WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen SEPTEMBER Clubhuis de Schakel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen SEPTEMBER Clubhuis de Schakel"

Transcriptie

1 WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van ASV Diemen SEPTEMBER 2018 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel:

2 Algemene Schakelvereniging ASV Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen Postzegelvereniging De Zegelaars - opgericht 29 maart Aangesloten bij KNBF onder nr Bank: NL 49 INGB Clubgebouw: De Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen. Voorzitter Peter Prins Kerwin Lucasstraat LH Diemen Tel paprins@hetnet.nl Penningmeester Krijn Piening Fuut VV Diemen Tel k.piening@upcmail.nl Contactpersoon beurs Loek Verschut Ehrlichstraat 3hs 1098 RZ Amsterdam Tel Coördinator rondzendverkeer Hans Boerma Gravenland SM Diemen Tel hans.boerma@gmail.com Redactie clubblad Peter Prins Kerwin Lucasstraat LH Diemen Tel paprins@hetnet.nl Gegevens veilingen 0 = gebruikt X= met (rest)plakker XX=postfris Biedingen Tot 2,50 met 0,10. Van 2,50 tot 10,00 met 0,25. Daarboven met 0,50. Schriftelijke en telefonische biedingen aan het secretariaat ( of paprins@hetnet.nl). Aan inzenders wordt 10% provisie berekend. Contributie Per 1 januari ,=. Zonder Maandblad Filatelie 15,=. Bij voorkeur op NL49 INGB Data Club: 11 september, 9 oktober, 13 november, 11 december Data Beurs: 23 september, 28 oktober, 25 november, 23 december

3 VERENIGINGSNIEUWS Piet van Diemen Op donderdag 2 augustus hebben we afscheid genomen van ons lid en onze mede-oprichter Piet van Diemen. Op uitvaartcentrum De Nieuwe Ooster waren ruim twintig leden van De Zegelaars en enkele bestuursleden van de ASV aanwezig om Piet te laatste eer te bewijzen. Op verzoek van de familie mocht ik Piet, die ik vanaf 1982 steeds beter heb leren kennen, herdenken in een toespraak. Ook zijn dochters en kleindochters spraken met eerbied over de vele verdiensten van deze vader en opa, die ook voor zijn kleindochters postzegelverzamelingen aanlegde over hun populaire sport of andere activiteit. Locoburgemeester Jorrit Nuijens sprak warme woorden over voormalig raadslid en wethouder Piet van Diemen, bij wie velen destijds terecht konden met hun probleem of voorstel en die zijn grote financiële kennis inzette om ook de financiën van de gemeente Diemen in het goede spoor te krijgen. De bijeenkomst werd afgesloten met een daverend applaus. Nieuw Lid We verwelkomen mevrouw J.M. Saelman, Hermelijnvlinder 117, 1113 LD Diemen als nieuw lid. Haar verzamelgebied is Israel, Frankrijk en Monaco. Bijeenkomst Onze eerstvolgende clubavond is op dinsdag 11 september. Bijzondere aandacht vragen we voor onze HEMA -kavels tegen de eenheidsprijs van 10 euro. Dat zijn goed gevulde albums voor een schappelijke prijs. Contributie 2018 Er zijn nog twee leden die hun contributie over 2018 niet hebben betaald. Graag actie zodat we in september geen zorgen meer hebben over de inning. Contributie 2019 U kunt vanaf nu uw contributie voor 2019 betalen. Vóór 1 januari is dat 27,50 mét Maandblad Filatelie en 12,50 zonder Maandblad Filatelie. Rondzendverkeer Het rondzendverkeer gaat weer beginnen op 11 september. Wij verzoeken de deelnemers hun uitnames zorgvuldig te noteren en op tijd te betalen. 5/10 centsboeken We hebben de 5/10 centsboeken geactualiseerd. Nieuwe boeken kunnen in de loop van het jaar worden toegevoegd.

4 VIERDAAGSE EN FILATELIE Wat heeft de vierdaagse van Nijmegen en filatelie met elkaar te maken? Het antwoord is kort en bondig, niets. Toch wil een deel van het wandellegioen het thuisfront op de hoogte houden van het wel en wee van de wandelmarsen. Al was het maar door middel van een fraaie ansichtkaart met een boodschap. Naast een speciale poststempel vind je op een kaart allerlei koddige privé-berichtjes. Iemand bedankt een geadresseerde voor alle trainingstochten die ze samen hebben gemaakt. Een ander deelt de lezer mede: Ik heb een blaar of vier. Maar ook andere boodschappen komt men tegen. Het was prettig wandelweer. Geen regen of onweer gehad. Vandaag, de derde dag, uitgelopen en morgen krijg ik dan het felbegeerde kruisje. Iemand zonder vlotte pen houdt het slechts bij groeten met zijn naam. In 1909 werden de eerste vierdaagse afstandsmarsen gehouden en de wandelaars liepen toen 35 km per dag. Vier jaar later liep de eerste vrouw aan de marsen mee, maar kreeg niet de bronzen medaille toegekend voor het bereiken van de eindstreep. In de jaren 1914 en 1915 werden geen marsen georganiseerd vanwege de Eerste Wereldoorlog. Vanaf 1925 worden de vierdaagse afstandsmarsen gehouden in Nijmegen. Voorheen kon men vanuit 13 verschillende plaatsen in Nederland starten. Weer drie jaar later mogen er buitenlandse deelnemers aan de tochten meedoen. Duitsland bracht 48 militairen op de been, Groot-Brittanië 40 burgers, Noorwegen 20 militairen en Frankrijk zond 1 wandelende fotograaf.

5 In 1934 wordt voor de eerste keer een pontonbrug geslagen om de deelnemers over de Maas te brengen. De Nederlandse Posterijen besteedden in 1938 en 1939 aandacht aan het evenement door het ontwerp van een speciale gelegenheidsstempel. Het stempel op de briefkaart toont vijf eigentijdse wandelaars en een datum. Voor dit evenement bestaan er stempels van 25 t/m 30 juli Om de wandelaars geen extra kilometers naar het dichtstbijzijnde postkantoor te laten lopen, plaatste de PTT een Rijdend Postkantoor aan de rand van het starten finishterrein. Bij dit autopostkantoor kon men briefkaarten en postzegels kopen uit drie verschillende automaten. In een van die automaten werd, na inworp van 3 centen, een strip van twee postzegels verkregen van 1½ cent. Het model Vliegende duif in de kleur grijs. De andere automaat leverde bij inworp van een dubbeltje, een strip van 2 groene postzegels van 5 cent. Type: Koningin Wilhelmina. En de derde automaat leverde briefkaarten.

6 De speciale afstempeling vond plaats tussen 24 en 29 juli 1939 met de kleuren violet,groen, blauw, rood en zwart. In de periode werden geen vierdaagsen georganiseerd vanwege de Tweede Wereldoorlog. Tien jaar later nemen de eerste Israëliërs deel aan de vierdaagse marsen. En in 1967 nam Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Claus der Nederlanden deel aan de afstandsmarsen. In 1964 ontwierpen de Nederlandse Posterijen een machinestempel. Bij een beperkt aantal poststukken is de datumstempel abusievelijk ondersteboven gemonteerd, terwijl de machinestempel op de juiste wijze is aangebracht.

7 Datum 3 augustus 1964 kopstaand Tijdens de 50 e editie in het jaar 1966 werd er door de Posterijen opnieuw aandacht aan het evenement besteed. Ditmaal door middel van een machinestempel Gouden Vierdaagse K.N.B.v.L.O (Koninklijke Nederlandse Bond voor Lichamelijke Opvoeding) Nijmegen juli. Gedurende de periode van 1976 t/m 2000 werd er ieder jaar een envelop met een gelegenheidsstempel uitgegeven.

8 In verband met de 60 e vierdaagse in Nijmegen heeft de PTT op 15 juni 1976 een postzegel uitgegeven met een frankeerwaarde van 40 cent. Op deze postzegel worden de voorbijtrekkende wandelaars in de vrije natuur afgebeeld. Ook de 75 e vierdaagse van Nijmegen stond in de schijnwerpers bij de Posterijen. Op 9 juli 1991 werd er een speciale postzegel met een frankeerwaarde van 80 cent uitgebracht. Een pleister en een baton voor het militaire uniform wordt erop getoond. Na een test in 1992 krijgt iedere deelnemer in 1993 een kaart met een magneetstrip om iedere dag mee af te melden. De pontonbrug bij Cuijk wordt voor de 50 e maal geslagen. Twee jaar later mogen rolstoelers voor de eerste maal, als test, officieel deelnemen. Zij krijgen echter niet de officiële medaille, maar de Penning van de Stad Nijmegen. In het jaar 1997 krijgen alle wandelaars een kaart met een barcode om zich iedere dag mee af te melden. Een jaar later neemt de miljoenste wandelaar deel aan de vierdaagse.

9 De in 1989 door de Staat verzelfstandigde PTT die verder ging onder de naam KPN met als werkmaatschappij PTT Post verzorgde een speciaal poststempel voor de 75 e vierdaagse. De tekst van de stempel luidt: de wereld wandelt in Valburg. Ook zijn er stempels voor de plaatsen Bemmel, Huissen, Elst en Lent, Beuningen, Wijchen, Malden en Nijmegen uitgegeven. Het daarop volgend jaar werd de stempel gewijzigd en de naam KNBLO nam de plek van de plaatsen in. Uit 1996 dateert de gelegenheidsstempel Artsen zonder grenzen, Grenzeloos wandelen! tijdens de 80 e internationale vierdaagse van Nijmegen.

10 Vanaf 2007 worden er ieder jaar een of meerdere velletjes met tien postzegels uitgegeven. Met name de 100 e vierdaagse in 2016 stond filatelistisch gezien enorm in de belangstelling. Dit jaar gingen er op dinsdag 17 juli wandelaars uit 84 landen op pad voor de eerste etappe door het Betuwelandschap met etappeplaats Elst. Uiteindelijk zal blijken dat er over vier wandeldagen fervente wandelaars aan de eindstreep komen. Voor de 3474 uitvallers is er volgend jaar weer een kans om mee te doen. Als alternatief is er nog een hobby en dat is postzegels verzamelen. Ook voor de vierdaagse is er dit jaar weer een velletje uitgegeven. Een goed begin Piet van Diemen (vervolg) Veel leden en niet-leden hebben hun condoleances na het overlijden van Piet aan ons g d. Van de voorzitter van Statuut 80 ontvingen we een kaart: Namens het bestuur en de leden van Statuut 80 bied ik u onze oprechte deelneming aan. Piet van Diemen is voor uw club van heel groot belang geweest, en hij zal een zeer lege plaats achterlaten. Hij is ook voor de gemeente Diemen belangrijk geweest via zijn zetel in de gemeenteraad. Ik hoop, dat zijn nagedachtenis alleen prettige beelden oplevert en na enige tijd het verdriet verdrijft.

11 VEILING DE ZEGELAARS 11 SEPTEMBER 2018 Nr. Omschrijving+Michelnr(s)+Opm. Kwal. Cat.pr. Inzet Opbr. Koper 1 Nederland 12 Willem III o 200,00 25,00 2 Nederland Port 27 xx 35,00 4,00 3 Suriname xx 28,00 3,00 4 Nederland 6 o 120,00 10,00 5 Nederland o 65,00 6,00 6 Nederland Dienst o 20,00 2,00 7 Nederland xx 90,00 9,00 8 Ned. Antillen a-1273a xx 40,00 2,50 9 Nederland 4 in paar o 65,00 6,50 10 Nederland 373 o 47,00 4,70 11 Nederland Roltanding xx 140,00 14,00 12 Indonesië Zonnebloem xx 127,50 5,00 13 Nederland 121 L Tanding 12:12½ xx 75,00 7,50 14 Suriname LP xx 20,00 2,00 15 Oostenrijk x 100,00 9,00 16 Ned. Indië 205 x 7,50 1,00 17 Nederland Mooi Ned. Hanzesteden set Nom. 1,56 1,00 18 Nederland 7 in paar op brief Gouda naar A'dam 9,00 19 Ned. Antillen in PB xx 18,00 1,00 20 Hannover 4 Freimarke o 100,00 9,00 21 DDR 288 Mao o 55,00 2,75 22 Bund o 45,00 2,00 23 Bund o 40,00 3,00 24 Ned. Antillen E 1 met adres 100,00 5,00 25 Nederland E 38 zonder adres 110,00 10,00 26 Nederland Kind hangverpakking 30 zegels xx 54,00 Bod 27 Nederland hangverpakking 10 zegels xx 11,00 Bod 28 Nederland hangverpakking 10 zegels xx 14,00 Bod 29 Nederland V hangverpakking 20 zegels xx 11,00 Bod 30 Nederland 5 briefkaarten Nom. 1,95 xx Bod 31 Nederland Pers.postzegels in mapje Nom. 3,52 xx 3,00 32 Nederland mapje Eemland en Sint Nom. 3,08 xx 1,50 33 Polen Olympia-zegel uit OFLAG (KZ) Woldenberg xx 10,00 34 Curacao Paus Francis en Ruimteonderzoek xx 40,00 5,00 35 Aruba 196 Onderwaterleven xx 25,00 3,00

12 VEILING DE ZEGELAARS 11 SEPTEMBER 2018 Nr. Omschrijving+Michelnr(s)+Opm. Kwal. Cat.pr. Inzet Opbr. Koper 36 Ned. Antillen E 1 onbeschreven 100,00 15,00 37 Nederland 18 o 90,00 6,00 38 Nederland Toorop x 45,00 4,00 39 Nederland Pakketzegel 19 xx 30,00 2,50 40 Luxemburg CEPT FDC 120,00 5,00 41 Nederland 2 G positie in paar o 70,00 7,00 42 Nederland België Mapje 42 zagels Voetbal EK ,00 43 Nederland Mapje kerstzegels CD 4,00 44 Nederland hangverpakking Nom. 5,80 xx 12,00 4,00 45 Nederland vel Nom. 3,90 xx 8,00 2,50 46 Nederland Pers. Postz.vel Veteranendag 2009 Nom. xx 2,00 47 Nederland vel Keukenhof Nom. 8,30 xx 7,00 48 DDR xx 40,00 4,00 49 Liechtenstein xx 40,00 4,00 50 Liechtenstein xx 65,00 6,50 51 DDR Blok 18 o 30,00 3,00 52 Hongarije 3206 A+B getand en ongetand o 45,00 4,50 53 Norfolk Eil Vogels xx 35,00 3,50 54 Cook Eil Onderwaterdieren o 28,00 2,80 55 Roemenië Blok 115 WK Voetbal 1974 xx 85,00 8,50 56 Bund Helpers o 140,00 14,00 57 Nederland Wilhelmina x 32,50 3,00 58 Groot-Brittannië Pond o 16,00 1,50 59 Groot-Brittannië o 32,00 3,00 60 Denemarken x 90,00 9,00 61 Groot-Brittannië 116 A King George o 75,00 7,50 62 Foroyar xx 36,00 3,50 63 Jersey 734 Elizabeth 5 Pond xx 15,00 1,50 64 Guernsey 8-23 xx 50,00 5,00 65 Bund Blok 2 xx 32,00 3,00 66 Bund Helpers x 50,00 5,00 67 Groot-Brittannië 141 I o 80,00 8,00 68 Groot-Brittannië 142 III o 50,00 5,00 69 Nederland Fluorescerend o 10,00 1,00 70 San Marino 526 Atletiek roestig x 65,00 6,50

13 VEILING DE ZEGELAARS 11 SEPTEMBER 2018 Nr. Omschrijving+Michelnr(s)+Opm. Kwal. Cat.pr. Inzet Opbr. Koper 71 China VR complete serie xx 7,00 2,30 72 Saargebiet 143 I plaatfout o 15,00 1,20 73 Deutsches Reich 634Y-642Y Winterhulp xx 80,00 6,00 74 Württemberg 38X IV-39Y I Skieën xx 24,00 2,00 75 Württemberg 37Y II o 130,00 9,00 76 Württemberg 22 I-IV o 10,00 1,00 77 Beieren 39 plaatfout o 1,00 78 Deutsches Reich 338 Pa-Pb plaatdruk 2 kleuren x 30,50 2,50 79 Thüringen 95 Axa op papier houthoudend o 16,00 1,30 80 Stadt Berlin 5A XI plaatfout punt in 1e T o 8,00 1,00 81 Duitsland Jubileums-Postkarte 1931 o 2,50 82 Stadt Berlin 5 AA uy plaatfout witte punt in D xx 16,00 1,50 83 Duitsland Geall. Bezetting compl.seire o 83,50 8,00 84 Deutsches Reich 580 II plaatfout korte i in Eisenbahn o 400,00 30,00 85 Denemarken kavel 84 zegels in 6 compl.series o 1,00 86 Ost-Sachsen 46 Ab o 32,00 2,50 87 Ost-Sachsen 60 b onder UV-licht roodachtig bruin o 50,00 3,00 88 Mecklenburg-Vorpommern 18 I plaat 1 xx/o 80,00 8,00 89 Rheinland-Pfalz 1-15 complete serie o 14,00 1,00 90 Groenland 28 Koning Frederik IX vel 100 zegels o 10,00 1,00 91 Nederland vouwbrief Rotterdam naar Arnhem 1864 o 6,50 92 Duitse Rijk 15 2 Kreuzer o 220,00 22,00 93 Duitse Rijk 30 9 Kreuzer x 110,00 11,00 94 Beieren 14 1 Kreuzer ongetand 2x o 30,00 3,00 95 Beieren 14a + 21a 1 en 7 Kreuzer o 35,00 3,50 96 Beieren 24X 6 Kreuzer o 90,00 9,00 97 Beieren 27Y 18 Kreuzer 2x w.o. stempel Nürnberg III o 40,00 4,00 98 Beieren 54A+58A+59A (2x) 3 Pf.+ 25 Pf.+ 50 Pf kleurversc o 82,50 8,25 99 Beieren 56B + 59B 10 en 25 Pfennig o 16,00 1, Anguilla Blok 21 Elizabeth xx 3,30 1, Anguilla Blok 15 Elizabeth xx 3,80 1, Kaaiman Eil Elizabeth xx 4,00 1, Barbados Elizabeth xx 6,60 1, Tuvalu Elizabeth xx 14,00 1, Grenada-Grenadines A-C A-C + Blok 26 xx 10,00 1,00

14 VEILING DE ZEGELAARS 11 SEPTEMBER 2018 Nr. Omschrijving+Michelnr(s)+Opm. Kwal. Cat.pr. Inzet Opbr. Koper 106 Nederland penning huwelijk Wilhelmina 1901 Bod 107 Nederland Beatrix Nom. 7,37 xx 13,70 5, Nederland M 447 Kind Nom. 9,96 xx 18,00 6, Nederland V Kerst Nom. 22,00 xx 56,00 11, Nederland Catalogus NVPH 2013 Bod 111 Berlijn Lindner-album leeg Bod 112 Nederland kavel ca. 40 zegels Beatrix Juliana Nom.Fl.155 xx 130,00 5, Nederland 10 zegels Nom. 4,35 xx 2, Denemarken R41+R43 Reclamezegels Galle&Jensen o 20,00 2, Denemarken R14 Reclamezegel General Motors o 30,00 3, Denemarken R11 Reclamezegel Chevrolet o 280,00 28, België W50 Reclamezegel Cachets du D'Faivre o 65,00 6, België W19 Reclamezegel Emulsion Scott xx 12,00 1, Nederland Kaart met Blue Band stempel o 5, België Publibel kaart 210 Hollandsche Kaas o 5, Berlijn 70 Währungsgeschädigte deels zonder gom x 45,00 4, België Porto TX81PZ op polyvalent zeldzaam papier xx 2, Frankrijk kavel 28 reclamezegels Moët-Chandon o 12, Hema-verzameling Nederland+Overzee blokken 10, Hema-verzameling Zwitserland 10, Hema-boek Nederland en Overzee 10, Hema-doosje Bund en Berlijn 10, Hema-boek Nederland 10, Hema-boek Nederland 10, Hema-boek vnl. Duitse Rijk 10, Hema-boek vnl. Duitse Rijk 10, Hema-boek vnl. Duitse Rijk 10, Hema-boek Europa 10, Hema-boek Indonesië 10, Hema-boek Bund 10, Hema-boek Hongarije 10, Hema-boek Hongarije 10, Hema-boek Italië 10, Hema-boek Diversen 10, Hema-boek Diversen 10,00

15 Winkelcentrum Diemerplein JD Diemen Tel Winkelcentrum Diemerplein JE Diemen Tel Betaalt u ook teveel voor uw energienota? EnergieAdvies Prins is gespecialiseerd in onafhankelijk en duurzaam bespaaradvies bij overstap naar een andere energieleverancier of aanschaf van LEDverlichting, infrarood verwarming of zonnepanelen. Wij verzorgen ook uw Energielabel bij verkoop of verhuur van uw woning. energieadviesprins@gmail.com Tel hier had uw advertentie kunnen staan

16 Wij hebben huizen te koop in: Andorra, Aruba, Australië, Bahama s, België, Brazilië, Bulgarije, Costa Rica, Cyprus, Dom. Republ., Duitsland, Egypte, Engeland (zuid), Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Malta, Mexico,Monaco, Ned. Antillen, Nieuw Zeeland, Polen, Portugal, Spanje, Thailand, Tsjechië, Turkije, USA (Florida), Venezuela (Isla Margarita) Zuid Afrika, Zweden Vraag informatie aan bij: Schelpenhoek DH DIEMEN Tel Fax Website /

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen JUNI Clubhuis de Schakel

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen JUNI Clubhuis de Schakel WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van ASV Diemen JUNI 2019 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV Burgemeester

Nadere informatie

Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen. Januari Clubhuis de Schakel

Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen. Januari Clubhuis de Schakel Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van A.S.V. Diemen Januari 2016 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a Diemen tel: 020-6996750 VERENIGINGSNIEUWS Nieuw jaar Het nieuwe jaar is

Nadere informatie

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen APRIL Clubhuis de Schakel

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen APRIL Clubhuis de Schakel WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van ASV Diemen APRIL 2019 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV Burgemeester

Nadere informatie

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen DECEMBER Clubhuis de Schakel

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen DECEMBER Clubhuis de Schakel WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van ASV Diemen DECEMBER 2018 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV Burgemeester

Nadere informatie

Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen FEBRUARI Clubhuis de Schakel

Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen FEBRUARI Clubhuis de Schakel Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van A.S.V. Diemen FEBRUARI 2017 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV Burgemeester

Nadere informatie

Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen. Maart Clubhuis de Schakel

Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen. Maart Clubhuis de Schakel Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van A.S.V. Diemen Maart 2016 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a Diemen tel: 020-6996750 VERENIGINGSNIEUWS Overlijden Kort geleden kregen we

Nadere informatie

Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen. Februari Clubhuis de Schakel

Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen. Februari Clubhuis de Schakel Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van A.S.V. Diemen Februari 2016 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a Diemen tel: 020-6996750 VERENIGINGSNIEUWS Nieuwjaar Nieuwjaar is bij ons

Nadere informatie

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen MEI Clubhuis de Schakel

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen MEI Clubhuis de Schakel WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van ASV Diemen MEI 2018 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV Burgemeester

Nadere informatie

Kavellijst Nalatenschappenveiling Zondag 31 maart Nr. Land Omschrijving / cat.nr(s). Cat. Kwal. Cat.w Inzet Opbr.

Kavellijst Nalatenschappenveiling Zondag 31 maart Nr. Land Omschrijving / cat.nr(s). Cat. Kwal. Cat.w Inzet Opbr. Nr. Land Omschrijving / cat.nr(s). Cat. Kwal. Cat.w Inzet Opbr. 1 NL Rembrandt en leermeesters in zegels en zilveren munten XX 75,00 2 NL De canon van Nederland met 50 velletjes a 10 stuks XX 100,00 3

Nadere informatie

Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen JANUARI Clubhuis de Schakel

Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen JANUARI Clubhuis de Schakel Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van A.S.V. Diemen JANUARI 2017 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV Burgemeester

Nadere informatie

Nalatenschapveiling 29 oktober Wijkhuis De Brem, Rijpelplein 1.

Nalatenschapveiling 29 oktober Wijkhuis De Brem, Rijpelplein 1. Nalatenschapveiling 29 oktober 2017 Wijkhuis De Brem, Rijpelplein 1. Bezichtiging is mogelijk tussen 11:00 en 13:00 en de veiling start om 13:30 De nalatenschapsveilig is alleen toegankelijk voor leden

Nadere informatie

Clubhuis de Schakel DE ZEGELAARS. Postzegelvereniging. Onderafdeling van A.S.V. Diemen APRIL 2017

Clubhuis de Schakel DE ZEGELAARS. Postzegelvereniging. Onderafdeling van A.S.V. Diemen APRIL 2017 Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van A.S.V. Diemen APRIL 2017 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV Burgemeester

Nadere informatie

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen OCTOBER Clubhuis de Schakel

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen OCTOBER Clubhuis de Schakel WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van ASV Diemen OCTOBER 2019 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV Burgemeester

Nadere informatie

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen SEPTEMBER Clubhuis de Schakel

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen SEPTEMBER Clubhuis de Schakel WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van ASV Diemen SEPTEMBER 2019 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV

Nadere informatie

Veilinglijst Beverwijk 9 maart 2015

Veilinglijst Beverwijk 9 maart 2015 1 portugal cept modern XX 5,00 2 cept, europa gibraltar XX 2,50 3 cept denemarken 2009 XX 2,50 4 cept ierland 2009 XX 5 cept malta 2013 XX 2,75 6 cept 2013 luxemburg XX 2,25 7 cept malta2010 XX 2,75 8

Nadere informatie

Beurs De Oranjerie J 2 A 018 A R 30 maart

Beurs De Oranjerie J 2 A 018 A R 30 maart 70 JAAR 1948-2018 Beurs De Oranjerie 30 maart 2019 1 Voorjaarsbeurs 2019 in de Oranjerie. Postzegelvereniging Philatelica Rotterdam is verheugd u uit te nodigen voor de voorjaarsbeurs van 2019. Deze beurs

Nadere informatie

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen NOVEMBER Clubhuis de Schakel

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen NOVEMBER Clubhuis de Schakel WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van A.S.V. Diemen NOVEMBER 2017 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV

Nadere informatie

KPC Beverwijk - Veilingprogramma voor de veiling ingevuld xlsx

KPC Beverwijk - Veilingprogramma voor de veiling ingevuld xlsx PV Kennemerland Beverwijk Veiling maandag 8 mei 2017 ingevuld 142 Totaal aantal 110 142 Totaal bedrag 20.198,25 3.777,95 TOPKAVELS (Vraagprijs vanaf 25 euro) 1 Nederland 7--12 Koning Willem III o 403,00

Nadere informatie

Veilinglijst FV De Gelderse Vallei 11 mei

Veilinglijst FV De Gelderse Vallei 11 mei Veilinglijst FV De Gelderse Vallei 11 mei 2017 1 1 NL-Klassiek 30 P I 0 35,00 Bossche tanding 9,00 2 NL-Klassiek 31D+31C 0 35,00 Combinatie tand 10,00 3 NL-Klassiek 91 0 LP Drukwerkrolstempel 25,00 4 NL-Klassiek

Nadere informatie

018 A 20 oktober 2018

018 A 20 oktober 2018 70 JAAR 1948-2018 Beurs De Oranjerie 20 oktober 2018 1 Najaarsbeurs 2018 in de Oranjerie. Postzegelvereniging Philatelica Rotterdam is verheugd u uit te nodigen voor de Najaarsbeurs van 2018. Deze beurs

Nadere informatie

Kav. Cat.nr. Toelichting Kwal. Cat.wrd. Inzet Grote kavels/partijtjes

Kav. Cat.nr. Toelichting Kwal. Cat.wrd. Inzet Grote kavels/partijtjes KAVELLIJST veiling 21 maart 2019 1 Grote kavels/partijtjes 1 div. Engeland stockboek mooie kwal. xx/o - 40,00 2 div. Frankrijk ringband 1978 tot ca. 1982 xx - 30,00 3 div. Stockboek Thema Kerst/Kinderen

Nadere informatie

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen JANUARI Clubhuis de Schakel

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van ASV Diemen JANUARI Clubhuis de Schakel WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van ASV Diemen JANUARI 2019 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV Burgemeester

Nadere informatie

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen DECEMBER Clubhuis de Schakel

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen DECEMBER Clubhuis de Schakel WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van A.S.V. Diemen DECEMBER 2017 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV

Nadere informatie

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen SEPTEMBER Clubhuis de Schakel

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen SEPTEMBER Clubhuis de Schakel WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van A.S.V. Diemen SEPTEMBER 2017 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV

Nadere informatie

Veiling van maandag 4 januari 2016

Veiling van maandag 4 januari 2016 Veiling van maandag 4 januari 2016 Veil. Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Catalogus Inzet Nr. Waarde 1 Nederland N-2014 274-277 O 20,00 5,00 2F Nederland N-2014 166-168

Nadere informatie

k 1 k 2 k 5 k 11 k 21 k 26 k 29

k 1 k 2 k 5 k 11 k 21 k 26 k 29 1 Nederland GB 13 F 4,00 0,50 2 Nederland GB 66 F 16,00 2,00 3 Nederland GB 119 4,00 0,25 4 Nederland GB 392-396 2,00 BOD 5 Nederland OG 606 F 15,00 1,00 6 Nederland GB 676-680 9,50 1,15 7 Nederland GB

Nadere informatie

Uitwisseling van bankinlichtingen Kalender van onderhandelingen (art. 26 OESO)

Uitwisseling van bankinlichtingen Kalender van onderhandelingen (art. 26 OESO) Uitwisseling van bankinlichtingen Kalender van (art. 26 OESO) 15/06/2010 I. Nieuwe overeenkomsten die een bepaling bevatten die voorziet in de uitwisseling van bankinlichtingen Barbados 08-12/02/10 11/02/10

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden. De veiling geschiedt in principe bij opbod, met in achtneming van de volgende tarieven:

Verkoopvoorwaarden. De veiling geschiedt in principe bij opbod, met in achtneming van de volgende tarieven: Verkoopvoorwaarden De verkoop van elk kavel geschiedt à contant met 10% opgeld. Gekochte kavels worden alleen en uitsluitend tegen contante betaling in Euro afgegeven. Tijdens en na de veiling is er gelegenheid

Nadere informatie

Veiling kavellijst november 2017

Veiling kavellijst november 2017 Veiling kavellijst november 2017 Veil nr. Land of Thema Cat. Cat. Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Cat. Waarde Inzet 451F Nederland N-2015 27 Willem III O 14,00 2,80 452F Nederland N-2015 61B tete beche

Nadere informatie

Uitwisseling van bankinlichtingen Kalender van onderhandelingen (art. 26 OESO)

Uitwisseling van bankinlichtingen Kalender van onderhandelingen (art. 26 OESO) Uitwisseling van bankinlichtingen Kalender van (art. 26 OESO) 2/02/2010 I. Nieuwe overeenkomsten die een bepaling bevatten die voorziet in de uitwisseling van bankinlichtingen Botswana 12/05/09 03/07/09

Nadere informatie

Veiling voorjaar 2019 update

Veiling voorjaar 2019 update Veiling voorjaar 2019 update 1 NL 2233/42 0 10,00 Kon. Familie I 1,50 2 NL 2272/81 0 10,00 Kon. Familie III 1,50 3 NL 2335. 0 4,00 Naardermeer 0,75 4 NL 2352/61 0 9,00 World Press Foto 1,50 5 NL 2415/6

Nadere informatie

Uitwisseling van bankinlichtingen Kalender van onderhandelingen (art. 26 OESO)

Uitwisseling van bankinlichtingen Kalender van onderhandelingen (art. 26 OESO) Uitwisseling van bankinlichtingen Kalender van (art. 26 OESO) 10/11/2009 I. Nieuwe overeenkomsten die een bepaling bevatten die voorziet in de uitwisseling van bankinlichtingen Land Botswana 03/07/09 Herziene

Nadere informatie

Veiling maart Inzet. Veiling nummer. Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Catalogus Waarde

Veiling maart Inzet. Veiling nummer. Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Catalogus Waarde Veiling maart 2018 Veiling nummer Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Catalogus Waarde Inzet 986F Nederland N-2013 V 1974 Blok Nieuwe kunst XX 13,00 1,00 987 Nederland

Nadere informatie

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg

Volume: 0-49 zendingen per jaar Europa 0 2 kg 2-10 kg kg kg Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan direct aan. Volume: 0-49 zendingen

Nadere informatie

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen FEBRUARI Clubhuis de Schakel

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen FEBRUARI Clubhuis de Schakel WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van A.S.V. Diemen FEBRUARI 2018 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV

Nadere informatie

Kavel nr Inzender Omschrijving No cat Lim. Koper Losse zegels en blokken. 1 D Ned kinderzegels 1924 pf 141/143 3,50 2 D Ned kinderzegels 1925 pf

Kavel nr Inzender Omschrijving No cat Lim. Koper Losse zegels en blokken. 1 D Ned kinderzegels 1924 pf 141/143 3,50 2 D Ned kinderzegels 1925 pf Veiling dd: 08-nov-18 Kavel nr Inzender Omschrijving No cat Lim. Koper Losse zegels en blokken. 1 D Ned kinderzegels 1924 pf 141/143 3,50 2 D Ned kinderzegels 1925 pf 166/168 2,00 3 D Ned kinderzegels

Nadere informatie

VEILING. Bedankt voor uw komst en tot ziens op de volgende ruilbeurs / veiling. Deze is op zondag 25 november 2012

VEILING. Bedankt voor uw komst en tot ziens op de volgende ruilbeurs / veiling. Deze is op zondag 25 november 2012 438 3 Rondzendboekjes diversen 5.00 439 Insteekboekje Portugal 10.00 440 Leeg poststukkenmapje 1.00 441 Doos met ongeveer 6000 zegels Nederland 3.00 442 2 Blokken België no. 11+12 postfris 10.00 443 Kaft

Nadere informatie

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen APRIL Clubhuis de Schakel

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen APRIL Clubhuis de Schakel WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van A.S.V. Diemen APRIL 2018 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV Burgemeester

Nadere informatie

Ruilbeurslijst retourkavels van januari 2016

Ruilbeurslijst retourkavels van januari 2016 Ruilbeurslijst retourkavels van januari 2016 Veil. Nr. Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Cat. Waarde Ruilbeurs Prijs 1 Nederland N-2014 274-277 O 20,00 5,50 2 Nederland

Nadere informatie

Megaveiling 11 oktober 2014

Megaveiling 11 oktober 2014 1 Berlijn 1953 Gedächtniskirche 1 G 108 55 8,25 2 Berlijn 1953 Opstand Berlijn 2 G 110-111 42 6,25 3 Berlijn 1955 Furtwängler 1 G 128 28 4,25 4 Berlijn 1956 Stadsgezichten 2 G 153-154 33 5 5 Bund 1949

Nadere informatie

Beurs De Oranjerie 22 April

Beurs De Oranjerie 22 April Beurs De Oranjerie 22 April 2017 1 Voorjaars-beurs 2017 in de Oranjerie. Postzegelvereniging Philatelica Rotterdam is verheugd u uit te nodigen voor de voorjaarsbeurs van 2017. Deze beurs zal worden gehouden

Nadere informatie

NALATENSCHAPSVEILING 29 APRIL 2018

NALATENSCHAPSVEILING 29 APRIL 2018 kavel NALATENSCHAPSVEILING 29 APRIL 2018 nr land omschrijving / catalogusnrs kwal inzet 1 NL Beatrix abdicatie XX 10,00 2 NL Herdenkingsenveloppen 5,00 3 NL Ons vorstenhuis W.Alexander 10,00 4 NL Davo

Nadere informatie

13 December2016. Kwaliteit Postfris ** Ongebruikt * Gestempeld 0

13 December2016. Kwaliteit Postfris ** Ongebruikt * Gestempeld 0 VEILING 13 December2016 Kwaliteit Postfris ** Ongebruikt * Gestempeld 0 Biedschema tot 5,00 0,25 5,00 tot 10,00 0,50 10,00 tot 50,00 1,00 boven 50,00 2,00 Ka vel Land / Gebied Soort / Omschrijving Jaar

Nadere informatie

VEILING RESTAND APRIL 2015 VOOR DE RUILBEURS

VEILING RESTAND APRIL 2015 VOOR DE RUILBEURS VEILING RESTAND APRIL 2015 VOOR DE RUILBEURS Veil Land of Thema Cat. Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Cat. Inzet nr. Waarde 8 Nederland Jaartset 1973 Rijksmuntset 1973 40,00 11,00 9 Nederland

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

KAVELLIJST 12 december 2018 V.nr. K.nr. Aanb. Land Cat.nr./omschrijving Cat.w. Staat Vr.pr.

KAVELLIJST 12 december 2018 V.nr. K.nr. Aanb. Land Cat.nr./omschrijving Cat.w. Staat Vr.pr. 1 5553 3599 D.Reich Zgl.nrs 410/422 (rijkspresidenten) 35,00 O 2,50 2 5640 - Nederland Zgl.nrs 318/322 18,00 X 1,50 3 5641 - D.Reich Bloc nr. 7 16,00 O 1,50 4 5642 - - Zgl.nr. 671 28,00 X 2,00 5 5768 -

Nadere informatie

Nederland 0,10 0,10. Internationaal 0,10 0,10. Alarmnummer 112 Gratis Gratis

Nederland 0,10 0,10. Internationaal 0,10 0,10. Alarmnummer 112 Gratis Gratis Tarievenkaart Starttarieven Doel Incl. btw Mobiel Nederland 0,10 0,10 Internationaal 0,10 0,10 Tarieven bellen binnen Nederland tarieven in euro/ minuut (doorberekend per hele minuut) Bestemming Incl.

Nadere informatie

Kavellijsten. voor de veilingen 15 december 2014, 26 januari en. Schriftelijk bieden. is mogelijk!

Kavellijsten. voor de veilingen 15 december 2014, 26 januari en. Schriftelijk bieden. is mogelijk! 74 Kavellijsten voor de veilingen 15 december 2014, 26 januari en 23 februari 2015 Schriftelijk bieden op alle veilingen is mogelijk! 2 De veilingen 15 december 2014, 26 januari en 23 februari 2015 Wij

Nadere informatie

Solcon Mobiel tarieven per 1 juni 2016

Solcon Mobiel tarieven per 1 juni 2016 Solcon Mobiel tarieven per 1 juni 2016 Solcon biedt Internetten, Bellen en SMS- en exclusief voor klanten. Met Solcon Mobiel betaalt u alleen naar uw werkelijk verbruik. Bovendien heeft u uw mobiele kosten

Nadere informatie

Feiten & Cijfers bij de 96 ste Vierdaagse

Feiten & Cijfers bij de 96 ste Vierdaagse Stichting Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen Persbericht 2012.024 Nijmegen, 05 juli 2012 Feiten & Cijfers bij de 96 ste Vierdaagse stand per 5 juli 2012. 1. Barometergegevens 2011 2012 Aantal

Nadere informatie

Rijverboden in Europa Mei 2018

Rijverboden in Europa Mei 2018 Rijverboden in Europa Mei 2018 Datum Land Beschrijving DI, 1-5-2018 Andorra dag van de Arbeid DI, 1-5-2018 Oostenrijk nationale feestdag DI, 1-5-2018 België dag van de Arbeid DI, 1-5-2018 Bulgarije dag

Nadere informatie

46 Insteekboek Nederl. deels fl periode en Euro's 41,00 47 Insteekboek Nederl. met o.m. PZM's 16,00 48 Map Nederland + diversen 1,00 49 Singapore met

46 Insteekboek Nederl. deels fl periode en Euro's 41,00 47 Insteekboek Nederl. met o.m. PZM's 16,00 48 Map Nederland + diversen 1,00 49 Singapore met Verkoopvoorwaarden De verkoop van elk kavel geschiedt à contant met 10% opgeld. Gekochte kavels worden alleen en uitsluitend tegen contante betaling in Euro afgegeven. Tijdens en na de veiling is er gelegenheid

Nadere informatie

Heeft u speciale wensen of vragen? Aarzel dan niet ons deskundig team in te schakelen. Onze volledige prijslijst is op aanvraag gratis verkrijgbaar.

Heeft u speciale wensen of vragen? Aarzel dan niet ons deskundig team in te schakelen. Onze volledige prijslijst is op aanvraag gratis verkrijgbaar. 1 Postzegelhandel H. Zondervan Mr. P.J. Troelstraweg 89 8916 CN LEEUWARDEN Tel 058-2122096 Fax 058 2129180 Mail: h.zondervan@xs4all.nl www.postzegelhandelzondervan.nl Geachte klanten, Voor u ziet onze

Nadere informatie

Filatelistenvereniging "Woerden en Omstreken" Website: www.filatelie-woerden.nl

Filatelistenvereniging Woerden en Omstreken Website: www.filatelie-woerden.nl Filatelistenvereniging "Woerden en Omstreken" Ingeschreven bij de kamer van koophandel te Utrecht nr: 40482911 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Bond van Filatelisten-Verenigingen Website: www.filatelie-woerden.nl

Nadere informatie

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen MAART Clubhuis de Schakel

WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS. Onderafdeling van A.S.V. Diemen MAART Clubhuis de Schakel WELKOM bij Postzegelvereniging DE ZEGELAARS Onderafdeling van A.S.V. Diemen MAART 2018 Clubhuis de Schakel Burgemeester Bickerstraat 46a 1111 CC Diemen tel: 020-6996750 Algemene Schakelvereniging ASV Burgemeester

Nadere informatie

Common Reporting Standard; landenlijst deelnemende rechtsgebieden. Directoraat-Generaal der Belastingdienst, Fiscaliteit

Common Reporting Standard; landenlijst deelnemende rechtsgebieden. Directoraat-Generaal der Belastingdienst, Fiscaliteit Common Reporting Standard; landenlijst deelnemende rechtsgebieden Directoraat-Generaal der Belastingdienst, Fiscaliteit Besluit van 31 december 2015, nr. DGBel 2015/5911M, De Staatssecretaris van Financiën

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCORANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 34529 22 juni 2018 Regeling van de Minister van Buitenlandse Zaken van 14 juni 2018, nr Min-Buza.2018.1422-22, houdende

Nadere informatie

LAND WERELDDEEL VIDEOREPORTAGES VLAANDEREN VAKANTIELAND

LAND WERELDDEEL VIDEOREPORTAGES VLAANDEREN VAKANTIELAND LAND WERELDDEEL VIDEOREPORTAGES VLAANDEREN VAKANTIELAND Algerije http://www.een.be/programmas/vlaanderen-vakantieland/nic-de-oases-van-de-sahara http://www.een.be/programmas/vlaanderen-vakantieland/nic-tussen-de-kamelen-algerije

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 28 Besluit van de 4 e juli 2018 tot afkondiging van de Regeling van de Minister van Buitenlandse Zaken van 14 juni 2018, nr. Min-Buza.2018.1422-22, houdende

Nadere informatie

k 2 k 4 k 8 k 11 k 25

k 2 k 4 k 8 k 11 k 25 KAVELLIJST muntenveiling februari 2017 Kav Land Stat Jaar Cat.nr/omschrijving Cat.prijs Inz.prijs Opbr 1 Nederland ZF penning 5 stuks 50,00 25,00 2 Nederland PR 1970 10 Gulden zilver F 40,00 12,00 3 Nederland

Nadere informatie

Retour kavels 7 april, verkoop op ruilbeurs zaterdag 19 april 2014

Retour kavels 7 april, verkoop op ruilbeurs zaterdag 19 april 2014 Retour kavels 7 april, verkoop op ruilbeurs zaterdag 19 april 2014 Voor kleuren afbeeldingen, zie lijsten van veiling 7 april jl. Veil Nr. Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Staat Cat. Waarde Bijzonderheden/Opmerking

Nadere informatie

k 002 k 014 k 015 k 019

k 002 k 014 k 015 k 019 KAVELLIJST postzegelveiling november 2018 K 1 Nederland GB 30-33 6,50 1,00 2 Nederland GB 45 tanding links?? F 20,00 3,00 3 Nederland GB 56 hoekje 4,50 0,40 4 Nederland GB 4287-288 7,00 1,30 5 Nederland

Nadere informatie

Retourkavels november 2015, nog te koop op ruilbeurs!

Retourkavels november 2015, nog te koop op ruilbeurs! Retourkavels november 2015, nog te koop op ruilbeurs! Veil nr. Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Catalogus Waarde Ruilb. Prijs 600 Nederland N-2015 Pb 1 Mz Machinaal,

Nadere informatie

2018 no. 45 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA

2018 no. 45 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA 2018 no. 45 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA REGELING van de Minister van Buitenlandse Zaken van 14 juni 2018, nr Min-Buza.2018.1422-22, houdende bepalingen inzake vrijstelling van de visumplicht op grond van

Nadere informatie

Kavel Omschr. Kwal. Cat.w. Inzet.

Kavel Omschr. Kwal. Cat.w. Inzet. Kavel Omschr. Kwal. Cat.w. Inzet. Dobbelsteenkavels Cor Fischer Nederland afstempelingen 1 Gr.rnd Oldeholtpade op nr 89 o 4 3508 2 550/552 Zomer o 35 2 3508 3 556/560 Kerken *** 100 4 3508 4 568/572 o

Nadere informatie

PS: nummer 5 PS nº 5 verschijnt als bijlage bij het jaarlijkse supplement Nederland en

PS: nummer 5 PS nº 5 verschijnt als bijlage bij het jaarlijkse supplement Nederland en 4e jaargang nr. 5 januari 1997 PS wordt gratis verspreid door de Nederlandse Vakhandel Filatelie. Op- en aanmerkingen zijn welkom en kunt U richten aan de redaktie: Uitgeverij DAVO PS, Postbus 411, 7400

Nadere informatie

VEILING VOORJAARSBEURS 26 MAART 2016

VEILING VOORJAARSBEURS 26 MAART 2016 I VEILING VOORJAARSBEURS 26 MAART 2016 Kav. Omschrijving: Cat Nr. Cat.w. Inzet 1 Nederland - 1864 - Ø, Koning Willem III (Scan) 4/6 150.00 20.00 2 Nederland - 1869 - Ø, Wapenzegels 17/8 108.00 15.00 3

Nadere informatie

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 2006 Nr. 87

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 2006 Nr. 87 81 (1980) Nr. 8 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN JAARGANG 2006 Nr. 87 A. TITEL Verdrag betreffende de burgerrechtelijke aspecten van internationale ontvoering van kinderen; s-gravenhage,

Nadere informatie

k 55 k 65 k 73 k 81 61 Nederland PF

k 55 k 65 k 73 k 81 61 Nederland PF KAVELLIJST muntenveiling april 2015 Kav Land Stat Jaar Cat.nr/omschrijving Cat.pr Inz.pr Opbr 1 Ceylon Div 1963 7 Munten oa 1 Rupee BOD 2 Wereld FR/ZFR Zakje met 10 munten BOD 3 Wereld FR Zakje met 6 munten

Nadere informatie

Dit besluit vervangt het Besluit van 31 december 2015, nr. DGBel 2015/5911M, Stcrt. 2015, nr n1

Dit besluit vervangt het Besluit van 31 december 2015, nr. DGBel 2015/5911M, Stcrt. 2015, nr n1 Common Reporting Standard; landenlijst deelnemende rechtsgebieden Directoraat-Generaal der Belastingdienst, Fiscaliteit Besluit van 28 juni 2016, nr. DGBel 2016/ 3128M Dit besluit vervangt het Besluit

Nadere informatie

Verkoop onder leden 09 december 2018 om 14 uur Nr LAND OMSCHRIJVING **/*/O COTE INZET 1 België Nr 1 O 90,00 9,00 2 België Nr.2 O 60,00 12,00 3 België

Verkoop onder leden 09 december 2018 om 14 uur Nr LAND OMSCHRIJVING **/*/O COTE INZET 1 België Nr 1 O 90,00 9,00 2 België Nr.2 O 60,00 12,00 3 België Verkoop onder leden 09 december 2018 om 14 uur Nr LAND OMSCHRIJVING **/*/O COTE INZET 1 België Nr 1 O 90,00 9,00 2 België Nr.2 O 60,00 12,00 3 België Nr.3 O 115,00 10,00 4 België Nr.4 O 70,00 10,00 5 België

Nadere informatie

VEILING 16 mei Kwaliteit Postfris ** Ongebruikt * Gestempeld 0. Ka vel Land / Gebied Soort / Omschrijving Jaar.

VEILING 16 mei Kwaliteit Postfris ** Ongebruikt * Gestempeld 0. Ka vel Land / Gebied Soort / Omschrijving Jaar. VEILING 16 mei 2017 Kwaliteit Postfris ** Ongebruikt * Gestempeld 0 Biedschema tot 5,00 0,25 5,00 tot 10,00 0,50 10,00 tot 50,00 1,00 boven 50,00 2,00 Ka vel Land / Gebied Soort / Omschrijving Jaar Deze

Nadere informatie

Tarieven Europa: staffel 1

Tarieven Europa: staffel 1 Tarieven Europa: staffel 1 Wanneer u op basis van uw daadwerkelijkaantal zendingen boven de 49 zendingen per jaar uitkomt, dan kunt u ons contacteren voor verbeterde tarieven. Wij passen uw prijzen dan

Nadere informatie

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 1951 No. 46 Overgelegd aan de Staten-Generaal door de Minister van Buitenlandse Zaken

TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN. JAARGANG 1951 No. 46 Overgelegd aan de Staten-Generaal door de Minister van Buitenlandse Zaken 1 (1934) No. 1 TRACTATENBLAD VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN JAARGANG 1951 No. 46 Overgelegd aan de Staten-Generaal door de Minister van Buitenlandse Zaken A. TITEL Herziene Unie-Verdrag tot bescherming

Nadere informatie

KAVELLIJST 11 mei 2016 V.nr. K.nr. Aanb. Land Cat.nr./omschrijving Cat.w. Staat Vr.pr.

KAVELLIJST 11 mei 2016 V.nr. K.nr. Aanb. Land Cat.nr./omschrijving Cat.w. Staat Vr.pr. 1 2913 3402 Nederland Zgl.nr. 332 (bloc van 4) 1,40 XX 0,20 2 2914 - Zgl.nr. 334 (bloc van 4) 1,40 XX 0,20 3 2915 - - Zgl.nr. 335 (bloc van 4) 1,40 XX 0,20 4 2916 - - Zgl.nr. 336 (bloc van 4) 1,40 XX 0,20

Nadere informatie

Statistiek internationale kinderontvoering 2008

Statistiek internationale kinderontvoering 2008 Statistiek internationale kinderontvoering 8 Cijfers 8 Aantal zaken: Aantal betrokken kinderen: Aantal afgeronde zaken : Aantal kinderen in afgeronde zaken: Inkomende zaken: 59 76 44 57 Verzoeken teruggeleiding?

Nadere informatie

Statistiek internationale kinderontvoering 2008

Statistiek internationale kinderontvoering 2008 Cijfers 8 Statistiek internationale kinderontvoering 8 Aantal zaken: Aantal betrokken kinderen: Aantal afgeronde zaken : Aantal kinderen in afgeronde zaken: Inkomende zaken: 59 76 44 57 Verzoeken teruggeleiding

Nadere informatie

HET MULTILATERAAL AKKOORD TUSSEN BEVOEGDE AUTORITEITEN BETREFFENDE DE AUTOMATISCHE UITWISSELING VAN INLICHTINGEN INZAKE FINANCIELE REKENINGEN

HET MULTILATERAAL AKKOORD TUSSEN BEVOEGDE AUTORITEITEN BETREFFENDE DE AUTOMATISCHE UITWISSELING VAN INLICHTINGEN INZAKE FINANCIELE REKENINGEN KENNISGEVING INGEVOLGE SECTIE 7, (1), (c) VAN HET MULTILATERAAL AKKOORD TUSSEN BEVOEGDE AUTORITEITEN BETREFFENDE DE AUTOMATISCHE UITWISSELING VAN INLICHTINGEN INZAKE FINANCIELE REKENINGEN 31 januari 2016

Nadere informatie

Uitwisseling van bankinlichtingen Kalender van onderhandelingen (art. 26 OESO)

Uitwisseling van bankinlichtingen Kalender van onderhandelingen (art. 26 OESO) Uitwisseling van bankinlichtingen Kalender van (art. 26 OESO) 9/06/2009 I. Nieuwe overeenkomsten die een bepaling bevatten die voorziet in de uitwisseling van bankinlichtingen Brunei 30/04/09 Nieuwe Overeenkomst.

Nadere informatie

Kabouters en paddenstoelen

Kabouters en paddenstoelen 15e jaargang nº 17 december 2008 PS is een nieuwsbrief van Uitgeverij DAVO PS wordt gratis verspreid door de Nederlandse vakhandel-filatelie. Op- en aanmerkingen zijn welkom en kunt u richten aan de redactie:

Nadere informatie

KAVELLIJST 11 oktober 2014 V.nr. K.nr. Aanb. Land Cat.nr./omschrijving Cat.w. Staat Vr.pr.

KAVELLIJST 11 oktober 2014 V.nr. K.nr. Aanb. Land Cat.nr./omschrijving Cat.w. Staat Vr.pr. 201 10138 3599 Geall.Bezett. Zgl.nrs 212/227 (Russ.bez.zone) 40,00 O 4,00 202 10137 - - Zgl.nrs 182/197 (Russ.bez.zone) 20,00 O 2,50 203 10136 - - Zgl.nrs 200/208 (Russ.bez.zone) 40,00 O 4,00 204 10134

Nadere informatie

CLUBVEILING Februari 2017 No. Omschrijving C.W. Inzet

CLUBVEILING Februari 2017 No. Omschrijving C.W. Inzet 1 o Nederland, 1 5ct. Kon. Willem lll 1852. 45,00 5,00 2 o Nederland, 2 10ct Koning Willem lll 1852 35,00 5,00 3 o Nederland, 6 15ct Kon.Willem III 1864. 120,00 12,00 4 o Nederland, 9 15ct Kon. Willem

Nadere informatie

92 puntstempel en kleinrond div kwaliteit o 95,00 5,00 93 Frankrijk mooi vel transport nr 5 met map ** 6,00 94 Frankrijk mooi vel film nr 6 met map

92 puntstempel en kleinrond div kwaliteit o 95,00 5,00 93 Frankrijk mooi vel transport nr 5 met map ** 6,00 94 Frankrijk mooi vel film nr 6 met map kavel Cat NR Omschrijving catw. inzet Munten 1 Album munten bod 2 Zakje muntjes 2,00 3 fl. 10,00 1970 6,00 4 fl. 10,00 2000 4,00 5 fl. 2,50 1961 en fl. 1,00 1958 4,00 6 20 euro Constantijn Huygens 1996

Nadere informatie

ZZZ, Een Zaanse postzegelvereniging met:

ZZZ, Een Zaanse postzegelvereniging met: ZZZ, Een Zaanse postzegelvereniging met: - Elke maand een geanimeerde bijeenkomst in De Vuister in Koog aan de Zaan - met een grote, gevarieerde veiling: dé manier om koopjes op de kop te tikken - een

Nadere informatie

Beverwijk veilingprogramma december xlsm, Veiling , 14:22

Beverwijk veilingprogramma december xlsm, Veiling , 14:22 Kennemer Postzegel Club Beverwijk Totale inzet: 2.703,80 xx=postfris Totale Cat. waarde: 12.040,30 Aantal Veilinglijst x=met plakker Opbrengst kavels (x) = zonder gom Inzet Verkochte kavels: 283 Maandag

Nadere informatie

k 001 k 011 k 004 k 021

k 001 k 011 k 004 k 021 1 Nederland PF 1366 F 3,60 0,30 2 Nederland PF 1418 3,60 0,30 3 Nederland PF 1442-1443 1,60 0,10 4 Nederland PF 1460 F 3,60 0,30 5 Nederland PF 1461 (2x paar) 1,00 0,05 6 Nederland PF 1515-1516 1,60 0,10

Nadere informatie

KAVELLIJST 7 december 2016

KAVELLIJST 7 december 2016 KAVELLIJST 7 december 2016 V.nr K.nr. Aanb. Land Cat.nr./omschrijving Cat.w. Staat Vr.pr. 1 3401 3310 nederland Bloc nr. V1419 10,00 O 1,00 2 3402 - - Bloc nr. V1439 10,00 XX 1,00 3 3403 - - Bloc nr. V1461

Nadere informatie

JAAROVERZICHT 2010 gedetailleerd per Categorie, Regio en Land Bron: CBS

JAAROVERZICHT 2010 gedetailleerd per Categorie, Regio en Land Bron: CBS Hout en Plaatmateriaal JAAROVERZICHT gedetailleerd per Categorie, Regio en Land Bron: CBS 1 van 22 08/15/2011 Hout Nederland - Index en Samenvatting Per Categorie (genummerd) zijn de gegevens uitgesplitst

Nadere informatie

kavel Cat NR Omschrijving catw. inzet 1 Penningen 3x bod 2 Ceská Republika muntset ,00 3 Coin card 400 jr Michiel de Ruiter 7,00 4 Coin card

kavel Cat NR Omschrijving catw. inzet 1 Penningen 3x bod 2 Ceská Republika muntset ,00 3 Coin card 400 jr Michiel de Ruiter 7,00 4 Coin card kavel Cat NR Omschrijving catw. inzet 1 Penningen 3x bod 2 Ceská Republika muntset 1995 2,00 3 Coin card 400 jr Michiel de Ruiter 7,00 4 Coin card Belastingdienst 200 jr 7,00 5 Coin Card Het Japan vijfje

Nadere informatie

Collectie 13 oktober 2015

Collectie 13 oktober 2015 Collectie 13 oktober 2015 Uit onze voorraad verzamelingen, collecties, partijen en losse nummers & series. Bestellen (Zie onze collectie vanaf pagina 2!) U heeft uw keuze uit ons ruim assortiment kunnen

Nadere informatie

nr. 726 van ORTWIN DEPOORTERE datum: 27 juni 2017 aan JO VANDEURZEN Kinderbijslag - Kinderen in het buitenland

nr. 726 van ORTWIN DEPOORTERE datum: 27 juni 2017 aan JO VANDEURZEN Kinderbijslag - Kinderen in het buitenland SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 726 van ORTWIN DEPOORTERE datum: 27 juni 2017 aan JO VANDEURZEN VLAAMS MINISTER VAN WELZIJN, VOLKSGEZONDHEID EN GEZIN Kinderbijslag - Kinderen in het buitenland Kinderen moeten

Nadere informatie

Veiling van maandag 1 februari 2016

Veiling van maandag 1 februari 2016 Veiling van maandag 1 februari 2016 Veiling Land of Thema Catalogus Catalogus Nr. Bijzonderheden/Opmerking Staat Cat. Inzet nummer Waarde 291F Nederland N-2014 PV 1 Postpakket verrekenzegel O 4,50 1,00

Nadere informatie

Importa 8 bladen voor munten, met rode schutbladen (nieuw) Extra twee bladen diverse munten (o.a. Antillen)

Importa 8 bladen voor munten, met rode schutbladen (nieuw) Extra twee bladen diverse munten (o.a. Antillen) 1 0 Eurobiljet Beemster Wereld erfgoed 6,00 2 5 euromunt Beemstervijfje 7,50 3 Willem Alexander en Maxima 2013. Zilver? 3,00 4 Numisbrief Amalia, met zilveren tientje 6,00 5 Numisbrief Van Gogh met zilveren

Nadere informatie

Bijlage. 3 - meename door moeder meename door beiden meename door derde(n)

Bijlage. 3 - meename door moeder meename door beiden meename door derde(n) Cijfers 22 Bijlage Cijfers 22 Aantal zaken Aantal afgeronde zaken Inkomende zaken: 49 24 Aantal betrokken kinderen: 65 33 Verzoeken teruggeleiding 2 47 22 meename door vader 3 meename door moeder 35 9

Nadere informatie

SIM KAART USA UNLIMITED

SIM KAART USA UNLIMITED SIM KAART USA UNLIMITED Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm

Nadere informatie

HANDLEIDING SIM KAART CANADA

HANDLEIDING SIM KAART CANADA HANDLEIDING SIM KAART CANADA Copyright 2018. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige

Nadere informatie

Opmerking bij alle grafieken die volgen. In de statistieken zijn alleen de gegevens opgenomen van iedereen die zich heeft aangemeld.

Opmerking bij alle grafieken die volgen. In de statistieken zijn alleen de gegevens opgenomen van iedereen die zich heeft aangemeld. Statistieken 2014 98 ste Vierdaagse De limiet voor het aantal inschrijvingen is in 2014 gesteld op 46.000. In totaal zijn 7.844 personen uitgeloot voor de Vierdaagse. Barometer 2014 alle lopers % uitval

Nadere informatie

Filatelistenvereniging "Woerden en Omstreken" Website: www.filatelie-woerden.nl

Filatelistenvereniging Woerden en Omstreken Website: www.filatelie-woerden.nl Filatelistenvereniging "Woerden en Omstreken" Ingeschreven bij de kamer van koophandel te Utrecht nr: 40482911 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Bond van Filatelisten-Verenigingen Website: www.filatelie-woerden.nl

Nadere informatie

Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1

Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1 Antwoorden Aardrijkskunde Antwoorden Discovery par. 1 Antwoorden door een scholier 1209 woorden 24 februari 2013 4,8 4 keer beoordeeld Vak Methode Aardrijkskunde Terra Discovery 1: Noord- Europa IJsland

Nadere informatie

Lijst van verdragen op alfabetische volgorde: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Lijst van verdragen op alfabetische volgorde: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Lijst van verdragen op alfabetische volgorde: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Albanië dubbele 14-12-2001 22-07-2004 15-11-2005 Trb.2004, 281 Argentinië dubbele 04-03-1994 27-12-1996

Nadere informatie