Activiteitenprogramma Oktober- November- December 2017 Januari 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Activiteitenprogramma Oktober- November- December 2017 Januari 2018"

Transcriptie

1

2 Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Hart van Thornspic Activiteitenprogramma Oktober- November- December 2017 Januari 2018 In dit programmaboekje vindt u een overzicht van alle activiteiten voor komende periode! U kunt iedere werkdag in Hart van Thronspic terecht om een kop koffie of thee te drinken, een praatje maken, de krant lezen en u kunt meedoen aan diverse activiteiten. Bovendien is er wifi voor bezoekers, waar u met uw mobiele apparaat of laptop gratis gebruik van kunt maken. Hebt u vervoersproblemen om bij Hart van Thornspic te komen? Neem dan contact op met de Memovo via Stichting Wiel, tel: Vrijwilligers De vele activiteiten in wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic zijn mogelijk dankzij een grote groep vrijwilligers. Mede dankzij de inzet van velen, kunnen wij u dit activiteitenprogramma aanbieden. Mocht u ook interesse hebben in vrijwilligerswerk, dan verstrekken wij u graag vrijblijvend informatie over de mogelijkheden. Zou u zelf een activiteit willen organiseren? Wij zijn benieuwd naar uw ideeën! Inlichting Hebt u vragen over activiteiten of vrijwilligerswerk, neem dan contact op met Derk-Jan van Putten of Bea Pater Openingstijden Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is er van uur inloop voor alle inwoners uit Doornspijk. s Avonds en op woensdag zijn we ook geopend tijdens de activiteiten die vermeld staan in dit activiteitenprogramma. Parkeren Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren aan de Zuiderzeestraatweg of op het parkeerplein van de Gereformeerde Kerk. Het terrein van Hart van Thornspic is gereserveerd voor bewoners en hulpdiensten

3 Hart van Thornspic Beste bezoekers van Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic; Dit Even Voorstellen staat in het teken van samenwerking. Samenwerking betekent dat we sterker staan en er meer mogelijk is, dan wanneer we dingen alleen zouden doen. En met samenwerken zien we de grote betrokkenheid van vele vrijwilligers! Geweldig!! Daarnaast komt u ook mensen tegen van Careander, EBC Zorg, Wiel, Centrum Jeugd en Gezin, Loketh Doe th en de bibliotheek. En natuurlijk kunt u dagelijks de vaste de thuiszorgmedewerkers en de medewerkers Welzijn van WZU Veluwe in Hart van Thornspic ontmoeten. Het is fijn dat we als Welzijn / Dagverzorging in onvoorziene situaties een beroep kunnen doen op onze collega s van de thuiszorg. Als Welzijn zorgen we ervoor dat er roosters voor vrijwilligers zijn, dat dit programma boekje wordt gemaakt, er voldoende koffie en koekjes aanwezig zijn etc. In al deze dingen wil WZU Veluwe blijven werken aan mogelijkheden om het wijkontmoetingscentrum een plek te laten zijn voor mensen die zoeken naar verbinding en contact. De gemeente Elburg steunt ons in dit werk. En we kunnen dit niet alleen, we hebben ook de betrokkenheid van andere partijen nodig. Alles moet vervolgens op elkaar worden afgestemd waarin voor Welzijn steeds weer een mooie uitdaging ligt. Als mensen een andere thuiszorgaanbieder hebben, dan is het prettig om ook hierin een positieve samenwerking te zien. Voor mensen die persoonlijke zorg nodig hebben, geeft dit gezamenlijk optrekken extra kansen. Op de foto ziet u ook een mooi plaatje van samenwerking. In het midden ziet u dhr. Radstaak als vaste bezoeker op de dagverzorging. Vervolgens V.l.n.r. Bea Pater: Zij werkt via WZU Veluwe op de Dagverzorging/Welzijn en in het Wijkontmoetingscentrum. Pétina Visch: Zij geeft vanuit RST de zorg die dhr. Radstaak nodig heeft. Jeanet Vrijheid en Driesje Engeltjes: Zij zijn de vaste gezichten op de donderdag met de ontmoetingsmiddag vanuit Icare. Even voorstellen Zoals Pétina verwoord: Geen dag is hetzelfde en dat maakt het dat je elke dag weer benieuwd bent wat die dag je brengt. Je bent er voor de ander en je kunt je medemens helpen dat maakt het werk wat we doen heel waardevol.

4 Vast weekprogramma Maandag Koffie drinken Meer bewegen voor ouderen Koersbal en sjoelen Handwerkmiddag (even weken) Dinsdag Koffie drinken Thee drinken en spelmiddag Woensdag Koersbal Koffie drinken Donderdag Koffie drinken Ontmoetingsgroep Vrijdag Koffie drinken Activiteit Weekafsluiting door de gezamenlijke kerken Zaterdag Soosmiddag; iedere laatste zaterdag van de maand 10:00 uur 11:00-11:30 uur 14:00 uur 14:00 uur 10:00 uur 14:00 uur 09:30-11:30 uur 10:00 uur 10:00 uur 14:00 uur 10:00 uur uur 19:00 uur 15:30-17:00 uur Tenzij anders aangegeven zijn de activiteiten kosteloos, exclusief consumpties. Voor activiteiten zoals een maaltijd, bloemschikken ed. worden vooraf affiches opgehangen en kunt u zich aanmelden via de strookjes in de brievenbus naast de folderkast in de hal van Hart van Thornspic Voor Koffie en thee wordt per kopje 0,50 gerekend Voor frisdrank wordt per glas 1,00 gerekend.

5 Activiteiten in oktober Donderdag 5 oktober uur: Klik en Tik Cursus Vanavond start de eerste cursus avond van de Klik en Tik cursus. De cursus is in t Veurhuus en loopt tot 11 januari. Heeft u interesse? Voor vragen kunt u terecht bij Janny Bultman van de Bibliotheek. Vrijdag 6 oktober uur: Knutselmiddag met de kinderen uit groep.. van de Regenboogschool Deze middag komen de kinderen ons helpen met het versieren van tasjes die mantelzorgers in november zullen gaan krijgen. Het beloofd een gezellige middag te worden waar u de kinderen kunt komen aanmoedigen en tegelijk een kopje thee kunt drinken. Dinsdag 10 oktober uur: Koor Rehoboth Het Christelijk Gereformeerd koor Rehoboth uit Doornspijk, zal deze avond komen zingen in Hart van Thornspic. Donderdag 12 oktober uur Thema maaltijd van Rijkelijk Culinair Opgeven kan via de strookjes of telefonisch Vrijdag 13 oktober uur Erwtensoep Vandaag is de benoeming van de nieuwe Burgemeester van de gemeente Elburg. Een feestelijke dag. Op de tocht naar t Huiken waar het officiële gedeelte zal plaatsvinden, zal dhr. Rozendaal op zijn reis ook Hart van Thornspic kort bezoeken.. U wordt daarom van harte uitgenodigd om in Hart van Thornspic een kop erwtensoep te komen eten. Dit wordt u gratis aangeboden. Wel is opgave hiervoor nodig. (Bij meer dan 60 aanmeldingen wordt de volgorde van binnenkomst aangehouden).

6 Donderdag 19 oktober uur Knutselmiddag met de kinderen uit groep 4 van de Ds. Joh. Baxschool Deze middag komen de kinderen ons helpen met het versieren van tasjes die mantelzorgers in november zullen gaan krijgen. Het beloofd vooral een gezellige middag te worden waar u de kinderen kunt komen aanmoedigen waarbij u gezellig een kopje thee kunt drinken. Dinsdag 24 oktober uur BINGO Een gezellige avond in t Veurhuus met een mooi spelletje bingo! Kosten? Donderdagmiddag : Ontmoetingsmiddag!!! Iedere donderdagmiddag is er van 14.00uur 15.30uur een gezellige ontmoetingsmiddag. De invulling die hieraan wordt gegeven is divers. Het gaat er voornamelijk om dat ieder bij deze middagen gezelligheid ervaart en anderen kan ontmoeten. Afgelopen middagen hebben we bijvoorbeeld een spel gedaan aan de hand van plaatjes van vroeger. Ook zingen we wel eens bekende liedjes, doen we raadsel, gaan we bloemschikken. Denkt u dat lijkt me best gezellig? Schroom niet. Iedereen is welkom want samen zorgen we ervoor dat het een fijne middag wordt. En gaan we iets echt bijzonders doen zoals bloemschikken, kaarsen maken of een herfstrit rijden? Dan wordt dit extra aangegeven op de mededelingenborden. Omdat iedere ontmoetingsmiddag eigenlijk bijzonder is, nodigen we u allen graag uit met: Van -e Welkom!

7 Cursus Ziekenverzorging thuis Deze cursus is bedoeld voor mantelzorgers en vrijwilligers. In 4 avonden krijgt u informatie aangeboden waarbij elke avond een eigen thema behandeld. U kunt zich aanmelden voor alle 4 avonden, maar u kunt ook 1 van de avonden uitkiezen. De bijeenkomsten zijn van uur op de volgende data: 25 oktober (woensdag) Hulpmiddelen in en om het huis. 2 november (donderdag) Mantelzorg ondersteuning, wat te doen bij overbelasting 8 november (woensdag) Tiltechnieken 15 november (woensdag) Verdieping en evaluatie U kunt gratis aan deze cursus avonden deelnemen. De cursus vindt plaats in het skillslab (de opleidingsruimte) van WZU Veluwe Hart van Thornspic. De cursusavonden worden georganiseerd in samenwerking met: Stichting Wiel WZU Veluwe Thuiszorg Stimenz Het Baken Het Venster Icare Thuiszorg Sociaal wijkteam Voor opgave of vragen volgt verdere informatie via mededelingen op het informatiebord in Hart van Thornspic en via een persbericht in de krant. Ook kunt u hierhoor contact opnemen met mw. T. van de Berg. Telefoon: T.vandenBerg@icare.nl Foto skillslab

8 Activiteiten in november Dinsdag 7 november uur: Prachtige beelden van Doornspijkse bedrijven Komt u kijken naar beelden van Doornspijkse bedrijven? Van harte welkom, om uur staat een lekker kopje koffie of thee voor u klaar. Week van de Mantelzorg! Ook dit jaar wil de gemeente Elburg alle mantelzorgers een waardering geven voor hun trouwe zorg en betrokkenheid. Bent u mantelzorger? U kunt zich dan aanmelden via de website: Heeft u niet de beschikking over internet en weet u zelf niemand die u hiervoor kunt vragen? Neemt u dan telefonisch contact op met: 0525 Donderdag 9 november uur Indrukwekkende foto s uit de natuur! Deze middag willen we iedereen en in het bijzonder alle mantelzorgers uitnodigen! Bendiks Westerink zal ons met prachtige foto s meenemen naar mooie plekken waarbij we onder de indruk zullen raken van de geweldige natuur. Voor mantelzorgers ligt er een mantelzorgwaardering klaar. Hiervoor moet u zich wel hebben aangemeld zodat uw naam ook bij ons bekend is. Namens de gemeente Elburg kunnen we u dan de mantelzorg waardering overhandigen. Allen van harte welkom!!!

9 Zaterdag 11 november Snackmiddag! Opgave via de strookjes welke in de folderkast komen te liggen. Dinsdag 14 november 17.30uur Vrijwilligers-dank-je-wel-buffet! Ook dit jaar is er voor alle vrijwilligers die staan ingeschreven bij Hart van Thornpic weer een dank-je-wel-buffet. Bent u vrijwilliger? Dan krijgt u hiervoor een uitnodiging. WZU Veluwe biedt u dit dank-jewel-buffet aan, welke zal worden verzorgd door Rijkelijk Culinair. Weel tot en met 25 november Stichting Vrienden van Hart van Thornspic houdt haar jaarlijkse actieweek. U kunt weer heerlijke koek kopen. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan Hart van Thornspic. Dinsdag 21 november uur Rien Mouw met dia klankbeeld. Voor velen van u is Rien Mouw met zijn prachtig gemaakte foto s geen onbekende. Deze avond bent u weer van harte welkom bij één van zijn mooie presentaties. Op maandag, woensdag en vrijdag kunt u s morgens terecht in t Snuusterietje U vindt hier mooie kaarten en leuke cadeautjes. De opbrengst komt ten goede aan de activiteiten in Hart van Thornspic!

10 Activiteiten in december Dinsdag 5 december uur: Pepernoten-Bingo Deze verrassend lekkere bingo zal zorgen een gezellige middag. Met warme chocomelk kunt u met de pepernoten bingo kleine maar leuke sinterklaasprijsjes winnen. Kosten 2,50 Donderdag 14 december uur Thema maaltijd van Rijkelijk Culinair Opgeven kan via de strookjes of telefonisch Donderdag 14 december uur Zingen met kinderen van de Regenboogschool Samen met de kinderen van de Regenboogschool hopen we mooie kerstliederen te kunnen zingen. De kinderen zullen ook een aantal liederen voor ons zingen. Dinsdag 19 december uur Kerstbuffet Hart van Thornspic Stichting Vrienden van Hart van Thornspic hebben Rijkelijk Culinair uitgenodigd om ook dit jaar weer een heerlijk kerstbuffet te verzorgen. Wat betreft de kosten en opgave volgt informatie op de mededelingenborden, op facebook en op de website van de vrienden van Hart van Thornspic. De volgende dagen is er geen koffie drinken of dagverzorging: Maandag 25 december 1 ste kerstdag Dinsdag 26 december 2 de kerstdag Maandag 1 januari Nieuwjaarsdag

11 Activiteiten in januari 2018 Nieuwjaarsreceptie dinsdag 2 januari Tijd: uur uur Koffie/thee met een oliebol met aansluitend een drankje en een hapje Dinsdag? januari uur: Bingo Een avond in t Veurhuus met een gezellig spelletje bingo! Kosten? Donderdag 11 januari uur Thema maaltijd van Rijkelijk Culinair Opgeven kan via de strookjes of telefonisch Dinsdag? januari uur: DvD of spreker? Een avond in t Veurhuus met.! Zaterdag 30 januari uur: Soosmiddag Voor de soosmiddag bent u allen weer van harte welkom! Het programma is nog een verrassing. Een hapje en drankje zal vanaf half 4 weer voor u klaarstaan.

12 Dinsdag? juli uur: Kind en koffie ochtend CJG Eind januari hopen we het volgende programma boekje voor u klaar te hebben. Alvast benieuwd wat u kunt verwachten in het programma van september tot en met december? Heeft u zelf ideeën voor een activiteit? Wilt u zelf een activiteit opzetten? Laat het ons weten! Koffie, thee en frisdrank In Hart van Thornspic kunt u altijd terecht voor een kopje koffie of thee. De bijdrage hiervoor is net als in andere Wijkontmoetingscentra van de gemeente Elburg 0,50 per kopje. Voor frisdrank wordt 1,- bijdrage gerekend. De vrijwilligers die komen helpen hoeven die dag de koffie niet te betalen. Op de tafels staan busjes waar u het koffie/thee geld in kunt doen. Voor sommige activiteiten zal een eigen bijdrage worden gevraagd. Dit wordt vermeld op het affiche.

13 Wilt u meer weten over de Klik en Tik cursus? Loop even binnen bij de Bibliotheek en vraag om Informatie. Openingstijden van de bibliotheek in Hart van Thornspic: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag uur uur uur uur uur

14 Eind januari 2018 hopen we het volgende programmaboekje voor u klaar te hebben liggen. Wij participeren mee in Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic: WZU Veluwe Tinie Schreurs m.b.t. zorgvragen: t.schreurs@wzuveluwe.nl Anita Krupe m.b.t. vragen over de dagverzorging: a.krupe@wzuveluwe.nl Bea Pater m.b.t. vragen over de activiteiten in het wijkontmoetingscentrum en vrijwilligerswerk: b.pater@wzuveluwe.nl Careander Irene Elbertsen I.elbertsen@careander.nl Bibliotheek Doornspijk Marieke Kanis mkanis@bibliotheeknoordveluwe.nl Vrienden van Hart van Thornspic Gerard Lokhorst lokhorst.g@outlook.com Bewonerscommissie Dhr. Vinke JWVinke@hetnet.nl Icare ontmoetingsmiddag Driesje Engeltjes of Jeanet Vrijheid. t.vandenberg@icare.nl UWoon Theo van de Kamp TvandeKamp@uwoon.nl Stichting WIEL Derk-Jan van Putten dj.vanputten@wiel.nl Loket Doe th Tel: doeth@elburg.nl EBC Zorg Geertje Voogd gvoogt@ebczorg.nl CJG Tel: info@cjgelburg.nl Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Thornspic 11, 8085 BW Doornspijk Voor vragen kunt u maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bellen tussen 09:00-16:00 uur Telefoon: Op internet: Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Hart van Thornspic

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Hart van Thornspic Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Hart van Thornspic Activiteitenprogramma Mei tot en met augustus 2017 In dit programmaboekje vindt u een overzicht van alle activiteiten voor de komende periode.

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Programma Oktober t/m december 2016 Activiteitenprogramma herfst 2016 Een nieuw boekje U hebt het eerste programmaboekje in handen van het Wijkontmoetingscentrum

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Januari tot en met april 2017

Activiteitenprogramma Januari tot en met april 2017 Activiteitenprogramma Januari tot en met april 2017 Een nieuw programmaboekje U hebt het nieuwe programmaboekje in handen van het Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic! Er zijn allerlei activiteiten

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Thornspic 11, 8085 BW Doornspijk Telefoon:

Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Thornspic 11, 8085 BW Doornspijk Telefoon: Wijkontmoetingscentrum Hart van Thornspic Thornspic 11, 8085 BW Doornspijk Telefoon: 0525 662669 Email: welzijndoornspijk@wzuveluwe.nl Op internet zijn we te volgen via facebook onder de naam: Wijkontmoetingscentrum

Nadere informatie

dagelijks 9.25 uur, bewegen met Nederland in Beweging

dagelijks 9.25 uur, bewegen met Nederland in Beweging Activiteitenprogramma voorjaar 2017 Wijkontmoetingscentrum voor iedereen! U heeft het nieuwe boekje in handen van wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc. Een bruisend wijkcentrum met activiteiten voor jong

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen bij het onderhoud. Mocht u

Nadere informatie

Programmaboekje t/m april 2016

Programmaboekje t/m april 2016 Programmaboekje t/m april 2016 Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Mei 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand mei. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Jeanne d Arc is op zoek naar mensen die willen helpen: Vrijwilligers die meedenken in de programmacommissie. Eén keer per drie maand komt de commissie bij elkaar om

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Oktober en November 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober en november. U bent van harte welkom

Nadere informatie

Voorwoord. U heeft zojuist het nieuwe info boekje van Hart van Thornspic opengeslagen.

Voorwoord. U heeft zojuist het nieuwe info boekje van Hart van Thornspic opengeslagen. Activiteiten Hart van Thornspic 2e halfjaar 2015 Voorwoord U heeft zojuist het nieuwe info boekje van Hart van Thornspic opengeslagen. In dit boekje vindt u algemene informatie over de diverse activiteiten,

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Dagverzorging. Zorg voor elkaar

Dagverzorging. Zorg voor elkaar Dagverzorging Zorg voor elkaar Dagverzorging: ontspannen en afwisselend Welkom bij Wittenbergzorg Woont u nog zelfstandig, maar mist u het contact met mensen? Of is iedere dag hetzelfde en zoekt u daarom

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Juni 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Juni. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Programmaboekje zomer 2016 Wijkontmoetingscentrum t Huiken. Kom ook gerust eens binnen!

Programmaboekje zomer 2016 Wijkontmoetingscentrum t Huiken. Kom ook gerust eens binnen! Programmaboekje zomer 2016 Wijkontmoetingscentrum t Huiken Kom ook gerust eens binnen! Voorwoord Een half jaar na de start van WOC t Huiken, kunnen we zeggen dat er in een behoefte wordt voorzien. Er zijn

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Jeanne d Arc is op zoek naar mensen die willen helpen. Wij zijn op zoek naar: Vrijwilliger die wil meedenken binnen de programmacommissie, voor bedenken en uitvoeren

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Jeanne d Arc is op zoek naar mensen die willen helpen. Wij zijn op zoek naar: Vrijwilligers die willen meedenken binnen de programmacommissie. Eén keer per drie maand

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Activiteitenprogramma Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Zomerprogramma Juli/Augustus/September Voorwoord I.v.m. zomerprogramma vindt u in dit boekje alle activiteiten van de maand juli, augustus

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma Juli, augustus en september 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maanden juli, augustus en september. Omdat de vakantie

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma April 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand april. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON Voorwoord Samen met de Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet (SWON) en Het Venster worden er al jarenlang activiteiten georganiseerd in de recreatiezaal van de Brem, van Hallstraat 1. Het aantal mensen dat

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen December Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. De vrij toegankelijke activiteiten

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

Programmaboekje najaar 2O16 Wijkontmoetingscentrum t Huiken

Programmaboekje najaar 2O16 Wijkontmoetingscentrum t Huiken Programmaboekje najaar 2O16 Wijkontmoetingscentrum t Huiken Voorwoord Na een rustige zomerperiode, gaan we ons weer richten op het komende seizoen. We mogen een aantal nieuwe initiatieven, en daarmee ook

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma oktober 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Het Anker Lemelerveld. December

Activiteitenkalender. Het Anker Lemelerveld. December Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld December Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in

Nadere informatie

Programmaboekje herfst/winter 2017 Wijkontmoetingscentrum t Huiken

Programmaboekje herfst/winter 2017 Wijkontmoetingscentrum t Huiken Programmaboekje herfst/winter 2017 Wijkontmoetingscentrum t Huiken Voorwoord In dit programmaboekje staat een overzicht van alle activiteiten en evenementen tot en met december. We zijn verheugd dat we

Nadere informatie

activiteitenoverzicht April 19

activiteitenoverzicht April 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan April 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael 4 Kerkdienst 4 Met het nieuws de week

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld December 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Themaweek. Seewende 12 1/2 jaar

Themaweek. Seewende 12 1/2 jaar Themaweek Seewende 12 1/2 jaar 3 juni 2004 3 december 2016 Seewende 12 ½ jaar Op 3 december 2016 is het 12 ½ jaar geleden dat Seewende officieel is geopend door twee bewoners en mw. Ross- van Dorp, staatssecretaris

Nadere informatie

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten?

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten? Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 2 e uitgave van de activiteitenkrant. We zijn heel benieuwd hoe u de eerste uitgave hebt ervaren. We hopen dat u ervan hebt kunnen genieten en dat het voor u overzichtelijk

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc

Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc GEZOCHT! (M/V) Jeanne d Arc is op zoek naar mensen die willen helpen. Wij zijn op zoek naar: * Vrijwilligers die willen meedenken binnen de programmacommissie. 1 keer

Nadere informatie

Welkom in Emma Programma Oktober

Welkom in Emma Programma Oktober Welkom in Emma Programma Oktober Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand Oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Bij bepaalde activiteiten is het noodzakelijk

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website:

Nieuwsbrief januari Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592) Website: Januari t/m april 2017 Verspreiding: 840 huis aan huis Schoolstraat 1, 9461 AA Gieten. Telefoon: (0592)245 924 Email:info@impuls-welzijn.nl Website: www.impuls-welzijn.nl Het jaar 2016 zit er al weer op

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma november 2017 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand november. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Donderdag 3 mei 19.30-21.30 uur Filmavond Vrijdag 4 mei 11.00-13.00 uur Brunch Vrijdag 4 mei 19.00-20.30 uur Dodenherdenking Donderdag 10 mei 12.30-15.30 uur Uitstapje

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede December 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand augustus. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook mensen die niet in Emma

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

Let op: Dit huisnieuws is voor 5 weken! Alle activiteiten zullen plaatsvinden in de Gastenhof, mits anders vermeld.

Let op: Dit huisnieuws is voor 5 weken! Alle activiteiten zullen plaatsvinden in de Gastenhof, mits anders vermeld. Bibliotheek: Elke vrijdagmorgen van 10.00-10.30 uur kunt u terecht in de huisbibliotheek, U kunt hier GROOTLETTER-boeken lenen voor 2 weken. De kosten zijn 20 eurocent per boek. Naast de bibliotheekkast

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018

\ Wijksteunpunt Ransdaal Maart 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal september 2018

\ De Burgerij Ransdaal september 2018 \ De Burgerij Ransdaal september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding

Ontmoetingscentrum De Verbinding Ontmoetingscentrum De Verbinding O Z T T : 1 0-1 2-2 0 1 5 T M O ACTIVITITAABOD DCMBR 2015 T O O T W I K K L L T S P A OTMOTIGSCTRUM D VRBIDIG Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 email: deloohof@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Programma Maart 2019 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand maart. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers!

Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Welkom in de Hof Ontmoeting & gezelligheid in Hof van Ammers! Dit is het zomerprogramma van de hof Thema voor juli: Italië Thema voor augustus: Oostenrijk Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Februari 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht

Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Welkom in Graafzicht Ontmoeting & gezelligheid in Graafzicht Programma December 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand december. U bent van harte welkom om hier aan deel te

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding

Ontmoetingscentrum De Verbinding Ontmoetingscentrum De Verbinding O Z T T : 1 0-1 1-2 0 1 5 T M O ACTIVITITAABOD ovember 2015 T O O T W I K K L L T S P A OTMOTIGSCTRUM D VRBIDIG Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 email: deloohof@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding?

Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? Wat wordt bedoeld met activiteitenbegeleiding? De activiteitenbegeleiding van Maarsheerd zorgt er voor dat de activiteiten worden afgestemd op de zorgbehoefte van de bewoners. Het team bestaat uit hiervoor

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen september 2018

\ De Burgerij Klimmen september 2018 \ De Burgerij Klimmen september 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website November 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma oktober 2017 Thema: Dieren Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier

Nadere informatie

De Leuninfo Activiteitenprogramma januari 2019

De Leuninfo Activiteitenprogramma januari 2019 De Leuninfo Activiteitenprogramma januari 2019 DE LEUNING Ontmoetingscentrum door en voor Senioren Een gastvrij centrum, sinds 1984 een begrip in Baarn Ontmoetingscentrum De Leuning, onderdeel van Welzijn

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Week 18: Extra aandacht: Let goed op het informatiebord, ingang Gastenhof.

Week 18: Extra aandacht: Let goed op het informatiebord, ingang Gastenhof. Bibliotheek: Elke vrijdagmorgen van 10.00-10.30 uur kunt u terecht in de huisbibliotheek, U kunt hier GROOTLETTER-boeken lenen voor 2 weken. De kosten zijn 20 eurocent per boek. Naast de bibliotheekkast

Nadere informatie

Programmaboekje winter 2O16/2017 Wijkontmoetingscentrum t Huiken

Programmaboekje winter 2O16/2017 Wijkontmoetingscentrum t Huiken Programmaboekje winter 2O16/2017 Wijkontmoetingscentrum t Huiken Voorwoord We kunnen terug kijken op een mooi najaar. Naast de reguliere activiteiten hebben er ook een aantal eenmalige activiteiten en

Nadere informatie

Dagbesteding. Zorg voor elkaar

Dagbesteding. Zorg voor elkaar Dagbesteding Zorg voor elkaar Dagverzorging: ontspannen en afwisselend Welkom bij Wittenbergzorg Woont u nog zelfstandig, maar mist u het contact met mensen? Of is iedere dag hetzelfde en zoekt u daarom

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo

2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo 2016 Ontmoeten & Activiteitenkalender Careaz Dr. Jenny Dinxperlo Zondag 03 januari Wat? Waar? Kosten Gehele dag Zondags-tref Koffie/ thee met iets lekkers Veensgracht 1 Aanmelden: Niet nodig Maandag 4

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018

\ Wijksteunpunt Klimmen April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

Gewoon heel bijzonder

Gewoon heel bijzonder De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/hogeveld Onder nr 1 - januari 2014 ons magazine voor cliënten van WZH hoge veld 1 Inhoud: 2 Berichten 3 Van de Cliëntenraad 3 Spelletjes! Doet u mee? 4 Mantelzorgondersteuning

Nadere informatie

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma!

Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Welkom in Emma Ontmoeting & gezelligheid in Emma! Programma oktober 2018 Voorwoord In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand oktober. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen. Ook

Nadere informatie

Maandag 26 november t/m zondag 2 december

Maandag 26 november t/m zondag 2 december Maandag 26 november t/m zondag 2 december Maandag 26 november 14.30 uur OZO Verzoekplaten Dinsdag 27 november 14.30 uur Creatief voor Sinterklaas Woensdag 28 november 14.30 uur Soos (ook voor Noabers)

Nadere informatie

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo.

Maak meer mee. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo. Maak meer mee. Baarlo Activiteiten 1 e kwartaal 2019. www.mfcdeengelbewaarder.nl www.baarlo.dorpsontmoeting.nl 1 Nieuwe naam en logo. Dorpsontmoeting Peel en Maas is de verzamelnaam voor de 10 lokale Dorpsontmoetingen

Nadere informatie

We kijken terug op een aantal geslaagde activiteiten in de afgelopen weken. Zo hebben we begin april met elkaar kunnen genieten van de komst van

We kijken terug op een aantal geslaagde activiteiten in de afgelopen weken. Zo hebben we begin april met elkaar kunnen genieten van de komst van We kijken terug op een aantal geslaagde activiteiten in de afgelopen weken. Zo hebben we begin april met elkaar kunnen genieten van de komst van Zangvereniging Marijke. Tijdens de samenzang werd er goed

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018

\ Wijksteunpunt Voerendaal-Kunrade April 2018 Vragen over het wijksteunpunt? Neem dan contact op via: E-mail: mo@voerendaal.nl / tel. 045 575 33 99 Interesse in vrijwilliger worden bij de wijksteunpunten? Neem dan contact op met Josien Tillmanns via:

Nadere informatie