CASE STUDY. Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie. Succes met je Webshop

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CASE STUDY. Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie. Succes met je Webshop"

Transcriptie

1 CASE STUDY Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie

2 Meer omzet genereren met je webwinkel... dat is iets dat we allemaal wel willen natuurlijk. Maar hoe dan? Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn verschillende strategieën die je kunt toepassen om je omzet te verhogen. Denk aan het verhogen van de conversie, het verhogen van de gemiddelde orderwaarde of door ervoor te zorgen dat klanten vaker bij je bestellen. Allemaal prima manieren om meer te verdienen met je webwinkel. Maar er is nog een manier: Verkopen door middel van de Know-Like-Trust Factor. Een slimme strategie die je structureel meer klanten en meer omzet oplevert. Plus een waardevolle lijst met potentiële klanten. In dit e-book laat ik je zien hoe ik de Know-Like-Trust Factor voor mijn webwinkel Love Arganolie inzet. En met succes. Met 250 advertentiekosten genereerde ik EXTRA omzet. Daarnaast is hierdoor mijn lijst uitgebreid met 1584 inschrijvingen. Allemaal potentiële klanten.

3 Maar wat is de Know-Like-Trust Factor nou precies? In het kort komt het neer op dit. Voordat een potentiële klant een aankoop bij je doet, moet zij (of: hij) je kennen (Know). Ze moet weten dat jij een oplossing biedt voor een probleem dat zij ervaart. Probleem is een groot woord natuurlijk. Een probleem kan ook zijn dat iemand binnenkort een feestje heeft en daarvoor een tas nodig heeft die past bij haar nieuwe jurk, die niet te groot is en waar toch alles in past wat ze die avond mee wil nemen. Maak jij bijvoorbeeld handgemaakte tassen, dan kun jij dit probleem oplossen. Maar dan moet ze je wel kennen. Ze moet weten dat jij de oplossing biedt voor haar probleem. Dit wordt bedoeld met Know uit de Know-Like-Trust Factor. De tweede stap is de Like fase. Voordat iemand een aankoop bij je doet moet deze persoon jou en de producten die je aanbiedt leuk vinden. Spreekt voor zich denk ik. De derde stap uit de Know-Like-Trust Factor is Trust. Een potentiële klant moet jou en je webwinkel vertrouwen voordat ze tot een aankoop over gaat.

4 Ik genereerde dus naast de gewone bestellingen extra omzet, met een investering van slechts 250 en door toepassing van de Know-Like-Trust Strategie. Hoe ik dit precies gedaan heb, wil ik jou ook graag leren. Dit resultaat behaalde ik door het uitvoeren van 5 stappen. 1. Landingspagina Met mijn webwinkel verkoop ik verzorgingsproducten op basis van pure, biologische arganolie. Mijn doelgroep bestaat uit vrouwen die hun huid willen verbeteren, mooier willen maken of mooi willen houden. Ik heb een artikel geschreven over slechte gewoontes waarmee zij zouden moeten stoppen om een stralende huid te krijgen. Op deze pagina naast het artikel plaatste ik een inschrijfformulier voor mijn e-book In 7 stappen naar een stalende huid. De conversie op de landingspagina was 29,8%. Dat betekent dat van elke 100 bezoekers, er ongeveer 30 dit e- book gedownload hebben.

5 In ruil voor een adres heb ik ze het e-book gratis (en automatisch) toegestuurd. Dit leverde me een lijst van 1584 potentiële klanten op. Hieronder zie je de landingspagina met het artikel en het inschrijfformulier voor het e-book.

6 De CPL (Cost Per Lead) bedroeg 0,16. Enorm laag en eerlijk gezegd is het me nog niet eerder gelukt om de CPL zo laag te krijgen. De conversie van 29,8% op deze pagina is mooi, maar zeker niet het hoogste dat haalbaar is. Op het moment dat ik deze case study schrijf loopt er een nieuwe campagne waarbij de conversie op de landingspagina ruim 61% is! 2. Bezoekers Via Facebook advertenties heb ik bezoekers naar deze landingspagina gestuurd. Het grote voordeel van Facebook is dat dit bedrijf ontzettend veel informatie verzamelt over hun gebruikers. Hierdoor kun je heel specifiek aangeven wie jouw advertenties te zien krijgt, waardoor je veel efficiënter adverteert. De advertentie hieronder bijvoorbeeld heeft me 5315 bezoekers opgeleverd voor slechts 0,03 per klik.

7 3. E-book Degenen die op de landingspagina het e-book aangevraagd hebben, kregen dit gratis in hun mailbox. In dit e-book gaf ik nog veel meer waardevolle informatie dan in het artikel.

8 Dit is het moment dat je potentiële klant van de Know naar de Like fase gaat. Door het lezen van het artikel op de landingspage zitten ze in de Know Fase en in het e-book gaan ze door naar de Like fase. Simpelweg doordat je hier geeft, geeft en geeft. Je biedt waardevolle informatie, maar promoot nog niet je producten. 4. s Nadat iemand het e-book gelezen heeft, stuur je gedurende een aantal weken een aantal mails. Ik wisselde mails met extra tips (waardevolle informatie), mails waarin ik mijn expertstatus benadrukte en mails waarmee ik de relatie met de lezer opbouwde af met mails over mijn geweldige aanbod. Door het sturen van verschillende type s gaan de potentiële klanten van de Like fase naar de Trust fase. 5. Geweldig aanbod In de mails die je naar je lijst met potentiële klanten stuurt doe je een geweldig aanbod. Ik had hiervoor een Love Arganolie Startset samengesteld. Een set met de producten die nodig zijn om een stralende huid te krijgen, exact op de manier die ik in het e-book aanraad. Deze set bevatte alles dat daarvoor nodig was.

9 Ik had 50 van deze sets samengesteld en deze zijn allemaal binnen een maand verkocht. De verkoopprijs was 42,50, wat betekent dat ik die maand extra omzet gegenereerd heb. Mocht je zo iemand zijn die alle cijfers narekent die ik in dit e-book noem, dan kom je er achter dat ik slechts 159 aan advertenties uitgegeven heb, in plaats van de 250 die ik in het begin noem. Het gaat voor nu wat te ver om dit tot in detail uit te leggen, maar ik heb ook retargeting op Facebook ingezet om de mensen te retargeten die wel het artikel gelezen hadden, maar niet het e-book hadden aangevraagd.

10 Ik heb een aparte Facebookadvertentie gemaakt die ik alleen aan deze mensen heb getoond. Dit heeft me veel extra inschrijvers opgeleverd. Hierdoor kwamen de totale kosten op 250. De mensen die op de retargeting-advertentie geklikt hebben kwamen op deze landingspagina terecht, waar ze zich direct konden inschrijven voor het e-book.

11 Je ziet dat de Know-Like-Trust Strategie op deze manier voor veel extra omzet kan zorgen. Potentiële klanten doorlopen deze drie fases, voordat ze tot een aankoop over gaan. Het is dan aan jou de taak om ze in elke fase op de juiste manier aan te spreken en jezelf op de juiste manier te laten zien. Is dit niet goed op elkaar afgestemd, dan verkoop je niets. Ga maar na: als je een bezoeker in de Know fase jouw geweldige aanbod laat zien, dan zal die daar waarschijnlijk niet op in gaan. Simpelweg omdat er nog geen Like en Trust is. Je aanbod doe je dan ook pas zodra iemand wel de fases doorlopen heeft en zich in de Trust fase bevindt. Ik heb het in dit e-book overigens over omzet, niet over winst. Mocht je nieuwsgierig zijn: de winst per startset was 20,27 excl. btw. Ik heb met deze campagne dus 763,50 winst gemaakt. Dat betekent dat de ROI (Return On Investment) op de Facebookadvertenties 405% was. Voor elke euro die ik investeerde kreeg ik er 4,05 terug. Ik had dit keer 250 geïnvesteerd, dus reken maar uit wat ik verdiend zou hebben als ik meer sets had ingekocht en had geïnvesteerd.

12 Misschien denk je nu: zoveel geld heb ik helemaal niet liggen. Maar dat is ook niet nodig. Zodra je advertenties lopen en resultaat opleveren komt de eerste omzet binnen. Daarna ga je langzaam je budgetten voor de Facebookadvertenties verhogen. Zo groei je als het ware in je advertenties en in je verkopen. Door continue te blijven monitoren en aan te passen voorkom je dat je grote verliezen maakt. Deze strategie kan ingezet worden door elke webwinkel en elke dienstverlener. Maakt niet uit in welke branche je actief bent. Zo lang je helder hebt tegen welk probleem jouw ideale klant aanloopt en jij daarvoor de oplossing biedt, kun je deze strategie toepassen. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening en of jij op dit moment al mogelijkheden ziet voor jouw webwinkel. Geloof me, ze zijn er!

13 Komende dagen mail ik je nog meer tips zodat je zo n campagne ook voor jouw webwinkel kunt opzetten. Heb je vragen, let me know! Ik doe mijn best om alle mails te beantwoorden. Groetjes, Astrid van Kollenburg

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

Trek meer bezoekers naar je shop

Trek meer bezoekers naar je shop Trek meer bezoekers naar je shop Je weet nu hoeveel bestellingen je maandelijks nodig hebt om genoeg te verdienen om je ideale leven te leiden (zie dag 1 van deze challenge). Als je de opdracht van gisteren

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

De Ideale Combinatie van Content en Marketing

De Ideale Combinatie van Content en Marketing De Ideale Combinatie van Content en Marketing Content Marketing. De eerste keer dat ik over content marketing hoorde was in mijn eiwitpoeder.nl tijdperk zo n 10 jaar geleden. Je moet goede content schrijven,

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Starters. marketing: Het draait om de. doelstellingen

Starters.  marketing: Het draait om de. doelstellingen Starters E-mail marketing: Het draait om de doelstellingen E-mail marketing bottom line doelstellingen Marketing is in rap tempo aan het veranderen. Accountability is een term die je overal op ziet duiken.

Nadere informatie

Call tracking. Slimme marketingbeslissingen maak je op basis van complete data. AdCalls

Call tracking. Slimme marketingbeslissingen maak je op basis van complete data. AdCalls Call tracking. Slimme marketingbeslissingen maak je op basis van complete data. AdCalls Samenvatting Web- en telefonische conversies Webconversies worden vaak gemeten met Google Analytics en AdWords. Maar

Nadere informatie

Call tracking. Telefonische conversies meten in Google AdWords. AdCalls

Call tracking. Telefonische conversies meten in Google AdWords. AdCalls Call tracking. Telefonische conversies meten in Google AdWords. AdCalls Samenvatting Google AdWords Google AdWords is hét betaalde advertentiekanaal van Google. Je wilt je advertenties tonen aan een relevant

Nadere informatie

5 Redenen waarom Retargeting essentieel is voor UW bedrijf.

5 Redenen waarom Retargeting essentieel is voor UW bedrijf. 5 Redenen waarom Retargeting essentieel is voor UW bedrijf. Retargeting is het process van het plaatsen van een tracking code op een website bezoeker zijn browser met de doelstelling om gerichte adverenties

Nadere informatie

FACEBOOK ADVERTISING E-book

FACEBOOK ADVERTISING E-book FACEBOOK ADVERTISING E-book www.baasenbaas.nl INHOUDS- OPGAVE Inleiding Feitjes Advertenties maken Doelgroep instellen Biedoptie bepalen Advertenties maken Verschillende planningen Tips & tricks Veelgestelde

Nadere informatie

burofoss.nl - focus op search strategie

burofoss.nl - focus op search strategie 5 MEEST GEMAAKTE FOUTEN IN ADWORDS De top 5 fouten én 5 gratis tips Online marketeers weten dat Google AdWords een hele goede manier is om relevant verkeer naar hun site te trekken. Uitdaging is natuurlijk

Nadere informatie

Zo wordt jouw website een online hit Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper

Zo wordt jouw website een online hit  Inleiding. Veel succes! Groet, Jeroen Kuiper Inleiding Fijn dat je deze checklist hebt gedownload. Ik hou het simpel in deze korte pdf, zodat je in een paar minuten door hebt hoe jij je website kunt omtoveren tot een online hit. Dat is (waarschijnlijk)

Nadere informatie

LEER CONTENTMAPPEN. Contentmapping wat is dat?

LEER CONTENTMAPPEN. Contentmapping wat is dat? Contentmapping wat is dat? Waardevolle content creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op een zelfde manier tot zich. Het is van belang om de

Nadere informatie

CASE REDERIJ DOEKSEN SOCIAL BLUE. 16 mei 2014 LEADS+ CASE. Pagina 1 van 8 SB-042014-A

CASE REDERIJ DOEKSEN SOCIAL BLUE. 16 mei 2014 LEADS+ CASE. Pagina 1 van 8 SB-042014-A CASE REDERIJ DOEKSEN LEADS+ 16 mei 2014 CASE SB-042014-A Om een belangrijke stap richting de ambitie te zetten, meer kaarten verkopen via online kanalen, is voor Rederij Doeksen een campagne opgezet die

Nadere informatie

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Besef dat jouw bedrijf niet om jou draait maar om je doelgroep. Jij bent niet belangrijk, zij zijn belangrijk! Daarom schrijf je NOOIT een nieuwsbrief! In een nieuwsbrief staan

Nadere informatie

Maak van bezoekers klanten

Maak van bezoekers klanten Maak van bezoekers klanten Dag 4 van deze challenge! Hoe gaat het tot nu toe? Heb je de opdrachten van de afgelopen dagen al gemaakt? Loop je vast, laat het me weten in de besloten Facebookgroep, ik denk

Nadere informatie

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be Google Als zoekmachine verzamelt en ordent Google informatie op het Internet. Wanneer men een zoekopdracht invoert geeft Google een hele reeks zoekresultaten weer, waaronder een lijst met bestanden, artikels,

Nadere informatie

HET JUISTE ARTIKEL OP HET JUISTE MOMENT

HET JUISTE ARTIKEL OP HET JUISTE MOMENT Wat is de juiste content en wat is het juiste moment? Waardevolle artikelen (oftewel content ) creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op een

Nadere informatie

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls

Call Tracking. Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls Call Tracking Slimme marketingbeslissingen maakt u op basis van complete data. AdCalls September 2015 1 INLEIDING Online conversies en de kanalen waarvan ze afkomstig zijn, worden precies gemeten door

Nadere informatie

Advertisingplan t SPEELTUYGH

Advertisingplan t SPEELTUYGH Advertisingplan t SPEELTUYGH Introductie Voor t SPEELTUYGH maakt team Level Up een advertisingplan. In dit plan wordt de huidige situatie geschetst van de kanalen en advertenties die door t SPEELTUYGH

Nadere informatie

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Google AdWords binnen jouw marketingstrategie... 2 Branding... 2 Remarketing... 3 Aanzetten tot actie... 3 3. Wat is Google AdWords precies?... 4 Advertentiepositie...

Nadere informatie

Copyright - CC&TC. (welk product dan ook)

Copyright - CC&TC. (welk product dan ook) (welk product dan ook) Infoproduct: Snellees Cursus Hier een voorbeeld om de potentie van een bepaald infoproduct binnen een bepaalde niche markt te voorspellen. Jij kunt dezelfde stappen uitvoeren om

Nadere informatie

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt HOE JE NIEUWE LEADS EN KLANTEN KRIJGT VIA WEBINARS Programma Waarom webinars werken 5 redenen waarom je webinars (te) weinig klanten opleveren 4 vormen van

Nadere informatie

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide

IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide IN 4 SIMPELE STAPPEN ONLINE SUCCES! The short Guide Een door wereldwijd succesvolle marketing-guru s, beproefde formule: Hoe je méér klanten krijgt! Ik dit document leg ik beknopt de Business-succes-formule

Nadere informatie

10 tips om uw Adwords

10 tips om uw Adwords 10 tips om uw Adwords campagne te verbeteren Beste relatie, Bedankt voor uw interesse in het e-book: 10 tips om uw Google Adwords campagne te verbeteren Omdat u het druk heeft, hebben wij alle tips kort

Nadere informatie

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt HOE JE NIEUWE LEADS EN KLANTEN KRIJGT VIA WEBINARS Programma Waarom webinars werken 5 redenen waarom je webinars (te) weinig klanten opleveren 4 vormen van

Nadere informatie

VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS

VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Verhoog uw online vindbaarheid met Google AdWords 3 Google AdWords pakketten 4 Uitleg Google AdWords 5 De kleine

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing

Haal het maximale uit je marketing budget. Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing Haal het maximale uit je marketing budget Sander Jacobs, Search Science Internetmarketing 1 Over Search Science en Sander, Search Science Team van ervaren online marketeers Ervaring in marketing en sales

Nadere informatie

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL BEREIK JE ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN MET FACEBOOK 9,6 MILJOEN NEDERLANDERS MAKEN GEBRUIK VAN FACEBOOK, WAARVAN 6,8 MILJOEN DAGELIJKS. Meer fans, meer interactie en grotere

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Doelen bepalen Webwinkel--> bedankt voor uw bestelling pagina of ecommerce Groothandel> onze dealer pagina

Nadere informatie

52 Weken Facebookles

52 Weken Facebookles 52 Weken Facebookles E-book #9: Week 33 t/m 36 Week #33: Retargeting deel 1 van 3 Wat is retargeting? Retargeting is niet is dat exclusief op Facebook plaatsvindt. Op ieder platform waar je kunt adverteren,

Nadere informatie

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje)

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) De laatste tijd zie je heel veel verhalen langskomen over Facebook Edgerank, dus heb ik besloten mijn onderzoek met jullie te delen. Btw fantastisch

Nadere informatie

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD Wat is de juiste informatie en wat is het juiste moment? Waardevolle artikelen (oftewel content ) creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op

Nadere informatie

Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook

Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook FACEBOOK: NR. 1 SOCIAAL MEDIUM Facebook is veruit het grootste sociale medium van dit moment. Dit maakt Facebook voor veel bedrijven en marketeers een

Nadere informatie

LEER CONTENTMAPPEN. Contentmapping wat is dat?

LEER CONTENTMAPPEN. Contentmapping wat is dat? Contentmapping wat is dat? Waardevolle content creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op een zelfde manier tot zich. Het is van belang om de

Nadere informatie

Facebook Advertentie Power. Module 1

Facebook Advertentie Power. Module 1 Facebook Advertentie Power Module 1 Les 1: De basis Les 2: De advertentiemanager Les 3: Doelgroeponderzoek Les 4: Aangepaste en vergelijkbare doelgroep Les 5: Het budget voor een advertentie Les 6: Een

Nadere informatie

Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls

Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls Call tracking. De koppeling tussen web- en telefonische conversies in Google Analytics. AdCalls Samenvatting Google AdWords Google Analytics is een online tool van Google. De tool verzamelt statistieken

Nadere informatie

11 stappenplan. Hoe te beginnen. 1 Schrijf je in! Het is 26 euro om je in te schrijven bij Jeunesse Global. (25.72 inc BTW)

11 stappenplan. Hoe te beginnen. 1 Schrijf je in! Het is 26 euro om je in te schrijven bij Jeunesse Global. (25.72 inc BTW) Hoe te beginnen 1 Schrijf je in! Het is 26 euro om je in te schrijven bij Jeunesse Global. (25.72 inc BTW) Dit dekt de kosten van jouw eigen Jeunesse website voor een heel jaar. Met deze website kan je

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet

Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Online adverteren? Een geweldige kans! Meer klanten en minder kosten, als je weet wat je doet Doelen bepalen Bepaal online meetbare doelen in Analytics: Webwinkel--> bedankt voor uw bestelling pagina Groothandel>

Nadere informatie

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords LinkedIn Advertising vs. Google AdWords Let digital work fueld.nl LinkedIn Advertising en Google Adwords zijn beide kanalen die in een content marketing strategie worden ingezet om voor de doelgroep relevante

Nadere informatie

Whitepaper SEA Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse.

Whitepaper SEA Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse. Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse. Versie: 1.0 Datum: 14-1-2010 Auteur: Onetomarket Inhoudsopgave 1. Wat is Search Engine Advertising?... 3

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier!

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier! INLEIDING Google AdWords is een zeer krachtig advertentieplatform. Bijna geen enkel ander advertentienetwerk kan tippen aan AdWords. De vele functies maken het mogelijk om je doelgroep heel gericht te

Nadere informatie

30 TIPS OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN

30 TIPS OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN 30 TIPS OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN copyright 2011 Blinker BV Inhoudsopgave Inleiding... 2 Algemeen... 3 Website algemeen... 4 Inschrijfpagina... 5 Formulieren... 6 Online communicatie... 7 Offline...

Nadere informatie

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel Effectieve reclametips Voor meer klanten in uw winkel Inhoud. Direct mail. Huis-aan-huisverspreiding. Facebook advertentie. E-DM 6. Welke uiting kiest u? 7 6. Effectieve tips voor in de reclamemix 8 Inleiding

Nadere informatie

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords

LinkedIn Advertising vs. Google AdWords LinkedIn Advertising vs. Google AdWords Voor welk advertentiekanaal kiest u? Content marketing wordt ingezet om voor de doelgroep relevante en waardevolle content te verspreiden. Helaas bevindt vaak niet

Nadere informatie

Brochure n 5. marketing

Brochure n 5.  marketing Brochure n 5 E-MAILmarketing In samenwerking met Brochure n 1 Vooruit met digitale marketing in de autosector pagina 2 Brochure n 5 E-mailmarketing pagina 2 Introductie De relatie met de klant stopt niet

Nadere informatie

31 Facebook Marketing Tips

31 Facebook Marketing Tips ova.nl 31 Facebook Marketing Tips Meer Bereik, Likes, Shares en Reacties op jouw Facebook Berichten 31 Facebook Marketing Tips voor meer Bereik, Likes, Shares en Reacties op jouw Facebook Berichten Vraag

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising De mogelijkheden van Facebook Advertising binnen de totale online marketingstrategie. Facebook Advertising Met 8,9 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne E-BOOK 2017 1 Er zijn meerdere betaalde manieren om relevante bezoekers naar uw website te

Nadere informatie

De 5 meest gemaakte fouten in Facebook marketing

De 5 meest gemaakte fouten in Facebook marketing De 5 meest gemaakte fouten in Facebook marketing Webinar Smartfanpage 26-07 Volgende Wie ben ik? 25 jaar International Business gestudeerd 3,5 jaar actief in software ontwikkeling en online marketing 2014

Nadere informatie

GW Management Marketing Automation

GW Management  Marketing Automation 40 tips om meer e-mailadressen te verzamelen 1 Coupon of actie Geef een coupon met een bepaalde korting of actie weg in ruil voor het e-mailadres. 2 Facebook Ads Gebruik Facebook Ads om mailadressen te

Nadere informatie

SUCCES. met je website. Hoe je klanten krijgt door middel van je website. Marielle van der Vlies

SUCCES. met je website. Hoe je klanten krijgt door middel van je website. Marielle van der Vlies SUCCES met je website Hoe je klanten krijgt door middel van je website Marielle van der Vlies Succes Met Je Website Marielle van der Vlies www.succesmetjebedrijf.nl 1 Herken jij het volgende? Ben jij ondernemer

Nadere informatie

Een Facebook advertentie aanmaken. How To

Een Facebook advertentie aanmaken. How To Een Facebook advertentie aanmaken How To Over Facebook Facebook heeft haar eigen advertentie omgeving waarmee u een enorm bereik kunt genereren. Een groot voordeel is dat u met Facebook ads specifieke

Nadere informatie

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep

Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Workshop gevonden worden door mijn doelgroep Nooit meer koude acquisitie Kennismakingsbrochure Bloemen maken nectar die precies de gewenste doelgroep aantrekt Wat is jouw nectar? Inhoud 1. Voor wie is

Nadere informatie

LOKAAL BOVENAAN DE ZOEKRESULTATEN KOMEN: DAT GAAT NIET VANZELF!

LOKAAL BOVENAAN DE ZOEKRESULTATEN KOMEN: DAT GAAT NIET VANZELF! LOKAAL BOVENAAN DE ZOEKRESULTATEN KOMEN: DAT GAAT NIET VANZELF! E L L E N P L A S C H E K - M E D E P R A K T I J K H O U D S T E R V E R L O S K U N D I G C E N T R U M P U U R V R O E D V R O U W E N

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Case Studie: Groothandelsbedrijf. Hoe Kom Je Via Het Internet Aan Nieuwe Klanten?

Case Studie: Groothandelsbedrijf. Hoe Kom Je Via Het Internet Aan Nieuwe Klanten? Case Studie: Groothandelsbedrijf Hoe Kom Je Via Het Internet Aan Nieuwe Klanten? Voorwoord Welkom bij de case studie. Ik ga je aan de hand van een praktijk voorbeeld en 5 stappen laten zien hoe je als

Nadere informatie

Online adverteren: denk ook eens aan Facebook

Online adverteren: denk ook eens aan Facebook Online adverteren: denk ook eens aan Facebook Whitepaper Adverteren op Facebook Pagina-overzicht Zeg moderne ondernemer, vergeet je niet iets? Je hebt een mooie website en je bedrijfsgegevens staan vermeld

Nadere informatie

11 Redenen om te investeren in een nieuwe website

11 Redenen om te investeren in een nieuwe website 11 Redenen om te investeren in een nieuwe website Als je al een website hebt, dan is het handig als je beschikt over een overzicht van redenen wanneer een investering in een nieuwe website gerechtvaardigd

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Notarissen

Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Notarissen Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Notarissen Beste lezer, ONLINE MARKETING VOOR NOTARISSEN Bij Bambuu huur je een topmarketeer voor een aantal uur per week. Iemand met verstand van zaken, die

Nadere informatie

CASE BOLAS UNDERWEAR BOLASUNDERWEAR.COM

CASE BOLAS UNDERWEAR BOLASUNDERWEAR.COM BOLAS UNDERWEAR BOLASUNDERWEAR.COM 1 Vindbaarheid van de website vergroten 2 Online verkoop stimuleren 3 Conversie-optimalisatie BOLAS Underwear is het ondergoedmerk van Everon Jackson Hooi - bekend van

Nadere informatie

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen ? De communicatie met je klant begint al lang voor het moment dat je klant een product koopt. Het moment dat een toekomstige

Nadere informatie

opgave 1 Gevraagd Wat zijn de promotiekosten per boeking via Google Adwords?

opgave 1 Gevraagd Wat zijn de promotiekosten per boeking via Google Adwords? opgave 1 Een bedrijf overweegt te adverteren voor een reis met Google Adwords. Daarvoor worden zoekwoorden opgegeven, die 0,15 per click kosten. Per maand komen er 6.000 bezoekers op de site waarvan 1/3

Nadere informatie

Welcome back. WebwinkelSucces - Seminar

Welcome back. WebwinkelSucces - Seminar Welcome back Middag Programma Zoekmachine optimalisatie Adwords Korte pauze Bezoekers krijgen Socialmedia Rule the Web Borrel Zoekmachine Optimalisatie Wat is Search Engine Optimalisation? Waarom SEO?

Nadere informatie

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Hoger in Google komen Een hoge positie in Google op een relevant zoekwoord zorgt voor een constante stroom aan potentiële klanten. Zo n hoge positie krijg

Nadere informatie

Personaliseren van de online winkelervaring

Personaliseren van de online winkelervaring CASE STUDY SMARTPHONEHOESJES.NL Personaliseren van de online winkelervaring Smartphonehoesjes.nl is de grootste Nederlandse webwinkel voor telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. Smartphonehoesjes.nl

Nadere informatie

15 Geweldige Stappen Om Meer Gratis Bezoekers Te Genereren Voor Je Website

15 Geweldige Stappen Om Meer Gratis Bezoekers Te Genereren Voor Je Website Speciaal Rapport 15 Geweldige Stappen Om Meer Gratis Bezoekers Te Genereren Voor Je Website Published By: Martijn Smidtman http://www.veelbezoekers.com Doel van dit document Welkom bij deze training over

Nadere informatie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie

Online marketing succesvol inzetten: content strategie WHITEPAPER Content strategie & lead nurturing Online marketing succesvol inzetten: content strategie De opzet van de online marketing aanpak is voor veel marketing managers een lastig te visualiseren geheel.

Nadere informatie

Werkt uw website goed?

Werkt uw website goed? Werkt uw website goed? EEN OPLOSSING VOOR DE MEEST VOORKOMENDE PROBLEMEN reachlocal.nl 020-3178-6956 U heeft alles gedaan wat u kon om uw doelgroep naar uw website te halen, maar hoeveel tijd steekt u

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

INBOUND MARKETING WAT IS HET? DE 5 ONDERDELEN HOE TE STARTEN?

INBOUND MARKETING WAT IS HET? DE 5 ONDERDELEN HOE TE STARTEN? INBOUND MARKETING WAT IS HET? DE 5 ONDERDELEN HOE TE STARTEN? 02 WAT IS INBOUND MARKETING? Gevonden worden door potentiële klanten vanuit de doelgroep, zonder deze te storen met traditionele marketing-instrumenten.

Nadere informatie

Online recruitment marketing

Online recruitment marketing Online recruitment marketing Plaats uw vacature niet langer willekeurig op diverse mediakanalen, maar bereik uw doelgroep snel én Effectief werven? Kies voor een online recruitment campagne! Als werkgever

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt HOE JE NIEUWE LEADS EN KLANTEN KRIJGT VIA WEBINARS Programma Waarom webinars werken 5 redenen waarom je webinars (te) weinig klanten opleveren 4 vormen van

Nadere informatie

Hét model voor krachtige online advertising. See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing

Hét model voor krachtige online advertising. See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing Hét model voor krachtige online advertising See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing Je bent adverteerder. Of je helpt adverteerders. Je besteedt veel geld aan offline en online

Nadere informatie

ipadspullekes meer omzet met

ipadspullekes meer omzet met ipadspullekes meer omzet met ipadspullekes: extra omzet met Nosto 1 Inleiding. Verkeer naar de website krijgen is één ding, maar hoe zorgt u er vervolgens voor dat deze bezoekers ook goed converteren?

Nadere informatie

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Facebook Campaigns Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Wist je dat 5,5 20 % miljoen Belgen gebruiken Facebook van al onze tijd online wordt op Facebook gespendeerd 78 % 75 % van de Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Samenwerken met MakeOver.nl

Samenwerken met MakeOver.nl Samenwerken met MakeOver.nl MakeOver.nl is het snelst groeiende platform in de Nederlandse online interieur wereld. In een tijdsperiode van minder dan 2 jaar hebben we meer dan een miljoen unieke bezoekers

Nadere informatie

Marketing in onzekere tijden

Marketing in onzekere tijden [Esc] sluit dit document over dit document ROI=E² email dit document Een recessie betekent voor veel bedrijven bezuinigen op de uitgaven. In het bijzonder wordt de knip vaak geplaatst op de marketing-uitgaven.

Nadere informatie

Adverteren op Google in de praktijk

Adverteren op Google in de praktijk Adverteren op Google in de praktijk 2 97% van de consumenten gebruikt Google Google AdWords 5 stappen om in te stellen Hoe hoog komt jouw bedrijf Klikprijs en kwaliteit Campagne structuur Doelen 3 Warming-up:

Nadere informatie

Summercourse: Schrijf in 4 maanden je boek en profileer je als expert!

Summercourse: Schrijf in 4 maanden je boek en profileer je als expert! HOE VERHOOG JE JE OMZET MET ONLINE TEKSTEN? Webinar: online teksten Online trainer en schrijfcoach Blogger Auteur Journaliste Webinar: online teksten Mijn waarom: Ik wil ondernemers helpen om hun verhaal,

Nadere informatie

7 tips om eenvoudig meer rendement uit je

7 tips om eenvoudig meer rendement uit je Alona Media Google Adwords, Social Media, Websites, SEO; advies, implementatie, training T: 020-2614616 W: www.alonamedia.com E: info@alonamedia.com facebook.com/alonamedia 7 tips om eenvoudig meer rendement

Nadere informatie

E-mailmarketing whitepaper

E-mailmarketing whitepaper E-mail marketing E-mailmarketing whitepaper 1. Inleiding 3 2. Elementen in een mailing 4 3. Contentstrategie 5 4. Planning 7 5. Tips & Tricks 8 6. Statistieken 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Pen en papier? Marketing technieken Er bestaan heel veel verschillende soorten marketing technieken In deze

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Adverteren op one2xs

Adverteren op one2xs Adverteren op one2xs GPT advertenties die wél rendabel zijn. Laat u overtuigen door de vele mogelijkheden die one2xs u biedt. www.one2xs.com 28-11-2008 Adverteren op one2xs. Waarom? Enorm brede doelgroep

Nadere informatie

Google AdWords tips: 1 - Neem niet te snel beslissingen

Google AdWords tips: 1 - Neem niet te snel beslissingen Google AdWords Tips Adverteren in Google is een lucratieve business voor Google: alleen al in het 2e kwartaal van 2015 werd er een omzet van meer dan 16 miljoen dollar verdiend aan advertentie inkomsten.

Nadere informatie

S werelds eerste social media platform met het RevShare programma

S werelds eerste social media platform met het RevShare programma S werelds eerste social media platform met het RevShare programma Het FutureNetidee 2012 FutureNet s start 2014 FUTUREADPRO START APRIL 2016 ONLINE ADVERTEREN De markt van online adverteren is ontwikkelt

Nadere informatie

CASE OOSTAPPEN GROEP VAKANTIEPARKEN

CASE OOSTAPPEN GROEP VAKANTIEPARKEN SOCIAL BLUE CASE OOSTAPPEN GROEP VAKANTIEPARKEN LEADS+ 10 oktober 2014 CASE SB-092014-B Oostappen wilde graag groei in het aantal paginalikes en de engagement en activiteit op de pagina, om uiteindelijk

Nadere informatie

De kracht van een gratis e-book

De kracht van een gratis e-book rgreg Maarten Beernink De kracht van een gratis e-book 1 van 19 Naar een innig online klantcontact Wat is de kracht van een gratis e-book? ontdek een van de krachtigste marketingtools van 2014 Waarom zou

Nadere informatie