VERSLAG OPVOLGINGSCONTROLE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERSLAG OPVOLGINGSCONTROLE"

Transcriptie

1 Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Referentienummer Onderwijsinspectie 0607/09/020 Inspectie Basisonderwijs VERSLAG OPVOLGINGSCONTROLE Vrije Basisschool Viversel Sint-Jan-Berchmans Poothof ZOLDER Instellingsnummer: Directie : Peter Flipkens Schoolbestuur : vzw St-Jan-Berchmansschool Viversel Henriette Tilkens (voorzitter) Kerkstraat Zolder

2 2 1 Situering In het schooldoorlichtingsverslag van januari 2007 met referentienummer 0607/09/020 formuleerde de onderwijsinspectie het advies gunstig advies voor de schooljaren , naar aanleiding van volgende tekorten: Voor het risicobeheersingbeleid moeten de volgende tekorten worden weggewerkt: 1 Het schoolbestuur is nog niet gestart met de organisatie van het veiligheids- en welzijnsbeleid. 2 Het brandpreventieverslag d.d met referentienummer is ongunstig. 3 De school houdt geen evacuatieoefening, er is geen register en geen evacuatieplan. 4 De school beschikt niet over: - een keuringsverslag van de elektrische installatie, - registraties van de jaarlijkse visuele controles voor de speeltoestellen en het asbest. Voor de naleving van de andere wettelijke bepalingen moeten de volgende tekorten worden weggewerkt: 5 In overeenstemming met het decreet basisonderwijs van 25 februari 1997 (art. 47, 1, 5 ), ontbreekt in het schoolwerkplan: de wijze waarop de school haar zorgbeleid voert, voorzieningen in het gewoon onderwijs voor leerlingen met een handicap of leerbedreigden, inclusief samenwerkingsvormen met andere scholen van gewoon en/of buitengewoon onderwijs. 6 In overeenstemming met het decreet tot oprichting van onderhandelingscomités in het vrij gesubsidieerd onderwijs van 5 april 1995, art. 12 1, ontbreekt een lokaal onderhandelingscomité. 7 In overeenstemming met het decreet betreffende de lerarenopleiding en de nascholing van , kan de school geen goedgekeurd nascholingsplan voorleggen. Het voorliggende verslag maakt integraal deel uit van het schooldoorlichtingsverslag en bevat de vaststellingen en beoordelingen die de onderwijsinspectie heeft gedaan in het kader van de, eventueel gefaseerde, opvolgingscontrole. Het schetst een actueel beeld van de stand van zaken in het wegwerken van de tekorten en vervangt bijgevolg het voorgaande opvolgingsverslag 1. 2 Chronologisch overzicht van de controles Controle Schooljaar Datum Inspectieteam Tekorten Juni September 2009 Lydia Loquet (verslaggever) Jacqueline Oorts Hilde Vanderlocht (verslaggever) Paul s Heeren 2 (1, 3, 4, 5, 6, 7) 1 t.e.m Eerste controle: relevante contextuele gegevens Tijdens de schooldoorlichting in januari 2007 informeerde het schoolbestuur het inspectieteam over bouwplannen. Naar aanleiding van de vastgestelde tekorten in verband met het risicobeheersingsbeleid besliste het schoolbestuur de bouwplannen stop te zetten en de prioriteit te geven aan de nodige renovatiewerken. Hiervoor nam de school contact op met een architect om via een korte procedure de nodige werken te laten uitvoeren. Tot nu toe kan de school niet aantonen dat een dossier in verband met het wegwerken van de tekorten werd opgestart. 1 Tenzij dit het eerste verslag is van de gefaseerde opvolgingscontrole.

3 3 2.2 Tweede controle: relevante contextuele gegevens De school deed een aanvraag tot uitstel van de tweede opvolgingscontrole. Zij kreeg een positief antwoord op deze vraag en één schooljaar extra de tijd om de geformuleerde tekorten weg te werken. Op niveau van de scholengemeenschap is sedert 01/09/09 een voltijds preventieadviseur aangesteld. Voor 2/24 is zij toegewezen aan deze school. Het schoolbestuur ontving intussen de definitieve goedkeuring van AGIOn (dossiernummer RF/C3/V.L /2009/11890) voor de renovatiewerken: afbraak en afwerking, binnen- en buitenschrijnwerk, sanitair en elektriciteit. De openbare aanbesteding is gebeurd op 7 mei In dit dossier zitten alle aanpassingen in functie van het wegwerken van de tekorten uit het brandpreventieverslag en het schooldoorlichtingsverslag.

4 4 3 en beoordelingen 3.1 Tekort 1: Het schoolbestuur is nog niet gestart met de organisatie van het veiligheids- en welzijnsbeleid Eerste controle In ontwikkeling Tweede controle De scholengemeenschap stelde een voltijdse preventieadviseur aan sedert 1/9/09. Zij werkt voor 2/24 voor deze school. Voordien was ze al preventieadviseur in 3 scholen van de scholengemeenschap. Een functieomschrijving werd nog niet opgesteld. De directeur behaalde in juni 2009 een getuigschrift basisopleiding preventieadviseur (niveau 3). Een jaaractieplan is uitgewerkt. Een globaal preventieplan zal uitgewerkt worden na het uitvoeren van de renovatiewerken. Richtlijnen betreffende de veiligheid worden vooral informeel gecommuniceerd. Een formeel overlegorgaan betreffende het welzijnsbeleid is niet opgericht. De formele communicatie kan worden geoptimaliseerd. De school voorziet teamgerichte navorming in functie van het welzijnsbeleid bijvoorbeeld omtrent EHBO. 3.2 Tekort 2: Het brandpreventieverslag d.d met referentienummer is ongunstig Eerste controle De school kan geen recent en/of gunstig brandpreventieverslag voorleggen. De tekorten uit het vorige brandpreventieverslag d.d referentieummer zijn niet weggewerkt en de aanbevelingen zijn niet opgenomen in een jaaractieplan. De school kan niet aantonen dat dit tekort in verband met het risicobeheersingsbeleid is weggewerkt vanaf 1 september 2007, zoals in het doorlichtingsverslag werd gesteld. Er is geen recent en/of gunstig brandpreventieverslag opgemaakt door deskundigen voor de gebruikte schoolinfrastructuur. Er is geen gevolg gegeven aan de opmerkingen uit het brandpreventieverslag die een gevaar inhouden voor de personeelsleden en de leerlingen Tweede controle Een aantal opmerkingen zijn reeds weggewerkt: veiligheidsverlichting is bijgeplaatst, een evacuatieplan is uitgewerkt, keuringsverslagen zijn beschikbaar, evacuatieoefeningen worden georganiseerd,. De resterende opmerkingen zullen weggewerkt worden door het uitvoeren van het renovatiedossier.

5 5 3.3 Tekort 3: De school houdt geen evacuatieoefening, er is geen register en geen evacuatieplan Eerste controle In ontwikkeling Tweede controle De school organiseert evacuatieoefeningen met formele verslaglegging / evaluatie. Er is een evacuatieplan. 3.4 Tekort 4: De school beschikt niet over: Eerste controle Volgen later. - een keuringsverslag van de elektrische installatie, - registraties van de jaarlijkse visuele controles voor de speeltoestellen en het asbest Tweede controle De school beschikt over een keuringsverslag van de laagspanning ( dd.24/9/08). De opmerkingen zijn weggewerkt. De preventieadviseur voert jaarlijks de visuele controle betreffende het asbest uit. De school beschikt over een logboek speeltoestellen. De preventieadviseur voert de jaarlijkse visuele controle uit. 3.5 Tekort 5: In overeenstemming met het decreet basisonderwijs van 25 februari 1997 (art. 47, 1, 5 ), ontbreekt in het schoolwerkplan: - de wijze waarop de school haar zorgbeleid voert, - voorzieningen in het gewoon onderwijs voor leerlingen met een handicap of leerbedreigden, inclusief samenwerkingsvormen met andere scholen van gewoon en/of buitengewoon onderwiis

6 Eerste controle In ontwikkeling Tweede controle De school concretiseert haar zorgbeleid in het schoolwerkplan. Dit plan is uitgewerkt op 5 niveaus van het zorgcontinuüm (klasniveau, klasniveau met differentiatie, zorg met ondersteuning van de aanpassingsklas, zorg met ondersteuning CLB, zorg met externe hulp). Binnen het LOP zijn afspraken gemaakt betreffende het inschrijvingsbeleid. De visie van de school betreffende voorzieningen in het gewoon onderwijs voor leerlingen met een handicap of leerbedreigden, inclusief samenwerkingsvormen is weinig concreet uitgewerkt. 3.6 Tekort 6: In overeenstemming met het decreet tot oprichting van onderhandelingscomités in het vrij gesubsidieerd onderwijs van 5 april 1995, art. 12 1, ontbreekt een lokaal onderhandelingscomité Eerste controle Volgen later Tweede controle Er is geen LOC opgericht. Er zijn geen kandidaten om in het LOC te zetelen maar het schoolbestuur kan hiervan geen formele bewijzen voorleggen. In het onderhandelingscomité van de scholengemeenschap (OCSG) is het personeel van deze school niet vertegenwoordigd. Het bestuur van de scholengemeenschap (CASS) besliste om enkel de vakbondsafgevaardigden binnen de scholengemeenschap toe te laten tot het OCSG. Hierdoor kan deze school niet participeren aan dit overlegorgaan. De verslagen van het OCSG worden niet gecommuniceerd met het personeel van deze school. Het schoolbestuur dient het participatiebeleid van het personeel nauwgezetter te organiseren volgens de wettelijke richtlijnen. Dit tekort is in voldoende mate weggewerkt. 3.7 Tekort 7: In overeenstemming met het decreet betreffende de lerarenopleiding en de nascholing van , kan de school geen goedgekeurd nascholingsplan voorleggen Eerste controle In ontwikkeling.

7 Tweede controle De zorgcoördinator en de directeur maken jaarlijks het nascholingsplan op en leggen dit voor aan de algemene personeelsvergadering. Zij peilen vooraf naar de behoeften van de teamleden. De teamgerichte nascholingen zijn in principe gelinkt aan de school- of GOK-prioriteiten. Momenteel staat muzische vorming centraal.

8 8 4 Conclusies 4.1 Eerste controle Er is geen recent en/of gunstig brandpreventieverslag opgemaakt door deskundigen voor de gebruikte schoolinfrastructuur. Er is geen gevolg gegeven aan de opmerkingen uit het brandpreventieverslag die een gevaar inhouden voor de personeelsleden en de leerlingen. De school kan niet aantonen dat dit tekort in verband met het risicobeheersingsbeleid is weggewerkt vanaf 1 september 2007, zoals in het doorlichtingsverslag werd gesteld. Het schoolbestuur blijft verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen en de teamleden tijdens de periode die nodig is om de tekorten weg te werken. 4.2 Tweede controle De tekorten 1 tot en met 7 zijn in voldoende mate weggewerkt. Het schoolbestuur blijft verantwoordelijk voor de veiligheid van het personeel en de kinderen ook tijdens de uitvoering van de renovatiewerken die weldra starten. De oprichting / het correct functioneren van de formele participatieorganen (LOC, OCSG, RCSG, ) blijft een werkpunt om de betrokkenheid van het personeel bij het lokale schoolbeleid en het beleid binnen de scholengemeenschap te verhogen.

9 9 5 Advies Naar aanleiding van de beoordelingen en de conclusies van de opvolgingscontrole en in uitvoering van het Decreet van 17 juli 1991, inzonderheid het artikel 5, alsmede in uitvoering van het Besluit van 2 februari 1999, artikel 10, wordt een GUNSTIG advies uitgebracht voor verdere erkenning en subsidiëring. De onderwijsinspectie Hilde Vanderlocht Inspecteur-verslaggever Paul s Heeren Datum van verzending aan het schoolbestuur en de directie: Voor kennisneming: De directie Het schoolbestuur Naam: Peter Flipkens Datum: Naam en functie: Henriette Tilkens, voorzitter Datum: Het ondertekende verslag moet binnen de dertig kalenderdagen na ontvangst teruggezonden worden aan de inspecteur-generaal basisonderwijs, H. Consciencegebouw 2B10, Koning Albert II-laan 15, 1210 Brussel. Het schoolbestuur kan op- of aanmerkingen formuleren na kennisneming van dit verslag en als bijlage meezenden. Ontvangstdatum Vak bestemd voor het secretariaat

VERSLAG OPVOLGINGSCONTROLE

VERSLAG OPVOLGINGSCONTROLE Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Referentienummer Onderwijsinspectie 0607/9/030 Inspectie Basisonderwijs Regio Hasselt Schooljaar Ressort 9.01 2007-2008 VERSLAG OPVOLGINGSCONTROLE Vrije Basisschool

Nadere informatie

VERSLAG OPVOLGINGSCONTROLE

VERSLAG OPVOLGINGSCONTROLE Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Referentienummer Onderwijsinspectie 0708/7/005 VERSLAG OPVOLGINGSCONTROLE Gemeentelijke Basisschool Pierre Longinstraat 1 1070 Anderlecht Instellingsnummer: 3988

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool - Viversel -Sint-Jan Berchmans te Heusden-Zolder

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool - Viversel -Sint-Jan Berchmans te Heusden-Zolder Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool - De Tandem te MORTSEL

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool - De Tandem te MORTSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te Kluisbergen

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te Kluisbergen Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Gemeentelijke Basisschool te KEERBERGEN

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Gemeentelijke Basisschool te KEERBERGEN Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te NINOVE

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te NINOVE Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te MELLE

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te MELLE Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Hoofdstructuur bao. CLB GO! CLB Kempen te TURNHOUT Waterheidestraat TURNHOUT

Hoofdstructuur bao. CLB GO! CLB Kempen te TURNHOUT Waterheidestraat TURNHOUT Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Vrije Basisschool te MERKSEM

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Vrije Basisschool te MERKSEM Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van de Gemeentelijke Lagere School te Antwerpen

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van de Gemeentelijke Lagere School te Antwerpen Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van. Gemeentelijke Lagere School - De Wingerd

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van. Gemeentelijke Lagere School - De Wingerd Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid,

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs - SPES te ANDERLECHT

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs - SPES te ANDERLECHT Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van. Gemeentelijke Basisschool

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van. Gemeentelijke Basisschool Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrij CLB Wetteren te WETTEREN

Verslag over de controle van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrij CLB Wetteren te WETTEREN Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te Antwerpen

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te Antwerpen Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van GO! basisschool Veurne te VEURNE

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van GO! basisschool Veurne te VEURNE Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te LEUVEN

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te LEUVEN Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van. Vrije Lagere School voor Buitengewoon. Limud te Antwerpen

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van. Vrije Lagere School voor Buitengewoon. Limud te Antwerpen Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool Sint-Jozef te Ekeren

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool Sint-Jozef te Ekeren Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van het Instituut Sint-Lutgardis te Zomergem

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van het Instituut Sint-Lutgardis te Zomergem Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Gemeentelijke Lagere School te BONHEIDEN

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Gemeentelijke Lagere School te BONHEIDEN Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrij Technisch Instituut 1 te ROESELARE

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrij Technisch Instituut 1 te ROESELARE Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te WACHTEBEKE

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te WACHTEBEKE Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Vrije Kleuterschool - Zusters Maricolen te Maldegem

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Vrije Kleuterschool - Zusters Maricolen te Maldegem Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Hoofdstructuur BaO. Instellingsnummer 8292 Instelling Gemeentelijke Lagere School - De Wingerd

Hoofdstructuur BaO. Instellingsnummer 8292 Instelling Gemeentelijke Lagere School - De Wingerd Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Gemeentelijke Basisschool te BOORTMEERBEEK

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Gemeentelijke Basisschool te BOORTMEERBEEK Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Lagere School voor Buitengewoon Onderwijs - De Olm te Herk-de-Stad

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Lagere School voor Buitengewoon Onderwijs - De Olm te Herk-de-Stad Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te KLUISBERGEN

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te KLUISBERGEN Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs - Levensblij te OUDENAARDE

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Vrije Basisschool voor Buitengewoon Onderwijs - Levensblij te OUDENAARDE Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid,

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te REKKEM

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te REKKEM Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Samenstelling inspectieteam Inspecteur-verslaggever Serge SAUBAIN, Sylvie DE KEUKELAERE

Samenstelling inspectieteam Inspecteur-verslaggever Serge SAUBAIN, Sylvie DE KEUKELAERE Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Hoofdstructuur BuBaO. Moerstraat 50_ 'S GRAVENWEZEL telefoon fax

Hoofdstructuur BuBaO. Moerstraat 50_ 'S GRAVENWEZEL telefoon fax Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool - De Boomhut te Gent

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool - De Boomhut te Gent Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Prizma - Campus VTI te IZEGEM

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Prizma - Campus VTI te IZEGEM Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Kleuterschool Maria Immaculata te Kapellen

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Kleuterschool Maria Immaculata te Kapellen Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid,

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van de Vrije Basisschool te Sint-Niklaas

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van de Vrije Basisschool te Sint-Niklaas Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool - Sint-Annacollege te Antwerpen

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool - Sint-Annacollege te Antwerpen Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van. Vrije Basisschool - Vlierbeek

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van. Vrije Basisschool - Vlierbeek Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool Yavne te Antwerpen

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool Yavne te Antwerpen Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van de Vrije Kleuterschool - Heilige Familie te Sint-Niklaas

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van de Vrije Kleuterschool - Heilige Familie te Sint-Niklaas Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid,

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van GO! basisschool Wervik te WERVIK

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van GO! basisschool Wervik te WERVIK Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Hoofdstructuur BaO. Instellingsnummer Instelling Vrije Basisschool - De Klimtoren VZW

Hoofdstructuur BaO. Instellingsnummer Instelling Vrije Basisschool - De Klimtoren VZW Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid,

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Buitengewoon Secundair Onderwijs Blijdorp

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Buitengewoon Secundair Onderwijs Blijdorp Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid,

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool Mater Dei te Brasschaat

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool Mater Dei te Brasschaat Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van het Vrije Basisschool te Sint-Niklaas

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van het Vrije Basisschool te Sint-Niklaas Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Gemeentebestuur van Vosselaar Cingel VOSSELAAR De Schakel Markt MERKSPLAS Vrij CLB Kempen Rubensstraat TURNHOUT

Gemeentebestuur van Vosselaar Cingel VOSSELAAR De Schakel Markt MERKSPLAS Vrij CLB Kempen Rubensstraat TURNHOUT Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van. Vrij CLB Noordwest - Brabant

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van. Vrij CLB Noordwest - Brabant Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Hoofdstructuur BaO. August Van de Wielelei DEURNE telefoon fax

Hoofdstructuur BaO. August Van de Wielelei DEURNE telefoon fax Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid,

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Vrije Basisschool - Prinses Juliana te ETTERBEEK

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Vrije Basisschool - Prinses Juliana te ETTERBEEK Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te Zoutleeuw

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te Zoutleeuw Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te Sint-Niklaas

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te Sint-Niklaas Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te HOUTHULST

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te HOUTHULST Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te Wetteren

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te Wetteren Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Gemeentelijke Basisschool te Maldegem

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Gemeentelijke Basisschool te Maldegem Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te Sint-Martens-Latem

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te Sint-Martens-Latem Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Gemeentelijke Basisschool 'De Evenaar' te Antwerpen

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Gemeentelijke Basisschool 'De Evenaar' te Antwerpen Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en

Verslag over de controle van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, veiligheid en Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool - Boekt te Heusden-Zolder

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool - Boekt te Heusden-Zolder Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid,

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van de erkenningsvoorwaarde bewoonbaarheid, Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan BRUSSEL Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool Don Bosco te Leuven

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool Don Bosco te Leuven Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van P.S.B.S.O. Spectrum te Buggenhout

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van P.S.B.S.O. Spectrum te Buggenhout Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Gemeentelijke Basisschool De Kleurenboom te Gingelom

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Gemeentelijke Basisschool De Kleurenboom te Gingelom Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te Izegem

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool te Izegem Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Vrije Basisschool Rinkrank te Kalmthout

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Vrije Basisschool Rinkrank te Kalmthout Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool - Proosterbos te Maasmechelen

Verslag over de controle van bewoonbaarheid, veiligheid en hygiëne van Vrije Basisschool - Proosterbos te Maasmechelen Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Gemeentelijke Basisschool - De Negensprong te EVERBERG

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Gemeentelijke Basisschool - De Negensprong te EVERBERG Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te DENDERMONDE

Verslag over de opvolgingsdoorlichting van Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te DENDERMONDE Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming Onderwijsinspectie Hendrik Consciencegebouw Koning Albert II-laan 15 1210 BRUSSEL doorlichtingssecretariaat@ond.vlaanderen.be www.onderwijsinspectie.be Verslag

Nadere informatie