Kopij Hoedekenskerke

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kopij Hoedekenskerke"

Transcriptie

1 Kopij Hoedekenskerke Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel , Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS Hoedekenskerke tel , Contactadres: Trudy en Peter Wattel, Donkershoekstraat 6, Hoedekenskerke, tel Website: College van Kerkrentmeesters: RABO NL13 RABO SKG NL41 FVLB Diaconie: RABO NL14 RABO Collectebonnen: SKG NL44 FVLB Kerkdiensten Zondag 1 oktober uur: ds. E. J. Rietveld Triodienst in Nisse Koffiedrinken na de dienst Diaconale collecte: Nes Ammim Zondag 8 oktober uur: mw. N. Roggeband, Tholen Kindernevendienst: Carolien van Maldegem Koster: Leen van Liere Bloemen: Jeannette Amperse Collecte in de dienst: Diaconie Noodfonds ramp Sint Maarten en CvK Uitgangscollecte: Instandhouding van de eredienst Zondag 15 oktober uur: ds. E.J. Rietveld Gezamenlijke dienst in Nisse Diaconale collecte: Wereldvoedseldag Zondag 22 oktober uur: ds. Mw. D. Timmers-Huigens, Oosterhout Herdenking bombardement op Hoedekenskerke Kindernevendienst: Carolien van Maldegem Koster: Jaap van Maldegem Bloemen: Carolien van Maldegem en Jenny Rietveld Collecte in de dienst: Diaconie en CvK Uitgangscollecte: voor het Oorlogsmonument Koffiedrinken na de dienst Opbrengst collecten augustus 2017 (diensten in Hoedekenskerke) College van Kerkrentmeesters 87,50 Diaconie 35,71 Kerk in Aktie, avondmaalscollecte 68,30 Instandhouding van de eredienst 20,50 Verwarmingsfonds 30,55 Bus portaal t.b.v. orgelfonds 31,10 Hartelijk dank voor uw gaven.

2 Zieken Na een periode van operatie en verder herstel in een revalidatiecentrum in Rotterdam mocht Jan Noort, Havenstraat 12, eind augustus weer naar huis komen. Daar zal hij nog verder moeten aansterken. Dankbaarheid overheerst, nu zich weer meer perspectief van leven laat zien in zijn leven en daarbij in dat van zijn gezin en familie. Plotseling werd Peter Wattel, Donkershoekstraat 6, voorzitter van onze kerkenraad, begin september opgenomen en uiteindelijk in Gent geopereerd aan zijn hart. Dat was voor hem en voor velen in onze gemeente behoorlijk schrikken. Gelukkig is alles voorspoedig verlopen. Peter is weer thuis om daar verder aan te sterken en ook te revalideren. Ook daar zijn we met hem, zijn vrouw Trudy en hun gezin dankbaar om. We hopen dat de komende tijd van revalideren ook de verlangde resultaten mag geven. Bij de diensten Herdenkingsdienst Op zondag 22 oktober zal de dienst in het teken staan van de herdenking van de oktoberdagen van Ons dorp heeft veel geleden onder de gevolgen van de oorlog. Het is goed om daarbij stil te staan. Zeker in deze tijd ervaren wij wat het waard is om in een vrij land te mogen leven. De dienst begint om uur om uur drinken we een kopje koffie. Ook hen die de dienst niet bijwonen zijn hiervoor uitgenodigd. Om uur vindt de herdenking plaats bij het monument. Tot slot is er nog gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de consistorie. Misschien hebt u contact met mensen die hier graag bij aanwezig willen zijn. Wilt u dit dan doorgeven? Regiodienst 29 oktober. Met een bekende roep komt allen tezamen worden grote en kleine gelovigen ook uit deze zuidoosthoek van de Zak opgeroepen om de Regiodienst mee te vieren, op zondag 29 oktober in Nisse. Meer informatie hierover leest u onder de rubriek Geloven in de Zak. Tenslotte een hartelijke groet aan u allen. Ds. Egbert Rietveld Breiclub Hoedekenskerke Dinsdag 12 september was het dan zover: deze ochtend zou de breiclub van start gaan. Met elkaar willen we gaan haken en breien voor het goede doel. Het doel is een kindertehuis in Roemenië. Herfststormen en harde regen werden getrotseerd en we mochten een bescheiden aantal vrouwen uit het dorp en de kerkelijke gemeente ontmoeten. Het was een goed begin van wat een goede gewoonte moet gaan worden. We hadden met elkaar een gezellige ochtend. De brief die we ontvingen uit Roemenië is voorgelezen. Zij zijn blij dat vanuit de Ark dit initiatief is ontstaan en er werd aangegeven waar behoefte aan is. Prettig voor ons om te weten wat we kunnen breien of haken. Wordt vervolgd.. Vrijwilligersavond Op vrijdag 8 september waren alle vrijwilligers te gast bij Hanny en Jan op Boerhaave voor een BBQ. Helaas waren de weersomstandigheden meer geschikt voor warme chocolademelk en toebehoren. Maar gelukkig had Hanny warme (en heerlijke) soep gemaakt zodat we ons konden warmen. De BBQ werd flink opgestookt en Sjacko stond zijn mannetje met het bereiden van vlees en vis. Het eten viel goed in de smaak en er werd volop van genoten.

3 Tussen de bedrijven door kon naar een film gekeken worden over Hoedekenskerke uit de zestiger jaren van de vorige eeuw. Dat lijkt ontzettend lang geleden nu ik het zo opschrijf. Maar veel zaken waren herkenbaar en vooral voor de inwoners die (bijna) heel hun leven op het dorp wonen was het een feest van herkenning. Leuk van Hans dat hij hiervoor heeft gezorgd. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde avond! Verjaardagen en Jubilea Hr. N. Minnee, Oostendestraat 8 hoopt op 18 oktober 76 jaar te worden. Op 19 oktober hoopt Mw. K. Verdonk-Scherpenisse, Kerkstraat jaar te worden. Namens de gemeente van harte gelukgewenst met deze dag, dat u Gods zegen in het komend levensjaar mag ervaren. Op 23 oktober hopen Hans en Jacqueline Zandee, Berkenhof 4 in s Gravenpolder hun 25-jarig huwelijksjubileum te vieren. Hartelijk gefeliciteerd en nog veel goede en gezegende jaren toegewenst. Amnesty International Op zondag 8 oktober 2017 zijn er na de dienst weer kaarten van Amnesty International beschikbaar om te versturen. Kopij Kopij voor de eerstvolgende Kerkwijzer kunt u inleveren vóór 13 oktober 2017 bij Marianne Bijkerk, adres: mariannebijkerk@zeelandnet.nl (tijdelijk adres) In deze tijd van geweld, natuurrampen, ziekte en strijd volgt hieronder een troostvol gebed: UW HANDEN ZIJN WIJ, HEER Uw mensen zijn wij Heer, op hoop van zegen hier, daar uitgestrooid op velden over wegen van de wereld samenklonterend in uw kerken bang voor geweld, voor aanslagen, bang voor rechteloze machteloosheid onder de Hamans van deze wereld. Geïsoleerd en in de steek gelaten door wie ooit vrienden waren. Cynisch, oud, moe en uitzichtloos. Die afgehouwen stronk je gelooft het niet, je durft niet eens te kijken, daar groeit een twijg, een blad, een bloem van mensen die niet zwijgen die handen strekken en armen buigen om een mens. Kerken die gaan staan die veilig opengaan, en branden van Gods vuur voor mensen. Wij blijven hier klinkt in het Oosten wij gaan niet weg maar zullen Gods naam heiligen door hier te zijn, en door

4 Gods handen uit te strekken naar de naakte, de hongerige en de zieke, de gevangene, de argeloze. Zij zullen ons aanvallen, proberen te vernietigen, maar het zal niet gaan zoals zij denken. In heel het Oosten klinkt de roep de roep tot heil en recht de roep van al die uitgestrooide mensen samengeklonterd in hun kerken. Hun roep klinkt door en door tot in het Westen, net als ooit. Je gelooft het niet je durft niet eens te kijken God, zegen hen, ons, Uw handen zijn wij Heer, tot zegen, Amen Bron: Kerk in actie tekst: Feije Duim Voor alle drie gemeenten: Van de trio-diaconie Op 1 oktober is het Israёlzondag. De collecteopbrengst van deze zondag zal dan bestemd zijn voor Nes Ammim. Deze kleine stichting is uitgegroeid tot een grote kibboets met een groot stuk grond. Vanaf het begin stond de oecumenische gedachte centraal. Zij willen de dialoog gaande houden tussen verschillende christelijke stromingen en joden en moslims. Tot op vandaag hebben ze deze idealen hoog weten te houden. Tijdens de collecte op zondag 8 oktober zal uw bijdrage gevraagd worden voor het noodfonds van Kerk en Actie, die dit bestemmen voor hulp aan het ernstig getroffen eiland Sint Maarten. Bij het zien van alle verwoestende beelden hoeft dit verder geen betoog. Zondag 15 oktober is het Wereldvoedseldag. De collecte is dan bestemd voor het Werelddiaconaat. Deze keer voor vrouwen in Zuid-Sudan die op kleinschalige wijze doen aan landbouwactiviteiten. De organisatie die daar werkzaam is traint de vrouwen in het verwerken en verkopen van honing. Met uw gift ontvangen de vrouwen een eigen bijenkorf. Zo kunnen zij een inkomen verwerven en het gezinsinkomen vergroten. Op zondag 29 oktober zal de diaconale collecte een bestemming krijgen in de regio. De opbrengst van deze collecte willen we deels bestemmen voor de Interkerkelijke Commissie voor dovenpastoraat in Zeeland en het andere deel voor de organisatie voor blinden en slechtzienden. Beide organisaties zijn behulpzaam bij het leggen van contacten, zorgen voor bezoeken en het organiseren van activiteiten passend bij de doelgroep.

5 Van harte aanbevolen. Geloven in de Zak Regiodienst 29 oktober Zondag 29 oktober wordt de tweede Regiodienst gevierd in de Maria kerk van Nisse. Deze dienst begint om uur. Vorig jaar luidde het thema in Nieuwdorp: Ik heb een steen verlegd. Deze keer is als thema gekozen: Als een boom bij de bron. Daar zit zeker verband tussen! We gaan dit jaar verder stroomopwaarts. Iedere rivier, waarin stenen worden verlegd door de stroom, kent een begin, een bron. We lezen over zo n bron in Psalm 1, waar een boom vaste voet vindt. Een boom is een Bijbels beeld voor de mens, bestemd om tot groei, bloei en vrucht te komen. Een hoopvol beeld is het. Wie leven wil, dichtbij en vanuit de woorden die verhalen van Gods liefde, die vindt vaste grond om in te wortelen en voedsel, bezieling, om uit te leven. Kinderen en leiding van zondagsschool en kindernevendiensten uit onze regio maken een paar mooie verbeeldingen bij Psalm 1. En spelenderwijs wordt ook u in deze dienst uitgedaagd om invulling te geven aan dat hoopvolle beeld van een boom die tot ontplooiing komt Hoe? Kom maar op, de 29ste en laat je zien en horen! Dat laatste geldt natuurlijk ook voor liederen die we zingen en voor veel mensen een bron zijn voor geloven. Wie zin heeft om zich zingend voor te bereiden op deze Regiodienst: in de Maria kerk van Nisse oefent op woensdag 11 en 25 oktober een gelegenheidskoor onder leiding van Stoffel Gunst een aantal liederen. Aanvang: uur. Alle zanglijsters, merels en leeuweriken uit de Zak: zing mee uit volle borst, de lage en vooral ook hoge tonen die ons worden gegeven door onze Schepper! Nisse Abtskerke Regiodienst Dit jaar zal op 29 oktober de Regiodienst worden gevierd in de Mariakerk te Nisse. Lokale gastheren en gastvrouwen zijn al bezig met de voorbereidingen om een grote schare gelovigen uit de Zak te kunnen verwelkomen. De voorbereidingsgroep voor de dienst is ook in volle gang. Verdere informatie leest u in dit nummer onder de rubriek Geloven in de Zak. Bezoekwerk Evenals in Hoedekenskerke en s Heer Abtskerke is in Nisse een aantal gemeenteleden bereid gevonden om met name oudere gemeenteleden een bezoekje te brengen. Daar zijn we als kerkenraad blij mee. Pastoraat kan niet enkel een taak zijn van een predikant maar is ook toevertrouwd aan de gemeente zelf. De volgende gemeenteleden willen zich hiervoor inzetten: Anita Louws, Christien Veerhoek en Carla Tange. Tenslotte met een hartelijke groet aan u allen, Ds. Egbert Rietveld

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 7-2017 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 13-2017 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 4-2018 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 13-2016 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Zondag 19 april 10.00 uur: ds. E.J. Rietveld Gezamenlijke themadienst in Nisse Na afloop bijeenkomst van de drie gemeenten

Zondag 19 april 10.00 uur: ds. E.J. Rietveld Gezamenlijke themadienst in Nisse Na afloop bijeenkomst van de drie gemeenten Kopij Hoedekenskerke 5-2015 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 12-2017 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 3-2017 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 01-2019 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 5-2017 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 3-2018 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 03-2019 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 2-2017 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 7-2018 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke 01-2016

Kopij Hoedekenskerke 01-2016 Kopij Hoedekenskerke 01-2016 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 14-2017 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 2-2018 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 8-2018 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 1-2017 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 2 december 2018-1 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Erna Dros Diaken: Jan

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 6-2017 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Zondagsbrief en Orde van Dienst. voor. Zondag 14 juli

Zondagsbrief en Orde van Dienst. voor. Zondag 14 juli Zondagsbrief en Orde van Dienst voor Zondag 14 juli Dorpskerk Eelde-Paterwolde Zondagsbrief voor zondag 14 juli 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden Voorganger: Ouderling:

Nadere informatie

Jaarverslag Commissie KerkinActie Vroomshoop

Jaarverslag Commissie KerkinActie Vroomshoop Jaarverslag 2017 Commissie KerkinActie Vroomshoop maart 2018 1 Inhoud Voorwoord... 3 Jaarverslag Taakgroep Projecten en Activiteiten... 4 Jaarverslag Taakgroep Erediensten KiA... 6 Financieel verslag...

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 2 juli 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: José Groenboom Diaken: Jan Reinder

Nadere informatie

Zondagsbrief en Orde van Dienst zondag 15 september 2019

Zondagsbrief en Orde van Dienst zondag 15 september 2019 Zondagsbrief en Orde van Dienst zondag 15 september 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Zondagsbrief voor zondag 15 september 2019 Medewerkenden Voorganger: Ouderling: Diaken: Collectant:

Nadere informatie

Gastvrouw: Anna Mihl Leiding kinderkerk: Rian Westmaas, Margreet Matter Gabriëlle Medendorp

Gastvrouw: Anna Mihl Leiding kinderkerk: Rian Westmaas, Margreet Matter Gabriëlle Medendorp Zondagsbrief voor zondag 24 maart 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Wichard Bouma

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 27 mei 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 9 juli 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Dorinda Hijszeler Diaken: Jan Menno

Nadere informatie

Welkom! Wat fijn dat u bij ons in de kerk bent! Met dit kleine boekje willen we u graag vertellen wie we zijn, hoe we dingen doen en wat ons drijft.

Welkom! Wat fijn dat u bij ons in de kerk bent! Met dit kleine boekje willen we u graag vertellen wie we zijn, hoe we dingen doen en wat ons drijft. Van harte welkom! Welkom! Welkom! Wat fijn dat u bij ons in de kerk bent! Met dit kleine boekje willen we u graag vertellen wie we zijn, hoe we dingen doen en wat ons drijft. U bent te gast in de Hervormde

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen Voorgangers: ds. Anke Dekker uit Brielle Ouderling van dienst: Daniëlle Rijksen Organist: Akko de Feijter Koster: Ko Dees Video Wall: Finie Herrebout Crèche:

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 6 mei 2018 Kleur: wit

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 6 mei 2018 Kleur: wit Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 6 mei 2018 Kleur: wit Zesde zondag van Pasen Zondag Rogate Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Pieter Overduin,

Nadere informatie

De Leidraad. Orde van dienst. Voorganger: ds J.C. van Westenbrugge Organist: Johan Groen

De Leidraad. Orde van dienst. Voorganger: ds J.C. van Westenbrugge Organist: Johan Groen Orde van dienst De Leidraad +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Vierde zondag van de herfst De rijke dwaas, Jan Luyken (1649-1712) Voorganger: ds J.C. van Westenbrugge Organist: Johan

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: dhr. Klaas Bos uit Goes Ada Dieleman Joke de Putter Ko Dees Joris Vasse Aan alle kinderen in

Nadere informatie

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 1 juli 2018

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 1 juli 2018 KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 1 juli 2018 09.00 uur: dr. C.A. van der Sluijs 13.15 uur: ds. G.H. Molenaar Ps. 146: 1 (voorzang) Ps. 121: 4 (voorzang) Ps. 36: 2 en 3 Ps. 119: 53 Ps. 87: 1 Ps. 95:

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 9 december 2018-2 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Kees-Jan Antuma Diaken:

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 17 juni 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Kees Jan Antuma Diaken: Jan Menno

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 3 maart 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 3 maart 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 3 maart 2019 Kleur: Groen Voorganger: ds. Wim van den Hoek, Breskens Ouderling van dienst: Wim de Putter Organist: Connie van Hermon Koster: Leen Dieleman Video Wall: Joris Vasse Crèche:

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Lichtbron 2017 van 26 mei tot 2 juni. Lichtbron-inspiratie - Welkom Heilige Geest

Nieuwsbrief De Lichtbron 2017 van 26 mei tot 2 juni. Lichtbron-inspiratie - Welkom Heilige Geest Nieuwsbrief De Lichtbron 2017 van 26 mei tot 2 juni Lichtbron-inspiratie - Welkom Heilige Geest Welkom Heilige Geest, daal op ons neer, vervul iedere dag, ons hart steeds weer. Jezus heeft het onszelf

Nadere informatie

Kopij Hoedekenskerke

Kopij Hoedekenskerke Kopij Hoedekenskerke 02-2019 Predikant: ds. E.J. Rietveld, tel.06-34 10 46 59, e-mail: ds.e.j.rietveld@gmail.com Adres: Land van Straub 32, 4464 JR Goes Scriba: Thea Platschorre, Kerkstraat 43, 4433 AS

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Pieter Overduin uit Hulst Henk Siersema Joke de

Nadere informatie

Alleen in Nisse is nog een zondagsschool, waar ook een paar kinderen uit 's-heer Abtskerke opzitten. We zijn blij dat er nog een zondagsschool is.

Alleen in Nisse is nog een zondagsschool, waar ook een paar kinderen uit 's-heer Abtskerke opzitten. We zijn blij dat er nog een zondagsschool is. BELEIDSPLAN NISSE EN S-HEER ABTSKERKE herziening beleidsplan 6 mei 2014 VOORAF: Dit beleidsplan is vooral een beschrijving van wat we als gemeenten doen en in ieder geval zo willen houden. Dat is niet

Nadere informatie

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent Zondagsbrief voor zondag 23 december 2018-4 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken:

Nadere informatie

Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012

Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012 Op reis met God Liturgie voor de dienst op zondag 5 februari 2012 ter afsluiting van het project Kerk, School en Gezin 2012 in de Grote- of Andreaskerk te Hattem Hervormde gemeente Hattem - wijkgemeente

Nadere informatie

Zondag 21 mei Zesde zondag van Pasen. Een dienst van Schrift en Tafel. Voorganger: ds. Willemijn van Dijk-Heij Organist: Patrick Hopper

Zondag 21 mei Zesde zondag van Pasen. Een dienst van Schrift en Tafel. Voorganger: ds. Willemijn van Dijk-Heij Organist: Patrick Hopper Zondag 21 mei 2017 Zesde zondag van Pasen Een dienst van Schrift en Tafel Kees de kort: wijs en dwaas Voorganger: ds. Willemijn van Dijk-Heij Organist: Patrick Hopper Voor het eerst hier in de kerk? Welkom

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 10 februari 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Marike Hoekstra Diaken: Liesbeth

Nadere informatie

Zondagsbrief voor zondag 18 augustus Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk.

Zondagsbrief voor zondag 18 augustus Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Zondagsbrief voor zondag 18 augustus 2013 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. L. Giethoorn, Groningen Ouderling: Els Beelen Diaken: Joke

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst

Liturgie voor de morgendienst Liturgie voor de morgendienst op Eerste Pinksterdag 2015 in de Oosterholthoeve In deze dienst: bediening van de Heilige Doop Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: m.m.v. muziekgroep ds. J.A. Brussaard

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 25 juni 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. In deze dienst zal Erna Dros bevestigd worden als ouderling. We zullen als gemeente afscheid nemen van de vorige ouderling/voorzitter

Nadere informatie

Ontmoeting Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in t Loughoes met koffie/thee/limonade.

Ontmoeting Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in t Loughoes met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 14 april 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: dhr. Bert Broers Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Jan Menno Medendorp

Nadere informatie

Kerk voor Jou dienst

Kerk voor Jou dienst Kerk voor Jou dienst Voorganger Organist : Dhr. A. Voogd : Rens van Rossum Welkom Afkondigingen door Ouderling Janie van Everdingen t Jong Voor verdere bijzonderheden verwijzen wij u naar de weekbrief.

Nadere informatie

Collecten: De eerste collecte is bestemd voor diaconie kerstpakketten actie. De tweede collecte is bestemd voor in stand houden van de eredienst.

Collecten: De eerste collecte is bestemd voor diaconie kerstpakketten actie. De tweede collecte is bestemd voor in stand houden van de eredienst. Zondagsbrief voor zondag 17 december 2017-3 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: José Groenboom Diaken:

Nadere informatie

Liturgie voor Zondag 7 januari 2018, Epifanie

Liturgie voor Zondag 7 januari 2018, Epifanie Liturgie voor Zondag 7 januari 2018, Epifanie Voorganger Organist Lector Ontvangst Gert Scholten Hanneke Muntjewerf Sonja Bastiaan Ineke van der Woude Orgelspel Gemeente gaat staan na het aansteken van

Nadere informatie

De Leidraad. Zondag De Goede Herder 30 april 2017

De Leidraad. Zondag De Goede Herder 30 april 2017 Orde van dienst De Leidraad +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Zondag De Goede Herder 30 april 2017 Voorganger: ds. J. Bonnes Organist: Johan Groen Welkom en mededelingen Aansteken van

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 18 december 2016 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 4 e Zondag van Advent Zondag Rorate Kleur: Paars Kleur van (be)rouw, inkeer, bezinning Voorganger: ds. Wim Schaap Orgel: Bert Wisgerhof De

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 1 juli 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Jan Reinder

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen

Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen Voorganger: Organist : Lector: Ontvangst pastor L. Kooiman Jan Zwart Jan Bruin Henk van Zanten Orgelspel Advent en aansteken

Nadere informatie

Zondag 22 oktober 2017

Zondag 22 oktober 2017 Zondag 22 oktober 2017 Viering in de Welkomkerk met als thema: Leven doet soms pijn Dichtbij en veraf krijgt ieder mens te maken met lijden dat zich in allerlei vormen kan aandienen. Het verlies van een

Nadere informatie

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst Welkom in de Sint Jacobskerk Wij wensen u een gezegende kerkdienst Sint Jacobskerk Voorganger : Ds. Joh. Visser (Antwerpen) Ouderling v dienst : Dhr. Hans Koster Lector : Dhr. Bram Leenhouts Organist :

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 18 juni 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. L. Giethoorn Groningen Ouderling: Dorinda Hijszeler Diaken: Jan

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 11 november 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Instructie Ambtsdrager van Dienst (AvD) en 2 e ambtsdrager Gebaseerd op PGSG2013-006

Instructie Ambtsdrager van Dienst (AvD) en 2 e ambtsdrager Gebaseerd op PGSG2013-006 Kerk: Johanneskerk, Mgr. Vranckenstraat 9, 6134 AJ SITTARD Scribaat: p/a G. van Kranenburg Mgr. Vranckenstraat 9 6134 AJ SITTARD Tel: 046-4490080 E-mail: scriba@pgsittard.nl PGSG2015-I-087r2 2015-08-25

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 27 januari 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 27 januari 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 27 januari 2019 Kleur: Groen Voorgangers: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: Crèche: dhr. Jan Willem Slager uit Goes Henk Siersema Akko de Feijter Leen Dieleman Nelly

Nadere informatie

HET WOORD: SCHRIFT EN TAFEL

HET WOORD: SCHRIFT EN TAFEL Thema: Wachten Orde van dienst: - VOORBEREIDING Zondag 28 december 2014 Zuiderkerkgemeente Voorganger: ds. E. Wisselink Organist: mevr. Willy Misker Wit Wit is de kleur van de vreugde, wit is de kleur

Nadere informatie

Zondagsbrief voor zondag 23 december 2012. Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk.

Zondagsbrief voor zondag 23 december 2012. Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Zondagsbrief voor zondag 23 december 2012 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Bij de dienst Vanmorgen vertelt het evangelie van Lucas over de ontmoeting vol Geestdrift tussen twee vrouwen:

Nadere informatie

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse

Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse Hervormde gemeente te Haaksbergen-Buurse 8 e zondag van de herfst Oogstdankdienst 9 november 2014 voorganger: ds. N.J. Pronk organiste: Līga Vilmane-Fioreze ouderling: J.A. van der Horst koster: M. Slomp

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 23 december 2018 Kleur: paars

Zondagsbrief Zondag 23 december 2018 Kleur: paars Zondagsbrief Zondag 23 december 2018 Kleur: paars Vierde zondag van Advent Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: Crèche: ds. Saskia Ketelaar uit Lede, België Elly Tollenaar Joke

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 4 februari 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in het Borchkwartier. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: José Groenboom Diaken: Jan

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 14 mei 2017 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 14 mei 2017 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen 1 Orde van dienst voor de viering van zondag 14 mei 2017 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen voorganger orgel : ds. Freek L. Bakker, Voorschoten : Kees van den Berg De kaarsen worden aangestoken

Nadere informatie

Protestantse Gemeente

Protestantse Gemeente Protestantse Gemeente Foto R. Rijk Hoedekenskerke Voorwoord... 4 In en rond de kerk... 5 Gebouw en ontstaan van de gemeente... 5 De Protestantse Gemeente De Ark... 6 Antependia... 6 Orgel en organist...

Nadere informatie

Eredienst Kerk & School met kinderen en leerkrachten van CBS t Kompas

Eredienst Kerk & School met kinderen en leerkrachten van CBS t Kompas Protestantse gemeente te Hoek Zondag 8 november 2015 Eredienst Kerk & School met kinderen en leerkrachten van CBS t Kompas Bouwen aan een veilig Huis Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: ds. Arie

Nadere informatie

Welkom in de Hoeksteen

Welkom in de Hoeksteen Welkom in de Hoeksteen Vandaag vieren we het Heilig Avondmaal. Voorganger: Ds. J Plug. Lezen : 1 Korinthiers 1: 17-22 Psalm 104 : 1 en 8 Gezang 169 Opwekking 705 Psalm 103 : 1, 4 en 7 Gezang 261 Muziek-

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 13 januari 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. In deze dienst wordt de maaltijd van de Heer gevierd. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 20 mei 2018 Pinksteren Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: dhr. Bert Broers Ouderling: Erna Dros Diaken: Liesbeth Roelfsema

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 10 september 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Jan Menno

Nadere informatie

Annemieke Eisses. Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Annemieke Eisses. Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 24 september 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Onlanderij. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Tom van der Velde Diaken: Jan

Nadere informatie

E R E D I E N S T. 31 maart 2019 zondag Laetare. Protestantse Gemeente Brielle Sint-Catharijnekerk

E R E D I E N S T. 31 maart 2019 zondag Laetare. Protestantse Gemeente Brielle Sint-Catharijnekerk E R E D I E N S T 31 maart 2019 zondag Laetare Protestantse Gemeente Brielle Sint-Catharijnekerk voorganger ouderling organist ds. Harry Doornbos Joke van der Lugt Marco t Hart met het oog op de privacywet

Nadere informatie

Orde van dienst voor de viering van zondag 2 oktober 2016 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen

Orde van dienst voor de viering van zondag 2 oktober 2016 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen 1 Orde van dienst voor de viering van zondag 2 oktober 2016 Wijkgemeente Ambacht-Oost Bethelkerk Vlaardingen voorganger orgel : ds. Neely Kok : Guus Korpershoek De kaarsen worden aangestoken Wij bereiden

Nadere informatie

Zaterdag 2 februari 2013 (57e jaargang, nr. 2)

Zaterdag 2 februari 2013 (57e jaargang, nr. 2) Contactblad van de Protestantse Gemeente te Nigtevecht www.kerknigtevecht.nl Zaterdag 2 februari 2013 (57e jaargang, nr. 2) Zondag 3 februari 10.00 uur Ds. H. Eschbach, Terschuur Collecten : Evangelisch

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 28 februari 2016 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK Derde zondag van de Veertigdagentijd- Oculi Kleur: Paars Het paars wil inkeer geven in passie en advent. Wij hebben in ons leven ons van God

Nadere informatie

Orde van de laagdrempelige dienst in de Pniëlkerk op zondag 20 november 2016 Aanvang 18:00 uur Thema: Vergeet niet te danken!!

Orde van de laagdrempelige dienst in de Pniëlkerk op zondag 20 november 2016 Aanvang 18:00 uur Thema: Vergeet niet te danken!! Orde van de laagdrempelige dienst in de Pniëlkerk op zondag 20 november 2016 Aanvang 18:00 uur Thema: Vergeet niet te danken!! Voorganger: ds. F. Wijnhorst Ouderling van dienst: br. Henny Hoek Organist

Nadere informatie

De Leidraad. Zondag 5 maart ste zondag van de 40-dagentijd

De Leidraad. Zondag 5 maart ste zondag van de 40-dagentijd Orde van dienst De Leidraad +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Zondag 5 maart 2017 1 ste zondag van de 40-dagentijd Voorganger: ds Wim Knoeff Organist: Annemieke Hartman Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Protestantse Gemeente

Protestantse Gemeente Protestantse Gemeente Hoedekenskerke Voorwoord... 4 In en rond de kerk... 5 Gebouw en ontstaan van de gemeente... 5 De Protestantse Gemeente De Ark... 6 Antependia... 6 Orgel en organist... 6 Kerkgebouw

Nadere informatie

PGSchagen 18 september Thema: De gelijkenis van de onrechtvaardige rentmeester

PGSchagen 18 september Thema: De gelijkenis van de onrechtvaardige rentmeester PGSchagen 18 september 2016 Voorganger Dhr. J. Prij Jr, Organist Hanneke Muntjewerf Lector Janny de Visser, Koster Evert Meijer, Gastvrouw Nel Dantuma Thema: De gelijkenis van de onrechtvaardige rentmeester

Nadere informatie

Orde van dienst. 2 december 2018 Protestantse Gemeente Laren. Daan Gerrit Dijkman wordt gedoopt Eerste zondag van advent. Voorganger: ds.

Orde van dienst. 2 december 2018 Protestantse Gemeente Laren. Daan Gerrit Dijkman wordt gedoopt Eerste zondag van advent. Voorganger: ds. Orde van dienst 2 december 2018 Protestantse Gemeente Laren Daan Gerrit Dijkman wordt gedoopt Eerste zondag van advent Voorganger: ds. Jaap Jonk Orgelspel: Stefan Potman Lector: Joke Dijkman 1 De voorbereiding

Nadere informatie

Eredienst 22 oktober uur Voorganger: ds H vd Berg. Thema: Heb jij toegang tot de schepping?

Eredienst 22 oktober uur Voorganger: ds H vd Berg. Thema: Heb jij toegang tot de schepping? Eredienst 22 oktober 10.00 uur Voorganger: ds H vd Berg Thema: Heb jij toegang tot de schepping? Votum en groet Psalm 24 : 1 en 2 Wet Psalm 24 : 3 Gebed Lezen: Psalm 24 Lied 120 : 1 en 2 >> Regenboog 1-4

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST. Zondag 23 oktober 2016

ORDE VAN DIENST PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST. Zondag 23 oktober 2016 ORDE VAN DIENST PROTESTANTSE GEMEENTE SOEST Zondag 23 oktober 2016 6 e zondag van de herfst Liturgische kleur: rood In deze viering zal Conny van Lier worden aangesteld als jongerenwerker voor de Protestantse

Nadere informatie

Fabian Dudink. Pinksterviering. en doop van. Liturgie voor de. zondag 9 juni 2019 in de Grote Kerk, Markt Schagen

Fabian Dudink. Pinksterviering. en doop van. Liturgie voor de. zondag 9 juni 2019 in de Grote Kerk, Markt Schagen Liturgie voor de Pinksterviering en doop van Fabian Dudink zondag 9 juni 2019 in de Grote Kerk, Markt Schagen voorganger ds. Arie Jan van der Bom organist Caroline Schaap Orgelspel 2 orgelkoralen over

Nadere informatie

Orde van de dienst op de eerste zondag van de Voleinding 6 november anno Domini 2011

Orde van de dienst op de eerste zondag van de Voleinding 6 november anno Domini 2011 Orde van de dienst op de eerste zondag van de Voleinding 6 november anno Domini 2011 VOORBEREIDING Inleidend orgelspel Koraalvoorspel over Es ist gewisslich an der Zeit (gez. 279) van J.S. Bach Welkom

Nadere informatie

De Leidraad. Zondag 9 september de zondag van de zomer

De Leidraad. Zondag 9 september de zondag van de zomer Orde van dienst De Leidraad +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Zondag 9 september 2018 12 de zondag van de zomer Ik zie, ik zie.. Voorganger: Pastor Jacqueline Bakker Organist: Annemieke

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 3 juni 2018 kleur: groen Dienst: Ichthuskerk om 9.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel Organist:

Nadere informatie

Welkom in de Open Hof

Welkom in de Open Hof Welkom in de Open Hof Votum en groet Opw. 770 Opw. 687 EL 421 Gez. 114: 1 3 EL 301 Ps. 67: 1 2 Een nieuwe hemel en een nieuwe aarde: alleen toekomstmuziek, of ook nu al merkbaar? Jes. 65: 17-25 Mededelingen

Nadere informatie

TWEEDE ZONDAG VAN DE VEERTIG DAGEN 17 maart 2019

TWEEDE ZONDAG VAN DE VEERTIG DAGEN 17 maart 2019 TWEEDE ZONDAG VAN DE VEERTIG DAGEN 17 maart 2019 INTREDE Orgelspel: Was Gott tut, das ist wohlgetan van Johann Pachtelbel (1653-1706) Welkom Intochtslied (staande): Psalm 25 vers 1 Bemoediging en toenaderingsgebed

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Echteld Liturgie van de Schoenmaatjes-dienst (incl. De Zondagsbrief) 2 e Adventszondag 4 december 2016

Protestantse Gemeente Echteld  Liturgie van de Schoenmaatjes-dienst (incl. De Zondagsbrief) 2 e Adventszondag 4 december 2016 Protestantse Gemeente Echteld www.kerkechteld.nl Liturgie van de Schoenmaatjes-dienst (incl. De Zondagsbrief) 2 e Adventszondag 4 december 2016 Thema: liefde = zegen Voorganger Ds. Wya de Kam - Diepeveen

Nadere informatie

Audry Antuma. Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Audry Antuma. Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 14 januari 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. In deze dienst wordt de maaltijd van de Heer gevierd. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 16 september 2018 kleur: groen Dienst: Oude kerk om 9.00 uur Voorganger: Ds. P. Verbaan, Ermelo Organist: mevr.

Nadere informatie

Kracht en liefde worden ons gegeven

Kracht en liefde worden ons gegeven Liturgie voor het ochtendgebed op zondag 31 december 2017 Kracht en liefde worden ons gegeven Lezers: Organiste : Ontvangst Annemarie Voorbraak Wijnand Kramer Jan Prij Hanneke Muntjewerf Ineke van der

Nadere informatie

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen

Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Protestantse Wijkgemeente 'Open Hof' te Kampen Welkom op de startzondag van onze wijkgemeente. Welkom in kerkelijk centrum Open Hof. Op deze zondag nemen we het verbouwde en vernieuwde Open Hof in gebruik.

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 14 oktober 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 14 oktober 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 14 oktober 2018 Kleur: groen Wereldvoedseldag Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Daan Riemens uit Nijkerk Kees

Nadere informatie

Zo is dan het geloof uit het gehoor, en het gehoor door het Woord Gods

Zo is dan het geloof uit het gehoor, en het gehoor door het Woord Gods Zo is dan het geloof uit het gehoor, en het gehoor door het Woord Gods Romeinen 10: 17 Toelichting op de gang van zaken in de eredienst Informatie voor onze gasten Op pagina 4 vindt u de volgorde van de

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 20 mei 2018 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK Pinksteren Kleur: rood Vandaag verschiet de kerk weer van kleur: De kleur van de Geest en van het feest. Feest omdat Pinksteren ook de verjaardag

Nadere informatie