N I E U W S B R I E F

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "N I E U W S B R I E F"

Transcriptie

1 NR 1 N I E U W S B R I E F 29 augustus 2018 Belangrijke data Zondag 9 september Kidsrun + Oostland-loop Dinsdag 11 september Informatieavond groep 1 t/m 3 Woensdag 12 september STAKINGSDAG! Donderdag 12 september Informatieavond groep 4 t/m 8 We zijn weer gestart! En hoe. De kop is eraf, het schooljaar is begonnen! Een bijzonder jaar voor ons, want dit schooljaar vieren we ons 10 jarig jubileum. Een hele mijlpaal! Afgelopen dinsdag werden de ouders op het schoolplein opgewacht onder muzikale begeleiding van een draaiorgel en met elkaar hebben we ons jubileum-logo onthuld. De tekst bij dit logo: Leren, Beleven, Groeien! is tijdens onze tweedaagse, een jaar geleden, ontstaan. Met elkaar hebben we toen nagedacht over het onderwijs op de Keizerskroon en gezocht naar wat voor ons de lading dekt voor het onderwijs op de Keizerskroon: met elkaar werken aan goed onderwijs op een school waar kinderen leren, het onderwijs beleven en daarmee tot groei komen. En dat willen we graag laten zien aan de kinderen en ouders!

2 En bij een verjaardag horen cadeautjes! Alle kinderen hebben gisteren een cadeautje gekregen: een etui, met daarop natuurlijk het jubileumlogo! cadeautje jubileumactiviteiten Gedurende dit schooljaar zullen er diverse jubileumactiviteiten plaatsvinden, waarvan wij u natuurlijk iedere keer tijdig, via de nieuwsbrief, op de hoogte brengen! Loop je mee? De eerstvolgende activiteit is al snel: We gaan hardlopen op zondag 9 september a.s. tijdens de Halve Marathon Oostland. We zijn weer van de partij bij de Kidsrun en er zijn al heel veel ouders die zich hebben ingeschreven voor de diverse afstanden op die middag. Op het Raadhuisplein hebben wij deze dag een Keizerskroon partytent waar we vanaf 11 uur aanwezig zijn. Hier worden de shirts voor de kinderen die meedoen aan de Kidsrun uitgedeeld. De ouders die s middags aan één van de afstanden meedoen, kunnen vrijdagmiddag 7 september het jubileum-loopshirt van de Keizerskroon ophalen. Iedereen zorgt zelf voor de inschrijving en haalt zelf het startnummer op. Zoals gezegd, wij zorgen voor de shirts en de gezelligheid op het plein! In de grote hal bij de hoofdingang hangt de lijst van ouders die zich inmiddels aangemeld hebben. We hebben genoeg loopshirts, dus er kunnen er nog meer bij! Ook een aantal leerkrachten van de school is deze middag van de partij! Op dit bord in de centrale hal kunnen ouders die s middags lopen, aangeven dat ze van de partij zijn! De kinderen die meedoen met de Kidsrun hoeven niet op het bord vermeld te worden. Wij hebben op zondagochtend genoeg schoolshirts bij ons! Vanaf 11 uur kun je op het Raadhuisplein een shirt ophalen!

3 Staking woensdag 12 september Afgelopen jaar is er door de onderwijsvakbonden een estafette staking uitgeroepen, waarbij per regio gestaakt werd in het basisonderwijs. Op woensdag 12 september is de laatste regio aan de beurt: Zuid-Holland en Zeeland. Na overleg in het team hebben ook wij besloten hier aan mee te doen. De maatregelen die tot nu toe genomen zijn, zijn voor ons nog niet genoeg en ook wij willen graag met de school het signaal afgeven dat er nog een hoop moet gebeuren om het werken in het basisonderwijs aantrekkelijker te maken. Het leerkrachtentekort is ook voor ons merkbaar en hoe groot ons plezier in het werk ook is, wij willen toch ook nu weer aandacht vragen voor het basisonderwijs. Dus, woensdag 12 september is de school gesloten..! Verkeersstromen in de school Het is zichtbaar dat de school steeds groter wordt. Na de vakantie zijn er weer twee groepen bijgekomen en inmiddels hebben we nu 18 groepen. De speelzaal is omgebouwd tot klaslokaal en de kleuters van juf Jeannette hebben hier inmiddels hun draai al gevonden. Samen met de Vlinderboom delen we nu één speelzaal en dat gaat prima! Groep 8 heeft een lokaal in de Vlinderboom, op de begane grond, aan de rand van het schoolplein en ook deze kinderen zijn er al aan gewend. Het is nog wél even wennen aan de verkeersstromen: wie gaat waar naar binnen en naar buiten? We hebben nu de volgende afspraken hierover staan: De kinderen van groep 1-2 A, B, C, D en E, gaan naar binnen via het hofje bij het speelplein van de kleuters. De kinderen van groep 1-2 F en G gaan naar binnen via de hoofdingang. De ouders van groep 1-2 E (van juf Claudia) wachten s middags de kinderen op aan de kant van de Vlinderboom, bij het grasveld. Alleen de ouders van groep 1-2 G, van juf Jeannette, mogen s middags bij het ophalen naar binnen komen en de kinderen in de klas ophalen. Wij verzoeken u echter om pas de school binnen te komen als de juf de deur van de hoofdingang open doet. De kinderen van groep 3 t/m 8 gaan naar binnen en naar buiten via de hoofdingang. Mocht u van beide ingangen gebruik moeten maken (bv. een kind in groep 1-2 A en in groep 5), dan maakt u zelf de keuze. Verder verzoeken wij u om buiten te wachten, op het schoolplein. Maak met uw kind(eren) afspraken over een plek waar u wacht, zodat uw kind daar naar toe kan komen. Informatieavonden Op dinsdag 11 september en donderdag 13 september vinden weer de jaarlijkse informatieavonden plaats. Op dinsdag voor groep 1 t/m 3 en op donderdag voor groep 4 t/m 8. Op deze avond krijgt u informatie over het reilen en zeilen gedurende het schooljaar in de groep. Een belangrijke avond, met veel waardevolle informatie. Wij hopen dan ook van harte dat we alle ouders mogen ontvangen! De informatieavond start om uur en zal naar verwachting ongeveer een uur duren.

4 De komende week starten we in de groepen 4 tot en met 8 weer met IPC. De groepen 3 starten officieel pas in januari maar maken tot de kerstvakantie wel kennis met de werkwijze van IPC. De groepen 4, 6 en 8 starten met de unit: Hoe leren wij? MP 1 Groep 4 Leren over hoe je leert! Leren over beter leren! Leren over leuker leren! Onze hersenen zijn speciaal omdat ze heel veel bijzondere dingen doen. Als we eenmaal begrijpen hoe onze hersenen werken en wat we kunnen doen om ze nog beter te laten werken, kunnen we de manier waarop we leren verbeteren. In deze unit leren de leerlingen o.a. hoe de hersenen werken, over de persoonlijke doelstellingen die ons helpen beter te worden in leren en hoe we goed voor onze hersenen kunnen zorgen. MP 2 Groep 6 Waarom komen we naar school? Ja, om onze vrienden te zien, nieuwe dingen te proberen en plezier te hebben, maar terwijl we dit allemaal doen zijn we er vooral ook om te leren. Maar heb je er ooit bij stilgestaan over hoe we leren? Elke dag leren we allerlei verschillende nieuwe dingen waarmee we de kennis, de vaardigheden en het begrip verkrijgen. In deze unit leren we, hoe verschillende mensen leren, over het belang van oefenen bij het leren van een vaardigheid en hoe we verbindingen kunnen maken binnen ons leren. Verder maken we ons bewust, dat positief denken ons helpt om ergens in te kunnen slagen. MP 3 Groep 8 Hoe goed kan je leren, hoe leer je en waarom is leren zo n belangrijk iets? Leren is de ster van de show... Deze unit heeft alles te maken met wat er zich in onze hoofden afspeelt. Elke dag leren we allerlei verschillende nieuwe dingen waarmee we de kennis, de vaardigheden en het begrip verkrijgen die we nodig hebben om succesvolle volwassenen te worden. Door meer te weten te komen over hoe we leren, en hoe we ons leren kunnen verbeteren, zullen we beter in staat zijn om het hoofd te bieden aan de vele uitdagingen die ons nog te wachten staan. In deze unit leren we over een aantal verschillende gebieden in de hersenen, hoe informatie in het brein terechtkomt en hoe ontspanning ons kan helpen ons voor te bereiden op het leren. De groepen 3, 5 en 7 starten met de vakcursus Art De leerlingen van deze groepen gaan aan de slag met de vakcursus Art. Tijdens deze unit zullen de leerlingen kennismaken met veel verschillende materialen zoals potloden (kleur-, HB, etc.) houtskool, kleurkrijtjes, waskrijt, pen en inkt en pastel. Daarnaast is er veel aandacht voor het leren van allerlei technische vaardigheden. Het werken met kleur Het medium waarmee je het makkelijkst kleuren kunt mengen, is verf. Maar je kunt ook kleuren mengen met kleurpotloden, pastelstiften etc. of door dunne laagjes textiel over elkaar heen te leggen. Boetseren Bij de term boetseren denken de meeste mensen aan plasticine of klei, maar er zijn nog veel meer materialen die je van vorm kunt veranderen, zoals papier-maché, metaaldraad, piepschuim, tape,

5 papier, pijpenragers, etc. Je kunt allerlei hulpmiddelen gebruiken om deze materialen mee te vormen, bijvoorbeeld deegrollen, plastic vorken en lepels, tandenstokers, snijsjablonen, etc. Verven De leerlingen gaan aan de slag met verschillende soorten verf en schildersmaterialen om artistieke effecten te verkrijgen. Tevens zal er uitgebreid aandacht besteed worden aan het bekijken van schilderijen en beroemde Nederlandse schilders. Overtrekken Naast het transparante papier kunnen de kinderen allerlei verschillende materialen gebruiken voor het overtrekken. Ze kunnen potloden, pennen of kleurpotloden gebruiken en behalve plaatjes kunnen ze bijvoorbeeld ook bladeren of woorden overtrekken. Daarnaast kunnen gaan ze oefenen met het maken van rubbings. Neemt u gerust en kijkje op de IPC wanden in de lokalen om het werk van de leerlingen te bekijken. Tot slot Weet u het nog? Voor de vakantie hebben wij u in de nieuwsbrief verteld over onze Jisse, uit groep 8. Jisse is een fanatiek zwemmer en zou een stukje mee gaan zwemmen met Maarten vd. Weijden en had ondertussen heel veel geld ingezameld voor zijn fonds. Wij waren natuurlijk heel benieuwd hoe het Jisse vergaan was en kregen een mooi verslag toegestuurd: We waren vrijdag 17 augustus al in Friesland, toen we hoorden dat het zwemwater niet goed was en Jisse op zondag niet met Maarten van der Weijden mee mocht zwemmen. Jisse had in de vakantie nog geoefend en was er helemaal klaar voor! De teleurstelling was dan ook enorm groot. Jisse heeft 1228 euro aan donaties opgehaald en hij vond dat hij zijn belofte moest nakomen om de 500 meter te zwemmen. Gelukkig zagen we 5 minuten na het annuleren van de city swims, een bericht op Facebook dat het openluchtzwembad in Witmarsum speciaal open ging. We hebben Jisse meteen aangemeld en we zijn zondagochtend vroeg naar Witmarsum gereden om 20 banen te zwemmen. Hij hoefde het niet alleen te doen. Zijn nicht en neef zijn met hem de uitdaging aangegaan. Jisse heeft uiteindelijk wel een kilometer gezwommen omdat zijn neef en nicht zijn tempo niet konden bijhouden. Er waren nog veel meer zwemmers hun 500 of 2 kilometer aan het zwemmen. Allemaal met een bijzonder verhaal over hun eigen strijd tegen kanker of het verlies van geliefden. Na het zwemmen zijn we Maarten, vlak voor Bolsward, gaan aanmoedigen. We hadden geluk. Precies op de plek waar wij stonden kreeg Maarten zijn pizza. We hebben hem toegejuicht en toegezongen. Terug bij zijn grootouders in Franeker, hebben we zijn verhaal aan de organisatie verteld en gevraagd of hij toch het 11steden zwempinnetje mocht hebben. Hij heeft niet alleen het pinnetje gekregen, maar mocht ook zijn verhaal op het podium in Franeker vertellen voor een publiek van een paar duizend mensen. Vlak daarna kwam Maarten door in Franeker. De sfeer was fantastisch. Op maandagavond is hij samen met zijn pake en beppe (opa en oma) naar Leeuwarden gegaan voor de inhuldiging van Maarten van der Weijden. Wat vrijdagmiddag een teleurstelling leek is toch een groot feest geworden. Jisse, wij zijn super trots op jou!

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen..

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen.. N I E U W S B R I E F Jubileum nummer Zo zijn we begonnen.. De Keizerskroon bestaat 10 jaar! Op 1 augustus 2008 gingen wij officieel van start, als nieuwe school voor de wijk Keijzershof. We kregen een

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f Nummer 1, 28 augustus 2015 N i e u w s b r i e f www.dekeizerskroonpijnacker.nl info@dekeizerskroonpijnacker.nl tel: 015-361 30 05 Belangrijke data Donderdag 3 september vergadering OV, 20.00 uur Zondag

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

september nummer 3

september nummer 3 2017 2018 27 september 2017 - nummer 3 Agenda Woensdag 27 september Studiedag; alle kinderen zijn vrij van school Vrijdag 29 september Demonstratie: les van MadScience Maandag 2 oktober Vergadering Medezeggenschapsraad,

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element maart 19.03

nieuwsbrief Het Element maart 19.03 nieuwsbrief Het Element maart 19.03 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken In februari was het de beurt aan Jochem om onze school te vertegenwoordigen tijdens de Voorleeswedstrijd in de bibliotheek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

8 september 2016 Belangrijke data

8 september 2016 Belangrijke data 8 september 2016 Belangrijke data 8 en 12 september: startgesprekken 12 en 13 september: juf Irma op tweedaagse 12 september : informatieavond groep 3 en ouders van nieuwe kleuters : 19.30 uur 14 september:

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kun je niet maken Prikbord 5, 30-10-2012 40 dagen lang is Mozes op de berg Sinaï. De mensen van het volk worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 21-2017-2018 AGENDA 21 juli 2 sept. Zomervakantie 3 sept. Eerste schooldag 7 sept. Schoolbbq Georganiseerd

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 7

KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 7 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief december NB 2016 Nr 7 Inhoudsopgave: Zaakvakken Huiswerk, De school in kerstsfeer Kerstmis op De Borgh NB Kerstviering op De Borgh

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 13 N I E U W S B R I E F 13 maart 2019 Terugblik De voorjaarsvakantie lijkt alweer even geleden en we zijn met elkaar goed gestart. De startpunten van de IPC units hebben plaatsgevonden en in de groepen

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 20 N I E U W S B R I E F 18 juli 2019 De laatste nieuwsbrief van het schooljaar Nog een ochtend en dan kunnen ook wij gaan genieten van de vakantie! Wat een plezier! De allerlaatste jubileumactiviteit,

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Schooljaar , vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief 2. Schooljaar , vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief 2 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 22 september 2017 Heksensportdag Misschien heeft u al op onze website of op onze facebookpagina gekeken. Daar staan hele leuke foto s van de heksensportdag voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 2 N I E U W S B R I E F 18 september 2019 We zijn alweer helemaal gewend! De school draait weer op volle toeren en in alle groepen zijn de IPC units gestart! Unit: Wie ben ik? Kunstwerken in groep 4C:

Nadere informatie

Kansenkrant. Een bedankbrief voor de burgemeester van groep 7 DECEMBER 21, 2017 JAARGANG 1, NUMMER 9. In deze nieuwsbrief: - Verhuizing

Kansenkrant. Een bedankbrief voor de burgemeester van groep 7 DECEMBER 21, 2017 JAARGANG 1, NUMMER 9. In deze nieuwsbrief: - Verhuizing Kansenkrant DECEMBER 21, 2017 JAARGANG 1, NUMMER 9 In deze nieuwsbrief: - Verhuizing - Opening gebouw Het KansenRijk Verhuizing Zoals u inmiddels weet gaan we in de kerstvakantie verhuizen naar het nieuwe

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015

Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Nieuwsbrief nr. 1 september 2015 Start nieuw schooljaar Het schooljaar is inmiddels al weer twee weken oud. De kinderen zijn inmiddels gewend aan het schoolritme. We hopen dat iedereen weer een fijn schooljaar

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2018/januari 2019 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

nieuwsbrief 2 september 2015

nieuwsbrief 2 september 2015 nieuwsbrief 2 september 2015 Beste ouder(s), De nieuwe manier van inloop geeft erg veel rust in de gangen. Ik hoor vooral positieve geluiden. De informatieavonden zijn goed verlopen. Bij de rondgang door

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Openbare Basisschool

Nieuwsbrief van Openbare Basisschool Welkom! De eerste schoolweek zit er weer op. Na een lange vakantie is iedereen weer fris aan een nieuw schooljaar begonnen. Voor veel kinderen was het wel even wennen: een nieuwe leerkracht, voor het eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Ook is er een verloting met leuke prijzen! De kerstcommissie informeert u nader hierover! VVE-thuisproject gaat in januari weer van start!

Ook is er een verloting met leuke prijzen! De kerstcommissie informeert u nader hierover! VVE-thuisproject gaat in januari weer van start! December: sfeervolle maand met Sint en kerst In deze nieuwsbrief o.a.: Pagina 1 Sint en Kerst VVE-thuis Pagina 2 Alle belangrijke data vindt u op de schoolkalender en ook in ons ouderportaal! Onderwijskundige

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 27 augustus 2018

Schooljaar Maandag 27 augustus 2018 INFOOTJE NR. 1 Schooljaar 2018-2019 Maandag 27 augustus 2018 Agenda Vrijdag 31 augustus Voorbereiding Rommelmarkt spullen ophalen buiten Gastel vanaf 18:00 uur Zaterdag 01 september Voorbereiding Rommelmarkt

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je ook weer

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingen bord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-4-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data April 2018 17-04 Ochtend IEP- toets groep 8 18-04 Ochtend Iep- toets groep

Nadere informatie

Januari 2018 Nieuwsbrief #20

Januari 2018 Nieuwsbrief #20 Januari 2018 Nieuwsbrief #20 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Eindelijk is het dan zo ver, de renovatie is van start. Afgelopen week is begonnen met inrichten van het bouwterrein en is het buitenspeelplein

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 1, donderdag 30 augustus 2018

NIEUWSBRIEF. Nr. 1, donderdag 30 augustus 2018 NIEUWSBRIEF Nr. 1, donderdag 30 augustus 2018 Een fijne start! De kop is eraf; het schooljaar is begonnen! Wat was het fijn om afgelopen maandag alle kinderen weer te verwelkomen op school en in de klassen.

Nadere informatie

December Van de directeur Ridderspoor krijgt peuterschool Ouder enquête. Schoolfruit Nieuwe T-shirts Doppenactie Ondertussen bij Dinand...

December Van de directeur Ridderspoor krijgt peuterschool Ouder enquête. Schoolfruit Nieuwe T-shirts Doppenactie Ondertussen bij Dinand... December 2017 Van de directeur Ridderspoor krijgt peuterschool Ouder enquête Schoolfruit Nieuwe T-shirts Doppenactie Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data Inrichting hallen en gangen En meer... Van

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

De Hobbitkrant. Jaargang 14, nummer 06. website:

De Hobbitkrant. Jaargang 14, nummer 06. website: De Hobbitkrant Jaargang 14, nummer 06 website: www.bs-hobbitstee.nl e-mail: info@bs-hobbitstee.nl De Hobbitkrant Jaargang 14, nummer 06 14 maart 2018 In dit nummer: Voorwoord Even voorstellen Schoolproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 19 februari 2016, nummer 9 Di. 23 febr. Ma. 29 febr. / zon. 6 mrt. 1e Rapport mee Voorjaarsvakantie Di. 8 mrt. 10 Minutengesprekken, groepen 1 t/m 7 Kijkochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Datum: donderdag 31 mei 2018

Datum: donderdag 31 mei 2018 Datum: donderdag 31 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Onderbouw na de zomervakantie: We starten komend jaar met de Bijen én de Vlinders! We hebben zoveel aanmeldingen, dat we direct na de zomervakantie

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt.

Seizoen 2013 / Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Welkom op de eigen pagina van speelzaal Wolkewietje Seizoen 2013 / 2014 16 juni 2014 Deze week hebben de peuters, samen met hun ouders, tijdens de spelinloop prachtige strandjes gemaakt. Ook kwamen er

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR NR SEPTEMBER 2019 AGENDA. Maandag 16 sept t/m vrijdag 20 september Omgekeerde oudergesprekken Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl NIEUWSBRIEF Van een brede basis naar de top! SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 2 13 SEPTEMBER 2019 Schoolbrengweek Van maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 4 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 december 2015 In dit nummer: 1 Respect 2 Nieuws van de school (Sinterklaas, Kerst workshops en Beweegwijs) 3 Piep, zei de muis 3 Koffieochtend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter Thema Winter Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 5, januari 2015 instroomgroep en groep 1/2 Januari 2015 Nieuwe leerlingen: In de instroomgroep is Zuzanna Kok gestart en in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Beste ouders, Belangrijke data: Dinsdag 18 september Informatieavond in beide gebouwen groepen 1 t/m 4 19.30-20.30 Donderdag 20 september Informatieavond groepen

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer april 2018

GAANDERWIJZER jaargang 1, nummer april 2018 GAANDERWIJZER 2017-2018 jaargang 1, nummer 15 26 april 2018 Vrije dagen en studiedag Van vrijdag 27 april (Koningsdag) tot en met vrijdag 11 mei hebben we vakantie en maandag 21 mei (2 e Pinksterdag) en

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Belangrijke Data Paasviering op school paasweekend Koningsspelen Meivakantie Eerste schooldag na meivakantie Donderdag 2 april Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april

Nadere informatie

40e jaargang nr. 18 Vrijdag

40e jaargang nr. 18 Vrijdag NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 18 Vrijdag 01-06-2018 Volgt u ons al! 08-06-2018 Vrijdagtheater groep 5-6-7-8 08-06-2018 Opening van het groene schoolplein (15.15 uur) 11-06-2018 Inloopochtend 13-06-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2018

Nieuwsbrief /2018 Nieuwsbrief 1 2017/2018 Beste ouder(s), Na een fijne vakantie zijn we in het nieuwe schooljaar begonnen met het anker START van de nieuwe methode Schatkist die we nu in de klas gebruiken. Deze methode

Nadere informatie

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: September/Oktober

Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: September/Oktober Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk. Tel.: 0299 621760 September/Oktober Belangrijke data in september: 18 september Ouderavond en informatieavond. 28 september Oud papier. 04 oktober NIO voor groep 8 in Warder.

Nadere informatie

KENNISMAKINGSMIDDAG woensdag 16 juni 2010

KENNISMAKINGSMIDDAG woensdag 16 juni 2010 KENNISMAKINGSMIDDAG woensdag 16 juni 2010 Beste brugklasser, Welkom op het Reviuslyceum. Je bent vanaf 1 augustus leerling van deze school, maar vandaag kun je alvast een beetje aan ons wennen! Wat gaan

Nadere informatie

Juffen- en meesterdag

Juffen- en meesterdag - Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 5 april 2019 Juffen- en meesterdag Wij kijken weer met veel plezier terug op de meester- en juffendag! Woensdag 3 april waren alle meesters en juffen op De

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk.

Uiltje gemist? kalender Uilenbrink levert maatwerk. nummer: Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. 31 augustus 2017 Jaargang 10- nummer 1 kalender Uilenbrink levert maatwerk Opening van het schooljaar 2017 de Uilenbrink levert maatwerk. Woensdag 13 september Vergadering Ouderraad (20.00 uur) 1 2 3 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie