K L E P P E R B R I E F

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "K L E P P E R B R I E F"

Transcriptie

1 K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer maart 2017 Vastenactie Uw kind kreeg vorige week een a4tje mee waarvan een vastendoosje gevouwen kan worden voor de Vastenactie. Wilt u dit doosje samen met uw kind maken? Via deze doosjes willen we graag geld inzamelen voor de Vastenactie. Dit jaar is het campagneland El Salvador. De doosjes kunnen weer worden ingeleverd tijdens de gezinsviering van Palmpasen op zondag 9 april om uur. Wanneer u niet naar deze viering gaat kunt u de doosjes natuurlijk ook op school inleveren! Gezinsviering Palmpasen Zondag 9 april om 11:00 uur wordt er een gezinsviering gehouden in het kader van Palmpasen onder leiding van Ps. Koopman en met medewerking van de Bastiaantjes. Alle kinderen tot en met groep 4 kunnen meedoen aan de palmpasenoptocht in de kerk en laten zien hoe prachtig zij hun palmpasenstok versierd hebben. Daarnaast zullen we samen luisteren naar het verhaal over de intocht van Jezus in Jeruzalem. De kinderen van de groepen 1 tot en met 4 van de St. Sebastianusschool ontvangen via school een persoonlijke uitnodiging. Alle andere kinderen worden via deze weg uitgenodigd om ook mee te komen doen. Jonge kinderen (onder de 4 jaar) kunnen samen met een ouder meelopen in de optocht door de kerk. We verzamelen vanaf 10:45 uur in het Bastion. Aan het einde van de viering staat er koffie, thee en ranja klaar achter in de kerk. Aansluitend wordt om 12:30 uur de Hellendoornse palmpasenoptocht in het dorp gehouden. Vertrek is op de Schapenmarkt. Lopen jullie ook mee? Komt dat allen zien! Werkgroep gezinsviering Onlangs kreeg u een verzoek om de ouderbijdrage te voldoen. We hebben nog (lang) niet alles binnen gekregen. Daarom deze herhaalde oproep om uw ouderbijdrage te voldoen vóór 21 april 2017!. Van deze bijdrage worden allerlei activiteiten bekostigd. Denk aan: excursies; uitstapjes; kosten die gemaakt worden voor het Sinterklaasfeest; kosten die gemaakt worden rond Kerst; Carnaval; Pasen; schoolreisjes; schoolkamp enz. Het is dan ook erg belangrijk voor school dat deze gelden binnenkomen. Zonder deze gelden kunnen we bovenstaande activiteiten niet realiseren!

2 Schoolvoetbal Het schoolvoetballen is begonnen. En hoe!! Ons jongensteam speelde woensdagavond 3 wedstrijden. Ze wonnen ze alle drie!! Als winnaar van poule A mag ons jongensteam op woensdag 12 april meedoen aan de finalewedstrijden!! Hartstikke goed, heren!! Het meisjesteam speelt de eerste wedstrijden op woensdag 5 april. Dat doen ze op het terrein van vv Hellendoorn. Hieronder de tijden van deze wedstrijden: Woensdag 5 april uur uur: St. Sebastianus - De Triangel uur uur: De Bongerd 3 - St. Sebastianus uur uur: St. Sebastianus - De Es 3 Eventuele finale: Dinsdag 11 april. We wensen ze nu al vast veel succes. U komt toch ook als supporter?? CITO-eindtoets groep 8. De leerlingen van groep 8 maken op dinsdag 18 april, woensdag 19 april en donderdag 20 april de CITO eindtoets. Direct na de meivakantie verwachten we de uitslag. Pasen Op Witte Donderdag 13 april a.s. willen we met de kinderen een paaslunch houden tussen de middag. Dit houdt in dat de kinderen tussen de middag op school blijven. Voor de broodmaaltijd wordt voor brood en drinken gezorgd. Dat betekent dat de kinderen zelf geen eten en drinken mee hoeven te nemen. Wel eventueel fruit o.i.d. voor s ochtends, zoals uw kind gewend is. De kinderen moeten op donderdag 24 maart het volgende meenemen: * bord * beker * hard- of zachtgekookt ei voor de kinderen die dat willen * plastic tas (we wassen niet af, de spullen gaan in de plastic tas weer mee naar huis) De kinderen hoeven geen bestek mee te nemen. Alle kinderen hebben om uur vrij. Dan staan er brigadiers. Paaseieren zoeken groep 1, 2, 3 en 4 Donderdagochtend 13 april gaan we met de kinderen van de groepen 1 t/m 4 paaseieren zoeken. De kinderen van deze groepen mogen daarom op dinsdag 11 april drie hardgekookte eieren meenemen naar school.

3 Ook dit jaar doen we weer mee aan de Koningsspelen. Dat gaat gebeuren op vrijdag 21 april. We zijn al druk bezig met de organisatie van deze dag. De voorlopige indeling is als volgt: uur uur: Een Koningsontbijt voor alle leerlingen en leerkrachten uur uur: Landelijke opening via TV en/of digibord uur: Start Koningsspelen: De groepen 1 t/m 4 blijven op school. De bedoeling is dat alle leerlingen in groepen aan de Koningsspelletjes meedoen. Dat doen we op de speelplaats van onze eigen school. Het programma voor de groepen 1 t/m 4 is om uur afgelopen. Daarna gaan deze kinderen gewoon naar huis. De groepen 5 t/m 8 gaan om uur samen naar Nijverdal. Daar doen ze mee aan de Koningsspelen. Deze Koningsspelen worden georganiseerd door Reggesteyn en bijna alle basisscholen uit de gemeente doen hieraan mee! Deze Koningsspelen duren tot ong uur. Daarna fietsen we samen weer terug naar Hellendoorn. Tussen de middag blijven deze kinderen in Nijverdal. Wilt u er wel voor zorgen dat ze dan een lunchpakketje meenemen? Schoolfotograaf. Op donderdag 04 mei komt de schoolfotograaf op onze school. Vanaf 9.00 uur gaat hij de foto s maken van alle schoolgaande kinderen en de groepen. U kunt ook een foto laten maken van uw schoolgaande kind(eren) samen met uw kind(eren) dat (die) niet op school zit (ten). Dat gebeurt vanaf 8.15 uur. Wanneer u zo n foto wilt laten maken vragen wij u, om dan om 8.15 uur met uw niet schoolgaande kind(eren) aanwezig te zijn. Project MUZIEK EN DANS 20 maart april In de periode van maandag 20 maart tot en met donderdag 6 april hielden we onze jaarlijkse projectweken. Dit jaar hebben we gekozen voor het thema: MUZIEK EN DANS. Tijdens deze weken zijn er op school en in de verschillende groepen allerlei activiteiten rond het thema MUZIEK EN DANS georganiseerd. Iedere groep, iedere leerling en elke leerkracht heeft hier actief aan meegedaan. We sluiten de projectweken af met een inloopavond. Deze inloopavond is op donderdag 6 april van uur tot uur. Alle ouders, broertjes en zusjes, opa s en oma s kunnen dan s avonds komen kijken naar de verschillende presentaties, werkstukken en werkjes die de kinderen tijdens deze periode hebben gemaakt. En natuurlijk staat de koffie klaar.

4 Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag 17 april hebben de kinderen vrij. Op dinsdag 18 april gaan we weer naar school. De volgende Klepperbrief gaat mee op donderdag 13 april 2017.

5 15 april Paasdisco met Funny Games Kom ook naar de Paasdisco in zwembad Het Ravijn en doe mee met de hilarische spellen! Natuurlijk kun je ook lekker zwemmen, springen, dansen en spelen in èn op het water. Het zwembad is speciaal voor Pasen feestelijk ingericht. Ook de paashaas loopt rond en heeft voor iedereen iets lekkers bij zich! Een DJ draait vrolijke plaatjes. Swing mee en doe de bunny hop! De grote glijbaan en het sportcafé zijn deze avond ook open. Wanneer : Zaterdag 15 april, uur Kosten : 4,00 17 april, 2e Paasdag, zwemmen - spelen - brunchen Op 2e Paasdag is het zwembad geheel in paassfeer open van uur. Het belooft een gezellige dag te worden voor jong en oud! Voor de kinderen zijn er verschillende leuke spelletjes, waar ook prijsjes mee te verdienen vallen, zoals: paashaas glijden bunny hop en natuurlijk (gouden) eieren zoeken Brunchen Tussen en uur staat er in de horecaruimte een heerlijke brunch klaar! Wil je hiervan gebruik maken? Geef je dan op bij de receptie. Wanneer Kosten : Maandag 17 april, uur : Alleen zwemmen => normaal tarief vrijzwemmen Zwemmen, spelen & brunchen => Volwassene 7,50 / Kind 5,00 (s.v.p. van tevoren opgeven)

6 25 april, Jump & Swim in Het Ravijn! Tijdens de meivakantie is er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar een mega Jump- & Swimfestijn in Het Ravijn - zwem sport zorg -. Dinsdag 25 april is de sporthal omgetoverd tot een springhal met maar liefst: * 7 springkussens * 2 enorme stormbanen en * een parcours met interactive playsystem Springen in sporthal Zwemmen in zwembad uur uur Kosten Springen en zwemmen : 5,00 Het Jump- & Swimfestijn wordt georganiseerd in samenwerking met Koggel Springkussens en Columbus junior Kinderopvang. 26 april Workshop Zeemeerminzwemmen In de meivakantie zijn er in zwembad Het Ravijn workshops voor beginnende en gevorderde zeemeerminnen/zeemeermannen. Wil jij ook als Ariël, Disney's kleine zeemeermin, als een betoverend wezen in en door het water glijden? Geef je dan nu op, want vol = vol! Workshops: uur Beginners uur Beginners uur Beginners uur Beginners uur Vervolg uur Gevorderden Geschikt voor jeugd 7 t/m 12 jaar met A en B diploma. Let op: Je kunt alleen deelnemen als je je van tevoren hebt aangemeld. Pas wanneer je bericht hebt gehad, is je opgave definitief. Opgave telefoon of Hetravijn@hellendoorn.nl. Kosten: 5,00 per workshop.

Vanuit de directie. Namens het team een goed weekend. Erwin Vos Directeur t Heem. Volg ons ook op twitter en facebook

Vanuit de directie. Namens het team een goed weekend. Erwin Vos Directeur t Heem. Volg ons ook op twitter en facebook Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 16 : vrijdag 7 april 2017 Vanuit de directie De komende periode is er één waar weinig structuur in zit. Paar dagen naar school Paasweekend paar

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 24e jaargang nummer 11 23 februari 2018 Op de valreep net voor de voorjaarsvakantie, die ongekend koud zal zijn, de Klepperbrief. Wij wensen

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Nummer april 2019 Sint Trudo Info Pagina

Nummer april 2019 Sint Trudo Info Pagina Nummer 12.15 Sint Trudo Info Pagina STUDIEDAG 1 GROEPSINDELING KOMEND SCHOOLJAAR 2 VOORSTELLINGEN 2 FEESTDAG 3 JUBILEA 2 KONINGSSPELEN EN SCHOOLONTBIJT 3 DIA-EINDTOETS 3 2 E PLAATS SCHOOLVOETBALTOERNOOI

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

Galama-nieuws. april 2019 jaargang 16, nr.10

Galama-nieuws. april 2019 jaargang 16, nr.10 Galama-nieuws april 2019 jaargang 16, nr.10 Koningsspelen 12 april Dit jaar zijn de Koningsspelen op 12 april. De groepen 5 t/m 8 gaan direct om 8.40 uur naar het sportveld. (Graag in sportkleding naar

Nadere informatie

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag!

Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 8 --april2017 Reminder: Vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) is een vrije dag! Buitenspeeldag Dinsdag 11 april 2017 doet de Rietkraag mee aan de Nationale Buitenlesdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

4. Meester en Juffen dag

4. Meester en Juffen dag Jaargang 29 Nummer 26 18 maart 2016 1. Wandelen voor Water groep 6 t/m 8 Op woensdagmorgen 23 maart lopen de kinderen van groep 6 t/m 8 met een rugzak met water op hun rug een tocht van 6 kilometer. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Regel van de maand: Iedereen hoort erbij Ik mag niet meedoen, dat is niet fijn! Hoe meer zielen hoe meer gein.

Regel van de maand: Iedereen hoort erbij Ik mag niet meedoen, dat is niet fijn! Hoe meer zielen hoe meer gein. Nieuwsbrief Maart 2015 Nieuwe leerlingen In april beginnen bij ons op school Elvana Prenkaj, Sylvie Juurlink en Lenthe Middelkamp. We hopen dat zij een plezierige, leerzame en fijne tijd op mogen hebben.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

Bijlagen: Brief Palmpasen

Bijlagen: Brief Palmpasen Agenda Personele zaken Kanjertraining KMPO Enquête school Vastenactie Yad Vashem ceremonie Himmeldei Schoolvoetbaltoernooi groep 8 Verkeersexamen groep 8 EHBO groep 8 Eindtoets en Aansluitingstoets Palmpasen

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Sterrenboognieuws 28 februari 2019

Sterrenboognieuws 28 februari 2019 Sterrenboognieuws 28 februari 2019 Aanmelding nieuwe leerlingen Om plannen te maken voor het komend schooljaar 2019-2020 is het voor ons van groot belang te weten hoeveel leerlingen we kunnen verwachten.

Nadere informatie

Kunstkoppen in de groepen 5 Onder begeleiding van juf Edith, hebben de kinderen uit de groepen 5 zich cultureel uitgeleefd op kunstkoppen.

Kunstkoppen in de groepen 5 Onder begeleiding van juf Edith, hebben de kinderen uit de groepen 5 zich cultureel uitgeleefd op kunstkoppen. Schooljaar 2016-2017, nummer 14 6 april 2017 Creamiddag groepen 3 Creamiddagen; ze staan zo vaak gewoon genoemd, in de agenda van het infoblad. Maar iedere keer is het weer zo n bijzonder moment, waarbij

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 26 25 maart 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 26-03 Meester Arif 31-03 Luuk, groep 7 31-03 Nomy, groep 6 PRIJSUITREIKING

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Kalender - Woensdag 13 april Ateliers groepen 3 en 4 - Donderdag 14 april studiedag, alle leerlingen

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

De kinderen uit de groepen 1 t/m 4 mochten paaseitjes zoeken buiten. De bovenbouw deed mee aan het Zweeds loopspel.

De kinderen uit de groepen 1 t/m 4 mochten paaseitjes zoeken buiten. De bovenbouw deed mee aan het Zweeds loopspel. Weekmail obs Hagen 14 april 2017 Pasen 2017 Donderdagochtend stond in het teken van Pasen. De kinderen uit de groepen 1 t/m 4 mochten paaseitjes zoeken buiten. De bovenbouw deed mee aan het Zweeds loopspel.

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag Nieuwsbrief Nummer 13 Nationale rekendag Alle kids zijn bezig geweest met leuke opdrachten voor rekenen binnen en buiten. Er werd gewerkt met de huisnummers van de kinderen en ze hebben zelfs plattegronden

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Nunspeet,

Nunspeet, www.montessorischooldeontdekking.nl Nunspeet, 12-04-2017 www.ontdekking.info Open uurtje Woensdagavond 5 april hadden we het open uurtje. De kinderen gaven hun ouders zelf lesjes. Het was een erg gezellig

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag.

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag. Kind op Maandag. Bij jou thuis. Ruth 1:1-22 en 2:1-17 Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Betlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder Noömi mee. Hoe zal het zijn in de stad van Noömi? Bijbelrooster:

Nadere informatie

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 28 maart Grote Rekendag 28 maart Schoolvoetbal jongens 11-tallen 29 maart Paasviering 30 maart Goede vrijdag alle kinderen vrij 2 april 2 e Paasdag alle kinderen vrij 4 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website: Triangelnieuws

Adres: Tonselsedreef CT Harderwijk website:   Triangelnieuws Adres: Tonselsedreef 60 3845 CT Harderwijk 0341-433965 Email: info@cbsdetriangel.nl website: www.cbsdetriangel.nl Triangelnieuws 17 e jaargang nummer 11, 14 april 2014 Beste Ouders en Verzorgers, De rustige

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn Nieuwsbrief nummer 12 - schooljaar 2012-2013 - 15 maart 2013 VANUIT DE DIRECTIEKAMER Cito eindscore groep 8 We vinden het fijn u te kunnen melden dat de gemiddelde cito-eindscore van groep 8 dit jaar op

Nadere informatie

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12

MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Kansenkrant MEI 18, 2018 JAARGANG 1, NUMMER 12 Vrije dagen In de schoolgids staat dat de kinderen vrij zijn op 12 juni. Dit moet echter zijn: vrij op vrijdag 1 juni. In deze nieuwsbrief: - Vrije dagen

Nadere informatie

JANUARI 2016 NOTITIES. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28. Nieuwjaarsdag 53 4

JANUARI 2016 NOTITIES. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28. Nieuwjaarsdag 53 4 JANUARI 0 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 0 NOTITIES Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie/ Kerstvakantie Kerstvakantie Nieuwjaarsdag 9 0 Weer

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch. Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag

Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch. Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag +- Jaargang 14, nummer 26 Vrijdag 20-03-2015 Geen gymles op 31 maart In verband met de paasviering op dinsdag 31 maart zijn er geen gymlessen. Paaslunch Donderdag 2 april houden we een Paaslunch. Voor

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

Gefeliciteerd Op 15 april is Brechtje Hoekendijk jarig uit groep 7 en 16 april is Teun Weegerink jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd!

Gefeliciteerd Op 15 april is Brechtje Hoekendijk jarig uit groep 7 en 16 april is Teun Weegerink jarig uit groep 5. Van harte gefeliciteerd! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vandaag zijn de Koningsspelen. Een vrolijke en sportieve dag die we dit jaar met alle leerlingen in Marknesse vieren. Op het moment van

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016 Nieuwsbrief Week 14 2 t/m 9 april 2016 Vanuit de directie Vandaag hadden de kinderen veel plezier met de één-aprilgrappen. Computermuizen met plakbandjes eronder, de klok die een uur terug werd gezet en

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s de S C H O O L Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s Bijbelrooster Week 16 14/04-20/04 Dit is geen einde Marcus 15:22-47 en 16:1-8 Zó kan

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 24e jaargang nummer 9 26 januari 2018 Wilt u de agenda goed lezen? Hier staan belangrijke data en mededelingen in! Dank u. Schooltijden Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017 Jaargang 5 nr. 28

Nieuwsbrief maart 2017 Jaargang 5 nr. 28 -Met dank aan Boensma automaterialen- Nieuwsbrief - 2017 31 maart 2017 Jaargang 5 nr. 28 www.beatrix-ikt.nl Oudertevredenheidspeiling (anoniem) Wij hopen dat u allen de mail heeft ontvangen met de vragenlijst

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

September Schoolreisje stap 1 t/m st Informatieavond groen blauw gr Informatieavond stappen 4-5. ma di wo do vr za zo

September Schoolreisje stap 1 t/m st Informatieavond groen blauw gr Informatieavond stappen 4-5. ma di wo do vr za zo September 2016 Informatieavond 2016-2017 Op deze avond krijgt u wat algemene informatie, veel specifieke informatie over de betreffende groep en kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen. Nieuwe leerling en vertrekkende leerling. Jaargang 26 Nr april Belangrijke data: In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief. Koningsspelen. Nieuwe leerling en vertrekkende leerling. Jaargang 26 Nr april Belangrijke data: In deze nieuwsbrief: Jaargang 26 Nr. 15 19 april 2017 Nieuwsbrief Belangrijke data: 20 april 18 - Koningsspelen 23 april 18 - Schoonmaakavond OR 26 april 18 Gastles WOII gr.7/8 Klassenshow groep 5b/6 27 april 18 Koningsdag

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Locatie Wieldraaierlaan Wieldraaierlaan NR Oldenzaal (0541)

Locatie Wieldraaierlaan Wieldraaierlaan NR Oldenzaal (0541) Infoblad Schooljaar 2018-2019, nummer 14 4 april 2019 Maandag was rood Afgelopen maandag waren velen in het rood gekleed vanwege de kleur van de dag. We kregen afgelopen weken mails van ouders én van leerkrachten

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni T KWEBBELKE Maandag 18 mei Dinsdag 19 mei Woensdag 20 mei Donderdag 21 mei Vrijdag 22 mei Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Zaterdag 30 mei Maandag 1 juni Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 mrt 2019 t/m 6 april 2019

Nieuwsbrief 30 mrt 2019 t/m 6 april 2019 Nieuwsbrief 30 mrt 2019 t/m 6 april 2019 3 april Cultuurtje groepen 6 4 april Theoretisch verkeersexamen groep 7 Chaz 8 april Vergadering Oudervereniging 9 april Praktisch verkeersexamen groep 7 12 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief april 2017 ALFRINK JOURNAAL Kard. Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl / e-mail: directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief april 2017 April 2017 Mei 2017 4 Techniekmorgen

Nadere informatie

Het Plakkaat. 20 april 2016

Het Plakkaat. 20 april 2016 Basisschool Op De Horst School voor primair en ervaringsgericht onderwijs Plakseweg 3, 6562 LR Groesbeek Telefoon: 024-3976072 E-mail:ego@bs-opdehorst.nl Internet: www.bs-opdehorst.nl Het Plakkaat 20 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nr. 9, 20 m aar t di wo vr di wo vr. 13-4

Nr. 9, 20 m aar t di wo vr di wo vr. 13-4 NIEUWSBRIEF Nr. 9, 20 m aar t 2018 Agen da ma. 19-3 Gespreksweek, Lentekriebels gr. 7-8 di. 20-3 Nieuwsbrief 9 open ochtend wo. 21-3 8.30 wisselgesprek ouders do. 22-3 gr. 5 zwemmen, gr. 5-6 KOM voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 13 april komt de schoolfotograaf. Hij maakt groepsfoto s, individuele foto s en foto s van broertjes en zusjes.

Nieuwsbrief. Maandag 13 april komt de schoolfotograaf. Hij maakt groepsfoto s, individuele foto s en foto s van broertjes en zusjes. Nieuwsbrief Jaargang15 Nummer 8 7 4 2015 Het was weer een zeer geslaagde NL doet! Er is een hoop gebeurd; wilgentunnels gevlochten; coniferen geplant; putten leeggehaald; geverfd en nog heel veel meer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Periode zaterdag 10 maart t/m vrijdag 16 maart e jaargang nr. 25 ALGEMEEN NIEUWS:

Periode zaterdag 10 maart t/m vrijdag 16 maart e jaargang nr. 25 ALGEMEEN NIEUWS: Periode zaterdag 10 maart t/m vrijdag 16 maart 2018 39 e jaargang nr. 25 ALGEMEEN NIEUWS: 14 maart, studiedag: Op woensdag 14 maart zijn alle kinderen vrij i.v.m. een studiedag. Op deze dag gaan we, samen

Nadere informatie

September week 35 t/m 39

September week 35 t/m 39 September week 35 t/m 39 Fijn dat jullie (weer) op school zijn! In de eerste schoolweek is er luizencontrole in alle groepen Ook dit schooljaar is elke woensdag weer: Kraanwaterdag! Vanaf 1 september starten

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 8 2016-2017 Sinterklaasfeest 2016 Afgelopen vrijdag hebben Sinterklaas en Piet een bezoek gebracht aan onze school. Hieronder een kleine impressie van deze gezellige ochtend. We willen

Nadere informatie

September WEEK 39 Start kennismakingsgesprekken ouders en leerlingen vanaf groep 2. Donderdag 1. Vrijdag 2. Zaterdag 3.

September WEEK 39 Start kennismakingsgesprekken ouders en leerlingen vanaf groep 2. Donderdag 1. Vrijdag 2. Zaterdag 3. JAARKALENDER 2016 2017 Zelfstandigheid Verantwoordelijkheid Samenwerken Reflectie September 2016 Donderdag 1 Vrijdag 2 Zaterdag 3 Zondag 4 WEEK 36 Maandag 5 Rijksmuseum groep 5 t/m 8 Dinsdag 6 Woensdag

Nadere informatie