Vorderingen nieuwbouw KC Grave-Oost en eerste steenlegging 27 oktober 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vorderingen nieuwbouw KC Grave-Oost en eerste steenlegging 27 oktober 2017"

Transcriptie

1 Jaargang 13, nr oktober 2017 Vorderingen nieuwbouw KC Grave-Oost en eerste steenlegging 27 oktober 2017 De nieuwbouw, die officieel 22 mei 2018 opgeleverd dient te worden, vordert gestaag. Het raamwerk staat en er zijn inmiddels al heel wat muren geplaatst. Je krijgt al een aardig beeld van de vorm en indeling van het gebouw. Neem eens een kijkje op Vrijdag 27 oktober 2017 is de symbolische eerste steenlegging bij de nieuwe school. Gezamenlijk hebben wij een kleine activiteit bedacht. Het programma ziet er als volgt uit: u: Hartenaas loopt naar de Sprankel, daar voegen de kinderen van de Sprankel en de Eerste Stap zich bij die van Hartenaas. Samen lopen we naar de nieuwbouw u: Aankomst nieuwbouw u: Wethouder houdt een openingswoordje, en zal een opdracht geven u: Kinderen voeren opdracht uit, wachten op elkaar en lopen vervolgens terug naar school u: Terug op school. PS Ouders zijn welkom om te komen kijken maar moeten achter de hekken blijven vanwege het grote aantal kinderen en personeel dat op het terrein aanwezig is. Marieke & Thomine (Hartenaas) Joyce (Eerste Stap) Annemarie & Ellen (De Sprankel) Reminder: Kerstviering op Hartenaas Het duurt nog even, maar de OR is reeds begonnen met de voorbereidingen van de kerstviering. Zij wil u nu alvast mededelen dat er dit schooljaar een kleine wijziging zal plaatsvinden ten opzichte van wat op de kalender staat. Vorderingen nieuwbouw KC Grave-Oost en eerste steenlegging op 27 oktober 2017 Reminder: Kerstviering op Hartenaas Nieuwe ontwikkelingen schoolmelk Belangrijke data 2 Nieuwe oproep: Bezetting Bieb i.v.m. nieuwe leesaanpak Reminder: Speelgoed mee naar school nemen PBS verwachtingen 3 Vrachtwagen op de Parkeerplaats Juf Marieke (groep 1/2A) in blijde verwachting Meedoen zonder zorgen 4 Andere aanpak door het Openbaar Ministerie van luxe verzuim Wijzigingen in gymtijden door verscherping regelgeving De schoolgids vindt u op onze website De kerstviering zal plaatsvinden op donderdagavond 21 december 2017 (tussen uur uur) Op vrijdag 22 december 2017 zullen de kinderen dan tussen 8.30 uur en uur allerlei activiteiten uitvoeren op school. Vanaf uur zijn zij vrij en begint de kerstvakantie. Mocht u door deze vervroegde eindtijd een probleem krijgen met de opvang, laat het ons dan weten. Dan zullen wij de kinderen tot uur opvangen. OR Hartenaas (en team Hartenaas)

2 Pagina 2 Jaargang 13, nr. 4 Nieuwe ontwikkelingen schoolmelk Diverse kinderen hebben een abonnement op Schoolmelk en krijgen dagelijks of enkele keren per week een pakje halfvolle melk op school. Voor ouders van kinderen die géén gebruik maken van deze mogelijkheid is het misschien interessant om te weten dat Campina met ingang van het schooljaar 2017/2018 de prijs van Schoolmelk drastisch heeft verlaagd. Campina heeft ouders met een abonnement laten weten: Subsidie op gezonde basisvoeding voor kinderen Kinderen hebben naast energie ook bouwstoffen nodig voor de groei. Melk is rijk aan bouwstoffen zoals proteïne en calcium en past daarmee prima in een gezonde basisvoeding. De overheid wil kinderen helpen om gezond te eten en te drinken en geeft daarom sinds 1977 subsidie op Schoolmelkproducten zoals melk en yoghurtdrank. Vanaf schooljaar 2017/2018 heeft de overheid besloten de subsidie op halfvolle melk te verhogen en die op andere dranken (zoals Optimel) te laten vervallen. Prijs Schoolmelk omlaag Als FrieslandCampina steunen wij de overheid in het stimuleren van gezonde voeding onder kinderen. Daarom is vanaf het nieuwe schooljaar de prijs van halfvolle melk op school met ruim 25% verlaagd. De kosten van een pakje Schoolmelk bedraagt vanaf het nieuwe schooljaar 0,28. Deze kostenverlaging is automatisch doorberekend in de factuur voor dit schooljaar. Wellicht ook interessant om te weten is dat een ouder contact heeft gehad met Campina omdat het haar niet lukte om (via de website) voor beide pauzes de melk aan te schaffen voor haar zoon. Dit kan niet aangevraagd worden via de site; daar moet gekozen worden voor ochtend of lunch. Wanneer je Campina belt dan kun je aangeven om voor beide pauzes melk te willen. Contact leggen met Campina doe je via PS Wij helpen u eraan herinneren dat Campina geen lang houdbare melk meer levert op school. Na iedere vakantie ontvangt u kind daarom twee dagen GEEN melk. Belangrijke data schooljaar Op vrijdagochtend 27 oktober 2017 wordt de eerste steen van de nieuwbouw gelegd. Op woensdag 6 december 17 zijn alle kinderen vrij. Het team heeft dan een studiedag. Op dinsdagavond 14 november 2017 vindt er een knutselavond Sinterklaas plaats. Op vrijdag 16 maart 2018 vindt onze jaarlijkse Opa en Oma dag plaats. Deze dag valt samen met de Nationale Pannenkoekdag. De data van alle studiedagen zijn: 6 december 2017, 6 maart 2018, 4 juni 2018 én 6 juli 2018 (laatste schooldag)

3 Pagina 3 Jaargang 13, nr. 4 Houdt u er rekening mee dat alle kinderen vrij zijn op woensdag 6 december 2017! Het team heeft dan een studiedag. Nieuwe oproep: Bezetting Bieb i.v.m. nieuwe leesaanpak De schoolbieb is nu bezet op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen uur en uur zodat alle kinderen hun LIST boeken kunnen ruilen. We zijn dus nog op zoek naar iemand die op dinsdagmiddag een half uurtje over heeft. Komt u ons helpen? P.S. Wij zijn ook nog steeds op zoek naar bezetting ná schooltijd! Reminder: Speelgoed mee naar school nemen Sinds enkele weken zien we dat er veel kinderen zijn die speelgoed mee naar school nemen. Speelgoed in de vorm van bv. albums met Pokemonkaarten of andere verzamelingen. Op zich hebben wij hier géén moeite mee, wanneer het blijft bij spelen tijdens de pauzes. Er bestaat echter ook een risico waar we u op willen wijzen. Dat speelgoed kan kapot gaan en/of verdwijnen. Wij hopen dat u begrijpt dat wij niet kunnen toezien op bv. albums of stapels kaarten die in tassen worden bewaard of bij de kapstok worden neergelegd. Het risico van verdwijning of kapotgaan ligt dan ook bij uw kind. Team Hartenaas Deze week en volgende week besteden we extra aandacht aan de PBS verwachting: Hoe gedragen we ons wanneer we een gezamenlijk moment hebben (bv. een Jeelo opening/sluiting)? De twee weken daarna besteden we extra aandacht aan hoe we omgaan met de STOP methode.

4 Pagina 4 Jaargang 13, nr. 4 Vrachtwagen op de parkeerplaats Op donderdag 26 oktober 2017 zal een deel van de parkeerplaats afgezet zijn i.v.m. het dode hoek project. Er komt die dag een vrachtwagen op de parkeerplaats te staan om de kinderen van groep 7 en 8 te laten ervaren wat een chauffeur van een vrachtwagen en bus daadwerkelijk ziet en waar zij als fietser rekening mee moeten houden. Houdt u hier rekening mee? Juf Angela (groep 8) Juf Marieke (groep 1/2A) in blijde verwachting Iedereen mag het nu ook echt weten: Juf Marieke is in blijde verwachting! Juf Marieke is uitgeteld op 29 april 2018, wat betekent dat ze nu ongeveer weken zwanger is. Wij vinden het allemaal spannend en zijn blij voor Marieke. We zijn ook blij dat zij (zoals ze zelf zegt) haar buikje niet meer hoeft in te houden.. Normaliter zal Marieke doorwerken tot 4 of 6 weken voor de uitgetelde datum. Wie Marieke zal vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof weten we op dit moment nog niet. Dat hoort u t.z.t. Meedoen zonder zorgen Hallo jongen en meisjes, Heb jij leuke naschoolse activiteiten gevonden in het Sjorsboekje, maar kun je niet meedoen omdat er thuis minder te besteden is? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Door een samenwerking van Stichting Doejemee, Gemeente Grave en Stichting Leergeld is het vanaf dit schooljaar mogelijk om voor maximaal 20 euro mee te doen met de activiteiten die jij leuk vindt. Het team van Sjors vindt het namelijk heel belangrijk dat iedereen zonder zorgen mee kan doen! Hoe werkt dat dan? Je kiest gewoon de tofste activiteiten uit op en bij het afronden van jouw inschrijving vink je de optie Ik heb een laag inkomen en heb (nog geen) tegoed voor activiteiten aan. Wij controleren jouw inschrijving en zullen na goedkeuring de betaling voor de activiteit(en) direct aan de aanbieder doen. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kun je met ons contact opnemen via mail of telefoon. Je vindt deze gegevens op onze website Toedeledoki! Sjors Sportief en Sjors Creatief namens Stichting Doejemee

5 Pagina 5 Jaargang 13, nr. 4 Andere aanpak door het Openbaar Ministerie van luxe verzuim Alle kinderen in Nederland hebben recht op onderwijs. Leerplichtige kinderen mogen daarom buiten de schoolvakanties nooit zomaar wegblijven van school. Toch gebeurt het nog regelmatig dat ouders kinderen thuis houden van school om bijvoorbeeld eerder op vakantie te gaan. Dit noemen we luxe verzuim. Houdt u uw kind(eren) thuis van school terwijl u daarvoor geen toestemming heeft, dan krijgt u van de leerplichtambtenaar van de gemeente direct een proces-verbaal. (voorheen ontving u een schikkingsvoorstel) Mocht u meer informatie willen hebben, informeert u dan bij de leerplichtambtenaar die verbonden is aan Hartenaas. In ons geval is dat mevr. Karen Knuivers. Met vriendelijke groet, Marc Geurts Teamleider Regionaal Bureau Leerplicht Brabant Noordoost Wijzigingen in gymtijden door verscherping regelgeving De regelgeving betreffende het geven van gymlessen aan kinderen vanaf groep 3 is verscherpt. Slechts leraren met een gymbevoegdheid mogen nog gymlessen geven. (voorheen mochten leraren zonder gymbevoegdheid nog een spelles verzorgen) Deze regelwijziging heeft ervoor gezorgd dat wij een aantal wijzigingen gaan doorvoeren per 25 oktober Hieronder proberen we u duidelijk te maken wat er gaat gebeuren. De groepen 3 t/m 5 gaan samen gymmen (van ) Daar maken we 2 groepen van. De ene groep wordt begeleid door juf Joyce, de andere door juf Fleur en juf Manon. Juf Joyce en juf Manon hebben een gymbevoegdheid. Juf Fleur heeft dat (nog) niet. Zij mag wel begeleiden maar niet zelfstandig een gymles verzorgen. Juf Manon neemt dus de gymles van juf Marjos over. Juf Marjos heeft ook nog geen gymbevoegdheid. Zij geeft les aan groep 7 op het moment dat haar groep 5 met juf Manon gaat gymmen. (Op de dagen dat meneer William les geeft aan groep 5, gaat hij mee gymmen. Meneer William heeft wel een gymbevoegdheid. Juf Manon blijft dan lesgeven aan haar groep 7) De groepen 6 t/m 8 kennen voorlopig het gymbevoegdheidsprobleem niet. Zij gymmen tussen en uur. Meester Jeroen, juf Manon en juf Angela hebben allen een gymbevoegdheid. Wanneer juf Sasja terugkeert van haar zwangerschapsverlof, wijzigt dat want juf Sasja is niet in het bezit van een gymbevoegdheid Ik hoop dat u het allemaal een beetje heeft kunnen volgen., PS Er wordt gewerkt aan een structurele oplossing voor het feit dat Hartenaas beschikt over een aantal leraren zonder gymbevoegdheid. Dit vergt echter tijd.

De schoolgids vindt u op onze website.

De schoolgids vindt u op onze website. Jaargang 13, nr. 8 23 februari 2018 Vorderingen nieuwbouw KC Grave-Oost 1 Vorderingen nieuwbouw KC Grave-Oost Neem eens een kijkje op http://kcgraveoost.blogspot.nl/ Daar vindt u allerlei info die te maken

Nadere informatie

Reminder: Paasviering op 30 maart De schoolgids vindt u op onze website. Belangrijke data schooljaar

Reminder: Paasviering op 30 maart De schoolgids vindt u op onze website.   Belangrijke data schooljaar Jaargang, nr. 0 28 maart 208 Regionale onderwijsstaking vrijdag april 208 Via de Parro app heb ik u toegezegd dat ik u vóór het Paasweekend zou laten weten of Hartenaas deelneemt aan de Regionale Primair

Nadere informatie

Hartenaas gaat verhuizen. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl. Een papierversie kunt u aanvragen

Hartenaas gaat verhuizen. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl. Een papierversie kunt u aanvragen J a a r g a n g 9, n r. 1 1 6 f e b r u a r i 2 0 1 4 Hartenaas gaat verhuizen. 1 Hartenaas gaat verhuizen. Vorige week is duidelijk geworden dat Hartenaas deel zal gaan uitmaken van de nieuwe Brede School

Nadere informatie

De bibliotheek op school

De bibliotheek op school J a a r g a n g 8, n r. 7 5 n o v e m b e r 2 0 1 2 De bibliotheek op school 1 De bibliotheek op school Per 1 april 2013 sluit de jeugdcollectie afdeling van de bibliotheek in Grave. Met ingang van 1 januari

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Voor u ziet u de tweede Nieuwsbrief van juni Zoals eerder gezegd komen we deze maand met twee nieuwsbrieven.

Voor u ziet u de tweede Nieuwsbrief van juni Zoals eerder gezegd komen we deze maand met twee nieuwsbrieven. Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ziet u de tweede Nieuwsbrief van juni 2017. Zoals eerder gezegd komen we deze maand met twee nieuwsbrieven. Nieuws van onze Ouderraad

Nadere informatie

Ontwikkelingen samenstelling groepen schooljaar

Ontwikkelingen samenstelling groepen schooljaar Jaargang 12, nr. 12 21 maart 2017 Ontwikkelingen samenstelling groepen schooljaar 2017-2018 Een kleine vier maanden voor het einde van het schooljaar worden de contouren voor het nieuwe schooljaar zichtbaar.

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Nieuws uit de MR van Hartenaas

De schoolgids vindt u op onze website.   Nieuws uit de MR van Hartenaas J a a r g a n g 1 4, n r. 7 1 3 f e b r u a r i 2 0 1 9 Nieuws uit de MR 1 Nieuws uit de MR van Hartenaas Op 7 februari jl. kwam de MR bijeen. Wij spraken wederom over de nieuwe werkwijze van de bovenbouw.

Nadere informatie

Talismanbulletin 14 juli 2015

Talismanbulletin 14 juli 2015 Talismanbulletin 14 juli 2015 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 16 juli Kennismaken nieuwe leerkracht Donderdag 16 juli Uitglijden kleuters en afscheid groep 8 Vrijdag 17 juli Studiedag;

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Sportdag/Vervroegde Koningsspelen vrijdag 17 april De schoolgids vindt u op onze website.

Sportdag/Vervroegde Koningsspelen vrijdag 17 april De schoolgids vindt u op onze website. J a a r g a n g 1 0, n r. 1 0 9 a p r i l 2 0 1 5 Sportdag/Vervroegde Koningsspelen op vrijdag 17 april 2015 Op vrijdagochtend 17 april 2015 vindt onze jaarlijkse Sportdag plaats. Dit jaar wordt deze grotendeels

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Belangrijke data: Donderdagmiddag 8 maart zijn alle kinderen vrij. s morgens is er gewoon school.

Belangrijke data: Donderdagmiddag 8 maart zijn alle kinderen vrij. s morgens is er gewoon school. J a a r g a n g 7, n r. 9 1 m a a r t 2 0 1 2 Jeelo project Zorgen voor dieren 1 Jeelo project Zorgen voor dieren Op maandag 12 maart 2012 starten we met een nieuw Jeelo project genaamd Zorgen voor dieren.

Nadere informatie

Ouder informatieavond

Ouder informatieavond J a a r g a n g 1 0, n r. 1 5 s e p t e m b e r 2 0 1 4 Ouder informatieavond 1 Ouder informatieavond Belangrijke data 2 Hulpouders gezocht 2 Fietsen op het schoolplein is verboden. Grave Atletiek 3 2

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON 3 oktober- november 2014 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u: tel. 5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg-almere.nl BELANGRIJKE

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Cito-toetsen in Ouderportaal

Cito-toetsen in Ouderportaal NIEUWSBRIEF 12, JAARGANG 13 22-02-2016 website: www.kindercampusking.nl mail: school@kindercampusking.nl telefoon: 020-6417799 / voor ziekmeldingen: 020-7670366 Geachte ouders, Laatste week voor de voorjaarsvakantie.

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat

welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat welkom in groep 1/2 op t Hunnighouwersgat Hallo Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer bij ons komen kijken. Dit boekje gaat over onze school, dan weet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

Welkom. Welkom terug op school allemaal! We hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad.

Welkom. Welkom terug op school allemaal! We hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad. Wadenoijen 25-08-2016 Jaargang 25 Waayer Nieuws 1 www.waayer-wadenoijen.nl Welkom Welkom terug op school allemaal! We hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad. Inmiddels is het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website. Beste ouder(s), verzorger(s),

De schoolgids vindt u op onze website.  Beste ouder(s), verzorger(s), 4 j u n i 2 0 1 4 Groep samenstelling 2014-2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Enige tijd geleden heeft u op de Nieuwsbrief kunnen lezen dat we volgend jaar, vanwege het groeiende aantal leerlingen dat

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. Eén ingang ligt

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Stand van zaken. De kop is er af. Maandag zijn we begonnen. Veel leerlingen hadden weer zin om te beginnen, maar vonden het ook spannend. We zagen vooral vrolijke gezichten.

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief

Juli Nieuwsbrief Juli 2019 Nieuwsbrief Juli 2019 1 Musical groep 8 12 23 2 13 24 3 14 25 4 Afscheid gr 8 15 26 5 12.00 uur uit 16 27 6 17 28 7 18 29 8 Zomervakantie 19 30 9 20 31 10 21 11 22 19 augustus start nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013

locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013 KlimtorenNieuws locatie Zomerweg groep 1-4 tel. 472785 - locatie Kerkstraat groep 5-8 tel. 473004 info@deklimtorendrempt.nl nr. 3 01-10-2013 In dit nummer: Informatieavonden Website Schoolfruit Schoolmelk

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Leerkrachten

Leerkrachten 2 3 j u n i 2 0 1 4 Leerkrachten 2014-2015 1 Belangrijke data 2 Leerkrachten 2014-2015 Onlangs hebben we bekend gemaakt hoe de groepsindeling er volgend schooljaar uit zal komen te zien. Vandaag maken

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 3 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Digitaal leerlingportfolio Op donderdag 22 november krijgt het team een scholing m.b.t.

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ)

Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Veel gestelde vragen Zomerdagkamp Schalkhaar (FAQ) Inhoud Algemeen... 2 Inschrijven... 3 Kosten... 4 Annuleren en afmelden... 5 Locatie... 8 Survival (under construction)... 9 Vrijwilligers ouder/verzorger...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Aanstaande dinsdag 19 maart: open huis dag op de Aremberg!

Nieuwsbrief. Aanstaande dinsdag 19 maart: open huis dag op de Aremberg! Nummer 23 28 e jaargang 8 t/m 15 maart 2019 11 maart Jeroen Oosterhof Voorpoort 12 maart Jeroen Oosterhof directiedag 12 maart Voorstelling groep 5 Zwemmiddag groep 4 15 maart Landelijke stakingsdag: leerlingen

Nadere informatie

Controleer je brandmelders regelmatig en vervang dan meteen de batterijen voor oplaadbare batterijen.

Controleer je brandmelders regelmatig en vervang dan meteen de batterijen voor oplaadbare batterijen. Jaargang 5, nummer 06, datum 10 november 2015 Beste ouders of verzorgers, Sinterklaas is alweer in aantocht, dus de spanning in de school stijgt. De groepen 1 tot en met 4 willen natuurlijk weer graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl 2015-2016 Lesrooster Maandag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Dinsdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs Woensdag 8:45-12:30 Donderdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Vrijdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Schooltijden.

Schooltijden. 29-08-2019 Schooltijden. Om 8:15 zijn alle kinderen welkom op school. Het hek gaat dan open. Vanaf dat moment is er toezicht op het plein. De kinderen van groep 1 en 2 mogen de klas in gaan of ze blijven

Nadere informatie

Activiteiten kalender

Activiteiten kalender Activiteiten kalender 2019-2020 Rotondaschool Passewaaij, Hondsroos 2, 4007 TJ TIEL T: 0344 632 839 E: directie@school.nl I: www.school.nl MAAND: september JAAR: 2019 36 37 38 39 40 Eerste schooldag OR

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Morgenster

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Morgenster Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Vlieger 4

Tarieven buitenschoolse opvang 2018 afgestemd op De Vlieger 4 Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang Groene kinderopvang t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen.

Nadere informatie

En dan is het. OKTOBER 2015

En dan is het. OKTOBER 2015 J a a r g a n g 1 1, n r. 2 5 o k t o b e r 2 0 1 5 En dan is het...oktober 1 Kinderboekenweek 2 En dan is het. OKTOBER 2015 De eerste maand van schooljaar 2015-2016 is alweer voorbij. We zijn in de wijn-maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Nieuw. Personeel BSO. Boards, stepjes. Open dagen

Nieuw. Personeel BSO. Boards, stepjes. Open dagen Nieuwsbrief basisschool t Palet nummer 5 12 januari 2017 schooljaar 2016-2017 In deze Paletter: Nieuw Personeel BSO Boards, stepjes Open dagen Informatie van BVL werkgroep Dodehoekproject Nationaal voorleesontbijt

Nadere informatie

Bolsternieuws. Oktober Een stukje algemene informatie

Bolsternieuws. Oktober Een stukje algemene informatie Bolsternieuws Oktober 2017 Een stukje algemene informatie Verlofaanvragen: Soms hebben kinderen recht op verlof van school. De regels voor toekenning van verlof staan in de schoolgids! Als u verlof wilt

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!)

Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Alle kinderen van Hartenaas hun eigen personal device (een Ipad of Tablet dus!) 13 december 2016 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! 1 Alle Hartenaas kinderen hun eigen personal device! Op donderdagavond 19 januari 2017 zal er een extra ouderavond plaatsvinden voor

Nadere informatie

Nieuws uit het Onderwijs.

Nieuws uit het Onderwijs. Nr. 1 augustus 2018. Nummer 01 Nieuw schooljaar. Nieuws uit het Onderwijs. Vandaag zijn we gestart met het nieuwe schooljaar. Een andere klas, een andere juf of meester of zelfs helemaal nieuw op school

Nadere informatie

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier

28december 29 30 31 01 januari 02 03 kerstvakantie t/m 1 januari 04 05 06 07 08 09 10. 11 12 13 14 15 16 17 Oud papier Info januari 2016 jaargang 14 nr. 01 Goudkruid 105 107 3068 SV Rotterdam Tel.: 010 421 28 86 Peuterspeelzaal Tel.: 010 220 73 49 E-mail: horizon.dir@rvko.nl Website: www.de-horizon.net maandag dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 15, nummer 2 vrijdag 7 september 2012. Beste ouders,

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 15, nummer 2 vrijdag 7 september 2012. Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 15, nummer 2 vrijdag 7 september 2012 Beste ouders, Afgelopen woensdag hebben we met zijn allen heel onze nieuwbouw trots officieel geopend!

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers, februari 2015

Geachte ouders/verzorgers, februari 2015 O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl AANPASSINGEN CITONORMERINGEN Geachte

Nadere informatie

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN IDENTITEITSBEWIJS MEE! Beste ouders/verzorgers, Zoals wij u hebben meegedeeld is het met ingang van dit schooljaar verplicht om bij schoolreizen de identiteitsbewijzen van de kinderen mee te nemen. Dit

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

GROEPSINDELING De groepsverdeling voor het komende schooljaar ziet er als volgt uit: Groep 1/2 : Juf Annette Modderman ma., en di.

GROEPSINDELING De groepsverdeling voor het komende schooljaar ziet er als volgt uit: Groep 1/2 : Juf Annette Modderman ma., en di. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 3 no. 10 juni 2016 Samen maken wij ons voor het kind! SCHOOLPLEIN BIJNA IN ORDE! De afgelopen weken is er hard gewerkt aan ons speelplein. Alle tegels

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website.

De schoolgids vindt u op onze website. 1 a p r i l 2 0 1 4 Hartenaas en De Sprankel één nieuwe (Brede) School Afgelopen week zijn de besturen van Stichting Invitare Openbaar Onderwijs (waarvan Hartenaas deel uitmaakt) en Optimus (waarvan De

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA Nieuwsbrief VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Wat is het schooljaar snel gegaan. Heel de school is die laatste dagen aan het schoonmaken, opruimen, leuke dingen doen en

Nadere informatie

augustus 2014 ma di wo do vr za zo wk32 Wk33 Wk34 Wk 35

augustus 2014 ma di wo do vr za zo wk32 Wk33 Wk34 Wk 35 augustus 204 2 3 4 5 6 7 8 9 0 wk32 2 3 4 5 6 7 Wk33 8 9 20 2 22 23 24 Wk34 25 26 27 28 29 30 3 Wk 35 = Nieuwsbrief ouders = deze week hoofdluiscontrole Schooltijden Basisschool: ma t/m vrij: 8.30-4.45

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

De schoolgids vindt u op onze website.

De schoolgids vindt u op onze website. J a a r g a n g 9, n r. 7 2 7 n o v e m b e r 2 0 1 3 Reminder: Sinterklaas op 5 december 2013 Tijdens het Sinterklaasfeest op 5 december 2013 zullen we een continurooster hanteren. Dit betekent dat de

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Inhoud schoolbel nummer 1. Agenda. Woordje vanuit directie. Schoolbel nr

Inhoud schoolbel nummer 1. Agenda. Woordje vanuit directie. Schoolbel nr Inhoud schoolbel nummer 1 Agenda Woordje vanuit directie Jaarkalender Kennismakingsgesprekken. Bibliotheek op School Leesplein Ouderhulp Ook dit schooljaar gaan we weer op zoek naar hulpouders. Ouderplatform

Nadere informatie

Ik zal u in de loop van deze week informeren over de uitkomst van onze gekozen oplossing.

Ik zal u in de loop van deze week informeren over de uitkomst van onze gekozen oplossing. INFO - Nummer 14 11 december 2018 www.startnest.nl www.facebook.com/tstartnest Nieuws van Anke Beste ouders, verzorgers, De kerstvakantie komt in zicht en we zijn druk in de weer met de voorbereidingen

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017 Nr. 12 maandag 20 november 2017 Belangrijke data Maandag 20 t/m vrijdag 24 november: Week van de Mediawijsheid Dinsdag 21 november: tafeldiplomadag Dinsdag 21 november: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Donderdag

Nadere informatie

Nummer 14, 14 maart 2019 AGENDA HOERA!

Nummer 14, 14 maart 2019 AGENDA HOERA! 93 Nummer 14, 14 maart 2019 AGENDA 18 mrt Open week 19 mrt Keijzersrondje 22 mrt Opschoonuurtje Groepsmail Alle leerlingen 12u uit 26 mrt Afscheid Anneli in groep 5/6 29 mrt Keijzerwijzer HOERA! 18 mrt

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 1, september 2019

Nieuwsbrief. Nummer 1, september 2019 Nieuwsbrief Nummer 1, september 2019 We zijn het schooljaar begonnen op het schoolplein met een lied met de naam In de circustent Er is altijd iets waar je goed in bent! God heeft jou zelf gemaakt en gaf

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 De Proostdijschool Vertrouwd Veilig, Verrassend Veelzijdig. Data schooljaar 2014-2015 Proostdijschool Beste kinderen, ouders en verzorgers, In deze kalender staan alle activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Augustus. Beste ouders, Beste ouder(s),

Augustus. Beste ouders, Beste ouder(s), Augustus Beste ouders, Beste ouder(s), 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Hierbij de kalender voor het schooljaar 2018-2019 In deze kalender vindt u informatie over de dagelijkse dingen, zoals studiedagen en feestdagen.

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 24 november 2017 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 24 november 2017 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 24 november 2017 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 11 Inhoud Kreet van de week Korfbaltoernooi Sinterklaas

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie