B e s t e k i n d e r e n, b e s t e o u d e r s,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "B e s t e k i n d e r e n, b e s t e o u d e r s,"

Transcriptie

1

2 B e s t e k i n d e r e n, b e s t e o u d e r s, 2015 zit er terug op Voor onze school was 2015 een feestjaar voor de vestigingsplaats in de Sint-Michielslaan. Vijftig kaarsjes werden op een heus en geslaagd verjaardagsfeest uitgeblazen. Met de uitbreiding van afdeling B in de gewezen pastorie en de daarbijhorende verbouwingen lonkt ons nog een mooie toekomst in deze groeiende en bloeiende omgeving. De gemeenteschool A & B blijft een baken van vertrouwen en kwaliteit binnen de lokale gemeenschap. We mogen dan ook terug een aantal nieuwe kinderen en hun ouders verwelkomen bij de start van het nieuwe jaar Josefien, Siebe, Kayne, Abiraj, Laurien, Matheo en Niels. WELKOM! 2015 zal bij velen onder ons bijblijven als een woelig jaar op maatschappelijk vlak. De beelden en verhalen in de media waarmee wij en onze kinderen geconfronteerd werden, waren soms hallucinant. Voor ons volwassenen al moeilijk te vatten ; hoe moeten kinderen hier dan mee omgaan? Aanslagen, een niet aflatende stroom vluchtelingen, klimaatperikelen, haat en angst, allemaal uitdagingen voor de nabije en verre toekomst. Als school kan en mag je dit maatschappelijk debat niet uit de weg gaan. Een school is immers een doorslag van de maatschappij. Het is onze taak en plicht om iedereen welkom te heten wat ook de etnische of religieuze achtergrond moge wezen van onze kinderen of hun ouders. Ook wij zien de wereld in en rond onze school evolueren. Als school wacht ons dan ook een hele uitdaging om mee te evolueren met de wereld waarin onze kinderen opgroeien en hen weerbaar te maken voor de uitdagingen die voor ons en hen om de hoek loeren. De kinderen van nu zijn immers de volwassenen van later en misschien kunnen zij wel het verschil maken. Laten we dan ook bij de aanvang van dit gloednieuw jaar vooral een boodschap van HOOP meegeven. Mijn team, collega en mezelf wensen u en uw familie dan ook een HOOPVOL, POSITIEF, WARM, LIEFDEVOL en vooral MENSelijk 2016 toe. Directies en team van de stedelijke basisschool van Sint-Michiels

3 z e k e r l e z e n a l l e s o k é? Maakt u zich zorgen over het gedrag of de socioemotionele ontwikkeling van uw zoon of dochter? Weet dan dat een formeel gesprek met klastitularis, kleuterjuf en/of zorgjuf, directie zeer verhelderend kan zijn en dit voor beide partijen. Neem daarom gerust contact op met de titularis, zorg en/of directie om een gesprek met de door u gewenste aanwezigen te laten doorgaan. Directie Marc Arschoot: 050/ Zorgjuffen Mevr. Sylvie Verhaeghe: 0497/ Mevr. Birgit Maes: 0474/ Mevr. Lily z w e m m e n Hautekeete: 0474/ We willen nogmaals benadrukken dat de wekelijkse zwemles een les is zoals een andere les, daar zwemmen ook in de eindtermen van de lagere school staat. Mogen we vragen, indien je kind niet mag zwemmen, de reden schriftelijk aan de klastitularis mee te delen, en/of een doktersattest bij te voegen. d e k l o k Op tijd komen is een attitude voor het leven. Zowel voor kleuters als leerlingen van het lager is de start van een schooldag zeer belangrijk. Op een rustige manier de dag beginnen zorgt voor meer efficiëntie.

4 v e r l o r e n v o o r w e r p e n Jas, sjaal, muts, handschoenen verloren!?! Neem eens een kijkje : Afd. B : bij juf Pascale (opvang) Afd. A : in de inkomhall (lager) Om het terugvinden van de rechtmatige eigenaar te vergemakkelijken gelieve mutsen, sjaals, wanten, turnpakjes, te naamtekenen a.u.b. v e r j a a r d a g e n v i e r e n o p s c h o o l Soms brengen kinderen een attentie mee voor hun klas bij een verjaardag. De school wil nogmaals benadrukken dat wij frisdranken, chips, snoep niet toelaten. (schoolreglement). Een cake, taart, pannenkoeken of zelfs een boekje voor de klasbieb wordt des te meer gesmaakt door de kinderen en de leerkrachten. o e i e e n o n g e l u k j e Soms komt iets in de broekjes terecht dat eigenlijk in het toiletje moest Kleutertjes krijgen dan een droge broek aan maar dikwijls komt deze kledij niet meer terug in de opvang. Graag terug bezorgen aub. Wie nog oude broekjes heeft, mag ze steeds in de opvang afgeven.

5 o p r o e p Wij boden u reeds de kans om een fluo- rugzak/boekentasovertrek aan te schaffen via de school. Velen hebben dit dan ook gedaan. Langs deze weg willen we er echter nogmaals op aandringen om uw kinderen veilig de weg op te sturen ( te voet of met de fiets) in deze donkere dagen. Gebruik maken van de flover of een hesje is geen overbodige luxe, ook het gebruik van een fietshelm raden wij aan. Bij verplaatsingen met de fiets in schoolverband is het dragen van een fietshelm zelfs verplicht ( fietshelmen zijn altijd in voorraad op school). Voor de schoolpoort van afdeling B hebben we een parkeerstrook kunnen supprimeren, zodat het binnen en buiten komen van de school voor een stuk veiliger is. Het parkeergedrag rond de school daarentegen laat spijtig genoeg nog steeds te wensen over en de veiligheid van uw kinderen komt hierdoor in het gedrang. Wij willen nogmaals op uw bereidwillige medewerking rekenen om samen een veilige schoolomgeving te scheppen voor onze kinderen. e e n v o l g e n d e s t a p Voor de oudsten op onze school is de stap naar het secundair onderwijs niet zo ver meer af. De juiste schoolkeuze maken is niet steeds makkelijk. Op dinsdag 2 februari 2016 om 19u30 gaat in de afdeling Sint-Michielslaan een infoavond door waar duiding wordt gegeven over de verschillende keuzerichtingen en scholen. Wie interesse heeft, kom gerust langs!

6 k e r s t b o o m - v e r b r a n d i n g Zin in een gezellige sfeer kom dan op zaterdag 9 januari 2016 naar de kerstboomverbranding en dit vanaf 17:30 in en rond afdeling B. e e n k i j k j e n e m e n De klas van juf Wiete (peuterklas Rijselstraat) en juf Maïté (peuterklas Sint- Michielslaan) stellen op dinsdag 26 januari 2016 de deuren open. Wie interesse heeft kan een kijkje komen nemen en zo de werking van de school leren kennen. Vanaf 11u is er een infomoment voor mogelijks nieuwe kleuters. Ken je mensen die nog geen scholenkeuze gemaakt hebben geef gerust deze info door! g e k d o e n Vrijdag 5 februari trekken we een gek plunje aan. Afdeling B laat de buurt dit zien door een carnavalsoptocht. Afdeling A maakt er een gezellige kinderfuif van. Ga op zoek in de verkleedkoffer om je origineel te verkleden. i n z a m e l a c t i e p l a s t i e k d o p p e n We verzamelen enkel doppen van dranken die de kinderen drinken!!

7 s p e l l e n v o o r m i d d a g Met zo n 120 kleine en grote deelnemers was de 2 de spellenvoormiddag een schot in de roos. Er werden vele spellen van thuis meegebracht, maar ook met de 10 nieuwe spellen werd gretig gespeeld. Mama van Kyana: Thuis komt dit er te weinig van want dan heb je als ouder altijd andere prioriteiten. Dit is echt een heel leuk initiatief!. Papa van Florian: Onze kinderen hebben er deugd van om eens weg van alle schermen te zijn. Door jullie leren wij hier opnieuw enkele erg leuke spellen kennen.. d w a r s d o o r B r u g g e w i e g a a t d e u i t d a g i n g a a n? a f t e l l e n n a a r 8 m e i 1 6 Meer info volgt! Groetjes - ouderraad Trainingen op : 19/02-26/02-04/03-11/03-18/03-25/03-15/04-22/04-29/04 Telkens de vrijdagavond van 16 u tot 17 uur - Start op de speelplaats van A en B Onder begeleiding van ouders/trainers

8 f u i f o p z a t e r d a g 2 7 f e b r u a r i 1 6 Op zaterdag 27 februari 16 van 18:00 tot 19:30 kunnen de leerlingen van de lagere school naar een heuse pyjamafuif - only for kids! Bedenk al maar wat je favoriete dansnummer is. De uitnodiging volgt later nog. Vanaf 21:00 diezelfde avond is er een niet te missen après-ski-fuif voor alle ouders. Bij een hapje en een drankje kunnen de beentjes gestrekt worden op fijne dansmuziek. Noteer de datum in jullie agenda en maak andere ouders warm om eens samen uit de bol te gaan. Volgende vergadering van de ouderraad is op dinsdag 19 januari 16 om 20:00 in afdeling A.

9 g e s l o t e n p o o r t e n Voor de veiligheid van de kinderen worden alle schoolpoorten bij de start van de lessen gesloten (8:30 & 13:45), zodat niemand vreemd aan de school zomaar in en uit kan lopen. We vragen dus om zeker op tijd op school aanwezig te zijn. Indien u toch onverwachts de school in moet, kunt u de bel gebruiken die aan de hoofdingang te vinden is. Wij hopen op de volle medewerking van de ouders te kunnen rekenen. s p o r t w e e t j e s Als vissen in het water zo haalde onze zwemploeg de wisselbeker weer binnen na een namiddag zwemmen in Koksijde. Ook in het Guilini zwembad hebben we weer onze naam eer aan gedaan. Dikke pluim voor onze waterratten Na 3 crossen van het loopcriterium kwam onze school uit de bus als de verdienstelijke school met het meest geklasseerde deelnemers. Proficiat aan alle lopertjes voor jullie deelname.

10 Met een stick en een puck behaalde de meisjesploeg op het regionaal unihoc toernooi de 1 ste plaats. de jongens uit het 5 de leerjaar prijkten op de 5 de plaats en de jongensploeg uit het 6 de leerjaar namen de 3 de plaats voor hun rekening. Toch wel even het vermelden waard hé! t e k e n t a l e n t j e s Ingrid-Maria Letca, Ellen Snauwaert, Ryanne Meyfroodt en Jelle Van de Vyvere sleepten een prijs in de wacht bij de tekenwedstrijd over de neerhofdieren. Dikke proficiat!! t e r h e r i n n e r i n g P E D A G O G I S C H E S T U D I E D AG Op woensdag 2 maart is er pedagogische studiedag, dus GEEN school voor de kinderen! C O N S U M P T I E M E L K & W A T E R Tijdens de middag- en studiespeeltijd mag er ENKEL melk of water gedronken worden.

11 Stedelijke basisschool van Sint-Michiels website - mail gbsm@myonline.be afdeling Rijselstraat 050/ afdeling Sint-Michielslaan 050/

12

13 Stedelijke basisschool van Sint-Michiels website - mail secretariaat@sbsstmichiels.be afdeling Rijselstraat 050/ afdeling Sint-Michielslaan 050/

B e s t e k i n d e r e n, b e s t e o u d e r s,

B e s t e k i n d e r e n, b e s t e o u d e r s, B e s t e k i n d e r e n, b e s t e o u d e r s, 2016 lijkt wel voorbijgevlogen In deze eindejaar periode en het begin van een nieuw jaar, die bol staan van wensen en feestelijkheden, willen we toch ook

Nadere informatie

B e s t e k i n d e r e n, b e s t e o u d e r s,

B e s t e k i n d e r e n, b e s t e o u d e r s, B e s t e k i n d e r e n, b e s t e o u d e r s, 2018 staat in de startblokken Terugblikken op het voorbije jaar hoort hier echter ook bij. Het voorbije jaar stond bol van de uitdagingen voor onze school.

Nadere informatie

B e s t e k i n d e r e n, b e s t e o u d e r s,

B e s t e k i n d e r e n, b e s t e o u d e r s, B e s t e k i n d e r e n, b e s t e o u d e r s, 2018 ligt alweer achter ons 2019 heeft zijn intrede gedaan Eventjes terugblikken op het voorbije jaar. Zoals elk jaar hebben we gepoogd om het voor de

Nadere informatie

V o o r w o o r d. Beste kinderen, beste ouders,

V o o r w o o r d. Beste kinderen, beste ouders, V o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, De eerste twee maanden van het nieuwe schooljaar zitten er intussen op. De lagere schoolkinderen hebben reeds een eerste evaluatie meegekregen. Indien u

Nadere informatie

v e r n i e u w d e w e b s i t e

v e r n i e u w d e w e b s i t e v e r n i e u w d e w e b s i t e www.gemeenteschool-sintmichiels.be mededelingen november/december 13 een update van de kalender z e k e r l e z e n k l e u t e r Ook de evolutie en het welbevinden van

Nadere informatie

n i e u w s b r i e f n o v e m b e r - d e c e m b e r 1 5

n i e u w s b r i e f n o v e m b e r - d e c e m b e r 1 5 V o o r w o o r d n i e u w s b r i e f n o v e m b e r - d e c e m b e r 1 5 Beste kinderen, beste ouders, De eerste twee maanden van het schooljaar zijn terug voorbij gevlogen. Iedereen heeft hopelijk

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

n i e u w s b r i e f n o v e m b e r - d e c e m b e r 18

n i e u w s b r i e f n o v e m b e r - d e c e m b e r 18 V o o r w o o r d n i e u w s b r i e f n o v e m b e r - d e c e m b e r 18 Beste kinderen, beste ouders De eerste twee maanden zijn voorbij gevlogen In school hebben zich in deze periode een aantal wijzigingen

Nadere informatie

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders,

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, De eerste twee maanden van het nieuwe jaar zitten er terug op de lente doet verwoede pogingen om, om de hoek te piepen en ook bij ons op school bruist het

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

n i e u w s b r i e f n o v e m b e r - d e c e m b e r 1 6

n i e u w s b r i e f n o v e m b e r - d e c e m b e r 1 6 V o o r w o o r d n i e u w s b r i e f n o v e m b e r - d e c e m b e r 1 6 Beste kinderen, beste ouders, De eerste twee maanden van het schooljaar zijn terug voorbij gevlogen. Iedereen heeft hopelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling)

Agenda oktober Infomoment derde kleuter. Sneukeltocht georganiseerd door de oudervereniging Koekenverkoop van de oudervereniging (afhaling) Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF OKTOBER 2017 Agenda oktober 2017 Maandag 2 oktober Dinsdag 3 oktober Donderdag 5 oktober Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

De laatste 2 maanden van het schooljaar zijn weer ingegaan Het schooljaar vliegt voorbij!

De laatste 2 maanden van het schooljaar zijn weer ingegaan Het schooljaar vliegt voorbij! Beste kinderen, beste ouders, De laatste 2 maanden van het schooljaar zijn weer ingegaan Het schooljaar vliegt voorbij! De derde trimester is steeds een drukke periode; zowel in de klas als buiten de klas.

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

n i e u w s b r i e f n o v e m b e r - d e c e m b e r 1 7

n i e u w s b r i e f n o v e m b e r - d e c e m b e r 1 7 V o o r w o o r d n i e u w s b r i e f n o v e m b e r - d e c e m b e r 1 7 Beste kinderen, beste ouders De eerste twee maanden zijn voorbij gevlogen iedereen heeft zijn /haar plekje weten te vinden

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Weeknieuws N R 2 0. In dit nummer: 1. KInderfuif

Weeknieuws N R 2 0. In dit nummer: 1. KInderfuif N R 2 0 Weeknieuws S C H O O L J A A R 2 0 1 7 2 0 1 8 J A N U A R I In dit nummer: 1. KInderfuif 2. Flipperland 3. Geen school 4. Welkom peuters 5. Carnavalstoet 6. Schooltoneel 7. KInderkwali- Teiten

Nadere informatie

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht

oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe Klasfoto s 5 vrij Dag van de leerkracht Nieuwsbrief 28 september 2018 Beste ouders, Ziehier de info voor de maand oktober. Kalender oktober 2 di Vuurlinie: activiteit voor kleuters en 1 ste leerjaar 2 di Medisch onderzoek voor L1 en L5 3 woe

Nadere informatie

basisschool Maria Boodschap

basisschool Maria Boodschap ENGAGEMENTSVERKLARING basisschool Maria Boodschap Basisschool Maria Boodschap Perustraat 4 2030 Antwerpen-Luchtbal Tel.: 03/541.06.13 Fax.: 03/542.60.76 E-mail: maria.boodschap@cksa.be Website: www.mariaboodschap.be

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school.

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school. BELBRIEF september 2015 ZWEMMEN: 4 september : L1 en L6 11 september : L2 en L5 18 september : L3 en L4 25 september : L1 en L6 PRAKTISCHE WEETJES We zijn het schooljaar 2015-2016 gestart met 199 leerlingen.

Nadere informatie

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

HEBBEN JULLIE DE MOOIE POSTER IN DE HAL AL BEWONDERD???

HEBBEN JULLIE DE MOOIE POSTER IN DE HAL AL BEWONDERD??? BELBRIEF december 2017 ZWEMMEN: 1 december : L2 en L3 8 december : L2 en L3 Laatste keer zwemmen voor deze klassen 15 december : L1 en L4 22 december : L1 en L4 Enkel op vrijdag kan je een badmuts kopen

Nadere informatie

Echo november - december 2015

Echo november - december 2015 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo november - december 2015 Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schoolreglement. Welkom terug! Hé, ga je mee? Nieuws vanuit het team. Schoolverzekering 1/

Nieuwsbrief. Schoolreglement. Welkom terug! Hé, ga je mee? Nieuws vanuit het team. Schoolverzekering 1/ 1/2019-2020 Nieuwsbrief Welkom terug! Hé, ga je mee? Na een zonnige vakantie hebben onze eigen zonnepaneeltjes weer goed hun best kunnen doen om onze batterijen op te laden! We wensen iedereen een hele

Nadere informatie

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL INFO EXTRA 12.06.2016 Beste ouders, Beste sympathisanten, SUCCES MET DE EXAMENS Omwille van de drukke maand juni verschijnt er vandaag een EXTRA-INFO. Mogen we vragen om de belangrijke rubrieken ZEKER

Nadere informatie

De laatste twee maanden van het schooljaar lijkt een school meer op een bezige bijenkorf vol bruisend leven. Zo ook bij ons.

De laatste twee maanden van het schooljaar lijkt een school meer op een bezige bijenkorf vol bruisend leven. Zo ook bij ons. Beste kinderen, beste ouders, De laatste twee maanden van het schooljaar lijkt een school meer op een bezige bijenkorf vol bruisend leven. Zo ook bij ons. Het wordt voor onze meer dan 500 kinderen (jawel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes,

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes, NIEUWSBRIEF 11 EINDE 2017-2018 Beste Noordlandertjes, In september kwamen we allen samen aan de schoolpoort om aan het schooljaar 2017-2018 te beginnen. Nu we 10 maanden later zijn, zijn alle verhalen

Nadere informatie

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap!

Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Beste ouder Een nieuw jaar, een verse start, tweede en derde kansen, tijd om vooruit te blikken en te evolueren, Samen op stap! Ingrid Van Roy & Rose Vanhese Directeurs Basisonderwijs SCHOOLKALENDER volledig

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze,7 september 2018 Beste ouder(s) Het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Hartelijk dank voor het vertrouwen in onze school. Aan

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Herhaling afspraken krokus

Herhaling afspraken krokus SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be www.hhchalle.be Herhaling afspraken

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Woensdag samdag : Halen we ons doel? Als er in december 5 kinderen meer gemeten worden die strappend of carpoolend naar school komen, trakteren we met pannenkoeken!

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL

ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL Welkom Beste ouders, Liefste leerling, Welkom op onze school. De eerste schooldag op een nieuwe school is niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders een hele belevenis.

Nadere informatie

Welkom op onze school!

Welkom op onze school! Basisschool DE BRUG Statiestraat 35A 1740 Ternat 02 582 93 29 myriam.cobbaert@debrugternat.be pascal.blijkers@debrugternat.be Welkom op onze school! or Voor het eerst naar school is een grote stap! Met

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF WOORDJE VAN DE DIRECTEUR NIEUWJAARSRECEPTIE Naar jaarlijkse gewoonte

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste ouders, In de eerste nieuwsbrief van 2015 bezorgen wij jullie de nodige informatie i.v.m. de geplande activiteiten van de komende weken. Het schoolteam Agenda Vrijdag 30

Nadere informatie

Welkom op onze school!

Welkom op onze school! Basisschool DE BRUG Statiestraat 35A 1740 Ternat 02 582 93 29 pascal.blijkers@debrugternat.be marijke.roelandts@debrugternat.be Welkom op onze school! or Voor het eerst naar school is een grote stap! Met

Nadere informatie

Nieuwsbrief November - december

Nieuwsbrief November - december Nieuwsbrief November - december Wafelverkoop Zoals elk schooljaar wordt er op school een wafelverkoop georganiseerd, ten voordele van de plattelandsklas van ons 5 de leerjaar. De kinderen verkopen lekkere

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Helm Op Fluo Top! We zetten door in december! De donkere maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Daarom besteden we graag extra aandacht aan zichtbaarheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen NIEUWSBRIEF 11 Einde 2016-2017 Beste Noordlandertjes, beste allen, Ooit leerde ik op school dat een kalenderjaar uit 12 maanden bestaat. Meester Seeuws (mijn meester van het eerste leerjaar) leerde me

Nadere informatie

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt

Infoboekje. Maastrichtersteenweg Hasselt Infoboekje Maastrichtersteenweg 23 3500 Hasselt 011 22 41 19 directie@hetkleineatheneum.be 1. Schooluren Kleuter: Voormiddag van: 8u45 tot 11u40 Namiddag van: 12u40 tot 15u15 Woensdag van: 8u45 tot 12u20

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 17-2018 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets of te voet naar school gebracht. Voor de veiligheid

Nadere informatie

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/ Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat 2 2800 Mechelen 015/41 45 26 info@dewondertuin.be www.dewondertuin.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit

Nadere informatie

Basisschool Zilverberk P. Bernaertsstraat Halle 02/ /

Basisschool Zilverberk P. Bernaertsstraat Halle   02/ / Basisschool Zilverberk P. Bernaertsstraat 28 1500 Halle www.zilverberkhalle.be info.zilverberk@g-o.be 02/356.78.89 02/361.15.76 Ik ga naar school! Infobrochure : 1 ste kleuterklas Algemene inlichtingen

Nadere informatie

Infobrochure 1 ste kleuterklas

Infobrochure 1 ste kleuterklas Infobrochure 1 ste kleuterklas 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze school! Dit boekje bevat interessante en belangrijke informatie over de school en de 1 ste kleuterklas. We wensen jullie veel plezier

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 2 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets

Nadere informatie

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst

Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling, op weg naar Kerst Warme wensen 2019 steek de vuren aan meer dan ooit hoopvol een gloednieuw begin NIEUWSBRIEF januari I 2019 6 Carol Aust- Keeping warm Een terugblik op het kerstontbijt, de warme markt en onze lichtjeswandeling,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen.

Beste ouders, Vriendelijke groeten, Dries De Rycke, De kleuterjuffen. INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, We kijken er naar uit om een heel schooljaar lang samen te werken met jullie kleuters in onze klas! We zullen zeker mooie momenten beleven! Het reilen en zeilen van onze

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

Maandplanning februari 2018

Maandplanning februari 2018 Maandplanning februari 2018 Jaarthema: Op zoek naar schatten! Maandpunt: jij verschilt van mij! AANDACHT AANDACHT!!!! Woensdag = SAMDAG! Geen wagens in de Bosstraat! Fluo hesje iet vergeten! Activiteitenkalender

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief maart 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Fijne paasvakantie gewenst! Deze foto werd genomen tijdens het hazenpad.

Nadere informatie

Ouderbevraging. Aantal ingevulde equêtes. Algemene vragen. 1. Mijn kind gaat graag naar school. 2. Mijn kind voelt zich goed op school.

Ouderbevraging. Aantal ingevulde equêtes. Algemene vragen. 1. Mijn kind gaat graag naar school. 2. Mijn kind voelt zich goed op school. Ouderbevraging Aantal ingevulde equêtes Percentage ingevulde enquêtes ten opzichte van het totaal. 37,24% 6,90% 6,21% 15,17% 13,79% 7,59% 13,10% 1e leerjaar 2e leerjaar 3e leerjaar 4e leerjaar 5e leerjaar

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Leefregels voor de kinderen van De Kraal - Schaffelkant

Leefregels voor de kinderen van De Kraal - Schaffelkant Respect en samen verantwoordelijk zijn Leefregels voor de kinderen van De Kraal - Schaffelkant 2016-2017 Iedere dag zijn we samen op avontuur in onze school. We ontdekken, lachen, spelen, leren, knuffelen,

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege.

Nieuwsbrief juni. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege.be Nieuwsbrief juni In de klas van de anderstalige nieuwkomers leerden ze over hun droomhuis.

Nadere informatie

Klaverblad januari 2018

Klaverblad januari 2018 Klaverblad januari 2018 VERKEER Actiepunt maand januari: ik ken de verkeersborden. Helm Op Fluo Top! We zetten door in januari! We blijven ook in de maand januari nog aandacht besteden aan de actie rond

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief start schooljaar 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Jos en Fientje, de figuurtjes van ons vorig jaarthema, zijn als

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De zomervakantie ligt terug achter ons. Een tijd om te herbronnen, energie op te doen om een nieuw schooljaar met frisse moed aan te vatten. 1 september geeft toch wel wat

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Dinsdag, 1 september 2015 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school!

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

Jaarthema pedagogische begeleiding

Jaarthema pedagogische begeleiding WELKOM in "Kinderen zijn een kostbaar geschenk, hen te mogen begeleiden, met hen te mogen samenwerken, ervaren wij als een fijne en waardevolle opdracht!" Jaarthema pedagogische begeleiding Deel 1: Onze

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter

Nadere informatie

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar Beste ouders, Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar 2010-2011. Ook een voorlopig voorstel van de verdeling van de schoolbevolking

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur

Info. Het schooljaar start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Info Start schooljaar 2018 2019 Het schooljaar 2018 2019 start op maandag 3 september 2018 om 8.40 uur Informatieavond 2018-2019 Bij het einde van dit schooljaar kunnen we alvast de volgende datums meegeven:

Nadere informatie

Vanaf 1 april 2005 moet elke school beschikken over een schoolraad.

Vanaf 1 april 2005 moet elke school beschikken over een schoolraad. 1. Schoolraad: Vanaf 1 april 2005 moet elke school beschikken over een schoolraad. Wat is de schoolraad? De schoolraad heeft als doel leerkrachten, ouders en lokale gemeenschap inspraak te geven bij het

Nadere informatie

Jawel het einde van het schooljaar lonkt terug. Het is alsof het gisteren was dat het schooljaar startte en de eindmeet is reeds terug in zicht!

Jawel het einde van het schooljaar lonkt terug. Het is alsof het gisteren was dat het schooljaar startte en de eindmeet is reeds terug in zicht! Beste kinderen, beste ouders, Jawel het einde van het schooljaar lonkt terug. Het is alsof het gisteren was dat het schooljaar startte en de eindmeet is reeds terug in zicht! Maar het wordt toch wel nog

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool

FEBRUARI Maandplanning. 2. Specifiek voor de kleuterschool FEBRUARI 2019 1. Maandplanning Een update planning kan je altijd terug vinden op de website van de school via de link kalender. 2. Specifiek voor de kleuterschool Belangrijk bericht voor grootouders en

Nadere informatie

Maandbrief juni schooljaar Schoolfeest zaterdag 10 juni. Receptie oudste kleuters en 6 de klassers

Maandbrief juni schooljaar Schoolfeest zaterdag 10 juni. Receptie oudste kleuters en 6 de klassers Maandbrief juni 2017 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be Schoolfeest zaterdag 10 juni Op zaterdagnamiddag 10 juni van 13.00uur

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief november 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Joepie, onze Kerstspecial komt stilletjes aan dichterbij en wij kijken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 9 november NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Agenda november 2018

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

Deel 8: Leefregels voor het schoolkind

Deel 8: Leefregels voor het schoolkind Deel 8: Leefregels voor het schoolkind ( exemplaar ouders en kind) Inhoud 1. Taal 2. Te laat komen 3. Schoolpoort 4. Goeiedag 5. De speelplaats 6. Schoolgerei 7. Agenda 8. Kledij 9. Geld 10. Speelgoed

Nadere informatie

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes.

Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Het is feest! Het nieuwe jaar gaat in. De kurken knallen. Het is feest! Wensen worden uitgewisseld. Een goede gezondheid. Geluk. Succes. Ontmoetingen en relaties die deugd doen, die verdiepen. Krijgt God

Nadere informatie

Infobrochure Een brochure voor mama, papa en wijsneusje. De Wijsneus Kleuterschool.

Infobrochure Een brochure voor mama, papa en wijsneusje. De Wijsneus Kleuterschool. We vragen je om deze brochure goed door te nemen, zo heb je onmiddellijk zicht op de praktische afspraken binnen de school. Op de infoavond op 14/09/2016 om 18:30 u krijg je ook zicht op de klaswerking.

Nadere informatie

Welkom in onze onthaalklas!

Welkom in onze onthaalklas! Welkom in onze onthaalklas! e-mail: gbs.depuzzel.vorst@gmail.com 1 Beste ouders en kinderen, Welkom op onze school! Dit boekje bevat interessante en belangrijke informatie over de school en onze onthaalklas.

Nadere informatie

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open

1. Ter kennismaking. 2. Dan is ons schooltje open versie 2015-2016/1 1. Ter kennismaking U koos het Cederlaantje als school voor uw kleuter. Wij, dit zijn de kleuterleidsters en de directeur, zijn daar heel blij mee en we feliciteren u met deze keuze.

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE VAN ZATERDAG 28 OKTOBER T/M ZONDAG 5 NOVEMBER

HERFSTVAKANTIE VAN ZATERDAG 28 OKTOBER T/M ZONDAG 5 NOVEMBER BELBRIEF november 2017 ZWEMMEN op vrijdag voor L2 en L3 27 oktober 10 17 24 november PRAKTISCHE WEETJES BEDANKT AAN ALLE OUDERS voor uw hulp, de vele lekkernijen die gemaakt werden voor het buffet, de

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

infoavond Basisschool De Sprong Burgemeester Philipslaan Maaseik

infoavond Basisschool De Sprong Burgemeester Philipslaan Maaseik infoavond Jaarplanning 2017-2018:(= onder voorbehoud) Er werd een voorlopige planning gemaakt van alle activiteiten die in de loop van het schooljaar plaatsvinden. Je kan deze planning raadplegen op de

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief februari 2016 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be P1: Krokusvakantie P6: Naar het rusthuis P2: Bib P6: Ouderavond P2:

Nadere informatie

Afdeling Outrijve Moerbeekstraat Outrijve Afdeling Kerkhove Sint-Amandswijk 34b 8581 Kerkhove

Afdeling Outrijve Moerbeekstraat Outrijve Afdeling Kerkhove Sint-Amandswijk 34b 8581 Kerkhove Afdeling Outrijve Moerbeekstraat 3 8582 Outrijve 056 64 79 53 Afdeling Kerkhove Sint-Amandswijk 34b 8581 Kerkhove 055 38 73 59 Directie: 0492 97 33 93 info@sjb2.be www.sjb2.be 1 Volg ons op Facebook Beste

Nadere informatie

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE

WeLkOm In HeT KlAsJe VaN. JuF MeLaNiE WeLkOm In HeT KlAsJe VaN JuF MeLaNiE Dag vriendjes en vriendinnetjes, mama s, papa s Het is bijna zover! Een speciale dag voor jullie klein kapoentje. Jullie kleuter mag voor het eerst of weer naar school.

Nadere informatie