Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling:"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief afdeling VSO Dagbesteding februari 2018 Groepen: VSO Dagbesteding 1,2 en 3. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling: 1. aankondigingen 2. mededelingen 3. nieuws uit de groepen 1.Aankondigingen: -15 minuten gesprekken: dinsdag (uitnodiging heeft u ontvangen,als u zich heeft opgegeven middels het strookje/per mail ontvangt na de voorjaarvakantie de planning van de tijden waarop u met de door u aangewezen personen kan spreken) 2. Mededelingen: -na de fijne kerstbrunch (bedankt allemaal voor de lekkernijen die jullie meebrachten en vaak ook zelfgemaakt waren!) hebben we allemaal genoten van de kerstvakantie.

2 **nieuw jaar>nieuwe stage!** -in de vorige nieuwsbrief schreef ik al over deze LOL stage: vanaf januari gaan we als VSO Dagbesteding een samenwerking aan met s Heerenloo Bedum mbt het opstarten van onderwijs-zorgarrangementen voor (Ernstig) Meervoudig Beperkte leerlingen (EMB) van onze school en cliënten van `s Heerenloo in de leeftijd van 16 t/m 45 jaar. Vanaf dinsdag 6 maart gaan Marlies Schunselaar en Dylan Ausema hier Leren Op Locatie, als begeleider gaat Sandra Portier met hen mee. Om e.e.a. goed voor te bereiden gaan de groepen van Marlies en Dylan er op dinsdag 20 en op donderdag 22 febr eerst nog een branchegerichte excursie naar toe doen! Op de ouderavond van 16-1 op deze locatie waren de ouders van Dylan ook aanwezig,evenals een aantal betrokken personeelsleden van onze school en vanuit t Palet. Ook de ouders van 1 cliënt van s Heerenloo Bedum waren aanwezig:van Johan. Deze jongemannen komen op de dinsdagen bij ons op school mee doen in de VSO DB3 groep,samen met hun begeleider Marieke Bosker. Zolas de vader van Johan zo mooi zei: Wij vinden het heel mooi dat Johan gaat studeren in Haren. In de volgende nieuwsbrief meer over deze nieuwe samenwerking. Het is vast een WIN- WIN situatie! Net als op de Mikkelhorst LOL stage op de woensdagen sinds jaren: Onze leerlingen leren dingen buiten de schoolmuren,wat hun horizon verbreedt op alle ontwikkelingsgebieden, het zelfde geldt voor de cliënten van s Heerenloo: Zij doen weer nieuwe ervaringen op buiten hun woon-en dagbestedingsplek. Ook voor de collega s van beide organisaties een werkdag met nieuwe mogelijkheden en ervaringen. Altijd goed een keer in de keuken mee te kijken en te doen van een andere organisatie. Het verruimt je blik! Het is fijn dat er vaste begeleiders meegaan naar deze stages: Vanuit de vertrouwde veiligheid gaat het wennen aan nieuwe dingen gemakkelijker en geleiderlijker! Succes en veel plezier allemaal! Als een en ander goed verloopt dan gaan we uitbreiden met nog meer leerlingen en cliënten t.z.t.!

3 3. Nieuws uit de groepen: Van DB1: Van de kerstvakantie tot de voorjaarsvakantie hebben wij met Praktijk Techniek gedaan met meester Maarten. Dat vonden we leuk, maar soms ook wel moeilijk. We hebben apparaten uit elkaar gehaald. Met al het materiaal hebben we weer een knutsel werkje gemaakt.ook hebben we lampjes gemaakt met een batterij. Met de gymles op woensdag en vrijdag hebben we veel plezier gehad. De gymstagiaires zijn nu ook weer terug naar hun eigen school. Een aantal leerlingen hebben allerlei toetsen gemaakt. Dat doen we altijd weer in januari. Helaas hebben we afscheid genomen van stagiaire Carolien. Zij is weer terug naar haar eigen school. We gaan haar heel erg missen. Maar gelukkig komt er nu weer een nieuwe stagiaire. Sophie komt tot de zomervakantie bij ons stage lopen. Zij zal er op woensdag, donderdag en vrijdag zijn. Dinsdag 20 februari zijn we op excursie naar Het palet in Zuidwolde gegaan. 2 leerlingen gingen naar de kantine, 2 leerlingen naar de kwekerij, 2 leerlingen naar de keramiekgroep, 1 leerling naar bloemen en planten en 1 leerling naar tekenen en schilderen. Heel veel indrukken en een super ervaring voor onze leerlingen. Hier gaan we nog vaak over napraten. Fijn dat we er zo welkom waren. Donderdag 15 februari is Rita jarig, dan vieren we de verjaardagen van Rita en Jacqueline met broodjes knakworst en chips. Woensdag 21 februari vieren we Koen z n verjaardag!! Na de voorjaarsvakantie gaan we met praktijk Beeldende vorming doen. Voor straks een hele fijne voorjaarsvakantie allemaal, Rita, Ingrid, Sophie, Tanja, Vivian, Beniet en Jacqueline

4 Wij hebben op maandag en dinsdag koken. Frank alleen op dinsdag want op maandag heeft hij stage bij de Mikkelhorst. Dinsdag hebben wij mosterdsoep gemaakt en maandag pindasoep. De soep was goed. Er zat mosterd, prei, spek, boter, bloem, 5 liter water en bouillon in de mosterdsoep. Ik loop Stage bij Novo Kunst in Novo Hout, Dat is op de Energieweg 9c in Hoogkerk. En Ik doe Tekenen, En Resaikel doe Ik Ook, En Ik heb in 1x 1 toetsenbord gesloopt met een schroevendraaier. Ik doe ook tekenen, om kwart over 9. om 4 uur ben Ik Klaar. Mijn Clienten: Luchen, Albina, Petra, en Erwin, En Mijn Begeleiders: Marielle Paul en Willem zijn van Stage. En Ik Frank, Fatima, Beyza, Ralph, Amber, Jennifer, Celine, Ysanne, Mare, en Hugo hadden koken gehad met Juf Carla, en Juf Na de kerstvakantie zijn de kooklessen begonnen. Op maandag heb ik les van juf Carla en op dinsdag van juf Marianne. Ik mag eten schoonmaken, snijden en in de pan doen. Bijvoorbeeld rijst in de pan. Dat mag ik dan roeren. We hebben al soep gemaakt en ook pizza en broodje gezond. Dinsdag gaan we pannenkoeken bakken. Dat vind ik lekker!

5 Eerst theorie en daarna praktijk. Eerst doen wij een schort om en een haarnetje op en dan gaan wij handen wassen en dan koken. Wij hebben al snert, pizza, broodje hamburger en kerriesoep gemaakt. Het eten wordt verkocht in de middag pauze. We hangen s ochtends overal biljetten op waar op staat wat wij gaan maken en hoe duur het is. En we gaan volgende week maandag of dinsdag pannenkoeken bakken. Frank vond de hamburgers het leukst om te maken. Marianne, en we hadden: Pindasoep, Mosterdsoep, Pita Pizza s, en Snertsoep gemaakt. We Moesten Eerst: Onze Handen Wassen. Haarnetje op, En een Schort omdoen. En We Pakten de Snijplanken en Toen Beginnen We met Koken, En We Gingen ook: Eten Verkopen, En Onze Eten Proeven. Groetjes Arnold VSODB2 Na het koken zijn de pannen vies. Die ga ik dan afwassen en dat vind ik heel leuk! Het eten dat we maken verkopen we voor 50 cent aan de mensen op school. Groetjes Jennifer Groetjes van Frank en Ralph. Ik loop stage op maandag. Ik vind stage leuk omdat het een mooie plek is.. Ik doe administratie. Ik doe in pakken soep. Ik doe ook sticker in plakken op de zaken van. snoep Mijn stage is in leek. Door Jacqueline geregeld. Groetjes van fatima Hoi ik ben Mare van de db 2. Ik wil jullie iets vertellen over onze kookles. De hele klas leert koken. Koken doen we op maandag en dinsdag. Ik help mee met lekkere dingen. Ook met niet zo lekker dingen. Maar meestal maken we lekkere dingen. Op maandag dinsdag hebben we les van juf Carla En hebben we les van juf Marianne. En we hebben donderdag gaan we naar Jennie om iets leukste maken en dan mag je het zelf kopen maar al we dat niet wil kopen dan mag het in de winkel En ik koop alleen lekker dingen. Soms koop ik niet om dat vind ik dan niet zo lekker. En na koken hebben we techniek van meester maarten. Alles denk ik 4 keer. Praktijk koken Wat doen we bij koken. Eerst gaan we naar de klas omdat we of biologie of een filmpje kijken. Marie bouwmeester gaat met een paar kinderen naar de jumbo in Haren. na de pauze moeten we naar de keuken. Daar doen we een schort en haar net op. Daarna krijgen we een taak voor het koken. als we klaar zijn gaan het opruimen en afwassen en afdrogen.en een iemand mag verkopen. Hugo snip. Groetjes Mare. Hallo lezers van de nieuwsbrief. Ik heet Celine. Ik wil jullie graag wat vertellen over onze kookles. Ik leer met de groep koken. Op maandag en dinsdag maken we pindasoep, pizzabroodjes en groentesoep. Soms maken we zelfs appelflappen. En de mensen mogen ons eten kopen voor 50 cent. En voor een euro mag ook alleen dan krijg je 50 cent terug En dat vinden Ze heel lekker.

6 Ik vind koken heel leuk om dat ik het ook thuis doe het ook met mijn moeder ik meehelpen en soms ook niet. Dan ga ik een spelletje op mijn tablet spelen. En filmpjes kijken. Op maandag heb ik les van juf Carla en op dinsdag van juf Marianne. En na koken hebben we beeldendevorming Meester maarten geeft techniek. Groetjes Celine leren we weer kantoor en daarna zorg en dan weer koken en daar na weer techniek en zo steeds door. Groetjes Celine Nieuws uit DB3: Praktijklessen: We hebben de praktijklessen afgesloten en zijn allemaal cum laude GESLAAGD! We hebben veel geleerd over de persoonlijke verzorging, zoals wassen, tanden poetsen, nagels lakken enz. Hoe vaak douchen wij? Een keer per dag, week of jaar? Ook hebben wij huishoudelijke verzorging gedaan. Doekjes en wc papier aanvullen in de toillette. Staat er nog zeep? Oh ja, ook weten wij nu dat vieze was in de wasmachine hoort. Wij hebben ook alle Zwarte Pieten pakken van een bedrijf gewassen! Wist u dat: - Marlies stage gaat lopen in Zuidwolde op het Palet? - De biggetjes, 9 stuks!, zijn geboren op de Mikkelhorst? - Sandra en Jannette allebei zijn verhuisd? - Marlies het heel leuk vindt om te vilten? - Natascha een nieuwe computer met oogbesturing heeft? - Christiaan thuis een nieuwe keukentafel heeft? - Sven een handtekening van Dummie de mummie op zijn schoen heeft? - Eddy een nieuwe kamer in het Joyce House heeft? - We na de vakantie gaan koken met de praktijklessen? Iedereen een hele fijne vakantie! Namens heel DB3

7 Van de KINDERREVALIDATIE Een tijdje geleden hebben we op op de afdeling kinderrevalidatie een donatie gekregen van een vormalig patient van het Centrum voor Revalidatie. We hebben van dit geld de wachtruimte op de locatie mytylschool kindvriendelijker gemaakt en een aantal speelborden en een lachspiegel aangeschaft. En zoals jullie zien, wordt er al goed gebruik van gemaakt. We zijn er erg blij mee! Van de vakgroep ERGOTHERAPIE Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Karlijn van der Zouwen, 24 jaar en sinds januari ben ik werkzaam als ergotherapeut, op invalbasis, op de locatie van de mytylschool. Op de dinsdag en donderdag ben ik hier werkzaam. Daarnaast werk ik bij Vogellanden op de mytylschool (de Twijn) ook op invalbasis waarbij ik op maandag, woensdag en vrijdag tot en met februari invalwerk doe. Sinds 4 jaar handbal ik, waarbij ik in de weekenden wedstrijden speel. Daarnaast verheug ik mij erg op om deze voorjaarsvakantie weer te gaan skiën. Wanneer ik tijd over heb vind ik leuk creatief bezig te zijn. Mochten jullie meer willen weten of vragen hebben hoor ik het graag. Groetjes Karlijn

8

9 Vakantierooster en margetijd Mytylschool Prins Johan Friso. Schooljaar Vakantierooster SO/VSO Periode voor leerlingen Voorjaarsvakantie 24 februari t/m 4 maart 2018 Goede Vrijdag 30 maart e Paasdag 2 april 2018 Koningsdag 27 april 2018 Meivakantie 28 april t/m 6 mei 2018 Bevrijdingsdag Valt in meivakantie Hemelvaart en dag na Hemelvaart 10 en 11 mei e Pinksterdag 21 mei 2018 Zomervakantie juli t/m 2 september 2018 Gronings Ontzet Valt in zomervakantie 2018 Margedagen VSO Haren/Emmen: Donderdag 21 juni 2018 Vrijdag 22 juni 2018 Fijne feestdagen! Wilt u reageen op deze nieuwsbrief? j.martijn@o2g2.nl (teamleider)

Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling:

Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over zaken in en om onze school en afdeling: Nieuwsbrief afdeling VSO Dagbesteding april 2018 Groepen: VSO Dagbesteding 1,2 en 3. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over

Nadere informatie

Agenda februari t/m april 2018

Agenda februari t/m april 2018 Agenda februari t/m april 2018 Februari 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 vakantie 27 vakantie 28 vakantie Maart 1 vakantie 2 vakantie 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 10 min.

Nadere informatie

Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep.

Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep. Nieuwsbrief SO Tyltylafdeling februari 2018 Tyltyl Vijfwijzer A en B-, Onderbouw-, Midden- en Bovenbouwgroep. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Aanmelden: U kunt zich voor het oudercafé aanmelden door een mail te sturen naar

Aanmelden: U kunt zich voor het oudercafé aanmelden door een mail te sturen naar Nieuwsbrief afdeling VSO Dagbesteding DECEMBER 2016 Groepen: VSO Dagbesteding 1,2 en 3. Hallo ouders/verzorgers, Hierbij weer de nieuwsbrief!deze komt eens in de 8 weken uit,ten einde u te informeren over

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

De Bijenschans op Facebook De Bijenschans is ook op Facebook te vinden. Klik hier voor onze Facebookpagina. Vakantierooster

De Bijenschans op Facebook De Bijenschans is ook op Facebook te vinden. Klik hier voor onze Facebookpagina. Vakantierooster juli 2017 Belangrijke data Hierbij de allerlaatste Bijgepraat van schooljaar 2016-2017. Bedankt voor alle hulp, inzet en betrokkenheid in het afgelopen schooljaar! We wensen jullie allemaal een fijne vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in juni. * De verjaardag van uw kind wordt alleen vermeld in de nieuwsbrief wanneer u hier. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief juni 2019 Agenda 3 juni Ringrijden groep 8 3 juni MR vergadering, 19:45 uur 4 juni Juf Marianne afwezig, geen GVO 4 juni Juf Petra afwezig, geen HVO 6 juni Boerderij ochtend groep 6/7 10 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

29 augustus We zijn weer begonnen! Kinderen van de Heerdstee. 1-2 a 1-2 b. Infoblad 1, 29 augustus 2014 pag. 1

29 augustus We zijn weer begonnen! Kinderen van de Heerdstee. 1-2 a 1-2 b. Infoblad 1, 29 augustus 2014 pag. 1 29 augustus 2014 Kinderen van de Heerdstee We zijn weer begonnen! 1-2 a 1-2 b 3 4 Infoblad 1, 29 augustus 2014 pag. 1 5 6 7 8 (alle schakelklaskinderen zaten bij het maken van de foto s in de reguliere

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie + inzending Het laatste nieuws Puzzel Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 1 Beste ouders/ verzorgers, Wij hopen dat u een fijne zomer heeft gehad en dat de kinderen uitgerust zijn voor het nieuwe schooljaar. Inmiddels

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug info@obszwanenest.nl Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-541626 http://www.obszwanenest.nl 2 e Nieuwsbrief juni 2015 Kalender 18 juni : schoonmaakavond 19.00 uur. 22 juni : groep 8 kennismakingsmiddag

Nadere informatie

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Algemeen Bas Dijksma begint maandag 2 juli op de Jansenius de Vries als schoolleider.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

29 december tot 4 januari 2014

29 december tot 4 januari 2014 29 december tot 4 januari Week december 2 3 4 5 6 7 8 9 2 24 25 26 27 28 29 30 3 januari 2 3 4 5 6 7 8 9 2 24 25 26 27 28 29 30 3 zondag 29 maandag 30 dinsdag 3 woensdag donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief 09-17 januari 2019 (1) 18 januari Kindersjoelen in t Spectrum Georganiseerd door Kidsclub 19.00-20.30

Nadere informatie

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Inhoudsopgave - Urenboekje - Jaaragenda (periode 1) - Technieken kok - Technieken ZWkok - Technieken voorbeeld Urenboekje studenten Bakkerij & Horeca Leerjaar 2016-2017

Nadere informatie

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer 16 jaargang

Nieuws. Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers. Inhoudsopgave. Nummer 16 jaargang Nieuws Nummer 16 jaargang 4 22-12-2017 Nieuwsbrief voor leerlingen en ouders / verzorgers Inhoudsopgave Voorwoord Beste ouders, Voorwoord door Peter 1 Algemeen nieuws 2 Nieuws uit de groepen 3 Stagiaires

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2015-2016 nr. 16 11 maart 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum activiteit Vrijdag 11 maart Uitgave

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 11 april Schoolverpleegkundige Alie Veenstra op school 11 april Voetbaltoernooi jongens in Ochten 13 april Paasontbijt en Paasviering 13 april Zwemmen groep 3/4 14 april Goede Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

HERFSTBLOK

HERFSTBLOK HERFSTBLOK 0-03 WAT DOEN WE IN DE HERFST? Jammer hè, dat de zomervakantie alweer voorbij is? Maar het is ook wel weer leuk om naar school te gaan en je vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. En om naar

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: Koningsspelen vrijdag 25 april. Verkeersquiz groep 7 en 8

NIEUWSBRIEF MEI. Nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: Koningsspelen vrijdag 25 april. Verkeersquiz groep 7 en 8 Merkelbeek, 12 mei 2014 NIEUWSBRIEF MEI Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: Koningsspelen vrijdag 25 april Verkeersquiz groep 7 en 8 Schoolverlatersdagen groep 8 Mededelingen directie KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 zomervakantie 2 zomervakantie 3 zomervakantie 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 7 8 zomervakantie 9 zomervakantie 10 zomervakantie 11

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Jaargang juli 2016

Jaargang juli 2016 Het thema van Kind op maandag is Mooi! De laatste twee weken van het schooljaar vertellen we gelijkenissen van Jezus over het koninkrijk van de hemel. Ik zie meer (Mattheus 3: 31-32, 44,45-46) Jezus vertelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 mei 2018 10 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Resultaten Aansluitingstoets Leerlingenraad Vakantierooster Nieuw beleid: Luizencontrole

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Hallo allemaal Hier ons vijfde magazine. Veel leesplezier.

Hallo allemaal Hier ons vijfde magazine. Veel leesplezier. Jaargang 1 Aflevering 5 Inhoud: Dagelijkse activiteiten Column Afscheid van onze stagiaire Jaqueline Pensioen Marij Afscheid Elly De winkel Zomeractiviteiten Wist je dat? Jaarmarkt Mijnzetellaan 6 6412

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

Groepsindeling en formatie schooljaar Aftellen. Jaarrooster. De vakantiekoffer. Dag groep 8

Groepsindeling en formatie schooljaar Aftellen. Jaarrooster. De vakantiekoffer. Dag groep 8 Schooljaar 2018-2019 Nieuwsbrief 20, 12 juli 2019 Groepsindeling en formatie schooljaar 2019-2020 Aan het eind van deze Nieuwsbrief vindt u het overzicht van de inzet van de teamleden in het komende schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA Nieuwsbrief VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Wat is het schooljaar snel gegaan. Heel de school is die laatste dagen aan het schoonmaken, opruimen, leuke dingen doen en

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar

De Witte Flits. Nieuwsbrief februari 2016. Geplande evenementen. Afscheid Johan Moolenaar Nieuwsbrief februari 2016 De Witte Flits Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Jan Wolkerslaan 16 2343 BK Oegstgeest www.cbsjorisdewitte.nl T: 0715175410 Afscheid Johan Moolenaar Onwerkelijk maar

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: Fenna van de Meerakker 1-2a gedurende het Vivian Rebergen 1-2a jaar in alle + stagiaire Rian (4e jaars Pabo) groepen stagiaires Juliette

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER. Elke dag samen een beetje beter. Basisschool De Sporckt. Meerssentraat 1B 5045 JB Tilburg

SPORCKTKALENDER. Elke dag samen een beetje beter. Basisschool De Sporckt. Meerssentraat 1B 5045 JB Tilburg SPORCKTKALENDER 2019-2020 augustus 2019 1 2 3 4 Zomervakantie 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Sporcktinfo #1 15 16 17 18 19 Eerste schooldag 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Sporcktinfo #2 OR 29 30 31 Op 19 augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019

Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 Nieuwsbrief 10, 24 mei 2019 De avond4daagse is deze week weer volop aan de gang. Dank aan alle ouder(s)/verzorger(s) die elke avond meehelpen. Gelukkig helpt het weer mee en is het gezellig onderweg. Vanavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 16-2016/2017 AGENDA 4 mei Juf Dina afwezig Juf Fokje vervangt 8 mei t/m 2 juni Project Boerderij 5 mei Bevrijdingsdag

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven 19-7-2018 Jozefschoolnieuws In deze nieuw sbrief: - Einde van het jaar - Vakant ieroost er - Nieuw s vanuit de MR - Schoolreisje 2018 - Lokaalindeling - Zw em - en gym roost er - Afscheid Sam ant ha en

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Hij is niet dood, Hij leeft! Dat woord te allen tijde, in vreugde en in lijden. een kind van God omgeeft!

Hij is niet dood, Hij leeft! Dat woord te allen tijde, in vreugde en in lijden. een kind van God omgeeft! NIEUWSBRIEF 6 MAART 2016 PASEN 2016 Hij is niet dood, Hij leeft! Dat woord te allen tijde, in vreugde en in lijden een kind van God omgeeft! Frits Deubel NIEUWS UIT HET TEAM Na de voorjaarsvakantie zijn

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken Intro Geachte ouders/ verzorgers, Na het nodige overleg en goed luisteren naar verschillende partijen, zijn we uit de keuze voor andere schooltijden gekomen. U leest er, zoals beloofd, in deze BerICHTUS

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 3e nieuwsbrief vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders, Stakende leerkrachten in het Zuiderpark Gisteren zijn wij met

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

AUGUSTUS Maandag 18 Vakantie Dinsdag 19 Vakantie Woensdag 20 Vakantie Donderdag 21 Eerste teamvergadering Vrijdag 22 Werkdag

AUGUSTUS Maandag 18 Vakantie Dinsdag 19 Vakantie Woensdag 20 Vakantie Donderdag 21 Eerste teamvergadering Vrijdag 22 Werkdag SGM De Brouwerij, locatie Zetten Lesrooster 8:30-12:00 en 13:00-15:15 Maandag 8:30-12:00 en 13:00-15:15 Dinsdag 8:30-12:00 Woensdag 8:30-12:00 en 13:00-15:15 Donderdag 8:30-12:00 en 13:00-15:15 Vrijdag

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie Het laatste nieuws Puzzel Gedicht Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie