Aanmelden Koningsspelen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanmelden Koningsspelen:"

Transcriptie

1 Maart 2018 Nummer 13 Succesvolle Open Dag Zondag stonden de deuren open bij ons Kindcentrum. Veel mensen hebben de open dag bezocht. Kinderen van de leerlingenraad en de bovenbouw verzorgde een rondleiding. Tijdens de rondleiding kon iedereen ervaren hoe de eenheid binnen het Kindcentrum is gerealiseerd. We hebben aanbod voor alle kinderen van 0-13 jaar. Hierbij hebben we een verdeling van dagopvang 0-4 jaar, peuteraanbod, Kluppluz 0-4 jaar, basisschool, BSO en Teenz. Teenz is een BSO groep vanaf 9 jaar. We geven extra aandacht aan de toenemende zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en eigen inspraak van kinderen. Dit sluit aan bij de ontwikkeling van tieners. Op de basisschool kon iedereen ervaren wat we allemaal in de groepen doen. Zo leren de jongste kleuters al programmeren met de Bee-Bot en in groep 4 leren ze met geld rekenen door een nagebouwd winkeltje. Het schoolorkest onder leiding van het Geldrop Muziek Corps lieten ten gehore brengen wat ze tijdens de wekelijkse muzieklessen na school hebben geleerd. In het handvaardigheidslokaal konden de kinderen knutselen bij de Hobbyclub vanuit de wijkvereniging. Deze hobbyclub heeft iedere twee weken een naschoolse activiteit. Jarigen Van de maand maart 12 mrt Brandon Ebbers 14 mrt Gosia Piotrowska 18 mrt Angel van Mechelen Melek Özer Tuana Özer 30 mrt Niels Louman 31 mrt Cansu Bilici Van harte gefeliciteerd!! Aanmelden Koningsspelen: De Koningsspelen werkgroep is op zoek naar hulp voor de volgende data: o Vrijdag 20 april van uur. Begeleiden van diverse spelletjes. Naam: Ik ben ouder/verzorger van: uit groep: of peuteraanbod of Korein adres: of telefoonnummer: Lever dit briefje dit briefje bij de leerkracht/medewerkers van Korein Kinderplein in of mail naar Ilse van Eerden (moeder van Nina en Luc, groep 5 & 8) ilselucnina@gmail.com

2 Nieuws van de basisschool Groepsbespreking Juffrouw Jeanne, interne begeleidster, is deze week gestart met de groepsbespreking. Ze spreekt met alle leerkrachten de groepen door. Drie keer per jaar vinden deze groepsbesprekingen plaats. Tijdens deze bespreking worden de groepsplannen van de afgelopen periode geëvalueerd, wat werkte goed en waar is een andere aanpak nodig. Dit alles om het onderwijs zo goed mogelijk af te stemmen op de onderwijsbehoeften van elk kind. Onderwijsbehoeften zijn de dingen die een kind nodig heeft om goed te kunnen leren. Aan de hand van deze bespreking worden voor de komende periode ook weer nieuwe groepsplannen op gesteld om zo de resultaten te behouden of te verbeteren waar nodig. Daarnaast wordt elk kind besproken en gekeken of er eventueel nog meer acties nodig zijn om elk kind zo goed mogelijk te helpen. De groepsbespreking zorgt er dus voor dat alle kinderen in beeld zijn en steeds gekeken wordt wat iedereen nodig heeft en welke acties daarbij horen. Wist u dat: De kleuters afgelopen dinsdag een bezoek hebben gebracht aan restaurant Smaek. Dit in het kader van het thema eten en drinken. Iedereen van het Kindcentrum, de kinderen van Kruimel en de bewoners van Berkenheuvel een heerlijke pannenkoek krijgen volgende week van de kinderen van groep 8. Alle kinderen op vrijdag 23 maart het rapport ontvangen. Hierbij ontvangt u ook een uitnodiging voor de 10-minutengesprekken die plaatsvinden op dinsdag 3 april en donderdag 12 april. De kinderen van groep 1/2 maandag 12 maart een uitstapje hebben naar de bibliotheek en groep 0/1 op donderdag 15 maart. Koffie-uurtje Alle ouders zijn op dinsdag 20 maart van uur van harte welkom om een kop koffie/thee te komen drinken in onze personeelskamer. Juffrouw Wendy gaat met u in gesprek over het reilen en zeilen van de school. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd binnen lopen. De koffie-uurtjes vinden iedere maand plaats, de dagen verschillen van maandag t/m donderdag om iedereen de kans te geven om ook naar het koffie-uurtje te komen. Heeft u geen vragen, kom dan voor de gezelligheid! Op de jaarkalender staan de koffie-uurtjes vermeld.

3 Leerlingenraad De kinderen van de leerlingenraad hebben samen met juffrouw Wendy de resultaten van de tevredenheid enquête besproken. De kinderen vonden het heel interessant om te kijken hoe er gescoord is per vraag. De leerlingenraad vond dat het team de juiste actiepunten uit de enquête had gehaald. Ze hadden geen aanvullingen. Week van de lentekriebels Voor de dertiende keer organiseert de GGD van 19 tot en met 23 maart de Week van de lentekriebels. Net als vorig jaar doen we dit jaar weer mee aan dat project met groep 1 tot en met 8. De Week van de lentekriebels gaat over het omgaan met elkaar en seksuele vorming. Elke dag wordt er in groep 1 t/m 8 een les gegeven over relationele en seksuele vorming die aansluit bij de leeftijd en de belevingswereld van de kinderen in de verschillende groepen. Er wordt gebruik gemaakt van het lespakket Kriebels in je buik bij de invulling van deze lessen. Op de website: vindt u alle informatie over dit project. Audit Op donderdag 22 maart komt de audit commissie van de Eenbes een bezoek brengen. De inspectie heeft een nieuw toezicht kader. Zij komen jaarlijks op bezoek bij het bestuur. Het bestuur verantwoordt hoe dat zij de kwaliteit van de scholen waarborgen. Om de vier jaar vindt er een audit plaats op iedere Eenbes school. Wij zijn dit jaar aan de beurt. Voorheen kwam de inspectie bij de basisschool op bezoek. De auditcommissie is de gehele dag op school. Ze hebben vooraf diverse documenten van de school doorgelezen. Op de dag zelf komen ze kijken in de groepen en volgen ze enkele lessen. Ze gaan in gesprek met de directie, IB-er, leerkrachten, ouders en leerlingen. De audit commissie toetst of de school voldoet aan de inspectienormen. Er volgt van deze dag een rapportage waarin wordt aangegeven hoe de kwaliteit is gewaarborgd. In een volgende nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over de uitkomsten van deze dag. Nieuws van het Peuteraanbod Nieuw Thema: Eten & Drinken We zijn begonnen aan ons nieuwe thema Eet smakelijk. We hebben gekeken naar wat we wel en niet lekker vinden, een appel vindt iedereen lekker! Ook wordt er volop geknutseld. We hebben al appels, peren en aardbeien versierd. Kom maar eens kijken.

4 Bewegen is leuk! Op woensdag zijn we met hulp van juf Ilse naar de gymzaal geweest. Juf Naomi had leuke dingen neer gezet, we konden klimmen en glijden. Kruipen en met de bal gooien. Bewegen is leuk. Dat gaan we vaker doen. Nieuws van de kinderopvang Thema: eten & drinken Wij zijn nog steeds volop bezig met thema eten en drinken. We hebben de afgelopen weken ook verschillende soorten fruit geproefd. Leuk om te zien dat alle kinderen alles willen proeven. Hoera! Tijn heeft op 6 maart een broertje gekregen, hij heet Daan! Afmelden voor de zomervakantie: Voor degene die de zomervakantie al gepland hebben en dus weten wanneer de kinderen niet naar de opvang komen, vanaf vrijdag 9 maart kunnen jullie 4 maanden vooruit afmelden in Flexweb. Dit betekent dat jullie dan steeds meer dagen van de zomer kunnen wijzigen. Op 18 april kunnen dan alle dagen van de zomervakantie afgemeld worden.

5 Nieuws van de BSO/TeenZ Geslaagde open dag & nationale opschoondag Zondag was een geslaagde opendag! Fijn dat er ook zoveel ouders zijn gekomen voor een praatje met Marleen (Teenz). Omdat de kinderen al zo zelfstandig zijn (zelf naar huis fietsen enz), zien we de ouders minder. En missen we het persoonlijk contact met de ouders. Binnenkort volgt er ook een ouderavond voor de Teenz. Hopelijk is dan de opkomst ook groot. Vanuit de BSO doen we mee met de nationale opschoondag, deze is gepland op dinsdag 27 Maart. Wie wil ons nog meehelpen? Meehelpen om de wijk op te ruimen en waarschijnlijk komt de wethouder ook langs. Wordt helemaal leuk!! Kinderen vanuit school mogen zich ook aanmelden als ze zin hebben om mee te doen. We plannen de activiteit van tot uur. Als je mee wil doen met de nationale opschoondag kun je je opgeven bij de BSO. Tot dan?

6 CMD Nieuwsbrief - Maart 2018 Als Centrum voor Maatschappelijke Deelname (CMD) informeren we jou graag over lokaal nieuws rondom het thema opvoeden en opgroeien én de zorg en ondersteuning voor kind en gezin. Wil jij meer weten over het aanbod van het CMD? Kijk dan op onze website Jonge mantelzorgers In december 2017 heeft het eerste uitstapje plaatsgevonden voor jonge mantelzorgers uit Geldrop Mierlo. Het uitstapje naar de Winter Efteling stond in het teken van kennismaking en natuurlijk ook als blijk van waardering. Het was een gezellige en geslaagde dag! Inmiddels hebben al veel jonge mantelzorgers zich gemeld bij de gemeente. Zij ontvangen allen een waarderingspakket. Het pakket is ontworpen als blijk van waardering voor alles wat de jonge mantelzorgers doen voor gezin / familie en de maatschappij. Ken jij een jonge mantelzorger en is deze nog niet bekend bij het CMD Jeugd? Of wil je meer informatie over wat het CMD Jeugd kan betekenen voor jonge mantelzorgers? Meld je dan aan via mantelzorg@geldrop-mierlo.nl of neem contact op met Yvon Huibers via telefoonnummer (06) Week van het geld De Week van het geld 2017 vindt plaats van 12 tot en met 16 maart. Het doel van deze themaweek is om kinderen te leren omgaan met geld. Door kinderen al jong te leren omgaan met geld, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. Lees meer over wat je zelf als ouder samen met je kind kunt doen op Trainingen LEVgroep Is je kind onzeker en zou het weerbaarder mogen worden? Wat doe je als je kind niet luistert? Wat als je puber zo faalangstig is dat zijn schoolprestaties eronder lijden? De LEVgroep organiseert regelmatig trainingen en cursussen voor kinderen, jongeren en volwassen. Binnenkort starten er weer verschillende trainingen op het gebied van weerbaarheid, positief opvoeden en omgaan met faalangst. Voor meer informatie over het aanbod én aanmelden kun je kijken op Week van de Lentekriebels De Week van de Lentekriebels, van 19 tot en met 23 maart, is een nationale projectweek waarin deelnemende basisscholen aandacht besteden aan relationele en seksuele vorming. Het project heeft als doel om kinderen te ondersteunen bij hun seksuele ontwikkeling en te leren daarbij verantwoorde keuzes te maken. Ook jij als ouder kunt thuis aandacht besteden aan de relationele en seksuele ontwikkeling van je kind. Want hoe bespreek jij dit onderwerp met je kind? En wanneer begin je hiermee? Lees meer hierover op Agenda 17 maart Open dag St. Anna ziekenhuis Heb je nog ideeën en / of aanvullingen voor onze nieuwsbrief? Laat het ons dan weten via cmdjeugd@geldrop-mierlo.nl.

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!!

Open Dag zondag 24 maart. Mejuffendag. Jarigen Van de maand maart 2 mrt. Maart 2019 Nummer 13. Van harte gefeliciteerd!! Maart 2019 Nummer 13 Open Dag zondag 24 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 24 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. Na de carnavalsvakantie hebben we de projectweek: Kunst.

Nadere informatie

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13 April 2017 Nummer 13 Geslaagde Open Dag Zondag 26 maart stond de deur voor iedereen open. Vele buurtgenoten, opa s, oma s, ouders en andere geïnteresseerde hebben een bezoek gebracht. Iedereen heeft mogen

Nadere informatie

Aanmelden Koningsspelen:

Aanmelden Koningsspelen: Februari 2018 Nummer 12 Open Dag zondag 4 maart Komt u ook naar de Open Dag op zondag 4 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. In alle groepen zijn er activiteiten, zo kunnen de kinderen

Nadere informatie

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA 18 maart 2016 Nummer 13 A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA Zondag houden we een open dag in het hele kindcentrum. Ouders en andere belangstellenden kunnen komen kijken bij kinderopvang,

Nadere informatie

Open Dag zondag 20 maart uur

Open Dag zondag 20 maart uur 4 maart 2016 Nummer 12 Open Dag zondag 20 maart 11.00 13.00 uur Op zondag 20 maart houden we in het kindcentrum een open dag. Zowel van de kinderopvang, peuterspeelzaal als van de basisschool staan de

Nadere informatie

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag

Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum. Moederdag April 2019 Nummer 16 Studie-avond voor alle medewerkers Kindcentrum Donderdagavond 9 mei is er een studie-avond voor alle medewerkers. Twee keer per jaar organiseren we deze studie-avond. Deze avonden

Nadere informatie

Start Kleuterthema: lente en Pasen. Nieuwsbrief maart Loulou de Rooij 4 april Lily van Hout 26 maart Stan Gebben

Start Kleuterthema: lente en Pasen. Nieuwsbrief maart Loulou de Rooij 4 april Lily van Hout 26 maart Stan Gebben 16 maart 2018 - nummer 13 Belangrijke data (17 maart-6 april) Maandag 19 maart Week van de lentekriebels Start Kleuterthema: lente en Pasen Donderdag 22 maart Let s do it (André vd Maatdag) Donderdag 29

Nadere informatie

Heel veel hulp gezocht: Koningsspelen (Sportdag)

Heel veel hulp gezocht: Koningsspelen (Sportdag) Maart 2019 Nummer 14 A.s. zondag Open Dag! Komt u ook naar de Open Dag op zondag 24 maart? Van 11.00-13.00 uur is iedereen van harte welkom. Na de carnavalsvakantie hebben we de projectweek: Kunst. In

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Februari 2017 Nummer 10 Nationale voorleesdagen De nationale voorleesdagen zijn op woensdag 25 januari begonnen en duren tot 4 februari. Het boek dat centraal staat tijdens deze voorleesdagen is De kleine

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster April 2019 Nummer 15 Vakantierooster 2019-2020 Het vakantierooster voor volgend schooljaar is door de GMR van de Eenbes vastgesteld. Herfstvakantie 14 t/m 18 oktober 2019 Kerstvakantie 23 december 2019

Nadere informatie

Plannen nieuw schooljaar

Plannen nieuw schooljaar Juni 2018 Nummer 19 Plannen nieuw schooljaar Doelstellingen uit ons Kindcentrum/Schoolplan: - Plan om alle kinderen te helpen dat zij op school/kindcentrum succes behalen. - Intensievere verbinding met

Nadere informatie

Ziekmelden kan via:

Ziekmelden kan via: Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 14 september 2017 nummer 3 Belangrijke data

Nadere informatie

Waarom 15 minuten lezen per dag?

Waarom 15 minuten lezen per dag? Mei 2015 Nummer 16 Waarom 15 minuten lezen per dag? De leesprestaties van kinderen gaan enorm vooruit als zij iedere dag 15 minuten lezen! Kinderen die dat doen, lezen 1.146.000 woorden per jaar. Hun woordenschat

Nadere informatie

Huisvesting kerk. Juf Jeanne

Huisvesting kerk. Juf Jeanne Juni 2017 Nummer 16 Huisvesting kerk Op dit moment is het haalbaarheidsonderzoek gestart om te bekijken of het mogelijk is om het gehele Kindcentrum te gaan huisvesten in de kerk. De gemeente is verantwoordelijk

Nadere informatie

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7

Sinterklaas. Wijkontwikkelingsplan. Welkom in het kindcentrum. november 2018 Nummer 7 november 2018 Nummer 7 Sinterklaas Paniek, paniek rondom Sint. Met al die nieuwe pieten wil het nog niet zo goed lukken. Daarom hebben de kinderen afgelopen tijd al flink geoefend om goede hulppieten te

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 d.d

Nieuwsbrief 15 d.d Belangrijke data Dinsdag 9 mei 2017 Nieuwsbrief 16 Dinsdag 9 mei 2017 Dinsdag 9 mei 2017 Schoolfotograaf Nieuwsbrief 15 d.d. 09-05-2017 Ouderavond Relaties en Seksualiteit 15 mei 2 juni 2017 Project Kriebels

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 0-00 Augustus 0 0 Zomervakantie Eerste schooldag 0 Gr - Ready to Rock Project Feestelijke opening schooljaar, alle ouders zijn welkom op het schoolplein vanaf (. uur) Thema: Schat in de klas

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Zien we jullie allemaal op vrijdag 12 oktober van uur in t Vlinderhof?

Zien we jullie allemaal op vrijdag 12 oktober van uur in t Vlinderhof? Oktober 2018 Nummer 4 Kinderboekenweek Kom erbij Van woensdag 3 oktober t/m vrijdag 12 oktober staat het Kindcentrum in het teken van de kinderboekenweek. Gedurende deze speciale week wordt er dagelijks

Nadere informatie

Wat vond u van carnaval bij ons Kindcentrum?

Wat vond u van carnaval bij ons Kindcentrum? Februari 2018 Nummer 11 Fladderkeshof Ons kindcentrum is door de versiergroep heel mooi omgetoverd tot Fladderkeshof! De spanning stijgt in het kindcentrum want wie worden onze nieuwe prins en prinses!

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender - Augustus Schoolgids & Jaarkalender / Zomervakantie Studiedag 'KiVa' Eerste schooldag Leerlingenraad Thema: Speel je mee? Mad Science Promoshow (. u) Koffie-uurtje (. u) Nieuwsbrief Feestelijke

Nadere informatie

Aanmelden Hulp Carnaval:

Aanmelden Hulp Carnaval: Januari 2016 Nummer 9 Goed begin 2016 In deze eerste nieuwsbrief van 2016 wensen we iedereen natuurlijk het allerbeste voor het komende jaar. Het vorige jaar heeft de school afgesloten met een heel goed

Nadere informatie

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a.

Bascule nieuws. Nieuwsbrief van OBS De Bascule. Een school in balans. 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18. Belangrijke data. In dit nummer o.a. Sportlaan 85 7833 CH Nieuw-Amsterdam 0591-552042 Postbus 68 7833 ZH Nieuw-Amsterdam www.obs-bascule.nl Bascule nieuws Een school in balans 1 februari 2019 Jaargang 16 nummer 18 Nieuwsbrief van OBS De Bascule

Nadere informatie

Fladderkeshof Ons kindcentrum is door de versiergroep heel mooi omgetoverd tot Fladderkeshof! Jarigen. Februari 2017 Nummer 11

Fladderkeshof Ons kindcentrum is door de versiergroep heel mooi omgetoverd tot Fladderkeshof! Jarigen. Februari 2017 Nummer 11 Februari 2017 Nummer 11 Fladderkeshof Ons kindcentrum is door de versiergroep heel mooi omgetoverd tot Fladderkeshof! De spanning stijgt in het kindcentrum want wie worden onze nieuwe prins en prinses!

Nadere informatie

Ouderavond Hanneke Poot

Ouderavond Hanneke Poot 1 februari 2019 - nummer 11 Agenda Dinsdag 12 februari Woensdag 13 februari Vrijdag 15 februari Interculturele dag Spreekuur CMD; 11.30-12.30 uur Ouderavond Hanneke Poot Het volgende Pitje Jarigen Van

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum

Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Nieuwsbrief van o.b.s. Het Spectrum Oktober 2016 Datum Activiteit Groep Opmerking 4 2016 Inhoud Belangrijke Data Donderdag 10 Vrijdag 11 Dinsdag 15 en donderdag 17 Woensdag 16 10-jarig bestaan Zuiderbreedte

Nadere informatie

19 Februari Bram Hendriks

19 Februari Bram Hendriks MARIMBAZUIN 29 februari 2016 De van Willemien, directeur De carnaval al weer lang vergeten en twee drukke weken achter de rug. Kennis gemaakt in de groepen, met de leerkrachten en collega s van Marimba.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG!

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG! NIEUWSBRIEF Nummer 10 29 januari 2015 D Personeel Juf Ariënne is vorige week weer gestart na haar verlof. Met Emma gaat het goed! Blij nieuws voor juf Ester en haar man Gideon: zij verwachten begin juli

Nadere informatie

EHBO-avond voor alle ouders. Nieuwe Opvoedondersteuner. Wijkontwikkelingsplan. Februari 2019 Nummer 11

EHBO-avond voor alle ouders. Nieuwe Opvoedondersteuner. Wijkontwikkelingsplan. Februari 2019 Nummer 11 Februari 2019 Nummer 11 EHBO-avond voor alle ouders Dinsdag 12 februari is er van 19.30 tot 21.00 uur een leuke EHBO workshop voor alle ouders van het Kindcentrum. Alles wat je moet weten om eerste hulp

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Nieuwsbrief februari 2019 Belangrijke data in februari 4 februari MR Beste ouders en verzorgers, Hoera het sneeuwt! We zijn samen weer fijn begonnen na de kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe kinderen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Frisse & gezonde start

Frisse & gezonde start september 2017 Nummer 1 Frisse & gezonde start Deze week zijn de basisschool en de peuterspeelzaal weer gestart na een zonnige zomervakantie. De kinderopvang heeft in de vakantie diverse leuke en inspirerende

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

Op woensdag a.s. mogen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 weer een hardgekookt ei meenemen. We spelen dan het éitje tiktoernooi.

Op woensdag a.s. mogen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 weer een hardgekookt ei meenemen. We spelen dan het éitje tiktoernooi. 17 maart 2016 27 25 Even voorstellen Mijn naam is Marleen Witteveen. Ik ben 21 jaar en woon in Vianen. U zou mij kunnen kennen van mijn werkzaamheden als caissière bij de Coop. Dit werk blijf ik nog tot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

Gezond Kindcentrum. Ouderbedankavond. Juni 2017 Nummer 18. Van harte gefeliciteerd!!

Gezond Kindcentrum. Ouderbedankavond. Juni 2017 Nummer 18. Van harte gefeliciteerd!! Juni 2017 Nummer 18 Gezond Kindcentrum In het nieuwe schooljaar gratis schoolfruit voor ALLE kinderen in het Kindcentrum. Het kindcentrum is aangemeld voor het certificaat gezonde school voor het thema

Nadere informatie

Geweldige start van het schooljaar

Geweldige start van het schooljaar Augustus 2018 Nummer 1 Geweldige start van het schooljaar Vandaag heeft wethouder Looijmans en Wim Klaassen (bestuurder Eenbes) het schooljaar geopend! De eerste schooldag hebben we s ochtends meneer Johan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

Algemeen STAKING OP 15 MAART 2019: WIJ DOEN MEE MET DE STAKING!

Algemeen STAKING OP 15 MAART 2019: WIJ DOEN MEE MET DE STAKING! Ziekmelden kan via: De Dommeldalapp, mail afwezigdommeldal@eenbes.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 14-03-2019 nummer 17

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie BERENBABBELSnummer 7 schooljaar 2017-2018 AGENDA 24 jan: Start voorleesdagen 25 jan: Studiedag: alle kinderen zijn vrij 31 jan: Berenshow groep 8 08 feb: rapporten groep 1-8 09 feb: Carnaval: alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Welkom nieuwe kinderen Samenwerking Smallsteps Sociale veiligheid Staken Montessoriweetje Wachtlijst Connect logopedie Oproep denktank

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden,

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden, Jaargang 36 nummer 27 20 maart 2019 Beste ouders en geïnteresseerden, een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Deze week zijn de open dagen; op woensdag- en donderdagochtend

Nadere informatie

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Ik speel, ik deel, ik werk, samen staan we sterk! Agenda: Schooljaar Nr. 24. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 24 Informatieavonden schooltijden / arrangementen + oudervragenlijst Op donderdag 31 januari en maandag 04 februari zijn de informatieavonden rondom schooltijden en arrangementen

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Interne verhuizing. Mei 2018 Nummer 17. Peuteraanbod: Dagopvang: TeenZ: BSO:

Interne verhuizing. Mei 2018 Nummer 17. Peuteraanbod: Dagopvang: TeenZ: BSO: Mei 2018 Nummer 17 Interne verhuizing Wellicht hebben jullie al iets opgevangen over de verschuiving van groepen binnen ons Kindcentrum. Dit heeft onder andere te maken met een stijging van het aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje

Agenda. Jarigen van 16 t/m 30 maart Welkom. Algemeen. Vrijdag 13 april staking. Het volgende Pitje 16 maart 2018 - nummer 13 Agenda Maandag 19 maart Dinsdag 20 maart Dinsdag 27 maart Woensdag 28 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart Start blok 5 De Vreedzame School MR- vergadering: 20.00 uur OV-

Nadere informatie

Belangrijke data. Gelukwens. Uitnodiging koffie-uurtje 23 januari

Belangrijke data. Gelukwens. Uitnodiging koffie-uurtje 23 januari NUMMER 9 JAARGANG 30 13-1-2017 Belangrijke data 19 januari Cultuurdag alle groepen 20 januari Rondleiding nieuwe ouders 23 januari Koffieuurtje 26 januari Cultuurdag alle groepen revius@sintbavoschool.nl

Nadere informatie

Koningsspelen: uur: start meivakantie

Koningsspelen: uur: start meivakantie 12 april 2018 - nummer 15 Agenda Vrijdag 13 april Dinsdag 17 april Woensdag 18 april Donderdag 19 april Vrijdag 20 april Maandag 7 mei Woensdag 9 mei Estafette staking: alle Eenbes scholen houden hun deuren

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17

VakantieBieb-app. Groepsindeling Juni 2015 Nummer 17 Juni 2015 Nummer 17 VakantieBieb-app Lees deze zomer e-books op een tablet met de VakantieBiebapp. Vanaf 1 juni gratis te downloaden. Ook in de zomervakantie is lezen leuk! Download nu gratis een grote

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen Januari 2018 Nummer 10 Nationale Voorleesdagen Wat een leuke en bijzondere opening van de Nationale Voorleesdagen in t Vlinderhof. Stichting Potitco speelde de voorstelling Daantje Danst. De peuters van

Nadere informatie

Opgave EHBO voorlichting

Opgave EHBO voorlichting September 2018 Nummer 3 EHBO voorlichting voor alle ouders Dinsdag 2 oktober om 19.30 uur komt Ria Giele van de EHBO Geldrop. Alles wat je moet weten om eerste hulp te kunnen verlenen aan je kind wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 mrt 2019 t/m 22 mrt 2019

Nieuwsbrief 15 mrt 2019 t/m 22 mrt 2019 Nieuwsbrief 15 mrt 2019 t/m 22 mrt 2019 19 maart Studiedag (groep 1 t/m 8 vrij) 25 maart Schoolfotograaf Nisanur en Ifan 29 maart Groep 2 vrij Iedereen heeft heerlijk kunnen genieten van de vakantie en

Nadere informatie

VlonderVaria. Basisschool De Vlonder. 8 maart Voor op de kalender:

VlonderVaria. Basisschool De Vlonder. 8 maart Voor op de kalender: Basisschool De Vlonder VlonderVaria 8 maart 2017 Voor op de kalender: 6-3: start thema Water bij BSO 13 t/m 17 maart: week veilig internet gr 5 t/m 8 14-3: groep 7 en 8 voorstelling De Pul (Fiets mee naar

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Steunpunt Mantelzorg Voorjaar 2017 Respijtdagen

Nieuwsbrief Steunpunt Mantelzorg Voorjaar 2017 Respijtdagen Nieuwsbrief Steunpunt Mantelzorg Voorjaar 2017 Het is alweer tijd voor de nieuwsbrief van voorjaar 2017. Een hartelijk welkom voor de nieuw geregistreerde mantelzorgers. U ontvangt hopelijk al de andere

Nadere informatie

De eigen bijdrage is 50 eurocent per keer: de kunstwerkjes zijn daarbij inbegrepen.

De eigen bijdrage is 50 eurocent per keer: de kunstwerkjes zijn daarbij inbegrepen. Mei 2019 Nummer 17 Wijkontwikkelingsplan Dinsdagavond heeft de werkgroep het wijkontwikkelingsplan gepresenteerd aan de raad. Hatice Bilici, MR-oudergeleding, heeft dit jaar namens ons Kindcentrum mee

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Belangrijke data: 11 januari Vragen uurtje over andere schooltijden, vanaf 8.30 uur van harte welkom! 11 januari Informatie avond Voortgezet Onderwijs voor ouders groep 8, op obs

Nadere informatie

De Houtduif Nieuwsbrief van Christelijke Basisschool De Duyvencamp

De Houtduif Nieuwsbrief van Christelijke Basisschool De Duyvencamp De Houtduif Nieuwsbrief van Christelijke Basisschool De Duyvencamp Eikenlaan 23 8024 CA Zwolle T: 038-4531031 E: clarina.streuer@vivente.nu W : www.deduyvencamp.nl Donderdag 31 maart nr. 14 Agenda April

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. nr. 13. Inhoud. Agenda

EUPENBULLETIN. nr. 13. Inhoud. Agenda EUPENBULLETIN nr. 13 Inhoud Inhoud... 1 Agenda... 1 Studiedag 26 maart... 2 Ouderenquête maart 2019... 2 Gezocht : vrijwilligers die willen helpen met het verkeersexamen van de groepen 7.... 2 Koningsspelen

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Moederdag. Kindcentrum fotograaf. Welkom in het kindcentrum

Moederdag. Kindcentrum fotograaf. Welkom in het kindcentrum April 2018 Nummer 16 Moederdag Zondag 13 mei is het Moederdag. De kinderen hebben iets moois gemaakt voor mama en dat hebben ze al mee naar huis gekregen. We wensen alle mama s een hele fijne dag toe.

Nadere informatie

Heel veel hulp gezocht: Koningsspelen:

Heel veel hulp gezocht: Koningsspelen: Maart 2018 Nummer 14 Groene Poort onder schooltijd gesloten Tijdens het koffie-uurtje van februari gaven ouders als tip om niet de grijze poort te sluiten, maar de groene poort. Dit om ervoor te zorgen

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe adressen:

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe  adressen: Nieuwsbrief c.b.s. de Bron maart 2018 Nieuwe emailadressen: Met ingang van januari is het algemene emailadres van c.b.s. de Bron gewijzigd. Ons nieuwe emailadres is nu: bron@palludara.nl Ook onze raden

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie