23 nr. 10 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. NL-Doet: Vrijdagmiddag 11 maart

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. NL-Doet: Vrijdagmiddag 11 maart Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 12 februari 2016 Jaargang 22 nr. 13 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 april 2018 Jaargang 24 nr. 18 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Koninginfo. Woensdag 30 september leerlingen vrij. Schoolverpleegkundige groep 7 IN DIT NUMMER. Onderwijs aan meer- en hoogbegaafde leerlingen

Koninginfo. Woensdag 30 september leerlingen vrij. Schoolverpleegkundige groep 7 IN DIT NUMMER. Onderwijs aan meer- en hoogbegaafde leerlingen Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 25 september 2015 Jaargang 22 nr. 4 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Afscheid van juf Aafke, juf Marrit en invalleerkrachten Aan het eind van het schooljaar gaat juf Aafke Meinsma onze school verlaten. Zij heeft 9 jaren met hart en ziel

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 1277 www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 17 juli 11.45 uur Start zomervakantie 31 augustus Studiedag, alle kinderen zijn vrij 1 september 8.30 uur 1 e schooldag 1 september 8.30 9.00 uur koffie /

Nadere informatie

Z O M E R N I E U W S B R I E F J U L I

Z O M E R N I E U W S B R I E F J U L I Z O M E R N I E U W S B R I E F J U L I 2 0 1 6 Inhoud: Voorwoord 1 Personele zaken 1 Welkom op school en afscheid 2 Juf Marieke 2 We zwaaien uit 2 Nieuws uit groep 123 2 Nieuws uit groep 45 3 Nieuws uit

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders 2015-2016

JAARKALENDER voor ouders 2015-2016 JAARKALENDER voor ouders 2015-2016 Maand: september 2015 Zo. 30 Wk 36 / 1 Ma. 31 Eerste schooldag Nieuwsbrief 1 Di. 1 Wo. 2 Do. 3 Vr. 4 Za. 5 Zo. 6 Wk 37 / 2 Ma.7 Di. 8 Wo.9 Do. 10 Vr. 11 Za. 12 Waterexperience

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven 19-7-2018 Jozefschoolnieuws In deze nieuw sbrief: - Einde van het jaar - Vakant ieroost er - Nieuw s vanuit de MR - Schoolreisje 2018 - Lokaalindeling - Zw em - en gym roost er - Afscheid Sam ant ha en

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 19 7 juli 2017 AGENDA 7 juli 12.00u start zomervakantie gr. 1 t/m 7 rapport mee 21 aug. 8.30u start nieuwe schooljaar 30 aug. studiedag team ( alle kinderen vrij) 5 sept. informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 16 juli Nr 41. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 16 juli Nr 41. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 16 juli 2019 Nr 41 Jaargang 30 Van de directie Afscheid Vandaag ontvangt u het laatste JJ van dit schooljaar. Voor mij tevens de allerlaatste

Nadere informatie

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9

Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 Chr. Basisschool Prins Bernhard Bernhardlaan 42, 9291 HP Kollum Tel. 0511-452089 Website: www.pbschool.nl Infobulletin Prins Bernhardschool 2015/2016 no.9 1. Feestelijke ouderavond Op dinsdagavond 22 maart

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 13 januari 2016 Jaargang 22 nr. 11 Voorwoord Maandag

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Verdere informatie welke leerkracht, welke groep gaat draaien en een overzicht van de organisatie vindt u in bijgevoegd schema.

Verdere informatie welke leerkracht, welke groep gaat draaien en een overzicht van de organisatie vindt u in bijgevoegd schema. Kbs.de Satelliet Kometensingel 52-54 1033 BW Amsterdam tel: 020-4930431 reknr: NL86INGB066.83.44.865 E-mail:satelliet.administratie@askoscholen.nl www.satellietschool.nl Het Satellietje nummer 39, 29 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Kalender 2015 2016 OBS De Walsprong, Prins Clausstraat 2a 5301 RT Zaltbommel 0418 512306 Beste ouders/ verzorgers, In deze

Nadere informatie

do - 1 vr - 2 za - 3 zo - 4 ma - 5 do - 8 vr - 9 za - 10 zo - 11 ma - 12 di - 13 wo - 14 do - 15 vr - 16 za - 17 zo -18 ma -19 di - 20 wo - 21 za - 24

do - 1 vr - 2 za - 3 zo - 4 ma - 5 do - 8 vr - 9 za - 10 zo - 11 ma - 12 di - 13 wo - 14 do - 15 vr - 16 za - 17 zo -18 ma -19 di - 20 wo - 21 za - 24 Augustus September ma - 1 di - 2 wo - 3 do - 4 vr - 5 za -6 zo - 6 ma - 6 di -6 wo - 10 do - 11 vr - 12 za - 13 zo - 14 ma - 15 di -16 wo -17 do - 18 vr - 19 za - 20 zo - 21 do - 1 vr - 2 za - 3 zo - 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER juni In deze Nieuwsbrief: Laatste schooldag. Afscheid groep 8. Godsdienstige Vorming Week juni 2017

NIEUWSBRIEF. NUMMER juni In deze Nieuwsbrief: Laatste schooldag. Afscheid groep 8. Godsdienstige Vorming Week juni 2017 NIEUWSBRIEF NUMMER 19 16 juni 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Incasso Formatie Maandag 26 juni Vrijdag 9 juni Afscheid groep 8 Groepswisselmoment Laatste schooldag Agenda De Groene Belevenis

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Start Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Start Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 2 oktober 2017 Jaargang 24 nr. 4 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief 18 07 juni 2018 GROEPSACTIVITEITEN Ondertekenen convenant meer muziek in de klas Koningin Máxima komt op woensdag 27 juni naar het Musiater in Zevenaar. Op woensdag 27 juni wordt er in Zevenaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019 AGENDA augustus Jarig 1 do Tess uit groep 7 2 vrij 3 za 4 zo Bart uit groep 4 5 ma 6 di 7 wo Sanne uit groep 7 Roy uit groep 8 8 do Wieske uit groep 6 9 vrij 10 za 11 zo Nienke

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid kan starten. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Jaarplanner

Jaarplanner Jaarplanner 2018-2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 03/9 Eerste schooldag 04/9 05/9 Schone hoofden dag 06/9 07/9 37 10/9 11/9 12/9 13/9 14/9 38 17/9 18/9 19/9 20/9 21/9 39 24/9 Klassenavond

Nadere informatie

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug info@obszwanenest.nl Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-541626 http://www.obszwanenest.nl 2 e Nieuwsbrief juni 2015 Kalender 18 juni : schoonmaakavond 19.00 uur. 22 juni : groep 8 kennismakingsmiddag

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Info juni Musical groep 8 12 juli Laatste schooldag, info volgt

Info juni Musical groep 8 12 juli Laatste schooldag, info volgt Info 23 13 juni 2019 28 juni Musical groep 8 12 juli Laatste schooldag, info volgt Mocht u ons een mail sturen wilt u dan @detwirrewyn (bv. info@detwirrewyn) gebruiken. Zonder het woordje de komt het bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 21 augustus 2017 Agenda Ma 21 Do 31 Di 12 Do 14 Do 14 Do 14 Ma 25 Augustus Eerste schooldag na zomervakantie Startfeest 18.00-19.30 uur September Op deze dagen gaan we op voeten

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl 2015-2016 Lesrooster Maandag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Dinsdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs Woensdag 8:45-12:30 Donderdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Vrijdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs

Nadere informatie

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8

Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Hofbode 18 1 juli 2019 o.a. Groepsindeling nieuwe schooljaar, Kamp groep 8 Beste leerlingen en ouders / verzorgers, De laatste weken voor de zomervakantie En zomer is het. Het is heerlijk om te genieten

Nadere informatie

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein

Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage KB Nieuwegein Koningin Julianaschool Aert de Gelderhage 5 3437 KB Nieuwegein www.koninginjulianaschool.net infojulianaschool@fluenta.nl Augustus 31 Do 1 Vrij 2 Za 3 Juf Mieke jarig Zo 4 32 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vrij 9

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Deze maand gaat de zomer in en de afgelopen weken hebben we hier

Nadere informatie

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar.

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar. BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 4-7 Do 5-7 Doorschuifuurtje 18.30 uur Speelplaatsspektakel Vr 6-7 Studiemorgen en start van de zomervakantie Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD Sprankelnijs VOORWOORD Bezoek- en postadres Felixwei 17 9051 KE STIENS 058 257 1225 sprankel@cbog2.nl www.cbs-desprankel.nl 3 september 2017 Jaargang 16 nr. 1 IN DIT NUMMER: 1 Voorwoord 2 Even g voorstellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld!

20 april De schoolfotograaf komt weer naar t Wikveld! Voor de kalender: 23 april t/m 4 mei Meivakantie 7 t/m 9 mei Schoolfotograaf 9 mei Verkeersexamen praktijk groep 7 10 en 11 mei Hemelvaartsweekend; vrij 14, 15, 16 mei Streetwise verkeersproject 14 t/m

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Hemelvaart In verband met pinksteren hebben onze leerlingen aanstaande maandag (Tweede Pinksterdag) vrij! Dinsdag 6 juni verwachten we iedereen weer op school. Eindfilm

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie