8 september september Informatieavond groep 1 4 ( uur) 14 september Informatieavond groep 5 8 (

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "8 september september Informatieavond groep 1 4 ( uur) 14 september Informatieavond groep 5 8 ("

Transcriptie

1 8 september september Informatieavond groep 1 4 ( uur) 14 september Informatieavond groep 5 8 ( uur) 9 september Karlijn Marrenga (10) 9 september Jurre Sijtsma (6) 10 september Jasper Wijdeveld (9) 11 september Feline Krijger (12) 11 september Daan Nagtegaal (7) 11 september Sam Nagtegaal (7) 11 september Kay Terlouw (6) 13 september King Juliana (5) 13 september Sem Willems (6) 14 september Jannes de Bont (12) 14 september Cato de Bruijn (7)

2 Staken op donderdag 5 oktober In de media is er al volop aandacht voor de ophanden zijnde staking in het Primair Onderwijs op donderdag 5 oktober a.s. Komende week komt INOS met haar standpunt naar buiten. Nadat INOS dit gecommuniceerd heeft, zullen wij u op de hoogte brengen van het standpunt van De Spoorzoeker en welke 'gevolgen' dit mogelijk gaat hebben. We houden u op de hoogte. Informatieavonden september Komende week bent u uitgenodigd om aan te sluiten bij de informatieavonden: dinsdag 12 september 19:15 22:00 groep 1-4 donderdag 14 september 19:15 22:00 groep 5-8 Op beide dagen zullen er in het hoofdgebouw workshops zijn (zie weekinfo van vorige week). U kunt na de inloop twee workshops bijwonen. Daarna maakt u in een lokaal kennis met de leerkracht van uw kind. Na afloop is er een borrel om te toosten op het nieuwe schooljaar. In de bijlage zitten 2 plattegronden met daarop vermeld waar welke workshop is en waar welke groep zit voor de kennismaking. Vragenlijsten voor tijdens de kennismakingsgesprekken Volgende week vrijdag (15 september) krijgen alle leerlingen van groep 3-8 een envelop mee met daarin twee vragenlijsten: een oudervragenlijst en een leerlingvragenlijst. Wij vragen u om beide vragenlijsten in te vullen en uiterlijk 27 september weer bij de groepsleerkracht in te leveren. Deze vragenlijsten dienen als leidraad voor het kennismakingsgesprek dat u in de week van 2 oktober zult hebben. De leerkrachten bewaren deze lijsten een jaar lang om zodoende aan het einde van het schooljaar hier nog samen op terug te kijken en het schooljaar goed af te sluiten. Omdat uit onderzoek is gebleken dat leerlingen enveloppen weleens vergeten of kwijtraken... wordt ook een digitale versie meegestuurd met de weekinfo van volgende week. Inschrijven voor de kennismakingsgesprekken Vanaf zaterdag 16 september tot en met woensdag 27 september kunt u zich via Schoolgesprek (onze digitale planner) weer inschrijven voor de kennismakingsgesprekken die plaatshebben in de week van 2 oktober. U ontvangt volgende week van ons een mail met de link naar de inlogpagina. Aftrap project kinderbelevingskaart Belcrum en opening voetbalkooi/speelplek Veestraat Aanstaande dinsdagmiddag 12 september om uur is de aftrap van een nieuw project in de Belcrum: de kinderbelevingskaart. De kinderbelevingskaart is een soort Eftelingkaart van de wijk voor kinderen. De gemeente en Jantje Beton willen samen met kinderen en bewoners deze kaart voor de Belcrum gaan maken. Kom deze middag jouw verhaal over jouw wijk vertellen en geef aan wat er niet mag missen op de kaart. Wethouder van Lunteren zal aanwezig zijn bij dit moment, waarbij hij ook de voetbalkooi en de nieuwe speeltoestellen feestelijk opent. Gevraagd. Voor de groepen 1/2 zijn wij op zoek naar joggingbroeken en jongensonderbroeken om te kunnen gebruiken bij het verschonen na ongelukjes! Heb je toevallig iets over thuis? Wij zijn er blij mee!

3 Speldag kleuters. Woensdag, 20 september hebben de kleuters hun speldag bij Belcrum Beach. Die dag starten alle kleuters op de gebruikelijke tijd in hun eigen groep op school. In de klas is er dan tijd voor spel, uitleg, de fruitpauze en een plaspauze voordat we naar Belcrum Beach vertrekken. Om 9.20 uur vertrekken we onder begeleiding van de leerlingen van groep 8 lopend naar Belcrum Beach. Daar hebben in de tussentijd de hulpouders spelletjes uitgezet. Samen met de leerlingen van groep 8 begeleiden de hulpouders de kleuters bij de spelletjes. De kinderen worden tussendoor getrakteerd op limonade en een lekker ijsje. Deze traktaties worden gesponsord door de oudervereniging. Vanaf kunt u uw kind(eren) ophalen bij Belcrum Beach. De kinderen die naar Open-up moeten worden door Liesbeth meegenomen naar de Spoorzoeker. De kinderen die naar Tompouce en Ziejezo moeten worden bij Belcrum Beach opgehaald door een pedagogisch medewerker. Wilt u uw kind(eren) die dag fruit en drinken meegeven in een plastic tasje met naam erop, zodat zij hun schooltas niet mee hoeven te nemen naar Belcrum Beach. Geeft u uw kind(eren) makkelijk zittende kleding aan die vuil mag worden en schoenen waarop goed gelopen en gespeeld kan worden. Bij regen gaat de speldag niet door. In dat geval wordt u via een push-bericht op de schoolapp voor 8.00 uur op de hoogte gebracht. We zullen de speldag dan verschuiven naar een later tijdstip in het jaar. Daar zult u dan tzt bericht over krijgen. We hopen op een gezellige, leuke speldag. Vriendelijke groeten, Carla, Liesbeth en José Schrijfdans en schrijfkriebels. Vanaf maandag 11 september zal ik (juf Liesbeth) wekelijks groepjes kinderen uit de groepen 1/2 meenemen. Dit gebeurt in overleg met de leerkracht. Met deze kinderen ga ik allerlei activiteiten doen uit Schrijfdans en Schrijfkriebels. We gaan bewegingen maken in de lucht, in scheerschuim, in zand, in zeepsop, op papier, etc. Van bewegen in de ruimte gaan we naar bewegen op het platte vlak, van groot naar klein, van werken met beide handen naar werken met één hand, van beweging naar vorm Alles is goed en niets is fout. Vaak wordt er een liedje of muziek bij gebruikt. De kinderen kunnen er hun creativiteit in kwijt en tegelijkertijd wordt de motoriek gestimuleerd.

4 Bericht van een achtstegroeper. Eerste week groep 8! Mijn eerste stap in groep 8! Mijn eerste som in groep 8! Het is allemaal leuk, maar dit is het laatste jaar dat ik dit meemaak op de Spoorzoeker. Ik kwam binnen en het viel meteen op dat de juf kort haar had. Wat ook opviel was dat de klas precies dezelfde indeling had als vorig jaar. Het was gelijk heel hard werken. Dit lijkt mij een leuk jaar met de musical en groep 8 kamp (daar verheug ik mij enorm op), maar ook een zwaar jaar met alle eindcito s! De ochtend van de eerste schooldag was raar. Wat wel gek was, was dat ik meteen uit mijn bed sprong en niet moe of lui was. Ik at mijn boterham zonder te piepen en te zeuren, want het gevoel dat je in groep acht zit is super leuk! Om na 6 weken je klasgenoten en je juf weer te zien is ook heel leuk. Maar nu 1 week later vind ik het stiekem nu al saai worden. Altijd rekenen en spelling, Engels en taal Luna (gr.8) Sportdag groep 3 t/m 8. Voor de sportdag van de groepen 3 t/m 8 zijn wij nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om bij een spel / sportonderdeel te begeleiden. De sportdag is op vrijdag 29 september en wordt gehouden bij de rugbyvelden ( achter Joepie speelparadijs ). Mocht U, of iemand die u kent, het leuk vinden om ons deze dag te komen helpen, geef u dan op bij dit mailadres: jolandavanberkom@inos.nl Verdere informatie volgt nog over de sportdag in de volgende Info. Stagiaires. Afgelopen week zijn de studenten gestart van de opleiding van Vitalis Onderwijsassistent. Zij zijn aanwezig 2 dagen in de week tot het einde van het schooljaar. Hieronder een overzicht welke stagiaire bij welke klas stage loopt: Bij juf Carla loop Simone stage op maandag en dinsdag Bij juf Marleen / Jose loopt Stievie stage op maandag en vrijdag Bij juf Isabelle loopt Kim stage op maandag en dinsdag Bij meneer Walther loopt Chiara stage op maandag en vrijdag bij juf Dymph / Birgit loop Nina stage op maandag en vrijdag

5 Familieloop (Onderdeel van de Bredase Singelloop) Zondag Doe je mee? Afstand: Totaal meter verdeeld over een ronde van meter en een ronde van meter Start: uur Chasséveld. Verzamelen: Tussen 16 uur en uur verzamelen bij de vlag van de Spoorzoeker op het Chasséveld. Finish: Grote Markt, met uitloop naar het Kasteelplein (daar is geen verzamelpunt meer van de Spoorzoeker) Kosten: De Oudervereniging en BSO Open-Up! Fun Kidz! betalen de inschrijfkosten voor leerlingen van de Spoorzoeker die willen deelnemen ( 3 per kind) Inschrijven kan via de Oudervereniging. U heeft hierover vandaag een mail met een link ontvangen. De link is ook te vinden in de Spoorzoeker app. Kinderen lopen mee onder begeleiding en verantwoordelijkheid van een ouder/verzorger. BSO Open-Up! Fun Kidz! verzorgt voor alle kinderen die deel willen nemen aan de Familieloop een gratis clinic. Gegevens hierover volgen nog.

6 Doe mee met Sterrenplan bij zwemvereniging SBC2000! Vanaf 23 september start het nieuwe seizoen van Sterrenplan bij zwemvereniging SBC En jij kunt erbij zijn! Hou je van zwemmen en vind je het leuk om verschillende oefeningen in het water te doen? Tijdens Sterrenplan maak je kennis met waterpolo, wedstrijdzwemmen én schoonspringen! Op zaterdag 23 september kunnen alle kinderen tussen de 5 en 12 jaar (met minimaal een A diploma) gratis kennismaken met het KNZB Sterrenplan. Van 9.30 uur tot uur zijn alle kinderen van harte welkom in zwembad de Wisselaar. Aanmelden vooraf mag, hoeft niet. Het Sterrenplan duurt tot en met het eind van het schooljaar. Om de tien 10 weken is er een toets. Zo kun je bijhouden hoe goed je bent. Slaag je voor de toets, dan krijg je een certificaat en een sticker om op de Sterrenplan poster te plakken. Deze toffe poster voor op je kamer, ontvang je bij de eerste toets. De lessen worden gegeven door gediplomeerde trainers of door trainers met veel ervaring in de takken van de zwemsport. De speelse manier van trainen, veel verschillende oefeningen en vooral het plezier in het zwemmen, maken het Sterrenplan al 25 jaar tot hét succes van de zwemvereniging van Breda en omgeving. Zien we jou op 23 september in het zwembad? Tot dan! Voor meer informatie en (voor)aanmelding: Informatie: Louis de Groot - voorzitter@mysbc.nl (Voor)aanmelding: Monique Bartelds - ledenadministratie@mysbc.nl

Inkomsten: Uitgaven: 6.255,00 Saldo ,54. Bankkosten/rente 1,94 161,10 Locatie totaal 3.442,80 Vervoer totaal 3.355,00 Overige ink/uitg.

Inkomsten: Uitgaven: 6.255,00 Saldo ,54. Bankkosten/rente 1,94 161,10 Locatie totaal 3.442,80 Vervoer totaal 3.355,00 Overige ink/uitg. 7 september 2018 11 september Informatieavond groep 1 t/m 4 van 19.15-22.00 uur 13 september Informatieavond groep 5 t/m 8 van 19.15-22.00 uur 14 september Verkiezing Raad van Leerlingen 17 t/m 21 september

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar. Beste ouders verzorgers,

Een nieuw schooljaar. Beste ouders verzorgers, 19 augustus 2019 19 augustus Eerste schooldag 26 augustus Deze week luizencontrole 2 september OV Overleg 3 september Infoavond carrousel groep 1 t/m 4 5 september Infoavond carrousel groep 5 t/m 8 13

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

11 september Gesprekkencyclus

11 september Gesprekkencyclus 11 september 2015 14 t/m 25 september Kennismakingsgesprekken gr. 3 t/m 8 16 september OV Vergadering 21 september Studiedag. Alle leerlingen vrij 25 september Sportdag 11 september Feline Krijger (10)

Nadere informatie

Groene Voetstappen (Project Brabants VerkeersLabel (BVL))

Groene Voetstappen (Project Brabants VerkeersLabel (BVL)) 9 september 2019 13 september Verkiezing Raad van Leerlingen 16 t/m 20 september Deze week kennismakingsgesprekken groep 3 t/m 8 16 t/m 20 september Groene Voetstappen 17 september Prinsjesdag 20 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

11 november november Yannick Frumau (7) 15 november Neil van Dun (6) 15 november Anneloes van Wijk (7) 16 november Saoirse de Faoite (12)

11 november november Yannick Frumau (7) 15 november Neil van Dun (6) 15 november Anneloes van Wijk (7) 16 november Saoirse de Faoite (12) 11 november 2016 14 t/m 18 november Gesprekken groep 8 16 november OV overleg 23 november Informatieavond voor nieuwe of oriënterende ouders 25 november Vergadering Raad van leerlingen 12 november Yannick

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Woensdag 17 mei gaan de groepen 3 t/m 6 op schoolreisje. Veel plezier! het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 15 mei MR 17 mei Schoolreisje groep 3/4 en 5/6 17 mei Vervolg schoolvoetbal

Nadere informatie

Vakanties en vrije dagen schooljaar Vakanties Herfstvakantie Kerstvakantie Carnavalsvakantie Meivakantie Hemelvaart

Vakanties en vrije dagen schooljaar Vakanties Herfstvakantie Kerstvakantie Carnavalsvakantie Meivakantie Hemelvaart 12 april 2018 13 april Onderwijsstaking (leerlingen vrij) 17 t/m 19 april Eindtoets groep 8 20 april Koningsspelen 21 april t/m 6 mei Meivakantie 27 april Koningsdag 15 april Hein van Erp (6) 15 april

Nadere informatie

Weekinfo verplaatst. Vanaf volgende week zal de Weekinfo op maandag worden verstuurd in plaats van op vrijdag.

Weekinfo verplaatst. Vanaf volgende week zal de Weekinfo op maandag worden verstuurd in plaats van op vrijdag. 21 september 2018 24 september MR vergadering (19.30 uur) 28 september Studiedag. Leerling vrij! 3 oktober Start Kinderboekenweek 7 oktober Singelloop 21 september Saar Figlarek (5) 21 september Robin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

22 september september Studiedag (Leerlingen vrij) 29 september Sportdag groep 3 t/m 8

22 september september Studiedag (Leerlingen vrij) 29 september Sportdag groep 3 t/m 8 22 september 2017 28 september Studiedag (Leerlingen vrij) 29 september Sportdag groep 3 t/m 8 22 september Sebas Hamels (6) 22 september Juul Stevens (8) 24 september Joep Figlarek (7) 25 september Jonna

Nadere informatie

8 april april Jelte Letteboer (4) 8 april Fedde Mol (5) 10 april Marijn Pruijssers (8) 11 april Mees van der Sluis (7)

8 april april Jelte Letteboer (4) 8 april Fedde Mol (5) 10 april Marijn Pruijssers (8) 11 april Mees van der Sluis (7) 8 april 2019 10 april Praktisch verkeersexamen groep 7 11 april Vergadering Raad van Leerlingen 12 april Koningsspelen 15 t/ 17 april Cito Eindtoets groep 8 18 april Studiedag (leerlingen vrij) 19 april

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie over een bericht opvragen, of reageren op

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Kennismakingsgesprekken voor de ouders van de groepen 3 t/m 8 en de leerlingen van groep 7 en 8.

Kennismakingsgesprekken voor de ouders van de groepen 3 t/m 8 en de leerlingen van groep 7 en 8. 31 augustus 2018 11 september Informatieavond groep 1 t/m 4 van 19.15-22.00 uur 13 september Informatieavond groep 5 t/m 8 van 19.15-22.00 uur 14 september Verkiezing Raad van Leerlingen 17 t/m 21 september

Nadere informatie

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO)

Nr Belangrijke data: 9 sept Start Jantje Beton groep 7/8. 18 sept Studiedag Gr. 1 t/m 8 vrij. 23 sept Sportdag (VVO) Nr. 1 2015-2016 Belangrijke data: 9 sept. 2015 Start Jantje Beton groep 7/8 Opening schooljaar 2015-2016 Dit schooljaar zal de aanbouw bij de Sprunk van start gaan. Natuurlijk willen wij wel ideeën aandragen

Nadere informatie

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR

Ouderbetrokkenheid Herdenking groep 7/8 MR 16 april 2019 Ouderbetrokkenheid Op 13 mei vindt de voorkeuring plaats voor de certificering van het traject ouderbetrokkenheid 3.0 U krijgt in mei een aparte Nieuwsflits waarin beschreven wordt welke

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's.

Het is voor de kinderen erg leuk wanneer zij ook voorgelezen worden in de klas door hun ouders of opa's & oma's. 24 september 2015 kalender Maandag 28 september Informatieavond groepen 1 Dinsdag 29 september Informatieavond groepen 6 Woensdag 30 september Informatieavond groepen 7 Voorlezen bij de kleuters In oktober

Nadere informatie

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school Integraal nieuws Hemelvaart Maranatha! Kom Heere Jezus, kom! Zo sluit Paulus zijn eerste brief af aan de Korinthiërs. Ook toen al werd uitgekeken naar de terugkomst van de Heere Jezus. Deze belofte deden

Nadere informatie

23 september september Joep (9) 24 september Loek (5) 25 september Jonna (12) 27 september Tom (5) 29 september Lotta (8)

23 september september Joep (9) 24 september Loek (5) 25 september Jonna (12) 27 september Tom (5) 29 september Lotta (8) 23 september 2019 23 september Start niveaugroepen groep 3 23 september MR overleg 24 september Studiedag. Leerlingen vrij! 2 oktober Start Kinderboekenweek 2 oktober Informatieavond voor nieuwe en/of

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

7 oktober oktober OV overleg 10 oktober Raad van Leerlingen overleg 14 t/m 18 oktober Herfstvakantie 21 oktober Studiedag, leerlingen vrij

7 oktober oktober OV overleg 10 oktober Raad van Leerlingen overleg 14 t/m 18 oktober Herfstvakantie 21 oktober Studiedag, leerlingen vrij 7 oktober 2019 8 oktober OV overleg 10 oktober Raad van Leerlingen overleg 14 t/m 18 oktober Herfstvakantie 21 oktober Studiedag, leerlingen vrij 7 oktober Dewi (9) 9 oktober Yusuf (12) 9 oktober Maud

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool

Nieuwsbrief. Gaandeweg. Rondom school. Koningsspelen. Open morgen. Nr mei C.J. van Rootselaarschool Nieuwsbrief C.J. van Rootselaarschool Nr. 32 11 mei 2017 Gaandeweg Je bent al een hele tijd naar iets aan het zoeken en ontdekt dan ineens dat het al die tijd al vlak voor je neus ligt. Voor veel kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda We kijken terug op een gezellig familiefeest, dit was afgelopen vrijdag en werd binnen gehouden i.v.m. het slechte weer. U vindt nog een stukje van de ouderraad hierover, met de 2 winnaars die er heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus Nieuwsbrief 2018-04-13 Samenwijs Willibrordus Een hele fijne verjaardag, met pakjes en slingers en heel veel felicitaties. Groep 1 en 2 Op dinsdag 22 mei a.s. viert juf. Jolanda haar 25-jarig jubileum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 14 maandag 4 december 2017 Nr. 14 maandag 4 december 2017 Belangrijke data Maandag 4 december: uithalen schoen door ouder(s), verzorger(s) op beide locaties. Maandag 4 december: groepen 5 t/m 8 surprises mee naar school Dinsdag

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

11 maart maart Indy Frerichs (11) 14 maart Mellijn Koldenhof (6) 16 maart Silas Buisson De Larichaudy (5)

11 maart maart Indy Frerichs (11) 14 maart Mellijn Koldenhof (6) 16 maart Silas Buisson De Larichaudy (5) 11 maart 2016 15 maart Informatieavond voor oriënterende ouders 16 maart OV vergadering 18 maart Streetwise 25 maart Goede vrijdag. s Middags vrij (12.15 uur) 11 maart Indy Frerichs (11) 14 maart Mellijn

Nadere informatie

Wat leuk dat je ons hebt gevonden

Wat leuk dat je ons hebt gevonden Wat leuk dat je ons hebt gevonden In dit informatieboekje vertellen we je alles wat je moet weten over De Musical4daagse. Bij De Musical4daagse gaan we zeker voor een te gek eindresultaat: de voorstelling,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 13, schooljaar /02/2016

Nieuwsbrief nr. 13, schooljaar /02/2016 Nieuwsbrief nr. 13, schooljaar 2015-2016 29/02/2016 Agenda: 2 maart studiedag team, alle kinderen vrij 16 maart start project vervoer. Inloop ochtend nieuwe ouders 22 maart Ixperium bezoek Dolfijnen 23

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Nieuwsbrief Week 23 5 t/m 11 juni 2016 Vanuit de directie De afgelopen week zijn de kinderen van groep 5/6 naar de molen in Ten Boer geweest. Groep 1/2 ging naar de boerderij van juf Arda. Komende week

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

De kinderpagina is deze keer van groep 5/6. Een uitgebreid verhaal over het bezoek aan het concertgebouw.

De kinderpagina is deze keer van groep 5/6. Een uitgebreid verhaal over het bezoek aan het concertgebouw. OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Kerkje 2 febr. 9.23 22 febr.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

5 november t/m 9 november Onderzoeksdagen

5 november t/m 9 november Onderzoeksdagen 5 november 2018 7 t/m 9 november Onderzoeksdagen 6 november Cas van Erp (9) 6 november Merle Letteboer (5) 7 november Sem Akkermans (7) 7 november Evi van Gool (7) 7 november Lotte Kokshoorn (6) 8 november

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

13 mei 2016. 16 mei 2 e Pinksterdag. Vrij. 17 t/m 27 mei Cultuurweken 18 mei OV vergadering 26 mei Educatieve schoolreis groep 3

13 mei 2016. 16 mei 2 e Pinksterdag. Vrij. 17 t/m 27 mei Cultuurweken 18 mei OV vergadering 26 mei Educatieve schoolreis groep 3 13 mei 2016 16 mei 2 e Pinksterdag. Vrij. 17 t/m 27 mei Cultuurweken 18 mei OV vergadering 26 mei Educatieve schoolreis groep 3 12 mei Maud Lafeber (10) 12 mei Madelief Samola (8) 13 mei Mariesa Maasmans

Nadere informatie

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september

Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september Periode zaterdag 16 september t/m vrijdag 22 september 38 e jaargang nr.04 ALGEMEEN NIEUWS: Klachtenregeling De Vosseschans: We vinden het belangrijk om een goede klachtenregeling te hebben, zodat u altijd

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016 Agenda: augustus 22 Start van het Schooljaar. Start van de kennismakinggesprekken 29 23 24 30 Luizencontrole UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 01 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 7-9-2017 Kennismakingsmiddag, ouders en leerlingen welkom! Beste ouders/verzorgers, In deze

Nadere informatie

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019

Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Nieuwsflits 1 vrijdag 23 augustus, 2019 Beste ouders, De eerste schoolweek zit erop! Met deze welkomstkaart kondigden wij afgelopen weekend het nieuwe schooljaar aan. Wij hebben er heel veel zin in en

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Afscheid meneer Jack Bieb Rapporten en rapportgesprekken Eindejaarsviering Praktijkles verkeer Laatste schooldag Plastic tassen (Bieb)boeken thuis? Zwemmen voor zwemmen Korte berichten

Nadere informatie

Leerlingen om uur vrij

Leerlingen om uur vrij Agenda Nieuwsbrief 8 Dinsdag 18 december Donderdag 20 december 14.45 uur Naschools Cultuuraanbod Géén gym (i.v.m. VO sportdag) 8.30 uur gr. 3 t/m 8: Meenemen Bord, beker, bestek voorzien van naam in een

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2015-2016 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

20 mei t/m 27 mei Cultuurweken 26 mei Educatieve reis groep 3 31 mei Praktisch verkeersexamen groep 7 2 juni Evaluatiedag.

20 mei t/m 27 mei Cultuurweken 26 mei Educatieve reis groep 3 31 mei Praktisch verkeersexamen groep 7 2 juni Evaluatiedag. 20 mei 2016 17 t/m 27 mei Cultuurweken 26 mei Educatieve reis groep 3 31 mei Praktisch verkeersexamen groep 7 2 juni Evaluatiedag. Leerlingen vrij 20 mei Ravza Gören (10) 21 mei Gina-Siërra Juliana (7)

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017

Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 Irenesirene maandag 6 juni 2016 nr. 15 Groepsverdeling schooljaar 2016-2017 -groep 1-2 a Saskia van Wijnen -groep 1-2 b Carla Markensteijn -groep 1-2 c Marieke de Jong (ma,di) en Marjolein Minderhoud (wo,do,vrij)

Nadere informatie

Algemeen. Beste ouders,

Algemeen. Beste ouders, Algemeen Beste ouders, De eerste schoolweek zit er al weer op! Na een fijne vakantie zitten de leerlingen weer in de schoolbanken en zijn ze lekker aan het werk. Naar school gaan is weer je vriendjes en

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda mei Nieuwsbrief mei 2019 4 Dodenherdenking 4 Zwemles groep 5-6 5 Bevrijdingsdag

Nadere informatie

Verhuizen Stapje verder Hoofdgebouw Huidige groep Tijdens stapje verder zit hier: Naar de dependance Nieuwe kleuters

Verhuizen Stapje verder Hoofdgebouw Huidige groep Tijdens stapje verder zit hier: Naar de dependance Nieuwe kleuters 30 juni 2017 3 en 6 juli Oudergesprekken groep 3 t/m 7. 5 juli Stapje verder. 11 juli Afscheidsavond/musical groep 8. 12 juli Uitzwaaien groep 8, 12.15 uur. 14 juli Laatste schooldag, s middags vrij. 2

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Biezenbabbel. 25 augustus 2016 Jaargang 25, nummer 1. De Biezen gaat voor: Talenten - Creativiteit Eigenaarschap

Biezenbabbel. 25 augustus 2016 Jaargang 25, nummer 1. De Biezen gaat voor: Talenten - Creativiteit Eigenaarschap 25 augustus 2016 Jaargang 25, nummer 1 Biezenbabbel Start nieuw schooljaar We gaan er een spetterend schooljaar van maken! Afgelopen maandag bleek dat letterlijk door de regen en de bellen. Na de regen

Nadere informatie