Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat oktober18 Nummer 03

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat oktober18 Nummer 03"

Transcriptie

1 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat oktober18 Nummer 03 Kinderboekenweek Bij Kinderboekenweek 2018, die bij ons van 2-13 oktober was, hebben we bewust gekozen voor het thema Door Dik en Dun. Allerlei activiteiten hebben binnen die twee weken plaats gehad (inclusief de dierendag!) om het lekker lezen te stimuleren. Vandaag, dinsdag 16 oktober, was het gezellig druk op het schoolplein waar de kleedjesmarkt werd gehouden. Na de kleedjesmarkt zijn er weer boeken gedoneerd voor de boeken zwerfkasten van onze school. Dank daarvoor.

2 Op vrijdag 19 oktober wordt de finale voorleeswedstrijd gehouden voor de kandidaten uit de groepen 4 t/m 8. We wensen alle deelnemers aan deze voorleeswedstrijd veel succes. Wist u trouwens dat uw kind met 15 minuten lezen per dag een enorme uitbreiding krijgt van hun woordenschat? Zie de afbeelding hiernaast => Dierendag Wat was het weer een leuk en mooi gezicht. Al die huisdieren op het schoolplein of buiten het plein. De kinderen en de leerkrachten hebben ervan genoten. Voor het tiende jaar was De Hoeksteen een soort kinderboerderij met onder andere kippen, honden, hamsters, een paard, een geit en duiven. Natuurlijk speelde het weer ook mee. Speciaal willen we ook de ouders en de grootouders bedanken voor het brengen van de dieren, het blijven bij de dieren en het weer naar huis brengen van de dieren. Zonder jullie hulp en komst was ook dit dierendagmoment niet zo n succes geweest! Door Alex uit groep 8 zijn enkele foto s genomen. Klik HIER om bij de foto s te komen.

3 Communicatieapp Parro De afgelopen weken zijn wij als leerkrachten de communicatie-app Parro steeds meer gaan gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld foto s van de voorleeswedstrijden gedeeld, foto s van een excursie, een oproep om te helpen bij het plaatsen van de schommel op het schoolplein en belangrijke mededelingen. Wij gaan ervan uit dat vanwege de veiligheid van de kinderen de foto s die wij delen via Parro niet door u persoonlijk op sociale media gedeeld worden. Op dit moment is 89% van de ouders van onze school gekoppeld aan Parro. Parro is te downloaden in de app store van Google en in de app store van Apple Wilt u liever niet deze app installeren op uw tablet / telefoon? Goed nieuws, want via de computer / laptop kunt u ook gebruik maken van Parro: Goede fietsverlichting laat je zien!! Vrijdag 5 oktober werd onder leiding van vijf vrijwilligers van het repaircafé de fietsverlichting van onze schooljeugd nagekeken. Het was heel nuttig wat zij voor ons deden, want een goede verlichting is zo belangrijk voor onze veiligheid in het verkeer! We kunnen ons er als ouderen en kinderen niet genoeg van bewust zijn. Fijn dat deze vrijwilligers de fietsen op verlichting hebben nagekeken. En alle fietsers hebben een groen, rood of oranje papiertje gehad.

4 Plaatsing schommel op het meester Van Putten schoolplein Zaterdagmorgen 13 oktober is de vogelnest schommel gebracht en geplaatst. Het was een aardig karwei, maar met behulp van enkele enthousiaste (oud)ouders van leerlingen en leerlingen zelf is het gelukt om in een morgen de schommel te plaatsen. We bedanken de mensen van Outdoor Toys Krimpen voor de goede samenwerking. Na een periode van het uitharden van het beton wordt aanstaande donderdagmorgen de schommel officieel in gebruik genomen. Project de winkel groep 1 / 2 Op woensdag 10 oktober is groep 1/2 naar de Emté geweest. Eerst hebben we vijf weken gewerkt aan het thema De supermarkt. We hebben veel dingen geleerd en volop winkeltje gespeeld. Nu mochten we al die kennis in de praktijk brengen! Elk kind had een portemonnee, boodschappenbriefje en tas meegenomen. In groepjes deden we onze eigen boodschappen. Wat ontzettend leuk dat onze dorpssupermarkt ons daar de ruimte voor gaf! Ieder kind mocht zelfs zijn eigen boodschappen scannen en afrekenen. Het was erg leuk en leerzaam! Ook kregen we allemaal iets lekkers en mochten we nog een kijkje nemen in het magazijn en bij de flessenautomaat. Met dank aan de Emté en aan de ouders die ons hebben begeleid!

5 Aanvangstijd groep 1 en 2 We merken in groep 1/ 2 dat we steeds later kunnen starten met de lessen omdat er na de bel nog kinderen binnen worden gebracht. We willen u erop attenderen dat we s morgens graag om 8:30 uur starten en s middag om 13:00 uur. Wilt u ervoor zorgen dat de kinderen dan binnen zijn? Bedankt voor uw medewerking. Presentatie stichting Ontmoeting Vrijdagmorgen 12 oktober maakten wij kennis met het werk van de stichting Ontmoeting. Deze stichting geeft hulp aan mensen die geen thuis meer hebben, geen vrienden hebben die er voor hen zijn door dik en dun. Meneer Piet vertelde verschillende verhalen over mensen die gebruik maken van hun diensten. Goed om deze verhalen te horen. De verhalen maken indruk op de kinderen. In de maand november draagt onze school CBS de Hoeksteen ook een beetje bij aan het werk van stichting Ontmoeting. Het zendingsgeld van die maand wordt in het geheel gegeven aan stichting Ontmoeting. Van harte aanbevolen! Buitenlesmiddag groep 5 en 6 Vorige week vrijdag hadden groep 5 en 6 een buitenlesdag op de Slikken van Flakkee. Toen we aankwamen werden we welkom geheten door Anne Marijke Elema van IVN Goeree-Overflakkee en kregen we een werkboek. Op het strandje stonden verschillende opdrachten voor ons klaar: zeewier sorteren (maar liefst 11 soorten!), krabben vangen, vogels spotten en schelpen zoeken.

6 Ook mochten we proeven van allerlei zilte lekkernijen. Tijdens de rit op de kar kwamen we oog in oog te staan met een kudde Heckrunderen. Boswachter Piet van Loon van Staatsbosbeheer Zeeland-Noord heeft ons onderweg veel verteld over de dieren en hun leefgebied. We kijken terug op een leerzame, gezellige en zonnige middag! Alle ouders die met ons mee zijn geweest willen we hartelijk bedanken! Technobiel Donderdag 18 oktober komt de techniektruck naar Ooltgensplaat. U heeft daar in de vorige nieuwsbrief over kunnen lezen. De Technobiel komt op de parkeerplaats bij OFB te staan. Vanaf 9:00 uur mogen daar kinderen van onze school kennis maken met techniek in de breedste zin van het woord. Om 9:00 uur zijn de kinderen van groep 7 welkom. Zij zullen vanaf school vetrekken en na het bezoek weer naar school gaan. Om 10:30 uur zijn de kinderen van groep 6 welkom in de truck. Zijn zullen vanaf school vertrekken en zijn tot 11:45 uur bezig in de truck. Na dit bezoek mogen de kinderen naar huis om te eten.

7 In de middag is groep 8 aan de beurt. De ene helft zal met de juf om 13:00 uur starten in de vrachtwagen. Na het bezoek gaan zij terug naar school. De andere helft van groep 8 zal starten op school en het laatste deel van de middag in de truck aanwezig zijn samen met de meester. Na dit bezoek mogen deze groep kinderen gelijk naar huis. Het is deze dag handig als alle leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 op de fiets naar school komen, of een fiets regelen van iemand anders. We hopen met elkaar op een mooie, technische en leerzame dag! Luizencontrole Woensdagmorgen 7 november zal de hele school worden gecontroleerd op de aanwezigheid van neten en luizen bij kinderen en leerkrachten. Bij deze willen we nogmaals de ouders die onze kinderen controleren hartelijk bedanken voor de tijd die ze vrijmaken om onze school zoveel mogelijk luizenvrij te houden! Omstandigheden bij schoolmedewerkers Een paar mededelingen over enkele van onze schoolmedewerkers. Zoals iedereen weet is Jolanda Westdijk opgenomen geweest in een kliniek waar ze leerde om te gaan met haar aandoening PNEA. Het was een zware periode voor Jolanda en ze is blij dat ze weer in Ooltgensplaat terug is.

8 Het heeft haar enorm goed gedaan dat ze zoveel kaarten, tekeningen en brieven heeft ontvangen toen ze afwezig was. Namens Jolanda willen wij jullie van harte bedanken voor de overweldigende vormen van medeleven. In de afgelopen maand heeft Anita de Bonte een medische ingreep moeten ondergaan. We zijn, samen met Anita en haar familie, dankbaar dat de operatie goed is verlopen. Anita heeft een aantal weken haar werkzaamheden op school niet kunnen doen, maar nu is ze weer regelmatig op therapeutische basis aan het werk op school. Karen Melissant en Anneke Dullemond hebben voorlopig haar schoonmaaktaken verdeeld. We wensen Anita een voorspoedig herstel toe. We maken in deze info ook melding van juf Lienke. Ze wil heel graag bij de kleuters terugkomen, maar de weg is lang en zwaar. Het is haar tot steun te weten dat juf Gerreke haar tot nu toe heeft kunnen vervangen. Af en toe is ze kort bij ons aanwezig. De school is altijd open voor hulp, op welke wijze dan ook en we wensen onze juf en collega van harte toe dat ze op een of andere manier weer bij ons kan terugkomen. Actie schoenendoos van Edukans Om de twee jaar vragen wij u om mee te werken aan Schoenmaatjes. Een actie van Edukans, waarbij kinderen in Nederland een schoenendoos vullen met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in landen als Ghana, Irak en Kenia. Een leeftijdgenootje dat leeft in moeilijke omstandigheden. Ook wij als CBS De Hoeksteen doen dit jaar van harte aan deze actie mee. Als CBS De Hoeksteen proberen we zoveel mogelijk gevulde schoenendozen voor onze rekening te nemen.

9 Daarbij kunnen we niet zonder uw hulp! Wilt u thuis, samen met uw zoon of dochter, een schoenendoos vullen met schoolmateriaal, toiletartikelen en speelgoed? U kunt ook één doos per gezin vullen. Als school hebben we geen lege schoenendozen gekregen om uit te delen. Hoe het precies werkt en wat er wel en niet in de doos mag, staat in de folder die de kinderen deze week nog mee naar huis krijgen. Edukans vraagt van iedere deelnemer van Schoenmaatjes zes euro voor de verzendkosten van de schoenendoos. In de folder die uitgedeeld wordt, staat een barcode. Als u die barcode registreert, dan kunt u zelf het geld, zes euro, betalen. En als u na die registratie uw adres invult, laat Edukans weten in welk land de schoenendoos is uitgedeeld. Wilt u ervoor zorgen dat de spullen voor in de schoenendoos heel en schoon zijn? Graag ontvangen wij de gevulde en misschien wel goed versierde, fleurige schoenendoos, met het machtigingsformulier, uiterlijk op DV 21 november terug. Helpt u mee? Laten we samen de schouders zetten onder deze prachtige actie! Gymlessen vervallen in Eventsweek In de week van maandag 26 november organiseert stichting Events Ooltgensplaat weer allerlei activiteiten in Het Centrum. Stichting Events zet ieder jaar een cultureel programma in elkaar. Meer informatie over deze week is te vinden op de website van stichting Events. Voor onze gymlessen houdt dit het volgende in: Om niet iedere dag het podium weer af te breken en de volgende middag weer op te bouwen, heeft stichting Events de hele week de gymzaal afgehuurd.

10 Dat houdt voor onze school in, dat we in die week geen gebruik kunnen maken van de gymzaal. Dus maandag 26 november, dinsdag 27 november en vrijdag 30 november vervallen de gymlessen. Vanaf maandag 3 december kunnen we weer gebruik maken van de gymzaal. LET OP: vanwege de Eventsmiddag op donderdag 29 november hebben we die dag tot 13:00 uur school (we eten dan ook op school met de kinderen), daarna zijn de kinderen vrij. Kaartjes voor deze middag zijn HIER te bestellen. Schoolfruit Gedurende schooljaar doet onze school weer mee met het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma. Dit is een Europees voorlichtingsprogramma dat de nadruk legt op het eten van voldoende groenten en fruit. Door EU-Schoolfruit leren kinderen spelenderwijs om verschillende soorten groenten en fruit te eten. Dat is niet alleen gezond, maar ook gezellig. De kinderen krijgen op drie vaste dagen in de week gedurende 21 weken een portie groente of fruit uitgereikt om gezamenlijk in de klas op te eten. Wij zien in het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma een waardevolle investering in de gezondheid van de leerlingen nu én later als ze groot zijn. Het gezamenlijk in de klas eten van groenten en fruit is een effectieve en voor de kinderen vooral een gezellige én leuke manier om ze daarbij te helpen. Wij hopen dat u dat ook vindt. We houden natuurlijk de slogan: woensdag en vrijdag = fruitdagen vast en er komt de komende 21 weken op de dinsdag- en donderdagmiddag een extra fruitmoment bij (via schoolfruit.nu).

11 Herfstvakantie Vrijdagmiddag 19 oktober begint om 14:00 uur de herfstvakantie. We willen, net als de vorige schooljaren, de vrijdag voor de vakantie anders inrichten. Wanneer u zorgt voor een lunchpakketje en lunchdrinken voor uw kind(eren), dan kunnen we de schooldag laten lopen van 8:30 uur tot 14:00 uur. We eten dan met elkaar op school. Voor de kinderen begint vanaf 14:00 uur de herfstvakantie. Let op: Groep 6 en 7 gaan deze middag gewoon gymmen en stoppen om 14:00 uur bij de gymzaal. Schoolmelk Maandag 29 oktober (na de herfstvakantie) is er GEEN schoolmelk voor in de groepen en bij de TSO. Dinsdag wordt de schoolmelk pas weer geleverd en ontvangen de kinderen gelijk weer hun schoolmelk. Wij hopen dat u daar rekening mee kunt en wilt houden. Veilig Omgaan Met Opvallend Landbouwverkeer (VOMOL) Donderdag 8 november wordt het project Veilig Omgaan Met Opvallend Landbouwverkeer (VOMOL) in het oostelijk deel van Goeree-Overflakkee georganiseerd. Alle scholen uit het oostelijke deel van ons eiland konden zich daarvoor opgeven om met de oudste kinderen van de school stil te staan bij Opvallend Landbouwverkeer.

12 Het leek ons goed om ook groep 8 daarvoor in te schrijven. Zeker met het oog op volgend schooljaar als zij op de fiets regelmatig te maken zullen krijgen met opvallend landbouwverkeer. Na de herfstvakantie horen de kinderen van groep 8 hier meer van. Op facebook staat meer informatie over deze activiteit: Data komende periode D.V. 18 oktober Technobiel op school 18 oktober Politie en brandweer in groep 8 19 oktober Voorleeskampioenschap op school 19 oktober Om 14:00 uur start de vakantie oktober Herfstvakantie 29 oktober 8:30 start de school na de herfstvakantie 7 november Luizencontrole 7 november Dankdag staat centraal in de verschillende groepen 8 november VOMOL-dag groep 8 29 november Hele dag school tot 13:00 uur, daarna hebben de kinderen vrij: Eventsweek in Ooltgensplaat.

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober16 Nummer 03

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober16 Nummer 03 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober16 Nummer 03 Project week Twee weken lang hebben we in de groepen gewerkt aan het project. Onderwerpen waar we normaal niet aan toe kwamen in de gewone

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Ontwikkelingen in de schoolorganisatie In de krant heeft u kunnen zien dat wij een vacature hebben voor onderwijsassistentie in de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda: Meester Dirk-Jan 40 jaar in het onderwijs! Uitnodiging. Voetpad. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 2, 2014-2015 2 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy? Agenda:

Nadere informatie

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 11 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Jumbo spaaractie: Sparen voor je school Afgelopen woensdagmiddag hebben

Nadere informatie

Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015

Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015 Verfspat 6 Schooljaar 2015/2016 06-11-2015 Agenda 26 oktober tot 27 november Alles-in-1 project (5 weken) Groep 5/6: thema Dieren Groep 7/8: thema Afrika/Azië 2 t/m 13 nov Toetsweken zorgleerlingen en

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, samen zijn we compleet Nieuws van de directeur Met de mooie voorspellingen in het vooruitzicht, wens ik u en de kinderen namens het team een prettige herfstvakantie.

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015

NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015 9ww NIEUWSBRIEF Week 44 Datum: 30-10-2015 Beste ouders, We hopen dat u een goede Herfstvakantieweek heeft gehad. Aan de kinderen en onszelf merkten wij dat het goed heeft gedaan deze onderbreking. De accu

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook! Nieuwsbrief Nieuwsbrief eind eind oktober september 2017 2017 Kalender 01 nov. Dankdagviering 06-17 nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!) WC-gebruik

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 Agenda 09 oktober Schoolvoetbal finale jongens en meisjes 13 oktober Leerkrachten groep 1/2a en 1/2b hebben een studiemiddag

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober16 Nummer 02

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober16 Nummer 02 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober16 Nummer 02 Algemeen Het gonst van activiteiten in en rond school. Nu de Kinderboekenweek en het project samenvallen, geeft het veel gezellige drukte

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Nieuws van Alex november 2018

Nieuws van Alex november 2018 School Alex Prins Willem Alexander Park 600 3905 DR Veenendaal 0318-514015 info@schoolalex.nl www.schoolalex.nl Beste ouders/verzorgers, Hoewel het volop herfst is en de blaadjes vallen, voelt het buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2017

Nieuwsbrief 18 december 2017 Verwondering 28 oktober 29 oktober 30 oktober agenda week 44 week 45 Psalm 3:2 Vlak voor de herfstvakantie mochten we met de directies van de HSN een studiereis naar Malawi maken. Het werd een reis waarin

Nadere informatie

STAKING!!! SCHOOL GESLOTEN

STAKING!!! SCHOOL GESLOTEN schooljaar 2017-2018 DE JARIGEN t/m 23 oktober 2017 26 september Joy van Ooijen groep 4 7 oktober Sarah van Heel groep 6 27 september Dylan Liebrecht groep 6-7 7 oktober Zaierra Leemans groep 1-2a 27 september

Nadere informatie

Maar gelukkig was er de afgelopen weken ook ruimte voor leuke activiteiten die voor afwisseling zorgden:

Maar gelukkig was er de afgelopen weken ook ruimte voor leuke activiteiten die voor afwisseling zorgden: Discipline Na de zomervakantie begon voor iedereen het echte leven weer. Het gewone ritme zeggen sommige ouders ook wel. En dat betekent voor onze kinderen dat ze minder vrij zijn, letterlijk en figuurlijk.

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5. 10 minutengesprekken. Anti-pest morgen week van het respect

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5. 10 minutengesprekken. Anti-pest morgen week van het respect Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Oktober 2015 Nummer 5 10 minutengesprekken Vorige week heeft u via uw kind / kinderen een brief gehad over de tijden van de 10-minutengesprekken. We hebben

Nadere informatie

ROFFELTJE. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, Van de directie. Omdat het geen toeval is Psalm van nu

ROFFELTJE. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, Van de directie. Omdat het geen toeval is Psalm van nu ROFFELTJE > Van de directie Eerste woensdag in november: Dankdag voor gewas en arbeid Omdat het geen toeval is Psalm van nu Wat een wonder, dat onze planeet aarde een vruchtbare bodem is voor alles wat

Nadere informatie

Weet wat je zegt! Agenda: 27 november Kerkdienst met Marcel en Lydia Zimmer om 15:00 uur. 5 december: Sinterklaasfeest op school

Weet wat je zegt! Agenda: 27 november Kerkdienst met Marcel en Lydia Zimmer om 15:00 uur. 5 december: Sinterklaasfeest op school Agenda: Beste ouders en verzorgers, Weet wat je zegt! Meester wanneer krijgen wij de tablets?, vroegen een aantal kinderen mij vanmorgen. Mijn antwoord: Volgende week vrijdag. Weet u dat zeker?. Mijn antwoord:

Nadere informatie

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt

Branding Babbels. Veel leesplezier! Marjolijn Twilt Oktober 2014 Branding Babbels Inleiding: Al zijn we pas 8 weken onderweg met elkaar, we hebben u weer veel te vertellen. In deze Branding Babbels willen we u op de hoogte houden van de zaken die spelen

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 03 In deze Nieuwsflits: Juf Carlijn stelt zich voor Studiedag herinnering Kinderboekenweek belangrijke data Ouderbijdrage Sinterklaasbriefjes Kerst Schoenendoosactie Wist

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3-16 oktober 2015. In deze nieuwsbrief informatie over. - Schoolfruit. - Schoenmaatjes. - Sociaal team.

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3-16 oktober 2015. In deze nieuwsbrief informatie over. - Schoolfruit. - Schoenmaatjes. - Sociaal team. Fantastische Brugdagen Nieuwsbrief 3-16 oktober 2015 In deze nieuwsbrief informatie over - Schoolfruit - Schoenmaatjes - Sociaal team - Los obs De Brug Belangrijke data : 19-23 oktober Herfstvakantie 26

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr oktober Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr oktober Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 7 11 oktober 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 12-10 Juf Hester 13-10 Lars G, groep 3 13-10 Sara R, groep 4

Nadere informatie

Nr. 5. Thema s Trefwoord Trefwoord is onze methode voor godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Kijk ook op www.trefwoord.

Nr. 5. Thema s Trefwoord Trefwoord is onze methode voor godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Kijk ook op www.trefwoord. Nr. 5 Schooljaar 2015-2016 29 okt. 12 nov. Thema s Trefwoord Trefwoord is onze methode voor godsdienstige en levensbeschouwelijke vorming. Kijk ook op www.trefwoord.nl Week 45 en 46: Arm en rijk Inhoud:

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

BEDANKT VOOR HET INVULLEN VAN HET TEVREDENHEIDSONDERZOEK!!!

BEDANKT VOOR HET INVULLEN VAN HET TEVREDENHEIDSONDERZOEK!!! schooljaar 2017-2018 DE JARIGEN t/m 10 november 2017 24 oktober Kiona Kooijman groep 8 2 november Isa van Ballegooijen groep 5 24 oktober Louka Som de Cerff groep 5 3 november Caner Karapinar groep 8 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Inhoudsopgave: Leerplein Kijkochtenden Snappet, veiligheidshesjes Schoolfruit NB Het Nationaal Schoolontbijt,

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 26-10 Ma 30-10 Deze week: oudergesprekken Di 31-10 Wo 1-11 Do 2-11 Vr 3-11 Ma 6-11 Deze week: oudergesprekken Di 7-11 Wo 8-11 Do 9-11 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Voorlezen groep Start week media wijsheid t/m 25 november

Voorlezen groep Start week media wijsheid t/m 25 november Nieuwsbrief Donderdag 3 november 2016 CBS de Welle Schoolstraat 10 9111 HH Burdaard 0519-332525 www.de-welle.nl welle@pcbo-ferwerderadiel.nl Waarnemend directeur: T.Weijer 31-10 14-11 01-11 15-11 02-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 45 4 t/m 10 november 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 45 4 t/m 10 november 2018 Nieuwsbrief Week 45 4 t/m 10 november 2018 Van de directie Afgelopen week kreeg ik een telefoontje van Peter Heidema, wethouder gemeente Ten Boer. Hij liet mij weten dat voor de Wieken i.p.v. de geplande

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie NIEUWSBRIEF November 2017 Tja.. Deze maand In deze uitgave Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 29 nov Dankdag Luizen pluizen Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie Schoolfruit Dankdag Speculaasactie

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 3 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Digitaal leerlingportfolio Op donderdag 22 november krijgt het team een scholing m.b.t.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

oktober 2018 Nieuwsbrief #27

oktober 2018 Nieuwsbrief #27 oktober 2018 Nieuwsbrief #27 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Zo dat was ons het maandje wel. We kijken terug op een paar bijzondere weken. Nadat we eerst met elkaar de heropening van ons nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Nummer 2 September 2017

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Nummer 2 September 2017 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat Nummer 2 September 2017 Stagiaires op onze school Stagiaires geven een meerwaarde aan het onderwijs op school. Daarbij vinden we het een voorrecht om onze kennis

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Nieuws uit de middenbouw. We zijn de laatste periode van dit jaar ingegaan en de voorbereidingen voor de verschillende feesten zijn alweer in volle gang. Naast deze voorbereidingen zijn we ook aan het

Nadere informatie

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken.

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken. Geachte Ouder(s), Verzorger(s) Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 4 1 november 2016

Nadere informatie

Juffrouw Marieke Berenschot en haar man Rick zijn weer in blijde verwachting. De nieuwe wereldburger wordt verwacht medio mei 2016.

Juffrouw Marieke Berenschot en haar man Rick zijn weer in blijde verwachting. De nieuwe wereldburger wordt verwacht medio mei 2016. Nieuwsbrief 7 schooljaar 2015-2016 Inhoudsopgave Inhoud Blij nieuws... 1 Ouderbetrokkenheid 3.0... 1 Nieuws van de Medezeggenschapsraad... 1 Schoolfruitprogramma van de EU ( herhaling)... 2 Nationaal School

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje Maandag 12 november 2018 B ELANGRIJKE DATA Damtoernooi 2018 Informatie avond groep 8 VO 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep 5 t/m 8 ochtend wel naar school) Dinsdag 11 december Zaterdag

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Ik wens u en de kinderen een heel fijne herfstvakantie toe en we hopen iedereen maandag 24 oktober weer te mogen ontmoeten.

Ik wens u en de kinderen een heel fijne herfstvakantie toe en we hopen iedereen maandag 24 oktober weer te mogen ontmoeten. Nieuwsbrief nr.: 5 Datum: 12 oktober 2016 In deze nieuwsbrief: Vanuit het team Activiteiten komende periode Kinderboekenweek Contactmoment november 2016 kinderwoorddienst Commissies Achterban avond OPR

Nadere informatie

Hart van Diermen September 2016

Hart van Diermen September 2016 Hart van Diermen 1 september 2016 Vanuit het team Nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. We waren blij de kinderen weer te zien. Voor zover wij weten zijn er geen ernstige dingen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 17-11-2017 nummer 12 In deze nieuwsbrief: - Open podium - Aanmelden broertjes/zusjes - Sinterklaas - Adreslijsten - Engels in groep 1 t/m 4 - Ouders gevraagd! - Jungle kijkdoos in groep 5 -

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 oktober

Nieuwsbrief 30 oktober Nieuwsbrief 30 oktober Trefwoord In deze nieuwsbrief Trefwoord 1 Edukans 2 WC-gebruik 3 KOL gesprekken 4 Gezonde School 5 Ontruimingsoefening 6 Op de fiets 7 Sinterklaas 8 Eindtoets groep 8 9 Gastles 10

Nadere informatie

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten.

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten. NOVEMBER 2016 Beste ouders en/of verzorgers, Wat hebben wij genoten van de Daliweken en de afsluitende presentatie op donderdag voor de herfstvakantie. Wat leuk dat u met zovelen kwam kijken naar alles

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Nr.2 7 september 2017 schooljaar

Nr.2 7 september 2017 schooljaar Nr.2 7 september 2017 schooljaar 2017-2018 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Groep 5 De Romeinen in Nederland

Groep 5 De Romeinen in Nederland Nieuwsbrief 9 20e jaargang 8 januari 2019 JANUARI Woensdag 23 Adviesgesprekken groep 8 (middag) Donderdag 24 Adviesgesprekken groep 8 (avond) Vrijdag 18 Studiedag, alle kinderen vrij Woensdag t/m vrijdag

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 28-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Geboorte Jill Maron Schakelaar Vorige week is juf Kelly bevallen

Nadere informatie

Voortgangsgesprekken woensdag 14 november. Groep 8 toets natuur. donderdag 15 november vrijdag 16 november Nieuwsbrief nr. 11

Voortgangsgesprekken woensdag 14 november. Groep 8 toets natuur. donderdag 15 november vrijdag 16 november Nieuwsbrief nr. 11 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 9 november 2018 Agenda Nummer 10 maandag 12 november Open Bedrijvendag groep

Nadere informatie

Weekbrief 17 oktober 2015 Nr. 43

Weekbrief 17 oktober 2015 Nr. 43 Weekbrief 17 oktober 2015 Nr. 43 Deze weekbrief ziet er een klein beetje anders uit dan de voorgaande. De bedoeling is natuurlijk om er nog meer info in te stoppen en het vooral ook leesbaar te houden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november december - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 30 november Sinterklaas op school 30 november Vrije middag groep 5, 6, 7 en 8 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 45 4 t/m 10 november 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Belangrijke data Zondag 11 november: Sint Maarten, Sint Maarten viering op zaterdag

Nadere informatie

Dino weken afgesloten

Dino weken afgesloten Dino weken afgesloten De kleuters hebben de afgelopen weken keihard gewerkt aan het thema over dinosauriërs. Dat was te zien en bovendien een enorm succes! Ze hebben een geweldig museum in elkaar gezet.

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs.

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs. HERFSTVAKANTIE: ma. 17 t/m vr. 21 oktober 15 oktober 2016 VOORLEESKAMPIOEN 2016-2017 van Beste lezer, De afgelopen 10 dagen stond in het teken van de Kinderboekenweek. De opa s en oma s kleurden de school

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 16 november t/m vrijdag 23 november 2018 39 e jaargang nr. 11 Studiedag 21 november 2018: Woensdag 21 november gaan de teams van de drie scholen aan de slag om het toekomstig onderwijsconcept

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 7 18 juli Belangrijke data: Vrijdag 19 juli t/m vrijdag 30 augustus Zomervakantie

Jaargang 7 nummer 7 18 juli Belangrijke data: Vrijdag 19 juli t/m vrijdag 30 augustus Zomervakantie Jaargang 7 nummer 7 18 juli 2019 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

Schoolfotograaf Niet vergeten: morgen (19 mei) komt de schoolfotograaf op de Grasspriet!

Schoolfotograaf Niet vergeten: morgen (19 mei) komt de schoolfotograaf op de Grasspriet! 2015-2016 Nummer 17 18 mei 2016 In dit nummer: Kindcentrum de Grasspriet van de Venstraat 9 5555KK VALKENSWAARD Tel. 040-2012908 e-mail: infodegrasspriet@skozok.nl website: www.degrasspriet.nl Belangrijke

Nadere informatie

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd.

De techniek in school is ook aangepast, het risico van uitval of trage verwerking is een stuk verminderd. Periode zaterdag 4 november t/m vrijdag 10 november 38 e jaargang nr. 10 ALGEMEEN NIEUWS: Voorleesontbijt - Nationaal Schoolontbijt : Woensdag 8 november doen wij mee met het Nationaal Schoolontbijt. De

Nadere informatie

Kerckeboschschool voor Christelijk Basisonderwijs

Kerckeboschschool voor Christelijk Basisonderwijs Kerckeboschschool voor Christelijk Basisonderwijs Oranje Nassaulaan 5 3708 GA Zeist Tel.: 030-691 40 74 Email: directie@kkbschool.com Zeist, 18 oktober 2013 Talentenmiddag Drie meiden van groep 7 hebben

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska OBS De Vuurvlinder 2018-2019 week 36 September 2019 In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska Algemeen: Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019.

Nadere informatie