VKSJ TRAPSOET PRESENTEERT. Het grote boek der vikingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VKSJ TRAPSOET PRESENTEERT. Het grote boek der vikingen"

Transcriptie

1 VKSJ TRAPSOET PRESENTEERT Het grote boek der vikingen

2 Allerliefste dagboek Je gelooft nooit wat er vandaag gebeurd is! Valtérri en ik hebben vandaag een tochtje gemaakt op zijn nieuwe drakar en plots is hij op zijn knie gaan zitten en weet je wat hij heeft mij ten huwelijk gevraagd! Joepieeeeee! Ik dacht dat hij het nooit zou durven! Hij heeft mij zelfs een gestolen gouden ring gegeven, ik ben zo gelukkig! We hebben dan ook direct de datum voor onze trouw vastgelegd: 20 juli en dan vertrekken we 24 juli op huwelijksreis! Valtérri zegt dat hij het allemaal al geregeld heeft, maar hij weigert te zeggen naar waar we precies gaan. Achja, het maakt mij allemaal niet uit, ik ben veel te gelukkig om mij daar iets van aan te trekken. Ik ga trouwen, ow yeah! Liefs Vanna

3 Hoipiepeloi beste Trapsoeters! Nog maar enkele weken en het is weer zover dan gaan we met z n allen op kamp! We stellen jullie kort de kampplaats van dit jaar voor: Onze kampplaats bestaat uit 5 letters en deze letters hebben een speciale betekenis. De B van Beestig De A van Avontuur De L van Lachen De E van Energie De N van Natuur We gaan dus naar *tromgeroffel* BALEN! JOEPIEEEJEEEEEE!!! Meer weetjes over deze geweldige stad kan je vinden verder in het boekje. Op dit grote kampterrein en in deze mooie stad kunnen we in de natuur spelen, ons helemaal uitleven, vele avonturen beleven, wandelen, zwemmen en nog véééél meer! Tijdens dit avontuur hopen we veel te weten te komen over Vikingen en draken zoals jullie waarschijnlijk wel al dachten bij de mooie tekeningen. Weten jullie wat een draak eet en hoe je kan vliegen met een draak? Wie weet er waar draken helemaal niet tegen kunnen? De Vikingen zullen ons veel kunnen bijleren op kamp en natuurlijk zullen we zelf ook proberen dit uit te zoeken. Lees snel verder, want in dit kampboekje geven wij jullie alvast iets meer praktische informatie over het mega-geweldig-super-fantastisch-knotsgek kamp dat we tegemoet gaan!

4 Praktische weetjes: heenreis, verblijf en terugreis Het vertrek is voor iedere groep een beetje verschillend dus lees aandachtig wat voor jou van toepassing is! In dringende gevallen zijn wij ook telefonisch bereikbaar op de gsm-nummers van de leiding (zie verder). SJIMMERS Op vrijdag 20 juli vertrekken de sjimmers en leiding op kamp. We verwachten jullie allemaal met de fiets om stipt 8u00 aan ons lokaal op Puitvoet. Zorg dat je fiets tiptop in orde is, zodat de fietstocht zonder lekke banden, verloren fietsonderdelen en ongelukken kan gebeuren. Het volgende neem je allemaal zeker mee op de fiets: - Lunchpakket en voldoende drinken - Regenkledij of iets tegen de zon - Plakgerief en een extra binnenband - Identiteitskaart, SIS-kaart en een beetje zakgeld Je brengt ook dan je bagage mee. Uiteraard moet je deze niet op je fiets naar het kampterrein brengen; de bagage wordt voor de sjimmers en de leiding met de vrachtwagen naar het kampterrein gevoerd. KLEINE EN GROTE ROODKAPPEN Op donderdag 24 juli worden onze roodkapjes verwacht om 17u op het kampterrein (Lokaal Akabe scouts t Kruierke, waterstraat 58, 2490 Balen). Er is dan de mogelijkheid om de bedjes te installeren en het kampterrein te bezichtigen.

5 Daarna spelen we een heus familiespel waarop ook alle ouders, broertjes, zusjes en familieleden van de roodkapjes welkom zijn! Nadien eten we samen lekkere smosjes. Daarna kunnen jullie dan afscheid nemen van mama en papa en kan het spetterende kamp beginnen. TERUG NAAR HUIS (IEDEREEN) We komen met z n allen samen terug naar huis op woensdag 30 juli met de autobus. We voorzien onze aankomst aan ons lokaal op Puitvoet tussen 15u en 15u30. Omdat iedereen graag heel veel post krijgt, volgt nu het kampadres zodat jullie het aan de hele familie, aan al jullie vriendjes en vriendinnetjes... kunnen geven en jullie veel post kunnen ontvangen! NAAm + GROEP VKSJ TRAPSOET LOKAAL AKABE SCOUTS T KRUIERKE WATERSTRAAT BALEN

6 Hoe is iedereen te bereiken? Kleine roodkappen Ielke De Pauw Eline Tollenaere Grote roodkappen Claudia Leliveld Johanna Van Passel Dorien Van Gassen Sjimmers Feebe De Pauw Marijke Plovie Indien er problemen zijn met het vervoer, materiaal of andere zaken, kan je steeds iemand van de leiding contacteren.

7 Het leven zoals het is Een dag als een echte viking Leidsteeer, wat gaan we doen vandaaag?? De speciale kampactiviteiten kunnen we jullie nog niet verklappen. We lichten wel al een tipje van de sluier op hoe het er aan toe gaat op kamp: 8u00: KUKELEKUUUUUUUUUU! Allemaal opstaan! Het is een schitterende dag om veel te spelen. 8u30: Ochtendgymnastiek met op de achtergrond dé kampdans! 9u00: Als alle roodkappen fris en opgewerkt uit hun bedje zijn, kunnen we gaan ontbijten (na het lekkere ontbijt natuurlijk de tandjes poetsen) 10u00: We spelen er helemaal op los! 12u30: Na al dat gespeel beginnen de buikjes toch stilaan te grommen! Iedereen samenroepen met de kampdans, en daarna hoog tijd om het knorren tegen te gaan met een lekker middagmaal. Gevolgd door een afwasje en de platte rust 14u00: Na ons dutje staan we weer klaar voor de volgende spelletjes! 16u00: Vieruurtje en daarna weer vollenbak ACTIE! 18u00: Opnieuw knorren die buikjes, de koks hebben alweer een heerlijk maal op tafel getoverd. 18u45: Kampdans, en wie weet volgt er nog wel een bezoekje van het stamhoofd van het vikingdorp. 20u00: Ook de laatste activiteit van de dag is een topper! 22u00: Pyjama s aandoen, tandjes poetsen, en dan een grote sprong in je slaapzak. Slapen zodat we klaar zijn voor de volgende dag! 22u00: De sjimmers breien nog een vervolg aan hun mooie dag met nog een activiteit en zingen nog enkele kamptoppers mee. 23u30: Iedereen is naar bed, de leiding maakt zich klaar voor een nieuwe en nog coolere dag! Kortom: 10 of 7 dagen volle pret met al je vriendjes!

8 Wat neemt een stoere Vikingvrouw mee op kamp? Voor wanneer de dappere Vikingen gaan slapen * voor de sjimmers: luchtmatras, matje, slaapzak * voor de roodkappen: luchtmatras of veldbedje, slaapzak * pyjama of slaapkleedje * je favoriete knuffel Om een hele dag ten strijde te trekken * voldoende ondergoed (1 voor elke dag) * kousen * speelkledij: t-shirts, shorts * dikke trui * lange broek * stapschoenen voor op dagtocht/tweedaagse * gemakkelijke schoenen om te spelen * regenkledij * bikini of badpak * badmuts * petje tegen de zon Voor onze dagelijkse hygiëne * washandjes * handdoeken en een badhanddoek * shampoo en douchegel * kam of borstel * tandenborstel, tandpasta en een bekertje * zonnecrème, muggenmelk Om na een vermoeiende dag lekker te eten * 1 keukenhanddoek * 1 aardappelmesje * drinkbus * brooddoos (of plastic zakjes) * kleine roodkappen: speculaas * grote roodkappen: confituur * sjim: choco

9 * leiding: smeerkaas * iedereen: een rol wc-papier Andere Vikingsbenodigdheden * SIS-kaart en een ingevulde medische fiche * zaklamp * adressenlijst, briefpapier en schrijfgerief * een beetje zakgeld voor postzegels/kaartjes * verkleedkleren * kleine en grote roodkappen: een goede rugzak voor op dagtocht * sjim: een stevige trekkersrugzak voor op tweedaagse Dit moet allemaal in 1 valies kunnen!!! TIPS * Het is heel handig als de adressen al op de enveloppen staan. * Zorg dat op alles je naam staat!!! Aan de ouders van de kleine roodkappen vragen we een lijstje mee te geven van alles wat het kind meeheeft op kamp. Dit maakt het voor ons een stuk gemakkelijker om op het einde van het kamp alles in te pakken. Tot slot: Kleine en grote Vikingen nemen GEEN gsm mee op kamp!!

10 De kostprijs van dit kamp De totale prijs van dit gebeuren is: voor de kleine en grote roodkappen: 100 voor de jimmers en de simmers: 120 Je kunt een overschrijving doen op volgend rekeningnummer vóór 15 juli 2014 BE Met mededeling: Kamp naam + groep We schetsen hier ook even waarvoor deze centjes zullen gebruik worden! een echt drakenavontuur huur van het kampterrein vervoer van het materiaal vervoer naar huis (met de bus) iedere dag drie lekkere maaltijden en een vieruurtje materiaal voor bepaalde activiteiten een leuk kampaandenken veel plezier...

11 Wat moet je weten over het ruige Vikingdorp Balen? Wist je dat maar 19% van de Vikingen uit Balen tussen 0 en 17 jaar oud is. Gelukkig komen jullie het vikingdorp wat verjongen! Wist je dat ik, Tom Boonen, één van de bekendste Vikings uit dit dorp ben? Wist je dat Balen in september gastgemeente zal zijn voor de atleten van Isle of Man (een eiland in de Ierse zee) die in Antwerpen zullen meedoen aan de Europese Zomerspelen van de Special Olympics. Dit zijn de Olympische Spelen voor mensen met een beperking. Er doen atleten uit 58 landen mee!

12 Wist je dat ik de vlag ben van Balen? Wist je dat kleine Vikingen zich in Balen volledig kunnen uitleven in het recreatiedomein Keiheuvel? Wist je dat wij de magische nummers zijn van het Vikingdorp? Jullie mama en papa zullen deze goed moeten onthouden om een briefje te kunnen sturen naar hun kleine Viking Wist je dat de naam van het dorp Balen al voor het eerst vermeld werd in 1173?

13 Routebeschrijving naar het Vikingdorp Balen Adres: Waterstraat Balen 60 min ; 84,4 km Route: Voeg in op de E17 via de oprit richting Antwerpen Vervolg je weg naar R1 Voeg in op A12/R1 Voeg in op A12/E19 Houd rechts aan en volg de borden voor E34/E313 Luik,Hasselt, Eindhoven, Turnhout Vervolg je weg naar E313 Neem de afrit E313 Neem op de rotonde de eerste afrit naar Snelwegstraat/N19 Sla rechtsaf naar de Westelijke Ring/R14 Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Molse Weg/N71 Sla rechtsaf naar de Molderdijk/ N18 Sla rechtsaf naar de A. Dierickxstraat Neem de eerste afslag rechts, Bevrijdingsstraat op Weg vervolgen naar Berg Sla linksaf naar de Boonsmolenstraat Neem de eerste afslag rechts, Waterstraat op Waterstraat 58 Hier zal jullie leiding jullie vol enthousiasme staan opwachten in ons super stoere Vikingdorp!!!

14 TIJD VOOR SPELLETJES! LOS DE Rebus OP: - L S -EN K=C NNIE=L -W - -B +S - D R=VIK K=M +T T=K L=R F=M -T V=K -IER H=G VIND DE VOLGENDE Woorden: - VIKING - DRAAK - CHINEES - HUWELIJK - VALTERRI - VANNA - SVENTIBOLD - NOORWEGEN - ROODKAPJES - PLEZIER - MEGALEUK - FEEST - KAMPBOEKJE - BOOT N D Z S I V F R T B N O P V N A C O G M K B E H S S R B Q B E J S S J S S N E D R I F A E N G Z P G J M E L S R N Z M E E E W T K H E O E R T T S O G C R P A E N B J E R C N G T E H S K B Y I P T L N R S X E E I A E Y T A L B O O T W O C I N S J N K A M P B O E K J E R E N E D V N C L D R E S T R S E V O R I L C H U W E L I J K S O D A K X C P L E Z I E R S R H O A I N N M E G A L E U K W V K K N D P K V E S E P M A E T N I G E X V A N N A O L J

15 Kleur deze tekeningen maar mooi in!

16 MEDISCHE FICHE Naam:... Voornaam:... Adres:... Telefoonnummer:... Geboortedatum:... Bloedgroep:... -Plaats waar ouders bereikbaar zijn tijdens het kamp: Naam:... Adres:... Telefoon/GSM:... -Persoon die beschikbaar is indien de ouders afwezig zijn: Naam:... Adres:... Telefoon:... -Huisarts van uw kind:... Telefoon:... Heeft uw kind een fysieke handicap?... Heeft uw kind een mentale handicap?... Lijdt uw kind aan een chronische ziekte? Suikerziekte Epilepsie Astma Hartkwalen Huidaandoeningen Andere:... Is uw kind allergisch of gevoelig voor : Geneesmiddelen:... Bepaalde stoffen of levensmiddelen:... Heeft uw kind een ernstige ziekte gehad?... Heeft uw kind een heelkundige ingreep ondergaan?... Werd uw kind gevaccineerd tegen tetanos (klem) en wanneer?... Zijn er aandachtspunten waar de leiding rekening mee dient te houden? Vlug moe Bedwateren Slaapwandelen Andere:... Kan uw kind deelnemen aan alle sport- en spelactiviteiten, aangepast aan de leeftijd? Sport ja/neen Spel ja/neen Trektocht ja/neen Zwemmen ja/neen Moet uw kind tijdens de jeugdvakantie geneesmiddelen innemen?... Welke, wanneer en hoeveel?... Is uw kind vegetarisch? Ja/neen Andere inlichtingen of opmerkingen die van nut kunnen zijn bij de zorg voor uw kind : Ik die teken, geef de toelating dat mijn kind (naam) meegaat op de jeugdvakantie van tot (data), georganiseerd door VKSJ Trapsoet. Handtekening:

PRAKTISCHE WEETJES: HEENREIS, VERBLIJF EN TERUGREIS

PRAKTISCHE WEETJES: HEENREIS, VERBLIJF EN TERUGREIS PRAKTISCHE WEETJES: HEENREIS, VERBLIJF EN TERUGREIS VERTREK Het vertrek is voor iedere groep een beetje verschillend dus lees aandachtig wat voor jou van toepassing is! In dringende gevallen zijn wij ook

Nadere informatie

Beste ouders en leeuwkes

Beste ouders en leeuwkes Leeuwkesweekend 16-18 maart 2018 Beste ouders en leeuwkes Het is tijd voor één van de supertofste activiteiten van het jaar. We gaan op weekend!!!! Wij kijken er al enorm naar uit, maar dit kan natuurlijk

Nadere informatie

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Het kamp komt er aan Maandag 2 juli. 08.30u. dinsdag 26 juni vanaf 14.00.

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Het kamp komt er aan Maandag 2 juli. 08.30u. dinsdag 26 juni vanaf 14.00. In deze kampbundel vind je: Info over het kamp en de kampplaats De weg naar een goed gevulde valies Een inschrijvingsstrookje Wat info over het kampthema Maar ook nog vele andere fijne weetjes en feiten!

Nadere informatie

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken.

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken. Beste Ouders, Leden en sympathisanten. Chiro Lozen bestaat dit jaar 30 jaar. Om dit niet zomaar over te laten gaan organiseren we een mini bivak (met maxi pret). Dit bivak gaat door van vrijdag 12 september

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

Kamp. KSA-VKSJ Beerse Hamont-Achel 1-10 juli 2013

Kamp. KSA-VKSJ Beerse Hamont-Achel 1-10 juli 2013 Kamp KSA-VKSJ Beerse Hamont-Achel 1-10 juli 2013 Liefste leden, Beste ouders, De dagen worden langer, het zonnetje heeft zich al enkele keren van zijn goede kant getoond en bijna alle groepen zijn op weekend

Nadere informatie

Dierentuin Kortrijk Maandag 19/08- Vrijdag 23/08

Dierentuin Kortrijk Maandag 19/08- Vrijdag 23/08 Dolfijntjes- en Leeuwkeskamp Dierentuin Kortrijk Maandag 19/08- Vrijdag 23/08 Dag liefste Dolfijntjes en Leeuwkes Zijn jullie bereid om een nieuw avontuur aan te gaan met de dieren en de verzorgers van

Nadere informatie

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Hé, ik wil ook mee!!!

Sta jij ook te popelen om naar Wezemaal te gaan!? Hé, ik wil ook mee!!! Werkjaar 2011-2012 In deze kampbundel vind je: Info over het kamp en de kampplaats De weg naar een goed gevulde valies Een inschrijvingsstrookje Wat info over het kampthema Maar ook nog vele andere fijne

Nadere informatie

Welkom bij de laatste editie van Expeditie Robinson!

Welkom bij de laatste editie van Expeditie Robinson! Welkom bij de laatste editie van Expeditie Robinson! Jullie zijn uitgekozen om aan deze ultieme battle deel te nemen. We verwachten dat alle jong-gidsen naar het onbewoonde eiland van Ozo komen voor de

Nadere informatie

KAMP SIM Kampplaats. Vertrek. Aankomst. Bagage binnenbrengen. Beste SIMmers en ouders,

KAMP SIM Kampplaats. Vertrek. Aankomst. Bagage binnenbrengen. Beste SIMmers en ouders, KAMP SIM 2017 Beste SIMmers en ouders, In juli is het weer zover! De 10 leukste dagen van het jaar breken dan aan, want het is weer kamp! En aangezien jullie in de SIM zitten gaan we daar zomaar eventjes

Nadere informatie

LEEUWKES DEINZE EN DOLFKES WEEKEND

LEEUWKES DEINZE EN DOLFKES WEEKEND LEEUWKES DEINZE EN DOLFKES WEEKEND Beste Leeuwkes van Deinze en Dolfijntjes Jullie zijn geselecteerd om lid te worden van het KSA-leger. Een weekend lang hebben jullie de tijd te bewijzen dat jullie geen

Nadere informatie

Kampboekje kapoenen Olympische spelen

Kampboekje kapoenen Olympische spelen Kampboekje kapoenen 2015-2016 Olympische spelen Regels op kamp De tenniscoaches hebben enkele spelregels voor jullie, hier moeten jullie zich een heel kamp flink aan houden! 1. Een flinke tennisser luistert

Nadere informatie

Beste Piepers en krieletjes, beste ouders

Beste Piepers en krieletjes, beste ouders Beste Piepers en krieletjes, beste ouders Een zaterdag zonder KSA dat is voor vele leden voor ons een echte nachtmerrie. Een weekend van 2 zaterdagen lang, dat is dan weer een ongrijpbare droom. Maar niet

Nadere informatie

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle!

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Inleiding MOEOEOE lieve vriendjes, Zoals jullie wel weten gaan wij weldra op kamp naar Melle. Hierbij

Nadere informatie

Weekend Joro s Maart 2017

Weekend Joro s Maart 2017 Weekend Joro s 2017 24-26 Maart 2017 Heey! allercoolste, tofste Joro s en beste ouders, De dagen zijn langer en het wordt al wat warmer, maar ook het groot kamp kom dichter bij. Tijd dus voor een fantastische

Nadere informatie

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen,

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Deze zomer vertrekken we met de kapoenen op kamp naar Retie (Schoonbroek). Dit van 19 t.e.m. 24 juli 2016. Het thema van dit kamp is reis-rond-de-disneywereld.

Nadere informatie

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele Zeehondjeskamp 6-11 Juli 2018 De pannehove, Leisele 1 Inleiding Liefste zeehondjes, Zijn jullie klaar om de aarde achter te laten en mee met ons de ruimte in te trekken? Help jij ons om elke dag een nieuwe

Nadere informatie

vrijdag 2 december zondag 4 december

vrijdag 2 december zondag 4 december vrijdag 2 december zondag 4 december Beste Kapoen en Welp De Sint is weer bijna in het land en dan is het natuurlijk tijd om op Sinterklaasweekend te gaan. Dit jaar gaat dit door van vrijdag 2 december

Nadere informatie

Kledij: (de getallen tussen haakjes

Kledij: (de getallen tussen haakjes Intro: Slaapgerief: In augustus trekken 25 sjo ers naar een onbekende bestemming, waar ze zullen moeten samenwerken om de leiding hun respect te verdienen. 11 dagen lang zullen zij zwoegen, zweten, afzien,

Nadere informatie

BIVAK 2017 CHIRO SINT-JAN

BIVAK 2017 CHIRO SINT-JAN BIVAK 2017 CHIRO SINT-JAN IN HET VERRE OOSTEN 12-19 JULI 2017 De zomervakantie komt dichterbij en voor échte chirowieten kan dit maar één ding betekenen BIVAK! Hét hoogtepunt van ons chirojaar. Nog 59

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 21 31 juli 2018 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

De terugreis gebeurt met de bus meer informatie over het juiste uur van aankomst volgt nog. Waarschijnlijk is dit zoals elk jaar rond de middag.

De terugreis gebeurt met de bus meer informatie over het juiste uur van aankomst volgt nog. Waarschijnlijk is dit zoals elk jaar rond de middag. 2 Beste Kadetten, Lapperds en Jokers, We sluiten zoals elk jaar ons klj-jaar af met een geweldig kamp. In dit boekje vinden jullie alle informatie over de meest fantastische tiendaagse. We zouden dan ook

Nadere informatie

Scouts de Pelgrims presenteert

Scouts de Pelgrims presenteert Scouts de Pelgrims presenteert De Olymp!che zomer"elen 2016 Discipline: Atletiek WELPEN Algemene info Dit jaar vindt het kamp plaats van 24 tem 31 juli te Nismes. We kijken er heel hard naar uit en hopen

Nadere informatie

Mix n match. zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten

Mix n match. zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten Mix n match Ontrafel het mysterie en probeer samen met je vrienden zo snel mogelijk te ontsnappen uit de escape room. Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga dan de strijd aan in een knallend paintballgevecht,

Nadere informatie

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest avontuurlijke, de coolste en zeker de braafste piekrie

Nadere informatie

Vrijwilligersweekend. za zo De Pinte - Moerkensheide. Reisdocumenten

Vrijwilligersweekend. za zo De Pinte - Moerkensheide. Reisdocumenten Vrijwilligersweekend za. 20.10 - zo. 21.10 Het wordt tijd om het vrijwilligersbeleid nog eens onder de loep te nemen. En wie kan dat beter dan de vrijwilliger zelf? Daarom organiseren we op 20 & 21 oktober

Nadere informatie

Opfrissingsweekend. Vorming. vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Opfrissingsweekend. Vorming. vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Vorming Opfrissingsweekend vr. 06.04 - zo. 08.04 Dit weekend is het officiële startschot van de zomer! Je maakt kennis met het team waarmee je in de vakantie zal samenwerken, pikt vormingen mee en ook

Nadere informatie

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind)

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind) KAMPBOEKJE MOL 2014 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, Joepieee, we gaan

Nadere informatie

Playlist. Vorming. vr zo Dworp - Hanenbos. Reisdocumenten

Playlist. Vorming. vr zo Dworp - Hanenbos. Reisdocumenten Vorming Playlist vr. 16.11 - zo. 18.11 Heb jij nog eens zin om zelf keihard mee te spelen? Dan is de Playlist iets voor jou! Geen speluitleg geven of materiaal klaarzetten, maar gewoon ondergedompeld worden

Nadere informatie

Medisch attest. Identiteit van het kind. Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem ... Voornaam:.. Geboortedatum Geboorteplaats. Naam:.. Adres:

Medisch attest. Identiteit van het kind. Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem ... Voornaam:.. Geboortedatum Geboorteplaats. Naam:.. Adres: Als je t mij vraagt: Chiro Berkenbloesem Medisch attest Dit medisch attest moet door de ouders zorgvuldig ingevuld worden. Zo kan er rekening gehouden worden met de specifieke behoeften en mogelijkheden

Nadere informatie

Van zaterdag 26 augustus tot woensdag 30 augustus 2017 gaan we met z n allen naar zee

Van zaterdag 26 augustus tot woensdag 30 augustus 2017 gaan we met z n allen naar zee 20.06.2017 Beste dansers en ouders, Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor we aan een welverdiende grote vakantie gaan beginnen. Iedereen kan nu min of meer gaan genieten van wat vrije tijd. 24 juni

Nadere informatie

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders,

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders, Voorwoord Heey supercoole sloebers en beste ouders, Binnenkort is het weer zover, de zomervakantie komt eraan! En dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is om op kamp te gaan, JOEPIE!! Tijd om elke dag

Nadere informatie

Waterratjes. wo za Lokeren - Jeugdverblijf Verloren bos. Reisdocumenten

Waterratjes. wo za Lokeren - Jeugdverblijf Verloren bos. Reisdocumenten Waterratjes Kan je nog niet zo goed zwemmen of voel je je nog wat onzeker in het water? Spring met ons in het zwembad en probeer samen met een professionele zwemleraar de leukste zwemtrucjes uit. Ga jij

Nadere informatie

geweldig Gent zo vr Gent - Hostel De Draecke Reisdocumenten

geweldig Gent zo vr Gent - Hostel De Draecke Reisdocumenten geweldig Gent Ontdek het vree wijze Gent. Kruip in de huid van Europese topspionnen en leg alle puzzelstukken samen vóór de chemische bom ontploft. Wees snel want je hebt maar 60 minuten de tijd. Met een

Nadere informatie

GIVER-WEEKEND II: april te Oostende (Oesterput)

GIVER-WEEKEND II: april te Oostende (Oesterput) 1 Liefste givers, Beste ouders, GIVER-WEEKEND II: 13-15 april te Oostende (Oesterput) Ons tweede scouts-weekend staat weer voor de deur. Als beloning voor ons noeste arbeid op de pannenkoekenslag en truffelverkoop

Nadere informatie

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016 PieKrie kamp KSA Beerse 24-28 augustus 2016 Beste PieKrie tjes en ouders Onze grote leden gaan al 10 nachten op kamp. Maar voor onze lieve Piepers en Krielekes is dat misschien toch wat te lang. Dus organiseren

Nadere informatie

INDIANENKAMP. 10 tot 15 juli 2016 Drieboomkensberg

INDIANENKAMP. 10 tot 15 juli 2016 Drieboomkensberg INDIANENKAMP 10 tot 15 juli 2016 Drieboomkensberg 1 Inleiding Lief zeehondje, Op het indianenkamp zitten we met alle kindjes samen op onze eigen indianengrond, maar de stoute cowboys willen ons wegjagen.

Nadere informatie

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli S S MINIONS Ken jij de Minions? Hopelijk wel, want die gaan deze zomer mee met ons op kamp! Pas op want de helpers van Gru zitten in de problemen

Nadere informatie

adrenaleuven zo wo Leuven - Hostel De Blauwput Reisdocumenten

adrenaleuven zo wo Leuven - Hostel De Blauwput Reisdocumenten adrenaleuven Klauter omhoog en baan je een weg tussen de toppen van de Leuvense bomen. Pas op, niet vallen! Straks moet je nog rennen, springen, duiken, glijden en scoren tijdens een heus spelletje ultimate

Nadere informatie

Vormingsweekend. Vorming. vr zo Herentals - Brink. Reisdocumenten

Vormingsweekend. Vorming. vr zo Herentals - Brink. Reisdocumenten Vorming Vormingsweekend vr. 05.10 - zo. 07.10 Vorming a la carte? Yes we can! Aan de hand van verschillende vormingsnoden die jullie aangaven in de evaluaties na vakanties en opfrissingsweekend boksen

Nadere informatie

WEEKEND FEBRUARI 2015 Bivakhuis De Kariboe - Ellikom

WEEKEND FEBRUARI 2015 Bivakhuis De Kariboe - Ellikom Vriendelijk vragen wij jullie het bedrag van 25 te storten op het rekeningnummer: BE60 7512 0317 9270 (Weekend Akabe Albatros, Dophei, Pijpelheide) Indien een overschrijvingsformulier gewenst wordt, is

Nadere informatie

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche Mijn sport is top Begin je maar al op te warmen, want deze vakantie sporten we erop los. Daag je vrienden uit voor een partijtje badminton en sla iedereen met verstomming met je beste smash. Of speel jij

Nadere informatie

Beestige boerderij. zo za Ronse - Jeugdherberg De Fiertel. Reisdocumenten

Beestige boerderij. zo za Ronse - Jeugdherberg De Fiertel. Reisdocumenten Beestige boerderij zo. 30.06 - za. 06.07 Wil je weten hoe het leven op de boerderij eruit ziet? Dieren voederen, een ponyritje maken en brood bakken zijn enkele beestig leuke activiteiten die alvast op

Nadere informatie

Kapoenen kamp Holbewoners HIIHAHOEHA HOHOHEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Kapoenen kamp Holbewoners HIIHAHOEHA HOHOHEEE!!!!!!!!!!!!!!!! Kapoenen kamp 2017 Holbewoners HIIHAHOEHA HOHOHEEE!!!!!!!!!!!!!!!! Praktisch Kampterrein: Ons kamp is gelegen in Mol. (zie wegbeschrijving): Sint-Pieters Scouts Mol Don Boscostraat, 47 2400 Mol Vertrek:

Nadere informatie

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017 PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel 10-13 augustus 2017 Beste leden en ouders, Onze avontuurlijke Piepers en Krielekes houden ervan om de prinses terug bij haar prins te krijgen, om schatten te zoeken,

Nadere informatie

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor Kampboekje 2014 AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor 2 Een beetje uitleg Dit jaar gaat KLJ Wambeek op tocht in de jungle! Hiervoor trekken we richting Antwerpen, naar Nijlen.

Nadere informatie

Zo za Oudenaarde - Jeugdverblijf Het Moerashuis. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller

Zo za Oudenaarde - Jeugdverblijf Het Moerashuis. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller Moeras op stelten Je verlegt je grenzen tijdens een uitdagend hoogteparcours. Slalom op blote voeten tussen de bomen, ontmantel alle hindernissen en probeer met je kajak de andere kant van het meer te

Nadere informatie

Puur avontuur. zo za

Puur avontuur. zo za Puur avontuur Ben jij een echte avonturier? Heb jij absoluut geen last van hoogtevrees? Heb je altijd als eens willen paintballen? Als het antwoord op al deze vragen ja is, schrijf je dan vliegensvlug

Nadere informatie

Jogiverkamp 2019 Levensweg

Jogiverkamp 2019 Levensweg Jogiverkamp 2019 Levensweg KAMPTHEMA Weet jij al wat je later wil worden? Misschien wil je wel piloot of dokter worden of acteur of kok of... Dit kamp kijken we naar de toekomst en kruipen we in de huid

Nadere informatie

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die de kleine vorst in zijn queeste willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Vlaanderen Welpenkamp Braveheart - 1 -

Scouts & Gidsen Vlaanderen Welpenkamp Braveheart - 1 - - 1 - Het wordt tijd om jullie eens op de proef te stellen: Hoe dapper zijn jullie? Kunnen jullie zich als welpen bewijzen dat jullie het in je hebben om voor FREEDOM te strijden. Alleen de beste, stoerste

Nadere informatie

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli)

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp eraan komt. De leiding heeft er al zeer veel zin in en met dit kampboekje zorgen we

Nadere informatie

Speelfabriek. 5-7j. 8-12j. Sint-Niklaas - Jeugdverblijf Heywijck. Reisdocumenten

Speelfabriek. 5-7j. 8-12j. Sint-Niklaas - Jeugdverblijf Heywijck. Reisdocumenten 5-7j 8-12j Speelfabriek Neem het tegen elkaar op in onze eigen Olympische Spelen en ga met een Krunsj medaille naar huis. Spring zo hoog je kan, duik in de foampit of maak prachtige salto s in het trampolinepark.

Nadere informatie

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016 DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP 23-28 juli 2016 We hebben samen met Nowan en Frie al fantastisch veel meegemaakt hé? Vipor de reuze slang verslagen. Een heuse tocht naar Overopa Apodemus. Gevaarlijke en grappige

Nadere informatie

Zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller

Zo za Gent - Hostel De Draecke. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller Feestelijk Gent Laat je deze week meevoeren door de spectaculaire wildwaterbanen of ontspan in het bubbelbad. Haal nadien de snelheidsduivel in jou naar boven voor een bloedstollende race op het kartingcircuit.

Nadere informatie

Wanneer? van maandag 08 juni 2015 tot en met woensdag 10 juni 2015. Voorbereiding en verloop

Wanneer? van maandag 08 juni 2015 tot en met woensdag 10 juni 2015. Voorbereiding en verloop Beste ouders, INFO ZEEKLASSEN Antwerpen, Dit jaar trekken we er met de doelgroep weer op uit. We gaan op zeeklassen! We nodigen jullie alvast uit voor een informatie-avond in onze school op dinsdag 28

Nadere informatie

#loveleuven. zo vr Leuven - Jeugdherberg De Blauwput. Reisdocumenten

#loveleuven. zo vr Leuven - Jeugdherberg De Blauwput. Reisdocumenten #loveleuven Een spannend stadsspel zorgt voor een intense jacht naar de overwinning. Vanop de klimmuur voel je hoogtekriebels in je buik en wat later maken die plaats voor een lekkere Würst. Als toetje

Nadere informatie

Boerderij. Zo za Ronse - Jeugdherberg De Fiertel. Reisdocumenten

Boerderij. Zo za Ronse - Jeugdherberg De Fiertel. Reisdocumenten Boerderij De boerderijdieren wachten op jou om ze te voederen en te verzorgen. Je raapt eitjes van de kippen, knuffelt de konijnen en maakt een ponyritje. Tussendoor maken we zelf overheerlijke choco en

Nadere informatie

Waterratjes. za vr Geraardsbergen - Hostel t Schipken. Reisdocumenten

Waterratjes. za vr Geraardsbergen - Hostel t Schipken. Reisdocumenten Waterratjes za. 03.08 - vr. 09.08 Voel je je nog wat onzeker in het water of kan je net wel al een beetje zwemmen? Geen zorgen, want samen met een redder leer je allerlei zwemtrucjes! Onze speelse animatoren

Nadere informatie

Zeeklassen Domein Horizon Kapellestraat Bredene 059/323628

Zeeklassen Domein Horizon Kapellestraat Bredene 059/323628 Basisschool De duizendpoot Leefschool Kameleon Zeeklassen Domein Horizon Kapellestraat 88 8450 Bredene 059/323628 Het is bijna zo ver, binnenkort vertrekken we op zeeklassen. We zullen verblijven in domein

Nadere informatie

Vorming. Cursus: ma vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Vorming. Cursus: ma vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Vorming Cursus playfactory Tijdens de cursus playfactory word je een nóg zottere, coolere en betere animator! Samen bouwen we verder op wat je leerde tijdens de cursus animator. We beloven je een tijd

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

Beroepen achter de schermen

Beroepen achter de schermen Beroepen achter de schermen Later word ik? Wij hebben alvast wat leuke ideetjes! We duiken achter de schermen en steken onze handen uit de mouwen in het bakkerijmuseum. We ontdekken er de lekkerste recepten

Nadere informatie

UITBLINKERS: Pairi Daiza, Aqualibi of Walibi In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten

UITBLINKERS: Pairi Daiza, Aqualibi of Walibi In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten Mix n match Bewonder de unieke reuzenpanda s in Pairi Daiza. Bepaal zelf of je liever 77 meter boven de grond bengelt in de Dalton Terror of meer geniet van een ontspannend bubbelbad in Aqualibi. Kies

Nadere informatie

Speelhotel. Za zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Speelhotel. Za zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Speelhotel Deze zomer openen we opnieuw ons hotel exclusief voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Dit geeft jou de kans om zelf te bepalen wanneer je aankomt op vakantie en vertrekt. Kies mee welke toffe spelletjes

Nadere informatie

UITBLINKERS: Planckendael, schaatsen of skiën In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten

UITBLINKERS: Planckendael, schaatsen of skiën In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche. Reisdocumenten 5-7j 8-12j Winterhotel Neem een exclusief kijkje in het verblijf van Kai-Mook. In Planckendael ontdek je alle dieren van aap tot zebra. Na deze beestige dag slalom je op de skilatten of toon je de mooiste

Nadere informatie

Trophy 18+ vr zo Locatie. Reisdocumenten

Trophy 18+ vr zo Locatie. Reisdocumenten 18+ Trophy vr. 30.09 - zo. 02.10 Tel mee met ons af naar de nieuwste editie van Trophy - weekend. Bereik jij je bestemming met een oude bolderkar, gepimpte rollerschaatsen of in een classy Porsche? Ronsel

Nadere informatie

JORO WEEKEND!!! 5 tot 8 maart

JORO WEEKEND!!! 5 tot 8 maart JORO WEEKEND!!! 5 tot 8 maart Hey joro s en ouders! Uit goede gewoonte gaan we ieder jaar, met elke groep, een keertje op weekend. Waarom? Omdat dat superleuk is! En ook een beetje omdat het kamp nog zooo

Nadere informatie

Weekendkrantje. 18 20 september 2015

Weekendkrantje. 18 20 september 2015 Weekendkrantje 18 20 september 2015 Wij zijn ongelooflijk blij dat jullie hebben gekozen om met ons op weekend te gaan! We gaan er alvast een spetterende tweedaagse van maken! Diegenen die nog nooit zijn

Nadere informatie

Lieve Zittajoërs, Ben jij klaar voor de reis van je leven? Samen bouwen we een grote raket en gaan we een week lang de ruimte ontdekken!

Lieve Zittajoërs, Ben jij klaar voor de reis van je leven? Samen bouwen we een grote raket en gaan we een week lang de ruimte ontdekken! KAMPBOEKJE 2019 Lieve Zittajoërs, Ben jij klaar voor de reis van je leven? Samen bouwen we een grote raket en gaan we een week lang de ruimte ontdekken! Onze raketbasis kan je vinden op onderstaand adres:

Nadere informatie

Dierenpark. Za wo Oostvleteren - Vakantiedomein De Zonnegloed. Reisdocumenten

Dierenpark. Za wo Oostvleteren - Vakantiedomein De Zonnegloed. Reisdocumenten Dierenpark Deze week speel je erop los tussen gekke aapjes en snelle stokstaartjes. Je ontmoet honderd verschillende diersoorten uit alle hoeken van de wereld en maakt een rit op de tractor. Het wordt

Nadere informatie

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Feestdagen Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Welke feestdag vier jij het liefst? Kerstmis? Of liever Halloween? Dan hebben wij goed nieuws! We gaan ze samen allemaal vieren. Onze

Nadere informatie

Kampboekje juli 2019 Genk

Kampboekje juli 2019 Genk Kampboekje 1-11 juli 2019 Genk Kampboekje Het kampboekje bevat alle informatie die jullie nodig hebben om kamp te gaan met Scouts Sombeke. Is er toch nog iets onduidelijk dan kan je steeds terecht bij

Nadere informatie

Praktisch. Groetjes van het thuisfront. Hoe inschrijven? KSA Oepites Zomergem Aan (naam ksa er!) Ferme de Gérard Rue du Centre Martilly

Praktisch. Groetjes van het thuisfront. Hoe inschrijven? KSA Oepites Zomergem Aan (naam ksa er!) Ferme de Gérard Rue du Centre Martilly Exact een jaar geleden vond archeoloog Jack Jones op de zolder van z'n grootvader een oud dagboek. Opa George stond 70 jaar geleden op het punt om een groot mysterie te ontrafelen MAAR de laatste, meest

Nadere informatie

Speelpaleis. za vr Aalst - Jeugdverblijfcentrum Schotte. Reisdocumenten

Speelpaleis. za vr Aalst - Jeugdverblijfcentrum Schotte. Reisdocumenten Speelpaleis Klaar voor een driedubbele portie actie en plezier? Ga deze week spetteren in het zwembad, toon je vetste pasjes op de rolschaatspiste én gooi de meeste strikes op de bowlingbaan. Zin in meer?

Nadere informatie

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche

zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin Reisdocumenten In deze infobundel vind je: bagagevuller medische fiche Professor in de keuken Samen maken we een dag de keuken van hotelschool Ter Duinen onveilig. s Avonds smullen we er van ons zelfgemaakt viergangenmenu. Daarna experimenteren we verder met smaken in onze

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 1-11 augustus 2019 2 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

Speelhotel. 5-12j. Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Speelhotel. 5-12j. Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten 5-12j Speelhotel tussen za. 18.08 - Bepaal zelf aan welke gekke activiteiten je deelneemt door te kiezen wanneer je aankomt en vertrekt in ons speelhotel. Na al je favoriete spelletjes kan je s avonds

Nadere informatie

Chiro Tiejamo presenteert:

Chiro Tiejamo presenteert: Chiro Tiejamo presenteert: 1 Kampthema Bovenste beste leden en ouders van Chiro Tiejamo Met volgend onthutsend nieuwsbericht Wordt een groots evenement helemaal anders belicht: De eerstvolgende Olympische

Nadere informatie

Vorming. Cursus: ma vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Vorming. Cursus: ma vr OWE: vr zo Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Vorming Cursus playfactory Tijdens de cursus playfactory word je een nóg zottere, coolere en betere animator! Samen bouwen we verder op wat je leerde tijdens de cursus animator. We beloven je een tijd

Nadere informatie

Kicks op de boerderij

Kicks op de boerderij Kicks op de boerderij zo. 30.06 - za. 06.07 Deze week zorgen we voor dé ideale mix tussen dierenplezier en puur avontuur. We trekken voor een dag onze laarzen aan om dieren te voederen, een ritje op een

Nadere informatie

Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE AFSTAND & SPURT APRIL 2019

Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE AFSTAND & SPURT APRIL 2019 Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE AFSTAND & SPURT 17-19 APRIL 2019 www.facebook.com/atletiekclubtact www.atletiekclub-tact.be Dag atleten & ouders, De start van het zomerseizoen is ondertussen al genomen.

Nadere informatie

Praktisch. Hoe inschrijven? Kampbrief Kabouters

Praktisch. Hoe inschrijven? Kampbrief Kabouters Dag Ik, de kampbaas van jullie kampterrein in Martilly, zit met een groot probleem. Ik weet niet hoe ik dit alleen kan oplossen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een grote jeugdbeweging met heel sterke

Nadere informatie

Inhoudstafel. Beste jins! 1. De reis 2. Dagplanning 3. Bagagelijst 5. Enkele afspraken 7. Nog vragen 8. Heenreis 2. Terugreis 2

Inhoudstafel. Beste jins! 1. De reis 2. Dagplanning 3. Bagagelijst 5. Enkele afspraken 7. Nog vragen 8. Heenreis 2. Terugreis 2 Inhoudstafel Beste jins! 1 De reis 2 Heenreis 2 Terugreis 2 Dagplanning 3 Bagagelijst 5 Enkele afspraken 7 Nog vragen 8 Beste Jins! Het aftellen is begonnen! Binnen enkele weken vertrekken we op buitenlands

Nadere informatie

Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE

Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE Buitenlands kamp 2015 HONGARIJE 1 Thema YES YES YES, het is eindelijk zover! EINDELIJK buitenlands kamp. En jullie zijn dan wel de oudste, maar jullie zijn naar onze mening nog niet té oud voor een super

Nadere informatie

#doehetzelvers. zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

#doehetzelvers. zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten #doehetzelvers Deze vakantie doe je het zelf. Je tovert het simpelste materiaal om tot een kunstwerk. Je maakt je eigen knuffelbeest. Of wordt het een monstertje? Met een gigantische hoeveelheid Lego bouw

Nadere informatie

Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE PUPILLEN & MINIEMEN APRIL 2019

Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE PUPILLEN & MINIEMEN APRIL 2019 Informatiebundel STAGE BLANKENBERGE PUPILLEN & MINIEMEN 15-17 APRIL 2019 www.facebook.com/atletiekclubtact www.atletiekclub-tact.be Dag atleten & ouders, De start van het zomerseizoen is ondertussen al

Nadere informatie

JONGGIVERKAMP 2015. Damiaanscouts Wilsele-Putkapel

JONGGIVERKAMP 2015. Damiaanscouts Wilsele-Putkapel JONGGIVERKAMP 2015 Damiaanscouts Wilsele-Putkapel Aankopen voor kamp: 1 adres Wie gaat er mee? De leiding JOLAN FEBE WILLEM JAPPE THOMAS ROBBE Wie gaat er mee? De foeriers ARJAAN LOTTE SEPPE Waar gaan

Nadere informatie

Zo za Viroinval - Wanyi park. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller

Zo za Viroinval - Wanyi park. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller Outdoor Ardennen Doorkruis de bossen op je mountainbike en ga de helling af op een mountainboard of longboard. Op het einde van de vakantie is de piste voor één avond exclusief van ons en board je tot

Nadere informatie

Fantasia. zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten

Fantasia. zo vr Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten Fantasia Knibbel, knabbel, knuisje, wie knabbelt er aan ons zelfgemaakt peperkoekenhuisje? Knutsel het zotste kasteel en verzamel de grappigste of spannendste verhalen in jouw eigen sprookjesboek. Deze

Nadere informatie

Instafamous. zo vr Antwerpen - Jeugdherberg Pulcinella. Reisdocumenten

Instafamous. zo vr Antwerpen - Jeugdherberg Pulcinella. Reisdocumenten Instafamous Ga jij Jamie-Lee Six of Enzo Knol achterna? Zet je schrap want deze week ga je viraal! We zorgen ervoor dat je vrienden ons kunnen liken, delen, volgen,... door een super originele vlog en

Nadere informatie

Algemene info. Wanneer? Van maandag 6 juli om 14u tot en met zondag 12 juli om 14u

Algemene info. Wanneer? Van maandag 6 juli om 14u tot en met zondag 12 juli om 14u 2014-2015 Loenhout Ergens in België is er een klein dorpje Loenhout, waar er kleine blauwe wezentjes wonen. En welke wezentjes zijn blauw en klein? SMURFEN natuurlijk! Het mooiste en ook bijna het enige

Nadere informatie

Voorwoord. We hopen dat jullie er net evenveel zin in hebben als wij! Zonnige & zwemmige groetjes!! Camille, Nicolas, Joost, Pepijn & Mathias

Voorwoord. We hopen dat jullie er net evenveel zin in hebben als wij! Zonnige & zwemmige groetjes!! Camille, Nicolas, Joost, Pepijn & Mathias Voorwoord Allerliefste kapoentjes, beste ouders, Hopelijk zijn jullie allemaal klaar voor de meest fantastische week die ons al even fantastische scoutsjaar zal afsluiten. Wij nemen jullie namelijk mee

Nadere informatie

GIVERKAMP 2017 BERTRIX

GIVERKAMP 2017 BERTRIX GIVERKAMP 2017 BERTRIX Giverkamp 2017 Ze leerden vallen maken, ze leerden water zuiveren en ze leerden vissen fileren. De givers van scouts wijnegem werden op het overlevingsweekend volledig klaargestoomd

Nadere informatie

Winterhotel. Lokeren - Jeugdverblijf Verloren Bos. Reisdocumenten

Winterhotel. Lokeren - Jeugdverblijf Verloren Bos. Reisdocumenten Winterhotel Ontdek de wondere wereld van de Efteling. Laat je betoveren door de mooiste sprookjes van Grimm, kies de leukste parkshow uit en gil in de spectaculaire Vliegende Hollander. Steel daarna zelf

Nadere informatie

KSA Lotenhulle-Poeke Meisjes. 23 juli of 26 juli tot 30 juli

KSA Lotenhulle-Poeke Meisjes. 23 juli of 26 juli tot 30 juli KSA Lotenhulle-Poeke Meisjes 23 juli of 26 juli tot 30 juli 1 Liefste KSA-meisjes! Het kamp komt stilletjes aan dichterbij, jullie leidsters zijn volop aan het voorbereiden. Het is tijd voor het kampboekje!

Nadere informatie

Za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller

Za za Oostduinkerke - Vakantiedomein Hoge Duin. Reisdocumenten. In deze infobundel vind je: medische fiche bagagevuller Wind in de zeilen Sjor een stevig vlot en trek erop uit. Voel de wind in je haren tijdens het windsurfen en maak het water onveilig met je kajak. Gewapend met een peddel wagen we ons aan een parcours vol

Nadere informatie

Dag allerliefste Wouter,

Dag allerliefste Wouter, Dag allerliefste Wouter, Ja hoor, je leest het goed: we gaan een heel kamp lang feest vieren. Pff zeven dagen feest vieren, is dat wel iets voor mij? De vragenlijst hieronder kan je misschien helpen. Kruis

Nadere informatie

JUNGLE_AVONTUUR IN...

JUNGLE_AVONTUUR IN... JUNGLE_AVONTUUR IN... LOMMEL! Liefste Roodkapjes, Wij gaan op avontuur naar de jungle! Zin om mee te gaan? Kijk dan snel in dit boekje en kom alles te weten over ons fantastisch kamp! Hebben jullie nog

Nadere informatie