De Parabool betreft de doorgaande weg op bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant hetgeen dit gehele complex tot een uitstekende zichtlocatie maakt.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Parabool betreft de doorgaande weg op bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant hetgeen dit gehele complex tot een uitstekende zichtlocatie maakt."

Transcriptie

1 Parabool DH Sliedrecht ,- k.k. Bedrijfsruimte

2

3

4 Kerngegevens Type object: bedrijfsruimten Adres en postcode: Parabool te (3364 DH) Sliedrecht. Kadastrale aanduiding: SLIEDRECHT L 470. Het object is verhuurd voor ,- per jaar excl. BTW (deels geprognotiseerd). De totale oppervlakte bedraagt circa m² (circa m² bedrijfsruimte en circa 534 m² kantoorruimte). De vraagprijs bedraagt ,- k.k.. Omschrijving pand Vrijstaand complex bestaande uit 10 bedrijfsruimten met bovengelegen kantoorverdiepingen en 24 parkeerplaatsen gelegen aan de Parabool op bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant te Sliedrecht. Het gehele complex is gebouwd in 1999 en opgedeeld in 8 bedrijfsruimten aan de voorzijde en 2 bedrijfsruimten aan de rechterzijde. De 8 bedrijfsruimten aan de voorzijde beschikken over een betonnen verdiepingsvloer. De 2 bedrijfsruimten aan de rechterzijde op nr. 100 en nr. 102 zijn gelijkvloers. De bedrijfsruimten beschikken onder andere over: -Een gevlinderde vloer met een vloerbelasting van kg/m²; -Handmatige overheaddeur aan de voorzijde; -Gasgestookte heater in de bedrijfsruimten; -Aparte entree aan voorzijde met vanuit de entreehal doorgang naar de bedrijfshal (zijdeur vanuit entreehal), naar de pantry en toilet (deur achterzijde vanuit entreehal) en de trap naar bovengelegen kantoorruimte; -Kantoorverdiepingsvloer van beton met raamkozijnen aan de voor- en achterzijde voor voldoende daglicht, tevens voorzien van cv-ketel met radiatoren (8 van de 10 bedrijfsruimten); -Drie parkeerplaatsen voorzijde (8 van de 10 bedrijfsruimten). Van de 10 bedrijfsruimten zijn er thans 4 onverhuurd en te bezichtigen op afspraak. De overige 6 bedrijfsruimten zijn verhuurd. Een huuroverzicht van deze bedrijfsruimten is beschikbaar op aanvraag. De (deels geprognotiseerde) huur bedraagt thans ,- per jaar exclusief BTW. De Parabool betreft de doorgaande weg op bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant hetgeen dit gehele complex tot een uitstekende zichtlocatie maakt. Uitponding/verkoop losse bedrijfsruimten Naast het voortzetten van de exploitatie/verhuur van de 10 bedrijfsruimten behoort het voor een toekomstig eigenaar ook tot de mogelijkheden om de vrijgekomen bedrijfsruimten na kadastrale splitsing per bedrijfsruimte los te verkopen aan eindgebruikers.

5 Oppervlakten De totale oppervlakte van de 10 bedrijfsruimten bedraagt circa m². De totale oppervlakte van de 8 kantoorverdiepingen bedraagt circa 534 m². Naast de 24 parkeerplaatsen aan de voorzijden zijn er aan de achterzijde ook 3 aanvullende parkeerplaatsen gecreëerd. Voor een specificatie van de diverse oppervlakten per bedrijfsruimte en kantoorverdieping zie plattegrond in deze brochure. Bijzonderheden Eigen grond. Bouwjaar Vraagprijs De vraagprijs bedraagt ,- k.k.. Verzoek Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen. Algemeen Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door BeleggingspandRotterdam.nl echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Onderzoeksplicht van de koper De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s). Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Zekerheidsstelling De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de wilsovereenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren. Informatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BeleggingspandRotterdam.nl.

6 BeleggingspandRotterdam.nl De heer F. Haver Schiedamsedijk 78a 3011 EM Rotterdam Tel.: Fax:

7 Price ,- k.k. Zip code 3364DH Type Bedrijfsruimte

8 Powered by TCPDF (

Vraagprijs De vraagprijs bedraagt ,- k.k..

Vraagprijs De vraagprijs bedraagt ,- k.k.. Loosduinse Hoofdstraat 106-108 2552AK Den Haag 555.000,- k.k. Woon- / winkelpand Kerngegevens Type object: winkelruimte met 3 (drie) bovenwoningen. Adres en postcode: Loosduinse Hoofdstraat 106-108, 2552

Nadere informatie

Insulindestraat 59A1 3038JD Rotterdam 190.000,- k.k. Appartement Kerngegevens Type object: woning Adres en postcode: Insulindestraat 59A1 te (3038 JD) Rotterdam Kadastrale aanduiding: ROTTERDAM

Nadere informatie

Vraagprijs De vraagprijs bedraagt ,- k.k. en te vermeerderen met (verrekenbare) BTW.

Vraagprijs De vraagprijs bedraagt ,- k.k. en te vermeerderen met (verrekenbare) BTW. G.b. Shawplaats 430 3068WJ Rotterdam 1.175.000,- k.k. Bedrijfsruimte Kerngegevens Type object: commerciële ruimte (fitnesscentrum). Adres: G.B. Shawplaats 430 te Rotterdam Ommoord. Postcode: 3068 WJ.

Nadere informatie

De woning op de begane grond gelegen aan de Zegenstraat 19A is per 1 oktober 1974 verhuurd voor thans 409,73 per maand.

De woning op de begane grond gelegen aan de Zegenstraat 19A is per 1 oktober 1974 verhuurd voor thans 409,73 per maand. Zegenstraat 19AB 3082XN Rotterdam 130.000,- k.k. Geheel pand Kerngegevens Type object: woningen. Adres en postcode: Zegenstraat 19AB te (3082 XM) Rotterdam. Kadastrale aanduiding: Charlois, Sectie H,

Nadere informatie

Vraagprijs De vraagprijs bedraagt ,- k.k.. Verzoek

Vraagprijs De vraagprijs bedraagt ,- k.k.. Verzoek Noordmolenstraat 2AB1B2 3035RJ Rotterdam 310.000,- k.k. Geheel pand Kerngegevens Type object: winkelruimte met twee bovenwoningen. Adres en postcode: Noordmolenstraat 2AB1B2, 3035 RJ Rotterdam. Kadastrale

Nadere informatie

Een uitgebreide fotorapportage alsmede het gehele informatiepakket zijn beschikbaar op aanvraag.

Een uitgebreide fotorapportage alsmede het gehele informatiepakket zijn beschikbaar op aanvraag. West-varkenoordseweg 357A2 3075LX Rotterdam 131.000,- k.k. Dubbele bovenwoning Kerngegevens Type object: bovenwoning. Adres en postcode: West-Varkenoordseweg 357A2 te 3075 LX Rotterdam. Kadastrale aanduiding:

Nadere informatie

Vraagprijs De vraagprijs bedraagt ,- k.k..

Vraagprijs De vraagprijs bedraagt ,- k.k.. Beijerlandselaan 146ABIBII 3074EP Rotterdam 375.000,- k.k. Geheel pand Kerngegevens Type object: winkelruimte met twee bovenwoningen. Adres en postcode: Beijerlandselaan 146ABIBII, 3074 EP Rotterdam.

Nadere informatie

Het perceeloppervlak bedraagt circa 111 m². Het object is gebouwd omstreeks Het pand is gelegen op eigen grond en is niet kadastraal gesplitst.

Het perceeloppervlak bedraagt circa 111 m². Het object is gebouwd omstreeks Het pand is gelegen op eigen grond en is niet kadastraal gesplitst. Claes De Vrieselaan 90AB 3021JT Rotterdam 480.000,- k.k. Geheel pand Kerngegevens Type object: horecaruimte met dubbele bovenwoning. Adres en postcode: Claes de Vrieselaan 90AB (3021 JT) te Rotterdam.

Nadere informatie

Uitgebreide fotorapportage, volledig adres, geanonimiseerde huurovereenkomsten en documenten Vereniging van Eigenaren zijn beschikbaar op aanvraag.

Uitgebreide fotorapportage, volledig adres, geanonimiseerde huurovereenkomsten en documenten Vereniging van Eigenaren zijn beschikbaar op aanvraag. Mijnsherenlaan 3081CD Rotterdam 152.500,- k.k. Dubbele bovenwoning Kerngegevens Type object: woning. Adres en postcode: Mijnsherenlaan --- te Rotterdam. Kadastrale aanduiding: --- De totale oppervlakte

Nadere informatie

Objectgegevens Het perceeloppervlak bedraagt circa 51 m². Het pand is gelegen op eigen grond en is niet kadastraal gesplitst.

Objectgegevens Het perceeloppervlak bedraagt circa 51 m². Het pand is gelegen op eigen grond en is niet kadastraal gesplitst. Tollensstraat 48AB 3035NJ Rotterdam 217.000,- k.k. Winkelruimte met bovenwoning(en) Kerngegevens Type object: winkelruimte met dubbele bovenwoning. Adres en postcode: Tollensstraat 48AB, 3035 NJ Rotterdam.

Nadere informatie

Omschrijving Kerkgebouw bestaande uit twee geschakelde delen gelegen aan de Groenezoom te Rotterdam-Vreewijk.

Omschrijving Kerkgebouw bestaande uit twee geschakelde delen gelegen aan de Groenezoom te Rotterdam-Vreewijk. Groenezoom 256-258-260 3075GM Rotterdam 650.000,- k.k. Geheel pand Kerngegevens Type object: Kerkgebouw. Adres en postcode: Groenezoom 256-258-260 (3075 GM) te Rotterdam-Vreewijk. Kadastrale aanduiding:

Nadere informatie

Nikkelstraat AM Ridderkerk Bedrijfsruimte

Nikkelstraat AM Ridderkerk Bedrijfsruimte Nikkelstraat 41 2984AM Ridderkerk Bedrijfsruimte Kerngegevens Type object: bedrijfsruimte (muziekcentrum) met twee bovengelegen woningen Adres en postcode: Nikkelstraat 41-41A-41B, 2984 AM te Ridderkerk

Nadere informatie

De West-Kruiskade betreft een bruisende locatie op loopafstand van onder andere het Centraal Station en het Schouwburgplein.

De West-Kruiskade betreft een bruisende locatie op loopafstand van onder andere het Centraal Station en het Schouwburgplein. West-kruiskade 67AB1B2B3 3014AM Rotterdam 680.000,- k.k. Geheel pand Omschrijving Geheel pand bestaande uit een verhuurde winkelruimte op de begane grond alsmede drie verhuurde bovenwoningen gelegen aan

Nadere informatie

Aanvullende documentatie alsmede foto s binnenzijde zijn beschikbaar op aanvraag.

Aanvullende documentatie alsmede foto s binnenzijde zijn beschikbaar op aanvraag. West-kruiskade 66 3014AW Rotterdam 1.235.000,- k.k. Geheel pand Kerngegevens Type object: winkelruimte met vier bovengelegen woningen. Adres en postcode: West-Kruiskade 66 (3014 AW) en Josephstraat 1

Nadere informatie

TE KOOP MAASTRICHT BELEGGINGSPAND IN DEELS VERHUURDE STAAT + 4 PARKEERPLAATSEN JONKHEER RUYSSTRAAT 95 TE MAASTRICHT

TE KOOP MAASTRICHT BELEGGINGSPAND IN DEELS VERHUURDE STAAT + 4 PARKEERPLAATSEN JONKHEER RUYSSTRAAT 95 TE MAASTRICHT TE KOOP MAASTRICHT BELEGGINGSPAND IN DEELS VERHUURDE STAAT + 4 PARKEERPLAATSEN JONKHEER RUYSSTRAAT 95 TE MAASTRICHT In de prestigieuze woon / werkwijk aan de periferie van Maastricht is dit deels verhuurde

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR EIJSDEN

TE KOOP / TE HUUR EIJSDEN TE KOOP / TE HUUR EIJSDEN ROYAAL BEDRIJFSPAND MET SHOWROOM ZOERBEEMDEN 31 TE EIJSDEN Op bedrijventerrein Zoerbeemden, centraal gelegen tussen Eijsden en Maastricht, is dit moderne (bouwjaar 2001) en royaal

Nadere informatie

TE HUUR / TE KOOP MAASTRICHT

TE HUUR / TE KOOP MAASTRICHT TE HUUR / TE KOOP MAASTRICHT BEDRIJFSCOMPLEX MET CA. 8.800 M² VLOEROPPERVLAK SCHOENERWEG 45 TE MAASTRICHT Aan de nieuwe afslag Beatrixhaven van de A2/A79, aan de noordwest kant van Maastricht, is dit royaal

Nadere informatie

TE KOOP BRUNSSUM. ROZENHOF 39 BRUNSSUM ,- k.k.

TE KOOP BRUNSSUM. ROZENHOF 39 BRUNSSUM ,- k.k. TE KOOP BRUNSSUM ROZENHOF 39 BRUNSSUM 75.000,- k.k. Foto's OBJECTGEGEVENS soort woning : Appartement bouwjaar : 1996 woonoppervlakte : 40m² overige inpandige ruimte : 6m² AANVAARDING De aanvaarding geschiedt

Nadere informatie

ADELBERT VAN SCHARNLAAN H-19 6226 EM MAASTRICHT

ADELBERT VAN SCHARNLAAN H-19 6226 EM MAASTRICHT ADELBERT VAN SCHARNLAAN H-19 6226 EM MAASTRICHT Dols Makelaardij Brusselseweg 355 6217 GX Maastricht 06-22150532 Appartement met berging. Straat: Adelbert van Scharnlaan h-19 Postcode: 6226 EM Plaats:

Nadere informatie

TE KOOP. Oud-Valkenburg 34 Schin op Geul

TE KOOP. Oud-Valkenburg 34 Schin op Geul Woonoppervlakte 200 m 2 Vraagprijs 340.000,- kosten koper TE KOOP Oud-Valkenburg 34 Schin op Geul In het landelijk en geliefde Schin op Geul (gemeente Valkenburg aan de Geul ligt deze half vrijstaande

Nadere informatie

BREULINGSTRAAT SC MAASTRICHT

BREULINGSTRAAT SC MAASTRICHT BREULINGSTRAAT 24 6211 SC MAASTRICHT Dols Makelaardij Brusselseweg 355 6217 GX Maastricht 06-22150532 Tussenliggend woonhuis. Straat: Breulingstraat 24 Postcode: 6211 SC Plaats: Maastricht Land: Nederland

Nadere informatie

Woonoppervlakte 136 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Hagenroderstraat 6 Kerkrade

Woonoppervlakte 136 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Hagenroderstraat 6 Kerkrade Woonoppervlakte 136 m 2 Vraagprijs 125.000,- kosten koper TE KOOP Hagenroderstraat 6 Kerkrade ALGEMEEN In Haanrade kunnen wij u deze leuke half vrijstaande woning met ruime tuin aanbieden. Ligging Aan

Nadere informatie

FRANQUINETSTRAAT 16-A 6217 KV MAASTRICHT

FRANQUINETSTRAAT 16-A 6217 KV MAASTRICHT FRANQUINETSTRAAT 16-A 6217 KV MAASTRICHT Dols Makelaardij Brusselseweg 355 6217 GX Maastricht 06-22150532 Bovenwoning met dakterras. Straat: Franquinetstraat 16-a Postcode: 6217 KV Plaats: Maastricht Land:

Nadere informatie

Woonoppervlakte 240 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Anjelierstraat 50 A Heerlen

Woonoppervlakte 240 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Anjelierstraat 50 A Heerlen Woonoppervlakte 240 m 2 Vraagprijs 165.000,- kosten koper TE KOOP Anjelierstraat 50 A Heerlen ALGEMEEN In de Heerlense wijk "Heerlerheide" staat dit woonhuis met voormalige winkelruimte, magazijn en ruime

Nadere informatie

Woonoppervlakte 94 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wilgenstraat 13 Venray

Woonoppervlakte 94 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wilgenstraat 13 Venray Woonoppervlakte 94 m 2 Vraagprijs 185.500,- kosten koper TE KOOP Wilgenstraat 13 Venray "Goed onderhouden tussenwoning met vier slaapkamers tegen het centrum van Venray aan!" ALGEMEEN De woning is gebouwd

Nadere informatie

Woonoppervlakte 240 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Anjelierstraat 50 A Heerlen

Woonoppervlakte 240 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Anjelierstraat 50 A Heerlen Woonoppervlakte 240 m 2 Vraagprijs 175.000,- kosten koper TE KOOP Anjelierstraat 50 A Heerlen ALGEMEEN INDELING In Heerlerheide gelegen woonhuis met voormalige winkelruimte, magazijn en ruime achtertuin.

Nadere informatie

TE KOOP MAASTRICHT ZEPPERENBANK 48 TE MAASTRICHT

TE KOOP MAASTRICHT ZEPPERENBANK 48 TE MAASTRICHT TE KOOP MAASTRICHT ZEPPERENBANK 48 TE MAASTRICHT In het geliefde stadsdeel Wolder ligt deze tussengelegen woning met een uitstekend voorzieningsniveau in de directe omgeving. Op loopafstand zijn er diverse

Nadere informatie

Rijksweg 7 - Wittem. Akersteenweg HR Maastricht Postbus PA Maastricht T F

Rijksweg 7 - Wittem. Akersteenweg HR Maastricht Postbus PA Maastricht T F Rijksweg 7 - Wittem Markant herenhuis met vrij uitzicht aan de achterzijde en zicht op Limburgse Heuvellandschap. Karakteristieke elementen sieren deze woning. Halfvrijstaande woning met 9 kamers waarvan

Nadere informatie

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Seelenstraat 1 Heerlen

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Seelenstraat 1 Heerlen Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 198.000,- kosten koper TE KOOP Seelenstraat 1 Heerlen ALGEMEEN Half vrijstaand woonhuis met ruime aanbouw, 4 slaapkamers, garage en zonnige tuin. In een kindvriendelijke

Nadere informatie

BIESLANDERWEG 26 6213 AJ MAASTRICHT

BIESLANDERWEG 26 6213 AJ MAASTRICHT BIESLANDERWEG 26 6213 AJ MAASTRICHT Dols Makelaardij Brusselseweg 355 6217 GX Maastricht 06-22150532 Ruime eengezinswoning met garage. Straat: Bieslanderweg 26 Postcode: 6213 AJ Plaats: Maastricht Land:

Nadere informatie

Woonoppervlakte 82 m 2 Kale huurprijs 975,- per maand TE HUUR. Veldzuring 47 Venlo

Woonoppervlakte 82 m 2 Kale huurprijs 975,- per maand TE HUUR. Veldzuring 47 Venlo Woonoppervlakte 82 m 2 Kale huurprijs 975,- per maand TE HUUR Veldzuring 47 Venlo ALGEMEEN INDELING In Venlo-Oost, in een rustige woonwijk, bieden we dit goed onderhouden appartement te huur aan. Het complex

Nadere informatie

Sint Jorisstraat 8 - Beesel

Sint Jorisstraat 8 - Beesel Sint Jorisstraat 8 - Beesel Rijksweg 39b 5953 AA Reuver T 077-4769292 F 077-4769299 info@erikbessems.nl Deze ruime, te moderniseren, vrijstaande semibungalow heeft maar liefst vijf slaapkamers waarvan

Nadere informatie

FRANQUINETSTRAAT 16-A 6217 KV MAASTRICHT

FRANQUINETSTRAAT 16-A 6217 KV MAASTRICHT FRANQUINETSTRAAT 16-A 6217 KV MAASTRICHT Dols Makelaardij Brusselseweg 355 6217 GX Maastricht 06-22150532 Bovenwoning met dakterras. Straat: Franquinetstraat 16-a Postcode: 6217 KV Plaats: Maastricht Land:

Nadere informatie

TOUPSBERGSTRAAT 86 6463 EC KERKRADE

TOUPSBERGSTRAAT 86 6463 EC KERKRADE TOUPSBERGSTRAAT 86 6463 EC KERKRADE Dols Makelaardij Brusselseweg 355 6217 GX Maastricht 06-22150532 Woning met kantoor, dubbele garage, serre en Japanse tuin. Straat: Toupsbergstraat 86 Postcode: 6463

Nadere informatie

Woonoppervlakte 111 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Ouverturestraat 26 Venray

Woonoppervlakte 111 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Ouverturestraat 26 Venray Woonoppervlakte 111 m 2 Vraagprijs 172.500,- kosten koper TE KOOP Ouverturestraat 26 Venray ALGEMEEN INDELING Algemeen: Gelegen in de wijk Brukske ligt deze ruime tussenwoning op 219 m2 eigen grond. Het

Nadere informatie

Woonoppervlakte 96 m ,- kosten koper TE KOOP. Koelmoer 69 Landgraaf

Woonoppervlakte 96 m ,- kosten koper TE KOOP. Koelmoer 69 Landgraaf Woonoppervlakte 96 m 2 219.000,- kosten koper TE KOOP Koelmoer 69 Landgraaf ALGEMEEN In de woonwijk 't Eikske staat deze instapklare 2-onder-1 kap woning met carport, gebouwd in 1982. In 2010 is het woonhuis

Nadere informatie

,- kosten koper. Woonoppervlakte 204 m 2 Vraagprijs , TE KOOP Bokstraat 36 Heerlen

,- kosten koper. Woonoppervlakte 204 m 2 Vraagprijs , TE KOOP Bokstraat 36 Heerlen 189.000,- kosten koper Woonoppervlakte 204 m 2 Vraagprijs 189.000, TE KOOP Bokstraat 36 Heerlen ALGEMEEN INDELING Nabij het vernieuwde centrum van Heerlerheide bieden wij u dit multifunctioneel object

Nadere informatie

Woonoppervlakte 105 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Juliana van Stolbergstraat 20 Landgraaf

Woonoppervlakte 105 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Juliana van Stolbergstraat 20 Landgraaf Woonoppervlakte 105 m 2 Vraagprijs 154.000,- kosten koper TE KOOP Juliana van Stolbergstraat 20 Landgraaf ALGEMEEN INDELING Op slechts korte afstand van alle dagelijkse voorzieningen mogen wij u dit in

Nadere informatie

Woonoppervlakte 170 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Patersstraat 18 Venray

Woonoppervlakte 170 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Patersstraat 18 Venray Woonoppervlakte 170 m 2 Vraagprijs 345.000,- kosten koper TE KOOP Patersstraat 18 Venray ALGEMEEN INDELING TE KOOP VRIJSTAANDE WONING MET TWEE GARAGES EN RIANTE TUIN PAL GELEGEN IN HET CENTRUM VAN VENRAY!

Nadere informatie

Woonoppervlakte m ,- kosten koper TE KOOP. Baansestraat 7 B Overloon

Woonoppervlakte m ,- kosten koper TE KOOP. Baansestraat 7 B Overloon Woonoppervlakte m 2 595.000,- kosten koper TE KOOP Baansestraat 7 B Overloon ALGEMEEN TE KOOP BEDRIJFSHAL MET BEDRIJFSWONING/VILLA GELEGEN OP KLEINSCHALIGE BEDRIJVENTERREIN NABIJ DE AF- EN TOE RITTEN AUTOSNELWEG

Nadere informatie

Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper. Boodenstraat 18 Leunen TE KOOP. met garage van ca. 20 m²

Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper. Boodenstraat 18 Leunen TE KOOP. met garage van ca. 20 m² Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs 179.500,- kosten koper TE KOOP Boodenstraat 18 Leunen met garage van ca. 20 m² HOEKWONING MET GARAGE IN LEUNEN (VENRAY) BIJZONDERHEDEN ALGEMEEN - Hoekwoning gebouwd in

Nadere informatie

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Minister Ruijsstraat 56 Bocholtz

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Minister Ruijsstraat 56 Bocholtz Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 147.000,- kosten koper TE KOOP Minister Ruijsstraat 56 Bocholtz ALGEMEEN Nabij het centrum van Bocholtz ligt aan een rustige doorgaande straat deze ruime, karakteristieke

Nadere informatie

Woonoppervlakte 175 m 2 Vraagprijs 249.000,- kosten koper TE KOOP. Gertrudisstraat 14 Oirlo

Woonoppervlakte 175 m 2 Vraagprijs 249.000,- kosten koper TE KOOP. Gertrudisstraat 14 Oirlo Woonoppervlakte 175 m 2 Vraagprijs 249.000,- kosten koper TE KOOP Gertrudisstraat 14 Oirlo LEVENSLOOPBESTENDIGE BUNGALOW GESCHIKT VOOR MANTELZORG OF DUBBELE BEWONING, GOED ONDERHOUDEN EN TWEE TUINEN, TEVENS

Nadere informatie

SINT ANGELASTRAAT 10 TE HEERLEN

SINT ANGELASTRAAT 10 TE HEERLEN TE KOOP HEERLEN Dit appartement is centraal en rustig gelegen aan de rand van het centrum. SINT ANGELASTRAAT 10 TE HEERLEN 99.000,- k.k. Foto's OBJECTGEGEVENS soort woning : Appartement type woning : Eengezinswoning

Nadere informatie

Woonoppervlakte 195 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Mijnbouwstraat 10 Hoensbroek

Woonoppervlakte 195 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Mijnbouwstraat 10 Hoensbroek Woonoppervlakte 195 m 2 Vraagprijs 169.000,- kosten koper TE KOOP Mijnbouwstraat 10 Hoensbroek ALGEMEEN INDELING In een rustige en kindvriendelijke omgeving staat deze half vrijstaande woning, gebouwd

Nadere informatie

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Eijmaelstraat 9 Heerlen

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Eijmaelstraat 9 Heerlen Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs 189.000,- kosten koper TE KOOP Eijmaelstraat 9 Heerlen ALGEMEEN INDELING Op loopafstand van het centrum van Heerlen staat deze uiterst charmante jaren '30 woning. De

Nadere informatie

Woonoppervlakte 135 m ,- kosten koper TE KOOP. Deken Keulenplein 4 Schinnen

Woonoppervlakte 135 m ,- kosten koper TE KOOP. Deken Keulenplein 4 Schinnen Woonoppervlakte 135 m 2 139.000,- kosten koper TE KOOP Deken Keulenplein 4 Schinnen ALGEMEEN In het prachtige Schinnen mogen wij u deze karakteristieke woning uit 1950 aanbieden. Voorzieningen op zowel

Nadere informatie

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Loonseweg 8 Holthees

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Loonseweg 8 Holthees Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs 325.000,- kosten koper TE KOOP Loonseweg 8 Holthees ZEER BIJZONDERE TE RENOVEREN VRIJSTAANDE WONING: LANDELIJK GELEGEN OP RUIM 1 HECTARE GROND, DUBBELE BEWONING MOGELIJK

Nadere informatie

Woonoppervlakte 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Slakkenstraat 66 Hoensbroek

Woonoppervlakte 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Slakkenstraat 66 Hoensbroek Woonoppervlakte 140 m 2 Vraagprijs 189.000,- kosten koper TE KOOP Slakkenstraat 66 Hoensbroek ALGEMEEN Nabij het veelzijdige centrum van Hoensbroek staat dit ruime halfvrijstaande woonhuis met aanbouw,

Nadere informatie

TE KOOP. Hebronstraat 9 Maastricht. In een rustige woonomgeving, is deze instapklare gezinswoning met zonnige achtertuin gelegen.

TE KOOP. Hebronstraat 9 Maastricht. In een rustige woonomgeving, is deze instapklare gezinswoning met zonnige achtertuin gelegen. Woonoppervlakte 90 m 2 Vraagprijs 175.000,- kosten koper TE KOOP Hebronstraat 9 Maastricht In een rustige woonomgeving, is deze instapklare gezinswoning met zonnige achtertuin gelegen. ALGEMEEN LIGGING

Nadere informatie

Woonoppervlakte 151 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Krijgersberglaan 52 Landgraaf

Woonoppervlakte 151 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Krijgersberglaan 52 Landgraaf Woonoppervlakte 151 m 2 Vraagprijs 385.000,- kosten koper TE KOOP Krijgersberglaan 52 Landgraaf ALGEMEEN Op een toplokatie, fraai tussen de bomen en het groen, staat deze vrijstaande bungalow met 2 slaapkamers

Nadere informatie

TE KOOP. Professor Pieter Willemsstraat 18 b Maastricht

TE KOOP. Professor Pieter Willemsstraat 18 b Maastricht Woonoppervlakte 106 m 2 Vraagprijs 265.000,- kosten koper TE KOOP Professor Pieter Willemsstraat 18 b Maastricht Aan een rustig park met het Centraal Station van Maastricht aan de ene kant en de Groene

Nadere informatie

Woonoppervlakte 74 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Dillegaard 250 Heerlen

Woonoppervlakte 74 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Dillegaard 250 Heerlen Woonoppervlakte 74 m 2 Vraagprijs 107.500,- kosten koper TE KOOP Dillegaard 250 Heerlen ALGEMEEN In de geliefde woonwijk 'Douve Weien' bieden wij u dit sfeervolle, instapklare appartement met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

Woonoppervlakte 63 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Drieoortsput 107 Heerlen

Woonoppervlakte 63 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Drieoortsput 107 Heerlen Woonoppervlakte 63 m 2 Vraagprijs 69.000,- kosten koper TE KOOP Drieoortsput 107 Heerlen ALGEMEEN In het fraaie complex 'Drieoortsput' in de rustige wijk Douve Weien is dit 2- kamerappartement met berging

Nadere informatie

Woonoppervlakte 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Verschuurstraat 87 Heerlen

Woonoppervlakte 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Verschuurstraat 87 Heerlen Woonoppervlakte 100 m 2 Vraagprijs 114.900,- kosten koper TE KOOP Verschuurstraat 87 Heerlen ALGEMEEN In de Heerlense wijk Schaesbergerveld, staat deze hoekwoning uit 1995. De woning is gelegen in een

Nadere informatie

Woonoppervlakte 246 m 2 Koopsom ,- kosten koper TE KOOP. Kantstraat 5 en 5A Landgraaf

Woonoppervlakte 246 m 2 Koopsom ,- kosten koper TE KOOP. Kantstraat 5 en 5A Landgraaf Woonoppervlakte 246 m 2 Koopsom 249.000,- kosten koper TE KOOP Kantstraat 5 en 5A Landgraaf Het kantoor/de praktijkruimte van de gelijkvloerse woning ALGEMEEN In Ubach over Worms staat dit riante multifunctionele

Nadere informatie

TE KOOP. Romulushof 5 Maastricht

TE KOOP. Romulushof 5 Maastricht Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs 195.000,- kosten koper TE KOOP Romulushof 5 Maastricht De woning is gelegen in de wijk Daalhof. Het is een groene en kindvriendelijke wijk op loopafstand van kinderboerderij,

Nadere informatie

Woonoppervlakte no m 2 Woonoppervlakte no. 16A 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Heigank 16-16A Landgraaf

Woonoppervlakte no m 2 Woonoppervlakte no. 16A 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Heigank 16-16A Landgraaf Woonoppervlakte no. 16 110 m 2 Woonoppervlakte no. 16A 100 m 2 Vraagprijs 189.000,- kosten koper TE KOOP Heigank 16-16A Landgraaf ALGEMEEN Dit markante woon-werkhuis (Heigank 16 & 16A) uit circa 1930 is

Nadere informatie

TE KOOP. Sauterneslaan 23 D Maastricht

TE KOOP. Sauterneslaan 23 D Maastricht Woonoppervlakte 68 m 2 Vraagprijs 132.500,- kosten koper TE KOOP Sauterneslaan 23 D Maastricht Dit keurige appartement op de derde verdieping is gelegen op fietsafstand van het stadscentrum in het geliefde

Nadere informatie

Woonoppervlakte 110 m 2 commerciële ruimte 155 m² Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Lindenlaan 12 en 12A Kerkrade

Woonoppervlakte 110 m 2 commerciële ruimte 155 m² Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Lindenlaan 12 en 12A Kerkrade Woonoppervlakte 110 m 2 commerciële ruimte 155 m² Vraagprijs 195.000,- kosten koper TE KOOP Lindenlaan 12 en 12A Kerkrade ALGEMEEN Op een goede zichtlocatie gelegen woon-werkobject. In de omgeving bevinden

Nadere informatie

Woonoppervlakte 135 m ,- kosten koper TE KOOP. Elfmorgenstraat 5 Heerlen

Woonoppervlakte 135 m ,- kosten koper TE KOOP. Elfmorgenstraat 5 Heerlen Woonoppervlakte 135 m 2 115.000,- kosten koper TE KOOP Elfmorgenstraat 5 Heerlen ALGEMEEN Op loopafstand van het centrum van Heerlen staat deze halfvrijstaande woning met aanbouw uit 1941. De woning heeft

Nadere informatie

Woonoppervlakte 126 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Oude Heerweg 145 Velden

Woonoppervlakte 126 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Oude Heerweg 145 Velden Woonoppervlakte 126 m 2 Vraagprijs 225.000,- kosten koper TE KOOP Oude Heerweg 145 Velden ALGEMEEN INDELING Vrij gelegen hoekwoning met vrije achterom, inpandige garage, grote tuin en een verhoogd terras

Nadere informatie

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Roebroekweg 34 Heerlen

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Roebroekweg 34 Heerlen Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 139.000,- kosten koper TE KOOP Roebroekweg 34 Heerlen ALGEMEEN INDELING In de Heerlense wijk Heksenberg staat deze ruime tussenwoning. De woning gebouwd omstreeks 1926,

Nadere informatie

Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs 75.000,- kosten koper TE KOOP. Anne Frankstraat 161 Venlo

Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs 75.000,- kosten koper TE KOOP. Anne Frankstraat 161 Venlo Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs 75.000,- kosten koper TE KOOP Anne Frankstraat 161 Venlo UNIEKE KANS: ONDERHOUDSVRIENDELIJK 2-KAMER APPARTEMENT OP DE BEGANE GROND MET ZONNETERRAS EN VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID

Nadere informatie

Nusterweg Sittard

Nusterweg Sittard Nusterweg 103 - Sittard Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Wonen en werken op 1 locatie in Sittard, dat is mogelijk in deze uitgebouwde vrijstaande woning met aangebouwde

Nadere informatie

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Gadiotstraat 3 Eygelshoven

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Gadiotstraat 3 Eygelshoven Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs 235.000,- kosten koper TE KOOP Gadiotstraat 3 Eygelshoven ALGEMEEN INDELING Deze leuke vrijstaande geschakelde woning staat aan de rand van Eygelshoven en is ideaal gelegen

Nadere informatie

Monseigneur Theelenstraat 30 B - Beesel

Monseigneur Theelenstraat 30 B - Beesel Monseigneur Theelenstraat 30 B - Beesel Rijksweg 39b 5953 AA Reuver T 077-4769292 F 077-4769299 info@erikbessems.nl Deze vrijstaande geschakelde woning is zeer ruim van opzet en voorzien van een grote

Nadere informatie

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Kleefkruid 16 Venray

Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Kleefkruid 16 Venray Woonoppervlakte 125 m 2 Vraagprijs 265.000,- kosten koper TE KOOP Kleefkruid 16 Venray ALGEMEEN INDELING UITSTEKEND ONDERHOUDEN TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING BWJ 2000 MET VRIJSTAANDE GARAGE IN LANDWEERT. -

Nadere informatie

Woonoppervlakte 85 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Florishof 17 Venray

Woonoppervlakte 85 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Florishof 17 Venray Woonoppervlakte 85 m 2 Vraagprijs 179.500,- kosten koper TE KOOP Florishof 17 Venray SPEELSE GEZINSWONING OP RUSTIGE HOEKLOCATIE MET EIGEN GARAGE IN GROENE OMGEVING! BIJZONDERHEDEN ALGEMEEN - Hoekwoning

Nadere informatie

Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Akerstraat 83 Kerkrade

Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Akerstraat 83 Kerkrade Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs 124.500,- kosten koper TE KOOP Akerstraat 83 Kerkrade ALGEMEEN INDELING Nabij diverse voorzieningen en op een leuke zichtlocatie mogen wij u dit markante woon/winkelpand

Nadere informatie

Woonoppervlakte 135 m ,- kosten koper TE KOOP. Jacob van Maerlantlaan 24 Sittard

Woonoppervlakte 135 m ,- kosten koper TE KOOP. Jacob van Maerlantlaan 24 Sittard Woonoppervlakte 135 m 2 259.000,- kosten koper TE KOOP Jacob van Maerlantlaan 24 Sittard ALGEMEEN INDELING Een moderne vrijstaand geschakelde woning uit 2004, gelegen aan de Jacob van Maerlantlaan 24 te

Nadere informatie

Ridderstraat 2 A - Maastricht

Ridderstraat 2 A - Maastricht Ridderstraat 2 A - Maastricht Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Namens Vereniging Hendrick de Keyser mogen wij u met gepaste trots dit driekamer appartement (ca. 82,5m2)

Nadere informatie

Peutzstraat HZ Heerlen. Vraagprijs: ,-- k.k..

Peutzstraat HZ Heerlen. Vraagprijs: ,-- k.k.. Peutzstraat 42 6412 HZ Heerlen Vraagprijs: 289.000,-- k.k.. Omschrijving: Op een fraaie locatie in de wijk Nieuw Husken gelegen goed onderhouden vrijstaande woning met garage en carport op een perceel

Nadere informatie

Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 135.000,- kosten koper TE KOOP. Verzetstraat 1 A Simpelveld

Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 135.000,- kosten koper TE KOOP. Verzetstraat 1 A Simpelveld Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 135.000,- kosten koper TE KOOP Verzetstraat 1 A Simpelveld ALGEMEEN In een fraaie, groenrijke en veelzijdige omgeving gelegen compleet te renoveren en verbouwen bungalow

Nadere informatie

Beusichem. Smalriemseweg, tegenover huisnr. 68a. Perceel agrarische grond, huidige cultuur akkerbouw Oppervlak 02.20.10 ha

Beusichem. Smalriemseweg, tegenover huisnr. 68a. Perceel agrarische grond, huidige cultuur akkerbouw Oppervlak 02.20.10 ha Beusichem Smalriemseweg, tegenover huisnr. 68a Perceel agrarische grond, huidige cultuur akkerbouw Oppervlak 02.20.10 ha Beusichem Smalriemseweg, tegenover huisnr. 68a Vraagprijs : Reacties van gegadigden

Nadere informatie

Woonoppervlakte 108 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Harry Bordonstraat 5 Venlo

Woonoppervlakte 108 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Harry Bordonstraat 5 Venlo Woonoppervlakte 108 m 2 Vraagprijs 319.000,- kosten koper TE KOOP Harry Bordonstraat 5 Venlo ALGEMEEN Gelijkvloers wonen in een prachtige, moderne en onderhoudsvrije woning, midden in 't Ven! Wij bieden

Nadere informatie

TE KOOP. Schoolstraat 22 Swolgen. Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs 175.000,- kosten koper

TE KOOP. Schoolstraat 22 Swolgen. Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs 175.000,- kosten koper Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs 175.000,- kosten koper TE KOOP Schoolstraat 22 Swolgen Halfvrijstaand woonhuis met aan de achterzijde toegang tot het bos 2-ONDER-1-KAP WONING MET GROTE TUIN EN RUIME

Nadere informatie

BOUWGROND ,- kosten koper TE KOOP. Haanraderstraat Kerkrade

BOUWGROND ,- kosten koper TE KOOP. Haanraderstraat Kerkrade BOUWGROND 159.000,- kosten koper TE KOOP Haanraderstraat Kerkrade ALGEMEEN Bouwgrond voor twee wooneenheden te koop. Prachtig stuk bouwgrond van circa 1075 m2 (landelijk) gelegen aan de Haanraderstraat

Nadere informatie

Woonoppervlakte 106 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Korversberg 27 Eygelshoven

Woonoppervlakte 106 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Korversberg 27 Eygelshoven Woonoppervlakte 106 m 2 Vraagprijs 229.000,- kosten koper TE KOOP Korversberg 27 Eygelshoven ALGEMEEN In 1995 is dit vrijstaand (met de garage geschakeld) woonhuis met garage gebouwd. Het woonhuis is zeer

Nadere informatie

Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Patersstraat 52 Venray

Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Patersstraat 52 Venray Woonoppervlakte 60 m 2 Vraagprijs 135.000,- kosten koper TE KOOP Patersstraat 52 Venray LEUK 2-KAMER APPARTEMENT OP DE BOVENSTE ETAGE VAN "PATERSHOF" IN HET CENTRUM VAN VENRAY MET EIGEN PARKEERPLAATS OP

Nadere informatie

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 159.000,- kosten koper TE KOOP. Chopinstraat 51 Venray

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 159.000,- kosten koper TE KOOP. Chopinstraat 51 Venray Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 159.000,- kosten koper TE KOOP Chopinstraat 51 Venray BIJZONDERE TUSSENWONING MET INPANDIGE GARAGE GEHEEL GERENOVEERD IN 2015: BINNENZIJDE ALLES VERNIEUWD INCLUSIEF KEUKEN

Nadere informatie

Woonoppervlakte 127 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Drossaertstraat 8 Kerkrade

Woonoppervlakte 127 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Drossaertstraat 8 Kerkrade Woonoppervlakte 127 m 2 Vraagprijs 224.000,- kosten koper TE KOOP Drossaertstraat 8 Kerkrade ALGEMEEN Deze ruime halfvrijstaande woning, met 4 slaapkamers, is gebouwd in 2003 en sindsdien netjes onderhouden.

Nadere informatie

Detmoldstraat 80 II te Utrecht

Detmoldstraat 80 II te Utrecht VeldhuizenKoot Rijksstraatweg 26 3545 NA Utrecht 030-236 70 00 info@veldhuizenkoot.nl www.veldhuizenkoot.nl Detmoldstraat 80 II te Utrecht Makelaar: R.J. Veldhuizen (Robert) - 06-53242503 1 Omschrijving:

Nadere informatie

TE KOOP. Professor Pieter Willemsstraat 34 C Maastricht

TE KOOP. Professor Pieter Willemsstraat 34 C Maastricht Woonoppervlakte 89 m 2 Vraagprijs 215.000,- kosten koper TE KOOP Professor Pieter Willemsstraat 34 C Maastricht Aan een rustig park met het Centraal Station van Maastricht aan de ene kant en de Groene

Nadere informatie

Woonoppervlakte 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Kohlbergsgracht 5 Kerkrade

Woonoppervlakte 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Kohlbergsgracht 5 Kerkrade Woonoppervlakte 140 m 2 Vraagprijs 159.000,- kosten koper TE KOOP Kohlbergsgracht 5 Kerkrade ALGEMEEN Op goede woonstand gelegen vrijstaande, geheel te renoveren, jaren20 woning met oprit en achtertuin.

Nadere informatie

Woonoppervlakte 135 m 2 Koopsom ,- kosten koper TE KOOP. Groeneweg 22 H Heide

Woonoppervlakte 135 m 2 Koopsom ,- kosten koper TE KOOP. Groeneweg 22 H Heide Woonoppervlakte 135 m 2 Koopsom 275.000,- kosten koper TE KOOP Groeneweg 22 H Heide MODERN VRIJSTAAND WOONHUIS MET RUIME LICHTE WOONKAMER, 3-4 SLAAPKAMERS, GARAGE EN AANGELEGDE TUIN, UITSTEKEND GEÏSOLEERD

Nadere informatie

TE KOOP. Professor Pieter Willemsstraat 30 a Maastricht

TE KOOP. Professor Pieter Willemsstraat 30 a Maastricht Woonoppervlakte 94 m 2 225.000,- kosten koper TE KOOP Professor Pieter Willemsstraat 30 a Maastricht Aan een rustig park met het Centraal Station van Maastricht aan de ene kant en de Groene Loper op ca.

Nadere informatie

Woonoppervlakte 115 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Churchilllaan 53 Meijel

Woonoppervlakte 115 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Churchilllaan 53 Meijel Woonoppervlakte 115 m 2 Vraagprijs 149.000,- kosten koper TE KOOP Churchilllaan 53 Meijel ALGEMEEN Ruime drive-in woning met een inpandige garage, tuinkamer en drie slaapkamers. Kluswoning: De woning is

Nadere informatie

Koninksemstraat 7 - Maastricht

Koninksemstraat 7 - Maastricht Koninksemstraat 7 - Maastricht Akersteenweg 25 6226 HR Maastricht Postbus 4109 6202 PA Maastricht Aan de buitenste ring van de woonwijk Hazendans, met vrij uitzicht aan de voorzijde, gelegen geheel onderkelderde

Nadere informatie

Woonoppervlakte 70 m 2 Koopprijs ,- kosten koper TE KOOP. Acaciastraat 38 Tegelen

Woonoppervlakte 70 m 2 Koopprijs ,- kosten koper TE KOOP. Acaciastraat 38 Tegelen Woonoppervlakte 70 m 2 Koopprijs 130.000,- kosten koper TE KOOP Acaciastraat 38 Tegelen ALGEMEEN Op korte afstand van het centrum van Tegelen gelegen tussenwoning met vrijstaande berging, vrije achterom,

Nadere informatie

VERKOOPDOCUMENTATIE. De Ziel 19, Rolde. Schonenburg Buiten(ge)woon Hoofdweg 290, 9765 CN Paterswolde

VERKOOPDOCUMENTATIE. De Ziel 19, Rolde. Schonenburg Buiten(ge)woon Hoofdweg 290, 9765 CN Paterswolde VERKOOPDOCUMENTATIE De Ziel 19, Rolde Op uitstekende locatie aan de rand van het dorp met vrij uitzicht over de achterliggende esgrond bedrijfspand, bestaande uit woonhuis met aangebouwde schuur (voormalige

Nadere informatie

Kerff. www.kerff.com. Vraagprijs : 349.000 k.k. Onroerend Goed Uw adviseur

Kerff. www.kerff.com. Vraagprijs : 349.000 k.k. Onroerend Goed Uw adviseur Kerkstr. 17 Kerkrade Vraagprijs : 349.000 k.k. KERFF. Kerff kan u het volgende object aanbieden. Omschrijving : 3 verdiepingen tellende woonhuis waar de mogelijkheid bestaat tot om een gedeelte of in het

Nadere informatie

Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Mgr. Verrietstraat 31 Venray

Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Mgr. Verrietstraat 31 Venray Woonoppervlakte 110 m 2 Vraagprijs 209.500,- kosten koper TE KOOP Mgr. Verrietstraat 31 Venray ALGEMEEN INDELING INSTAPKLARE, UITGEBOUWDE TUSSENWONING (2000) RUSTIG GELEGEN EN TOCH AAN DE RAND VAN HET

Nadere informatie

Wellewei 1 Woudsend ,- k.k.

Wellewei 1 Woudsend ,- k.k. Wellewei 1 Woudsend 579.000,- k.k. Wellewei 1. 8551 RB, Woudsend De ideale combinatie tussen wonen en werken en dat ook nog aan het water, wie wil dat nou niet. Dit prachtige pand met eigen steiger en

Nadere informatie

TE KOOP. Brusselseweg 517 Maastricht

TE KOOP. Brusselseweg 517 Maastricht Woonoppervlakte 85 m 2 Vraagprijs 178.000,- kosten koper TE KOOP Brusselseweg 517 Maastricht Aan de rand van Maastricht ligt deze charmante, instapklare en verrassend ruime tussenwoning met achtertuin

Nadere informatie

Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Koningskaars 33 Venray

Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Koningskaars 33 Venray Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 269.000,- kosten koper TE KOOP Koningskaars 33 Venray "Ruime hoekwoning met vier slaapkamers gelegen in de woonwijk Landweert". ALGEMEEN Algemeen Deze jonge woning uit

Nadere informatie

Olmenstraat 11. 6374 VV Landgraaf. Vraagprijs: 115.000,-- k.k..

Olmenstraat 11. 6374 VV Landgraaf. Vraagprijs: 115.000,-- k.k.. Olmenstraat 11 6374 VV Landgraaf Vraagprijs: 115.000,-- k.k.. Omschrijving: In een kindvriendelijke woonomgeving in Ubach over Worms aan een rustige straat gelegen uitgebouwde hoekwoning met vrijstaande

Nadere informatie

Monseigneur Feronlaan 62. 6433 CK Hoensbroek. Vraagprijs: 139.000,-- k.k..

Monseigneur Feronlaan 62. 6433 CK Hoensbroek. Vraagprijs: 139.000,-- k.k.. Monseigneur Feronlaan 62 6433 CK Hoensbroek Vraagprijs: 139.000,-- k.k.. Omschrijving: In een kindvriendelijke woonomgeving nabij het centrum van Hoensbroek aan een rustige weg gelegen sfeervolle royaal

Nadere informatie

Woonoppervlakte 200 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Pascherhof 5 Leunen

Woonoppervlakte 200 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Pascherhof 5 Leunen Woonoppervlakte 200 m 2 Vraagprijs 399.000,- kosten koper TE KOOP Pascherhof 5 Leunen MODERNE VRIJSTAANDE VILLA CA. 730 M² MET HOOGWAARDIG AFWERKINGSNIVEAU, GROTE WOON- EN EETKAMER, THUISKANTOOR EN LEEFKEUKEN,

Nadere informatie