Visionair. Geniaal. Opmerkelijk. Elke auto draagt zijn handtekening.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Visionair. Geniaal. Opmerkelijk. Elke auto draagt zijn handtekening."

Transcriptie

1

2 Visionair. Geniaal. Opmerkelijk. Elke auto draagt zijn handtekening.

3 Vurig. Elementair. Fabelachtig. De Ford Focus RS bezorgt zijn bestuurder ongekende sensaties. De speciaal ontwikkelde 2,3-litermotor en innovatieve vierwielaandrijving combineren een alertere motorrespons met een superieure tractie en wendbaarheid. De Ford Focus RS werd ontwikkeld voor bestuurders die sterke prestaties ernstig nemen en zowel op de weg als op het circuit het onderste uit de kan willen halen.

4 Haarspeld Met zijn geavanceerde vierwielaandrijving gaat de auto zonder probleem volgas door de bocht en geeft hij u een maximaal vertrouwen. Lange rechte stukken met golven Andere wagens raken vaak uit balans wanneer u volgas over een licht bochtig, golvend wegdek rijdt. De RS niet. De aerodynamische addenda en vierwielaandrijving zorgen ervoor dat de auto zich vastbijt in het wegdek, en dat zelfs tijdens circuitritten in de regen. Met de technologie om de beste te zijn. Sprongen Bij sprongen die sommige wagens tijdelijk onbestuurbaar maken bij de landing gebruikt de Ford Focus RS de volledige slag van zijn ophanging. Tegelijk helpen de geavanceerde racegenen van de extra stijve Tenneco-ophanging de Focus RS perfect onder controle te houden. Scherper wordende bochten Het ultraperformante remsysteem van de Ford Focus RS garandeert uitmuntende vertragingen bij alle snelheden. De gloednieuwe Ford Focus RS, ontwikkeld door het Ford Performanceteam en aangedreven door de opmerkelijke EcoBoost-technologie van Ford, verenigt een compromisloos vermogen met een indrukwekkende efficiëntie. Rechte lijn Een zacht schakelende zesversnellingsbak met racegenen stelt u in staat om de RS in alle versnellingen in de optimale vermogens- en koppelband te houden tot een topsnelheid van 268 km/u.

5 Gedisciplineerde kracht. De Ford Focus RS levert adrenaline op vraag en paart brute kracht aan een gedisciplineerde controle. Bekijk de Focus RS in volle actie

6 Innerlijke kracht. Het ultraperformante karakter van de RS komt tot uiting in de hele wagen. Het nieuwe afgeplatte lederen stuurwiel tilt uw prestatiegerichte rijervaring naar nieuwe hoogten terwijl de nieuwe RS Recaro-zetels in gedeeltelijk leder met streep in Nitrous Blue het middendeel van de RS-cockpit kleur geven.

7 2.3 EcoBoost GTDi De nieuwe 2,3-liter EcoBoost-motor die Ford speciaal voor de RS heeft ontwikkeld, levert uitmuntende prestaties. Zijn 'twin scroll'-turbo met lage inertie, intercooler en grote compressor maakt het mogelijk om meer lucht met een hogere dichtheid aan te voeren. In combinatie met een geïntegreerd uitlaatspruitstuk dat de impulsenergie naar de turbine maximaliseert, levert de motor een lagere uitstoot en een hogere brandstofefficiëntie, terwijl het vermogen stijgt naar 350 pk. Vierwielaandrijving met Torque Vectoring Control Garandeert een superieure tractie voor uitdagende omstandigheden. In een bocht stuurt het Torque Vectoringsysteem met twee koppelingen op de achteras indien nodig tot 100% van het beschikbare koppel naar één enkel achterwiel. Dat komt de tractie ten goede en elimineert onderstuur. Vier actieve rijmodi Creëer een rijervaring op maat met een selectie van aandrijfmodi, waaronder Normal en Sport als weginstellingen en Track en Drift voor circuituitstapjes. Launch Control Launch Control werd ontwikkeld voor het circuit. Het systeem schakelt de koppellimiet in de eerste versnelling uit en optimaliseert de tractie en de acceleratie. Performance shift light Een knipperend RS-pictogram helpt u om optimaal te accelereren. De schakelindicator in de toerenteller geeft in elke versnelling het optimale opschakelpunt aan en gaat knipperen bij het maximumtoerental. Innovatie door technologie. Unieke Ken Block-film Gelakte Bremboremklauwen Brembo, de toonaangevende fabrikant van ultraperformante remonderdelen, is de ideale partner van de Ford Focus RS.

8 RS-uitrusting, kenmerken en opties. Specificaties en prestaties RS. Standaarduitrusting Vierwielaandrijving met Torque Vectoring Vier instelbare rijmodi Launch Control 19" lichtmetalen velgen met 20 spaken Recaro-zetels met RS-logo Hoogwaardig radio/cd/dab-systeem met 8"-aanraakscherm, SYNC 3 met spraakbediening en negen Sony-luidsprekers Uniek RS-instrumentenpaneel Adaptief koplampsysteem Ford Power -startknop RS-drempelbeschermers vooraan Roestvrijstalen pedaalcovers met rubberen inzetstukken Bandenspanningscontrolesysteem (Tyre Pressure Monitoring System, TPMS) Antiblokkeerremsysteem (ABS) en elektronische stabiliteitscontrole (ESC) met tractiecontrole en vertrekhulp voor hellingen Performance Gear Shift Light Volledig onafhankelijke ophanging Sportophanging met inertiedempers met dubbele modus voor een stijvere ophanging bij circuitritten. Standaard Optie tegen meerprijs *De velgen worden met de vermelde bandenmaat geplaatst, het merk van banden wordt bepaald in de fabriek. **Ford Emergency Assistance is een innovatief SYNC systeem dat via een Bluetooth -gekoppelde mobiele telefoon de inzittenden helpt om de lokale hulpdiensten te verwittigen, bij een aanrijding met activatie van de airbags of afsluiten van de brandstoftank. Werkt in meer dan 40 Europese landen en regio s. ***In 4de versnelling. ØTestgegevens van Ford. ØØAlle CO 2 emissiewaarden in g/km en verbruikswaarden in l/100km werden gemeten in overeenstemming met de technische vereisten en specificaties van de Europese Richtlijn (EC) 715/2007 en laatst aangepast door (EC) 692/2008. De verbruiksgegevens en CO 2 emissiewaarden zijn specifiek voor een voertuigtype en niet voor een specifiek voertuig. De toegepaste testprocedure laat toe om verschillende voertuigtypes en verschillende merken te vergelijken. Deze informatie maakt geen deel uit van de offerte. De werkelijke verbruikswaarden en de brandstofzuinigheid kan beïnvloed worden door (individuele) wagenconfiguraties, door rijgedrag, door het gebruik van bijvoorbeeld de airconditioning of door niet-technische factoren. Ook optionele banden kunnen een andere CO 2 -uitstoot en verbruik tot gevolg hebben. Alle benzinemotoren zijn uitgerust met een katalysator. DPF: dieselpartikelfilter.

9 Koetswerkkleuren en lichtmetalen velgen Zetelbekledingen Frozen White Stealth Grey Shadow Black 1 2 (Niet-metaalkleur) (Speciale nietmetaalkleur) (Micakleur) Recaro zetels 1. Eton/Race Track in Charcoal Black/Salerno leder in Charcoal Black (gedeeltelijk leder). 2. Dinamica microvezel in Ebony/Salerno leder in Charcoal Black (voorgevormde kuipzetel, gedeeltelijk leder). 3. Eton/Race Track in Charcoal Black/Salerno leder in Nitrous Blue (gedeeltelijk leder). Magnetic (Metaalkleur) Nitrous Blue (Exclusieve Metaalkleur in vier lagen, exclusief voor RS) 3 Standaard lichtmetalen velgen 19" lichtmetalen velgen met 20 spaken in uniek RSdesign. Ook beschikbaar als 18" velg voor winterbanden (Accessoire). Optionele lichtmetalen velgen 19" lichtmetalen velgen met 20 spaken, gelakt in de hoogwaardige Magnetiteafwerking (55H) Optionele lichtmetalen velgen 19" gesmede lichtmetalen velgen met 5x2 spaken in een lichtglanzende zwarte afwerking (55X)

10 MY 2017 BEL nl Illustraties, omschrijvingen en specificaties. Deze brochure was correct op het moment van druk. Het beleid van Ford omvat echter een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. Raadpleeg altijd uw Ford concessiehouder voor de recentste informatie. Optionele uitrusting. Als er ergens in deze publicatie een kenmerk wordt beschreven als een Optie of Optione(e)l(e) uitrusting/pack, enz., moet u ervan uitgaan dat het een meerkost zal opleveren ten opzichte van het basisvoertuig, tenzij uitdrukkelijk anders gespecificeerd. Alle modellen en kleurencombinaties zijn afhankelijk van de beschikbaarheid. Opmerking: Bepaalde afbeeldingen in deze brochure werden gemaakt aan de hand van preproductiemodellen en/of werden met de computer bewerkt. Het design en de uitrusting kunnen dan ook in diverse opzichten verschillen van die van het definitieve model. Bovendien kunnen bepaalde voorzieningen op de afbeeldingen enkel als optie verkrijgbaar zijn. Opmerking: Deze brochure bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. + De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford concessiehouder. Opmerking: De naam Bluetooth de bijbehorende logo s zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam ipod en de bijbehorende logo s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. Opmerking: Sommige rijhulpmiddelen en veiligheidsvoorzieningen in deze brochure zijn bestemd voor gebruik met sensoren, waarvan de prestaties door bepaalde weers- en omgevingsomstandigheden kunnen worden aangetast. Published by Ford Motor Company Limited, Brentwood, Essex, England. Registered in England No BJN FoE B45E. PN /1016/0.75m/BEL nl August Ford Motor Company Limited. Gelieve deze brochure te recycleren wanneer u ze niet meer nodig hebt.

FORD KA+ Kleur en bekleding

FORD KA+ Kleur en bekleding KA+ FORD KA+ Kleur en bekleding FORD KA+ Motoren, brandstofverbruik en prestaties Reality check. Vanaf 1 september 2017 zullen bepaalde nieuwe voertuigen een homologatie krijgen volgens de wereldwijde

Nadere informatie

Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk. Elke auto draagt zijn handtekening.

Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk. Elke auto draagt zijn handtekening. Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk. Elke auto draagt zijn handtekening. Vurig. Elementair. Ontzagwekkend. De Ford Focus RS is de nieuwe standaard voor rijplezier. De speciaal ontwikkelde 2.3 motor en de

Nadere informatie

T R A N S I T C U S T O M

T R A N S I T C U S T O M TRANSIT CUSTOM Afmetingen 44-45 Bestelwagen Afmetingen Bestelwagen/Multi-Use Afmetingen Kombi Kombi L1 H1 6,0 m³ L1 H2 7,2 m³ Multi-Use L1 H1 3,5 m³ I C J O B K M L2 H1 6,8 m³ L1 H1 8,3 m³ L2 H1 4,3 m³

Nadere informatie

Visionair. Geniaal. Opmerkelijk. Elke auto draagt zijn handtekening.

Visionair. Geniaal. Opmerkelijk. Elke auto draagt zijn handtekening. Visionair. Geniaal. Opmerkelijk. Elke auto draagt zijn handtekening. Bekoort niet alleen aan de buitenkant. Zowel de Fiesta ST als de Focus ST tillen de befaamde rijervaring van Ford naar een hoger niveau,

Nadere informatie

FORD MOTOR COMPANY PRESENTEERT

FORD MOTOR COMPANY PRESENTEERT FORD MOTOR COMPANY PRESENTEERT Vignale. Est. 1948 Alfredo Vignale, een befaamd autotechnicus, opende zijn koetswerkatelier in het Italiaanse Turijn. Zijn voortreffelijke vakmanschap werd erkend door het

Nadere informatie

ALL-NEW FIESTA B479_Fiesta_Main_V3_Image_Master.indd BC86-BC88 B479_Fiesta_Main_V3_BEL_NL.indd BC86-BC88 22/05/ :15:25 07/06/ :43:56

ALL-NEW FIESTA B479_Fiesta_Main_V3_Image_Master.indd BC86-BC88 B479_Fiesta_Main_V3_BEL_NL.indd BC86-BC88 22/05/ :15:25 07/06/ :43:56 ALL-NEW FIESTA FORD FIESTA Modellenoverzicht Kies de juiste Fiesta voor u. Met zijn brede waaier aan opvallende, individuele designkleuren is er steeds een All-New Ford Fiesta voor u, ongeacht uw smaak.

Nadere informatie

VISIONAIR. GENIAAL. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING.

VISIONAIR. GENIAAL. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING. ECOSPORT VISIONAIR. GENIAAL. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING. EcoSport ST-Line met contrasterend dak in Shadow Black in combinatie met de optionele metaalkleur Tiger Eye, en 18" lichtmetalen

Nadere informatie

Kies de juiste Kuga voor u. Luxe. Sport. Titanium. Vignale

Kies de juiste Kuga voor u. Luxe. Sport. Titanium. Vignale FORD KUGA Modellenoverzicht Kies de juiste Kuga voor u Luxe Titanium Hoogstaande materialen en bijkomende technologieën bieden superieure niveaus van verfijning en comfort. Vignale Met zijn uniek design

Nadere informatie

Kies de Mondeo die bij je past

Kies de Mondeo die bij je past MONDEO FORD MONDEO Modellenoverzicht Kies de Mondeo die bij je past Leverbaar in een betoverende reeks unieke series. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, er is een nieuwe Ford Mondeo die precies bij je

Nadere informatie

Kies de juiste C-MAX voor u. Trend en Business Class. Luxe

Kies de juiste C-MAX voor u. Trend en Business Class. Luxe C-MAX + GRAND C-MAX FORD C-MAX Modellenoverzicht Kies de juiste C-MAX voor u Alle C-MAX-series zijn beschikbaar als de C-MAX met 5 zitplaatsen en de Grand C-MAX met 7 zitplaatsen er is een Ford C-Max die

Nadere informatie

Laat uw stempel achter. Stijl en voorkomen. Lichtmetalen velgen A 19" x 9" zwarte lichtmetalen velgen met multi-spaken (standaard)

Laat uw stempel achter. Stijl en voorkomen. Lichtmetalen velgen A 19 x 9 zwarte lichtmetalen velgen met multi-spaken (standaard) Laat uw stempel achter. +Item onder garantie van toeleverancier: meer gegevens hierover vindt u op de achterflap. Nog andere accessoires voor uw Ford Mustang vindt u op www. ford-accessoires.be Voor een

Nadere informatie

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59 ECOSPORT Stel uw ideale EcoSport samen. Wat is uw favoriete combinatie? De EcoSport biedt u de keuze uit verscheidene kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om uw keuze te maken uit de contrasterende

Nadere informatie

DE NIEUWE FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_NLD_NL.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 06/09/ :00:44

DE NIEUWE FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_NLD_NL.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 06/09/ :00:44 DE NIEUWE FIESTA FORD FIESTA Modeloverzicht Kies de juiste Fiesta voor u. Verkrijgbaar in een reeks zeer unieke uitvoeringen, dus is er atijd wel een nieuwe Fiesta, waar uw voorkeur ook naar uitgaat. Titanium

Nadere informatie

VISIONAIR. INGENIEUS. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING.

VISIONAIR. INGENIEUS. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING. EDGE VISIONAIR. INGENIEUS. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING. Scan de QR-codes om bijkomende inhoud te raadplegen. Bekijk Fords opmerkelijke geschiedenis in actie. Edge ST-Line met opties

Nadere informatie

Creëer uw perfecte EcoSport.

Creëer uw perfecte EcoSport. ECOSPORT Creëer uw perfecte EcoSport. Wat is uw favoriete kleurencombinatie? De EcoSport laat je kiezen uit een diverse collectie kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om te kiezen uit de contrasterende

Nadere informatie

NIEUWE TRANSIT BUS 1679e272a4a64e8ad71e b7d-1191fbe316154cdecec0c9aab75f366b-00000_book.indb 56 08/10/ :29:37

NIEUWE TRANSIT BUS 1679e272a4a64e8ad71e b7d-1191fbe316154cdecec0c9aab75f366b-00000_book.indb 56 08/10/ :29:37 NIEUWE TRANSIT BUS Ambiente Voornaamste exterieuruitrusting 16" stalen velgen met centrale wielkappen Zijdelingse schuifdeur met elektrische trede aan passagierszijde Quad grootlichten Halogeenprojectielampen

Nadere informatie

FORD MOTOR COMPANY PRESENTEERT

FORD MOTOR COMPANY PRESENTEERT FORD MOTOR COMPANY PRESENTEERT Vignale Sinds 1948 Alfredo Vignale, een gerenommeerd autotechnicus, opende zijn carrosseriebouwbedrijf in Turijn, Italië. Zijn perfecte vakmanschap werd erkend door het tijdschrift

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

FORD KA+ Accessoires. Antislipmat voor bagageruimte. Velg accessoire. All-weather vloermatten. ClimAir bumper bescherming. Xvision parkeersensoren

FORD KA+ Accessoires. Antislipmat voor bagageruimte. Velg accessoire. All-weather vloermatten. ClimAir bumper bescherming. Xvision parkeersensoren KA+ FORD KA+ Accessoires Antislipmat voor bagageruimte Rubberen bagagemat, ontworpen om de bagageruimte schoon en netjes te houden. Ideaal voor het vervoeren van natte of vuile voorwerpen. (accessoire)

Nadere informatie

Visionair, ingenieus, opmerkelijk. Elke auto draagt zijn handtekening.

Visionair, ingenieus, opmerkelijk. Elke auto draagt zijn handtekening. Visionair, ingenieus, opmerkelijk. Elke auto draagt zijn handtekening. Top niveau door middel van innovatie De voertuigen weergegeven zijn de Fiesta ST 3-deur en de Focus ST 5-deur. De Focus ST Wagon is

Nadere informatie

Kies de juiste C-MAX voor u. C-MAX collectie. Luxe. Sport

Kies de juiste C-MAX voor u. C-MAX collectie. Luxe. Sport C-MAX + GRAND C-MAX FORD C-MAX Collectie Kies de juiste C-MAX voor u De C-MAX is verkrijgbaar in zowel de C-MAX 5-zitter en de Grand C-MAX 5 of 7-zitter uitvoering. Dus wat je lifestyle-prioriteiten ook

Nadere informatie

Kies de juiste Kuga voor u. Luxe. Sport. Titanium. Vignale

Kies de juiste Kuga voor u. Luxe. Sport. Titanium. Vignale FORD KUGA collectie Kies de juiste Kuga voor u Luxe Titanium Premium materialen en aanvullende technologieën bieden een superieur niveau van verfijning en comfort. Vignale Unieke design elementen en exclusief

Nadere informatie

Ambiente Voornaamste exterieuruitrusting

Ambiente Voornaamste exterieuruitrusting NIEUWE TRANSIT Ambiente Voornaamste exterieuruitrusting Buitenspiegels met dodehoekspiegel en geïntegreerde richtingaanwijzers Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Schuifdeur in de laadruimte

Nadere informatie

De meest dynamische 1.5 Ford EcoBoost. De laagste uitstoot 1.5 TDCi. FORD KUGA Motoren en transmissies

De meest dynamische 1.5 Ford EcoBoost. De laagste uitstoot 1.5 TDCi. FORD KUGA Motoren en transmissies FORD KUGA Motoren en transmissies Reality check. Maakt brandstofcijfers en emissies reëeler. M.i.v. 1 september 2017 worden bepaalde nieuwe modellen voorzien van een type-goedkeuring gebaseerd op de Worldwide

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk. Elke auto heeft zijn kenmerk.

Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk. Elke auto heeft zijn kenmerk. START> Visionair. Ingenieus. Opmerkelijk. Elke auto heeft zijn kenmerk. INHOUD > Wist u dat... > Een verslavende rijervaring > Video s > Uw assistent aan boord > Specificaties > Prijslijst > Contact (Klik

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

FORD KA FORD FIESTA FORD FOCUS

FORD KA FORD FIESTA FORD FOCUS FORD KA FORD KA FORD KA TomTom Go Live 1005 O S Cruisecontrol O O Stoelverwarming op beide stoelen (onder stof) O - Stoelverwarming op beide voorstoelen i.c.m. lederen O O Stoelmassage op bestuurdersstoel

Nadere informatie

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014

INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 INTRODUCTIEDAGEN : 16-22/10/2014 (OPEN OP ZONDAG 19 OKTOBER) GRATIS TECHNOLOGIEËN Kies vandaag uw 600 GRATIS(3) bovenop de andere kortingen. Geldig op Fiesta, B-MAX, C-MAX, Grand C-MAX, Kuga, Tourneo Courier

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise

Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise MAzda6 Afbeelding toont interieur Mazda6 Skycruise EEN PLAATS VAN CONTROLE EN LUXUEUZE AANTREKKING De Mazda6 biedt een nieuw ontworpen interieur compleet met een selectie van kwalitatief hoogwaardige materialen

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

L E G E NIS B DACK 3

L E G E NIS B DACK 3 LEG THE 2 END IS BACK 3 4 5 SO Motor Bereid je voor op de terugkeer van een legende. De nieuwe Toyota GR Supra biedt de meest pure rijervaring en is daarmee een logisch vervolg op een rijke historie van

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

DE NIEUWE GENERATIE FIESTA

DE NIEUWE GENERATIE FIESTA DE NIEUWE GENERATIE FIESTA VISIONAIR. UITGEKIEND. OPMERKELIJK. ELKE AUTO HEEFT ZIJN EIGEN SIGNATUUR. Fiesta ST-Line driedeurs met de optionele koetswerkkleur Race Red en optionele 18" gepolijste lichtmetalen

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Jeep introduceert de nieuwe 2.2 MultiJet II-motor (185 en 200 pk) op Cherokee en biedt een nog rijkere uitrusting aan op het gamma 2016

Jeep introduceert de nieuwe 2.2 MultiJet II-motor (185 en 200 pk) op Cherokee en biedt een nog rijkere uitrusting aan op het gamma 2016 Persbericht Jeep introduceert de nieuwe 2.2 MultiJet II-motor (185 en 200 pk) op Cherokee en biedt een nog rijkere uitrusting aan op het gamma 2016 De Jeep Cherokee is het eerste model van FCA dat de nieuwe

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

De nieuwe Kia pro_cee d GT en cee d GT Driving reloaded >>>

De nieuwe Kia pro_cee d GT en cee d GT Driving reloaded >>> De nieuwe Kia / 2 De nieuwe Kia pro_cee d GT en cee d GT Driving reloaded >>> Ontdek een nieuwe wereld. Maak kennis met onze jongste toevoegingen aan de Kia cee d familie; de nieuwe Kia pro_cee d GT en

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG

ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG V A N 1 7 T O T 3 1 M E I 2 0 1 6 ALLE DAGEN OPEN BEHALVE OP ZONDAG FIESTA Titanium FORD FIESTA TREND BUSINESS CLASS 1.0i / 80PK / 3D / 5V Standaarduitrusting Aanbevolen catalogusprijs Fiesta Trend 1.0i

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE EEN ADEMBENEMENDE COUPÉ OVATIE! OF STILTE RESPECT IS CRUCIAAL. DIT IS DE LAATSTE PAREL UIT EEN REEKS VAN LEGENDARISCHE COUPÉS, GEÏNSPIREERD DOOR PASSIE. MET ZIJN

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

jeep wrangler Black Edition ii

jeep wrangler Black Edition ii jeep wrangler Black Edition ii Black is back Zwart als de nacht. Onverschrokken, fascinerend, mysterieus: de Wrangler Black Edition II doet zijn intrede in de stad als vertegenwoordiger van een nieuwe

Nadere informatie

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag

Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag 29 januari 2019, 09:00 (CET) Jaguar lanceert XF en XF Sportbrake Chequered Flag Jaguar onthult als onderdeel van het nieuwe modeljaar de speciale Chequered Flag uitvoering van de XF Saloon en de XF Sportbrake.

Nadere informatie

LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION

LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION PRIJSLIJST 14 MAART 2018 - MODELJAAR 2018 LAND ROVER DISCOVERY VICTORINOX LIMITED EDITION Motorisatie: 2.0 SD4 240PK 3.0 TDV6 211 & 258PK Aanbevolen cat.

Nadere informatie

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018.

A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. A-Klasse 180 d 7G-DCT Business Solution Limited. Prijslijst. Geldig vanaf 10 september 2018. Highlights standaarduitrusting High-perfomance LED-koplampen Widescreen Cockpit KEYLESS start Mercedes-Benz

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz M-Klasse ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi Specificaties Voertuignummer: 1103139/108 Datum: 16-03-2007 Tellerstand: 212.512 km

Nadere informatie

BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS.

BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS. BMW maakt rijden geweldig BMW 1 SERIE SPECIAL EDITIONS. PRIJSLIJST - JULI 2018 Bijtelling uitstoot gram/km Max. vermogen en koppel kw (pk)/nm Cilinders inhoud cil / liter Bpm* Energielabel* 2 Energielabel*

Nadere informatie

De Mazda2 heeft zijn verbluffende looks te danken aan het bekroonde KODO - Soul of Motion design.

De Mazda2 heeft zijn verbluffende looks te danken aan het bekroonde KODO - Soul of Motion design. M{ZD{ 2 De Mazda2 heeft zijn verbluffende looks te danken aan het bekroonde KODO - Soul of Motion design. Opvallende LED-koplampen accentueren het gestroomlijnde en fraai gesculpteerde koetswerk. De strakke,

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

WINTERBANDEN PROGRAMMA

WINTERBANDEN PROGRAMMA WINTERBANDEN PROGRAMMA 2018-2019 Blijf veilig op de weg, ook tijdens de winter INLEIDING UITLEG EN VOORWAARDEN WINTERBANDEN 2018-2019 ALGEMEEN De winter laat zich moeilijk voorspellen. Daarom is het belangrijk

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf SALONCONDITIES TOT 6. 4 5 0,- VOORDEEL Er is al een CR-V City Runner vanaf 19.490,- 199,-/MAAND (catalogusprijs CR-V City Runner 2.0 i-vtec S 22.990-1.500 salonkorting* - 2.000 Eco-bon**) of 21.490 zonder

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Clio-gamma. Raadpleeg de tabellen achteraan in deze brochure om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen

Nadere informatie

DE NIEUWE PUMA 49201a2f06d54786d4deb9a9dfcdd627-35cfd953aa9742bde9550cc8f3cf0cac-00000_book.indb 66 07/10/ :34:14

DE NIEUWE PUMA 49201a2f06d54786d4deb9a9dfcdd627-35cfd953aa9742bde9550cc8f3cf0cac-00000_book.indb 66 07/10/ :34:14 DE NIEUWE PUMA FORD PUMA Modeloverzicht Met Puma is de keuze eenvoudig Met vier opvallend individuele ontwerpopties beschikbaar, was de keuze nog nooit zo eenvoudig. Of u nu de voorkeur geeft aan het comfort

Nadere informatie

2 3 4 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 18 19 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120

Nadere informatie

VISIONAIR. INGENIEUS. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING. Scan de QR-codes in deze brochure om online bijkomende inhoud te raadplegen.

VISIONAIR. INGENIEUS. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING. Scan de QR-codes in deze brochure om online bijkomende inhoud te raadplegen. KA+ VISIONAIR. INGENIEUS. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING. Scan de QR-codes in deze brochure om online bijkomende inhoud te raadplegen. INHOUD Inleiding.....................................

Nadere informatie

WINTERBANDEN PROGRAMMA

WINTERBANDEN PROGRAMMA WINTERBANDEN PROGRAMMA 2018-2019 Blijf veilig op de weg, ook tijdens de winter INLEIDING LINE UP MODELLEN UITLEG EN VOORWAARDEN WINTERBANDEN 2018-2019 ALGEMEEN De winter laat zich moeilijk voorspellen.

Nadere informatie

NEW Ford B-MAX. Go Further

NEW Ford B-MAX. Go Further NEW Ford B-MAX Go Further Het getoonde model is een B-MAX Titanium in Mars Red metaalkleur (optie) met panoramadak, 17 Lichtmetalen velgen met 5 spaken, donker getinte ruiten achteraan en parkeersensoren

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition

OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition Pas op: deze auto is niet voor iedereen. Wil jij een auto die je gewoon van A naar B brengt? Lees dan vooral niet verder. In de Corsa OPC Nürburgring Edition is geen

Nadere informatie

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio.

>> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Uptown &Underground. smart fortwo edition greystyle coupé &cabrio. >> Karaktervol. Bodypanels in de exclusieve matte lak dark grey en een tridionveiligheidskooi in glanzend zwart. Van dit fascinerende

Nadere informatie

2 De nieuwe Insignia

2 De nieuwe Insignia De nieuwe INSIGNIA 2 De nieuwe Insignia tijd voor EEN NIEUWE KOPLOPER. Met zijn atletische design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende voorsprong op andere auto s in

Nadere informatie

MUSTANG Mustang_19MY_V2_IMG_MASTER.indd BC101-BC1 Must_2019MY V2_NLD_NL (1).indd BC101-BC /06/ :52:26 03/07/ :15:37

MUSTANG Mustang_19MY_V2_IMG_MASTER.indd BC101-BC1 Must_2019MY V2_NLD_NL (1).indd BC101-BC /06/ :52:26 03/07/ :15:37 MUSTANG Druk je stempel. +Systeem wordt gedekt door garantie van leverancier, raadpleeg de achterpagina voor meer informatie. Ga voor een reeks Ford merkartikelen van kleding tot lifestyle producten en

Nadere informatie

FIESTA ST Prijslijst. Prijslijst: B18-P39 Datum: 01/12/2018 Gate Release: 01/12/2018 Publicatiedatum: 01/12/2018 Modeljaar: Vervangt: B18-P23

FIESTA ST Prijslijst. Prijslijst: B18-P39 Datum: 01/12/2018 Gate Release: 01/12/2018 Publicatiedatum: 01/12/2018 Modeljaar: Vervangt: B18-P23 Prijslijst Prijslijst: B18-P39 Datum: 01/12/2018 Gate Release: 01/12/2018 Publicatiedatum: 01/12/2018 Modeljaar: 2019.00 Vervangt: B18-P23 Prijslijst 3 deur 5 deur Versie en motor Transm. Emissie. Code

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

De CLA Coupe Sport Edition Limited

De CLA Coupe Sport Edition Limited De CLA Coupe Sport Edition Limited Sport Edition Limited prijslijst. Geldig vanaf 11 januari 2019 CLA Coupe Sport Edition Limited Vanaf 36.995 NETTOBIJTELLING VANAF 251,- PER MAAND*) Type Versnellingsbak

Nadere informatie

Velgen. 19" lichtmetalen velg in Luster Nickel met 5x2 spaken. 17" lichtmetalen velg in Sparkle Silver met 5x2 spaken

Velgen. 19 lichtmetalen velg in Luster Nickel met 5x2 spaken. 17 lichtmetalen velg in Sparkle Silver met 5x2 spaken Velgen 17" lichtmetalen velg in Sparkle Silver met 5x2 spaken 17" lichtmetalen velg in Sparkle Silver met 10 spaken 17" lichtmetalen velg in Sparkle Silver met 10 dubbele spaken 18" lichtmetalen velg in

Nadere informatie

D E N I E U W E E D G E

D E N I E U W E E D G E DE NIEUWE EDGE VISIONAIR. INGENIEUS. OPMERKELIJK. ELKE AUTO DRAAGT ZIJN HANDTEKENING. Scan de QR-codes om extra content te bekijken. Bekijk Ford's opmerkelijke geschiedenis in actie. Edge ST-Line in de

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA DRIVEN BY YOU PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2018 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijder. 15.990 XLV e-xgi160 BENZINE Consumentenprijs (excl

Nadere informatie

ORIGINAL OPVALLEND VAN NATURE. De naam Hakoné verwijst naar de Hakoné Pas in de buurt van. de berg Fuji, een van de mooiste natuurgebieden in Japan én

ORIGINAL OPVALLEND VAN NATURE. De naam Hakoné verwijst naar de Hakoné Pas in de buurt van. de berg Fuji, een van de mooiste natuurgebieden in Japan én MAZDA2 HAKONÉ ORIGINAL OPVALLEND VAN NATURE De naam Hakoné verwijst naar de Hakoné Pas in de buurt van de berg Fuji, een van de mooiste natuurgebieden in Japan én Mazda s favoriete testomgeving voor nieuwe

Nadere informatie

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016.

A-Klasse Motorsport Edition. Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. A-Klasse Motorsport Edition Prijslijst. Geldig vanaf 1 januari 2016. Gebouwd voor pole position. De perfecte start van het seizoen: de nieuwe A-Klasse als gelimiteerde Motorsport Edition. Uiterst stijlvol

Nadere informatie

2 De nieuwe Insignia

2 De nieuwe Insignia de nieuwe INSIGNIA 2 De nieuwe Insignia Grand Sport en Sports Tourer tijd voor EEN NIEUWE KOPLOPER. Met zijn hoogwaardige design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Haal het meeste uit uw Ford. Elektronische stabiliteitscontrole

Haal het meeste uit uw Ford. Elektronische stabiliteitscontrole 42 Elektronische stabiliteitscontrole Haal het meeste uit uw Ford De Ford Transit is standaard uitgerust met Elektronische stabiliteitscontrole (ESC, Electronic Stability Control)Ø1). Het geavanceerde

Nadere informatie

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden Originele BMW banden Sterbandengarantie Echt rijplezier BMW STERBANDEN. GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. BMW EfficientDynamics Minder uitstoot. Meer rijplezier. WAT DEKT DE BMW STERBANDENGARANTIE?

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi

De Caddy en Caddy Maxi De Caddy en Caddy Maxi Naast de zuivere diesel- of benzinemodellen zijn de Caddy en de Caddy Maxi als optie ook verkrijgbaar als modelvarianten Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Met deze alternatieve aandrijvingsvarianten

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU.

TONE UITVOERING. DYNAMIEK OP EEN ZELDZAAM NIVEAU. Het opvallende silhouet van de Volvo 480 onthult zonder omwegen zijn sportieve karakter. De Volvo designers en ingenieurs hadden echter méér voor ogen: een auto voor mensen, voor wie opwindend rijplezier

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Nadere informatie

Kies de S-MAX die bij u past. Trend

Kies de S-MAX die bij u past. Trend Kies de S-MAX die bij u past. Trend Luxe Titanium Vignale Vignale 22 23 Velgen 17" lichtmetalen velg in Sparkle Silver met 5x2 spaken. 17" lichtmetalen velg in Sparkle Silver met 10 spaken. 17" lichtmetalen

Nadere informatie

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR.

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. DE NIEUWE TOYOTA NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. EEN ENERGIEKE UITSTRALING EN EEN STIJLVOL INTERIEUR DRAGEN BIJ AAN EEN ONTSPANNEN EN COMFORTABELE

Nadere informatie

M A Z D A M X - 5 C H A I R O L I M I T E D V E R S I O N P E R 1 J U L I

M A Z D A M X - 5 C H A I R O L I M I T E D V E R S I O N P E R 1 J U L I M A Z D A M X - 5 C H A I R O L I M I T E D V E R S I O N PER 1 JULI 2019 DE RUSTGEVENDE UITWERKING VAN TRADITIONEEL JAPANSE TEMPELS Chairo is Japans voor een bruintint en is een verwijzing naar de vaak

Nadere informatie

FIESTA ST Prijslijst. Prijslijst: B19-P10 Datum: 21/02/2019 Gate Release: 25/02/2019 Publicatiedatum: 21/02/2019 Modeljaar: Vervangt: B18-P39

FIESTA ST Prijslijst. Prijslijst: B19-P10 Datum: 21/02/2019 Gate Release: 25/02/2019 Publicatiedatum: 21/02/2019 Modeljaar: Vervangt: B18-P39 Prijslijst Prijslijst: B19-P10 Datum: 21/02/2019 Gate Release: 25/02/2019 Publicatiedatum: 21/02/2019 Modeljaar: 2019.50 Vervangt: B18-P39 Prijslijst 3 deur 5 deur Versie en motor Transm. Emissie. Code

Nadere informatie

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland Vanaf 14 juli 2017, Nederland MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 - uitstoot 1 g/km/ Energielabel excl. BPM/ BPM bedrag Fiscale Waarde Rijklaar 2 Stad Snelweg Gecombineerd 1.6t 6MT 7,8 4,6 5,7 133/B

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR DE MEDIA

INFORMATIE VOOR DE MEDIA VERTROUWELIJK: STRIKT EMBARGO TOT 12 JANUARI 2016 OM 00:01 UUR (GMT) DE VOLLEDIG NIEUWE JAGUAR XF: DIESEL MET AWD-VIERWIELAANDRIJVING EN NOG DYNAMISCHER KORT AWD-vierwielaandrijving nu wereldwijd beschikbaar

Nadere informatie

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 112 15 16 17 18 5 8 19 4 1 3 5 6 7 2 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Elektronische stabiliteitscontrole De nieuwe Ford Transit is standaard uitgerust met Elektronische

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] kw [PS] 420 160 [218] 380 140 [190] [Nm] kw [PS] 420 160 [218] 380 140 [190] [Nm] kw [PS] 420 160 [218] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163] 16

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie