Vwo/Havo. Elke Leerling Doet Ertoe

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vwo/Havo. Elke Leerling Doet Ertoe"

Transcriptie

1 Vwo/Havo Elke Leerling Doet Ertoe

2 Haal je hoge cijfers en vind je leren leuk? En zet jij je graag een beetje extra in en wil je later gaan studeren? Met een vwo-diploma op zak heb je alle mogelijkheden! Je kan naar de universiteit of naar het hoger beroepsonderwijs (hbo). Of vind je het juist fijn om wat je hebt geleerd in de dagelijkse praktijk toe te passen? En kun je goed leren? Dan is de havo misschien wel helemaal jouw ding! Met een havo-diploma stroom je door naar een het hoger beroepsonderwijs (hbo) of naar het vwo. De havo biedt je dus veel kansen! DE BRUGKLAS Op het Elde College kun je in verschillende brugklassen starten, bijvoorbeeld in regulier vwo of havo of in één van de dakpanbrugklassen vwo/ havo of havo/vmbo T. Je krijgt les op het hoogste niveau waardoor je het beste uit jezelf haalt. Aan het einde van de dakpanbrugklas bepalen we welke richting je op gaat. Je stroomt dan door naar de tweede klas vwo, havo of vmbo T.

3 BEGELEIDING Al voor de zomervakantie maak je kennis met je mentor en je nieuwe klasgenoten. Dat is fijn. Zo heb je iedereen al eens een keer gezien voor dat je echt start in de brugklas. Je mentor is je belangrijkste begeleider. Hij of zij helpt je in het begin mee op weg, bij het wennen op school, het leren studeren en het plannen van je schoolwerk. Maar ook de rest van het schooljaar staat de mentor voor je klaar als je hulp nodig hebt. Niet alleen voor schoolse aangelegenheden maar bijvoorbeeld ook als het thuis niet zo goed gaat. JE TALENTEN LEREN KENNEN Wij vinden het belangrijk dat je je talenten leert ontdekken. En dat je plezier hebt in het leren. Niet alleen jouw cijfers en resultaten tellen maar ook wie je bent en je persoonlijke ontwikkeling. Naast kennis, ontwikkel je skills zoals samenwerken, communiceren, verbanden leggen, plannen en organiseren. Dat zijn vaardigheden waar je wat aan hebt!

4 EROPUIT GAAN Een nieuwsgierige blik naar buiten en op zoek gaan naar antwoorden. Daar is veel aandacht voor op het Elde College. In de lessen maar ook tijdens de verdiepende en verbredende activiteiten. Zo krijg je gastlessen, werk je aan buitenschoolse projecten, ga je op excursie en doe je mee aan internationaliseringsactiviteiten en uitwisselingen. Dat is superleuk! Het vergroot je talenkennis en je sociale vaardigheden en je beleeft culturele verschillen. Ben je op school? Dan zit je echt niet de hele dag in de klas. In ons openleercentrum en op de leerpleinen kun je zelfstandig werken of je werkt in groepjes met elkaar. Je bent samen bezig. Leerzaam en ook gezellig! En heb je extra begeleiding nodig, dan zijn er steunlessen die je helpen de leerstof eigen te maken.

5 OP WEG NAAR HET EXAMEN In de eerste drie leerjaren krijg je alle ruimte en ondersteuning om een keuze te maken voor een profiel: het vakkenpakket waarin je examen gaat doen. Er zijn vier profielen: Economie en Maatschappij Cultuur en Maatschappij Natuur en Techniek Natuur en Gezondheid Elk profiel heeft verplichte vakken en keuzevakken. De mogelijkheden zijn heel divers. Denk aan vakken als management en organisatie, informatica of kunstvakken. Ook kun je bijvoorbeeld meedoen aan de tweejaarlijkse schoolmusical of deelnemen aan de leerlingenraad. NA HET ELDE Loopbaanoriëntatie is een belangrijk onderwerp op onze school. Wat houdt dat in? Gedurende je opleiding werk je aan een (digitaal) portfolio. Hierin staan jouw projecten, presentaties en verslagen van (stage)activiteiten. Aan het einde van je middelbare schooltijd helpt jou dit om de keuze voor een vervolgopleiding en beroep scherp te krijgen. Ook hebben we goede contacten met universiteiten en hbo-opleidingen. We nodigen regelmatig gastdocenten van verschillende vervolgopleidingen uit. Ook kun je lessen op een universiteit of hbo volgen. Het verrijkt je kennis, het is leuk om te doen en je leert er veel van! ECONASIUM VWO In 4 en 5 vwo kun je deelnemen aan het Econasium. Het programma traint je in onderzoeksvragen die belangrijk zijn voor veel universitaire studies vooral in de economische richting. Het levert je ook een extra diploma op: Certificate of Economic Proficiency. Het Econasium wordt in samenwerking met de Tilburg University aangeboden waar je ook aantal colleges volgt.

6 TYPISCH ELDE Op het Elde College vinden we het belangrijk dat je ontdekt wie je bent, wat je wil en wat je kan. Het gaat om jou en om jouw ontwikkeling. We kijken niet alleen naar je cijfers, jouw groei als persoon is minstens nét zo belangrijk. De samenwerking met je ouders is daarbij heel belangrijk. De sfeer op de school is goed. Onze docenten hebben oog voor jou en gaan op een positieve manier met jou en met elkaar om. We kijken naar wat je kan en wat je wil. Fouten maken mag, daar leer je juist van! Je voelt je snel thuis. Voor iedere afdeling is er een apart gebouw met een eigen docententeam en aula. Je leert iedereen snel kennen. VERSTERKT ENGELS OP HAVO EN VWO Ben je goed in Engels? Dan kan je in havo 4 en 5 of vwo 5 extra lessen Engels volgen en examen doen voor het Cambridge Advanced English exam school certificate (CAE). Dat is een plus want steeds meer vervolgopleidingen zijn voor een groot deel Engelstalig. Op deze manier heb je een voorsprong in vervolgstudie en beroep. Hoe cool is dat! NIEUW: SPORTKLASSEN Sport je graag en ga je steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen? Kies dan voor de sportklas! De sportklassen bieden we aan binnen de richtingen vwo, havo en vmbo op de locatie Schijndel. Je krijgt 2 uur extra bewegingsonderwijs in de week. Tijdens deze lessen maak je kennis met trendsporten zoals kinbal, freerunnen of padel. Daarnaast staan er jaarlijks 8 bijzondere sportieve activiteiten op het programma. Iedere periode wordt afgesloten met een buitenschoolse activiteit. Denk bijvoorbeeld aan klimmen, trampolinespringen en waterskiën. Naast het sporten volg je een extra verdiepend programma waarbij je je onder andere bezig houdt met gezondheid, voeding en sociale vaardigheden zoals samenwerken, hulpverlenen, leidinggeven, organiseren en omgaan met verschillen.

7 HAVISTEN COMPETENT (HaCo) In de 3e klas van de havo werk je twee uur per week in groepjes aan verschillende opdrachten en projecten. Ook doe je een snuffelstage. Jouw ervaringen van die stage presenteer je aan je ouders. Daarnaast organiseer je samen met je klasgenoten een profielkeuze-avond voor je ouders. HaCo helpt je bij het kiezen van je profiel en je leert je competenties kennen, dus waar je goed in bent. Je hebt het misschien niet zo in de gaten, maar je leert er veel van! KLAAR VOOR DE TOEKOMST Het halen van een diploma op het niveau dat bij jou past, positief, goed voorbereid en vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan: we doen het samen. Op het Elde College doet elke leerling ertoe!

8 In de brochure tvwo lees je meer over onze opleiding tweetalig vwo. Kom kennismaken! Wil je het Elde beleven? Kom dan naar onze kennismakingsmomenten, bijvoorbeeld de Minilessen, speciaal voor groep 8-leerlingen. Je loopt een middag mee en ervaart zo hoe het er op een middelbare school aan toe gaat. Daarnaast zien we jou en je ouders graag op onze Informatieavonden in november en op de Open Dag in januari. Vmbo DoeDag Schijndel Donderdag 15 november 2018 * Informatieavond Schijndel Dinsdag 20 november 2018 Dinsdag 27 november 2018 Persoonlijk aanmelden nieuwe leerlingen Schijndel en Sint-Michielsgestel Dinsdag 12 maart 2019 Woensdag 13 maart 2019 * Vooraf aanmelden. Meer informatie op * Cool Campus tvwo en Minilessen vmbo en vwo/havo Schijndel Woensdag 12 december 2018 Woensdag 6 februari 2019 Open dag Sint-Michielsgestel Zondag 20 januari 2019 Open avond vmbo (ook havo/vmbo T) en praktijkonderwijs Schijndel Vrijdag 25 januari 2019 Open dag vwo, havo en havo/vmbo T Schijndel Zondag 27 januari 2019 * Informatieavond tweetalig vwo Schijndel Woensdag 13 februari 2019 * Minilessen Sint-Michielsgestel Woensdag 13 februari 2019 Woensdag 20 februari 2019 Elke Leerling Doet Ertoe

Vmbo. Elke Leerling Doet Ertoe

Vmbo. Elke Leerling Doet Ertoe Vmbo Elke Leerling Doet Ertoe Vind je het leuk om met je handen te werken? Op het vmbo is daar naast theorie- veel ruimte voor. De naam zegt het al: vmbo betekent voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs.

Nadere informatie

Elde College Sint-Michielsgestel

Elde College Sint-Michielsgestel Elde College Sint-Michielsgestel Elke Leerling Doet Ertoe Spreekt een kleine school je aan? Een school waar je iedereen snel leert kennen? Vind je het fijn om intensief contact te hebben met je mentor?

Nadere informatie

Tweetalig Vwo. Elke Leerling Doet Ertoe

Tweetalig Vwo. Elke Leerling Doet Ertoe Tweetalig Vwo Elke Leerling Doet Ertoe Kies jij voor tweetalig vwo op het Elde College? Dan kies je voor Engelse taal op het hoogste niveau, aandacht voor mondiale thema's, een internationale oriëntatie

Nadere informatie

Elke dag inspirerend. vwo / havo. elke dag een uitdaging

Elke dag inspirerend. vwo / havo. elke dag een uitdaging Elke dag inspirerend vwo / havo elke dag een uitdaging Samen met uw zoon of dochter staat u voor een belangrijke keuze. Op basis van het advies van de basisschool ligt de uitdaging op vwo of havo-niveau.

Nadere informatie

Praktijkonderwijs. Elke Leerling Doet Ertoe

Praktijkonderwijs. Elke Leerling Doet Ertoe Praktijkonderwijs Elke Leerling Doet Ertoe Op het Praktijkonderwijs van het Elde College leer je door te doen. Je leert vaardigheden die nodig zijn om later te gaan werken en zelfstandig te kunnen wonen

Nadere informatie

Elke Leerling Doet Ertoe

Elke Leerling Doet Ertoe Elke Leerling Doet Ertoe Tweetalig vwo Iets voor jou? http://www.ikkiestto.nl/alle-filmpjes/ Tweetalig vwo Elde College Het Elde College is al vijftien jaar officieel TTO School. De enige TTO school in

Nadere informatie

2019 brugklasinformatie 2020

2019 brugklasinformatie 2020 brugklasinformatie 2019 2020 Inhoud Leren voor je leven... blz 1 Zelf je leerproces sturen... blz 2 Ruimte voor maatwerk... blz 3 Talent ontdekken... blz 4 Samenwerken is onmisbaar... blz 5 Wat voor klassen

Nadere informatie

Elke dag een ontdekking

Elke dag een ontdekking Elke dag een ontdekking vmbo elke dag een uitdaging Uw zoon of dochter heeft een vmbo advies. Nu volgt de uitdaging van het kiezen van de juiste school. Een school waar uw kind zich prettig voelt en die

Nadere informatie

Elde College. Elke dag een uitdaging

Elde College. Elke dag een uitdaging Elde College Elke dag een uitdaging Tweetalig vwo Iets voor jou? Onderwijsaanbod vwo Tweetalig vwo (atheneum) 6 jaar Regulier vwo (atheneum) 6 jaar Tweetalig vwo Elde College Het Elde College is al veertien

Nadere informatie

Hoe Anna ben jij? Lyceum. @anna

Hoe Anna ben jij? Lyceum. @anna Hoe Anna ben jij? Lyceum @anna Wij zijn Anna Welkom @anna Lyceum Op de basisschool vind je leren leuk. Ja toch? Je haalt goede cijfers en bent nieuwsgierig. Je wilt vast doorleren, in het Hoger Beroepsonderwijs

Nadere informatie

Sectordirecteur Gerard Spijkers

Sectordirecteur Gerard Spijkers Elde College 073-8200 400 www.eldecollege.nl info@eldecollege.nl Sectordirecteur Gerard Spijkers Wat brengt de toekomst? Elke dag komen er nieuwe situaties en uitdagingen op je pad. Soms is dat interessant

Nadere informatie

Elke Leerling Doet Ertoe

Elke Leerling Doet Ertoe Elke Leerling Doet Ertoe Vmbo Gerard Spijkers Sectordirecteur vmbo en praktijkonderwijs Typisch Elde College De leerling is in beeld Goede resultaten en prima kwaliteit van het onderwijs; slagingspercentage

Nadere informatie

Meer dan alleen een goede school

Meer dan alleen een goede school Visser t Hooft Lyceum Rijnsburg KANSRIJK EN UITDAGEND Meer dan alleen een goede school i atheneum havo vhl.nl mavo (vmbo-t) Noordeinde 24 q De leraren kunnen goed met kinderen omgaan. Ze geven je een veilig

Nadere informatie

Informatie voor alle leerlingen in groep 8

Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Werken aan jouw ontwikkeling! Het Huygens Lyceum wil jou verder helpen. Je krijgt veel verschillende vakken en je ziet je mentor elke dag. Onder schooltijd kun

Nadere informatie

veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8

veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8 veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Werken aan jouw ontwikkeling! Het Huygens Lyceum wil jou verder helpen. Je krijgt veel verschillende vakken en je ziet je mentor elke dag.

Nadere informatie

Beste bijna Brugklasser...

Beste bijna Brugklasser... Beste bijna Brugklasser... Informatieavond dinsdag 5 februari 2019 Start om 19.30 uur (voor ouders van leerlingen uit groep 8) Open Huis zaterdag 9 februari 2019 Tussen 10.00 en 13.00 uur Beste bijna brugklasser,

Nadere informatie

Je voelt je snel thuis op het Sondervick

Je voelt je snel thuis op het Sondervick Je voelt je snel thuis op het Sondervick ik op het Sondervick jij op het Sondervick wij op het Sondervick Voor de toekomstige brugklasser Het Sondervick College Welkom bij het Sondervick College! Misschien

Nadere informatie

Kies voor meer! kies voor meer

Kies voor meer! kies voor meer kies voor meer Kies voor meer! Je staat op het punt om een heel belangrijke beslissing te nemen: je kiest de school waar je de komende jaren naartoe gaat. Spannend! Want je wilt natuurlijk naar een plek

Nadere informatie

EEN WERELD SCHOOL. vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen. Gemini (H)TL

EEN WERELD SCHOOL. vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen. Gemini (H)TL EEN WERELD SCHOOL vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen Gemini (H)TL Gemini (H)TL is iets voor jou! Je hebt advies vmbo theoretische leerweg Vmbo theoretische leerweg

Nadere informatie

Meer dan alleen een goede school

Meer dan alleen een goede school Visser t Hooft Lyceum Rijnsburg KANSRIJK EN UITDAGEND Meer dan alleen een goede school i atheneum havo vhl.nl mavo (vmbo-t) Noordeinde 24 q Elke leraar kan goed met kinderen omgaan. Ze geven je een veilig

Nadere informatie

persoonlijk

persoonlijk persoonlijk www.kshhoofddorp.nl Onze persoonlijke benadering Persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke begeleiding staan centraal in onze school. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ervoor zorgt dat je bij

Nadere informatie

EEN WERELD SCHOOL. lyceum (h)tl vakcolleges (b/k) lwoo. vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen.

EEN WERELD SCHOOL. lyceum (h)tl vakcolleges (b/k) lwoo. vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen. lyceum (h)tl vakcolleges (b/k) lwoo EEN WERELD SCHOOL vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen Gemini (H)TL Gemini (H)TL, iets voor jou! De HTL- route Je hebt advies

Nadere informatie

Vijf goede redenen om voor Varendonck te kiezen

Vijf goede redenen om voor Varendonck te kiezen Vijf goede redenen om voor Varendonck te kiezen Varendonck. Gewoon gewoon een goede school! Het Varendonck College is een gezellige en veilige school met een leuke sfeer. Je kunt bij ons terecht voor alle

Nadere informatie

vakken Klas 2 Klas 3 Nask Grieks (gymnasium) economie natuurkunde scheikunde

vakken Klas 2 Klas 3 Nask Grieks (gymnasium) economie natuurkunde scheikunde vakken Klas 1 Nederlands, Engels, Frans, Duits, Latijn (VWO), wiskunde, aardrijkskunde, geschiedenis, biologie, LV, NTT, BV, muziek, LO, banduur, mentoruur Klas 2 Nask Grieks (gymnasium) Klas 3 economie

Nadere informatie

Mavo Met! Aandacht. Anglia. Meer mogelijkheden op het Hondsrug College. Mavo + (7e vak) Ondernemend Leren. Praktijkvakken (T&T en D&P)

Mavo Met! Aandacht. Anglia. Meer mogelijkheden op het Hondsrug College. Mavo + (7e vak) Ondernemend Leren. Praktijkvakken (T&T en D&P) Mavo Meer mogelijkheden op het Hondsrug College Mavo + (7e vak) Ondernemend Leren Aandacht Anglia Praktijkvakken (T&T en D&P) Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst! Mavo Ga je straks

Nadere informatie

Informatie voor alle leerlingen in groep 8

Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Werken aan jouw ontwikkeling! Het Huygens Lyceum wil jou verder helpen. Je krijgt veel verschillende vakken en je ziet je mentor elke dag. Onder schooltijd kun

Nadere informatie

Beste bijna Brugklasser...

Beste bijna Brugklasser... Oecumenische school voor mavo, havo, atheneum, gymnasium en technasium Eigentijds betekent werken en leren met behulp van ICT. Beste bijna Brugklasser... Dinsdag 7 februari 2017 informatieavond Start om

Nadere informatie

Elke Leerling Doet Ertoe

Elke Leerling Doet Ertoe Elke Leerling Doet Ertoe Keuze voor een school Ervaringen uit het verleden Bereikbaarheid Doorstromingsmogelijkheden Sfeer Begeleiding Grootte van de school Typisch Elde College De leerling is in beeld

Nadere informatie

Welkom op Thorbecke Nieuwerkerk! vwo, havo en mavo

Welkom op Thorbecke Nieuwerkerk! vwo, havo en mavo Nieuwerkerk Welkom op Thorbecke Nieuwerkerk! vwo, havo en mavo Een overzichtelijke, gezellige en ondernemende school waar iedereen elkaar kent, zo beschrijven leerlingen ons. Wij willen graag dat jij je

Nadere informatie

christelijke school voor mavo-havo-vwo met elkaar voor elkaar voor nu en later

christelijke school voor mavo-havo-vwo met elkaar voor elkaar voor nu en later christelijke school voor mavo-havo-vwo met elkaar voor elkaar voor nu en later Onderwijs met aandacht voor iedereen! Op mavo, havo of drie jaar vwo onderbouw: Engels PLUS Sport PLUS Science PLUS Business

Nadere informatie

Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top.

Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top. Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top. Heb je een mavo- of mavo/havo-advies en wil je het beste uit jezelf halen? Kom dan eens

Nadere informatie

veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8

veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8 veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Werken aan jouw ontwikkeling! Het Huygens Lyceum wil jou verder helpen. Je krijgt veel verschillende vakken en je ziet je mentor elke dag.

Nadere informatie

De mavo-klas. De havo-coachklas. Dan kies je voor een moderne school. met veel keuze aan opleidingen en. extra programma s.

De mavo-klas. De havo-coachklas. Dan kies je voor een moderne school. met veel keuze aan opleidingen en. extra programma s. CSW Van de Perre voor mavo, havo, vwo:, en TTO Kies je voor CSW Van de Perre? Griffioenstraat 17 4334 BK Middelburg 7 6 6 5 5 5 4 XL 4 XL XL 3 XL 2 1 coachklas / VWO BASISONDERWIJS GROEP 8 4 Dan kies je

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke vmbo-leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

Hier leer je. voor het leven BERGSCHENHOEK. Een open en stimulerende omgeving. Aandacht voor jouw ontwikkeling. Vanuit relaties naar prestaties

Hier leer je. voor het leven BERGSCHENHOEK. Een open en stimulerende omgeving. Aandacht voor jouw ontwikkeling. Vanuit relaties naar prestaties BERGSCHENHOEK christelijke school voor gymnasium-atheneum-havo Hier leer je Vanuit relaties naar prestaties Aandacht voor jouw ontwikkeling Een open en stimulerende omgeving voor het leven Leren kan op

Nadere informatie

Sectordirecteur Toos Michon

Sectordirecteur Toos Michon www.eldecollege.nl info@eldecollege.nl 073-8200 400 Sectordirecteur Toos Michon De tijd vliegt Wellicht kent u deze dichtregels: Uren, dagen, maanden, jaren, vliegen als een schaduw heen. Regels die Rhijnvis

Nadere informatie

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer!

ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! ONDERNEMER VAN JE EIGEN TALENT...want jij kunt meer! Welkom Met ons onderwijs willen we voor elke VMBO leerling relevant zijn. Door ons onderwijs ontdekken leerlingen wat hen boeit, wat ze kunnen en waar

Nadere informatie

Sectordirecteur Toos Michon

Sectordirecteur Toos Michon www.eldecollege.nl info@eldecollege.nl 073-8200 400 Sectordirecteur Toos Michon Elde College in beweging De school is letterlijk en figuurlijk in beweging, daarover zult u meer lezen in deze Nieuwsbrief.

Nadere informatie

SAMEN LEVEN, SAMEN LEREN!

SAMEN LEVEN, SAMEN LEREN! SAMEN LEVEN, SAMEN LEREN! Het Streek Bovenbuurtweg: dé school voor jou als je een school met een fijne sfeer zoekt. Een school waar je helemaal jezelf kunt zijn. Waar je de ruimte krijgt om je talenten

Nadere informatie

MAAK WERK VAN JOUW TALENT

MAAK WERK VAN JOUW TALENT MAAK WERK VAN JOUW TALENT Schatgraven heeft altijd iets spannends. Zeker als je weet dat je iets gaat vinden. Wat komt er tevoorschijn? De komende jaren ga jij schatgraven. Als het kan op onze school.

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo Je bent iemand, je kunt iets en We kennen elkaar hier allemaal Je kunt hier ook na school veel doen Kleine, veilige en sfeervolle school je hoort erbij

Nadere informatie

Het Leukste Vmbo. Haalt je beste binnenste buiten. Van ALMELO. Open dagen

Het Leukste Vmbo. Haalt je beste binnenste buiten. Van ALMELO. Open dagen ar ol ja Scho 2020 / 2019 Het Leukste Vmbo Open dagen Van ALMELO Woensdag 28 november 2018 van 15.00 tot 20.00 uur Woensdag 16 januari 2019 van 15.00 tot 20.00 uur Haalt je beste binnenste buiten. informatie

Nadere informatie

Met atheneum op weg naar succes!

Met atheneum op weg naar succes! Atheneum Ruimte voor je eigen talent, met veel ruimte om extra vakken te kiezen en mogelijkheden om eerder examen te doen. Het Picasso Lyceum is één van de weinige scholen in Nederland die dit toestaat.

Nadere informatie

lauwers college informatie voor groep 8

lauwers college informatie voor groep 8 lauwers college informatie voor groep 8 Het is bijna zover... Kies de beste school voor jou Weet jij al welke school bij jou past? Nog even en dan ga je naar een nieuwe school. Samen met je ouders en je

Nadere informatie

Nieuwe wegen! Noord Oost Zuid West... Samen openen we jouw weg in de wereld

Nieuwe wegen! Noord Oost Zuid West... Samen openen we jouw weg in de wereld Nieuwe wegen! Noord Oost Zuid West... Samen openen we jouw weg in de wereld Havo+ met vwo-route Positief en persoonlijk Intensieve begeleiding Techniek Kunst & Media, Sport & Bewegen, Business Werelds

Nadere informatie

Elke dag vertrouwd. Sint-Michielsgestel. elke dag een uitdaging

Elke dag vertrouwd. Sint-Michielsgestel. elke dag een uitdaging Elke dag vertrouwd Sint-Michielsgestel elke dag een uitdaging Van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is een hele verandering. Als het aan het Elde College in Sint-Michelsgestel ligt, een prettige

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND JN3HV

INFORMATIEAVOND JN3HV Programma deel 1: profielkeuze (plenair) deel 2: mentor (in lokaal) Wat betekent (t)havo / (t)vwo 3 voor de leerling? moeilijkere leerstof hoger tempo van verwerking meer huiswerk goede planning maken

Nadere informatie

Welkom op Thorbecke Merkelbachstraat! mavo

Welkom op Thorbecke Merkelbachstraat! mavo Welkom op Thorbecke Merkelbachstraat! mavo Leuk dat je meer wilt weten over onze school. Thorbecke Merkelbachstraat is een gezellige, overzichtelijke mavo waar iedereen elkaar kent. Bijzonder is dat je

Nadere informatie

Stevige basis voor je toekomst

Stevige basis voor je toekomst Stevige basis voor je toekomst Ondernemend leren ipad Jij de baas met havo op het Hondsrug College Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst! Een stevige basis voor je toekomst met havo op

Nadere informatie

Stevige basis voor je toekomst

Stevige basis voor je toekomst Stevige basis voor je toekomst Technologie ipad Jij de baas Loopbaan Oriëntatie Begeleiding met mavo of mavo + op het Hondsrug College Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst! Een stevige

Nadere informatie

Met elkaar voor elkaar. voor nu en later. Uit Tien+ kies je zelf. We werken samen aan jouw toekomst. De Blesewic: heel veel plussen!

Met elkaar voor elkaar. voor nu en later. Uit Tien+ kies je zelf. We werken samen aan jouw toekomst. De Blesewic: heel veel plussen! christelijke school voor mavo-havo-vwo Met elkaar voor elkaar De Blesewic: heel veel plussen! We werken samen aan jouw toekomst Kleinschalig en uitdagend voor nu en later Onderwijs met aandacht voor iedereen!

Nadere informatie

MAAK WERK VAN JOUW TALENT

MAAK WERK VAN JOUW TALENT MAAK WERK VAN JOUW TALENT Schatgraven heeft altijd iets spannends. Zeker als je weet dat je iets gaat vinden. Wat komt er tevoorschijn? De komende jaren ga jij schatgraven. Als het kan op onze school.

Nadere informatie

VMBO KL 1-2 VMBO TL HAVO VWO 1-3 GYMNASIUM 1-3. Bruggerinfo. Arnhem. gelooft

VMBO KL 1-2 VMBO TL HAVO VWO 1-3 GYMNASIUM 1-3. Bruggerinfo. Arnhem. gelooft VMBO KL 1-2 VMBO TL HAVO VWO 1-3 GYMNASIUM 1-3 Bruggerinfo Arnhem gelooft Aangenaam: Guido Bij Guido ben jij het middelpunt. We vinden jou belangrijk. Wees dus vooral wie je bent. Samen verleggen we je

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE FRENCKEN LEERT JE KIEZEN! Scholengemeenschap voor VWO en HAVO

ALGEMENE INFORMATIE FRENCKEN LEERT JE KIEZEN! Scholengemeenschap voor VWO en HAVO ALGEMENE INFORMATIE FRENCKEN LEERT JE KIEZEN! Scholengemeenschap voor VWO en HAVO BESTE OUDERS EN TOEKOMSTIGE LEERLINGEN WAT IS DAT TOCH SPANNEND: KIEZEN VOOR EEN MIDDELBARE SCHOOL! Deze brochure laat

Nadere informatie

Met het project JEP had ons kraampje de meeste omzet tijdens de kerstmarkt! van schooljaar 2014/2015!

Met het project JEP had ons kraampje de meeste omzet tijdens de kerstmarkt! van schooljaar 2014/2015! Als je niet naar een gewone mavo wilt, maar naar een SUPER-MAVO moet je op Penta Hoogvliet zijn. De mavo van en de havo-top van Penta Hoogvliet noemen we samen de BUSINESS SCHOOL. Wat is er zo bijzonder

Nadere informatie

Ben jij een daltonleerling in de dop? Plusprogramma s. Samenwerken, sfeer en vertrouwen. Wil jij...

Ben jij een daltonleerling in de dop? Plusprogramma s. Samenwerken, sfeer en vertrouwen. Wil jij... Wat is dalton? Kiezen voor het Wolfert Lyceum betekent kiezen voor het daltononderwijs. Bij ons leer je zelfstandig werken, je eigen verantwoordelijkheid nemen, keuzes maken en goed samenwerken met je

Nadere informatie

Stevige basis voor je toekomst

Stevige basis voor je toekomst Stevige basis voor je toekomst Dienstverlening en producten ipad Jij de baas Bèta Challenge met mavo, mavo + of mavo Bèta Challenge op het Hondsrug College Het Hondsrug College, een slimme start voor je

Nadere informatie

Voel je thuis op het KWC!

Voel je thuis op het KWC! op de Beethovenlaan Voel je thuis op het KWC! Kom jij naar onze school? Van harte welkom! Op het KWC zit je goed. Wij hebben twee gebouwen: de Beethovenlaan en de Gershwinhof. Daar vind je alle soorten

Nadere informatie

Kiezen, ontdekken & doen!

Kiezen, ontdekken & doen! BUSINESS SCHOOL BUSINESS SCHOOL christelijke school voor vmbo-mbo-hgl Kiezen, ontdekken Kiezen, ontdekken & doen! Veel praktijk en (digitale) vaardigheden Onderbouw op MBS & doen MBS in het kort Je werkt

Nadere informatie

Persoonlijk & ondernemend. Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende

Persoonlijk & ondernemend. Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende Oostwende College Persoonlijk & ondernemend Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende Ondernemende houding - Ontdek jezelf! Weet jij al wat je wilt worden? Of nog helemaal niet?

Nadere informatie

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ MELANCHTHON KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ Je bent iemand, je kunt iets en je hoort erbij het is hier klein, veilig en gezellig onze mavo/tl-afdeling

Nadere informatie

Groevenbeek. Tweetalig vwo. grenzeloos. uitdagend

Groevenbeek. Tweetalig vwo. grenzeloos. uitdagend Groevenbeek Tweetalig vwo grenzeloos uitdagend Iets voor jou? Ben je leergierig en nieuwsgierig naar de wereld om je heen? Houd je wel van een uitdaging? Wil je uitblinken in de Engelse taal? Dan is tweetalig

Nadere informatie

Havo. Al jaren een goede opleiding met ruimte voor je eigen talent, met eventueel vakken op vwo-niveau of eerder examen doen.

Havo. Al jaren een goede opleiding met ruimte voor je eigen talent, met eventueel vakken op vwo-niveau of eerder examen doen. Havo Al jaren een goede opleiding met ruimte voor je eigen talent, met eventueel vakken op vwo-niveau of eerder examen doen. Met havo op weg naar succes! Al jarenlang heeft onze havo-afdeling heel goede

Nadere informatie

Jouw keuzes l Jouw talenten I Jouw toekomst I Jouw school

Jouw keuzes l Jouw talenten I Jouw toekomst I Jouw school Jouw keuzes l Jouw talenten I Jouw toekomst I Jouw school Het Walburg College is een middelgrote school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo in Zwijndrecht. Op het Walburg College hebben we oog voor

Nadere informatie

Persoonlijk welkom Wij helpen je graag op weg vandaag. Stel je vragen en krijg alle informatie die jij wilt hebben! AULA

Persoonlijk welkom Wij helpen je graag op weg vandaag. Stel je vragen en krijg alle informatie die jij wilt hebben! AULA Welkom op onze school! Wat leuk dat je kennis komt maken met het Vlietland College. Vandaag laten we je zien hoe het er bij ons aan toegaat. Zo kun je een praatje maken met onze docenten. Misschien vind

Nadere informatie

HET DRAAIT M JOU Jouw keuzes Jouw talenten Jouw toekomst Jouw school

HET DRAAIT M JOU Jouw keuzes Jouw talenten Jouw toekomst Jouw school HET DRAAIT M JOU Jouw keuzes Jouw talenten Jouw toekomst Jouw school Het Walburg College is een middelgrote school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo in Zwijndrecht. Op het Walburg College hebben we

Nadere informatie

De mavo-klas. De havo-coachklas. Een moderne school met veel. keuze aan opleidingen en extra. programma s.

De mavo-klas. De havo-coachklas. Een moderne school met veel. keuze aan opleidingen en extra. programma s. CSW Van de Perre voor mavo, havo, vwo:, en TTO Griffioenstraat 17 4334 BK Middelburg Kies voor CSW Van de Perre! 7 6 6 5 5 5 4 XL 4 XL XL 3 XL 2 1 coachklas / VWO BASISONDERWIJS GROEP 8 4 Een moderne school

Nadere informatie

Kies je eigen weg naar jouw diploma En verder!

Kies je eigen weg naar jouw diploma En verder! 1 Kies je eigen weg naar jouw diploma En verder! Op Het Stedelijk leer je leren Je zult wel denken leer ik leren...dat kan ik toch al! Dat leerde ik op de basisschool. Dat klopt helemaal! Natuurlijk leerde

Nadere informatie

RSG WOLFSBOS. vwo havo vmbo praktijkonderwijs WIJ ZIEN JOU

RSG WOLFSBOS. vwo havo vmbo praktijkonderwijs WIJ ZIEN JOU RSG WOLFSBOS vwo havo vmbo praktijkonderwijs WIJ WIJ De middelbare school, een volgende stap in je leven. Een nieuwe school kiezen is leuk. Maar waar kies je nu precies voor? Natuurlijk willen je ouders

Nadere informatie

Hier leer je voor het leven

Hier leer je voor het leven BERGSCHENHOEK christelijke school voor gymnasium-atheneum-havo Hier leer je voor het leven Vanuit relaties naar prestaties Aandacht voor jouw ontwikkeling Een open en stimulerende omgeving Leren kan op

Nadere informatie

lauwers college informatie voor groep 8

lauwers college informatie voor groep 8 lauwers college informatie voor groep 8 Het is bijna zover... Kies de beste school voor jou Nog even en dan ga je naar een nieuwe school. Samen met je ouders en je leerkracht ben je aan het uitzoeken welke

Nadere informatie

Deventer scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs

Deventer scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs ALLE RUIMTE basis-kader mavo-havo Etty Hillesum schreef Ontwikkeling rekent niet met tijd Alle ruimte om je eigen weg te gaan in leven en leren. 4 Alle ruimte betekent bij ons Voor jou is er altijd plek

Nadere informatie

Hendrik Pierson College. Onderwijs dat je pákt OPEN DAG. 26 januari uur

Hendrik Pierson College. Onderwijs dat je pákt OPEN DAG. 26 januari uur Hendrik Pierson College Onderwijs dat je pákt OPEN DAG 26 januari 2013 9.30-13.00 uur 2013-2014 Dit is de folder van het Hendrik Pierson college, waarin je kort kennismaakt met onze school. Ben je klaar

Nadere informatie

Havo. Al jaren een goede opleiding met ruimte voor je eigen talent, met eventueel vakken op vwo-niveau of eerder havo-examen doen.

Havo. Al jaren een goede opleiding met ruimte voor je eigen talent, met eventueel vakken op vwo-niveau of eerder havo-examen doen. Havo Al jaren een goede opleiding met ruimte voor je eigen talent, met eventueel vakken op vwo-niveau of eerder havo-examen doen. Met havo op weg naar succes! Al jarenlang heeft onze havo-afdeling heel

Nadere informatie

Welkom op Thorbecke Prinsenlaan! vwo en havo

Welkom op Thorbecke Prinsenlaan! vwo en havo Rotterdam Welkom op Thorbecke Prinsenlaan! vwo en havo Je staat voor een belangrijke keuze: je zoekt de beste middelbare school voor jou. Thorbecke biedt je in elk geval een veilige en optimistische plek.

Nadere informatie

Talentklassen. havo en vwo. Kunst Sport Science Cambridge Engels. Brochure Talentklassen OVC 2009.1 1 25-11-2010 16:16:40

Talentklassen. havo en vwo. Kunst Sport Science Cambridge Engels. Brochure Talentklassen OVC 2009.1 1 25-11-2010 16:16:40 Talentklassen havo en vwo Kunst Sport Science Cambridge Engels Brochure Talentklassen OVC 2009.1 1 25-11-2010 16:16:40 Op het Oostvaarders College groeien talenten! Brochure Talentklassen OVC 2009.2 2

Nadere informatie

Hier leer je. voor het leven BERGSCHENHOEK. Aandacht voor jouw ontwikkeling. Vanuit relaties naar prestaties. Een open en stimulerende omgeving

Hier leer je. voor het leven BERGSCHENHOEK. Aandacht voor jouw ontwikkeling. Vanuit relaties naar prestaties. Een open en stimulerende omgeving BERGSCHENHOEK christelijke school voor gymnasium-atheneum-havo Hier leer je Vanuit relaties naar prestaties Aandacht voor jouw ontwikkeling Een open en stimulerende omgeving voor het leven Leren kan op

Nadere informatie

Welkom op DAlToN mavo

Welkom op DAlToN mavo Welkom op DALTON MAVO Wie zijn wij? Lentiz Dalton MAVO is een mavo-school in Naaldwijk met 640 leerlingen en 80 personeelsleden. Onze school is bruisend en tegelijkertijd kleinschalig. Met elkaar zorgen

Nadere informatie

Deventer scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs

Deventer scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs Alle Ruimte Etty Hillesum zei: Ontwikkeling rekent niet met tijd Alle ruimte om je eigen weg te gaan in leven en leren. 4 Alle ruimte betekent Voor jou is er altijd plek Wie je ook bent Wat je ook wilt

Nadere informatie

Blik. Cambridge Engels

Blik. Cambridge Engels Blik op Cambridge Engels De kans is groot dat je later op plaatsen terecht komt waar Engels een belangrijke voertaal is. Misschien ga je wel voor studie of stages naar het buitenland, maar ook op Nederlandse

Nadere informatie

christelijke school voor vmbo-gl-kbl-bbl Gewoon goed onderwijs!

christelijke school voor vmbo-gl-kbl-bbl Gewoon goed onderwijs! christelijke school voor vmbo-gl-kbl-bbl Gewoon goed Trots op onze school Toekomstgericht onderwijs Veel kansen op een hoger niveau onderwijs! Jij krijgt goed onderwijs! Op Melanchthon Wilgenplaslaan geven

Nadere informatie

HAVO. O.R.S. Lek en Linge. Lek en Linge

HAVO. O.R.S. Lek en Linge. Lek en Linge HAVO O.R.S. Lek en Linge Lek en Linge leuk en leerzaam! O.R.S. Lek en Linge Brugklaslocatie (bkl) Annie M.G. Schmidtpad 1 4103 NP Culemborg Vmbo-locatie (ibb) Ina Boudier-Bakkerstraat 2 4103 NN Culemborg

Nadere informatie

SLIM LEREN. Plus school met intensieve begeleiding op maat.

SLIM LEREN. Plus school met intensieve begeleiding op maat. SLIM LEREN Plus school met intensieve begeleiding op maat. Over Roekhorst Wij zijn een particuliere middelbare school. We bieden kwaliteitsonderwijs op alle niveaus met een duidelijke identiteit. Modern

Nadere informatie

Met het project JEP had ons kraampje de meeste omzet tijdens de kerstmarkt! van schooljaar 2014/2015!

Met het project JEP had ons kraampje de meeste omzet tijdens de kerstmarkt! van schooljaar 2014/2015! Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top. Heb je een mavo- of mavo/havo-advies en wil je het beste uit jezelf halen? Kom dan eens

Nadere informatie

Informatieavonden Markland College Oudenbosch. 17 en 18 januari 2018 MAVO.

Informatieavonden Markland College Oudenbosch. 17 en 18 januari 2018 MAVO. WELKOM Informatieavonden Markland College Oudenbosch 17 en 18 januari 2018 MAVO Waar kom jij vandaan? Waarom kiezen leerlingen voor het Markland College? We vroegen het eens aan onze leerlingen Youri Mies

Nadere informatie

Stevige basis voor je toekomst

Stevige basis voor je toekomst Stevige basis voor je toekomst Ondernemend leren Anglia Bewegen, Sport en Maatschappij (BSM) met havo op het Hondsrug College Het Hondsrug College, een slimme start voor je toekomst! Een stevige basis

Nadere informatie

info MET PLEZIER NAAR SCHOOL GAAN

info MET PLEZIER NAAR SCHOOL GAAN info 2017 2018 MET PLEZIER NAAR SCHOOL GAAN HOI! WIJ ZITTEN OP DE HEEMGAARD. EEN SUPERLEUKE SCHOOL IN APELDOORN. KOM JE OP ONZE OPEN DAG? OF OP EEN VOORLICHTINGSAVOND? DAN ZIEN WE JE DAAR! open dag 20

Nadere informatie

WELKOM OP EEN SCHOOL MET EEN HART. vwo havo mavo vmbo praktijkonderwijs WIJ ZIEN JOU

WELKOM OP EEN SCHOOL MET EEN HART. vwo havo mavo vmbo praktijkonderwijs WIJ ZIEN JOU WELKOM OP EEN SCHOOL MET EEN HART vwo havo mavo vmbo praktijkonderwijs WIJ ZIEN JOU WIJ ZIEN JOU Je gaat naar school om te leren en iets te bereiken: een diploma of een baan. Op de route van brugklas tot

Nadere informatie

Je horizon verbreden

Je horizon verbreden Visser t Hooft Lyceum Leiden KANSRIJK EN UITDAGEND Je horizon verbreden i tweetalig gymnasium (tweetalig) atheneum (tweetalig) havo 1 1 mavo (vmbo-t) vhl.nl Kagerstraat 1 q Ik vind het Visser een gezellige

Nadere informatie

OVER EIJKHAGEN onze leerlingen vertellen

OVER EIJKHAGEN onze leerlingen vertellen OVER EIJKHAGEN onze leerlingen vertellen Wat kunt u verwachten? Presentatie tot 20.30 uur: - de overstap, - wat biedt Eijkhagen, - specifieke informatie. Informatie schakelklas, in de Martinzaal vanaf

Nadere informatie

Samen bouwen aan jouw toekomst

Samen bouwen aan jouw toekomst Visser t Hooft Lyceum Rijnsburg KANSRIJK EN UITDAGEND Samen bouwen aan jouw toekomst i atheneum havo vhl.nl mavo (vmbo-t) Noordeinde 24 q Dit is mijn school. Ik heb moeite met schoolwerk maken. Maar op

Nadere informatie

EVEN KENNIS MAKEN. Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2017

EVEN KENNIS MAKEN. Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2017 EVEN KENNIS MAKEN Informatie voor nieuwe brugklasleerlingen 2017 De eerste jaren werken we vooral nog in thema s en met het spreekwoord van onze school: Willen, worden en zijn. Maar in latere jaren werken

Nadere informatie

Sportief, sportiever, sportiefst op het Thomas a Kempis College

Sportief, sportiever, sportiefst op het Thomas a Kempis College Sportief, sportiever, sportiefst op het Thomas a Kempis College De sportieve school Wie sportief is, is op het TaK op de juiste plek. Je maakt er kennis met allerlei sporten. Of je nu hobbyist bent of

Nadere informatie

Wat is dalton? We werken met daltonuren. Tijdens een daltonuur kun je zelf kiezen aan welk vak je gaat werken en bij welke docent.

Wat is dalton? We werken met daltonuren. Tijdens een daltonuur kun je zelf kiezen aan welk vak je gaat werken en bij welke docent. daarom dalton! Wat is dalton? Kiezen voor het Wolfert Lyceum betekent kiezen voor het daltononderwijs. Bij ons leer je om zelfstandig te werken, je eigen verantwoordelijkheid te nemen, keuzes te maken

Nadere informatie

lauwers college informatie voor groep 8

lauwers college informatie voor groep 8 lauwers college informatie voor groep 8 Het is bijna zover... Kies de beste school voor jou Weet jij al welke school bij jou past? Nog even en dan ga je naar een nieuwe school. Samen met je ouders en je

Nadere informatie

EEN LEERZAAM AVONTUUR! Leren maar ook plezier maken. Onderwijs op jouw niveau. Extra mogelijkheden voor bètatechniek en sport MAVO HAVO VWO

EEN LEERZAAM AVONTUUR! Leren maar ook plezier maken. Onderwijs op jouw niveau. Extra mogelijkheden voor bètatechniek en sport MAVO HAVO VWO 2015 2016 Leren maar ook plezier maken. Onderwijs op jouw niveau. Extra mogelijkheden voor bètatechniek en sport EEN LEERZAAM AVONTUUR! Klap deze folder uit en scan hem met de Layar app! MAVO HAVO VWO

Nadere informatie

Profielkeuze 3 (t) VWO. 22 november 2018

Profielkeuze 3 (t) VWO. 22 november 2018 Profielkeuze 3 (t) VWO 22 november 2018 Loopbaanoriëntatie en begeleiding (LOB) Doel: Op zoek gaan naar het meest geschikte profiel toekomst Hulpmiddelen: Keuzebegeleidingsmethode: Profielkiezer Digitaal

Nadere informatie

Informatie voor leerlingen tto gymnasium atheneum havo mavo. christelijke school

Informatie voor leerlingen tto gymnasium atheneum havo mavo. christelijke school Informatie voor leerlingen christelijke school 2018-2019 tto gymnasium atheneum havo mavo Kies een school die bij je past. 2 Om erachter te komen of je De Nassau een leuke school vindt, ben je van harte

Nadere informatie