Nieuwsbrief. 14 september september Excursie Parnassia groep 7. 5 oktober Start Kinderboekenweek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. 14 september september Excursie Parnassia groep 7. 5 oktober Start Kinderboekenweek"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 14 september 2016 In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de komende activiteiten en andere zaken die de school betreffen. Agenda 5 september Zomerexpositie Joods Zandvoort van groepen 6 t/m 8 6 september Informatieavond groepen 1 t/m 8 8 september Dansworkshops groepen 1 & 2 13 september Dansworkshops groepen 3, 4 & 5 15 september Excursie Parnassia groep 7 20 september Yoga workshops groepen 6, 7 & 8 20 september Inloopkijkavond 20 september Derde kamer koffertje groep 8 / Jeugd & Politiek 21 september NIO groep 8 26 september Start Week van de Pauzehap 27 september Yoga workshops groepen 4 & 5 28 september Start kinderpostzegelactie groepen 7 & 8 29 september Terugkomdag brugklassers 5 oktober Start Kinderboekenweek 5 oktober Museum Volkenkunde groepen 3 & 4 6 oktober Voorlezen groep 6 Huis in de Duinen 6 oktober Bezoek Olmenhorst groep 8 oktober 7 oktober Bezoek Museumplein groepen 6, 7, 8 11 oktober Appeltjesdag groepen 1 t/m 8 11 oktober Bezoek Huis in de Duinen / Zandstroom groep 8 13 oktober Bezoek Elswout-paddenstoelentocht groep 3

2 13 oktober Afsluiting Kinderboekenweek oktober HERFSTVAKANTIE 26 oktober Herfstspeurtocht groepen 1 & 2 26 oktober Museumbezoek Teylers Museum groep 5 28 oktober Voorstelling door groep 1-2 A & 1-2 B Filmpremière Wij kijken terug op een fantastische filmpremière. Wij danken iedereen die zich heeft ingezet voor dit gezellige feest. Gastles Unicef Vorige week heeft een medewerker van Unicef een gastles verzorgd in de groep 6 t/m 8. Deze actieve gastlessen sloten prima aan bij de filmpremière rondom kinderrechten en de organisatie Unicef. Hoofdluis In een aantal groepen heerst hoofdluis of zijn er neten geconstateerd. Wij kunnen dit alleen bestrijden met uw hulp. Wij verzoeken u om uw kind(eren) regelmatig te controleren en bij geconstateerde hoofdluis of neten te behandelen. Iedere dag kammen met een hoofdluiskam is hierbij van essentieel belang. Tevens verzoeken wij u om bij kinderen met lang haar dit in een vlecht of staart te doen. Wij rekenen op uw medewerking. Deskundigheidsbevordering Ook dit schooljaar willen wij als team onze deskundigheid blijven bevorderen. Wij zullen weer diverse workshops volgen en organiseren om zo te blijven werken aan onze ontwikkeling. Wij zijn een lerende organisatie en zijn altijd in ontwikkeling en blijven kijken waar wij onze school kunnen verbeteren. Daarnaast doen wij structureel klassenbezoeken bij elkaar om zodoende van elkaar te kunnen leren. Tevens zullen wij op het gebied van de Gezonde school ons beleid verder gaan vormgeven m.b.t. het onderdeel Voeding. Ook gaan wij de komende jaren gericht aandacht besteden aan de 21 st century skills. Wij willen kinderen vaardigheden bijbrengen hoe ze kunnen leren en interacteren in de 21 ste eeuwse maatschappij. Wij willen meer thematisch en groepsdoorbrekend gaan werken op het gebied van oriëntatie op jezelf en de wereld, waarbij effectief leren centraal staat. Wij willen hierbij het ontdekkend leren stimuleren en de omgeving meer betrekken. Door middel van verdere digitalisering en modernisering willen wij leerlingen vaardigheden laten op doen, die in de kenniseconomie van de 21 e eeuw van belang zijn. Daarnaast willen wij hierbij de omgeving nog meer betrekken dan we nu reeds doen. Op dit moment zijn we ons aan het oriënteren op een nieuwe geïntegreerde zaakvak methode die aandacht besteed aan al deze criteria. We houden u via de nieuwsbrief op de hoogte omtrent deze ontwikkeling.

3 Vervanging Gym Juf Jirina is bevallen van een prachtige dochter Maelynn. Zij zal tot de kerstvakantie genieten van haar bevallingsverlof. Meester Jan is op dit moment nog afwezig i.v.m. ziekte. Wij hopen dat hij zich spoedig herstelt. Ilona Beukers verzorgt de gymlessen gedurende de afwezigheid van beide vakleerkrachten. Stagiairs In de komende weken zullen wij weer veel stagiairs mogen ontvangen op onze school. Leerlingenraad In de maand september zullen de verkiezingen voor de leerlingenraad in de groepen 5 t/m 8 weer plaatsvinden. Wij hopen nieuwe enthousiaste leden te mogen verwelkomen in de raad. Fietsen Wij verzoeken u vriendelijk, indien u op loopafstand van school woont, uw kind niet op de fiets te laten komen. Niet alle fietsen passen in onze fietsenstalling, dus zien we dat fietsen tegen de hekken worden geplaatst. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Ook kunnen fietsen makkelijk beschadigd worden en hiervoor geldt geen verzekering! Alvast bedankt voor uw medewerking. Zomerexpositie Joods Zandvoort van De leerlingen van de groepen 6 t/m 8 bezoeken op maandag 5 september de expositie in de Protestantse kerk in Zandvoort. Informatieavonden Op dinsdag 6 september vindt er een informatieavond plaats voor alle groepen. De leerkrachten zullen u op deze avond informeren over o.a. het leerstofaanbod, de methode Piramide etc. De voorlichting vindt plaats voor de groepen 1, 2, 4 en 8 van uur. De voorlichting voor de groepen 3, 5, 6 en 7 is van uur De voorlichtingen vinden plaats in de klaslokalen en zijn uitsluitend bedoeld voor ouder(s)/verzorger(s). Gevonden voorwerpen Wij verzoeken u op dinsdag 6 september, na schooltijd en op de informatieavond, in de aula te kijken of er spullen van uw kind(eren) liggen. Alle gevonden voorwerpen worden gedurende het schooljaar verzameld bij onze conciërge Sadhana tegenover groep 8. Na 19 september zullen we de gevonden voorwerpen doneren aan een goed doel. Inloopkijkavond Op dinsdag 20 september tussen uur en uur bent u, samen met uw kind(eren), van harte welkom in de klas om de methodes en de schriften in te zien.

4 Dansworkshops en Yoga workshops In het kader van ons Gezonde School vignet zullen we ook dit jaar weer veel aandacht besteden aan Sport en Bewegen naast de reguliere gymlessen. Arliene Beaumont van Dance Centre Zandvoort zal diverse workshops verzorgen bij ons op school. Wij danken haar voor haar inzet. Op donderdag 8 september vindt de dansworkshop plaats voor de groepen 1 en 2. Op dinsdag 13 september vindt de dansworkshop plaats voor de groepen 3, 4 en 5. Danielle Liauw van Daandasana Yoga Studio zal voor onze school wer een aantal yoga workshops verzorgen. Ook haar danken we wederom voor haar inzet. Op dinsdag 20 september zullen de kinderen van de groepen 6, 7 en 8 een workshop volgen in de yogastudio. Op dinsdag 27 september zullen de kinderen van de groepen 4 en 5 een workshop volgen in de yogastudio. Natuuruitstapjes Uiteraard zullen we dit jaar de natuurleerlijn, die we vorig jaar gestart zijn, voortzetten. Dit betekent dat de groepen 5 t/m 8 regelmatig onze schooltuin zullen bezoeken en verzorgen. De onderbouw groepen zullen ons plein voorzien van planten. Daarnaast zullen dit schooljaar alle groepen weer een natuurwandeling maken onder begeleiding van een boswachter. Zo zal op 15 september groep 7 bij Parnassia een les krijgen over het strandleven. Groep 3 gaat op 13 oktober Landgoed Elswout bezoeken voor een paddenstoelentocht. De groepen 1 en 2 zullen op 26 oktober een Herfstspeurtocht maken. De desbetreffende groepen zullen later nog meer informatie ontvangen over deze uitstapjes. De groepen 4, 5, 6 en 8 zullen in het voorjaar de natuur in gaan. Deze natuur uitstapjes kunnen we mogelijk maken door de ouderbijdrage en de opbrengsten van de sponsorloop. Wij zijn blij dat we weer met alle kinderen een uitstapje onder begeleiding van een gids in de natuur kunnen maken. Jeugd & politiek Het jeugddebat is een onderdeel van het project Zandvoortse jeugd en politiek. Op Prinsjesdag, 20 september, ontvangen de leerlingen van groep 8 van de Zandvoortse basisscholen een leskoffertje van de gemeente Zandvoort. Met dit interactieve lesprogramma gaan de klassen debatteren en worden per klas de twee beste debaters aangewezen. Tevens krijgen de leerlingen van groep 8, in oktober, een rondleiding op het gemeentehuis. Het project wordt afgesloten met een einddebat, in januari, op het gemeentehuis, waar twee leerlingen onze school zullen vertegenwoordigen. De kinderen van groep 8 worden nog nader geïnformeerd. Nio en Drempelonderzoek Op dinsdag 21 september vindt het Nederlands Intelligentie Onderzoek (NIO) plaats voor de kinderen van groep 8. Hierover zijn de ouders al geïnformeerd. In week 44 vindt de afname van het Drempelonderzoek plaats voor groep 8. Wij hopen in week 46 en 47 de kinderen van groep 8 een voorlopig advies te geven. U ontvangt hiervoor een uitnodiging. Nadere informatie hierover kunt u lezen in de schoolgids.

5 Pauze hap Ik eet het beter Van 26 september tot en met 30 september zal groep 5 t/m 8 meedoen aan Week van de Pauzehap. Dit lesprogramma maakt onderdeel uit van het educatieve platform Ik eet het beter. Tijdens Week van de Pauzehap leren de kinderen hoe lekker en leuk het is om te kiezen voor gezonde tussendoortjes. Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgen de kinderen een verantwoorde pauzehap aangeboden. De kinderen krijgen hierover meer informatie mee naar huis. De groepen 6, 7 en 8 zullen in maart deelnemen aan Ik eet het beter Kinderpostzegelactie Vanaf woensdag 28 september tot en met vrijdag 3 oktober 2016 gaan meer dan kinderen uit groep 7 en 8 van ruim 550 basisscholen op pad om kinderpostzegels en kaarten te verkopen. In het kader van maatschappelijke betrokkenheid doen ook de leerlingen van onze groep 7 en 8 van onze school mee met de Kinderpostzegelactie. Kinderpostzegels zet zich in voor de bescherming en ontwikkeling van kwetsbare kinderen wereldwijd centraal. Op 9 november worden de bestellingen afgeleverd. Terugkomdag Dinsdag 29 september nodigen we onze brugklassers uit voor de traditionele terugkomdag. Deze middag krijgen onze oud-leerlingen de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen en natuurlijk ook om gewoon even lekker bij te praten.

6 Museumbezoeken In het kader van de culturele vorming bezoeken de leerlingen van onze school ieder jaar een museum. De groepen 6, 7 en 8 zullen op vrijdag 7 oktober het museumplein in Amsterdam bezoeken. Groep 6 gaat het van Gogh Museum bezoeken, groep 7 het Stedelijk Museum en groep 8 het Rijksmuseum. Op woensdag 5 oktober zullen de kinderen van de groepen 3 en 4 naar het Volkenkunde museum gaan. Bovenstaande groepen worden per bus vervoerd. Op vrijdag 7 oktober zullen de kinderen van de groepen 1&2 het Zandvoorts Museum bezoeken. De overige groepen zullen later in dit schooljaar op museumbezoek gaan. Op woensdag 26 oktober brengt groep 5 een museumbezoek en wel naar het Teylers Museum. Deze culturele uitstapjes kunnen we mogelijk maken door de ouderbijdrage en de opbrengsten van de sponsorloop. Wij zijn blij dat we alle kinderen weer kunnen laten kennismaken met een museum en wensen hen veel plezier. Appeltjesdag Op 6 oktober gaat onze groep 8 traditiegetrouw appels plukken in De Olmenhorst. Op dinsdag 11 oktober gaan we met alle kinderen appelflappen bakken. In het kader van de maatschappelijke betrokkenheid, zullen de kinderen van groep 8 ook appelflappen bezorgen bij de bewoners in het Huis in de Duinen en de bezoekers van de Zandstroom. Kinderboekenweek Op woensdag 5 oktober start de kinderboekenweek. In het kader van maatschappelijke betrokkenheid zal groep 6, op 6 oktober, gaan voorlezen in het Huis in de Duinen. Op donderdag 13 oktober sluiten wij de kinderboekenweek af met een gezamenlijke tentoonstelling met alle participanten van de Blauwe tram. Deze tentoonstelling vindt plaats na schooltijd van uur. U ontvangt nog een aparte brief over de activiteiten omtrent de kinderboekenweek. Vakantie Op donderdag 13 oktober om uur begint de vakantie voor alle groepen. Wij wensen iedereen een fijne vakantie. Op maandag 24 oktober begint de school weer. Voorstelling groep 1-2 A en 1-2 B We gaan weer starten met onze voorstellingen. Op vrijdag 28 oktober gaan we genieten van de voorstellingen van de groepen 1-2 A en 1-2 B. Zij treden op voor de gehele school en de ouder(s), verzorger(s) van de leerlingen uit de groepen 1-2 A en 1-2 B. Wij kunnen niet wachten tot het zover is. Nadere informatie volgt.

Nieuwsbrief. 5 september 2017

Nieuwsbrief. 5 september 2017 Nieuwsbrief 5 september 2017 In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de komende activiteiten en andere zaken die de school betreffen. Agenda 7 september Start verkiezingen leerlingenraad 12 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 4 september 2018

Nieuwsbrief. 4 september 2018 Nieuwsbrief 4 september 2018 In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de komende activiteiten en andere zaken die de school betreffen. Agenda 5 september Start verkiezingen leerlingenraad 6 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3. Kinderboekenweek. Van 4 tot 15 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is

Nieuwsbrief Nr. 3. Kinderboekenweek. Van 4 tot 15 oktober is het Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is Nieuwsbrief Nr. 3 Belangrijke data 21-9 t/m 1/10 - Week van de eenzaamheid 5 oktober- Leerkrachten staken. School is dicht! 11 oktober - Inloopochtend 27 september- Start verkoop Kinderpostzegels 4 t/m

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Voorwoord. Ouderbijdrage. Expositie Gouden Weken. Vrijwilligers pleinwacht

Voorwoord. Ouderbijdrage. Expositie Gouden Weken. Vrijwilligers pleinwacht Voorwoord In de afgelopen week hebben we de periode van de Gouden Weken afgesloten. De Gouden Weken slaat op de eerste weken van het schooljaar, waarin er veelvuldig aandacht wordt besteed aan de groepsvorming.

Nadere informatie

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag 2017/2018 no.2 Inleiding In de eerste drie weken van dit nieuwe schooljaar hebben alle leerlingen, juffen, meesters en ook de Vliegerklas hun draai op school weer gevonden. Het is fijn om te zien en te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. september2019

NIEUWSBRIEF. september2019 NIEUWSBRIEF september2019 Welkom terug van de zomervakantie! We zijn weer gestart en we gaan ervoor om er samen een boeiend schooljaar van te maken en samen veel ontdekkingen te doen. Ontdek gelijk de

Nadere informatie

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school!

Welkom Yano en Naéli worden volgende week 4 jaar en komen dan bij ons in groep 1. We wensen Yano, Naéli en hun ouders veel plezier bij ons op school! OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2019-2020, nr. 3, 13 september 2019. Welkom Yano en Naéli worden volgende week

Nadere informatie

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers,

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers, SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 1 2-9-2019 Singelnieuws www.obsdesingel.com Beste ouders/verzorgers, Ik hoop dat u allemaal heeft genoten van een zonnige zomervakantie en dat we met elkaar uitgerust aan het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 16 oktober nr. 04

Nieuwsbrief. 16 oktober nr. 04 Nieuwsbrief 16 oktober 2014 2014-2015 nr. 04 Beste ouders/ verzorgers, Wij zijn allemaal diep geschokt door de gebeurtenissen op het Corbulocollege afgelopen week. Het Corbulocollege is voor ons de dichtstbijzijnde

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

D E K E L D E R S W E R F

D E K E L D E R S W E R F Speerpunten voor dit nieuwe schooljaar zijn: Nieuwe leerlingen Groep 1-2a: Groep 1-2b: Groep 4: Groep 5: Fares Jovani Oscar Zvone Samantha Jacky Fadja Sabine Wij wensen jullie een heel fijne en leerzame

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Agenda

Nieuwsbrief 3. Agenda Agenda vrijdag 6 oktober maandag 9 oktober Nieuwsbrief 3 11.00 uur: leerlingenraad 08.30 uur: inloopochtend 19.30 uur: GMR 19.30 uur: informatieavond lezen groep 3 dinsdag 10 oktober Rode Kruis op bezoek

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Leerlingenlijst. Luizenmoeders gevraagd! Jaargang 22 nummer 02 Vrijdag 21 sept.

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Leerlingenlijst. Luizenmoeders gevraagd! Jaargang 22 nummer 02 Vrijdag 21 sept. Jaargang 22 nummer 02 Vrijdag 21 sept. 2018 Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw Agenda Bouwen schooljaar Schoolreisgeld Gymnastiek Parkeren Foto s Adressenlijst Informatieavond Schoolreis bovenbouw Schoolreis

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Info Nr. 3. Dinsdag 25 september Beste ouder(s) / verzorger(s),

Info Nr. 3. Dinsdag 25 september Beste ouder(s) / verzorger(s), Info Nr. 3 Dinsdag 25 september 2018 Beste ouder(s) / verzorger(s), Mail via ParnasSys Via het leerlingadministratiesysteem stuurt de school mail naar ouders. Soms hebben ouders twee mailadressen waar

Nadere informatie

WE ZIJN WEER GESTART!

WE ZIJN WEER GESTART! BASISSCHOOL DE TWIJN AUGUSTUS 2018 Professor Zeemanstraat 216 4532 JM Terneuzen 0115-613041 www.de-twijn.nl twijn@ogperspecto.nl Dinsdag en donderdag zijn onze fruitdagen. Wilt u uw zoon of dochter op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

HEECHHÔF NIEUWS. 7 oktober leerlingen vrij OPO DAG. 7 t/m 17 oktober Kinderboekenweek. 8 oktober Opening Kinderboekenweek

HEECHHÔF NIEUWS. 7 oktober leerlingen vrij OPO DAG. 7 t/m 17 oktober Kinderboekenweek. 8 oktober Opening Kinderboekenweek SBO It Heechhôf t Swin 8 9201 XZ Drachten 0512541533 www.itheechhof.nl 2 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 4 HEECHHÔF NIEUWS NIEUWS UIT DE PERSONEELSKAMER Juf RiaRomkje geniet nog volop van haar zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Start schooljaar 2019/2020

Nieuwsbrief. Start schooljaar 2019/2020 Jaargang 27 Nr. 1 29 augustus 2019 Nieuwsbrief Belangrijke data: 30 augustus 19 Thai-boksen gr.8 6 september 19 Thai-boksen gr.8 1 september 19 Inschrijven kijkochtenden 1 sept. t/m 5 sept. 19 Verkiezing

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en gelukkig

We wensen u allen een goed en gelukkig VOORAF We wensen u allen een goed en gelukkig Of het jaar Goed en gelukkig gaat worden, heeft te maken met de succeservaringen die we opdoen. Dat geldt zowel voor kinderen als volwassenen. Eén van de uitgangspunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Djani van Reenen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès.

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Djani van Reenen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 11 Baarn, 26 januari 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Op deze manier kunnen we de basisvakken (rekenen, taal, lezen et cetera) volledig bij de vaste groepsleerkracht houden.

Op deze manier kunnen we de basisvakken (rekenen, taal, lezen et cetera) volledig bij de vaste groepsleerkracht houden. Samen naar de hoogste tree Beste ouders en verzorgers, De laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Daarom dus een nieuwsbrief met veel zakelijke informatie voor komend schooljaar. Een overzicht van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden

PC Basisschool De Zwaluw. Antoinette Kleynstraat DV Leiden PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus t/m 6 oktober Beste ouders/verzorgers, We zijn dit schooljaar goed gestart. Iedereen

Nadere informatie

kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Schoolgids

kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Schoolgids 15 september 2016 Jaargang 9- nummer 2 kalender Informatieavonden Ook dit schooljaar zullen er in alle groepen weer informatieavonden plaatsvinden. Vrijdag 16 september Opening schooljaar voor de groepen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 4 Februari 2015

Nieuwsbrief VSO N. 4 Februari 2015 Nieuwsbrief VSO N. 4 Februari 2015 Belangrijke Data Voorjaarsvakantie Start school na voorjaarsvakantie Open Dag op De Regenboog Schoolfotograaf Paasviering op school paasweekend Schooldisco Koningsspelen

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b

Schoolkorfbaltoernooi Indeling groep 1/2a en 1/2b Maandinfo Maand: september 2014 Inhoud. In deze maandinfo wordt u geïnformeerd over de volgende zaken: Juf Sandra Twaalfhoven Nieuwe leerlingen Zorgleerlingen Gezonde School Teamstudiedag Infoavonden Basketbal-clinic

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 1 nummer 12 april Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief. Jaargang 1 nummer 12 april Beste ouders / verzorgers, Jaargang 1 nummer 12 april 2016 Nieuwsbrief Beste ouders / verzorgers, De Kinderburg Knorrenburgerlaan 2 2171 AZ Sassenheim Tel: 0252-213113 directie@kinderburg.nl www.kinderburg.nl Wat gaat een schooljaar

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014 Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF 17 september 2014 Agenda September 22 t/m 26 Feestweek Emma in beweging! Emmaschool 85 jaar! 22-09 Aftrap van de feestweek Lerarentoneel

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Beste ouders, verzorgers Nieuwsbrief oktober 2018 Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar. Een mooie kans voor mij om me aan u voor te stellen. Mijn naam is Nicole Roeken, ik ben 42

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP

JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP JOUW SCHOOL - MIJN SCHOOL - ONZE ONDERWIJSGEMEENSCHAP Januari 2014 Nieuwsbrief onderwijsgemeenschap atol Geachte ouder(s), verzorger(s), Zoals u van ons gewend bent ontvangt u van ons algemene informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis

Nieuwsbrief september Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. Nieuwe leerkracht Belangrijke data Sam & Lot Muziek Hoofdluis Nieuwsbrief september 2018 Jaargang 28 Nummer 1 De komende maand: Agenda 3 september 2018 Eerste schooldag 4 september 2018 19.30 uur vergadering Ouderraad 5 september 2018 8.45 uur Openingsviering Iedereen

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN LEERLINGEN IN GROEP 3 T/M 8 Schooljaar 2019-2020 Samenwijs Willibrordus Opvang & Onderwijs Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013 504 6165 www.stichtingsamenwijs.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

De school als vijfsterrenrestaurant!

De school als vijfsterrenrestaurant! De school als vijfsterrenrestaurant! Als ouders kies je voor een school die past bij je kind en gezin. Dan kijk je naar een school die de kwaliteit vormgeeft vanuit hun godsdienstige, levensbeschouwelijk

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Leerlingenraad schooljaar 2018-2019 Er hebben weer verkiezingen voor de leerlingenraad plaatsgevonden. De volgende leerlingen nemen zitting in deze raad; Femke uit groep 8, Thijs uit groep 7, Liam uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Inhoud deze maand: 1. Gebedsgroep 2. Doppen voor het KNGF 3. Meester Peter 4. Wecycle 5. Herinnering 6. Digiduif>Parro 7. Schooltuin en schoolplein 8. Nieuwe kinderen 9. Kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide Ouder Jaar Planner OBS de Piramide 2018 2019 SEPTEMBER 2018 Week 35 27 28 29 30 31 1 2 Week 36 3 We gaan weer naar school! 4 5 Luizencontrole 6 7 peuters 8 9 Week 37 10 Eerste zwemles 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie