Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de:"

Transcriptie

1 1 Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: Bastertkamp Ten Busschekamp Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) Adres: Ten Busschekamp 7, 8014ED Zwolle Secretariaat: Bastertkamp 30, 8014EC Zwolle Telefoon: info@babuti.nl KVK nummer: Redactie Nieuwsbrief: Clara Betist Nieuwsbrief nummer: 36 4 e kwartaal 2012 Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Deze verschijnt na een lange zomer waarin het bestuur weer heel actief voor u allen is geweest: de tweede buitenspeeldag op 13 juni, een zomerspeeldag op 28 juli, een initiatief om de kinderspeelruimten honden- en kattenpoepvrij te houden en de jaarlijkse barbecue- en bingoavond op 1 september. In deze nieuwsbrief passeren alle genoemde onderwerpen de revue, met foto s natuurlijk. Het bestuur kijkt intussen al weer vooruit: de activiteitenkalender voor 2013 wordt opgesteld. Het bestuur doet een dringende oproep aan u allen om ideeën aan te leveren via: info@babuti.nl. Om deze inleiding af te ronden, doe ik een dringend beroep op de buurtgenoten om plaats te nemen in het bestuur. Misschien wil een van de ouders, wier kinderen ieder jaar weer een onvergetelijke buitenspeeldag aangeboden krijgen door ons huidige bestuur, eens op proef een poosje meedraaien? Verslag van de tweede buitenspeeldag: Deze jaarlijkse activiteit was dit jaar spectaculairder dan voorgaande jaren. Er was een opblaasbaar bungeejumpspel voor zowel de grotere als de kleinere kinderen. Travers, met wijkwethouder René de Heer, kwam in een echte brandweerwagen met loeiende sirene de buurt helpen. Van een echte brand was gelukkig geen sprake, maar er werd wel door de jeugdbrandweer, waar o.a. onze buurtgenoot Mitchell Robben deel van uitmaakt, een demonstratie gegeven hoe je een brand moet blussen. Een enorm succes! Verder waren de vaste attracties in trek: springkussens, stormbaan, air-hockeytafel, tafelvoetbalspel en het schminken van de kinderen die dat graag wilden. Een fotoreportage ziet u hieronder. Veel meer foto s staan op de site van BaBuTi: De opbouw: door sterke BaBuTi-mannen Wie komt het bestuur versterken? U?

2 2 Het opblaasbare bungeejumpspel. Net lego-onderdelen.. in de wagen. René, goed vastsnoeren hoor! Close-up van een aantal onderdelen. Oeps, kan de brandweerwagen er door? De wijkwethouder René de Heer komt aan in de brandweerwagen.

3 3 Beiden prachtig geschminkt. Opperste concentratie bij de air-hockey. Tafelvoetbal, net zo spannend als het echte voetbal. Spannend om van zo n grote hoogte af te dalen. De tijger DE VRIJWILLIGE BIJDRAGE 2012 Als u alleen al alle foto s van de buitenspeeldag ziet, dan ziet u iedereen enorm genieten! Wil BaBuTi echter alle activiteiten kunnen blijven betalen, dan zijn uw bijdragen hieraan onmisbaar is al aan zijn laatste kwartaal begonnen. Nog twee maanden en dan is het al Helaas heeft nog niet iedereen gehoor gegeven aan de dringende oproep van het bestuur om de jaarlijkse vrijwillige bijdrage over 2012 alsnog over te maken. Hopelijk kunnen wij nog op uw medewerking rekenen. Zoals u weet gaat het om een bijdrage van minimaal 10,-/huishouding. Ook al is er al een mooi bedrag binnengekomen, toch zijn meer bijdragen van harte welkom. Ook buurtbewoners die (nog) geen lid zijn, kunnen uiteraard een bijdrage storten. Ook voor hen/hun kinderen is BaBuTi actief. Ik herhaal nog een keer het nummer waar u uw bijdrage op kunt storten, voor het geval u geen acceptgiro heeft ontvangen. ING bank t.n.v. Bewonersvereniging BaBuTi te Zwolle. Dus: stort 10,-- op genoemd rekeningnummer van BaBuTi. Uw geld wordt volledig besteed aan activiteiten in uw eigen buurt. Bij voorbaat hartelijke dank! ZOMERSPEELMIDDAG Voor de thuisblijvers wilden we deze zomer weer twee zomerspeelmiddagen organiseren. Omdat het weer tegenzat, is dat één keer geworden. De pret was er niet minder om. Ons bestuurslid John Carelsz heeft een verslagje gemaakt dat u hieronder aantreft. Op zaterdag 28 juli was er een extra speelmiddag georganiseerd. Nadat de flyers rondgebracht waren, leek het weer niet echt mee te werken volgens de voorspellingen. Maar op de dag zelf bleek het heerlijk weer te zijn. Iets voor 2 uur werd bij de speeltuin de grote springkussen opgezet. Tijdens het opzetten kwamen de eerste kinderen er al aangelopen. Nadat het springkussen helemaal klaar stond, kwamen de kinderen al snel van alle kanten aangelopen. Na 10 minuten waren er al ongeveer 15

4 kinderen die graag wilden springen. Na een half uurtje werd het rustiger. Nog maar een paar kinderen bleven doorspringen. Op een gegeven moment kwamen de kinderen toch weer terug en werd het weer druk. Tijdens deze speelmiddag heeft Lana aangeboden om de kinderen te schminken. Hier waren de kinderen heel erg blij. Ze heeft geen moment rust gehad. Zo stonden allemaal in de rij om een zonnetje of een bloem op hun wang te krijgen of een hartje op hun arm. Zelfs nadat het springkussen alweer was ingepakt wilden een aantal kinderen nog een extra plaatje op hun arm of hun gezicht. Lana heel erg bedankt, dat je kinderen wilde schminken. Al met al was het een zeer geslaagde middag. 4 Belangrijke mededeling: Antihondenpoepborden geplaatst! In het weekend van 30 juni heeft het bestuur van BaBuTi bij de grote speeltuin en op het grasveld aan de Bastertkamp een aantal borden geplaatst om wandelaars met honden erop attent te maken dat daar geen honden mogen worden uitgelaten. Natuurlijk mogen op meer plaatsen geen honden worden uitgelaten, maar vanwege het grote aantal kinderen dat hier speelt, vond het bestuur het belangrijk om op deze plekken te beginnen met het plaatsen van de borden. Zodra het budget het toelaat, zullen deze borden mogelijk op meer plekken in onze buurt verschijnen. Hiervoor zijn bij het bestuur al verzoeken binnengekomen. Nog een aanvulling: niet alleen hondenpoep, maar zeker ook kattenpoep, is smerig als je ermee in aanraking komt. Dat is echter niet het enige bezwaar. Erger is dat er ziektekiemen in de poep zitten die gevaarlijk zijn als mensen deze binnenkrijgen via hun handen/mond en voedsel, omdat deze ziektekiemen een tijdje overleven in de omgeving. In de poep zitten namelijk grote aantallen parasieten en bacteriën die worden overgebracht door vliegen. Vliegen hebben vrij spel, omdat hondenpoep zelden meteen wordt opgeruimd. René Holkema en Anton Lans bezig met het plaatsen van een volgend antipoepbord. Verdere uitleg overbodig: het bord spreekt voor zich! John Carelsz bezig met het graven van een kuil voor een antihondenpoepbord. Bij de zandbak: geen honden uitlaten!

5 5 De 8 e barbecue en bingo op 1 september. Om er, net als voorgaande jaren weer een geslaagde avond van te maken, is het bestuur druk aan de gang gegaan met alle voorbereidingen. De tenten werden opgezet, de salades bereid, de prijzen voor de bingo uitgestald. Ook werden de ijskast met diverse soorten ijs op het elektrisch en de barbecues op het gas aangesloten. De barbecues staan klaar. De tenten zijn opgezet Dankzij al deze voorbereidingen was de avond een groot succes. Aan de barbecue en de bingo deden maar liefst 115 buurtbewoners mee! IJs! Dat belooft wat! Het eten werd afgewisseld met live muziek, die verzorgd werd door Heleen Greeve en haar bandgenoot met haar band Just Helen. De salades. Live muziek verzorgd door de band Just Helen. De prijzen voor de bingo. Een aantal VIP s waren ook aanwezig.

6 6 goed in de smaak en dus pakte het bestuur het dit jaar grootser aan. Een aantal buurtbewoners rond de barbecues. Wachten tot het vlees gaar is. Tijdens de barbecue deelde het bestuur een enquêteformulier uit. U kon daar o.a. suggesties op invullen voor verbeteringen van de buurt, maar ook werd gevraagd of u zich wilde inzetten voor BaBuTi door een daadwerkelijke bijdrage te leveren aan de vereniging, bv. door het opvullen van de vacature. Helaas heeft niemand zich toen aangemeld. Doet u dat alsnog?! (zie de eerste pagina). Net als vorig jaar werd een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet. Tot mijn verbazing hoorde ik daar dit jaar ook bij. Zoals u weet, verzorg ik al een aantal jaren, met veel plezier, deze nieuwsbrief. Van René Holkema ontvang ik de informatie en de foto s en daar maak ik dan deze nieuwsbrief van. Een plezierige samenwerking. De extra grote verloting bij de bingo Een speciaal woord van dank gaat uit naar Alex Gout met zijn bedrijf autodinges. Hij sponsorde BaBuTi ook dit jaar weer met een mooie hoofdprijs. Gaat u eens naar zijn site: De kinderdisco (met vuuravond) heeft vanwege het natte weer helaas niet door kunnen gaan. Hopelijk treffen we het het volgend jaar beter met het weer, zodat de kinderdisco met vuurkorven dan wel kan doorgaan. Tot slot: Op dit moment is het bestuur alweer bezig met de activiteitenkalender voor volgend jaar. Als u zelf nog ideeën heeft, stuurt u deze dan naar info@babuti.nl. Het bestuur is blij als u meedenkt! Hoe meer suggesties, hoe liever. Uw redacteur werd verrast met een prachtige hortensia vanwege haar vrijwilligerswerk. De bingo: Ieder jaar probeert het bestuur weer een andere invalshoek te kiezen. Deze keer heeft het bestuur gekozen om iedereen te verrassen met een extra grote verloting aan het einde van de bingo. Vorig jaar was hiertoe de aanzet gegeven door toen een kleine eindverloting te houden. Die viel toen Het bestuur en ik wensen u heel gezellige feestdagen toe: Sinterklaas, Kerst en Oud/Nieuw. Net als voorgaande jaren wordt de buurt medio december weer gezellig verlicht. Dit was weer heel veel nieuws. Het bestuur en ik hopen dat u gehoor geeft aan onze oproepen! U doet het voor BaBuTi. Wij wensen u weer veel leesplezier toe.

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de:

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: 1 Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: www.babuti.nl Bastertkamp Ten Busschekamp Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) Adres: Ten Busschekamp 29, 8014ED Zwolle Secretariaat: Bastertkamp

Nadere informatie

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de:

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: 1 Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: www.babuti.nl Bastertkamp Ten Busschekamp Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) Adres: Ten Busschekamp 29, 8014ED Zwolle Secretariaat: Bastertkamp

Nadere informatie

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de:

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: 1 Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: www.babuti.nl Bastertkamp Ten Busschekamp Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) Adres: Ten Busschekamp 7, 8014ED Zwolle Secretariaat: Bastertkamp

Nadere informatie

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de:

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: 1 Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: www.babuti.nl Bastertkamp Ten Busschekamp Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) Adres: Ten Busschekamp 7, 8014ED Zwolle Secretariaat: Bastertkamp

Nadere informatie

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de:

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: 1 Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: www.babuti.nl Bastertkamp Ten Busschekamp Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) Adres: Ten Busschekamp 29, 8014ED Zwolle Secretariaat: Bastertkamp

Nadere informatie

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de:

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: 1 Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: www.babuti.nl Bastertkamp Ten Busschekamp Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) Adres: Ten Busschekamp 29, 8014ED Zwolle Secretariaat: Bastertkamp

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer 48 nr

NIEUWSBRIEF. Nummer 48 nr Bewonersvereniging BaBuTi is de belangenvereniging voor de bewoners van de Bastertkamp, de Ten Busschekamp en de Timmermeesterslaan 1-35 (oneven) in Zwolle Adres: Ten Busschekamp 27, 8014 ED Zwolle 06-26624142.

Nadere informatie

Hieronder vindt u een fotoreportage van de bouw. Zie verder op onze site: Gemeente Zwolle Woningbouwvereniging

Hieronder vindt u een fotoreportage van de bouw. Zie verder op onze site:   Gemeente Zwolle Woningbouwvereniging 1 Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: www.babuti.nl Bastertkamp Ten Busschekamp Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) Adres: Ten Busschekamp 29, 8014ED Zwolle Secretariaat: Bastertkamp

Nadere informatie

nummer: 45 4 e kwartaal 2015

nummer: 45 4 e kwartaal 2015 1 Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: Bastertkamp, Ten Busschekamp en Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) Voorzitter: Ten Busschekamp 27, 8014 ED Zwolle Secretariaat: Bastertkamp

Nadere informatie

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: Bastertkamp, de Ten Busschekamp en de Timmermeesterslaan 1 35 (oneven)

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: Bastertkamp, de Ten Busschekamp en de Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) 1 Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: Bastertkamp, de Ten Busschekamp en de Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) www.babuti.nl Adres: Ten Busschekamp 7, 8014 ED Zwolle Secretariaat:

Nadere informatie

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de:

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: 1 Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: www.babuti.nl Bastertkamp Ten Busschekamp Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) Adres: Ten Busschekamp 29, 8014ED Zwolle Secretariaat: Bastertkamp

Nadere informatie

Nummer: 49 3e kwartaal 2017

Nummer: 49 3e kwartaal 2017 1 Bewonersvereniging BaBuTi Belangenvereniging voor bewoners van de Bastertkamp, Ten Busschekamp en Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) Voorzitter: Ten Busschekamp 27, 8014 ED Zwolle Secretariaat: Bastertkamp

Nadere informatie

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de:

Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: 1 Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: www.babuti.nl Bastertkamp Ten Busschekamp Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) Adres: Ten Busschekamp 29, 8014ED Zwolle Secretariaat: Bastertkamp

Nadere informatie

nummer: 44 2 e kwartaal 2015

nummer: 44 2 e kwartaal 2015 1 Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: Bastertkamp, Ten Busschekamp en Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) Voorzitter: Ten Busschekamp 27, 8014 ED Zwolle Secretariaat: Bastertkamp

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING inschuytgraaf Maart 2017

NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING inschuytgraaf Maart 2017 NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING inschuytgraaf Maart 2017 Sinterklaasintocht 2016 Op zondag 20 november hebben we Sinterklaas en zijn pieten verwelkomd. Ondanks de harde wind waaide de mijter niet af en hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer: 21 4de kwartaal 2008

Nieuwsbrief nummer: 21 4de kwartaal 2008 Bewonersvereniging BaBuTi: Belangenvereniging voor bewoners van de: www.babuti.nl Bastertkamp Ten Busschekamp Timmermeesterslaan 1 35 (oneven) Adres: Ten Busschekamp 29, 8014ED Zwolle Secretariaat: Bastertkamp

Nadere informatie

JUBILEUM NIEUWSBRIEF

JUBILEUM NIEUWSBRIEF JUBILEUM NIEUWSBRIEF Informatie voor eigenaars en bewoners van Emerald Empire - jaargang 11, nummer 2 mei 2015 20 jaar Emerald Empire Deze zomer staat ons mooie gebouw 20 jaar op deze heerlijke plek in

Nadere informatie

Koningsdag Tull en t Waal -

Koningsdag Tull en t Waal - Koningsdag 2019 - Tull en t Waal - Algemeen Voor u ligt het informatieboekje voor Koningsdag 2019. Op de volgende pagina vindt u het programma, waarop vermeld staat hoe laat de geplande activiteiten plaats

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN WINTER 2018-2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Foto s kinderdisco Foto s Sinterklaas Jaarprogramma 2019 Nieuw (aspirant) bestuurslid St. Merte was weer druk bezocht! 1 MEDEDELINGEN

Nadere informatie

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Januari 2014 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

24 maart Avondspeurtocht

24 maart Avondspeurtocht Dertigste jaargang 2 e editie. Juni 2012 Met de zomer in aantocht zit de helft van ons verenigingsjaar er al weer op. We hebben weer een aantal leuke aktiviteiten achter de rug waarover je in deze editie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 3, Juni Beste vrijwilligers,

Nieuwsbrief. Nummer 3, Juni Beste vrijwilligers, Nieuwsbrief Nummer 3, Juni 2019 Beste vrijwilligers, Tijd om jullie weer eens bij te praten over het wel en wee van de afgelopen maanden, er is weer veel gebeurd! 2019 startte met een gezellige nieuwjaarsborrel/bingo.

Nadere informatie

12 september Wijnproeverij

12 september Wijnproeverij Drieëndertigste jaargang 4 e editie. December 2015 Sinterklaas is weer terug naar Spanje en heeft hier in Nederland weer heel wat kindjes blij gemaakt. We mogen al weer genieten van de heerlijke kerstsfeer

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp

Met in dit nummer. Klubkampioenschappen. Voorbereidingen overvliegkamp Groep Nieuwsbrief augustus 2014 Nieuwsbrief Heb je iets meegemaakt met de scoutinggroep wat je graag wilt delen of heb je iets leuks voor de nieuwsbrief stuur het ons. Het adres is: nieuwsbrief@de-ruyter.nl.

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al. Op dit moment hebben we al een aantal activiteiten achter de rug.

U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al. Op dit moment hebben we al een aantal activiteiten achter de rug. Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft waarschijnlijk de brief betreffende de ouderbijdrage al verschillende keren voorbij zien komen en misschien ook al de bijdragen voor uw kind(eren) voldaan. We zijn

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur Datum nieuwsbrief december 2015 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur In dit nummer: Het bestuur (ABV) 1 Bingo 2 Bloembakken 3 Barbecue 4 Thema-avond veiligheid in de wijk 5 Verslag radiatorkranen 6 Bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 5. Maart In dit nummer: Apto keuring

Nieuwsbrief. Jaargang 5. Maart In dit nummer: Apto keuring Nieuwsbrief Jaargang 5 Maart 2014 Apto keuring Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 mei staat er weer een Apto keuring gepland. Dit is de basiskeuring voor de fokkerij. Een veulen van PRE s wordt alleen

Nadere informatie

Beste vrienden van Scouting Diemen,

Beste vrienden van Scouting Diemen, Beste vrienden van Scouting Diemen, Onze laatste nieuwsbrief is alweer van begin juni. Tijd om u weer te informeren over de voortgang van de bouw van onze blokhut. Want ongelooflijk...wat gebeurt er veel.

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 17 september 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

Naar de Imker Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van:

Naar de Imker  Een fantastische donatie voor Villa Pardoes! Nieuwsbrief van: Naar de Imker Afgelopen woensdag ging groep 2-3a op bezoek bij de Imker. Heel vlakbij de school op het industrieterrein bij Elho staan de kasten en korven met bijen. Wat hebben we er veel gezien en heeft

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Buurtvereniging Achter de Molen. Datum: 22 jan. 2012 Plaats: t Ottertje

Algemene ledenvergadering Buurtvereniging Achter de Molen. Datum: 22 jan. 2012 Plaats: t Ottertje Algemene ledenvergadering Buurtvereniging Achter de Molen Datum: 22 jan. 2012 Plaats: t Ottertje Aanwezig: Perry Houtepen (voorzitter), +fam., Angelique Franssen (penningmeester) + Sanne, Melou Jansen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Inleiding Hallo allemaal, 2018 is alweer een feit. Een jaar waarin de nieuwe Wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang van kracht is gegaan. Deze Wet brengt

Nadere informatie

Terugblikken. Terugblikken. 4 Berkeblaadjes. Berkeblaadjes. Berkeblaadje. Jury rapport STERK WERK BUURTSCHAP DE BERK

Terugblikken. Terugblikken. 4 Berkeblaadjes. Berkeblaadjes. Berkeblaadje. Jury rapport STERK WERK BUURTSCHAP DE BERK STERK WERK BUURTSCHAP DE BERK Terugblikken Terugblikken Van Gogh Corsojaar ~ Kinderavonden Maquettepresentatie ~ Voorjaarsactiviteit ~ Aardbeienverkoop Fietstocht Corso 2015en BBQ ~ Knollen planten ~ Aardbeienverkoop

Nadere informatie

Naast Facebook en houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte.

Naast Facebook en  houden wij je door middel van de nieuwsbrief graag uitgebreid op de hoogte. VOORWOORD Voor jullie ligt nieuwsbrief nr. 2! De afgelopen maanden zijn er weer leuke activiteiten geweest met als hoogtepunten de viering van het 70-jarig jubileum en de JOTA, maar daar lees je op de

Nadere informatie

Vrijwilligers aan het stuur Toelichting op het nieuwe vrijwilligersbeleid van Raffy

Vrijwilligers aan het stuur Toelichting op het nieuwe vrijwilligersbeleid van Raffy Vrijwilligers aan het stuur Toelichting op het nieuwe vrijwilligersbeleid van Raffy Welkomstwoord De vrijwilligers van Raffy en Lâle zijn de olie in de machine. Zonder olie loopt de machine heel snel

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Kerstvieringen We kijken terug op twee heel mooie kerstvieringen. Op woensdagavond in de school. Wat zag de zaal er prachtig uit en goed om te zien

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING

NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING PAGNEVAART OOST De inhoud: Jaargang 1 Datum 1-7-2018 Woordje van de voorzitter verslag kaartavond koningsdag 2018 consumptie prijzen avond 4 daagse activiteiten kalender 2018

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2016 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

LA SONRISA NARANJA. Aan het einde van het jaar. JAARGANG 5 Nummer 4 december 2013 INHOUD. 1. Aan het einde van het jaar. 2. Verslag van een stagiaire

LA SONRISA NARANJA. Aan het einde van het jaar. JAARGANG 5 Nummer 4 december 2013 INHOUD. 1. Aan het einde van het jaar. 2. Verslag van een stagiaire NAAM BEDRIJF NIEUWSBRIEF 4 LA SONRISA NARANJA JAARGANG 5 Nummer 4 december 2013 INHOUD 1. Aan het einde van het jaar 2. Verslag van een stagiaire 3. Berichten van Els 4. Financiën Aan het einde van het

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Gemert, 10 oktober 2015 Hallo allemaal, Hierbij ontvangen jullie de tweede Schendelsinfo van 2015. In deze versie staan leuke foto s en verslagen van de

Nadere informatie

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen 1 of 5 25/06/2015 20:54 Share Forward Digitaal Beste vrienden van Hellabeem, Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Helène

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Januari 2016 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan Huisman

Nadere informatie

t Hoornnieuws December 2017 In dit nummer Samenwerken maakt het verschil Activiteiten Belangrijke data Nieuws Verjaardagen

t Hoornnieuws December 2017 In dit nummer Samenwerken maakt het verschil Activiteiten Belangrijke data Nieuws Verjaardagen Samenwerken maakt het verschil December 2017 In dit nummer t Hoornnieuws Activiteiten Wat is er gebeurd en staat er te gebeuren Belangrijke data Om in de agenda te noteren Nieuws Voor iedereen, door iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 23 september 2016 Geachte bewoners, De derde dinsdag in september is geweest en na een tocht in de glazen koets volgde de Troonrede waarin ons geschetst werd welke ontwikkelingen

Nadere informatie

Rommelmarkt Oudelandse Hof

Rommelmarkt Oudelandse Hof NIEUWS OVER DIVOO ZORG- EN AAIPROJECTEN HERFST 2018- NUMMER 20 VOORZITTER VRIJWILLIGERS Marianne Beukers marianne.beukers@divoo.nl 06-13747770 VICE-VOORZITTER SECRETARIS Liesbeth Volmuller l.volmuller@gmail.com

Nadere informatie

Beste Ouders en/of verzorgers, De meivakantie staat voor de deur. In tegenstelling tot veel scholen in de regio hebben de

Beste Ouders en/of verzorgers, De meivakantie staat voor de deur. In tegenstelling tot veel scholen in de regio hebben de KBS De Touwladder T: 079-3413033 Velddreef 328 E: info@touwladder.unicoz.nl 2727 CV Zoetermeer W: www.touwladder.unicoz.nl Beste Ouders en/of verzorgers, De meivakantie staat voor de deur. In tegenstelling

Nadere informatie

Info- en bewaarboekje. Zaterdag 19 maart van uur. U komt toch ook?

Info- en bewaarboekje. Zaterdag 19 maart van uur. U komt toch ook? Info- en bewaarboekje Rommelmarkt 2016 Zaterdag 19 maart van 9.00-13.00 uur U komt toch ook? Het wordt weer een onvergetelijke dag! Zet de datum alvast in uw agenda en geef voor 4 maart op waarmee u kunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 32 04 Juni 2017 De laatste toernooien zijn gespeeld en de competitie is afgerond en dan kan de balans worden opgemaakt en de resultaten bekeken. Ons eerste elftal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 VAN DE REDACTIE Beste lezers van de nieuwsbrief, Welkom bij de editie van: WIST U DAT? - We twee echte mannequins hebben in Lingewaarde. Riet Spies

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK. U kunt alleen betalen met uw pinpas.

NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK. U kunt alleen betalen met uw pinpas. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK belangrijke data 21 december Kerstviering & kerstdiner (zie verderop in de nieuwsbrief) 23 december normale schooldag 26 december 6 januari Kerstvakantie

Nadere informatie

Verslag Herfstfeest 21 oktober 2009 Op het Wijkpark Transvaal en de Stadsboerderij

Verslag Herfstfeest 21 oktober 2009 Op het Wijkpark Transvaal en de Stadsboerderij Verslag Herfstfeest 21 oktober 2009 Op het Wijkpark Transvaal en de Stadsboerderij Als gebruikelijk doen wij de herfstactiviteit samen met de Stadsboerderij De Woelige Stal. Sandra, de boerin, had al gezegd:

Nadere informatie

Scandinavië en Baltische staten

Scandinavië en Baltische staten Scandinavië en Baltische staten 1 / 19 2 / 19 3 / 19 4 / 19 5 / 19 6 / 19 7 / 19 8 / 19 9 / 19 10 / 19 11 / 19 12 / 19 13 / 19 14 / 19 15 / 19 16 / 19 Hele gezellig avond gehad en na nog een lekker ontbijtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Beste ouders en verzorgers, De vijfde Nieuwsbrief alweer, maar de eerste in dit nieuwe kalenderjaar. We willen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F 2 N I E U W S B R I E F JAARGANG 2015 NUMMER 2 Met het afsluiten van het jaar deze tweede nieuwsbrief met een overzicht van de werkzaamheden aan CONVENT 22 en recente vorderingen en activiteiten. I n h

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Hallo beste vrienden van Speel-o-theek t Gooi. Een laat Vrolijk Pasen toegewenst namens alle leden van de Speel-o-theek. Wij gaan weer gezellig de lente in met z n allen; het ideale

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

AUGUSTUS Inhoud:

AUGUSTUS Inhoud: Inhoud: Burendag Stuupkes mèrt Kersttocht Handwerkclubje Speeltuinroute Heeft u een idee? We kijken terug naar: Gennepse Quiz Foute Bingo AUGUSTUS 2016 De zomer is weer in volle gang, Voor velen zit de

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 54 september 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 54 september 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 54 september 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Het was nog niet uur, of de zaal liep al vol en waren we met elkaar klaar voor de start. ~/~/~/~/~/~/~

Het was nog niet uur, of de zaal liep al vol en waren we met elkaar klaar voor de start. ~/~/~/~/~/~/~ Wanneer: Zaterdag, 24 november 2012 Lokatie: Multifunktioneel Centrum (MFC), Groningen Band: Orange Lane Het was nog niet 20.00 uur, of de zaal liep al vol en waren we met elkaar klaar voor de start. Echter,

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

4. Daarnaast is er een themabijeenkomst Met de inbreker geweest. Daarover meer onder het kopje Themabijeenkomst Inbraakpreventie.

4. Daarnaast is er een themabijeenkomst Met de inbreker geweest. Daarover meer onder het kopje Themabijeenkomst Inbraakpreventie. Beste bewoner, Zoals u van ons gewend bent, houden we u regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw buurt. Ook in deze nieuwsbrief leest u alles over het laatste nieuws. Verbeteringen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 9 oktober 2017 Beste ouders/verzorger(s), Het is alweer bijna herfstvakantie. Deze valt vroeg dit jaar, maar een weekje vrij is vast welkom voor de kinderen. Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018

Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 9-18 mei 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een heerlijke meivakantie, die wel een beetje leek op een zomervakantie door het prachtige weer,

Nadere informatie

Uitgave van Nijmeegs Welzijn Doven - 3 e jaargang nummer 13

Uitgave van Nijmeegs Welzijn Doven - 3 e jaargang nummer 13 Uitgave van Nijmeegs Welzijn Doven - 3 e jaargang 2011 - nummer 13 VERBOUWING = GESLAAGD Iedereen die op 3 september op NWD is geweest, vindt de ruimte echt supergezellig en mooi! Dus als je het nog niet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Beste bewoners van Landgoed Kerkendel, Wat hebben we een geweldig weer deze zomer. Een beetje verkoeling nu gelukkig, daar waren we wel aan toe, maar voor de warmte hoeven we niet naar het buitenland met

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

PROGRAMMA AUTO PUZZEL TOCHT BARBECUE CABERET: KLUN & KNOFFELHAKKE AFSLUITEND ONTBIJT

PROGRAMMA AUTO PUZZEL TOCHT BARBECUE CABERET: KLUN & KNOFFELHAKKE AFSLUITEND ONTBIJT PROGRAMMA in en bij de grote feesttent op het terrein van Teak & Tún (het Zuid 39) parkeren op het terrein aan de overkant van de weg VRIJDAG 4 SEPTEMBER ZATERDAG 5 SEPTEMBER ZONDAG 6 SEPTEMBER AUTO PUZZEL

Nadere informatie

Jeroen Driessen Maatschappelijke stage TG3C

Jeroen Driessen Maatschappelijke stage TG3C Pagina 3 Inleiding. Pagina 4-5-6 De voorbereiding. Pagina 7 De motorische demodagen. Pagina 8 na de demodagen. Pagina 9 Wat heb ik er van geleerd Pagina 10-11-12 logboekkaarten Voor school moeten we een

Nadere informatie

de school op 12 december gesloten zijn

de school op 12 december gesloten zijn Staking 12 december Mogelijk heeft u via het nieuws of andere media al iets vernomen over een eventuele staking op 12 december. Op dit moment is nog onduidelijk of het op 12 december daadwerkelijk tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee.

Van 15 t/m 18 mei is de jaarlijkse avondvierdaagse. Wij wensen iedereen die meedoet veel succes! Hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. Avondvierdaagse 40e Avond4daagse Roosendaal... 1 Het schoolverlaterskamp 16 t/m 19 mei... 1 Schoolatletiek finale 20 mei... 2 Let op: 24 mei studiedag... 2 Feestweek sprookjes 6 t/m 9 juni... 2 Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief MCL Medisch Centrum Loudon & Medisch Centrum Landscheiding

Nieuwsbrief MCL Medisch Centrum Loudon & Medisch Centrum Landscheiding Nieuws van de redactie Dit is de eerste nieuwsbrief van 2018. Namens alle medewerkers wensen wij u een goed en gezond nieuwjaar! Wij hopen dat dit voor iedereen een mooi jaar gaat worden. 1 e kwartaal

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl INTRO NIEUWSBRIEF U ontvangt hier de eerste nieuwsbrief van C5 Jazz. Wij gaan ook moderniseren.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Aktiviteit Oerle. Juli / Augustus In je agenda : Aktiviteit Oerle Dit voorjaar zijn we met de Oerlese gasten gaan lunchen bij Dinee Cafe De Kempen. Deze activiteit was erg geslaagd; vooral omdat er lekker eten werd geserveerd en dat men "gewoon" gezellig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017 Nieuwsbrief Nummer 3, september 2017 Verbouwing 11 maart is GVO de Klup, tijdens NL doet, gestart met de verbouwing. Nu een aantal maanden later zijn we echt bijna klaar! Er is veel gebeurd. Verschillende

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33

WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 WEEKBRIEF 3 APRIL 2015 / NUMMER 33 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Weet je dat de lente komt zongen we donderdagochtend met elkaar. Dat was de afgelopen week niet te merken aan het weer.

Nadere informatie

Een gelukkig en sportief nieuw jaar gewenst!!

Een gelukkig en sportief nieuw jaar gewenst!! Hallo allemaal.mag dit nog eigenlijk wel? Ja, natuurlijk mag dat, dus bij dezen: Een gelukkig en sportief nieuw jaar gewenst!! Zo en als u denkt dat het clubhuis nu pas ontwaakt uit zijn winterslaap, dan

Nadere informatie

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli

Maandag 9 juli. Dinsdag 10 juli Maandag 9 juli Dinsdag 10 juli De eerste dag van de zomervakantie beginnen we met een sportieve dansworkshop. Welke dansmoves kan jij al en welke wil jij nog leren? Trek makkelijke kleding aan om in te

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

Schendelsinfo 17 e jaargang; nr. 3 November 2011

Schendelsinfo 17 e jaargang; nr. 3 November 2011 Schendelsinfo 17 e jaargang; nr. 3 November 2011 Gemert, 8 november 2011 Hallo allemaal, Dit is de 3 e Schendelsinfo van 2011 met daarin weer leuke foto s en verslagen van de meest recente activiteiten

Nadere informatie

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping

SPEELWEEK 2018 Welkom op camping SPEELWEEK 2018 Welkom op camping t Pleintje Dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli PROGRAMMABOEK 1 Samen gaan we op vakantie in Jaarsveld! De zomervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Dat dachten wij ook!

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie