Krekelkwekkelkrant nr. 10 juli

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Krekelkwekkelkrant nr. 10 juli"

Transcriptie

1 Krekelkwekkelkrant nr. 10 juli Schoolkamp groep 8; alle kinderen groep 1 t/m 4 zijn vrij Schoolkamp groep 8; alle kinderen groep 1 t/m 4 zijn vrij Schoolkamp groep 8; alle kinderen groep 1 t/m 4 zijn vrij Afscheid groep 8 en musical Rapport Laatste schooldag Groepsverdeling schooljaar Onderstaand treft u de verdeling van de klassen voor het volgende schooljaar aan. Door de grote verschillen in de aantallen leerlingen per leerjaar hebben we een verandering aan moeten brengen in de groepen zoals we die momenteel kennen. De kleuters starten weer met drie groepen. De leerlingen uit de groepen 3A en 3B gaan door naar de groepen 4A en 4B; dat betekent een extra groep 4 in vergelijking met dit schooljaar. We werken volgend schooljaar met één groep 5. De kinderen uit de huidige groepen 5A en 5B komen samen in één groep 6. De groepsverdeling voor de groepen 7 en 8 blijft dezelfde als dit schooljaar. Juf Gwendolyn neemt komend jaar haar ouderschapsverlof op. Over de invulling daarvan op woensdagochtend zullen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen. Doordat er ook op onze school wat minder leerlingen komen, heeft dat effect op het aantal mensen die een baan hebben op onze school. Dat is de reden dat we helaas afscheid moeten nemen van juf Pascale. Zij gaat naar een andere plaats binnen KPO. Doordat juf Gwendolyn, juf Tatiana en juf Gerrie met ingang van volgend schooljaar hun werkzaamheden weer gaan hervatten, zullen we afscheid moeten nemen van onze invaljuffen juf Aike, juf Mandy en juf Annemiek. Wij bedanken hen hartelijk voor hun inzet voor onze kinderen en wensen hen veel succes bij hun verdere loopbaan in het onderwijs.

2 Groepsverdeling schooljaar Groep leerkracht werkdagen 1-2 A Juf Yvonne Juf Lianda Ma, di Woe, do, vrij- morgen 1-2 B Juf Caroline Juf Corine Ma Di, woe, do, vrij- morgen 1-2 C Juf Marie-Louise Juf Liesbeth Ma, woe, do, vrij- morgen Di 3 A Juf Heleen Juf Tatiana Ma, di Wo, do, vrij- morgen 3 B Juf Cindy Juf Anne-Marie Ma, di Wo, do, vrij- morgen 4 A Juf Liesbeth Juf Gerrie Ma Di, woe, do, vrij- morgen 4 B Juf Gwendolyn Juf Yvette Ma Di, woe, do, vrij- morgen 5 A Juf Karin Juf Mirjam Ma, di, woe Do, vrij 6 A Juf Tonny Men Kees Ma, woe Di, woe, do, vrij 7/8 A Men Gommy Juf Tatiana Ma, di, woe, do, vrij-morgen Vrij- middag 7 B Men Toon Juf Tonny Ma, di, woe, do Woe, vrij 8 B Juf. Marie-Claire (Juf Gwendolyn) vervanger Ma, di, do, vrij Woe Intern begeleider Onderwijsassistente Juf Barbara op dinsdag en donderdag Juf Clasien op dinsdag en donderdag Mocht u over bovenstaande informatie vragen hebben, dan kunt u hierover altijd contact opnemen met de groepsleerkracht of de directie.

3 Afscheid van directeur De Heiberg Groot feest op basisschool De Heiberg afgelopen woensdag 25 juni. Daar namen de kinderen en het personeel van de school afscheid van directeur René Hoppenbrouwers. De laatste zeven jaar van zijn lange loopbaan in het onderwijs bekleedde hij deze functie op de school in de wijk Tolberg. In alle vroegte stonden collega's van meneer René bij hem aan de deur om hem samen met zijn vrouw Ineke mee te nemen voor een dag vol verrassingen. Op school stond het overige personeel het feestvarken al op te wachten. Opvallend was de aanwezigheid van een knaloranje caravan op het schoolplein, alsof de zomervakantie elk moment kon beginnen. De bijzondere kampeerplaats was inderdaad gereserveerd voor meneer René en Ineke. Zij namen daar op een terrasje plaats, waar vervolgens een heerlijk Frans en Zeeuws getint ontbijt werd geserveerd. Nadat ook de kinderen van de Heiberg dit vrolijke tafereel van dichtbij mochten meemaken, begon de feestdag met een lied. Daarna was het tijd om te testen of meneer René zijn eigen basisschooljaren wel goed doorlopen had. In elk klaslokaal werd hij door steeds weer een andere groep op ludieke manier op zijn kennis uitgehoord. Maar hij moest ook een balletje golf slaan en daarbij vooral zijn 'swing' verbeteren. Als beoefenaar van de golfsport had

4 meneer René dat kunstje gauw onder de knie. Aan het eind van alle opdrachtjes oordeelden de leerlingen unaniem dat meneer René geslaagd was. Een heus schooldiploma basisonderwijs was zijn deel. Met het diploma op zak werd hij vervolgens toegezongen. Ook kreeg hij een boek, waarin de kinderen tekeningen en andere creaties hadden gestopt als herinnering aan meneer René. En om de verbondenheid met hun directeur te symboliseren, verrasten alle kinderen van De Heiberg meneer René met een mooi aandenken: een beeld waarin het samen verbonden zijn heel treffend is weergegeven. De woensdagmiddag was gereserveerd voor een receptie op school. Familie, ouders, collega's en schoolbestuurders kwamen hem de hand schudden. Al met al een onvergetelijke schooldag!

5 Een verzoek Wilt u bij het ophalen van uw kleuter/kind uw fiets parkeren bij de fietsenstalling? Het wordt te gevaarlijk wanneer u deze het plein mee op neemt. Dank u wel! Tevens willen we de kinderen vragen hun fietsen te plaatsen bij het toegewezen nummer. Heeft uw zoon/dochter geen eigen fietsenreknummer, dan kunt u dit aanvragen bij meneer René/juf Mariët! Aanmelden nieuwe leerlingen Beste ouder(s), Indien uw zoon/dochter in de loop van het schooljaar gaat starten op bs. De Heiberg, kunt u nu al uw kind inschrijven! Wij heten u van harte welkom op onze school! Team De Heiberg

6 Op vakantie naar Kroatië, Turkije, Egypte, Bulgarije of? Gaat u dit jaar met uw kinderen op vakantie naar het buitenland? Zorg dat u goed voorbereid bent en dat u en uw kinderen gevaccineerd zijn. Want ook voor landen rond de Middellandse Zee zoals Kroatië, Marokko, Egypte en Turkije, maar ook voor Bulgarije (!) adviseren wij vaccinaties o.a. tegen besmettelijke geelzucht (hepatitis A). Kinderen kunnen deze ziekte gemakkelijk oplopen. De ziekte verspreidt zich vaak na terugkomst van vakantie via de toiletten, deurklinken, kranen en handdoekjes op school. Hierdoor worden meer kinderen ziek en vervelender nog: zij nemen het op hun beurt weer mee naar huis met vervelende gevolgen voor de ouders en broertjes/zusjes. Met goede voorbereidingen en een vaccinatie zijn veel gezondheidsproblemen te voorkomen. Meer informatie over geelzucht vindt u op de website van het RIVM. Kijk op de website of er voor het land dat u bezoekt vaccinaties nodig zijn en maak heel gemakkelijk een afspraak online of bel met ons klantcontactcentrum voor een afspraak op een GGD bij u in de buurt: Vanuit de kleutergroepen Nog heel even en dan is het al grote vakantie! Wij zijn aan ons laatste Schatkist thema begonnen: Einde schooljaar. Hierin komt de overgang naar een volgende groep aan de orde, maar ook de kennismaking met nieuwe kinderen, het nieuwe klaslokaal en de nieuwe leerkracht(en). Dit gaan de kinderen allemaal ervaren. Nieuwe kleuters komen in de laatste schoolweek op bezoek en kinderen, die naar groep 3 doorstromen, gaan daar dan twee keer op bezoek. Zo kunnen ze allemaal al even proeven van de nieuwe situatie voor het nieuwe schooljaar.

7 Natuurlijk blijven de zomer- en de vakantieliedjes ook gezongen worden en verhalen verteld, want daar kijken we zeker naar uit. Wij bedanken juf Ingrid ( VVE-project ) voor alle leuke voorleesmomenten. Het was iedere maand weer erg leuk om bij u te komen luisteren. Wat fijn dat wij u als ouders daar ook bij aanwezig zagen. Hopelijk bent u ook enthousiast geworden om het interactief voorlezen thuis toe te passen en maakt u gebruik van de ideeën die juffrouw Ingrid u liet zien? Woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 4 juli zijn de kleuters vrij - zie kalender. Voorlezen WAAROM? Fijn voor jou en je kind Goed voor je kind, leert veel Je helpt je kind Geeft rust en gezelligheid VEEL NIEUWE WOORDEN TIPS 1. Lees het boek eerst zelf. 2. Lees elke dag op dezelfde tijd voor, bijvoorbeeld voor het slapen gaan. 3. Lees zoals u praat Leuk boek gevonden? Lees het vaker voor.

8 BOEKEN Centrale Tolbergcentrum Markt 54a 4701 PH Roosendaal Tolbergcentrum Maandag uur Dinsdag uur Woensdag uur Donderdag uur Vrijdag uur Zaterdag uur Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag uur uur uur uur uur

9 Verkeerskunsten In de week van 16 juni tot en met 20 juni hebben alle kinderen meegedaan aan Verkeerskunsten. Het is voor kinderen van levensbelang om ervaring op te doen in het verkeer. Het is uiteraard een taak van de ouders om ze deze verkeerservaring te laten opdoen. Wij hebben de kinderen op het schoolplein enkele praktijklessen gegeven, zodat ze leren hoe ze veilig met verschillende verkeerssituaties om kunnen gaan. De groepen 1 en 2 hebben ervaring opgedaan met het slalom fietsen,een cirkel fietsen, reageren op een verkeerslicht, oversteken op een zebrapad, opstappen en wegrijden met de fiets. Na afloop hebben zij allemaal een certificaat gekregen..

10 Overblijven op de Heiberg De zomer staat voor de deur en het schooljaar is alweer bijna voorbij. Als u dit schooljaar gebruik heeft gemaakt van de Tussenschoolse opvang verzorgt door SKOWB, hopen wij dat u dat bevallen is. Doordat het drukker wordt bij de Tussenschoolse opvang zijn wij op zoek naar leuke en enthousiaste ouders, opa s of oma s die als vrijwilliger zouden willen werken tussen de middag op maandag, dinsdag of donderdag van uur tot uur. Wij zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers op oproepbasis. Tegenover het vrijwilligerswerk staat een vergoeding van 9,- per keer. Uw eigen kind(eren) mogen gratis overblijven. Mocht u interesse hebben kunt u contact opnemen met Ingrid Franken via overblijven@deheibergkpo.nl of met Marjolijn Verhaar info@skowb.nl.

11

12 De kk-krant is digitaal en bevat de volledige schoolinfo. Brieven zullen we enkel meegeven, indien er de vraag is of u wilt helpen bij de diverse werkgroepen of als u uw kinderen kunt opgeven voor een bepaalde activiteit. Deze brieven zullen gebundeld zijn en worden meegegeven in de week van uitkomen van de nieuwe kk-krant. Dit betreft enkel invulstrookjes. Voor de bijbehorende info, verwijzen wij u naar onze website. De volgende editie verschijnt in de week van 10 juli Aanleveren van mail uiterlijk maandag 7 juli. Adres: Cindy@deheibergkpo.nl Overige data van uitkomen kk-krant - Nr 11 donderdag 10 juli

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 12 mei 2016 Jaargang 8- nummer 31 kalender Donderdag 12 en vrijdag 13 mei Kinderen Neulingschule Bochum te gast op de Uilenbrink Maandag 16 mei 2 e Pinksterdag Woensdag 25 mei Groepen 1 t/m 4 vrij (studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017

Nieuwsbrief jaargang Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 9 mei 2017 Media Media! Een klein woordje met een enorme impact. Heeft u er weleens bij stil gestaan hoeveel media er om u heen is. En als u dat eenmaal bekeken

Nadere informatie

juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni

juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni INFOBULLETIN juni 2016 Belangrijke data 30 mei 08 juni 10 juni 17 juni 20, 21 & 22 juni 22 juni 27 juni 29 juni Ouderklankbordgroep Schoolreisje Trapvaardig groep 8 Schriften mee Meneer Bart Bokaal Schoolkamp

Nadere informatie

PRIKBORD 10 3 september 2014

PRIKBORD 10 3 september 2014 PRIKBORD 10 3 september 2014 11 mei 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Maandag 15 mei Dinsdag 16 mei Donderdag 25 en vrijdag 26 mei Woensdag 31 mei Maandag 5 juni Schoolreis Schooltandarts voor de leerlingen

Nadere informatie

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 VAKANTIEROOSTER EN ACTIVITEITEN EERSTE WEKEN Wij zijn momenteel bezig met onze nieuwe Schoolgids en een nieuwe Jaarkalender.

Nadere informatie

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee

40 jaar De Klimroos!! INFOBULLETIN. 10 juni naar de Efteling. juni 2015. Belangrijke data. 28 mei 29 mei. Ouderklankbordgroep Schriften mee INFOBULLETIN juni 2015 Belangrijke data 28 mei 29 mei 02 juni 04 juni 05 juni 09 juni 10 juni 11 juni 12 juni 16 juni 19 juni 26 juni Ouderklankbordgroep Schriften mee Sportdag groep 5-6 MR-vergadering

Nadere informatie

Leerkrachten

Leerkrachten 2 3 j u n i 2 0 1 4 Leerkrachten 2014-2015 1 Belangrijke data 2 Leerkrachten 2014-2015 Onlangs hebben we bekend gemaakt hoe de groepsindeling er volgend schooljaar uit zal komen te zien. Vandaag maken

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Het Kleine Wereldnieuws. 27 mei 2016

Het Kleine Wereldnieuws. 27 mei 2016 Het Kleine Wereldnieuws 27 mei 2016 Agenda Hieronder vindt u de agenda voor de maand juni. De jaaragenda is ook de vinden op de website van de school. Op de groepspagina s heeft iedere groep ook nog een

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 9

NIEUWSBRIEF Voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van BS De Vijf Eiken 9 Inhoudsopgave Van de directie pag. 1 Trefwoord pag. 2 Ouderbetrokkenheid pag. 2 Groepsverdeling schooljaar 2017-2018 pag. 2 Overblijven pag. 3 Ouderbijdrage: herinnering pag. 3 Regel van de week pag. 4

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl NIEUWS UIT DE GROEPEN JAARGANG 2014-2015, nummer 35 Donderdag 4 juni 2015 Groep 1 /2:

Nadere informatie

Sleyebode mei Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Basisschool de Sleye. Site: Postbus ZH Heel. Mail:

Sleyebode mei Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Basisschool de Sleye. Site:  Postbus ZH Heel. Mail: Basisschool de Sleye Sportparklaan 58, 6097CW Heel. Postbus 5094 6097 ZH Heel Site: www.desleye.nl Tel: 0475-571586 Mail: directie@desleye.nl Sleyebode mei 2017 Ouderraad Sinds jaar en dag hebben we een

Nadere informatie

27 mei Meedoen? Stuur dan uiterlijk 20 juni een naar René Los

27 mei Meedoen? Stuur dan uiterlijk 20 juni een  naar René Los Nieuwsbrief 27 mei 2016 Woordje vooraf Eind mei lijkt het schooljaar alweer bijna voorbij. Avondvierdaagse en schoolkamp achter de rug, de presentaties van de groepen zijn geweest. Toch staan er nog 8

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen: Datum: donderdag 13 juni 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolweeksluiting: Morgen hebben we een extra schoolweeksluiting. We zullen terugblikken op het afgelopen schooljaar. Wat hebben we weer veel

Nadere informatie

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Nieuwsbrief 2015-2016. No. 9 19-05-2016 Website: www.bsaventurijn.nl Email : l.vanaperen@borgesius.net Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Voor u ligt de negende nieuwsbrief

Nadere informatie

Voor al je vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de werkgroep; Hanneke, Jessica of Romindy.

Voor al je vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij de werkgroep; Hanneke, Jessica of Romindy. 15 juni 2015 AGENDA 19 juni Studiedag, alle schoolkinderen vrij, Chantal trouwt! 22 juni KCR-vergadering om 20.00u 24 juni Linda jarig 26 juni Groep 1-2 vrij, afscheid van Janneke (KDV) in de BSO-ruimte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12. Nieuws van de directie. In dit nummer. Nieuws van de directie Nieuws van groep 1-2-3 Nieuws van groep 4-5-6 Nieuws van groep 7-8

NIEUWSBRIEF 12. Nieuws van de directie. In dit nummer. Nieuws van de directie Nieuws van groep 1-2-3 Nieuws van groep 4-5-6 Nieuws van groep 7-8 NIEUWSBRIEF 12 Schooljaar 2014-2015 11 juni 2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Voorstellen Overig nieuws hoofdluis Overig nieuws Overblijven 1 2 2 3 4 4 4 de

Nadere informatie

Houdt u deze avond vast vrij?

Houdt u deze avond vast vrij? Maandinfo juni 2015 O.B.S. De Kern. Agenda: 02t/m 5 juni Schoolkamp groep 7 en 8 04 en 05 juni Onderbouw vrij, de groepen 1 t/m 4 10 juni Spel- en boekenplan, alles inleveren 11 juni Ouderpanel 15 juni

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 11 juni 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 15 Inhoud 1 Nieuws vanuit de directie

Nadere informatie

Krekelkwekkelkrant nr. 7 maart

Krekelkwekkelkrant nr. 7 maart Krekelkwekkelkrant nr. 7 maart Week 11 uitslag Cito-eindtoets groep 8 Week 11 gevelstenentocht middenbouw 18-03 dansvoorstelling voor de kleuters 20-03 kledingactie Week 13 verkeersdoolhof groep 7 26-03

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 16 mei 2017 Nr. 31 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 17 mei Studiemiddag Alle groepen zijn om 12.00

Nadere informatie

Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016. Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school.

Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016. Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school. Frtl nwsbrf Schooljaar: 2015-2016 Nr.6: juni 2016 Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders/verzorgers van onze school. Wij gaan ervan uit dat iedereen op de hoogte is van de (officiële) mededelingen

Nadere informatie

7 juni 2019 Nummer 18

7 juni 2019 Nummer 18 7 juni 2019 Nummer 18 Inhoud: Reminder studiedag GMR vacature Klassikale typecursus ZwemChallenge Golfbad E-Books VakantieBieb Opening Elckerlyc Informatie GGD Uitnodiging CoderDojo Sambafestival Reminder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 juni. Trefwoord. In deze nieuwsbrief. Thema: Verlangen. Trefwoord 1. GGD IJsselland 2. Schooltijden 3. Avond4Daagse 4.

Nieuwsbrief 12 juni. Trefwoord. In deze nieuwsbrief. Thema: Verlangen. Trefwoord 1. GGD IJsselland 2. Schooltijden 3. Avond4Daagse 4. Nieuwsbrief 12 juni In deze nieuwsbrief Trefwoord 1 GGD IJsselland 2 Schooltijden 3 Avond4Daagse 4 Kindertelefoon 5 Verkeer 6 Huizen in Nepal 7 Oorlogsveteraan 8 Vanuit de MR 9 Trefwoord Thema: Verlangen.

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s),

IN DIT NUMMER. Beste ouder(s)/verzorger(s), Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 17 mei 2019 nummer 18 Beste ouder(s)/verzorger(s), Vandaag komen onze achtste groepers terug van hun schoolverlaterskamp. Een heel groot deel van de ouders heeft

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

het schoolplein! Dus doe allemaal goed je best met de verkoop!

het schoolplein! Dus doe allemaal goed je best met de verkoop! ZONZEELINFO Jaargang 34 Tweewekelijkse uitgave 7 26-5-206 bs Zonzeel - Terheijden Schoolreisjes In dit nummer: Een overzicht van alle schoolreisjes donderdag 26 mei: groep 6/7 naar Toverland in Sevenum

Nadere informatie

Geslaagde modeshow Boemerang

Geslaagde modeshow Boemerang In deze Boemeratel: 1. Geslaagde modeshow BSO Boemerang 2. Herinnering ouderbijdrage 3. Er Op Uit Dag 4. Hulpouders gezocht voor sportdag 5. Overblijfouders gezocht 6. Input voor de MR 7. Inzamelingsactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 03 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 25-9-2017 Kinderen vrij: Studiedag 27-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Startgesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 11 Van juni 2019

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 11 Van juni 2019 AGENDA 18 juni Open podium afscheid juf Tonny 19 juni Groep 1-2 kinderboerderij 24 juni Studiedag, alle leerlingen vrij 26 juni Open podium 18.00-19.30 uur 27 juni 14.15 tot 15.15 uur kennismaken in nieuwe

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Agenda. adres school. 10 mei Eilenbergstraat EC Tilburg

Agenda.  adres school. 10 mei Eilenbergstraat EC Tilburg 10 mei 2016 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2019/2020 nummer 18 Vrijdag 30 augustus 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag ontvangt u het Bukejournaal nummer 18.

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe.

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe. Agenda Di 16 jul Oudste kleuteruitje tot 14:30 Wo 17 juli Toneelstuk klas 5-6 Afscheidsavond Vr 19 jul Laatste schooldag tot 12:00 Za 20 jul t/m zo 1 sep Zomervakantie Fonteintje wk 27 Directie aanwezig:

Nadere informatie

Krekelkwekkelkrant nr. 5 januari 2014

Krekelkwekkelkrant nr. 5 januari 2014 Krekelkwekkelkrant nr. 5 januari 2014 AGENDA 31-01 Bingo-avond Schriften mee naar huis ter inzage 03-02 Alleen op de wereld Cultuurprogramma groepen 7 en 8 04-02 Studiemiddag voor het team; de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Klimoppertje Datum: 1-7-2016

Klimoppertje Datum: 1-7-2016 Klimoppertje Datum: 1-7-2016 Activiteiten komende weken 4 8 juli Rapportgesprekken 20 juli Musical en afscheid groep 8 22 juli Jaarafsluiting 23 juli 4 september Zomervakantie GEZOCHT: overblijfouders!!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Nieuw. Personeel BSO. Boards, stepjes. Open dagen

Nieuw. Personeel BSO. Boards, stepjes. Open dagen Nieuwsbrief basisschool t Palet nummer 5 12 januari 2017 schooljaar 2016-2017 In deze Paletter: Nieuw Personeel BSO Boards, stepjes Open dagen Informatie van BVL werkgroep Dodehoekproject Nationaal voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3

JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 w In dit blaadje JUF EEFJE HEEFT DERDE ZOON GEKREGEN 2 SCHOOLKAMP GROEPEN 8 2 INVALLERS GEZOCHT 2 GROEPSINDELING 3 OUDER- BEDANKOCHTEND 8 JUNI 3 AFSCHEIDSRECEPTIE MENEER LEO 4 STUDIEDAG 14 JUNI 4 WINGERD

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

AGENDA 2de Pinksterdag, alle kinderen vrij Ouderraad vergadering uur en Musical groep 8

AGENDA 2de Pinksterdag, alle kinderen vrij Ouderraad vergadering uur en Musical groep 8 Schooljaar 2018-2019 Datum: 07-06-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 10 juni Donderdag 13 juni Vrijdag 14 juni Maandag 17 juni AGENDA 2de Pinksterdag, alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus. Heel hartelijk gefeliciteerd. Ma 27 augustus Wo 29 augustus Vr 31 augustus.

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus. Heel hartelijk gefeliciteerd. Ma 27 augustus Wo 29 augustus Vr 31 augustus. Nieuwsbrief 2018-08-24 Samenwijs Willibrordus Heel hartelijk gefeliciteerd Ma 27 Wo 29 Vr 31 Woe 01 Femke de Kroon Nathalie Oerlemans Verberk Fleur van Gils Lisa Schmans Wieneke Welten PBS Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Op vakantie naar Marokko, Kaapverdië, Turkije

Op vakantie naar Marokko, Kaapverdië, Turkije 9 mei 2017 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 Info.stelaertshoeve@tangent.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie. Het journaal verschijnt

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Augustus Schoolactiviteiten

NIEUWSBRIEF Augustus Schoolactiviteiten INHOUD Schoolactiviteiten Tot ziens meester Henny, 1 Welkom juffrouw Angelique In- en uitgangen 1 Bewegingsonderwijs Leerlingenlijst Renovatie Stagiaires Start project WO Leesbevordering Fietscontrole

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 01 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 7-9-2017 Kennismakingsmiddag, ouders en leerlingen welkom! Beste ouders/verzorgers, In deze

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief 15 29 juni 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Allereerst goed nieuws! Dit betreft vooral de groepen 3-3+ en 4 : juf Marieke van de Velde en juf Janny Machielsen kunnen tot aan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5

DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 Kansenkrant DECEMBER 7, 2018 JAARGANG 2, NUMMER 5 In deze nieuwsbrief: - Plusklas - Bezoek van Sint en zijn pieten - Basisschool Uniek gaat kerstgedachte actief uitdragen - Oversteek - Externe begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 27e jaargang, nr , 10 juni 2015

VISSERSPRAAT 27e jaargang, nr , 10 juni 2015 VISSERSPRAAT 27e jaargang, nr. 15-12, 10 juni 2015 AGENDA JUNI woe 10-06 t/m vrij 12-06 Schoolkamp Groep 8 ma 15-06 GMR di 16-06 MR do 18-06 Spreekavond (extra) vr 19-06 Fancy Fair woe 24-06 Volgende Visserspraat

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8,

Kerkje. Beste ouders van groep 4/5 en 6,.. en beste ouders van groep 7 en 8, OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Ik had u beloofd de beloften van de beide scholen toe te lichten. Vandaag is dat belofte 1:

Ik had u beloofd de beloften van de beide scholen toe te lichten. Vandaag is dat belofte 1: Nieuwsbrief 9 juni 2016, nummer 18 INLEIDING Geachte ouder(s), We zitten in de aanloop naar de zomervakantie! De afronding van dit schooljaar en de voorbereiding van het nieuwe zijn in volle gang. We maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

Ouderinfo KBS St. Anna. Terugblik activiteiten. juli 2014. Jaargang 2013-2014 Nummer 6. Terugblik activiteiten

Ouderinfo KBS St. Anna. Terugblik activiteiten. juli 2014. Jaargang 2013-2014 Nummer 6. Terugblik activiteiten Anna juli 2014 Ouderinfo KBS St. Jaargang 2013-2014 Nummer 6 Terugblik activiteiten Groepsverdeling en verdeling van de vakken Orthopedagoog in dienst van Nuwelijn Ouderbetrokkenheid Laatste schoolweek

Nadere informatie

GROEPSINDELING De groepsverdeling voor het komende schooljaar ziet er als volgt uit: Groep 1/2 : Juf Annette Modderman ma., en di.

GROEPSINDELING De groepsverdeling voor het komende schooljaar ziet er als volgt uit: Groep 1/2 : Juf Annette Modderman ma., en di. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 3 no. 10 juni 2016 Samen maken wij ons voor het kind! SCHOOLPLEIN BIJNA IN ORDE! De afgelopen weken is er hard gewerkt aan ons speelplein. Alle tegels

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Waalwijk oost

Nieuwsbrief Waalwijk oost Nieuwsbrief Waalwijk oost Mei 2013 Zonnig begin van mei! De meivakantie bracht ons prachtige zonnige dagen! Heerlijk om na al die kou te kunnen genieten van de zomerse temperaturen! Op de locaties kwamen

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

De Paulusschool. gelooft in de KRACHT van elk kind! AKTUA 11 Vrijdag 26 augustus Vanuit de directie

De Paulusschool. gelooft in de KRACHT van elk kind! AKTUA 11 Vrijdag 26 augustus Vanuit de directie De Paulusschool gelooft in de KRACHT van elk kind! Dr. J.W. Paltelaan 5 079 316 48 34 www.paulus.unicoz.nl 2712 RN Zoetermeer 06-25342550 directie@paulus.unicoz.nl (groep 6a, 6b, 7a en 7b) AKTUA 11 Vrijdag

Nadere informatie

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september.

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september. Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Gouden Griffel. Jaargang 2018-2019, 27 augustus 2018, nummer 1. Zes weken zomervakantie zijn omgevlogen. Wij hopen dat u allemaal van een heerlijke vakantie hebt kunnen

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

jaargang 19, nummer 1a 16 september 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Dinsdag 4 oktober Voorleesavond Beste ouders,

jaargang 19, nummer 1a 16 september 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Dinsdag 4 oktober Voorleesavond Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 19, nummer 1a 16 september 2016 Beste ouders, De voorbereidingen voor de voorleesavond zijn in volle gang. Er is voor deze avond veel hulp

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie