Augustus We hopen dat u ons weet te vinden wanneer er iets is! Marjan Knol, Driesje Boeve, Steven van Bessen. Aanspreekpunt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Augustus We hopen dat u ons weet te vinden wanneer er iets is! Marjan Knol, Driesje Boeve, Steven van Bessen. Aanspreekpunt"

Transcriptie

1 Timotheüsschool voor P.C. Basisonderwijs Tulpstraat BV Oldebroek tel: info@timotheusschool.nl website: facebook.com/timotheusschool Augustus 2017 Van het Management Team Afgelopen week zijn we weer begonnen! Het is fijn en goed om de kinderen weer te mogen ontvangen op school, we hebben de start als positief ervaren! Dit schooljaar zijn er een aantal veranderingen; we gaan opzoek naar een nieuwe directeur, we werken in units, waarin er veel contact is tussen de groepen onderling en de leerkrachten. We hebben de onderbouw- en bovenbouwpauzes samengevoegd en het plein is een stuk uitgebreid met een mooie groenstrook. Op de planning staat om hier een mooi natuurplein van te maken. Hiermee hopen we nog meer recht te kunnen doen aan de kinderen. We hopen dat u ons weet te vinden wanneer er iets is! Marjan Knol, Driesje Boeve, Steven van Bessen Aanspreekpunt Ronald Post zal 2 dagdelen per week waarnemend directeur zijn. Steven is op maandag, donderdag en vrijdag ambulant totdat er een opvolger bekend is. De procedure voor een nieuwe directeur wordt opgestart. Uiteraard zijn Marjan en Driesje als MT/ZT ook aanspreekpunt. Bedankt! Namens Bart Kloppenburg wil ik u bedanken voor het afscheid. Hij heeft erg genoten van de warme reacties en kijkt terug op een fijne dag en periode. We zullen hem geregeld in de buurt zien als bovenschools-directeur van de Akker. Welkom Dit nieuwe schooljaar zijn er een aantal nieuwe leerlingen gestart. Groep 1/2A Loris Bistti, Joost & Jasmijn v/d Grift, Efraïm Zoet Groep 1/2B Joey van t Ende, Luca & Zoey Panhuis Groep 6 Djakaman Verbaan, Zeta de Wit We wensen jullie een goede tijd toe op onze school!

2 Agenda van de komende weken De volledige jaarkalender staat in de schoolgids en is te vinden op de website. Omdat het voorkomt dat data veranderen of dat er nieuwe activiteiten bij kunnen komen, is het verstandig om regelmatig te kijken of de papieren kalender nog up-todate is. De schoolgids wordt zo snel mogelijk afgewerkt en gedrukt. Week 35 di. 29 augustus Informatieavond groep 8 do. 31 augustus Week 36 Plusgroep informatieavond Regenboog Start kindgesprekken wo. 6 september Maandviering Pink Ribbon (alle ouders uitgenodigd, start 9:00) vr. 8 september Beweegkriebels groep 1-3 Week 37 di. 12 september wo. 13 september do. 14 september Nationale Sportweek Kom in je gymkleren naar school -dag Vrij i.v.m. Schapenmarkt Viering fusie met de Akker Hoofdluis We hebben dit jaar door een tekort aan ouders niet meteen kunnen starten met de Luizenpluis. Woensdag 30 augustus controleert de luizenbrigade en hopen we luisvrij te zijn. Controleert u alstublieft thuis ook goed en neem passende maatregelen wanneer uw kind(eren) last heeft van hoofdluis. De Nationale week van Pesten en opvoeding (en de Kinderboekenweek ) Van 18 t/m 22 september is het de week tegen pesten en tussen 2 en 8 oktober staat de week van de opvoeding gepland. 2 thema s die elkaar raken. We zullen hier op school gepaste aandacht aan geven en verwachten van u thuis hetzelfde. Beide zaken is een gezamenlijke uitdaging. We kunnen het niet zonder elkaar. Mocht u goede ideeën hebben voor een zinvolle activiteit voor kinderen en/of ouders houden we ons aanbevolen. Kom gerust met uw idee! Begin oktober is het ook weer tijd voor de Kinderboekenweek die we ook niet aan ons voorbij zullen laten gaan Stagiaires Ook dit jaar lopen er een aantal stagiaires rond op school. We zijn erg bij met hun extra handen. De stagiaires zullen zich voorstellen in de groepsmail van de desbetreffende groep. Gevonden voorwerpen In de vakantieperiode zijn er een hoop aantal gevonden voorwerpen bij gekomen. U kunt een kijkje komen nemen in de bak, bij het koffiezetapparaat. Begin september zullen wij de overgebleven inhoud een gepaste eindbestemming geven.

3 Sponsoring veiligheidshesjes Graag zouden wij voor alle kinderen en leerkrachten een fluorescerend veiligheidshesje met de naam van de school erop willen, deze kunnen we gebruiken tijdens schoolreisjes, dagjes uit, schoolkamp en andere activiteiten. Hiervoor zijn wij op zoek naar sponsors die een gedeelte van de kosten voor hun rekening willen nemen, al dan niet met een vermelding van naam en/of logo op het hesje. Voor meer informatie kunt u bij meester Steven van Bessen terecht (steven@timotheusschool.nl). Start Kindgesprekken Het schooljaar is weer begonnen! Omdat we het belangrijk vinden om met u en uw kind in gesprek te zijn, starten we met een startgesprek met ouder(s)/verzorger(s) en hun kind. Dit gesprek zal 15 minuten duren. De gesprekken kunnen plaatsvinden op maandag 4, dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 september a.s. Om elkaar zo goed mogelijk te leren kennen vragen we uw kind om een vragenlijst in te vullen. Voor alle ouders geldt; help uw kind gerust. Door samen de vragenlijst in te vullen, kunt u zich met uw kind voorbereiden op het gesprek. De vragenlijst gelieve uiterlijk a.s. vrijdag 1 september inleveren bij de leerkracht van uw kind. In de kleutergroepen zal het formulier alleen uitgedeeld worden aan de leerlingen van groep 1 die al langer op school zijn en aan de leerlingen van groep 2. Uiteraard zijn de ouders van nieuwe leerlingen wel van harte welkom voor een gesprek! Bij elk lokaal komt een inschrijvingslijst te hangen. Hierop kunt u aangeven wanneer u komt. Als u meerdere kinderen op school heeft, moet u zich dus bij meerdere groepen inschrijven. Per kind zal één gesprek plaatsvinden. We verzoeken u voor aanstaande vrijdag 1 september in te komen schrijven. De ouders/verzorgers die zich vrijdag niet hebben ingeschreven worden door de leerkracht ingepland en ontvangen hierover bericht. Een overzicht van de gespreksmomenten die dit schooljaar schoolbreed worden aangeboden: Startgesprek september 15 minuten kind aanwezig Voortgangsgesprek februari 10 minuten (eventueel) kind aanwezig Eindgesprek juni/juli 10 minuten (eventueel) kind aanwezig Daarnaast kunt u, tijdens het startgesprek met de leerkracht, extra gespreksmomenten afspreken voor het komende schooljaar. Dit mag een gesprek zijn waar uw kind bij is, maar u mag ook een afspraak maken met de leerkracht alleen. Uiteraard kunt u ook via de mail een afspraak maken met de groepsleerkracht van uw kind(eren)! Naast een gesprek met de groepsleerkracht, bestaat de mogelijkheid om iemand van het Management Team te spreken. Hiervoor kunt u met één van hen een individuele afspraak maken. Dit hoeft natuurlijk niet persé in deze week! Motortoertocht Dit najaar start er weer een motortoertocht op zaterdag 9 óf 16 september, wie geïnteresseerd is kan zich melden bij meester Steven van Bessen. (steven@timotheusschool.nl). Graag met vermelding van een voorkeurdatum.

4 Pink Ribbon TIMO GOES PINK Op woensdags 6 september nodigen wij graag alle ouders om bij de eerste maandviering aanwezig te zijn. Tijdens de maandviering zal er vooral aandacht zijn voor Pink Ribbon. Ria Bolks en Margriet Bakker, twee moeders van leerlingen, zullen dan vertellen over hun eigen ervaringen. Ze zullen de kinderen vragen om mee te helpen zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Als school zetten wij ons graag in voor deze actie, op dinsdagavond 26 oktober zal er een actieavond zijn, waarin de leerlingen verschillende producten verkopen. De volgende dag (wo. 27 oktober) zal er een sponsorloop gehouden voor de kinderen worden gehouden, de gehele opbrengst gaat naar Pink Ribbon. U en alle familieleden, buren en bekenden zijn van harte uitgenodigd voor deze avond! Klasse(n)ouder Zoals u wellicht in de groepsmail heeft gelezen, zoeken wij per klas een klassenouder. Deze ouder helpt de leerkracht door andere ouders te benaderen voor diverse activiteiten. U kunt zich opgeven via het formulier bij de groepsmail of tijdens de kindgesprekken binnenkort. Kinderkoor Hallo allemaal, Ben jij tussen de 4 en 12 jaar en vindt je zingen ook erg leuk? Kom dan op Interkerkelijk Kinderkoor Jong Oldebroek. Wij kunnen namelijk nog wel wat nieuwe zangers en zangeressen gebruiken. We oefenen iedere maandag van uur achter de Hervormde kerk in het Open Huis. M.u.v de schoolvakanties. Je kunt gelijk uit school komen. Dan krijg je eerst een koekje en drinken en daarna gaan we zingen. Gerben van de Put is onze dirigent. We vinden het leuk als je een keer komt luisteren of meezingen. Wil je nog meer informatie? Kijk dan op onze website Tenslotte We hopen u met deze nieuwsbrief weer voldoende geïnformeerd te hebben. Wanneer er naar aanleiding van dit schrijven of over andere zaken vragen of opmerkingen zijn, dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team Timotheusschool

5 Verjaardagen augustus Groep 3 Luuk Koele (2009) 5 3 Janine Lokhorst (2006) 8 4 Noa Bergsma (2008) 6 6 Eva Doornewaard (2009) 5 9 Samuel Spronk (2009) 5 10 Joey van 't Ende (2013) 1/2B 10 Kevin Remmers (2008) 6 12 Nicole Ponstein (2010) 4 13 Luca van Panhuis (2013) 1/2B 13 Zoey van Panhuis (2013) 1/2B 13 Efraïm Zoet (2013) 1/2A 15 Ilse Franken (2011) 1/2A 17 Inez van Egteren (2008) 6 19 Noah van Koldenhoven (2009) 4 22 Diederick Pul (2006) 8 23 River Scheffer (2011) 3 27 Nick van Beek (2006) 7 28 Nick van Weeghel (2008) 6 31 Kay Veldman (2006) 8 Verjaardagen september Groep 3 Tyeisha Klaassen (2007) 6 4 Olivier van Luxemburg (2007) 7 6 Else Kwakkel (2005) 8 10 Tessa Franken (2008) 6 11 Jayden Grotenhuis (2011) 3 12 Ruben Remmers (2011) 3 17 Thijn Schreurs (2011) 3 17 Dylan Steert (2006) 8 25 Dustin Scheffel (2012) 1/2B 25 Ramon Visscher (2009) 5 28 Linnea van Boven (2006) 8

6

Binnenkort vindt de eerste bijeenkomst van de ouderklankbordgroep plaats. Eventuele onderwerpen voor bespreking kunt u inbrengen door mij te mailen.

Binnenkort vindt de eerste bijeenkomst van de ouderklankbordgroep plaats. Eventuele onderwerpen voor bespreking kunt u inbrengen door mij te mailen. Timotheüsschool voor P.C. Basisonderwijs Tulpstraat 1 8096 BV Oldebroek tel: 0525 631823 e-mail:info@timotheusschool.nl website:www.timotheusschool.nl facebook.com/timotheusschool September 2016 Van de

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer een nieuwsbrief. Er zijn een paar zaken die we met u willen delen.

Hierbij ontvangt u alweer een nieuwsbrief. Er zijn een paar zaken die we met u willen delen. Timotheüsschool voor P.C. Basisonderwijs Tulpstraat 1 8096 BV Oldebroek tel: 0525 631823 e-mail:info@timotheusschool.nl website:www.timotheusschool.nl bankreknr. 34840016 20 maart 2015 Hierbij ontvangt

Nadere informatie

Timotheüsschool voor P.C. Basisonderwijs Tulpstraat 1 8096 BV Oldebroek tel: 0525 631823

Timotheüsschool voor P.C. Basisonderwijs Tulpstraat 1 8096 BV Oldebroek tel: 0525 631823 Timotheüsschool voor P.C. Basisonderwijs Tulpstraat 1 8096 BV Oldebroek tel: 0525 631823 e-mail:info@timotheusschool.nl website:www.timotheusschool.nl November/december 2015 Van de directie Hierbij ontvangt

Nadere informatie

Timotheüsschool voor P.C. Basisonderwijs juli 2015 Van de directie

Timotheüsschool voor P.C. Basisonderwijs juli 2015 Van de directie Timotheüsschool voor P.C. Basisonderwijs Tulpstraat 1 8096 BV Oldebroek tel: 0525 631823 e-mail:info@timotheusschool.nl website:www.timotheusschool.nl bankreknr. 34840016 juli 2015 Van de directie Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 September 2016

Nieuwsbrief 1 September 2016 Nieuwsbrief 1 September 2016 Inhoud deze maand: 1. Nieuwsbrief/schoolkrant 2. Kerkdienst opening schooljaar 3. Digiduif 4. Openingsfeest 2 september 5. Brandweerdag 6. Kinderpostzegelactie 7. Schoolgids,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Januari Nogmaals een voorspoedig 2014 toegewenst! Bart Kloppenburg

Januari Nogmaals een voorspoedig 2014 toegewenst! Bart Kloppenburg Timotheüsschool voor P.C. Basisonderwijs Tulpstraat 1 8096 BV Oldebroek tel: 0525 631823 e-mail:info@timotheusschool.nl website:www.timotheusschool.nl bankreknr. 348400160 Januari 2014 Allereerst uiteraard

Nadere informatie

Van Dijckschool, Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven, ,

Van Dijckschool, Van Dijcklaan 4, 3723 CG Bilthoven, , Alle hulpouders bedankt!!! Wat is het toch fantastisch om te zien en te merken dat er zoveel ouders betrokken zijn bij de school en heel vrije tijd steken om ons te helpen het voor de kinderen een fijne

Nadere informatie

Geachte Ouders 1 Jaarkalender, petten, schoolgids, informatiebulletins

Geachte Ouders 1 Jaarkalender, petten, schoolgids, informatiebulletins Geachte Ouders Welkom op Tabitha! Het schooljaar 2016-2017 is begonnen en ik hoop van harte dat u met uw gezin een fijne vakantie hebt gehad. Fijn dat alle kinderen, ouders en leerkrachten weer gezond

Nadere informatie

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus t/m 6 oktober Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar goed gestart. Iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode:

Nieuwsbrief. Januari Februari Afscheid Gerrit Jan. Agenda voor de komende periode: Nieuwsbrief Januari Februari 2018 Afscheid Gerrit Jan Op vrijdag 13 april a.s. zullen de leerlingen van CBS Barlo en t Möllenveld gezamenlijk afscheid nemen van Gerrit Jan als directeur van beide scholen.

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Timotheüsschool voor P.C. Basisonderwijs Tulpstraat BV Oldebroek tel:

Timotheüsschool voor P.C. Basisonderwijs Tulpstraat BV Oldebroek tel: Timotheüsschool voor P.C. Basisonderwijs Tulpstraat 1 8096 BV Oldebroek tel: 0525 631823 e-mail:info@timotheusschool.nl website:www.timotheusschool.nl December 2015 Van de directie Hierbij ontvangt u weer

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 28 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 28 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 4 okt. Start Kinder - boekenweek 16 t/m 20

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Kindgesprekken, middag en avond

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Kindgesprekken, middag en avond NIEUWSBRIEF Februari 2018 Ma 12 febr Do 15 febr Deze maand Kindgesprekken, middag en avond Kindgesprekken, middag en avond In deze uitgave Kindgesprekken Vr 23 febr t/m vr 2 mrt Voorjaarsvakantie (let

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste ouders/verzorgers, De eerste schoolweek van 2018-2019 zit er weer op. We zijn goed gestart in de groepen met een toost op het nieuwe schooljaar en we hebben er heel veel

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Oktober 2017 Deze maand 2 t/m 6 okt Week van de opvoeding Di 17 okt Gespreksmiddag en avond Do 19 okt Gespreksmiddag en avond 23 t/m 27 okt Herfstvakantie Ma 30 okt Lijsten speculaasactie mee

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit het Basisonderwijs

Nieuwsbrief. Nieuws uit het Basisonderwijs KINDCENTRUM De Spreng Nieuwsbrief HOEVELAKEN Nummer 1 18 september 2019 Nieuws uit het Basisonderwijs Personeel Wij zijn blij dat wij het nieuwe schooljaar met alle collega s hebben kunnen starten. Zeker

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04 16 oktober 2013 Jaargang 04 Nieuws 04 Herfstvakantie We zien overal om ons heen de prachtige kleuren in de natuur. Het is echt herfst geworden! Volgende week mogen we genieten van de herfstvakantie. We

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 10 30 januari 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 4. Agenda VO 5. Jarig in februari 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 INFO Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 De laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn bijna aan het eind van het schooljaar gekomen. Het was weer een bewogen jaar met vele hoogtepunten.

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 21 nr. 01 datum 31-08-2017 week 1&2 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 04-09 Ouderraad 12-09

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Voor op de kalender Overblijven Nieuwe leerkrachten Wensjes Telefoonlijst en Informatie van ouders Controle hoofdluis Contact met school Oud papier De Gouden

Nadere informatie

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden.

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden. Christelijke basisschool Geachte ouders/verzorgers, Voor u ligt nieuwsbrief nummer 1 van het schooljaar 2014 2015. Inmiddels zit de eerste schoolweek er op. Goed om te constateren dat alle leerlingen na

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Deze nieuwsbrief bevat veel belangrijke data en informatie voor het komende schooljaar. In deze nieuwsbrief: Welkom Belangrijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Stappenplan (zij-)instroom kleuters

Stappenplan (zij-)instroom kleuters Stappenplan (zij-)instroom kleuters Betrokken partijen (intern) - directeur Sylvio Noël - leerlingadministratie Martha Mataheru - (onder)bouwcoördinator (Tamara Verschoor) - nieuwsbriefopsteller Karla

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Belangrijke data in oktober Beste ouders en verzorgers, Wij zijn samen hard aan het werk op onze school. De kinderboekenweek brengt veel 1 t/m 12 Kinder- leesplezier en voorlees

Nadere informatie

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken 2. Afscheid en welkom

school de Ontmoeting Nieuwsbrief 1. Stand van zaken  2. Afscheid en welkom school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest u nieuwsbrief 3 van het schooljaar 2018-2019 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1.Stand van zaken 2.Afscheid en welkom 3.Oudergspreken

Nadere informatie

Inhoud schoolbel nummer 1. Agenda. Woordje vanuit directie. Schoolbel nr

Inhoud schoolbel nummer 1. Agenda. Woordje vanuit directie. Schoolbel nr Inhoud schoolbel nummer 1 Agenda Woordje vanuit directie Jaarkalender Kennismakingsgesprekken. Bibliotheek op School Leesplein Ouderhulp Ook dit schooljaar gaan we weer op zoek naar hulpouders. Ouderplatform

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Rollerschoenen in school. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Rollerschoenen in school. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 6 schooljaar 2016-2017 Rollerschoenen in school EU-schoolfruit Facultatieve oudergesprekken Opbrengstherfstfair Zorgoverleg Hoofdluizen Kind Op Maandag De komende weken staan de volgende thema`s centraal

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018 NIEUWSBRIEF nr. 3 6 november 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directeur Ouderbijdrage en schoolreisgeld Parkeren op privéparkeerplaatsen De Vreedzame School: Blok 3 We hebben oor voor elkaar Eindtijd

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen WEEKINFO 39 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 30-6-2017 Zomerfeest! Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De Windroos: verlof

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd.

AGENDA JARIGEN. We wensen jullie alvast een heel fijne verjaardag! Hartelijk gefeliciteerd. 3 februari 2017 nummer 10 AGENDA Ma 6 febr juf Nellie afwezig Wo 8 febr studieochtend kleutergroepen (alle kleuters zijn vrij) Vr 10 febr 1 e rapport (wordt uitgesteld naar 14 februari, zie verderop in

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

nieuwsbrief 17 juli 2019

nieuwsbrief 17 juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Agenda Na de zomervakantie krijgt ieder gezin een nieuwe schoolkalender. De activiteiten van de 1e maand delen we vast met jullie. Woensdag 17 juli - 11.45u

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Augustus 2013 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap Geachte ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt hierbij de eerste Nieuwsbrief van de onderwijsgemeenschap

Nadere informatie

Op volgende data is onze directeur, mevr. Karin van Amelsvoort, aanwezig op school:

Op volgende data is onze directeur, mevr. Karin van Amelsvoort, aanwezig op school: Inhoud Nieuw schooljaar! Aanwezigheid directeur Karin van Amelsvoort Welkom juf Jacqueline van Oostrum en Dagmar Swerink Berichtje van juf Martine Welkom nieuwe leerlingen! Schoolgids en informatieavond

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer!

Ik hoop dat het morgen een feestelijke dag wordt, met mooi weer! Belangrijke data: 5 september: Kleuterfeest en Schoolreisjes 8 september Laatste werkdag Thea Jongbloed 1 oktober Informatieavond groep 1-; OR-vergadering 3 oktober: Start Kinderboekenweek 5 oktober Dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Agenda

Nieuwsbrief 3. Agenda Agenda vrijdag 6 oktober maandag 9 oktober Nieuwsbrief 3 11.00 uur: leerlingenraad 08.30 uur: inloopochtend 19.30 uur: GMR 19.30 uur: informatieavond lezen groep 3 dinsdag 10 oktober Rode Kruis op bezoek

Nadere informatie

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16

Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Schooljournaal 21 December 2018 nummer 16 Agenda 2018 Maand Januari 2019 02-01 Oud Papier Actie 08, 09 en 10 jan. Definitieve Adviesgesprekken groep 8 16-01 Hoofdluis controle 23-01 Creatieve ochtend onderbouw

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

juli/aug 2016 juli/augustus 2016 ZOMERVAKANTIE

juli/aug 2016 juli/augustus 2016 ZOMERVAKANTIE juli/aug 2016 Juli 18 juli Voordeldonk Infootje 20 juli Schoolverlatersavond 22 juli Laatste schooldag. Alle kinderen om 12.15u vrij 25 jul-2 sep Zomervakantie September 5 sep Eerste schooldag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9

Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Nieuwsbrief 2015 2016 Nr.9 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hier nieuwsbrief nr. 9. Het is nog 1 of 2 dagen school en dan is er een week voorjaarsvakantie. We hopen dat de leerlingen (en u ook) kunnen

Nadere informatie

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 juni 2018 Agenda Nummer 39 maandag 2 juli Studiedag team alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG!

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG! NIEUWSBRIEF Nummer 10 29 januari 2015 D Personeel Juf Ariënne is vorige week weer gestart na haar verlof. Met Emma gaat het goed! Blij nieuws voor juf Ester en haar man Gideon: zij verwachten begin juli

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Mist u iets, hebt u vragen of maakt u zich ergens zorgen over? Stap naar binnen en zoek me op. Dan maken we een afspraak.

Mist u iets, hebt u vragen of maakt u zich ergens zorgen over? Stap naar binnen en zoek me op. Dan maken we een afspraak. Timotheüsschool voor P.C. Basisonderwijs Tulpstraat 1 8096 BV Oldebroek tel: 0525 631823 e-mail:info@timotheusschool.nl website:www.timotheusschool.nl facebook.com/timotheusschool November 2016 Van de

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie