Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie"

Transcriptie

1 Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha en afgelopen week liet ik jullie zien wat er aan de hand was vanuit de ruimte. En nu ga ik jullie laten zien wat er gaande is in de ruimte als we er een horoscoop bij tekenen. Dus hier hebben we de horoscoop voor de eclips. Ik liet je die eclips zien, waarbij je ziet dat de Maan precies tussen de Zon en de Aarde komt te staan. En die blokkeert de Zon voor een ringvormige zonsverduistering. Ja, dat was 1 september. En ik vertelde wat dat betekende en ik zal nog wat meer erover vertellen, maar ik wil jullie nu de planetaire posities laten zien. Je kunt zien dat Venus zojuist naar Weegschaal is gegaan. Ik heb het al langer over Jupiter en de noordelijke maansknoop in het teken Maagd. Jupiter is in het teken Maagd sinds 10 augustus Dat is een heel jaar en Jupiter gaat eens per twaalf jaar rond, dus dat betekent een jaar lang in een teken en daarom kwam ik met 2016 als het jaar van de grote zuivering. Jupiter is in Maagd en dit is Maagd en kijk eens, daar is niet alleen Jupiter. We hebben de zonsverduistering in Maagd, we hebben de noordelijke maansknoop in Maagd, Mercurius is in Maagd, Venus was een maand lang in Maagd. We bevinden ons in een moeilijke tijd van persoonlijke crisis, gezondheidscrises, overspannenheid, emotionele crises en uitdagingen binnen relaties. Je bent niet alleen, de hele planeet gaat momenteel door een grote aanpassingsperiode heen. Want dat is waar het bij Maagd om draait. Je kunt zien dat onder de horizon de dingen beginnen bij het eerste teken, Mars. En de eerste zes tekens zijn persoonlijk. En nu zijn we vooruit aan het gaan en dat is het goede nieuws, dit is het goede nieuws. We schuiven even een paar dagen op, maar eerst wil ik even teruggaan. Ik ga terug naar de tijd van de uitdagingen, en dan beginnen we met de maansverduistering. En waarom was dat? Je ziet de maansverduistering waarover ik het had in het rapport van vorige week, 18 augustus. De Maan in oppositie met de Zon. De volle Maan nabij de maansknopen, het was geen totale in alle gedeelten. En wat je hier ziet is Mars conjunct Saturnus. Saturnus gaat rond in zo n 28 á 29 jaar en die blijft twee en een half jaar in Boogschutter hangen. Ik ga het daar over hebben. Mars gaat over Saturnus heen, nu. Eigenlijk al vanaf 18 augustus en dat is nog steeds gaande en ik zal je laten zien wat daarmee aan de hand is. En zoals je kunt zien, staan deze vierkant. Kijk hier maar, dit is Saturnus naar Neptunus. Saturnus is bezig aan zijn derde vierkant naar Neptunus deze week. Zaterdag. Dit is echt een zeer bijzondere tijd. Er zijn zoveel aspecten, je kunt het bijna niet geloven, kijk maar eens. Ik ga een stukje vooruit.

2 Dus na die eclips, kijk wat er deze week speelt. We hebben deze eclips, dat is de eerste en vandaag is het de 7 e. Laten we even doorgaan en doorgaan; in de afgelopen dagen is de Maan door Schorpioen gegaan. Mars staat nog steeds conjunct met Saturnus. Mercurius is retrograde en komt opnieuw dichter en dichter bij de Zon. Dit is een super intense tijd als die Maan door Schorpioen gaat; dinsdag, woensdag en graaft de duistere schaduwen op. En nu is ze naar Boogschutter gegaan, ze gaat Boogschutter in, op dit moment. En morgen, donderdag staat ze in Boogschutter. En wat gaat ze doen als ze in Boogschutter komt op vrijdag en in het weekend. Dan hebben we een Saturnus/Maan/Mars-conjunctie. Een fijne vrijdagavond; vierkant, kijk eens naar Saturnus, 10 graden en 23 minuten en 10 graden en 26 minuten, Saturnus eerste vierkant naar Neptunus. Terug. Afgelopen 15 november en toen kwam hij een tweede keer terug. En stond opnieuw vierkant. 18 juni, en nu de derde passage van Saturnus vierkant Neptunus. En laten we vooruit blijven gaan, want nu kun je zien dat Saturnus vooruit loopt , 10-26, en begint vierkant te komen met de maansknopen en dat staat voor een verandering van bestemming, een verandering van het levenspad; zeer krachtig, zeer krachtig, zeer krachtig. En alsof dat nog niet genoeg was, gaan we nog even een stukje terug. Hallo! Naar wat? Venus vierkant Pluto. Zie je dat? Dat gebeurt op zaterdag en zondag. En niet alleen dat. Maar wat dan kijk hier eens naar. Laten we teruggaan naar. Zon vierkant.. de Zon gaat over de knopen, de Zon vierkant Mars en dat de hele week. Zon vierkant Mars en dan komt Mercurius terug en die loopt daarmee op. En dan hebben we een Mercurius/Zon-conjunctie en dat is aanstaande maandag. De Zon conjunct Mercurius vierkant Mars. Oh man..! Dus we hebben een retrograde Mercurius en die wordt gebombardeerd door de Zon, versterkt door de Zon vierkant Mars; die mannelijke energie in Boogschutter. En de goedmaker is en dat is de hoofdreden dat ik deze horoscoop hier voor je erbij pakte- Jupiter die Weegschaal binnengaat. Na een jaar in Maagd te zijn geweest. Het grote jaar van de grote zuivering. We willen de trompet blazen, aankondiging van de nieuwe dag, want Jupiter gaat vrijdag naar Weegschaal. Hier beneden, vrijdag, zaterdag gaat Jupiter naar Weegschaal. Jupiter blijft in Weegschaal voor een heel jaar en dat betekent een enorme verandering. Laat ik naar buiten gaan en bij de bananenboom gaan staan en je wat vertellen over die verandering, kijkend naar de camera. Okee, gooi het eruit. In deze dagen kun je even heerlijk schreeuwen. Ik bedoel maar, wow. Met al deze aspecten die er zijn, er is zoveel om over te praten. Dit kan een Pele-rapport van een uur zijn.

3 Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met al deze dingen. Het is gekte. Liefde, liefde is waar het begint. We verschuiven evolutionair gezien naar een stuk, naar het einde van het patriarchaat. Een cyclus van jaar komt aan het einde. Het begin van de eeuw van de Waterman. Het einde van een 2000 jarige eeuw van Vissen. Het begin van een 2000-jarige eeuw van de Waterman. Dus ik heb het al gehad over het hervinden van de balans van het mannelijke en het vrouwelijke. Dat heeft te maken met het herwaarderen van wat liefde is, van wat een relatie betekent, of wat partnerschap betekent. En het is bijna zo, planetair gezien dat de mensheid door een initiatie is gegaan. Maagd is een teken van initiatie. En dat heeft veel te maken met hoe we onszelf individueel ontwikkelen. Uniek gezien, origineel, en in het bijzonder wat zich voortzette door Terwijl Jupiter door Leeuw ging. Zelfverheerlijking, de uitbreiding van het zelf en creatief genie en versterken en openheid, de leeuw en de leeuwin. En in contact komen met het originele, unieke geschenk dat ik ben voor de wereld. En dan in 2015 en 2016; Jupiter gaat naar Maagd. En daar is een nederigheid en een stap terug doen; jij mag wel denken dat je zo groots bent of zo groot, maar kijk hier eens naar en je vergat even dat Of Oh help, dit ontbreekt nog of je mist dat. En je moet daarvan af zien te komen en dit schoonmaken en jezelf bij elkaar pakken. En stoppen met zo vol van jezelf te zijn, maar inzien dat het te maken heeft met dienstbaarheid en offeren en de eeuw van de Waterman gaat over de gemeenschap. En dat betekent de behoeften van velen in plaats van de behoeften van enkelen. En we breken het patriarchaat af, wat staat voor hiërarchie met één persoon aan de top. Die gesteund wordt door alle pionnen daaronder. De pionnen uit het schaakspel, die de koning en koningin steunen. We gaan nu over naar de eeuw van de Waterman op een speelveld van gelijk niveau, waar iedereen speciaal is en iedereen uniek is. Dus deze Jupiter die door Maagd ging is zwaar geweest en de noordelijke maansknoop is daar nog steeds. En de Zon en Mercurius blijven daar voor nog ruim een week. Dus we hebben nog steeds te maken met deze Maagd-energie. En het staat vierkant met Boogschutter. En die Boogschutter en duidelijk ook deze Mars en Saturnus die ik je zojuist liet zien, staan ook vierkant met Neptunus. Met de zuidelijke maansknoop daar in Vissen. En dit heeft zoveel te maken met.. wat is Boogschutter: Waarheid. Eerlijkheid. Tegenover onverschilligheid en leugens en bullshit. En illusies. Dus we gaan allemaal oplopen tegen hoe we hebben gelogen tegen onszelf, hoe we gelogen hebben tegen andere mensen, hoe we dingen verbergen voor onszelf, dingen verbergen voor anderen.

4 Hoe we proberen vast te houden deze grandeur of belangrijkheid in het licht van misschien weet ik het niet of ik ben niet voorbereid, of ik ben niet perfect. Dat wordt ons recht in het gezicht gegooid. En dat kan vernederend zijn of het laat onze luchtbel klappen, velen van ons zullen hun luchtbellen uit elkaar zien spatten. En we kunnen wensen te ontsnappen, terugtrekken, ontkennen, uitbreken, bevrijding, ik ga het alleen doen. Ik ben moe van de kritiek, ik ben moe van anderen die het me moeilijk maken. Ik ga ergens op een eiland zitten en kluizenaar worden. Weglopen van de oordelen. En zelfs deze mantra, die kwam vandaag pas bij me op. Waar de meeste van jullie waarschijnlijk, als je het Pele-rapport op Facebook hebt gezien, dan heb je de mantra gehoord voordat je zelfs de video hebt beluisterd. En ik weet dat deze mantra veel omhoog kan halen. Deze mantra over het zien van wat er mis is met mij en dat is als oh fout? Vissen wil zeggen alles is goed, en ik ben helemaal goed. En alles is in orde en mooi. En laten we ons alleen maar daarop focussen. Maar de kern van het probleem is dat we in de realiteit van de derde dimensie zitten; en Maagd is zet je voeten op de grond. Er is voeding die goed voor je is en er is voeding die slecht voor je is. Er zijn banen die goed voor je zijn en banen die slecht voor je zijn. Er zijn relaties die goed voor je zijn en er zijn relaties die slecht voor je zijn. En gewoon betreffende rust in je geest, en van je mogelijkheid om je te kunnen openen, je veilig voelen, kunnen vertrouwen, volledig en helemaal jezelf kunnen zijn en compleet. En dat in een omgeving die bevordelijk is en ondersteunend daarvoor. Voor je gekke, rare, vreemde zelf. Voor je innerlijke kind. Voor je emotionele expressie, maar ook voor het toestaan van je intellectuele antwoorden enzovoort. Dus deel van het opnieuw in evenwicht brengen van het mannelijke en het vrouwelijke En nu hebben we het over we hebben het daar al een jaar over- en ik noem eigenlijk het volgende jaar het einde van de illusie. Dat is het grote jaar van het einde van de illusie. We gaan toe naar een Jupiter in oppositie met Uranus in Dus we zijn door de zuivering gegaan en nu is het het einde aan de illusie. En dat gaat over de illusies die we kunnen hebben over onszelf en dat is als we afgescheiden, niet meer verbonden zijn. De bovenste chakra s van de lagere chakra s. Het intellect van de emoties. Het mannelijke van het vrouwelijke. Het lichte van de duisternis. Als we gepolariseerd zijn en afgescheiden raken we uit balans. En als we uit balans zijn, kunnen we ofwel als we afgescheiden zijn van het mannelijke, of het licht, of het intellect is afgescheiden van de innerlijke vrouwelijke emotionele hartsruimte, dan kan deze afgescheidenheid leiden tot het creëren het vermogen om te liegen.

5 Het vermogen om gewoon dit te zeggen en dat te pakken en je daarop te richten en bla bla bla. Ondanks de gekwetste gevoelens of de tranen, of de pijn, of het leed dat daardoor veroorzaakt kan worden. Als we veel te diep zitten in onszelf en daar had ik het vorige week over met die verduistering; als de Maan voorbij komt en de Zon blokkeert en daarmee het licht blokkeert, kunnen we psychotisch worden. We kunnen een en al emoties worden, een en al chaos. Alles gaat over mij en mijn kind, en mijn en we kunnen echt gedreven worden door het ego, egocentrisme, behoeften, verlangens en wensen, zonder objectiviteit. Dus dan moeten we opnieuw evenwicht brengen in het objectieve en het subjectieve. Dus deze Jupiter die naar Weegschaal gaat is prachtig. Als ik eerlijk ben kan ik niet wachten tot de Zon daar is, en Mercurius om daar te komen. En die komen samen met Jupiter en Venus en dan gaan de dingen een stuk lichter worden. We gaan nu als het ware door het oog van de naald. Het is als door de hals van de zandloper gaan. Ik zeg je, het gaat een stuk lichter worden en ik zeg dat al vele maanden, dat september een omkering gaat brengen. Dus pers verder door, houd vol daar tot de volgende maansverduistering. We hebben nog een paar weken te gaan, dat de dingen verschuiven. En wat doet dat..? Oh God, ik krijg dit beeld voor ogen, alsof je constipatie hebt (darmverstopping) en je zit verstopt. En dat is als pers, pers, pers, eruit, eruit, eruit Laat het eruit. Poep het eruit, spreek je uit, schreeuw het uit. Dit is een tijd om je te bevrijden en laat die troep los. Saturnus vierkant met de knopen; het loslaten van het verleden en sta de nieuwe toekomst toe om zich aan te dienen. Sta jezelf toe om te veranderen, in je partnerschappen en relaties. Open jezelf en zeg: dit is wie ik ben en door te erkennen waar ik nu ben kan ik het voor elkaar krijgen om te veranderen. Als ik ontken waar ik in werkelijkheid zit, of waar ik echt sta, of waar ik echt bang voor ben, of wat ik echt wil, dan is er geen vooruitgang mogelijk. Dit is een lastige, krachtige tijd. En Maagd heeft te maken met, even terugkomend op de mantra, terugkomend op dit goed-fout, goed-slecht Ik zei het al eerder, we verschuiven van paradigma. We verschuiven van deze derde dimensionale naar ofwel de vierde, ofwel de vijfde of beide en meer. Maar ze bestaan tegelijkertijd. Er is een tijd en een plaats voor het oordelen. Je kunt geen beslissingen nemen, je kunt niet vooruit gaan, je kunt niets bereiken, je kunt je niet verbinden met wat dan ook, je komt nergens zonder dat je iets gaat beoordelen. Ik wil dit, omdat het beter is dan dat. Ik ga dat niet meer doen, omdat ik oordeel dat dat niet goed is voor mij of voor mijn gezin, of voor mijn land.

6 Dus het is okee, want we willen niet verdwalen in datgene wat verkeerd is en overmatig kritisch zijn en overmatig oordelen, maar we willen ook niet ons hele analystische vermogen aan de kant schuiven, gewoon omdat we ons goed willen voelen. En om door te kunnen gaan; op zoek naar vreugde, plezier, genoegen ten koste van anderen; gezondheid en prestaties en zielsbestemming. Dus het is nu tijd om je neus in de richting van de molensteen te zetten, zorg dat je je taak vervult, kijk naar je zelf en analyseer en dat is waar dit jaar van zuivering over ging. En nu gaan we vooruit, terwijl Jupiter tevoorschijn komt in Weegschaal; partnerschap, relatie, de ander Het is tijd om eraan deel te nemen, en met die deelname zul je moeten proberen niet jezelf te verliezen in die ander. Maar je ook niet inhouden en terugtrekken van je participatie met die ander. Dus we gaan nu een nieuwe dans doen. Maar laten we dat gewoon nu, met Jupiter en de Zon over een paar weken, doen nu hij uit Maagd komt; ik kijk naar mezelf en bereid me voor en zorg dat ik er klaar voor ben. Ik heb al mijn werk gedaan wat mogelijk was en het is tijd om het gordijn open te schuiven en het spel moet beginnen. En je hebt geen idee of je al je teksten nog kunt onthouden, of dat je je precies herinnert wat de regisseur heeft gezegd. En al dat soort dingen; je weet het niet totdat je het gewoon doet. Dus deze Mars en Saturnus in Boogschutter zegt: Doe het, ga ervoor! Reik uit en breid jezelf uit. Ja! En die Maagd kan je nog doen terugdeinzen en zeggen: ik ben niet klaar ervoor, of het is nog niet perfect of ik ben er nog niet geschikt voor en bla bla bla. Maar het is nu de tijd voor vertrouwen en zelfliefde, en gewoon je laten zien en ervoor gaan en eruit stappen en de dans te gaan doen, dus Oh help, kijken of ik de mantra nog heb onthouden: Ik heb gezien en gevoeld wat er nog mis is met mij en ik heb alles gedaan wat ik kon om vooruit te gaan Ik treed nu naar voren op het podium van het leven om deel te nemen aan de dans, met jou! En dat is met die ander. Dus het is tijd om opnieuw te verschijnen. Het is alsof we van het podium zijn afgelopen, misschien zijn we achteruit gestapt. We hadden iets uit te zoeken, ernaar te kijken of te ontdekken of thema s en problemen tegen te komen, blokkades in de liefde en blokkades om het hart te kunnen openen. En daar hebben we aan gewerkt en we hebben dat gezuiverd en raad eens wat, mensen! Boem! Het is tijd om terug te komen; het is tijd om eruit te stappen en laat het feest beginnen. Nog een keertje: Ik heb gezien en gevoeld wat er nog mis is met mij

7 En ik zeg niet dat alles verkeerd is aan mij. Ik wilde zeggen, alles wat verkeerd is, maar dat is misschien nog iets te vroeg om dat zo te zeggen Maar op zijn minst bepaalde dingen daarvan. Ik heb gezien en gevoeld wat er nog mis is met mij en ik heb alles gedaan wat ik kon om vooruit te gaan Ik treed nu naar voren op het podium van het leven om deel te nemen aan de dans, met jou! Dat je mag dansen naar tevredenheid voor jouw hart. Namasté, aloha, heel veel liefde! Tom Kaypacha Lescher Vertaling NL: Irma Schiffers Voor de video met NL ondertiteling kun je kijken op

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018.

Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Kaypacha: Pele-rapport 11 april 2018. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, varend in de rivier de Nijl. Ik wil je even een kort beeld geven van de woestijn, de bergen, het zand. Het is vandaag

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 3 november 2016. Ik ben hier in dromenland, zie je die glazen piramide daar verderop?

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 februari 2017 Nederlandse versie Een speciale aankondiging: we hebben een gratis eclips-webinar vrijdag, 5 uur Costa Rica tijd, kijk naar de aantekening hieronder om je

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En ik ben in Berlijn, wat de groenste stad is die ik ooit heb gezien. Dit is geweldig! Dit rapport is voor

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik sta niet buiten ergens in de jungle. Ik zit achter mijn computer met

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is een dag later omdat de vulkaan is uitgebarsten in Costa Rica en ze sloten

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 december 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 14 december 2016. We voelen nog steeds de effecten van de volle Maan in Tweelingen,

Nadere informatie

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik sluip naar deze vogels toe. Het kan zijn dat dat niet goed uitkomt voor de camera want. Ik

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 september 2015 Nederlandse versie Ik heb het gehaald tot het meer Wonderland in boulder Colorado. Howdy Doody! Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, deze is voor 6 januari 2016. Ik ben hier op de M.S. Dixie Queen. Dat

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 23 mei 2018. En ik zal proberen om zo dicht mogelijk bij de microfoon te blijven, want ik weet dat

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Okee, dit is Kaypacha op het strand van Goa voor een nieuw wekelijks Pele-rapport. Ik zit middenin een workshop hier, ik zal deze er snel even uitstampen;

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 29 september 2016. Ik weet dat een dag later is, ik doe dit normaal op woensdag

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 16 mei 2018 Goedemiddag, dit is Kaypacha, opnieuw, met het wekelijkse Pele rapport voor 16 mei 2018. En er zijn zoveel aspecten aan het werk op dit moment. Als je naar de

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Vandaag is het 28 oktober 2015 en ik wil jullie even een klein perspectief

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 maart 2015- Nederlandse versie Aloha, hier is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Ik ben hier op het strand, ik heb het gehaald tot Venice-beach. En je weet, dat

Nadere informatie

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben.

Hallo, planeet Aarde! Mensen, oh help, dit is een tijd! Dit is een tijd en we hebben nog wat tijden te verwachten. Laten we het daarover hebben. Pele-rapport van Kaypacha voor 24 juni 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is voor 24 juni 2015. Ja inderdaad, dit is een tijd! Precies vandaag hebben

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 december 2016 Nederlandse versie Hallo daar, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Eindelijk ben ik hier aangekomen bij de Koh Phangan, de Sanctuary. Dat is

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 25 april 2018. Ik weet niet hoe dit gaat uitpakken, want ik ben op een eiland met veel

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018

Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Pele-Rapport voor de week van 18 juli 2018 Okee, wat een waterbronnen. Het is hier een beetje mistig. Ik kan niet alle eilanden zien, maar ik moet vandaag even vrijaf nemen. We rijden het hele eiland over

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 18 november 2015 Nederlandse versie Okee goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik wil jullie meenemen op een kleine tocht hier buiten bij het geheime

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, ik weet het niet, voelt als een beetje liggen hier en daar, kijkend

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met een nieuw Pele-rapport, voor 17 januari 2018. En uiteraard ben ik bij de rivier. Een van de eerste liedjes die

Nadere informatie

The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands

The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands The Pele Report van 3 februari 2015 in Dutch/Nederlands Hola, Buenos Dias, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele Rapport voor 3 februari 2015 en we zitten ongeveer twee uur voor de volle maan in Leeuw.

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport en dit is voor 8 augustus 2018. Het is eigenlijk 7 augustus, maar ik geef morgen een workshop, dus ik

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 december 2016 Nederlandse versie Sába ai-di i, dat is Laotiaans voor Hallo, en ik ben hier bij de watervallen, buiten Luang prabang, Laos. En het is tè lawaaierig bij deze

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 maart 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 23 maart 2016. Ik ben hier bij het meer van Atitlan, San Marcos, Guatemala.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in Lucius, Griekenland in de buurt bij Athene, en ik breng een bezoek

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 februari 2017 Nederlandse versie Hallo dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 22 februari 2017; ik breng je nu direct naar de horoscoop, want dat maakt het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Parché, mijn poes, met het wekelijkse Pele-rapport en deze is voor 29 juli 2015. Dat is een astrologisch, weet je wel, zo n

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 22 mei 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 22 mei 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 22 mei 2019 Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dat komt naar je toe vanuit de cactus-tuin, als je dat al niet kunt zien. Het is 22 mei

Nadere informatie

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript

Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Astrologie voor de ziel 6 september 2017 Nederlandse vertaling & transcript Goedendag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 6 september 2017. Het is het bananenverslag. Ik ben thuisgekomen.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei 2015 - Nederlandse versie Hallo, buenos dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik loop nu niet op andermans erf, ik doe dit nu in mijn eigen achtertuin.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 10 april 2019 Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 10 april 2019. En ik reed door naar het einde van de weg en ik liep door tot het einde van

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 20 januari 2016 Nederlandse versie Hallo allemaal, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Zoals je kunt zien bevind ik mij in de ruimte op dit moment, en we kijken

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, een astrologische overpeinzing, en deze is voor 17 februari 2016.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 24 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Een astrologische kijk op wat er speelt op deze aarde hier, voor 24 augustus.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 13 april 2016 Nederlandse versie Aloha iedereen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze is om precies te zijn voor 13 april en ik weet dat sommigen van jullie

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 31 maart 2016 Nederlandse versie Goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor maart 2016. Ik ben weer thuis voor een klein tijdje. De bananenbomen. De

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 15 februari 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Dit is een van die dagen waarbij ik graag op het dak wil zitten en naar de wolken

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Wat is er aan de hand, aardlingen? Auwww!!! Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport. 3 april 2019. We hebben het gered tot 1 april 2019. Kun je geloven

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 16 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Een astrologische kijk op wat er hier gebeurt op de aarde voor 16 november 2016.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, hoe gaat ie? Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologie voor de ziel, en deze is voor 10 februari

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 13 juli 2016 Nederlandse versie Okee hallo, aloha, Namasté, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, ik kom nu naar jullie toe vanaf Corfu, Griekenland. Het is een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 28 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en dit is het laatste Pele-rapport van de maand juni. 28 juni 2017 om precies te zijn.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 31 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 31 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 31 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 31 augustus 2016. Ik wil het vandaag met jullie hebben dit kan een lang Pele-rapport

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En het is wat koud en winderig buiten dus ik ga even weg van de planeet

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017

Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017 Pele-Rapport voor de week van 13 september 2017 Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport en het is nu 13 september 2017. Ik ben even thuis en het is een beetje te moerassig om ergens anders heen te

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 19 september 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 19 september 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 19 september 2018 Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 19 september 2018. En wat een week is dit! Halleluja! We gaan richting de equinox

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Hallo, dit is Kaypacha en ik maak een enigszins avontuurlijke boottocht. Ik ben hier net buiten Kerala, dat is dichtbij het uiterst zuidelijke puntje van India.

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Hallo, goedemorgen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is vandaag 27 september 2017. En het is hier vroeg in de ochtend en ik ben bij

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 september 2015 Nederlandse versie Hallo, Namasté, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 8 september 2015. Wat is er aan de hand. Op dit moment, vandaag hebben

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 december 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En vandaag, zoals je kunt zien, is het 21 december 2017. En de Zon staat op 0

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier op Flamingo Beach, 10 mei 2017. Voel je het? Voel je die Maan

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologische vooruitblik. Dit is voor de week van de 19 e oktober 2016. Ik ben

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Er is zoveel aan de hand, en er is zoveel om over te praten, dit Pele-rapport zou

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag of zal ik zeggen goedemiddag. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik heb het gehaald, ik kom zojuist uit

Nadere informatie

Het Pele-rapport door Kaypacha Astrologie voor de ziel 4 oktober 2017

Het Pele-rapport door Kaypacha Astrologie voor de ziel 4 oktober 2017 Het Pele-rapport door Kaypacha Astrologie voor de ziel 4 oktober 2017 Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Deze is voor 4 oktober 2017. Laten we gewoon wat inzoomen op onze

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 9 december 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport; het astrologische vooruitzicht voor 9 december 2015. Ik ben hier in

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 januari 2017 Nederlandse versie Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport op één elf. 1-11. 11 januari 2017. Ik ben hier bij deze rotspartij en

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 22 augustus 2018 Hallo, Kaypacha hier met het wekelijkse pele-rapport. Niet een bananen-rapport, ook al wordt dat wel een banaan. Ik ben weer thuis en ik kijk even hoe het

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018

Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018 Pele-Rapport voor de week van 13 juni 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 13 juni 2018. Ik heb het gehaald tot thuis. Ik kan het nauwelijks aan hier. Ik verlaat de achtertuin

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 24 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 24 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 24 januari 2018 Hallo vrienden, dit is Kaypacha met een nieuw Pele-rapport, voor 24 januari 2018. En de Maan staat in Stier, ik weet niet of je die levensgenieters

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in Tabacon, de huidige temperatuur van het water is warmer dan de lichaamstemperatuur.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 2 juni 2015 Nederlandse versie Ola. Namasté, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, en deze is voor 2 juni 2015. En dit kan een lang rapport worden. Er is zoveel

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Hallo planeet Aarde. Hoe gaat het, hoe is het met iedereen? Het is 21 april 2015. Hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 30 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 30 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 30 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport. En ik ben hier in de woestijn. Ik weet niet of het technisch gesproken een woestijn is, maar na Costa Rica

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 30 augustus 2017 Nederlandse versie Goedemorgen, of welke tijd het ook is voor jou, het is hier ochtend in Noord-Carolina. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport.

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 5 april 2017 Nederlandse versie Goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Zeker weten, dit is een nieuwe. 5 april 2017. De Maan is in Leeuw en blijft

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 27 januari 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 27 januari 2016. Ik ben weer thuis en afgelopen week liet ik de planeten zien

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 26 september 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 26 september 2018. Ik hoop dat je me kunt verstaan. Ik ben hier bij de Confluence, dat is een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in het mooie Pacific Northwest bij Tryon Creek, met vogelgezang en een

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 juli 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 22 juli 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 22 juli 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 22 juli, een dag voor mijn verjaardag. De Zon ging zojuist in Leeuw, nul graden. We

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 april 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 april 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 12 april 2017 Nederlandse versie Okee, klaar of niet, daar gaan we. Zo, met al deze retrograde planeten en dan ook nog Venus die stil staat en direct gaat deze week, voor

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze is voor 15 november 2017. Ik ben hier op het eiland Vivekananda, dat ligt op het puntje van

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 februari 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 februari 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 februari 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het Pele-rapport en dit Pele-rapport is voor 3 februari 2016. Het is een astrologisch avontuur door tijd en

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het is woensdag 17 augustus 2017. (? ;-) Ik ben in Lissabon aangekomen, Portugal

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 december 2015 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik ben weer thuis in Costa Rica waar de koffiebonen aan het groeien zijn. Jazeker

Nadere informatie

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017

Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Kaypacha: het Pele-rapport van 21 juni 2017 Hallo, dit Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor woensdag 21 juni 2017. De zonnewende, precies afgelopen nacht dat de zon naar Kreeft ging. En ja, vandaag

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 augustus 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Vandaag is het 12 augustus, nee, het is 11 augustus. En het is donderdag, meestal

Nadere informatie

Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha

Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha Transcript Pele-rapport voor 8 november 2017 door Kaypacha Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. We zijn hier bij stuwwater van Karbala. Prachtig Zuid-India. Het is 8 november 2017. Zeer

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 4 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 4 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 4 november 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 4 november 2015. Astrologie voor de ziel. Het is een korte vooruitblik

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. En dit rapport is voor 31 oktober; halloween op sommige plaatsen, jazeker. 2018, en ik ben hier op

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019 Hallo, goedemiddag vanuit Granada in Spanje. Dit is Kaypacha met het wekelijke Pele-rapport voor 15 mei 2019. Ik geef de astrologie door voor deze week. Ik weet

Nadere informatie

Pele rapport Kaypacha, 6 januari 2015 (In Dutch/Nederlands)

Pele rapport Kaypacha, 6 januari 2015 (In Dutch/Nederlands) Pele rapport Kaypacha, 6 januari 2015 (In Dutch/Nederlands) Hola, Buenos Dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele Report voor 6 januari 2015, het eerste van dit jaar. Het waait nogal vandaag in Costa

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 oktober 2015 Nederlandse versie Goedendag mijn vrienden, vriendinnen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben op avontuur hier. Ik heb dit pad nog niet

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 mei 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 mei 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 mei 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik presenteer dit voor jullie vanuit mijn achtertuin in San Pedro, Costa

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 februari 2017 Nederlandse versie Soms kun je het pad zien dat voor je ligt. Niet altijd, er is veel verwarring met de Vissen-party die gehouden wordt, maar we schuiven

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 april 2015 - Nederlandse versie Hallo, Buenos dias, hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, reizend door Berkeley, op weg naar het vliegveld. En ik sta

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 juni 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 17 juni 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 17 juni 2015 Nederlandse versie Hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 17 juni 2015 Ik wil beginnen met een beeld van de nachtelijke hemel, om je een idee

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, gewoon een astrologisch perspectief op wat er aan de hand is, op deze

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 10 oktober 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 10 oktober 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 10 oktober 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. En het is 10 oktober 2018. De Maan staat in Schorpioen, ik ben een beetje uit mijn doen vandaag, al

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 januari 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben er niet helemaal zeker van waar dit pad heen gaat. Ik ben hier zojuist aangekomen,

Nadere informatie

En, laat me eens terug gaan tot tot waar we waren en dit ding even stoppen en dan terugkomen bij vandaag.

En, laat me eens terug gaan tot tot waar we waren en dit ding even stoppen en dan terugkomen bij vandaag. Pele-rapport van Kaypacha voor 1 juni 2016 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En laten we eens kijken naar Astro Scope en de strekking ontleden, want zie

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 september 2016, Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 september 2016, Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 september 2016, Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 14 september 2016. En inderdaad, september is het regenseizoen hier in Costa

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 25 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 25 november 2015 Nederlandse versie Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 25 november 2015. Dat is de volle Maan die oprijst. Dit is de zonsopgang op dit moment,

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 19 mei 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 19 mei 2015. Hier in Tepoztlan, vlak bij Con Navaja in Mexico en

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 4 mei 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 4 mei 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 4 mei 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is 4 mei 2016. Het is tijd voor een astrologie-astronomie les. Het is alweer een

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 1 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 1 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 1 augustus 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Ik probeer iets nieuws, want er staat zoveel wind hier. Ik probeer een microfoon te gebruiken, kijken

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 november 2016, Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 november 2016, Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 november 2016, Nederlandse versie Ola, hello, sayang, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 10 november 2016. Ik wilde dat ik deze hele waterval in één

Nadere informatie