Nieuwsbrief nr. 8. CBS De Adelaar. Jarigen april. Maart Van de directie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr. 8. CBS De Adelaar. Jarigen april. Maart Van de directie"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nr. 8 Maart 2017 CBS De Adelaar Van de directie Het schooljaar zit er nog lang niet op, maar voorbereidingen voor het volgende schooljaar zijn ondertussen ook in volle gang gezet. De formatie, het vakantierooster, de jaarplanning, e.d. zijn zaken waar nu aan gewerkt moet worden. Een drukke periode, maar ook een mooie periode. Vooruit kijken naar de dingen die komen gaan. Met elkaar bespreken hoe we het onderwijs van de toekomst kunnen inrichten. Dit geeft inspiratie voor nu. De komende maand mogen we met elkaar het paasfeest vieren. Ik merk dat kinderen zich al verheugen op de paashaas en het eten van paaseitjes. Erg lekker, maar ik hoop van harte dat dit niet de plaats in gaat nemen van het mooiste feest dat er te vieren valt, namelijk de opstanding van Jezus, de kern van het christelijk geloof. In april buigt groep 8 zich over de eindtoets. Ik wil de leerlingen van groep 8 hiermee succes en vooral veel plezier wensen. Met vriendelijke groet, Irma Korpershoek Afwezigheid Irma Korpershoek Van 3 t/m 7 april is de directeur, Irma Korpershoek, afwezig. Aanspreekpunt voor de school die week is Sanne Jacobi. Voor dringende zaken is het altijd mogelijk dat Sanne telefonisch contact opneemt met Irma. Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Postadres: Postbus AB Wolvega Telefoon: cbsdeadelaar@tjongerwerven.nl Jarigen april 1 april Marleen Bouw (groep 8) 5 april Jens Bosma (groep 8) 6 april Lisa Mulder (groep 5) 8 april Ivan de Vries (groep 5) 11 april Edin Schuurman (groep 3) 12 april Jort Wassenaar (groep 5) 19 april Eline van Rijs (groep 8) 21 april Sander Bakker (groep 8) 22 april Fenna van der Molen (groep 2) 22 april Nienke Roode (groep 2) 25 april Roos Scheltinga (groep 7) 27 april Mirjam Kwak (groep 8) 27 april Shirley Straub (groep 7)

2 Administratief medewerkster Vanaf deze maand is er, in ieder geval tot de zomervakantie, een administratief medewerkster bij ons op De Adelaar werkzaam. Haar naam is Marijke van Delft. Zij is op woensdag aanwezig. Marijke heeft al mail verstuurd namens school, dus haar naam bent u vast al tegengekomen. Marijke, welkom bij ons op school en succes met je werkzaamheden. Verlof Daniëlle Versteeg Voor juf Daniëlle zit het schooljaar er bijna op. Woensdag is haar laatste schooldag. Op maandag 10 april gaat zij met zwangerschapsverlof. Daniëlle, we wensen je een fijne verloftijd toe en we zien je graag weer terug na de herfstvakantie. Juf Rika Renkema zal tot de zomervakantie ons team komen versterken. Op maandag, woensdag en donderdag zal zij voor groep 7/8 staan. De dinsdag en vrijdag staat juf Hennie voor de groep. Rika, welkom bij ons op school. We wensen je een fijne tijd met de kinderen, het team en de ouders. Aangepast pauzetijden Via buurtsportwerk krijgen we regelmatig spelmateriaal aangereikt voor op het schoolplein. Hier zijn we erg blij mee en de kinderen maken er dapper gebruik van. Als team hebben we gemerkt dat het schoolplein eigenlijk te klein is om alle kinderen de ruimte te geven. Zeker wanneer ook het spelmateriaal buiten is. Er ontstaan dan irritaties omdat er eigenlijk niet voldoende ruimte is om de spullen te gebruiken en lekker te spelen. Tijdens teamoverleg is besloten dat we de pauze in twee groepen houden. Groep 3 t/m 5 hebben vanaf maandag 3 april om uur de ochtendpauze. Groep 6 t/m 8 heeft de pauze om uur. Tussen de middag hebben alle kinderen nog steeds van uur tot uur pauze. De kinderen van groep 3 t/m 5 gaan eerst naar buiten en eten daarna, de kinderen van groep 6 t/m 8 eten voordat ze naar buiten gaan. APRIL Agenda 3 april Maandopening groep 3 3 t/m 6 april Irma afwezig 6 april MR vergadering 10 april Start entreetoets groep 7 11 april en 19 april Irma afwezig 12 april Schoolvoetbal 19 april Irma afwezig 13 april Paasviering in eigen groep 14 en 17 april Paasvakantie 18 april Start eindtoets groep 8 19 en 20 april facultatieve 10-minuten gesprekken 21 april Koningsspelen 24 april Start meivakantie MEI 10 en 18 mei Irma afwezig 17 mei Schoolkorfbal 20 mei Bazaar 25 en 26 mei Hemelvaartsdag en vrije dag

3 Einde schoolfruit Als school hebben we 20 weken mogen genieten van het schoolfruitprogramma. De week van april is de laatste week dat wij fruit geleverd krijgen. Wij willen u dan ook vragen om de kinderen vanaf 18 april weer zelf fruit mee te geven voor in de ochtendpauze. Inschrijven avondvierdaagse Zoals vermeld in een eerder schrijven, blijft de mogelijkheid om via school in te schrijven voor de avondvierdaagse. Ondertussen heeft de OAC twee inschrijfdata vastgesteld. Ouders van de OAC zitten dan klaar om kinderen en begeleiding in te schrijven voor de avondvierdaagse. Binnenkort ontvangt u een brief waarin wordt uitgelegd wat de bedoeling is. De inschrijfdata bij ons op school voor de avondvierdaagse zijn: Dinsdag 18 april vanaf 8.15 uur. Donderdag 20 april vanaf uur. Herdenking 4 mei Ter gelegenheid van de Nationale Herdenking zal er op donderdag 4 mei om uur op de algemene begraafplaats te Wolvega een herdenkingsplechtigheid worden gehouden. Wij als school en het 4 Mei-Comité Wolvega achten het van groot belang dat kinderen ook worden betrokken bij de lokale herdenking. Daarom zal een aantal leerlingen van groep 8 hier ook bij aanwezig zijn samen met juf Hennie en juf Marije. De leerlingen mogen hier zelf voor kiezen. Meer informatie volgt t.z.t. Opbrengst kleding De kledingcontainer is afgelopen maand 2x geleegd. De opbrengsten zijn 54,- en 37,27. Iedereen die kleding e.a. heeft ingeleverd bedanken we van harte. De container blijft op ons plein staan en we hopen dan ook van harte dat u deze blijft vullen.

4 Bazaar Zaterdag 20 mei a.s. is er weer de jaarlijkse bazaar/fair. Het thema is deze keer: CIRCUS. Nieuw is de verkoop van boeken en spelletjes. Wie tijdens de voorjaarsschoonmaak aan het opruimen gaat, mag na de meivakantie de spulletjes op school inleveren. Dus niet wegdoen, maar bewaren voor de bazaar/fair! Hulpvraag Bazaar 20 mei 2017 De voorbereidingen voor de bazaar zijn alweer in volle gang. De bazaar 2017 zal plaatsvinden op 20 mei van 16:00 tot 19:00. Dit jaar is gekozen voor het thema Circus. We hopen dat we er met zijn allen een hele gezellig bazaar van kunnen maken met een mooie opbrengst voor de school. Als bazaarcommissie doen we daarom ook een beroep op u. Wilt u ons helpen om van de Bazaar 2017 een groot succes te maken? Geeft u zich dan op via een mail naar Sonja Terpstra (moeder van Shirley groep 7 en Alisa groep 2) sstraub1974@gmail.com Vermeldt u daarbij de volgende gegevens: Ik/wij wil(len) graag helpen op de Bazaar op 20 mei 2017 Naam/namen:. Mijn mailadres is:.. Tijd dat ik/wij beschikbaar ben/zijn: O van 16:00 17:30 O van 17:30 19:00 O de hele middag/avond De bazaarcommissie: Nadia Brandsma, Annet Delfstra, Korina Dijkstra, Gerda Hogeling, Loesanne Schuurman, Sonja Terpstra, Yvonne Bathoorn, Tamara Schraa en Marcella Ketelaar Groepsapp ouders Elke groep heeft bij ons op school een WhatsApp-groep voor de ouders. Heeft u informatie die u via deze app wilt delen, overleg dit dan met de groepsouder. Gezamenlijk kan dan besloten worden of het bericht wel of niet in de groepsapp komt. De groepsouder is degene die de info plaatst. Vorige maand heeft dit bericht ook in de nieuwsbrief gestaan. Helaas wordt de groepsapp nog steeds door enkele ouders gebruikt voor andere zaken dan waar deze voor is bedoeld. Het zou fijn zijn wanneer iedereen zich aan de bovenstaande afspraken van de groepsapp houdt.

5 Nieuws vanuit de PKN Wolvega KSG-dienst Het is al weer een tijdje geleden, toen de KSG-dienst was. Wij vonden het geweldig dat er zoveel mensen waren en we vonden het een prachtige dienst. De kinderen, juffen, meester en ouders die meegewerkt hebben met de sketches, de muziek en het gebed willen we nogmaals bedanken. Jullie hebben het super gedaan!! Het was een feest, met de cactussen, de zon en de kameel op het podium! Na afloop van de dienst hebben jullie allemaal een spaarpotje meegekregen. Zijn jullie nog aan het sparen? Hier wat tips over hoe je kunt sparen: Je kunt je vader, moeder, opa en oma vragen om een bijdrage Klusjes doen waar je een kleine vergoeding voor krijgt De krokussen bij jullie in de tuin tellen en voor iedere krokus 1 cent in het spaarpotje doen Een keer geen koekje of snoepje nemen en de waarde daarvan in het spaarpotje doen????? je kunt zelf ook vast nog wel iets bedenken Het geld dat gespaard wordt, gaat naar de Achter op het spaarpotje staat ook een korte uitleg. De spaarpotjes kunnen op 1e Paasdag worden ingeleverd, tijdens de kinderkerk. De dienst begint om 9.30 uur en is in de Ichtuskerk. Je krijgt er dan een ander gevuld potje voor terug. Wanneer je daar niet naar toe gaat, kun je het spaarpotje bij je meester of juf inleveren. Zij zorgen er dan voor dat het geld op de juiste plaats terecht komt. Inleveren op school kan t/m maandag 10 april. Kinderkoor EigenWijs Tijdens de KSG dienst traden ze voor het eerst op, super gedaan meiden. Het kinderkoor heeft er door dat optreden een paar leden bij, maar er kunnen nog meer bij. Het volgende optreden is op zo 23 april om uur in LindeStede. Het oefenen is de ene week op de Adelaar en de andere week op de Wegwijzer, op de woensdagmiddag van uur. Wil je ook meezingen, kom dan eens vrijblijvend kijken bij een repetitie. Op 5 april, 10 mei, 31 mei, 14 juni en 28 juni is het op de Wegwijzer en op 19 april, 24 mei, 7 juni en 21 juni is het op de Adelaar. Kledingbeurs Op zaterdag 13 mei organiseert de Protestantse Jeugdraad een kledingbeurs voor kinderkleding (vanaf maat 92) en volwassenkleding. De beurs is van uur in de Rank. Ook is het mogelijk om (nog nette) kleding in te leveren en zelf de helft van de opbrengst te ontvangen. AreaBasic Voor alle kinderen die in groep 5, 6, 7 en 8 zitten is er regelmatig AreaBasic. De ene keer op donderdagmiddag van uur, de andere keer op vrijdagavond van uur in Area51, Kerkstraat 51. Meestal knutselen we iets, maar we doen ook wel eens een spel. Nu het mooier weer wordt zullen we ook weer buitenactiviteiten organiseren. Op de facebookpagina Area Wolvega kun je zien wat we allemaal gedaan hebben. Het is iedere keer weer gezellig. Je hoeft je niet op te geven en het is gratis! Van harte welkom! De volgende keren: do 30 maart, do 20 april, vr 12 mei, do 1 juni, vr 16 juni, do 29 juni en vr 14 juli. Meer informatie of vragen over de hierboven genoemde activiteiten? Neem dan gerust contact op met Yvonne Hulsman, yvonneh148@gmail.com of via whatsapp:

6 JOGG en schoolvoetbaltoernooi Op 12 april a.s. doen alle scholen weer mee aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Vele ouders en kinderen komen hier hun eigen school aanmoedigen. Het huidige thema van JOGG (= Jongeren Op Gezond Gewicht) Weststellingwerf is 'water drinken'. Om dit te stimuleren zal er een watertappunt gerealiseerd worden waar een drinkbidon gevuld kan worden. Op de oefenhoek van FC Wolvega kunnen alle kinderen hun schotkracht 'testen'. Hierbij is een 'JOGG' t-shirt te winnen. (3 categorieën: groep 3-4; groep 5-6 en groep 7-8 voor zowel jongens als meisjes). Op het eind van de middag worden de winnaars bekend gemaakt. Verder zal er naar alle waarschijnlijkheid een standje van de GGD komen waar de kinderen ook wat kunnen doen en waar ouders nader geïnformeerd kunnen worden over JOGG. De kracht van water Over de Drinkwatercampagne van JOGG-Weststellingwerf Wist u dat het belangrijk is dat kinderen ook tijdens schooltijd voldoende drinken? Ze kunnen zich namelijk beter concentreren wanneer zij genoeg drinken. En wist u dat water drinken helpt bij het voorkomen van overgewicht? Het stimuleren van water drinken door jongeren is een speerpunt van JOGG-Weststellingwerf. Water is overal beschikbaar in Nederland, een goede dorstlesser en bevat geen calorieën. Maak water drinken leuk & makkelijk Geef op vaste momenten een beker water, bijvoorbeeld tijdens de lunch, bij het avondeten. Geef water een lekker fruitsmaakje door stukjes fruit toe te voegen. Zo wordt het een kleurrijke dorstlesser. Maak water drinken bijzonder. Schenk het in een mooie beker en versier het met een leuk rietje. De Jongeren Op Gezond Gewicht-werkgroep (JOGG), met daarin basisscholen, kinderdagopvang, GGD Fryslân, buurtsportwerk en de gemeente, wil met de Drinkwatercampagne de gezondheid van kinderen bevorderen. Inmiddels zijn vier scholen in Wolvega overgestapt op drinkwater en zijn in totaal al 609 bidons uitgereikt. Ook koppelen we het thema drinkwater aan evenementen en activiteiten voor jongeren. Meer drinkwatertips? Of wilt u op de hoogte blijven van het laatste JOGG nieuws? Volg ons op facebook.com/joggweststellingwerf Wat is JOGG? JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht en is de beweging waarbij iedereen in stad, dorp of wijk zich inzet om gezond eten en bewegen voor jongeren gemakkelijk en aantrekkelijk te maken. Lees hier meer.

7 Stichting Leergeld Leergeld Weststellingwerf: financiële hulp voor kinderen. Soms ook voor ouders met een inkomen uit arbeid of een lager besteedbaar netto inkomen door omstandigheden. Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Leergeld wil kinderen mee laten doen! Leergeld wil dat kinderen mee kunnen met excursies of schoolreizen, kunnen deelnemen aan sport of muziekles krijgen. Leergeld helpt met sportschoenen, contributie, een (tweedehands) fiets of een computer als daar geen geld voor is. Allemaal gewone dingen, waardoor kinderen zich kunnen ontplooien, ontwikkelen en meetellen. Leergeld Weststellingwerf komt in overleg bij u thuis en bespreekt samen met u de wensen van uw kind. Voor kinderen van 4 tot 18 jaar die in minder draagkrachtige gezinnen opgroeien betaalt Leergeld bijv. de contributie van de sportclub, muziekles of het schoolreisje. Leergeld Weststellingwerf betaalt rechtstreeks aan de winkelier of vereniging. De gezinnen met een WWB uitkering komen vrijwel altijd in aanmerking voor ondersteuning, maar ook ouders met inkomen uit arbeid kunnen binnen de criteria vallen. De toets van het inkomen die Leergeld doet houdt o.a. ook rekening met schulden, tijdelijk lager inkomen. Netto besteedbaar gezinsinkomen voor gehuwden/samenwonenden ligt op ongeveer 1584 en voor alleenstaanden Wat kan Leergeld Weststellingwerf voor u doen? Neem voor meer informatie en aanvragen contact op met Leergeld Weststellingwerf via leergeldweststellingwerf@hotmail.com of bel naar Leergeld Weststellingwerf via tel , bereikbaar op dinsdag en donderdag van uur tot uur. Een hartelijke groet van team De Adelaar.

8 Bijlagen

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 07. April CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 07. April CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 07 April 2018 Van de directie, Vrijdag en maandag zijn we vrij vanwege Goede Vrijdag en Paasmaandag. Wanneer we de kinderen op school vragen wat we op Op Goede Vrijdag herdenken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 08. Mei CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 08. Mei CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 08 Mei 2018 Van de directie, Morgen is het Koningsdag en begint de meivakantie. Voor de kinderen een mooie en lange periode om even school los te laten en energie op te doen voor

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.28 7 april 2017 14 t/m 17 april Paasvakantie 19 en 20 april Eindtoets groep 8 21 april Koningsspelen 22 t/m 30 april Meivakantie 2 mei Schoolfotograaf 5 mei Vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2

Nieuwsbrief nr. 2 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 2 September 2016 CBS De Adelaar Van de directie Elke week of maand heeft tegenwoordig wel een thema. Waarschijnlijk is er geen Maand van de Publiciteit, maar op onze school was

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 05 Januari 2018 Van de directie, Deze week zijn de citotoetsen gestart. Dit kan voor kinderen (en ouders) een spannende tijd zijn. Graag wil ik nog eens benadrukken dat we trots

Nadere informatie

Weeknieuws nr maart 2019

Weeknieuws nr maart 2019 AGENDA Datum Activiteit 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april OV vergadering 12 april Koningsspelen 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering Weeknieuws nr.26 29 maart 2019 Typecursus In januari

Nadere informatie

Weeknieuws nr maart 2019

Weeknieuws nr maart 2019 Weeknieuws nr.25 22 maart 2019 AGENDA Datum Activiteit 25 maart MR vergadering 28 maart Teamscholing. De kinderen zijn vrij 29 maart Voorstelling groepen 2 en 4 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer School van de week De leerlingen hebben kortingskaartjes meegekregen van zwembad de Steense in Wolvega. Deze kaartjes zijn geldig op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april. Cultuurproject Linde Stede Vrijdag

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.26 24 maart 2017 28 maart Groep 3 Scheepvaartmuseum 7 april Voorstelling groepen 1 en 5 14 t/m 17 april Paasvakantie 19 en 20 april Eindtoets groep 8 21 april Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

De Gouden Sportweek. Volg ons nu ook op Twitter. Weeknieuws nr.4 23 september sept Fancy Fair 30 sept t/m 7 Gouden Sportweek

De Gouden Sportweek. Volg ons nu ook op Twitter. Weeknieuws nr.4 23 september sept Fancy Fair 30 sept t/m 7 Gouden Sportweek Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.4 23 september 2016 30 sept Fancy Fair 30 sept t/m 7 Gouden Sportweek okt 6 okt Activiteiten met opa s en oma s 15 t/m 23 okt Herfstvakantie De data van dit schooljaar

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 15 23-04-2019 Vanuit de directie Agenda 19-04-2019 t/m 05-05-2019 Wisselbeker naar de Van Heemstraschool in Hattem Op vrijdag 12 april werden de kinderen uit groep 7 van de Van Heemstraschool

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 13 april 2015 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Week 15-16-17 Entreetoets groep 7 Week 17 Cito toets groep 8 dinsdag 21 april, woensdag 22 april en donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4. December CBS De Adelaar. Jarigen Januari 1-jan Loïs Westerveen (groep 1)

Nieuwsbrief nr. 4. December CBS De Adelaar. Jarigen Januari 1-jan Loïs Westerveen (groep 1) Nieuwsbrief 2018-2019 nr. 4 December 2018 Van de directie, De griep is weer in het land. Enorm jammer dat sommige kinderen en ouders hierdoor niet bij de kerstviering kunnen zijn. Ik wens hen allen van

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet

Het Penseel. Beste ouders en kinderen, Nieuws van de ouderraad: aankondiging eindfeest op t Palet Het Penseel Deze nieuwsbrief is een uitgave van openbare basisschool t Palet, onderdeel van de Brede School Noorderbreedte 33 Beste ouders en kinderen, Vanmiddag vond de 5 e techniekmiddag van dit schooljaar

Nadere informatie

Jaarkalender De Ark Schooljaar

Jaarkalender De Ark Schooljaar Jaarkalender De Ark Schooljaar 2016-2017 Gymrooster Groep Dag/tijd Dag/tijd 1/2 Dinsdag Donderdag 3* Wo 12.30-13.15 uur Do 12.30-13.15 uur (2 e helft schooljaar) 4/5 Ma 12.30-13.15 uur Wo 10.45-11.30 uur

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 17 april 2019 (4 blz.) Inhoud: kinderen op De Heerdstee, jaarplanning, Klasbordapp, OR (Avondvierdaagse), MR (besproken punten), gratis kinderfiets laten maken, ouders gevraagd wijkvernieuwing, uitnodiging

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 5. CBS De Adelaar. Jarigen januari. December Van de directie

Nieuwsbrief nr. 5. CBS De Adelaar. Jarigen januari. December Van de directie Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 5 December 2016 CBS De Adelaar Van de directie Nog nagenietend van de mooie en warme kerstviering die we gehad hebben, schrijf ik dit stukje. Wat fijn dat we met elkaar dit prachtige

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR 30 CBS DE ADELAAR 10-04-2015

NIEUWSBRIEF NR 30 CBS DE ADELAAR 10-04-2015 NIEUWSBRIEF NR 30 CBS DE ADELAAR 10-04-2015 Agenda: 13 apr Schooldokter groep 2 14 apr Schooldokter groep 2 15 apr Schoolvoetbal groep 7 & 8 16 apr Theoretisch verkeersexamen groep 8 21 apr Eindtoets groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 11 april 2018

Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Nieuwsbrief 9 11 april 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Eindelijk gaat het weer de goede kant op en gaat de temperatuur stijgen. De lente is gestart. Ook al hebben onze voetballers van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Info maart 2016. CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke. www.cbsklinket.nl klinket@primas-scholengroep.nl. In deze info

Info maart 2016. CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke. www.cbsklinket.nl klinket@primas-scholengroep.nl. In deze info Info maart 2016 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke www.cbsklinket.nl klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Extra studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Van Heemstraschool 1 Nieuwsbrief Nummer 20 13-07-2018 2017-2018 Vanuit de directie Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Het schooljaar zit er weer bijna op. Nog een klein weekje. Met genoegen kijk ik terug op afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 23 maart 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 23 maart 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 25 Inhoud Kreet van de week Sport Paasviering Avondvierdaagse

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

Weeknieuws nr.27 5 april 2019

Weeknieuws nr.27 5 april 2019 AGENDA Datum Activiteit 10 april Schoolvoetbaltoernooi 10 april OV vergadering 12 april Koningsspelen 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we welkom heten Eva. Heel

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Juffen- en meesterdag

Juffen- en meesterdag - Nieuwsbrief 14 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 5 april 2019 Juffen- en meesterdag Wij kijken weer met veel plezier terug op de meester- en juffendag! Woensdag 3 april waren alle meesters en juffen op De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor.

Even voorstellen: Sinds enkele weken werkt er een nieuwe leerkracht in groep 7/8 op donderdag en vrijdag. Hieronder stelt zij zich voor. Wiek-2-Date nieuwsbrief 9 De nieuwsbrief verschijnt gemiddeld eens per 3 weken. Op onze site wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en van de activiteiten in de groepen. Agenda

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 20172018 vrijdag 6 april Deze keer in de nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verkeersexamen Kuikenloop Schoolvoetbal

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is al weer bijna juni, wat lijkt het jaar snel om te gaan. De cito-uitslag is binnen, we hebben een geweldig schoolfeest achter de rug en groep 8 gaat binnenkort

Nadere informatie

2 4 Aan alle ouders, Pasen

2 4 Aan alle ouders, Pasen 2 4 Nieuwsbrief 30 Aan alle ouders, Maandag 10 14 april De school begint al helemaal in lentesfeer te komen. Alle leerlingen zijn 's middags, tijdens VierKeerWijzer bezig met verschillende opdrachten m.b.t.

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2019

Nieuwsbrief April 2019 Nieuwsbrief April 2019 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Dinsdag 2 april, gastles Jan Peter Robijn gr 7b - week van het geld Dinsdag 2 april, theatervoorstelling Diekhuus, groepen

Nadere informatie

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7.

Beste ouders, De andere leerlingen moeten nog even geduld hebben. Volgende week gaan groep 3 en 4 en aan het eind van de maand groep 5,6,7. Nieuwsbrief 36 6 10 juni Beste ouders, Het eerste schoolreisje zit er al weer op. Groep 1 en 2 hebben zich opperbest vermaakt bij de Flierefluiter. Zo zelfs dat veel kinderen op de terugweg in slaap vielen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr CBS De Adelaar. Jarigen Juni / Juli: Pagina 1 van 6

Nieuwsbrief nr CBS De Adelaar. Jarigen Juni / Juli: Pagina 1 van 6 Nieuwsbrief 18-19 nr. 10 3-06-2019 CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36, 8471 BG Wolvega Postadres: Postbus 5, 8470 AB Wolvega Telefoon: 0561-613817 e-mail: cbsdeadelaar@tjongerwerven.nl Van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen

Nieuwsbrief 12. Het licht van Pasen Nieuwsbrief 12 26 maart 2018 Het licht van Pasen Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Het licht van Jezus in de straat, op

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

21 juni 2019 Wist u dat.

21 juni 2019 Wist u dat. 21 juni 2019 18 tot en met 21 juni Avondvierdaagse 24 juni rapporten mee zwemmen groep 4 25 en 27 juni Oudergesprekken Experiment met LP tijdens de TSO 28 juni schoolreisje groep 7 sportdag groepen 3-6

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Schoolreisje groep 1 t/m 7 - geen lessen voor groep 8. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 28 maart Grote Rekendag 28 maart Schoolvoetbal jongens 11-tallen 29 maart Paasviering 30 maart Goede vrijdag alle kinderen vrij 2 april 2 e Paasdag alle kinderen vrij 4 april Schoolvoetbal

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 8

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 8 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Regel van de week pag. 2 Nieuws van de MR pag. 3 Optreden schoolband en koor pag. 3 Sponsorloop 2019 pag. 3 De OR is op zoek

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT

U I T D E S C H O O L GEKLAPT U I T D E S C H O O L GEKLAPT M A A RT 2 0 1 5 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van maart 2015. Deze nieuwsbrief is een soort van special: we doen verslag van een aantal excursies en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Juf Hélène 25 oktober jarig! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Juf Eva Na de herfstvakantie zal juf Eva ook op vrijdagmorgen weer in groep 3b gaan werken. Juf Lydia

Nadere informatie