ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten."

Transcriptie

1 ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten.

2 ERIBA Touring - Hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich door hun beperkte eigen gewicht, compacte afmetingen en lage totale hoogte. Ook het hefdak en de perfecte volgeigenschappen zijn legendarisch. De exclusieve uitrusting waarborgt zowel comfort als een optimale veiligheid. Een praktijkgerichte inrichting met een hoogwaardig interieur en een exclusief design in de woon- en slaapruimte, in de keuken en de badkamer maken van uw reizen met de ERIBA Touring een onvergetelijke gebeurtenis. Characteristics Gewicht: kg Lengte: 4,83-5,79 m Breedte: 2,00 / 2,10 m Hoogte: 2,26 m Slaapplaatsen: 2 4 Highlights Perfect binnenklimaat dankzij openingen in het hefdaktentdoek Uniek bouwprincipe uit de luchtvaartindustrie Perfecte volgeigenschappen en veilig rijden Optimaal remvermogen dankzij AAAPremium-Brake 1,95 m stahoogte dankzij het ERIBA-hefdak LED voortentlamp met bewegingsmelder Optionele markies met verlichting ERIBA Touring fietsendrager (ramen en klep van de gaskast zijn ongeacht plaatsing van fietsen te openen)

3 ERIBA Touring - Buitenaanzicht & opbergruimte ERIBA Touring Caravan De ERIBA Touring met zijn unieke constructieconcept uit de vliegtuigindustrie, (een robuuste stalen kooiconstructie) wordt gekenmerkt door zijn opvallende opbouw. De geïsoleerde gaskast van de ERIBA Touring-modellen met een bodem van robuuste aluminium traanplaat is boven de dissel toegankelijk via een groot luik met lage laadkant en biedt ruimte voor twee gasflessen van elk 5 kg. ERIBA Touring Zijaanzicht rechts De ERIBA Touring cult caravan: hier de in het pakket verkrijgbare speciale gladde plaatuitvoering in Crystal Silver. ERIBA Touring Zijaanzicht met geopende deur Praktische extra specificatie: de deuren beschikken over diverse vakken en een afvalemmer. Zo krijgt alles de juiste plaats.

4 ERIBA Touring Zijaanzicht Het tentdoek van het hefdak in de ERIBA Touring zorgt altijd voor een aangenaam binnenklimaat. De openingen in het tentdoek bevorderen de luchtcirculatie en zorgen voor meer licht in de caravan. Dankzij het geïntegreerde muskietengaas worden muggen buiten gehouden. Het handige serviceluik van de buitenberging om de opbergruimte onder de zitgroep of bedden te vullen - deels bij het pakket inbegrepen - is optioneel. Meer dan een deur Met zijn opbergvakken en zijn geïntegreerde afvalemmer vormt de ingangsdeur ook een praktisch onderdeel van het voertuig. De optionele rolbare hordeur houdt ongenode gasten buiten. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

5 ERIBA Touring - Wooncomfort Optimaal wooncomfort in de cultcaravan. Klein, reizend ruimtewonder De ERIBA Touring met hefdak pronkt in het woongedeelte met een stahoogte van 1,95 meter. In combinatie met de uitgekiende inrichting in het warme meubeldecor Trentino Birnbaum, geeft het interieur een vriendelijke indruk. Zuinige leds Aangename sfeerverlichting De in de dakopbergkasten ingebouwde ledsfeerverlichting houdt het stroomverbruik in de ERIBA Touring laag en zorgt voor een aantrekkelijke en harmonische sfeer in het De in de hoeken van de dakbergkasten geïntegreerde LED-sfeerverlichting kan apart worden geschakeld en zorgt zo altijd voor de perfecte woonsfeer.

6 woongedeelte. Uitzicht Ondanks de geringe buitenafmeting beschikt de ERIBA Touring over een ruim woongedeelte met een voortreffelijk uitzicht rondom. Het meubeldecor Trentino Birnbaum zorgt voor een lichte en huislijke sfeer.

7 Verswatertank Optionele verswatertank in de opbergkast voorin het woongedeelte bij de ERIIBA Touring Zitgroep De gezellige zitgroep in het woongedeelte voorin, in het Ecotech Grazia stofdesign. De voorziening aan de wanden en de grote dakbergkasten in de ERIBA Touring beschikken over voldoende opbergruimte voor alle noodzakelijke spullen.

8 Gevoel van ruimte Een stahoogte van 1,95 meter zorgt voor een gevoel van ruimte in het woongedeelte, met een gezellige zitgroep voorin de ERIBA Touring en een vast dwarsbed achterin over de gehele breedte. De ruimtes onder de zittingen van de zitgroepen bieden royaal de mogelijkheid om ook grotere spullen in op te bergen.

9 De kleppen van de ruime dakbergkasten zijn middels stevige metalen sluitingen veilig te vergrendelen. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

10 ERIBA Touring - Slaapvoorziening De binnenkant is een droom, zodat u helemaal niet wilt gaan slapen. Optimaal slaapcomfort Geniet ook onderweg van het grootste slaapcomfort hier kunt u uitrusten op koudschuimmatrassen met een zachte matrasbeschermingshoes.

11 Eenpersoonsbedden Wigvormig geplaatste eenpersoonsbedden in het slaapgedeelte met knuffelfactor hier in de ERIBA Touring Troll 542 met een zeer royale opbergruimte onder de bedden. Fantastisch veel opbergruimte Bedkasten Alle vaste bedden in het slaapgedeelte kunnen gemakkelijk omhoog worden geklapt en worden door uitzetters veilig in positie gehouden. Onder het vaste dwarsbed achterin het slaapgedeelte van de ERIBA Touring Familia 310, ERIBA Touring Triton 418 en 430 en van de ERIBA Touring Troll 530, 535 en 550 gaat een reusachtige opbergruimte schuil, die via een optioneel serviceluik ook van buitenaf bereikbaar is. De reusachtige bedkasten zijn zo van binnen optimaal toegankelijk evenals van buiten via het serviceluik rechts (gedeeltelijk optioneel).

12 Ruim bemeten compact reiswonder De ERIBA Touring met hefdak is met een stahoogte van 1,95 meter een uitblinker. Op de koudschuimmatrassen met een zachte matrasbeschermingshoes kunt u heerlijk slapen. Ruimte voor uw kleding In de garderobekast met kledingstang en enkele schappen kunt u uw kleding netjes opbergen.

13 Opbergruimte toveren Legplank Open het luik in de vloer van de ERIBA Touring en u heeft als optie een extra kelderruimte ter beschikking met een inhoud van 40 liter in het slaapgedeelte. De legplank van de ruime kledingkast in het slaapgedeelte van de Touring Troll 530 is in hoogte verstelbaar, waardoor de kast in de ERIBA Touring flexibel kan worden gebruikt. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

14 ERIBA Touring - De sanitaire voorziening in de cult caravan Multifunctionele badkamer Alles op de juiste plaats In de badkamer bevinden zich een in hoogte verstelbare spiegel, een rek met spanbanden om spullen op te bergen, een handdoekhouder en een Thetford-banktoilet. Spanbanden zorgen voor een efficiënt gebruik van stallingsmogelijkheden en opbergruimte waarin niets kan verschuiven. De in hoogte verstelbare spiegel in de sanitaire ruimte van de ERIBA Touring beweegt met het hefdak mee.

15 In de ERIBA Touring modellen met badkamer behoort het comfortabele banktoilet tot de standaarduitrusting. De daartegenover gemonteerde wastafel biedt voldoende opbergmogelijkheden. De standaarduitrusting van de ERIBA Touring omvat ook een praktische, aan de deur bevestigde handdoekhouder. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

16 ERIBA Touring - Keukencomfort Dankzij het praktische keukensysteem wordt koken nog leuker. Koele voorraden voor warme dagen Op warme dagen houdt de koelkast in de keuken van de ERIBA Touring uw dranken en levensmiddelen fris. Uiterst praktisch In een oogopslag De wasbakafdekking met snijplank creëert extra werkruimte en onder de hoge waterkraan passen ook grote pannen. De ruime schuiflade met handige bestekinzet is praktisch om te sorteren.

17 3-pits kooktoestel Het optionele, eenvoudig te bedienen en te reinigen 3-pits kooktoestel maakt ook uitgebreide menu s mogelijk. Opengeklapt dient de glazen afdekking als bescherming tegen het vuur. Spoelbak 2-pits kooktoestel In de grote spoelbak in de keuken passen zelfs grote pannen en bestek. Het 2-pits kooktoestel met vlambeveiliging en glazen afdekplaat is standaard in de ERIBA Touring ingebouwd, het 3-pits kooktoestel is als optie leverbaar. De bedieningsknoppen van het kooktoestel zijn afneembaar om het beter schoon te kunnen maken.

18 Werkvlak Ondanks zijn compacte afmetingen is de keuken van de ERIBA Touring toch voorzien van een behoorlijk groot werkvlak. De glazen afdekplaat van het kooktoestel en een optionele afdekplaat voor de gootsteen zorgen voor nog meer werkruimte. In de kast onder het keukenblok kunnen bestek, pannen en levensmiddelen naar behoren worden opgeborgen. De standaardproductie biedt de mogelijkheid om de functionaliteit van het werkblad middels een extra

19 opklapblad uit te breiden. In de grote dakbergkasten is plaats voor een diversiteit aan keukengerei, zodat er niets achtergelaten hoeft te worden.

20 Veel plaats om te koelen De compressorkoelkast van 90 liter in de ERIBA Touring Troll 535 biedt voldoende ruimte om levensmiddelen en drank koel te houden. In het geïntegreerde vriesvak kunt u ijs en ijsblokjes bewaren voor hete zomerdagen. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

21 ERIBA Touring - Indeling & gegevens ERIBA Touring Familia 310 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 483x200 Slaapplaatsen 3 ERIBA Touring Familia 320 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 483x200 Slaapplaatsen 2 ERIBA Touring Triton 410 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 528x200 Slaapplaatsen 3 ERIBA Touring Triton 418 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 528x200 Slaapplaatsen 3/ +1 (O)

22 ERIBA Touring Triton 420 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 528x200 Slaapplaatsen 2 ERIBA Touring Triton 430 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 528x200 Slaapplaatsen 3 ERIBA Touring Troll 530 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 579x210 Slaapplaatsen 3 ERIBA Touring Troll 535 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 579x210 Slaapplaatsen 3 ERIBA Touring Troll 540 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 579x210 Slaapplaatsen 3

23 ERIBA Touring Troll 542 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 579x210 Slaapplaatsen 3 ERIBA Touring Troll 550 All-in verkoopprijs af dealer ,- Opbouwmaten 579x210 Slaapplaatsen 3/ +1 (O)

24 ERIBA Touring - Standaard uitvoering Rijden zonder te slingeren Elegant brandstof besparen Rondom goede opbergruimte De stabilisatorkoppeling met automatische oploopinrichting en achteruitrij-automaat als standaarduitrusting onderdrukt slingerbewegingen al voordat ze ontstaan en vergroot zo de veiligheid tijdens het rijden met de ERIBA Touring. ERIBA-caravans zijn een voorbeeld van efficientie de reden daarvoor is de aerodynamisch gevormde voorzijde met afgeronde hoeken. De vorm van de carrosserie uniek in de caravanwereld is van een tijdloze elegantie en biedt talrijke voordelen: minder luchtweerstand en bijgevolg minder brandstofverbruik, aanzienlijk meer veiligheid bij het rijden en perfecte volgeigenschappen. Zo wordt de vakantiereis met deze compacte reisprofessional veiliger, spaarzamer en eleganter. De rondom geplaatste dakkasten met hun elegante kleppen bieden zeer veel ruimte voor alle reisbenodigdheden en sluiten schokvrij. Leeslamp met sensor Veel plaats voor lange reizen Chique garderobe Nieuw in de ERIBA Touring zijn de leeslampen met sensor boven het bed achterin, de eenpersoonsbedden in de lengterichting of de grote zitgroep (afhankelijk van het model). Zo komen boekenwurmen ook 's avonds nog aan hun trekken. Alle indelingen beschikken over een ruime kledingkast tot het plafond met legplanken, waarin uw hele vakantiegarderobe gemakkelijk een plaatsje vindt. Zo bent u ook op lange reizen goed gekleed. De jassen aan de textielbespannen garderobe zijn altijd onder handbereik.

25 Doordachte bergruimteoplossingen Het gehele interieur van de ERIBA Touring modellen beschikt over slimme oplossingen voor de beperkte opbergruimte, bijv. onder de zitgroep of in de kleine lades voorin. Chassis Gegalvaniseerd buischassis met rechte as en gegalvaniseerd ashuis Verlengde dissel voor meer rijstabiliteit en een plaats voor een fietsendrager Automatische remafstelling: Kortere remweg en meer rijcomfort door zacht remmen zonder horten en stoten Antislingerkoppeling met 4 remvoeringen en handbediening : Onderdrukt slingerbewegingen Gegalvaniseerde steunen Kunststof disselafdekking Spatlappen Opbouw / Exterieur Zijwanden, voor- en achterzijde in mini structuurplaat, kleur Carrara wit GFK-hefdak in kleur Carrara wit met 26 mm Sandwich (PU) isolatie Hefdaktentdoek met ventilatie en geïntegreerd muggengaas Ingangsdeur, uit één deel, met gevormd binnendeel en opbergnet aan de binnenzijde Opstap, uittrekbaar Stabiele rangeergrepen voor; doorlopende rangeerbeugel achter Disselkast, geïsoleerd, met robuuste en lichte alu ribbelplaatbodem en een lage beladingsrand Geïntegreerde bergruimte voor, voor 2 x 5 kg gasflessen Disselklep met scharnieren

26 Alle ramen met hor, verduistering, veiligheidsvergrendeling en ontluchtingsstand Alle ramen getint en met isolerend dubbel acrylglas Interieur Royale kledingkast met verstelbare planken, en vak voor wasgoed Binnendesign Meubeldecor Trentino Birnbaum Alle bekledingsstoffen met ERIBA-vlekkenbescherming behandeld Bekledingsstoffen: Maraldi, Leano, Fayon Kachel / Boordtechniek Rookmelder 13-polige Jäger stekker Omvormer 230 V / 12 V met automatische omschakeling naar trekvoertuig 12 V LED verlichting LED voortentlamp met bewegingsmelder Ambiance verlichting De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

27 ERIBA Touring - Speciale uitvoering U wilt uw ERIBA-caravan nog meer individuele klasse geven? Hiervoor staan vele attractieve extra s tot uw beschikking. Een kleine greep vindt u hier. Uw ERIBA-dealer informeert u graag over het volledige aanbod. ERIBA wordt GT Opbergruimte toveren Meer dan een deur Het GT-pakket als optionele uitvoering betekent optisch en functioneel een duidelijke meerwaarde voor uw ERIBA Touring: buiten met lichtmetalen velgen, gladde plaat in Crystal Silver voor de zijwanden, voor- en achterkant evenals steenslagplaat. Binnen met in totaal twee extra leeslampjes achterin, een serviceluik rechts, een in de deur geïntegreerde afvalemmer, een rolbare hordeur, een snijplank-aanrechtafdekking en twee opbergtassen voor allerlei benodigdheden. Open het luik in de vloer en u heeft een extra 'kelderruimte' ter beschikking van ca. 40 liter. Met zijn opbergvakken en zijn geïntegreerde afvalemmer vormt de ingangsdeur ook een praktisch onderdeel van het voertuig. De optionele oprolbare hordeur houdt ongenode gasten buiten. Reservewiel Kunstleder Grazia 3 pits kooktoestel De ondervloerse reservewielhouder aan de achterzijde biedt de zekerheid altijd een volwaardig reservewiel mee te hebben zonder verlies van opbergruimte. Optioneel voor de serie ERIBA Touring is de aangename, makkelijk te reinigen Ecotech Grazia bekleding met details in violet. Het optionele, eenvoudig te bedienen en te reinigen 3-pits kooktoestel in de ERIBA Touring maakt ook uitgebreide menu s mogelijk. Opengeklapt dient de glazen afdekking als bescherming tegen het vuur.

28 Dakmarkies met led Plaats voor uw fiets De uiterst lichte knikarm markies met geïntegreerde ledverlichting kan plaatsbesparend in de dakronding gemonteerd worden, zonder de caravan te verbreden. De optionele fietsendrager biedt veilig een plaats aan twee fietsen op de dissel. Voor toegang tot de bergruimte voorin, klapt u heel eenvoudig het rek weg. ERIBA Touring lichtmetalen velgen Optioneel kan de ERIBA Touring worden voorzien van lichtmetalen velgen. Premium neuswiel Optioneel is bij de ERIBA Touring een premium neuswiel met geïntegreerde kogeldruk gewichtsweergave te verkrijgen. Dankzij de geïntegreerde kogeldruk gewichtsweergave is eenvoudig de kogeldruk van de caravan af te lezen. Euro Chassis Gegalvaniseerd buischassis met rechte as en gegalvaniseerd ashuis Verlengde dissel voor meer rijstabiliteit en een plaats voor een fietsendrager (Prijs incl. 21% BTW) Familia Familia Triton Triton Triton Triton Troll Troll Troll Troll Troll

29 Automatische remafstelling: Kortere remweg en meer rijcomfort door zacht remmen zonder horten en stoten Antislingerkoppeling met 4 remvoeringen en handbediening : Onderdrukt slingerbewegingen Gegalvaniseerde steunen Kunststof disselafdekking Spatlappen Technisch toegestane maximum massa naar 1050 kg 387,- Technisch toegestane maximum massa naar 1200 kg 443,- Technisch toegestane maximum massa naar 1300 kg 443,- Technisch toegestane maximum massa naar 1400 kg 443,- Lichtmetalen velgen 605,- Reservewiel met houder (onder de vloer) 300,- Premium disselneuswiel met geïntegreerde kogeldrukmeter Steenslagplaat 97,- 199,- Antislingersysteem, zelf corrigerend 1012,- Mover (elektrisch) met afstandbediening voor mono-as 3041,- Euro Opbouw / Exterieur (Prijs incl. 21% BTW) Familia Familia Triton Triton Triton Triton Troll Troll Troll Troll Troll

30 Zijwanden, voor- en achterzijde in mini structuurplaat, kleur Carrara wit GFK-hefdak in kleur Carrara wit met 26 mm Sandwich (PU) isolatie Hefdaktentdoek met ventilatie en geïntegreerd muggengaas Ingangsdeur, uit één deel, met gevormd binnendeel en opbergnet aan de binnenzijde Opstap, uittrekbaar Stabiele rangeergrepen voor; doorlopende rangeerbeugel achter Disselkast, geïsoleerd, met robuuste en lichte alu ribbelplaatbodem en een lage beladingsrand Geïntegreerde bergruimte voor, voor 2 x 5 kg gasflessen Disselklep met scharnieren Alle ramen met hor, verduistering, veiligheidsvergrendeling en ontluchtingsstand Alle ramen getint en met isolerend dubbel acrylglas Zijwanden, voor en achter in gladde plaat, kleur Crystal zilver 1012,- Afvalemmer, in ingangsdeur geïntegreerd 123,- Hordeur 326,- Raam uitzetbaar, links achter, met verduistering en hor 351,- Serviceluik, rechts 55 x 29 cm (bij zitgroep achter) 255,- Serviceluik, links 55 x 29 cm (bij zitgroep achter) 255,-

31 Serviceluik, rechts 55 x 35 cm (bij dwarsbed achter) 255,- Serviceluik, links 55 x 35 cm (bij dwarsbed achter) 255,- Serviceluik, rechts 80 x 29 cm (bij zitgroep achter) 356,- Serviceluik, links 80 x 29 cm (bij zitgroep achter) 356,- Serviceluik, rechts 80 x 35 cm (bij dwarsbed achter) 356,- Serviceluik, links 80 x 35 cm (bij dwarsbed achter) 356,- Bergruimte onder de vloer (volume 41 L) 239,- Bergruimte onder de vloer (volume 44 L) 250,- Luifel in actueel design met geïntegreerd, LEDverlichting (dimbaar) en ERIBA-adapter, uit te breiden met bijv. een zon-, regenbescherming, 280 x 200 cm 1109,- Luifel in actueel design met geïntegreerd, LEDverlichting (dimbaar) en ERIBA-adapter, uit te breiden met bijv. een zon-, regenbescherming, 325 x 250 cm 1272,- Fietsenrek op dissel, geschikt voor 2 (elektrische) fietsen, max. draaglast 50 kg, 130 x 79 x 45 cm 402,- Euro Interieur Royale kledingkast met verstelbare planken, en vak voor wasgoed Schoenenvak bij de ingang (Prijs incl. 21% BTW) Familia Familia Triton Triton Triton Triton Troll Troll Troll Troll Troll

32 Optimaal slaapklimaat door de luchtcirculatie, via de openingen in het uitzetdak (schoorsteenwerking) Houten lattenbodem Ergo bij alle vaste bedden, (klapbaar) Alle vaste bedden met koudschuim matrassen met afneem- en wasbare overtrekken Bedombouw zitgroep mogelijk Verbreding zitbank inclusief bedombouw en extra kussen 199,- Binnenveringsmatras voor dwarsbed resp. eenpersoonsbedden in woonruimtestof overtrokken 300,- Dinette achter met uitzetraam links 605,- Dinette (eenpersoonsbed zitgroep) 534,- Zitkussen voor met binnenvering 153,- Zitkussen achter met binnenvering 295,- Euro Binnendesign (Prijs incl. 21% BTW) Meubeldecor Trentino Birnbaum Alle bekledingsstoffen met ERIBA-vlekkenbescherming behandeld Bekledingsstoffen: Maraldi, Leano, Fayon Bekledingsstoffen: Samoa, Pico, Tokio 234,- Bekledingsstof: Grazia, (Eco Tech Material) 499,- Familia Familia Triton Triton Triton Triton Troll Troll Troll Troll Troll

33 Euro Kachel / Boordtechniek (Prijs incl. 21% BTW) Rookmelder 13-polige Jäger stekker Omvormer 230 V / 12 V met automatische omschakeling naar trekvoertuig 12 V LED verlichting LED voortentlamp met bewegingsmelder Ambiance verlichting 230 V stopcontact in keuken en in woongedeelte 230 V stopcontact in keuken bij onderkast en in woongedeelte 230 V stopcontact in keuken, in woongedeelte en bij de zitgroep Watertank 1 x 13 L in de keuken met apart opbergvak Watertank 1 x 13 L in de badkamer met apart opbergvak Vorstvrije waterinstallatie voor gebruik in de winter Gaskachel met geïntegreerde 10 L warm waterboiler, warmte elementen (2000/ 4000 W) Stopcontactenpakket (2 x 230 V stopcontacten en 1 x USB dubbele aansluiting) 250,- Universeel voortentstopcontact 230 V, 12 V, TV 275,- Elektro pakket, bestaat uit: 95 Ah AGM-woonruimte accu evenals laadapparaat met geïntegreerde booster en display 804,- Warme luchtverdeling/ringverwarming 326,- Warme lucht blower 12V 326,- Elektrische warm waterboiler met 5 L waterinhoud, 300 W 295,- Gasboiler 10 L met 230 Vverwarmingselementen 875,- Familia Familia Triton Triton Triton Triton Troll Troll Troll Troll Troll

34 Vers watertank 30 L, in zitbank links voor ingebouwd 219,- Afvalwatertank 40 L 402,- Euro Keuken (Prijs incl. 21% BTW) Familia Familia Triton Triton Triton Triton Troll Troll Troll Troll Troll Spatscherm van glas Keukenschuiflade met bestekbak Klapbare verlenging van keukenwerkblad Grote 90 L compressorkoelkast incl. vriesvak 2 pits kooktoestel met vlambeveiliging en glazen afdekplaat 3 pits kooktoestel met vlambeveiliging, elektrische ontsteking en glazen afdekplaat 153,- Euro Sanitaire gedeelte Bovenkast met spiegel en opbergvakken In hoogte verstelbare spiegel Banktoilet met vulstanddisplay en cassette op wielen evenals eigen spoeltank Raam toiletruimte, uitzetbaar, melkglas, met verduistering en hor Douchebak (Prijs incl. 21% BTW) Familia Familia Triton Triton Triton Triton Troll Troll Troll Troll Troll

35 Douche uitrusting met douchearmatuur en douchegordijn 204,- Euro Pakketten (Prijs incl. 21% BTW) GT-pakket ERIBA-Touring 2130,- GT-pakket ERIBA-Touring (in combinatie met zitgroep code nr achter met uitzetraam links) 2130,- GT-pakket ERIBA-Touring 2130,- GT-pakket ERIBA-Touring (in combinatie met zitgroep code nr achter met uitzetraam links) 2130,- Familia Familia Triton Triton Triton Triton Troll Troll Troll Troll Troll = Standaarduitrusting = Speciale uitvoering = op aanvraag (kosteloos) = niet mogelijk = Speciale uitvoering erhätlich in het pakket De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

36 ERIBA Touring - Formgeving, stofdesign & vaste vloerbedekking Overzicht kussenstof Maraldi / Textiel Leano / Textiel Fayon / Textiel (Standaarduitvoering) (Standaarduitvoering) (Standaarduitvoering) Pico / Textiel Tokio / Textiel Samoa / Textiel (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) (Optionele uitvoering) Grazia / Ecotech materiaal (Optionele uitvoering) Houtdecors

37 Trentino Birnbaum De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

38 Cult caravan van grote klasse: de ERIBA Touring! Vintage en retro is weer in en meer dan ooit! Niet alleen in de mode, bij meubels of bij decoraties en accessoires maar ook in het bijzonder van auto s tot zelfs kampeerwagens. Hier zijn de mensen niet alleen op zoek naar het design maar ook naar het levensgevoel van vroeger. Precies dat verbindt de caravan klassieker ERIBA Touring. Met hem trokken vakantiegangers al eind jaren vijftig voor de eerste keer dwars door het land en over de Alpen naar het zuiden. De bewondering voor de huidige caravan Made in Germany is zoals vroeger ongekend en meer dan ooit zorgt deze cult caravan voor een WOW effect op iedere campingplaats. Charmant, stijlvol, comfortabel, praktisch, klassiek, cultus er zijn vele woorden om de ERIBA Touring te beschrijven en iedere benoeming is doeltreffend. De karakteristieke, duurzame caravan heeft zich dankzij de markante vormgeving evenals het tijdloze design sinds de marktinvoering in het jaar 1958 uiterlijk weinig veranderd. De huidige zilver glanzende buitenzijde van de Touring geeft hem de voor caravans typische retro-karakter. Ook het interieur toont een stijlvolle look en geeft een gevoel van vroegere jaren, terwijl de caravan zich op punten als techniek, uitvoering en veiligheid steeds verder ontwikkeld heeft en naar de modernste standaard uitgevoerd is. De focus ligt bij ERIBA op de individualiteit Dankzij de elf verschillende indelingen is de ERIBA Touring een caravan voor individualisten. Een gezellig

39 tweepersoonsbed, handige eenpersoonsbedden in lengterichting, een ruime zitgroep enkel voor koppels, voor vrienden of voor het hele gezin de ERIBA Touring biedt elke vakantieganger de perfecte oplossing en uitvoering. Praktische oplossingen voor de bagage zoals bijvoorbeeld de stijlvolle dakkasten die in een houtoptiek rondom aanwezig zijn of de plafondhoge kledingkast bieden veel plaats voor vakantiegevoel. Campingspullen, sport- en stranduitrusting passen eenvoudig in de bergruimte onder de bedden of de zitgroep aan achter- en voorzijde. En het hefdak zorgt binnen voor een indrukwekkende stahoogte van 1,95 meter. Geliefde caravan voor de ontdekker en genieter Ook de oorspronkelijke, slanke en compacte figuur heeft deze caravan door de jaren heen behouden. Zo heeft het meest compacte model, met een breedte van twee meter, een totale lengte inclusief de dissel van 4,83 meter. Hierdoor is rijden met een Touring combinatie over smalle wegen en door pijnboombossen naar stille droomstranden geen probleem. Ook de hogere gebieden kan men met de Touring, door de standaard aanwezige anti slingerkoppeling met automatische oplooprem en achteruitrijautomaat, veilig en ontspannen bereiken. Heeft men een perfecte plaats ver weg van de overige toeristen gevonden, dan kan men het daar ook rustig een paar dagen volhouden dank zij de omvangrijke uitvoering: in de compacte badkamer met douche kan men zich na een dag aan het strand het zout van het lichaam wassen voor men in de complete keuken met kookplaat en koelkast zijn eten voorbereidt. Of men koppelt de ERIBA Touring eenvoudig af en ga s avonds op pad in de dichtstbijzijnde kleine stad naar het terras van een gemoedelijk restaurant en waar men gezellig met de inwoners een toost uitbrengt. Conclusie: Deze praktische cult caravan ERIBA Touring is geliefd en gewild en zal ook in de toekomst nog vele harten van caravanfans harder doen kloppen!

40 Meer dan 60 jaar ERIBA Touring in foto's 1958: Ur Troll 1977: ERIBA Troll 1979: ERIBA Touring 1979: ERIBA Touring 1979: ERIBA Touring 1985: ERIBA Titan

41 1985: ERIBA Titan 1987: ERIBA Touring 1987: ERIBA Touring 1988: ERIBA Touring 1991: ERIBA Touring Troll 1992: ERIBA Touring

42 1994: ERIBA Touring 1997: ERIBA Touring Troll & Urtroll 1997: ERIBA Triton 2002: ERIBA Touring 2003: ERIBA Touring 2004: ERIBA Touring

43 2004: ERIBA Touring 2004: ERIBA Touring 2008: ERIBA Touring 530 GT 2008: ERIBA Touring ForeverYoung 530GT 2008: ERIBA Touring GT 2010: ERIBA Touring Troll 530

44 2012: ERIBA Touring : ERIBA Touring : ERIBA Touring : ERIBA Touring : ERIBA Touring : ERIBA Touring 430 GT

45 2014: ERIBA Touring 2016: ERIBA Touring ET 530 SilverEdition 2017: ERIBA Touring "60 Edition" 2018: Met de ERIBA Touring Rockabilly en Ocean Drive gaat kleur een rol spelen.

46 ERIBA Touring "60 Edition" Top uitgevoerde jubileummodellen tegen speciale prijzen. 60 jaar ervaring 60 jaar vooruitgang 60 jaar in beweging! Met de ontwikkeling van de oer-troll in 1957 legden Erwin Hymer en Erich Bachem de basis voor het intussen meer dan 60 jaar durende, ongeëvenaarde succesverhaal van ERIBA. De fabrikant heeft de voorbije decennia als geen ander zijn stempel gedrukt op het mobiel reizen. Innovatie, passie en traditie hebben de ERIBA gemaakt tot wat hij nu is: een van de populairste en succesvolste merken voor veeleisende caravanfans. Ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum is een heel speciaal model verkrijgbaar: de ERIBA Touring, met talloze nieuwigheden en hoogtepunten, voor een uiterst aantrekkelijke prijs. Het oog wil ook wat op reis. Het jubileummodel van de ERIBA Touring 60 Edition bekoort dankzij een unieke tweekleurige lakafwerking, die het absolute hoogtepunt vormt van deze speciale editie. Het onderste deel van de gladde plaat is met Crystal Silver en het bovenste deel met Carrara wit veredeld. In bijpassende kleuren rolt de schoonheid op bicolor velgen de vakantie tegemoet. licht Meubel-stijlwereld Grand Oak met licht, modern eiken decor, kleppen in hoogglans wit en handgrepen in chroom. Prachtig gecombineerd met de eenkleurige stoffen Janeiro of Cusco, die bijzonder opvalt door de geavanceerde, moderne stijl met knopen. Comfortabele comfortkussens met een hoge rugleuning en lendensteun bieden een uniek zitcomfort. Ook het oppervlak van het werk- en tafelblad is modern, gemakkelijk te onderhouden en bovendien voorzien van een vingerafdrukbestendige coating. Pakket "60 Edition" Standaarduitvoering Kunststof disselafdekking Antislingerkoppeling met 4 remvoeringen en handbediening Spatlappen GFK-hefdak in kleur Carrara wit met 26 mm Sandwich (PU) isolatie Opstap, uittrekbaar Alle ramen met muggengaas, verduisteringsrollo Schoenenvak bij de ingang Bedombouw zitgroep mogelijk Alle bekledingsstoffen met HYMER-vlekkenbescherming behandeld 12 V LED verlichting Ambiance verlichting

47 Keukenschuiflade met bestekbak Klapbare verlenging van keukenwerkblad Banktoilet met vulstanddisplay en cassette op wielen evenals eigen spoeltank (m.u.v. 310) Raam toiletruimte, uitzetbaar, melkglas, met verduisteringsrollo en muggengaas (m.u.v. 310) Vorstvrije waterinstallatie voor gebruik in de winter LED voortentlamp met bewegingsmelder Uitvoering "60 Edition" Zijwanden, voor- en achterzijde in gladde plaat, kleur wit / zilver Insectenrolhordeur (gehele deurhoogte) 326 Watertank 30 L, in zitbank links voor ingebouwd (afhankelijk van model) 219 Alu velgen ERIBA 5-ster met dubbele spaak, bicolor (topas-metallic) 605 Serviceluik bij Familia 310 rechts 55 x 35 cm (bij dwarsbed achter) 256 Serviceluik bij Triton 430, Troll 530 en Troll 542 rechts 80 x 35 cm (bij dwarsbed achter) 356 Twee extra leeslampjes achter 97 Twee opbergtasjes 128 Steenslagplaat 199 Meubelstijl ''Grand Oak'' - Meubeldecor Grand Oak, kleppen in hoogglans wit met grepen in chroom, werk- en tafelblad met antivingerprint Bekledingsstoffen: Janeiro, Cusco 356 Sprei in bijpassende stof 199 Tafelkleed in bijpassende stof 56 2 sierkussens in bijpassende stof 107 Comfortkussens met hoge rugdeel en ondersteuning in de zitgroep voor incl. extra kussen voor bedombouw 199 Afdekking spoelbak met snijplank Reservewiel met houder (onder de vloer) Uw voordeel in een overzicht Waarde van het jubileum pakket Tussen Verkoopprijs jubileumpakket Tussen Uw voordeel ERIBA Touring "60 Edition": Tot wel 2.726

48 Indelingen en technische gegevens ERIBA Touring 310 "60 Edition" Massa in rijklare toestand (incl. pakket) Belading 758 kg kg Uw voordeel in een overzicht Basis verkoopprijs All In af dealers + Uitvoeringspakket "60 Edition" Verkoopprijs All In ERIBA Touring 310 "60 Edition" ERIBA Touring 430 "60 Edition" Massa in rijklare toestand (incl. pakket) Belading 908 kg kg

49 Uw voordeel in een overzicht Basis verkoopprijs All In af dealers + Uitvoeringspakket "60 Edition" Verkoopprijs All In ERIBA Touring Triton 430 "60 Edition" ERIBA Touring 530 "60 Edition" Massa in rijklare toestand (incl. pakket) Belading kg kg

50 Uw voordeel in een overzicht Basis verkoopprijs All In af dealers + Uitvoeringspakket "60 Edition" Verkoopprijs All In ERIBA Touring Troll 530 "60 Edition" ERIBA Touring 542 "60 Edition" Massa in rijklare toestand (incl. pakket) Belading kg kg

51 Uw voordeel in een overzicht Basis verkoopprijs All In af dealers + Uitvoeringspakket "60 Edition" Verkoopprijs All In ERIBA Touring Troll 542 "60 Edition" Genoemde verkoopprijzen zijn all-in af dealer incl. 21% BTW in Euro, en alle onvermijdbare kosten zoals o.a.transport, verkrijging kenteken, afleveringspakket etc. Voor extra opties/accessoires en de daarbij behorende prijzen kunt u terecht bij de geselecteerd Eriba Dealer! Zetfouten en overnamefouten onder voorbehoud, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

52 Unieke constructieconcept uit de vliegtuigindustrie Sinds meer dan 60 jaar bestaat dit unieke design, gebaseerd op een stalen kooiconstructie, met zijn oorsprong in de vliegtuigindustrie. De extreem stabiele lichtgewicht is een voorbeeld van efficiëntie! De reden hiervoor is de aerodynamisch gevormde voorzijde met zijn ronde vorm. Deze carrosserievorm, die uniek is in de caravanbouw, schittert met tijdloze elegantie en biedt tal van voordelen: lagere luchtweerstand en overeenkomstig lager brandstofverbruik, aanzienlijk verhoogde rijveiligheid en optimale volgeigenschappen. Dit maakt de vakantiereis met deze compacte reisprofessional veiliger, zuiniger en eleganter. De buitenkant is gemaakt van glad aluminium en het versterkte hefdak is gemaakt van hagelbestendig polyester. De highlights Gestroomlijnde stalen kooiconstructie Laag op de weg (226 cm) Chassis met rechte as, gegalvaniseerd ashuis en schokdempers

53 Antislingerkoppeling met 4 remvoeringen en handbediening Hefdak met 26 mm-sandwich-isolatie en 1,95 m stahoogte Automatische remafstelling Hoge rijstabiliteit met perfecte volgeigenschappen Absolute highlight van het jubileummodel ERIBA Touring 60 Edition is de unieke tweekleurige lakafwerking. Het onderste gedeelte van de gladde plaat is met Crystal zilver en het bovenste gedeelte met Carrara wit afgewerkt. Een ander hoogtepunt zijn de ERIBA alu-velgen in bicolor. De afgebeelde stofcombinatie Janeiro harmonieert in het bijzonder met de unieke stijlwereld Grand Oak in licht, modern eikendecor, gecombineerd met witte hoogglans kleppen en handgrepen in chroom. Ondanks zijn compactheid beschikt het jubileummodel van de ERIBA Touring over een open en fijne woonruimte met een huiselijke sfeer.

54 Ook het oppervlak van het werk- en tafelblad is modern, gemakkelijk te onderhouden en bovendien voorzien van een vingerafdrukbestendige coating. In de gezellige zithoek van de jubileummodellen ERIBA Touring "60 Edition" is het goed vertoeven. Comfortabele comfortkussens met een hoge rugleuning en lendensteun bieden een uniek zitcomfort.

55 De moderne bekledingswijze met knopen. Hier is de stofcombinatie Janeiro afgebeeld. Naast de ingang van de ERIBA Touringjubileummodellen kunnen schoenen en andere spullen snel worden opgeborgen in de bergruimte onder de bank en even snel weer worden gepakt. Het opbergvak onder de bank is zeer eenvoudig en handig van bovenaf toegankelijk via een grote klep.

56 De vers watertank bevindt zich in de tegenoverliggende zitbank, die ook gemakkelijk van bovenaf kan worden bereikt via een klep. Compact maar toch met voldoende ruimte: het uitzetbare werkblad, een afdekking van de kookplaat en de spoelbakafdekking zorgen voor nog meer werkruimte in de keuken van de ERIBA Touring. In de kast onder de besteklade kunnen borden, pannen en levensmiddelen netjes worden ondergebracht. Een 70 liter koelkast incl. vriesvak houdt het eten en drinken, ook met hoge buitentemperaturen, fris en koel.

57 In de besteklade in het keukenblok is voldoende plaats voor o.a. de vorken, messen en lepels. Terwijl de één voedsel bereidt in de keuken, kan de ander comfortabel ontspannen in de zithoek van het ERIBA Touring-jubileummodel.

58 Comfortabele bedden in de ERIBA Touring-jubileummodellen zorgen niet alleen voor een goede nachtrust, ze bieden ook een comfortabel toevluchtsoord voor een korte pauze gedurende de dag. De bedden van de jubileum modellen ERIBA Touring "60 Edition" zijn uitgerust met ergonomische houten lattenbodems en comfortabele koudschuimmatrassen met afneembare en wasbare hoes. De houten lattenbodem Ergo kan eenvoudig omhoog worden geklapt, zodat ook de opbergruimtes onder de vaste bedden van bovenaf goed bereikbaar zijn.

59 In de royale bovenkasten boven het bed is voldoende ruimte voor zowel kleding als andere vakantie benodigdheden. De geïntegreerde verlichting in de hoeken van de bovenkasten zorgen 's avonds voor een gezellige sfeer. In de ruime kledingkast boven de kachel, kunnen kledingstukken ook netjes opgehangen worden. Het bovenliggende vak is variabel in grootte dankzij de in hoogte verstelbare plank en biedt extra opbergmogelijkheden. Handtas, jas of pet: de kledinghaken bij de kledingkast zorgen voor orde.

60 De jubileummodellen Triton 430, Troll 530 en Troll hebben een goed uitgeruste badkamer met daglicht. De badkamer heeft een in hoogte verstelbare spiegel, een plank met elastische banden om de badkamerartikelen op te bergen, een handdoekenrek en een banktoilet. De spiegel in de badkamer kan naar wens in de hoogte versteld worden. Dankzij de elastische banden kunnen de badkamerspulletjes tijdens het rijden veilig op de plank blijven staan.

61 De vingerafdrukbestendige coating zorgt er ook in de badkamer voor, dat het oppervlak van de wastafel vuilafstotend en onderhoudsarm is. De ruimte tussen de wastafel en het banktoilet biedt genoeg (been)ruimte om te staan en te zitten. De afbeeldingen zijn louter voorbeelden en kunnen ook speciale uitrustingen, accessoires en decoratie

62 weergeven, die geen deel uitmaken van de standaard leveringsomvang van de caravan. Deze speciale uitvoering is terug te vinden in de actuele prijslijst en te verkrijgen tegen de daar vermelde extra prijs. We behouden ons het recht voor gedurende het modeljaar de uitrusting te wijzigen of het product te verbeteren die niet op de afbeeldingen worden getoond. Voor inhoud gerelateerde fouten en wijzigingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

63 ERIBA Touring Speciaal model Maak de wereld kleurrijker: ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive Geïnspireerd door de jaren 50, brengen wij met de beide speciale modellen van ERIBA Touring kleur in de wereld. Ze blinken niet alleen uit in uiterlijk, maar eveneens in de al jaren door Eriba Troll bewezen innerlijke eigenschappen. Het unieke constructie principe uit de vliegtuigbouw, die de Touring bijzonder aerodynamisch maakt én voor een duidelijk hogere veiligheid en optimale volgeigenschappen zorgt. De beide Touring actiemodellen brengen ook een omvangrijke standaarduitvoering met zich mee, die de caravans nog comfortabeler en bijzonder mooi maken. Eriba Troll 530 Rockabilly buitenaanzicht Eriba Troll 530 Ocean Drive buitenaanzicht

64 Standaarduitvoering ERIBA Troll 530 Kunststof disselafdekking Antislingerkoppeling Automatische remafstelling Spatlappen GFK-hefdak met 26 mm Sandwich (PU) isolatie Uittrekbare opstap Alle ramen met muggengaas en verduisteringsrollo Royale kledingkast Schoenenvak bij de ingang Bedombouw zitgroep mogelijk 12 V-LED verlichting Ambiance verlichting Keukenschuiflade met bestekbak Klapbare verlenging van keukenwerkblad Banktoilet met vulstanddisplay en eigen spoeltank Raam toiletruimte, uitzetbaar, melkglas Vorstvrije waterinstallaties LED voortentlamp Eriba Touring Troll Rockabilly opschrift Eriba Touring Troll Ocean Drive opschrift Uitvoering Rockabilly en Ocean Drive Bicolour buitenkleur in gladde plaat Hordeur (totale deurhoogte) 326 Watertank 30 L, links voor in de zitbank/kast geplaatst 219 Roestvrijstalen wieldoppen in een klassiek design 189 Serviceluik, rechts achter 80 x 35 cm 356 Twee extra leesspots achter 97 Twee opbergtasjes 128 Steenslagplaat 199

65 Meubel Unieke stijl Color = meubeldecor Grand Oak, dakbergkasten in vintage optiek, keuken- en tafelblad met kleur geaccentueerd, keukenkasten en badkamerdeur in retro look 1012 Bekleding met hoge rugleuning in lederoptiek in "American-diner-Style" 702 Sprei, kleur afgestemd 199 Vier kussens met overtrek, design afgestemd 107 Hoogpolig tapijt 300 Spoelbakafdekking met snijplank Reservewiel met houder Uw prijsvoordeel in één overzicht All IN verkoopprijs af dealer ERIBA Touring Troll 530 standaarduitvoering + Prijs uitvoeringspakket Rockabilly / Ocean Drive Reguliere prijs Aanbiedingsprijs ERIBA Touring Troll Rockabilly / Ocean Drive U bespaart: Indeling en technische gegevens ERIBA Touring Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive Massa rijklaar (incl. uitrustingspakket) Belading kg kg

66 (Alle prijzen zijn inclusief BTW en alle onvermijdbare kosten. Onder voorbehoud van typefouten en technische veranderingen) Rockt iedere reis: de ERIBA Troll 530 Rockabilly

67 Deze ERIBA caravan is een rollende ode aan het leven op de beat van de jaren 50, wat zich zowel in het cult-design als in de buitengewone kleurcombinatie weerspiegelt. Van onder rood en van boven wit, brengt deze Troll 530 Rockabilly het typische kleurdesign terug van een lang vergeten tijdperk. Zo wordt elke reis een beetje tijdreizen. Reis terug naar de toekomst - in retro chic met intelligente en technisch geavanceerde details die niets te wensen overlaten! De keuken van de ERIBA Troll 530 Rockabilly heeft ook een bijpassend levendig rood/wit kleurconcept en de zithoek in American Diner stijl is erg uitnodigend door de comfortabele kussens met hoge rug in retro-stijl. Het exclusieve interieur in het slaapgedeelte en in de badkamer maakt elke tour onvergetelijk. Stap nu in en beleef de sfeer van een American diner: naar de 360 -opname

68 De zitgroep van de ERIBA Touring Rockabilly is erg uitnodigend met zijn hoge rugkussens in retrostijl en de bijpassende kleurige accenten. De hoogwaardige dakkasten bieden voldoende opbergruimte voor alle reisbenodigdheden en zijn in de hoeken uitgerust met een subtiele lichtbalk die zorgt voor een aangenaam licht. De tafel in de zitgroep, die voorzien is van een rode sierlijst die zorgt voor een bijzonder authentiek retro gevoel, presenteert zich groots en chic.

69 Ondanks zijn compacte buitenafmetingen, biedt de ERIBA Touring Troll 530 ook als Rockabilly een royaal bed achter met de afmeting 198 x 140 cm en voldoende bewegingsvrijheid in de woonkamer. De badkamer van de ERIBA Touring Troll Rockabilly is voorzien van een wasbak met veel plaats voor de toiletspullen en een banktoilet. De exclusieve badkamer beschikt over een uitzetbaar raam, waardoor er veel daglicht evenals genoeg frisse lucht in de badkamer kan komen.

70 De keuken van dit speciale ERIBA Touring Rockabilly model beschikt over een diepe spoelbak, een koelkast met een volume van 70 liter en een twee pits kooktoestel. Een mooi keukenblok met royale besteklade en scharnierende keukenbladuitbreiding om het werkoppervlak te vergroten. De kledingkast heeft een kledingstang en verschillende planken, zodat de vakantiegarderobe netjes en overzichtelijk ondergebracht kan worden.

71 Loungen en genieten in Diner-Style : de zitgroep van de ERIBA Touring Troll Rockabilly nodigt uit tot gezellig samenzijn. Typisch Amerikaanse Diner-Style : zitplaats met hoge rugkussen, bijzondere bekledingswijze en passende kleuraccenten bij zijkant kussens en tafel. Hoogwaardige afwerking: kussens in lederoptiek in American-Diner-Style.

72 Het rode hoogpolige tapijt van de ERIBA Touring Troll Rockabilly brengt niet alleen een extra kleuraccent in de caravan, maar zorgt ook voor nog meer behaaglijk- en gemoedelijkheid. Retro is in: bonte kussens met hoogwaardige overtrek in cult design en Rockabilly opschrift brengen de jaren 50 sfeer in de caravan. Beneden rood en boven wit: zo sluit de ERIBA Troll 530 Rockabilly weer aan bij het typische voertuigdesign en de kleuren van de jaren 50 van de vorige eeuw. Roestvrijstalen wieldoppen in een klassiek design onderstrepen deze look ook nog eens. De gestippelde gordijnen geven van buitenaf al het gevoel weer van het charmante interieur in retrostijl. Met meer drive richting elke oceaan: de ERIBA Troll 530 Ocean Drive

73 Miami Beach verwelkomt u graag. In de ERIBA Troll 530 Ocean Drive beleeft u opnieuw het strandgevoel van de jaren 50. Vooral de compacte vorm en de buitengewone kleur maken de nu al iconische caravan tot een echte blikvanger. Met één blik op het Ocean Drive blauw ziet u de zee voor u verschijnen. De combinatie met wit, geeft hem die pure retro stijl. U droomt weg richting elke oceaan. Wat de uiterlijke vorm en kleurencombinatie al doet vermoeden, wordt in het interieur van de ERIBA Troll 530 Ocean Drive consequent doorgevoerd: retro charme tot in de perfectie. Qua uitstraling is de ERIBA caravan echter zeer modern. Net als bij Rockabilly voldoet het exclusieve interieur in het slaapgedeelte, evenals in de keuken en badkamer aan de hoogste normen op het gebied van comfort en functionaliteit. Welkom bij je persoonlijke Drive! Stap nu in en kijk om u heen: opname. ERIBA Touring Troll 530 Ocean Drive Retro ruimtewonder met zijn Ocean-Look. De dakkasten worden gepresenteerd in een vintage look - maar zijn wel uitgerust met hoogwaardige scharnieren en een veilige sluiting. Zoals de naam al doet vermoeden, brengt de ERIBA Touring "Ocean Drive" met zijn zeeblauwe kleuraccenten veel strandgevoel in het voertuig.

74 In de keuken maken de werkbladverlenging en de optionele spoelbakafdekking van elk uur een happy hour. De 70 liter koelkast met vriesvak zorgt met gekoelde drankjes, zelfs op hele warme dagen, voor een verfrissende koeling Kookgerei en voedselvoorraden vinden de juiste plaats in de bovenkasten boven het keukenblok.

75 Het levendige kleurconcept met kleuraccenten op bekleding en tafelrand, bijpassende gordijnen en kussens in een speelse aqua-design, brengen een "Ocean Drive" gevoel in het voertuig. Blauwe tafelrand, blauwe gordijnen en blauwe kleuraccenten - de ERIBA Touring "Ocean Drive" straalt het strandgevoel van de jaren 50 uit. Het interieur van deze Touring actiemodel presenteert zich fris en harmonieus en geeft uw leven een Ocean Drive. Comfortabele badkamer met daglicht: het uitzetbare raam zorgt voor veel frisse lucht en natuurlijk licht in de badkamer. In de open vakken houden rubberen banden de badkamerbenodigdheden veilig op hun plaats, zelfs tijdens het rijden. Alles op zijn plaats - dankzij handdoekhouder en in hoogte verstelbare spiegel. In de wastafelkast kunnen extra badkamerspullen discreet worden opgeborgen.

76 Een kledingstang en meerdere planken bieden overzicht en orde in de kledingkast. Oceaan-design in de Ocean Drive : De kussens in de ERIBA actiemodel brengen veel zeedieren mee aan boord. Zeeblauwe gordijnen en gespikkelde vitrage het oceaan gevoel komt in deze cult caravan ook terug bij de ramen. Hoogwaardige bewerkte bekleding in lederoptiek - Het hoogpolige tapijt in de Ocean Drive

77 met fris kleuraccent in zeeblauw. herinnert aan fijn zand en brengt nog meer strandgevoel in de caravan. Een echte blikvanger: De compacte vorm van de ERIBA Touring Troll Ocean Drive en de bijzondere laklaag een combinatie van zeeblauw en wit. Gecultiveerd en speels: de buitenkant van de ERIBA Touring Troll "Ocean Drive" maakt je nieuwsgierig en verleid je om naar binnen te kijken. De standaard steenslagplaat beschermt het voertuig tegen steenslag en is tevens een designelement.

Nur für den internen Gebrauch. Fahrzeuge 2019/1 Preisinformationen Stand Enthaltene Fahrzeuge: - ERIBA Touring "60 Edition"

Nur für den internen Gebrauch. Fahrzeuge 2019/1 Preisinformationen Stand Enthaltene Fahrzeuge: - ERIBA Touring 60 Edition Nur für den internen Gebrauch Fahrzeuge 2019/1 Preisinformationen Stand 19.07.2018 Enthaltene Fahrzeuge: - ERIBA Touring "60 Edition" Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring "60 Edition" Familia

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring Hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker

De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker ROCKT elke rit Intelligent keukenblok en klapbare verlenging van keukenwerkblad. Reis terug naar de toekomst! In retro-chic

Nadere informatie

De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker

De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker De nieuwe ERIBA Troll 530 Rockabilly en Ocean Drive : MAKEN DE WERELD kleurrijker ROCKT elke rit Intelligent keukenblok en klapbare verlenging van keukenwerkblad. Reis terug naar de toekomst! In retro-chic

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring - Hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

DE ERIBA TOURING 60 EDITION. J A A R IN BEWEGING

DE ERIBA TOURING 60 EDITION. J A A R IN BEWEGING DE ERIBA TOURING 60 EDITION. J A A R IN BEWEGING Het compleet uitgeruste jubileummodel J A A R PIONIERS- GEEST INHOUD In het begin was er de oer-troll. Het eerste meesterwerk van het mobiele reizen, gebouwd

Nadere informatie

DE ERIBA TOURING 60 EDITION. J A A R IN BEWEGING

DE ERIBA TOURING 60 EDITION. J A A R IN BEWEGING DE ERIBA TOURING 60 EDITION. J A A R IN BEWEGING Het compleet uitgeruste jubileummodel J A A R PIONIERS- GEEST INHOUD In het begin was er de oer-troll. Het eerste meesterwerk van het mobiele reizen, gebouwd

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring Hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling - Perfecte caravan voor op reis Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2019 Prijsinformatie

ERIBA Caravans 2019 Prijsinformatie ERIBA Caravans 2019 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2018 ERIBA Caravans 2019 1 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Familia 310 Familia

Nadere informatie

ERIBA Nova Light. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

ERIBA Nova Light. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light - Compacte caravan voor op reis Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse bieden?

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2016. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015

ERIBA Caravans 2016. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 ERIBA Caravans 2016 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 ERIBA Caravans 2016 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring ERIBA Touring Familia

Nadere informatie

Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen

Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen ERIBA Caravans 2017 Prijsinformatie geldig vanaf 01.01.2017 ERIBA Caravans 2017 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring ERIBA Touring Familia

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2016. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015

ERIBA Caravans 2016. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 ERIBA Caravans 2016 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2015 ERIBA Caravans 2016 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Voertuigprijs

Nadere informatie

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive. PRIJSINFORMATIE CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. TECHNISCHE GEGEVENS MODELJAAR 2015 CARAVANS Type / Model C 157 L C 160 L Verkoopprijs 8.949 9.899 Totale lengte ca. cm 513 593 Opbouwlengte buiten

Nadere informatie

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten.

ERIBA Touring. De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring De cultcaravan voor individualisten. ERIBA Touring hoogtepunten U goed voelen maakt deel uit van het programma. De ERIBA Touring-caravans hebben een cultstatus verworven. Ze kenmerken zich

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2018 Prijsinformatie. ERIBA Caravans 2018 ALL-IN. geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer

ERIBA Caravans 2018 Prijsinformatie. ERIBA Caravans 2018 ALL-IN. geldig vanaf Verkoopprijzen af dealer ERIBA Caravans 018 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.017 ALL-IN Verkoopprijzen ERIBA Caravans 018 1 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling - Perfecte caravan voor op reis Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL - Hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL overtuigt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

De nieuwe ERIBA Nova: innovatieve opbouw in combinatie met individueel design

De nieuwe ERIBA Nova: innovatieve opbouw in combinatie met individueel design De nieuwe ERIBA Nova: innovatieve opbouw in combinatie met individueel design Verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Deze serie schittert niet alleen door de verbeterde techniek, maar ook dankzij

Nadere informatie

ERIBA Nova Light. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

ERIBA Nova Light. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light - Compacte caravan voor op reis Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse bieden?

Nadere informatie

ERIBA CARAVANS Prijsinformatie geldig vanaf

ERIBA CARAVANS Prijsinformatie geldig vanaf ERIBA CARAVANS 2020 Prijsinformatie geldig vanaf 1-7-2019 VOERTUIGPRIJS EN TECHNISCHE GEGEVENS ERIBA TOURING Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Triton 430 ALL IN prijs af dealer 19

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2014. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013

ERIBA Caravans 2014. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 ERIBA Caravans 2014. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 ERIBA Caravans 2014 Speciale uitvoering ERIBA Touring Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Triton 430 Troll 530 Troll

Nadere informatie

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf ERIBA Caravans 2015. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014 ERIBA Caravans 2015 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring ERIBA Touring Familia

Nadere informatie

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. VERFRISSEND ONTSPANNEND. De rustgevende ambiance van de VIVALDI geeft veel ruimte voor individualiteit: het lichte houtdecor Coimbra wordt geaccentueerd

Nadere informatie

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf ERIBA Caravans 2017 Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2016 ERIBA Caravans 2017 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring ERIBA Touring Familia

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

IN BEWEGING DE ERIBA NOVA GL 60 EDITION EN DE ERIBA EXCITING 60 EDITION. C ompleet

IN BEWEGING DE ERIBA NOVA GL 60 EDITION EN DE ERIBA EXCITING 60 EDITION. C ompleet DE ERIBA NOVA GL 60 EDITION EN DE ERIBA EXCITING 60 EDITION. JAAR IN BEWEGING C ompleet e ui t ge r u s t odellen jubileumm in m o d e r n in t e r i e u r Opmerking Deze brochure geeft de stand van deze

Nadere informatie

HYMER Tramp Ambition

HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp Ambition HYMER Tramp "Ambition" modern, klassiek en voornaam Onderweg met extra techniek Standaard al prima uitgerust De editiemodellen "Ambition" zijn niet alleen onderweg een blikvanger,

Nadere informatie

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid

NEW. Exclusieve KNAUS CATEYE evolution - achterlichten voor verhoogde rijveiligheid DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... voor tot maar liefst 6 vakantiegangers comfortabele slaapplaatsen in petto heeft. een fantastische prijs-kwaliteitverhouding biedt. in 15 optimaal uitgeruste indelingen verkrijgbaar

Nadere informatie

Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen

Prijsinformatie geldig vanaf Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen ERIBA Caravans 2017 Prijsinformatie geldig vanaf 01.01.2017 Verkoopprijzen incl. transport en kentekenen ERIBA Caravans 2017 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Verkoopprijzen incl. transport

Nadere informatie

Enjoy the good times. caradofeeling. Caravans

Enjoy the good times. caradofeeling. Caravans njoy the good times caradofeeling aravans 2012 www.carado.nl Veel comfort voor een lage prijs: Met uw arado caravan geniet u in uw vakantie van het hoogste uitrustingscomfort met een excellente prijs /

Nadere informatie

ERIBA Living kindvriendelijke caravan met een jeugdig design

ERIBA Living kindvriendelijke caravan met een jeugdig design ERIBA Living ERIBA Living kindvriendelijke caravan met een jeugdig design De ideale caravan voor de hele familie. De ERIBA Living is met zijn chique design en mooie kleurencombinatie zeer aantrekkelijk

Nadere informatie

Slank, wendbaar en comfortabel de nieuwe Exsis-t

Slank, wendbaar en comfortabel de nieuwe Exsis-t Slank, wendbaar en comfortabel de nieuwe Exsis-t Nu op het originele Fiat-chassis. De HYMER Exsis is waarschijnlijk de compactste vorm om een echte HYMER te beleven. Deze camper geldt dankzij de consequente

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht

Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht Hymermobil B-Klasse ModernComfort I Innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele voertuigopbouw met extra veiligheid

Nadere informatie

IN BEWEGING DE ERIBA NOVA GL 60 EDITION EN DE ERIBA EXCITING 60 EDITION. C ompleet

IN BEWEGING DE ERIBA NOVA GL 60 EDITION EN DE ERIBA EXCITING 60 EDITION. C ompleet DE ERIBA NOVA GL 60 EDITION EN DE ERIBA EXCITING 60 EDITION. JAAR IN BEWEGING C ompleet e ui t ge r u s t odellen jubileumm in m o d e r n in t e r i e u r Opmerking Deze brochure geeft de stand van deze

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie

caradofeeling Enjoy the good times Caravans 2012 Copyright by Carado GmbH/Carado Nederland. Geldig vanaf 08/2011.

caradofeeling Enjoy the good times Caravans 2012 Copyright by Carado GmbH/Carado Nederland. Geldig vanaf 08/2011. e voertuigen zijn voor een deel met opties afgebeeld, die in de huidig geldige prijslijst staan en tegen een meerprijs te verkrijgen zijn. e afgebeelde decoratie maakt geen deel uit van de arado levering.

Nadere informatie

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf

ERIBA Caravans Prijsinformatie geldig vanaf ERIBA Caravans 2014. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2013 ERIBA Caravans 2014 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Voertuigprijs

Nadere informatie

CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17

CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17 CELLINI. Een staaltje exclusief vakwerk 2015.2016 17 CELLINI. BELEEF INDIVIDUALITEIT. Het interieur van de TABBERT CELLINI is een symfonie voor alle zintuigen: het elegante meubeldesign Noce Lido met zijn

Nadere informatie

Eriba-Caravans. Caravans. Prijsinformatie geldig vanaf 01 10 2012

Eriba-Caravans. Caravans. Prijsinformatie geldig vanaf 01 10 2012 Eriba-Caravans Caravans Prijsinformatie geldig vanaf 01 10 2012 Eriba-Touring Eriba-Feeling Eriba-Exciting Eriba-Nova Eriba-Nova LuxusLine Eriba-Nova S Voertuigprijs en technische gegevens Eriba - Touring

Nadere informatie

ERIBA Caravans 2015. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014

ERIBA Caravans 2015. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014 ERIBA Caravans 2015. Prijsinformatie geldig vanaf 01.07.2014 ERIBA Caravans 2015 Voertuigprijs en technische gegevens ERIBA Touring Familia 310 Familia 320 Triton 410 Triton 418 Triton 420 Voertuigprijs

Nadere informatie

De speciale jubileum-actiemodellen

De speciale jubileum-actiemodellen De speciale jubileum-actiemodellen Lang zullen ze leven! De praktische L-vormige keuken in de Sunlight. Slim en chique! Wij zeggen Dank u wel! voor uw vertrouwen met de gelimiteerde Sunlight 10 Years Edition.

Nadere informatie

HYMER Tramp S Half-integraal op een nieuw niveau

HYMER Tramp S Half-integraal op een nieuw niveau HYMER Tramp S Half-integraal op een nieuw niveau Innovaties voor uw vakantie. De nieuwe HYMER Tramp S is op diverse vlakken kampioen. Het gezellige interieur overtuigt door de moderne, typische HYMER-designaccenten,

Nadere informatie

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER

SÜDWIND EXCLUSIVE ONZE EDELE TOPPER ONZE EDELE TOPPER In feite heeft elk van onze caravans alles wat u voor een onvergetelijke vakantie wenst De KNAUS biedt u echter nog een beetje meer. Zijn omvangrijke standaarduitrusting en stijlvolle

Nadere informatie

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition.

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. Hymer B 514 SL 2006 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van campers vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. En nog meer omdat wij op onze verjaardag onze klanten

Nadere informatie

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit.

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL - Origineel op reis Superieur design met perfecte functionaliteit. De ERIBA Nova SL is de ideale caravan voor de winter. Dat is

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting - Caravan voor het hele gezin Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie.

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-klasse ModernComfort T innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova Light hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

Caravans Delight 2014

Caravans Delight 2014 De voertuigen zijn voor een deel met opties afgebeeld, die in de huidig geldige prijslijst staan en tegen een meerprijs te verkrijgen zijn. De afgebeelde decoratie maakt geen deel uit van de Carado levering.

Nadere informatie

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit

Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit Progressieve vormen door innovatieve bouwwijze. Zo goed ziet de toekomst eruit DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... Centrale servicemodule in de gaskast met aansluitingen voor de voorzieningen en opening voor het

Nadere informatie

Uw ideale reisgenoot. collectie2014

Uw ideale reisgenoot. collectie2014 Uw ideale reisgenoot collectie2014 Starlett Starlett 330 Compact - 3,30 x 1,95 m Starlett 370 CE - 3,70 x 1,95 m Starlett 370 LJ - 3,70 x 1,95 m Starlett 380 CP - 4,00 x 1,95 m Starlett 390 CP - 4,00 x

Nadere informatie

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid!

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid! COLLECTIE 2016 Op weg naar de vrijheid! Antarès 335 390 400 426 466 MATEN EN GEWICHTEN Aantal slaapplaatsen 2 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 Opbouw lengte (m) 3,93 4,63 4,83 5,13

Nadere informatie

Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen

Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen Summer EDITION Zomerlicht caravannen voor spetterende prijzen 510 RE Naar wens kunt u de enkele bedden ombouwen naar een gigantisch tweepersoonsbed (optioneel). 500 FSK Kinderen hebben hier hun eigen domein

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk.

Hymermobil B-Klasse PremiumLine. Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PremiumLine Een technisch meesterwerk. Hymermobil B-Klasse PL hoogtepunten Ongezien chic binnen en buiten. Al sinds 1981 veroveren wij met onze modellen uit de Hymermobil B-Klasse het

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van caravans vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition.

Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van caravans vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. Eriba-Nova 465 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken van caravans vergaard hebben, vindt u terug in ons jubileummodel de Gold Edition. En nog meer omdat wij op onze verjaardag onze klanten

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT collectie 2020

UW IDEALE REISGENOOT collectie 2020 www.sterckeman.nl UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer

Nadere informatie

CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

CARAVANS Slim reizen, all inclusive. CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. AVONTURIERS HEBBEN GEEN ZIJ WILLEN ALLES OF NIETS REIZEN WORDT SLIMMER Wie iets bijzonders wil, zoekt het in het onbekende. Niet in de reisbrochures maar op de

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

CARAVELAIR MODELJAAR 2017

CARAVELAIR MODELJAAR 2017 "-": Niet voorzien, "O": Optie, "S": Serie, "P": Pakket MATEN EN GEWICHTEN ANTARES 335 390 400 440 466 476 Aantal slaapplaatsen 2 4 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 6,40 Opbouw

Nadere informatie

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit.

ERIBA Nova SL. Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Superieur design met perfecte functionaliteit. ERIBA Nova SL Hoogtepunten Superieur design met perfecte functionaliteit. De ERIBA Nova SL is de ideale caravan voor de winter. Dat is onder

Nadere informatie

UW IDEALE REIS- GENOOT.

UW IDEALE REIS- GENOOT. UW IDEALE REIS- GENOOT www.sterckeman.nl De pluspunten van uw Easy De pluspunten van uw Collectie 2019 Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van

Nadere informatie

Unieke opbouwtechniek

Unieke opbouwtechniek Algemene info Standaardprijs: 80495 Promotieprijs: 69900 Merk: Hymer Soort: Promotie Opbouwtype: Integraal Type bed: Gescheiden bedden Chassis: Alko Motortype: Fiat Multi Jet 2.3L 150 pk Vermogen motor:

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting - Caravan voor het hele gezin Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie.

Nadere informatie

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL Highlights van de Sporting De modernste opbouwtechniek voor betere stabiliteit, isolatie en dichtheid PUAL-bouwwijze met geschuimde wanden en dak

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen.

Hymermobil B-Klasse SL. Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Comfort zonder compromissen. Hymermobil B-Klasse SL Hoogtepunten Comfort op topniveau. Welkom in het topsegment van het mobiele reizen met de exclusieve Hymermobil B-klasse SL. Met

Nadere informatie

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens.

ERIBA Feeling. Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling Een compact kleintje voor grootse gevoelens. ERIBA Feeling hoogtepunten Hier is je behaaglijk voelen standaard ingebouwd. Perfect voor intensieve reiservaringen, voor lange tochten in combinatie

Nadere informatie

Caravans Prijsinformatie

Caravans Prijsinformatie Caravans Prijsinformatie Geldig vanaf 01. 07. 2010 Voertuigprijs en technische gegevens Eriba-Touring Familia 310 Triton 430 Troll 530 Troll 550 Prijs 13.995,- 16.600,- 17.750,- 18.750,- Totale lengte

Nadere informatie

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen.

HYMER Exsis-t. Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t Zorgeloos reizen overal heen. HYMER Exsis-t hoogtepunten Een visie wordt werkelijkheid. Met de nieuwe Exsis-t zetten wij de succesvolle geschiedenis van de lichtgewichten voort. Met een totaal

Nadere informatie

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers.

Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Hymermobil B-Klasse MasterLine De HYMER onder de campers. Zo uniek, om een heel genre te definiëren! Door meer dan 60 jaar hard werken hebben we niet alleen naam gemaakt voor kwaliteit en technische knowhow

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. Met een chic design en aantrekkelijke kleurharmonie brengt de ERIBA Exciting jong en jong gebleven

Nadere informatie

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is.

DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... het tweede hoofdstuk van THE MISSION en deel van de revolutie is. wonen en vervoeren zoals geen ander dat verenigt. met zijn revolutionaire FibreFrame de weg naar de toekomst

Nadere informatie

HYMER Tramp 2 x 2 & Actiemodellen

HYMER Tramp 2 x 2 & Actiemodellen HYMER Tramp 2 x 2 & Actiemodellen HYMER Tramp 2 x 2 HYMER Van/Exsis-i SilverLine HYMER Van WhiteLine Hymermobil B-Klasse SL BestLine Hymermobil B-Klasse HighLight Hymermobil B-Klasse SL StarEdition HYMER

Nadere informatie

Fahrzeuge 2012/1 Preisinformationen Stand Enthaltene Fahrzeuge:

Fahrzeuge 2012/1 Preisinformationen Stand Enthaltene Fahrzeuge: Fahrzeuge 2012/1 Preisinformationen Stand 29.09.2011 Enthaltene Fahrzeuge: - Eriba-Touring Voertuigprijs en technische gegevens Eriba-Touring Familia 310 Familia 320 Triton 418 Triton 430 Troll 530 Prijs

Nadere informatie

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen.

ERIBA Exciting. Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting Veel vrijheid voor gezinnen. ERIBA Exciting hoogtepunten Alles om u onderweg goed te voelen. De ERIBA Exciting bekoort dankzij het nobele design en de aantrekkelijke kleurenharmonie. Woon-

Nadere informatie

ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER

ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER SPORT&FUN ONZE COMBI VAN LIFESTYLE EN VERVOER De legendarische KNAUS SPORT&FUN is terug. En beter dan ooit. Want onze dynamische lifestyle-bagagekampioen combineert het beste van twee werelden. Progressief

Nadere informatie

Momenten COLLECTIE Dat is het BENL UW IDEALE REISGENOOT

Momenten COLLECTIE Dat is het BENL UW IDEALE REISGENOOT Momenten COLLECTIE 2020 Dat is het! t c e f f e n a Sterckem BENL UW IDEALE REISGENOOT I EASY EASY 340CP 380CE 390CP 420CP 430PE 470PE 490PE 496PE Aantal slaapplaatsen 3 4 3 4 5 6 6 6 Lengte incl. dissel

Nadere informatie

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers.

Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. Compact comfort voor veeleisende reizigers. ERIBA Nova ight hoogtepunten Zuinig en veilig onderweg. Hoeveel vakantiecomfort kan een caravan uit de compactklasse

Nadere informatie

MINI SILVER COLLECTIE 2017

MINI SILVER COLLECTIE 2017 COLLECTIE 2017 270 Ontdek de 270 in een ander daglicht, met de zwarte decoratie voor de standaardversie of in één van de 3 mogelijke kleurvarianten, al naar gelang uw smaak en zin. Deze uiterst compacte

Nadere informatie

Eriba-Caravans. Caravans. Prijsinformatie geldig vanaf

Eriba-Caravans. Caravans. Prijsinformatie geldig vanaf Eriba-Caravans Caravans Prijsinformatie geldig vanaf 01 10 2012 Eriba-Touring Eriba-Feeling Eriba-Exciting Eriba-Nova Eriba-Nova LuxusLine Eriba-Nova S Voertuigprijs en technische gegevens Eriba - Touring

Nadere informatie

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er.

ERIBA Nova S. Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. ERIBA Nova S Hoogtepunten Het nieuwe vlaggenschip van de ERIBA-familie is er. Nauwelijks te missen: het nieuwe design, met vooral de opvallende

Nadere informatie

DE HYMER ML-T 60 EDITION

DE HYMER ML-T 60 EDITION DE HYMER ML-T 60 EDITION EN DE HYMERMOBIL ML-I 60 EDITION. JAAR IN BEWEGING t De perfec uitgeruste odellen jubileumm 60,00 met tot 9.3 e el prijsvoord Opmerking Deze brochure geeft de stand van deze modellen

Nadere informatie

Bergweide s vol met paardebloemen glanzen rijkelijk geel, de geur van wilde bloemen, grassen en kruiden nodigt uit tot een aangenaam verpozen.

Bergweide s vol met paardebloemen glanzen rijkelijk geel, de geur van wilde bloemen, grassen en kruiden nodigt uit tot een aangenaam verpozen. Bergweide s vol met paardebloemen glanzen rijkelijk geel, de geur van wilde bloemen, grassen en kruiden nodigt uit tot een aangenaam verpozen. En het melodieuze gerinkel van koebellen dat alles maakt de

Nadere informatie

CaraBus. Klasse op alle wegen. De CUV met klassiek fris design

CaraBus. Klasse op alle wegen. De CUV met klassiek fris design Klasse op alle wegen De CUV met klassiek fris design ONDER DEKOEIENIN PLAATS VAN ONDER DEMENSEN STAD, LAND, ZEE.. MET DE BUS EN OP DE FIETS Bepakt en bezakt starten wij richting de Noordzee. Gelukkig hebben

Nadere informatie

DE HYMER ML-T 60 EDITION

DE HYMER ML-T 60 EDITION DE HYMER ML-T 60 EDITION EN DE HYMERMOBIL ML-I 60 EDITION. JAAR IN BEWEGING t De perfec uitgeruste odellen jubileumm 60,00 met tot 9.3 e el prijsvoord Opmerking Deze brochure geeft de stand van deze modellen

Nadere informatie

Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht. Sterke uitstraling dankzij ledachterlichten

Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht. Sterke uitstraling dankzij ledachterlichten Revolutionaire FibreFrame-technologie voor maximale stabilliteit bij minimaal gewicht DE #NUMMER 1, OMDAT HIJ... Beleef een nieuwe dimensie van de rijdynamiek en gewichtsbesparing door het ultralichte

Nadere informatie

Swift Caravans. Uw dealer

Swift Caravans. Uw dealer Swift Caravans Caravan Trading Europe, latensteinserondweg 4-05, 4005 eh tiel, holland e-mail: info@caravantradingeurope.nl web site: www.swiftcaravans.nl 2004 Swift caravans worden geproduceerd door Swift

Nadere informatie

MINI SILVER. TRIGANO VDL 1, avenue de Rochebonne - CS TOURNON-SUR-RHÔNE CEDEX FRANCE MINI SILVER 2018 DEALER

MINI SILVER. TRIGANO VDL 1, avenue de Rochebonne - CS TOURNON-SUR-RHÔNE CEDEX FRANCE  MINI SILVER 2018 DEALER 2018 "S" = serie "O" = optie "-" = niet verstrekt 270 290 MATEN EN GEWICHTEN Totale lengte (incl dissel) (mm) 3950 4423 Opbouwbreedte (mm) 2050 2050 Hoogte dak ingeklapt (mm) 1990 1990 Opbouwlengte (mm)

Nadere informatie

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch.

ERIBA Nova GL. Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Opvallend mooi onweerstaanbaar praktisch. ERIBA Nova GL Hoogtepunten Perfectie tot in het kleinste detail. De ERIBA Nova GL pronkt met unieke comforteigenschappen, optimale functionaliteit

Nadere informatie

Caravans Prijsinformatie

Caravans Prijsinformatie Caravans Prijsinformatie Geldig vanaf 01. 07. 2009 Voertuigprijs en technische gegevens Eriba-Touring Puck Legend 120 Puck Legend 230 Familia 310 Familia 320 Triton 410 Prijs 11.845,- 13.400,- 13.995,-

Nadere informatie

Hymer B 514 SL en B 654 SL / Hymer Tramp 654 SL

Hymer B 514 SL en B 654 SL / Hymer Tramp 654 SL Hymer B 514 SL en B 654 SL / Hymer Tramp 654 SL Hier ziet u 50 jaar ervaring. En een Gold-pakket aan extra opties. Hymer B-Klasse 2006 Hymer Tramp 2004 Alles, wat wij in 50 jaar aan knowhow door het maken

Nadere informatie