Eikendonck. Dagverzorging Psychogeriatrie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eikendonck. Dagverzorging Psychogeriatrie"

Transcriptie

1 Eikendonck Dagverzorging Psychogeriatrie Speciaal voor cliënten met een psychogeriatrische aandoening, biedt Zorggroep Crabbehoff elke dag vanaf 9.00 tot uur, dagverzorging in de huiskamers van Eikendonck. De twee specifiek voor deze doelgroep ingerichte huiskamers bevinden zich op de begane grond binnen woonzorgcentrum Dubbelmonde. Dagverzorging maakt dat bewoners met een toegenomen behoefte aan zorg, structuur en begeleiding, langer in de beschermende woonomgeving van het verzorgingshuis kunnen blijven wonen.

2 09.00 uur Goedemorgen, fijn dat u er weer bent 2

3 Eikendonck Zorg en begeleiding geven structuur Het accent van de zorg en begeleiding ligt op het bieden van structuur door elke dag volgens een vast patroon te laten verlopen. We creëren regelmaat door een vaste, duidelijk gestructureerde dagindeling te hanteren rond dagelijkse activiteiten zoals het ontbijt, gezamenlijk koffiedrinken, tafel dekken voor de brood- en warme maaltijd, afruimen etc. Voor eigen regie, de mogelijkheid om het leven op een individuele wijze te kunnen invullen, bieden we zoveel mogelijk ruimte. Ook als er sprake is van geheugenproblemen, een licht psychiatrische aandoening of milde gedragsproblemen. Of een cliënt in aanmerking komt voor dagverzorging wordt beoordeeld door de gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP). Via huisbezoek en overleg met de familie vormt de GVP-er zich een beeld van de cliënt en zijn situatie. Belangrijke voorwaarde voor een positief besluit is de vraag of een bewoner nog in staat is tot enige communicatie over en weer met medebewoners en verzorgers. 3 Doe maar lekker veel stroop hoor! Een krentenboterham, een kopje thee en haar dag is goed begonnen.

4 10.00 uur De krant ligt elke dag klaar. 4

5 Een vast team Zorg en begeleiding wordt geboden door een vast team van verzorgenden, waaronder de gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie, activiteitenbegeleiders en vrijwilligers. De specialist ouderengeneeskunde, psycholoog of paramedici zoals een fysio- of ergotherapeut zijn op consultbasis beschikbaar. Zorgleefplan Om elke bewoner zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en verzorgen, werken we met een in het elektronisch cliëntdossier opgenomen, individueel zorgleefplan. Met daarin een beschrijving van de zorgvraag en hoe daar mee omgegaan wordt. Het zorgleefplan wordt regelmatig geëvalueerd in het multidisciplinair overleg, het MDO. Een overleg waar alle bij een cliënt betrokken medewerkers hun inbreng hebben. De medische verantwoordelijkheid ligt bij de eigen huisarts, de specialist ouderengeneeskunde heeft een ondersteunende en adviserende rol. De huiskamers van Eikendonck Binnen Eikendonck beschikken we over twee huiskamers. Dat maakt het mogelijk om bij het samenstellen van de groep met maximaal zes cliënten, rekening te houden met de individuele behoefte aan zorg en begeleiding. 5 Geheugentraining. De duim kan omhoog na het goede antwoord.

6 10.45 uur Het ritme van de dag. 6

7 Activiteitenprogramma en de groepsgerichte benadering Bevorderen sociale contacten Het vaste team organiseert dagelijks activiteiten die de sociale contacten tussen de groepsleden bevorderen. Deels gebeurt dat op natuurlijke wijze doordat cliënten elkaar elke dag ontmoeten. Dat stelt hen in staat om mensen te (her)kennen. Het gevoel van vertrouwdheid wordt versterkt door samen de maaltijd te gebruiken, koffie te drinken terwijl een verzorgende of vrijwilliger uit de krant voorleest, of gezamenlijk televisie te kijken. Verjaardagen worden, om de rust en regelmaat te behouden, klein gevierd. Met een uit de extra bijdrage gefinancierd cadeautje voor de jarige en iets lekkers bij de thee. Één keer per jaar wordt er met elkaar gedineerd in restaurant De Koninghoff. Een feestelijke gezamenlijke maaltijd. Dit in plaats van de individuele verjaardagsmaaltijd die de andere bewoners van het verzorgingshuis wordt aangeboden door Zorggroep Crabbehoff. Stimuleren van contact met de werkelijkheid Met realiteitsoriëntatie prikkelen we bewoners om het deels verloren contact met de werkelijkheid terug te vinden vanuit de achterliggende gedachten verwardheid af te remmen. 7 Dagelijkse activiteiten bepalen het ritme van de dag. Een kans voor bewoners om even mee te helpen.

8 uur Nog een beetje jus erbij?

9 Dat doen we met oriëntatie- en concentratieoefeningen en geheugentraining. Maar ook met thematische activiteiten rond feestdagen en de verschillende seizoenen. Een lunch in het teken van Pasen bijvoorbeeld of activiteiten zoals bloemschikken, een kerststukje maken of een bezoek brengen aan een tuincentrum, koffie drinken in de tuin of een kijkje nemen in de kas waar één van onze vrijwilligers in de weer is met zaaien of stekken. Al deze activiteiten zijn dus niet alleen ontspannend, maar ook functioneel. Ze helpen om bewoners bij het hier en nu te betrekken. Groepsactiviteiten op vaste dagen Naast de dagelijkse activiteiten zijn er op vaste dagen groepsactiviteiten zoals beweging- en spelactiviteiten onder begeleiding van een bewegingsagoog. De aan Zorggroep Crabbehoff verbonden geestelijk verzorger organiseert één keer per maand een specifiek op de doelgroep afgestemde bijeenkomst. Met een programma met ruimte voor korte gesprekjes, orgelspel en samenzang. Extra activiteiten Als er in de Biesboschzaal, de recreatieruimte van verzorgingshuis Dubbelmonde, activiteiten zoals een huiskamerconcert of koorzang georganiseerd worden waar één of meerdere cliënten plezier aan kunnen beleven, passen we ons dagprogramma daarop aan. Kosten verbonden aan deze of andere extra activiteiten, zoals het maken van een busreisje, worden niet gefinancierd uit de reguliere begroting. We vragen u daarvoor om een bijdrage van 15,00 per maand. 9 We doen mee met gezellige activiteiten in de Biesboschzaal.

10 uur Groene vingers.

11 Familie, waardevol en belangrijk. Familie is altijd van harte welkom in Eikendonck. Onze ervaring leert dat bezoek van een familielid meestal een positieve werking heeft op de bewoner. Het kan het gevoel van vertrouwdheid versterken. Persoonlijke betrokkenheid bij de zorg en begeleiding is waardevol en belangrijk voor het welbevinden van ouderen. Om degene die u bezoekt alle aandacht te kunnen geven, en het groepsproces niet te verstoren, vragen we u om het bezoekje in de groep kort te houden. Zeker als u met meerdere personen op bezoek komt, is het verstandig om samen naar het eigen appartement of het restaurant te gaan. Familieavond, kennis en ervaring delen. Één keer per jaar organiseren we een familieavond. Tijdens deze avond informeren we u graag over onze werkwijze, actuele onderwerpen of plannen. Soms nodigen we een deskundige uit om een lezing te verzorgen. Er is altijd ruimschoots gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen, kennis en ervaringen te delen en vragen te stellen. De uitnodiging voor deze avond sturen we altijd naar de eerste contactpersoon. 11 Aandacht voor de buitenwereld door stukjes uit de krant voor te lezen.

12 17.00 uur Breien voor een goed doel. 12

13 Als dagverzorging niet meer mogelijk is In sommige situaties is het niet of niet langer mogelijk dat een bewoner gebruik maakt van de dagverzorging in Eikendonck. Dit gebeurt als de zorg, behandelings- of begeleidingsbehoefte de mogelijkheden van wat we kunnen bieden overschrijdt. Dat is bijvoorbeeld aan de orde als een cliënt gedrag vertoont waarvan andere cliënten hinder ondervinden. Of gedrag dat de eigen veiligheid of de veiligheid van anderen in gevaar brengt. Als Eikendonck niet meer de plaats is waar we uw vader, moeder of partner de zorg en begeleiding kunnen bieden die nodig is, zullen we samen met u onderzoeken welke alternatieven er zijn om de best mogelijke zorg en begeleiding voort te zetten. Één van de opties is ons verpleeghuis Crabbehoff. Daar bieden we intensieve zorg en behandeling aan mensen die niet meer thuis of in een verzorgingshuis kunnen wonen. 13 Doen wat je zelf nog kan, geeft energie.

14 18.30 uur Daar wacht de eigen stoel. 14

15 Kwaliteit HKZ kwaliteitskeurmerk Zorggroep Crabbehoff voldoet aan de voorgeschreven kwaliteitseisen voor instellingen in de sector zorg en welzijn. We zijn gecertificeerd en in het bezit van het kwaliteitskeurmerk voor zorginstellingen, HKZ. Organisaties met dit kwaliteitskeurmerk stellen de klant centraal, hebben de zaken intern goed op orde, kunnen betrouwbare resultaten presenteren en werken voortdurend aan het verbeteren van hun zorg en dienstverlening. Na de avondmaaltijd gaat iedereen weer terug naar het eigen appartement. Daar wacht de televisie en de kast met de foto s van toen. 15

16 Telefoonnummers en adressen Zorggroep Crabbehoff Groen van Prinstererweg SP Dordrecht T (078) E info@zorggroepcrabbehoff.nl I Uitgave augustus 2017 Groepsverzorging Eikendonck T (078) toestel 219 E eikendonck@zorggroepcrabbehoff.nl Woonzorgcentrum Dubbelmonde Koningstraat PH Dordrecht T (078) E dubbelmonde@zorggroepcrabbehoff.nl

Dementiezorg. Thuis in. Dementiezorg. Vrijthof, Tiel Ravestein, Geldermalsen Walstede, Tiel Westerhof, Tiel

Dementiezorg. Thuis in. Dementiezorg.  Vrijthof, Tiel Ravestein, Geldermalsen Walstede, Tiel Westerhof, Tiel Thuis in Dementiezorg Dementiezorg Vrijthof, Tiel Ravestein, Geldermalsen Walstede, Tiel Westerhof, Tiel Zorg Thuis Dagvoorzieningen www.szr.nl/dementiezorg THUIS IN DEMENTIEZORG Heeft u te maken met dementie?

Nadere informatie

Dementiezorg. Thuis in. Dementiezorg. www.szr.nl/dementiezorg. Vrijthof, Tiel Ravestein, Geldermalsen Walstede, Tiel Westerhof, Tiel

Dementiezorg. Thuis in. Dementiezorg. www.szr.nl/dementiezorg. Vrijthof, Tiel Ravestein, Geldermalsen Walstede, Tiel Westerhof, Tiel Thuis in Dementiezorg Dementiezorg Vrijthof, Tiel Ravestein, Geldermalsen Walstede, Tiel Westerhof, Tiel Zorg Thuis Dagvoorzieningen www.szr.nl/dementiezorg THUIS IN DEMENTIEZORG DEMENTIEZORG VOOR THUISWONENDE

Nadere informatie

Verzorgingshuis Zonnewiede

Verzorgingshuis Zonnewiede Verzorgingshuis Zonnewiede Inhoud 1. Wonen in Zonnewiede 3 1.1 Eigen sfeer 3 1.2 Vragen 3 2. Hoe komt u in aanmerking? 4 2.1 Eigen bijdrage 4 2.2 Wachtlijst 4 3. Zorg en begeleiding 5 3.1 Eerstelijns (zorg)diensten

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Identiteit, waardigheid en persoonlijke zorg

Identiteit, waardigheid en persoonlijke zorg Bijzondere begeleiding Identiteit, waardigheid en persoonlijke zorg Bijzondere begeleiding bij TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) Veilig wonen met een complexe ondersteuningsvraag U kunt vertrouwen op een gespecialiseerd

Nadere informatie

Het Zonnelied Ammerzoden

Het Zonnelied Ammerzoden Het Zonnelied Ammerzoden Acute zorg Bij Bij een noodgeval bent u met één druk op op de de alarmknop verzekerd van snelle hulp. U kunt deze service ontvangen als aanvulling op op uw bestaande zorg of of

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2

Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2 Jo-Anna V1_2011 Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2 4 WOON EN ZORGAANBOD KLEINSCHALIG WONEN GERONTOPSYCHIATRIE... 2 5

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

De Pol. Woonzorgcentrum

De Pol. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Pol In het nieuwe en eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop! Met mogelijkheden om anderen te ontmoeten of om de rust te zoeken. Alleen of met uw naaste, familie

Nadere informatie

Waar staat onze woongroep voor?

Waar staat onze woongroep voor? Waar staat onze woongroep voor? Magnolia is een vooruitstrevende woongroep, gericht op de toekomst. Comfortabel wonen en leven met respect voor elkaar staat voorop. De bewoners bepalen door regelmatig

Nadere informatie

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide

Compleet wonen in woonzorgcentrum Schavenweide Compleet wonen in woonzorgcentrum Appartementen gebouw B, C & D Woonzorgcentrum In november 2013 is het nieuwe geopend: een eigentijds woonzorgcentrum dat van alle gemakken is voorzien. Voor senioren een

Nadere informatie

Wonen met zorg of verpleging. in een warme en veilige omgeving

Wonen met zorg of verpleging. in een warme en veilige omgeving Wonen met zorg of verpleging in een warme en veilige omgeving Liefdevolle en professionele Samen met uw mantelzorger heeft u er alles aan gedaan om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Toch

Nadere informatie

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1

Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen in Mariahof en Scholtenhof 1 Wonen met zorg goede zorg die vertrouwd voelt Welkom bij Zorgfederatie Oldenzaal. Wij zijn een kleinschalige, plaatselijke organisatie voor mensen uit Oldenzaal en omgeving.

Nadere informatie

Verpleeghuis Talma Hof

Verpleeghuis Talma Hof Verpleeghuis Talma Hof Inhoud 1. Wonen in Hof van Smeden 3 Talma Hof en expertise 3 Verhuizen naar Talma Hof 4 Wachtlijst 4 1. Wonen in Talma Hof Verpleeghuis Talma Hof in Emmeloord is onderdeel van Zorggroep

Nadere informatie

Dignis. De Kombuis. Dagbehandeling voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen

Dignis. De Kombuis. Dagbehandeling voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen Dignis De Kombuis Dagbehandeling voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen Zo lang mogelijk thuis, in de eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Dat is de wens van veel mensen. Soms lukt dat niet

Nadere informatie

iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zelfstandig kan blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om mensen met beperkingen

iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zelfstandig kan blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om mensen met beperkingen Gemeente Almelo Gemeente Almelo De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zelfstandig kan blijven wonen. Het gaat bijvoorbeeld om mensen met

Nadere informatie

De Lindeboom Ammerzoden

De Lindeboom Ammerzoden De Lindeboom Ammerzoden BrabantZorg Zorg en ondersteuning bieden tijdens het ouder worden. Dat is de kern van ons werk. Niet alleen op de momenten dat het nodig is, maar ook omdat we ouder worden zo aangenaam

Nadere informatie

Kleinschalig Wonen bij Vecht en IJssel

Kleinschalig Wonen bij Vecht en IJssel Kleinschalig Wonen bij Vecht en IJssel Welzijn en kwaliteit van leven in een huiselijke sfeer Mevrouw Ten Have leest graag een boekje met kleindochter Anna en Persoonlijk Woonbegeleider Samira. In de Zonnehoek

Nadere informatie

palliatief centrum Hospice in Kralingen gespecialiseerd in persoonsgerichte palliatieve zorg

palliatief centrum Hospice in Kralingen gespecialiseerd in persoonsgerichte palliatieve zorg palliatief centrum Hospice in Kralingen gespecialiseerd in persoonsgerichte palliatieve zorg Is uw thuissituatie niet toereikend om de laatste levensfase door te brengen? Dan kan De Regenboog een goed

Nadere informatie

Vertrouwde zorg en fijn wonen in hartje Roermond

Vertrouwde zorg en fijn wonen in hartje Roermond Proteion RCG Vertrouwde zorg en fijn wonen in hartje Roermond Welkom bij Proteion RCG In hartje Roermond, aan het mooie Munsterplein, staat in de schaduw van Cuypers beroemde Munsterkerk een bijzonder

Nadere informatie

Arrangement Zorgzwaartepakket 7

Arrangement Zorgzwaartepakket 7 Arrangement Zorgzwaartepakket 7 Schakelring biedt arrangementen behorend bij ZZP 1 tot en met ZZP 9. In deze brochure wordt het basisarrangement behorend bij ZZP 7 toegelicht. Zorgzwaartepakket 7 (ZZP

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Verpleeghuis t Kompas

Verpleeghuis t Kompas Verpleeghuis t Kompas Kleinschalig, huiselijk en verbonden Inhoud 1 2 3 Wonen in t Kompas 3 Eigen sfeer 4 Woon- en leefruimte 5 4 Zorg en begeleiding 6 4.1 Betrokken zorg 6 4.2 Professionals met hart voor

Nadere informatie

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk zonnehuisgroep amstelland Kleinschalig wonen Mijn man voelt zich echt thuis. Hij heeft zijn eigen kamer, maar brengt veel tijd door in de gezellige huiskamer met de andere bewoners. Elke dag helpt hij

Nadere informatie

Zelfstandig Wonen met Ondersteuning. Ondersteuning Mantelzorg

Zelfstandig Wonen met Ondersteuning. Ondersteuning Mantelzorg Dagcentrum, Woonzorgcentrum en Verpleeghuis De Molenberg Wonen Zorg Welzijn Ieder mens telt Welkom bij Woonzorgcentrum en Verpleeghuis De Molenberg in hartje Groenlo. De Molenberg is een begrip als het

Nadere informatie

Tertzio www.pleyade.nl

Tertzio www.pleyade.nl Tertzio www.pleyade.nl Welkom op Tertzio Warm, persoonlijk en sfeervol. Dat is waar de verpleegunit van Pleyade op Tertzio voor staat. Wij bieden zorg aan mensen met een lichamelijke aandoening in een

Nadere informatie

Wonen zoals thuis met sfeervolle zorg voor ouderen met dementie

Wonen zoals thuis met sfeervolle zorg voor ouderen met dementie Wonen zoals thuis met sfeervolle zorg voor ouderen met dementie Een hartelijk welkom Wij geloven dat mensen die zorg nodig hebben, het beste tot hun recht komen als ze zich gehoord, erkend en welkom voelen.

Nadere informatie

De neurologische revalidatie unit (NRU)

De neurologische revalidatie unit (NRU) De neurologische revalidatie unit (NRU) informatie voor cliënt en familie neurologie Rijnland Ziekenhuis Verpleeghuis Leythenrode U bent opgenomen geweest op de afdeling neurologie van Rijnland Ziekenhuis

Nadere informatie

Goede zorg in een gezellig huis

Goede zorg in een gezellig huis Woonzorgcentrum en Verpleeghuis Gertrudis Marktstraat 12, 7041 AJ s-heerenberg T (0314) 66 36 41 E info-gertrudis@azora.nl I www.azora.nl Goede zorg in een gezellig huis Azora. Zo zorgen we voor elkaar

Nadere informatie

Intensieve verpleging

Intensieve verpleging Intensieve verpleging Verpleging en verzorging op elk moment van de dag. Op afdeling de Frasselt van Kalorama wordt intensieve langdurige zorg geboden. Hier wonen mensen die ondersteuning nodig hebben

Nadere informatie

WONEN IN Ufkenshuis Siddeburen

WONEN IN Ufkenshuis Siddeburen WONEN IN Ufkenshuis Siddeburen Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

zelfstandig wonen met zorg

zelfstandig wonen met zorg Hoge Veld zelfstandig wonen met zorg Voor Gewoon elkaar heel & Met bijzonder elkaar WoonZorgcentra Haaglanden zelfstandig Wonen met zorg WZH Hoge Veld: Gewoon heel bijzonder WZH Hoge Veld is één van de

Nadere informatie

Arrangement Zorgzwaartepakket 6

Arrangement Zorgzwaartepakket 6 Arrangement Zorgzwaartepakket 6 Schakelring biedt arrangementen behorend bij ZZP 1 tot en met ZZP 9. In deze brochure wordt het basisarrangement behorend bij ZZP 6 toegelicht. Zorgzwaartepakket 6 (ZZP

Nadere informatie

Dagbehandeling in Nijmegen. Langer thuis wonen bij dementie

Dagbehandeling in Nijmegen. Langer thuis wonen bij dementie Dagbehandeling in Nijmegen Langer thuis wonen bij dementie Langer thuis wonen met dagbehandeling U wilt graag zo lang mogelijk thuis in uw vertrouwde omgeving wonen, ook al is er sprake van dementie of

Nadere informatie

Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam

Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam Dagbesteding en dagbehandeling in Rotterdam In Rotterdam wonen veel actieve senioren. Bent u één van hen? Voor u wil Lelie zorggroep graag het bruisende middelpunt van de wijk zijn! Wij doen dit door activiteiten

Nadere informatie

Verzorging Begeleiding Speciale Zorg Dagbesteding Hulp bij het huishouden

Verzorging Begeleiding Speciale Zorg Dagbesteding Hulp bij het huishouden Overzicht ZZP 1 t/m 7. Versie 17-05-11. Zorgzwaartepakket 1 = enige begeleiding in een veilige omgeving. U krijgt hulp bij de De medewerker helpt Niet van toepassing. dagelijkse verzorging u om zo veel

Nadere informatie

Missie Visie Kernwaarden

Missie Visie Kernwaarden Missie Visie Kernwaarden Missie, visie en kernwaarden Onze missie en visie geven kort en bondig weer hoe wij, als Zorggroep Crabbehoff, denken, doen en willen zijn. En geven antwoord op de volgende vragen:

Nadere informatie

Thuis en vertrouwd in Westerpoort

Thuis en vertrouwd in Westerpoort Thuis en vertrouwd in Westerpoort WESTERPOORT IEDEREEN KOMT OP ZIJN GEMAK ONTBIJTEN IN DE HUIS KAMER. HEEL ONTSPANNEN. Een thuisgevoel. Dat willen we u graag geven als u bij ons woont. Westerpoort is ingericht

Nadere informatie

Dagactiviteiten in groepsverband. voor senioren in Ermelo, Harderwijk, Putten en Nunspeet

Dagactiviteiten in groepsverband. voor senioren in Ermelo, Harderwijk, Putten en Nunspeet Dagactiviteiten in groepsverband voor senioren in Ermelo, Harderwijk, Putten en Nunspeet Dagactiviteiten ouderen Zelfstandig wonende senioren zijn bij Dagactiviteiten ouderen aan het juiste adres voor

Nadere informatie

Gekoesterd Wonen bij Vecht en IJssel Waardevolle momenten voor ouderen met dementie

Gekoesterd Wonen bij Vecht en IJssel Waardevolle momenten voor ouderen met dementie Gekoesterd Wonen bij Vecht en IJssel Waardevolle momenten voor ouderen met dementie Mevrouw Ten Have leest graag een boekje met kleindochter Anna en Persoonlijk Woonbegeleider Samira. Zo beleven zij samen

Nadere informatie

Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam

Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam Wonen met zorg en gezelligheid in het centrum van Rotterdam Atrium biedt professionele, persoonlijke zorg, begeleiding en ondersteuning aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg en diensten zijn afgestemd

Nadere informatie

voor zorg dichtbij

voor zorg dichtbij voor zorg dichtbij www.markenheem.nl 1 Markenheem, aangenaam! Thuis bij Markenheem Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg in vijf woonzorgcentra in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst.

Nadere informatie

Dagactiviteiten in groepsverband. voor senioren in Ermelo, Harderwijk, Putten en Nunspeet

Dagactiviteiten in groepsverband. voor senioren in Ermelo, Harderwijk, Putten en Nunspeet Dagactiviteiten in groepsverband voor senioren in Ermelo, Harderwijk, Putten en Nunspeet Dagactiviteiten ouderen Zelfstandig wonende senioren zijn bij Dagactiviteiten ouderen aan het juiste adres voor

Nadere informatie

Wijkgericht verpleeghuis in een groene omgeving in Hoogvliet

Wijkgericht verpleeghuis in een groene omgeving in Hoogvliet Wijkgericht verpleeghuis in een groene omgeving in Hoogvliet Siloam biedt professionele, liefdevolle en respectvolle zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg en diensten zijn afgestemd op uw wensen

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

Dagbesteding Psychogeriatrie

Dagbesteding Psychogeriatrie Dagbesteding Psychogeriatrie Contact: Stichting Rosengaerde Pastoriestraat 1 7721 CT DALFSEN Telefoon algemeen (0529) 431541 Telefoon keuken (0529) 432514 Fax (0529) 432937 e-mail Internet Info@rosengaerde.nl

Nadere informatie

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl

Ervaar onze gastvrijheid. Welkom! www.arienszorgpalet.nl Ervaar onze gastvrijheid Welkom! www.arienszorgpalet.nl Van harte welkom bij AriënsZorgpalet Iedereen vindt het heerlijk om gastvrij te worden ontvangen. Weten dat u welkom bent en dat men er alles aan

Nadere informatie

WONEN IN 't Olderloug Slochteren

WONEN IN 't Olderloug Slochteren WONEN IN 't Olderloug Slochteren Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

Mienskip in Van Harenshuus

Mienskip in Van Harenshuus Mienskip in Van Harenshuus VAN HARENSHUUS HET OPHALEN VAN HERINNERINGEN ZORGT ERVOOR DAT MENSEN ZICH NUTTIG EN ERKEND VOELEN. DAT IS BELANGRIJK ALS JE DOOR DEMENTIE NIETS MEER VAN HET HIER EN NU HERKENT.

Nadere informatie

Goede zorg in een gezellig huis

Goede zorg in een gezellig huis Goede zorg in een gezellig huis Zorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in Ulft Informatie voor cliënten en familie Precies de zorg die u nodig heeft Gertrudis Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Laurens Aesopus. Uw persoonlijke keuze. Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Laurens Aesopus. Uw persoonlijke keuze. Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Aesopus Uw persoonlijke keuze Er heerst een gezellige en warme sfeer. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laurens Aesopus Verpleeghuis voor ouderen met psychiatrische problemen Laurens Aesopus is

Nadere informatie

foto s Reinout van den Bergh Wonen

foto s Reinout van den Bergh Wonen foto s Reinout van den Bergh Wonen 400 Missie De Leystroom is een kleinschalig verpleeg- en verzorgingshuis waar de kwaliteit van uw leven voorop staat. Naastenliefde, wederkerigheid en veiligheid staan

Nadere informatie

ZO GEWOON MOGELIJK ZORGVISIE FRANKELANDGROEP

ZO GEWOON MOGELIJK ZORGVISIE FRANKELANDGROEP ZO GEWOON MOGELIJK ZORGVISIE FRANKELANDGROEP Laat mij doen met eigen vuur, wat ik verkies zoolang ik duur Willem Elsschot Zorgvisie: Zo gewoon mogelijk De Frankelandgroep vindt het van groot belang dat

Nadere informatie

Verpleeghuis Talma Hof

Verpleeghuis Talma Hof Verpleeghuis Talma Hof Liefdevolle zorg in beschermde omgeving Inhoud 1 Wonen in Talma Hof 3 2 3 Eigen sfeer 4 Woon- en leefruimte 5 4 Zorg en begeleiding 6 4.1 Betrokken zorg 7 4.2 Professionals met hart

Nadere informatie

Waardevolle momenten creëren Informatiebrochure voor familie en vrienden van bewoners Gekoesterd Wonen

Waardevolle momenten creëren Informatiebrochure voor familie en vrienden van bewoners Gekoesterd Wonen Waardevolle momenten creëren Informatiebrochure voor familie en vrienden van bewoners Gekoesterd Wonen Meneer Van de Velde vindt het fijn met Tanja te praten over zijn moeder en herinneringen op te halen

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA DE SPECIALIST VOOR KWETSBARE OUDEREN Welkom bij Rumah Kita het huis voor Indische en Molukse ouderen in Wageningen Wonen In Rumah Kita woont u op een vertrouwde plek,

Nadere informatie

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag.

Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Kalorama Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Als u afhankelijk wordt van de zorg van anderen en thuis wonen niet meer gaat, biedt Kalorama u een prettige woonomgeving. Onze collega s hebben respect,

Nadere informatie

De Lichtenberg. Verpleeghuis

De Lichtenberg. Verpleeghuis Verpleeghuis De Lichtenberg In een rustige, bosrijke omgeving staat verpleeghuis De Lichtenberg. Een verpleeghuis met een warme en open sfeer, waar iedereen welkom is en het welbevinden van de bewoners

Nadere informatie

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland

Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Samen beter in Transwijk Wonen, welzijn en zorg in Utrecht - Kanaleneiland Elke week leest mevrouw Vervoort de weekbladen in de lounge van Transwijk. Met een kopje koffie erbij, is dat een echt ontspannen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Slotjesveste De Riethorst Stromenland

Informatiebrochure. Slotjesveste De Riethorst Stromenland Informatiebrochure Slotjesveste De Riethorst Stromenland Warm welkom 2 In deze folder willen wij u graag kennis laten maken met Slotjesveste en u een idee geven van wat wij kunnen betekenen voor u. Uitgangspunt

Nadere informatie

De Volle Aandacht. Welkom

De Volle Aandacht. Welkom De Volle Aandacht Welkom Van harte welkom in De Volle Aandacht. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met handige informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus, uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorgcentrum voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie kent een lange traditie

Nadere informatie

Zorgarrangement ZZP 4. Informatie voor bewoners en familie

Zorgarrangement ZZP 4. Informatie voor bewoners en familie Zorgarrangement ZZP 4 Informatie voor bewoners en familie Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat kunt u van ons verwachten?... 4 3. Zorg (persoonlijke verzorging en verpleging)... 5 4. Welzijn (begeleiding

Nadere informatie

Bij ons draait het om u.

Bij ons draait het om u. Bij ons draait het om u. En om de mensen die voor u belangrijk zijn. Als u wilt, kunnen wij u en uw naasten ondersteunen. Bijvoorbeeld met goede zorg, hulp bij het huishouden of een personenalarm. En alles

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld

warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld warme aandacht voor mensen Informatiebrochure Locatie Liefkenshoek - Heteren Locatie De Hoge Hof - Herveld 3 6 8 10 3 over stichting samen zorgen locatie hoge hof locatie liefkenshoek welzijn en zorg Welkom

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk bij Zorggroep Crabbehoff. Hartelijk welkom

Vrijwilligerswerk bij Zorggroep Crabbehoff. Hartelijk welkom Vrijwilligerswerk bij Zorggroep Crabbehoff Hartelijk welkom Ik wilde gewoon weer iets doen voor de maatschappij. Iets dat ik echt leuk vind. Fijn dat u samen met onze medewerkers het woon- en werkplezier

Nadere informatie

Kleinschalig verpleeghuis voor mensen met dementie in Lombardijen

Kleinschalig verpleeghuis voor mensen met dementie in Lombardijen Kleinschalig verpleeghuis voor mensen met dementie in Lombardijen Oranjehof biedt professionele, liefdevolle zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg is afgestemd op uw wensen en behoeften. Ook

Nadere informatie

Kleinschalig wonen. De inhoud van dit thema: 3 Voordelen en nadelen van kleinschalig wonen. 4 Hoe ziet kleinschalig wonen eruit?

Kleinschalig wonen. De inhoud van dit thema: 3 Voordelen en nadelen van kleinschalig wonen. 4 Hoe ziet kleinschalig wonen eruit? DC 35 Kleinschalig wonen 1 Inleiding Wonen in een huis aan een straat met een eigen voordeur, met een gezellige huiskamer, met zes huisgenoten, met elk een eigen kamer en eigen leefgewoonten. Of wonen

Nadere informatie

Dienstverlening voor senioren

Dienstverlening voor senioren Meer weten? Neem dan contact op met onze medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling. Deze medewerkers van Meriant staan voor u klaar om u alles te vertellen over onze mogelijkheden. Uiteraard behoort

Nadere informatie

Samen de kennis Samen de zorg

Samen de kennis Samen de zorg Samen de kennis Samen de zorg voor dementerende ouderen met ernstige gedragsproblemen Dementerende ouderen met ernstige gedragsproblemen hebben meer zorg en ondersteuning nodig dan een regulier zorgcentrum

Nadere informatie

CARINTREGGELAND HUIS DOKTER EEKMANHOF DENEKAMP

CARINTREGGELAND HUIS DOKTER EEKMANHOF DENEKAMP CARINTREGGELAND HUIS DOKTER EEKMANHOF DENEKAMP Een veilige, warme omgeving in het centrum van Denekamp Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een levendige en toegankelijke locatie? Met een afgeschermd

Nadere informatie

Zorggroep Apeldoorn en omstreken

Zorggroep Apeldoorn en omstreken Psychogeriatrie 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Inhoud Inleiding 4 Psychogeriatrie 5 Wat kunt u verwachten? 7 Tot slot 9 3 Inleiding Uw familielid [1] wordt binnenkort opgenomen op een psychogeriatrische

Nadere informatie

ditie E Markenhof www.atlant.nl

ditie E Markenhof www.atlant.nl Wonen in Markenhof Markenhof ligt op een prachtige locatie Verpleeghuis Markenhof ligt midden in de bosrijke omgeving van Beekbergen. De geur van dennenbomen maakt deze locatie tot een bijzonder rustige

Nadere informatie

Veelzijdig verpleeghuis geworteld in de Krimpense gemeenschap

Veelzijdig verpleeghuis geworteld in de Krimpense gemeenschap Veelzijdig verpleeghuis geworteld in de Krimpense gemeenschap Tiendhove biedt professionele, warme zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg is afgestemd op uw wensen en behoeften. Ook als die in

Nadere informatie

t Hamersveld Woonzorgcentrum

t Hamersveld Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum t Hamersveld In t Hamersveld staan openheid, toegankelijkheid en de uitnodigende sfeer voorop. U vindt er vele ontmoetingsplekken, zoals het fantastische restaurant en het Grand Café. Uw

Nadere informatie

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM IK VIND HET LEUK OM MEE TE HELPEN MET HET ETEN. In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig

Nadere informatie

Delfshaven, uw persoonlijke keuze. laurens DELFSHAVEN

Delfshaven, uw persoonlijke keuze. laurens DELFSHAVEN Delfshaven, uw persoonlijke keuze laurens DELFSHAVEN Delfshaven Laurens Delfshaven is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in de bruisende deelgemeente Delfshaven. Er heerst een gemoedelijke en gezellige

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Groepswonen Scala Liefdevolle zorg bij dementie

Groepswonen Scala Liefdevolle zorg bij dementie Groepswonen Scala Liefdevolle zorg bij dementie Huiselijke sfeer Liefdevolle dementiezorg Midden in woonbuurt Dag en nacht ondersteuning Met betrokken families 2 Een warm welkom Wij geloven dat mensen

Nadere informatie

Bibliotheek aan huis

Bibliotheek aan huis Bibliotheek aan huis Gratis service voor leden van de Bibliotheek AanZet Leest u graag, maar kunt u vanwege fysieke redenen niet naar de bibliotheek komen? Dan kunt u gebruikmaken van de gratis ledenservice

Nadere informatie

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Cardia Landscheiding Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Woonzorgcentrum Cardia Landscheiding is verbouwd. Er zijn nieuwe voorzieningen gekomen om bewoners en mensen in de wijk nog beter

Nadere informatie

Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie

Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie Heymanscentrum Centrum voor wonen, welzijn, zorg en revalidatie Het Heymanscentrum is een centrum voor wonen, welzijn en zorg in het zuiden van de stad Groningen. Hier kunt u allerlei vormen van zorg

Nadere informatie

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom

Verpleegunit Avondzon. U bent van harte welkom Verpleegunit Avondzon U bent van harte welkom Inhoud Welkom in de verpleegunit in Avondzon 3 Het ontstaan van de verpleegunit in Avondzon 4 Wonen in de verpleegunit in Avondzon 5 Faciliteiten 7 Adres-

Nadere informatie

WONEN IN de Woonhaven Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn

WONEN IN de Woonhaven Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn WONEN IN de Woonhaven Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen waardoor

Nadere informatie

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in!

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in! VRIJWILLIGER IN BORNHOLM Daar zit muziek in! Woonzorgcentrum Amstelring Bornholm Amstelring Bornholm is een woonzorgcentrum in Hoofddorp. In dit centrum wonen 150 bewoners en verblijven 30 revalidanten.

Nadere informatie

Groepswonen. wonen net zoals thuis

Groepswonen. wonen net zoals thuis Groepswonen wonen net zoals thuis Nabij Groepswonen: net zoals thuis ZZWD heeft sinds 2012 twee groepswoningen in Dwingeloo en vanaf medio 2015 komen er drie bij in Ruinen. Groepswoningen waar mensen met

Nadere informatie

Doelgroepenbeleid Zorgvilla Huize Dahme

Doelgroepenbeleid Zorgvilla Huize Dahme Doelgroepenbeleid Zorgvilla Huize Dahme Levensgericht zorgaanbod Een zorgaanbod ontwikkelen dat goed aansluit bij de zorg van onze Gasten. Dat is het doel van ons doelgroepenbeleid. Het verhoogt de kwaliteit

Nadere informatie

Wonen met zorg in Maranatha. Liefdevolle en professionele zorg

Wonen met zorg in Maranatha. Liefdevolle en professionele zorg Wonen met zorg in Maranatha Liefdevolle en professionele zorg Liefdevolle en professionele U heeft er alles aan gedaan om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Toch kan er een moment komen, dat

Nadere informatie

De Batting: een fijne plek om te wonen

De Batting: een fijne plek om te wonen De Batting: een fijne plek om te wonen DE BATTING IK KOM ELKE OCHTEND HIER IN HET RESTAURANT MET MIJN MAN. HIJ VOER OP RONDVAARTBOTEN EN IK BEREIDDE DE BUFFETTEN. DAAR WAS IK BEROEMD OM. De Batting is

Nadere informatie

Dagverzorging. Zin in een leuk gesprek en een gezellige dag? - Vivium helpt u verder

Dagverzorging. Zin in een leuk gesprek en een gezellige dag? - Vivium helpt u verder Dagverzorging Zin in een leuk gesprek en een gezellige dag? - Vivium helpt u verder 2 Welkom bij Dagverzorging bij Vivium U woont thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving. Soms wilt u er even tussenuit.

Nadere informatie

Afspraken met het Zorgkantoor Wij hebben met het zorgkantoor de volgende ZZP-en afgesproken en met deze ZZP-en kunt u bij ons terecht:

Afspraken met het Zorgkantoor Wij hebben met het zorgkantoor de volgende ZZP-en afgesproken en met deze ZZP-en kunt u bij ons terecht: Afspraken met het Zorgkantoor Wij hebben met het zorgkantoor de volgende ZZP-en afgesproken en met deze ZZP-en kunt u bij ons terecht: Niet toegelaten voor behandeling, inclusief dagbesteding (lees verzorgingshuis)

Nadere informatie

Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg

Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Wonen met verpleegzorg Vertrouwd wonen met passende zorg Inhoudsopgave blz 4 Vertrouwd wonen met passende zorg Onze diensten 6 8 10 12 Verpleegzorg voor mensen met dementie Zelfstandig wonen met zorg voor

Nadere informatie

Wonen in Eigen Haard

Wonen in Eigen Haard Wonen in Eigen Haard Eigen Haard is een gezellig woonzorgcentrum in het centrum van Zwanenburg. Verschillende voorzieningen liggen op loopafstand in de nabij gelegen winkelstraat met vele gezellige winkels

Nadere informatie

Wonen bij Heemhof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Heemhof u? Waar vindt u Heemhof? Hoe meldt u zich aan?

Wonen bij Heemhof. Wonen, welzijn en zorg onder één dak. Wat biedt Heemhof u? Waar vindt u Heemhof? Hoe meldt u zich aan? Wonen, welzijn en zorg onder één dak Wat biedt u? Waar vindt u? Hoe meldt u zich aan? Winkels en parken op loopafstand Wilt u op een locatie vlakbij allerlei voorzieningen wonen? Verpleeghuis ligt middenin

Nadere informatie

Wijkgericht verpleeghuis met compleet zorgaanbod in Het Lage Land

Wijkgericht verpleeghuis met compleet zorgaanbod in Het Lage Land Wijkgericht verpleeghuis met compleet zorgaanbod in Het Lage Land De Burcht biedt professionele, liefdevolle zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg en diensten zijn afgestemd op uw wensen en

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Kleinschalige verpleeghuiszorg met royaal eigen appartement in Hoogvliet

Kleinschalige verpleeghuiszorg met royaal eigen appartement in Hoogvliet Kleinschalige verpleeghuiszorg met royaal eigen appartement in Hoogvliet Westerstein biedt professionele, liefdevolle zorg aan iedereen die dat nodig heeft. Onze zorg is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Altenahove De Riethorst Stromenland

Informatiebrochure. Altenahove De Riethorst Stromenland Informatiebrochure Altenahove De Riethorst Stromenland Warm welkom Met deze folder geven we u een eerste indruk van verpleeghuis Altenahove in Almkerk. 2 Zo lang mogelijk zelfstandig wonen is natuurlijk

Nadere informatie