Slim afdrukken. Levendige kleuren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Slim afdrukken. Levendige kleuren."

Transcriptie

1 Lexmark C950de keurenprinter Sim afdrukken. Levendige keuren. Lexmark C950de keurenprinter De Lexmark C950de is ontworpen voor drukke werkgroepen, maakt het mogeijk A3-keurenafdrukken van professionee kwaiteit te produceren en beschikt over fexibee features, een uitstekende mediaverwerking, een intuïtief touchscreen en gebruiksvriendeijke workfowopossingen. Keur Touchscreen Opossingen 32 x 122 cm tot 50 pagina s per minuut Dupex Netwerk

2 Lexmark C950de: beangrijkste functies Afgebeed de Lexmark C950de keurenprinter met optionee 2520 ve extra tandem papierader/-stand, de booket finisher en de 2000 ve extra invoerader. Features die de efficiëntie verbeteren 1) Intuïtief keuren-touchscreen Het 11-cm keuren-touchscreen maakt een gebruiksvriendeijke bediening van uw printer mogeijk dankzij intuïtieve navigatieopties en toegankeijke workfowopossingen en snekoppeingen. 2) Direct USB De USB-aansuiting aan de voorzijde vereenvoudigt het afdrukken en is geschikt voor ta van afdrukindeingen voor afbeedingsbestanden. 3) Fexibee invoercapaciteit Kies de configuratie die het beste aansuit bij uw behoeften, met een maximum van 5140 ve. 4) Uitzonderijk veezijdige mediaverwerking Via de zeer betrouwbare papierinvoer kunt u tot vijf verschiende soorten afdrukmateriaen aden, met een maximae grootte van 32 bij 122 cm en een gewicht van 300 g/m2. 5) Geavanceerde finishing-opties Met fexibee finishing-opties as meervoudig nieten, perforeren, gestaffed uitvoeren en boekjes afdrukken kunt u in een handomdraai in eigen beheer professionee ogend drukwerk produceren. 6) Opossingen van Lexmark Voorkom onnodig afdrukken en vereenvoudig uw werkprocessen met opossingstoepassingen die vooraf op de printer zijn geïnstaeerd. U kunt kiezen uit aanvuende Lexmark opossingen die aansuiten bij uw unieke workfowbehoeften.

3 Lexmark C950de: overzicht Uitstekende keurenafdrukken Maak een bijvende indruk op uw kanten en produceer meer drukwerk in eigen beheer met de evendige keurenafdrukken van professionee kwaiteit op ta van afdrukmateriaen. De geavanceerde technoogie van de C950de staat garant voor krachtige A3-afdrukmogeijkheden en consistente keuren van de eerste tot de aatste pagina. De afdrukresoutie van 1200 x 1200 zorgt voor prachtige, evendige keuren en kraakhedere zwarte tekst. PANTONE -kaibratie voor consistente keurtinten. Eenvoudige keuraanpassing door midde van Named Coor Repacement. Lexmark CoorCare-technoogie voor keurbeheer en kostenbeheersing. Maak professionee ogend promotiemateriaa, variërend van boekjes met zadesteek tot gevouwen brochures op afdrukmateriaen tot A3-formaat (taboid). Productief en intuïtief De Lexmark C950de combineert krachtige afdrukmogeijkheden met gebruiksvriendeijke features en tijdbesparende workfowtoepassingen waarmee u uw productiviteit kunt verhogen. Afdrukken met sneheden tot 50 pagina's per minuut in zwart en 45 pagina's per minuut in keur: tijd tot eerste pagina sechts 5,2 seconden. Het overzichteijke 11-cm keuren-touchscreen met geuidsfeedback vereenvoudigt de uitvoering van taken. Voorgeïnstaeerde toepassingen verhogen de efficiency van uw workfow. Via het afdrukvoorbeed kunt u afdruktaken achteraf wijzigen en opties voor dubbezijdig afdrukken en finishing toevoegen of de pagina's kiezen die u wit afdrukken. Bij uitstek geschikt voor zakeijk gebruik De Lexmark C950de heeft een fexibe en krachtig afdrukmechanisme dat is opgewassen tegen de meest veeeisende afdruktaken en over ae geavanceerde features beschikt die uw bedrijf nodig heeft. Uw printers, documenten, gegevens en netwerkinfrastructuur worden door midde van krachtige, meeragige beveiigingsfuncties beschermd. Dankzij de vee netwerkaansuitmogeijkheden kunt u deze printer in praktisch eke netwerkomgeving inzetten. De geïntegreerde webserver, Lexmark Universa Print Driver en Lexmark MarkVision Enterprise vereenvoudigen de controe en het beheer van uw printerpark. De 1,2 GHz processor met standaard 1 GB geheugen zorgt voor een moeiteoze verwerking van taken met vee grafische afbeedingen. Met de optionee verkrijgbare invoeropties kunt u de capaciteit tot maximaa 5140 ve verhogen. De eenvoudig te vervangen aftermarket-cartridges maken een rendement van maximaa ² pagina's in zwart en ² pagina's in keur mogeijk. True. Image. Aways. Lexmark heeft zich tot doe gested producten te ontwerpen en te produceren die een uitzonderijke kwaiteit everen en betrouwbaar presteren. Door atijd originee Lexmark suppies, service en onderdeen te gebruiken kunt u het rendement op uw investering maximaiseren, de prestaties van uw Lexmark printers optimaiseren en een bijvende indruk maken. Lexmark biedt 1 jaar on-site garantie op de C950de. Garantieverenging is desgewenst mogeijk.

4 Lexmark C950de: productiviteit zonder poespas The right touch Via het gebruiksvriendeijke Lexmark e-task keurentouchscreen kunt u de voedige functionaiteit van uw printer bedienen. Op het eenvoudig in te steen 11-cm scherm kunt u miniaturen van documenten bekijken voordat u deze afdrukt en afdruktaken op de printer wijzigen. U kunt via het touchscreen zefs specifieke documentpagina s bekijken, seecteren en afdrukken. Dankzij de gebruiksvriendeijke, intuïtieve navigatieopties kunt u sne de gewenste functies, snekoppeingen en workfows weergeven. De nieuwe interactieve sensoren bieden geuidsfeedback die u begeeidt bij eke bewerking door te bevestigen dat een optie is aangeraakt en een actie wordt uitgevoerd. 4 Opossingen Opossingen die tijd en ged besparen De C950de is voorzien van het Lexmark Embedded Soutions Framework, een patform dat het mogeijk maakt uiteenopende softwaretoepassingen direct op de printer te instaeren. Met behup van deze opossingen kunt u uw productiviteit verhogen en papierintensieve bedrijfsprocessen stroomijnen of zefs eimineren. Op de Lexmark C950de worden de vogende opossingen vooraf geïnstaeerd. Er zijn ta van extra Lexmark opossingen beschikbaar waarmee u uw workfow kunt vereenvoudigen. Formuieren en favorieten Eimineer afva en inefficiënte processen die verband houden met voorgedrukte formuieren. Sa vaak gebruikte formuieren, marketingmateriaen of andere documenten onine op en druk ze af wanneer u ze nodig heeft. Miieuvriendeijke insteingen Kies uit meerdere afdrukinsteingen om energie, papier en toner te besparen. Taa wijzigen³ Wijzig in een handomdraai de taa die op het touchscreen wordt weergegeven - keuze uit 18 taen. Showroom Geef een instebare, opende diapresentatie weer op het keuren-touchscreen om uw bedrijf of producten te promoten, of beangrijke mededeingen te doen aan kanten of medewerkers. Gebruiksvriendeijk printerbeheer Met Lexmark MarkVision Enterprise kunt u uw printerpark doetreffend beheren. Met deze kosteoze browsertoepassing kunt u ae aspecten van uw netwerkprinters en MFP s, ongeacht het merk, onder controe houden. Met behup van MarkVision Enterprise kunnen beheerders printers in eke fase van hun evenscycus, vanaf het moment dat u deze met het netwerk verbindt tot op de dag dat u ze buiten gebruik stet, configureren, controeren, bekijken en proactief beheren, en eventuee probemen met deze printers opsporen en opossen.

5 Lexmark C950de: puspunten Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit kinkt misschien verbazingwekkend voor een bedrijf dat zich toeegt op het ontwikkeen van afdrukopossingen. Maar as u bedenkt dat bedrijven gemidded tot 6% van hun omzet besteden aan afdrukken en dat een actief afdrukbeheer tot 30%¹ besparingen op de afdrukkosten mogeijk maakt, is dat zo gek nog niet. Met de producten, opossingen en diensten van Lexmark kunt u op innovatieve manieren tijd besparen, de kosten drukken en de invoed op het miieu verminderen. Lexmark hept u minder af te drukken en meer te besparen. Consistente keuren, keer op keer Gewenste keur PANTONE 346 C Zonder Named Coor Repacement Met Named Coor Repacement Produceer professionee ogende documenten in eigen huis in de zekere wetenschap dat de keuren van uw bedrijfsmerk en -ogo eke keer nauwkeurig en consistent worden afgedrukt. Via Lexmark Named Coour Repacement, een functie die standaard bij uw printer wordt geeverd, kunnen gebruikers specifieke keurwaarden invoeren en zo moeiteoos de juiste keur gebruiken, met inbegrip van PANTONE - en DIC-keuren. Uw gegevens beschermen Met behup van de meeragige veiigheidsfuncties en ingebouwde mogeijkheden kunt u uw printers, documenten, gegevens en netwerk beschermen, vanaf de overdracht van de gegevens via uw netwerk tot het afdrukken van de uiteindeijke pagina s. Geschikt voor ta van hupprogramma's voor gebruikersverificatie en autorisatie. De optionee kaartezer maakt autorisatie via een proximity of swipe card mogeijk. Geavanceerde codering van de vaste schijf ter bescherming van vertrouweijke gegevens op het optische schijfstation van de printer. Verwijdering van overbodige gegevens door midde van automatische, gepande of handmatige schijfopschoning (harde schijf as optie verkrijgbaar). Geschikt voor netwerkbeveiiging op basis van IPSec, SNMPv3 en 802.1x. Beveiigingsrisico's worden geregistreerd en opgespoord via ogboeken voor beveiigingscontroe. Miieubewust afdrukken Verantwoord afdrukken is niet moeiijk met de C950de, dankzij de papierbesparende dupexfunctie, de papier- en tonerbesparende Eco-modus en de energiebesparende saapknop met suimerstand. Bovendien hept de C950de met zijn fuser met korte opwarmtijd en de speciae toner, die a bij age temperaturen smet, u energie besparen.

6 Lexmark C950de: besteinformatie Lexmark C950de 2400 Image Quaity1200 x 1200 dpi Geïntegreerde dupex unit 2400 Image Quaity520 ve papierade Standaard Optionee 2400 Image Quaity1200 x 1200 dpi 100 ve mutipurpose ader520 ve extra papierader met printerstand Geschikt voor de C950de Art.nr. Verbruiksartikeen C950X2KG C950 32K zwarte tonercartridge C950X2CG C950 22K cyaan tonercartridge C950X2MG C950 22K magenta tonercartridge C950X2YG C950 22K gee tonercartridge C950X71G C950, X95x photoconductor unit, 1-pack C950X73G C950, X95x photoconductor kit, 3-pack C950X76G C950, X95x waste toner botte 25A0013 Nietjes voor finisher (3x 5000) 21Z0357 Nietjes voor booketfinisher (4x 5000) Art.nr. Geheugenuitbreiding MB DDR2 DRAM geheugenmodue MB DDR2 DRAM geheugenmodue MB DDR2 DRAM geheugenmodue 14F MB fash geheugenkaart 27X0014 C74x, C792, C925, C950, X746 vaste schijf (160+ GB) Art.nr. Appicatieopossingen 22Z0183 C950 IPDS kaart 22Z0184 C950 Prescribe kaart 22Z0182 C950 Forms en Barcode kaart 57X9000 Lexmark PrintCryption kaart Art.nr. Aansuitmogeijkheden 27X0030 MarkNet N b/g/n wireess netwerkkaart 14F0042 MarkNet N8130 gasveze Ethernet netwerkkaart USB aansuitkabe (2 meter) 14F0000 Paraee 1284-B interface-kaart Paraee printerkabe (IEEE 1284 A-B, 3 meter) 14F0100 RS-232C seriëe interface-kaart Art.nr. Onderhoudsartikeen 40X7569 C950, X95x fuseronderhoudsset 320 K, V 40X7540 C950, X95x onderhoudsset 160K 40X7560 C950, X95x onderhoudsset 480K

7 Lexmark C950de: besteinformatie Lexmark C950de Art.nr. 22Z0001 Art.nr. 22Z Z Z Z Z Z Z0205 Art.nr P P P P P Mode Lexmark C950de Papierverwerking C950, X95x 2520 ve extra tandem papierader/-stand C950, X95x 3x 520 ve extra papieraders/-stand C950, X95x 520 ve extra papierader met printerstand C950, X95x 2000 ve extra hi-cap papierader/-stand C950, X95x 3500 ve finisher C950, X95x booket finisher C950, X95x papierade voor bannerpapier Garantieverenging C950 2 jaar on-site service garantie (= 1 jr. verenging) C950 3 jaar on-site service garantie (= 2 jr. verenging) C950 4 jaar on-site service garantie (= 3 jr. verenging) C950 5 jaar on-site service garantie (= 4 jr. verenging) C950 1 jaar on-site service garantievernieuwing Inhoud van de doos Lexmark C950de keurenprinter, * pagina s keuren (CMY) tonercartridges, * pagina s zwarte tonercartridge, Imaging units voor zwart, cyaan, magenta en gee, CD met software en documentatie, Netsnoer(en), Instaatiegidsen (aansuiting op netwerk en desktop), Verkaring van Beperkte Garantie / Garantie, Informatie over het Lexmark Cartridge Inzameprogramma * gemidded rendement bij onafgebroken afdrukken in zwart en samengested keur (CMY) van aanta standaard pagina s bepaad vogens ISO/IEC norm.

8 Lexmark C950de: productspecificaties Afdrukken Afdruktechnoogie Afdruksneheid (A4, zwart): tot Afdruksneheid (A4, keur): tot Tijd tot de eerste pagina (zwart) Tijd tot de eerste pagina (keur) Afdrukkwaiteit, zwart Afdrukkwaiteit, keur Geheugen - standaard Geheugen - maximum Geuidsniveau, tijdens afdrukken Maximae maandeijkse gebruiksindicatie: tot Aanbevoen maandeijkse afdrukvoume Suppies Suppies Papierverwerking Papierverwerking (standaard) Optionee papierverwerkingsopties Standaard invoercapaciteit: tot Max. invoercapaciteit: tot Ondersteunde mediatypes Agemeen Functionaiteit Garantie Productcertificaten Afmetingen (HxBxD) Lexmark C950de Keuren LED 50 pagina s per minuut 45 pagina s per minuut in 5,2 seconden in 7,7 seconden 1200 x 1200 dpi, 2400 Image Quaity 1200 x 1200 dpi, 2400 Image Quaity 1024 MB 2048 MB 53 dba pagina s per maand pagina s ² pagina s zwarte tonercartridge, ² pagina s keuren (CMY) tonercartridges 520 ve papierade, 500 ve uitvoerade, Geïntegreerde dupex unit, 100 ve mutipurpose ader 520 ve extra papierader met printerstand, 2520 ve extra tandem papierader/-stand, Booket finisher, Papierade voor bannerpapier, 3500 ve finisher (nieten, perforeren en sorteren), 2000 ve extra papierader, 3x 520 ve extra papieraders/-stand 620 ve 5140 ve Raadpeeg de Lexmark Card Stock & Labe Guide voor meer informatie., Transparanten, Gewoon papier, Karton, Ganzend papier, Enveoppen, Etiketten Afdrukken in keur 1 jaar on-site garantie x 640 x 685 mm Aanbevoen maandeijkse afdrukvoume Het aanbevoen maandeijkse afdrukvoume is een paginabereik dat kanten hept bij het evaueren van de Lexmark printers op basis van het gemiddede aanta pagina s dat ze per maand denken af te drukken. Lexmark beveet voor optimae printerprestaties aan dat het aanta pagina s per maand binnen het aangegeven bereik igt, rekening houdend met onder meer de vogende factoren: hoe vaak suppies worden vervangen, hoe vaak papier wordt geaden, de sneheid en het typische gebruik door de kant. Maximae maandeijkse gebruiksindicatie De maximae maandeijkse gebruiksindicatie is gedefinieerd as het maximum aanta pagina s dat een printer per maand kan everen. Aan de hand van dit criterium kunt u de mogeijkheden van Lexmark printers en MFP s met ekaar vergeijken. Handesmerken AirPrint en het AirPrint ogo zijn handesmerken van Appe Inc. Dit product is uitgerust met Adobe Fash technoogie. Ga voor meer informatie naar PANTONE is een geregistreerd handesmerk van Pantone, Inc. Lexmark behoudt zich het recht voor om zonder vooraankondiging wijzigingen aan te brengen in de specificaties. ENERGY STAR is een in de Verenigde Staten geregistreerd merk. Ae andere handesmerken zijn eigendom van hun respectieveijke eigenaren. Lexmark en Lexmark met het diamantogo zijn handesmerken van Lexmark Internationa, Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en/of andere anden. Voetnoten 1 Bron: InfoTrends/CapVentures., Network Document Soutions Forecast , Network Document Soutions Consuting Service, augustus Gemidded rendement bij onafgebroken afdrukken in zwart en samengested keur (CMY) bepaad vogens ISO/IEC norm. 3 Taa wijzigen is as optie beschikbaar tijdens de instaatie. 4 De afbeeding toont een vergrote weergave van het touchscreen. Minder afdrukken. Meer besparen.

Slim afdrukken. Levendige kleuren.

Slim afdrukken. Levendige kleuren. Lexmark C950de keurenprinter Sim afdrukken. Levendige keuren. Lexmark C950de keurenprinter De Lexmark C950de is ontworpen voor drukke werkgroepen, maakt het mogeijk A3-keurenafdrukken van professionee

Nadere informatie

Krachtige kleurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 kleuren-mfp serie

Krachtige kleurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 kleuren-mfp serie Lexmark X950 keuren-mfp serie Krachtige keurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 serie Verhoog de productiviteit van uw medewerkers met printers uit de Lexmark X950 serie. Deze beschikken over

Nadere informatie

Krachtige kleurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 kleuren-mfp serie

Krachtige kleurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 kleuren-mfp serie Lexmark X950 keuren-mfp serie Krachtige keurenprestaties voor uw werkgroep. Lexmark X950 serie Verhoog de productiviteit van uw medewerkers met printers uit de Lexmark X950 serie. Deze beschikken over

Nadere informatie

Lexmark X548 familie

Lexmark X548 familie Lexmark X548 famiie keurenaser-mfp s Afdrukken in keur. Werkgroepproductiviteit. Lexmark X548 famiie De printers uit de Lexmark X548 famiie zijn bedoed voor middegrote werkgroepen die keurenafdrukken van

Nadere informatie

Lexmark X548 familie

Lexmark X548 familie Lexmark X548 famiie keurenaser-mfp s Afdrukken in keur. Werkgroepproductiviteit. Lexmark X548 famiie De printers uit de Lexmark X548 famiie zijn bedoed voor middegrote werkgroepen die keurenafdrukken van

Nadere informatie

Lexmark M1140, M1145 en M3150 zwart-wit laserprinters. Indrukwekkende prestaties. Tot 47 ppm. afdrukken. LCD of 10,9 cm touchscreen

Lexmark M1140, M1145 en M3150 zwart-wit laserprinters. Indrukwekkende prestaties. Tot 47 ppm. afdrukken. LCD of 10,9 cm touchscreen Lexmark M1140, M1145 en M3150 zwart-wit aserprinters Indrukwekkende prestaties. Zwart-wit Dubbezijdig afdrukken Tot 47 ppm Beveiigd 2-regeig of 6 cm LCD of 10,9 cm touchscreen Netwerk Ecomodus Lexmark

Nadere informatie

Een gunstige geprijsde A3-kleurenprinter voor drukke werkgroepen

Een gunstige geprijsde A3-kleurenprinter voor drukke werkgroepen Lexmark C925-serie kleurenprinters Een gunstige geprijsde A3-kleurenprinter voor drukke werkgroepen Kleur Touchscreen Oplossingen Model A3 tot 31 pagina s per minuut De kleurenprinter levert afdrukken

Nadere informatie

Modellen tot 47 pagina s per minuut

Modellen tot 47 pagina s per minuut Lexmark C792-serie kleurenlaserprinters Kleur Geavanceerde, krachtige kleurenprinters Touchscreen Oplossingen Modellen tot 47 pagina s per minuut Lexmark C792-serie De krachtige Lexmark C792-serie kleurenlaserprinters

Nadere informatie

Zakelijke productiviteit met krachtige kleurenprestaties. Lexmark X792-serie kleurenlaser MFP s. Kleur. Modellen

Zakelijke productiviteit met krachtige kleurenprestaties. Lexmark X792-serie kleurenlaser MFP s. Kleur. Modellen Lexmark X792-serie kleurenlaser MFP s Kleur Touchscreen Kopiëren Zakelijke productiviteit met krachtige kleurenprestaties Modellen Scannen Faxen Oplossingen Lexmark X792-serie Met afdrukken van hoge kwaliteit,

Nadere informatie

Levendige afdrukken in kleur voor middelgrote werkgroepen

Levendige afdrukken in kleur voor middelgrote werkgroepen Lexmark CS748de kleurenlaserprinter Levendige afdrukken in kleur voor middelgrote werkgroepen 4.3 Color Kleur 10,9 Touch cm Solutions Tot Up 33 to ppm Duplex Netwerk Network Eco-mode modus Security Beveiligd

Nadere informatie

Krachtige prestaties op A3-formaat!

Krachtige prestaties op A3-formaat! A3 AFDRUKKEN Lexmark W850-serie Lexmark W850n Lexmark W850dn tot 50 pagina s per minuut NETWERK Krachtige prestaties op A3-formaat! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt misschien

Nadere informatie

Levendige afdrukken in kleur voor middelgrote werkgroepen

Levendige afdrukken in kleur voor middelgrote werkgroepen Lexmark CS748de kleurenlaserprinter Levendige afdrukken in kleur voor middelgrote werkgroepen 4.3 Flexibele Color Beveiligd Touch Solutions Netwerk Tot Up 33 to ppm Solutions Duplex Network Kleur Eco-mode

Nadere informatie

Klein en slim ontwerp, grootse voordelen en kleuren!

Klein en slim ontwerp, grootse voordelen en kleuren! AFDRUKKEN DUPLEX tot 23 pagina s per minuut kleur tot 23 pagina s per minuut zwart NETWERK Lexmark C540n Lexmark C543dn Lexmark C544-serie Lexmark C546dtn Klein en slim ontwerp, grootse voordelen en kleuren!

Nadere informatie

Klein en slim ontwerp, grootse voordelen en kleuren!

Klein en slim ontwerp, grootse voordelen en kleuren! AFDRUKKEN DUPLEX tot 23 pagina s per minuut kleur tot 23 pagina s per minuut zwart NETWERK Lexmark C540n Lexmark C543dn Lexmark C544-serie Lexmark C546dtn Klein en slim ontwerp, grootse voordelen en kleuren!

Nadere informatie

Intuïtieve kleurenlaser MFP voor drukke werkgroepen

Intuïtieve kleurenlaser MFP voor drukke werkgroepen Lexmark XS748de kleurenlaser MFP Intuïtieve kleurenlaser MFP voor drukke werkgroepen 7.0 Flexibele Color Touch Faxen Solutions Copy Netwerk Scan Beveiligd Fax Solutions Scannen tot 33 Uppagina s to invoer

Nadere informatie

Intuïtieve kleurenlaser MFP voor drukke werkgroepen

Intuïtieve kleurenlaser MFP voor drukke werkgroepen Lexmark XS748de kleurenlaser MFP Intuïtieve kleurenlaser MFP voor drukke werkgroepen 7.0 Color Kleur 17,8 Touch cm Kopiëren Copy Scannen Faxen Solutions tot 33 Uppagina s to touchscreen Screen per 35 minuut

Nadere informatie

Lexmark M1145 en M3150 zwart-wit laserprinters. Indrukwekkende prestaties. Tot 47 ppm. afdrukken. touchscreen

Lexmark M1145 en M3150 zwart-wit laserprinters. Indrukwekkende prestaties. Tot 47 ppm. afdrukken. touchscreen Lexmark M1145 en M3150 zwart-wit aserprinters. Indrukwekkende prestaties. Zwart-wit Dubbezijdig afdrukken Tot 47 ppm Beveiigd 6 cm LCD of 10,9 cm touchscreen Netwerk Ecomodus Lexmark M1145 en M3150 Waarom

Nadere informatie

Lexmark C2132 kleurenlaserprinter. Robuust. Betrouwbare prestaties. Oplossingen Tot 30 ppm. Netwerk. touchscreen. afdrukken

Lexmark C2132 kleurenlaserprinter. Robuust. Betrouwbare prestaties. Oplossingen Tot 30 ppm. Netwerk. touchscreen. afdrukken Lexmark C2132 kleurenlaserprinter Robuust. Betrouwbare prestaties. Kleur Dubbelzijdig afdrukken Oplossingen Tot 30 ppm Beveiligd 10,9 cm touchscreen Netwerk Lexmark C2132 Waarom Lexmark? Lexmark, een afsplitsing

Nadere informatie

Lexmark 2500 serie Forms printers

Lexmark 2500 serie Forms printers Wordt het geen tijd eisen te steen aan uw matrixprinter infrastructuur? afdrukken Lexmark 2500 serie Forms printers Veezijdige opossingen voor het sne afdrukken van a uw formuieren - nu ook modeen met

Nadere informatie

Hoge kwaliteit. Efficiënte workflow. Lexmark XS925de kleuren MFP. Afgebeeld model beschikt over extra opties. Dubbelzijdig afdrukken

Hoge kwaliteit. Efficiënte workflow. Lexmark XS925de kleuren MFP. Afgebeeld model beschikt over extra opties. Dubbelzijdig afdrukken Lexmark XS925de kleuren MFP Afgebeeld model beschikt over extra opties Hoge kwaliteit. Efficiënte workflow. Kleur Touchscreen Kopiëren Scannen Faxen Oplossingen A3 Tot 31 ppm Dubbelzijdig afdrukken Netwerk

Nadere informatie

Een robuuste printer in een compact formaat!

Een robuuste printer in een compact formaat! AFDRUKKEN tot 38 pagina s per minuut Lexmark E460dn Lexmark E460dw Lexmark E462dtn DUPLEX NETWERK Een robuuste printer in een compact formaat! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt

Nadere informatie

Hoge kwaliteit. Efficiënte workflow. Lexmark XS925de kleuren MFP. Afgebeeld model beschikt over extra opties. Netwerk. Dubbelzijdig afdrukken.

Hoge kwaliteit. Efficiënte workflow. Lexmark XS925de kleuren MFP. Afgebeeld model beschikt over extra opties. Netwerk. Dubbelzijdig afdrukken. Lexmark XS925de kleuren MFP Afgebeeld model beschikt over extra opties Hoge kwaliteit. Efficiënte workflow. Kleur 1 Touchscreen Kopiëren Scannen Faxen Oplossingen A3 Tot 31 ppm Dubbelzijdig afdrukken Netwerk

Nadere informatie

Een robuuste en krachtige laser MFP voor al uw A3- behoeften!

Een robuuste en krachtige laser MFP voor al uw A3- behoeften! A3 FAXEN AFDRUKKEN tot 55 pagina s per minuut Lexmark X860-serie KOPIËREN DUPLEX SCANNEN NETWERK Lexmark X860de modellen Lexmark X862de modellen Lexmark X864de modellen Een robuuste en krachtige laser

Nadere informatie

Lexmark Print Management

Lexmark Print Management Lexmark Print Management Optimaiseer afdrukken via het netwerk en verzeker u van een onderscheidende voorsprong met een efficiënte Print Management-opossing die u op ocatie of via de coud kunt inzetten.

Nadere informatie

AFDRUKKEN FAXEN KOPIËREN TOT 53 PPM SCANNEN DUPLEX. Lexmark X650 serie. Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656de

AFDRUKKEN FAXEN KOPIËREN TOT 53 PPM SCANNEN DUPLEX. Lexmark X650 serie. Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656de AFDRUKKEN FAXEN KOPIËREN TOT 53 PPM Lexmark X650 serie SCANNEN DUPLEX Netwerk Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656de Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt misschien

Nadere informatie

Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukken!

Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukken! AFDRUKKEN Lexmark T650-serie Lexmark T650n Lexmark T652n Lexmark T654n TOT 53 PPM Netwerk Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukken! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt

Nadere informatie

Lexmark XC213x serie kleurenlaser MFP s XC2130. Robuust. Betrouwbare prestaties. Tot 30 ppm. touchscreen RADF. afdrukken

Lexmark XC213x serie kleurenlaser MFP s XC2130. Robuust. Betrouwbare prestaties. Tot 30 ppm. touchscreen RADF. afdrukken Lexmark XC213x serie kleurenlaser MFP s XC2130 Robuust. Betrouwbare prestaties. Kleur Dubbelzijdig afdrukken Oplossingen Dubbelzijdige RADF Tot 30 ppm Beveiligd Kleuren touchscreen Netwerk Fax Lexmark

Nadere informatie

Superieure kleuren voor hoge volumes en hoge eisen!

Superieure kleuren voor hoge volumes en hoge eisen! AFDRUKKEN TOT 33 PPM IN ZWART KOPIËREN TOT 33 PPM IN KLEUR Lexmark X730-serie SCANNEN DUPLEX FAXEN NETWERK Lexmark X734de Lexmark X736de Lexmark X738de Lexmark X738dte Superieure kleuren voor hoge volumes

Nadere informatie

Krachtig. Compact. Lexmark XM1140, XM1145 en XM3150 zwart-wit laser MFP s. 10,9 cm of 17,8 cm touchscreen. Beveiligd Tot 47 ppm RADF.

Krachtig. Compact. Lexmark XM1140, XM1145 en XM3150 zwart-wit laser MFP s. 10,9 cm of 17,8 cm touchscreen. Beveiligd Tot 47 ppm RADF. Lexmark XM1140, XM1145 en XM3150 zwart-wit laser MFP s Afgebeeld model beschikt over extra opties Krachtig. Compact. Zwart-wit Dubbelzijdig afdrukken Oplossingen Dubbelzijdige RADF Beveiligd Tot 47 ppm

Nadere informatie

Superieure kleuren voor hoge volumes en hoge eisen!

Superieure kleuren voor hoge volumes en hoge eisen! AFDRUKKEN TOT 33 PPM IN ZWART Lexmark C730 serie Lexmark C734n Lexmark C736n TOT 33 PPM IN KLEUR NETWERK Superieure kleuren voor hoge volumes en hoge eisen! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken?

Nadere informatie

Een gebruiksvriendelijke desktop multifunctional!

Een gebruiksvriendelijke desktop multifunctional! AFDRUKKEN TOT 23 PPM KOPIËREN NETWERK Lexmark X200-serie Lexmark X203n Lexmark X204n SCANNEN FAXEN (X204n) Een gebruiksvriendelijke desktop multifunctional! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken?

Nadere informatie

Een heldere toekomst voor kleine en middelgrote werkgroepen!

Een heldere toekomst voor kleine en middelgrote werkgroepen! AFDRUKKEN TOT 38 PPM Lexmark X460-serie KOPIËREN SCANNEN FAXEN Lexmark X463de Lexmark X464de Lexmark X466de DUPLEX NETWERK Een heldere toekomst voor kleine en middelgrote werkgroepen! Minder afdrukken.

Nadere informatie

Breng met de nieuwe multifunctionals van Lexmark kleur in uw bedrijf!

Breng met de nieuwe multifunctionals van Lexmark kleur in uw bedrijf! AFDRUKKEN tot 23 pagina s per minuut kleur KOPIËREN tot 23 pagina s per minuut zwart Lexmark X543dn Lexmark X544-serie SCANNEN FAXEN Lexmark X546dtn DUPLEX NETWERK Breng met de nieuwe multifunctionals

Nadere informatie

Kleine werkgroepen gaan een grootse, zonnige toekomst tegemoet!

Kleine werkgroepen gaan een grootse, zonnige toekomst tegemoet! AFDRUKKEN FAXEN KOPIËREN TOT 38 PPM Lexmark X460 serie SCANNEN Lexmark X463de Lexmark X464de Lexmark X466de DUPLEX NETWERK Kleine werkgroepen gaan een grootse, zonnige toekomst tegemoet! Minder afdrukken.

Nadere informatie

Breng met de nieuwe multifunctionals van Lexmark kleur in uw bedrijf!

Breng met de nieuwe multifunctionals van Lexmark kleur in uw bedrijf! AFDRUKKEN tot 23 pagina s per minuut kleur KOPIËREN tot 23 pagina s per minuut zwart Lexmark X543dn Lexmark X544-serie SCANNEN FAXEN Lexmark X546dtn DUPLEX NETWERK Breng met de nieuwe multifunctionals

Nadere informatie

Superieure kleuren voor hoge volumes en hoge eisen!

Superieure kleuren voor hoge volumes en hoge eisen! AFDRUKKEN TOT 33 PPM IN ZWART KOPIËREN TOT 33 PPM IN KLEUR Lexmark X730-serie SCANNEN DUPLEX FAXEN NETWERK Lexmark X734de Lexmark X736de Lexmark X738de Lexmark X738dte Superieure kleuren voor hoge volumes

Nadere informatie

Ongekende prestaties en eenvoud!

Ongekende prestaties en eenvoud! AFDRUKKEN TOUCHSCREEN tot 53 pagina s per minuut DUPLEX NETWERK Ongekende prestaties en eenvoud! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt misschien verbazingwekkend voor een bedrijf

Nadere informatie

Breng met de nieuwe multifunctionals van Lexmark kleur in uw bedrijf!

Breng met de nieuwe multifunctionals van Lexmark kleur in uw bedrijf! AFDRUKKEN Tot 23 PPM in kleur KOPIËREN Tot 23 PPM in zwart Lexmark X540-serie Lexmark X543dn Lexmark X544-serie SCANNEN FAXEN (ALLEEN X544) DUPLEX Netwerk Breng met de nieuwe multifunctionals van Lexmark

Nadere informatie

Veelzijdigheid en oplossingen. Lexmark XM5100 serie zwart-wit laser MFP s. 17,8 cm of 25,9 cm touchscreen. Extra USBpoort. Beveiligd Tot 66 ppm

Veelzijdigheid en oplossingen. Lexmark XM5100 serie zwart-wit laser MFP s. 17,8 cm of 25,9 cm touchscreen. Extra USBpoort. Beveiligd Tot 66 ppm Lexmark XM5100 serie zwart-wit laser MFP s Afgebeeld model beschikt over extra opties Veelzijdigheid en oplossingen. Zwart-wit Dubbelzijdig afdrukken Oplossingen Single-pass dubbelzijdige automatische

Nadere informatie

Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukwerk!

Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukwerk! AFDRUKKEN Lexmark T650 serie Lexmark T650n Lexmark T652n Lexmark T654n TOT 55 PPM Netwerk Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukwerk! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt

Nadere informatie

AFDRUKKEN KOPIËREN SCANNEN

AFDRUKKEN KOPIËREN SCANNEN AFDRUKKEN FAXEN KOPIËREN TOT 53 PPM SCANNEN DUPLEX Lexmark X650 serie Lexmark X651de 1 Lexmark X652de Netwerk Lexmark X654de Lexmark X656de 19/03/10 15:05:55 Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken?

Nadere informatie

Flexibele, krachtige kleuren. Lexmark CS796de kleurenlaserprinter. Afgebeeld model beschikt over extra opties. Touchscreen Screen. Dubbelzijdig 30ppm

Flexibele, krachtige kleuren. Lexmark CS796de kleurenlaserprinter. Afgebeeld model beschikt over extra opties. Touchscreen Screen. Dubbelzijdig 30ppm Lexmark CS796de kleurenlaserprinter Afgebeeld model beschikt over extra opties Flexibele, krachtige kleuren. Copy Scan Colour Scan Fax Kleur 1 Solutions Touch Fax A3 Solutions Copy (11x17) Touchscreen

Nadere informatie

Topprestaties. Lexmark M5100 serie zwart-wit laserprinters. Extra USB-poort. Zwart-wit 10,9 cm of 17,8 cm kleuren touchscreen.

Topprestaties. Lexmark M5100 serie zwart-wit laserprinters. Extra USB-poort. Zwart-wit 10,9 cm of 17,8 cm kleuren touchscreen. Lexmark M5100 serie zwart-wit laserprinters Topprestaties. Zwart-wit 10,9 cm of 17,8 cm kleuren touchscreen Oplossingen Beveiligd Netwerk Dubbelzijdig afdrukken Tot 66 ppm Extra USB-poort Finishing functies

Nadere informatie

De supersnelle, oerbetrouwbare productiviteitsverbeteraar!

De supersnelle, oerbetrouwbare productiviteitsverbeteraar! AFDRUKKEN FAXEN KOPIËREN TOT 53 PPM Lexmark X650 serie SCANNEN DUPLEX Netwerk Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656de De supersnelle, oerbetrouwbare productiviteitsverbeteraar! Minder

Nadere informatie

Een compacte en gebruiksvriendelijke laser MFP voor kleine werkgroepen

Een compacte en gebruiksvriendelijke laser MFP voor kleine werkgroepen AFDRUKKEN TOT 33 PPM Lexmark X264dn Lexmark X360-serie KOPIËREN SCANNEN FAXEN DUPLEX NETWERK Lexmark X264dn Lexmark X363dn Lexmark X364dn Lexmark X364dw Een compacte en gebruiksvriendelijke laser MFP voor

Nadere informatie

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer.

Over deze printer. Printeroverzicht 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Over deze printer Bedieningspaneel Papierstop Voorklep Printeroverzicht 1 Optionele lade voor dubbelzijdig afdrukken Standaardlade voor 250 vel Uitvoerlade en bovenklep Ontgrendelingshendel Optionele invoerlade

Nadere informatie

Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukken!

Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukken! AFDRUKKEN Lexmark T650-serie Lexmark T650n Lexmark T652n Lexmark T654n TOT 53 PPM Netwerk Kracht en veelzijdigheid voor zakelijk afdrukken! Minder afdrukken. Meer besparen. Minder afdrukken? Dit klinkt

Nadere informatie

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur.

DocuColor 240/250. copier/printer. Krachtige prestaties. Professionele kleur. copier/printer Krachtige prestaties. Professionele kleur. Flexibele Gebruikers interface! Het grote kleurenaanraakscherm is uiterst gebruiksvriendelijk en eenvoudig te programmeren. Programmeerbare toetsen

Nadere informatie

Een nieuwe dimensie in beveiliging. Galaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE

Een nieuwe dimensie in beveiliging. Galaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE Gaaxy Dimension INBRAAKBESCHERMING EN TOEGANGSCONTROLE: EEN UNIEKE EN VOLLEDIG GEÏNTEGREERDE OPLOSSING MET DE FLEXIBILITEIT die vodoet AAN AL UW ZAKELIJKE BEHOEFTEN Een nieuwe dimensie in beveiiging Gaaxy

Nadere informatie

Krachtig. Compact. Lexmark XM1145 en XM3150 zwart-wit laser MFP s. 10,9 cm of 17,8 cm touchscreen. Beveiligd Tot 47 ppm RADF.

Krachtig. Compact. Lexmark XM1145 en XM3150 zwart-wit laser MFP s. 10,9 cm of 17,8 cm touchscreen. Beveiligd Tot 47 ppm RADF. Lexmark XM1145 en XM3150 zwart-wit laser MFP s Afgebeeld model beschikt over extra opties Krachtig. Compact. Zwart-wit Dubbelzijdig afdrukken Oplossingen Dubbelzijdige RADF Beveiligd Tot 47 ppm 10,9 cm

Nadere informatie

Lexmark XM9145, XM9155, XM9165

Lexmark XM9145, XM9155, XM9165 ZWART-WIT LASER MULTIFUNCTIONALS Lexmark XM9145, XM9155, XM9165 *Getoonde model is de volledig geconfigureerde Lexmark XM9165 Geavanceerde MFP-functies en ondersteuning voor SRA3-media Zwart-wit 25,4 cm

Nadere informatie

Slimmer werken. Geavanceerde kleurtechnologie.

Slimmer werken. Geavanceerde kleurtechnologie. Lexmark XS796 serie kleurenlaser MFP s Afgebeeld model beschikt over extra opties Slimmer werken. Geavanceerde kleurtechnologie. Colour Kleur Touchscreen Kopiëren Copy Scannen Faxen Oplossingen Solutions

Nadere informatie

Snelheid met bijbehorende capaciteit

Snelheid met bijbehorende capaciteit Lexmark CS920 serie CS921de Als u meer nodig heeft dan standaard paginaformaten, normale afdruksnelheden en gewone onderhoudsintervallen, ondersteunt de Lexmark CS920 serie kleurenlaserprinters met optionele

Nadere informatie

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 135,99

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 135,99 HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY7830 HP ENVY Photo 7830. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 149,99

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 149,99 HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY7830 HP ENVY Photo 7830. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

Lexmark XS795 en XS798

Lexmark XS795 en XS798 Lexmark XS795 en XS798 Kleurenlaser multifunctionals Slimmer werken. Geavanceerde kleurtechnologie Kleur 26 cm kleuren touchscreen Kopiëren Scannen Faxen Oplossingen Tot 47 ppm Dubbelzijdig afdrukken Netwerk

Nadere informatie

Lexmark Security voor printers en MFP s die geschikt zijn voor oplossingen

Lexmark Security voor printers en MFP s die geschikt zijn voor oplossingen Lexmark Security voor printers en MFP s die geschikt zijn voor opossingen Verbeter uw beveiiging voor zakeijke documenten en gegevens As het om beveiiging gaat, is het van essentiee beang dat uw organisatie

Nadere informatie

Lexmark S415 Onderdeelnr.90T4205 NIET LANGER VERKRIJGBAAR

Lexmark S415 Onderdeelnr.90T4205 NIET LANGER VERKRIJGBAAR Netherlands PRODUCTEN OPLOSSINGEN WERELDWIJDE SERVICES SOFTWARE Zoeken Startpagina> > All-In-One-printers> Lexmark S415 Lexmark S415 Onderdeelnr.90T4205 NIET LANGER VERKRIJGBAAR Afdrukken. Kopi Faxen.

Nadere informatie

Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen!

Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen! AFDRUKKEN TOT 53 PPM KOPIËREN DUPLEX Lexmark X658 serie SCANNEN Netwerk FAXEN AFWERKING Lexmark X658dme Lexmark X658dtme Lexmark X658dfe Lexmark X658dtfe Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen!

Nadere informatie

Topprestaties. Lexmark M5100 serie zwart-wit laserprinters. Extra USB-poort. Zwart-wit 10,9 cm of 17,8 cm kleuren touchscreen.

Topprestaties. Lexmark M5100 serie zwart-wit laserprinters. Extra USB-poort. Zwart-wit 10,9 cm of 17,8 cm kleuren touchscreen. Lexmark M5100 serie zwart-wit laserprinters Topprestaties. Zwart-wit 10,9 cm of 17,8 cm kleuren touchscreen Oplossingen Beveiligd Netwerk Dubbelzijdig afdrukken Tot 66 ppm Extra USB-poort Finishing functies

Nadere informatie

Lexmark LVP-lijn. Maak kennis met de Lexmark LVP-lijn Exclusieve voordelen voor Lexmark Value Print Partners!

Lexmark LVP-lijn. Maak kennis met de Lexmark LVP-lijn Exclusieve voordelen voor Lexmark Value Print Partners! Lexmark LVP-lijn Maak kennis met de Lexmark LVP-lijn Exclusieve voordelen voor Lexmark Value Print Partners! Waarom Lexmark? Lexmark, een afsplitsing van IBM, is in 99 opgericht in Lexington in de Amerikaanse

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Lexmark kleurenlaser MFP s

Lexmark kleurenlaser MFP s Meer kleur. Meer opties. Meer productiviteit. afdrukken Lexmark kleurenlaser MFP s kopiëren Een krachtige multifunctional voor kleuren van hoge kwaliteit! scannen faxen optionele finisher kleur l Krachtige

Nadere informatie

BROTHER AIO PRINTER DCP-J772DW 145,99. Kenmerken. Autosoft Computers. Artikelcode : ITBRDCPJ772DW

BROTHER AIO PRINTER DCP-J772DW 145,99. Kenmerken. Autosoft Computers. Artikelcode : ITBRDCPJ772DW BROTHER AIO PRINTER DCP-J772DW Artikelcode : ITBRDCPJ772DW Brother DCP-J772DW. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 6000 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

Compacte zwart-wit laserprinters

Compacte zwart-wit laserprinters Compacte zwart-wit laserprinters De nieuwe mono laser reeks van Brother is betrouwbaarder, compacter en stiller dan ooit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter inclusief inbox toner

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit

Nadere informatie

Maak kennis met de Lexmark BSD-lijn Exclusieve voordelen voor Lexmark Business Solutions Dealers!

Maak kennis met de Lexmark BSD-lijn Exclusieve voordelen voor Lexmark Business Solutions Dealers! Lexmark BSD-lijn Maak kennis met de Lexmark BSD-lijn Exclusieve voordelen voor Lexmark Business s! Waarom Lexmark? Lexmark, een afsplitsing van IBM, is in 99 opgericht in Lexington in de Amerikaanse staat

Nadere informatie

BROTHER LASER PRINTER HL-L2310D 99,00. Kenmerken. Artikelcode : ITBRHLL2310D

BROTHER LASER PRINTER HL-L2310D 99,00. Kenmerken. Artikelcode : ITBRHLL2310D BROTHER LASER PRINTER HL-L2310D Artikelcode : ITBRHLL2310D Brother HL-L2310D. Printtechnologie: Laser, Aantal printcartridges: 1, Gebruiksindicatie (maximaal): 15000 pagina's per maand, Maximale resolutie:

Nadere informatie

EPSON AIO PRINTER XP ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITEPXP830

EPSON AIO PRINTER XP ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITEPXP830 EPSON AIO PRINTER XP-830 Artikelcode : ITEPXP830 Epson Expression Expression Premium XP-830. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 5760 x 1440 DPI, Printsnelheid (kleur,

Nadere informatie

Functies en specificaties

Functies en specificaties Functies en specificaties Algemeen Printertype Functies Printen, Kopiëren en scannen, Faxen Scherm Kleuren-touchscreen Schermgrootte 9,3 cm Max papierformaat A3 Geheugen 256 MB Technologie Inkjet Afdrukken

Nadere informatie

MAXPRO IP-video-oplossingen ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL. Open, flexibel en schaalbaar videobewakingsplatform

MAXPRO IP-video-oplossingen ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL. Open, flexibel en schaalbaar videobewakingsplatform MAXPRO IP-video-opossingen ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL Open, fexibe en schaabaar videobewakingspatform 1 ALS U ER ÉÉN KENT, KENT U ZE ALLEMAAL Bent u op zoek naar... systemen die interoperabe

Nadere informatie

HP OFFICEJET PRO 8710 E-AIO 149,99. Kenmerken PPC SOLUTIONS BVBA. Artikelcode : ITHPOJ8710

HP OFFICEJET PRO 8710 E-AIO 149,99. Kenmerken PPC SOLUTIONS BVBA. Artikelcode : ITHPOJ8710 HP OFFICEJET PRO 8710 E-AIO Artikelcode : ITHPOJ8710 HP OfficeJet Pro OfficeJet Pro 8710 All-in-One printer. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x

Nadere informatie

Partner Network it starts here

Partner Network it starts here Previder Partner Network it starts here Partner Network It starts here IT bevindt zich in een nieuw tijdperk. Steeds meer organisaties houden ae zorgen van IT etterijk buiten de deur, door gebruik te maken

Nadere informatie

De snelle en betrouwbare productiviteitsverbeteraar!

De snelle en betrouwbare productiviteitsverbeteraar! AFDRUKKEN TOT 53 PPM KOPIËREN DUPLEX Lexmark X650-serie SCANNEN Netwerk FAXEN Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656dte De snelle en betrouwbare productiviteitsverbeteraar! Minder afdrukken.

Nadere informatie

Slimme inkjet printers in een compact design

Slimme inkjet printers in een compact design Slimme inkjet printers in een compact design Brother mini inkjet multifunctionals zijn niet alleen ruimtebesparend, maar beschikken ook over tal van aansluitmogelijkheden en handige opties voor papierverwerking.

Nadere informatie

Gemaakt voor topprestaties. Lexmark XM7100 serie zwart-wit laser MFP s. Oplossingen Beveiligd Single-pass dubbelzijdige automatische documentinvoer

Gemaakt voor topprestaties. Lexmark XM7100 serie zwart-wit laser MFP s. Oplossingen Beveiligd Single-pass dubbelzijdige automatische documentinvoer Lexmark XM7100 serie zwart-wit laser MFP s Afgebeeld model beschikt over extra opties Gemaakt voor topprestaties. Zwart-wit 25,9 cm touchscreen Oplossingen Beveiligd Single-pass dubbelzijdige automatische

Nadere informatie

HP ENVY 6230 E-ALL-IN-ONE PRINTER 94,99. Kenmerken MEDIA SYSTEMS NINOVE. Artikelcode : ITHPENVY6230

HP ENVY 6230 E-ALL-IN-ONE PRINTER 94,99. Kenmerken MEDIA SYSTEMS NINOVE. Artikelcode : ITHPENVY6230 HP ENVY 6230 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY6230 HP ENVY Photo 6230. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur,

Nadere informatie

Snelheid met bijbehorende capaciteit

Snelheid met bijbehorende capaciteit Kleurenlaser MFP's Als u meer nodig heeft dan standaard paginaformaten, normale afdruksnelheden en gewone onderhoudsintervallen, ondersteunen deze kleurenlaser-mfp's met optionele finishingopties u bij

Nadere informatie

Lexmark kleurenlaser MFP s

Lexmark kleurenlaser MFP s Meer kleur. Meer opties. Meer productiviteit. afdrukken Lexmark kleurenlaser MFP s kopiëren Een krachtige multifunctional voor kleuren van hoge kwaliteit! scannen faxen optionele finisher kleur l Krachtige

Nadere informatie

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit.

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. Verwacht u aan meer Stil, snel en betrouwbaar Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter met

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... Retai ondernemingen Pyades evert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en kanten. Pyades dé speciaist voor Retai organisaties Het Nieuwe Winkeen, de Nieuwe Consument,

Nadere informatie

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 309,90 FABRIEKSGARANTIE pagina's per maand. Zwart, Cyaan, Magenta, Geel pagina's per maand

ARTIKELNUMMER FABRIKANTNUMMER PRIJS 309,90 FABRIEKSGARANTIE pagina's per maand. Zwart, Cyaan, Magenta, Geel pagina's per maand HP LaserJet Pro M177fw ARTIKELNUMMER 51500 FABRIKANTNUMMER CZ165A#B19 PRIJS 309,90 FABRIEKSGARANTIE On Site Service (12 maanden) Productinformatie Prestatie Printtechnologie Printen Kopiëren Scannen Faxen

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... Contractors & Engineering Pyades evert erp-software die werkt! Voor u, uw medewerkers en kanten. Pyades dé speciaist voor de Contractors & Engineering sector Het voeren van

Nadere informatie

MarkVision printerbeheersoftware

MarkVision printerbeheersoftware MarkVision printerbeheersoftware MarkVision for Windows 95/98/2000, Windows NT 4.0 en Macintosh worden bij de printer geleverd op de cd met stuurprogramma's, MarkVision en hulpprogramma's. 1 De grafische

Nadere informatie

Snelheid met bijbehorende capaciteit

Snelheid met bijbehorende capaciteit Lexmark C9235 C9235 Als u meer nodig heeft dan standaard paginaformaten, normale afdruksnelheden en gewone onderhoudsintervallen, ondersteunt de Lexmark C9235 kleurenlaserprinter met optionele finishingopties

Nadere informatie

HP OFFICEJET PRO 6960 AIO 159,99. Kenmerken. D-Ware. Artikelcode : ITHPOJ6960V2

HP OFFICEJET PRO 6960 AIO 159,99. Kenmerken. D-Ware. Artikelcode : ITHPOJ6960V2 HP OFFICEJET PRO 6960 AIO Artikelcode : ITHPOJ6960V2 HP OfficeJet Pro 6960. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

Printerspecificaties 1

Printerspecificaties 1 Standaardfuncties Functie Afdrukmethode Afdrukvermogen Maximumafdruksnelheid voor enkelzijdig afdrukken (monochroom/) Maximumafdruksnelheid voor dubbelzijdig afdrukken (monochroom/) Lettertypen Printerspecificaties

Nadere informatie

Mobiele compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com

Mobiele compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com Mobiee compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het weredwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: / 6,4 m³/min www.kaeser.com Made in Germany Op de ocatie Coburg/Noord-Beieren worden vakbij de hoofdfabriek van KAESER

Nadere informatie

XC4140. Compact formaat A4 kleurenlaser MFP voor werkgroepen. Gevoelige gegevens blijven veilig. Verlaag de kosten op een milieuvriendelijke manier

XC4140. Compact formaat A4 kleurenlaser MFP voor werkgroepen. Gevoelige gegevens blijven veilig. Verlaag de kosten op een milieuvriendelijke manier XC4140 Compact formaat A4 kleurenlaser MFP voor werkgroepen Betaalbare kleurenafdrukken in eigen beheer Snelheid, functionaliteit en betrouwbaarheid voor hogere productiviteit Oplossingen voor een soepele

Nadere informatie

Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen!

Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen! AFDRUKKEN TOT 53 PPM KOPIËREN DUPLEX Lexmark X658 serie SCANNEN Netwerk FAXEN AFWERKING Lexmark X658dme Lexmark X658dtme Lexmark X658dfe Lexmark X658dtfe Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen!

Nadere informatie

XC6152. Complete multifunctionele A4-kleurenprinter. XC6152de met optionele laden en geïntegreerde finisher

XC6152. Complete multifunctionele A4-kleurenprinter. XC6152de met optionele laden en geïntegreerde finisher XC6152 Complete multifunctionele A4-kleurenprinter XC6152de met optionele laden en geïntegreerde finisher Scherpe afdrukken voor minder geld met professionele kleuren en finishing Snelheid, functionaliteit

Nadere informatie

MP C4503(A)SP/MP C5503(A)SP/MP C6003SP BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN FAX (Optie) Opwarmtijd: Snelheid van de eerste afdruk: Continue uitvoersnelheid: Geheugen: Harde schijf: Afmetingen (B x D x

Nadere informatie

BROCHURE Cursus Klantgericht Werken. rendabel. tevreden. trouw. klantgericht. Klantgericht Werken. Sales Force Consulting

BROCHURE Cursus Klantgericht Werken. rendabel. tevreden. trouw. klantgericht. Klantgericht Werken. Sales Force Consulting BROCHURE Cursus Kantgericht Werken rendabe kantgericht tevreden trouw Kantgericht Werken Saes Force Consuting Ineiding De Cursus Kantgericht Werken gaat in eerste instantie over kantgerichtheid. Kort gezegd

Nadere informatie

EPSON WORKFORCE WF-2750DWF 89,00. Kenmerken COMPUTRADE. Artikelcode : ITEPWF2750DWF

EPSON WORKFORCE WF-2750DWF 89,00. Kenmerken COMPUTRADE. Artikelcode : ITEPWF2750DWF EPSON WORKFORCE WF-2750DWF Artikelcode : ITEPWF2750DWF Epson WorkForce WorkForce WF-2750DWF. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur,

Nadere informatie

HP ENVY PHOTO 7130 E-ALL-IN-ONE PRINTER 129,00

HP ENVY PHOTO 7130 E-ALL-IN-ONE PRINTER 129,00 HP ENVY PHOTO 7130 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY7130 HP ENVY Photo 7130. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen!

Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen! Lexmark X658dtme AFDRUKKEN TOT 53 PPM KOPIËREN DUPLEX SCANNEN Netwerk FAXEN FINISHING Lexmark X658dtfe Hier kan geen enkel kopieerapparaat aan tippen! 1 11/08/10 16:39:36 Minder afdrukken. Meer besparen.

Nadere informatie

Verbruiksmaterialen. Originele verbruiksmaterialen - catalogus 2018 ALIVE WITH COLOUR

Verbruiksmaterialen. Originele verbruiksmaterialen - catalogus 2018 ALIVE WITH COLOUR Verbruiksmaterialen Originele verbruiksmaterialen - catalogus 2018 ALIVE WITH COLOU Originele verbruiksmaterialen Tientallen jaren onderzoek en OKI-innovaties op het gebied van LED-afdruktechnologie zorgen

Nadere informatie

Alles wat u nodig heeft om 3 jaar te printen in één All-in-Box bundel

Alles wat u nodig heeft om 3 jaar te printen in één All-in-Box bundel Alles wat u nodig heeft om 3 jaar te printen in één All-in-Box bundel PRINT KOPIE SCAN FAX DRAADLOOS www.brother.nl Alles wat u nodig hebt om 3 jaar te printen* in één bundel Uit diverse onderzoeken die

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Beleef het plezier in werken...

Beleef het plezier in werken... Beeef het pezier in werken... Branche- en beangenoranisaties Pyades evert software die werkt! Voor u, uw medewerkers en eden. Pyades dé speciaist voor branche- en beangenorganisaties Ook in uw organisatie

Nadere informatie