Verbonden: Wereldwijde bescherming onder één dak

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verbonden: Wereldwijde bescherming onder één dak"

Transcriptie

1 Verbonden: Wereldwijde bescherming onder één dak

2 Als geen ander met de klant verbonden. Ons doel: mensen, bezittingen en hun omgeving beschermen. Niemand is hier beter toe in staat dan Tyco Fire Suppression & Building Products.

3 Of u nu verantwoordelijk bent voor de veiligheid van een commercieel, industrieel of institutioneel gebouw of voor een woning- of appartementencomplex, neem contact op met Tyco Fire Suppression & Building Products en wij leveren u de juiste oplossingen om de veiligheid te verbeteren. en voor de bouw- en installatiesector. Wij maken deel uit van Tyco Safety Products, een bedrijfsonderdeel van de wereldwijde leverancier Tyco Fire Suppression & Building Products Via ons uitgebreide bedrijfsnetwerk vinden klanten in Amerika, Azië, Europa, Midden-Oosten en Afrika alles wat zij nodig hebben voor oplossingen op gebied van brandbestrijding en vraagstukken voor de bouw- en installatie sector. Met de steun van onze partners, leveren wij onze klanten echte "van-grond-tot-plafond"- oplossingen, met veel iovatieve producten. Mensen die met ons werken kuen rekenen op een enkel kwalitatief hoogwaardige, individuele ondersteuning voor elke benodigde beveiligingsoplossing. Deze effectieve werkwijze met bijbehorende (kosten-)efficiëntie maken Tyco Fire Suppression & Building Products wereldwijd tot de leverancier bij uitstek voor brandveiligheid, brandbeveiliging Tot onze uitzonderlijke merken behoren: Brandbestrijding van bijzondere risico's ANSUL, HYGOOD, NEURUPPIN, PYRO-CHEM, SKUM Brandbestrijding met water RAPID RESPONSE, TYCO FIRE PRODUCTS Mechanische producten GRINNELL

4 Bekende namen. Prestaties waar u op vertrouwt. Een deel van onze kracht ligt in ons portfolio van merken: een verzameling van enkele van 's werelds meest vertrouwde en erkende brandbestrijdings- en mechanische producten. Afzonderlijk biedt elk merk het hoogste niveau aan onderzoek en ontwikkeling en in de praktijk bewezen prestaties, met ISO kwaliteitsregistraties en de belangrijkste internationale prestatienormen en keurmerken. Samen vormen zij de meest uitgebreide oplossing voor beveiliging die een klant kan vinden.

5 Brandbestrijding van bijzondere risico's Meer dan ooit tevoren hangt voor hedendaagse ondernemingen de contiguïteit af van het beheer van bedrijfskritieke activa. Met samen meer dan 600 jaar aan ervaring in brandbestrijding van bijzondere risico's, stelt Tyco Fire Suppression & Building Products de norm voor de bestrijding van brand in industriële, commerciële en andere bijzondere risico's. Tot deze merken behoren: ANSUL Als premiummerk van Tyco Fire Suppression & Building Products, omvat ANSUL brandbestrijdingsproducten voor bijzondere risico's als: Brandblussers en slanghaspels Pre-engineered restaurant-, voertuig- en industriële systemen Engineered branddetectie-/ bestrijdingssystemen Droge chemische, CO2, vloeibare en schone blusmiddelen Schuimconcentraten, systemen en hardware voor brandbestrijding Producten voor controle over gemorst brandgevaarlijke materialen ANSUL-producten worden ontwikkeld en vervaardigd in Marinette, Wisconsin, V.S., thuisbasis van de erkende ANSUL Fire School. HYGOOD De vertrouwde naam achter een breed assortiment aan brandblussystemen. HYGOOD-producten omvatten: Systemen met schone chemische en inert-gasblusmiddelen CO2-bestrijdingssystemen HYGOOD-producten worden vervaardigd in Great Yarmouth, V.K. NEURUPPIN Een toonaangevend Europees merk voor industriële brandblussers en blusaccessoires. Tot de producten van NEURUPPIN behoren: Brandblussers in poeder-, water-, schuim-, en CO2-vorm en voor bijzondere risico's Brandblusserkasten Leidingen, fittingen en slangen Brandbestrijdingsapparatuur NEURUPPIN-producten worden vervaardigd in Neuruppin, Duitsland. PYRO-CHEM Fabrikant van engineered en pre-engineered brandbestrijdingssystemen, brandblussers en detectie-/controlesystemen. De producten van PYRO-CHEM omvatten: Systemen met schone blusmiddelen Pre-engineered droge en natte chemische systemen Droge en natte chemische, CO2-, schone blusmiddel- en waterbrandblussers PYRO-CHEM-producten worden vervaardigd in Marinette, Wisconsin, V.S. SKUM De betrouwbaarste ontwikkelaar en fabrikant van brandbestrijdingsproducten op basis van schuim en oplossingen voor bijzondere risico's. De producten van SKUM omvatten: Slangleidingen en mist-/ waterstraalmonitors HotFoam-systemen Bladdertanksystemen Schuimproportioners Schuimtrailers Schuimhardware voor brandweer Schuimblusmiddelen SKUM-producten worden vervaardigd in Great Yarmouth, V.K.

6

7 Brandbestrijding met water Mechanische producten Met meer dan 30 miljoen sprinklers die jaarlijks wereldwijd worden geïnstalleerd, is Tyco Fire Suppression & Building Products de absolute marktleider in de ontwikkeling van geavanceerde oplossingen voor brandbestrijding met water. Tot deze merken behoren: RAPID RESPONSE De meest complete sprinklersystemen voor woonomgevingen op de hedendaagse markt. RAPID RESPONSE-producten omvatten: Sprinklers CPVC-leidingen en fittingen Stijgleidingconstructies Kleppen Waterstroomdetectors Alarmen en hangers De RAPID RESPONSE-producten, gesteund door een voor de sector uitzonderlijke beperkte garantie van tien jaar, worden vervaardigd in Lubbock, Texas en Huntsville, Alabama, V.S. TYCO FIRE PRODUCTS Een van 's werelds meest toonaangevende fabrikanten/distributeurs van systemen en componenten voor brandbestrijding met water. Tot TYCO FIRE PRODUCTS behoren: Automatische sprinklers, inclusief sprinklers met vergroot sproeivlak en voor specifieke doeleinden Systeemkleppen Gegroefde leidingen Stalen leidingen en fittingen Elektrische apparatuur Watermistsystemen Software-ontwerp en aanverwante services TYCO FIRE PRODUCTS, met een beperkte garantie van tien jaar, worden vervaardigd in Lubbock, Texas, V.S. en Stockport, V.K. Tyco Fire Suppression & Building Products levert oplossingen in gegroefde leidingen voor een uitgebreide reeks mechanische, HVAC- en industriële toepassingen. Elke leiding is technologisch geavanceerd en milieuvriendelijk. Ons merk: GRINNELL De mechanische producten van GRINNELL leveren (ten opzichte van lassen) snellere en kosteneffectievere oplossingen voor het koppelen van leidingen en omvatten: Gegroefde koppelingen en fittingen Vlinderkleppen Hoge druk kogelkranen Filters Regelkleppen voor circuits Gegroefde systemen van roestvrij staal en koper Volledige services op gebied van design, technische en verkoopsupport GRINNELL-producten, met een beperkte garantie van tien jaar, worden vervaardigd in Aniston, Alabama, V.S. en Kuala Lumpur, Maleisië.

8 Toegewijd aan iovatie. Elk jaar investeert Tyco Fire Suppression & Building Products miljoenen dollars en talloze uren in de ontwikkeling van nieuwe technologieën om levens, eigendommen en het milieu te beschermen. Onze iovaties zijn gebaseerd op de behoeften van de klant, het resultaat van grondig inzicht van de specifieke en unieke sector waarin zij werkzaam zijn en de uitdagingen en kansen waar zij voor staan. Ondersteund door onze geavanceerde onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten en onze gemoderniseerde productielocaties wereldwijd, leveren wij onze klanten oplossingen met een meetbare waarde, hoogwaardige prestaties en optimale betrouwbaarheid.

9 Onze inzet en toewijding aan voortdurend onderzoek en ontwikkeling van brandbestrijding in bijzondere risico s en op water gebaseerde brandbeveiliging en mechanische oplossingen heeft geleid tot uitzonderlijke nieuwe prestaties in de sector: het eerste volledig geautomatiseerde geïntegreerde sprinklersysteem de eerste temperatuurgevoelige automatische sprinkler het eerste brandbestrijdingssysteem voor commerciële keukens het eerste systeem met een schoon blusmiddel van duurzaam inert gas de eerste residentiële sprinklers met vergroot sproeivlak en ESFR-sprinklers de eerste blussystemen met droog chemische en zogenaamde Twin Agent blusmiddelen voor non-road voertuigen de eerste sprinkler met glaspatroon de eerste cartridge-bediende brandblusser het eerste milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare Class "A" schuimconcentraat de eerste listing voor residentiële sprinklers het eerste schuim voor dampvermindering de eerste controlemiddelen voor gemorste brandgevaarlijke materialen Wist u dat... Wij onze keis delen? Elk jaar krijgen meer dan mensen technische product- en sectortraining in onze geavanceerde centra: Cranston, Rhode Island, V.S. Marinette, Wisconsin, V.S. Shanghai, China Bangalore, India Köln, Duitsland Enschede, Nederland Daarnaast biedt de wereldvermaarde ANSUL Fire School in Marinette, Wisconsin jaarlijks honderden studenten geavanceerde brandblustrainingen. Dat zijn sinds het begin van dit instituut in 1940 in totaal meer dan trainingen.

10 Meer dan ooit met u verbonden. Vanuit onze hoofdkantoren, regionale kantoren voor verkoop-/ en technische services en fabricagefaciliteiten in meer dan 30 landen, staat Tyco Fire Suppression & Building Products klaar om aan de behoeften van onze klanten tegemoet te komen. Bij het leveren van de beste oplossingen vertrouwen wij in grote mate op onze samenwerkingsverbanden en passen wij de lokale keis uit onze uitgebreide distributienetwerk toe. Elk lid van ons team, van hoofdkantoor tot dealer/distributeurs, heeft keis en begrip van de vele internationale normen en goedkeuringen op gebied van brandbestrijding. U kunt er zeker van zijn dat u de oplossing krijgt die u nodig hebt, zonder kostbare bedrijfsonderbrekingen of vertragingen. Ook zo blijven wij met uw wereld verbonden. Neem vandaag contact op met uw contactpersoon. Ontdek het voordeel van een enkel aanspreekpunt en een enkele leverancier voor van-grond-tot-plafond-oplossingen voor uw bedrijf en woonomgeving.

11 Wij brengen de voordelen van gespecialiseerde keis naar onze kernmarkten: Commercieel onroerend goed Onderwijs Levensmiddelen Overheid en krijgsmacht Gezondheidszorg Accommodaties Zeevaart Metaalverwerking Mijnbouw Petroleum, olie en gas Krachtcentrale Transport

12 Lansdale, PA, USA Singapore Enschede, Nederland Auteursrecht 2010 n ANSUL, GRINNELL, HYGOOD, NEURUPPIN, PYRO-CHEM, RAPID RESPONSE en SKUM zijn handelsmerken van Tyco Fire Suppression & Building Products of aangesloten maatschappijen. Form No. T _NL

InnoVfoam B.V. Enterprise in foam firefighting innovations

InnoVfoam B.V. Enterprise in foam firefighting innovations InnoVfoam B.V. Enterprise in foam firefighting innovations InnoVfoam B.V. Enterprise in foam firefighting innovations Vragen over schuimblussystemen? Behoefte aan advies over het ontwerpen van een installatie?

Nadere informatie

BUILDING EFFICIENCY. Slimme oplossingen voor een prettigere, veiligere en duurzamere wereld

BUILDING EFFICIENCY. Slimme oplossingen voor een prettigere, veiligere en duurzamere wereld BUILDING EFFICIENCY Slimme oplossingen voor een prettigere, veiligere en duurzamere wereld Scherpzinnigheid is welkom Johnson Controls is een wereldleider die scherpzinnigheid op plaatsen brengt waar mensen

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Products Process safety Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Process safety VDL Industrial Products is actief op verschillende terreinen: Explosie-onderdrukking Explosie-ontlasting (venting) Explosie-ontkoppeling

Nadere informatie

HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) en Koeling zijn essentiële elementen voor gezondheid, welzijn en comfort in ons dagelijks leven

HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) en Koeling zijn essentiële elementen voor gezondheid, welzijn en comfort in ons dagelijks leven HVAC en Koeling HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) en Koeling zijn essentiële elementen voor gezondheid, welzijn en comfort in ons dagelijks leven Huizen, commerciële en industriële gebouwen

Nadere informatie

ANPI 18/11/2009. NOTIFIED BODY n 1134 RENOVATIE EN BRANDVEILIGHEID ASBL ANPI VZW. Groep n 2 : Overheden Openbare diensten

ANPI 18/11/2009. NOTIFIED BODY n 1134 RENOVATIE EN BRANDVEILIGHEID ASBL ANPI VZW. Groep n 2 : Overheden Openbare diensten NOTIFIED BODY n 1134 003-TEST EN 17025 003-INSP EN 17020 003- PROD EN 45011 RENOVATIE EN BRANDVEILIGHEID ASBL ANPI VZW Statutaire organisatie van ANPI vzw Groep n 1 : Verzekering ondernemingen Groep n

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch.

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch. Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch Kempinski 2 Uitgebreid, geavanceerd branddetectiesysteem van Bosch

Nadere informatie

BRANDBLUSAPPARATUUR. MB Safety levert en onderhoudt brandblussers, brandhaspels, noodverlichting en BHV-producten.

BRANDBLUSAPPARATUUR. MB Safety levert en onderhoudt brandblussers, brandhaspels, noodverlichting en BHV-producten. MB Safety levert en onderhoudt brandblussers, brandhaspels, noodverlichting en BHV-producten. Onderhoud wordt uitgevoerd door een REOB erkend bedrijf Voordelige tarieven i.c.m. onderhoudsabonnementen brandblussers

Nadere informatie

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO

PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO PROSAFE SCHONE LUCHT VOOR GEVOELIGE PROCESSEN NODIG? LET OP DIT LOGO ProSafe PROSAFE CLEAN AIR SOLUTIONS DIE ALLE PROCESSEN BESCHERMEN, VAN MELK TOT MEDICIJNEN PROCESVEILIGHEID, HOE GARANDEREN WIJ DIE?

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

Presentatie Climalife Groep Dehon

Presentatie Climalife Groep Dehon Presentatie Climalife Groep Dehon Samenvatting 1. Groep Dehon De kracht van de groep in dienst van het merk Climalife 2. Climalife Samensteller van duurzame en vernieuwende oplossingen voor thermische

Nadere informatie

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften.

International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. International Technical Services Eén dienstverlener. Voor alle liften. ONDERSTEUNING International Technical Services ThyssenKrupp Liften 2 WELKOM IN DE Next Level is onze belofte om u perfecte oplossingen

Nadere informatie

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen

De grootste specialist in industriële luchtzuivering. Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen De grootste specialist in industriële luchtzuivering Luchtzuivering - Afzuiginstallaties - Filtertechnieken - Dampafzuiging - Transportsystemen Specialist in schone lucht Als het om innovatieve installaties

Nadere informatie

EPLAN User group. Siemens in Nederland. Unrestricted Siemens Nederland N.V. 2015

EPLAN User group. Siemens in Nederland. Unrestricted Siemens Nederland N.V. 2015 EPLAN User group Siemens in Nederland siemens.nl Wereldwijde aanwezigheid Dicht bij de klant overal ter wereld 10,9 115.000 69 Omzet (in miljard ) 2 15% van wereldwijd totaal Werknemers 3 33 % van wereldwijd

Nadere informatie

Specialty Stainless Steel Processes

Specialty Stainless Steel Processes Specialty Stainless Steel Processes Bodycote Dé partner voor u Precies wat u nodig heeft. Bodycote biedt een compleet scala van warmtebehandelingen, oppervlaktetechnologieën en warm isostatisch persen

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

De kracht van BMI Group

De kracht van BMI Group WE SEE FURTHER We see further Werken op daken geeft perspectief. Je ziet de wereld vanaf een hogere plek en vangt een glimp op van de horizon. Dat is al meer dan 150 jaar het geval. Het dak heeft ons en

Nadere informatie

KEEP YOUR BUILDING ONE JUMP AHEAD. Een nieuwe generatie toegangscontrole, oplossingen voor elke deur in elk gebouw.

KEEP YOUR BUILDING ONE JUMP AHEAD. Een nieuwe generatie toegangscontrole, oplossingen voor elke deur in elk gebouw. KEEP YOUR BUILDING ONE JUMP AHEAD. Een nieuwe generatie toegangscontrole, oplossingen voor elke deur in elk gebouw. título del texto del SALTO SYSTEMS - Opgericht in 2000 door professionals met ervaring

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek.

Service en onderhoud. Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Service en onderhoud Wat ons betreft begint service en onderhoud al bij het nadenken over de techniek. Erkend installatie- en onderhoudsbedrijf voor sprinklers en brandmeldinstallaties Eén aanspreekpunt

Nadere informatie

Brandmeldinstallatie: Signaalgevers. Brandmeldinstallatie: Energievoorziening. Brandmeldinstallaties - thermische puntmelders

Brandmeldinstallatie: Signaalgevers. Brandmeldinstallatie: Energievoorziening. Brandmeldinstallaties - thermische puntmelders EN 54-2 Norm Titel Toepassing Product-type Deel 2: Brandmeldcentrale Lijst producten geharmoniseerde normen Code 10: VASTE BRANDBESTRIJDINGSSYSTEMEN (BRANDALARM- EN DETECTIESYSTEMEN, VASTE BRANDBESTRIJDINGSSYSTEMEN,

Nadere informatie

Brandmeldsystemen. De hoogwaardige techniek die wij toepassen is voor ons als een stille kracht.

Brandmeldsystemen. De hoogwaardige techniek die wij toepassen is voor ons als een stille kracht. Brandmeldsystemen De hoogwaardige techniek die wij toepassen is voor ons als een stille kracht. Bij Aqua+ is uw brandbeveiliging in vertrouwde handen Aqua+ is een erkend branddetectiebedrijf met ruim 30

Nadere informatie

Houkes Kampri b.v. Fax : 0577 49 27 63 Nr. 32072151. Kitchen Knight brandblussyteem. Brandbeveiliging in professionele keukens

Houkes Kampri b.v. Fax : 0577 49 27 63 Nr. 32072151. Kitchen Knight brandblussyteem. Brandbeveiliging in professionele keukens Vierhouterweg 54 Rabobank. 8075 BJ Elspeet Nr. 1230.75.475 Tel : 0577 49 27 62 K.v.k. De Veluwe en Twente Fax : 0577 49 27 63 Nr. 32072151 Kitchen Knight brandblussyteem Brandbeveiliging in professionele

Nadere informatie

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions 2E Interconnection ontwikkelt, produceert en levert alle soorten en maten kabels: zowel standaard kabels als speciaalkabels, van prototypen tot

Nadere informatie

Autoherstelwerkplaatsen. Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden

Autoherstelwerkplaatsen. Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden Autoherstelwerkplaatsen Alles wat u nodig hebt om uw garage schoon, veilig en efficiënt te houden Verbeter uw werkplaats De oplossingen van Nederman dragen bij tot: Veilige en ergonomische werkplaatsen

Nadere informatie

Brandpreventie: de aanpak op maat voor iedere situatie

Brandpreventie: de aanpak op maat voor iedere situatie Brandpreventie: de aanpak op maat voor iedere situatie B Dick Zwart, Brandpreventie-expert van De Leidinggroothandel 'Brandpreventie is altijd maatwerk, want er zijn geen twee gebouwen gelijk. Daarom kom

Nadere informatie

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende

PV systemen. PV systemen. Oskomera Solar Power Solutions (OSPS) Wegens de toenemende vraag naar groene energie en CO 2 besparende 2014 Complete maatwerkpakketten Specifiek voor woningbouw Voor alle configuraties Standaard op voorraad Direct geleverd Uitgebreide kennis aanwezig Training mogelijk PV systemen Foto: residentiële systemen

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval

Hart voor uw zaak. Het veilige gevoel van Saval Hart voor uw zaak Het veilige gevoel van Saval Saval BV Huifakkerstraat 22, postbus 3499 4800 DL Breda tel: +31 (0)76 548 70 00, fax: +31 (0)76 541 79 22 e-mail: systems@saval.nl of info@saval.nl website:

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

the dutch water expert Schoon en veilig water voor iedereen

the dutch water expert Schoon en veilig water voor iedereen the dutch water expert Schoon en veilig water voor iedereen 1 We zijn de toonaangevende Nederlandse leverancier van koper/zilverionisatisystemen Waar we in geloven Wij geloven in veilig en schoon water

Nadere informatie

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Welkom bij Voltec Kabels, componenten en complete systemen: Klanten van Voltec profiteren al jaren van innovatieve, betrouwbare

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

Feeding the world with solar power.

Feeding the world with solar power. Feeding the world with solar power. inteqnion-solar.com Zonne-energie. Duurzame energiebron van de toekomst. De markt voor energievoorziening is volop in beweging. Fossiele brandstoffen als gas en olie

Nadere informatie

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING

B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING B AT T E RY T ECHN O LOGIES BOUW UW BEDRIJF OP DE KRACHT VAN SAMENWERKING Kies voor ons als leverancier van accu s en profiteer van de kracht van samenwerking. Maak gebruik van het grootste gespecialiseerde

Nadere informatie

Automatische blusinstallatie

Automatische blusinstallatie Ons bedrijf All Fire Security bestaat uit een dynamisch team samengesteld uit enthousiaste medewerkers met jarenlange ervaring. Ons bedrijf biedt diverse diensten aan zoals : Brandbestrijding Verkoop en

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

Livetap Productbrochure

Livetap Productbrochure Modificatie en uitbreiding van operationele sprinklersystemen Livetap Productbrochure Livetap Wat is Livetap? Livetap is een innovatie op het gebied van het aanpassen en uitbreiden van sprinklersystemen

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne-energie Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer

Nadere informatie

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise MARINE & OFFSHORE

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise MARINE & OFFSHORE MARINE & OFFSHORE Eekels is wereldwijd bekend als leverancier van elektrotechnische systemen en diensten voor Marine & Offshore toepassingen. De basis hiervoor werd gelegd in de kennisintensieve Noord-Nederlandse

Nadere informatie

Omdat er schakelkasten zijn waar absoluut niks mis mee mag gaan.

Omdat er schakelkasten zijn waar absoluut niks mis mee mag gaan. Omdat er schakelkasten zijn waar absoluut niks mis mee mag gaan. NOFIQ heeft een uniek en innovatief concept om branden in schakelkasten te voorkomen en hiermee de continuïteit van kritisch-efficiënte

Nadere informatie

Your Expert in Parts. HC-CARGO van dichtbij

Your Expert in Parts. HC-CARGO van dichtbij Your Expert in Parts Your Expert in Parts Mensen en deskundigen Bij ons werken vakbekwame mensen die u graag van dienst zijn. Bij HC-CARGO vindt u het antwoord op al uw vragen. U vindt er gegarandeerd

Nadere informatie

Hi-Safe Systems BV. Soorten blusstof en hun invloed op koeling / energie

Hi-Safe Systems BV. Soorten blusstof en hun invloed op koeling / energie Hi-Safe Systems BV Soorten blusstof en hun invloed op koeling / energie Brandbeveiliging op maat Voorstellen Uitgangspunten Beschikbare blussystemen Neveneffecten Aandachtspunten Vragen / Discussie Hi-Safe

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

De toekomst voorbereiden

De toekomst voorbereiden Het milieu beschermen. Afdrukken dit document alleen indien nodig De toekomst voorbereiden Partner in duurzaam vertrouwen SPIE is Europees leider wat betreft diensten in de domeinen van elektriciteit,

Nadere informatie

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise INDUSTRIE & INFRA

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise INDUSTRIE & INFRA INDUSTRIE & INFRA Eekels is stevig geworteld in de regio. Dat is goed te zien aan onze opdrachtgevers en referentieprojecten. Veel traditioneel noordelijke industrieën hebben in de afgelopen decennia een

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

Specificaties draaimoment en benodigd gereedschap: bedrading bovenover

Specificaties draaimoment en benodigd gereedschap: bedrading bovenover De netvoeding en schakelaar voor uitschakeling van de voeding (EPO) aansluiten op de InfraStruXure PDU Deze aansluiting mag alleen worden verricht door een bevoegde elektricien! Kans op elektrische schokken

Nadere informatie

Brandbeveiliging in voertuigen Een gebruikershandleiding voor Ansulbrandbestrijdings-

Brandbeveiliging in voertuigen Een gebruikershandleiding voor Ansulbrandbestrijdings- Brandbeveiliging in voertuigen Een gebruikershandleiding voor Ansulbrandbestrijdings- en detectiesystemen 002792 Ook terreinvoertuigen kunnen branden Uit statistieken blijkt dat terreinvoertuigen kunnen

Nadere informatie

INTELLIGENTE BRANDVEILIGHEID

INTELLIGENTE BRANDVEILIGHEID INTELLIGENTE BRANDVEILIGHEID WIE DE TOEKOMST VORM WIL GEVEN, MOET HET VOORTOUW NEMEN. 2 WAGNER is een leidende en in de markt toonaangevende onderneming voor integrale brandveiligheid. Als ervaren aanbieder

Nadere informatie

Brandveiligheid Brandbeveiligingstechnieken

Brandveiligheid Brandbeveiligingstechnieken Brandveiligheid Brandbeveiligingstechnieken CEN/TR 15276-1 Fixed firefighting systems - Condensed aerosol extinguishing systems - Part 1: Requirements and test methods for components CEN/TR 15276-2 Fixed

Nadere informatie

Demand Side Response in de praktijk

Demand Side Response in de praktijk Demand Side Response in de praktijk Verbeter uw bedrijfsresultaten Productreeks September 2017 De kracht van Demand Side Response Prestaties verbeteren Met Demand Side Response optimaliseert u het operationele

Nadere informatie

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE NIEUW De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom voor uw wensen het hele jaar

Nadere informatie

Bedrijfsbrochure. Samen naar een veilige toekomst!

Bedrijfsbrochure. Samen naar een veilige toekomst! Bedrijfsbrochure onderhoud alarmcentralediensten toegangscontrole di brandbestrijding Samen naar een veilige toekomst! terreinbeveiliging consultancy reinbev inbraakbeveiliging n service noodverlichting

Nadere informatie

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g monosolar zonneboilersysteem met hoogrendement bouwen op duurzame energie U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g Onze producten worden wereldwijd verkocht vanwege hun ongeëvenaarde technische

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

Hi-Safe Systems BV. Maak van brandbeveiliging niet alleen een kostenpost; kies je voor systeem of concept?

Hi-Safe Systems BV. Maak van brandbeveiliging niet alleen een kostenpost; kies je voor systeem of concept? Hi-Safe Systems BV Maak van brandbeveiliging niet alleen een kostenpost; kies je voor systeem of concept? Brandbeveiliging op maat Voorstellen Waarom brandbeveiliging Beschikbare blussystemen en hun specifieke

Nadere informatie

Deze perskit bevat informatie over Ecofys, de geschiedenis van het bedrijf, de kenmerken, enkele feiten en cijfers en de belangrijkste activiteiten.

Deze perskit bevat informatie over Ecofys, de geschiedenis van het bedrijf, de kenmerken, enkele feiten en cijfers en de belangrijkste activiteiten. Ecofys Perskit Ecofys Experts in Energy Inleiding Ecofys is al meer dan 25 jaar een toonaangevend internationaal consultancybedrijf in energie en klimaatbeleid. De visie van Ecofys is "sustainable energy

Nadere informatie

Innovatief blussen betrouwbare beveiliging! Brandbeveiliging

Innovatief blussen betrouwbare beveiliging! Brandbeveiliging Innovatief blussen betrouwbare beveiliging! Brandbeveiliging Een blusmiddel voor speciale toepassingen. Innovatief blussen betrouwbare beveiliging! Om in iedere voorkomende situatie een individueel toegesneden

Nadere informatie

ROESTVRIJ STALEN SLANGEN

ROESTVRIJ STALEN SLANGEN ROESTVRIJ STALEN SLANGEN roestvrij stalen slangen Roestvrij stalen slangen worden binnen de gehele industrie ingezet voor een breed gamma aan applicaties. Daarom hebben we ons diep gespecialiseerd in het

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

Specialty Stainless Steel Processes

Specialty Stainless Steel Processes Specialty Stainless Steel Processes Bodycote Dé partner voor u Precies wat u nodig heeft. Bodycote biedt een compleet scala van warmtebehandelingen, oppervlaktetechnologieën en warm isostatisch persen

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

> FR-IX > Friese Internet Exchange > Connecting organisations

> FR-IX > Friese Internet Exchange > Connecting organisations > FR-IX > Friese Internet Exchange > Connecting organisations > De FR-IX: het digitale breedbandhart van Friesland > Knooppunt en marktplaats voor breedbanddiensten Een leven zonder informatie en communicatietechnologie

Nadere informatie

Whitepaper. Vaste blusinstallaties: Invloed van geluid op harde schijven WP 2015-003 1

Whitepaper. Vaste blusinstallaties: Invloed van geluid op harde schijven WP 2015-003 1 Whitepaper Vaste blusinstallaties: Invloed van geluid op harde schijven WP 2015-003 1 VEBON 2015 Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten en databankrechten ten aanzien van deze uitgave worden uitdrukkelijk

Nadere informatie

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE 365 dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom

Nadere informatie

Sprinklers in de zorg. Onze hoogwaardige techniek garandeert de vereiste veiligheid

Sprinklers in de zorg. Onze hoogwaardige techniek garandeert de vereiste veiligheid Sprinklers in de zorg Onze hoogwaardige techniek garandeert de vereiste veiligheid Sprinklers in de zorg Veel zorginstellingen hebben te maken met personele onderbezetting. Lastig in de dagelijkse praktijk,

Nadere informatie

Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen. ES Line

Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen. ES Line Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen Dit noem ik nu veiligheid! F. de Visser, installateur Het concept Professionele technologie voor veiligheid in kleine/middelgrote gebouwen.

Nadere informatie

HANDBOEK VEILIGHEIDSMIDDELEN 23-09-2011. Branden worden volgens NEN-EN 2 in de volgende klassen onderverdeeld:

HANDBOEK VEILIGHEIDSMIDDELEN 23-09-2011. Branden worden volgens NEN-EN 2 in de volgende klassen onderverdeeld: Hoofdstuk 9 - Kleine blusmiddelen Inleiding Ieder bedrijf moet beschikken over middelen waarmee het zelf bij een beginnende brand de brandbestrijding ter hand kan nemen. Deze middelen worden kleine blusmiddelen

Nadere informatie

Circulatiepompen met natte rotor voor verwarmingen sanitaire systemen TLC-serie. Lowara

Circulatiepompen met natte rotor voor verwarmingen sanitaire systemen TLC-serie. Lowara Circulatiepompen met natte rotor voor verwarmingen sanitaire systemen TLC-serie Lowara Lowara TLC TLCB TLCSOL TLCK SERIE Circulatiepompen met natte rotor voorzien van draadaansluiting voor residentiële

Nadere informatie

Magneetcontacten. Productgids

Magneetcontacten. Productgids Magneetcontacten Productgids Magneetcontacten UTC Fire & Security is wereldwijd toonaangevend in brandveiligheids- en beveiligingsoplossingen die mensen, eigendoen en bezittingen over de hele wereld helpen

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Introductie Thermon... The Heat Tracing Specialists Analyse en ontwerp

Introductie Thermon... The Heat Tracing Specialists Analyse en ontwerp Introductie Koude of cryogene opslagvoorzieningen bewaren producten bij temperaturen ver onder het vriespunt, 32 F (0 C). Vloeibare producten worden vaak opgeslagen in boven- of ondergrondse vaten. Door

Nadere informatie

BOPLA enclosures. content matters

BOPLA enclosures. content matters BEHUIZINGEN DIE ELEKTRONICA EEN THUIS BIEDEN. Behuizingen van onderscheiden zich door een hoogwaardige kwaliteit in uitvoering en design. In combinatie met de elektronica van onze klanten ontstaat daaruit

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak ref. 12.401-09 HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak HPL Kwaliteit. Innovatie. Flexibiliteit. o.a. geschikt voor de renovatievloeren van slechts 40 of 60 millimeter

Nadere informatie

3 Elektrische teller. Verhoog uw inkomsten met zonne-energie

3 Elektrische teller. Verhoog uw inkomsten met zonne-energie Waarom zonne-energie? Hoe werkt het? SunPower-zonnepanelen Verhoog uw inkomsten met zonne-energie Tot voor enkele jaren was een investering met het beste rendement nog onverzoenbaar met respect voor het

Nadere informatie

Onafhankelijk verwarmde slang met stekker

Onafhankelijk verwarmde slang met stekker Onafhankelijk verwarmde slang met stekker Oplossing voor draagbare spuitsystemen BEWEZEN KWALITEIT. TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE. Een onafhankelijk verwarmde slang Slangverwarming hoeft niet langer af te

Nadere informatie

Vestigingen over de hele wereld

Vestigingen over de hele wereld Vestigingen over de hele wereld VERENIGDE STATEN CANADA NEDERLAND ENGELAND FRANKRIJK DUITSLAND RUSLAND AUSTRALIË MALEISIË CHINA INDIA JAPAN KOREA www.thermon.com The Heat Tracing Specialists Wereldwijd

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen Elk land is anders en elke klant is anders. Daarom levert VDL Containersystemen (voorheen VDL Smits Spreader Systems) niet alleen seriematige

Nadere informatie

Welkom in een wereld zonder grenzen

Welkom in een wereld zonder grenzen Welkom in een wereld zonder grenzen Truphone is het eerste bedrijf dat daadwerkelijk één wereldwijd communicatiesysteem aanbiedt. Daarnaast bespaart het ons meer kosten dan welk ander bedrijf ook zou kunnen.

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.nl / www.aras.be toonaangevend

Nadere informatie

VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN.

VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. VAKMENSEN KIEZEN VOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN. WWW.KI-TS.COM OVER ONS "Geweldige bedrijven bieden hun klanten, naast de producten die ze vragen, ook oplossingen voor hun problemen. Knauf Insulation streeft

Nadere informatie

KENMERKEN DESIGN TECHNOLOGIE VEILIGHEID. Het hoogste niveau van veiligheid gaat over meer dan alleen een robuust product, dat bewijst de XS4 One

KENMERKEN DESIGN TECHNOLOGIE VEILIGHEID. Het hoogste niveau van veiligheid gaat over meer dan alleen een robuust product, dat bewijst de XS4 One XS4 2.0 XS4 ONE Een nieuwe generatie producten: stap over op de toegangscontrole van morgen met nieuwe designs en breng de veiligheid van uw gebouwen samen met het visuele aspect op een hoger niveau. www.saltosystems.nl

Nadere informatie

Brandbeveiliging vanuit het standpunt van verzekeraars

Brandbeveiliging vanuit het standpunt van verzekeraars Brandbeveiliging vanuit het standpunt van verzekeraars Hak van der Sijp Agenda 1 Voorstellen 2 Wat wil een verzekeraar 3 Conclusie 4 Uitdagingen 3 1 1 Voorstellen 4 Voorstellen HDI-Risk Consulting (HRC)

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen

axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen axiomlite betrouwbare en gebruiksvriendelijke toegangscontrole voor kleinbedrijf én (middel)grote ondernemingen AxiomLite is een product van de ARAS Security groep - www.aras.be toonaangevend in toegangscontrole

Nadere informatie

Inrada Flow Controls B.V.

Inrada Flow Controls B.V. Inrada Flow Controls B.V. Offshore (Petro-) chemie Farmacie Hoogwaardige afsluiters en besturingstechniek voor de veeleisende procesindustrie. We Control your Flow! Geschiedenis Ingenieursbureau De Raaij

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

Geen grenzen aan vorm en oppervlakte

Geen grenzen aan vorm en oppervlakte Geen grenzen aan vorm en oppervlakte Van Beek EPDM Van Beek EPDM levert maatwerk in EPDM-rubber. Met onze jarenlange ervaring in zowel de dak- als vijverindustrie weten wij als geen ander welke strenge

Nadere informatie

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN hyva.com TITAN HAAKARMSYSTEEM Hyva Titan haakarmsystemen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in de zwaarste omstandigheden en staan bekend om de betrouwbaarheid

Nadere informatie

Onze belangrijkste succesfactoren

Onze belangrijkste succesfactoren NL 01/2015 Onze belangrijkste succesfactoren Meest betrouwbare bedrijf Bij Balta weten we dat betrouwbare partners de sleutel tot succes zijn. Daarom streven we ernaar om voor al onze belanghebbenden de

Nadere informatie

Spraak, messaging en persoonsbeveiliging Kostenbesparing

Spraak, messaging en persoonsbeveiliging Kostenbesparing Ascom IP-DECT SYSTEeM bewezen technologie in innovatieve oplossingen 2 Ascom IP-DECT Ascom is toonaangevend op het gebied van DECT-technologie. Onze oplossingen staan bekend om hun modulaire eigenschappen,

Nadere informatie

Aluminium kasdek- en gevelsystemen

Aluminium kasdek- en gevelsystemen Aluminium kasdek- en gevelsystemen Betrouwbare partner BOAL Systems is een hecht familiebedrijf en heeft vanaf haar oprichting een sterke groei doorgemaakt. Als onderdeel van een internationaal opererende

Nadere informatie

www.mwm.net Energy. Efficiency. Environment.

www.mwm.net Energy. Efficiency. Environment. www.mwm.net Energy. Efficiency. Environment. in samenwerking Onze hoge kwaliteitsnormen zijn uw succes! Bij MWM kunt u profiteren van de meer dan 1150 toegewijde medewerkers die over de hele wereld bij

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie